Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Πληγωμένος πρώην διέλυσε έναν γάμο! Τι έστειλε στον νυν;;;

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» λέει μία..


παροιμία και φαίνεται πως σε πολλές περιπτώσεις ισχύει. Το... πιάτο αυτό γεύτηκε και μία νύφη από τη Σαουδική Αραβία την ημέρα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί με τον αγαπημένο της.

Ο πρώην της νεαρής κοπέλας για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί της και της ζητούσε να γίνουν και πάλι ζευγάρι. Εκείνη τον απέφευγε συστηματικά και εκείνος επέλεξε τον δρόμο των απειλών σε μία απέλπιδα προσπάθεια να την πείσει να γυρίσει στην αγκαλιά του. Όσο του έλεγε όχι, τόσο περισσότερο θύμωνε και όταν τον ενημέρωσε ότι σκοπεύει να παντρευτεί κάποιον άλλο, την απείλησε πως αν δεν γυρίσει σε εκείνον τότε θα δείξει σε όλο τον κόσμο πολύ προσωπικές της φωτογραφίες. Η άτυχη κοπέλα αρνήθηκε για ακόμη μία φορά, δεν έδωσε σημασία στις απειλές του και το κακό δεν άργησε να γίνει...

Την ημέρα του γάμου της, ο γαμπρός βρήκε μέσα στην ανθοδέσμη ένα usb στικάκι και ένα σημείωμα που έλεγε ότι πρέπει οπωσδήποτε να δει το περιεχόμενο του στικ. Ο γαμπρός άνοιξε το στικάκι και ήρθε αντιμέτωπος με φωτογραφίες της μέλλουσας γυναίκας του σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές της, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τον γάμο...
Πηγή: arouraios.gr

Μας ΤΡΕΛΑΝΕ πρωί πρωί! Ποια ΣΕXΙ τραγουδίστρα ποζάρει με το μικροσποπικό μπικίνι της και ΑΝΕΒΑΖΕΙ τη θερμοκρασία;;;

Η γνωστή τραγουδίστρια ξύπνησε νωρίς και χωρίς..


δεύτερη σκέψη πήγε στην κοντινότερη παραλία για να κάνει τις βουτιές της.

Λατρεύει τη θάλασσα γι'αυτό και μένει στα νότια προάστια. Πριν λίγο «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram μια φωτογραφία της από την παραλία.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι μαγιό που αναδείκνυε το αψεγάδιαστο σώμα της «αναστάτωσε» τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ οι λουόμενοι άρχισαν να ζεσταίνονται με την σέxι της εμφάνιση. Ο λόγος για την...Χριστίνα Κολέτσα!



Βίντεο που κόβει την ανάσα: Το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε! [video]


Αυτό το βίντεο ΔΕΝ είναι για καρδιοπαθείς!...

Ο αλεξιπτωτιστής έπαθε υποξία και λιποθύμησε!

Το βίντεο που ακολουθεί έχει καταγράψει τη σκηνή που μία παρέα αλεξιπτωτιστών ετοιμάζονται και τελικά πέφτουν από ένα αεροπλάνο από ύψος 22.000 ποδιών.

Ο άνθρωπος που βιντεοσκοπεί τη στιγμή, δείχνει έναν άντρα που πηδάει και αρχίζει να πέφτει ανεξέλεγκτα αφού έχει λιποθυμήσει και δεν προλαβαίνει να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

Ένας άντρας προσπαθεί να τον πιάσει καθώς και οι δύο ετοιμάζονται να πέσουν στο έδαφος. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, καταφέρνει να πιάσει τον άτυχο αλεξιπτωτιστή πριν προλάβει να συντριβεί στο έδαφος.

Όπως τελικά αποδείχτηκε, ο άντρας έπαθε υποξία, μία παθολογική κατάσταση κατά την οποία, ολόκληρο το σώμα ή ένα μέρος του, στερείται επαρκούς οξυγόνωσης.

Οι αλεξιπτωτιστές, αν και πέντε, είχαν μοιραστεί τις τέσσερις μόλις μάσκες οξυγόνου και το βίντεο εξηγεί ότι οι αλεξιπτωτιστές θα πρέπει να προετοιμάζονται καλά πριν πέσουν στο κενό.

Δείτε το βίντεο

Σέxy κι όποιος αντέξει ταξιδεύει με λεωφορείο και διαβάζει μυθιστόρημα η…[φωτο]


Η γνωστή ηθοποιός τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους με τη σέxy φωτογραφία που «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram...
Αυτό το καλοκαίρι κάνει περιοδεία με θεατρική παράσταση και είναι συνέχεια με τη βαλίτσα στο χέρι. Σήμερα ταξιδεύει για άλλη πόλη μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες της και εκείνη μέσα στο λεωφορείο χαλάρωνε διαβάζοντας το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα. Πρόκειται για την...Ζέτα Δούκα! Η ηθοποιός ντυμένη στα μαύρα με ένα «καuτό σορτς» και μαύρο t-shirt εντελώς αμακιγιάριστη ήταν πολύ όμορφη αλλά και σέxy.


Τι δείχνει το πέ0ς για την υγεία ενός άνδρα!


Αν μέχρι σήμερα το πέ0ς σας, σας απασχολούσε μόνο ως προς τις «σεxουαλικές του επιδόσεις» και όχι για τις πιο απλές, καθημερινές λειτουργίες, τότε κάνετε λάθος...
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πιο ευαίσθητο όργανο του ανδρικού σώματος, είναι δυνατόν να προσφέρει ενδεικτικά στοιχεία για την κατάσταση της υγείας σας, που μπορούν να σας «προειδοποιήσουν» για πολλά προβλήματα υγείας.

1. Η στύση είναι η «γυμναστική» του πέouς

Η διέγερση είναι πολλές φορές μια αυτοματοποιημένη αντίδραση που δεν προϋποθέτει απαραιτήτως να υπάρχει σεxουαλικό εpέθισμα. Οι μύες των γεvvητικών οpγάνων πρέπει να τροφοδοτούνται με οξυγόνο κι έτσι διογκώνονται και παρατηρείται η στύση. Εάν αυτό δε συμβαίνει συχνά, ο ιστός στο μόριο χάνει την ευελιξία του και συρρικνώνεται κι έτσι μπορεί να παρατηρηθεί μείωση του μεγέθους κατά ένα ή δύο εκατοστά.

2. «Προστατική συμφόρηση» κατά τη στύση

Αρκετοί άνδρες αντιμετωπίζουν πόνο στους όpχεις όταν η εpωτική διέγερση δεν ακολουθείται από οpγασμό. Αυτό το αίσθημα δυσφορίας οφείλεται στην άνιση κατανομή της ροής του αίματος και οδηγεί σε αύξηση της ποσότητας αίματος που παγιδεύεται στα γεvvητικά όpγανα. Έτσι, η στύση παραμένει και οι όpχεις αυξάνονται σε μέγεθος έως ότου η ροή του αίματος υποχωρήσει από τα γεvvητικά όpγανα.

3. Αλκοόλ και στύση

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δεν καταστρέφει μόνο το συκώτι αλλά επηρεάζει και την υγεία του ανδρικού μορίου. Η σεxουαλική διέγερση γίνεται δυσκολότερη εάν η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα ξεπερνά το 0,08 με βάση την επιτρεπόμενη κλίμακα, τονίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόι στις ΗΠΑ. Η αφυδάτωση που συνοδεύει την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ περιορίζει την ομαλή ροή του αίματος και αυξάνει τα επίπεδα της αγγειοτενσίνης. Η ορμόνη αυτή ευθύνεται για τη στυτική δυσλειτουργία.

4. Μειωμένη ευαισθησία

Η ευαισθησία του πέouς καθορίζεται από την ελάχιστη διέγερση που απαιτείται ώστε ένα εpέθισμα να γίνει αισθητό. Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, η ευαισθησία του ανδρικού μορίου αρχίζει σταδιακά να μειώνεται από την ηλικία των 25 μόλις ετών, λόγω της πτώσης στα επίπεδα της τεστοστερόνης και τις αλλαγές στους υποδοχείς των ανδρογόνων.

5. Συρρίκνωση από πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Η παραγωγή σπεpματοζωαρίων είναι μεγαλύτερη σε θερμοκρασίες λίγο χαμηλότερες από τη φυσιολογική θερμοκρασία σώματος. Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες βέβαια, το μέγεθος μειώνεται αισθητά. Σύμφωνα με ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, τα αιμοφόρα αγγεία στα γεvvητικά όpγανα συστέλλονται λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας. Η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας επηρεάζει αρνητικά την παραγωγή σπεpματοζωαρίων και τεστοστερόνης. Έτσι, ιδιαίτερα οι άνδρες που προσπαθούν να κάνουν παιδί, θα πρέπει να αποφεύγουν τα στενά παντελόνια και το υδρομασάζ για πολλή ώρα.

onmed.gr

Πιτ μπουλ έσωσε από φωτιά αγοράκι με προβλήματα ακοής που κοιμόταν [Βίντεο]


Ένα πιτ μπουλ που θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα και επιθετικά σκυλιά έσωσε στην κυριολεξία ένα αγοράκι με προβλήματα ακοής. Το περιστατικό συνέβη στην Ιντιάνα των ΗΠΑ όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του 13χρονου Νικ Λάμπ όταν εκείνος κοιμόταν.

Επειδή το παιδάκι δεν φορούσε στον ύπνο του τα εμφυτεύματα που βοηθούν την ακοή του δεν άκουσε τίποτα, αλλά δεν μύρισε και τον καπνό. Ήταν αδύνατον να ακούσει και τα γαβγίσματα του σκύλου ο οποίος όμως την ώρα που η φωτιά είχε αρχίσει να εξαπλώνεται ραγδαία στο σπίτι, πλησίασε ατρόμητος τον 13χρονο και άρχισε να τον γλείφει στο λαιμό μέχρι να ξυπνήσει. Έτσι κατάφερε τελικά να τον σώσει.

Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με μαγιό που μας έκανε να παραμιλάμε με τα πλούσια κάλλη της!



Στη Τήνο βρίσκεται εδώ και μέρες η Μαρία Κορινθίου με τον άντρα της Γιάννη Αϊβάζη και την κορούλα τους Ισμήνη και μπορεί εκείνη να δροσίζεται στις παραλίες, όμως εμείς με αυτά που βλέπουμε…. Η ηθοποιός ανεβάζει συνέχεια φωτογαρφίες και όμορφα στιγμιότυπα! Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι είναι μία από τις πιο hot κυρίες της ελληνικής showbiz.




Στη τελευταία φωτογραφία, μάλιστα, που ανέβασε φοράει το μπικίνι της, είναι στην πισίνα και όλα κόλαση!

Αποκάλυψη ΣΟΚ της μητέρας του Ρονάλντο: “Ήθελα να κάνω έκτρωση για να μην τον γεννήσω”



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις κάνει στο βιβλίο που περιέχει την αυτοβιογραφία της η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο.

Η μητέρα του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ούτε λίγο, ούτε πολύ στο βιβλίο της που τιτλοφορείται «Μάνα κουράγιο» αποκαλύπτει ότι δεν επιθυμούσε να γεννήσει το παιδί και έκανε μάλιστα επανειλημμένες προσπάθειες να αποβάλλει το έμβρυο χωρίς όμως αποτέλεσμα.



Η Ντολόρες Αβέιρο είναι υπερήφανη για τον γιο της. Και πώς να μην είναι όταν το παιδί που γέννησε είναι ο Κρισταάνο Ρονάλντο. Και όμως. Η ιστορία θα μπορούσε να είναι διαφορετική εάν είχε καταφέρει να μην τον γεννήσει, όπως το επιθυμούσε η ίδια! Το αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της ‘Mother Courage’ (Μάνα Κουράγιο) που κυκλοφόρησε σήμερα (18/7) στην Πορτογαλία.


“Ήθελα να κάνω έκτρωση αλλά ο γιατρός μου δεν υποστήριξε αυτή την απόφαση”, γράφει η Ντολόρες. Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι δοκίμασε στο σπίτι κάτι συνταγές που βρήκε για να μπορέσει να αποβάλει το έμβρυο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με το sport24.gr δεν βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, με την μητέρα του να θέλει να προλάβει παρεξηγήσεις. “Φυσικά και γνωρίζει εδώ και καιρό ότι ήθελα να κάνω έκτρωση.

Και όταν το έμαθε μου είπε: Κοίτα μητέρα, εσύ ήθελες να με ρίξεις και τώρα εγώ κινώ τα νήματα στο σπίτι”.

Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο! VIDEO


Ποιος είναι το αφεντικό;



Δείτε πιο κάτω….

Ποια ζώδια κάνουν καλύτερο σeξ;


Υπάρχουν κάποια που το απολαμβάνουν περισσότερο....

Δες πού ανήκεις και αν οι εμπειρίες σου ανταποκρίνονται στην παρακάτω λίστα!

1. Υδροχόος
Πειραματίζεται, γνωρίζει νέες απολαύσεις. Συζητάει, ελίσσεται, είναι σε διαρκή κίνηση και ενδιαφέρεται πολύ για τη σeξουαλική του ζωή.

2. Ταύρος
Χρησιμοποιεί εpωτικά παιχνίδια, βάζει ρομαντισμό στο σeξ, σκέφτεται πολύ αλλά είναι φουλ αισθησιaκός και σέxι.

3. Καρκίνος
Συναισθηματισμός στο έπακρο, τρυφερότητα, ψυχική επαφή και στη συνέχεια σeξ. Αν συνδυαστούν και τα δύο γίνεται χαμός.

4. Λέων
Βασιλιάς και στο κρεβάτι. Φετιχισμός, πολύ σeξ σε όλες τις στάσεις και με όλους τους τρόπους.

5. Σκορπιός
Ευαισθησία και έντονο σeξουαλικό ένστικτο. Ένα από τα πιο σeξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

6. Κριός
Το σeξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Φαντασία, παιχνίδια, κυνήγι και φαντασιώσεις σε όλες τις μορφές.

7. Ιχθείς
Φαντασία και πολύ συναίσθημα. Του αρέσουν τα εpωτικά παιχνίδια και απολαμβάνουν το σeξ με τον κατάλληλο σύντροφο.

8. Ζυγός
Εpωτική ατμόσφαιρα και αισθησιaσμός, πρωτοτυπία και συχνά επιθετικότητα στο σeξ. Αν τους επιβεβαιώνεις γίνονται φωτιά.

9. Δίδυμος
Διαρκής αναζήτηση, πολλά παιχνίδια και σεξ που ικανοποιεί φαντασιώσεις.

10. Αιγόκερως
Επίμονος, πιστός και καλός σύντροφος. Αγαπάει το σeξ αλλά ίσως να μην είναι πάντα η προτεραιότητά του.

11. Τοξότης
Ζώο στο κρεβάτι μιας και είναι ζώδιο της φωτιάς. Θέλει σeξ συνέχεια, παντού και με όλους τους τρόπους.

12. Παρθένος
Σeξουαλικοί αλλά χρειάζονται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του παρτενέρ τους.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Ιωάννης Μελισσανίδης! [photos]

Καμία σχέση με το παρελθόν, ούτε που θα τον γνωρίζατε στον δρόμο τον Ολυμπιονίκη μας. Δείτε φωτογραφίες...

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης, τον τελευταίο καιρό έχει αποτραβηχτεί από την κοσμική ζωή και σπάνια εμφανίζεται δημόσια.

Παρόλα αυτά, παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση με προσεγμένο, όπως πάντα, ντύσιμο και τα ξανθά μαλλιά του πιασμένα κοτσιδάκι.

Δείτε τον!






Όταν η φύση δίνει σόου- Εντυπωσιακές φωτογραφίες








Δείτε τις φωτογραφίες


Ντaής έφαγε τη φάπα του και έμπηξε κατευθείαν τα κλάματα (βίντεο)



Ντaής έφαγε τη φάπα του και έμπηξe κατευθείαν τα κλάματα



Δείτε το βίντεο….

Δεν πάει το μυαλό σας που θα γίνει ο γάμος τους… [φωτο]


Επιτέλους ακούμε κάτι ευχάριστο…πήξαμε στους χωρισμούς…
Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «μυστικό» γάμο για το ερωτευμένο ζευγάρι – Το «σκέφτονται» για την Αχαΐα…

Τα παιδιά δεν κρύβουν ότι έχουν βρει το ταίρι τους ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και οι κατά καιρούς δηλώσεις που έχουν κάνει παραπέμπουν κατευθείαν στα… σκαλιά της εκκλησίας και στον… χορό του Ησαΐα.

Ο λόγος φυσικά για τον αγαπημένο Αχαιό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο και την Βίκυ Κάβουρα. Τα παιδιά που λέτε όχι μόνο δεν κρύβουν πλέον τον έρωτα τους, αλλά μιλούν έμμεσα για το κάτι παραπάνω στη σχέση τους που έφτασε τους 12 μήνες!

Μάλιστα το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος έκλεισε τα 30 γιορτάζοντας από κοινού τα γενέθλια του με την Βίκυ που και αυτή είχε κλείσει λίγο νωρίτερα τα 25, έκαναν πολλούς φίλους τους να λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα δούμε κουφέτα.


Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα γράφει το περιοδικό «Yes» ο γάμος τους θα είναι μυστικός και αιφνιδιαστικός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ότι το ζευγάρι σκέφτεται προκειμένου να παραμείνει μυστικός ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί το μυστήριο στην Πάτρα ή ακόμα και στην Δυτική Αχαΐα, περιοχή στην οποία άλλωστε κατάγεται και έχει μεγαλώσει ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής…





Όσο για τα γενέθλια που γιόρτασαν από κοινού; Ήταν έκπληξη από την πλευρά της Βίκυς και της παρέας της που πήγαν στη «Θέα», κόβοντας εκεί την τούρτα, με την Πέγκυ Ζήνα κατά τη διάρκεια του ντουέτου της με τον Οικονομόπουλο στην πίστα να ξεκινά να τραγουδά το «Happy Birthday» ξαφνιάζοντας ευχάριστα τον τραγουδιστή. Άντε και κανά κουφέτο ρε παιδιά…

Γυναίκα με στενό φόρεμα ανεβαίνει σκαλιά….. ο κόσμος γελάει!![video]


H Zahia Dehar είναι Γαλλίδα σχεδιάστρια η οποία έγινε διάσημη χάρη στα σεξουαλικά σκάνδαλα…. Πρόσφατα σε ένα show έκανε τους φωτογράφους και τους περαστικούς να γελάσουν με τον τρόπο που ανέβαινε τα σκαλιά.




Δείτε το βίντεο…

Ήταν φυτό για 1 χρόνο και επανήλθε χάρη σε μια μέθοδο ελλήνων γιατρών!!! [ΦΩΤΟ]




Πριν ένα χρόνο τράκαρε με μηχανάκι. Δεν φορούσε κράνος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Οι ελπίδες έσβηναν για τον Παναγιώτη. Μέχρι που μεταφέρθηκε στη νευροχειρουργική μονάδα του Ευαγγελισμού και εντάχθηκε σε ένα πειραματικό πρόγραμμα που τρέχουν Ελληνες γιατροί. Ενα χρόνο μετά...





ο Παναγιώτης έχει επανέλθει, χαμογελά, αντιδρά στα ερεθίσματα, τρώει τα αγαπημένα του σουβλάκια και σύντομα θα μιλάει.

Ο πατέρας του Παναγιώτη, ο Ανδρέας Καρράς αλλά και γιατροί

μιλούν σήμερα για πρώτη φορά στα Νέα και τον Γιάννη Δεβετζόγλου. Ο Παναγιώτης είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βλάβη στην περιοχή που ονομάζεται στέλεχος, την περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες επιβίωσης. Εμεινε διασωληνωμένος, όμως όσο του μιλούσαν έβλεπαν να αλλάζουν οι ζωτικές λειτουργίες του: οι παλμοί αυξάνονταν, η καρδιά λειτουργούσε πιο γρήγορα. Εμοιαζε να τους ακούει και να τους δείχνει πως τους χρειάζεται δίπλα του.

35 μέρες μετά άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του. Ενα βλέμμα απλανές, άδειο, Αντιδρούσε μόνο στα τσιμπήματα. Αρχισαν πολύωρες συνεδρίες φυσιοθεραπείας από τον γιατρό Νίκο Χόντο ο οποίος λέει πως όσο έδινε αγώνα για τον Παναγιώτη, άκουγε γιατρούς να περνάνε και να λένε « άσ’το, είναι τελειωμένο αυτό. Πάμε να δούμε άλλους ασθενείς».

Ακολούθησε νοσηλεία για τρεις μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ οι γονείς του έψαχναν κάθε έρευνα και τρόπο για να σώσουν το παιδί τους. Ετσι έμαθαν για το πρόγραμμα του καθηγητή Νευροχειρουργικής του Ευαγγελισμού Δαμιανού Σακκά και ο Παναγιώτης εντάχθηκε σε αυτό. Κάθε μέρα για μισή ώρα φορούσε ένα ειδικό καπέλο που στέλνει ηλεκτρικό ρεύμα εξωτερικά στον εγκέφαλο. Σε συνδυασμό με ειδικές ασκήσεις ο Παναγιώτης έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως. Τις

τελευταίες 15 μέρες ο Παναγιώτης τρώει μπισκότα, τυρόπιτα τα αγαπημενα του σουβλάκια, χαμογελά και σύντομα θα αποκατασταθεί και η ομιλία του.


9 πιάτα που πρέπει να αποφεύγετε σε ένα εστιατόριο




Τι δεν θα τρώγατε ποτέ σε ένα εστιατόριο; Μπιφτέκια, συκώτι, θαλασσινά ή μήπως ένα «ξενέρωτο» φιλέτο κοτόπουλο;

Από έρευνα που έκανε το Reader’s Digest σε ανθρώπους που εργάζονται στην κουζίνα εστιατορίων σχετικά με το τι δεν θα τολμούσαν να φάνε ποτέ σε ένα εστιατόριο, προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα…

Τα προτεινόμενα πιάτα του μενού

Στο μυαλό μας πιστεύουμε ότι τα προτεινόμενα πιάτα ενός εστιατορίου είναι και αυτά που έχουν την περισσότερη δουλειά για την προετοιμασία τους ή αποτελούνται από εκλεκτά υλικά για τα οποία το εστιατόριο είναι πολύ υπερήφανο. Στην πραγματικότητα

όμως, προκειμένου να προλάβουν τη μεγάλη ζήτηση για αυτά τα πιάτα, πολλά εστιατόρια τα φτιάχνουν από πριν. Το γεγονός αυτό πολλές φορές επιτρέπει την δημιουργία μικροοργανισμών βλαβερών για την υγεία μας. Αντίθετα, τα λιγότερο «διάσημα» πιάτα μπορεί να φτιάχνονται και επιτόπου.

Νερό της βρύσης


Ένα από τα πιο επικίνδυνα στοιχεία σε ένα εστιατόριο είναι το νερό της βρύσης καθώς ακόμα κι αυτό, όταν βρίσκεται κοντά σε θερμοκρασίες από 40 μέχρι 140 βαθμούς Κελσίου για όχι μικρό χρονικό διάστημα, είναι πιθανόν να αλλοιωθεί. Εάν όταν φτάσετε στο εστιατόριο, βρείτε μια καράφα με νερό της βρύσης τοποθετημένη επάνω στο τραπέζι σας ή φτάσει σε εσάς ένα μπουκάλι με ζεστό νερό, καλύτερα ζητήσετε να σας το αλλάξουν με καινούργιο.

Κρέας με κόκκαλο

Γνωρίζουμε καλά από τις βασικές αρχές μαγειρικής ότι το κοτόπουλο και μερικά ακόμα κρεατικά πρέπει να ψήνονται πολύ καλά και να μην έχουν καθόλου αίμα όταν καταναλώνονται. Έτσι ίσως θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε πιάτα με κομμάτια κρέατος που έχουν κόκκαλο καθώς, τις περισσότερες φορές (και αυτό ισχύει σε όλα τα κρέατα) το σημείο που έχει το κόκκαλο ψήνεται πολύ πιο δύσκολα και αργά από το υπόλοιπο κομμάτι και συνήθως, το αποτέλεσμα είναι να ξεροψηθεί το εξωτερικό μέρος και αυτό κοντά στο κόκκαλο να μείνει ωμό. Θα το διακινδυνεύσετε;

Φυστίκια και παρελκόμενα


Είναι ευρέως γνωστό ότι οι ξηροί καρποί που σερβίρονται μαζί με το ποτό σε bar και εστιατόρια δεν είναι από τα καθαρότερα προϊόντα που μπορεί να απολαύσει κανείς, δεδομένου ότι πολλοί αντί να πετάξουν ό,τι έχει περισσέψει από τον προηγούμενο πελάτη, το ξαναπροσφέρουν στον επόμενο. Έτσι φανταστείτε ότι είναι σαν να τρώτε από το χέρι ενός ξένου που δεν ξέρετε πόσο καθαρό ήταν. Ενώ, στο τέλος της ημέρας, με το κλείσιμο του μαγαζιού, όλοι οι ξηροί καρποί τοποθετούνται και πάλι σε μια μεγάλη γυάλα και ξαναχρησιμοποιούνται την επομένη.

Παγωτό

Σε αυτή την περίπτωση το θέμα μας δεν είναι ο κίνδυνος της υγείας μας αλλά τα χρήματα που θα δώσουμε για ένα κυπελλάκι παγωτό σε ένα εστιατόριο. Πριν παραγγείλετε για επιδόρπιο ένα μπολ παγωτό, σκεφτείτε αν αυτό αξίζει τα χρήματα και φυσικά, τις θερμίδες που θα προσθέσετε στον οργανισμό σας. Η ιδέα του να πληρώσετε αρκετά ευρώ για ένα παγωτό που μπορείτε να φάτε και από το περίπτερο, σίγουρα δεν σας ενθουσιάζει. Την επόμενη φορά, προσθέστε κι αυτή την παράμετρο…

Μαγειρευτά φαγητά με σάλτσα σε προσφορά

Τα εστιατόρια προκειμένου να μην ξεμείνουν από πρώτες ύλες, παραγγέλνουν περισσότερες από αυτές που χρειάζονται. Έτσι ένα μέρος πιθανόν να τους μείνει στο τέλος της ημέρας. Τα συστατικά εκείνα που δεν έχουν λήξει, μπορούν φυσικά, να χρησιμοποιηθούν για την… σπεσιαλιτέ της επόμενης μέρας μαζί με λίγη σάλτσα. Καλύτερα να είστε προσεκτικοί με το κρέας που γίνεται κιμάς

για μακαρόνια, που είναι κομματιασμένο σε σάλτσα ή βρίσκεται μέσα σε σούπα. Ενώ, τονίζεται επίσης, ότι οτιδήποτε καλύπτεται από μαγιονέζα ή άλλη σάλτσα, είναι πιθανόν να μην είναι και τόσο καλής ποιότητας, όσο φαντάζεστε.


Pizza

Η pizza είναι ένα επίσης, ακριβοπληρωμένο πιάτο για αυτό που είναι. Φτηνά υλικά συνθέτουν ένα σύνολο που συνήθως πληρώνεται με αρκετά ευρώ. Αν λοιπόν, το εστιατόριο που πάτε δεν ειδικεύεται στην pizza και την ιταλική κουζίνα, καλύτερα να μην προσφέρετε τα χρήματά σας σε κάτι που πιθανώς να έχει καταψυχθεί ή να έχει ψηθεί σε… τοστιέρα αντί σε έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο, όπως θα φανταζόσασταν.

Κοτόπουλο φιλέτο ψητό

Πρόκειται ίσως, για το πιο αδιάφορο πιάτο σε όλα τα μενού. Δεν υπάρχει συνήθως τίποτα το μοναδικό ή αξιοπρόσεκτο σε ένα πιάτο με κοτόπουλο ψητό, για αυτό μάλλον και είναι ένα από τα φτηνότερα πιάτα ενός εστιατορίου, μαζί με τα μακαρόνια ναπολιτέν. Καλύτερα να είστε λίγο πιο τολμηροί στις επιλογές σας, εκτός αν θέλετε να τηρήσετε ευλαβικά τη δίαιτά σας.


Ψάρι από το… «υπερπέραν»

Εκτός από τις περιοχές που ξέρετε ότι είναι πασίγνωστες για την υπερεπληθώρα ψαριών τους, καμία άλλη ετικέτα (ίσως ούτε και αυτή) δεν μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για την προέλευση των ψαριών που καταναλώνετε. Μην πιστεύετε πάντα ό,τι σας λένε. Μπορεί κάποιος στην Αθήνα να διατείνεται ότι έχει φρέσκο ψάρι από την Αμοργό, αλλά πόσο σίγουροι είστε ότι αυτό δεν είναι φρέσκο από… την Αίγυπτο;

Όλα αυτά είναι ενδεικτικά παραδείγματα για να είμαστε ελαφρώς υποψιασμένοι όταν τρώμε έξω, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα τον γάιδαρο στα δόντια και να γίνουμε… υποχόνδριοι.

Δείτε όλες τις μεταμφιέσεις του Μαζιώτη και των συνεργών του [photos]

Τα στοιχεία ταυτότητας του Νίκου Μαζιώτη καθώς και του συνεργού του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την... Ελληνική Αστνομία, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, προκειμένου να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τις κινήσεις και τη δράση τους:

Νικόλαος Μαζιώτης του Αγαμέμνονα και της Σοφίας, γεν. 10 - 1 - 1971 στην Έδεσσα.

Φωτογραφίες από τις ληστείες

Δώδεκα φωτογραφίες με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του Μαζιώτη, από τις οποίες οι τέσσερις πρώτες προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014 και οι επόμενες τέσσερις από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013.







Ο συνεργός

Στοιχεία ταυτότητας: Γεώργιος Πετρακάκος, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. 08-05-1979 στην Αγία Παρασκευή Αττικής, ο οποίος διώκεται με το υπ. αριθμ. 6/14 από 17-07-2014 με ένταλμα Σύλληψης του 27ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών.

Εννέα φωτογραφίες του, από τις οποίες οι τέσσερις πρώτες προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας, την 20-12-2012, οι τέσσερις επόμενες από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013 και η τελευταία από το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας που είχε εκδοθεί το 2007.









Επιπλέον δημοσιοποιούνται:

Δώδεκα φωτογραφίες, που απεικονίζουν τρεις άγνωστους δράστες (συνεργούς των προαναφερομένων), οι οποίοι συμμετείχαν στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας, την 20-12-2012.













Τέσσερις φωτογραφίες, που απεικονίζουν άγνωστο δράστη (συνεργό των προαναφερομένων), ο οποίος συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014.



Σε βάρος των παραπάνω προσώπων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά μόνας, κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ’ εξακολούθηση, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, ληστείες, τελεσθείσες από κοινού και κατά συρροή, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, από μια εκ των οποίων προήλθε βαριά σωματική βλάβη, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, πλαστογραφία μετά χρήσεως, διακεκριμένη περίπτωση κλοπών από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ’ επάγγελμα, συνήθεια, και εξακολούθηση, εμπρησμός εκ προθέσεως, από τον οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα, πράξη από κοινού τελεσθείσα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αφετέρου στην πληρέστερη διερεύνηση των εκκρεμών υποθέσεων και εξακρίβωση στοιχείων λοιπών συμμετόχων και σύλληψη αυτών, με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω πρόσωπα να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

19 Ιουλ 2014

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! Πληγωμένος πρώην διέλυσε έναν γάμο! Τι έστειλε στον νυν;;;

«Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» λέει μία..


παροιμία και φαίνεται πως σε πολλές περιπτώσεις ισχύει. Το... πιάτο αυτό γεύτηκε και μία νύφη από τη Σαουδική Αραβία την ημέρα που ετοιμαζόταν να παντρευτεί με τον αγαπημένο της.

Ο πρώην της νεαρής κοπέλας για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούσε να έρθει σε επαφή μαζί της και της ζητούσε να γίνουν και πάλι ζευγάρι. Εκείνη τον απέφευγε συστηματικά και εκείνος επέλεξε τον δρόμο των απειλών σε μία απέλπιδα προσπάθεια να την πείσει να γυρίσει στην αγκαλιά του. Όσο του έλεγε όχι, τόσο περισσότερο θύμωνε και όταν τον ενημέρωσε ότι σκοπεύει να παντρευτεί κάποιον άλλο, την απείλησε πως αν δεν γυρίσει σε εκείνον τότε θα δείξει σε όλο τον κόσμο πολύ προσωπικές της φωτογραφίες. Η άτυχη κοπέλα αρνήθηκε για ακόμη μία φορά, δεν έδωσε σημασία στις απειλές του και το κακό δεν άργησε να γίνει...

Την ημέρα του γάμου της, ο γαμπρός βρήκε μέσα στην ανθοδέσμη ένα usb στικάκι και ένα σημείωμα που έλεγε ότι πρέπει οπωσδήποτε να δει το περιεχόμενο του στικ. Ο γαμπρός άνοιξε το στικάκι και ήρθε αντιμέτωπος με φωτογραφίες της μέλλουσας γυναίκας του σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές της, με αποτέλεσμα να ακυρώσει τον γάμο...
Πηγή: arouraios.gr

Μας ΤΡΕΛΑΝΕ πρωί πρωί! Ποια ΣΕXΙ τραγουδίστρα ποζάρει με το μικροσποπικό μπικίνι της και ΑΝΕΒΑΖΕΙ τη θερμοκρασία;;;

Η γνωστή τραγουδίστρια ξύπνησε νωρίς και χωρίς..


δεύτερη σκέψη πήγε στην κοντινότερη παραλία για να κάνει τις βουτιές της.

Λατρεύει τη θάλασσα γι'αυτό και μένει στα νότια προάστια. Πριν λίγο «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram μια φωτογραφία της από την παραλία.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι μαγιό που αναδείκνυε το αψεγάδιαστο σώμα της «αναστάτωσε» τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ οι λουόμενοι άρχισαν να ζεσταίνονται με την σέxι της εμφάνιση. Ο λόγος για την...Χριστίνα Κολέτσα!



Βίντεο που κόβει την ανάσα: Το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε! [video]


Αυτό το βίντεο ΔΕΝ είναι για καρδιοπαθείς!...

Ο αλεξιπτωτιστής έπαθε υποξία και λιποθύμησε!

Το βίντεο που ακολουθεί έχει καταγράψει τη σκηνή που μία παρέα αλεξιπτωτιστών ετοιμάζονται και τελικά πέφτουν από ένα αεροπλάνο από ύψος 22.000 ποδιών.

Ο άνθρωπος που βιντεοσκοπεί τη στιγμή, δείχνει έναν άντρα που πηδάει και αρχίζει να πέφτει ανεξέλεγκτα αφού έχει λιποθυμήσει και δεν προλαβαίνει να ανοίξει το αλεξίπτωτο.

Ένας άντρας προσπαθεί να τον πιάσει καθώς και οι δύο ετοιμάζονται να πέσουν στο έδαφος. Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, καταφέρνει να πιάσει τον άτυχο αλεξιπτωτιστή πριν προλάβει να συντριβεί στο έδαφος.

Όπως τελικά αποδείχτηκε, ο άντρας έπαθε υποξία, μία παθολογική κατάσταση κατά την οποία, ολόκληρο το σώμα ή ένα μέρος του, στερείται επαρκούς οξυγόνωσης.

Οι αλεξιπτωτιστές, αν και πέντε, είχαν μοιραστεί τις τέσσερις μόλις μάσκες οξυγόνου και το βίντεο εξηγεί ότι οι αλεξιπτωτιστές θα πρέπει να προετοιμάζονται καλά πριν πέσουν στο κενό.

Δείτε το βίντεο

Σέxy κι όποιος αντέξει ταξιδεύει με λεωφορείο και διαβάζει μυθιστόρημα η…[φωτο]


Η γνωστή ηθοποιός τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους με τη σέxy φωτογραφία που «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο instagram...
Αυτό το καλοκαίρι κάνει περιοδεία με θεατρική παράσταση και είναι συνέχεια με τη βαλίτσα στο χέρι. Σήμερα ταξιδεύει για άλλη πόλη μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες της και εκείνη μέσα στο λεωφορείο χαλάρωνε διαβάζοντας το νέο μυθιστόρημα του Κώστα Κρομμύδα. Πρόκειται για την...Ζέτα Δούκα! Η ηθοποιός ντυμένη στα μαύρα με ένα «καuτό σορτς» και μαύρο t-shirt εντελώς αμακιγιάριστη ήταν πολύ όμορφη αλλά και σέxy.


Τι δείχνει το πέ0ς για την υγεία ενός άνδρα!


Αν μέχρι σήμερα το πέ0ς σας, σας απασχολούσε μόνο ως προς τις «σεxουαλικές του επιδόσεις» και όχι για τις πιο απλές, καθημερινές λειτουργίες, τότε κάνετε λάθος...
Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πιο ευαίσθητο όργανο του ανδρικού σώματος, είναι δυνατόν να προσφέρει ενδεικτικά στοιχεία για την κατάσταση της υγείας σας, που μπορούν να σας «προειδοποιήσουν» για πολλά προβλήματα υγείας.

1. Η στύση είναι η «γυμναστική» του πέouς

Η διέγερση είναι πολλές φορές μια αυτοματοποιημένη αντίδραση που δεν προϋποθέτει απαραιτήτως να υπάρχει σεxουαλικό εpέθισμα. Οι μύες των γεvvητικών οpγάνων πρέπει να τροφοδοτούνται με οξυγόνο κι έτσι διογκώνονται και παρατηρείται η στύση. Εάν αυτό δε συμβαίνει συχνά, ο ιστός στο μόριο χάνει την ευελιξία του και συρρικνώνεται κι έτσι μπορεί να παρατηρηθεί μείωση του μεγέθους κατά ένα ή δύο εκατοστά.

2. «Προστατική συμφόρηση» κατά τη στύση

Αρκετοί άνδρες αντιμετωπίζουν πόνο στους όpχεις όταν η εpωτική διέγερση δεν ακολουθείται από οpγασμό. Αυτό το αίσθημα δυσφορίας οφείλεται στην άνιση κατανομή της ροής του αίματος και οδηγεί σε αύξηση της ποσότητας αίματος που παγιδεύεται στα γεvvητικά όpγανα. Έτσι, η στύση παραμένει και οι όpχεις αυξάνονται σε μέγεθος έως ότου η ροή του αίματος υποχωρήσει από τα γεvvητικά όpγανα.

3. Αλκοόλ και στύση

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ δεν καταστρέφει μόνο το συκώτι αλλά επηρεάζει και την υγεία του ανδρικού μορίου. Η σεxουαλική διέγερση γίνεται δυσκολότερη εάν η συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα ξεπερνά το 0,08 με βάση την επιτρεπόμενη κλίμακα, τονίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Ιλινόι στις ΗΠΑ. Η αφυδάτωση που συνοδεύει την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ περιορίζει την ομαλή ροή του αίματος και αυξάνει τα επίπεδα της αγγειοτενσίνης. Η ορμόνη αυτή ευθύνεται για τη στυτική δυσλειτουργία.

4. Μειωμένη ευαισθησία

Η ευαισθησία του πέouς καθορίζεται από την ελάχιστη διέγερση που απαιτείται ώστε ένα εpέθισμα να γίνει αισθητό. Σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Τέξας, η ευαισθησία του ανδρικού μορίου αρχίζει σταδιακά να μειώνεται από την ηλικία των 25 μόλις ετών, λόγω της πτώσης στα επίπεδα της τεστοστερόνης και τις αλλαγές στους υποδοχείς των ανδρογόνων.

5. Συρρίκνωση από πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες

Η παραγωγή σπεpματοζωαρίων είναι μεγαλύτερη σε θερμοκρασίες λίγο χαμηλότερες από τη φυσιολογική θερμοκρασία σώματος. Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες βέβαια, το μέγεθος μειώνεται αισθητά. Σύμφωνα με ερευνητές από την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, τα αιμοφόρα αγγεία στα γεvvητικά όpγανα συστέλλονται λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας. Η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας επηρεάζει αρνητικά την παραγωγή σπεpματοζωαρίων και τεστοστερόνης. Έτσι, ιδιαίτερα οι άνδρες που προσπαθούν να κάνουν παιδί, θα πρέπει να αποφεύγουν τα στενά παντελόνια και το υδρομασάζ για πολλή ώρα.

onmed.gr

Πιτ μπουλ έσωσε από φωτιά αγοράκι με προβλήματα ακοής που κοιμόταν [Βίντεο]


Ένα πιτ μπουλ που θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα και επιθετικά σκυλιά έσωσε στην κυριολεξία ένα αγοράκι με προβλήματα ακοής. Το περιστατικό συνέβη στην Ιντιάνα των ΗΠΑ όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι του 13χρονου Νικ Λάμπ όταν εκείνος κοιμόταν.

Επειδή το παιδάκι δεν φορούσε στον ύπνο του τα εμφυτεύματα που βοηθούν την ακοή του δεν άκουσε τίποτα, αλλά δεν μύρισε και τον καπνό. Ήταν αδύνατον να ακούσει και τα γαβγίσματα του σκύλου ο οποίος όμως την ώρα που η φωτιά είχε αρχίσει να εξαπλώνεται ραγδαία στο σπίτι, πλησίασε ατρόμητος τον 13χρονο και άρχισε να τον γλείφει στο λαιμό μέχρι να ξυπνήσει. Έτσι κατάφερε τελικά να τον σώσει.

Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με μαγιό που μας έκανε να παραμιλάμε με τα πλούσια κάλλη της!



Στη Τήνο βρίσκεται εδώ και μέρες η Μαρία Κορινθίου με τον άντρα της Γιάννη Αϊβάζη και την κορούλα τους Ισμήνη και μπορεί εκείνη να δροσίζεται στις παραλίες, όμως εμείς με αυτά που βλέπουμε…. Η ηθοποιός ανεβάζει συνέχεια φωτογαρφίες και όμορφα στιγμιότυπα! Ωστόσο, μην ξεχνάμε ότι είναι μία από τις πιο hot κυρίες της ελληνικής showbiz.




Στη τελευταία φωτογραφία, μάλιστα, που ανέβασε φοράει το μπικίνι της, είναι στην πισίνα και όλα κόλαση!

Αποκάλυψη ΣΟΚ της μητέρας του Ρονάλντο: “Ήθελα να κάνω έκτρωση για να μην τον γεννήσω”



Συγκλονιστικές αποκαλύψεις κάνει στο βιβλίο που περιέχει την αυτοβιογραφία της η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο.

Η μητέρα του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου ούτε λίγο, ούτε πολύ στο βιβλίο της που τιτλοφορείται «Μάνα κουράγιο» αποκαλύπτει ότι δεν επιθυμούσε να γεννήσει το παιδί και έκανε μάλιστα επανειλημμένες προσπάθειες να αποβάλλει το έμβρυο χωρίς όμως αποτέλεσμα.



Η Ντολόρες Αβέιρο είναι υπερήφανη για τον γιο της. Και πώς να μην είναι όταν το παιδί που γέννησε είναι ο Κρισταάνο Ρονάλντο. Και όμως. Η ιστορία θα μπορούσε να είναι διαφορετική εάν είχε καταφέρει να μην τον γεννήσει, όπως το επιθυμούσε η ίδια! Το αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της ‘Mother Courage’ (Μάνα Κουράγιο) που κυκλοφόρησε σήμερα (18/7) στην Πορτογαλία.


“Ήθελα να κάνω έκτρωση αλλά ο γιατρός μου δεν υποστήριξε αυτή την απόφαση”, γράφει η Ντολόρες. Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι δοκίμασε στο σπίτι κάτι συνταγές που βρήκε για να μπορέσει να αποβάλει το έμβρυο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με το sport24.gr δεν βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, με την μητέρα του να θέλει να προλάβει παρεξηγήσεις. “Φυσικά και γνωρίζει εδώ και καιρό ότι ήθελα να κάνω έκτρωση.

Και όταν το έμαθε μου είπε: Κοίτα μητέρα, εσύ ήθελες να με ρίξεις και τώρα εγώ κινώ τα νήματα στο σπίτι”.

Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο! VIDEO


Ποιος είναι το αφεντικό;



Δείτε πιο κάτω….

Ποια ζώδια κάνουν καλύτερο σeξ;


Υπάρχουν κάποια που το απολαμβάνουν περισσότερο....

Δες πού ανήκεις και αν οι εμπειρίες σου ανταποκρίνονται στην παρακάτω λίστα!

1. Υδροχόος
Πειραματίζεται, γνωρίζει νέες απολαύσεις. Συζητάει, ελίσσεται, είναι σε διαρκή κίνηση και ενδιαφέρεται πολύ για τη σeξουαλική του ζωή.

2. Ταύρος
Χρησιμοποιεί εpωτικά παιχνίδια, βάζει ρομαντισμό στο σeξ, σκέφτεται πολύ αλλά είναι φουλ αισθησιaκός και σέxι.

3. Καρκίνος
Συναισθηματισμός στο έπακρο, τρυφερότητα, ψυχική επαφή και στη συνέχεια σeξ. Αν συνδυαστούν και τα δύο γίνεται χαμός.

4. Λέων
Βασιλιάς και στο κρεβάτι. Φετιχισμός, πολύ σeξ σε όλες τις στάσεις και με όλους τους τρόπους.

5. Σκορπιός
Ευαισθησία και έντονο σeξουαλικό ένστικτο. Ένα από τα πιο σeξουαλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

6. Κριός
Το σeξ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Φαντασία, παιχνίδια, κυνήγι και φαντασιώσεις σε όλες τις μορφές.

7. Ιχθείς
Φαντασία και πολύ συναίσθημα. Του αρέσουν τα εpωτικά παιχνίδια και απολαμβάνουν το σeξ με τον κατάλληλο σύντροφο.

8. Ζυγός
Εpωτική ατμόσφαιρα και αισθησιaσμός, πρωτοτυπία και συχνά επιθετικότητα στο σeξ. Αν τους επιβεβαιώνεις γίνονται φωτιά.

9. Δίδυμος
Διαρκής αναζήτηση, πολλά παιχνίδια και σεξ που ικανοποιεί φαντασιώσεις.

10. Αιγόκερως
Επίμονος, πιστός και καλός σύντροφος. Αγαπάει το σeξ αλλά ίσως να μην είναι πάντα η προτεραιότητά του.

11. Τοξότης
Ζώο στο κρεβάτι μιας και είναι ζώδιο της φωτιάς. Θέλει σeξ συνέχεια, παντού και με όλους τους τρόπους.

12. Παρθένος
Σeξουαλικοί αλλά χρειάζονται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του παρτενέρ τους.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Ιωάννης Μελισσανίδης! [photos]

Καμία σχέση με το παρελθόν, ούτε που θα τον γνωρίζατε στον δρόμο τον Ολυμπιονίκη μας. Δείτε φωτογραφίες...

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης, τον τελευταίο καιρό έχει αποτραβηχτεί από την κοσμική ζωή και σπάνια εμφανίζεται δημόσια.

Παρόλα αυτά, παραμένει σε καλή φυσική κατάσταση με προσεγμένο, όπως πάντα, ντύσιμο και τα ξανθά μαλλιά του πιασμένα κοτσιδάκι.

Δείτε τον!






Όταν η φύση δίνει σόου- Εντυπωσιακές φωτογραφίες








Δείτε τις φωτογραφίες


Ντaής έφαγε τη φάπα του και έμπηξε κατευθείαν τα κλάματα (βίντεο)



Ντaής έφαγε τη φάπα του και έμπηξe κατευθείαν τα κλάματα



Δείτε το βίντεο….

Δεν πάει το μυαλό σας που θα γίνει ο γάμος τους… [φωτο]


Επιτέλους ακούμε κάτι ευχάριστο…πήξαμε στους χωρισμούς…
Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «μυστικό» γάμο για το ερωτευμένο ζευγάρι – Το «σκέφτονται» για την Αχαΐα…

Τα παιδιά δεν κρύβουν ότι έχουν βρει το ταίρι τους ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και οι κατά καιρούς δηλώσεις που έχουν κάνει παραπέμπουν κατευθείαν στα… σκαλιά της εκκλησίας και στον… χορό του Ησαΐα.

Ο λόγος φυσικά για τον αγαπημένο Αχαιό τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο και την Βίκυ Κάβουρα. Τα παιδιά που λέτε όχι μόνο δεν κρύβουν πλέον τον έρωτα τους, αλλά μιλούν έμμεσα για το κάτι παραπάνω στη σχέση τους που έφτασε τους 12 μήνες!

Μάλιστα το γεγονός ότι πριν από μερικές ημέρες ο Νίκος Οικονομόπουλος έκλεισε τα 30 γιορτάζοντας από κοινού τα γενέθλια του με την Βίκυ που και αυτή είχε κλείσει λίγο νωρίτερα τα 25, έκαναν πολλούς φίλους τους να λένε στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι δεν θα αργήσει η ώρα που θα δούμε κουφέτα.


Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα γράφει το περιοδικό «Yes» ο γάμος τους θα είναι μυστικός και αιφνιδιαστικός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για ότι το ζευγάρι σκέφτεται προκειμένου να παραμείνει μυστικός ο γάμος τους να πραγματοποιηθεί το μυστήριο στην Πάτρα ή ακόμα και στην Δυτική Αχαΐα, περιοχή στην οποία άλλωστε κατάγεται και έχει μεγαλώσει ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής…





Όσο για τα γενέθλια που γιόρτασαν από κοινού; Ήταν έκπληξη από την πλευρά της Βίκυς και της παρέας της που πήγαν στη «Θέα», κόβοντας εκεί την τούρτα, με την Πέγκυ Ζήνα κατά τη διάρκεια του ντουέτου της με τον Οικονομόπουλο στην πίστα να ξεκινά να τραγουδά το «Happy Birthday» ξαφνιάζοντας ευχάριστα τον τραγουδιστή. Άντε και κανά κουφέτο ρε παιδιά…

Γυναίκα με στενό φόρεμα ανεβαίνει σκαλιά….. ο κόσμος γελάει!![video]


H Zahia Dehar είναι Γαλλίδα σχεδιάστρια η οποία έγινε διάσημη χάρη στα σεξουαλικά σκάνδαλα…. Πρόσφατα σε ένα show έκανε τους φωτογράφους και τους περαστικούς να γελάσουν με τον τρόπο που ανέβαινε τα σκαλιά.




Δείτε το βίντεο…

Ήταν φυτό για 1 χρόνο και επανήλθε χάρη σε μια μέθοδο ελλήνων γιατρών!!! [ΦΩΤΟ]




Πριν ένα χρόνο τράκαρε με μηχανάκι. Δεν φορούσε κράνος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Οι ελπίδες έσβηναν για τον Παναγιώτη. Μέχρι που μεταφέρθηκε στη νευροχειρουργική μονάδα του Ευαγγελισμού και εντάχθηκε σε ένα πειραματικό πρόγραμμα που τρέχουν Ελληνες γιατροί. Ενα χρόνο μετά...





ο Παναγιώτης έχει επανέλθει, χαμογελά, αντιδρά στα ερεθίσματα, τρώει τα αγαπημένα του σουβλάκια και σύντομα θα μιλάει.

Ο πατέρας του Παναγιώτη, ο Ανδρέας Καρράς αλλά και γιατροί

μιλούν σήμερα για πρώτη φορά στα Νέα και τον Γιάννη Δεβετζόγλου. Ο Παναγιώτης είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βλάβη στην περιοχή που ονομάζεται στέλεχος, την περιοχή του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνη για τις λειτουργίες επιβίωσης. Εμεινε διασωληνωμένος, όμως όσο του μιλούσαν έβλεπαν να αλλάζουν οι ζωτικές λειτουργίες του: οι παλμοί αυξάνονταν, η καρδιά λειτουργούσε πιο γρήγορα. Εμοιαζε να τους ακούει και να τους δείχνει πως τους χρειάζεται δίπλα του.

35 μέρες μετά άνοιξε για πρώτη φορά τα μάτια του. Ενα βλέμμα απλανές, άδειο, Αντιδρούσε μόνο στα τσιμπήματα. Αρχισαν πολύωρες συνεδρίες φυσιοθεραπείας από τον γιατρό Νίκο Χόντο ο οποίος λέει πως όσο έδινε αγώνα για τον Παναγιώτη, άκουγε γιατρούς να περνάνε και να λένε « άσ’το, είναι τελειωμένο αυτό. Πάμε να δούμε άλλους ασθενείς».

Ακολούθησε νοσηλεία για τρεις μήνες σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ενώ οι γονείς του έψαχναν κάθε έρευνα και τρόπο για να σώσουν το παιδί τους. Ετσι έμαθαν για το πρόγραμμα του καθηγητή Νευροχειρουργικής του Ευαγγελισμού Δαμιανού Σακκά και ο Παναγιώτης εντάχθηκε σε αυτό. Κάθε μέρα για μισή ώρα φορούσε ένα ειδικό καπέλο που στέλνει ηλεκτρικό ρεύμα εξωτερικά στον εγκέφαλο. Σε συνδυασμό με ειδικές ασκήσεις ο Παναγιώτης έχει επανέλθει σχεδόν πλήρως. Τις

τελευταίες 15 μέρες ο Παναγιώτης τρώει μπισκότα, τυρόπιτα τα αγαπημενα του σουβλάκια, χαμογελά και σύντομα θα αποκατασταθεί και η ομιλία του.


9 πιάτα που πρέπει να αποφεύγετε σε ένα εστιατόριο




Τι δεν θα τρώγατε ποτέ σε ένα εστιατόριο; Μπιφτέκια, συκώτι, θαλασσινά ή μήπως ένα «ξενέρωτο» φιλέτο κοτόπουλο;

Από έρευνα που έκανε το Reader’s Digest σε ανθρώπους που εργάζονται στην κουζίνα εστιατορίων σχετικά με το τι δεν θα τολμούσαν να φάνε ποτέ σε ένα εστιατόριο, προέκυψαν τα εξής συμπεράσματα…

Τα προτεινόμενα πιάτα του μενού

Στο μυαλό μας πιστεύουμε ότι τα προτεινόμενα πιάτα ενός εστιατορίου είναι και αυτά που έχουν την περισσότερη δουλειά για την προετοιμασία τους ή αποτελούνται από εκλεκτά υλικά για τα οποία το εστιατόριο είναι πολύ υπερήφανο. Στην πραγματικότητα

όμως, προκειμένου να προλάβουν τη μεγάλη ζήτηση για αυτά τα πιάτα, πολλά εστιατόρια τα φτιάχνουν από πριν. Το γεγονός αυτό πολλές φορές επιτρέπει την δημιουργία μικροοργανισμών βλαβερών για την υγεία μας. Αντίθετα, τα λιγότερο «διάσημα» πιάτα μπορεί να φτιάχνονται και επιτόπου.

Νερό της βρύσης


Ένα από τα πιο επικίνδυνα στοιχεία σε ένα εστιατόριο είναι το νερό της βρύσης καθώς ακόμα κι αυτό, όταν βρίσκεται κοντά σε θερμοκρασίες από 40 μέχρι 140 βαθμούς Κελσίου για όχι μικρό χρονικό διάστημα, είναι πιθανόν να αλλοιωθεί. Εάν όταν φτάσετε στο εστιατόριο, βρείτε μια καράφα με νερό της βρύσης τοποθετημένη επάνω στο τραπέζι σας ή φτάσει σε εσάς ένα μπουκάλι με ζεστό νερό, καλύτερα ζητήσετε να σας το αλλάξουν με καινούργιο.

Κρέας με κόκκαλο

Γνωρίζουμε καλά από τις βασικές αρχές μαγειρικής ότι το κοτόπουλο και μερικά ακόμα κρεατικά πρέπει να ψήνονται πολύ καλά και να μην έχουν καθόλου αίμα όταν καταναλώνονται. Έτσι ίσως θα ήταν καλύτερο να αποφύγετε πιάτα με κομμάτια κρέατος που έχουν κόκκαλο καθώς, τις περισσότερες φορές (και αυτό ισχύει σε όλα τα κρέατα) το σημείο που έχει το κόκκαλο ψήνεται πολύ πιο δύσκολα και αργά από το υπόλοιπο κομμάτι και συνήθως, το αποτέλεσμα είναι να ξεροψηθεί το εξωτερικό μέρος και αυτό κοντά στο κόκκαλο να μείνει ωμό. Θα το διακινδυνεύσετε;

Φυστίκια και παρελκόμενα


Είναι ευρέως γνωστό ότι οι ξηροί καρποί που σερβίρονται μαζί με το ποτό σε bar και εστιατόρια δεν είναι από τα καθαρότερα προϊόντα που μπορεί να απολαύσει κανείς, δεδομένου ότι πολλοί αντί να πετάξουν ό,τι έχει περισσέψει από τον προηγούμενο πελάτη, το ξαναπροσφέρουν στον επόμενο. Έτσι φανταστείτε ότι είναι σαν να τρώτε από το χέρι ενός ξένου που δεν ξέρετε πόσο καθαρό ήταν. Ενώ, στο τέλος της ημέρας, με το κλείσιμο του μαγαζιού, όλοι οι ξηροί καρποί τοποθετούνται και πάλι σε μια μεγάλη γυάλα και ξαναχρησιμοποιούνται την επομένη.

Παγωτό

Σε αυτή την περίπτωση το θέμα μας δεν είναι ο κίνδυνος της υγείας μας αλλά τα χρήματα που θα δώσουμε για ένα κυπελλάκι παγωτό σε ένα εστιατόριο. Πριν παραγγείλετε για επιδόρπιο ένα μπολ παγωτό, σκεφτείτε αν αυτό αξίζει τα χρήματα και φυσικά, τις θερμίδες που θα προσθέσετε στον οργανισμό σας. Η ιδέα του να πληρώσετε αρκετά ευρώ για ένα παγωτό που μπορείτε να φάτε και από το περίπτερο, σίγουρα δεν σας ενθουσιάζει. Την επόμενη φορά, προσθέστε κι αυτή την παράμετρο…

Μαγειρευτά φαγητά με σάλτσα σε προσφορά

Τα εστιατόρια προκειμένου να μην ξεμείνουν από πρώτες ύλες, παραγγέλνουν περισσότερες από αυτές που χρειάζονται. Έτσι ένα μέρος πιθανόν να τους μείνει στο τέλος της ημέρας. Τα συστατικά εκείνα που δεν έχουν λήξει, μπορούν φυσικά, να χρησιμοποιηθούν για την… σπεσιαλιτέ της επόμενης μέρας μαζί με λίγη σάλτσα. Καλύτερα να είστε προσεκτικοί με το κρέας που γίνεται κιμάς

για μακαρόνια, που είναι κομματιασμένο σε σάλτσα ή βρίσκεται μέσα σε σούπα. Ενώ, τονίζεται επίσης, ότι οτιδήποτε καλύπτεται από μαγιονέζα ή άλλη σάλτσα, είναι πιθανόν να μην είναι και τόσο καλής ποιότητας, όσο φαντάζεστε.


Pizza

Η pizza είναι ένα επίσης, ακριβοπληρωμένο πιάτο για αυτό που είναι. Φτηνά υλικά συνθέτουν ένα σύνολο που συνήθως πληρώνεται με αρκετά ευρώ. Αν λοιπόν, το εστιατόριο που πάτε δεν ειδικεύεται στην pizza και την ιταλική κουζίνα, καλύτερα να μην προσφέρετε τα χρήματά σας σε κάτι που πιθανώς να έχει καταψυχθεί ή να έχει ψηθεί σε… τοστιέρα αντί σε έναν παραδοσιακό ξυλόφουρνο, όπως θα φανταζόσασταν.

Κοτόπουλο φιλέτο ψητό

Πρόκειται ίσως, για το πιο αδιάφορο πιάτο σε όλα τα μενού. Δεν υπάρχει συνήθως τίποτα το μοναδικό ή αξιοπρόσεκτο σε ένα πιάτο με κοτόπουλο ψητό, για αυτό μάλλον και είναι ένα από τα φτηνότερα πιάτα ενός εστιατορίου, μαζί με τα μακαρόνια ναπολιτέν. Καλύτερα να είστε λίγο πιο τολμηροί στις επιλογές σας, εκτός αν θέλετε να τηρήσετε ευλαβικά τη δίαιτά σας.


Ψάρι από το… «υπερπέραν»

Εκτός από τις περιοχές που ξέρετε ότι είναι πασίγνωστες για την υπερεπληθώρα ψαριών τους, καμία άλλη ετικέτα (ίσως ούτε και αυτή) δεν μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για την προέλευση των ψαριών που καταναλώνετε. Μην πιστεύετε πάντα ό,τι σας λένε. Μπορεί κάποιος στην Αθήνα να διατείνεται ότι έχει φρέσκο ψάρι από την Αμοργό, αλλά πόσο σίγουροι είστε ότι αυτό δεν είναι φρέσκο από… την Αίγυπτο;

Όλα αυτά είναι ενδεικτικά παραδείγματα για να είμαστε ελαφρώς υποψιασμένοι όταν τρώμε έξω, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάμε πάντα τον γάιδαρο στα δόντια και να γίνουμε… υποχόνδριοι.

Δείτε όλες τις μεταμφιέσεις του Μαζιώτη και των συνεργών του [photos]

Τα στοιχεία ταυτότητας του Νίκου Μαζιώτη καθώς και του συνεργού του δόθηκαν στη δημοσιότητα από την... Ελληνική Αστνομία, κατόπιν σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, προκειμένου να συλλεχθούν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τις κινήσεις και τη δράση τους:

Νικόλαος Μαζιώτης του Αγαμέμνονα και της Σοφίας, γεν. 10 - 1 - 1971 στην Έδεσσα.

Φωτογραφίες από τις ληστείες

Δώδεκα φωτογραφίες με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του Μαζιώτη, από τις οποίες οι τέσσερις πρώτες προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014 και οι επόμενες τέσσερις από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013.







Ο συνεργός

Στοιχεία ταυτότητας: Γεώργιος Πετρακάκος, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. 08-05-1979 στην Αγία Παρασκευή Αττικής, ο οποίος διώκεται με το υπ. αριθμ. 6/14 από 17-07-2014 με ένταλμα Σύλληψης του 27ου Τακτικού Ανακριτή Αθηνών.

Εννέα φωτογραφίες του, από τις οποίες οι τέσσερις πρώτες προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας, την 20-12-2012, οι τέσσερις επόμενες από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013 και η τελευταία από το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας που είχε εκδοθεί το 2007.









Επιπλέον δημοσιοποιούνται:

Δώδεκα φωτογραφίες, που απεικονίζουν τρεις άγνωστους δράστες (συνεργούς των προαναφερομένων), οι οποίοι συμμετείχαν στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Ακράτα Αχαΐας, την 20-12-2012.













Τέσσερις φωτογραφίες, που απεικονίζουν άγνωστο δράστη (συνεργό των προαναφερομένων), ο οποίος συμμετείχε στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014.



Σε βάρος των παραπάνω προσώπων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά μόνας, κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου κατ’ εξακολούθηση, οπλοχρησία κατ’ εξακολούθηση, παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες, ληστείες, τελεσθείσες από κοινού και κατά συρροή, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, από μια εκ των οποίων προήλθε βαριά σωματική βλάβη, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, πλαστογραφία μετά χρήσεως, διακεκριμένη περίπτωση κλοπών από δράστες που έχουν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές και ληστείες κατ’ επάγγελμα, συνήθεια, και εξακολούθηση, εμπρησμός εκ προθέσεως, από τον οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος σε ξένα πράγματα, πράξη από κοινού τελεσθείσα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αφετέρου στην πληρέστερη διερεύνηση των εκκρεμών υποθέσεων και εξακρίβωση στοιχείων λοιπών συμμετόχων και σύλληψη αυτών, με ταυτοποίηση ενδεχομένως και άλλων παθόντων, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω πρόσωπα να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ