Το νου σας! Αν δείτε αυτά τα ΛΑΜΟΓΙΑ πάρτε ΑΜΕΣΩΣ τηλέφωνο την αστυνομία!!!

Η ΕΛ.ΑΣ. δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 31χρονου και της 30χρονης..

συζύγου του, που εμφανίζονταν ως λογιστές ή εφοριακοί σε ηλικιωμένους, προφασιζόμενοι ότι ενεργούν για λογαριασμό των παιδιών τους...

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του ζευγαριού, που εμπλέκεται σε 13 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Πρόκειται για τον 31χρονο Τριαντάφυλλο Φλώρο του Σωτηρίου και της Χρυσούλας, γεννημένο στην Αθήνα, ο οποίος συνελήφθη τον προηγούμενο Μάιο στο Αιγάλεω και την 30χρονη σύζυγό του, Στυλιανή Στεργιοπούλου του Αλεξάνδρου και της Νεκταρίας, γεννηθείσα στην Αθήνα, που αναζητείται.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε την παράνομη δράση του τουλάχιστον τον Ιούλιο του 2013, εμφανιζόταν ως λογιστές ή εφοριακοί σε ηλικιωμένα άτομα και τους αποσπούσε χρήματα, προφασιζόμενο διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, αποπληρωμή οφειλών κ.α. ενεργώντας υποτίθεται για λογαριασμό των παιδιών τους.Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να εξαπατήσουν 12 άτομα ενός διέπραξαν και μία ληστεία εις βάρος 77χρονης, όταν η τελευταία αντιλήφθηκε ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν τόσο αγνές. Το κέρδος που αποκόμισαν ανέρχεται στα 131.000 ευρώ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΡΑ!!! Ο Λάτσιος της παίρνει τα παιδιά - Τρελάθηκε η Ελένη!!!

Η κατάσταση στα Άχλα έχει ξεφύγει με τους παπαράτσι να παραμονεύουν σε..
κάθε γωνιά του νησιού. Η Ελένη ξέρει πως πλέον η Άνδρος δεν είναι το μέρος όπου τα παιδιά της θα περάσουν καλά. Κάθε λεπτό είναι επίφοβο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η παρουσιάστρια δεν θέλει να βλέπει κάθε εβδομάδα τα αγγελούδια της στα περιοδικά.

Ο Γιάννης Λάτσιος με τη σειρά του θέλει να προστατέψει τα παιδιά του. Αυτά που βλέπει πως γίνονται με την πρώην γυναίκα του, τον έχουν ενοχλήσει. Το σκέφτηκε πολύ και αποφάσισε να κάνει κάτι για να δώσει μια λύση, έστω και προσωρινή. Να της πάρει τα παιδιά!

Η Ελένη φαίνεται πως ύστερα από πολλή σκέψη έδωσε τη συγκατάθεσή της. Κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί να βάλουν τα παιδιά τους στο σκληρό παιχνίδι της showbiz, και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να τα προστατέψουν από την υπερέκθεση στα media.

H συμφωνία Μενεγάκη-Λάτσιου ήταν κάτι που εξέπληξε πολλούς. Κανένας δεν περίμενε ότι θα συμφωνούσαν ιδιαίτερα μετά την έντονη δικαστική διαμάχη που προηγήθηκε μέσα στο χειμώνα.

Ρε τη Λάουρα! Πέταξε το στήθος έξω η Νάργες και μας απογείωσε!



Δεν μας έχει συνηθίσει σε αποκαλύψεις αλλά καμιά φορά δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα… το κορίτσι ήταν ενθουσιασμένο, είχε μεγάλη χαρά και γύρισε να δώσει ένα φιλί…

Όμως με την κίνησή της το μπλουζάκι μετακινήθηκε και το δαντελωτό της σουτιέν εμφανίστηκε… Εύγε στη Λάουρα που προσέχει και τον… εσωτερικό της κόσμο! Για όλα φταίει ο Δημήτρης Στρέπκος λέμε… ο οποιός ποζάρει και δεν κολάζεται...





ΤΗΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ! Η Μαρία Αλεξάνδρου TOPLΕSS στη Μύκονο... (pics)



ΣΙΓΑ μην περιμένει πότε θα νικήσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να τα... πετάξει η Μαρία Αλεξάνδρου.

Η πρωταγωνίστρια ταινιών του λεγόμενου «ενήλικου κινηματογράφου» φαίνεται πως παραζεστάθηκε στη Μύκονο και είπε να απαλλαγεί από το πάνω μέρος του μαγιό της, μοιράζοντας... εγκεφαλικά στα αρσενικά της παραλίας, που και να ήθελαν δεν μπορούσαν παρά να τις ρίξουν ματιές (έστω και κρυφές κάποιοι από αυτούς), αφού η πopνοστάρ «αλώνισε» την πλαζ.

Η Μαρία, που πριν από λίγες μέρες είχε... βγει από τα ρούχα της καταμεσής στην πλατεία Συντάγματος μετά την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη φάση των «16» του Μουντιάλ (όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε), αφού είδε ότι η ομάδα αποκλείστηκε και δεν θα είχε πλέον αφορμή για στρiπτίζ, πήρε τα tattoos της και πήγε στο νησί των ανέμων.

Εκεί απόλαυσε μεν το μπάνιο της, στη συνέχεια όμως είπε να ταράξει λίγο τα νερά της πλαζ, γι' αυτό άρχισε να κυκλοφορεί τόπλες στην ακροθαλασσιά. Ανάμεσα στις βόλτες της και προτού ξαπλώσει νωχελικά στην ξαπλώστρα της, συνάντησε τον Σπύρο Ρέβη που κάνει διακοπές αυτό τον καιρό στο νησί. Φυσικά, οι δυο τους έγιναν -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- η ατραξιόν της πλαζ.




ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Έπαιξε το 7-1 της Γερμανίας και ΣΚΟΡΕΡ τον ΚΕΝΤΙΡΑ! Δείτε πόσα ΚΕΡΔΙΣΕ...



Τίναξε την... μπάνκα στον αέρα ένας τυχερός που έπιασε το ακριβές σκορ στο Γερμανία - Βραζιλία! Ένας φίλαθλος, αγνώστων στοιχείων, πόνταρε 20 δολάρια σε γκολ του Κεντίρα, σε συνδυασμό με νίκη της Γερμανίας με σκορ 7-1 κόντρα στη Βραζιλία! Πόσα εισέπραξε;

Το αστρονομικό ποσό των 46.380 δολαρίων! Η απόδειξη στην παρακάτω φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter...




Αποκλειστικό : Αυτή είναι η κόρη της Κοντσίτα , της νικήτριας της Eurovision ! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ




Απίστευτη η ομοιότητα!



Η Κοντσίτα είναι μητέρα και η κόρη της απ'ότι φαίνεται, της τα πήρε όλα!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

10322432_725791357460226_4698189335785739884_n.jpg

Πέντε συμβουλές για να μακρύνουν τα μαλλιά σου σε χρόνο ντε τε !



Ακολούθησε τες και θα αποκτήσεις το μαλλί των ονείρων σου...



Προσπαθείς να μεγαλώσεις τα μαλλιά σου και δεν τα καταφέρνεις τόσο καλά όσο θα ήθελες;





Παρόλο που δεν υπάρχουν προϊόντα που κάνουν θαύματα - πέρα από τα εξτένσιονς - υπάρχουν κάποια πολύ απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πολύ πιο γρήγορα.





1. Τρώγε περισσότερα καυτερά φαγητά

Η καψαϊκίνη είναι η ουσία που κάνει τις πιπεριές καυτερές και όπως έχει αποδειχθεί βοηθάει στο να μακραίνουν τα μαλλιά πολύ πιο γρήγορα.





2. Πίνε γάλα από σόγια

Οι ισοφλαβόνες που περιέχονται στη σόγια είναι γνωστό ότι αυξάνουν την ανάπτυξη των μαλλιών.





3. Πάρε ένα συμπλήρωμα βιοτίνης

Αν δεν παίρνεις πολύ βιοτίνη από τη διατροφή σου αυτό μπορεί να κάνει κακό στην ανάπτυξή σου. Η βιοτίνη περιέχεται κυρίως στις ντομάτες, στα καρότα, στο μαρούλι και στα σέσκουλα. Φτιάξε μία σαλάτα με τα παραπάνω υλικά και θα δεις σύντομα αποτελέσματα.





4. Κάνε μασάζ στο κεφάλι σου

Το μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και βοηθάει στην τόνωση των θυλάκων στις τρίχες.





5. Βγάλε το άγχος από την καθημερινότητά σου

Το άγχος μειώνει την αύξηση των μαλλιών σου πέρα από το ότι προκαλεί και πολλά άλλα προβλήματα. Βρίσκοντας ένα υγιή τρόπο να διαχειρίζεσαι το άγχος σου μπορεί να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να αρχίσουν να μεγαλώνουν και πάλι γρήγορα.

Μάθε τα μυστικά που ένας άνδρας δεν θα σου πεί ΠΟΤΕ !





Για να μην πληγωθείτε...



9 πράγματα που οι άνδρες λένε στους φίλους τους αλλά δεν μπορούν να πουν στις συζύγους ή τις κοπέλες τους.



1. Στους άντρες δεν αρέσει το πρώτο ραντεβού επειδή πρέπει να προσποιηθούν.

2. Οι άντρες αγαπούν το σeξ και την ποικιλία. Tους αρέσουν οι γυναίκες που είναι δραστήριες στο σeξ.

3. Ένας άντρας δεν θέλει μια γυναίκα που του κάνει τη ζωή του δύσκολη. Στην αρχή μπορεί να του αρέσει και να κολλάει αλλά αργότερα θα κάνει την επανάσταση του.

4. Οι άντρες δε γουστάρουν τα πολλά πολλά. Θέλουν απλά πράγματα!

5. Οι άνδρες είναι παθιασμένοι με πράγματα που οι γυναίκες μισούν. Όπως ο αθλητισμός, οι ταινίες δράσης, οι μηχανές και τα αυτοκίντα, τα όπλα κλπ.

6. Οι άντρες δεν έχουν τα ίδια γούστα στη διασκέδαση με τις γυναίκες αλλά μπορεί να προσποιηθούν μόνο και μόνο για να σας ρίξουν στο κρεβάτι.

7. Στους άντρες δεν αρέσει καθόλου όταν αρχίζετε να μιλάτε αν το μαλλί σας βγήκε λίγο πιο ξανθό από ότι θα θέλατε ή άλλες τέτοιες λεπτομέριες. Ακόμα και αν δείχνει ότι σας ακούει, δεν θα θυμάται λέξη από όσα είπατε. Δοκιμάστε το!

8. Όταν οι γυναίκες λένε ότι θέλουν να μιλήσουν, οι άντρες καταλαβαίνουν σαν να λένε "έχω τα νεύρα μου".

9. Το υπερβολικό βάψιμο μας τρομάζει! Ναι ναι, μας αρέσει να σας βλέπουμε με τα περιποιημένα σας νύχια, βλεφαρίδες, χείλη και μάτια αλλά καλό είναι να τονίζετε την φυσική σας ομορφιά, όχι να γίνετε τέρατα! Το πολύ make-up δείχνει ότι το κάνετε από ανασφάλεια και για να σας προσέχουμε!


pistepseto

30 τραγικά τατουάζ που σε κάνουν να απορείς [photos]

Κανείς δεν τους είπε πως αυτό το πράγμα θα είναι μόνιμο;




























































ΚΑΛOΣΤHΜΕΝΗ παράσταση o ΧΩΡΙΣΜOΣ Κωστόπουλου Μπαλατσινoύ!!

Όλα ήταν θέατρο… Αυτά που βλέπαμε καθημερινά στη τηλεόραση, ήταν μία καλοστημένη παράσταση...
Ο Πέτρος είχε φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι… Τελικά, Τζένη και Πέτρος επιβεβαίωσαν τα σενάρια που κυκλοφορούσαν καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Σαν δύο καλοί ηθοποιοί, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού έπαιξαν τον καλύτερό ρόλο της ζωής τους. Από την αρχή της χρονιάς όλος ο κόσμος έβλεπε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι να δουλεύει μαζί, να κάνει κοινά όνειρα και σχέδια, δίνοντας την εντύπωση πως παρά τα προβλήματα δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ.

Μετρώντας είκοσι χρόνια γνωριμίας, τα δεκαοκτώ εκ των οποίων παντρεμένοι, θα έλεγε κανείς ότι δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλο. Με τα τρία τους παιδιά, να είναι το Α και το Ω στη ζωή τους, όλα έδειχναν πως αποτελούσαν ένα αρμονικό ζευγάρι που πάλευε με νύχια και με δόντια να ξεπεράσει τις δυσκολίες που τους τυραννούσαν.

Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Για έναν χρόνο δεν ήταν μαζί! Ψεύτικα λόγια, ψεύτικα φιλιά και ψεύτικες διαψεύσεις. Οι φήμες ότι η κρίση στο γάμο τους είχε κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της, έβρισκε τον Πέτρο εξαγριωμένο και την Τζένη να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η α λα Χόλιγουντ ανακοίνωση του χωρισμού τους μπορεί να εξέπληξε ορισμένους, όχι όμως και εκείνους που ήξεραν την αλήθεια. Την πικρή αλήθεια. Ποια ήταν αυτή; Ότι ο Πέτρος τον τελευταίο χρόνο δεν έμενε με την Τζένη, αλλά σε ένα σπίτι λίγα μέτρα πιο κάτω από το δικό τους στο Ψυχικό, για να μη χάσει την επαφή με τα παιδιά του – για να βρίσκεται δίπλα τους κάθε στιγμή που θα τον χρειάζονταν. Η σχέση του, όμως, με την Τζένη ήταν ανύπαρκτη. Δεν υπήρχε κανένα σημείο επαφής. Είχαν γίνει πλέον δύο ξένοι, που απλώς κρατούσαν τα τυπικά, μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν τα παιδιά…
chaniaport

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

9 Ιουλ 2014

Το νου σας! Αν δείτε αυτά τα ΛΑΜΟΓΙΑ πάρτε ΑΜΕΣΩΣ τηλέφωνο την αστυνομία!!!

Η ΕΛ.ΑΣ. δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες ενός 31χρονου και της 30χρονης..

συζύγου του, που εμφανίζονταν ως λογιστές ή εφοριακοί σε ηλικιωμένους, προφασιζόμενοι ότι ενεργούν για λογαριασμό των παιδιών τους...

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του ζευγαριού, που εμπλέκεται σε 13 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Πρόκειται για τον 31χρονο Τριαντάφυλλο Φλώρο του Σωτηρίου και της Χρυσούλας, γεννημένο στην Αθήνα, ο οποίος συνελήφθη τον προηγούμενο Μάιο στο Αιγάλεω και την 30χρονη σύζυγό του, Στυλιανή Στεργιοπούλου του Αλεξάνδρου και της Νεκταρίας, γεννηθείσα στην Αθήνα, που αναζητείται.

Το ζευγάρι, που ξεκίνησε την παράνομη δράση του τουλάχιστον τον Ιούλιο του 2013, εμφανιζόταν ως λογιστές ή εφοριακοί σε ηλικιωμένα άτομα και τους αποσπούσε χρήματα, προφασιζόμενο διεκπεραίωση εκκρεμοτήτων, αποπληρωμή οφειλών κ.α. ενεργώντας υποτίθεται για λογαριασμό των παιδιών τους.Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να εξαπατήσουν 12 άτομα ενός διέπραξαν και μία ληστεία εις βάρος 77χρονης, όταν η τελευταία αντιλήφθηκε ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν τόσο αγνές. Το κέρδος που αποκόμισαν ανέρχεται στα 131.000 ευρώ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΡΑ!!! Ο Λάτσιος της παίρνει τα παιδιά - Τρελάθηκε η Ελένη!!!

Η κατάσταση στα Άχλα έχει ξεφύγει με τους παπαράτσι να παραμονεύουν σε..
κάθε γωνιά του νησιού. Η Ελένη ξέρει πως πλέον η Άνδρος δεν είναι το μέρος όπου τα παιδιά της θα περάσουν καλά. Κάθε λεπτό είναι επίφοβο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η παρουσιάστρια δεν θέλει να βλέπει κάθε εβδομάδα τα αγγελούδια της στα περιοδικά.

Ο Γιάννης Λάτσιος με τη σειρά του θέλει να προστατέψει τα παιδιά του. Αυτά που βλέπει πως γίνονται με την πρώην γυναίκα του, τον έχουν ενοχλήσει. Το σκέφτηκε πολύ και αποφάσισε να κάνει κάτι για να δώσει μια λύση, έστω και προσωρινή. Να της πάρει τα παιδιά!

Η Ελένη φαίνεται πως ύστερα από πολλή σκέψη έδωσε τη συγκατάθεσή της. Κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί να βάλουν τα παιδιά τους στο σκληρό παιχνίδι της showbiz, και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να τα προστατέψουν από την υπερέκθεση στα media.

H συμφωνία Μενεγάκη-Λάτσιου ήταν κάτι που εξέπληξε πολλούς. Κανένας δεν περίμενε ότι θα συμφωνούσαν ιδιαίτερα μετά την έντονη δικαστική διαμάχη που προηγήθηκε μέσα στο χειμώνα.

Ρε τη Λάουρα! Πέταξε το στήθος έξω η Νάργες και μας απογείωσε!



Δεν μας έχει συνηθίσει σε αποκαλύψεις αλλά καμιά φορά δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα… το κορίτσι ήταν ενθουσιασμένο, είχε μεγάλη χαρά και γύρισε να δώσει ένα φιλί…

Όμως με την κίνησή της το μπλουζάκι μετακινήθηκε και το δαντελωτό της σουτιέν εμφανίστηκε… Εύγε στη Λάουρα που προσέχει και τον… εσωτερικό της κόσμο! Για όλα φταίει ο Δημήτρης Στρέπκος λέμε… ο οποιός ποζάρει και δεν κολάζεται...





ΤΗΝ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ! Η Μαρία Αλεξάνδρου TOPLΕSS στη Μύκονο... (pics)



ΣΙΓΑ μην περιμένει πότε θα νικήσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για να τα... πετάξει η Μαρία Αλεξάνδρου.

Η πρωταγωνίστρια ταινιών του λεγόμενου «ενήλικου κινηματογράφου» φαίνεται πως παραζεστάθηκε στη Μύκονο και είπε να απαλλαγεί από το πάνω μέρος του μαγιό της, μοιράζοντας... εγκεφαλικά στα αρσενικά της παραλίας, που και να ήθελαν δεν μπορούσαν παρά να τις ρίξουν ματιές (έστω και κρυφές κάποιοι από αυτούς), αφού η πopνοστάρ «αλώνισε» την πλαζ.

Η Μαρία, που πριν από λίγες μέρες είχε... βγει από τα ρούχα της καταμεσής στην πλατεία Συντάγματος μετά την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη φάση των «16» του Μουντιάλ (όπως είχε υποσχεθεί άλλωστε), αφού είδε ότι η ομάδα αποκλείστηκε και δεν θα είχε πλέον αφορμή για στρiπτίζ, πήρε τα tattoos της και πήγε στο νησί των ανέμων.

Εκεί απόλαυσε μεν το μπάνιο της, στη συνέχεια όμως είπε να ταράξει λίγο τα νερά της πλαζ, γι' αυτό άρχισε να κυκλοφορεί τόπλες στην ακροθαλασσιά. Ανάμεσα στις βόλτες της και προτού ξαπλώσει νωχελικά στην ξαπλώστρα της, συνάντησε τον Σπύρο Ρέβη που κάνει διακοπές αυτό τον καιρό στο νησί. Φυσικά, οι δυο τους έγιναν -για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- η ατραξιόν της πλαζ.




ΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ! Έπαιξε το 7-1 της Γερμανίας και ΣΚΟΡΕΡ τον ΚΕΝΤΙΡΑ! Δείτε πόσα ΚΕΡΔΙΣΕ...



Τίναξε την... μπάνκα στον αέρα ένας τυχερός που έπιασε το ακριβές σκορ στο Γερμανία - Βραζιλία! Ένας φίλαθλος, αγνώστων στοιχείων, πόνταρε 20 δολάρια σε γκολ του Κεντίρα, σε συνδυασμό με νίκη της Γερμανίας με σκορ 7-1 κόντρα στη Βραζιλία! Πόσα εισέπραξε;

Το αστρονομικό ποσό των 46.380 δολαρίων! Η απόδειξη στην παρακάτω φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο Twitter...




Αποκλειστικό : Αυτή είναι η κόρη της Κοντσίτα , της νικήτριας της Eurovision ! - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ




Απίστευτη η ομοιότητα!



Η Κοντσίτα είναι μητέρα και η κόρη της απ'ότι φαίνεται, της τα πήρε όλα!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

10322432_725791357460226_4698189335785739884_n.jpg

Πέντε συμβουλές για να μακρύνουν τα μαλλιά σου σε χρόνο ντε τε !



Ακολούθησε τες και θα αποκτήσεις το μαλλί των ονείρων σου...



Προσπαθείς να μεγαλώσεις τα μαλλιά σου και δεν τα καταφέρνεις τόσο καλά όσο θα ήθελες;





Παρόλο που δεν υπάρχουν προϊόντα που κάνουν θαύματα - πέρα από τα εξτένσιονς - υπάρχουν κάποια πολύ απλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πολύ πιο γρήγορα.





1. Τρώγε περισσότερα καυτερά φαγητά

Η καψαϊκίνη είναι η ουσία που κάνει τις πιπεριές καυτερές και όπως έχει αποδειχθεί βοηθάει στο να μακραίνουν τα μαλλιά πολύ πιο γρήγορα.





2. Πίνε γάλα από σόγια

Οι ισοφλαβόνες που περιέχονται στη σόγια είναι γνωστό ότι αυξάνουν την ανάπτυξη των μαλλιών.





3. Πάρε ένα συμπλήρωμα βιοτίνης

Αν δεν παίρνεις πολύ βιοτίνη από τη διατροφή σου αυτό μπορεί να κάνει κακό στην ανάπτυξή σου. Η βιοτίνη περιέχεται κυρίως στις ντομάτες, στα καρότα, στο μαρούλι και στα σέσκουλα. Φτιάξε μία σαλάτα με τα παραπάνω υλικά και θα δεις σύντομα αποτελέσματα.





4. Κάνε μασάζ στο κεφάλι σου

Το μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο κεφάλι και βοηθάει στην τόνωση των θυλάκων στις τρίχες.





5. Βγάλε το άγχος από την καθημερινότητά σου

Το άγχος μειώνει την αύξηση των μαλλιών σου πέρα από το ότι προκαλεί και πολλά άλλα προβλήματα. Βρίσκοντας ένα υγιή τρόπο να διαχειρίζεσαι το άγχος σου μπορεί να βοηθήσεις τα μαλλιά σου να αρχίσουν να μεγαλώνουν και πάλι γρήγορα.

Μάθε τα μυστικά που ένας άνδρας δεν θα σου πεί ΠΟΤΕ !





Για να μην πληγωθείτε...



9 πράγματα που οι άνδρες λένε στους φίλους τους αλλά δεν μπορούν να πουν στις συζύγους ή τις κοπέλες τους.



1. Στους άντρες δεν αρέσει το πρώτο ραντεβού επειδή πρέπει να προσποιηθούν.

2. Οι άντρες αγαπούν το σeξ και την ποικιλία. Tους αρέσουν οι γυναίκες που είναι δραστήριες στο σeξ.

3. Ένας άντρας δεν θέλει μια γυναίκα που του κάνει τη ζωή του δύσκολη. Στην αρχή μπορεί να του αρέσει και να κολλάει αλλά αργότερα θα κάνει την επανάσταση του.

4. Οι άντρες δε γουστάρουν τα πολλά πολλά. Θέλουν απλά πράγματα!

5. Οι άνδρες είναι παθιασμένοι με πράγματα που οι γυναίκες μισούν. Όπως ο αθλητισμός, οι ταινίες δράσης, οι μηχανές και τα αυτοκίντα, τα όπλα κλπ.

6. Οι άντρες δεν έχουν τα ίδια γούστα στη διασκέδαση με τις γυναίκες αλλά μπορεί να προσποιηθούν μόνο και μόνο για να σας ρίξουν στο κρεβάτι.

7. Στους άντρες δεν αρέσει καθόλου όταν αρχίζετε να μιλάτε αν το μαλλί σας βγήκε λίγο πιο ξανθό από ότι θα θέλατε ή άλλες τέτοιες λεπτομέριες. Ακόμα και αν δείχνει ότι σας ακούει, δεν θα θυμάται λέξη από όσα είπατε. Δοκιμάστε το!

8. Όταν οι γυναίκες λένε ότι θέλουν να μιλήσουν, οι άντρες καταλαβαίνουν σαν να λένε "έχω τα νεύρα μου".

9. Το υπερβολικό βάψιμο μας τρομάζει! Ναι ναι, μας αρέσει να σας βλέπουμε με τα περιποιημένα σας νύχια, βλεφαρίδες, χείλη και μάτια αλλά καλό είναι να τονίζετε την φυσική σας ομορφιά, όχι να γίνετε τέρατα! Το πολύ make-up δείχνει ότι το κάνετε από ανασφάλεια και για να σας προσέχουμε!


pistepseto

30 τραγικά τατουάζ που σε κάνουν να απορείς [photos]

Κανείς δεν τους είπε πως αυτό το πράγμα θα είναι μόνιμο;




























































ΚΑΛOΣΤHΜΕΝΗ παράσταση o ΧΩΡΙΣΜOΣ Κωστόπουλου Μπαλατσινoύ!!

Όλα ήταν θέατρο… Αυτά που βλέπαμε καθημερινά στη τηλεόραση, ήταν μία καλοστημένη παράσταση...
Ο Πέτρος είχε φύγει εδώ και καιρό από το σπίτι… Τελικά, Τζένη και Πέτρος επιβεβαίωσαν τα σενάρια που κυκλοφορούσαν καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Σαν δύο καλοί ηθοποιοί, Πέτρος Κωστόπουλος και Τζένη Μπαλατσινού έπαιξαν τον καλύτερό ρόλο της ζωής τους. Από την αρχή της χρονιάς όλος ο κόσμος έβλεπε ένα ευτυχισμένο ζευγάρι να δουλεύει μαζί, να κάνει κοινά όνειρα και σχέδια, δίνοντας την εντύπωση πως παρά τα προβλήματα δεν πρόκειται να χωρίσει ποτέ.

Μετρώντας είκοσι χρόνια γνωριμίας, τα δεκαοκτώ εκ των οποίων παντρεμένοι, θα έλεγε κανείς ότι δεν κάνει ο ένας χωρίς τον άλλο. Με τα τρία τους παιδιά, να είναι το Α και το Ω στη ζωή τους, όλα έδειχναν πως αποτελούσαν ένα αρμονικό ζευγάρι που πάλευε με νύχια και με δόντια να ξεπεράσει τις δυσκολίες που τους τυραννούσαν.

Μόνο που τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Για έναν χρόνο δεν ήταν μαζί! Ψεύτικα λόγια, ψεύτικα φιλιά και ψεύτικες διαψεύσεις. Οι φήμες ότι η κρίση στο γάμο τους είχε κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της, έβρισκε τον Πέτρο εξαγριωμένο και την Τζένη να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Η α λα Χόλιγουντ ανακοίνωση του χωρισμού τους μπορεί να εξέπληξε ορισμένους, όχι όμως και εκείνους που ήξεραν την αλήθεια. Την πικρή αλήθεια. Ποια ήταν αυτή; Ότι ο Πέτρος τον τελευταίο χρόνο δεν έμενε με την Τζένη, αλλά σε ένα σπίτι λίγα μέτρα πιο κάτω από το δικό τους στο Ψυχικό, για να μη χάσει την επαφή με τα παιδιά του – για να βρίσκεται δίπλα τους κάθε στιγμή που θα τον χρειάζονταν. Η σχέση του, όμως, με την Τζένη ήταν ανύπαρκτη. Δεν υπήρχε κανένα σημείο επαφής. Είχαν γίνει πλέον δύο ξένοι, που απλώς κρατούσαν τα τυπικά, μόνο και μόνο επειδή υπήρχαν τα παιδιά…
chaniaport

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ