Να πως το κάνουν οι Γιαπωνέζες…



Αυτοί είναι οι λόγοι που οι Γιαπωνέζες είναι αδύνατες….

1. Τρώνε με ξυλάκια

Τρώγοντας πιο αργά από ότι έχεις συνηθίσει να τρως επιτρέπει στον εγκέφαλό σου να καταλαβαίνει πότε έχεις χορτάσει. Οι γυναίκες στην Ιαπωνία συνειδητοποιούν πιo εύκολα πότε έχουν χορτάσει καθώς χρησιμοποιούν ξυλάκια αντί για πηρούνια για να τρώνε.

2. Κάνουν το λίγο να φαίνεται πολύ

Λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι παρουσιασμένα τα πιάτα των Ιαπωνέζων δίνουν την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερα από ότι είναι. Τουλάχιστον ένα από τα πιάτα τους θα είναι οπωσδήποτε μία χαμηλή σε θερμίδες σούπα. Αρκεί να σημειωθεί πως μία τυπική μερίδα σούσι στην Ιαπωνία έχει 300 θερμίδες ενώ ένα μέσο πιάτο στην Ελλάδα έχει περίπου 500 θερμίδες περισσότερες.

3. Χρησιμοποιούν ένα μυστικό συστατικό

Το σούσι για τους Ιάπωνες είναι «ξυδάτο ρύζι». Το ξύδι και άλλες τροφές τέτοιου είδους που έχουν όξινη γεύση περιέχονται στα περισσότερα ιαπωνικά πιάτα. Αυτά βοηθούν στο να διαλύεται το λίπος όταν καταναλώνονται ως μέρος ενός γεύματος. Ιαπωνικές έρευνες που έγιναν πρόσφατα δείχνουν πως το οξικό οξύ (περιέχεται και στο ξύδι) μπορεί να βοηθήσει στην καύση του λίπους.

4. Τρώνε πολύ νωρίς μέσα στη μέρα

Οι Ιαπωνέζες συνηθίζουν να τρώνε πολύ καλά το πρωί. Σούπα, ρύζι, ομελέτα και ψητός σολωμός είναι μερικά από τα πιάτα που καταναλώνουν τα πρωινά. Πέρα από αυτό αποφεύγουν να τρώνε σνακ μετά τις 4 το απόγευμα ενώ τρώνε νωρίς το δείπνο τους το οποίο συνήθως αποτελείται από ψάρια και λαχανικά. Τέλος δεν καταναλώνουν γλυκά.

5. Πίνουν πολύ τσάι

Οι Ιαπωνέζες πίνουν πολύ πράσινο τσάι κατά τη διάρκεια της ημέρας τους το οποίο είναι διαθέσιμο σε αυτές ανά πάσα στιγμή μιας και μπορούν να το προμηθευτούν έτοιμο και ζεστό ακόμα και από μηχανήματα στους δρόμους.

6. Αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά και το κρέας

Αυτό κι’αν είναι σοκ: 18χρovη πέθανε μετά το πρώτο της…




Η 18χρονη Jemma Benjamin κατέρρευσε…

μετά το πρώτο της φιλί, μπροστά στον 21χρονο φίλο της Daniel Ross, που δεν πίστευε το τραγικό φινάλε της ντροπαλής αγαπημένης του,την οποία είχε γνωρίσει πριν από τρεις μήνες.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στην πόλη Treforest της Νότιας Ουαλίας. «Στην αρχή μιλούσαμε και μετά αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο χολ του σπιτιού μου. Στη συνέχεια πήγαμε στην κουζίνα, μετά στο σαλόνι και η Jemma έκατσε στον καναπέ. Ξαφνικά είδα τα μάτια της να γυρίζουν και να βγάζει αφρούς από το στόμα», είπε ο νεαρός που μετά την κατάρρευση της κοπέλας ειδοποίησε αμέσως τη μητέρα της.

Η νεκροτομή έδειξε ότι το κορίτσι έπασχε από μια σπάνια καρδιακή πάθηση το Sudden Adult Death Syndrome, αλλά δεν το γνώριζε.

Αρτεμισία: To φυτό της Κρήτης που σκοτώνει τον καρκίνο σε 16 ώρες!



Ένα φυτό στην Κρήτη, αποτελεί το απόλυτο όπλο για την καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων! Ο λόγο για την Αρτεμισία που ανήκει στα αγγειόσπερμα δικοτυλήδονα, στην οικογένεια Asteraceae.

Υπάρχουν πολλά υποείδη και τα πιο γνωστά είναι η Artemisia annua L. που είναι φυτό της Ασίας και η Artemisia arborescens L. που είναι φυτό της Κρήτης.

Συμφωνα με το emedi.gr στην πρώτη γραμμή των φυσικών μέσων για την καταπολέμηση του καρκίνου που έχουν ήδη αναπτυχθεί και επιτρέπουν στο σώμα να θεραπεύσει τον εαυτό του, είναι ένα νέο παράγωγο του φυτού αρτεμισία που είναι πολύ αποτελεσματικό.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Life Sciences, βρέθηκε ότι η αρτεμισινίνη σε συνδυασμό με σίδηρο, μπορεί να σκοτώσει 98 % των καρκινικών κυττάρων του μαστού σε 16 ώρες.

Το βότανο προκάλεσε μείωση 28 % στα κύτταρα καρκίνου του μαστού, αλλά όταν συνδυάζεται με σίδηρο, ο καρκίνος εξαφανίζεται.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον, είναι ότι τα φυσιολογικά κύτταρα δεν επηρεάζονται αρνητικά.

Η Αρτεμισίνη είναι γνωστό βότανο που χρησιμοποιείται στην κινέζικη ιατρική(Qinghaosu).

Η Αρτεμισινίνη έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως ένα ισχυρό αντιελονοσιακό βότανο, αλλά τώρα έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμο και κατά του καρκίνου. Στη μελέτη, όταν δίνεται ένα συμπλήρωμα σιδήρου, που συχνά συσσωρεύεται στον ιστό του μαστού, αλλά ιδιαίτερα στα καρκινικά κύτταρα, όταν δοθεί και αρτεμισινίνη αυτή είναι πράγματι σε θέση να στοχεύει τα «κακά» κύτταρα και να αφήνει ανέπαφα τα «καλά».

Λαμβανόμενα μαζί (σίδηρος και αρτεμισίνη), τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι προκαλούν διαταραχή της έκφρασης του παράγοντα μεταγραφής E2F1 και συμβάλλουν στην αναστολή του κυτταρικού κύκλου των ανθρώπινων κυττάρων καρκίνου του μαστού.

Ο παράγοντας μεταγραφής E2F1 αντιπροσωπεύει ένα κρίσιμο μεταγραφικό μονοπάτι με το οποίο η αρτεμισινίνη ελέγχει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Ο Σίδηρος συσσωρεύεται στα καρκινικά κύτταρα λόγω ειδικών υποδοχέων και βοηθάει στην κυτταρική διαίρεση, με τους υποδοχείς τρανσφερίνης. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος επειδή τα κανονικά κύτταρα έχουν πιθανόν αυτούς τους υποδοχείς, αλλά τα καρκινικά κύτταρα που έχουν σε μεγάλη αφθονία αυτούς τους υποδοχείς, μπορεί να στοχεύονται από το συνδυασμό σιδήρου – αρτεμισινίνης.

Πολλές μελέτες έχουν, ήδη, διεξαχθεί για να αποδείξουν ότι το εκχύλισμα αρτεμισίας Artemisia annua L, μπορεί να εξαλείψει αποτελεσματικά τη νόσο παρουσία σιδήρου.

Στην πραγματικότητα, η χρήση της χρονολογείται από χιλιάδες χρόνια στην Κίνα όπου χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ελονοσίας. Όπως, και τα καρκινικά κύτταρα, το παράσιτο της ελονοσίας δεν μπορεί να ζήσει παρουσία αρτεμισινίνης, επειδή είναι πλούσιο σε σίδηρο.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα πολλά βότανα που έχουν βρεθεί ότι προκαλούν απόπτωση των καρκινικών κυττάρων.

Βίντεο ΣΟΚ: Μοτοσικλετιστής τρέχει με 300 χλμ/ω στην Αθηνών-Λαμίας - Αντιδράσεις στο διαδίκτυο!



Δείτε τα επικίνδυνα σλάλομ, τις "σφήνες" και τα προσπεράσματα που κάνει ένας Έλληνας μοτοσικλετιστής στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας...


Στο βίντεο φαίνεται ότι φτάνει τα 300 χλμ/ώρα, οδηγώντας μια KTM Super Duke 1290.
Το βίντεο "ανέβηκε" στο Youtube και έχει προκαλέσει πολλαπλά σχόλια και αντιδράσεις. Χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν δεικτικά το παράτολμο εγχείρημα του αναβάτη:

"Μη βάζεις τις ζωές των άλλων σε κίνδυνο, πήγαινε τρέξε σε πίστα", γράφουν οι περισσότεροι εκ των σχολιαστών.

" You give us motorcyclists a bad rep and a bad name" γράφει άλλος χρήστης. Το βίντεο κατεγράφη μέσα στη χρονιά και δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα από το site VideoMan.

Δείτε την απόλυτη selfie που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου! Ειλικρινά....θα πάθετε πλάκα...[φωτο]



Δείτε την απόλυτη selfie που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου! Ειλικρινά....θα πάθετε πλάκα...

Το απόλυτο fashion icon της ελληνικής τηλεόρασης!

Η διάσημη και αγαπημένη παρουσιάστρια της απογευματινής ζώνης του star channel, ενώ χαλάρωνε στα γραφεία το TLIFE τράβηξε μία selfie φωτογραφία για τους θαυμαστές της, με το αγαπημένο της περιδέραιο με τα φλουριά...

Δείτε την:

Άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού του ΟΣΦΠ

Κούγιας: «Όλα είναι στημένα!»

Ο ισχυρός άνδρας των Αχαιών, βασιζόμενος στις νέες συνομιλίες που βγήκαν στο προσκήνιο είπε μεταξύ άλλων ότι…





1) «Όλα γίνονται για το στοίχημα κι ελέγχονται από μια εγκληματική οργάνωση»

2) Θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό «να κηρύξουν έκπτωτη την ΕΠΟ».

3) Θα απαιτήσει να προβιβαστεί η Παναχαϊκή στη SuperLeague είτε ως υπεράριθμη είτε αντί του Πλατανιά

4) Θα κινηθεί νομικά κατά παραγόντων ομάδων, μελών της ομοσπονδίας, ακόμα και κατά των διαιτητών και

5) Προϊόντος του χρόνου θα κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει τα 7 εκατομμύρια που πήρε ο Πλατανιάς από την SuperLeague. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «το σύστημα ελέγχει ομάδες και όλα γίνονται για το στοίχημα», πρόσθεσε πως:

«Αν εφαρμοστούν οι νόμοι, όπως υποβιβάστηκε η Γιουβέντους κινδυνεύει πιθανότατα και ο Ολυμπιακός. Ο Μότζι μιλούσε με τον αρχιδιαιτητή τότε…». Κατήγγειλε επίσης ότι τα 4 από τα 6 παιχνίδια που έδωσε η Παναχαϊκή την επίμαχη περίοδο του 2012 ήταν στημένα. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια Πρώτον, ζητάμε να συγκληθεί εκτάκτως γενική συνέλευση της ΕΠΟ και να αποφασιστεί η άμεση τοποθέτηση της Παναχαϊκής στη Superleague.

Όπως εισηγήθηκε τότε ο Πιλάβιος με Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, και τις έβαλαν να παίξoυν στη Β” Εθνική, το ίδιο να γίνει και τώρα. Και να μπει η Παναχαϊκή άμεσα στη Superleague είτε ως υπεράριθμη, είτε στη θέση του Πλατανιά.

Από την στιγμή που προκύπτει από το βούλευμα και τις τηλεφωνικές συνομιλίες ότι ο Μαρινάκης και ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σαρρής, μέσω διαιτητών, έστησαν τα παιχνίδια της Παναχαϊκής, για ν” ανέβει ο Πλατανιάς, πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση της Παναχαϊκής”.

Δεύτερον, ζητάμε να αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ και να επικυρωθεί η απόφαση από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ να μας επιστραφούν όλα τα χρήματα από πρόστιμα που έχουν παρακρατηθεί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, από το 2009, με την Ηλιούπολη και τον Τσακογιάννη, μέχρι σήμερα.

Πρόστιμα που επιβλήθηκαν για ανακοινώσεις μας είτε κατά του Τσακογιάννη, είτε για τη δήθεν δωροδοκία Σταθάκη, είτε πρόσφατα για στημένες διαιτησίες. Το ποσό που έχει παρακρατηθεί είναι 350.000 ευρώ. Ειδάλλως, θα διεκδικήσουμε δικαστικά αυτά τα χρήματα.

Τρίτον, την Τρίτη θα στείλουμε αίτημα-επιστολή, ίσως και με δικαστικό επιμελητή, στον Υπουργό Πολιτισμού κ. Τασούλα, στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, ενδεχομένως και στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά και θα ζητάμε να κηρυχθεί έκπτωτο το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Είναι αδιανόητο να έχει προκύψει ότι ο τότε πρόεδρος της Superleagueς Μαρινάκης, ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σαρρής, έστηναν τα παιχνίδια μας και να μείνει η ίδια διοίκηση. Και αυτά που διαβάσαμε στο πόρισμα ότι έλεγαν στον Κωνσταντινέα για το πώς θα σφυρίξει τον Ολυμπιακό, ήταν πανομοιότυπα με εκείνα που έλεγε ο Μπέος στον Δαλούκα για Γεωργιανούς κακοποιούς αν δεν σφύριζε όπως έπρεπε.

Τέταρτον, ζητάμε να πάρει θέση το Δ.Σ. της Ένωσης Β” Εθνικής. Είμαστε ένα μέλος της Λίγκας, το οποίο αποδεικνύεται ότι κατακρεουργήθηκε. Δεν πρέπει να τοποθετηθεί το Δ.Σ.; Πέμπτον, θα στείλουμε επιστολή στον νυν Δήμαρχο κ. Δημαρά, στον νέο Δήμαρχο κ. Πελετίδη, στους βουλευτές Αχαΐας, στους πολιτευτές, στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στον Ιατρικό Σύλλογο, στον Εμπορικό Σύλλογο, στο Εργατικό Κέντρο και θα ζητάμε την επόμενη εβδομάδα κιόλας συγκέντρωση στο Δημαρχείο, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τη θέση μας στη Superleague, μια θέση που μας έχει στερηθεί από κακουργηματικές πράξεις μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Έκτον, θα στείλουμε έγγραφο στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και θα τους καλούμε να ασκήσουν, όπως έχουν την υποχρέωση, πειθαρχικό έλεγχο σε όλους τους εμπλεκόμενους συμβούλους και υπαλλήλους της ΕΠΟ που προκύπτει ότι συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση, ως πρόεδροι Ενώσεων, ως υπάλληλοι της ΕΠΟ, ως διαιτητές.

Ο Μαρινάκης έλεγε στον Σαρρή τι να κάνει κι αυτός έβαζε τους συγκεκριμένους διαιτητές να μας κατακρεουργήσουν και να φέρνουν τα αποτελέσματα που ήθελαν. Τον Αμπάρκιολη, τον Κάμπαξη, τον Ιωαννίδη, τον Μάνταλο. Από τα 6 παιχνίδια μας σ” εκείνα τα πλέι οφ, τα 4 ήταν στημένα. Εβδομον, θα ζητήσουμε να μας δοθούν, έστω στο μέλλον, τα 7 εκατομμύρια ευρώ που έχει πάρει ο Πλατανιάς, αντί για την Παναχαϊκή, στη Superleague. Ειδάλλως, θα τα διεκδικήσουμε δικαστικά».

«Αντικειμενική ευθύνη Μαρινάκη, κίνδυνος υποβιβασμού για Ολυμπιακό» «Υπάρχει τεράστιο θέμα και δεν το έχετε καταλάβει. Έγινε, όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, στήσιμο αγώνων της Παναχαϊκής από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Υπάρχει αντικειμενική ευθύνη και ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Πώς είχαμε εμείς τότε έναν Σταθάκη για υπάλληλο και τιμωρηθήκαμε γι” αυτόν με τη δήθεν δωροδοκία; Το ίδιο είναι. Υπάρχει αντικειμενική ευθύνη στις πράξεις του Μαρινάκη. Αλλά δυστυχώς όπως είδα, εξαφανίστηκε το θέμα από παντού σήμερα. Έχει πέσει ομερτά, κανείς δεν τα γράφει αυτά. Με βάση τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, προβλέπεται έκπτωση του Μαρινάκη από το αξίωμά του ισοβίως, και υποβιβασμός του Ολυμπιακού. Στο ίδιο βούλευμα φαίνεται ότι εκείνη τη χρονιά ο Μαρινάκης είχε προαποφασίσει να ανέβει η Βέροια.

Και χύθηκε ατέλειωτο αίμα διαιτητικό για να ανέβει η Βέροια. Τον ρωτά ο συνομιλητής του, δεν θυμάμαι ποιος ήταν, πρόεδρε ποιος θα ανέβει από την Β” στην Α” και απαντά: «Ε να μην ανεβάσουμε τον φίλο μας τον Αρβανιτίδης Μιλάμε για την απόλυτη αλλοίωση του πρωταθλήματος εκείνη τη χρονιά. Κανονικά και η Βέροια πρέπει να υποβιβαστεί, αλλά πρέπει να υποβιβαστεί και για άλλα πράγματα. Τον ίδιο έγινε και στην Ιταλία, στο σκάνδαλο Μότζι.

Από λίγα τηλεφωνήματα υποβιβάστηκε η Γιουβέντους και της αφαιρέθηκαν οι τίτλοι των προηγούμενων ετών, που οι δραστηριότητες αποκαλύπτονταν. Με πολύ λιγότερα στοιχεία. Μίλαγε ο Μότζι με τον πρόεδρο των διαιτητών με υπονοούμενα που θα στήσουν παιχνίδια. Εκεί τα πειθαρχικά δικαστήρια ενήργησαν σύγχρονα».

«Στήνουν παιχνίδια για το στοίχημα» «Το έχω πει πολλές φορές, ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι ξεκινούσαν από τον Μπέο, τον Κουρίδη και από αυτούς που έβαζαν τους διαιτητές μέσα στην ΕΠΟ και ιδιοκτήτες ομάδων, οι οποίοι είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να φτιάξουν ένα κύκλωμα που να ελέγχει απόλυτα το πρωτάθλημα.

Η δική μου κρίση από αυτό το γεγονός είναι να στήνουν τα παιχνίδια για το στοίχημα. Περί… ιδιοκτησιών «Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, ο ιδιοκτήτης του Πλατανιά; Σε ποιον ανήκουν οι μετοχές, ποιος πληρώνει για αυτούς; Το υποψιαζόμασταν ότι ο Πανιώνιος ελέγχεται από τον Ολυμπιακό, έχει αποδειχτεί ότι του έβαζαν και τους προπονητές.

Πραγματική γοργόνα συνελήφθη από τον φακό να κοιμάται σε βράχο!!



Υπάρχουν τελικά γοργόνες;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ίσως αλλάξετε γνώμη…

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων



Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων στο dimokratiko

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



REAL NEWS



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



MAKEΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Απίστευτη αλλαγή! Πώς είναι σήμερα ο Τζώνυ Θεοδωρίδης από τη "Λάμψη"!

 Από ζεν πρεμιέ σε ίνδαλμα οικογενειακού μεγέθους και έπειτα στη στροφή ζωής. Τι κάνει σήμερα ο Τζώνυ Θεοδωρίδης; Το αντισυμβατικό ίνδαλμα των εφήβων στη δεκαετία του '80 με κινηματογραφική θητεία στις «σχολικές» ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη εξελίχθηκε στη συνέχεια σε αγαπημένο πρόσωπο όλων των ηλικιών, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο αξέχαστο έπος «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί από τον χώρο του θεάματος και είναι ιδιοκτήτης bar-café, ενώ προσπαθεί να έχει μια απλή ζωή μακριά από το λαμπερό του παρελθόν! Δείτε τη παρακάτω φωτογραφία και θα παρατηρήσετε πως δεν έχει αλλάξει και πολύ:

Αχ βρε Πόπη, τι μας κάνεις! Δείτε τα 0πίσθια της Τσαπανίδου που έχουν τρελάνει το διαδίκτυο! (photo)

 Κολάζει και αγγέλους η Πόπη Τσαπανίδου στην παραλία. Απολαύστε την.

H κόρη της Εύης Αδάμ... μεγάλωσε και έγινε κούκλα! Δείτε την σε ρόλο... μοντέλου στην παραλία με την μαμά της! [photos]


Σαν τη Σκιάθο δεν έχει άλλο νησί η Εύη Αδάμ, η οποία πέρασε ένα ονειρεμένο τετραήμερο εκεί παρέα με τις δύο κολλητές της, Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου...

Ο φωτογραφικός φακός του You Weekly, «τσάκωσε» το πρώην μοντέλο με την 12χρονη Δανάη στην παραλία Μάραθα να περνούν τέλεια οι δύο τους, απολαμβάνοντας μπάνιο, ήλιο και θάλασσα!

Αγνώριστος ο Λάμπης Λιβιεράτος! Πού βρίσκεται σήμερα ο τραγουδιστής; (photo)


Μετά την περιπέτεια που είχε, ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν εμφανιζόταν δημόσια. Τώρα, επέστρεψε και η αλλαγή φαίνεται πλέον και στην εμφάνισή του. Έχει αδυνατίσει και δείχνει... έτοιμος να ξαναρχίσει την πορεία του στο τραγούδι.
Τον τσακώσαμε στην Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στο club Mist όπου και κάνει πρόβα για την σημερινή εμφάνισή του με τον Θάνο Καλλίρη και τη Ναταλία Γερμανού.



Επιχειρηματίας κατέληξε στο νοσοκομείο αφού έκανε σεx με την ...


Αυτά είναι τα δυσάρεστα όταν παντρεύεσαι μία... εuέλικτη γυναίκα!

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Bakhtiyar Salimov, αναγκάστηκε να καλέσει τις πρώτες βοήθειες μόλις έκανε σεx με την μπαλαρίνα γυναίκα του.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού έπασχε από φρικτούς πόνους στην πλάτη μετά την εpωτική επαφή που είχε με την πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι, Anastasia Volochkova.

Η 38χρονη πρώην σταρ του μπαλέτου είχε γίνει πρωτοσέλιδο το 2003,όταν απολύθηκε από τα μπαλέτα λόγω πάχους!

Οι δύο τους γιόρταζαν την ανάκαμψη του επιχειρηματία μετά από μία σοβαρή ταλαιπωρία με την υγεία του. Όμως δυστυχώς αναγκάστηκε και πάλι να πάει στο νοσοκομείο αφού δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος από τους πόνους.

Τώρα ο 45χρονος άντρας αναρρώνει.


ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! Δείτε γιατί έδωσε αυτή η μαμά 1.250 ευρώ για την κόρη της...

Οι περισσότεροι όταν τελειώνουμε το δημοτικό, μπορεί να έχουμε κάποιο δώρο για τα βήματά μας στο γυμνάσιο. Παιχνίδια, βιβλία ή κάτι αντίστοιχο!
Ωστόσο αυτή η μητέρα δεν σκέφτηκε τόσο νορμάλ! Η τελευταία ημέρα αυτής της 11χρονης πριν τελειώσει το δημοτικό έπρεπε να είναι σουπερ σπεσιαλ! Η Beth Woolley φόρεσε φόρεμα των 250 ευρώ, χρησιμοποίησε 3 λιμουζίνες, έναν στυλίστα, μία αισθητικό και ψεύτικο μαύρισμα για να πάει στον αποχαιρετιστήριο χορό του δημοτικού!
Όλα τα παραπάνω γίνονται δύσκολα ακόμα και για τους χορούς στο τέλος του σχολείο (proms), όμως η μητέρα της δεν δίστασε να βάλει για τα καλά το χέρι στην τσέπη!


Μάλιστα, έπιασε και δεύτερη δουλειά ως καθαρίστρια για να καταφέρει να εκπληρώσει αυτό το όνειρο. Η Aimee, μητέρα της Beth δήλωσε: "Ήταν σαν να ετοιμαζόμασταν για γάμο ή κάτι


αντίσοιχο. Έπρεπε να ξυπνάω κάθε πρωί στις 5, όμως άξιζε τον κόπο!"

Νάντια Κοντογεώργη: «Άναψε φωτιές» όταν βγήκε με ζaρτιέρες στο σανίδι! Δείτε την



Η Βίβιαν από το «Κάτω Παρτάλι» κατά κόσμον Νάντια Κοντογεώργη αυτή την καλοκαιρινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» που ανέβηκε στο θέατρο Βεΐκου και με το ταλέντο της αλλά και την εμφάνισή της «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μαύρες-κόκκινες ζaρτιέρες και νeγκλιζέ και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της.







Μαρία Ηλιάκη και Μαίρη Συνατσάκη ποζάρουν «γuμνές»![photo]

iliakimairh
Η Μαρία Ηλιάκη και η Μαίρη Συνατσάκη είναι δύο παρουσιάστριες που δε φοβούνται να «τσαλακωθούν»! Μάλιστα το απέδειξαν και πρόσφατα με την κοινή selfie που δημοσίευσαν στο Instagram.

Η Μαρία Ηλιάκη όμως, μας έβαλε ένα γρίφο με τη λεζάντα που έγραψε: «Χαμάμ ή ραδιόφωνο??? Γuμνές ή ντυμένες???».

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή της…
sina

Αυτή είναι η Ελληνική παραλία που θυμίζει Καραϊβική [photos]

Μια και μόνο φωτογραφία της μπορεί να μας κάνει να ετοιμάσουμε βαλίτσα και να πάρουμε το πρώτο πλοίο για το νησί...


Στις Σποράδες συναντάμε και ένα νησί όχι και τόσο διάσημο, όπως τα τριγύρω του νησιά, αλλά τόσο όμορφο που μας κάνει να χάνουμε το μυαλό μας.





Το νησί της Αλοννήσου διαθέτει πεντακάθαρες παραλίες με σμαραγδένια νερά, αλλά μια θα σου κλέψει την καρδιά. Άγιος Δημήτριος Για τους περισσότερους είναι η καλύτερη παραλία του νησιού ενώ πολλές φορές έχει μπει στη λίστα με τις καλύτερες παγκοσμίως.



Είναι πολύ μεγάλη με καταγάλανα διάφανα νερά, κατάλευκα βότσαλα που τις δίνουν ένα εξωτικό χρώμα ενώ απέναντί της βρίσκεται το μικρό νησάκι Περιστέρα.


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

12 Ιουλ 2014

Να πως το κάνουν οι Γιαπωνέζες…



Αυτοί είναι οι λόγοι που οι Γιαπωνέζες είναι αδύνατες….

1. Τρώνε με ξυλάκια

Τρώγοντας πιο αργά από ότι έχεις συνηθίσει να τρως επιτρέπει στον εγκέφαλό σου να καταλαβαίνει πότε έχεις χορτάσει. Οι γυναίκες στην Ιαπωνία συνειδητοποιούν πιo εύκολα πότε έχουν χορτάσει καθώς χρησιμοποιούν ξυλάκια αντί για πηρούνια για να τρώνε.

2. Κάνουν το λίγο να φαίνεται πολύ

Λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι παρουσιασμένα τα πιάτα των Ιαπωνέζων δίνουν την εντύπωση ότι είναι μεγαλύτερα από ότι είναι. Τουλάχιστον ένα από τα πιάτα τους θα είναι οπωσδήποτε μία χαμηλή σε θερμίδες σούπα. Αρκεί να σημειωθεί πως μία τυπική μερίδα σούσι στην Ιαπωνία έχει 300 θερμίδες ενώ ένα μέσο πιάτο στην Ελλάδα έχει περίπου 500 θερμίδες περισσότερες.

3. Χρησιμοποιούν ένα μυστικό συστατικό

Το σούσι για τους Ιάπωνες είναι «ξυδάτο ρύζι». Το ξύδι και άλλες τροφές τέτοιου είδους που έχουν όξινη γεύση περιέχονται στα περισσότερα ιαπωνικά πιάτα. Αυτά βοηθούν στο να διαλύεται το λίπος όταν καταναλώνονται ως μέρος ενός γεύματος. Ιαπωνικές έρευνες που έγιναν πρόσφατα δείχνουν πως το οξικό οξύ (περιέχεται και στο ξύδι) μπορεί να βοηθήσει στην καύση του λίπους.

4. Τρώνε πολύ νωρίς μέσα στη μέρα

Οι Ιαπωνέζες συνηθίζουν να τρώνε πολύ καλά το πρωί. Σούπα, ρύζι, ομελέτα και ψητός σολωμός είναι μερικά από τα πιάτα που καταναλώνουν τα πρωινά. Πέρα από αυτό αποφεύγουν να τρώνε σνακ μετά τις 4 το απόγευμα ενώ τρώνε νωρίς το δείπνο τους το οποίο συνήθως αποτελείται από ψάρια και λαχανικά. Τέλος δεν καταναλώνουν γλυκά.

5. Πίνουν πολύ τσάι

Οι Ιαπωνέζες πίνουν πολύ πράσινο τσάι κατά τη διάρκεια της ημέρας τους το οποίο είναι διαθέσιμο σε αυτές ανά πάσα στιγμή μιας και μπορούν να το προμηθευτούν έτοιμο και ζεστό ακόμα και από μηχανήματα στους δρόμους.

6. Αποφεύγουν τα γαλακτοκομικά και το κρέας

Αυτό κι’αν είναι σοκ: 18χρovη πέθανε μετά το πρώτο της…




Η 18χρονη Jemma Benjamin κατέρρευσε…

μετά το πρώτο της φιλί, μπροστά στον 21χρονο φίλο της Daniel Ross, που δεν πίστευε το τραγικό φινάλε της ντροπαλής αγαπημένης του,την οποία είχε γνωρίσει πριν από τρεις μήνες.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη στην πόλη Treforest της Νότιας Ουαλίας. «Στην αρχή μιλούσαμε και μετά αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο χολ του σπιτιού μου. Στη συνέχεια πήγαμε στην κουζίνα, μετά στο σαλόνι και η Jemma έκατσε στον καναπέ. Ξαφνικά είδα τα μάτια της να γυρίζουν και να βγάζει αφρούς από το στόμα», είπε ο νεαρός που μετά την κατάρρευση της κοπέλας ειδοποίησε αμέσως τη μητέρα της.

Η νεκροτομή έδειξε ότι το κορίτσι έπασχε από μια σπάνια καρδιακή πάθηση το Sudden Adult Death Syndrome, αλλά δεν το γνώριζε.

Αρτεμισία: To φυτό της Κρήτης που σκοτώνει τον καρκίνο σε 16 ώρες!



Ένα φυτό στην Κρήτη, αποτελεί το απόλυτο όπλο για την καταπολέμηση των καρκινικών κυττάρων! Ο λόγο για την Αρτεμισία που ανήκει στα αγγειόσπερμα δικοτυλήδονα, στην οικογένεια Asteraceae.

Υπάρχουν πολλά υποείδη και τα πιο γνωστά είναι η Artemisia annua L. που είναι φυτό της Ασίας και η Artemisia arborescens L. που είναι φυτό της Κρήτης.

Συμφωνα με το emedi.gr στην πρώτη γραμμή των φυσικών μέσων για την καταπολέμηση του καρκίνου που έχουν ήδη αναπτυχθεί και επιτρέπουν στο σώμα να θεραπεύσει τον εαυτό του, είναι ένα νέο παράγωγο του φυτού αρτεμισία που είναι πολύ αποτελεσματικό.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Life Sciences, βρέθηκε ότι η αρτεμισινίνη σε συνδυασμό με σίδηρο, μπορεί να σκοτώσει 98 % των καρκινικών κυττάρων του μαστού σε 16 ώρες.

Το βότανο προκάλεσε μείωση 28 % στα κύτταρα καρκίνου του μαστού, αλλά όταν συνδυάζεται με σίδηρο, ο καρκίνος εξαφανίζεται.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον, είναι ότι τα φυσιολογικά κύτταρα δεν επηρεάζονται αρνητικά.

Η Αρτεμισίνη είναι γνωστό βότανο που χρησιμοποιείται στην κινέζικη ιατρική(Qinghaosu).

Η Αρτεμισινίνη έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν ως ένα ισχυρό αντιελονοσιακό βότανο, αλλά τώρα έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμο και κατά του καρκίνου. Στη μελέτη, όταν δίνεται ένα συμπλήρωμα σιδήρου, που συχνά συσσωρεύεται στον ιστό του μαστού, αλλά ιδιαίτερα στα καρκινικά κύτταρα, όταν δοθεί και αρτεμισινίνη αυτή είναι πράγματι σε θέση να στοχεύει τα «κακά» κύτταρα και να αφήνει ανέπαφα τα «καλά».

Λαμβανόμενα μαζί (σίδηρος και αρτεμισίνη), τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι προκαλούν διαταραχή της έκφρασης του παράγοντα μεταγραφής E2F1 και συμβάλλουν στην αναστολή του κυτταρικού κύκλου των ανθρώπινων κυττάρων καρκίνου του μαστού.

Ο παράγοντας μεταγραφής E2F1 αντιπροσωπεύει ένα κρίσιμο μεταγραφικό μονοπάτι με το οποίο η αρτεμισινίνη ελέγχει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.

Ο Σίδηρος συσσωρεύεται στα καρκινικά κύτταρα λόγω ειδικών υποδοχέων και βοηθάει στην κυτταρική διαίρεση, με τους υποδοχείς τρανσφερίνης. Ο σίδηρος είναι απαραίτητος επειδή τα κανονικά κύτταρα έχουν πιθανόν αυτούς τους υποδοχείς, αλλά τα καρκινικά κύτταρα που έχουν σε μεγάλη αφθονία αυτούς τους υποδοχείς, μπορεί να στοχεύονται από το συνδυασμό σιδήρου – αρτεμισινίνης.

Πολλές μελέτες έχουν, ήδη, διεξαχθεί για να αποδείξουν ότι το εκχύλισμα αρτεμισίας Artemisia annua L, μπορεί να εξαλείψει αποτελεσματικά τη νόσο παρουσία σιδήρου.

Στην πραγματικότητα, η χρήση της χρονολογείται από χιλιάδες χρόνια στην Κίνα όπου χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ελονοσίας. Όπως, και τα καρκινικά κύτταρα, το παράσιτο της ελονοσίας δεν μπορεί να ζήσει παρουσία αρτεμισινίνης, επειδή είναι πλούσιο σε σίδηρο.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα από τα πολλά βότανα που έχουν βρεθεί ότι προκαλούν απόπτωση των καρκινικών κυττάρων.

Βίντεο ΣΟΚ: Μοτοσικλετιστής τρέχει με 300 χλμ/ω στην Αθηνών-Λαμίας - Αντιδράσεις στο διαδίκτυο!



Δείτε τα επικίνδυνα σλάλομ, τις "σφήνες" και τα προσπεράσματα που κάνει ένας Έλληνας μοτοσικλετιστής στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας...


Στο βίντεο φαίνεται ότι φτάνει τα 300 χλμ/ώρα, οδηγώντας μια KTM Super Duke 1290.
Το βίντεο "ανέβηκε" στο Youtube και έχει προκαλέσει πολλαπλά σχόλια και αντιδράσεις. Χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν δεικτικά το παράτολμο εγχείρημα του αναβάτη:

"Μη βάζεις τις ζωές των άλλων σε κίνδυνο, πήγαινε τρέξε σε πίστα", γράφουν οι περισσότεροι εκ των σχολιαστών.

" You give us motorcyclists a bad rep and a bad name" γράφει άλλος χρήστης. Το βίντεο κατεγράφη μέσα στη χρονιά και δόθηκε τώρα στη δημοσιότητα από το site VideoMan.

Δείτε την απόλυτη selfie που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου! Ειλικρινά....θα πάθετε πλάκα...[φωτο]



Δείτε την απόλυτη selfie που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου! Ειλικρινά....θα πάθετε πλάκα...

Το απόλυτο fashion icon της ελληνικής τηλεόρασης!

Η διάσημη και αγαπημένη παρουσιάστρια της απογευματινής ζώνης του star channel, ενώ χαλάρωνε στα γραφεία το TLIFE τράβηξε μία selfie φωτογραφία για τους θαυμαστές της, με το αγαπημένο της περιδέραιο με τα φλουριά...

Δείτε την:

Άμεσος κίνδυνος υποβιβασμού του ΟΣΦΠ

Κούγιας: «Όλα είναι στημένα!»

Ο ισχυρός άνδρας των Αχαιών, βασιζόμενος στις νέες συνομιλίες που βγήκαν στο προσκήνιο είπε μεταξύ άλλων ότι…





1) «Όλα γίνονται για το στοίχημα κι ελέγχονται από μια εγκληματική οργάνωση»

2) Θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό «να κηρύξουν έκπτωτη την ΕΠΟ».

3) Θα απαιτήσει να προβιβαστεί η Παναχαϊκή στη SuperLeague είτε ως υπεράριθμη είτε αντί του Πλατανιά

4) Θα κινηθεί νομικά κατά παραγόντων ομάδων, μελών της ομοσπονδίας, ακόμα και κατά των διαιτητών και

5) Προϊόντος του χρόνου θα κινηθεί νομικά για να διεκδικήσει τα 7 εκατομμύρια που πήρε ο Πλατανιάς από την SuperLeague. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «το σύστημα ελέγχει ομάδες και όλα γίνονται για το στοίχημα», πρόσθεσε πως:

«Αν εφαρμοστούν οι νόμοι, όπως υποβιβάστηκε η Γιουβέντους κινδυνεύει πιθανότατα και ο Ολυμπιακός. Ο Μότζι μιλούσε με τον αρχιδιαιτητή τότε…». Κατήγγειλε επίσης ότι τα 4 από τα 6 παιχνίδια που έδωσε η Παναχαϊκή την επίμαχη περίοδο του 2012 ήταν στημένα. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Κούγια Πρώτον, ζητάμε να συγκληθεί εκτάκτως γενική συνέλευση της ΕΠΟ και να αποφασιστεί η άμεση τοποθέτηση της Παναχαϊκής στη Superleague.

Όπως εισηγήθηκε τότε ο Πιλάβιος με Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα, και τις έβαλαν να παίξoυν στη Β” Εθνική, το ίδιο να γίνει και τώρα. Και να μπει η Παναχαϊκή άμεσα στη Superleague είτε ως υπεράριθμη, είτε στη θέση του Πλατανιά.

Από την στιγμή που προκύπτει από το βούλευμα και τις τηλεφωνικές συνομιλίες ότι ο Μαρινάκης και ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σαρρής, μέσω διαιτητών, έστησαν τα παιχνίδια της Παναχαϊκής, για ν” ανέβει ο Πλατανιάς, πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση της Παναχαϊκής”.

Δεύτερον, ζητάμε να αποφασίσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ και να επικυρωθεί η απόφαση από τη Γ.Σ. της ΕΠΟ να μας επιστραφούν όλα τα χρήματα από πρόστιμα που έχουν παρακρατηθεί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή, από το 2009, με την Ηλιούπολη και τον Τσακογιάννη, μέχρι σήμερα.

Πρόστιμα που επιβλήθηκαν για ανακοινώσεις μας είτε κατά του Τσακογιάννη, είτε για τη δήθεν δωροδοκία Σταθάκη, είτε πρόσφατα για στημένες διαιτησίες. Το ποσό που έχει παρακρατηθεί είναι 350.000 ευρώ. Ειδάλλως, θα διεκδικήσουμε δικαστικά αυτά τα χρήματα.

Τρίτον, την Τρίτη θα στείλουμε αίτημα-επιστολή, ίσως και με δικαστικό επιμελητή, στον Υπουργό Πολιτισμού κ. Τασούλα, στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ανδριανό, ενδεχομένως και στον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά και θα ζητάμε να κηρυχθεί έκπτωτο το Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Είναι αδιανόητο να έχει προκύψει ότι ο τότε πρόεδρος της Superleagueς Μαρινάκης, ο τότε πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σαρρής, έστηναν τα παιχνίδια μας και να μείνει η ίδια διοίκηση. Και αυτά που διαβάσαμε στο πόρισμα ότι έλεγαν στον Κωνσταντινέα για το πώς θα σφυρίξει τον Ολυμπιακό, ήταν πανομοιότυπα με εκείνα που έλεγε ο Μπέος στον Δαλούκα για Γεωργιανούς κακοποιούς αν δεν σφύριζε όπως έπρεπε.

Τέταρτον, ζητάμε να πάρει θέση το Δ.Σ. της Ένωσης Β” Εθνικής. Είμαστε ένα μέλος της Λίγκας, το οποίο αποδεικνύεται ότι κατακρεουργήθηκε. Δεν πρέπει να τοποθετηθεί το Δ.Σ.; Πέμπτον, θα στείλουμε επιστολή στον νυν Δήμαρχο κ. Δημαρά, στον νέο Δήμαρχο κ. Πελετίδη, στους βουλευτές Αχαΐας, στους πολιτευτές, στο Επιμελητήριο Αχαΐας, στον Ιατρικό Σύλλογο, στον Εμπορικό Σύλλογο, στο Εργατικό Κέντρο και θα ζητάμε την επόμενη εβδομάδα κιόλας συγκέντρωση στο Δημαρχείο, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε τη θέση μας στη Superleague, μια θέση που μας έχει στερηθεί από κακουργηματικές πράξεις μιας εγκληματικής οργάνωσης.

Έκτον, θα στείλουμε έγγραφο στους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς και θα τους καλούμε να ασκήσουν, όπως έχουν την υποχρέωση, πειθαρχικό έλεγχο σε όλους τους εμπλεκόμενους συμβούλους και υπαλλήλους της ΕΠΟ που προκύπτει ότι συμμετείχαν στην εγκληματική οργάνωση, ως πρόεδροι Ενώσεων, ως υπάλληλοι της ΕΠΟ, ως διαιτητές.

Ο Μαρινάκης έλεγε στον Σαρρή τι να κάνει κι αυτός έβαζε τους συγκεκριμένους διαιτητές να μας κατακρεουργήσουν και να φέρνουν τα αποτελέσματα που ήθελαν. Τον Αμπάρκιολη, τον Κάμπαξη, τον Ιωαννίδη, τον Μάνταλο. Από τα 6 παιχνίδια μας σ” εκείνα τα πλέι οφ, τα 4 ήταν στημένα. Εβδομον, θα ζητήσουμε να μας δοθούν, έστω στο μέλλον, τα 7 εκατομμύρια ευρώ που έχει πάρει ο Πλατανιάς, αντί για την Παναχαϊκή, στη Superleague. Ειδάλλως, θα τα διεκδικήσουμε δικαστικά».

«Αντικειμενική ευθύνη Μαρινάκη, κίνδυνος υποβιβασμού για Ολυμπιακό» «Υπάρχει τεράστιο θέμα και δεν το έχετε καταλάβει. Έγινε, όπως προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, στήσιμο αγώνων της Παναχαϊκής από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Υπάρχει αντικειμενική ευθύνη και ο Ολυμπιακός κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Πώς είχαμε εμείς τότε έναν Σταθάκη για υπάλληλο και τιμωρηθήκαμε γι” αυτόν με τη δήθεν δωροδοκία; Το ίδιο είναι. Υπάρχει αντικειμενική ευθύνη στις πράξεις του Μαρινάκη. Αλλά δυστυχώς όπως είδα, εξαφανίστηκε το θέμα από παντού σήμερα. Έχει πέσει ομερτά, κανείς δεν τα γράφει αυτά. Με βάση τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, προβλέπεται έκπτωση του Μαρινάκη από το αξίωμά του ισοβίως, και υποβιβασμός του Ολυμπιακού. Στο ίδιο βούλευμα φαίνεται ότι εκείνη τη χρονιά ο Μαρινάκης είχε προαποφασίσει να ανέβει η Βέροια.

Και χύθηκε ατέλειωτο αίμα διαιτητικό για να ανέβει η Βέροια. Τον ρωτά ο συνομιλητής του, δεν θυμάμαι ποιος ήταν, πρόεδρε ποιος θα ανέβει από την Β” στην Α” και απαντά: «Ε να μην ανεβάσουμε τον φίλο μας τον Αρβανιτίδης Μιλάμε για την απόλυτη αλλοίωση του πρωταθλήματος εκείνη τη χρονιά. Κανονικά και η Βέροια πρέπει να υποβιβαστεί, αλλά πρέπει να υποβιβαστεί και για άλλα πράγματα. Τον ίδιο έγινε και στην Ιταλία, στο σκάνδαλο Μότζι.

Από λίγα τηλεφωνήματα υποβιβάστηκε η Γιουβέντους και της αφαιρέθηκαν οι τίτλοι των προηγούμενων ετών, που οι δραστηριότητες αποκαλύπτονταν. Με πολύ λιγότερα στοιχεία. Μίλαγε ο Μότζι με τον πρόεδρο των διαιτητών με υπονοούμενα που θα στήσουν παιχνίδια. Εκεί τα πειθαρχικά δικαστήρια ενήργησαν σύγχρονα».

«Στήνουν παιχνίδια για το στοίχημα» «Το έχω πει πολλές φορές, ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι ξεκινούσαν από τον Μπέο, τον Κουρίδη και από αυτούς που έβαζαν τους διαιτητές μέσα στην ΕΠΟ και ιδιοκτήτες ομάδων, οι οποίοι είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να φτιάξουν ένα κύκλωμα που να ελέγχει απόλυτα το πρωτάθλημα.

Η δική μου κρίση από αυτό το γεγονός είναι να στήνουν τα παιχνίδια για το στοίχημα. Περί… ιδιοκτησιών «Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, ο ιδιοκτήτης του Εργοτέλη, ο ιδιοκτήτης του Πλατανιά; Σε ποιον ανήκουν οι μετοχές, ποιος πληρώνει για αυτούς; Το υποψιαζόμασταν ότι ο Πανιώνιος ελέγχεται από τον Ολυμπιακό, έχει αποδειχτεί ότι του έβαζαν και τους προπονητές.

Πραγματική γοργόνα συνελήφθη από τον φακό να κοιμάται σε βράχο!!



Υπάρχουν τελικά γοργόνες;

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ίσως αλλάξετε γνώμη…

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων



Δείτε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων στο dimokratiko

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



REAL NEWS



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



MAKEΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Απίστευτη αλλαγή! Πώς είναι σήμερα ο Τζώνυ Θεοδωρίδης από τη "Λάμψη"!

 Από ζεν πρεμιέ σε ίνδαλμα οικογενειακού μεγέθους και έπειτα στη στροφή ζωής. Τι κάνει σήμερα ο Τζώνυ Θεοδωρίδης; Το αντισυμβατικό ίνδαλμα των εφήβων στη δεκαετία του '80 με κινηματογραφική θητεία στις «σχολικές» ταινίες του Γιάννη Δαλιανίδη εξελίχθηκε στη συνέχεια σε αγαπημένο πρόσωπο όλων των ηλικιών, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε στο αξέχαστο έπος «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου. Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια έχει αποστασιοποιηθεί από τον χώρο του θεάματος και είναι ιδιοκτήτης bar-café, ενώ προσπαθεί να έχει μια απλή ζωή μακριά από το λαμπερό του παρελθόν! Δείτε τη παρακάτω φωτογραφία και θα παρατηρήσετε πως δεν έχει αλλάξει και πολύ:

Αχ βρε Πόπη, τι μας κάνεις! Δείτε τα 0πίσθια της Τσαπανίδου που έχουν τρελάνει το διαδίκτυο! (photo)

 Κολάζει και αγγέλους η Πόπη Τσαπανίδου στην παραλία. Απολαύστε την.

H κόρη της Εύης Αδάμ... μεγάλωσε και έγινε κούκλα! Δείτε την σε ρόλο... μοντέλου στην παραλία με την μαμά της! [photos]


Σαν τη Σκιάθο δεν έχει άλλο νησί η Εύη Αδάμ, η οποία πέρασε ένα ονειρεμένο τετραήμερο εκεί παρέα με τις δύο κολλητές της, Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου...

Ο φωτογραφικός φακός του You Weekly, «τσάκωσε» το πρώην μοντέλο με την 12χρονη Δανάη στην παραλία Μάραθα να περνούν τέλεια οι δύο τους, απολαμβάνοντας μπάνιο, ήλιο και θάλασσα!

Αγνώριστος ο Λάμπης Λιβιεράτος! Πού βρίσκεται σήμερα ο τραγουδιστής; (photo)


Μετά την περιπέτεια που είχε, ο Λάμπης Λιβιεράτος δεν εμφανιζόταν δημόσια. Τώρα, επέστρεψε και η αλλαγή φαίνεται πλέον και στην εμφάνισή του. Έχει αδυνατίσει και δείχνει... έτοιμος να ξαναρχίσει την πορεία του στο τραγούδι.
Τον τσακώσαμε στην Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στο club Mist όπου και κάνει πρόβα για την σημερινή εμφάνισή του με τον Θάνο Καλλίρη και τη Ναταλία Γερμανού.



Επιχειρηματίας κατέληξε στο νοσοκομείο αφού έκανε σεx με την ...


Αυτά είναι τα δυσάρεστα όταν παντρεύεσαι μία... εuέλικτη γυναίκα!

Ο Ρώσος επιχειρηματίας Bakhtiyar Salimov, αναγκάστηκε να καλέσει τις πρώτες βοήθειες μόλις έκανε σεx με την μπαλαρίνα γυναίκα του.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού έπασχε από φρικτούς πόνους στην πλάτη μετά την εpωτική επαφή που είχε με την πρώην πρίμα μπαλαρίνα των Μπολσόι, Anastasia Volochkova.

Η 38χρονη πρώην σταρ του μπαλέτου είχε γίνει πρωτοσέλιδο το 2003,όταν απολύθηκε από τα μπαλέτα λόγω πάχους!

Οι δύο τους γιόρταζαν την ανάκαμψη του επιχειρηματία μετά από μία σοβαρή ταλαιπωρία με την υγεία του. Όμως δυστυχώς αναγκάστηκε και πάλι να πάει στο νοσοκομείο αφού δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος από τους πόνους.

Τώρα ο 45χρονος άντρας αναρρώνει.


ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ! Δείτε γιατί έδωσε αυτή η μαμά 1.250 ευρώ για την κόρη της...

Οι περισσότεροι όταν τελειώνουμε το δημοτικό, μπορεί να έχουμε κάποιο δώρο για τα βήματά μας στο γυμνάσιο. Παιχνίδια, βιβλία ή κάτι αντίστοιχο!
Ωστόσο αυτή η μητέρα δεν σκέφτηκε τόσο νορμάλ! Η τελευταία ημέρα αυτής της 11χρονης πριν τελειώσει το δημοτικό έπρεπε να είναι σουπερ σπεσιαλ! Η Beth Woolley φόρεσε φόρεμα των 250 ευρώ, χρησιμοποίησε 3 λιμουζίνες, έναν στυλίστα, μία αισθητικό και ψεύτικο μαύρισμα για να πάει στον αποχαιρετιστήριο χορό του δημοτικού!
Όλα τα παραπάνω γίνονται δύσκολα ακόμα και για τους χορούς στο τέλος του σχολείο (proms), όμως η μητέρα της δεν δίστασε να βάλει για τα καλά το χέρι στην τσέπη!


Μάλιστα, έπιασε και δεύτερη δουλειά ως καθαρίστρια για να καταφέρει να εκπληρώσει αυτό το όνειρο. Η Aimee, μητέρα της Beth δήλωσε: "Ήταν σαν να ετοιμαζόμασταν για γάμο ή κάτι


αντίσοιχο. Έπρεπε να ξυπνάω κάθε πρωί στις 5, όμως άξιζε τον κόπο!"

Νάντια Κοντογεώργη: «Άναψε φωτιές» όταν βγήκε με ζaρτιέρες στο σανίδι! Δείτε την



Η Βίβιαν από το «Κάτω Παρτάλι» κατά κόσμον Νάντια Κοντογεώργη αυτή την καλοκαιρινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Λυσιστράτη» που ανέβηκε στο θέατρο Βεΐκου και με το ταλέντο της αλλά και την εμφάνισή της «κλέβει» τις εντυπώσεις!

Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μαύρες-κόκκινες ζaρτιέρες και νeγκλιζέ και όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της.







Μαρία Ηλιάκη και Μαίρη Συνατσάκη ποζάρουν «γuμνές»![photo]

iliakimairh
Η Μαρία Ηλιάκη και η Μαίρη Συνατσάκη είναι δύο παρουσιάστριες που δε φοβούνται να «τσαλακωθούν»! Μάλιστα το απέδειξαν και πρόσφατα με την κοινή selfie που δημοσίευσαν στο Instagram.

Η Μαρία Ηλιάκη όμως, μας έβαλε ένα γρίφο με τη λεζάντα που έγραψε: «Χαμάμ ή ραδιόφωνο??? Γuμνές ή ντυμένες???».

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή της…
sina

Αυτή είναι η Ελληνική παραλία που θυμίζει Καραϊβική [photos]

Μια και μόνο φωτογραφία της μπορεί να μας κάνει να ετοιμάσουμε βαλίτσα και να πάρουμε το πρώτο πλοίο για το νησί...


Στις Σποράδες συναντάμε και ένα νησί όχι και τόσο διάσημο, όπως τα τριγύρω του νησιά, αλλά τόσο όμορφο που μας κάνει να χάνουμε το μυαλό μας.





Το νησί της Αλοννήσου διαθέτει πεντακάθαρες παραλίες με σμαραγδένια νερά, αλλά μια θα σου κλέψει την καρδιά. Άγιος Δημήτριος Για τους περισσότερους είναι η καλύτερη παραλία του νησιού ενώ πολλές φορές έχει μπει στη λίστα με τις καλύτερες παγκοσμίως.



Είναι πολύ μεγάλη με καταγάλανα διάφανα νερά, κατάλευκα βότσαλα που τις δίνουν ένα εξωτικό χρώμα ενώ απέναντί της βρίσκεται το μικρό νησάκι Περιστέρα.


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ