ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ! “ΜΑΣ ΕΔΕΡΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ” ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)






Απολογείται σήμερα στην Εισαγγελία Ναυπλίου ο 75χρονος πατέρας που σκότωσε τον 39χρονο γιο του στο Αστρος Κυνουρίας…



Επίσης, αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα του θύματος της στυγερής δολοφονίας, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα. Στο μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους ο θείος, η σύζυγός του και ο γαμπρός του 39χρονου.

Οι κατηγορίες σε βάρος τους μετατράπηκαν σε πλημμελήματα και μόνο στον 70χρονο αδελφό του πατέρα επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ. Το δράμα που κρυβόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας αποκαλύπτεται μέσα από τη στάση του πατέρα. Οπως φέρεται να υποστήριξε ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς, δεν μετάνιωσε για το έγκλημά του, καθώς ο γιος της οικογένειας είχε ξυλοφορτώσει επανειλημμένως τους γονείς του.



Πρώην φοιτητής της γυμναστικής ακαδημίας και αρκετά σωματώδης, ο 39χρονος χειροδικούσε συχνά σε βάρος του πατέρα και της μητέρας του, με αφορμή κυρίως τα κληρονομικά. Μάλιστα, το περασμένο Πάσχα, τους είχε δέσει στο κρεβάτι και τους έδερνε αλύπητα, βιντεοσκοπώντας τα «κατορθώματά» του. Οπως δήλωσε στην αστυνομία ο 75χρονος, πριν από οκτώ χρόνια είχε πάει στην τοπική Εισαγγελία ζητώντας μέτρα προστασίας από τις βιαιοπραγίες του γιου του.

Παρερμηνεία της κατάθεσής του, λόγω περιορισμένης γνώσης της ελληνικής γλώσσας εξαιτίας της 47χρονης παραμονής του στην Αυστραλία, ισχυρίστηκε ο αδελφός του 75χρονου πατέρα, όπως και η σύζυγός του. Πλήρη άγνοια για τη δολοφονία δήλωσε και ο γαμπρός του θύματος, που προσκόμισε στοιχεία ότι τις επίμαχες ώρες της 15ης Αυγούστου βρισκόταν σε πανηγύρι του χωριού του με μεγάλη παρέα.

Αναλυτικά οι απολογίες των κατηγορουμένων

Ο αδελφός του 75χρονου παιδοκτόνου, ο οποίος κατηγορείται για περιύβριση νεκρού και εμπρησμό και αφέθηκε ελεύθερος με 3.000 ευρώ χρηματική εγγύηση, υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το βράδυ ανήμερα της Παναγίας πήγε από το σπίτι του αδελφού του, μαζί με τη σύζυγό του, για να ευχηθούν για την ονομαστικη εορτή μια εκ των ανηψιών του, αφού ο 75χρονος εκτός από τον 39χρονο γιο, έχει και τρεις κόρες. “Δεν ξέραμε τίποτα γα το τι συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι και τα έμαθαν την επομένη το πρωί, μετά την ομολογία του αδελφού του”, είπε ο θείος του θύματος, ενώ η σύζυγός του, που επίσης αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ακολούθησε την υπερασπιστική γραμμή του συζύγου της, λέγοντας ότι δε γνώριζε τίποτα για το έγκλημα.

Ο γαμπρός έχει… άλλοθι

Ο γαμπρός της οικογένειας, που κατηγορείται για ψευδορκία κι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους παρουσίασε άλλοθι, αφού υποστήριξε ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν σε άλλη περιοχή, σε απόσταση 60 χλμ. από το Άστρος, μαζί με την οικογένειά του. Το βράδυ της ίδιας ημέρας δήλωσε πως πληροφορήθηκε για κάποιο ατύχημα το οποίο συνέβη στον 39χρονο και μόνο την επόμενη ημέρα έμαθε για τη δολοφονία.

———————————————————————————————————————————————-

«Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία! Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη!» αποκάλυψε ότι του φώναζε την ώρα που του έριχνε τη χαριστική βολή

Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν έχουν συμβεί όσα αποκαλύπτονται ότι διαδραματίστηκαν στο Άστρος Κυνουρίας σε ένα οικογενειακό έγκλημα που όμοιό του δεν έχει καταγραφεί στα χρονικά καθώς για τη δολοφονία ενός 39χρονου και την απόκρυψή της συνεργάστηκαν ο πατέρας του, η μητέρα του, η θεία του, ο θείος του και ο γαμπρός του.

Η κατάθεση του αμετανόητου πατέρα στους αστυνομικούς σοκάρει ακόμα και τους πιο σκληρούς όταν περιγράφει με απόλυτη ψυχραιμία και νηφαλιότητα τι συνέβη στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

«Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. «Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;» του φώναξα» ξεκινά την περιγραφή των μοιραιών λεπτών που κατέληξαν στην δολοφονία του γιού του αφού τον περίμενε στο σπίτι τους καθώς το θύμα είχε ειδοποιήσει ότι έρχεται από την Αθήνα.

«Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω» συνεχίζει περιγράφοντας πώς έριξε τον πρώτο από τους συνολικά τρεις πυροβολισμούς που έριξε στο κορμί του ίδιου του παιδιού.

Η συνέχεια συγκλονιστική: «Κατέβηκα και του λέω: Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία! Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη!» κατέθεσε μιλώντας για τις δύο βολές που προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του γιου του στην κοιλιακή χώρα.

Εξηγήσεις για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα καθώς όχι μόνο δολοφόνησε το γιο του αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να κρύψει το έγκλημά του δίχως να διστάσει να βάλει φωτιά στο άψυχο κορμί του 39χρονου, ο 75χρονος θα δώσει το πρωί της Τρίτης όταν και θα περάσει μαζί με την 67χρονη σύζυγό του την πόρτα της ανακρίτριας.

Σήμερα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο απολογούνται οι άλλοι τρεις συγγενείς του θύματος. Ο 71χρονος θειος, η 70χρονη θεία και ο 53χρονος γαμπρός του οδηγήθηκαν το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή για να εξηγήσουν γιατί αποφάσισαν να γίνουν συνεργοί σε αυτό το έγκλημα καθώς οι δύο άνδρες βοήθησαν στη μεταφορά του πτώματος σε ερημική περιοχή και η γυναίκα βοήθησε τη νύφη της να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος και να θάψει στον κήπο τις πινακίδες του αυτοκινήτου του θύματος.

Η απόφαση για το αν θα κριθούν προφυλακιστέοι οι τρεις από τους πέντε κατηγορουμένους – αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημελλήματος για μεταφορά και περιύβριση νεκρού – θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους αργότερα μέσα στην ημέρα.

Σας υπενθυμίζουμε:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 39ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !

Άμεση εμπλοκή στην…υπόθεση της προσπάθειας συγκάλυψής του είχαν, πέρα από τον πατέρα του θύματος που πάτησε τη σκανδάλη, η μητέρα, ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του θύματος, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Το έγκλημα, το οποίο αποδίδεται σε οικονομικές διαφορές και διαπράχθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, επιχειρήθηκε να μείνει μυστικό.

Μετά τη δολοφονία του γιού του με δίκαννο όπλο (με τρεις πυροβολισμούς), ο 75χρονος δράστης προσέτρεξε για βοήθεια στον 71χρονο αδερφό του, θείο του θύματος.

Έβαλαν το πτώμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, έβγαλαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και πήγαν σε ερημική τοποθεσία, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το σπίτι, όπου το πυρπόλησαν προκειμένου να εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Από εκεί τους μετέφερε πίσω στο σπίτι, ο 53χρονος γαμπρός του δράστη. Στο σπίτι, η 67χρονη μητέρα του θύματος, μαζί με την 70χρονη σύζυγο του αδερφού του δράστη, καθάρισαν όλη την αυλή, προκειμένου να εξαφανίσουν στοιχεία του εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν αρχικά την ταυτότητα του θύματος, είχαν στρέψει αμέσως τις έρευνες στο συγγενικό περιβάλλον του.

Όταν αυτά τα ενοχοποιητικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στον 75χρονο, κατά την εξέτασή του, ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικογενειακές διαφορές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Επιπλέον, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις Έλληνες και συγκεκριμένα, η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος θείος του θύματος (αδερφός του πατέρα), η 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου) και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος (σύζυγος της αδερφής του θύματος). Για την εμπλοκή τους αυτή, οι συγγενείς συμπεριελήφθησαν στη σχετική δικογραφία.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ένας κάλυκας, ρούχα τα οποία έφεραν ίχνη αίματος, καθώς και οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος που είχαν βγάλει, οι οποίες ήταν θαμμένες στον κήπο της οικίας του δράστη.

.













Για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του 39χρονου στο Άστρος, το πτώμα του οποίου βρέθηκεαπανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Περιφερειακός Διευθυντής Ασφαλείας Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Ανδρέας Αποστολόπουλος.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι εξιχνιάστηκε άμεσα η υπόθεση και ότι συγκεκριμένα μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες του τμήματος ασφαλείας Τρίπολης προέκυψε ότι δράστης είναι ο πατέρας του, ο οποίος είναι 71 ετών.
Από τα στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι συμμετοχή για διάφορες πράξεις είχαν κι άλλα μέλη της οικογένειες του. Για το λόγο αυτό έγιναν συνολικά 5 συλλήψεις.
Πάντοτε σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, τα αίτια ήταν ότι «υπήρχε μία χρόνια διαφορά στην οικογένεια μεταξύ πατέρα και γιου και προχθές είχαμε το τραγικό αυτό συμβάν.
Ο πατέρας ομολόγησε και τη δολοφονία αλλά και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου, παράλληλα όμως στην υπόθεση αυτή έχουν εμπλοκή και άλλα μέλη της οικογένειας.»

Στη συνέχεια, ο κ. Αποστολόπουλος είπε ότι «το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχανε οι δύο τους, τον περίμενε ο πατέρας στο σπίτι και με δίκαννο τον πυροβόλησε τρεις φορές. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του αδελφού του, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του θύματος και τις έκρυψαν στον κήπο, το μετάφεραν και το περίλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά για να μην αφήσουν ίχνη.

Η μητέρα του δράστη και η θεία του θύματος συμμετείχαν από τα μέχρι τώρα στοιχεία με σκοπό να αποκρύψουν τα ίχνη και τα άλλα στοιχεία που υπήρχαν κατά τη στιγμή της εγκληματικής ενέργειας.
Μετά, οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν από το σημείο από το 53χρονο γαμπρό τους.»

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για μία συγκλονιστική υπόθεση.
Οι δράστες είναι 5 και θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Ναυπλίου για τα περαιτέρω.

Μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφέρθηκε ότι ο δράστης αρχικά προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι ο γιος του έφυγε με κάποιους άγνωστους. Στη συνέχεια όμως ομολόγησε.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ότι «η δολοφονία έγινε γύρω στις 3.00 το μεσημέρι και σε μίση με μία ώρα τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο».

Τέλος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λάμπρος Κατσαντώνης υπογράμμισε ότι «από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι είχαν όντως διαφορές και πολλές φορές το θύμα βιαιοπραγούσε εναντίον της μητέρας του και του πατέρα του, όπως ισχυρίζονται μέλη της οικογένειας.
Το θύμα ήταν κάτοικος Αθηνών.»



Ακολουθεί βίντεο!






Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας 39χρονου ημεδαπού, στο Άστρος Αρκαδίας
Δράστης είναι ο 75χρονος πατέρας του θύματος, ο οποίος συνελήφθη και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα (4) άτομα, συγγενείς του θύματος, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση

Εξιχνιάστηκε άμεσα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης και ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 39χρονου ημεδαπού. Η σωρός του είχε βρεθεί απανθρακωμένη προχθές (15.8.2014) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή στο Άστρος Αρκαδίας, στο εσωτερικό οχήματος ιδιοκτησίας του, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.
Για την εξιχνίαση του εγκλήματος πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες, στο πλαίσιο των οποίων αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα που προέκυψαν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.
Όπως προέκυψε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 75χρονος πατέρας του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη.
Κατά την εξέτασή του ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικογενειακές διαφορές.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπλέον, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις (4) ημεδαποί και συγκεκριμένα, η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος θείος του θύματος (αδερφός του πατέρα), η 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου) και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος (σύζυγος της αδερφής του θύματος).

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την 15.8.2014 το μεσημέρι, στο Άστρος Αρκαδίας, στην αυλή της πατρικής οικίας του θύματος, ο 75χρονος, μετά από φραστικό επεισόδιο με τον 39χρονο γιο του, τον πυροβόλησε τρεις (3) φορές με κυνηγετικό όπλο (δίκαννο, το οποίο κατείχε νόμιμα ο 75χρονος), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του 71χρονου, τοποθέτησαν το πτώμα του 39χρονου στο εσωτερικό οχήματος ιδιοκτησίας του, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του και μετέβησαν σε ερημική περιοχή, όπου και προκάλεσαν πυρκαγιά στο όχημα, προκειμένου να εξαφανιστούν ίχνη και ενοχοποιητικά στοιχεία. Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στην οικία του δράστη. Παράλληλα, η 67χρονη και η 70χρονη, προέβησαν στον λεπτομερή καθαρισμό της αυλής της οικίας, με σκοπό επίσης να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος. Για την εμπλοκή τους αυτή, οι συγγενείς συμπεριλήφθησαν στη σχετική δικογραφία.

Κατά τις έρευνες, σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr,βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ένας κάλυκας, ρούχα τα οποία έφεραν ίχνη αίματος, καθώς και οι προαναφερόμενες πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες ήταν θαμμένες στον κήπο της οικίας του δράστη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Το νέο διαφημιστικό σποτ της WIND εμφανίζει το χάρτη της Ελλάδος, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!! [VIDEO]



Τόσα χρόνια είναι στην Ελλάδα η WIND και τα παίρνει χοντρά από τους Έλληνες πελάτες της !!!
Οι διευθυντές και οι διοίκησή της είναι Έλληνες (;;;) !!!
Έτσι λένε τουλάχιστον !!!
Είναι δυνατό να μη γνωρίζουν ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι Ελληνικά, ότι ο Έβρος ανήκει στην Ελλάδα και ότι η Κέρκυρα δεν είναι αλβανικό νησί ;;;

Αυτό δεν το περιμέναμε! Δείτε πώς είναι η Sarah Jessica Parker… με μαγιό! [photos]

Παρά το γεγονός ότι πλησιάζει τα 50 η πρωταγωνίστρια του Sεx and the City Sarah Jessica Parker διατηρεί... την άψογη σιλουέτα της σε τέτοιο βαθμό που θα κάνει πολλές 20άρες να κοκκινήσουν από τη ζήλια τους.

Η 49χρονη Parker έκανε το μπάνιο της μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της στην παραλία Montauk στο Long Island της Νέας Υόρκης και ο φακός την απαθανάτισε πότε να παίζει με τα κουβαδάκια και τις τσουγκράνες και πότε να παρακολουθεί εναγωνίως τις κόρες τους την ώρα που κολυμπούσαν.

Η σταρ επέλεξε για την εξόρμησή της στην παραλία ένα μπλε ολόσωμο μαγιό, επιλογή που θα περίμενε κανείς από την Πάρκερ αφού και στη σειρά ποτέ δεν είχε εμφανιστεί πρoκλητικά ντυμένη. Πάντως, η ηθοποιός διαθέτει μια αψεγάδιαστη σιλουέτα.











Πηγή: youweekly.gr

Τους τσακώσαμε! Ποιο εpωτευμένο ζευγάρι βολτάρει στη Μύκονο χεράκι-χεράκι; [photo]

Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο και είναι... πιο εpωτευμένο από ποτέ!

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, πέτυχε την Γωγώ Φαρμάκη με τον Άκη Ίσικ να κάνουν ανέμελοι , την βόλτα τους και να κρατιούνται χεράκι- χεράκι!


Έpωτας και ζώδια: Διάλεξε το πιο γλυκό μήνυμα για να τον τρελάνεις!

Επιχείρησε να φτιάξεις μερικούς από αυτούς τους ζαχαρούχους οιωνούς που προλέγουν την τύχη της αγάπης στη ζωή σου!
Σου έχει συμβεί, ενώ σου αρέσει πολύ κάποιος, να σε πιάνει μία αμηχανία και να μη μπορείς να πεις ούτε το όνομα σου;

Εάν ανήκεις κι εσύ στους σιωπηλούς τύπους όταν πρόκειται να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, άφησε τη γεύση να κάνει την «επαφή» με έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο.

Πως;
Η ιδέα βασίζεται στις γνωστές Candy Hearts, οι οποίες είναι μικρές καραμέλες σε σχήμα καρδιάς και πωλούνται συνήθως την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σε κάθε καρδιά είναι τυπωμένο ένα μήνυμα όπως «Be Mine», «Kiss Me», «Call Me», «Αs Get Busy» και «Miss You».

Ο.Κ, μπορεί να μην έχουμε Άγιο Βαλεντίνο, αλλά εσύ μπορείς να τα λατρέψεις πραγματικά και να τολμήσεις να παίξεις. Επιχείρησε να φτιάξεις μερικούς από αυτούς τους ζαχαρούχους οιωνούς που προλέγουν την τύχη της αγάπης στη ζωή σου!

Κατόπιν, κάνε μια γλυκιά μικρή περιοδεία μέσα στο ζωδιακό κύκλο, απλά για να δεις τι καραμέλα- καρδιά θα διάλεγες άραγε;

Ιδού μερικές νόστιμες επιλογές ανά ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ
Burn baby burn
Hot for you
Love me now

ΤΑΥΡΟΣ
Forever yours
Hold me
Can’t let go

ΔΙΔΥΜΟΣ
Love me two times
With or without you
Two hearts beat as one

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Cry me a river
Be my baby
Home sweet home

ΛΕΩΝ
Let love rule
Hear me roar
Express yourself

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Lonely heart
Do it clean
Perfect for you

ΖΥΓΟΣ
Love and marriage
Will you marry me
You complete me

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Die hard lover
All or nothing
Mine all mine

ΤΟΞΟΤΗΣ
Come fly with me
Young at heart
You had me at hello

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Devil at heart
No mountain high enough
Money talks

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Get your freak on
Kinky!
Don’t fence me in

ΙΧΘΥΕΣ
Love is the drug
Sea of love
Love is blindness

aplita.gr

Αυτό κι αν είναι comeback – Μετά την «Πολυκατοικία» επιστρέφει στην Tv μέσα από τα «Κλεμμένα Όνειρα»

Τα τελευταία χρόνια ήταν στο Λονδίνο όπου εργαζόταν, τώρα... επιστρέφει στην Ελλάδα και θα τον δούμε στην πετυχημένη σειρά του Mega, Κλεμμένα Όνειρα.

Η σειρά όπως έχει πει άλλωστε και ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Αρβανίτης, θα έχει πολλές αλλαγές στον 3ο κύκλο της. Ποιος είναι λοιπόν ο τυχερός που θα εισβάλλει στην καθημερινή σειρά; Ο Νίκος Πουρσανίδης ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό τηλεοπτικό comeback.

Η τελευταία του δουλειά στην τηλεόραση ήταν ο ρόλος του Χρήστου στην σειρά Πολυκατοικία. Μετά το τέλος του σίριαλ ο ηθοποιός έφυγε για το Λονδίνο μαζί με τη σύντροφό του Κατερίνα Παπαδοπούλου, όπου και παντρεύτηκαν.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, στη σειρά θα είναι ζευγάρι με την Αννίτα Κούλη, η οποία θα ενσαρκώσει τη Λήδα, μια μυστηριώδη γυναίκα που θα μπει στις ζωές των ηρώων προκειμένου να πάρει την εκδίκηση της...





Πηγή: gossip-tv.gr

Όνομα – έκπληξη σκέφτεται να πει το «ναι» στο Dancing! [photo]

Με πάρα πολλά πρόσωπα έχουν μιλήσει οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, μιας και επιθυμούν το φετινό DWTS να είναι... μια πολύ ξεχωριστή παραγωγή που θα προκαλέσει αρκετό θόρυβο όχι μόνο όταν τα παπούτσια των διαγωνιζομένων θα χτυπάνε στο παρκέ, αλλά και όταν οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι θα εμφανίζονται. Έτσι, μερικά ακόμη πρόσωπα που οι συζητήσεις τους με τους ανθρώπους του καναλιού βρίσκονται σε εξέλιξη είναι οι Ιωάννης Μελισσανίδης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Χριστίνα Αλούπη και η Πέμυ Ζούνη. Για την τελευταία, όπως αναφέρει η Real, υπήρχε ενδιαφέρον για να πάρει θέση και στην κριτική επιτροπή, αλλά μάλλον υπερισχύει η ιδέα να χορέψει μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια.






Πηγή: gossip-tv.gr

Δείτε πως είναι σήμερα η ΑΡΕΤΗ ΚΟΣΜΙΔΟΥ το παιδί θαύμα του "The Voice" [photo]

Η θηλυκή πλευρά της Αρετής που μας...
καθήλωσε όλους.

Λέγανε διάφορα για το στυλ της... για τα ρούχα της, το πώς στεκόταν...

Μόνο που η Αρετή, το παιδί θαύμα από την Αλεξανδρούπολη πήγε στο The Voice για να δείξει το ταλέντο της.

Όχι να περάσει από καλλιστεία μόδας.

Αλλά ναι και η πιτσιρίκα είναι θηλυκό όταν θέλει...


ΣΟΚ: Σφάχτηκε μπροστά στο κοινό στο Βρετανία έχεις ταλέντο...Δείτε τι έγινε στη συνέχεια… [video]

Κριτές και κοινό πάγωσαν...
Προσπαθώντας να κάνει ένα μαγικό κόλπο με σπαθί…σφάχτηκε.

Δείτε όμως τι έγινε στη συνέχεια…

Μιζούρι: Βίντεο - σοκ από τη δολοφονία του Μάικλ Μπράουν



Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ερασιτεχνικό video, που δείχνει τον 18χρονο Μάικλ Μπράουν να κείτεται νεκρός στο οδόστρωμα μπροστά από δύο αστυνομικούς στο Φέργκιουσον του Μιζούρι.

Το video έδωσε στη δημοσιότητα το CNN και σε αυτό φαίνεται και ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε έξι φορές (σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρόσφατης ιατροδικαστικής έκθεσης).

Γιατί μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει τατουάζ στη μέση



Οι κίνδυνοι από τα τατουάζ είναι πολλοί και οι περισσότεροι γνωστοί. Όσα μελάνια έχουν χυθεί για τη δημιουργία τατουάζ, αλλά τόσα έχουν χρησιμοποιήσει και οι επιστήμονες για να αποτρέψουν ή να προστατεύσουν τους φανατικούς του είδους.



Συνεχώς έρχονται στο φως και νέα στοιχεία για την επικινδυνότητα αυτής της μόδας, ειδικά σε ότι αφορά τα σημεία που γίνονται τα τατουάζ.
Οι αναισθησιολόγοι, σύμφωνα με το health.usnews.com εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με την επισκληρίδιο αναισθησία στις γυναίκες που έχουν τατουάζ στη μέση.
Ειδικά οι έγκυες γυναίκες που έχουν τατουάζ στη μέση, στη σπονδυλική στήλη, και θέλουν να κάνουν επισκληρίδιο αναισθησία, διατρέχουν τον κίνδυνο η βελόνα να μεταφέρει χρωστική ουσία στο εσωτερικό της σπονδυλικής στήλης και στον μυελό των οστών.

Έξυπνο τρικ για να βρείτε ποιo πρατήριο έχει πειραγμένη αντλία!





Οι επιτήδειοι πάντα υπάρχουν και ορισμένοι βενζινοπώλες δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Όπως διαβάσαμε πρόσφατα στο Έθνος, μια μειοψηφία βενζινοπωλών επεμβαίνει στο λογισμικό των αντλιών με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτα το λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη απ τους οδηγούς.





Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.
Η απουσία ελέγχου και η μεγάλη πτώση της ζήτησης λόγω ακρίβειας, βοηθούν τους επιτήδειους με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.
Ένας μόνο τρόπος υπάρχει γι να βρούμε ποιο βενζινάδικο έχει πειραγμένη αντλία, η οποία συνιστά μια μικρή ταλαιπωρία αλλά είναι ικανή να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης.
Βρίσκετε λοιπόν ένα μπιτόνι με αρίθμηση στο πλάι ή να γνωρίζετε έστω με ακρίβεια τν χωρητικότητα του (π.χ 10 lt – 20 lt).
Ζητάτε στο πρατήριο να σας το γεμίσουν για την μηχανή του γκαζόν που υποτίθεται ότι διαθέτετε. Αν ο βενζινάς αρνηθεί συμβαίνουν τα εξής: ή παρασέβεται τους κανόνες ασφαλείας ή κάτι σας κρύβει. Αν δεχτεί να σας το φουλάρει δεν έχετε παρά να διασταυρώσετε το τι γράφει η αντλία με την ποσότητα που πέφτει στο μπιτόνι σας.

Το αλκοολούχο ποτό που καθαρίζει τις αρτηρίες και προστατεύει το συκώτι!





Κι όμως υπάρχει ένα αλκοολούχο ποτό που όχι μόνο δρα ευεργετικά στις αρτηρίες, αλλά προστατεύει το στομάχι και το συκώτι. Μάλιστα, το ποτό αυτό συνοδεύει τα ελληνικά καλοκαίρια, και για πολλούς είναι απαραίτητη συνήθεια.



Ο λόγος βέβαια για το ούζο, το οποίο αποτελεί βιομηχανικό μίγμα καθαρής αλκοόλης, νερού και αρωματικών ουσιών με κύριο το γλυκάνισο.
Λέγεται ότι η ονομασία «ούζο» προέρχεται από το εξής περιστατικό: Μια Ιταλική (ή Επτανησιώτικη) εμπορική εταιρεία είχε συσκευάσει μια παρτίδα τσίπουρου εξαιρετικής ποιότητας και πολύ πλούσιου σε γλυκάνισο. Στα κιβώτια αναγράφονταν η ένδειξη “USO MASSALIA” δηλ. «για χρήση στη Μασσαλία».
Αυτό έγινε “σλόγκαν” και για αρκετό καιρό σήμαινε το πολύ καλό τσίπουρο. Το σλόγκαν γρήγορα συντμήθηκε (έφυγε το “Μασσαλία”). Αρκετά αργότερα το ούζο τυποποιήθηκε σαν άλλο, ξεχωριστό ποτό.
Σύμφωνα με τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, ΜSc Επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και Προέδρου της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, το ούζο έχει περίπου 284 θερμίδες και το άρωμά του οφείλεται στον γλυκάνισο. Στο φυτό αυτό περιέχονται οργανικές χημικές ουσίες οι οποίες ονομάζονται τερπένια. Είναι αυτά που εξασφαλίζουν το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου, άρα και του ούζου.
Η ευεργετική δράση των τερπενίων
Πολλαπλές μελέτες έχουν καταδείξει ότι τα τερπένια αποτελούν ουσίες οι οποίες παρουσιάζουν σημαντική αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.
Μεταξύ άλλων εμφανίζουν ισχυρά αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά που προστατεύουν τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες, στις οποίες οφείλονται πολλές ασθένειες (π.χ. καρδιοπάθειες, διάφορες μορφές καρκίνου, γήρανση του δέρματος, σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ.). Επίσης τα τερπένια είναι γνωστό ότι παρεμποδίζουν την οξείδωση της LDL (γνωστή ως «κακή» χοληστερίνη).
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί στον άνθρωπο να δρουν προληπτικά κατά του σχηματισμού αθηρωματικής πλάκας.
Πειράματα, επίσης, έδειξαν ότι προστατεύουν το ήπαρ, δρουν κατά του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού και επομένως συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του έλκους και ανακουφίζουν ασθενείς με νόσο του Crohn βελτιώνοντας την κλινική τους εικόνα και μειώνοντας τη φλεγμονή.

Η μητέρα του Σταλόνε, 92 ετών, «λιώνει» στα γυμναστήρια (pics)


Ο Sylvester Stallone στα 68 του χρόνια συνεχίζει να διατηρείται σε φόρμα καθώς γυμνάζεται συστηματικά. Το ίδιο όμως κάνει και η 92χρονη μητέρα του, Jackie, η οποία σε άψογη φόρμα, καθημερινά, πηγαίνει γυμναστήριο και κάνει όλα τα όργανα... από βάρη μέχρι κρίκους.



Το περιοδικό TMZ.com φωτογράφισε την αειθαλή περσόνα να απολαμβάνει τη γυμναστική και την... διασημότητα.










Σοκ στη Ζάκυνθο: Τουρίστας επιτέθηκε και σκότωσε υπάλληλο ξενοδοχείου (ΒΙΝΤΕΟ)




Αίσθηση κι αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου προκαλεί το συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη στον Λαγανά, όπου υπάλληλος ξενοδοχείου έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από τουρίστες στους οποίους είχε πάει να κάνει σύσταση.



«Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, μετέβη ξημερώματα στο δωμάτιο όπου διέμεναν τρεις νεαροί Πολωνοί τουρίστες ηλικίας 23, 28 και 40, προκειμένου να τους κάνει σύσταση, καθώς έκαναν πολλή φασαρία και αναστάτωναν το ξενοδοχείο. Εκεί υπήρξε ένας έντονος διαπληκτισμός, μια λογομαχία, και ο μικρότερος στην ηλικία, έσπρωξε με δύναμη τον άτυχο υπάλληλο ο οποίος πέφτοντας πίσω χτύπησε το κεφάλι του στα σκαλοπάτια.
Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, στη συνέχεια με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Αθήνας και δυστυχώς τα ξημερώματα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή».

Έξυπνες λύσεις σε απλά πράγματα!


Δεν είναι λίγες οι φορές που πνιγόμαστε κυριολεκτικά σε μια κουταλιά νερό θέλοντας να αντιμετωπίσουμε απλά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν στην κουζίνα μας ή όταν ασχολούμαστε με κάποιες οικιακές δραστηριότητες και δεν γνωρίζουμε τη λύση στο πρόβλημα. Μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί θα σας δείξει τον τρόπο που θα κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη…

1. Για να βγει ευκολότερα το κέτσαπ από το μπουκάλι, βάλτε μέσα ένα καλαμάκι και τραβήξτε στη συνέχεια προς τα έξω.

2. Αφαιρέστε την τσίχλα που κόλλησε στα μαλλιά βουρτσίζοντας με λίγη βαζελίνη ή βούτυρο.



3. Για να καθαρίσετε τα κηροπήγια από τα κεριά που έχουν τρέξει, βάλτε τα στην κατάψυξη για 20 λεπτά και το κερί θα φύγει μόνο του.

4. Για να περάστε μια κλωστή στη βελόνα θα το κάνετε ευκολότερα εάν πρώτα ψεκάσετε την άκρη της κλωστής με λίγη λακ.

5. Αν χρειάζεται να μετρήσετε συγκεκριμένη ποσότητα μελιού για μια συνταγή, πριν χρησιμοποιήσετε κουτάλι ή δοχείο αλείψτε το με λίγο λάδι. Το μέλι δεν θα κολλήσει στα τοιχώματα.



6. Αφαιρέστε τα άλατα από τα δερμάτινα παπούτσια τρίβοντας με ένα διάλυμα από μια κουταλιά της σούπας ξίδι σε ένα φλιτζάνι νερό.

7. Για να απομακρύνετε με φυσικό τρόπο την κακοσμία των αθλητικών υποδημάτων, πασπαλίστε με λίγη μαγειρική σόδα και αφήστε τα έτσι για 24 ώρες.

8. Οι κολλημένες ετικέτες τιμών σε διάφορα είδη ή τα παιδικά αυτοκόλλητα αφαιρούνται εύκολα εάν τα ζεστάνετε με το πιστολάκι.



9. Τρίψτε με ένα μολύβι το φερμουάρ που κόλλησε και ο γραφίτης θα λειτουργήσει ως άριστο λιπαντικό.

10. Για να βγει ευκολότερα ο χυμός από τα πορτοκάλια ή τα λεμόνια, πριν τα κόψετε κυλήστε τα πάνω στο τραπέζι.

11. Για να φύγει η μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια, τρίψτε τα με ένα κουτάλι.



12. Όταν αισθάνεστε κουρασμένοι, φάτε μια τσίχλα με γεύση κανέλα.

13. Καταπολεμήστε τον ενοχλητικό λόξυγγα καταπίνοντας ένα κουταλάκι ζάχαρη.

17 διαφορετικές χρήσεις καθημερινών αντικειμένων!

Υπάρχουν γύρω μας πολλά αντικείμενα που ατ χρησιμοποιούμε μόνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, γιατι έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε. Τρώμε απλώς μια μπανάνα, πετάμε τους φελλούς από το κρασί, βάζουμε τη μαγιονέζα στο σάντουιτς, πετάμε την παλιά και ξεραμένη μάσκαρα και πολλά ακόμη. Όλα αυτά όμως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και κάπως αλλιώς λύνοντας σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητά μας, χωρίς να χρειαστεί να κουραστούμε ιδιαίτερα. Δείτε στη συνέχεια πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο κάποια αντικείμενα για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη…

1. Με το ανοιχτήρι για τις κονσέρβες μπορείς να κόψεις τις πλαστικές συσκευασίες προϊόντων



2. Ρίξε δυο σταγόνες αλατούχο διάλυμα στην ξεραμένη μάσκαρα



3. Φτιάξε μικρές γλαστρούλες για παχύφυτα μέσα σε φελλούς



4. Επιδιόρθωσε τις γρατζουνιές στα cd με μια μπανάνα



5. Καθάρισε το εσωτερικό της τσάντας με το ρολό που μαζεύεις τις τρίχες των ζώων από τα έπιπλα



6. Φάε μερικά marshmallows όταν έχεις πονόλαιμο



7. Χρησιμοποίησε την εφημερίδα ως «απορροφητήρα» οσμών



8. Άνοιξε το καπάκι από τα γυάλινα βάζα με ένα κουτάλι



9. Φτιάξε το γαλλικό μανικιούρ σου χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι



10. Καθάρισε τα άλατα του νερού που έχουν παραμείνει σε ξύλινες επιφάνειες με μαγιονέζα



11. Βάλε στο νερό του βάζου με τα λουλούδια μερικές σταγόνες βότκα και 1 κ.γλ. ζάχαρη για να διατηρηθούν περισσότερο



12. Χρησιμοποίησε το απολυμαντικό τζελ χεριών για να αφαιρέσεις λεκέδες από μελάνι



13. Κόψε με οδοντικό νήμα μαλακό τυρί ή κέικ σε φέτες



14. Άναψε τα κεριά που έχεις στη βάση βάζων χρησιμοποιώντας μακαρόνια



15. Βάλε μουστάρδα στο κάψιμο



16. Άλειψε την επιφάνεια σκληρών τυριών με λίγο βούτυρο για να μη μουχλιάσουν



17. Απάλυνε τη φαγούρα από το τσίμπημα των κουνουπιών με λίγο διαφανές μανό






ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

19 Αυγ 2014

ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ! “ΜΑΣ ΕΔΕΡΝΕ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΟΥΣΕ” ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ… (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)






Απολογείται σήμερα στην Εισαγγελία Ναυπλίου ο 75χρονος πατέρας που σκότωσε τον 39χρονο γιο του στο Αστρος Κυνουρίας…



Επίσης, αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα του θύματος της στυγερής δολοφονίας, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε τίποτα. Στο μεταξύ, ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους ο θείος, η σύζυγός του και ο γαμπρός του 39χρονου.

Οι κατηγορίες σε βάρος τους μετατράπηκαν σε πλημμελήματα και μόνο στον 70χρονο αδελφό του πατέρα επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ. Το δράμα που κρυβόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας αποκαλύπτεται μέσα από τη στάση του πατέρα. Οπως φέρεται να υποστήριξε ο παιδοκτόνος στους αστυνομικούς, δεν μετάνιωσε για το έγκλημά του, καθώς ο γιος της οικογένειας είχε ξυλοφορτώσει επανειλημμένως τους γονείς του.



Πρώην φοιτητής της γυμναστικής ακαδημίας και αρκετά σωματώδης, ο 39χρονος χειροδικούσε συχνά σε βάρος του πατέρα και της μητέρας του, με αφορμή κυρίως τα κληρονομικά. Μάλιστα, το περασμένο Πάσχα, τους είχε δέσει στο κρεβάτι και τους έδερνε αλύπητα, βιντεοσκοπώντας τα «κατορθώματά» του. Οπως δήλωσε στην αστυνομία ο 75χρονος, πριν από οκτώ χρόνια είχε πάει στην τοπική Εισαγγελία ζητώντας μέτρα προστασίας από τις βιαιοπραγίες του γιου του.

Παρερμηνεία της κατάθεσής του, λόγω περιορισμένης γνώσης της ελληνικής γλώσσας εξαιτίας της 47χρονης παραμονής του στην Αυστραλία, ισχυρίστηκε ο αδελφός του 75χρονου πατέρα, όπως και η σύζυγός του. Πλήρη άγνοια για τη δολοφονία δήλωσε και ο γαμπρός του θύματος, που προσκόμισε στοιχεία ότι τις επίμαχες ώρες της 15ης Αυγούστου βρισκόταν σε πανηγύρι του χωριού του με μεγάλη παρέα.

Αναλυτικά οι απολογίες των κατηγορουμένων

Ο αδελφός του 75χρονου παιδοκτόνου, ο οποίος κατηγορείται για περιύβριση νεκρού και εμπρησμό και αφέθηκε ελεύθερος με 3.000 ευρώ χρηματική εγγύηση, υποστήριξε πως δεν γνώριζε τίποτα. Συγκεκριμένα, τόνισε πως το βράδυ ανήμερα της Παναγίας πήγε από το σπίτι του αδελφού του, μαζί με τη σύζυγό του, για να ευχηθούν για την ονομαστικη εορτή μια εκ των ανηψιών του, αφού ο 75χρονος εκτός από τον 39χρονο γιο, έχει και τρεις κόρες. “Δεν ξέραμε τίποτα γα το τι συνέβη νωρίτερα το μεσημέρι και τα έμαθαν την επομένη το πρωί, μετά την ομολογία του αδελφού του”, είπε ο θείος του θύματος, ενώ η σύζυγός του, που επίσης αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, ακολούθησε την υπερασπιστική γραμμή του συζύγου της, λέγοντας ότι δε γνώριζε τίποτα για το έγκλημα.

Ο γαμπρός έχει… άλλοθι

Ο γαμπρός της οικογένειας, που κατηγορείται για ψευδορκία κι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους παρουσίασε άλλοθι, αφού υποστήριξε ότι την ημέρα της δολοφονίας βρισκόταν σε άλλη περιοχή, σε απόσταση 60 χλμ. από το Άστρος, μαζί με την οικογένειά του. Το βράδυ της ίδιας ημέρας δήλωσε πως πληροφορήθηκε για κάποιο ατύχημα το οποίο συνέβη στον 39χρονο και μόνο την επόμενη ημέρα έμαθε για τη δολοφονία.

———————————————————————————————————————————————-

«Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία! Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη!» αποκάλυψε ότι του φώναζε την ώρα που του έριχνε τη χαριστική βολή

Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν έχουν συμβεί όσα αποκαλύπτονται ότι διαδραματίστηκαν στο Άστρος Κυνουρίας σε ένα οικογενειακό έγκλημα που όμοιό του δεν έχει καταγραφεί στα χρονικά καθώς για τη δολοφονία ενός 39χρονου και την απόκρυψή της συνεργάστηκαν ο πατέρας του, η μητέρα του, η θεία του, ο θείος του και ο γαμπρός του.

Η κατάθεση του αμετανόητου πατέρα στους αστυνομικούς σοκάρει ακόμα και τους πιο σκληρούς όταν περιγράφει με απόλυτη ψυχραιμία και νηφαλιότητα τι συνέβη στην αυλή του σπιτιού του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

«Στο σπίτι δεν ήταν κανείς. Τον περίμενα στο μπαλκόνι. Μόλις έφτασε άρχισε να χτυπά την πόρτα. «Η μάνα σου λείπει. Εσύ δεν έχεις κλειδιά;» του φώναξα» ξεκινά την περιγραφή των μοιραιών λεπτών που κατέληξαν στην δολοφονία του γιού του αφού τον περίμενε στο σπίτι τους καθώς το θύμα είχε ειδοποιήσει ότι έρχεται από την Αθήνα.

«Πήρε μια γλάστρα και μου την πέταξε από την αυλή στο μπαλκόνι. Εγώ τον πυροβόλησα με το δίκαννο με ένα μονόβολο. Έπεσε κάτω» συνεχίζει περιγράφοντας πώς έριξε τον πρώτο από τους συνολικά τρεις πυροβολισμούς που έριξε στο κορμί του ίδιου του παιδιού.

Η συνέχεια συγκλονιστική: «Κατέβηκα και του λέω: Ποιο πόδι θα μου έκοβες, το αριστερό; Πάρε μία! Θα μου έκοβες και το δεξί; Πάρε κι άλλη!» κατέθεσε μιλώντας για τις δύο βολές που προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του γιου του στην κοιλιακή χώρα.

Εξηγήσεις για το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα καθώς όχι μόνο δολοφόνησε το γιο του αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να κρύψει το έγκλημά του δίχως να διστάσει να βάλει φωτιά στο άψυχο κορμί του 39χρονου, ο 75χρονος θα δώσει το πρωί της Τρίτης όταν και θα περάσει μαζί με την 67χρονη σύζυγό του την πόρτα της ανακρίτριας.

Σήμερα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο απολογούνται οι άλλοι τρεις συγγενείς του θύματος. Ο 71χρονος θειος, η 70χρονη θεία και ο 53χρονος γαμπρός του οδηγήθηκαν το μεσημέρι ενώπιον του ανακριτή για να εξηγήσουν γιατί αποφάσισαν να γίνουν συνεργοί σε αυτό το έγκλημα καθώς οι δύο άνδρες βοήθησαν στη μεταφορά του πτώματος σε ερημική περιοχή και η γυναίκα βοήθησε τη νύφη της να καθαρίσει τον τόπο του εγκλήματος και να θάψει στον κήπο τις πινακίδες του αυτοκινήτου του θύματος.

Η απόφαση για το αν θα κριθούν προφυλακιστέοι οι τρεις από τους πέντε κατηγορουμένους – αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημελλήματος για μεταφορά και περιύβριση νεκρού – θα ληφθεί μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους αργότερα μέσα στην ημέρα.

Σας υπενθυμίζουμε:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ Ο ΝΟΥΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 39ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !

Άμεση εμπλοκή στην…υπόθεση της προσπάθειας συγκάλυψής του είχαν, πέρα από τον πατέρα του θύματος που πάτησε τη σκανδάλη, η μητέρα, ο θείος, η θεία και ο γαμπρός του θύματος, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Το έγκλημα, το οποίο αποδίδεται σε οικονομικές διαφορές και διαπράχθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, επιχειρήθηκε να μείνει μυστικό.

Μετά τη δολοφονία του γιού του με δίκαννο όπλο (με τρεις πυροβολισμούς), ο 75χρονος δράστης προσέτρεξε για βοήθεια στον 71χρονο αδερφό του, θείο του θύματος.

Έβαλαν το πτώμα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, έβγαλαν τις πινακίδες κυκλοφορίας και πήγαν σε ερημική τοποθεσία, σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από το σπίτι, όπου το πυρπόλησαν προκειμένου να εξαφανίσουν τα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Από εκεί τους μετέφερε πίσω στο σπίτι, ο 53χρονος γαμπρός του δράστη. Στο σπίτι, η 67χρονη μητέρα του θύματος, μαζί με την 70χρονη σύζυγο του αδερφού του δράστη, καθάρισαν όλη την αυλή, προκειμένου να εξαφανίσουν στοιχεία του εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί αφού εντόπισαν αρχικά την ταυτότητα του θύματος, είχαν στρέψει αμέσως τις έρευνες στο συγγενικό περιβάλλον του.

Όταν αυτά τα ενοχοποιητικά στοιχεία παρουσιάστηκαν στον 75χρονο, κατά την εξέτασή του, ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικογενειακές διαφορές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Επιπλέον, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις Έλληνες και συγκεκριμένα, η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος θείος του θύματος (αδερφός του πατέρα), η 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου) και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος (σύζυγος της αδερφής του θύματος). Για την εμπλοκή τους αυτή, οι συγγενείς συμπεριελήφθησαν στη σχετική δικογραφία.

Κατά τις έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ένας κάλυκας, ρούχα τα οποία έφεραν ίχνη αίματος, καθώς και οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος που είχαν βγάλει, οι οποίες ήταν θαμμένες στον κήπο της οικίας του δράστη.

.













Για την εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας του 39χρονου στο Άστρος, το πτώμα του οποίου βρέθηκεαπανθρακωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο Περιφερειακός Διευθυντής Ασφαλείας Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Ανδρέας Αποστολόπουλος.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι εξιχνιάστηκε άμεσα η υπόθεση και ότι συγκεκριμένα μετά από άμεσες και συντονισμένες ενέργειες του τμήματος ασφαλείας Τρίπολης προέκυψε ότι δράστης είναι ο πατέρας του, ο οποίος είναι 71 ετών.
Από τα στοιχεία της προανάκρισης προκύπτει ότι συμμετοχή για διάφορες πράξεις είχαν κι άλλα μέλη της οικογένειες του. Για το λόγο αυτό έγιναν συνολικά 5 συλλήψεις.
Πάντοτε σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αστυνομίας, τα αίτια ήταν ότι «υπήρχε μία χρόνια διαφορά στην οικογένεια μεταξύ πατέρα και γιου και προχθές είχαμε το τραγικό αυτό συμβάν.
Ο πατέρας ομολόγησε και τη δολοφονία αλλά και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου, παράλληλα όμως στην υπόθεση αυτή έχουν εμπλοκή και άλλα μέλη της οικογένειας.»

Στη συνέχεια, ο κ. Αποστολόπουλος είπε ότι «το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχανε οι δύο τους, τον περίμενε ο πατέρας στο σπίτι και με δίκαννο τον πυροβόλησε τρεις φορές. Στη συνέχεια με τη βοήθεια του αδελφού του, αφού προηγουμένως αφαίρεσαν τις πινακίδες του αυτοκινήτου του θύματος και τις έκρυψαν στον κήπο, το μετάφεραν και το περίλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά για να μην αφήσουν ίχνη.

Η μητέρα του δράστη και η θεία του θύματος συμμετείχαν από τα μέχρι τώρα στοιχεία με σκοπό να αποκρύψουν τα ίχνη και τα άλλα στοιχεία που υπήρχαν κατά τη στιγμή της εγκληματικής ενέργειας.
Μετά, οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν από το σημείο από το 53χρονο γαμπρό τους.»

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για μία συγκλονιστική υπόθεση.
Οι δράστες είναι 5 και θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Ναυπλίου για τα περαιτέρω.

Μετά από ερωτήσεις δημοσιογράφων, αναφέρθηκε ότι ο δράστης αρχικά προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς, λέγοντας ότι ο γιος του έφυγε με κάποιους άγνωστους. Στη συνέχεια όμως ομολόγησε.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε ότι «η δολοφονία έγινε γύρω στις 3.00 το μεσημέρι και σε μίση με μία ώρα τον μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο».

Τέλος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης και Αστυνομικός Υποδιευθυντής Λάμπρος Κατσαντώνης υπογράμμισε ότι «από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει ότι είχαν όντως διαφορές και πολλές φορές το θύμα βιαιοπραγούσε εναντίον της μητέρας του και του πατέρα του, όπως ισχυρίζονται μέλη της οικογένειας.
Το θύμα ήταν κάτοικος Αθηνών.»



Ακολουθεί βίντεο!






Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξιχνιάστηκε άμεσα υπόθεση ανθρωποκτονίας 39χρονου ημεδαπού, στο Άστρος Αρκαδίας
Δράστης είναι ο 75χρονος πατέρας του θύματος, ο οποίος συνελήφθη και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα (4) άτομα, συγγενείς του θύματος, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση

Εξιχνιάστηκε άμεσα, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης και ενδελεχούς έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, υπόθεση ανθρωποκτονίας 39χρονου ημεδαπού. Η σωρός του είχε βρεθεί απανθρακωμένη προχθές (15.8.2014) το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή στο Άστρος Αρκαδίας, στο εσωτερικό οχήματος ιδιοκτησίας του, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά.
Για την εξιχνίαση του εγκλήματος πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες, στο πλαίσιο των οποίων αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα στοιχεία, τα δεδομένα και τα ευρήματα που προέκυψαν από την εξέλιξη και την πρόοδο των ερευνών.
Όπως προέκυψε, δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 75χρονος πατέρας του θύματος, ο οποίος και συνελήφθη.
Κατά την εξέτασή του ομολόγησε και περιέγραψε με λεπτομέρειες την ανθρωποκτονία, ισχυριζόμενος ότι προέβη στο έγκλημα για οικογενειακές διαφορές.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπρησμό, ψευδορκία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Επιπλέον, για την εμπλοκή τους στην υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη τέσσερις (4) ημεδαποί και συγκεκριμένα, η 67χρονη μητέρα του θύματος, ο 71χρονος θείος του θύματος (αδερφός του πατέρα), η 70χρονη θεία του θύματος (σύζυγος του 71χρονου) και ο 53χρονος γαμπρός του θύματος (σύζυγος της αδερφής του θύματος).

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, την 15.8.2014 το μεσημέρι, στο Άστρος Αρκαδίας, στην αυλή της πατρικής οικίας του θύματος, ο 75χρονος, μετά από φραστικό επεισόδιο με τον 39χρονο γιο του, τον πυροβόλησε τρεις (3) φορές με κυνηγετικό όπλο (δίκαννο, το οποίο κατείχε νόμιμα ο 75χρονος), με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα

Στη συνέχεια, με τη βοήθεια του 71χρονου, τοποθέτησαν το πτώμα του 39χρονου στο εσωτερικό οχήματος ιδιοκτησίας του, αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας του και μετέβησαν σε ερημική περιοχή, όπου και προκάλεσαν πυρκαγιά στο όχημα, προκειμένου να εξαφανιστούν ίχνη και ενοχοποιητικά στοιχεία. Από την περιοχή τους παρέλαβε ο 53χρονος και τους μετέφερε πίσω στην οικία του δράστη. Παράλληλα, η 67χρονη και η 70χρονη, προέβησαν στον λεπτομερή καθαρισμό της αυλής της οικίας, με σκοπό επίσης να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος. Για την εμπλοκή τους αυτή, οι συγγενείς συμπεριλήφθησαν στη σχετική δικογραφία.

Κατά τις έρευνες, σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr,βρέθηκε και κατασχέθηκε το όπλο του εγκλήματος, ένας κάλυκας, ρούχα τα οποία έφεραν ίχνη αίματος, καθώς και οι προαναφερόμενες πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες ήταν θαμμένες στον κήπο της οικίας του δράστη.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Το νέο διαφημιστικό σποτ της WIND εμφανίζει το χάρτη της Ελλάδος, ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !!! [VIDEO]



Τόσα χρόνια είναι στην Ελλάδα η WIND και τα παίρνει χοντρά από τους Έλληνες πελάτες της !!!
Οι διευθυντές και οι διοίκησή της είναι Έλληνες (;;;) !!!
Έτσι λένε τουλάχιστον !!!
Είναι δυνατό να μη γνωρίζουν ότι τα νησιά του Αιγαίου είναι Ελληνικά, ότι ο Έβρος ανήκει στην Ελλάδα και ότι η Κέρκυρα δεν είναι αλβανικό νησί ;;;

Αυτό δεν το περιμέναμε! Δείτε πώς είναι η Sarah Jessica Parker… με μαγιό! [photos]

Παρά το γεγονός ότι πλησιάζει τα 50 η πρωταγωνίστρια του Sεx and the City Sarah Jessica Parker διατηρεί... την άψογη σιλουέτα της σε τέτοιο βαθμό που θα κάνει πολλές 20άρες να κοκκινήσουν από τη ζήλια τους.

Η 49χρονη Parker έκανε το μπάνιο της μαζί με τα παιδιά της και τον σύζυγό της στην παραλία Montauk στο Long Island της Νέας Υόρκης και ο φακός την απαθανάτισε πότε να παίζει με τα κουβαδάκια και τις τσουγκράνες και πότε να παρακολουθεί εναγωνίως τις κόρες τους την ώρα που κολυμπούσαν.

Η σταρ επέλεξε για την εξόρμησή της στην παραλία ένα μπλε ολόσωμο μαγιό, επιλογή που θα περίμενε κανείς από την Πάρκερ αφού και στη σειρά ποτέ δεν είχε εμφανιστεί πρoκλητικά ντυμένη. Πάντως, η ηθοποιός διαθέτει μια αψεγάδιαστη σιλουέτα.











Πηγή: youweekly.gr

Τους τσακώσαμε! Ποιο εpωτευμένο ζευγάρι βολτάρει στη Μύκονο χεράκι-χεράκι; [photo]

Το νιόπαντρο ζευγάρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στη Μύκονο και είναι... πιο εpωτευμένο από ποτέ!

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, πέτυχε την Γωγώ Φαρμάκη με τον Άκη Ίσικ να κάνουν ανέμελοι , την βόλτα τους και να κρατιούνται χεράκι- χεράκι!


Έpωτας και ζώδια: Διάλεξε το πιο γλυκό μήνυμα για να τον τρελάνεις!

Επιχείρησε να φτιάξεις μερικούς από αυτούς τους ζαχαρούχους οιωνούς που προλέγουν την τύχη της αγάπης στη ζωή σου!
Σου έχει συμβεί, ενώ σου αρέσει πολύ κάποιος, να σε πιάνει μία αμηχανία και να μη μπορείς να πεις ούτε το όνομα σου;

Εάν ανήκεις κι εσύ στους σιωπηλούς τύπους όταν πρόκειται να εκφράσεις τα συναισθήματα σου, άφησε τη γεύση να κάνει την «επαφή» με έναν πρωτότυπο και διασκεδαστικό τρόπο.

Πως;
Η ιδέα βασίζεται στις γνωστές Candy Hearts, οι οποίες είναι μικρές καραμέλες σε σχήμα καρδιάς και πωλούνται συνήθως την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Σε κάθε καρδιά είναι τυπωμένο ένα μήνυμα όπως «Be Mine», «Kiss Me», «Call Me», «Αs Get Busy» και «Miss You».

Ο.Κ, μπορεί να μην έχουμε Άγιο Βαλεντίνο, αλλά εσύ μπορείς να τα λατρέψεις πραγματικά και να τολμήσεις να παίξεις. Επιχείρησε να φτιάξεις μερικούς από αυτούς τους ζαχαρούχους οιωνούς που προλέγουν την τύχη της αγάπης στη ζωή σου!

Κατόπιν, κάνε μια γλυκιά μικρή περιοδεία μέσα στο ζωδιακό κύκλο, απλά για να δεις τι καραμέλα- καρδιά θα διάλεγες άραγε;

Ιδού μερικές νόστιμες επιλογές ανά ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ
Burn baby burn
Hot for you
Love me now

ΤΑΥΡΟΣ
Forever yours
Hold me
Can’t let go

ΔΙΔΥΜΟΣ
Love me two times
With or without you
Two hearts beat as one

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Cry me a river
Be my baby
Home sweet home

ΛΕΩΝ
Let love rule
Hear me roar
Express yourself

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Lonely heart
Do it clean
Perfect for you

ΖΥΓΟΣ
Love and marriage
Will you marry me
You complete me

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Die hard lover
All or nothing
Mine all mine

ΤΟΞΟΤΗΣ
Come fly with me
Young at heart
You had me at hello

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Devil at heart
No mountain high enough
Money talks

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Get your freak on
Kinky!
Don’t fence me in

ΙΧΘΥΕΣ
Love is the drug
Sea of love
Love is blindness

aplita.gr

Αυτό κι αν είναι comeback – Μετά την «Πολυκατοικία» επιστρέφει στην Tv μέσα από τα «Κλεμμένα Όνειρα»

Τα τελευταία χρόνια ήταν στο Λονδίνο όπου εργαζόταν, τώρα... επιστρέφει στην Ελλάδα και θα τον δούμε στην πετυχημένη σειρά του Mega, Κλεμμένα Όνειρα.

Η σειρά όπως έχει πει άλλωστε και ο σκηνοθέτης, Δημήτρης Αρβανίτης, θα έχει πολλές αλλαγές στον 3ο κύκλο της. Ποιος είναι λοιπόν ο τυχερός που θα εισβάλλει στην καθημερινή σειρά; Ο Νίκος Πουρσανίδης ο οποίος ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό τηλεοπτικό comeback.

Η τελευταία του δουλειά στην τηλεόραση ήταν ο ρόλος του Χρήστου στην σειρά Πολυκατοικία. Μετά το τέλος του σίριαλ ο ηθοποιός έφυγε για το Λονδίνο μαζί με τη σύντροφό του Κατερίνα Παπαδοπούλου, όπου και παντρεύτηκαν.

Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, στη σειρά θα είναι ζευγάρι με την Αννίτα Κούλη, η οποία θα ενσαρκώσει τη Λήδα, μια μυστηριώδη γυναίκα που θα μπει στις ζωές των ηρώων προκειμένου να πάρει την εκδίκηση της...





Πηγή: gossip-tv.gr

Όνομα – έκπληξη σκέφτεται να πει το «ναι» στο Dancing! [photo]

Με πάρα πολλά πρόσωπα έχουν μιλήσει οι άνθρωποι του ΑΝΤ1, μιας και επιθυμούν το φετινό DWTS να είναι... μια πολύ ξεχωριστή παραγωγή που θα προκαλέσει αρκετό θόρυβο όχι μόνο όταν τα παπούτσια των διαγωνιζομένων θα χτυπάνε στο παρκέ, αλλά και όταν οι ίδιοι οι διαγωνιζόμενοι θα εμφανίζονται. Έτσι, μερικά ακόμη πρόσωπα που οι συζητήσεις τους με τους ανθρώπους του καναλιού βρίσκονται σε εξέλιξη είναι οι Ιωάννης Μελισσανίδης, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Χριστίνα Αλούπη και η Πέμυ Ζούνη. Για την τελευταία, όπως αναφέρει η Real, υπήρχε ενδιαφέρον για να πάρει θέση και στην κριτική επιτροπή, αλλά μάλλον υπερισχύει η ιδέα να χορέψει μαζί με τα υπόλοιπα αστέρια.






Πηγή: gossip-tv.gr

Δείτε πως είναι σήμερα η ΑΡΕΤΗ ΚΟΣΜΙΔΟΥ το παιδί θαύμα του "The Voice" [photo]

Η θηλυκή πλευρά της Αρετής που μας...
καθήλωσε όλους.

Λέγανε διάφορα για το στυλ της... για τα ρούχα της, το πώς στεκόταν...

Μόνο που η Αρετή, το παιδί θαύμα από την Αλεξανδρούπολη πήγε στο The Voice για να δείξει το ταλέντο της.

Όχι να περάσει από καλλιστεία μόδας.

Αλλά ναι και η πιτσιρίκα είναι θηλυκό όταν θέλει...


ΣΟΚ: Σφάχτηκε μπροστά στο κοινό στο Βρετανία έχεις ταλέντο...Δείτε τι έγινε στη συνέχεια… [video]

Κριτές και κοινό πάγωσαν...
Προσπαθώντας να κάνει ένα μαγικό κόλπο με σπαθί…σφάχτηκε.

Δείτε όμως τι έγινε στη συνέχεια…

Μιζούρι: Βίντεο - σοκ από τη δολοφονία του Μάικλ Μπράουν



Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει ερασιτεχνικό video, που δείχνει τον 18χρονο Μάικλ Μπράουν να κείτεται νεκρός στο οδόστρωμα μπροστά από δύο αστυνομικούς στο Φέργκιουσον του Μιζούρι.

Το video έδωσε στη δημοσιότητα το CNN και σε αυτό φαίνεται και ο αστυνομικός που τον πυροβόλησε έξι φορές (σύμφωνα με τα αποτελέσματα της πρόσφατης ιατροδικαστικής έκθεσης).

Γιατί μια γυναίκα δεν πρέπει να κάνει τατουάζ στη μέση



Οι κίνδυνοι από τα τατουάζ είναι πολλοί και οι περισσότεροι γνωστοί. Όσα μελάνια έχουν χυθεί για τη δημιουργία τατουάζ, αλλά τόσα έχουν χρησιμοποιήσει και οι επιστήμονες για να αποτρέψουν ή να προστατεύσουν τους φανατικούς του είδους.



Συνεχώς έρχονται στο φως και νέα στοιχεία για την επικινδυνότητα αυτής της μόδας, ειδικά σε ότι αφορά τα σημεία που γίνονται τα τατουάζ.
Οι αναισθησιολόγοι, σύμφωνα με το health.usnews.com εκφράζουν την ανησυχία τους σχετικά με την επισκληρίδιο αναισθησία στις γυναίκες που έχουν τατουάζ στη μέση.
Ειδικά οι έγκυες γυναίκες που έχουν τατουάζ στη μέση, στη σπονδυλική στήλη, και θέλουν να κάνουν επισκληρίδιο αναισθησία, διατρέχουν τον κίνδυνο η βελόνα να μεταφέρει χρωστική ουσία στο εσωτερικό της σπονδυλικής στήλης και στον μυελό των οστών.

Έξυπνο τρικ για να βρείτε ποιo πρατήριο έχει πειραγμένη αντλία!





Οι επιτήδειοι πάντα υπάρχουν και ορισμένοι βενζινοπώλες δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Όπως διαβάσαμε πρόσφατα στο Έθνος, μια μειοψηφία βενζινοπωλών επεμβαίνει στο λογισμικό των αντλιών με σκοπό να «κερδίσουν» μέχρι και 12 λεπτα το λίτρο στην αμόλυβδη βενζίνη απ τους οδηγούς.





Μάλιστα οι πειραγμένες αντλίες μπορούν να αποδώσουν σε κάποιον κέρδος μέχρι και 18.000 ευρώ το μήνα.
Η απουσία ελέγχου και η μεγάλη πτώση της ζήτησης λόγω ακρίβειας, βοηθούν τους επιτήδειους με αποτέλεσμα να χρεώνουν τους οδηγούς από 3,5% έως και 7% επιπλέον από την πραγματική τιμή, οι οποίοι χάνουν -χωρίς να το καταλάβουν- 12 λεπτά το λίτρο.
Ένας μόνο τρόπος υπάρχει γι να βρούμε ποιο βενζινάδικο έχει πειραγμένη αντλία, η οποία συνιστά μια μικρή ταλαιπωρία αλλά είναι ικανή να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης.
Βρίσκετε λοιπόν ένα μπιτόνι με αρίθμηση στο πλάι ή να γνωρίζετε έστω με ακρίβεια τν χωρητικότητα του (π.χ 10 lt – 20 lt).
Ζητάτε στο πρατήριο να σας το γεμίσουν για την μηχανή του γκαζόν που υποτίθεται ότι διαθέτετε. Αν ο βενζινάς αρνηθεί συμβαίνουν τα εξής: ή παρασέβεται τους κανόνες ασφαλείας ή κάτι σας κρύβει. Αν δεχτεί να σας το φουλάρει δεν έχετε παρά να διασταυρώσετε το τι γράφει η αντλία με την ποσότητα που πέφτει στο μπιτόνι σας.

Το αλκοολούχο ποτό που καθαρίζει τις αρτηρίες και προστατεύει το συκώτι!





Κι όμως υπάρχει ένα αλκοολούχο ποτό που όχι μόνο δρα ευεργετικά στις αρτηρίες, αλλά προστατεύει το στομάχι και το συκώτι. Μάλιστα, το ποτό αυτό συνοδεύει τα ελληνικά καλοκαίρια, και για πολλούς είναι απαραίτητη συνήθεια.



Ο λόγος βέβαια για το ούζο, το οποίο αποτελεί βιομηχανικό μίγμα καθαρής αλκοόλης, νερού και αρωματικών ουσιών με κύριο το γλυκάνισο.
Λέγεται ότι η ονομασία «ούζο» προέρχεται από το εξής περιστατικό: Μια Ιταλική (ή Επτανησιώτικη) εμπορική εταιρεία είχε συσκευάσει μια παρτίδα τσίπουρου εξαιρετικής ποιότητας και πολύ πλούσιου σε γλυκάνισο. Στα κιβώτια αναγράφονταν η ένδειξη “USO MASSALIA” δηλ. «για χρήση στη Μασσαλία».
Αυτό έγινε “σλόγκαν” και για αρκετό καιρό σήμαινε το πολύ καλό τσίπουρο. Το σλόγκαν γρήγορα συντμήθηκε (έφυγε το “Μασσαλία”). Αρκετά αργότερα το ούζο τυποποιήθηκε σαν άλλο, ξεχωριστό ποτό.
Σύμφωνα με τον Κλινικό Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, ΜSc Επιστημονικό Διευθυντή του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και Προέδρου της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας κ. Δημήτρη Γρηγοράκη, το ούζο έχει περίπου 284 θερμίδες και το άρωμά του οφείλεται στον γλυκάνισο. Στο φυτό αυτό περιέχονται οργανικές χημικές ουσίες οι οποίες ονομάζονται τερπένια. Είναι αυτά που εξασφαλίζουν το χαρακτηριστικό άρωμα του γλυκάνισου, άρα και του ούζου.
Η ευεργετική δράση των τερπενίων
Πολλαπλές μελέτες έχουν καταδείξει ότι τα τερπένια αποτελούν ουσίες οι οποίες παρουσιάζουν σημαντική αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση.
Μεταξύ άλλων εμφανίζουν ισχυρά αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά που προστατεύουν τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού από τις ελεύθερες ρίζες, στις οποίες οφείλονται πολλές ασθένειες (π.χ. καρδιοπάθειες, διάφορες μορφές καρκίνου, γήρανση του δέρματος, σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ.). Επίσης τα τερπένια είναι γνωστό ότι παρεμποδίζουν την οξείδωση της LDL (γνωστή ως «κακή» χοληστερίνη).
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορεί στον άνθρωπο να δρουν προληπτικά κατά του σχηματισμού αθηρωματικής πλάκας.
Πειράματα, επίσης, έδειξαν ότι προστατεύουν το ήπαρ, δρουν κατά του ελικοβακτηριδίου του πυλωρού και επομένως συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του έλκους και ανακουφίζουν ασθενείς με νόσο του Crohn βελτιώνοντας την κλινική τους εικόνα και μειώνοντας τη φλεγμονή.

Η μητέρα του Σταλόνε, 92 ετών, «λιώνει» στα γυμναστήρια (pics)


Ο Sylvester Stallone στα 68 του χρόνια συνεχίζει να διατηρείται σε φόρμα καθώς γυμνάζεται συστηματικά. Το ίδιο όμως κάνει και η 92χρονη μητέρα του, Jackie, η οποία σε άψογη φόρμα, καθημερινά, πηγαίνει γυμναστήριο και κάνει όλα τα όργανα... από βάρη μέχρι κρίκους.



Το περιοδικό TMZ.com φωτογράφισε την αειθαλή περσόνα να απολαμβάνει τη γυμναστική και την... διασημότητα.










Σοκ στη Ζάκυνθο: Τουρίστας επιτέθηκε και σκότωσε υπάλληλο ξενοδοχείου (ΒΙΝΤΕΟ)




Αίσθηση κι αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Ζακύνθου προκαλεί το συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη στον Λαγανά, όπου υπάλληλος ξενοδοχείου έχασε τη ζωή του όταν χτυπήθηκε από τουρίστες στους οποίους είχε πάει να κάνει σύσταση.



«Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου, μετέβη ξημερώματα στο δωμάτιο όπου διέμεναν τρεις νεαροί Πολωνοί τουρίστες ηλικίας 23, 28 και 40, προκειμένου να τους κάνει σύσταση, καθώς έκαναν πολλή φασαρία και αναστάτωναν το ξενοδοχείο. Εκεί υπήρξε ένας έντονος διαπληκτισμός, μια λογομαχία, και ο μικρότερος στην ηλικία, έσπρωξε με δύναμη τον άτυχο υπάλληλο ο οποίος πέφτοντας πίσω χτύπησε το κεφάλι του στα σκαλοπάτια.
Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου διακομίστηκε αμέσως στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, στη συνέχεια με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της Αθήνας και δυστυχώς τα ξημερώματα της Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή».

Έξυπνες λύσεις σε απλά πράγματα!


Δεν είναι λίγες οι φορές που πνιγόμαστε κυριολεκτικά σε μια κουταλιά νερό θέλοντας να αντιμετωπίσουμε απλά καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν στην κουζίνα μας ή όταν ασχολούμαστε με κάποιες οικιακές δραστηριότητες και δεν γνωρίζουμε τη λύση στο πρόβλημα. Μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί θα σας δείξει τον τρόπο που θα κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη…

1. Για να βγει ευκολότερα το κέτσαπ από το μπουκάλι, βάλτε μέσα ένα καλαμάκι και τραβήξτε στη συνέχεια προς τα έξω.

2. Αφαιρέστε την τσίχλα που κόλλησε στα μαλλιά βουρτσίζοντας με λίγη βαζελίνη ή βούτυρο.



3. Για να καθαρίσετε τα κηροπήγια από τα κεριά που έχουν τρέξει, βάλτε τα στην κατάψυξη για 20 λεπτά και το κερί θα φύγει μόνο του.

4. Για να περάστε μια κλωστή στη βελόνα θα το κάνετε ευκολότερα εάν πρώτα ψεκάσετε την άκρη της κλωστής με λίγη λακ.

5. Αν χρειάζεται να μετρήσετε συγκεκριμένη ποσότητα μελιού για μια συνταγή, πριν χρησιμοποιήσετε κουτάλι ή δοχείο αλείψτε το με λίγο λάδι. Το μέλι δεν θα κολλήσει στα τοιχώματα.



6. Αφαιρέστε τα άλατα από τα δερμάτινα παπούτσια τρίβοντας με ένα διάλυμα από μια κουταλιά της σούπας ξίδι σε ένα φλιτζάνι νερό.

7. Για να απομακρύνετε με φυσικό τρόπο την κακοσμία των αθλητικών υποδημάτων, πασπαλίστε με λίγη μαγειρική σόδα και αφήστε τα έτσι για 24 ώρες.

8. Οι κολλημένες ετικέτες τιμών σε διάφορα είδη ή τα παιδικά αυτοκόλλητα αφαιρούνται εύκολα εάν τα ζεστάνετε με το πιστολάκι.



9. Τρίψτε με ένα μολύβι το φερμουάρ που κόλλησε και ο γραφίτης θα λειτουργήσει ως άριστο λιπαντικό.

10. Για να βγει ευκολότερα ο χυμός από τα πορτοκάλια ή τα λεμόνια, πριν τα κόψετε κυλήστε τα πάνω στο τραπέζι.

11. Για να φύγει η μυρωδιά του σκόρδου από τα χέρια, τρίψτε τα με ένα κουτάλι.



12. Όταν αισθάνεστε κουρασμένοι, φάτε μια τσίχλα με γεύση κανέλα.

13. Καταπολεμήστε τον ενοχλητικό λόξυγγα καταπίνοντας ένα κουταλάκι ζάχαρη.

17 διαφορετικές χρήσεις καθημερινών αντικειμένων!

Υπάρχουν γύρω μας πολλά αντικείμενα που ατ χρησιμοποιούμε μόνο με έναν συγκεκριμένο τρόπο, γιατι έτσι έχουμε μάθει να κάνουμε. Τρώμε απλώς μια μπανάνα, πετάμε τους φελλούς από το κρασί, βάζουμε τη μαγιονέζα στο σάντουιτς, πετάμε την παλιά και ξεραμένη μάσκαρα και πολλά ακόμη. Όλα αυτά όμως μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και κάπως αλλιώς λύνοντας σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητά μας, χωρίς να χρειαστεί να κουραστούμε ιδιαίτερα. Δείτε στη συνέχεια πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο κάποια αντικείμενα για να κάνετε τη ζωή σας ευκολότερη…

1. Με το ανοιχτήρι για τις κονσέρβες μπορείς να κόψεις τις πλαστικές συσκευασίες προϊόντων



2. Ρίξε δυο σταγόνες αλατούχο διάλυμα στην ξεραμένη μάσκαρα



3. Φτιάξε μικρές γλαστρούλες για παχύφυτα μέσα σε φελλούς



4. Επιδιόρθωσε τις γρατζουνιές στα cd με μια μπανάνα



5. Καθάρισε το εσωτερικό της τσάντας με το ρολό που μαζεύεις τις τρίχες των ζώων από τα έπιπλα



6. Φάε μερικά marshmallows όταν έχεις πονόλαιμο



7. Χρησιμοποίησε την εφημερίδα ως «απορροφητήρα» οσμών



8. Άνοιξε το καπάκι από τα γυάλινα βάζα με ένα κουτάλι



9. Φτιάξε το γαλλικό μανικιούρ σου χρησιμοποιώντας ένα λαστιχάκι



10. Καθάρισε τα άλατα του νερού που έχουν παραμείνει σε ξύλινες επιφάνειες με μαγιονέζα



11. Βάλε στο νερό του βάζου με τα λουλούδια μερικές σταγόνες βότκα και 1 κ.γλ. ζάχαρη για να διατηρηθούν περισσότερο



12. Χρησιμοποίησε το απολυμαντικό τζελ χεριών για να αφαιρέσεις λεκέδες από μελάνι



13. Κόψε με οδοντικό νήμα μαλακό τυρί ή κέικ σε φέτες



14. Άναψε τα κεριά που έχεις στη βάση βάζων χρησιμοποιώντας μακαρόνια



15. Βάλε μουστάρδα στο κάψιμο



16. Άλειψε την επιφάνεια σκληρών τυριών με λίγο βούτυρο για να μη μουχλιάσουν



17. Απάλυνε τη φαγούρα από το τσίμπημα των κουνουπιών με λίγο διαφανές μανό






ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ