Η γυναίκα του ανακάλυψε τυχαία στο Facebook ότι ήταν…



Τελικά υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι “ουδέν κρυπτόν” από το Facebook…





Ο Garry Floodgate παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας και οι φωτογραφίες του ανέβηκαν στο Facebook, ωστόσο κατέληξε στη φυλακή για 20 εβδομάδες!

Ο λόγος; O 54χρονος άνδρας ήταν ήδη παντρεμένος!


Ο Floodgate παντρεύτηκε την 26χρονη Racehl ωστόσο η κα. SIebert, η σύζυγός του εν διαστάσει, τον κατήγγειλε για διγαμία καθώς το διαζύγιό τους δεν είχε βγει ακόμα!

Ο Βρετανός οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου δήλωσε πως νόμιζε ότι είχαν χωρίσει…

Τελικά κατέληξε στη φυλακή ενώ και η νέα του σύζυγος ζήτησε την ακύρωση του γάμου τους!

Συναρπαστικό βίντεο με τους πιο τυχερούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει!



Πραγματικά όταν σου χαμογελάει η τύχη τόσο έντονα και σε γλιτώνει από τέτοιες καταστάσεις πως νιώθεις μετά;




Δείτε το βίντεο από κάτω με την συναρπαστική συλλογή αυτόν τον ανθρώπων!

Συναρπαστικό βίντεο με τους πιο τυχερούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει!



Πραγματικά όταν σου χαμογελάει η τύχη τόσο έντονα και σε γλιτώνει από τέτοιες καταστάσεις πως νιώθεις μετά;




Δείτε το βίντεο από κάτω με την συναρπαστική συλλογή αυτόν τον ανθρώπων!

Δείτε ποιες είναι οι ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ θέσεις στο αεροπλάνο!



Ποια σημεία του αεροσκάφους είναι ασφαλή σε περίπτωση ατυχήματος και ποιοι είναι οι χρυσοί κανόνες που θα πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες



Τι λένε οι ειδικοί και τα στατιστικά στοιχεία:

Στις 12 Αυγούστου 1985 ένα ιαπωνικό τζάμπο συνετρίβη πάνω στο βουνό Φουτζιγιάμα.

Οταν έφθασαν στην περιοχή τα σωστικά συνεργεία, βρήκαν ζωντανή μόνο μία αεροσυνοδό. Ολοι οι άλλοι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είχαν σκοτωθεί.

Η αεροσυνοδός καθόταν μόνη της στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, στην ουρά, και τότε οι περισσότεροι πίστεψαν ότι γλίτωσε από θαύμα Κάποιοι όμως είπαν ότι δεν ήταν όλα τυχαία. Το θαύμα που έσωσε τη ζωή της αεροσυνοδού μάλλον είχε προβλέψει και τη θέση όπου θα καθόταν.

«Τα στατιστικά στοιχεία μάς δείχνουν ότι το πίσω μέρος του αεροσκάφους, η ουρά, δέχεται τις μικρότερες δυνάμεις σε περίπτωση ατυχήματος» μας λέει ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας Γ. Κωνσταντέλλος.

Και συμπληρώνει ότι «σε πολλές περιπτώσεις που το αεροσκάφος προσέκρουσε στο έδαφος, η ουρά αποκολλήθηκε και βρέθηκε σε καλύτερη κατάσταση από την υπόλοιπη άτρακτο». Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που και τα λεγόμενα «μαύρα κουτιά» των αεροσκαφών τοποθετούνται στην ουρά ώστε να αντιμετωπίσουν τις λιγότερο χειρότερες συνθήκες και να αποκαλύψουν στη συνέχεια τα μυστικά τους. Ωστόσο η στατιστική δεν δημιουργεί και τον κανόνα.

Σε αρκετά αεροπορικά ατυχήματα μπορεί να συμβεί το ακριβώς αντίθετο. «Τα πιο γερά μέρη του αεροσκάφους είναι κοντά στα φτερά και στις εξόδους κινδύνου» τονίζει το μέλος του σωματείου τεχνικών της Ολυμπιακής Α. Χονδρογιάννης, αλλά προσθέτει ότι «οι επιβάτες που κάθονται στις θέσεις κοντά στα πτερύγια κινδυνεύουν περισσότερο από τους υπολοίπους να καούν ζωντανοί αφού στα σημεία αυτά βρίσκονται οι δεξαμενές καυσίμων του αεροσκάφους». Ποια είναι τελικά η πιο ασφαλής θέση για να ταξιδεύουμε με τα αεροπλάνα αν συμβεί ένα ατύχημα;

Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι το καλύτερο είναι να μη συμβεί ποτέ ατύχημα.

Ωστόσο εκτιμούν ότι αν υπάρχει κάποιο σημείο του αεροσκάφους που είναι πιο ασφαλές αυτό είναι στο πίσω μέρος, προς την ουρά, κοντά σε έξοδο κινδύνου και όχι στις θέσεις δίπλα στα παράθυρα. Εξηγούν ότι είναι καλύτερο να κάθεται ο επιβάτης κοντά στον διάδρομο για να εγκαταλείψει γρήγορα το αεροσκάφος σε περίπτωση αναγκαστικής προσγείωσης, χωρίς να αναγκαστεί να σκαρφαλώσει πάνω στον διπλανό του ή να κινδυνέψει να παγιδευτεί στις θέσεις που βρίσκονται στις άκρες της ατράκτου.

Παρ’ όλα αυτά, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτε. Οι ειδικοί υπενθυμίζουν μάλιστα ότι, αν το αεροσκάφος πέσει σε αναταράξεις, το χειρότερο μέρος για να κάθεται ένας επιβάτης είναι η ουρά του αεροσκάφους αφού δέχεται και τις περισσότερες ταλαντώσεις.

Υπάρχουν πάντως ορισμένοι κανόνες που τουλάχιστον γι’ αυτούς που ζουν με την παροιμία «φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά» θα μπορούσαν να αποτελέσουν το εγχειρίδιο ασφαλείας ενός ταξιδιώτη. Χρήσιμες συμβουλές

Σύμφωνα με τη σελίδα Travelshopper του Internet που αναδημοσιεύει συνέντευξη στο περιοδικό «Time» της Mary Siavo, πρώην διευθύντριας των επιθεωρητών του υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ, οι επιβάτες θα πρέπει είναι προσεκτικοί στα εξής:


* Να αποφεύγουν να ταξιδεύουν με πολύ παλιά αεροσκάφη, ιδιαίτερα αν ο δείκτης ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας στην οποία ανήκουν βρίσκεται στη χαμηλότερη σειρά του σχετικού πίνακα που συντάσσουν οι διεθνείς οργανισμοί ασφαλείας πτήσεων.

* Να αποφεύγουν αεροσκάφη για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι κάτω από ορισμένες συνθήκες παρουσιάζουν προβλήματα. Η Mary Siavo υποστηρίζει ότι τα ιταλογαλλικής κατασκευής αεροσκάφη τύπου ATR παρουσιάζουν προβλήματα σε καιρό με πολύ κρύο και μπορεί να πιάσουν πάγο τα φτερά τους. Επίσης υποστηρίζει ότι οι επιβάτες θα πρέπει να αποφεύγουν τα ρωσικής κατασκευής αεροσκάφη και τα βραζιλιάνικου τύπου Embraer 120, αφού από το 1990 έχουν σημειωθεί πέντε σοβαρά αεροπορικά δυστυχήματα με τέτοιου τύπου αεροπλάνα χωρίς κανέναν επιζώντα.

* Να αποφεύγουν τις αεροπορικές εταιρείες για τις οποίες υπάρχουν αρνητικές εκθέσεις από την Αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA).

* Να αποφεύγουν τις νέες αεροπορικές εταιρείες ώσπου να συμπληρώσουν ένα στοιχειώδες μητρώο ασφαλείας πτήσεων και να αποδείξουν ότι εφαρμόζουν πιστά τους κανονισμούς.

* Να αναφέρουν οτιδήποτε παράξενο νομίζουν ότι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

* Να μη διστάσουν να το πουν στο πλήρωμα ακόμη και αν κάποια αεροσυνοδός τούς αγνοήσει ή τους επιπλήξει. Σε μερικές από τις μεγαλύτερες αεροπορικές τραγωδίες επιβάτες είχαν παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και δίστασαν να το αναφέρουν στο πλήρωμα.

* Να αποφεύγουν να ταξιδεύουν όταν εμφανίζεται τυφώνας, ισχυρή καταιγίδα ή χιονοθύελλα. Πολλές φορές οι πιλότοι υπερεκτιμούν τις ικανότητές τους και τις αντοχές του αεροσκάφους.

* Να ειδοποιήσουν αμέσως το πλήρωμα αν παρατηρήσουν χιόνια ή πάγο στα φτερά του αεροσκάφους πριν από την απογείωση. 6 τρόποι για να σωθείτε

* Οταν εντοπίσετε τη θέση σας στο αεροσκάφος, μετρήστε τις θέσεις που σας χωρίζουν από την πλησιέστερη έξοδο κινδύνου. (Σε αρκετές περιπτώσεις από τον καπνό και τον πανικό οι επιβάτες δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν τις εξόδους κινδύνου και έτσι χάνεται πολύτιμος χρόνος.)

* Ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο ανοίγουν οι θύρες κινδύνου στο αεροπλάνο. (Σε αρκετές περιπτώσεις τα μέλη του πληρώματος καμπίνας είχαν τραυματιστεί ή σκοτωθεί και οι επιβάτες άνοιξαν μόνοι τους τις πόρτες.).

* Οταν μετά από κάποιο ατύχημα χρειαστεί να τρέξετε στον διάδρομο του αεροσκάφους, φροντίστε τα χέρια σας να βρίσκονται σταυρωμένα πάνω στο στήθος σας και να ανασηκώνετε τα πόδια σας για να μη σκοντάψετε σε εξογκώματα του διαδρόμου.

* Οταν ταξιδεύετε να φοράτε ρούχα που να καλύπτουν το σώμα σας, να αποφεύγετε τα συνθετικά ρούχα και οι γυναίκες τα καλσόν. (Και αυτό διότι σε περίπτωση πυρκαϊάς έχετε περισσότερες πιθανότητες να γλιτώσετε με λιγότερα εγκαύματα.)

* Τα μικρά παιδιά που δεν έχουν θέση, αν υπάρξει ανάγκη για αναγκαστική προσγείωση, είναι καλύτερο να βρίσκονται στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια των συνοδών τους παρά στην αγκαλιά τους.

* Σε περίπτωση αναγκαστικής προσγείωσης η καλύτερη στάση του σώματος είναι να σκύψετε και να πιάσετε με τα χέρια τα πόδια σας. Ανάμεσα στα πόδια και στο στήθος σας θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι.

Για ποιον έγραψε ο Σρόιτερ: Σκ@τ@ψυχα ανθρωποειδή υπάρχουν παντού…



Φανερά οργισμένος ο Αντώνης Σρόιτερ έγραψε στο facebook ότι «Σκατόψυχα ανθρωποειδή υπάρχουν παντού. Άλλοι βιάζουν παιδιά στο ίντερνετ και άλλοι τα πυροβολούν στην Παλαιστίνη.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το δικό μας ανθρωποειδές, βρέθηκαν πολλοί να το υποστηρίξουν».

Ο λόγος για τον ταβερνιάρη στην Εύβοια που σκότωσε με μια καρέκλα ένα σκύλο.



Δείτε τι έγραψε στο facebook:


Το ότι ένας Ελληναράς ταβερνιάρης σκότωσε ένα κουτάβι, δεν μου κάνει εντύπωση. Σκατόψυχα ανθρωποειδή υπάρχουν παντού. Άλλοι βιάζουν παιδιά στο ίντερνετ και άλλοι τα πυροβολούν στην Παλαιστίνη. Το εντυπωσιακό είναι ότι το δικό μας ανθρωποειδές, βρέθηκαν πολλοί να το υποστηρίξουν. Και γέμισαν πάλι την ταβέρνα του. «Εντάξει μωρέ ένα σκύλο σκότωσε με μια καρέκλα. Αλλά κάνει καλό σαγανάκι..»

Εντυπωσιακή αυτοσχέδια πισίνα στην αυλή μιας οικογένειας


Αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν να φτιάξουν την δική τους πισίνα και μάλλον την έκαναν πολύ καλύτερη από κάποια που θα μπορούσαν να αγοράσουν.



Δείτε βήμα βήμα την κατασκευή της…


Τρεις ξανθιές μιλούν για τις απόψεις τους περί στoματικoύ… (Video 18+)






Εεεε, τέτοια πράγματα δεν περιμένατε ποτέ να ακούσετε….



Δείτε το βίντεο….

Παρουσιάστρια του ALPHA αποφάσισε να προκαλέσει ταραχή και τα κατάφερε! [photos]



Απαλλαγμένη από το άγχος των επαγγελματικών της προσπαθεί να γεμίσει τις μπαταρίες της για να ριχτεί στη μάχη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.




Η παραπάνω φωτογραφία είναι η πιο δημοφιλής στο προφίλ της Κωνσταντίνας αφού έχει συγκεντρώσει αρκετά like!

To brazilian της… χωρισμένης Τζένης αναστάτωσε την Πάτμο! (Φωτό)

Xωρισμένης αλλά πάντα προσεγμένη η Τζένη, θα σας… αφήσει άφωνους με το κορμί της...

Η φωτογραφία είναι από την Πάτμο, το νησί που επισκέπτετε εδώ και είκοσι χρόνια
Φέτος, με μοναδική εξαίρεση ένα 24ωρο που βρέθηκε στη Μύκονο, περνά το καλοκαίρι της ξανά εκεί μαζί με καλές της φίλες, όπως η επιχειρηματίας Άννυ Καλογιάννη και η πρωταθλήτρια Νίκη Ξάνθου & φιλοξενείται σε σπίτι φίλων της.

Η sέξι Ολγα Κεφαλογιάννη -Δεν αποχωρίζεται το αποκαλυπτικό μπουστάκι με τη δαντέλα [εικόνες]

Τα μάτια της Βουλής και τα φλας των φωτογράφων έχουν πέσει τις δύο τελευταίες ημέρες στην Όλγα Κεφαλογιάννη....Η υπουργός Τουρισμού βρίσκεται στη Βουλή για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιό της για τον τουρισμό και τα φλας όπως ήταν λογικό άστραψαν αφού η νεαρή υπουργός φαίνεται πως έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο πολύ αποκαλυπτικό μπουστάκι, το οποίο φοράει σε πολλές περιπτώσεις.


Το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού, με τίτλο «Απλούστευση διαδικασιών λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων και τουριστικών υποδομών, ειδικές μορφές τουρισμού και άλλες διατάξεις» αφορά Τουριστικές επιχειρήσεις- απλούστευση διαδικασιών, Ειδικές τουριστικές υποδομές, Ρυθμίσεις- κτίρια πρώην ΟΤΕΚ, τροπολογία για τον αγροτουρισμό, Ιατρικό και ιαματικό τουρισμό.




Φοράει συχνά το ίδιο, σε χρωματικές παραλλαγές:


Δύσκολες ώρες για την Φαίη Σκορδά..

Ζει το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής της...


Τι και αν ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο ησυχαστήριό της στην Τήνο, τα όνειρα για ξέγνοιαστες διακοπές έπεσαν στο κενό. Δύσκολο προβλέπεται το καλοκαίρι αυτό για τη Φαίη Σκορδά, αφού οι έγνοιες και οι σκοτούρες την ακολουθούν παντού. Η αγωνία της για τoν δύο μηνών γιο της Δημήτρη είναι τόσο μεγάλη που πλέον έχει χάσει τον ύπνο της.


ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ


Εφιαλτικά είναι τα βράδια για την παρουσιάστρια, η οποία παραδέχτηκε ανοιχτά ότι δεν κοιμάται μιας και ο μικρός Δημήτρης εξακολουθεί να υποφέρει από κολικούς κι εκείνη ξενυχτά αγωνιώντας στο προσκεφάλι του. «Δεν έχω κλείσει μάτι» αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους. Στη φωτογραφία, μάλιστα που ανέβασε η Φαίη στο λογαριασμό της στο Instagram, η ταλαιπωρία και η εξάντληση είναι ξεκάθαρα ζωγραφισμένες στο πρόσωπό της. Παρόλο που οι δυνάμεις της μέρα με την ημέρα εξασθενούν, η Φαίη δεν λείπει ούτε στιγμή από το πλευρό του νεογέννητου γιου της, ενώ βέβαια δεν αφήνει μόνο του και τον μικρό Γιάννη.



Όπως αποκάλυψε το «YES!», η παρουσιάστρια βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον παιδίατρο και μιλάει καθημερινά μαζί του ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που της δίνει. Η παρουσιάστρια είναι ανήσυχη αλλά ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθεί να την ηρεμήσει, έχοντας κι ένα σύμμαχο σε αυτή την προσπάθειά του. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο γυναικολόγος της Σκορδά και κουμπάρος του ζευγαριού Θάνος Παράσχος.



Ο τελευταίος βρέθηκε μαζί τους στην Τήνο και είναι από τους ανθρώπους που η Φαίη έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Ο γιατρός της εξήγησε ότι δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου και να προσπαθήσει να ξεκουραστεί γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη και να απολαύσει τις οικογενειακές στιγμές ευτυχίας.....



athensmagazine.gr

Απομυθοποίηση τώρα! Ποια ηθοποιός φόρεσε αυτό το μαγιό και μας έδειξε τον... κακό της εαυτό;;; (PHOTOS)

Το πολυτελές γιωτ της ηθοποιού του Χόλιγουντ αγκυροβόλησε ...στη Σαρδηνία την Τετάρτη. Μαζί με την 41χρονη Cameron Diaz και ο σύντροφός της,ο μουσικός Benji Madden εντοπίστηκαν εντοπίστηκαν στα νερά της Μεσογείου.

Η ηθοποιός έκανε μερικές αναζωογονητικές βουτιές στα καταγάλανα νερά φορώντας ένα μαγιό που τόνιζε τις ατέλειές της, ενώ ο σύντροφός της προτίμησε να ρεμβάζει πάνω από το μικρό σκάφος με το οποίο έκαναν την εξόρμηση τους.

Η ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσης στην Ευρώπη, μετά την περιοδεία της για την προώθηση της νέας της ταινίας «Sex Tape».

Δείτε τις φωτογραφίες της:




\

ΣΟΚ: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ! Τον εντόπισαν ΝΕΚΡΟ στο διαμέρισμά του (PHOTO)

Θλίψη γέμισε την κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του εκδότη Γιάννη Ιωαννίδη, 64 ετών....

Εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του από συγγενικό του πρόσωπο, χωρίς τις αισθήσεις του και όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε εκεί για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ήταν πρωτοπόρος της δημοσιογραφίας στο νησί της Κω με πολλαπλή και έντονη παρουσία στα κοινά.
Εκδότης του Βήματος της Κω, βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος του Φιλητά, συμμετείχε σε πολλούς συλλόγους με έντονη εθελοντική δράση.
Άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο της δημοσιογραφίας.
Συλλυπητήρια σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους...

Air Algerie: Βρέθηκαν τα συντρίμμια...Σοκάρουν οι φωρογραφίες!

Ένα νέο θρίλερ βρίσκεται εν εξελίξει από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και η εταιρεία Air Algerie ανακοίνωσε πως έχει χάσει τα ίχνη της πτήσης AH5017,...
που ταξίδευε με 116 επιβαίνοντες...από τη Μπουρκίνα Φάσο, στη Δυτική Αφρική.


Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, νέα ερωτηματικά γεννώνται για το τι μπορεί να συμβαίνει στις αεροπορικές αερογραμμές το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που μόλις 24 ώρες μετά το δυστύχημα με το αεροσκάφος της TransΑsia Αirways και μια εβδομάδα μετά την κατάρριψη του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία, έρχεται να προστεθεί και τρίτη τραγωδία, όσο η λίστα των νεκρών αυξάνεται.


Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η εξαφάνιση του αεροσκάφους της Air Algerie, ανακοινώθηκε με επτά ώρες καθυστέρηση, ενώ όλα τα στοιχεία της εξαφάνισής του παρέπεμπαν στο θρίλερ που ζήσαμε το Μάρτιο, με την εξαφάνιση του Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών, όταν η πτήση MH 370 μετέφερε 227 επιβάτες και 12 προσωπικό. Χάθηκαν όλοι σκορπίζοντας όχι μόνο θλίψη αλλά και απορία σε όλον τον κόσμο για το που μπορεί να κατέληξε το αεροσκάφος.


Πρόεδρος Μάλι: Εντοπίστηκε στην έρημο - Επιβεβαιώνουν αξιωματούχοι της Μπουρκίνα Φάσο


Ο πρόεδρος του Μαλί, ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης, ότι συντρίμμια του αεροσκάφους MD83 της Air Algerie, εντοπίστηκαν σε μια ερημική περιοχή, ανάμεσα στις πόλεις Αγκελόκ και Κιντάλ, στα βόρεια της χώρας. Την είδηση επιβεβαίωσαν και αξιωματούχοι της Μπουρκίνα Φάσο. «Ελικόπτερο της Μπουρκίνα Φάσο μόλις εντόπισε τα συντρίμμια του αεροπλάνου.


Στείλαμε ομάδες να βοηθήσουν στην περισυλλογή των πτωμάτων», είπε λίγο αργότερα ο πρόεδρος της χώρας. Την είδηση επιβεβαίωσαν και τα Ηλύσια Πεδία, σημειώνοντας ότι «γαλλικό στρατιωτικό απόσπασμα έχει σταλεί για να εξασφαλίσει το χώρο και να συλλέξει τα πρώτα κομμάτια των πληροφοριών».


Συντρίμμια του αεροσκάφους των αλγερινών αερογραμμών που εξαφανίστηκε την Πέμπτη, με 116 επιβαίνοντες μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου, εντοπίστηκαν σε μια περιοχή στο βόρειο Μαλί, κοντά στα σύνορα με τη Μπουρκίνα Φάσο, ανακοίνωσε και ο επικεφαλής της προεδρικής φρουράς.


«Μόλις βρήκαμε το αλγερινό αεροσκάφος. Τα συντρίμμια έχουν εντοπιστεί 50 χλμ. βόρεια της μεθορίου της Μπουρκίνα Φάσο» στην περιοχή Γκόσι του Μαλί, δήλωσε ο στρατηγός Ζιλμπέρ Ντιεντιερέ, με αφορμή μια έκτακτη σύσκεψη στο Ουαγκαντούγκου και αφού ενημέρωσε τον πρόεδρο της Μπουρκίνα Φάσο, Μπλεζ Κομπαορέ.


Η πόλη Γκόσι βρίσκεται περίπου 100 χλμ. νοτιοδυτικά του Γκάο, της μεγαλύτερης πόλης στο βόρειο Μαλί.


«Μέχρι στιγμής δε διαθέτουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την τύχη των επιβατών, όμως οι ομάδες μας εργάζονται πυρετωδώς» προσέθεσε ο στρατηγός.


Πριν ανακοινώσει ότι τα συντρίμμια έχουν εντοπιστεί, ο στρατηγός Ντιεντιερέ είχε δηλώσει ότι ένας αξιόπιστος μάρτυρας είχε δει το αεροσκάφος «να πέφτει» στην περιοχή του Γκόσι.


«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι αξιόπιστο καθώς εμείς έχουμε επίσης κοιτάξει τις φωτογραφίες του ραντάρ που απεικονίζουν την εξέλιξη της πορείας του αεροσκάφους έως την εξαφάνισή του, η οποία συμπίπτει με την περιοχή που μας έχει υποδείξει ο πληροφοριοδότης μας», προσέθεσε ο στρατηγός.


Σοκάρουν οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων της Air Algerie


Είναι ένα παιχνίδι νεύρων για αυτές τις γυναίκες από τον Λίβανο των οποίων οι συγγενείς τους επέβαιναν στη μοιραία πτήση της Air Algerie, το αεροσκάφος της οποίας συνετρίβη στην έρημο του βόρειου Μάλι.


Αν και αρχικά, από τους 110 επιβάτες θεωρείτο πως περίπου οι 20 ήταν Λιβανέζοι, τελικά, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία στο μοιραίο αεροσκάφος που απογειώθηκε από τη Μπουρκίνα Φάσο με προορισμό το Αλγέρι, επέβαιναν οκτώ άτομα με καταγωγή από τον Λίβανο.


Ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters στη χώρα μετέδωσε τις πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων.


Η πεντάχρονη της φωτογραφίας ήταν μία από αυτά:



«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, απλά ακούσαμε από τις ειδήσεις ότι το αεροπλάνο εξαφανίστηκε... Δεν ξέρουμε» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια λίγα λεπτά μετά την είδηση πως το σήμα του αεροσκάφους είχε χαθεί, η κουνιάδα της επιβάτιδος Randa Daher, Amina Daher.

Η Amina Daher περίμενε με αγωνία να μάθει τις εξελίξεις για το αεροσκάφος της Air Algerie.

Σε αυτό επέβαιναν η νύφη της και η εγγονή της.



Σε διπλανό χωριό, ο Radwan Khalil, συγγενής του Λιβανέζου επιβάτη Najwa Zayat δήλωσε στο πρακτορείο: «Ο αδερφός του αγνοούμενου ετοιμάζεται να πάει στο Μάλι όσο το δυνατόν συντομότερα».



Ο πατέρας Manji Hasan και τα παιδιά του που επιβιβάστηκαν στη μοιραία πτήση AH 5017 του αεροσκάφους που συνετρίβη σε ερημική περιοχή του Βόρειου Μάλι

Τραγική και η ιστορία του Mamadou Zoungrana από το Κεμπέκ ο οποίος έχασε την γυναίκα του και τους γιους του στη μοιραία πτήση AH 5017:



Ο πρόεδρος Ιμπραχίμ Μπουμπακάρ Κεϊτά θα μεταβεί σήμερα στο σημείο της συντριβής όπως μεταδόθηκε από την ίδια πηγή.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες για την τύχη των επιβατών, αλλά οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά» δήλωσε ο Ζιλμπέρ Ντιεντέρ, στρατηγός της Μπουρκίνα Φάσο ο οποίος έκανε λόγο για εικόνες φρίκης που αντίκρησαν οι ομάδες έρευνας.

«Βρήκαν ανθρώπινα μέλη και τα συντρίμμια του αεροπλάνου ήταν εντελώς καμένα και διασκορπισμένα» δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press.

Το αεροσκάφος της Air Algerie στο οποίο επέβαιναν 116 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 50 Γάλλοι συνετρίβη την Πέμπτη, ενώ εκτελούσε πτήση από το Ουαγκαντούγκου, της Μπουρκίνα Φάσο προς το Αλγέρι Εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ πενήντα λεπτά μετά την απογείωσή του.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

25 Ιουλ 2014

Η γυναίκα του ανακάλυψε τυχαία στο Facebook ότι ήταν…



Τελικά υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι “ουδέν κρυπτόν” από το Facebook…





Ο Garry Floodgate παντρεύτηκε στο Λας Βέγκας και οι φωτογραφίες του ανέβηκαν στο Facebook, ωστόσο κατέληξε στη φυλακή για 20 εβδομάδες!

Ο λόγος; O 54χρονος άνδρας ήταν ήδη παντρεμένος!


Ο Floodgate παντρεύτηκε την 26χρονη Racehl ωστόσο η κα. SIebert, η σύζυγός του εν διαστάσει, τον κατήγγειλε για διγαμία καθώς το διαζύγιό τους δεν είχε βγει ακόμα!

Ο Βρετανός οδηγήθηκε στα δικαστήρια όπου δήλωσε πως νόμιζε ότι είχαν χωρίσει…

Τελικά κατέληξε στη φυλακή ενώ και η νέα του σύζυγος ζήτησε την ακύρωση του γάμου τους!

Συναρπαστικό βίντεο με τους πιο τυχερούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει!



Πραγματικά όταν σου χαμογελάει η τύχη τόσο έντονα και σε γλιτώνει από τέτοιες καταστάσεις πως νιώθεις μετά;




Δείτε το βίντεο από κάτω με την συναρπαστική συλλογή αυτόν τον ανθρώπων!

Συναρπαστικό βίντεο με τους πιο τυχερούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει!



Πραγματικά όταν σου χαμογελάει η τύχη τόσο έντονα και σε γλιτώνει από τέτοιες καταστάσεις πως νιώθεις μετά;




Δείτε το βίντεο από κάτω με την συναρπαστική συλλογή αυτόν τον ανθρώπων!

Δείτε ποιες είναι οι ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ θέσεις στο αεροπλάνο!



Ποια σημεία του αεροσκάφους είναι ασφαλή σε περίπτωση ατυχήματος και ποιοι είναι οι χρυσοί κανόνες που θα πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες



Τι λένε οι ειδικοί και τα στατιστικά στοιχεία:

Στις 12 Αυγούστου 1985 ένα ιαπωνικό τζάμπο συνετρίβη πάνω στο βουνό Φουτζιγιάμα.

Οταν έφθασαν στην περιοχή τα σωστικά συνεργεία, βρήκαν ζωντανή μόνο μία αεροσυνοδό. Ολοι οι άλλοι επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος είχαν σκοτωθεί.

Η αεροσυνοδός καθόταν μόνη της στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, στην ουρά, και τότε οι περισσότεροι πίστεψαν ότι γλίτωσε από θαύμα Κάποιοι όμως είπαν ότι δεν ήταν όλα τυχαία. Το θαύμα που έσωσε τη ζωή της αεροσυνοδού μάλλον είχε προβλέψει και τη θέση όπου θα καθόταν.

«Τα στατιστικά στοιχεία μάς δείχνουν ότι το πίσω μέρος του αεροσκάφους, η ουρά, δέχεται τις μικρότερες δυνάμεις σε περίπτωση ατυχήματος» μας λέει ο γενικός γραμματέας της Ενωσης Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας Γ. Κωνσταντέλλος.

Και συμπληρώνει ότι «σε πολλές περιπτώσεις που το αεροσκάφος προσέκρουσε στο έδαφος, η ουρά αποκολλήθηκε και βρέθηκε σε καλύτερη κατάσταση από την υπόλοιπη άτρακτο». Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που και τα λεγόμενα «μαύρα κουτιά» των αεροσκαφών τοποθετούνται στην ουρά ώστε να αντιμετωπίσουν τις λιγότερο χειρότερες συνθήκες και να αποκαλύψουν στη συνέχεια τα μυστικά τους. Ωστόσο η στατιστική δεν δημιουργεί και τον κανόνα.

Σε αρκετά αεροπορικά ατυχήματα μπορεί να συμβεί το ακριβώς αντίθετο. «Τα πιο γερά μέρη του αεροσκάφους είναι κοντά στα φτερά και στις εξόδους κινδύνου» τονίζει το μέλος του σωματείου τεχνικών της Ολυμπιακής Α. Χονδρογιάννης, αλλά προσθέτει ότι «οι επιβάτες που κάθονται στις θέσεις κοντά στα πτερύγια κινδυνεύουν περισσότερο από τους υπολοίπους να καούν ζωντανοί αφού στα σημεία αυτά βρίσκονται οι δεξαμενές καυσίμων του αεροσκάφους». Ποια είναι τελικά η πιο ασφαλής θέση για να ταξιδεύουμε με τα αεροπλάνα αν συμβεί ένα ατύχημα;

Οι ειδικοί υπογραμμίζουν ότι το καλύτερο είναι να μη συμβεί ποτέ ατύχημα.

Ωστόσο εκτιμούν ότι αν υπάρχει κάποιο σημείο του αεροσκάφους που είναι πιο ασφαλές αυτό είναι στο πίσω μέρος, προς την ουρά, κοντά σε έξοδο κινδύνου και όχι στις θέσεις δίπλα στα παράθυρα. Εξηγούν ότι είναι καλύτερο να κάθεται ο επιβάτης κοντά στον διάδρομο για να εγκαταλείψει γρήγορα το αεροσκάφος σε περίπτωση αναγκαστικής προσγείωσης, χωρίς να αναγκαστεί να σκαρφαλώσει πάνω στον διπλανό του ή να κινδυνέψει να παγιδευτεί στις θέσεις που βρίσκονται στις άκρες της ατράκτου.

Παρ’ όλα αυτά, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτε. Οι ειδικοί υπενθυμίζουν μάλιστα ότι, αν το αεροσκάφος πέσει σε αναταράξεις, το χειρότερο μέρος για να κάθεται ένας επιβάτης είναι η ουρά του αεροσκάφους αφού δέχεται και τις περισσότερες ταλαντώσεις.

Υπάρχουν πάντως ορισμένοι κανόνες που τουλάχιστον γι’ αυτούς που ζουν με την παροιμία «φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά» θα μπορούσαν να αποτελέσουν το εγχειρίδιο ασφαλείας ενός ταξιδιώτη. Χρήσιμες συμβουλές

Σύμφωνα με τη σελίδα Travelshopper του Internet που αναδημοσιεύει συνέντευξη στο περιοδικό «Time» της Mary Siavo, πρώην διευθύντριας των επιθεωρητών του υπουργείου Μεταφορών των ΗΠΑ, οι επιβάτες θα πρέπει είναι προσεκτικοί στα εξής:


* Να αποφεύγουν να ταξιδεύουν με πολύ παλιά αεροσκάφη, ιδιαίτερα αν ο δείκτης ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας στην οποία ανήκουν βρίσκεται στη χαμηλότερη σειρά του σχετικού πίνακα που συντάσσουν οι διεθνείς οργανισμοί ασφαλείας πτήσεων.

* Να αποφεύγουν αεροσκάφη για τα οποία υπάρχουν υποψίες ότι κάτω από ορισμένες συνθήκες παρουσιάζουν προβλήματα. Η Mary Siavo υποστηρίζει ότι τα ιταλογαλλικής κατασκευής αεροσκάφη τύπου ATR παρουσιάζουν προβλήματα σε καιρό με πολύ κρύο και μπορεί να πιάσουν πάγο τα φτερά τους. Επίσης υποστηρίζει ότι οι επιβάτες θα πρέπει να αποφεύγουν τα ρωσικής κατασκευής αεροσκάφη και τα βραζιλιάνικου τύπου Embraer 120, αφού από το 1990 έχουν σημειωθεί πέντε σοβαρά αεροπορικά δυστυχήματα με τέτοιου τύπου αεροπλάνα χωρίς κανέναν επιζώντα.

* Να αποφεύγουν τις αεροπορικές εταιρείες για τις οποίες υπάρχουν αρνητικές εκθέσεις από την Αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (FAA).

* Να αποφεύγουν τις νέες αεροπορικές εταιρείες ώσπου να συμπληρώσουν ένα στοιχειώδες μητρώο ασφαλείας πτήσεων και να αποδείξουν ότι εφαρμόζουν πιστά τους κανονισμούς.

* Να αναφέρουν οτιδήποτε παράξενο νομίζουν ότι συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

* Να μη διστάσουν να το πουν στο πλήρωμα ακόμη και αν κάποια αεροσυνοδός τούς αγνοήσει ή τους επιπλήξει. Σε μερικές από τις μεγαλύτερες αεροπορικές τραγωδίες επιβάτες είχαν παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και δίστασαν να το αναφέρουν στο πλήρωμα.

* Να αποφεύγουν να ταξιδεύουν όταν εμφανίζεται τυφώνας, ισχυρή καταιγίδα ή χιονοθύελλα. Πολλές φορές οι πιλότοι υπερεκτιμούν τις ικανότητές τους και τις αντοχές του αεροσκάφους.

* Να ειδοποιήσουν αμέσως το πλήρωμα αν παρατηρήσουν χιόνια ή πάγο στα φτερά του αεροσκάφους πριν από την απογείωση. 6 τρόποι για να σωθείτε

* Οταν εντοπίσετε τη θέση σας στο αεροσκάφος, μετρήστε τις θέσεις που σας χωρίζουν από την πλησιέστερη έξοδο κινδύνου. (Σε αρκετές περιπτώσεις από τον καπνό και τον πανικό οι επιβάτες δεν είναι σε θέση να εντοπίσουν τις εξόδους κινδύνου και έτσι χάνεται πολύτιμος χρόνος.)

* Ενημερωθείτε για τον τρόπο με τον οποίο ανοίγουν οι θύρες κινδύνου στο αεροπλάνο. (Σε αρκετές περιπτώσεις τα μέλη του πληρώματος καμπίνας είχαν τραυματιστεί ή σκοτωθεί και οι επιβάτες άνοιξαν μόνοι τους τις πόρτες.).

* Οταν μετά από κάποιο ατύχημα χρειαστεί να τρέξετε στον διάδρομο του αεροσκάφους, φροντίστε τα χέρια σας να βρίσκονται σταυρωμένα πάνω στο στήθος σας και να ανασηκώνετε τα πόδια σας για να μη σκοντάψετε σε εξογκώματα του διαδρόμου.

* Οταν ταξιδεύετε να φοράτε ρούχα που να καλύπτουν το σώμα σας, να αποφεύγετε τα συνθετικά ρούχα και οι γυναίκες τα καλσόν. (Και αυτό διότι σε περίπτωση πυρκαϊάς έχετε περισσότερες πιθανότητες να γλιτώσετε με λιγότερα εγκαύματα.)

* Τα μικρά παιδιά που δεν έχουν θέση, αν υπάρξει ανάγκη για αναγκαστική προσγείωση, είναι καλύτερο να βρίσκονται στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια των συνοδών τους παρά στην αγκαλιά τους.

* Σε περίπτωση αναγκαστικής προσγείωσης η καλύτερη στάση του σώματος είναι να σκύψετε και να πιάσετε με τα χέρια τα πόδια σας. Ανάμεσα στα πόδια και στο στήθος σας θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι.

Για ποιον έγραψε ο Σρόιτερ: Σκ@τ@ψυχα ανθρωποειδή υπάρχουν παντού…



Φανερά οργισμένος ο Αντώνης Σρόιτερ έγραψε στο facebook ότι «Σκατόψυχα ανθρωποειδή υπάρχουν παντού. Άλλοι βιάζουν παιδιά στο ίντερνετ και άλλοι τα πυροβολούν στην Παλαιστίνη.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το δικό μας ανθρωποειδές, βρέθηκαν πολλοί να το υποστηρίξουν».

Ο λόγος για τον ταβερνιάρη στην Εύβοια που σκότωσε με μια καρέκλα ένα σκύλο.



Δείτε τι έγραψε στο facebook:


Το ότι ένας Ελληναράς ταβερνιάρης σκότωσε ένα κουτάβι, δεν μου κάνει εντύπωση. Σκατόψυχα ανθρωποειδή υπάρχουν παντού. Άλλοι βιάζουν παιδιά στο ίντερνετ και άλλοι τα πυροβολούν στην Παλαιστίνη. Το εντυπωσιακό είναι ότι το δικό μας ανθρωποειδές, βρέθηκαν πολλοί να το υποστηρίξουν. Και γέμισαν πάλι την ταβέρνα του. «Εντάξει μωρέ ένα σκύλο σκότωσε με μια καρέκλα. Αλλά κάνει καλό σαγανάκι..»

Εντυπωσιακή αυτοσχέδια πισίνα στην αυλή μιας οικογένειας


Αυτοί οι άνθρωποι αποφάσισαν να φτιάξουν την δική τους πισίνα και μάλλον την έκαναν πολύ καλύτερη από κάποια που θα μπορούσαν να αγοράσουν.



Δείτε βήμα βήμα την κατασκευή της…


Τρεις ξανθιές μιλούν για τις απόψεις τους περί στoματικoύ… (Video 18+)






Εεεε, τέτοια πράγματα δεν περιμένατε ποτέ να ακούσετε….



Δείτε το βίντεο….

Παρουσιάστρια του ALPHA αποφάσισε να προκαλέσει ταραχή και τα κατάφερε! [photos]



Απαλλαγμένη από το άγχος των επαγγελματικών της προσπαθεί να γεμίσει τις μπαταρίες της για να ριχτεί στη μάχη της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν.




Η παραπάνω φωτογραφία είναι η πιο δημοφιλής στο προφίλ της Κωνσταντίνας αφού έχει συγκεντρώσει αρκετά like!

To brazilian της… χωρισμένης Τζένης αναστάτωσε την Πάτμο! (Φωτό)

Xωρισμένης αλλά πάντα προσεγμένη η Τζένη, θα σας… αφήσει άφωνους με το κορμί της...

Η φωτογραφία είναι από την Πάτμο, το νησί που επισκέπτετε εδώ και είκοσι χρόνια
Φέτος, με μοναδική εξαίρεση ένα 24ωρο που βρέθηκε στη Μύκονο, περνά το καλοκαίρι της ξανά εκεί μαζί με καλές της φίλες, όπως η επιχειρηματίας Άννυ Καλογιάννη και η πρωταθλήτρια Νίκη Ξάνθου & φιλοξενείται σε σπίτι φίλων της.

Η sέξι Ολγα Κεφαλογιάννη -Δεν αποχωρίζεται το αποκαλυπτικό μπουστάκι με τη δαντέλα [εικόνες]

Τα μάτια της Βουλής και τα φλας των φωτογράφων έχουν πέσει τις δύο τελευταίες ημέρες στην Όλγα Κεφαλογιάννη....Η υπουργός Τουρισμού βρίσκεται στη Βουλή για να υπερασπιστεί το νομοσχέδιό της για τον τουρισμό και τα φλας όπως ήταν λογικό άστραψαν αφού η νεαρή υπουργός φαίνεται πως έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο πολύ αποκαλυπτικό μπουστάκι, το οποίο φοράει σε πολλές περιπτώσεις.


Το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού, με τίτλο «Απλούστευση διαδικασιών λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων και τουριστικών υποδομών, ειδικές μορφές τουρισμού και άλλες διατάξεις» αφορά Τουριστικές επιχειρήσεις- απλούστευση διαδικασιών, Ειδικές τουριστικές υποδομές, Ρυθμίσεις- κτίρια πρώην ΟΤΕΚ, τροπολογία για τον αγροτουρισμό, Ιατρικό και ιαματικό τουρισμό.




Φοράει συχνά το ίδιο, σε χρωματικές παραλλαγές:


Δύσκολες ώρες για την Φαίη Σκορδά..

Ζει το πιο δύσκολο καλοκαίρι της ζωής της...


Τι και αν ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στο ησυχαστήριό της στην Τήνο, τα όνειρα για ξέγνοιαστες διακοπές έπεσαν στο κενό. Δύσκολο προβλέπεται το καλοκαίρι αυτό για τη Φαίη Σκορδά, αφού οι έγνοιες και οι σκοτούρες την ακολουθούν παντού. Η αγωνία της για τoν δύο μηνών γιο της Δημήτρη είναι τόσο μεγάλη που πλέον έχει χάσει τον ύπνο της.


ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ


Εφιαλτικά είναι τα βράδια για την παρουσιάστρια, η οποία παραδέχτηκε ανοιχτά ότι δεν κοιμάται μιας και ο μικρός Δημήτρης εξακολουθεί να υποφέρει από κολικούς κι εκείνη ξενυχτά αγωνιώντας στο προσκεφάλι του. «Δεν έχω κλείσει μάτι» αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους. Στη φωτογραφία, μάλιστα που ανέβασε η Φαίη στο λογαριασμό της στο Instagram, η ταλαιπωρία και η εξάντληση είναι ξεκάθαρα ζωγραφισμένες στο πρόσωπό της. Παρόλο που οι δυνάμεις της μέρα με την ημέρα εξασθενούν, η Φαίη δεν λείπει ούτε στιγμή από το πλευρό του νεογέννητου γιου της, ενώ βέβαια δεν αφήνει μόνο του και τον μικρό Γιάννη.



Όπως αποκάλυψε το «YES!», η παρουσιάστρια βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον παιδίατρο και μιλάει καθημερινά μαζί του ακολουθώντας κατά γράμμα τις συμβουλές που της δίνει. Η παρουσιάστρια είναι ανήσυχη αλλά ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθεί να την ηρεμήσει, έχοντας κι ένα σύμμαχο σε αυτή την προσπάθειά του. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ο γυναικολόγος της Σκορδά και κουμπάρος του ζευγαριού Θάνος Παράσχος.



Ο τελευταίος βρέθηκε μαζί τους στην Τήνο και είναι από τους ανθρώπους που η Φαίη έχει τυφλή εμπιστοσύνη. Ο γιατρός της εξήγησε ότι δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου και να προσπαθήσει να ξεκουραστεί γιατί το έχει μεγάλη ανάγκη και να απολαύσει τις οικογενειακές στιγμές ευτυχίας.....



athensmagazine.gr

Απομυθοποίηση τώρα! Ποια ηθοποιός φόρεσε αυτό το μαγιό και μας έδειξε τον... κακό της εαυτό;;; (PHOTOS)

Το πολυτελές γιωτ της ηθοποιού του Χόλιγουντ αγκυροβόλησε ...στη Σαρδηνία την Τετάρτη. Μαζί με την 41χρονη Cameron Diaz και ο σύντροφός της,ο μουσικός Benji Madden εντοπίστηκαν εντοπίστηκαν στα νερά της Μεσογείου.

Η ηθοποιός έκανε μερικές αναζωογονητικές βουτιές στα καταγάλανα νερά φορώντας ένα μαγιό που τόνιζε τις ατέλειές της, ενώ ο σύντροφός της προτίμησε να ρεμβάζει πάνω από το μικρό σκάφος με το οποίο έκαναν την εξόρμηση τους.

Η ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει τις στιγμές χαλάρωσης στην Ευρώπη, μετά την περιοδεία της για την προώθηση της νέας της ταινίας «Sex Tape».

Δείτε τις φωτογραφίες της:




\

ΣΟΚ: Έφυγε ξαφνικά από την ζωή ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ! Τον εντόπισαν ΝΕΚΡΟ στο διαμέρισμά του (PHOTO)

Θλίψη γέμισε την κοινωνία η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του εκδότη Γιάννη Ιωαννίδη, 64 ετών....

Εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του από συγγενικό του πρόσωπο, χωρίς τις αισθήσεις του και όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε εκεί για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ήταν πρωτοπόρος της δημοσιογραφίας στο νησί της Κω με πολλαπλή και έντονη παρουσία στα κοινά.
Εκδότης του Βήματος της Κω, βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών για το έργο του. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος του Φιλητά, συμμετείχε σε πολλούς συλλόγους με έντονη εθελοντική δράση.
Άφησε ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο χώρο της δημοσιογραφίας.
Συλλυπητήρια σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους...

Air Algerie: Βρέθηκαν τα συντρίμμια...Σοκάρουν οι φωρογραφίες!

Ένα νέο θρίλερ βρίσκεται εν εξελίξει από το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και η εταιρεία Air Algerie ανακοίνωσε πως έχει χάσει τα ίχνη της πτήσης AH5017,...
που ταξίδευε με 116 επιβαίνοντες...από τη Μπουρκίνα Φάσο, στη Δυτική Αφρική.


Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, νέα ερωτηματικά γεννώνται για το τι μπορεί να συμβαίνει στις αεροπορικές αερογραμμές το τελευταίο διάστημα, τη στιγμή που μόλις 24 ώρες μετά το δυστύχημα με το αεροσκάφος της TransΑsia Αirways και μια εβδομάδα μετά την κατάρριψη του Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία, έρχεται να προστεθεί και τρίτη τραγωδία, όσο η λίστα των νεκρών αυξάνεται.


Μάλιστα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η εξαφάνιση του αεροσκάφους της Air Algerie, ανακοινώθηκε με επτά ώρες καθυστέρηση, ενώ όλα τα στοιχεία της εξαφάνισής του παρέπεμπαν στο θρίλερ που ζήσαμε το Μάρτιο, με την εξαφάνιση του Boeing των μαλαισιανών αερογραμμών, όταν η πτήση MH 370 μετέφερε 227 επιβάτες και 12 προσωπικό. Χάθηκαν όλοι σκορπίζοντας όχι μόνο θλίψη αλλά και απορία σε όλον τον κόσμο για το που μπορεί να κατέληξε το αεροσκάφος.


Πρόεδρος Μάλι: Εντοπίστηκε στην έρημο - Επιβεβαιώνουν αξιωματούχοι της Μπουρκίνα Φάσο


Ο πρόεδρος του Μαλί, ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης, ότι συντρίμμια του αεροσκάφους MD83 της Air Algerie, εντοπίστηκαν σε μια ερημική περιοχή, ανάμεσα στις πόλεις Αγκελόκ και Κιντάλ, στα βόρεια της χώρας. Την είδηση επιβεβαίωσαν και αξιωματούχοι της Μπουρκίνα Φάσο. «Ελικόπτερο της Μπουρκίνα Φάσο μόλις εντόπισε τα συντρίμμια του αεροπλάνου.


Στείλαμε ομάδες να βοηθήσουν στην περισυλλογή των πτωμάτων», είπε λίγο αργότερα ο πρόεδρος της χώρας. Την είδηση επιβεβαίωσαν και τα Ηλύσια Πεδία, σημειώνοντας ότι «γαλλικό στρατιωτικό απόσπασμα έχει σταλεί για να εξασφαλίσει το χώρο και να συλλέξει τα πρώτα κομμάτια των πληροφοριών».


Συντρίμμια του αεροσκάφους των αλγερινών αερογραμμών που εξαφανίστηκε την Πέμπτη, με 116 επιβαίνοντες μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου, εντοπίστηκαν σε μια περιοχή στο βόρειο Μαλί, κοντά στα σύνορα με τη Μπουρκίνα Φάσο, ανακοίνωσε και ο επικεφαλής της προεδρικής φρουράς.


«Μόλις βρήκαμε το αλγερινό αεροσκάφος. Τα συντρίμμια έχουν εντοπιστεί 50 χλμ. βόρεια της μεθορίου της Μπουρκίνα Φάσο» στην περιοχή Γκόσι του Μαλί, δήλωσε ο στρατηγός Ζιλμπέρ Ντιεντιερέ, με αφορμή μια έκτακτη σύσκεψη στο Ουαγκαντούγκου και αφού ενημέρωσε τον πρόεδρο της Μπουρκίνα Φάσο, Μπλεζ Κομπαορέ.


Η πόλη Γκόσι βρίσκεται περίπου 100 χλμ. νοτιοδυτικά του Γκάο, της μεγαλύτερης πόλης στο βόρειο Μαλί.


«Μέχρι στιγμής δε διαθέτουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την τύχη των επιβατών, όμως οι ομάδες μας εργάζονται πυρετωδώς» προσέθεσε ο στρατηγός.


Πριν ανακοινώσει ότι τα συντρίμμια έχουν εντοπιστεί, ο στρατηγός Ντιεντιερέ είχε δηλώσει ότι ένας αξιόπιστος μάρτυρας είχε δει το αεροσκάφος «να πέφτει» στην περιοχή του Γκόσι.


«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι αξιόπιστο καθώς εμείς έχουμε επίσης κοιτάξει τις φωτογραφίες του ραντάρ που απεικονίζουν την εξέλιξη της πορείας του αεροσκάφους έως την εξαφάνισή του, η οποία συμπίπτει με την περιοχή που μας έχει υποδείξει ο πληροφοριοδότης μας», προσέθεσε ο στρατηγός.


Σοκάρουν οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων της Air Algerie


Είναι ένα παιχνίδι νεύρων για αυτές τις γυναίκες από τον Λίβανο των οποίων οι συγγενείς τους επέβαιναν στη μοιραία πτήση της Air Algerie, το αεροσκάφος της οποίας συνετρίβη στην έρημο του βόρειου Μάλι.


Αν και αρχικά, από τους 110 επιβάτες θεωρείτο πως περίπου οι 20 ήταν Λιβανέζοι, τελικά, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία στο μοιραίο αεροσκάφος που απογειώθηκε από τη Μπουρκίνα Φάσο με προορισμό το Αλγέρι, επέβαιναν οκτώ άτομα με καταγωγή από τον Λίβανο.


Ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters στη χώρα μετέδωσε τις πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων.


Η πεντάχρονη της φωτογραφίας ήταν μία από αυτά:



«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, απλά ακούσαμε από τις ειδήσεις ότι το αεροπλάνο εξαφανίστηκε... Δεν ξέρουμε» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια λίγα λεπτά μετά την είδηση πως το σήμα του αεροσκάφους είχε χαθεί, η κουνιάδα της επιβάτιδος Randa Daher, Amina Daher.

Η Amina Daher περίμενε με αγωνία να μάθει τις εξελίξεις για το αεροσκάφος της Air Algerie.

Σε αυτό επέβαιναν η νύφη της και η εγγονή της.



Σε διπλανό χωριό, ο Radwan Khalil, συγγενής του Λιβανέζου επιβάτη Najwa Zayat δήλωσε στο πρακτορείο: «Ο αδερφός του αγνοούμενου ετοιμάζεται να πάει στο Μάλι όσο το δυνατόν συντομότερα».



Ο πατέρας Manji Hasan και τα παιδιά του που επιβιβάστηκαν στη μοιραία πτήση AH 5017 του αεροσκάφους που συνετρίβη σε ερημική περιοχή του Βόρειου Μάλι

Τραγική και η ιστορία του Mamadou Zoungrana από το Κεμπέκ ο οποίος έχασε την γυναίκα του και τους γιους του στη μοιραία πτήση AH 5017:



Ο πρόεδρος Ιμπραχίμ Μπουμπακάρ Κεϊτά θα μεταβεί σήμερα στο σημείο της συντριβής όπως μεταδόθηκε από την ίδια πηγή.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες για την τύχη των επιβατών, αλλά οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά» δήλωσε ο Ζιλμπέρ Ντιεντέρ, στρατηγός της Μπουρκίνα Φάσο ο οποίος έκανε λόγο για εικόνες φρίκης που αντίκρησαν οι ομάδες έρευνας.

«Βρήκαν ανθρώπινα μέλη και τα συντρίμμια του αεροπλάνου ήταν εντελώς καμένα και διασκορπισμένα» δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press.

Το αεροσκάφος της Air Algerie στο οποίο επέβαιναν 116 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και 50 Γάλλοι συνετρίβη την Πέμπτη, ενώ εκτελούσε πτήση από το Ουαγκαντούγκου, της Μπουρκίνα Φάσο προς το Αλγέρι Εξαφανίστηκε από τις οθόνες των ραντάρ πενήντα λεπτά μετά την απογείωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ