Πως να παγώσετε μία μπύρα σε 2 λεπτά… [video]


Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να παγώσετε μία μπύρα ή οποιοδήποτε ποτό σε κουτάκι ή μπουκάλι μέσα σε 2 μόνο λεπτά…
Βάλτε σε ένα δοχείο νερό με αρκετά παγάκια και προσθέστε αλάτι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο πάγος να λιώσει γρήγορα κάτι που απαιτεί και γρήγορη απορρόφηση θερμότητας.


Αυτό είναι που θα προκαλέσει και τη γρήγορη πτώση της θερμοκρασίας σε οτιδήποτε είναι μέσα στο νερό με τα παγάκια.



Δείτε το παρακάτω video:

Φυτό καταπίνει ολόκληρα ποντίκια! (Βίντεο)


Τον γύρο του κόσμου κάνει το video που αναρτήθηκε στο YouTube με το ποντίκι που πέφτει στην παγίδα ενός σαρκοφάγου φυτού… Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας όμως όντως υπάρχει ένα σαρκοφάγο φυτό που «τρώει» ποντίκια και αρουραίους, ενώ χωνεύει ακόμα και τα δόντια ή τα κόκαλά τους.

Το φυτό, με την επιστημονική ονομασία Nepenthes spathulata, φύεται στην Ιάβα και τη Σουμάτρα.


Ο κορμός του φτάνει σε μήκος τα πέντε μέτρα.



Το φυτό δελεάζει τα ζώα και όταν αυτά μπουν στο «λουλούδι» του τα αιχμαλωτίζει με αποτέλεσμα να πεθάνουν από εξάντληση και «διαλυθούν» από τα πεπτικά του ένζυμα.

Η απίθανη συγνώμη ενός σκυλου που έκλεψε το παιχνίδι ενός μωρού (Video)


Όταν ο σκύλος ονόματι Charlie πήρε το παιχνίδι της μικρής Laura, εκείνη έβαλε αμέσως τα κλάματα. Τότε ο τετράποδος φίλος της θέλησε να επανορθώσει, και η αντίδραση του κάνει τον γύρο του διαδικτύου…




Δείτε το βίντεο…

Δείτε την Δήμητρα Αλεξανδράκη βρεγμένη και ξαπλωμένη στο γκαζόν να φορά μόνο…


Βρήκε τρόπο να τους «παίζει» και το έχει πάρει συνήθειο! Τώρα δε που καλοκαίριασε και μπορεί να τα πετάει πιο εύκολα.. ετοιμαστείτε για πολύ περισσότερη Δήμητρα Αλεξανδράκη στα αποκαλυπτικά της. Εδώ δείτε την στο γκαζόν να φοράει το μπικίνι της μετά από μια βουτιά στην πισίνα!




Δείτε πιο κάτω…

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ McDONALD’S-KFC META ΤIΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ





Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ένα βίντεο που προβλήθηκε την Κυριακή από το China's Dragon TV, καθώς, όπως φαίνεται στις εικόνες, το προσωπικό της Shanghai Husi, της εταιρείας που προμηθεύει με κρέας κολοσσούς όπως η ΜcDonald’s και η KFC, εμφανίζεται να μην τηρεί τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Στα πλάνα-ντοκουμέντα που έχουν ληφθεί από κάμερα ασφαλείας, εμφανίζεται εργαζόμενος στο εργοστάσιο να μαζεύει κρέας από το πάτωμα και να το ρίχνει μέσα σε μηχάνημα επεξεργασίας μαζί με την υπόλοιπη ποσότητα, η οποία μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, θα προωθούνταν στην αγορά.

Στο ρεπορτάζ του κινεζικού καναλιού αναφέρεται ακόμη ότι στο ίδιο εργοστάσιο, οι εργαζόμενοι αναμείγνυαν ποσότητες ληγμένου κρέατος με φρέσκο έτσι ώστε «να μην πάει τίποτα χαμένο».

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου το εργοστάσιο έκλεισε άμεσα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τις εταιρείες που προμήθευε. Στελέχη της McDonald's Corp και της Yum Brands Inc (σ.σ. μητρικής της KFC) αναγκάστηκαν να απολογηθούν στο καταναλωτικό κοινό της Κίνας, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις από τη Shanghai Husi.

Άλλωστε οι Αρχές της Κίνας πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλες τις εταιρείες που προμηθεύονταν προϊόντα απ' τη Shanghai Husi και, όπως αναφέρουν, θα επιθεωρήσουν τις υποδομές της μητρικής της, OSI, έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι τα τρόφιμα που παρασκευάζουν είναι κατάλληλα για κατανάλωση.

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο υπεύθυνος της έρευνας τόνισε ότι απαιτεί να έρθει στα χέρια του ο κατάλογος με όλες τις πωλήσεις της OSI. Υπογραμμίζει πως ήδη έχουν σφραγιστεί 4.500 κιβώτια βόειου κρέατος, που είχαν παραγγείλει τα McDonald's, καθώς και 500 που είχε παραγγείλει η Yum's Pizza Hut.


Χώρες και εταιρείες στον… χορό του διατροφικού σκανδάλου

Όμως, όλα δείχνουν πως αυτό το σκάνδαλο τροφίμων δεν περιορίζεται στην Κίνα, αλλά έχει μεταφερθεί ήδη και σε άλλες χώρες.

Ο εκπρόσωπος των McDonald's στο Τόκιο δήλωσε πως το 1/5 από τα McNuggets που σερβίρουν προέρχεται από τα κοτόπουλα της Shanghai Husi και πως οι πωλήσεις του προϊόντος έχουν ανασταλεί από χθες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν ήδη βρεθεί εναλλακτικοί προμηθευτές για να καλύψουν τις ανάγκες της εταιρείας σε κοτόπουλο και προέρχονται από Κίνα και Ταϊλάνδη.

Την ίδια ώρα, οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν μικρή πτώση της τάξης του 1,4%, φτάνοντας στο χαμηλότερο ποσοστό των τελευταίων 15 μηνών.

Σήμερα, η Starbucks ανέφερε πως κάποια από τα προϊόντα της περιείχαν κοτόπουλο, το οποίο προμηθεύονταν από τη Shanghai Husi. Όπως αναφέρει, δεν είχε άμεση επαγγελματική σχέση με τη Shanghai Husi, αλλά μερικά από τα προϊόντα της έφταναν σε αυτούς μέσω άλλου προμηθευτή.

Επίσης, στελέχη της εταιρείας έσπευσαν να διαβεβαιώσουν το καταναλωτικό κοινό πως δεν υπάρχουν πλέον τέτοια προϊόντα στα ράφια τους.

Η Burger King and Dicos, ιδιοκτησία της πολυεθνικής Ting Hsin International, αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα fast food στην Κίνα η οποία επίσης εμπλέκεται στο διατροφικό σκάνδαλο. Όπως ανέφεραν εκπρόσωποί της, θα αποσυρθούν όλα τα προϊόντα Shanghai Husi από τα καταστήματα τους.

Το ίδιο ισχύει και για την αλυσίδα Papa John's International Inc, που μέσω του blog της ενημέρωσε πως έχουν ήδη απομακρύνει όλη την προμήθεια από τη Shanghai Husi.

Η σουηδική εταιρεία επίπλων ΙΚΕΑ, η οποία εμπορεύεται και τρόφιμα, προμηθευόταν προϊόντα κρέατος από τη Shanghai Husi μέχρι και το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Όπως δηλώνουν, από τότε δεν είχαν καμία επαφή.

Άλλες εταιρείες, των οποίων το όνομα συνδέθηκε με τη Shanghai Husi, όπως η Domino's Pizza Inc, δηλώνουν πως τα υποκαταστήματα τους στην Κίνα ποτέ δεν προμηθεύτηκαν από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

2χρονο παιδάκι μασούσε την τροφή για να την ανάπηρη μητέρα του


Η ιστορία που θα διαβάσετε συνέβη στην Κίνα. Πρωταγωνιστής είναι ένα 2χρονο παιδάκι και η μητέρα του η οποία έμεινε ανάπηρη, όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω της ενώ βρισκόταν στη στάση και…

περίμενε το λεωφορείο. Μετά το περιστατικό η γυναίκα έπεσε σε κώμα για πολλές εβδομάδες και ο μικρούλης μεγάλωνε με τον πατέρα του. Όταν η μητέρα συνήλθε δεν μπορούσε ούτε τις βασικές της ανάγκες να ικανοποιήσει.
Δεν μπορούσε καν να μασήσει το φαγητό της και να φάει μόνη της. Μεταφέρθηκε στο σπίτι και έμενε με τον μικρούλη της, αφού ο πατέρας έπρεπε να λείψει σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς.
Ο μικρός ανέλαβε την φροντίδα της μητέρας του. Το συγκλονιστικότερο ήταν ότι με κάποιο τρόπο γνώριζε;, ένιωθε; κανείς δεν ξέρει, η μητέρα του δεν μπορούσε να φάει μόνη της. Τότε το δίχρονο παιδάκι, έφερνε το φαγητό της δίπλα στο κρεβάτι της.
BoyMommyChina22714sk3.jpg
Ακουμπούσε το πιάτο στο κομοδίνο, έπαιρνε μια μπουκίτσα, την μασούσε καλά και στη συνέχεια άγγιζε το στοματάκι του στο ανοιχτό στόμα της μανούλας του και άφηνε την μασημένη τροφή μέσα της.



Αυτό την έσωσε. Η μητέρα του μικρού κατάφερε σιγά σιγά να επανέλθει και να αναρρώσει σε μεγάλο βαθμό και σήμερα μαζί με τον γιο της απολαμβάνουν μια οικογενειακή ζωή

Αυτές είναι οι αμοιβές – ΣΟΚ που λαμβάνουν οι Τούρκοι πρωταγωνιστές!


Δείτε παρακάτω τα εξωπραγματικά ποσά με τα οποία αμοίβονται οι Τούρκοι πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης, ανα επεισόδιο…
Σύμφωνα με το TV Zαπινγκ οι ηθοποιοί παίρνουν υψηλές αμοιβές

Χαλίτ Εργκέντς – «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» 73.000 ευρώ το επεισόδιο.

Τουμπά Μπουγιουκουστούν – «διαμάντια και έρωτας» 52.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο

Μπερέν Σαάτ: Φατμαγκιούλ «Εκδίκησης»,62.000


Μεριέμ Ουζερλί – 43.000 ευρώ

Κιβάτς Τατλιτουγ – «Kouzey – Guney» 54.000 ευρώ το επεισόδιο

Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Karadayi 35.000 ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ στον επόμενο κύκλο οι αμοιβή του ανά επεισόδιο θα αυξηθεί ανά 7.000 ευρώ.

Μπεργκιουζάρ Κορέλ: 42.000 ευρώ ανά επεισόδιο

Ενγκίν Ακιουρέκ: «Διαμάντια και Έρωτας» 20.000 ευρώ.

Νεμπαχάτ Τσεχρέ: Αμείβεται με 23.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο του «Διαμάντια και Έρωτας»

Η μαγευτική Αθήνα του 1961 σε ένα συγκλονιστικό βίντεο!

Ρετρό αυτοκίνητα και λεωφορεία…η πλατεία Συντάγματος και το παλιό αεροδρόμιο όπως δεν τα έχετε ξαναδεί, τουλάχιστον οι νεότεροι. Το υπέροχο video έδωσε στη δημοσιότητα η ...
British Pathe και είναι ένα τουριστικό αφιέρωμα στην παλιά Αθήνα από το 1961! Απολαύστε το.

Tότε που οι γειτονιές της Αθήνας μύριζαν γιασεμί και οι άνθρωποι έλεγαν καλημέρα σε όλο τον κόσμο.

Λόντρα, Παρίσι, Νιου-Γιορκ, Βουδαπέστη, Βιέννη, μπρος στην Αθήνα, καμιά σας, καμιά σας δεν βγαίνει γιατί είναι πάντα γιομάτες με ρόδα οι ποδιές της κι άσπρες δαντέλες, τυλίγουν τις ακρογιάλιές της…

Τους στίχους αυτούς που τραγούδησε μοναδικά η Σοφία Βέμπο θα σας θυμήσει αυτό το υπέροχο video που περιλαμβάνεται στο αρχείο της British Pathe, στο οποίο μεταξύ άλλων θα δείτε την πλατεία Συντάγματος, το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την Πλάκα.

Σκότωσε τη γυναίκα του όταν τον έπιασε να κάνει στ0ματικό σeξ με...





Ο 50χρονος Michael Doster, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του, Pamela




Όπως αναφέρει η Huffington Post ο Doster φέρεται να έριξε τη γυναίκα του από το τζετ-σκι, στις 13 Ιουλίου έπειτα από έντονη διαφωνία.

Η 45χρονη Pamela Doster είπε στο σύζυγό της, την ώρα που έκαναν τζετ-σκι, ότι τον είδε να κάνει στοματικό σeξ με έναν άλλο άνδρα!

Το ζευγάρι, που είχε καταναλώσει αλκοόλ, ήρθε στα λόγια και ο Doster έσπρωξε τη γυναίκα από το τζετ-σκι. Στη συνέχεια, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, την τράβηξε από τα μαλλιά, αλλά εκείνη στη συνέχεια κατάφερε να ανεβεί και πάλι. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε 4 φορές ωστόσο την τέταρτη φορά η γυναίκα χτύπησε το κεφάλι της.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο αλλά λίγο αργότερα η Pamela υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 50χρονος συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές.

5 μυστικά για να βγάζεις φανταστικές φωτογραφίες!


Για να μην μοιάζεις σαν τον Μάρσαλ από το "How i met your mother" αλλά σαν τον Μπάρνεϊ που δεν έβγαζε ΠΟΤΕ κακές φωτογραφίες.



Ας πούμε ότι είστε στο πάρτι της κολλητής σου, περνάτε υπέροχα, έχετε ωραίο φαγητό και πεντανόστιμα κοκτέιλ και φυσικά βγάζετε φωτογραφίες για το instagram/ facebook τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Αν την επόμενη μέρα όμως που αρχίζουν να γίνονται τα tags παθαίνεις κάτι τέτοιο,


πρέπει να διαβάσεις τον οδηγό για να βγάζεις φανταστικές φωτογραφίες!

1. Eyes wide shut

Αν έχεις την τάση να κλείνεις τα μάτια σου με το που ανάβει το φλας (μην σου πω και πριν ανάψει) και καταλήγεις να βγαίνεις σαν να κοιτάς τον ήλιο για 10 λεπτά χωρίς γυαλιά ηλίου (δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τη φάτσα που παίρνω, αλήθεια), τότε δοκίμασε να κλείσεις τα μάτια και να τα ανοίξεις σιγά σιγά δευτερόλεπτα πριν το κλικ.


2. Double shot
Για να αποφύγεις το *μισητό* διπλοσάγονο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αρχικά να μην σκύψεις το κεφάλι σου. Θυμήσου τι έλεγε η Tyra Banks στις αμέτρητες σεζόν του America's Next Top Model. Σηκώνουμε το κεφάλι ελαφρά και γυρνάμε το κεφάλι μας 3/ 4. Μπουμ. Κούκλα.


3. Trick or treat

Ένα παλιό trick που κάνουν οι celebrities στο κόκκινο χαλί είναι να βάζουν τη γλώσσα πίσω από τα δόντια τους έτσι ώστε να αποφύγουν γκριμάτσες και υπερβολικά χαμόγελα που φαίνονται άβολα. Καλή ώρα σαν της Τζες,


4. Red red eeeyes

Πόσες και ΠΟΣΕΣ φωτογραφίες δεν έχουν καταστραφεί γιατί είχαμε κόκκινα μάτια; Πολλές, i know. Για να μην την πατήσεις ξανά λοιπόν κοίταξε μια λάμπα λίγο πριν βγει η φωτογραφία, έτσι οι κόρες των ματιών σου θα μικρύνουν και όταν θα σε φωτογραφίσουν δεν θα βγεις σαν εγγονή του Δράκουλα. Σατανικό;


5. Cheek to cheek

Έχετε μαζευτεί στο σπίτι για αφιέρωμα στις αγαπημένες σας 80's ταινίες και κάποιος έχει την έμπνευση να βγάλετε φωτογραφίες εμπνευσμένες από αυτές και ΔΕΝ έχεις λίγο ρούζ, κάτι μαζί σου που θα σε κάνει να μοιάζεις φρέσκια και όχι ξύπνησα_πριν_απο_λιγο; ; Κλασσικότατον (από αρχαιοτάτον χρόνων τι νόμιζες) κόλπο είναι να τσιμπάς λίγο τα μάγουλα σου και να δαγκώνεις ελαφρά τα χείλη σου για να πάρουν τη φυσική ροζ απόχρωση. Έτοιμη.

Τον παίρνουν... ψηλά τον αμανέ! Ποια ζώδια είναι τα πιο... αλαζονικά;;;

Μερικά άτομα (όχι εμείς, φυσικά... κάποιοι γνωστοί μας!) έχουν μια τάση να παίρνουν ψηλά τον..


αμανέ, όπως λέει και η γνωστή έκφραση. Η αλαζονεία είναι ένα ελάττωμα που κοστίζει πολλές συμπάθειες και βλάπτει σοβαρά τις σχέσεις. Αλλά περισσότερο βλάπτει εκείνον που την έχει, καθώς εκείνος μπορεί να καταλήξει με μόνη του παρέα τον καημό του, της παραγνωρισμένης μεγαλοφυΐας.


Η πιο διαδεδομένη θρησκεία, λένε, είναι να λατρεύεις εκείνον τον μικρό θεό μέσα σου, τον εαυτό σου. Και, για να έρθουμε εκεί που μας ενδιαφέρει, ο βαθμός που συμβαίνει αυτό είναι ασφαλώς και θέμα ζωδίου. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, άλλοι εμφανέστατα και άλλοι πιο διακριτικά, ο καθένας με τον τρόπο του, όλα τα ζώδια ασκούν το ευγενές σπορ που λέγεται «καβάλημα του καλαμιού».

Να λοιπόν πώς δουλεύει το πράγμα:

ΚΡΙΟΣ
Τσάμπα σου δόθηκε η πρώτη θέση στον ζωδιακό κύκλο; Όχι βέβαια. Είσαι ο καλύτερος και το ξέρεις. Και στις σπάνιες περιπτώσεις που έχεις μια κρυφή αμφιβολία, συμπεριφέρεσαι ακόμα περισσότερο σαν να είσαι ο καλύτερος, για να μην το δείξεις. Οι λέξεις "Κριός" και "μετριοφροσύνη" δεν πάνε μαζί. Σίγουρα ένας μαχητής σαν εσένα, δεν θα κατάφερνε και πολλές νίκες αν δεν είχε τη σχετική αυτοπεποίθηση, αλλά η δική σου φτάνει εύκολα στο σημείο της αλαζονείας. Φρόντισε λοιπόν να θυμάσαι ότι, όπως είπε και ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ, «Δεν υπάρχει τίποτα το ευγενές στο να είσαι ανώτερος από τον συνάνθρωπό σου. Η αληθινή ευγένεια είναι να φαίνεσαι ανώτερος από τον πραγματικό εαυτό σου».

ΤΑΥΡΟΣ
Σου αρέσει η επίδειξη, αλλά όχι στον βαθμό που να σε εκθέτει. Προσπαθείς να δείχνεις την ανωτερότητά σου σε όλα τα πεδία, στα οποία συνήθως διαπρέπει ο Ταύρος, όπως η αναζήτηση της καλοζωίας και η καλλιτεχνική έκφραση, με ένα στυλ του είδους «ας κερδίσει ο καλύτερος», πίσω από το οποίο υπονοείται «δηλαδή εγώ». Αλλά αν σε πουν «καβαλημένο», πραγματικά απορείς και εξανίστασαι για το θράσος να σε συκοφαντούν έτσι. Ίσως εκείνο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η μετριοφροσύνη δεν σημαίνει να βλέπεις τον εαυτό σου κατώτερο από τους άλλους, ούτε να υποτιμάς τα χαρίσματά σου. Σημαίνει να μην μπαίνεις καν σε διαδικασία του να αναμετράς τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Λένε πως υπάρχουν δύο είδη εγωκεντρικών ατόμων: εκείνοι που το δείχνουν και... όλοι οι υπόλοιποι. Σε ό,τι αφορά εσένα, μάλλον ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, καθώς καβαλάς εύκολα το καλάμι και δεν το κρύβεις. Αντίθετα, το επιδεικνύεις ευκαιρίας δοθείσης, με τον γνωστό αφοπλιστικό και ανέμελο τρόπο σου. Και συχνά καταφέρνεις, με τον τρόπο που πασάρεις την υποτιθέμενη ανωτερότητά σου, προσθέτοντάς της μια ευχάριστη νότα αυτοσαρκασμού, να αφοπλίζεις οποιονδήποτε θα μπορούσε να σε κατηγορήσει ή να σε αντιπαθήσει. Είπαμε, ο Δίδυμος είναι δαιμόνιος σε αυτά. Αλλά μερικές φορές δεν βλάπτει να... καταπίνεις την έπαρσή σου. Δεν παχαίνει και δεν σου χαλάει το στομάχι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι κάνεις αξιέπαινες προσπάθειες να αποσπάσεις τον θαυμασμό των άλλων, με αποτέλεσμα πολλές φορές, πάνω στον ζήλο σου, να χάνεις το μέτρο. Κι αν, παρά την παράσταση που έδωσες, δεν σου κάτσει η σπουδαία εντύπωση, χαλιέσαι. Αλλά όταν το καταφέρεις, γίνεσαι βασιλιάς και τότε, ποιος σε πιάνει. Δεν καβαλάς απλώς καλάμι αλλά... πύραυλο. Το θέμα είναι όμως να μην το παίρνεις και πολύ πάνω σου, χωρίς να κάνεις διάκριση ως προς την πηγή του θαυμασμού. Ορισμένοι θα τροφοδοτήσουν το εγώ σου για δικούς τους λόγους. Και όπως είχε πει κάποτε ένας σοφός άνθρωπος, «Μη δέχεσαι τον θαυμασμό του σκύλου σου σαν αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι είσαι σπουδαίος».

ΛΕΩΝ
Ό,τι και να πει κανείς για την έπαρση του Λέοντα, σπάνια μπορεί να φανεί υπερβολικό. Ακόμα και αν ανήκεις στους πιο μετριόφρονες εκπρόσωπους του ζωδίου, ξεπερνάς τον περισσότερο κόσμο. Έχεις ένα στυλ να εκπέμπεις ανωτερότητα, έστω και αν παριστάνεις τον ταπεινό. Φυσικά, κανείς δεν λέει να μην παραδέχεσαι τα αναμφισβήτητα χαρίσματά σου. Τα συμπλέγματα κατωτερότητας όπως και η υποκρισία δεν σου ταιριάζουν και ούτε σε βοηθούν να προχωράς στη ζωή. Αλλά να θυμάσαι πότε-πότε ότι θα πρέπει να έχεις μετριοφροσύνη για τα χαρίσματά σου, να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την καλή σου φήμη και να δείχνεις αυτοσυγκράτηση, όταν σε πιάνουν οι... κρίσεις της αλαζονείας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος έχει τη φήμη ενός από τους πιο μετριόφρονες εκπροσώπους του ζωδιακού. Αλλά οι εντυπώσεις καμιά φορά παραπλανούν. Η ταπεινοφροσύνη σου μπορεί να αποτελεί ένα μια καλά καμουφλαρισμένη πρόσκληση προς τους άλλους να παινέψουν τα κατορθώματα ή τα χαρίσματά σου, χωρίς εσύ να δείξεις ότι το επιζητάς. Αντίθετα, μπορεί να χαμογελάσεις ντροπαλά και να πεις «μα, ελάτε τώρα, υπερβολές», ενώ από μέσα σου θα έχεις φτάσει στα ουράνια, καβάλα στο καλάμι σου. Να θυμάσαι όμως, ότι για να κατακτήσεις την αληθινή μετριοφροσύνη, θα πρέπει πρώτα να μάθεις να αγνοείς τη γνώμη των άλλων. Και αυτό θα το μάθεις, αγνοώντας πρώτα το χειροκρότημά τους.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός αποφεύγει εσκεμμένα τις συμπεριφορές που μπορεί να σαμποτάρουν τη δημοφιλία του. Έτσι, δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνεται αντιπαθής καβαλώντας ένα καλάμι, κάτι που άλλωστε είναι και κάπως μπανάλ. Να πούμε ότι καβαλούσες ένα αραβικό άτι ή μια Χάρλεϊ, εντάξει. Αλλά ένα καλάμι; Πέρα από το αστείο όμως, μια ροπή προς την έπαρση την έχεις κι εσύ, ιδίως όταν αποδεικνύεται στους άλλους η ανωτερότητά σου στα θέματα της κουλτούρας, της αισθητικής και του «ευ ζην», που τόσο επιδιώκεις. Όπως όμως λέει και ένα εύστοχο γνωμικό, κανείς δεν είναι τόσο άδειος, όσο εκείνος που είναι γεμάτος από την αλαζονεία για τις δικές του αρετές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός ξέρει ότι επάνω σε ένα καλάμι χάνει παντελώς τη γοητεία και το επιβάλλον του. Καθώς δεν σου αρέσουν οι χοντροκοπιές, προτιμάς να παίζεις το παιχνίδι του εντυπωσιασμού με έναν πιο εκλεπτυσμένο, αλλά και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Γνωρίζεις καλά ότι είναι πιο εντυπωσιακό να ανακαλύπτουν οι άλλοι από μόνοι τους τα χαρίσματά σου, παρά να τους τα παρουσιάζεις... στο πιάτο. Και τους αφοπλίζεις μέσα από τη διαδικασία της ανακάλυψης, προκαλώντας τους το δέος και τον θαυμασμό. Φυσικά και σου αρέσει να επιδεικνύεσαι. Αλλά με τέχνη. Είσαι η προσωποποίηση του ευφυολογήματος που λέει «Αν είχα και λίγη μετριοφροσύνη, θα ήμουν τέλειος».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σαν Τοξότης, δεν είσαι ο άνθρωπος των χαμηλών τόνων και των καταστάσεων μετριότητας. Πιστεύεις ότι το καλό πρέπει να λέγεται, όπως και το κακό άλλωστε, ιδίως αν το πρώτο αφορά εσένα. Και εφόσον θεωρείς πως σου αξίζει να καυχηθείς, θα το κάνεις χωρίς αναστολές. Προς τι η υποκρισία και οι ψεύτικες μετριοφροσύνες; Βέβαια, η αλήθεια είναι πως έχεις ένα θεματάκι με την αναγνώριση των ορίων σου. Ως γνωστόν, είσαι και το ζώδιο της επέκτασης, προς όλες τις κατευθύνσεις. Να θυμάσαι τουλάχιστον ότι πολλές φορές, αντί να περιαυτολογείς, είναι καλύτερα να αφήνεις τις πράξεις σου να μιλήσουν για σένα. Και όταν ακούς κολακείες, να μην τις καταπίνεις... αμάσητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως συχνά γίνεται ο ορισμός του σνομπ, παρόλο που ούτε ο ίδιος το παραδέχεται. Έχεις ένα είδος έπαρσης, που δεν δείχνει κραυγαλέα καθώς, και καλά, δεν χρειάζεται να αποδείξεις την ανωτερότητά σου. Έτσι όμως και σου προκύψουν κάποια επιτεύγματα, για τα οποία να μπορείς να καυχηθείς, ενεργοποιείται μέσα σου το εκ γενετής... εμφυτευμένο πρόγραμμα της σνομπαρίας. Ενοχλείσαι αν βρεθείς σε κάποια περίσταση, που να μην σου δίνεται η δυνατότητα να επιδείξεις το «χαϊλίκι» σου. Ακόμα και όταν συμπεριφέρεσαι με μετριοφροσύνη, είναι ολοφάνερο ότι το κάνεις χαριστικά. Πάντως να θυμάσαι ότι το να παραδέχεσαι πως δεν ξέρεις/έχεις/καταφέρνεις κάτι, δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής, ιδεολόγος, υπέρμαχος της ισότητας όλων των ανθρώπων. Το να παραδεχτείς ότι θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο, θα ήταν παραβίαση των προσωπικών σου αρχών. Έλα όμως που... είσαι! Πώς να το κάνουμε, αφού έχεις γεννηθεί πρωτοπόρος στο πνεύμα και μεγαλοφυής στον νου; Οπότε, φροντίζεις να παρκάρεις το καλάμι σου... λίγο πιο πέρα, για να μη σε πάρουν και με τις πέτρες. Να θυμάσαι, όμως, ότι μπορεί το κέντρο του σύμπαντος να μην έχει ακόμα εντοπιστεί, αλλά δεν δείχνει και πολύ πιθανόν να είσαι εσύ αυτό. Άσε που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, γιατί εκτός από σένα, υπάρχουν μερικά ακόμα εκατομμύρια διεκδικητές του εν λόγω τίτλου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ως Ιχθύς πολλές φορές δείχνεις μια εντυπωσιακή και αξιολάτρευτη ταπεινοφροσύνη. Φαίνεσαι να είσαι το είδος του ατόμου που γνωρίζει ότι τα γνήσια χαρίσματα δεν χρειάζονται επίδειξη και η αληθινή αξία μοιάζει με ένα ποτάμι, που όσο πιο βαθύ είναι, τόσο λιγότερο θόρυβο κάνει. Αλλά καμιά φορά επιλέγεις να κολυμπάς βαθιά στο ποτάμι, μόνο και μόνο γιατί βρίσκεις ασφάλεια στο να μη φαίνεσαι ανταγωνιστικός, αυτό δηλαδή που λέμε στο να κρατάς «χαμηλό προφίλ». Με το να μην ξανοίγεσαι και να μην προκαλείς, αισθάνεσαι πιο προστατευμένος. Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχεις κι εσύ το νοερό σου καλάμι, που το ιππεύεις περήφανα στο κρυφό, εσωτερικό σου βασίλειο.
Πηγή: myastro.gr

Το απόλυτο σοκ! Δείτε πως είναι η Ελένη Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ! Σκιά του εαυτού της...

\
Το απόλυτο σοκ! Δείτε πως είναι η Ελένη Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ! Σκιά του εαυτού της...Σκιά του εαυτού της η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης Τελικά το μακιγιάζ κάνει σε πολλές περιπτώσεις θαύματα. Δεν λέμε καλή η Μενεγάκη άβαφη, αλλα χωρίς μακιγιάζ είναι αγνώριστη!





Προσοχή: Τι θα πάθετε αν πιάνετε τις αποδείξεις με γυμνά χέρια


Ίσως τελικά ο «αρνητισμός» που έχουμε για τις αποδείξεις να μην είναι και τόσο τυχαίος...
Αμερικανοί ερευνητές προειδοποιούν ότι, εκτός από την «ψυχική» μας υγεία, όπως ίσως θα υποθέσατε, οι αποδείξεις έχουν μία άλλη πολύ πιο σοβαρή παρενέργεια για την υγεία μας.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές με επικεφαλής τον Σέλεϊ Έρλιχ του Ιατρικού Κέντρου του νοσοκομείου παίδων του Σινσινάτι, πραγματοποίησαν μία σειρά από πειράματα με τη συμμετοχή 24 εθελοντών.

Όπως δημοσιεύεται στην επιθεώρηση JAMA, οι αποδείξεις πληρωμής περιέχουν μία επικίνδυνη χημική ουσία, τη δισφαινόλη Α (ΒΡΑ), η οποία απορροφάται μέσω του δέρματος, όταν τις αγγίζουμε με τα χέρια μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, όσοι εθελοντές έπιασαν αποδείξεις σε θερμικό χαρτί με γυμνά χέρια επί δύο ώρες, εμφάνισαν αύξηση των επιπέδων της ΒΡΑ στα ούρα τους.

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο σε όσους άγγιζαν τις αποδείξεις με γάντια.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι η συχνή έκθεση στη ΒΡΑ έχει σχετιστεί από προηγούμενες έρευνες με διάφορες επιπτώσεις στην υγεία, όπως διαταραχές στην ορμονική και αναπαραγωγική λειτουργία των ενηλίκων (ποιότητα σπερματοζωαρίων) και στην ανάπτυξη του νευρικού συστήματος των παιδιών.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό συστήνουν καλό πλύσιμο των χεριών, αφότου κανείς τελειώσει με την ενασχόληση με τις αποδείξεις και ιδιαίτερα όσων το επάγγελμα το απαιτεί (ταμίες, λογιστές).

onmed.gr

Σοκ και θρήνος για τον Παναγιώτη Πετράκη



Είχαν μια δυνατή σχέση και αγάπη και όταν την βρήκε νεκρή του κόστισε πάρα πολύ...
«Όταν βρήκα νεκρή τη γιαγιά μου. Επρόκειτο για μία γυναίκα η οποία με μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα μου, ήταν κάθε μέρα στο σπίτι, είχαμε μια εξαιρετική σχέση και ήταν πολύ μικρή.
Να φανταστείς ότι μου απαγόρευε να τη λέω «γιαγιά», την έλεγα «Μαίρη» από παιδάκι. Μπορεί να τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά είχαμε μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση.



Έμαθα πολλά από εκείνη. Παιδάκι με έπαιρνε μαζί της και βγαίναμε σε κλαμπ, για τέτοια γιαγιά μιλάμε. Μια πολύ κοκέτα γυναίκα, φινετσάτη. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ. Την «έχασα» όταν ήμουν 17 χρονών.

Κι έγινε με περίεργο τρόπο», εξήγησε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Θα μπορούσαν να την έχουν βρει τρία άτομα πριν από μένα, αλλά ήταν σαν να το ήθελε να τη βρω εγώ. Είναι πολύ βαρύ. Με έχει πληγώσει απόλυτα, δεν θυμάμαι να έχω κλάψει τόσο πολύ στη ζωή μου για οτιδήποτε άλλο. Με κάποιο περίεργο μεταφυσικό τρόπο την αισθάνομαι πάρα πολύ κοντά μου»....

Φρικτό δυστύχημα: Βράχος πέφτει σε αυτοκινητόδρομο- 11 νεκροί -Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες...



Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες...


Στιγμές οδύνης αποτυπώθηκαν στην κάμερα όταν βράχος ξεκόλλησε και έπεσε σε αυτοκινητόδρομο αφήνοντας πίσω 11 νεκρούς.

Το περιστατικό έγινε σε κεντρικό δρόμο μίας επαρχίας της Κίνας και φέρεται να οδήγησε στο θάνατο 11 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε ακόμα 19 άτομα.

Σαν να ήταν βγαλμένο από ταινία καταστροφής, οι άνθρωποι τρέχουν για να σωθούν από τα βράχια τα οποία πέφτουν πάνω τους αλλά και πάνω σε αυτοκίνητα.

Είναι άγνωστο τι προκάλεσε την αποκόλληση του βράχου, που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο

Αλλαγές στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 25 Ιουλίου - Ποιοί θα πληρώσουν παραπάνω και ποιοι θα δουν μειωμένο λογαριασμό - Αναλυτικά παραδείγματα


Οι αυξήσεις για τα νοικοκυριά αφορούν περίπου 2.160.000 συνδέσεις ηλεκτρικούρεύματος
- Οι αυξήσεις της ΔΕΗ κυρίως για τα εξοχικά μπορεί να φτάσουν και ...το 11%
- Οι μειώσεις θα ισχύσουν στα τιμολόγια περίπου 1,4 εκατομμύρια μικρομεσαίωνεπιχειρήσεων
- Πίνακες με αναλυτικά παραδείγματα των αυξήσεων στη ΔΕΗ

Αυξήσεις της τάξης του 11% για τους οικιακούς πελάτες με κατανάλωση έως 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο και μειώσεις έως 3,4 % στα τιμολόγια της ΔΕΗ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για την ηλεκτροδότηση κοινόχρηστων χώρων ισχύουν από 25 Ιουλίου 2014.

Τα οικιακά τιμολόγια για όσους έχουν κατανάλωση μεγαλύτερη από 800 κιλοβατώρες, το νυχτερινό τιμολόγιο όπως και το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο παραμένουν αμετάβλητα, ενώ όσοι έχουν κατανάλωση μέχρι 800 κιλοβατώρες μπορούν, αν δεν το έχουν ήδη κάνει και εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις, να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Τις αλλαγές στις χρεώσεις ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ, σε εφαρμογή της πολιτικής για εξάλειψη των σταυροειδών επιδοτήσεων στα τιμολόγια.

Δηλαδή της επιβάρυνσης μιας κατηγορίας καταναλωτών σε όφελος μιας άλλης που ουσιαστικά επιδοτείται.

Δείτε αναλυτικά παραδείγματα των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Αναλυτικότερα:

Οι αυξήσεις στο οικιακό τιμολόγιο αφορούν περίπου 2.160.000 παροχές, κυρίως εξοχικές και δεύτερες κατοικίες όπου η κατανάλωση είναι χαμηλή (μέχρι 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο). Η αύξηση επέρχεται με την κατάργηση του πρώτου κλιμακίου (0- 800 κιλοβατώρες) στα τιμολόγια της ΔΕΗ και την ενσωμάτωσή του στην επόμενη κλίμακα χρέωσης. Η μεσοσταθμική αύξηση στο σύνολο του λογαριασμού (μαζί με τις χρεώσεις για δίκτυα, φόρους κλπ) διαμορφώνεται στο 11,1% ενώ ποσοτικά αντιστοιχεί σε 1,9 ευρώ/μήνα για κατανάλωση 400 kWh το τετράμηνο, και 3,8 ευρώ/μήνα για κατανάλωση 800 kWh το τετράμηνο.

Οι μειώσεις θα ισχύσουν στα τιμολόγια περίπου 1,4 εκατομμύρια μικρομεσαίων επιχειρήσεων (γραφεία, μικρά εμπορικά καταστήματα, φούρνοι, εργαστήρια, μικρές βιοτεχνίες, συνεργεία, επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, κτίρια γραφείων, μεγάλα καταστήματα, μεσαίου μεγέθους βιοτεχνίες, λοιπές παραγωγικές μονάδες κλπ) καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους.

Στο επαγγελματικό τιμολόγιο Γ21, (Γραφεία, καταστήματα, κοινόχρηστα, εργαστήρια, μικρές βιοτεχνίες, συνεργεία, κλπ), η μεσοσταθμική μείωση είναι 3,4% στο σύνολο του λογαριασμού.

Ενδεικτικά, για εμπορικό πελάτη με κατανάλωση 2.000 kWh το τετράμηνο, η μείωση στο σύνολο του λογαριασμού ανέρχεται σε περίπου 3,7 ευρώ/μήνα.


Στο επαγγελματικό τιμολόγιο Γ22 (Κτίρια γραφείων, μεγάλα καταστήματα, μεσαίες βιομηχανίες κλπ), η μεσοσταθμική μείωση είναι 1% στο σύνολο του λογαριασμού. Για εμπορικό πελάτη με τριφασική παροχή και μηνιαία κατανάλωση 7.000 kWh, η μείωση στο σύνολο του λογαριασμού ανέρχεται σε περίπου 11,6 ευρώ/μήνα.

Στο επαγγελματικό τιμολόγιο Γ23 (με νυχτερινή κατανάλωση), η μεσοσταθμική μείωση είναι 2,2% στο σύνολο του λογαριασμού. Για εμπορικό πελάτη με μονοφασική παροχή και κατανάλωση το τετράμηνο 2.750 kWh την ημέρα και 2.250 kWh τη νύχτα, η μείωση στο σύνολο του λογαριασμού ανέρχεται σε περίπου 6 ευρώ/ μήνα.

Στο σκέλος της ενέργειας (δεδομένου ότι οι λοιπές χρεώσεις για δίκτυα, φόρους, κλπ παραμένουν στα ίδια επίπεδα) η αύξηση στο οικιακό τιμολόγιο κλιμακώνεται μέχρι 20% ενώ στα επαγγελματικά οι μειώσεις φθάνουν στο 6%. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο αυξήθηκαν οι χρεώσεις για τα δίκτυα (0,5- 0,8% μεσοσταθμικά για τα νοικοκυριά) ενώ εκκρεμεί η απόφαση για αύξηση των χρεώσεων για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας. Αντίθετα «παγώνει» για το δεύτερο εξάμηνο του 2014 η χρέωση για τις ανανεώσιμες πηγές ερνέργειας («ΕΤΜΕΑΡ»).

Όσοι έχουν κατανάλωση μικρότερη από 800 κιλοβατώρες στην πρώτη τους κατοικία καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο Διαχειριστή του Δικτύου (www.deddie.gr) ή να καλέσουν στο 11770 εφόσον είναι πελάτες της ΔΕΗ, προκειμένου να εξεταστεί εάν πληρούν τους όρους ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Στο ΚΟΤ έχουν ήδη ενταχθεί 565.000 καταναλωτές (άτομα με χαμηλό εισόδημα, γονείς με τρία προστατευόμενα τέκνα, άνεργοι, άτομα με αναπηρία, άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, πολύτεκνοι) και με την πρόσφατη διεύρυνσή του ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί.

Η ΔΕΗ σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ότι:

- Η ίδια δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος ή απώλεια από τον εξορθολογισμό των τιμολογίων, καθώς οι αναπροσαρμογές οδηγούν σε ουδέτερο αποτέλεσμα. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ΔΕΗ θα ανακοινώσει και νέα εμπορικά κίνητρα προς τους καταναλωτές.

- Το κόστος της ενέργειας στην Ελλάδα παραμένει από τα χαμηλότερα στην ΕΕ.

Τόσο καθαρά νερά, που οι βάρκες φαίνονται σαν να... αιωρούνται! Δείτε που βρίσκεται...



Το ισπανικό νησί της Μεσογείου έχει έκταση 695,7 τ. χλμ., με πεντακάθαρες παραλίες και απότομες ...πλαγιές και βράχια.
Η Μινόρκα όμως εκτός από τις μαγευτικές της θάλασσες έχει και πλούσια πολιτιστικά δρώμενα, όπως τη Διεθνή Εβδομάδα της Όπερας και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Οργάνων στο Μαόν, το Θερινό Μουσικό Φεστιβάλ και τις συναυλίες Capella Davidica στη Θιουταντέγια. Απολαύστε τις εικόνες!























Είναι 5 μηνών έγκυος και δεν πήραμε χαμπάρι...



Έγκυος πέντε μηνών είναι η κόρη της...
Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Ανδρέας Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, το ζευγάρι, το οποίο είναι τρία χρόνια μαζί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη για πέντε μήνες.

Όμως το μυστικό αποκαλύφθηκε όταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, προ ημερών και στη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης, με το που συνάντησε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο τον αποκάλεσε «μπαμπά» – γεγονός που αρχικά έφερε σε αμηχανία τον δημοσιογράφο, όμως στη συνέχεια χαμογέλασε επιβεβαιώνοντας την είδηση.





Η Αλεξία Μπακογιάννη έχει ήδη δίδυμα από τον δεύτερο γάμο της με τον Μανώλη Βάρσο, τον Γιώργο και τη Θεοδώρα, τεσσάρων χρόνων. Η είδηση της εγκυμοσύνης έχει γεμίσει με χαρά τις οικογένειες του ζευγαριού και όλοι μαζί αναμένεται να συναντηθούν στο εξοχικό της οικογένειας Μητσοτάκη!

20 σημάδια που δείχνουν ότι ο θυρεοειδής σας δε λειτουργεί σωστά



Έχετε τα συμπτώματα; Ο θυρεοειδής είναι ένας μικρός αδένας στο λαιμό που επηρεάζει πολυάριθμες λειτουργίες του σώματός μας. Η θυρεοειδής ορμόνη ρυθμίζει το μεταβολισμό μας, τους παλμούς της καρδιάς μας καθώς και ....τη θερμοκρασία του σώματός μας. Πώς καταλαβαίνουμε όμως ότι ο θυρεοειδής μας δε λειτουργεί σωστά; Ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχήσουν; Πάμε να τα δούμε:


Έντονη κούραση- εξάντληση - Δυσκοιλιότητα - Τριχόπτωση - Θλίψη και κακοδιαθεσία - Δυσκολία στην απώλεια βάρους ή δυσκολία στο να πάρετε βάρος - Τρεμούλιασμα - Κακή μνήμη - Μειωμένη ή πολύ έντονη εφίδρωση - Νευρικότητα - Ξηροδερμία - Αδύναμα νύχια που σπάνε εύκολα - Ανεξέλεγκτο άγχος - Απώλεια αυτοσυγκέντρωσης - Μειωμένη όρεξη για σεx - Αλλαγές στην έμμηνο ρύση - Δυσκολίες στον ύπνο - Αρρυθμία - Πόνος στα άκρα ή στους μύες - Υψηλή χοληστερόλη - Αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος


Προσοχή: Μην αγχωθείτε αν έχετε ένα-δυο από τα παραπάνω συμπτώματα! Να ανησυχήσετε αν έχετε την πλειοψηφία αυτών. Μην ξεχνάτε να κάνετε ετήσιο check up και να ελέγχετε την κατάσταση της υγείας σας!

Πόσο αδυνάτισε! Ποια star ποζάρει με το ΜΑΓΙΟ της και μείναμε άφωνοι;



Μια ιδέα από τις διακοπές της μας έδωσε η ηθοποιός μέσα από..

τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Lindsay Lοhan είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και στέλνει φιλιά στους διαδικτυακούς της φίλους.






Η ηθοποιός εδώ και χρόνια είχε πρόβλημα με το βάρος της και δεν ήταν λίγες οι φορές που την είπαν ανορεξική και βουλιμική. Εσάς πως σας φαίνεται τώρα το σώμα της τώρα;

Το απίστευτο FAIL του Justin Bieber την ώρα που πηδούσε από έναν βράχο! (video)




Ο σταρ φόρεσε μια στολή κατάδυσης, ανέβηκε σ’ ένα βράχο και… όλα πήγαν κάπως στραβά! Ήθελε να κάνει φιγούρα από τον βράχο και έσκασε στα νερά με την πλάτη και “έφαγε τα μούτρα του”.




Και ενω τα πράγματα είχαν έτσι δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί θέλησε να μοιραστει μαζί μας αυτό το βίντεο;;;

Δείτε την ριζική μεταμόρφωση αυτής της κοπέλας….. Δεν θα το πιστεύεις


Μόλις δείτε το σώμα της νεαρής κοπέλας που μεταμορφώθηκε εντελώς δεν θα το πιστεύετε.



Αλλά η αλλαγή της έγινε προς το καλύτερο η προς το χειρότερο ;Για να δούμε..


Το κορίτσι με τα πιο εντυπωσιακά οπίσθια σε μαγνητίζει! (PICS)


Η Έφη Κυριάκου θεωρείται μία από τις πιο σeξι Ελληνίδες. Όλα τα χαρακτηριστικά της είναι, αδιαμφισβήτητα, εντυπωσιακά, ωστόσο ένα σημείο πάνω της σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ποιο είναι αυτό;



Δες τις ακόλουθες φωτογραφίες και θα καταλάβεις.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

22 Ιουλ 2014

Πως να παγώσετε μία μπύρα σε 2 λεπτά… [video]


Θέλετε να μάθετε πως μπορείτε να παγώσετε μία μπύρα ή οποιοδήποτε ποτό σε κουτάκι ή μπουκάλι μέσα σε 2 μόνο λεπτά…
Βάλτε σε ένα δοχείο νερό με αρκετά παγάκια και προσθέστε αλάτι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα ο πάγος να λιώσει γρήγορα κάτι που απαιτεί και γρήγορη απορρόφηση θερμότητας.


Αυτό είναι που θα προκαλέσει και τη γρήγορη πτώση της θερμοκρασίας σε οτιδήποτε είναι μέσα στο νερό με τα παγάκια.



Δείτε το παρακάτω video:

Φυτό καταπίνει ολόκληρα ποντίκια! (Βίντεο)


Τον γύρο του κόσμου κάνει το video που αναρτήθηκε στο YouTube με το ποντίκι που πέφτει στην παγίδα ενός σαρκοφάγου φυτού… Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας όμως όντως υπάρχει ένα σαρκοφάγο φυτό που «τρώει» ποντίκια και αρουραίους, ενώ χωνεύει ακόμα και τα δόντια ή τα κόκαλά τους.

Το φυτό, με την επιστημονική ονομασία Nepenthes spathulata, φύεται στην Ιάβα και τη Σουμάτρα.


Ο κορμός του φτάνει σε μήκος τα πέντε μέτρα.



Το φυτό δελεάζει τα ζώα και όταν αυτά μπουν στο «λουλούδι» του τα αιχμαλωτίζει με αποτέλεσμα να πεθάνουν από εξάντληση και «διαλυθούν» από τα πεπτικά του ένζυμα.

Η απίθανη συγνώμη ενός σκυλου που έκλεψε το παιχνίδι ενός μωρού (Video)


Όταν ο σκύλος ονόματι Charlie πήρε το παιχνίδι της μικρής Laura, εκείνη έβαλε αμέσως τα κλάματα. Τότε ο τετράποδος φίλος της θέλησε να επανορθώσει, και η αντίδραση του κάνει τον γύρο του διαδικτύου…




Δείτε το βίντεο…

Δείτε την Δήμητρα Αλεξανδράκη βρεγμένη και ξαπλωμένη στο γκαζόν να φορά μόνο…


Βρήκε τρόπο να τους «παίζει» και το έχει πάρει συνήθειο! Τώρα δε που καλοκαίριασε και μπορεί να τα πετάει πιο εύκολα.. ετοιμαστείτε για πολύ περισσότερη Δήμητρα Αλεξανδράκη στα αποκαλυπτικά της. Εδώ δείτε την στο γκαζόν να φοράει το μπικίνι της μετά από μια βουτιά στην πισίνα!




Δείτε πιο κάτω…

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕ McDONALD’S-KFC META ΤIΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΛΗΓΜΕΝΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ





Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ένα βίντεο που προβλήθηκε την Κυριακή από το China's Dragon TV, καθώς, όπως φαίνεται στις εικόνες, το προσωπικό της Shanghai Husi, της εταιρείας που προμηθεύει με κρέας κολοσσούς όπως η ΜcDonald’s και η KFC, εμφανίζεται να μην τηρεί τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Στα πλάνα-ντοκουμέντα που έχουν ληφθεί από κάμερα ασφαλείας, εμφανίζεται εργαζόμενος στο εργοστάσιο να μαζεύει κρέας από το πάτωμα και να το ρίχνει μέσα σε μηχάνημα επεξεργασίας μαζί με την υπόλοιπη ποσότητα, η οποία μετά την ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας, θα προωθούνταν στην αγορά.

Στο ρεπορτάζ του κινεζικού καναλιού αναφέρεται ακόμη ότι στο ίδιο εργοστάσιο, οι εργαζόμενοι αναμείγνυαν ποσότητες ληγμένου κρέατος με φρέσκο έτσι ώστε «να μην πάει τίποτα χαμένο».

Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου το εργοστάσιο έκλεισε άμεσα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τις εταιρείες που προμήθευε. Στελέχη της McDonald's Corp και της Yum Brands Inc (σ.σ. μητρικής της KFC) αναγκάστηκαν να απολογηθούν στο καταναλωτικό κοινό της Κίνας, ζητώντας παράλληλα εξηγήσεις από τη Shanghai Husi.

Άλλωστε οι Αρχές της Κίνας πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλες τις εταιρείες που προμηθεύονταν προϊόντα απ' τη Shanghai Husi και, όπως αναφέρουν, θα επιθεωρήσουν τις υποδομές της μητρικής της, OSI, έτσι ώστε να διασφαλίσουν ότι τα τρόφιμα που παρασκευάζουν είναι κατάλληλα για κατανάλωση.

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο υπεύθυνος της έρευνας τόνισε ότι απαιτεί να έρθει στα χέρια του ο κατάλογος με όλες τις πωλήσεις της OSI. Υπογραμμίζει πως ήδη έχουν σφραγιστεί 4.500 κιβώτια βόειου κρέατος, που είχαν παραγγείλει τα McDonald's, καθώς και 500 που είχε παραγγείλει η Yum's Pizza Hut.


Χώρες και εταιρείες στον… χορό του διατροφικού σκανδάλου

Όμως, όλα δείχνουν πως αυτό το σκάνδαλο τροφίμων δεν περιορίζεται στην Κίνα, αλλά έχει μεταφερθεί ήδη και σε άλλες χώρες.

Ο εκπρόσωπος των McDonald's στο Τόκιο δήλωσε πως το 1/5 από τα McNuggets που σερβίρουν προέρχεται από τα κοτόπουλα της Shanghai Husi και πως οι πωλήσεις του προϊόντος έχουν ανασταλεί από χθες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν ήδη βρεθεί εναλλακτικοί προμηθευτές για να καλύψουν τις ανάγκες της εταιρείας σε κοτόπουλο και προέρχονται από Κίνα και Ταϊλάνδη.

Την ίδια ώρα, οι μετοχές της εταιρείας σημείωσαν μικρή πτώση της τάξης του 1,4%, φτάνοντας στο χαμηλότερο ποσοστό των τελευταίων 15 μηνών.

Σήμερα, η Starbucks ανέφερε πως κάποια από τα προϊόντα της περιείχαν κοτόπουλο, το οποίο προμηθεύονταν από τη Shanghai Husi. Όπως αναφέρει, δεν είχε άμεση επαγγελματική σχέση με τη Shanghai Husi, αλλά μερικά από τα προϊόντα της έφταναν σε αυτούς μέσω άλλου προμηθευτή.

Επίσης, στελέχη της εταιρείας έσπευσαν να διαβεβαιώσουν το καταναλωτικό κοινό πως δεν υπάρχουν πλέον τέτοια προϊόντα στα ράφια τους.

Η Burger King and Dicos, ιδιοκτησία της πολυεθνικής Ting Hsin International, αποτελεί την τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα fast food στην Κίνα η οποία επίσης εμπλέκεται στο διατροφικό σκάνδαλο. Όπως ανέφεραν εκπρόσωποί της, θα αποσυρθούν όλα τα προϊόντα Shanghai Husi από τα καταστήματα τους.

Το ίδιο ισχύει και για την αλυσίδα Papa John's International Inc, που μέσω του blog της ενημέρωσε πως έχουν ήδη απομακρύνει όλη την προμήθεια από τη Shanghai Husi.

Η σουηδική εταιρεία επίπλων ΙΚΕΑ, η οποία εμπορεύεται και τρόφιμα, προμηθευόταν προϊόντα κρέατος από τη Shanghai Husi μέχρι και το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Όπως δηλώνουν, από τότε δεν είχαν καμία επαφή.

Άλλες εταιρείες, των οποίων το όνομα συνδέθηκε με τη Shanghai Husi, όπως η Domino's Pizza Inc, δηλώνουν πως τα υποκαταστήματα τους στην Κίνα ποτέ δεν προμηθεύτηκαν από τη συγκεκριμένη εταιρεία.

2χρονο παιδάκι μασούσε την τροφή για να την ανάπηρη μητέρα του


Η ιστορία που θα διαβάσετε συνέβη στην Κίνα. Πρωταγωνιστής είναι ένα 2χρονο παιδάκι και η μητέρα του η οποία έμεινε ανάπηρη, όταν ένα φορτηγό έπεσε επάνω της ενώ βρισκόταν στη στάση και…

περίμενε το λεωφορείο. Μετά το περιστατικό η γυναίκα έπεσε σε κώμα για πολλές εβδομάδες και ο μικρούλης μεγάλωνε με τον πατέρα του. Όταν η μητέρα συνήλθε δεν μπορούσε ούτε τις βασικές της ανάγκες να ικανοποιήσει.
Δεν μπορούσε καν να μασήσει το φαγητό της και να φάει μόνη της. Μεταφέρθηκε στο σπίτι και έμενε με τον μικρούλη της, αφού ο πατέρας έπρεπε να λείψει σε άλλη πόλη λόγω δουλειάς.
Ο μικρός ανέλαβε την φροντίδα της μητέρας του. Το συγκλονιστικότερο ήταν ότι με κάποιο τρόπο γνώριζε;, ένιωθε; κανείς δεν ξέρει, η μητέρα του δεν μπορούσε να φάει μόνη της. Τότε το δίχρονο παιδάκι, έφερνε το φαγητό της δίπλα στο κρεβάτι της.
BoyMommyChina22714sk3.jpg
Ακουμπούσε το πιάτο στο κομοδίνο, έπαιρνε μια μπουκίτσα, την μασούσε καλά και στη συνέχεια άγγιζε το στοματάκι του στο ανοιχτό στόμα της μανούλας του και άφηνε την μασημένη τροφή μέσα της.



Αυτό την έσωσε. Η μητέρα του μικρού κατάφερε σιγά σιγά να επανέλθει και να αναρρώσει σε μεγάλο βαθμό και σήμερα μαζί με τον γιο της απολαμβάνουν μια οικογενειακή ζωή

Αυτές είναι οι αμοιβές – ΣΟΚ που λαμβάνουν οι Τούρκοι πρωταγωνιστές!


Δείτε παρακάτω τα εξωπραγματικά ποσά με τα οποία αμοίβονται οι Τούρκοι πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης, ανα επεισόδιο…
Σύμφωνα με το TV Zαπινγκ οι ηθοποιοί παίρνουν υψηλές αμοιβές

Χαλίτ Εργκέντς – «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» 73.000 ευρώ το επεισόδιο.

Τουμπά Μπουγιουκουστούν – «διαμάντια και έρωτας» 52.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο

Μπερέν Σαάτ: Φατμαγκιούλ «Εκδίκησης»,62.000


Μεριέμ Ουζερλί – 43.000 ευρώ

Κιβάτς Τατλιτουγ – «Kouzey – Guney» 54.000 ευρώ το επεισόδιο

Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Karadayi 35.000 ευρώ ανά επεισόδιο, ενώ στον επόμενο κύκλο οι αμοιβή του ανά επεισόδιο θα αυξηθεί ανά 7.000 ευρώ.

Μπεργκιουζάρ Κορέλ: 42.000 ευρώ ανά επεισόδιο

Ενγκίν Ακιουρέκ: «Διαμάντια και Έρωτας» 20.000 ευρώ.

Νεμπαχάτ Τσεχρέ: Αμείβεται με 23.000 ευρώ για κάθε επεισόδιο του «Διαμάντια και Έρωτας»

Η μαγευτική Αθήνα του 1961 σε ένα συγκλονιστικό βίντεο!

Ρετρό αυτοκίνητα και λεωφορεία…η πλατεία Συντάγματος και το παλιό αεροδρόμιο όπως δεν τα έχετε ξαναδεί, τουλάχιστον οι νεότεροι. Το υπέροχο video έδωσε στη δημοσιότητα η ...
British Pathe και είναι ένα τουριστικό αφιέρωμα στην παλιά Αθήνα από το 1961! Απολαύστε το.

Tότε που οι γειτονιές της Αθήνας μύριζαν γιασεμί και οι άνθρωποι έλεγαν καλημέρα σε όλο τον κόσμο.

Λόντρα, Παρίσι, Νιου-Γιορκ, Βουδαπέστη, Βιέννη, μπρος στην Αθήνα, καμιά σας, καμιά σας δεν βγαίνει γιατί είναι πάντα γιομάτες με ρόδα οι ποδιές της κι άσπρες δαντέλες, τυλίγουν τις ακρογιάλιές της…

Τους στίχους αυτούς που τραγούδησε μοναδικά η Σοφία Βέμπο θα σας θυμήσει αυτό το υπέροχο video που περιλαμβάνεται στο αρχείο της British Pathe, στο οποίο μεταξύ άλλων θα δείτε την πλατεία Συντάγματος, το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και την Πλάκα.

Σκότωσε τη γυναίκα του όταν τον έπιασε να κάνει στ0ματικό σeξ με...





Ο 50χρονος Michael Doster, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του, Pamela




Όπως αναφέρει η Huffington Post ο Doster φέρεται να έριξε τη γυναίκα του από το τζετ-σκι, στις 13 Ιουλίου έπειτα από έντονη διαφωνία.

Η 45χρονη Pamela Doster είπε στο σύζυγό της, την ώρα που έκαναν τζετ-σκι, ότι τον είδε να κάνει στοματικό σeξ με έναν άλλο άνδρα!

Το ζευγάρι, που είχε καταναλώσει αλκοόλ, ήρθε στα λόγια και ο Doster έσπρωξε τη γυναίκα από το τζετ-σκι. Στη συνέχεια, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, την τράβηξε από τα μαλλιά, αλλά εκείνη στη συνέχεια κατάφερε να ανεβεί και πάλι. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε 4 φορές ωστόσο την τέταρτη φορά η γυναίκα χτύπησε το κεφάλι της.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο αλλά λίγο αργότερα η Pamela υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 50χρονος συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές.

5 μυστικά για να βγάζεις φανταστικές φωτογραφίες!


Για να μην μοιάζεις σαν τον Μάρσαλ από το "How i met your mother" αλλά σαν τον Μπάρνεϊ που δεν έβγαζε ΠΟΤΕ κακές φωτογραφίες.



Ας πούμε ότι είστε στο πάρτι της κολλητής σου, περνάτε υπέροχα, έχετε ωραίο φαγητό και πεντανόστιμα κοκτέιλ και φυσικά βγάζετε φωτογραφίες για το instagram/ facebook τις πιο όμορφες στιγμές σας.

Αν την επόμενη μέρα όμως που αρχίζουν να γίνονται τα tags παθαίνεις κάτι τέτοιο,


πρέπει να διαβάσεις τον οδηγό για να βγάζεις φανταστικές φωτογραφίες!

1. Eyes wide shut

Αν έχεις την τάση να κλείνεις τα μάτια σου με το που ανάβει το φλας (μην σου πω και πριν ανάψει) και καταλήγεις να βγαίνεις σαν να κοιτάς τον ήλιο για 10 λεπτά χωρίς γυαλιά ηλίου (δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τη φάτσα που παίρνω, αλήθεια), τότε δοκίμασε να κλείσεις τα μάτια και να τα ανοίξεις σιγά σιγά δευτερόλεπτα πριν το κλικ.


2. Double shot
Για να αποφύγεις το *μισητό* διπλοσάγονο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι αρχικά να μην σκύψεις το κεφάλι σου. Θυμήσου τι έλεγε η Tyra Banks στις αμέτρητες σεζόν του America's Next Top Model. Σηκώνουμε το κεφάλι ελαφρά και γυρνάμε το κεφάλι μας 3/ 4. Μπουμ. Κούκλα.


3. Trick or treat

Ένα παλιό trick που κάνουν οι celebrities στο κόκκινο χαλί είναι να βάζουν τη γλώσσα πίσω από τα δόντια τους έτσι ώστε να αποφύγουν γκριμάτσες και υπερβολικά χαμόγελα που φαίνονται άβολα. Καλή ώρα σαν της Τζες,


4. Red red eeeyes

Πόσες και ΠΟΣΕΣ φωτογραφίες δεν έχουν καταστραφεί γιατί είχαμε κόκκινα μάτια; Πολλές, i know. Για να μην την πατήσεις ξανά λοιπόν κοίταξε μια λάμπα λίγο πριν βγει η φωτογραφία, έτσι οι κόρες των ματιών σου θα μικρύνουν και όταν θα σε φωτογραφίσουν δεν θα βγεις σαν εγγονή του Δράκουλα. Σατανικό;


5. Cheek to cheek

Έχετε μαζευτεί στο σπίτι για αφιέρωμα στις αγαπημένες σας 80's ταινίες και κάποιος έχει την έμπνευση να βγάλετε φωτογραφίες εμπνευσμένες από αυτές και ΔΕΝ έχεις λίγο ρούζ, κάτι μαζί σου που θα σε κάνει να μοιάζεις φρέσκια και όχι ξύπνησα_πριν_απο_λιγο; ; Κλασσικότατον (από αρχαιοτάτον χρόνων τι νόμιζες) κόλπο είναι να τσιμπάς λίγο τα μάγουλα σου και να δαγκώνεις ελαφρά τα χείλη σου για να πάρουν τη φυσική ροζ απόχρωση. Έτοιμη.

Τον παίρνουν... ψηλά τον αμανέ! Ποια ζώδια είναι τα πιο... αλαζονικά;;;

Μερικά άτομα (όχι εμείς, φυσικά... κάποιοι γνωστοί μας!) έχουν μια τάση να παίρνουν ψηλά τον..


αμανέ, όπως λέει και η γνωστή έκφραση. Η αλαζονεία είναι ένα ελάττωμα που κοστίζει πολλές συμπάθειες και βλάπτει σοβαρά τις σχέσεις. Αλλά περισσότερο βλάπτει εκείνον που την έχει, καθώς εκείνος μπορεί να καταλήξει με μόνη του παρέα τον καημό του, της παραγνωρισμένης μεγαλοφυΐας.


Η πιο διαδεδομένη θρησκεία, λένε, είναι να λατρεύεις εκείνον τον μικρό θεό μέσα σου, τον εαυτό σου. Και, για να έρθουμε εκεί που μας ενδιαφέρει, ο βαθμός που συμβαίνει αυτό είναι ασφαλώς και θέμα ζωδίου. Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, άλλοι εμφανέστατα και άλλοι πιο διακριτικά, ο καθένας με τον τρόπο του, όλα τα ζώδια ασκούν το ευγενές σπορ που λέγεται «καβάλημα του καλαμιού».

Να λοιπόν πώς δουλεύει το πράγμα:

ΚΡΙΟΣ
Τσάμπα σου δόθηκε η πρώτη θέση στον ζωδιακό κύκλο; Όχι βέβαια. Είσαι ο καλύτερος και το ξέρεις. Και στις σπάνιες περιπτώσεις που έχεις μια κρυφή αμφιβολία, συμπεριφέρεσαι ακόμα περισσότερο σαν να είσαι ο καλύτερος, για να μην το δείξεις. Οι λέξεις "Κριός" και "μετριοφροσύνη" δεν πάνε μαζί. Σίγουρα ένας μαχητής σαν εσένα, δεν θα κατάφερνε και πολλές νίκες αν δεν είχε τη σχετική αυτοπεποίθηση, αλλά η δική σου φτάνει εύκολα στο σημείο της αλαζονείας. Φρόντισε λοιπόν να θυμάσαι ότι, όπως είπε και ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ, «Δεν υπάρχει τίποτα το ευγενές στο να είσαι ανώτερος από τον συνάνθρωπό σου. Η αληθινή ευγένεια είναι να φαίνεσαι ανώτερος από τον πραγματικό εαυτό σου».

ΤΑΥΡΟΣ
Σου αρέσει η επίδειξη, αλλά όχι στον βαθμό που να σε εκθέτει. Προσπαθείς να δείχνεις την ανωτερότητά σου σε όλα τα πεδία, στα οποία συνήθως διαπρέπει ο Ταύρος, όπως η αναζήτηση της καλοζωίας και η καλλιτεχνική έκφραση, με ένα στυλ του είδους «ας κερδίσει ο καλύτερος», πίσω από το οποίο υπονοείται «δηλαδή εγώ». Αλλά αν σε πουν «καβαλημένο», πραγματικά απορείς και εξανίστασαι για το θράσος να σε συκοφαντούν έτσι. Ίσως εκείνο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η μετριοφροσύνη δεν σημαίνει να βλέπεις τον εαυτό σου κατώτερο από τους άλλους, ούτε να υποτιμάς τα χαρίσματά σου. Σημαίνει να μην μπαίνεις καν σε διαδικασία του να αναμετράς τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Λένε πως υπάρχουν δύο είδη εγωκεντρικών ατόμων: εκείνοι που το δείχνουν και... όλοι οι υπόλοιποι. Σε ό,τι αφορά εσένα, μάλλον ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, καθώς καβαλάς εύκολα το καλάμι και δεν το κρύβεις. Αντίθετα, το επιδεικνύεις ευκαιρίας δοθείσης, με τον γνωστό αφοπλιστικό και ανέμελο τρόπο σου. Και συχνά καταφέρνεις, με τον τρόπο που πασάρεις την υποτιθέμενη ανωτερότητά σου, προσθέτοντάς της μια ευχάριστη νότα αυτοσαρκασμού, να αφοπλίζεις οποιονδήποτε θα μπορούσε να σε κατηγορήσει ή να σε αντιπαθήσει. Είπαμε, ο Δίδυμος είναι δαιμόνιος σε αυτά. Αλλά μερικές φορές δεν βλάπτει να... καταπίνεις την έπαρσή σου. Δεν παχαίνει και δεν σου χαλάει το στομάχι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αλήθεια είναι ότι κάνεις αξιέπαινες προσπάθειες να αποσπάσεις τον θαυμασμό των άλλων, με αποτέλεσμα πολλές φορές, πάνω στον ζήλο σου, να χάνεις το μέτρο. Κι αν, παρά την παράσταση που έδωσες, δεν σου κάτσει η σπουδαία εντύπωση, χαλιέσαι. Αλλά όταν το καταφέρεις, γίνεσαι βασιλιάς και τότε, ποιος σε πιάνει. Δεν καβαλάς απλώς καλάμι αλλά... πύραυλο. Το θέμα είναι όμως να μην το παίρνεις και πολύ πάνω σου, χωρίς να κάνεις διάκριση ως προς την πηγή του θαυμασμού. Ορισμένοι θα τροφοδοτήσουν το εγώ σου για δικούς τους λόγους. Και όπως είχε πει κάποτε ένας σοφός άνθρωπος, «Μη δέχεσαι τον θαυμασμό του σκύλου σου σαν αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι είσαι σπουδαίος».

ΛΕΩΝ
Ό,τι και να πει κανείς για την έπαρση του Λέοντα, σπάνια μπορεί να φανεί υπερβολικό. Ακόμα και αν ανήκεις στους πιο μετριόφρονες εκπρόσωπους του ζωδίου, ξεπερνάς τον περισσότερο κόσμο. Έχεις ένα στυλ να εκπέμπεις ανωτερότητα, έστω και αν παριστάνεις τον ταπεινό. Φυσικά, κανείς δεν λέει να μην παραδέχεσαι τα αναμφισβήτητα χαρίσματά σου. Τα συμπλέγματα κατωτερότητας όπως και η υποκρισία δεν σου ταιριάζουν και ούτε σε βοηθούν να προχωράς στη ζωή. Αλλά να θυμάσαι πότε-πότε ότι θα πρέπει να έχεις μετριοφροσύνη για τα χαρίσματά σου, να νιώθεις ευγνωμοσύνη για την καλή σου φήμη και να δείχνεις αυτοσυγκράτηση, όταν σε πιάνουν οι... κρίσεις της αλαζονείας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Παρθένος έχει τη φήμη ενός από τους πιο μετριόφρονες εκπροσώπους του ζωδιακού. Αλλά οι εντυπώσεις καμιά φορά παραπλανούν. Η ταπεινοφροσύνη σου μπορεί να αποτελεί ένα μια καλά καμουφλαρισμένη πρόσκληση προς τους άλλους να παινέψουν τα κατορθώματα ή τα χαρίσματά σου, χωρίς εσύ να δείξεις ότι το επιζητάς. Αντίθετα, μπορεί να χαμογελάσεις ντροπαλά και να πεις «μα, ελάτε τώρα, υπερβολές», ενώ από μέσα σου θα έχεις φτάσει στα ουράνια, καβάλα στο καλάμι σου. Να θυμάσαι όμως, ότι για να κατακτήσεις την αληθινή μετριοφροσύνη, θα πρέπει πρώτα να μάθεις να αγνοείς τη γνώμη των άλλων. Και αυτό θα το μάθεις, αγνοώντας πρώτα το χειροκρότημά τους.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός αποφεύγει εσκεμμένα τις συμπεριφορές που μπορεί να σαμποτάρουν τη δημοφιλία του. Έτσι, δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να γίνεται αντιπαθής καβαλώντας ένα καλάμι, κάτι που άλλωστε είναι και κάπως μπανάλ. Να πούμε ότι καβαλούσες ένα αραβικό άτι ή μια Χάρλεϊ, εντάξει. Αλλά ένα καλάμι; Πέρα από το αστείο όμως, μια ροπή προς την έπαρση την έχεις κι εσύ, ιδίως όταν αποδεικνύεται στους άλλους η ανωτερότητά σου στα θέματα της κουλτούρας, της αισθητικής και του «ευ ζην», που τόσο επιδιώκεις. Όπως όμως λέει και ένα εύστοχο γνωμικό, κανείς δεν είναι τόσο άδειος, όσο εκείνος που είναι γεμάτος από την αλαζονεία για τις δικές του αρετές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός ξέρει ότι επάνω σε ένα καλάμι χάνει παντελώς τη γοητεία και το επιβάλλον του. Καθώς δεν σου αρέσουν οι χοντροκοπιές, προτιμάς να παίζεις το παιχνίδι του εντυπωσιασμού με έναν πιο εκλεπτυσμένο, αλλά και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Γνωρίζεις καλά ότι είναι πιο εντυπωσιακό να ανακαλύπτουν οι άλλοι από μόνοι τους τα χαρίσματά σου, παρά να τους τα παρουσιάζεις... στο πιάτο. Και τους αφοπλίζεις μέσα από τη διαδικασία της ανακάλυψης, προκαλώντας τους το δέος και τον θαυμασμό. Φυσικά και σου αρέσει να επιδεικνύεσαι. Αλλά με τέχνη. Είσαι η προσωποποίηση του ευφυολογήματος που λέει «Αν είχα και λίγη μετριοφροσύνη, θα ήμουν τέλειος».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σαν Τοξότης, δεν είσαι ο άνθρωπος των χαμηλών τόνων και των καταστάσεων μετριότητας. Πιστεύεις ότι το καλό πρέπει να λέγεται, όπως και το κακό άλλωστε, ιδίως αν το πρώτο αφορά εσένα. Και εφόσον θεωρείς πως σου αξίζει να καυχηθείς, θα το κάνεις χωρίς αναστολές. Προς τι η υποκρισία και οι ψεύτικες μετριοφροσύνες; Βέβαια, η αλήθεια είναι πως έχεις ένα θεματάκι με την αναγνώριση των ορίων σου. Ως γνωστόν, είσαι και το ζώδιο της επέκτασης, προς όλες τις κατευθύνσεις. Να θυμάσαι τουλάχιστον ότι πολλές φορές, αντί να περιαυτολογείς, είναι καλύτερα να αφήνεις τις πράξεις σου να μιλήσουν για σένα. Και όταν ακούς κολακείες, να μην τις καταπίνεις... αμάσητες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως συχνά γίνεται ο ορισμός του σνομπ, παρόλο που ούτε ο ίδιος το παραδέχεται. Έχεις ένα είδος έπαρσης, που δεν δείχνει κραυγαλέα καθώς, και καλά, δεν χρειάζεται να αποδείξεις την ανωτερότητά σου. Έτσι όμως και σου προκύψουν κάποια επιτεύγματα, για τα οποία να μπορείς να καυχηθείς, ενεργοποιείται μέσα σου το εκ γενετής... εμφυτευμένο πρόγραμμα της σνομπαρίας. Ενοχλείσαι αν βρεθείς σε κάποια περίσταση, που να μην σου δίνεται η δυνατότητα να επιδείξεις το «χαϊλίκι» σου. Ακόμα και όταν συμπεριφέρεσαι με μετριοφροσύνη, είναι ολοφάνερο ότι το κάνεις χαριστικά. Πάντως να θυμάσαι ότι το να παραδέχεσαι πως δεν ξέρεις/έχεις/καταφέρνεις κάτι, δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ανθρωπιστής, ιδεολόγος, υπέρμαχος της ισότητας όλων των ανθρώπων. Το να παραδεχτείς ότι θεωρείς τον εαυτό σου ανώτερο, θα ήταν παραβίαση των προσωπικών σου αρχών. Έλα όμως που... είσαι! Πώς να το κάνουμε, αφού έχεις γεννηθεί πρωτοπόρος στο πνεύμα και μεγαλοφυής στον νου; Οπότε, φροντίζεις να παρκάρεις το καλάμι σου... λίγο πιο πέρα, για να μη σε πάρουν και με τις πέτρες. Να θυμάσαι, όμως, ότι μπορεί το κέντρο του σύμπαντος να μην έχει ακόμα εντοπιστεί, αλλά δεν δείχνει και πολύ πιθανόν να είσαι εσύ αυτό. Άσε που ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, γιατί εκτός από σένα, υπάρχουν μερικά ακόμα εκατομμύρια διεκδικητές του εν λόγω τίτλου.

ΙΧΘΕΙΣ
Ως Ιχθύς πολλές φορές δείχνεις μια εντυπωσιακή και αξιολάτρευτη ταπεινοφροσύνη. Φαίνεσαι να είσαι το είδος του ατόμου που γνωρίζει ότι τα γνήσια χαρίσματα δεν χρειάζονται επίδειξη και η αληθινή αξία μοιάζει με ένα ποτάμι, που όσο πιο βαθύ είναι, τόσο λιγότερο θόρυβο κάνει. Αλλά καμιά φορά επιλέγεις να κολυμπάς βαθιά στο ποτάμι, μόνο και μόνο γιατί βρίσκεις ασφάλεια στο να μη φαίνεσαι ανταγωνιστικός, αυτό δηλαδή που λέμε στο να κρατάς «χαμηλό προφίλ». Με το να μην ξανοίγεσαι και να μην προκαλείς, αισθάνεσαι πιο προστατευμένος. Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχεις κι εσύ το νοερό σου καλάμι, που το ιππεύεις περήφανα στο κρυφό, εσωτερικό σου βασίλειο.
Πηγή: myastro.gr

Το απόλυτο σοκ! Δείτε πως είναι η Ελένη Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ! Σκιά του εαυτού της...

\
Το απόλυτο σοκ! Δείτε πως είναι η Ελένη Μενεγάκη χωρίς μακιγιάζ! Σκιά του εαυτού της...Σκιά του εαυτού της η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης Τελικά το μακιγιάζ κάνει σε πολλές περιπτώσεις θαύματα. Δεν λέμε καλή η Μενεγάκη άβαφη, αλλα χωρίς μακιγιάζ είναι αγνώριστη!





Προσοχή: Τι θα πάθετε αν πιάνετε τις αποδείξεις με γυμνά χέρια


Ίσως τελικά ο «αρνητισμός» που έχουμε για τις αποδείξεις να μην είναι και τόσο τυχαίος...
Αμερικανοί ερευνητές προειδοποιούν ότι, εκτός από την «ψυχική» μας υγεία, όπως ίσως θα υποθέσατε, οι αποδείξεις έχουν μία άλλη πολύ πιο σοβαρή παρενέργεια για την υγεία μας.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές με επικεφαλής τον Σέλεϊ Έρλιχ του Ιατρικού Κέντρου του νοσοκομείου παίδων του Σινσινάτι, πραγματοποίησαν μία σειρά από πειράματα με τη συμμετοχή 24 εθελοντών.

Όπως δημοσιεύεται στην επιθεώρηση JAMA, οι αποδείξεις πληρωμής περιέχουν μία επικίνδυνη χημική ουσία, τη δισφαινόλη Α (ΒΡΑ), η οποία απορροφάται μέσω του δέρματος, όταν τις αγγίζουμε με τα χέρια μας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν, όσοι εθελοντές έπιασαν αποδείξεις σε θερμικό χαρτί με γυμνά χέρια επί δύο ώρες, εμφάνισαν αύξηση των επιπέδων της ΒΡΑ στα ούρα τους.

Δεν συνέβη, όμως, το ίδιο σε όσους άγγιζαν τις αποδείξεις με γάντια.

Οι επιστήμονες επισημαίνουν ότι η συχνή έκθεση στη ΒΡΑ έχει σχετιστεί από προηγούμενες έρευνες με διάφορες επιπτώσεις στην υγεία, όπως διαταραχές στην ορμονική και αναπαραγωγική λειτουργία των ενηλίκων (ποιότητα σπερματοζωαρίων) και στην ανάπτυξη του νευρικού συστήματος των παιδιών.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό συστήνουν καλό πλύσιμο των χεριών, αφότου κανείς τελειώσει με την ενασχόληση με τις αποδείξεις και ιδιαίτερα όσων το επάγγελμα το απαιτεί (ταμίες, λογιστές).

onmed.gr

Σοκ και θρήνος για τον Παναγιώτη Πετράκη



Είχαν μια δυνατή σχέση και αγάπη και όταν την βρήκε νεκρή του κόστισε πάρα πολύ...
«Όταν βρήκα νεκρή τη γιαγιά μου. Επρόκειτο για μία γυναίκα η οποία με μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα και τον πατέρα μου, ήταν κάθε μέρα στο σπίτι, είχαμε μια εξαιρετική σχέση και ήταν πολύ μικρή.
Να φανταστείς ότι μου απαγόρευε να τη λέω «γιαγιά», την έλεγα «Μαίρη» από παιδάκι. Μπορεί να τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά είχαμε μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση.



Έμαθα πολλά από εκείνη. Παιδάκι με έπαιρνε μαζί της και βγαίναμε σε κλαμπ, για τέτοια γιαγιά μιλάμε. Μια πολύ κοκέτα γυναίκα, φινετσάτη. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ. Την «έχασα» όταν ήμουν 17 χρονών.

Κι έγινε με περίεργο τρόπο», εξήγησε στο Λοιπόν και συνέχισε: «Θα μπορούσαν να την έχουν βρει τρία άτομα πριν από μένα, αλλά ήταν σαν να το ήθελε να τη βρω εγώ. Είναι πολύ βαρύ. Με έχει πληγώσει απόλυτα, δεν θυμάμαι να έχω κλάψει τόσο πολύ στη ζωή μου για οτιδήποτε άλλο. Με κάποιο περίεργο μεταφυσικό τρόπο την αισθάνομαι πάρα πολύ κοντά μου»....

Φρικτό δυστύχημα: Βράχος πέφτει σε αυτοκινητόδρομο- 11 νεκροί -Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες...



Προσοχή: Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες...


Στιγμές οδύνης αποτυπώθηκαν στην κάμερα όταν βράχος ξεκόλλησε και έπεσε σε αυτοκινητόδρομο αφήνοντας πίσω 11 νεκρούς.

Το περιστατικό έγινε σε κεντρικό δρόμο μίας επαρχίας της Κίνας και φέρεται να οδήγησε στο θάνατο 11 ανθρώπους ενώ τραυμάτισε ακόμα 19 άτομα.

Σαν να ήταν βγαλμένο από ταινία καταστροφής, οι άνθρωποι τρέχουν για να σωθούν από τα βράχια τα οποία πέφτουν πάνω τους αλλά και πάνω σε αυτοκίνητα.

Είναι άγνωστο τι προκάλεσε την αποκόλληση του βράχου, που συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Δείτε το βίντεο

Αλλαγές στα τιμολόγια της ΔΕΗ από 25 Ιουλίου - Ποιοί θα πληρώσουν παραπάνω και ποιοι θα δουν μειωμένο λογαριασμό - Αναλυτικά παραδείγματα


Οι αυξήσεις για τα νοικοκυριά αφορούν περίπου 2.160.000 συνδέσεις ηλεκτρικούρεύματος
- Οι αυξήσεις της ΔΕΗ κυρίως για τα εξοχικά μπορεί να φτάσουν και ...το 11%
- Οι μειώσεις θα ισχύσουν στα τιμολόγια περίπου 1,4 εκατομμύρια μικρομεσαίωνεπιχειρήσεων
- Πίνακες με αναλυτικά παραδείγματα των αυξήσεων στη ΔΕΗ

Αυξήσεις της τάξης του 11% για τους οικιακούς πελάτες με κατανάλωση έως 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο και μειώσεις έως 3,4 % στα τιμολόγια της ΔΕΗ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και για την ηλεκτροδότηση κοινόχρηστων χώρων ισχύουν από 25 Ιουλίου 2014.

Τα οικιακά τιμολόγια για όσους έχουν κατανάλωση μεγαλύτερη από 800 κιλοβατώρες, το νυχτερινό τιμολόγιο όπως και το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο παραμένουν αμετάβλητα, ενώ όσοι έχουν κατανάλωση μέχρι 800 κιλοβατώρες μπορούν, αν δεν το έχουν ήδη κάνει και εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις, να ενταχθούν στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο.

Τις αλλαγές στις χρεώσεις ανακοίνωσε σήμερα η ΔΕΗ, σε εφαρμογή της πολιτικής για εξάλειψη των σταυροειδών επιδοτήσεων στα τιμολόγια.

Δηλαδή της επιβάρυνσης μιας κατηγορίας καταναλωτών σε όφελος μιας άλλης που ουσιαστικά επιδοτείται.

Δείτε αναλυτικά παραδείγματα των αυξήσεων στα τιμολόγια της ΔΕΗ

Αναλυτικότερα:

Οι αυξήσεις στο οικιακό τιμολόγιο αφορούν περίπου 2.160.000 παροχές, κυρίως εξοχικές και δεύτερες κατοικίες όπου η κατανάλωση είναι χαμηλή (μέχρι 800 κιλοβατώρες το τετράμηνο). Η αύξηση επέρχεται με την κατάργηση του πρώτου κλιμακίου (0- 800 κιλοβατώρες) στα τιμολόγια της ΔΕΗ και την ενσωμάτωσή του στην επόμενη κλίμακα χρέωσης. Η μεσοσταθμική αύξηση στο σύνολο του λογαριασμού (μαζί με τις χρεώσεις για δίκτυα, φόρους κλπ) διαμορφώνεται στο 11,1% ενώ ποσοτικά αντιστοιχεί σε 1,9 ευρώ/μήνα για κατανάλωση 400 kWh το τετράμηνο, και 3,8 ευρώ/μήνα για κατανάλωση 800 kWh το τετράμηνο.

Οι μειώσεις θα ισχύσουν στα τιμολόγια περίπου 1,4 εκατομμύρια μικρομεσαίων επιχειρήσεων (γραφεία, μικρά εμπορικά καταστήματα, φούρνοι, εργαστήρια, μικρές βιοτεχνίες, συνεργεία, επιχειρήσεις μεσαίου μεγέθους, κτίρια γραφείων, μεγάλα καταστήματα, μεσαίου μεγέθους βιοτεχνίες, λοιπές παραγωγικές μονάδες κλπ) καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους.

Στο επαγγελματικό τιμολόγιο Γ21, (Γραφεία, καταστήματα, κοινόχρηστα, εργαστήρια, μικρές βιοτεχνίες, συνεργεία, κλπ), η μεσοσταθμική μείωση είναι 3,4% στο σύνολο του λογαριασμού.

Ενδεικτικά, για εμπορικό πελάτη με κατανάλωση 2.000 kWh το τετράμηνο, η μείωση στο σύνολο του λογαριασμού ανέρχεται σε περίπου 3,7 ευρώ/μήνα.


Στο επαγγελματικό τιμολόγιο Γ22 (Κτίρια γραφείων, μεγάλα καταστήματα, μεσαίες βιομηχανίες κλπ), η μεσοσταθμική μείωση είναι 1% στο σύνολο του λογαριασμού. Για εμπορικό πελάτη με τριφασική παροχή και μηνιαία κατανάλωση 7.000 kWh, η μείωση στο σύνολο του λογαριασμού ανέρχεται σε περίπου 11,6 ευρώ/μήνα.

Στο επαγγελματικό τιμολόγιο Γ23 (με νυχτερινή κατανάλωση), η μεσοσταθμική μείωση είναι 2,2% στο σύνολο του λογαριασμού. Για εμπορικό πελάτη με μονοφασική παροχή και κατανάλωση το τετράμηνο 2.750 kWh την ημέρα και 2.250 kWh τη νύχτα, η μείωση στο σύνολο του λογαριασμού ανέρχεται σε περίπου 6 ευρώ/ μήνα.

Στο σκέλος της ενέργειας (δεδομένου ότι οι λοιπές χρεώσεις για δίκτυα, φόρους, κλπ παραμένουν στα ίδια επίπεδα) η αύξηση στο οικιακό τιμολόγιο κλιμακώνεται μέχρι 20% ενώ στα επαγγελματικά οι μειώσεις φθάνουν στο 6%. Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο αυξήθηκαν οι χρεώσεις για τα δίκτυα (0,5- 0,8% μεσοσταθμικά για τα νοικοκυριά) ενώ εκκρεμεί η απόφαση για αύξηση των χρεώσεων για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας. Αντίθετα «παγώνει» για το δεύτερο εξάμηνο του 2014 η χρέωση για τις ανανεώσιμες πηγές ερνέργειας («ΕΤΜΕΑΡ»).

Όσοι έχουν κατανάλωση μικρότερη από 800 κιλοβατώρες στην πρώτη τους κατοικία καλούνται να υποβάλουν αίτηση στο Διαχειριστή του Δικτύου (www.deddie.gr) ή να καλέσουν στο 11770 εφόσον είναι πελάτες της ΔΕΗ, προκειμένου να εξεταστεί εάν πληρούν τους όρους ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Στο ΚΟΤ έχουν ήδη ενταχθεί 565.000 καταναλωτές (άτομα με χαμηλό εισόδημα, γονείς με τρία προστατευόμενα τέκνα, άνεργοι, άτομα με αναπηρία, άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης, πολύτεκνοι) και με την πρόσφατη διεύρυνσή του ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί.

Η ΔΕΗ σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση ότι:

- Η ίδια δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος ή απώλεια από τον εξορθολογισμό των τιμολογίων, καθώς οι αναπροσαρμογές οδηγούν σε ουδέτερο αποτέλεσμα. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ΔΕΗ θα ανακοινώσει και νέα εμπορικά κίνητρα προς τους καταναλωτές.

- Το κόστος της ενέργειας στην Ελλάδα παραμένει από τα χαμηλότερα στην ΕΕ.

Τόσο καθαρά νερά, που οι βάρκες φαίνονται σαν να... αιωρούνται! Δείτε που βρίσκεται...



Το ισπανικό νησί της Μεσογείου έχει έκταση 695,7 τ. χλμ., με πεντακάθαρες παραλίες και απότομες ...πλαγιές και βράχια.
Η Μινόρκα όμως εκτός από τις μαγευτικές της θάλασσες έχει και πλούσια πολιτιστικά δρώμενα, όπως τη Διεθνή Εβδομάδα της Όπερας και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικών Οργάνων στο Μαόν, το Θερινό Μουσικό Φεστιβάλ και τις συναυλίες Capella Davidica στη Θιουταντέγια. Απολαύστε τις εικόνες!























Είναι 5 μηνών έγκυος και δεν πήραμε χαμπάρι...



Έγκυος πέντε μηνών είναι η κόρη της...
Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της Ανδρέας Παπαδόπουλος, δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα Real, το ζευγάρι, το οποίο είναι τρία χρόνια μαζί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη για πέντε μήνες.

Όμως το μυστικό αποκαλύφθηκε όταν ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης, προ ημερών και στη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης, με το που συνάντησε τον Ανδρέα Παπαδόπουλο τον αποκάλεσε «μπαμπά» – γεγονός που αρχικά έφερε σε αμηχανία τον δημοσιογράφο, όμως στη συνέχεια χαμογέλασε επιβεβαιώνοντας την είδηση.





Η Αλεξία Μπακογιάννη έχει ήδη δίδυμα από τον δεύτερο γάμο της με τον Μανώλη Βάρσο, τον Γιώργο και τη Θεοδώρα, τεσσάρων χρόνων. Η είδηση της εγκυμοσύνης έχει γεμίσει με χαρά τις οικογένειες του ζευγαριού και όλοι μαζί αναμένεται να συναντηθούν στο εξοχικό της οικογένειας Μητσοτάκη!

20 σημάδια που δείχνουν ότι ο θυρεοειδής σας δε λειτουργεί σωστά



Έχετε τα συμπτώματα; Ο θυρεοειδής είναι ένας μικρός αδένας στο λαιμό που επηρεάζει πολυάριθμες λειτουργίες του σώματός μας. Η θυρεοειδής ορμόνη ρυθμίζει το μεταβολισμό μας, τους παλμούς της καρδιάς μας καθώς και ....τη θερμοκρασία του σώματός μας. Πώς καταλαβαίνουμε όμως ότι ο θυρεοειδής μας δε λειτουργεί σωστά; Ποια είναι τα συμπτώματα που πρέπει να μας ανησυχήσουν; Πάμε να τα δούμε:


Έντονη κούραση- εξάντληση - Δυσκοιλιότητα - Τριχόπτωση - Θλίψη και κακοδιαθεσία - Δυσκολία στην απώλεια βάρους ή δυσκολία στο να πάρετε βάρος - Τρεμούλιασμα - Κακή μνήμη - Μειωμένη ή πολύ έντονη εφίδρωση - Νευρικότητα - Ξηροδερμία - Αδύναμα νύχια που σπάνε εύκολα - Ανεξέλεγκτο άγχος - Απώλεια αυτοσυγκέντρωσης - Μειωμένη όρεξη για σεx - Αλλαγές στην έμμηνο ρύση - Δυσκολίες στον ύπνο - Αρρυθμία - Πόνος στα άκρα ή στους μύες - Υψηλή χοληστερόλη - Αλλαγές στη θερμοκρασία του σώματος


Προσοχή: Μην αγχωθείτε αν έχετε ένα-δυο από τα παραπάνω συμπτώματα! Να ανησυχήσετε αν έχετε την πλειοψηφία αυτών. Μην ξεχνάτε να κάνετε ετήσιο check up και να ελέγχετε την κατάσταση της υγείας σας!

Πόσο αδυνάτισε! Ποια star ποζάρει με το ΜΑΓΙΟ της και μείναμε άφωνοι;



Μια ιδέα από τις διακοπές της μας έδωσε η ηθοποιός μέσα από..

τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Lindsay Lοhan είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και στέλνει φιλιά στους διαδικτυακούς της φίλους.






Η ηθοποιός εδώ και χρόνια είχε πρόβλημα με το βάρος της και δεν ήταν λίγες οι φορές που την είπαν ανορεξική και βουλιμική. Εσάς πως σας φαίνεται τώρα το σώμα της τώρα;

Το απίστευτο FAIL του Justin Bieber την ώρα που πηδούσε από έναν βράχο! (video)




Ο σταρ φόρεσε μια στολή κατάδυσης, ανέβηκε σ’ ένα βράχο και… όλα πήγαν κάπως στραβά! Ήθελε να κάνει φιγούρα από τον βράχο και έσκασε στα νερά με την πλάτη και “έφαγε τα μούτρα του”.




Και ενω τα πράγματα είχαν έτσι δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί θέλησε να μοιραστει μαζί μας αυτό το βίντεο;;;

Δείτε την ριζική μεταμόρφωση αυτής της κοπέλας….. Δεν θα το πιστεύεις


Μόλις δείτε το σώμα της νεαρής κοπέλας που μεταμορφώθηκε εντελώς δεν θα το πιστεύετε.



Αλλά η αλλαγή της έγινε προς το καλύτερο η προς το χειρότερο ;Για να δούμε..


Το κορίτσι με τα πιο εντυπωσιακά οπίσθια σε μαγνητίζει! (PICS)


Η Έφη Κυριάκου θεωρείται μία από τις πιο σeξι Ελληνίδες. Όλα τα χαρακτηριστικά της είναι, αδιαμφισβήτητα, εντυπωσιακά, ωστόσο ένα σημείο πάνω της σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό. Ποιο είναι αυτό;



Δες τις ακόλουθες φωτογραφίες και θα καταλάβεις.


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ