Ποια ζώδια δεν τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις;

Μάθε ποια από τα ζώδια του ζωδιακού είναι δύσκολο και ποια εύκολο να «δέσεις»..
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που «γεννιούνται» έpωτες. Άλλοι είναι μιας βραδιάς, άλλοι ίσως κρατήσουν όλη τη σεζόν και μερικοί ενδεχομένως για πολύ καιρό.

Αν λοιπόν έκανες μια γνωριμία που σε ελκύει ή θέλεις να δημιουργήσεις κάτι πιο μόνιμο, ένα δεσμό που θα κρατήσει και ψάχνεις το κατάλληλο άτομο, τότε διάβασε παρακάτω τι να περιμένεις σύμφωνα με το ζώδιό του.

Ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι – Ζυγός - Υδροχόος)

Από αυτήν την τριπλέτα, ο «σχεσάκιας» είναι ο Ζυγός. Είναι αυτός που θέλει να ανήκει κάπου, είναι ευτυχής σε μια σχέση, φροντίζει να υπάρχει ισοτιμία κι αρμονία και κάνει τα πάντα για να τη διατηρήσει. Δεν έχει πρόβλημα με τη δέσμευση, ίσα-ίσα την επιζητά, είναι πρόθυμος να είναι μαζί σου συνεχώς, αρκεί να 'χει πάρει απόφαση να κάνει το βήμα. Αν δεν είναι έτοιμος, φλερτάρει, παίζει αλλά μέχρι εκεί.

Οι άλλοι δύο, δηλαδή, ο Δίδυμος με τον Υδροχόο είναι περισσότερο της... θεωρητικής κατεύθυνσης. Σαν ιδέα μια χαρά τους ακούγεται, η πράξη όμως τους χαλάει. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους έχει μάθει να λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, οπότε του είναι δύσκολο να δεσμευτεί ή πολύ περισσότερο να συμβιβαστεί με κάποια δικά σου θέλω, αν δεν του αρέσουν. Ο Δίδυμος, από βαρεμάρα ή περιέργεια, θα σκεφτεί «γιατί όχι;» και ο Υδροχόος «οκ, ας το δοκιμάσω να δω που θα βγάλει», διατηρώντας όμως και οι δυο το κομμάτι της ατομικότητάς τους, αναλλοίωτα τα ενδιαφέροντά τους, την «παλιοπαρέα» που εσύ πρέπει να αποδεχτείς ντε και καλά, χωρίς ωστόσο να σου υπόσχονται ότι, ακόμα κι αν το κάνεις, δεν θα αποζητήσουν την ελευθερία τους γιατί θα νιώσουν ότι «πνίγονται».

Ζώδιο της Φωτιάς (Κριός – Λέων – Τοξότης)

Και τα τρία ζώδια είναι εpωτιάρικα. Ζουν, διασκεδάζουν, ενθουσιάζονται, παθιάζονται με την ιδέα του έρωτα κι όταν βρίσκονται σ' αυτήν την κατάσταση, ξανανιώνουν. Με τις δεσμεύσεις όμως καλά τα πάει μόνο ο Λέοντας και για να φτάσει σε αυτό το σημείο θα πρέπει να έχει την πλήρη αποδοχή σου. Και πάλι όμως, δεν πρόκειται να τον έχεις σήκω – κάτσε (δεν εμπνέει και το στυλ του) ούτε μπορείς εύκολα να τον «σύρεις» οπουδήποτε δεν του ταιριάζει. Άντε να σου κάνει το χατίρι μια - δυο φορές, αλλά όχι συνέχεια, γιατί είναι μεν μεγαλόψυχος αλλά όχι αλτρουιστής.

Ο Κριός και ο Τοξότης, πάλι, είναι της ταχύτητας, της υπερβολής και της αμεσότητας. Σε θέλουν, στο δείχνουν, σε ερωτεύτηκαν, θα στο πουν αλλά το «αλυσοδεμένοι μαζί» και «αφήνομαι στα χέρια σου» ξέχνα το! Πρέπει να κάνεις συνεχώς πράγματα, τόσο για σένα όσο και για τη σχέση για να τους τροφοδοτείται το ενδιαφέρον, να τους προκαλείς, να τους έχεις στην τσίτα, και να μην τους δώσεις την εντύπωση ότι «σε έχουν» αλλιώς βαριούνται και πριν λαλήσει ο πετεινός θα την έχουν κάνει για μια καινούργια περιπέτεια. Και στους τρεις υπάρχει πάντως έντονο το εγωιστικό στοιχείο, που στον καθένα εκφράζεται διαφορετικά αλλά όπως και να 'ναι πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ο Εαυτός τους και μετά οι άλλοι.

Ζώδιο της Γης (Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως)

Παρότι και οι τρεις τους δείχνουν σοβαροί, σταθεροί και ιδανικοί υποψήφιοι, εντούτοις εξαιτίας του ότι κινούνται με γνώμονα τη λογική, υπάρχουν δύο περιπτώσεις που θα λειτουργούν. Η μία να είναι σαν τους ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται/παντρεύονται σε μικρή ηλικία, εξασφαλίζοντας ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους, βάζοντας τα όλα στον αυτόματο και πασάροντας συναισθηματικές ευθύνες στην άλλη πλευρά για να ασχοληθούν ξένοιαστα με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά τους οι άντρες και οι γυναίκες με το νοικοκυριό και τις ανάγκες του. Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει να κάνουν κριτική, αν κάτι δεν πάει καλά ή να κατηγορήσουν το έτερο ήμισυ ότι δεν συμπάσχει με τους κόπους και τις προσπάθειές τους για κάτι καλύτερο για τους δύο.

Η άλλη περίπτωση είναι να το ρίχνουν στις «αρπαχτές» και σε καθαρά σeξουαλικές σχέσεις γιατί δεν θα θέλουν να δεθούν συναισθηματικά με κανέναν, πριν ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους, πετύχουν τους στόχους τους ή εξασφαλίσουν αυτά που θέλουν για να νιώσουν ικανοποιημένοι που αυτό συμβαίνει συνήθως σε μεγαλύτερη ηλικία. Το τελευταίο ισχύει περισσότερο για την Παρθένο και τον Αιγόκερω κι όχι τόσο για τον Ταύρο που χρειάζεται και το σeξ αλλά μαζί το αισθηματικό στοιχείο, ως παιδί της Αφροδίτης. Αν λοιπόν έχουν «τακτοποιήσει» όλα τα άλλα, τότε δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να δεσμευτούν και να παραμείνουν στο πλευρό κάποιου ατόμου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ζώδιο του Νερού (Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθύς)

The best of the best! Ο έpωτας είναι η πηγή της ζωής τους σε κάθε του μορφή. Ταυτισμένα με το συναίσθημα και τα τρία ζώδια του Νερού δεν μπορούν να σκεφτούν ούτε πρακτικά, ούτε λογικά αν υπάρχει έστω κι ένα αισθηματικό θέμα που τα απασχολεί. Το «θα σε αγαπώ για πάντα» και «μαζί ως το τέλος του κόσμου» μπορεί εύκολα να ειπωθεί από αυτά και μάλιστα να το εννοούν. Δεν κάνουν σχέση για μια νύχτα και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν τον άνθρωπό τους για να νιώθουν οικειότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και προστασία.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις για το άτομο που λατρεύει τις δεσμεύσεις και θα μείνει δίπλα σου εσαεί, τότε μάλλον πρέπει να διαλέξεις ένα από αυτά τα ζώδια. Εδώ όμως να σου επισημάνουμε ότι τουλάχιστον τα δύο από αυτά, ο Καρκίνος και ο Ιχθύς, παρασύρονται εύκολα συναισθηματικά και γίνονται αρκετά ευάλωτα με αποτέλεσμα να υποκύπτουν σε πειρασμούς και να κάνουν την παρασπονδία, αν βρεθεί κάποιο άλλο άτομο που θα τους «εμπνεύσει» αλλά σπίτια και σχέση δεν «χαλάνε» και το πιο πιθανό είναι να μην το μάθεις ποτέ. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι δύσκολος στην προσέγγισή του, να είναι μυστικοπαθής και λιγομίλητος αλλά πολύ δύσκολα θα το κάνει (κι αν...) γιατί όπως σε όλα τα άλλα έτσι κι εκεί λειτουργεί απόλυτα.

Η top αφρoδισιακή τροφή που σίγουρα δεν καταναλώνετε

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γκελφ στο Οντάριο του Καναδά θέλησαν να διαπιστώσουν ποια είναι η κορυφαία αφρoδισιακή τροφή που... εκτοξεύει τις επιδόσεις στο σeξ.

Όπως αναφέρουν, τα αφρoδισιακά χρησιμοποιούνται ως βοηθήματα εδώ και χιλιάδες χρόνια, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει εξακριβωθεί ο μηχανισμός δράσης τους, ενώ είναι πλέον ανάγκη να εντοπιστούν τα φυσικά προϊόντα που βελτιώνουν το σeξ, χωρίς να έχουν αρνητικές παρενέργειες.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάσιμο Μαρκόνε της Σχολής Επιστημών Τροφίμων, εξέτασαν συγκριτικά εκατοντάδες δημοσιευμένες σχετικές με το θέμα.

Τα συμπεράσματα, που δημοσιεύθηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση «Food Research International» για την τροφή με τις μεγαλύτερες αφροδισιακές ιδιότητες, έρχονται να ανατρέψουν όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της λίστας κατατάσσεται ο κρόκος, το διάσημο μπαχαρικό από την Κοζάνη.

Στη λίστα, φυσικά, ακολουθούν και άλλες τροφές όπως το κρασί, η σοκολάτα, το αλκοόλ, το σκόρδο, το μοσχοκάρυδο, αλλά και άλλες που φημίζονται για τις αφρoδισιακές ιδιότητές τους, όπως τα στρείδια, το σαλάμι και το τσίλι.

Πηγή: onmed.gr

Πώς είναι η Ζέτα Μακρυπούλια δίχως ρετούς με μπικίνι;

Μίνι απόδραση στην Πάρο έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια λίγο μετά το φινάλε του «Just the 2 Of Us»....Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK την εντόπισε σε μία από τις αγαπημένες της παραλίες στην Πάρο να κάνει το μπάνιο της. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε διαθέτει κορμί «λαμπάδα»! Να αναφέρουμε ότι μαζί της ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν μπόρεσε να είναι δίπλα της γιατί βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για το μιούζικαλ Annie


Την τσακώσαμε: Η Ελένη Πετρουλάκη κάνει spa και μοιράζει εγκεφαλικά

Τι να πει κανείς γι αυτό το κορμί! Η Ελένη Πετρουλάκη συνδύασε δουλειά και διακοπές και ταξίδεψε στη Χαλκιδική το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! ...Η όμορφη γυμνάστρια μαζί με τα 4 παιδιά της βρέθηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο όπου και παρουσίασε μαθήματα fitness (-ειδικά detox γεύματα, θεραπείες κ.α.). Όμως η ίδια κατάφερε να βρει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της και χαλάρωσε κάνοντας spa! Δείτε την με μαγιό και θαυμάστε τo κορμί πατριώτες!!!!

Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα πουλί αλλά τελικά δεν ήταν!! Τι ήταν όμως ; [VIDEO]

Ένας μεγάλος αριθμός από σαλάχια τραβήχτηκαν ανοικτά των ακτών της Baja,...
μια στιγμή που εξέπληξε μέχρι και τους ειδικούς στην θαλάσσια ζωή. Σχεδόν κάθε μέρα γίνεται αυτό το φαινόμενο σύμφωνα με ειδικούς αλλά τώρα βρέθηκε κάμερα που θα έρθει να το καταγράψει.- See more at: http://www.gkourou.com/2014/08/blog-post_368.html#sthash.XohzbXYy.dpuf

Pareciam Pássaros, Mas Após Ampliado Não Pude... από videosvirais

Δείτε τον άντρα που «έκλεψε» την καρδιά της κόρης του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτας



Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα είναι ερωτευμένη! Όσο για τον άντρα που της «έκλεψε» την καρδιά; Ο λόγος για τον Χάρη Καπόγιαννη.

Σύμφωνα με τα parapolitika, η Μαργαρίτα είναι πολύ ευτυχισμένη και περνάει πολλές ώρες με τον αγαπημένο της. Μάλιστα όσοι τη συναναστρέφονται λένε πως διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγους μήνες, η όμορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να εργάζεται ως ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο.


Πασίγνωστος Έλληνας δηλώνει: «Ήμουν sεx machine»! Δείτε ποιος είναι



Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για σύντροφό του ο πολύ γνωστός Έλληνας- μοντέλο;

«Έχω πάει από Λονδίνο Αμβούργο για να τη δω. Γενικά έχω κάνει πολλά ταξίδια. Έχω οδηγήσει πολλές ώρες για έρωτες» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Ήσουν ποτέ υπερσεξουαλικός;


« Υπήρξαν περίοδοι που ήμουν sex machine».

- Σε έχουν φλερτάρει άντρες;
« Σαφώς.»
-Πώς αντέδρασες;
«Θεωρώ ότι ο θαυμασμός είναι ένα καλοπροαίρετο συναίσθημα σε οποιαδήποτε μορφή».
- Τι σου λείπει σήμερα;
«Δεν έχω φίλους. Είναι πολύ δύσκολη η αντρική φιλία, ειδικά στο χώρο μου. Νομίζω ότι έχει χαθεί το φιλότιμο».
-Υπήρξαν φίλοι που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σου;
«Νομίζω ότι πλέον είναι όλοι διπρόσωποι. Όταν συναντώ ένα φυσιολογικό άνθρωπο, νιώθω σαν να έχω ανακαλύψει την Αμερική. Έχω βοηθήσει πολλούς και πίσω από την πλάτη μου μου έριχναν μαχαίρια. Όσο δυνατό στομάχι και αν έχω, είναι σκληρό», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.



Δείτε ποιο ζευγάρι έκανε 25.000 ευρώ λογαριασμό στη συναυλία Ιγκλέσιας – Ρέμου στη Μύκονο



Μια βραδιά για λίγους θα έλεγε κανείς πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο και συγκεκριμένα στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσιας.

Μέχρι και 25.000 ευρώ έφτασαν οι λογαριασμοί στα πρώτα τραπέζια της συναυλίας ενώ το εισιτήριο είχε 1.000 ευρώ το κεφάλι! Όσα για τα συνολικά έσοδα της βραδιάς; Αυτά έφτασαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αισάλ, με την Ελληνίδα γυναίκα του, τη δημοσιογραφο Φανή Γραμματικόγιαννη όπου έκαναν υψηλό λογαριασμό, αγγίζοντας τις 25.000 ευρώ. Ο Τούρκος μεγιστάνας και η παρέα του, συνολικά περίπου 15 άτομα, κατανάλωσαν σαμπάνιες και το μενού που περιλαμβανόταν στην τιμή της βραδιάς.

Μαυροφορεμένη, μυστηριώδης γυναίκα περιπλανιέται αμίλητη σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ -Σάλος στο Διαδίκτυο [εικόνες&βίντεο]

Μία γυναίκα μαυροφορεμένη, αγνώστων λοιπών στοιχείων έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όχι μόνο χρηστών του μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων.Η εν λόγω γυναίκα εντοπίστηκε να περιπλανιέται αμίλητη και ασκόπως σε κεντρικούς δρόμους πόλεων των ΗΠΑ, φορώντας κατάμαυρα ρούχα.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά, μάλλιστα δημιουργήθηκε και σελίδα στο Facebook που αναρτώνται φωτογραφίες που απεικονίζουν τη γυναίκα μυστήριο σε πολλές σπο τις περιπλανήσεις της σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.Μέχρι στιγμής ο φακός την έχει συλλάβει σε Τζώρτζια, Κεντάκι, Τενεσί,Οχάιο αλλά και Βιρτζίνια. Ενδεδυμένη πάντα με μαύρα μακριά ρούχα, με καλυμμένο το κεφάλι και κρατώντας ένα μπαστούνι και μια τσάντα κυκλοφορεί στους δρόμους δημιουργώντας πλείστα όσα ερωτηματικά σε όσους την συναντούν.




Όπως αναφέρεται στα Μέσα, δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να της μιλήσουν, να την βοηθήσουν, σύμφωνα αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες εκείνη αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά τους.Κάποιοι εικάζουν ότι βρίσκεται σε θρησκευτική αποστολή.



Ο Raymond Poles που ισχυρίζεται ότι είναι αδερφός της μίλησε στο Reuters.Ο Raymond Poles υποστηρίζει ότι η μυστηριώδης γυναίκα είναι αδερφή του και ονομάζεται Elizabeth Poles, είναι μητέρα δυο παιδιών και χήρα, από την Αλαμπάμα.Ο Raymond Poles πρόσθεσε ότι η Elizabeth είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο Βετεράνων προκειμένου να ξεπεράσει το θάνατο του συζύγου της το 2008.
Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει ανεξιχνίαστη η ταυτότητα της καθώς και ο λόγος της ατέρμονης περιπλάνησης της. πηγη













«Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα…»ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ;

Ένα μήνυμα του Νίκου Μαστοράκη στο facebook με αφορμή τη συναυλία που έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου για τις απολυμένες καθαρίστριες ήταν και η αιτία να ξεσπάσει δημόσια και να δείξει τον εκνευρισμό της η ....
τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά.
«Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα…» έγραψε στη σελίδα της στο facebook η Ντέπυ Γκολεμά, παραθέτοντας το μήνυμα που είχε γράψει ο Μαστοράκης για την Αλεξίου και δείχνοντας έτσι πόσο εναντίον όλων όσων έγραψε εκείνος είναι και πόσο στο πλευρό των απολυμένων καθαριστριών είναι.
depi

Δεν είχε ιδέα γιατί όλοι της έδιναν λουλούδια. Μέχρι που είδε αυτό..[video]




Μια νεαρή γυναίκα ένιωσε πολύ περίεργα όταν ξαφνικά άγνωστοι εμφανίζονταν από το πουθενά και της πρόσφεραν λουλούδια.



Η απορημένη κοπέλα, που την ώρα του περιστατικού βρίσκονταν σε μουσικό φεστιβάλ στο Μάντσεστερ του Τενεσί, δεν πρόσεξε τον φίλο της John Ferreira, ο οποίος ήταν πίσω της όλη την ώρα, γονατισμένος, για να της κάνει πρόταση γάμου!

Ο John είχε αναρτήσει στο Reddit ότι ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του στο φεστιβάλ. Πολλοί από τους redditors που παρακολούθησαν τη συναυλία βοήθησαν προσφέροντας λουλούδια στην μέλλουσα κυρία Ferreira.
Στην είσοδο του φεστιβάλ ο John μοίρασε πολλά φυλλάδια σαν αυτό μαζί με λουλούδια


Κάπως έτσι πέρασε την ώρα της η νεαρή γυναίκα. Βλέποντας άγνωστους να της προσφέρουν λουλούδια..

Την ώρα που ένας άνδρας δίπλα της έπαιζε το Dead Sea των Lumineers.


Δεν είχε καμία ιδέα γιατί συνέβαιναν όλα αυτά. Περισσότερο όμως από όλα δεν είχε ιδέα που ήταν ο φίλος της…


..που περίμενε ακριβώς πίσω της.


Τον βλέπει και αμέσως πλημμυρίζει από δάκρυα.


Λέει και το πολυπόθητο ναι!


Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Όταν ο «Greek Lover» συναντάει έναν… γορίλα στην παραλία δείτε πως αντιδράει! (βίντεο)



Έλληνας καμακωτής την πέφτει σε λουόμενη αιθέρια ύπαρξη άλλα τα βρίσκει σκούρα όταν στον διαβά του πετάγεται ένας γορίλας!



Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο:

Ποδοσφαιριστής πυροβολεί εν ψυχρώ τον αντίπαλο του κατά την διάρκεια του αγώνα! (βίντεο)


Δείτε και θα καταλάβετε


Αληθινή ιστορία: Το μεγαλύτερο θαύμα της Παναγίας που έγινε ποτέ...

Τον Δεκέμβριο του 2004 βγήκε στα μέσα ενημέρωσης ένας...
μουσουλμάνος Σαουδάραβας και διηγήθηκε ένα ζωντανό συγκλονιστικό γεγονός που έζησε και που άλλαξε όλη του τη ζωή. Το διηγήθηκε από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες και περιοδικά σε όλη τη Σαουδική Αραβία, Παλαιστίνη και προφανώς σε όλες τις γειτονικές χώρες. Υπάρχει και στα αραβικά σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο αλλά δεν γνωρίζω ποια είναι.

Παντρεύτηκε πριν από χρόνια μια κοπέλα, πλούσια μουσουλμάνα αλλά στείρα. Οπότε πέρασαν τα χρόνια και δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά, παρόλο που είχαν πολλά χρήματα και πήγαν σε πολλούς γιατρούς.

Οι γονείς του του έλεγαν να παντρευτεί και δεύτερη γυναίκα και να κρατήσει και την πρώτη αφού ο νόμος τους, επιτρέπει να έχουν μέχρι και τέσσερις γυναίκες. Εκείνος κουρασμένος και αρκετά στεναχωρημένος, πήρε τη σύζυγό του να πάνε ταξίδι αναψυχής στη γειτονική μας από το Ισραήλ Συρία για να ξεκουραστούν και να ξεχάσουν λίγο.

Στη Συρία ενοικίασε λιμουζίνα με οδηγό-ξεναγό για να τους πάει σε όλα τα κοσμικά αξιοθέατα της Συρίας. Ο οδηγός πρόσεξε στο ζευγάρι που ξεναγούσε μια πικρία, πόνο και θλίψη στα πρόσωπά τους. Αφού λοιπόν ξεκουράστηκαν καλά, πήρε το θάρρος και τους ρώτησε γιατί δεν φαινόντουσαν ευχαριστημένοι, μήπως άραγε έφταιγε ο ίδιος και δεν τους άρεσε κάτι στην ξενάγηση και την περιήγηση που τους έκανε.

Εκείνοι του ανοίχθηκαν και του εξήγησαν το πρόβλημα της ατεκνίας τους.

Ο μουσουλμάνος λοιπόν οδηγός, τους είπε ότι εδώ στη Συρία οι Χριστιανοί και μάλιστα οι Ορθόδοξοι έχουν το Μοναστήρι της Παναγίας της Σεϊδανάγιας (Σεϊντανάγια στα αραβικά σημαίνει «Κυρία Δέσποινα») και πολλοί άτεκνοι καταφεύγουν στη Θαυματουργική της εικόνα. Εκεί λοιπόν τους δίνουν από το φιτίλι του καντηλιού της θαυματουργής αυτής εικόνας και το τρώνε, το καταπίνουν και τότε η “Μαρία” των Χριστιανών τους δίνει κατά την προαίρεσή τους και την πίστη τους.

Ενθουσιασμένος λοιπόν ο Σαουδάραβας και η γυναίκα του λένε στον ξεναγό: «Πήγαινέ μας εκεί στη Σεϊδανάγια, “τη Δέσποινα των Χριστιανών” κι αν γίνει το ποθούμενο και εάν αποκτήσουμε παιδί θα σου προσφέρω 20.000$ σε σένα και 80.000$ στο Μοναστήρι». Πήγαν στη Μονή, έκαναν ό,τι έπρεπε και γυρίζοντας πίσω η γυναίκα βρέθηκε έγκυος.

Σε μερικούς μήνες γέννησε ένα χαριτωμένο αγοράκι υγιέστατο και πανέμορφο, Θαύμα της Παναγίας μας.

Μόλις γέννησε η σύζυγός του, ο Σαουδάραβας ήθελε να εκπληρώσει, να πραγματοποιήσει το τάξιμο που είχε κάνει. Τηλεφώνησε λοιπόν στον οδηγό εκείνο για να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο της Δαμασκού. Ο οδηγός όμως, πανούργος και κακός, ειδοποίησε άλλους δυο φίλους του για να πάνε μαζί στο αεροδρόμιο, να παραλάβουν τον πλούσιο και κατόπιν δολίως να τον σκοτώσουν και να λάβουν όσα χρήματα θα είχε μαζί του, δική τους μοιρασιά.

Πράγματι έτσι κι έγινε. Τον παρέλαβαν από το αεροδρόμιο. Καθ’οδόν χωρίς ο άμοιρος να γνωρίζει τι θα συνέβαινε, τους είπε ότι από τη χαρά του θα έδινε και στους φίλους του οδηγού από 10.000$.

Αυτοί αντί να τον πάνε στο Μοναστήρι, τον οδήγησαν σε έρημο μέρος, τον έσφαξαν κόβοντάς του πρώτα το κεφάλι, καθώς και τα υπόλοιπα μέρη του σώματός του (χέρια και πόδια) σε κομμάτια. Τους τύφλωσε όμως το πάθος από αυτήν την εγκληματική τους ενέργεια και αντί να τον πετάξουν εκεί, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, αφού πήραν μαζί τους χρήματα, ρολόϊ και ό,τι είχε και ξεκίνησαν να πάνε σε άλλο ερημικό μέρος για να τον πετάξουν.

Στον εθνικό δρόμο τους χάλασε το αμάξι και στάθηκαν στη μέση του δρόμου, για να δουν τι συνέβαινε και γιατί σταμάτησε η μηχανή και τους άφησε. Ένας περαστικός τους είδε και από μόνος του σταμάτησε με το αυτοκίνητό του να τους βοηθήσει. Εκείνοι όμως φοβούμενοι μήπως γίνουν αντιληπτοί για το φοβερό έγκλημα που είχαν διαπράξει, προσποιήθηκαν ότι δεν θέλουν βοήθεια.

Ο περαστικός οδηγός όμως φεύγοντας παρατήρησε να στάζει αίμα κάτω από το πορτ μπαγκάζ και πιο κάτω ειδοποίησε την αστυνομία να πάνε να εξιχνιάσουν τι συνέβαινε, διότι αυτοί οι τρεις, του φάνηκαν ύποπτοι.

Έφθασε η αστυνομία, είδαν οι αστυνομικοί το αίμα στο οδόστρωμα και δίνουν διαταγή να ανοίξουν το πορτ μπαγκάζ. Μόλις άνοιξαν σηκώνεται και βγαίνει έξω ο Σαουδάραβας υγιής, ολοζώντανος, με αίματα βέβαια αλλά ραμμένος.

“Μόλις τώρα” τους λέει “… η Παναγία τελείωσε και τις τελευταίες ραφές του λαιμού μου εδώ μπροστά”, δείχνοντας το καρύδι του λαιμού του, “αφού μου έραψε όλο μου το σώμα πρώτα”.

Ο κακοποιός εγκληματίας ταξιτζής και οι συνεργοί του, έχασαν τα λογικά τους, τρελάθηκαν και με χειροπέδες τους οδήγησαν στις ψυχιατρικές φυλακές. Φώναζαν σαν δαιμονισμένοι “…εμείς σε σκοτώσαμε, εμείς σε κομματιάσαμε, σου κόψαμε το κεφάλι, πώς ζεις;”

Ο Σαουδάραβας πήγε για πιστοποίηση του λαμπρού Θαύματος. Τον είδαν ιατροδικαστές, εμπειρογνώμονες, αστυνομικοί και πιστοποίησαν με υπογραφές το Θαύμα.

Τα ράμματα ήσαν και είναι φανερά. Φαινόταν φρεσκοσυναρμολογημένος. Διεκήρυττε δε και ομολογούσε ότι “η Παναγία με έραψε και με ανέστησε με την Δύναμη του Υιού Της.”

Κατόπιν ο ιαθείς και αναστηθείς, κάλεσε τηλεφωνικώς όλους τους δικούς του και ήλθαν στη Συρία. Πήγαν στο Μοναστήρι, ευχαρίστησαν την Παναγία Σεϊδανάγια και πρόσφεραν δεήσεις και δοξολογίες. Και αντί του ποσού των 80.000$ που ήταν το τάξιμό του στην Παναγία Σεϊδανάγια, προσφέρει στη Μονή το ποσό των 800.000$, για τη μεγάλη ευεργεσία που του προσέφερε η Παναγία μας.

Ο ίδιος σήμερα αφηγείται συνεχώς το συγκλονιστικό αυτό Θαύμα και αρχίζει πάντοτε λέγοντας: “ Όταν ήμουν μουσουλμάνος μου συνέβη αυτό κι αυτό”, δηλώνοντας ότι δεν είναι πλέον μουσουλμάνος, ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του.

Το Θαύμα αυτό τάραξε τις Αραβικές μουσουλμανικές χώρες και όλη τη Μέση Ανατολή, δημιούργησε σάλο και φοβερή έκπληξη.

Πηγή

35 συγκλονιστικές εικόνες ανθρώπων που επέλεξαν να αντιμετωπίσουν τη βία με καλοσύνη!


Παρά τις διαφορές μας, είμαστε όλοι ανθρώπινα όντα. Αν το ξεχάσατε, οι δυνατές εικόνες που ακολουθούν θα φροντίσουν να αποκαταστήσουν την πίστη σας στην ανθρωπότητα…
1. Ένας διαδηλωτής αντιπαρατάσσει μουσική ενάντια στην αστυνομική βία – Κίεβο, Ουκρανία, 2013

2. Διαδηλώτρια διαμαρτύρεται ενάντια στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση προσπαθώντας να φιλήσει μια αστυνομικό – Μπογκοτά, Κολομβία, 2011

3. Ένας γενναίος ιερέας οργανώνει μια ανθρώπινη ασπίδα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας – Κίεβο, Ουκρανία, 2013


4. Γυναίκα υπερασπίζεται έναν πληγωμένο διαδηλωτή από μια στρατιωτική μπουλντόζα – Αίγυπτος, 2013


5. Διαδηλωτής ντυμένος ως κλόουν ψυχαγωγεί αστυνομικούς σε μια συνάντηση της G20 – Τορόντο, Καναδάς, 2010


6. Μια αντικυβερνητική διαδηλώτρια προσφέρει ένα τριαντάφυλλο σε έναν στρατιώτη – Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη, 2013


7. Διαδηλωτής μεταφέρει τραυματισμένο αστυνομικό στο ασθενοφόρο – Σάο Πάολο, Βραζιλία, 2012


8. Ένας φοιτητής διαμαρτύρονται ενάντια στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση αγκαλιάζοντας αστυνομικό – Μπογκοτά, Κολομβία, 2011


9. Ένα παιδί αγγίζει την αντανάκλαση του στην ασπίδα αστυνομικού κατά τη διάρκεια παρέλασης της KKK – Γεωργία, ΗΠΑ, 1992


10. Η δύναμη των λουλουδιών. Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στο Βιετνάμ – Άρλινγκτον, Βιρτζίνια, 1967


11. Ένα μικρό αγόρι προσφέρει ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς σε αστυνομικό – Βουκουρέστι, Ρουμανία, 2012


12. Ένας Ιρανός αστυνομικός προστατεύεται από πολίτες μετά τον ξυλοδαρμό του από διαδηλωτές – Τεχεράνη, Ιράν, 2009


13. Διαδηλώτρια και αστυνομικός μοιράζονται ένα δάκρυ – Σόφια, Βουλγαρία, 2013


14. Πολίτες προσφέρουν τσάι σε αστυνομικούς κατά την διάρκεια ταραχών – Λονδίνο, Αγγλία, 2011


15. Μια γυναίκα φιλάει αστυνομικό κατά τη διάρκεια της επανάστασης κατά της κυβέρνησης Μουμπάρακ – Αίγυπτος, 2011


16. Διαδηλώτρια και αστυνομικός κάνουν μαζί ένα διάλειμμα για τσιγάρο – Αθήνα, Ελλάδα, 2011


17. Ένα παιδί ποζάρει δίπλα σε μέλη της Εθνικής Φρουράς κατά τη διάρκεια ταραχών – Λος Άντζελες, ΗΠΑ, 1992


18. Πολίτες συγκεντρώνονται για να καθαρίσουν το χάος που άφησαν οι ταραχές του Λονδίνου – Λονδίνο, Αγγλία, 2011



19. Μια τραυματισμένη κοπέλα προστατεύεται από το φίλο της κατά την διάρκεια βίαιων επεισοδίων – Βανκούβερ, Καναδάς, 2011


20. Τυνήσιος «απειλεί» τα ΜΑΤ με μια μπαγκέτα κατά τη διάρκεια επεισοδίων – Τυνησία, 2010-11


21. Διαδηλωτές μοιράζονται μπισκότα με τα ΜΑΤ – Κολομβία, 2013


22. Αστυνομικοί προσπαθούν να βοηθήσουν μια γυναίκα που έχει επηρεαστεί από δακρυγόνα – Άγκυρα, Τουρκία, 2013


23. Γυναίκα υπερασπίζεται με επιτυχία μια ομάδα αστυνομικών από το οργισμένο πλήθος – Μπογκοτά, Κολομβία, 2013


24. Ένα μικρό κορίτσι προσφέρει μπουκάλια νερό σε αστυνομικούς – Βοσνία, 2013


25. Μια νεαρή διαδηλώτρια αγκαλιάζει αστυνομικό – Λισαβόνα, Πορτογαλία, 2012


26. Χριστιανοί προστατεύουν μουσουλμάνους που προσεύχονται κατά τη διάρκεια της επανάστασης – Κάιρο, Αίγυπτος, 2011


27. Χιλιάδες άνθρωποι σχηματίζουν μια αλυσίδα 5 μιλίων για την κηδεία ενός στρατιώτη – ΗΠΑ, 2012


28. Διαδηλωτές στη Βραζιλία προσφέρουν τούρτα σε έναν αξιωματικό για τα γενέθλιά του – Βραζιλία, 2013


29. Γερμανοί αστυνομικοί βγάζουν τα κράνη τους και συμμετέχουν στην διαδήλωση – Φρανκφούρτη, Γερμανία, 2011


30. Ένα ζευγάρι Τούρκων στιγμές αφότου περιλούστηκε με νερό από τους αστυνομικούς – Άγκυρα, Τουρκία, 2013


31. Διαδηλωτές βοηθούν ένα σκυλί να συνέλθει από τα δακρυγόνα – Άγκυρα, Τουρκία, 2013


32. Καθηγητής διδάσκει τους μαθητές του έξω από το κτίριο του Πανεπιστημίου μετά την εκκένωση του για διαμαρτυρία – Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 2011


33. Ένα ορφανό αγόρι από τη Συρία προσπαθεί με τον τρόπο του να υποστηρίξει τους αντάρτες – Σαουδική Αραβία, 2012


34. Διαδηλωτές βοηθούν γυναίκα με αναπηρική καρέκλα να ξεφύγει από τα δακρυγόνα – Όκλαντ, ΗΠΑ, 2011


35. Διαδηλωτής σφίγγει το χέρι στρατιώτη μετά την άρνηση του να πυροβολήσει αμάχους – Κάιρο, Αίγυπτος, 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

3 Αυγ 2014

Ποια ζώδια δεν τα πάνε καλά με τις δεσμεύσεις;

Μάθε ποια από τα ζώδια του ζωδιακού είναι δύσκολο και ποια εύκολο να «δέσεις»..
Το καλοκαίρι είναι η εποχή που «γεννιούνται» έpωτες. Άλλοι είναι μιας βραδιάς, άλλοι ίσως κρατήσουν όλη τη σεζόν και μερικοί ενδεχομένως για πολύ καιρό.

Αν λοιπόν έκανες μια γνωριμία που σε ελκύει ή θέλεις να δημιουργήσεις κάτι πιο μόνιμο, ένα δεσμό που θα κρατήσει και ψάχνεις το κατάλληλο άτομο, τότε διάβασε παρακάτω τι να περιμένεις σύμφωνα με το ζώδιό του.

Ζώδιο του Αέρα (Δίδυμοι – Ζυγός - Υδροχόος)

Από αυτήν την τριπλέτα, ο «σχεσάκιας» είναι ο Ζυγός. Είναι αυτός που θέλει να ανήκει κάπου, είναι ευτυχής σε μια σχέση, φροντίζει να υπάρχει ισοτιμία κι αρμονία και κάνει τα πάντα για να τη διατηρήσει. Δεν έχει πρόβλημα με τη δέσμευση, ίσα-ίσα την επιζητά, είναι πρόθυμος να είναι μαζί σου συνεχώς, αρκεί να 'χει πάρει απόφαση να κάνει το βήμα. Αν δεν είναι έτοιμος, φλερτάρει, παίζει αλλά μέχρι εκεί.

Οι άλλοι δύο, δηλαδή, ο Δίδυμος με τον Υδροχόο είναι περισσότερο της... θεωρητικής κατεύθυνσης. Σαν ιδέα μια χαρά τους ακούγεται, η πράξη όμως τους χαλάει. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους έχει μάθει να λειτουργεί αυτόνομα και ανεξάρτητα, οπότε του είναι δύσκολο να δεσμευτεί ή πολύ περισσότερο να συμβιβαστεί με κάποια δικά σου θέλω, αν δεν του αρέσουν. Ο Δίδυμος, από βαρεμάρα ή περιέργεια, θα σκεφτεί «γιατί όχι;» και ο Υδροχόος «οκ, ας το δοκιμάσω να δω που θα βγάλει», διατηρώντας όμως και οι δυο το κομμάτι της ατομικότητάς τους, αναλλοίωτα τα ενδιαφέροντά τους, την «παλιοπαρέα» που εσύ πρέπει να αποδεχτείς ντε και καλά, χωρίς ωστόσο να σου υπόσχονται ότι, ακόμα κι αν το κάνεις, δεν θα αποζητήσουν την ελευθερία τους γιατί θα νιώσουν ότι «πνίγονται».

Ζώδιο της Φωτιάς (Κριός – Λέων – Τοξότης)

Και τα τρία ζώδια είναι εpωτιάρικα. Ζουν, διασκεδάζουν, ενθουσιάζονται, παθιάζονται με την ιδέα του έρωτα κι όταν βρίσκονται σ' αυτήν την κατάσταση, ξανανιώνουν. Με τις δεσμεύσεις όμως καλά τα πάει μόνο ο Λέοντας και για να φτάσει σε αυτό το σημείο θα πρέπει να έχει την πλήρη αποδοχή σου. Και πάλι όμως, δεν πρόκειται να τον έχεις σήκω – κάτσε (δεν εμπνέει και το στυλ του) ούτε μπορείς εύκολα να τον «σύρεις» οπουδήποτε δεν του ταιριάζει. Άντε να σου κάνει το χατίρι μια - δυο φορές, αλλά όχι συνέχεια, γιατί είναι μεν μεγαλόψυχος αλλά όχι αλτρουιστής.

Ο Κριός και ο Τοξότης, πάλι, είναι της ταχύτητας, της υπερβολής και της αμεσότητας. Σε θέλουν, στο δείχνουν, σε ερωτεύτηκαν, θα στο πουν αλλά το «αλυσοδεμένοι μαζί» και «αφήνομαι στα χέρια σου» ξέχνα το! Πρέπει να κάνεις συνεχώς πράγματα, τόσο για σένα όσο και για τη σχέση για να τους τροφοδοτείται το ενδιαφέρον, να τους προκαλείς, να τους έχεις στην τσίτα, και να μην τους δώσεις την εντύπωση ότι «σε έχουν» αλλιώς βαριούνται και πριν λαλήσει ο πετεινός θα την έχουν κάνει για μια καινούργια περιπέτεια. Και στους τρεις υπάρχει πάντως έντονο το εγωιστικό στοιχείο, που στον καθένα εκφράζεται διαφορετικά αλλά όπως και να 'ναι πρώτα και πάνω απ' όλα είναι ο Εαυτός τους και μετά οι άλλοι.

Ζώδιο της Γης (Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως)

Παρότι και οι τρεις τους δείχνουν σοβαροί, σταθεροί και ιδανικοί υποψήφιοι, εντούτοις εξαιτίας του ότι κινούνται με γνώμονα τη λογική, υπάρχουν δύο περιπτώσεις που θα λειτουργούν. Η μία να είναι σαν τους ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται/παντρεύονται σε μικρή ηλικία, εξασφαλίζοντας ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής τους, βάζοντας τα όλα στον αυτόματο και πασάροντας συναισθηματικές ευθύνες στην άλλη πλευρά για να ασχοληθούν ξένοιαστα με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά τους οι άντρες και οι γυναίκες με το νοικοκυριό και τις ανάγκες του. Αυτό βέβαια δεν τους εμποδίζει να κάνουν κριτική, αν κάτι δεν πάει καλά ή να κατηγορήσουν το έτερο ήμισυ ότι δεν συμπάσχει με τους κόπους και τις προσπάθειές τους για κάτι καλύτερο για τους δύο.

Η άλλη περίπτωση είναι να το ρίχνουν στις «αρπαχτές» και σε καθαρά σeξουαλικές σχέσεις γιατί δεν θα θέλουν να δεθούν συναισθηματικά με κανέναν, πριν ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους, πετύχουν τους στόχους τους ή εξασφαλίσουν αυτά που θέλουν για να νιώσουν ικανοποιημένοι που αυτό συμβαίνει συνήθως σε μεγαλύτερη ηλικία. Το τελευταίο ισχύει περισσότερο για την Παρθένο και τον Αιγόκερω κι όχι τόσο για τον Ταύρο που χρειάζεται και το σeξ αλλά μαζί το αισθηματικό στοιχείο, ως παιδί της Αφροδίτης. Αν λοιπόν έχουν «τακτοποιήσει» όλα τα άλλα, τότε δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να δεσμευτούν και να παραμείνουν στο πλευρό κάποιου ατόμου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ζώδιο του Νερού (Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθύς)

The best of the best! Ο έpωτας είναι η πηγή της ζωής τους σε κάθε του μορφή. Ταυτισμένα με το συναίσθημα και τα τρία ζώδια του Νερού δεν μπορούν να σκεφτούν ούτε πρακτικά, ούτε λογικά αν υπάρχει έστω κι ένα αισθηματικό θέμα που τα απασχολεί. Το «θα σε αγαπώ για πάντα» και «μαζί ως το τέλος του κόσμου» μπορεί εύκολα να ειπωθεί από αυτά και μάλιστα να το εννοούν. Δεν κάνουν σχέση για μια νύχτα και αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να έχουν τον άνθρωπό τους για να νιώθουν οικειότητα, ασφάλεια, εμπιστοσύνη και προστασία.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις για το άτομο που λατρεύει τις δεσμεύσεις και θα μείνει δίπλα σου εσαεί, τότε μάλλον πρέπει να διαλέξεις ένα από αυτά τα ζώδια. Εδώ όμως να σου επισημάνουμε ότι τουλάχιστον τα δύο από αυτά, ο Καρκίνος και ο Ιχθύς, παρασύρονται εύκολα συναισθηματικά και γίνονται αρκετά ευάλωτα με αποτέλεσμα να υποκύπτουν σε πειρασμούς και να κάνουν την παρασπονδία, αν βρεθεί κάποιο άλλο άτομο που θα τους «εμπνεύσει» αλλά σπίτια και σχέση δεν «χαλάνε» και το πιο πιθανό είναι να μην το μάθεις ποτέ. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι δύσκολος στην προσέγγισή του, να είναι μυστικοπαθής και λιγομίλητος αλλά πολύ δύσκολα θα το κάνει (κι αν...) γιατί όπως σε όλα τα άλλα έτσι κι εκεί λειτουργεί απόλυτα.

Η top αφρoδισιακή τροφή που σίγουρα δεν καταναλώνετε

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γκελφ στο Οντάριο του Καναδά θέλησαν να διαπιστώσουν ποια είναι η κορυφαία αφρoδισιακή τροφή που... εκτοξεύει τις επιδόσεις στο σeξ.

Όπως αναφέρουν, τα αφρoδισιακά χρησιμοποιούνται ως βοηθήματα εδώ και χιλιάδες χρόνια, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει εξακριβωθεί ο μηχανισμός δράσης τους, ενώ είναι πλέον ανάγκη να εντοπιστούν τα φυσικά προϊόντα που βελτιώνουν το σeξ, χωρίς να έχουν αρνητικές παρενέργειες.

Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές, με επικεφαλής τον καθηγητή Μάσιμο Μαρκόνε της Σχολής Επιστημών Τροφίμων, εξέτασαν συγκριτικά εκατοντάδες δημοσιευμένες σχετικές με το θέμα.

Τα συμπεράσματα, που δημοσιεύθηκαν στην επιστημονική επιθεώρηση «Food Research International» για την τροφή με τις μεγαλύτερες αφροδισιακές ιδιότητες, έρχονται να ανατρέψουν όσα πιστεύαμε μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, στην κορυφή της λίστας κατατάσσεται ο κρόκος, το διάσημο μπαχαρικό από την Κοζάνη.

Στη λίστα, φυσικά, ακολουθούν και άλλες τροφές όπως το κρασί, η σοκολάτα, το αλκοόλ, το σκόρδο, το μοσχοκάρυδο, αλλά και άλλες που φημίζονται για τις αφρoδισιακές ιδιότητές τους, όπως τα στρείδια, το σαλάμι και το τσίλι.

Πηγή: onmed.gr

Πώς είναι η Ζέτα Μακρυπούλια δίχως ρετούς με μπικίνι;

Μίνι απόδραση στην Πάρο έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια λίγο μετά το φινάλε του «Just the 2 Of Us»....Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK την εντόπισε σε μία από τις αγαπημένες της παραλίες στην Πάρο να κάνει το μπάνιο της. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός, όπως μπορείτε και εσείς να δείτε διαθέτει κορμί «λαμπάδα»! Να αναφέρουμε ότι μαζί της ήταν ο Νίκος Μουτσινάς, ενώ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν μπόρεσε να είναι δίπλα της γιατί βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για το μιούζικαλ Annie


Την τσακώσαμε: Η Ελένη Πετρουλάκη κάνει spa και μοιράζει εγκεφαλικά

Τι να πει κανείς γι αυτό το κορμί! Η Ελένη Πετρουλάκη συνδύασε δουλειά και διακοπές και ταξίδεψε στη Χαλκιδική το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! ...Η όμορφη γυμνάστρια μαζί με τα 4 παιδιά της βρέθηκε σε μεγάλο ξενοδοχείο όπου και παρουσίασε μαθήματα fitness (-ειδικά detox γεύματα, θεραπείες κ.α.). Όμως η ίδια κατάφερε να βρει και λίγο χρόνο για τον εαυτό της και χαλάρωσε κάνοντας spa! Δείτε την με μαγιό και θαυμάστε τo κορμί πατριώτες!!!!

Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν ένα πουλί αλλά τελικά δεν ήταν!! Τι ήταν όμως ; [VIDEO]

Ένας μεγάλος αριθμός από σαλάχια τραβήχτηκαν ανοικτά των ακτών της Baja,...
μια στιγμή που εξέπληξε μέχρι και τους ειδικούς στην θαλάσσια ζωή. Σχεδόν κάθε μέρα γίνεται αυτό το φαινόμενο σύμφωνα με ειδικούς αλλά τώρα βρέθηκε κάμερα που θα έρθει να το καταγράψει.- See more at: http://www.gkourou.com/2014/08/blog-post_368.html#sthash.XohzbXYy.dpuf

Pareciam Pássaros, Mas Após Ampliado Não Pude... από videosvirais

Δείτε τον άντρα που «έκλεψε» την καρδιά της κόρης του Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτας



Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα είναι ερωτευμένη! Όσο για τον άντρα που της «έκλεψε» την καρδιά; Ο λόγος για τον Χάρη Καπόγιαννη.

Σύμφωνα με τα parapolitika, η Μαργαρίτα είναι πολύ ευτυχισμένη και περνάει πολλές ώρες με τον αγαπημένο της. Μάλιστα όσοι τη συναναστρέφονται λένε πως διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της.

Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγους μήνες, η όμορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να εργάζεται ως ερευνητική φοιτήτρια στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο.


Πασίγνωστος Έλληνας δηλώνει: «Ήμουν sεx machine»! Δείτε ποιος είναι



Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για σύντροφό του ο πολύ γνωστός Έλληνας- μοντέλο;

«Έχω πάει από Λονδίνο Αμβούργο για να τη δω. Γενικά έχω κάνει πολλά ταξίδια. Έχω οδηγήσει πολλές ώρες για έρωτες» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Ήσουν ποτέ υπερσεξουαλικός;


« Υπήρξαν περίοδοι που ήμουν sex machine».

- Σε έχουν φλερτάρει άντρες;
« Σαφώς.»
-Πώς αντέδρασες;
«Θεωρώ ότι ο θαυμασμός είναι ένα καλοπροαίρετο συναίσθημα σε οποιαδήποτε μορφή».
- Τι σου λείπει σήμερα;
«Δεν έχω φίλους. Είναι πολύ δύσκολη η αντρική φιλία, ειδικά στο χώρο μου. Νομίζω ότι έχει χαθεί το φιλότιμο».
-Υπήρξαν φίλοι που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη σου;
«Νομίζω ότι πλέον είναι όλοι διπρόσωποι. Όταν συναντώ ένα φυσιολογικό άνθρωπο, νιώθω σαν να έχω ανακαλύψει την Αμερική. Έχω βοηθήσει πολλούς και πίσω από την πλάτη μου μου έριχναν μαχαίρια. Όσο δυνατό στομάχι και αν έχω, είναι σκληρό», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.



Δείτε ποιο ζευγάρι έκανε 25.000 ευρώ λογαριασμό στη συναυλία Ιγκλέσιας – Ρέμου στη Μύκονο



Μια βραδιά για λίγους θα έλεγε κανείς πραγματοποιήθηκε στη Μύκονο και συγκεκριμένα στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Χούλιο Ιγκλέσιας.

Μέχρι και 25.000 ευρώ έφτασαν οι λογαριασμοί στα πρώτα τραπέζια της συναυλίας ενώ το εισιτήριο είχε 1.000 ευρώ το κεφάλι! Όσα για τα συνολικά έσοδα της βραδιάς; Αυτά έφτασαν τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν και ο πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αισάλ, με την Ελληνίδα γυναίκα του, τη δημοσιογραφο Φανή Γραμματικόγιαννη όπου έκαναν υψηλό λογαριασμό, αγγίζοντας τις 25.000 ευρώ. Ο Τούρκος μεγιστάνας και η παρέα του, συνολικά περίπου 15 άτομα, κατανάλωσαν σαμπάνιες και το μενού που περιλαμβανόταν στην τιμή της βραδιάς.

Μαυροφορεμένη, μυστηριώδης γυναίκα περιπλανιέται αμίλητη σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ -Σάλος στο Διαδίκτυο [εικόνες&βίντεο]

Μία γυναίκα μαυροφορεμένη, αγνώστων λοιπών στοιχείων έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όχι μόνο χρηστών του μέσων κοινωνικής δικτύωσης αλλά και μεγάλων ειδησεογραφικών πρακτορείων.Η εν λόγω γυναίκα εντοπίστηκε να περιπλανιέται αμίλητη και ασκόπως σε κεντρικούς δρόμους πόλεων των ΗΠΑ, φορώντας κατάμαυρα ρούχα.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά, μάλλιστα δημιουργήθηκε και σελίδα στο Facebook που αναρτώνται φωτογραφίες που απεικονίζουν τη γυναίκα μυστήριο σε πολλές σπο τις περιπλανήσεις της σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ.Μέχρι στιγμής ο φακός την έχει συλλάβει σε Τζώρτζια, Κεντάκι, Τενεσί,Οχάιο αλλά και Βιρτζίνια. Ενδεδυμένη πάντα με μαύρα μακριά ρούχα, με καλυμμένο το κεφάλι και κρατώντας ένα μπαστούνι και μια τσάντα κυκλοφορεί στους δρόμους δημιουργώντας πλείστα όσα ερωτηματικά σε όσους την συναντούν.




Όπως αναφέρεται στα Μέσα, δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να της μιλήσουν, να την βοηθήσουν, σύμφωνα αλλά σύμφωνα με μαρτυρίες εκείνη αρνήθηκε ευγενικά την προσφορά τους.Κάποιοι εικάζουν ότι βρίσκεται σε θρησκευτική αποστολή.



Ο Raymond Poles που ισχυρίζεται ότι είναι αδερφός της μίλησε στο Reuters.Ο Raymond Poles υποστηρίζει ότι η μυστηριώδης γυναίκα είναι αδερφή του και ονομάζεται Elizabeth Poles, είναι μητέρα δυο παιδιών και χήρα, από την Αλαμπάμα.Ο Raymond Poles πρόσθεσε ότι η Elizabeth είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο Βετεράνων προκειμένου να ξεπεράσει το θάνατο του συζύγου της το 2008.
Μέχρι στιγμής πάντως παραμένει ανεξιχνίαστη η ταυτότητα της καθώς και ο λόγος της ατέρμονης περιπλάνησης της. πηγη













«Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα…»ΠΟΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΝΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ;

Ένα μήνυμα του Νίκου Μαστοράκη στο facebook με αφορμή τη συναυλία που έδωσε η Χαρούλα Αλεξίου για τις απολυμένες καθαρίστριες ήταν και η αιτία να ξεσπάσει δημόσια και να δείξει τον εκνευρισμό της η ....
τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά.
«Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα…» έγραψε στη σελίδα της στο facebook η Ντέπυ Γκολεμά, παραθέτοντας το μήνυμα που είχε γράψει ο Μαστοράκης για την Αλεξίου και δείχνοντας έτσι πόσο εναντίον όλων όσων έγραψε εκείνος είναι και πόσο στο πλευρό των απολυμένων καθαριστριών είναι.
depi

Δεν είχε ιδέα γιατί όλοι της έδιναν λουλούδια. Μέχρι που είδε αυτό..[video]




Μια νεαρή γυναίκα ένιωσε πολύ περίεργα όταν ξαφνικά άγνωστοι εμφανίζονταν από το πουθενά και της πρόσφεραν λουλούδια.



Η απορημένη κοπέλα, που την ώρα του περιστατικού βρίσκονταν σε μουσικό φεστιβάλ στο Μάντσεστερ του Τενεσί, δεν πρόσεξε τον φίλο της John Ferreira, ο οποίος ήταν πίσω της όλη την ώρα, γονατισμένος, για να της κάνει πρόταση γάμου!

Ο John είχε αναρτήσει στο Reddit ότι ήθελε να κάνει πρόταση γάμου στη φίλη του στο φεστιβάλ. Πολλοί από τους redditors που παρακολούθησαν τη συναυλία βοήθησαν προσφέροντας λουλούδια στην μέλλουσα κυρία Ferreira.
Στην είσοδο του φεστιβάλ ο John μοίρασε πολλά φυλλάδια σαν αυτό μαζί με λουλούδια


Κάπως έτσι πέρασε την ώρα της η νεαρή γυναίκα. Βλέποντας άγνωστους να της προσφέρουν λουλούδια..

Την ώρα που ένας άνδρας δίπλα της έπαιζε το Dead Sea των Lumineers.


Δεν είχε καμία ιδέα γιατί συνέβαιναν όλα αυτά. Περισσότερο όμως από όλα δεν είχε ιδέα που ήταν ο φίλος της…


..που περίμενε ακριβώς πίσω της.


Τον βλέπει και αμέσως πλημμυρίζει από δάκρυα.


Λέει και το πολυπόθητο ναι!


Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Όταν ο «Greek Lover» συναντάει έναν… γορίλα στην παραλία δείτε πως αντιδράει! (βίντεο)



Έλληνας καμακωτής την πέφτει σε λουόμενη αιθέρια ύπαρξη άλλα τα βρίσκει σκούρα όταν στον διαβά του πετάγεται ένας γορίλας!



Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο:

Ποδοσφαιριστής πυροβολεί εν ψυχρώ τον αντίπαλο του κατά την διάρκεια του αγώνα! (βίντεο)


Δείτε και θα καταλάβετε


Αληθινή ιστορία: Το μεγαλύτερο θαύμα της Παναγίας που έγινε ποτέ...

Τον Δεκέμβριο του 2004 βγήκε στα μέσα ενημέρωσης ένας...
μουσουλμάνος Σαουδάραβας και διηγήθηκε ένα ζωντανό συγκλονιστικό γεγονός που έζησε και που άλλαξε όλη του τη ζωή. Το διηγήθηκε από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και δημοσιεύτηκε σε εφημερίδες και περιοδικά σε όλη τη Σαουδική Αραβία, Παλαιστίνη και προφανώς σε όλες τις γειτονικές χώρες. Υπάρχει και στα αραβικά σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο αλλά δεν γνωρίζω ποια είναι.

Παντρεύτηκε πριν από χρόνια μια κοπέλα, πλούσια μουσουλμάνα αλλά στείρα. Οπότε πέρασαν τα χρόνια και δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδιά, παρόλο που είχαν πολλά χρήματα και πήγαν σε πολλούς γιατρούς.

Οι γονείς του του έλεγαν να παντρευτεί και δεύτερη γυναίκα και να κρατήσει και την πρώτη αφού ο νόμος τους, επιτρέπει να έχουν μέχρι και τέσσερις γυναίκες. Εκείνος κουρασμένος και αρκετά στεναχωρημένος, πήρε τη σύζυγό του να πάνε ταξίδι αναψυχής στη γειτονική μας από το Ισραήλ Συρία για να ξεκουραστούν και να ξεχάσουν λίγο.

Στη Συρία ενοικίασε λιμουζίνα με οδηγό-ξεναγό για να τους πάει σε όλα τα κοσμικά αξιοθέατα της Συρίας. Ο οδηγός πρόσεξε στο ζευγάρι που ξεναγούσε μια πικρία, πόνο και θλίψη στα πρόσωπά τους. Αφού λοιπόν ξεκουράστηκαν καλά, πήρε το θάρρος και τους ρώτησε γιατί δεν φαινόντουσαν ευχαριστημένοι, μήπως άραγε έφταιγε ο ίδιος και δεν τους άρεσε κάτι στην ξενάγηση και την περιήγηση που τους έκανε.

Εκείνοι του ανοίχθηκαν και του εξήγησαν το πρόβλημα της ατεκνίας τους.

Ο μουσουλμάνος λοιπόν οδηγός, τους είπε ότι εδώ στη Συρία οι Χριστιανοί και μάλιστα οι Ορθόδοξοι έχουν το Μοναστήρι της Παναγίας της Σεϊδανάγιας (Σεϊντανάγια στα αραβικά σημαίνει «Κυρία Δέσποινα») και πολλοί άτεκνοι καταφεύγουν στη Θαυματουργική της εικόνα. Εκεί λοιπόν τους δίνουν από το φιτίλι του καντηλιού της θαυματουργής αυτής εικόνας και το τρώνε, το καταπίνουν και τότε η “Μαρία” των Χριστιανών τους δίνει κατά την προαίρεσή τους και την πίστη τους.

Ενθουσιασμένος λοιπόν ο Σαουδάραβας και η γυναίκα του λένε στον ξεναγό: «Πήγαινέ μας εκεί στη Σεϊδανάγια, “τη Δέσποινα των Χριστιανών” κι αν γίνει το ποθούμενο και εάν αποκτήσουμε παιδί θα σου προσφέρω 20.000$ σε σένα και 80.000$ στο Μοναστήρι». Πήγαν στη Μονή, έκαναν ό,τι έπρεπε και γυρίζοντας πίσω η γυναίκα βρέθηκε έγκυος.

Σε μερικούς μήνες γέννησε ένα χαριτωμένο αγοράκι υγιέστατο και πανέμορφο, Θαύμα της Παναγίας μας.

Μόλις γέννησε η σύζυγός του, ο Σαουδάραβας ήθελε να εκπληρώσει, να πραγματοποιήσει το τάξιμο που είχε κάνει. Τηλεφώνησε λοιπόν στον οδηγό εκείνο για να τον παραλάβει από το αεροδρόμιο της Δαμασκού. Ο οδηγός όμως, πανούργος και κακός, ειδοποίησε άλλους δυο φίλους του για να πάνε μαζί στο αεροδρόμιο, να παραλάβουν τον πλούσιο και κατόπιν δολίως να τον σκοτώσουν και να λάβουν όσα χρήματα θα είχε μαζί του, δική τους μοιρασιά.

Πράγματι έτσι κι έγινε. Τον παρέλαβαν από το αεροδρόμιο. Καθ’οδόν χωρίς ο άμοιρος να γνωρίζει τι θα συνέβαινε, τους είπε ότι από τη χαρά του θα έδινε και στους φίλους του οδηγού από 10.000$.

Αυτοί αντί να τον πάνε στο Μοναστήρι, τον οδήγησαν σε έρημο μέρος, τον έσφαξαν κόβοντάς του πρώτα το κεφάλι, καθώς και τα υπόλοιπα μέρη του σώματός του (χέρια και πόδια) σε κομμάτια. Τους τύφλωσε όμως το πάθος από αυτήν την εγκληματική τους ενέργεια και αντί να τον πετάξουν εκεί, τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, αφού πήραν μαζί τους χρήματα, ρολόϊ και ό,τι είχε και ξεκίνησαν να πάνε σε άλλο ερημικό μέρος για να τον πετάξουν.

Στον εθνικό δρόμο τους χάλασε το αμάξι και στάθηκαν στη μέση του δρόμου, για να δουν τι συνέβαινε και γιατί σταμάτησε η μηχανή και τους άφησε. Ένας περαστικός τους είδε και από μόνος του σταμάτησε με το αυτοκίνητό του να τους βοηθήσει. Εκείνοι όμως φοβούμενοι μήπως γίνουν αντιληπτοί για το φοβερό έγκλημα που είχαν διαπράξει, προσποιήθηκαν ότι δεν θέλουν βοήθεια.

Ο περαστικός οδηγός όμως φεύγοντας παρατήρησε να στάζει αίμα κάτω από το πορτ μπαγκάζ και πιο κάτω ειδοποίησε την αστυνομία να πάνε να εξιχνιάσουν τι συνέβαινε, διότι αυτοί οι τρεις, του φάνηκαν ύποπτοι.

Έφθασε η αστυνομία, είδαν οι αστυνομικοί το αίμα στο οδόστρωμα και δίνουν διαταγή να ανοίξουν το πορτ μπαγκάζ. Μόλις άνοιξαν σηκώνεται και βγαίνει έξω ο Σαουδάραβας υγιής, ολοζώντανος, με αίματα βέβαια αλλά ραμμένος.

“Μόλις τώρα” τους λέει “… η Παναγία τελείωσε και τις τελευταίες ραφές του λαιμού μου εδώ μπροστά”, δείχνοντας το καρύδι του λαιμού του, “αφού μου έραψε όλο μου το σώμα πρώτα”.

Ο κακοποιός εγκληματίας ταξιτζής και οι συνεργοί του, έχασαν τα λογικά τους, τρελάθηκαν και με χειροπέδες τους οδήγησαν στις ψυχιατρικές φυλακές. Φώναζαν σαν δαιμονισμένοι “…εμείς σε σκοτώσαμε, εμείς σε κομματιάσαμε, σου κόψαμε το κεφάλι, πώς ζεις;”

Ο Σαουδάραβας πήγε για πιστοποίηση του λαμπρού Θαύματος. Τον είδαν ιατροδικαστές, εμπειρογνώμονες, αστυνομικοί και πιστοποίησαν με υπογραφές το Θαύμα.

Τα ράμματα ήσαν και είναι φανερά. Φαινόταν φρεσκοσυναρμολογημένος. Διεκήρυττε δε και ομολογούσε ότι “η Παναγία με έραψε και με ανέστησε με την Δύναμη του Υιού Της.”

Κατόπιν ο ιαθείς και αναστηθείς, κάλεσε τηλεφωνικώς όλους τους δικούς του και ήλθαν στη Συρία. Πήγαν στο Μοναστήρι, ευχαρίστησαν την Παναγία Σεϊδανάγια και πρόσφεραν δεήσεις και δοξολογίες. Και αντί του ποσού των 80.000$ που ήταν το τάξιμό του στην Παναγία Σεϊδανάγια, προσφέρει στη Μονή το ποσό των 800.000$, για τη μεγάλη ευεργεσία που του προσέφερε η Παναγία μας.

Ο ίδιος σήμερα αφηγείται συνεχώς το συγκλονιστικό αυτό Θαύμα και αρχίζει πάντοτε λέγοντας: “ Όταν ήμουν μουσουλμάνος μου συνέβη αυτό κι αυτό”, δηλώνοντας ότι δεν είναι πλέον μουσουλμάνος, ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του.

Το Θαύμα αυτό τάραξε τις Αραβικές μουσουλμανικές χώρες και όλη τη Μέση Ανατολή, δημιούργησε σάλο και φοβερή έκπληξη.

Πηγή

35 συγκλονιστικές εικόνες ανθρώπων που επέλεξαν να αντιμετωπίσουν τη βία με καλοσύνη!


Παρά τις διαφορές μας, είμαστε όλοι ανθρώπινα όντα. Αν το ξεχάσατε, οι δυνατές εικόνες που ακολουθούν θα φροντίσουν να αποκαταστήσουν την πίστη σας στην ανθρωπότητα…
1. Ένας διαδηλωτής αντιπαρατάσσει μουσική ενάντια στην αστυνομική βία – Κίεβο, Ουκρανία, 2013

2. Διαδηλώτρια διαμαρτύρεται ενάντια στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση προσπαθώντας να φιλήσει μια αστυνομικό – Μπογκοτά, Κολομβία, 2011

3. Ένας γενναίος ιερέας οργανώνει μια ανθρώπινη ασπίδα μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας – Κίεβο, Ουκρανία, 2013


4. Γυναίκα υπερασπίζεται έναν πληγωμένο διαδηλωτή από μια στρατιωτική μπουλντόζα – Αίγυπτος, 2013


5. Διαδηλωτής ντυμένος ως κλόουν ψυχαγωγεί αστυνομικούς σε μια συνάντηση της G20 – Τορόντο, Καναδάς, 2010


6. Μια αντικυβερνητική διαδηλώτρια προσφέρει ένα τριαντάφυλλο σε έναν στρατιώτη – Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη, 2013


7. Διαδηλωτής μεταφέρει τραυματισμένο αστυνομικό στο ασθενοφόρο – Σάο Πάολο, Βραζιλία, 2012


8. Ένας φοιτητής διαμαρτύρονται ενάντια στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση αγκαλιάζοντας αστυνομικό – Μπογκοτά, Κολομβία, 2011


9. Ένα παιδί αγγίζει την αντανάκλαση του στην ασπίδα αστυνομικού κατά τη διάρκεια παρέλασης της KKK – Γεωργία, ΗΠΑ, 1992


10. Η δύναμη των λουλουδιών. Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τον πόλεμο στο Βιετνάμ – Άρλινγκτον, Βιρτζίνια, 1967


11. Ένα μικρό αγόρι προσφέρει ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς σε αστυνομικό – Βουκουρέστι, Ρουμανία, 2012


12. Ένας Ιρανός αστυνομικός προστατεύεται από πολίτες μετά τον ξυλοδαρμό του από διαδηλωτές – Τεχεράνη, Ιράν, 2009


13. Διαδηλώτρια και αστυνομικός μοιράζονται ένα δάκρυ – Σόφια, Βουλγαρία, 2013


14. Πολίτες προσφέρουν τσάι σε αστυνομικούς κατά την διάρκεια ταραχών – Λονδίνο, Αγγλία, 2011


15. Μια γυναίκα φιλάει αστυνομικό κατά τη διάρκεια της επανάστασης κατά της κυβέρνησης Μουμπάρακ – Αίγυπτος, 2011


16. Διαδηλώτρια και αστυνομικός κάνουν μαζί ένα διάλειμμα για τσιγάρο – Αθήνα, Ελλάδα, 2011


17. Ένα παιδί ποζάρει δίπλα σε μέλη της Εθνικής Φρουράς κατά τη διάρκεια ταραχών – Λος Άντζελες, ΗΠΑ, 1992


18. Πολίτες συγκεντρώνονται για να καθαρίσουν το χάος που άφησαν οι ταραχές του Λονδίνου – Λονδίνο, Αγγλία, 2011



19. Μια τραυματισμένη κοπέλα προστατεύεται από το φίλο της κατά την διάρκεια βίαιων επεισοδίων – Βανκούβερ, Καναδάς, 2011


20. Τυνήσιος «απειλεί» τα ΜΑΤ με μια μπαγκέτα κατά τη διάρκεια επεισοδίων – Τυνησία, 2010-11


21. Διαδηλωτές μοιράζονται μπισκότα με τα ΜΑΤ – Κολομβία, 2013


22. Αστυνομικοί προσπαθούν να βοηθήσουν μια γυναίκα που έχει επηρεαστεί από δακρυγόνα – Άγκυρα, Τουρκία, 2013


23. Γυναίκα υπερασπίζεται με επιτυχία μια ομάδα αστυνομικών από το οργισμένο πλήθος – Μπογκοτά, Κολομβία, 2013


24. Ένα μικρό κορίτσι προσφέρει μπουκάλια νερό σε αστυνομικούς – Βοσνία, 2013


25. Μια νεαρή διαδηλώτρια αγκαλιάζει αστυνομικό – Λισαβόνα, Πορτογαλία, 2012


26. Χριστιανοί προστατεύουν μουσουλμάνους που προσεύχονται κατά τη διάρκεια της επανάστασης – Κάιρο, Αίγυπτος, 2011


27. Χιλιάδες άνθρωποι σχηματίζουν μια αλυσίδα 5 μιλίων για την κηδεία ενός στρατιώτη – ΗΠΑ, 2012


28. Διαδηλωτές στη Βραζιλία προσφέρουν τούρτα σε έναν αξιωματικό για τα γενέθλιά του – Βραζιλία, 2013


29. Γερμανοί αστυνομικοί βγάζουν τα κράνη τους και συμμετέχουν στην διαδήλωση – Φρανκφούρτη, Γερμανία, 2011


30. Ένα ζευγάρι Τούρκων στιγμές αφότου περιλούστηκε με νερό από τους αστυνομικούς – Άγκυρα, Τουρκία, 2013


31. Διαδηλωτές βοηθούν ένα σκυλί να συνέλθει από τα δακρυγόνα – Άγκυρα, Τουρκία, 2013


32. Καθηγητής διδάσκει τους μαθητές του έξω από το κτίριο του Πανεπιστημίου μετά την εκκένωση του για διαμαρτυρία – Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 2011


33. Ένα ορφανό αγόρι από τη Συρία προσπαθεί με τον τρόπο του να υποστηρίξει τους αντάρτες – Σαουδική Αραβία, 2012


34. Διαδηλωτές βοηθούν γυναίκα με αναπηρική καρέκλα να ξεφύγει από τα δακρυγόνα – Όκλαντ, ΗΠΑ, 2011


35. Διαδηλωτής σφίγγει το χέρι στρατιώτη μετά την άρνηση του να πυροβολήσει αμάχους – Κάιρο, Αίγυπτος, 2011

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ