Άλλος άνθρωπος! Δείτε πως είναι σήμερα ο Στέλιος από το «Εμείς κι Εμείς»! [photo]

Δείτε πως είναι σήμερα ο Στέλιος από το «Εμείς κι Εμείς»...

Ο λόγος για τον ηθοποιό Στέλιο Παύλου…


Oργασμός; Ε, ρε και να ήξεραν οι άνδρες τι συμβαίνει με τον γυναικείο oργασμό

Μην σας καυχηθεί κανείς άνδρας περί... ανδρικού oργασμού ή σας αποκαλέσει ανoργασμικές γιατί ήρθε επιτέλους μια έρευνα που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα, με τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Indiana οι άνδρες μπορεί να έχουν περισσότερους oργασμούς αλλά οι γυναίκες έχουν πιο "πλούσιους" oργασμούς.

Συγκεκριμένα, στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 6.500 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 21- 65 ετών και σύμφωνα με αυτή διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες μπορεί να έρχονται πιο δύσκολα σε oργασμό αλλά αυτός είναι πιο "πλούσιος" σε αντίθεση με τους άνδρες που έχουν περισσότερους oργασμούς.

Ο "πλούτος" μάλιστα ενδέχεται να έχει να κάνει με τα...παιχνίδια πριν το σeξ. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα όσον αφορά τις γυναίκες και τον oργασμό.

Πάντως όπως φαίνεται το θέμα "oργασμός" θα συνεχίζει να απασχολεί τους ερευνητές καθώς υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω έρευνες στον συγκεκριμένο τομέα.

Πηγή: queen.gr

Γιατί είναι προνομιούχοι οι άνδρες με μούσια;

Ανά τους αιώνες η γενειάδα αποτελούσε σημείο ανδρισμού και σοφίας. Από τον Όμηρο μέχρι και τον...Άγιο Βασίλη, τα γένια ήταν το σήμα κατατεθέν πολλών ανδρών.

Οι Αρχαίοι Έλληνες τα θεωρούσαν ως ένα σημάδι δύναμης και ανδρείας ενώ στην Αίγυπτο όσοι κατείχαν πλούσια γενειάδα θεωρούνταν εξέχουσες προσωπικότητες.

Τα μούσια και τα γένια μπήκαν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων και βρέθηκε ότι
χαρίζουν περισσότερα χρόνια ζωής στους άνδρες.

Mελέτη που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Southern Queensland και η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Radiation Protection Dosimetry» απέδειξε ότι τα γένια αποκλείουν το 90% με 95% των ηλικιακών ακτινών, επιβραδύνοντας με τον τρόπο αυτό τη διαδικασία
γήρανσης και μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.

Για τους άνδρες, που παρουσιάζουν άσθμα ή αλλεργίες λόγω της γύρης ή της σκόνης, τα μουστάκια μπορούν να λειτουργήσουν ως φίλτρο και να εμποδίσουν τους αλλεργιογόνους παράγοντες, να εισέλθουν στον ανθρώπινο οργανισμό και να προκαλέσουν άσθμα ή διάφορες αλλεργίες.

Τα γένια μειώνουν και τα σημάδια της γήρανσης, καθώς οι τρίχες κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο.

Εμποδίζουν τις ασθένειες και τις λοιμώξεις

Οι τρίχες του προσώπου μπορούν να αυξήσουν τη θερμοκρασία στην περιοχή, προστατεύοντας τον κάτοχο τους από τα κρυολογήματα. Παράλληλα όσοι δεν ξυρίζονται δεν υποφέρουν από τα διάφορα εξανθήματα που προκαλεί το ξυράφι.

Εμποδίζουν την ακμή


Ειδικά, για τους νεότερους αποδείχθηκε ότι τα γένια βοηθούν στην πρόληψη της ακμής, καθώς εμποδίζουν την ανάπτυξη στιγμάτων και σπυριών στο πρόσωπο.

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μέσα σ’ ένα μήνα έχω βγάλει εξήντα χιλιάδες ευρώ»



Ονειρεύεται να πραγματοποιήσει τους στόχους του, απέχει ακόμη από τη λογική του να δημιουργήσει οικογένεια και απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι προκαλεί με την πολυτελή ζωή που προβάλλει. ΟΜάνος Γαβράς αποκαλύπτει τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει.

Υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται πώς καταφέρνεις και ζεις στην Αμερική, καθώς μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζεις στα social media προβάλλεις μια αρκετά κοσμική και πολυτελή ζωή. Έχεις αποκτήσεις τόσα πολλά χρήματα; «Όχι. Δεν έχω αποκτήσει τόσα χρήματα. Ελπίζω να συμβεί για να μπορέσω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου και τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί το να είμαι δίπλα σε όσους αγαπώ μου δίνει μεγάλη χαρά. Πάρα πολλές φορές η εικόνα που έχουμε για έναν άνθρωπο απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση. Η παρουσία μου, π.χ. σε κάποια υπερπολυτελή σπίτια ή σε ένα learjet σχετίζεται κυρίως με κάποια events όπου είμαι καλεσμένος. Στα τέλη του μήνα πάλι, θα παρευρεθώ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας για λίγες μέρες, όπου όλα είναι πληρωμένα. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι σε όλες τις περιπτώσεις καλύπτω εγώ τα έξοδά μου ή επειδή αναρτώ μια φωτογραφία είναι από διακοπές».


Εκπέμπεις πάντως την εικόνα του ανθρώπου που βγάζει περισσότερα από πενήντα χιλιάδες ευρώ το μήνα. «Όχι. Σε καμία περίπτωση. Εύχομαι να το καταφέρω. Εξάλλου η δουλειά μας είναι ασταθής. Έχει τύχει να μου έρθουν μαζεμένα χρήματα, όπως επίσης και να μην έχω καθόλου έσοδα για ένα μεγάλο διάστημα. Τις περιόδους επομένως που δεν εισπράττεις χρήματα από πουθενά, αναγκαστικά καταναλώνεις από το backup που έχεις δημιουργήσει».

Πόσα είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει σε ένα μήνα; «Εξήντα χιλιάδες ευρώ. Όταν όμως δουλεύεις στην παραγωγή μιας ταινίας, δεν πληρώνεσαι μεροκάματο. Μπορεί για μεγάλο διάστημα να εργάζεσαι χωρίς άμεσο οικονομικό αντίκρισμα και έπειτα να σου έρθουν πολλά χρήματα μαζεμένα. Δεν σημαίνει ότι επειδή έκλεισε η ταινία μέσα σε είκοσι μέρες, δούλεψες αντίστοιχα και τόσο λίγο χρόνο. Το συγκεκριμένο ποσό ήρθε σχετικά εύκολα και γρήγορα. Έπειτα για καιρό ζούσα με αυτά τα χρήματα.» είπε στο περιοδικό ΕΓΩ!



Πόλεμος στο Facebook: «Διαβάστε αδέρφια τι γράφει το μ**νί ο Παπαδημούλης για τον αδερφό μου...»




Ο απόλυτος χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τις αποκαλύψεις σχετικά με το διπλό φονικό στη Μάνη, να σοκάρουν το πανελλήνιο.

Hδη δύο 19χρονοι έχουν ομολογήσει το φρικιαστικό έγκλημα ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ αναζητούνται ακόμη έξι άτομα
Την ίδια στιγμή, έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» με αναρτήσεις μέσω Facebook αλλά και με δηλώσεις ανάμεσα στους συγγενείς των δολοφονηθέντων νεαρών οι οποίοι αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση των δύο αγοριών με τη Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη που σε ανάρτηση του, τους χαρακτήρισε ΝΑΖΙ!

Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας ήλθαν και κάποια σχόλια προηγούμενων ημερών ενός εκ των θυμάτων (Γιάννη Κομμάτη) στα οποία δεν διστάζει να απειλήσει τον βουλευτή αλλά και όλους τους υποστηρικτές της αριστεράς.
Από ό,τι μπορείτε να δείτε αναφέρει ότι έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στους αριστερούς και πως θα έπρεπε να κυβερνήσει ο στρατός.
Την Τετάρτη, ο κύριος Παπαδημούλης με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε στη δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη, γράφοντας:
«Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».


Αυτό ήταν και η αφορμή ενός "πολέμου" δηλώσεων με τον αδελφό του 26χρονου, Γιάννη Σγουρό, να δηλώνει αγανακτισμένος από την συγκεκριμένη δήλωση και να τονίζει ότι ο αδελφός του δεν ήταν ναζί.

«Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;» είπε στη πρωινή εκπομπή του Ant1 και πρόσθεσε: «είμαστε μία παραδοσιακά αριστερή οικογένεια. Ας ρωτήσουν όλοι ποιοι είναι οι Σγουραίοι στη Μεσσηνία. Έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα. Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου».

Ωστόσο, ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook χαρακτήρισε τον ευρωβουλευτή «μο*νι» και συνέχισε λέγοντας:«φωτιά και τσεκούρι στον Παπαδημούλη», ενώ σε παλαιότερη του ανάρτηση αναρωτιέται αν τελικά είχε δίκιο ο Χίτλερ με την τελική λύση. Στην συγκεκριμένη ανάρτηση είχε πάρει θέση και ο αδικοχαμένος αδελφός του γράφοντας: «Όταν λέω εγώ ότι έκανε καλό στην ανθρωπότητα και ξεκαθάρισμα (αναφερόμενος στον Χίτλερ) με λέτε ρατσιστή και ναζιστή» και συνεχίζει σχολιάζοντας: «Ενάντια όλων. Ελλάδα- η αρχή όλων. Αρχή των επιστημών. Αρχή των γραμμάτων. Αρχή των τεχνών. Αρχή των Ολυμπιακών αγώνων. Αρχή του ηρωισμού.»

Την συγκεκριμένη αντίληψη για τα πολιτικά πιστεύω των δολοφονημένων ανδρών, έκαναν πιο έντονη τα τατουάζ τους, καθώς εκτός από εκφράσεις αλλά και ελληνικές σημαίες είχαν ζωγραφίσει στα κορμιά τους και σβάστικες.

Πηγη: star.gr

ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ και ΑΠΕΙΛΕΣ το ΠΡΟΦΙΛ του Facebook των Δύο 19χρονων Δραστών του Διπλού Φονικού στη Μάνη (ΦΩΤΟ)




Φωτογραφίες με καραμπίνες, χρηματικά ποσά αλλά και «ακροδεξιά» σύμβολα κοσμούν τα δύο προφίλ στο Facebook και των δύο 19χρονων που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών στην περιοχή της Καρδαμύλης, με κίνητρο μία συναλλαγή λίγων εκατοντάδων ευρώ για αγορά αναβολικών ουσιών.



Οι δύο νεαροί ήσαν συμμαθητές σε λύκειο της Καλαμάτας και θαμώνες του ίδιου γυμναστηρίου. Ο πρώτος εξ αυτών προέρχεται από αγροτική οικογένεια και ο δεύτερος από διαζευγμένη οικογένεια ενώ ο πατέρας του, που ήταν μηχανικός, παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας.







Ο ένας 19χρονος δηλώνει από το 2012 «λοχίας» στην …Εθνική Ακαδημία του FBI!


Στα προφίλ τους επιδεικνύουν την εκγύμνασή τους αλλά και τα όπλα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα δίπλα σε μία φωτογραφία που δείχνει τουλάχιστον τρία πυροβόλα όπλα ο ένας εξ αυτών προχωρεί, στις 7 Μαΐου 2014, σε συνομιλία με κάποιον που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ομερτά» σχετικά με την διατρητική ικανότητα των καλάσνικοφ και άλλων όπλων. Ο ένας από τους δράστες αναφέρει επίσης ότι «κάτι που…νες Καλαματιανούς τους τρυπάνε όλα».


Ενδεικτικό είναι ακόμη ότι σε άλλη ανάρτηση ενός εκ των δραστών -την ημέρα της γιορτής του- μία φίλη του, τού αναφέρει «χρόνια πολλά μελλοντικέ δολοφόνε».


Σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση,σύμφωνα με το left.gr, θα προχωρήσει το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ.


makeleio.gr

Κοπέλα κολυμπάει στη Νεκρά θάλασσα και δείτε τι γίνεται… [video]

Η εμπειρία κολύμβησης είναι πραγματικά μοναδική, προσελκύοντας αρκετές χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο...

Λίγα λόγια για τη Νεκρά Θάλασσα…

Η Νεκρά θάλασσα είναι στην ουσία μια λίμνη με μήκος 77 χλμ. και μέγιστο πλάτος 16 χλμ, η οποία βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η επιφάνειά της βρίσκεται περίπου 400 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Μεσογείου, κάτι που τη κάνει το χαμηλότερο σημείο επιφάνειας στην ηπειρωτική Γη.

Το όνομα της οφείλεται στο γεγονός πως καμία μορφή ζωής δεν μπορεί να επιζήσει μέσα στο υπερβολικά αλμυρό νερό της, αλλά και επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργηθούν «βαριά κύματα».

Η περιεκτικότητα της σε αλάτι είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από το νερό της θάλασσας, φτάνοντας το ποσοστό του 24%. Λόγω των περιεχομένων αυτών αλάτων, το νερό της έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από αυτό της θάλασσας, που φθάνει περίπου το 1,162, συνεπώς μεγαλύτερη άνωση, μεγαλύτερη πλευστότητα, κι επομένως μπορεί κανείς να επιπλέει χωρίς προσπάθεια.

Τι γράφουν οι ληστές στο σπίτι σας πριν σας κλέψουν (pics)




Δείτε τον κώδικα επικοινωνίας που έχουν οι ληστές για να μην γίνεται ο επόμενος... στόχος
Οι ληστές έχουν δημιουργήσει ένα πρωτότυπο λεξιλόγιο που μόνο εκείνοι καταλαβαίνουν.

Για την ακρίβεια με μικρά σχήματα που ζωγραφίζουν στους τοίχους των κατοικιών, προειδοποιούν τον επόμενο... συνάδελφό τους, για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν.
Στις παρακάτω εικόνες, θα δείτε τα σύμβολα που σύμφωνα με το «cretaplus», χρησιμοποιούν οι ληστές. Αν τύχει και δείτε κάποιο από αυτά έξω από το σπίτι σας, σβήστε το και καλέστε αμέσως την αστυνομία.

Οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ. φεύγοντας από το σπίτι
-Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.
-Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.
-Μην αφήνετε σηµειώµατα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.
-Μην αφήνετε μηνύματα έξω από την πόρτα ή γραμματοκιβώτια υπερπλήρη από έντυπα και περιοδικά στο κεφαλόσκαλο. Είναι "κράχτες" της απουσίας σας. Αποφύγετε επίσης να αφήνετε σκάλες, έπιπλα ή άλλα ογκώδη πράγματα στον κήπο σας, που θα βοηθήσουν τον επίδοξο δράστη στην αναρρίχησή του.
-Το σπίτι ή το διαµέρισµα σας να µην δείχνει "εντελώς κλειστό", υποδηλώνοντας έτσι την απουσία σας.
-Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, χρονοδιακόπτη αυτόµατου φωτισµού.
-Ενεργοποιείστε, αν υπάρχει, το σύστημα συναγερμού.
-Μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας.
-Σε περίπτωση που ενημερωθείτε από γείτονες, φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα ότι παρατηρούν κάτι ύποπτο στην οικία σας µη διστάσετε να ειδοποιήστε το "100" ή το Αστυνοµικό Τµήµα της περιοχής σας.
-Σε περίπτωση κλοπής ειδοποιήστε το "100" ή το Τµήµα Ασφαλείας της περιοχής σας.
Δείτε και τις φωτογραφίες με τα σύμβολα:




Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια συνελήφθη και κινδυνεύει με φυλάκιση



Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια συνελήφθη και κινδυνεύει με φυλάκιση;

Στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, μετά τη σύλληψη της για πλαστογραφία. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πιο σοβαρά για την Ιωάννα Βάη, η οποία φέρεται ως ιατρός και διατροφολόγος των επωνύμων, αφού αποδείχτηκε ότι «έθιξε» θέματα υγείας που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο για την υγεία πολύ κόσμου.

Με έντονη τηλεοπτική δραστηριότητα, αφού παρουσίασε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ για θέματα υγείας, αλλά και στο πάνελ πολλών εκπομπών, η 44άχρονη Ιωάννα Βάη δέχτηκε βροχή καταγγελιών ότι διακινούσε «μαϊμού» συμπληρώματα διατροφής γνωστής εταιρείας. Φυσικά η δίωξη οικονομικού εγκλήματος, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της.

Η δράση της, όπως αναφέρει το Ciao φαίνεται να ήταν οργανωμένη. Αφού διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκαν από την Αστυνομία πολλά πλαστά πτυχία ιατρικής. Ένα ιατρείο όμως παράνομο, αφού αποδείχτηκε πως η αναρτημένη, προβεβλημένη πινακίδα με αριθμό μητρώου, ανήκε σε άλλο νόμιμο ιατρείο. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της παράνομης δράσης της Ιωάννας Βάη και τη σύλληψη της ξεκίνησε όταν γνωστή εταιρεία τη μήνυσε κατηγορώντας την ότι διακινούσε μέσω Διαδικτύου φιάλες κολλαγόνου, οι οποίες αποτελούσαν απομίμηση των κανονικών συμπληρωμάτων διατροφής.



Η παρουσιάστρια Ιωάννας Βάη κατά την απολογία της στα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας, αποδέχτηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ επικαλέστηκε οικονομική δυσαρέσκεια ως αίτιο για την πώληση των απομιμητικών προϊόντων, ενώ για τα πλαστά πτυχία και σφραγίδες επικαλέστηκε εμμονή για την ιατρική επιστήμη, καθώς για χρόνια έκανε κατανάλωση ψυχιατρικών φαρμάκων. «Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Το γραφείο το οποίο σας οδήγησα είναι στο όνομα της αδελφής μου. Δεν έχω σπουδάσει ιατρική, όμως είχα πάντα ψώνιο με την ιατρική και για αυτό μου άρεσε να το παίζω γιατρός. Είχα περάσει στην Ιατρική Αθηνών, τελικά δεν σπούδασα. Η αδελφή μου βέβαια δεν έχει καμία ανάμιξη σε αυτό, ούτε έφερνα πελάτες παριστάνοντας τη γιατρό» φέρεται να παραδέχτηκε στην κατάθεση της.

Ουρανία Μιχαλολιάκου: η φωτογραφία που έφερε γέλιο μέχρι δακρύων



Δείτε τη φωτογραφία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου που έφερε γέλιο δακρύων.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να απολαμβάνει τις διακοπές της, γράφοντας «Μάνη μου» και βάζοντας μια καρδούλα δίπλα από το σχόλιό της.

Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι υποστηρικτές της οι οποίοι αντί για «Μάνη μου», κατάλαβαν ότι έγραφε «μόνη μου», για αυτό και άρχισαν να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης για τη… μοναξιά της.

Στο τέλος, έπειτα από το «τρολάρισμα» που έγινε στην ανάρτησή της, η Ουρανία Μιχαλολιάκου πήρε την κατάσταση στα χέρια της και ξεκαθάρισε στους υποστηρικτές της ότι είναι στη Μάνη και δεν είναι μόνη.



«Μάνη μου γράφω κι όχι μόνη μου!!!!» έγραψε η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ: Το μυστικό που κρύβει το κινητό σας και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνωρίζετε!

Ένα «μυστικό» το οποίο έχουν όλα μας τα κινητά και είναι βέβαιο πως αγνοείτε αποκαλύπτουν μέσω της νέας τους μελέτης, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον...
Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές εξέτασαν περισσότερα από 51 κινητά τηλέφωνα. Όπως διαπίστωσαν, οι χρήστες «μεταδίδουν» στη συσκευή τους περί το 82% κοινών βακτηρίων που έχουν στα δάχτυλά τους.

Αυτό προσδίδει στο κινητό μία βακτηριακή «ταυτότητα», η οποία, όμως, αντιστοιχεί σε τρισεκατομμύρια διαφορετικούς μικροοργανισμούς που ζουν στο σώμα μας. Επί της ουσίας, δηλαδή, τα τηλέφωνά μας φέρουν το βακτηριακό «αποτύπωμα» του ιδιοκτήτη τους. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, περίπου το 82% των κοινών βακτηρίων «κατοικούσαν» τόσο στα δάχτυλα των εθελοντών, όσο και στην οθόνη του κινητού τους.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και οικογένειες βακτηρίων που εντοπίζονται στο έντερο, το δέρμα και το στόμα όπως ο στρεπτόκοκκος, ο σταφυλόκοκκος και το κορυνοβακτήριο. Μάλιστα, οι γυναίκες φαίνεται πως έχουν πιο ισχυρή βακτηριακή «παρουσία» συγκριτικά με τους άνδρες.

«Παρά το μικρό δείγμα της μελέτης, ουσιαστικά καταφέραμε να αποδείξουμε ότι τα πιο κοντινά μας υπάρχοντα δανείζονται τη βακτηριακή μας ταυτότητα», αναφέρει ο κύριος ερευνητής της μελέτης, δρ Τζέιμς Μέντοου. «Το σίγουρο είναι ότι μοιραζόμαστε πολύ περισσότερα από ένα απλό συναισθηματικό δέσιμο με το κινητό μας - κουβαλούν το προσωπικό μας μικροβίωμα», καταλήγει.

Έγινε αγρότισσα η Στέλλα Μπεζαντάκου - Δείτε πως είναι σήμερα [photo]

Η εποχή όπου η Στέλλα Μπεζαντάκου τραγουδούσε έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί καθώς... η ίδια έχει εγκατασταθεί στο Λαγονήσι και έχει δημιουργήσει έναν επίγειο «παράδεισο» με κήπο και καλλιεργεί τα δικά της λαχανικά.

Η Στέλλα ασχολείται με τον κήπο της και τον αγαπημένο με της με τον οποίο είναι πέντε χρόνια μαζί. Το ζευγάρι ήρθε ακόμη πιο κοντά μετά την ατυχία που είχε η Στέλλα με την εγκυμοσύνη της (αναγκάστηκε να διακόψει την κύηση στον τρίτο μήνα, επειδή το έμβρυο αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα) και σχεδιάζει να παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι.

Η τραγουδίστρια δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στις πίστες: «Είχα μπουχτίσει από τη νύχτα. Προτιμώ να κάνω μια πιο ήσυχη ζωή, να απολαμβάνω την ημέρα και να έρχομαι σε επαφή με τη φύση που μου αρέσει πολύ» είπε στην Espresso, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει το τραγούδι, μιας και όπως λέει, οι fans της ζητούν να ηχογραφήσει κάτι καινούριο.





Πηγή: koolnews.gr

Αυτοί είναι οι δύο δολοφόνοι της Μάνης...




Φώς στα πώς και τα γιατί της άγριας δολοφονίας του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη επιχειρούν να δώσουν οι αστυνομικοί που ανακρίνουν εδώ και ώρες τους δύο 19χρονους νεαρούς που φέρονται ως οι δράστες του διπλού φονικού.


Δεν αποκλείεται η ανάκριση να ολοκληρωθεί και εντός της ημέρας ώστε τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να του απαγγείλει και επισήμως κατηγορίες.

Και οι δύο 19χρονοι φίλοι (ο Π.Μ. και ο Ν.Μ.) ασχολούνταν με το bodybuilding και μάλιστα αυτή τους η ασχολία ήταν αυτή που τους έφερε κοντά στα δύο θύματα. Ο ένας από τους δύο είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με "ηχηρό" επώνυμο.

Ο Π.Μ. μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος, ο Ν.Μ. είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.

Η αστυνομία άλλωστε έφτασε στα ίχνη του Π.Μ. από τις σημειώσεις που βρήκε στο σπίτι του και στις οποίες γινόταν αναφορά στο όνομα του Κωνσταντίνου Σγούρου από τον οποίο οι δύο 19χρονοι είχαν ζητήσει να τους προμηθεύσει αναβολικά. Η μη παράδοση του πακέτου για το οποίο οι δύο 19χρονοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν δώσει το ποσό των 800 ευρώ αποτέλεσε την αιτία του διπλού φονικού. Στους αστυνομικούς οι δύο νεαροί φέρονται να ανέφεραν ως αφορμή για να ανοίξουν πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα ένα... χαστούκι.







Όπως είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν με τον 26χρονο με το πρόσχημα ότι ήθελαν να του δείξουν ένα γρήγορο αυτοκίνητο.

Όταν τα δύο θύματα έφτασαν με τη μοτοσικλέτα στο σημείο όπου τους είχαν υποδείξει οι δύο 19χρονοι, επιβιβάστηκαν σε ένα φορτηγάκι με την αιτία ότι ο δρόμος ήταν κακοτράχαλος και εκεί κάπου ξεκίνησε ο καυγάς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κουβέντα στην κουβέντα κάποια στιγμή ο ένας από τα θύματα χαστούκισε τους 19χρονους και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ.







Οι δράστες, που και αυτοί είναι σωματώδεις, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους δυο bodybuilder και ο ένας από αυτούς πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές!

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν!

Είχε άγιο ο Κωστόπουλος: ντεραπάρισε το αυτοκίνητό του!


Την τύχη με το μέρος του και έναν άγιο στο πλευρό του είχε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστή σώθηκε από θαύμα, όταν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης το αυτοκίνητο που οδηγούσε ντεραπάρισε, εκείνος όμως, βγήκε από μέσα άθικτος, αφού κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο Πέτρος Κωστόπουλος αναχώρησε από νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζε και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα στις 7.00 το πρωί της Τρίτης σε μία απότομη στροφή η πίσω δεξιά ρόδα βρήκε σε μια μεγάλη πέτρα και σε συνδυασμό με τα λάδια που υπήρχαν στο οδόστρωμα το όχημα του ανατράπηκε από την πλευρά του οδηγού, που κινούνταν εκείνη την ώρα στο δρόμο τον βοήθησαν να βγει από το όχημα του. Ο ίδιος πάντως δεν είχε χτυπήσει και όταν έφτασε η οδική βοήθεια απομακρύνθηκε από το χώρο του συμβάντος.

Ταρακουνήθηκαν μέχρι και τα βότσαλα: Η σύντροφος του Γιασικεβίτσιους στην Ψαρού [βίντεο]

Η Ελληνίδα σύντροφος του Γιασικεβίτσιους ανάβει φωτιές στην Μύκονο με το κορμί της και οι άνδρες δεν μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω της....

Η Άννα Δούκα είναι άκρως εντυπωσιακή και οι περισσότεροι καρφώνουν το βλέμμα τους επάνω της. Η ίδια και ο σύντροφος της, ο βετεράνος Λιθουανός μπασκετμπολίστας Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επέλεξαν την Μύκονο για τις διακοπές τους.
Με κάθε εμφάνιση της η Άννα προκαλεί πανζουρλισμό στους άνδρες, όχι τυχαία εδώ που τα λέμε. Η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν στην παραλία Ψαρού και απαθανάτισε την εντυπωσιακή Ελληνίδα με πράσινο μπικίνι.

Άντζελα Δημητρίου: Η φωτογραφία του σώματός της που προκαλεί... "σοκ"! [φωτο]

Η δημόσια εμφάνιση της "λαίδης" μετά από πολύ καιρό έκανε όσους την είδαν ..από κοντά να "καρφωθούν" στο σώμα της. Μία εικόνα που προκαλεί... σοκ και κάνει πολλές κοπέλες να αναρωτιούνται αν θα είναι αυτό και το δικό τους μέλλον!

Γιατί αν ήξεραν από τώρα ότι μεγαλώνοντας θα αποκτήσουν τέτοιο κορμί θα... πανηγύριζαν! Μα καλά πως διατηρείται πάντα τόσο fit; Πόσες ώρες την ημέρα γυμνάζεται; Ποιο είναι το μυστικό της; Θαυμάστε τη...



Μετά από αυτό το άρθρο θα λατρέψεις τα φρύδια σου!!

Αν δεν σας αρέσουν τα φρύδια σας μετά από αυτό το άρθρο θα τα λατρέψετε…
















Όταν το σώμα σε προειδοποιεί!!! ΤΡΕΙΣ ενδείξεις πως τα νεφρά σου έχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Τα νεφρά χρησιμεύουν ως ένα φίλτρο του σώματος....Βοηθούν στην απομάκρυνση ανεπιθύμητων υλικών και αποβλήτων, ενώ ρυθμίζουν την ισορροπία των ηλεκτρολυτών και της αρτηριακής πίεσης

Επίσης φτιάχνουν ερυθροποιητίνη, που χρησιμοποιείται για να διεγείρει την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Τα νεφρά είναι ένα ζωτικό όργανο του σώματος και η ζημιά που μπορεί να υποστούν μπορεί να είναι επιζήμια για τη γενικότερη λειτουργία του σώματος.
Μειωμένη παραγωγή ούρων
Ενα από τα πρώτα σημάδια ότι υπάρχει κάποια νεφρική βλάβη είναι η μειωμένη παραγωγή ούρων. Ενώ τα ούρα μειώνονται, υπάρχει μια αυξημένη συχνότητα ούρησης. Η περιεκτικότητα των ούρων μπορεί επίσης να τα κάνει να φαίνονται σκούρα κίτρινα, κάτι που δείχνει πως συμπυκνώνονται ή μπορεί να έχουν ροζ ή κόκκινο χρώμα, κάτι που υποδηλώνει παρουσία ερυθρών αιμοσφαιρίων. Περαιτέρω ανάλυση των ούρων μπορεί να γίνει από έναν γιατρό για να δείξει τυχόν άλλα χημικά περιεχόμενα στα ούρα που θα επιτρέψουν την διάγνωση της νόσου. Περίσσεια πρωτεΐνης στα ούρα, δείχνει πως οι δυνατότητες φιλτραρίσματος των νεφρών έχουν καταστραφεί.
Αύξηση κοιλιακού βάρους, αυξημένη αρτηριακή πίεση και καρδιακός ρυθμός
Με τη συσσώρευση της παραγωγής αποβλήτων στο σώμα, υπάρχει μια εμφανής αύξηση του σωματικού βάρους, ειδικά στην κοιλιακή χώρα, που οφείλεται στην περίσσεια υγρού. Υπάρχει, επίσης, ορατή διόγκωση στα χέρια, τα πόδια και γύρω από τα μάτια. Υπάρχει πόνος αισθητός στην κοιλιά, στην περιοχή του πλευρού. Υπάρχει ακόμα μια συσσώρευση περιεκτικότητας σε νάτριο, που τραβά το νερό και αυξάνει την αρτηριακή πίεση.
Ενα άτομο με νεφρική βλάβη αναπτύσσει μέτρια έως σοβαρή υπέρταση που σημαίνει πάνω από 130/80.
Το σώμα διασπά τις πρωτεΐνες για να σχηματίσουν ουρία που κανονικά τα νεφρά την φιλτράρουν προς τα έξω κι έτσι η βλάβη στο νεφρό θα οδηγήσει σε συσσώρευση ουρίας που μετατρέπεται σε αμμωνία. Αυξημένα επίπεδα αμμωνίας είναι τοξικά για το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλούν υπνηλία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε κώμα.
Λόγω της υπερβολικής συσσώρευσης υγρού στο αίμα, η καρδιά καλείται να δουλέψει παραπάνω με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο καρδιακός ρυθμός. Ενα άτομο με νεφρική βλάβη θα παρατηρήσει πως η καρδιά του χτυπάει πιο γρήγορα από το κανονικό.
Αναιμία και ανεπάρκεια βιταμίνης D
Η αρχική νεφρική βλάβη μπορεί να περάσει απαρατήρητη μέχρις ότου τα συμπτώματα γίνουν εμφανή στα χρόνια στάδια. Η ερυθροποιητίνη που γίνεται στα νεφρά είναι μια ορμόνη που διεγείρει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η χρόνια βλάβη των νεφρών θα μειώσει τελικά την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και θα οδηγήσει σε αναιμία. Αυτό προκαλεί έναν κιτρινωπό αποχρωματισμό στα μάτια και μια χλωμή εμφάνιση του δέρματος.
Δεδομένου ότι τα νεφρά ασχολούνται επίσης με την παραγωγή βιταμίνης D, με την πάροδο του χρόνου υπάρχει μια αξιοσημείωτη ανεπάρκεια σε βιταμίνη D και οι ασθενείς θα πρέπει να λαμβάνουν συμπληρώματα.
Medinova

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Αυτή είναι η ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ στην Ελλάδα!!! Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! (PHOTO)



Είναι ωραίο να προβάλεις κάτι διαφορετικό.

Το ίδιο φαίνεται πως θα είχαν και στο μυαλό τους οι ιδιοκτήτες ενός καφέ-μπαρ στο Αίγιο.




Τόσο ο τρόπος που χτυπάνε τα προϊόντα τους (“καφεδούμπα-αναψυκτικάρα”) όσο και ο χαιρετισμός στο τέλος (“Ευχαριστούμε Ζουζούνια”), είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

21 Αυγ 2014

Άλλος άνθρωπος! Δείτε πως είναι σήμερα ο Στέλιος από το «Εμείς κι Εμείς»! [photo]

Δείτε πως είναι σήμερα ο Στέλιος από το «Εμείς κι Εμείς»...

Ο λόγος για τον ηθοποιό Στέλιο Παύλου…


Oργασμός; Ε, ρε και να ήξεραν οι άνδρες τι συμβαίνει με τον γυναικείο oργασμό

Μην σας καυχηθεί κανείς άνδρας περί... ανδρικού oργασμού ή σας αποκαλέσει ανoργασμικές γιατί ήρθε επιτέλους μια έρευνα που βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Σύμφωνα, με τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Indiana οι άνδρες μπορεί να έχουν περισσότερους oργασμούς αλλά οι γυναίκες έχουν πιο "πλούσιους" oργασμούς.

Συγκεκριμένα, στην έρευνα συμμετείχαν περίπου 6.500 άνδρες και γυναίκες ηλικίας 21- 65 ετών και σύμφωνα με αυτή διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες μπορεί να έρχονται πιο δύσκολα σε oργασμό αλλά αυτός είναι πιο "πλούσιος" σε αντίθεση με τους άνδρες που έχουν περισσότερους oργασμούς.

Ο "πλούτος" μάλιστα ενδέχεται να έχει να κάνει με τα...παιχνίδια πριν το σeξ. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα όσον αφορά τις γυναίκες και τον oργασμό.

Πάντως όπως φαίνεται το θέμα "oργασμός" θα συνεχίζει να απασχολεί τους ερευνητές καθώς υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω έρευνες στον συγκεκριμένο τομέα.

Πηγή: queen.gr

Γιατί είναι προνομιούχοι οι άνδρες με μούσια;

Ανά τους αιώνες η γενειάδα αποτελούσε σημείο ανδρισμού και σοφίας. Από τον Όμηρο μέχρι και τον...Άγιο Βασίλη, τα γένια ήταν το σήμα κατατεθέν πολλών ανδρών.

Οι Αρχαίοι Έλληνες τα θεωρούσαν ως ένα σημάδι δύναμης και ανδρείας ενώ στην Αίγυπτο όσοι κατείχαν πλούσια γενειάδα θεωρούνταν εξέχουσες προσωπικότητες.

Τα μούσια και τα γένια μπήκαν στο μικροσκόπιο των επιστημόνων και βρέθηκε ότι
χαρίζουν περισσότερα χρόνια ζωής στους άνδρες.

Mελέτη που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Southern Queensland και η οποία δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Radiation Protection Dosimetry» απέδειξε ότι τα γένια αποκλείουν το 90% με 95% των ηλικιακών ακτινών, επιβραδύνοντας με τον τρόπο αυτό τη διαδικασία
γήρανσης και μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος.

Για τους άνδρες, που παρουσιάζουν άσθμα ή αλλεργίες λόγω της γύρης ή της σκόνης, τα μουστάκια μπορούν να λειτουργήσουν ως φίλτρο και να εμποδίσουν τους αλλεργιογόνους παράγοντες, να εισέλθουν στον ανθρώπινο οργανισμό και να προκαλέσουν άσθμα ή διάφορες αλλεργίες.

Τα γένια μειώνουν και τα σημάδια της γήρανσης, καθώς οι τρίχες κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο.

Εμποδίζουν τις ασθένειες και τις λοιμώξεις

Οι τρίχες του προσώπου μπορούν να αυξήσουν τη θερμοκρασία στην περιοχή, προστατεύοντας τον κάτοχο τους από τα κρυολογήματα. Παράλληλα όσοι δεν ξυρίζονται δεν υποφέρουν από τα διάφορα εξανθήματα που προκαλεί το ξυράφι.

Εμποδίζουν την ακμή


Ειδικά, για τους νεότερους αποδείχθηκε ότι τα γένια βοηθούν στην πρόληψη της ακμής, καθώς εμποδίζουν την ανάπτυξη στιγμάτων και σπυριών στο πρόσωπο.

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μέσα σ’ ένα μήνα έχω βγάλει εξήντα χιλιάδες ευρώ»



Ονειρεύεται να πραγματοποιήσει τους στόχους του, απέχει ακόμη από τη λογική του να δημιουργήσει οικογένεια και απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι προκαλεί με την πολυτελή ζωή που προβάλλει. ΟΜάνος Γαβράς αποκαλύπτει τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει.

Υπάρχουν κάποιοι που αναρωτιούνται πώς καταφέρνεις και ζεις στην Αμερική, καθώς μέσω των φωτογραφιών που ανεβάζεις στα social media προβάλλεις μια αρκετά κοσμική και πολυτελή ζωή. Έχεις αποκτήσεις τόσα πολλά χρήματα; «Όχι. Δεν έχω αποκτήσει τόσα χρήματα. Ελπίζω να συμβεί για να μπορέσω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου και τους δικούς μου ανθρώπους, γιατί το να είμαι δίπλα σε όσους αγαπώ μου δίνει μεγάλη χαρά. Πάρα πολλές φορές η εικόνα που έχουμε για έναν άνθρωπο απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα. Και αυτό δεν ισχύει μόνο στη δική μου περίπτωση. Η παρουσία μου, π.χ. σε κάποια υπερπολυτελή σπίτια ή σε ένα learjet σχετίζεται κυρίως με κάποια events όπου είμαι καλεσμένος. Στα τέλη του μήνα πάλι, θα παρευρεθώ στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Βενετίας για λίγες μέρες, όπου όλα είναι πληρωμένα. Δεν σημαίνει δηλαδή ότι σε όλες τις περιπτώσεις καλύπτω εγώ τα έξοδά μου ή επειδή αναρτώ μια φωτογραφία είναι από διακοπές».


Εκπέμπεις πάντως την εικόνα του ανθρώπου που βγάζει περισσότερα από πενήντα χιλιάδες ευρώ το μήνα. «Όχι. Σε καμία περίπτωση. Εύχομαι να το καταφέρω. Εξάλλου η δουλειά μας είναι ασταθής. Έχει τύχει να μου έρθουν μαζεμένα χρήματα, όπως επίσης και να μην έχω καθόλου έσοδα για ένα μεγάλο διάστημα. Τις περιόδους επομένως που δεν εισπράττεις χρήματα από πουθενά, αναγκαστικά καταναλώνεις από το backup που έχεις δημιουργήσει».

Πόσα είναι τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει σε ένα μήνα; «Εξήντα χιλιάδες ευρώ. Όταν όμως δουλεύεις στην παραγωγή μιας ταινίας, δεν πληρώνεσαι μεροκάματο. Μπορεί για μεγάλο διάστημα να εργάζεσαι χωρίς άμεσο οικονομικό αντίκρισμα και έπειτα να σου έρθουν πολλά χρήματα μαζεμένα. Δεν σημαίνει ότι επειδή έκλεισε η ταινία μέσα σε είκοσι μέρες, δούλεψες αντίστοιχα και τόσο λίγο χρόνο. Το συγκεκριμένο ποσό ήρθε σχετικά εύκολα και γρήγορα. Έπειτα για καιρό ζούσα με αυτά τα χρήματα.» είπε στο περιοδικό ΕΓΩ!



Πόλεμος στο Facebook: «Διαβάστε αδέρφια τι γράφει το μ**νί ο Παπαδημούλης για τον αδερφό μου...»




Ο απόλυτος χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τις αποκαλύψεις σχετικά με το διπλό φονικό στη Μάνη, να σοκάρουν το πανελλήνιο.

Hδη δύο 19χρονοι έχουν ομολογήσει το φρικιαστικό έγκλημα ενώ σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ αναζητούνται ακόμη έξι άτομα
Την ίδια στιγμή, έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» με αναρτήσεις μέσω Facebook αλλά και με δηλώσεις ανάμεσα στους συγγενείς των δολοφονηθέντων νεαρών οι οποίοι αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση των δύο αγοριών με τη Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη που σε ανάρτηση του, τους χαρακτήρισε ΝΑΖΙ!

Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας ήλθαν και κάποια σχόλια προηγούμενων ημερών ενός εκ των θυμάτων (Γιάννη Κομμάτη) στα οποία δεν διστάζει να απειλήσει τον βουλευτή αλλά και όλους τους υποστηρικτές της αριστεράς.
Από ό,τι μπορείτε να δείτε αναφέρει ότι έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στους αριστερούς και πως θα έπρεπε να κυβερνήσει ο στρατός.
Την Τετάρτη, ο κύριος Παπαδημούλης με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε στη δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη, γράφοντας:
«Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».


Αυτό ήταν και η αφορμή ενός "πολέμου" δηλώσεων με τον αδελφό του 26χρονου, Γιάννη Σγουρό, να δηλώνει αγανακτισμένος από την συγκεκριμένη δήλωση και να τονίζει ότι ο αδελφός του δεν ήταν ναζί.

«Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;» είπε στη πρωινή εκπομπή του Ant1 και πρόσθεσε: «είμαστε μία παραδοσιακά αριστερή οικογένεια. Ας ρωτήσουν όλοι ποιοι είναι οι Σγουραίοι στη Μεσσηνία. Έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα. Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου».

Ωστόσο, ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook χαρακτήρισε τον ευρωβουλευτή «μο*νι» και συνέχισε λέγοντας:«φωτιά και τσεκούρι στον Παπαδημούλη», ενώ σε παλαιότερη του ανάρτηση αναρωτιέται αν τελικά είχε δίκιο ο Χίτλερ με την τελική λύση. Στην συγκεκριμένη ανάρτηση είχε πάρει θέση και ο αδικοχαμένος αδελφός του γράφοντας: «Όταν λέω εγώ ότι έκανε καλό στην ανθρωπότητα και ξεκαθάρισμα (αναφερόμενος στον Χίτλερ) με λέτε ρατσιστή και ναζιστή» και συνεχίζει σχολιάζοντας: «Ενάντια όλων. Ελλάδα- η αρχή όλων. Αρχή των επιστημών. Αρχή των γραμμάτων. Αρχή των τεχνών. Αρχή των Ολυμπιακών αγώνων. Αρχή του ηρωισμού.»

Την συγκεκριμένη αντίληψη για τα πολιτικά πιστεύω των δολοφονημένων ανδρών, έκαναν πιο έντονη τα τατουάζ τους, καθώς εκτός από εκφράσεις αλλά και ελληνικές σημαίες είχαν ζωγραφίσει στα κορμιά τους και σβάστικες.

Πηγη: star.gr

ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ και ΑΠΕΙΛΕΣ το ΠΡΟΦΙΛ του Facebook των Δύο 19χρονων Δραστών του Διπλού Φονικού στη Μάνη (ΦΩΤΟ)




Φωτογραφίες με καραμπίνες, χρηματικά ποσά αλλά και «ακροδεξιά» σύμβολα κοσμούν τα δύο προφίλ στο Facebook και των δύο 19χρονων που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο νεαρών στην περιοχή της Καρδαμύλης, με κίνητρο μία συναλλαγή λίγων εκατοντάδων ευρώ για αγορά αναβολικών ουσιών.



Οι δύο νεαροί ήσαν συμμαθητές σε λύκειο της Καλαμάτας και θαμώνες του ίδιου γυμναστηρίου. Ο πρώτος εξ αυτών προέρχεται από αγροτική οικογένεια και ο δεύτερος από διαζευγμένη οικογένεια ενώ ο πατέρας του, που ήταν μηχανικός, παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας.







Ο ένας 19χρονος δηλώνει από το 2012 «λοχίας» στην …Εθνική Ακαδημία του FBI!


Στα προφίλ τους επιδεικνύουν την εκγύμνασή τους αλλά και τα όπλα που φέρεται να χρησιμοποιούσαν τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα δίπλα σε μία φωτογραφία που δείχνει τουλάχιστον τρία πυροβόλα όπλα ο ένας εξ αυτών προχωρεί, στις 7 Μαΐου 2014, σε συνομιλία με κάποιον που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «Ομερτά» σχετικά με την διατρητική ικανότητα των καλάσνικοφ και άλλων όπλων. Ο ένας από τους δράστες αναφέρει επίσης ότι «κάτι που…νες Καλαματιανούς τους τρυπάνε όλα».


Ενδεικτικό είναι ακόμη ότι σε άλλη ανάρτηση ενός εκ των δραστών -την ημέρα της γιορτής του- μία φίλη του, τού αναφέρει «χρόνια πολλά μελλοντικέ δολοφόνε».


Σε επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση,σύμφωνα με το left.gr, θα προχωρήσει το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ.


makeleio.gr

Κοπέλα κολυμπάει στη Νεκρά θάλασσα και δείτε τι γίνεται… [video]

Η εμπειρία κολύμβησης είναι πραγματικά μοναδική, προσελκύοντας αρκετές χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο...

Λίγα λόγια για τη Νεκρά Θάλασσα…

Η Νεκρά θάλασσα είναι στην ουσία μια λίμνη με μήκος 77 χλμ. και μέγιστο πλάτος 16 χλμ, η οποία βρίσκεται στα σύνορα Ιορδανίας και Ισραήλ.

Η επιφάνειά της βρίσκεται περίπου 400 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Μεσογείου, κάτι που τη κάνει το χαμηλότερο σημείο επιφάνειας στην ηπειρωτική Γη.

Το όνομα της οφείλεται στο γεγονός πως καμία μορφή ζωής δεν μπορεί να επιζήσει μέσα στο υπερβολικά αλμυρό νερό της, αλλά και επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο να δημιουργηθούν «βαριά κύματα».

Η περιεκτικότητα της σε αλάτι είναι δέκα φορές μεγαλύτερη από το νερό της θάλασσας, φτάνοντας το ποσοστό του 24%. Λόγω των περιεχομένων αυτών αλάτων, το νερό της έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από αυτό της θάλασσας, που φθάνει περίπου το 1,162, συνεπώς μεγαλύτερη άνωση, μεγαλύτερη πλευστότητα, κι επομένως μπορεί κανείς να επιπλέει χωρίς προσπάθεια.

Τι γράφουν οι ληστές στο σπίτι σας πριν σας κλέψουν (pics)




Δείτε τον κώδικα επικοινωνίας που έχουν οι ληστές για να μην γίνεται ο επόμενος... στόχος
Οι ληστές έχουν δημιουργήσει ένα πρωτότυπο λεξιλόγιο που μόνο εκείνοι καταλαβαίνουν.

Για την ακρίβεια με μικρά σχήματα που ζωγραφίζουν στους τοίχους των κατοικιών, προειδοποιούν τον επόμενο... συνάδελφό τους, για το τι πρόκειται να αντιμετωπίσουν.
Στις παρακάτω εικόνες, θα δείτε τα σύμβολα που σύμφωνα με το «cretaplus», χρησιμοποιούν οι ληστές. Αν τύχει και δείτε κάποιο από αυτά έξω από το σπίτι σας, σβήστε το και καλέστε αμέσως την αστυνομία.

Οδηγίες από την ΕΛ.ΑΣ. φεύγοντας από το σπίτι
-Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.
-Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.
-Μην αφήνετε σηµειώµατα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.
-Μην αφήνετε μηνύματα έξω από την πόρτα ή γραμματοκιβώτια υπερπλήρη από έντυπα και περιοδικά στο κεφαλόσκαλο. Είναι "κράχτες" της απουσίας σας. Αποφύγετε επίσης να αφήνετε σκάλες, έπιπλα ή άλλα ογκώδη πράγματα στον κήπο σας, που θα βοηθήσουν τον επίδοξο δράστη στην αναρρίχησή του.
-Το σπίτι ή το διαµέρισµα σας να µην δείχνει "εντελώς κλειστό", υποδηλώνοντας έτσι την απουσία σας.
-Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, χρονοδιακόπτη αυτόµατου φωτισµού.
-Ενεργοποιείστε, αν υπάρχει, το σύστημα συναγερμού.
-Μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας.
-Σε περίπτωση που ενημερωθείτε από γείτονες, φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα ότι παρατηρούν κάτι ύποπτο στην οικία σας µη διστάσετε να ειδοποιήστε το "100" ή το Αστυνοµικό Τµήµα της περιοχής σας.
-Σε περίπτωση κλοπής ειδοποιήστε το "100" ή το Τµήµα Ασφαλείας της περιοχής σας.
Δείτε και τις φωτογραφίες με τα σύμβολα:




Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια συνελήφθη και κινδυνεύει με φυλάκιση



Ποια γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια συνελήφθη και κινδυνεύει με φυλάκιση;

Στο παρελθόν είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, μετά τη σύλληψη της για πλαστογραφία. Αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πιο σοβαρά για την Ιωάννα Βάη, η οποία φέρεται ως ιατρός και διατροφολόγος των επωνύμων, αφού αποδείχτηκε ότι «έθιξε» θέματα υγείας που θα μπορούσαν να προκαλέσουν κίνδυνο για την υγεία πολύ κόσμου.

Με έντονη τηλεοπτική δραστηριότητα, αφού παρουσίασε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ για θέματα υγείας, αλλά και στο πάνελ πολλών εκπομπών, η 44άχρονη Ιωάννα Βάη δέχτηκε βροχή καταγγελιών ότι διακινούσε «μαϊμού» συμπληρώματα διατροφής γνωστής εταιρείας. Φυσικά η δίωξη οικονομικού εγκλήματος, σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της.

Η δράση της, όπως αναφέρει το Ciao φαίνεται να ήταν οργανωμένη. Αφού διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρέθηκαν από την Αστυνομία πολλά πλαστά πτυχία ιατρικής. Ένα ιατρείο όμως παράνομο, αφού αποδείχτηκε πως η αναρτημένη, προβεβλημένη πινακίδα με αριθμό μητρώου, ανήκε σε άλλο νόμιμο ιατρείο. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη της παράνομης δράσης της Ιωάννας Βάη και τη σύλληψη της ξεκίνησε όταν γνωστή εταιρεία τη μήνυσε κατηγορώντας την ότι διακινούσε μέσω Διαδικτύου φιάλες κολλαγόνου, οι οποίες αποτελούσαν απομίμηση των κανονικών συμπληρωμάτων διατροφής.



Η παρουσιάστρια Ιωάννας Βάη κατά την απολογία της στα γραφεία της Οικονομικής Αστυνομίας, αποδέχτηκε όλες τις κατηγορίες, ενώ επικαλέστηκε οικονομική δυσαρέσκεια ως αίτιο για την πώληση των απομιμητικών προϊόντων, ενώ για τα πλαστά πτυχία και σφραγίδες επικαλέστηκε εμμονή για την ιατρική επιστήμη, καθώς για χρόνια έκανε κατανάλωση ψυχιατρικών φαρμάκων. «Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Το γραφείο το οποίο σας οδήγησα είναι στο όνομα της αδελφής μου. Δεν έχω σπουδάσει ιατρική, όμως είχα πάντα ψώνιο με την ιατρική και για αυτό μου άρεσε να το παίζω γιατρός. Είχα περάσει στην Ιατρική Αθηνών, τελικά δεν σπούδασα. Η αδελφή μου βέβαια δεν έχει καμία ανάμιξη σε αυτό, ούτε έφερνα πελάτες παριστάνοντας τη γιατρό» φέρεται να παραδέχτηκε στην κατάθεση της.

Ουρανία Μιχαλολιάκου: η φωτογραφία που έφερε γέλιο μέχρι δακρύων



Δείτε τη φωτογραφία της Ουρανίας Μιχαλολιάκου που έφερε γέλιο δακρύων.

Η Ουρανία Μιχαλολιάκου ανάρτησε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να απολαμβάνει τις διακοπές της, γράφοντας «Μάνη μου» και βάζοντας μια καρδούλα δίπλα από το σχόλιό της.

Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι υποστηρικτές της οι οποίοι αντί για «Μάνη μου», κατάλαβαν ότι έγραφε «μόνη μου», για αυτό και άρχισαν να στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης για τη… μοναξιά της.

Στο τέλος, έπειτα από το «τρολάρισμα» που έγινε στην ανάρτησή της, η Ουρανία Μιχαλολιάκου πήρε την κατάσταση στα χέρια της και ξεκαθάρισε στους υποστηρικτές της ότι είναι στη Μάνη και δεν είναι μόνη.



«Μάνη μου γράφω κι όχι μόνη μου!!!!» έγραψε η Ουρανία Μιχαλολιάκου.

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ: Το μυστικό που κρύβει το κινητό σας και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνωρίζετε!

Ένα «μυστικό» το οποίο έχουν όλα μας τα κινητά και είναι βέβαιο πως αγνοείτε αποκαλύπτουν μέσω της νέας τους μελέτης, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον...
Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές εξέτασαν περισσότερα από 51 κινητά τηλέφωνα. Όπως διαπίστωσαν, οι χρήστες «μεταδίδουν» στη συσκευή τους περί το 82% κοινών βακτηρίων που έχουν στα δάχτυλά τους.

Αυτό προσδίδει στο κινητό μία βακτηριακή «ταυτότητα», η οποία, όμως, αντιστοιχεί σε τρισεκατομμύρια διαφορετικούς μικροοργανισμούς που ζουν στο σώμα μας. Επί της ουσίας, δηλαδή, τα τηλέφωνά μας φέρουν το βακτηριακό «αποτύπωμα» του ιδιοκτήτη τους. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, περίπου το 82% των κοινών βακτηρίων «κατοικούσαν» τόσο στα δάχτυλα των εθελοντών, όσο και στην οθόνη του κινητού τους.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και οικογένειες βακτηρίων που εντοπίζονται στο έντερο, το δέρμα και το στόμα όπως ο στρεπτόκοκκος, ο σταφυλόκοκκος και το κορυνοβακτήριο. Μάλιστα, οι γυναίκες φαίνεται πως έχουν πιο ισχυρή βακτηριακή «παρουσία» συγκριτικά με τους άνδρες.

«Παρά το μικρό δείγμα της μελέτης, ουσιαστικά καταφέραμε να αποδείξουμε ότι τα πιο κοντινά μας υπάρχοντα δανείζονται τη βακτηριακή μας ταυτότητα», αναφέρει ο κύριος ερευνητής της μελέτης, δρ Τζέιμς Μέντοου. «Το σίγουρο είναι ότι μοιραζόμαστε πολύ περισσότερα από ένα απλό συναισθηματικό δέσιμο με το κινητό μας - κουβαλούν το προσωπικό μας μικροβίωμα», καταλήγει.

Έγινε αγρότισσα η Στέλλα Μπεζαντάκου - Δείτε πως είναι σήμερα [photo]

Η εποχή όπου η Στέλλα Μπεζαντάκου τραγουδούσε έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί καθώς... η ίδια έχει εγκατασταθεί στο Λαγονήσι και έχει δημιουργήσει έναν επίγειο «παράδεισο» με κήπο και καλλιεργεί τα δικά της λαχανικά.

Η Στέλλα ασχολείται με τον κήπο της και τον αγαπημένο με της με τον οποίο είναι πέντε χρόνια μαζί. Το ζευγάρι ήρθε ακόμη πιο κοντά μετά την ατυχία που είχε η Στέλλα με την εγκυμοσύνη της (αναγκάστηκε να διακόψει την κύηση στον τρίτο μήνα, επειδή το έμβρυο αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα) και σχεδιάζει να παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι.

Η τραγουδίστρια δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στις πίστες: «Είχα μπουχτίσει από τη νύχτα. Προτιμώ να κάνω μια πιο ήσυχη ζωή, να απολαμβάνω την ημέρα και να έρχομαι σε επαφή με τη φύση που μου αρέσει πολύ» είπε στην Espresso, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει το τραγούδι, μιας και όπως λέει, οι fans της ζητούν να ηχογραφήσει κάτι καινούριο.





Πηγή: koolnews.gr

Αυτοί είναι οι δύο δολοφόνοι της Μάνης...




Φώς στα πώς και τα γιατί της άγριας δολοφονίας του 26χρονου Κωνσταντίνου Σγούρου και του 25χρονου Γιάννη Κομμάτη επιχειρούν να δώσουν οι αστυνομικοί που ανακρίνουν εδώ και ώρες τους δύο 19χρονους νεαρούς που φέρονται ως οι δράστες του διπλού φονικού.


Δεν αποκλείεται η ανάκριση να ολοκληρωθεί και εντός της ημέρας ώστε τουλάχιστον ο ένας από τους δύο να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα για να του απαγγείλει και επισήμως κατηγορίες.

Και οι δύο 19χρονοι φίλοι (ο Π.Μ. και ο Ν.Μ.) ασχολούνταν με το bodybuilding και μάλιστα αυτή τους η ασχολία ήταν αυτή που τους έφερε κοντά στα δύο θύματα. Ο ένας από τους δύο είναι γόνος γνωστής οικογένειας της Μεσσηνίας με "ηχηρό" επώνυμο.

Ο Π.Μ. μεγάλωσε στην ευρύτερη περιοχή αλλά κατοικεί στην Καλαμάτα ενώ ο δεύτερος, ο Ν.Μ. είναι μόνιμος κάτοικος Κάμπου Αβίας.

Η αστυνομία άλλωστε έφτασε στα ίχνη του Π.Μ. από τις σημειώσεις που βρήκε στο σπίτι του και στις οποίες γινόταν αναφορά στο όνομα του Κωνσταντίνου Σγούρου από τον οποίο οι δύο 19χρονοι είχαν ζητήσει να τους προμηθεύσει αναβολικά. Η μη παράδοση του πακέτου για το οποίο οι δύο 19χρονοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν δώσει το ποσό των 800 ευρώ αποτέλεσε την αιτία του διπλού φονικού. Στους αστυνομικούς οι δύο νεαροί φέρονται να ανέφεραν ως αφορμή για να ανοίξουν πυρ με την κυνηγετική καραμπίνα ένα... χαστούκι.







Όπως είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκαν με τον 26χρονο με το πρόσχημα ότι ήθελαν να του δείξουν ένα γρήγορο αυτοκίνητο.

Όταν τα δύο θύματα έφτασαν με τη μοτοσικλέτα στο σημείο όπου τους είχαν υποδείξει οι δύο 19χρονοι, επιβιβάστηκαν σε ένα φορτηγάκι με την αιτία ότι ο δρόμος ήταν κακοτράχαλος και εκεί κάπου ξεκίνησε ο καυγάς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κουβέντα στην κουβέντα κάποια στιγμή ο ένας από τα θύματα χαστούκισε τους 19χρονους και στη συνέχεια ο ένας από τους δύο έβγαλε το όπλο και άνοιξε πυρ.







Οι δράστες, που και αυτοί είναι σωματώδεις, κατάφεραν να εξουδετερώσουν τους δυο bodybuilder και ο ένας από αυτούς πήρε το δίκαννο της μητέρας του που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγε στο ραντεβού και τους πυροβόλησε εν ψυχρώ, δίνοντάς τους μάλιστα εξ επαφής τις χαριστικές βολές!

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, οι δυο άτυχοι νεαροί βασανίστηκαν άγρια πριν δολοφονηθούν με απανωτούς πυροβολισμούς και αφού είχαν αναγκαστεί πρώτα να γονατίσουν!

Είχε άγιο ο Κωστόπουλος: ντεραπάρισε το αυτοκίνητό του!


Την τύχη με το μέρος του και έναν άγιο στο πλευρό του είχε ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστή σώθηκε από θαύμα, όταν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης το αυτοκίνητο που οδηγούσε ντεραπάρισε, εκείνος όμως, βγήκε από μέσα άθικτος, αφού κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο Πέτρος Κωστόπουλος αναχώρησε από νυχτερινό κέντρο που διασκέδαζε και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα στις 7.00 το πρωί της Τρίτης σε μία απότομη στροφή η πίσω δεξιά ρόδα βρήκε σε μια μεγάλη πέτρα και σε συνδυασμό με τα λάδια που υπήρχαν στο οδόστρωμα το όχημα του ανατράπηκε από την πλευρά του οδηγού, που κινούνταν εκείνη την ώρα στο δρόμο τον βοήθησαν να βγει από το όχημα του. Ο ίδιος πάντως δεν είχε χτυπήσει και όταν έφτασε η οδική βοήθεια απομακρύνθηκε από το χώρο του συμβάντος.

Ταρακουνήθηκαν μέχρι και τα βότσαλα: Η σύντροφος του Γιασικεβίτσιους στην Ψαρού [βίντεο]

Η Ελληνίδα σύντροφος του Γιασικεβίτσιους ανάβει φωτιές στην Μύκονο με το κορμί της και οι άνδρες δεν μπορούν να πάρουν το βλέμμα τους από πάνω της....

Η Άννα Δούκα είναι άκρως εντυπωσιακή και οι περισσότεροι καρφώνουν το βλέμμα τους επάνω της. Η ίδια και ο σύντροφος της, ο βετεράνος Λιθουανός μπασκετμπολίστας Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επέλεξαν την Μύκονο για τις διακοπές τους.
Με κάθε εμφάνιση της η Άννα προκαλεί πανζουρλισμό στους άνδρες, όχι τυχαία εδώ που τα λέμε. Η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν στην παραλία Ψαρού και απαθανάτισε την εντυπωσιακή Ελληνίδα με πράσινο μπικίνι.

Άντζελα Δημητρίου: Η φωτογραφία του σώματός της που προκαλεί... "σοκ"! [φωτο]

Η δημόσια εμφάνιση της "λαίδης" μετά από πολύ καιρό έκανε όσους την είδαν ..από κοντά να "καρφωθούν" στο σώμα της. Μία εικόνα που προκαλεί... σοκ και κάνει πολλές κοπέλες να αναρωτιούνται αν θα είναι αυτό και το δικό τους μέλλον!

Γιατί αν ήξεραν από τώρα ότι μεγαλώνοντας θα αποκτήσουν τέτοιο κορμί θα... πανηγύριζαν! Μα καλά πως διατηρείται πάντα τόσο fit; Πόσες ώρες την ημέρα γυμνάζεται; Ποιο είναι το μυστικό της; Θαυμάστε τη...



Μετά από αυτό το άρθρο θα λατρέψεις τα φρύδια σου!!

Αν δεν σας αρέσουν τα φρύδια σας μετά από αυτό το άρθρο θα τα λατρέψετε…
















Όταν το σώμα σε προειδοποιεί!!! ΤΡΕΙΣ ενδείξεις πως τα νεφρά σου έχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

Τα νεφρά χρησιμεύουν ως ένα φίλτρο του σώματος....Βοηθούν στην απομάκρυνση ανεπιθύμητων υλικών και αποβλήτων, ενώ ρυθμίζουν την ισορροπία των ηλεκτρολυτών και της αρτηριακής πίεσης

Επίσης φτιάχνουν ερυθροποιητίνη, που χρησιμοποιείται για να διεγείρει την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Τα νεφρά είναι ένα ζωτικό όργανο του σώματος και η ζημιά που μπορεί να υποστούν μπορεί να είναι επιζήμια για τη γενικότερη λειτουργία του σώματος.
Μειωμένη παραγωγή ούρων
Ενα από τα πρώτα σημάδια ότι υπάρχει κάποια νεφρική βλάβη είναι η μειωμένη παραγωγή ούρων. Ενώ τα ούρα μειώνονται, υπάρχει μια αυξημένη συχνότητα ούρησης. Η περιεκτικότητα των ούρων μπορεί επίσης να τα κάνει να φαίνονται σκούρα κίτρινα, κάτι που δείχνει πως συμπυκνώνονται ή μπορεί να έχουν ροζ ή κόκκινο χρώμα, κάτι που υποδηλώνει παρουσία ερυθρών αιμοσφαιρίων. Περαιτέρω ανάλυση των ούρων μπορεί να γίνει από έναν γιατρό για να δείξει τυχόν άλλα χημικά περιεχόμενα στα ούρα που θα επιτρέψουν την διάγνωση της νόσου. Περίσσεια πρωτεΐνης στα ούρα, δείχνει πως οι δυνατότητες φιλτραρίσματος των νεφρών έχουν καταστραφεί.
Αύξηση κοιλιακού βάρους, αυξημένη αρτηριακή πίεση και καρδιακός ρυθμός
Με τη συσσώρευση της παραγωγής αποβλήτων στο σώμα, υπάρχει μια εμφανής αύξηση του σωματικού βάρους, ειδικά στην κοιλιακή χώρα, που οφείλεται στην περίσσεια υγρού. Υπάρχει, επίσης, ορατή διόγκωση στα χέρια, τα πόδια και γύρω από τα μάτια. Υπάρχει πόνος αισθητός στην κοιλιά, στην περιοχή του πλευρού. Υπάρχει ακόμα μια συσσώρευση περιεκτικότητας σε νάτριο, που τραβά το νερό και αυξάνει την αρτηριακή πίεση.
Ενα άτομο με νεφρική βλάβη αναπτύσσει μέτρια έως σοβαρή υπέρταση που σημαίνει πάνω από 130/80.
Το σώμα διασπά τις πρωτεΐνες για να σχηματίσουν ουρία που κανονικά τα νεφρά την φιλτράρουν προς τα έξω κι έτσι η βλάβη στο νεφρό θα οδηγήσει σε συσσώρευση ουρίας που μετατρέπεται σε αμμωνία. Αυξημένα επίπεδα αμμωνίας είναι τοξικά για το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλούν υπνηλία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε κώμα.
Λόγω της υπερβολικής συσσώρευσης υγρού στο αίμα, η καρδιά καλείται να δουλέψει παραπάνω με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο καρδιακός ρυθμός. Ενα άτομο με νεφρική βλάβη θα παρατηρήσει πως η καρδιά του χτυπάει πιο γρήγορα από το κανονικό.
Αναιμία και ανεπάρκεια βιταμίνης D
Η αρχική νεφρική βλάβη μπορεί να περάσει απαρατήρητη μέχρις ότου τα συμπτώματα γίνουν εμφανή στα χρόνια στάδια. Η ερυθροποιητίνη που γίνεται στα νεφρά είναι μια ορμόνη που διεγείρει την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων. Η χρόνια βλάβη των νεφρών θα μειώσει τελικά την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και θα οδηγήσει σε αναιμία. Αυτό προκαλεί έναν κιτρινωπό αποχρωματισμό στα μάτια και μια χλωμή εμφάνιση του δέρματος.
Δεδομένου ότι τα νεφρά ασχολούνται επίσης με την παραγωγή βιταμίνης D, με την πάροδο του χρόνου υπάρχει μια αξιοσημείωτη ανεπάρκεια σε βιταμίνη D και οι ασθενείς θα πρέπει να λαμβάνουν συμπληρώματα.
Medinova

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Αυτή είναι η ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ στην Ελλάδα!!! Δείτε τη φωτογραφία που κάνει το ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ! (PHOTO)



Είναι ωραίο να προβάλεις κάτι διαφορετικό.

Το ίδιο φαίνεται πως θα είχαν και στο μυαλό τους οι ιδιοκτήτες ενός καφέ-μπαρ στο Αίγιο.




Τόσο ο τρόπος που χτυπάνε τα προϊόντα τους (“καφεδούμπα-αναψυκτικάρα”) όσο και ο χαιρετισμός στο τέλος (“Ευχαριστούμε Ζουζούνια”), είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ