Μείναμε άφωνοι! Η Δέσποινα Βανδή με μικροσκοπικό μπικίνι ανέβασε τη θερμοκρασία στο διαδίκτυο! (PHOTO)

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της και “ανεβάζει” συνέχεια photos με μαγιό.
Εδώ ποζάρει με τον κομμωτή της γράφοντας “Όμορφο καλοκαίρι!”...


Ο καλύτερος και πιο θεαματικός τρόπος για να κόψεις το καρπούζι.

Δεν ξέρω αν αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε για να κόβει καρπούζια αλλά η τεχνική του είναι καταπληκτική!....

Δείτε το βίντεο :

ΔΙΑΖΥΓΙΟ-Bόμβα στην ελληνική showbiz! Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής με τρία παιδιά χώρισε;;;(PHOTO)

Δεν είναι ευχάριστο ναι... Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά και μάλιστα τρία... Οι φήμες από καιρό έκαναν λόγο για χωρισμό και τελικά επιβεβαιώθηκαν!...

Ο Πάνος Κιάμος δεν είναι ζευγάρι με τη σύζυγό του Ζαχαρούλα με την οποία απέκτησε τρία παιδιά!
Ο ίδιος κυκλοφορεί παντού μόνος ενώ δεν φοράει πια τη βέρα του! Μάλιστα αυτή τη περίοδο κάνει εμφανίσεις ανα την Ελλάδα και τα δάχτυλα του είναι... χωρίς τον «χαλκά». Ένα κόσμημα που ιστορικά δηλώνει δέσμευση!
Διαζύγιο ακόμα δεν έχει βγει γι αυτό και εκείνος δεν κάνει κουβέντα! Δεν μιλούσε και ούτε σκέφτεται να μιλήσει για το τέλος του γάμου του! Όσο αφορά στα παιδιά του, είναι πολύ κοντά τους και τα λατρεύει αφού από μικρός ήθελε να κάνει οικογένεια!
Είναι ζόρικες αυτές οι ειδήσεις. Και ξέρω ότι διαβάζονται πολύ. Και απο την οικογένεια. Αυτό που γνωρίζω καλά είναι πως μπορεί οι δυο τους να μην είναι άλλο μαζί... αλλα θα είναι για πάντα απο κοινού στα παιδιά τους που υπεραγαπούν.

gossip-tv.gr

Πασίγνωστη ηθοποιός: «Είμαι 67 και ακόμα παίρνω ναρκωτικά»

«Αν όλοι παίρναμε ναρκωτικά αντί να πίνουμε αλκοόλ, ο κόσμος μας θα ήταν πιο..
. ήπιος!»
Ο καθένας λέει ότι θέλει και φυσικά δεν... πληρώνει! Άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς που θα... αμφισβητήσουμε μία ηθοποιό που έχει τιμηθεί με Όσκαρ όπως τη Σούζαν Σάραντον;
Σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε η Σάραντον, παραδέχθηκε πώς είχε ένα θυελλώδη δεσμό με τον επίσης πασίγνωστο Ντέιβιντ Μπάουι το 1983 αλλά με τον οποίο χώρισε γιατί η ίδια δεν ήθελε παιδιά και ας απέκτησε στο μέλλον τρία.
Υπήρξε το μεγαλύτερο από τα εννιά αδέρφια της τα οποία μεγάλωσε η ίδια και γι αυτό δεν ήθελε να αποκτήσει και δικά της παιδιά. Παρολαυτά απόκτησε δύο γιους με τον Τιμ Ρόμπινς και μία κόρη με το σκηνοθέτη Φράνκο Αμούρι.
Η ίδια παραδέχεται ότι κάνει χρήση μαγικών μανιταριών ενώ παίρνει ένα τσάι με... ψυχεδελικές ιδιότητες ενώ δηλώνει ότι αν οι άνθρωποι κάπνιζαν μαριχουάνα και έλεγαν στην κατανάλωση αλκοόλ «θα είχαμε έναν πιο ήπιο κόσμο».

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ! Θυμάστε την τηλεοπτική "Esmeralda";;; Δείτε πώς είναι σήμερα...(PHOTOS)


Αγνώριστη είναι σήμερα η Leticia Calderon, γνωστή ως Esmeralda!


Πρωταγωνίστησε στην βραζιλιάνικη σαπουνόπερα με μακριά καστανά μαλλιά το 1997.

Όλος ο κόσμος λάτρεψε τα καταπράσινα αθώα της μάτια και την ερμηνεία της στην τηλενουβέλα.

Δείτε πως είναι σήμερα η 44χρονη Leticia.


star.gr

Δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκανε αυτός ο άντρας μπροστά της!



Η κοπέλα που θα δείτε δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που την περίμενε…



Δείτε το βίντεο….

ΣOΚ με την πρωταγωνίστρια του NCIS! Παραμορφώθηκε από βαφή μαλλιών -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της σειράς NCIS, Pauley Perrette. Πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε το κομμωτήριο της προκειμένου να ανανεώσει το μαύρο χρώμα των μαλλιών της. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά σοκαριστικό καθώς, όπως η ίδια έγραψε στο twitter της η βαφή της έκανε αλλεργική αντίδραση και πρήστηκε το πρόσωπο της. Όντας φυσική ξανθιά η ηθοποιός το μαλλί της δεν «σηκώνει» άλλο μαύρο.


««Υποφέρω από μια αλλεργία που πλήττει τους ανθρώπους που βάφουν χρόνια τα μαλλιά τους. Είναι τρομερό. Το πρόσωπό μου πρήστηκε εντελώς», έγραψε στο twitter της και ανέβασε την φωτογραφία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Έβγαζαν selfie και τους χτύπησε κεραυνός! (Βίντεο)


Ακόμα και τα καιρικά φαινόμενα… μισούν τις selfie!
Ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθούσαν να τραβήξουν μία ρομαντική φώτο την ώρα που τους χτύπησε κεραυνός!
Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο Κανκούν του Μεξικό και απολάμβανε τη θάλασσα και τα μπάνια όταν τους χτύπησε η μανία της φύσης.
Ευτυχώς κανένας από αυτούς δεν τραυματίστηκε από την αστραπή, ακόμη και αν ο θόρυβος τους κατέστρεψε για λίγο τη στιγμή!



Δείτε το βίντεο:

ΤΡΟΜΕΡΟ! Αν βρεθείς ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑ… έτσι θα καταφέρεις να ανάψεις φωτιά



Φανταστείτε να βρίσκεστε σε κάμπινγκ στην εξοχή, να νυχτώνει και να μην έχετε αναπτήρα ή σπίρτα για να ανάψετε την λάμπα σας.

Δεν έχετε ούτε καν ένα.. μεγεθυντικό φακό για να εφαρμόσετε ότι μαθαίνατε στο σχολείο. Η λύση είναι απλή: Χρειάζεστε το περιτύλιγμα μιας τσίχλας, μια μπαταρία που λογικά θα έχετε από κάποιο ραδιοφωνάκι και ένα ψαλίδι!




….Δείτε στο βίντεο πως μπορείτε πολύ εύκολα να κατασκευάσετε τον «αναπτήρα της φυλακής«

Προκλητικός τυπάκος τα βάζει με όλους και πουλάει τρέλα, μέχρι που πιτσιρικάς τον ξαπλώνει με τρελή γροθιά (βίντεο)


Τα ΄θελε και τα “πάθε…



Δείτε το βίντεο…

Απίστευτο κόλπο! Δείτε πώς να κάνετε άμεσα το νερό πάγο!



Ίσως να είδατε κάτι παρόμοιο….



…αλλά το συγκεκριμένο ΣΙΓΟΡΥΡΑ όχι, γιατί είναι κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!

ΑΥΤΟ είναι το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του Κώστα Μαρτάκη!(PHOTOS)


Δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει: Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ο Κώστας Μαρτάκης εκφράζει την αγάπη του για τη βαφτισιμιά του και κόρη της αδερφής του, Σήλια, ένα κορίτσι που φαίνεται να του έχει πάρει τα μυαλά!

Είτε βρίσκεται ξαπλωμένος στη μπλε πετσέτα της παραλίας είτε στον καναπέ του σπιτιού, ο γνωστός τραγουδιστής έχει στην αγκαλιά του τη μικρή Σήλια – κι έτσι δεν σταματάει να ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες μαζί της. Η δε ομορφιά των δύο χαρίζει στις εικόνες αυτές μια ξεχωριστή γοητεία…


Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος…







joytv.gr

Το… ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ βίντεο της Ελένης που παραπέμπει σε μεταμεσονύχτια ζώνη και όχι πρωινή!


Δείτε την πως παίζει με το νερό…



Δείτε το βίντεο…

Δείτε τι ήταν αυτό που έκανε την Άννα Πολλάτου να χάσει τη ζωή της...

Αδικαιολόγητη συμπεριφορά είχε το αυτοκίνητο της Άννας Πολλάτου, που την παρέσυρε στον θάνατο μετά από ατύχημα στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου...τον περασμένο Μάιο, όπως καταγράφεται στην έκθεση των πραγματογνωμόνων!

Ερωτήματα προκαλεί το πώς το αυτοκίνητο της 31χρονης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας περιστροφή, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, οι επιβάτες του οποίου τραυματίστηκαν.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα οποία φέρνει στη δημοσιότητα η Espresso, οι εμπειρογνώμονες φέρονται να εστιάζουν στο ταμπλό του οχήματος της Άννας, το οποίο αποκολλήθηκε από την αλουμινένια βάση του και μπήκε μέσα στην καμπίνα!


Η εξέλιξη αυτή είχε ολέθριες συνέπειες: εκτός του ότι χτύπησε την άτυχη οδηγό, παρέσυρε το τιμόνι από τον άξονά του, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να βρεθεί μετέωρη μέσα στην καμπίνα και ο κορμός της να κολλήσει με βία πάνω στο κάθισμα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κορμί της κοπέλας, η οποία φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωθήθηκε προς τα πίσω και αριστερά, με αποτέλεσμα να υποστεί έντονη στρέβλωση, ενώ ο αυχένας της έμεινε μετέωρος στο κενό, αριστερά από το κάθισμα του οδηγού.


Η βίαιη κάμψη και διάταση του αυχένα έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης αθλήτριας, καθώς προκάλεσε απότομη διακοπή της αναπνευστικής λειτουργίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση...

Η οικογένεια της αθλήτριας αναμένεται να ζητήσει ευθύνες από την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου, υποστηρίζοντας ότι το δυστύχημα οφείλεται σε ελαττωματικότητα του συγκεκριμένου Ι.Χ.. Για τον λόγο αυτό, διόρισαν και δικό τους τεχνικό σύμβουλο, ενώ ο δικηγόρος τους, Γιάννης Μαρακάκης, κάνει λόγο για «ωρολογιακή βόμβα που οδηγούσε η Άννα και, δυστυχώς, έσκασε στα χέρια της».

Απίστευτο: Ινδός "φακίρης" ανεβάζει με ασύλληπτο τρόπο εκσκαφέα σε φορτηγό! [video]

Αυτός ο άνδρας από την Ινδία καταφέρνει να ανεβάσει τον μικρό εκσκαφέα στο φορτηγό του...


Είναι από τις περιπτώσεις που μένεις με το στόμα ανοιχτό. Θεωρητικά – όπως θα δείτε και στο βίντεο – δεν γίνεται ο εκσκαφέας να ανέβει στην καρότσα του φορτηγού.




Όμως εδώ η πρακτική εφαρμογή κερδίζει κατά κράτος τη θεωρία.

Δείτε το βίντεο:

Eλεύθερη η κόρη του M. Καψή για την υπόθεση ναρκωτικών (Δείτε φωτογραφίες από τα δικαστήρια Μυτιλήνης)



Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η κόρη του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή, η οποία συνελήφθη χτες για κατοχή ναρκωτικών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Η 22χρονη κατηγορείται για χρήση και κατοχή ναρκωτικών. Όσον αφορά τον 21χρονο φίλο της, ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα με την υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στην οικία Αστυνομική Αρχή.

Φωτογραφίες από τα δικαστήρια Μυτιλήνης:









Η σύλληψη

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης σταμάτησαν την 22χρονη εντός του λιμένα του νησιού προκειμένου να την υποβάλουν σε έλεγχο. Κατά τη διαδικασία βρέθηκε στην κατοχή της μια πλαστική συσκευασία με κάνναβη, η οποία και κατασχέθηκε. Η κοπέλα τέθηκε υπό κράτηση στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια δόθηκε εντολή για τη διενέργεια ελέγχου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της στην Αθήνα, όπου στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά εντόπισαν μεταξύ άλλων ποσότητες της ίδια ναρκωτικής ουσίας, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Έλενα Παπαβασιλείου: Η φωτογραφία της με καuτό σορτσάκι στο Twitter!


«Enjoy your day my friends...» έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter η Έλενα Παπαβασιλείου ανεβάζοντας μια φωτογραφία με διάθεση προφανώς να ανεβάσει το «θερμόμετρο» στα ύψη!

Δείτε την!

entertv.gr

Απίστευτη γκάφα ιδιοκτήτη σπιτιού: Το φωτογράφιζε για να το πουλήσει και τελικά απαθανάτισε τον εαυτό του γuμνό [photo]


Αυτός ο ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς σπιτιού πέντε δωματίων, τεσσάρων μπάνιων και πολλών κοινόχρηστων χώρων... στο Τέξας, αποκάλυψε πολλά περισσότερα από τις πληροφορίες που αφορούν την προς πώληση κατοικία.

Ο άνδρας από το Οστιν του Τέξας έβγαζε φωτογραφίες των χώρων του σπιτιού, προκειμένου να τις αναρτήσει σε ιστοσελίδες real estate. Δεν φρόντιζε όμως να φορέσει ρούχα. Ολόγuμνος απαθανάτισε κάθε γωνιά του σπιτιού, ακόμα και του μεγάλου μπάνιου με τους πολλούς καθρέφτες. Ετσι, έβγαλε φωτογραφία, κατά λάθος τον γuμνό εαυτό του. Δεν πρόσεξε ότι περιλαμβάνεται και ο ίδιος στη φωτογραφία ούτε αυτός ούτε το μεσιτικό site. Ετσι, η φωτογραφία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας πανζουρλισμό.

Τελικά, η εικόνα κατέβηκε μετά από λίγες ώρες, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει...

Πάντως, για την ιστορία, το σπίτι πωλείται έναντι 389.500 δολαρίων.




iefimerida.gr

Πιο όμορφη από ποτέ! Πώς είναι σήμερα η "Ξανθίππη" από το "50-50"; [φωτο]

Η Μαρία Ανδρούτσου αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό ως 'Ξανθίππη" στη δημοφιλή σειρά "50-50". Τα χρόνια πέρασαν και η Μαρία μοιάζει πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ!... Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει πρόσφατα η ηθοποιός στο facebook, η επόχή της "Ξανθίππης" αποτελεί μακρινό παρελθόν...










zappit.gr

Νανά Καραγιάννη: Εικόνες που σοκάρουν στην παραλία


Γνωρίζω καλά όπως γνωρίζει και η αγαπημένη μου Νανούκα την υπόσχεη που έδωσα, όταν πριν πολλούς μήνες δεσμέτηκα να μην ασχοληθώ ξανά μαζί της. Η υπόσχεση μου αυτή είχε ...αντίκρυσμα. Την δική της δέσμευση ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα και πως νιώθει κι εκείνη καλύτερα απο ποτέ. Πώς αποκά και πάλι κάποια κιλά και κερδίζει αυτοπεποίθηση

Δεν μπήκα καθόλου στη διαδικασία ν΄ασχοληθώ μέχρι που ήρθαν χθές αυτές οι εικόνες. Εικόνες ενός κοριτσιού που δεν θυμίζει σε τίποτε το κορίτσι που γουστάραμε πολύ. Όλοι μας.

Εικόνες που με ανησύχησαν πολύ. Πάρα πολύ. Δεν έχω ανάγκη να παίξω την Καραγιάννη για να κάνω κλίκς. Δεν έχω ανάγκη απο επισκεψιμότητα.

Σήμερα αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω για τις εικόνες αυτές με έναν και μοναδικό σκοπό. Να στεναχωρήσω την ίδια την πρωταγωνίστρια…Ανθρώπινα και μόνο, χωρίς υπερβολές και φανφάρες. Διότι ξέρω καλά ότι διαβάζοντας το κομμάτι αυτό θα στεναχωρεθεί.

Δεν θα μπώ στη διαδικασία να σου κάνω αυστηρή κριτική Νανά. Ούτε σε σένα ούτε βεβαίως και στον άντρα σου. Δεν θα το κάνω. Το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Άλλωστε και ο Γιάννης ότι μπορεί κάνει.

Αλλά αναρωτιέμαι. Μόνο εγώ βλέπω αυτές τις εικόνες και ανησυχώ; Δεν υπάρχουν γύρω σου κάποιοι να σε πάρουν απο το χέρι και να σε ξυπνήσουν. Ειλικρινά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω επίθετα ηχηρά ή σχόλια που θα πονέσουν. Απλά ανησυχώ.

Και Νανά; Δεν ξηγιέσαι καλά. Υποσχέθηκες κάτι που δεν έκανες… Δεν είναι αυτή η Νανούκα που ξέρω…







nassos-blog

Δείτε την Άννα Βίσση να κάνει πρόβα με την Κοντσίτα! φωτο



Υπερπαραγωγή έχει ετοιμάσει για απόψε το βράδυ στη Μύκονο η Άννα Βίσση, που θα γιορτάσει τα 40 χρόνια της καριέρας της με την Κοντσίτα Βουρστ, την Demy και τους... Freaky Fortune, σε ένα πάρτι που θα συζητηθεί πολύ! Στο μαγαζί που θα φιλοξενήσει το event δεν θα πέφτει καρφίτσα, καθώς τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί προ πολλού, ενώ οι πρώτες εικόνες από την σκηνή που έχει στηθεί, με θέα το Αιγαίο, είναι εντυπωσιακές.


Ακολουθώντας τις οδηγίες της Κριστίν Κρόκος, η Άννα θα παρουσιάσει ένα υπερθέαμα σαν αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα την συνύπαρξή της στη σκηνή με τη νικήτρια της Eurovision, με την οποία έκαναν πρόβα το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τραγούδια των 40 χρόνων της που όλοι έχουμε αγαπήσει, η Άννα θα ερμηνεύσει διασκευές - έκπληξη ξένων επιτυχιών, τόσο με την Κοντσίτα Βουρστ, όσο και με την Demy και τους Freaky Fortune!





Τι βγάζει η Ελλάδα πατριώτη!! Στα 41 της χρόνια «κολάζει» με το καλλίγραμμο σώμα της


Διαθέτει από τα πιο καλλίγραμμα και ταυτόχρονα σέxy κορμιά η Ελληνίδα καλλονή...
Στα 41 της χρόνια «κολάζει» όταν εμφανίζεται στις παραλίες με τα μικροσκοπικά μαγιό της. Ο χρόνος είναι φίλος της καθώς όχι μόνο διατηρεί άψογη σιλουέτα αλλά και το πρόσωπό της είναι 20χρονης. Η ίδια γυμνάζεται συστηματικά ενώ προσέχει την διατροφή της.


Τύφλα να έχουν οι σταρ του Χόλυγουντ! Εκείνες τα καταφέρνουν με το νυστέρι ενώ η Ελίνα Καντζά είναι όμορφη από τη φύση της. Το πρώην μοντέλο «ανέβασε» τη φωτογραφία με το μαγιό της στη προσωπική της σελίδα στο instagram κάνοντας τους θαυμαστές της να παραμιλούν. Η μελαχρινή καλλονή πριν απολαύσει τις βουτιές της στην Μύκονο είπε να βγάλει και μια φωτογραφία.


gossip-tv.gr

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

27 Ιουλ 2014

Μείναμε άφωνοι! Η Δέσποινα Βανδή με μικροσκοπικό μπικίνι ανέβασε τη θερμοκρασία στο διαδίκτυο! (PHOTO)

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της και “ανεβάζει” συνέχεια photos με μαγιό.
Εδώ ποζάρει με τον κομμωτή της γράφοντας “Όμορφο καλοκαίρι!”...


Ο καλύτερος και πιο θεαματικός τρόπος για να κόψεις το καρπούζι.

Δεν ξέρω αν αυτός ο άνθρωπος γεννήθηκε για να κόβει καρπούζια αλλά η τεχνική του είναι καταπληκτική!....

Δείτε το βίντεο :

ΔΙΑΖΥΓΙΟ-Bόμβα στην ελληνική showbiz! Ποιος ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ τραγουδιστής με τρία παιδιά χώρισε;;;(PHOTO)

Δεν είναι ευχάριστο ναι... Ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά και μάλιστα τρία... Οι φήμες από καιρό έκαναν λόγο για χωρισμό και τελικά επιβεβαιώθηκαν!...

Ο Πάνος Κιάμος δεν είναι ζευγάρι με τη σύζυγό του Ζαχαρούλα με την οποία απέκτησε τρία παιδιά!
Ο ίδιος κυκλοφορεί παντού μόνος ενώ δεν φοράει πια τη βέρα του! Μάλιστα αυτή τη περίοδο κάνει εμφανίσεις ανα την Ελλάδα και τα δάχτυλα του είναι... χωρίς τον «χαλκά». Ένα κόσμημα που ιστορικά δηλώνει δέσμευση!
Διαζύγιο ακόμα δεν έχει βγει γι αυτό και εκείνος δεν κάνει κουβέντα! Δεν μιλούσε και ούτε σκέφτεται να μιλήσει για το τέλος του γάμου του! Όσο αφορά στα παιδιά του, είναι πολύ κοντά τους και τα λατρεύει αφού από μικρός ήθελε να κάνει οικογένεια!
Είναι ζόρικες αυτές οι ειδήσεις. Και ξέρω ότι διαβάζονται πολύ. Και απο την οικογένεια. Αυτό που γνωρίζω καλά είναι πως μπορεί οι δυο τους να μην είναι άλλο μαζί... αλλα θα είναι για πάντα απο κοινού στα παιδιά τους που υπεραγαπούν.

gossip-tv.gr

Πασίγνωστη ηθοποιός: «Είμαι 67 και ακόμα παίρνω ναρκωτικά»

«Αν όλοι παίρναμε ναρκωτικά αντί να πίνουμε αλκοόλ, ο κόσμος μας θα ήταν πιο..
. ήπιος!»
Ο καθένας λέει ότι θέλει και φυσικά δεν... πληρώνει! Άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς που θα... αμφισβητήσουμε μία ηθοποιό που έχει τιμηθεί με Όσκαρ όπως τη Σούζαν Σάραντον;
Σε μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε η Σάραντον, παραδέχθηκε πώς είχε ένα θυελλώδη δεσμό με τον επίσης πασίγνωστο Ντέιβιντ Μπάουι το 1983 αλλά με τον οποίο χώρισε γιατί η ίδια δεν ήθελε παιδιά και ας απέκτησε στο μέλλον τρία.
Υπήρξε το μεγαλύτερο από τα εννιά αδέρφια της τα οποία μεγάλωσε η ίδια και γι αυτό δεν ήθελε να αποκτήσει και δικά της παιδιά. Παρολαυτά απόκτησε δύο γιους με τον Τιμ Ρόμπινς και μία κόρη με το σκηνοθέτη Φράνκο Αμούρι.
Η ίδια παραδέχεται ότι κάνει χρήση μαγικών μανιταριών ενώ παίρνει ένα τσάι με... ψυχεδελικές ιδιότητες ενώ δηλώνει ότι αν οι άνθρωποι κάπνιζαν μαριχουάνα και έλεγαν στην κατανάλωση αλκοόλ «θα είχαμε έναν πιο ήπιο κόσμο».

ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ! Θυμάστε την τηλεοπτική "Esmeralda";;; Δείτε πώς είναι σήμερα...(PHOTOS)


Αγνώριστη είναι σήμερα η Leticia Calderon, γνωστή ως Esmeralda!


Πρωταγωνίστησε στην βραζιλιάνικη σαπουνόπερα με μακριά καστανά μαλλιά το 1997.

Όλος ο κόσμος λάτρεψε τα καταπράσινα αθώα της μάτια και την ερμηνεία της στην τηλενουβέλα.

Δείτε πως είναι σήμερα η 44χρονη Leticia.


star.gr

Δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκανε αυτός ο άντρας μπροστά της!



Η κοπέλα που θα δείτε δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που την περίμενε…



Δείτε το βίντεο….

ΣOΚ με την πρωταγωνίστρια του NCIS! Παραμορφώθηκε από βαφή μαλλιών -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ


Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της σειράς NCIS, Pauley Perrette. Πριν από μερικές ημέρες επισκέφτηκε το κομμωτήριο της προκειμένου να ανανεώσει το μαύρο χρώμα των μαλλιών της. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά σοκαριστικό καθώς, όπως η ίδια έγραψε στο twitter της η βαφή της έκανε αλλεργική αντίδραση και πρήστηκε το πρόσωπο της. Όντας φυσική ξανθιά η ηθοποιός το μαλλί της δεν «σηκώνει» άλλο μαύρο.


««Υποφέρω από μια αλλεργία που πλήττει τους ανθρώπους που βάφουν χρόνια τα μαλλιά τους. Είναι τρομερό. Το πρόσωπό μου πρήστηκε εντελώς», έγραψε στο twitter της και ανέβασε την φωτογραφία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Έβγαζαν selfie και τους χτύπησε κεραυνός! (Βίντεο)


Ακόμα και τα καιρικά φαινόμενα… μισούν τις selfie!
Ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθούσαν να τραβήξουν μία ρομαντική φώτο την ώρα που τους χτύπησε κεραυνός!
Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο Κανκούν του Μεξικό και απολάμβανε τη θάλασσα και τα μπάνια όταν τους χτύπησε η μανία της φύσης.
Ευτυχώς κανένας από αυτούς δεν τραυματίστηκε από την αστραπή, ακόμη και αν ο θόρυβος τους κατέστρεψε για λίγο τη στιγμή!



Δείτε το βίντεο:

ΤΡΟΜΕΡΟ! Αν βρεθείς ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑ… έτσι θα καταφέρεις να ανάψεις φωτιά



Φανταστείτε να βρίσκεστε σε κάμπινγκ στην εξοχή, να νυχτώνει και να μην έχετε αναπτήρα ή σπίρτα για να ανάψετε την λάμπα σας.

Δεν έχετε ούτε καν ένα.. μεγεθυντικό φακό για να εφαρμόσετε ότι μαθαίνατε στο σχολείο. Η λύση είναι απλή: Χρειάζεστε το περιτύλιγμα μιας τσίχλας, μια μπαταρία που λογικά θα έχετε από κάποιο ραδιοφωνάκι και ένα ψαλίδι!




….Δείτε στο βίντεο πως μπορείτε πολύ εύκολα να κατασκευάσετε τον «αναπτήρα της φυλακής«

Προκλητικός τυπάκος τα βάζει με όλους και πουλάει τρέλα, μέχρι που πιτσιρικάς τον ξαπλώνει με τρελή γροθιά (βίντεο)


Τα ΄θελε και τα “πάθε…



Δείτε το βίντεο…

Απίστευτο κόλπο! Δείτε πώς να κάνετε άμεσα το νερό πάγο!



Ίσως να είδατε κάτι παρόμοιο….



…αλλά το συγκεκριμένο ΣΙΓΟΡΥΡΑ όχι, γιατί είναι κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ !!!

ΑΥΤΟ είναι το κορίτσι που έχει κλέψει την καρδιά του Κώστα Μαρτάκη!(PHOTOS)


Δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει: Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, ο Κώστας Μαρτάκης εκφράζει την αγάπη του για τη βαφτισιμιά του και κόρη της αδερφής του, Σήλια, ένα κορίτσι που φαίνεται να του έχει πάρει τα μυαλά!

Είτε βρίσκεται ξαπλωμένος στη μπλε πετσέτα της παραλίας είτε στον καναπέ του σπιτιού, ο γνωστός τραγουδιστής έχει στην αγκαλιά του τη μικρή Σήλια – κι έτσι δεν σταματάει να ανεβάζει στο instagram φωτογραφίες μαζί της. Η δε ομορφιά των δύο χαρίζει στις εικόνες αυτές μια ξεχωριστή γοητεία…


Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος…







joytv.gr

Το… ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ βίντεο της Ελένης που παραπέμπει σε μεταμεσονύχτια ζώνη και όχι πρωινή!


Δείτε την πως παίζει με το νερό…



Δείτε το βίντεο…

Δείτε τι ήταν αυτό που έκανε την Άννα Πολλάτου να χάσει τη ζωή της...

Αδικαιολόγητη συμπεριφορά είχε το αυτοκίνητο της Άννας Πολλάτου, που την παρέσυρε στον θάνατο μετά από ατύχημα στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου...τον περασμένο Μάιο, όπως καταγράφεται στην έκθεση των πραγματογνωμόνων!

Ερωτήματα προκαλεί το πώς το αυτοκίνητο της 31χρονης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κάνοντας περιστροφή, με αποτέλεσμα να καρφωθεί στο διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο, οι επιβάτες του οποίου τραυματίστηκαν.


Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα οποία φέρνει στη δημοσιότητα η Espresso, οι εμπειρογνώμονες φέρονται να εστιάζουν στο ταμπλό του οχήματος της Άννας, το οποίο αποκολλήθηκε από την αλουμινένια βάση του και μπήκε μέσα στην καμπίνα!


Η εξέλιξη αυτή είχε ολέθριες συνέπειες: εκτός του ότι χτύπησε την άτυχη οδηγό, παρέσυρε το τιμόνι από τον άξονά του, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να βρεθεί μετέωρη μέσα στην καμπίνα και ο κορμός της να κολλήσει με βία πάνω στο κάθισμα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κορμί της κοπέλας, η οποία φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωθήθηκε προς τα πίσω και αριστερά, με αποτέλεσμα να υποστεί έντονη στρέβλωση, ενώ ο αυχένας της έμεινε μετέωρος στο κενό, αριστερά από το κάθισμα του οδηγού.


Η βίαιη κάμψη και διάταση του αυχένα έκοψε το νήμα της ζωής της άτυχης αθλήτριας, καθώς προκάλεσε απότομη διακοπή της αναπνευστικής λειτουργίας, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ιατροδικαστική εξέταση...

Η οικογένεια της αθλήτριας αναμένεται να ζητήσει ευθύνες από την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου, υποστηρίζοντας ότι το δυστύχημα οφείλεται σε ελαττωματικότητα του συγκεκριμένου Ι.Χ.. Για τον λόγο αυτό, διόρισαν και δικό τους τεχνικό σύμβουλο, ενώ ο δικηγόρος τους, Γιάννης Μαρακάκης, κάνει λόγο για «ωρολογιακή βόμβα που οδηγούσε η Άννα και, δυστυχώς, έσκασε στα χέρια της».

Απίστευτο: Ινδός "φακίρης" ανεβάζει με ασύλληπτο τρόπο εκσκαφέα σε φορτηγό! [video]

Αυτός ο άνδρας από την Ινδία καταφέρνει να ανεβάσει τον μικρό εκσκαφέα στο φορτηγό του...


Είναι από τις περιπτώσεις που μένεις με το στόμα ανοιχτό. Θεωρητικά – όπως θα δείτε και στο βίντεο – δεν γίνεται ο εκσκαφέας να ανέβει στην καρότσα του φορτηγού.




Όμως εδώ η πρακτική εφαρμογή κερδίζει κατά κράτος τη θεωρία.

Δείτε το βίντεο:

Eλεύθερη η κόρη του M. Καψή για την υπόθεση ναρκωτικών (Δείτε φωτογραφίες από τα δικαστήρια Μυτιλήνης)



Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η κόρη του δημοσιογράφου Μανώλη Καψή, η οποία συνελήφθη χτες για κατοχή ναρκωτικών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Η 22χρονη κατηγορείται για χρήση και κατοχή ναρκωτικών. Όσον αφορά τον 21χρονο φίλο της, ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα με την υποχρέωση να εμφανίζεται δύο φορές τον μήνα στην οικία Αστυνομική Αρχή.

Φωτογραφίες από τα δικαστήρια Μυτιλήνης:









Η σύλληψη

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης σταμάτησαν την 22χρονη εντός του λιμένα του νησιού προκειμένου να την υποβάλουν σε έλεγχο. Κατά τη διαδικασία βρέθηκε στην κατοχή της μια πλαστική συσκευασία με κάνναβη, η οποία και κατασχέθηκε. Η κοπέλα τέθηκε υπό κράτηση στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια δόθηκε εντολή για τη διενέργεια ελέγχου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι της στην Αθήνα, όπου στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά εντόπισαν μεταξύ άλλων ποσότητες της ίδια ναρκωτικής ουσίας, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.

Έλενα Παπαβασιλείου: Η φωτογραφία της με καuτό σορτσάκι στο Twitter!


«Enjoy your day my friends...» έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter η Έλενα Παπαβασιλείου ανεβάζοντας μια φωτογραφία με διάθεση προφανώς να ανεβάσει το «θερμόμετρο» στα ύψη!

Δείτε την!

entertv.gr

Απίστευτη γκάφα ιδιοκτήτη σπιτιού: Το φωτογράφιζε για να το πουλήσει και τελικά απαθανάτισε τον εαυτό του γuμνό [photo]


Αυτός ο ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς σπιτιού πέντε δωματίων, τεσσάρων μπάνιων και πολλών κοινόχρηστων χώρων... στο Τέξας, αποκάλυψε πολλά περισσότερα από τις πληροφορίες που αφορούν την προς πώληση κατοικία.

Ο άνδρας από το Οστιν του Τέξας έβγαζε φωτογραφίες των χώρων του σπιτιού, προκειμένου να τις αναρτήσει σε ιστοσελίδες real estate. Δεν φρόντιζε όμως να φορέσει ρούχα. Ολόγuμνος απαθανάτισε κάθε γωνιά του σπιτιού, ακόμα και του μεγάλου μπάνιου με τους πολλούς καθρέφτες. Ετσι, έβγαλε φωτογραφία, κατά λάθος τον γuμνό εαυτό του. Δεν πρόσεξε ότι περιλαμβάνεται και ο ίδιος στη φωτογραφία ούτε αυτός ούτε το μεσιτικό site. Ετσι, η φωτογραφία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, προκαλώντας πανζουρλισμό.

Τελικά, η εικόνα κατέβηκε μετά από λίγες ώρες, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει...

Πάντως, για την ιστορία, το σπίτι πωλείται έναντι 389.500 δολαρίων.




iefimerida.gr

Πιο όμορφη από ποτέ! Πώς είναι σήμερα η "Ξανθίππη" από το "50-50"; [φωτο]

Η Μαρία Ανδρούτσου αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό ως 'Ξανθίππη" στη δημοφιλή σειρά "50-50". Τα χρόνια πέρασαν και η Μαρία μοιάζει πιο ανανεωμένη και όμορφη από ποτέ!... Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει πρόσφατα η ηθοποιός στο facebook, η επόχή της "Ξανθίππης" αποτελεί μακρινό παρελθόν...










zappit.gr

Νανά Καραγιάννη: Εικόνες που σοκάρουν στην παραλία


Γνωρίζω καλά όπως γνωρίζει και η αγαπημένη μου Νανούκα την υπόσχεη που έδωσα, όταν πριν πολλούς μήνες δεσμέτηκα να μην ασχοληθώ ξανά μαζί της. Η υπόσχεση μου αυτή είχε ...αντίκρυσμα. Την δική της δέσμευση ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα και πως νιώθει κι εκείνη καλύτερα απο ποτέ. Πώς αποκά και πάλι κάποια κιλά και κερδίζει αυτοπεποίθηση

Δεν μπήκα καθόλου στη διαδικασία ν΄ασχοληθώ μέχρι που ήρθαν χθές αυτές οι εικόνες. Εικόνες ενός κοριτσιού που δεν θυμίζει σε τίποτε το κορίτσι που γουστάραμε πολύ. Όλοι μας.

Εικόνες που με ανησύχησαν πολύ. Πάρα πολύ. Δεν έχω ανάγκη να παίξω την Καραγιάννη για να κάνω κλίκς. Δεν έχω ανάγκη απο επισκεψιμότητα.

Σήμερα αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω για τις εικόνες αυτές με έναν και μοναδικό σκοπό. Να στεναχωρήσω την ίδια την πρωταγωνίστρια…Ανθρώπινα και μόνο, χωρίς υπερβολές και φανφάρες. Διότι ξέρω καλά ότι διαβάζοντας το κομμάτι αυτό θα στεναχωρεθεί.

Δεν θα μπώ στη διαδικασία να σου κάνω αυστηρή κριτική Νανά. Ούτε σε σένα ούτε βεβαίως και στον άντρα σου. Δεν θα το κάνω. Το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Άλλωστε και ο Γιάννης ότι μπορεί κάνει.

Αλλά αναρωτιέμαι. Μόνο εγώ βλέπω αυτές τις εικόνες και ανησυχώ; Δεν υπάρχουν γύρω σου κάποιοι να σε πάρουν απο το χέρι και να σε ξυπνήσουν. Ειλικρινά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω επίθετα ηχηρά ή σχόλια που θα πονέσουν. Απλά ανησυχώ.

Και Νανά; Δεν ξηγιέσαι καλά. Υποσχέθηκες κάτι που δεν έκανες… Δεν είναι αυτή η Νανούκα που ξέρω…







nassos-blog

Δείτε την Άννα Βίσση να κάνει πρόβα με την Κοντσίτα! φωτο



Υπερπαραγωγή έχει ετοιμάσει για απόψε το βράδυ στη Μύκονο η Άννα Βίσση, που θα γιορτάσει τα 40 χρόνια της καριέρας της με την Κοντσίτα Βουρστ, την Demy και τους... Freaky Fortune, σε ένα πάρτι που θα συζητηθεί πολύ! Στο μαγαζί που θα φιλοξενήσει το event δεν θα πέφτει καρφίτσα, καθώς τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί προ πολλού, ενώ οι πρώτες εικόνες από την σκηνή που έχει στηθεί, με θέα το Αιγαίο, είναι εντυπωσιακές.


Ακολουθώντας τις οδηγίες της Κριστίν Κρόκος, η Άννα θα παρουσιάσει ένα υπερθέαμα σαν αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, με αποκορύφωμα την συνύπαρξή της στη σκηνή με τη νικήτρια της Eurovision, με την οποία έκαναν πρόβα το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τραγούδια των 40 χρόνων της που όλοι έχουμε αγαπήσει, η Άννα θα ερμηνεύσει διασκευές - έκπληξη ξένων επιτυχιών, τόσο με την Κοντσίτα Βουρστ, όσο και με την Demy και τους Freaky Fortune!





Τι βγάζει η Ελλάδα πατριώτη!! Στα 41 της χρόνια «κολάζει» με το καλλίγραμμο σώμα της


Διαθέτει από τα πιο καλλίγραμμα και ταυτόχρονα σέxy κορμιά η Ελληνίδα καλλονή...
Στα 41 της χρόνια «κολάζει» όταν εμφανίζεται στις παραλίες με τα μικροσκοπικά μαγιό της. Ο χρόνος είναι φίλος της καθώς όχι μόνο διατηρεί άψογη σιλουέτα αλλά και το πρόσωπό της είναι 20χρονης. Η ίδια γυμνάζεται συστηματικά ενώ προσέχει την διατροφή της.


Τύφλα να έχουν οι σταρ του Χόλυγουντ! Εκείνες τα καταφέρνουν με το νυστέρι ενώ η Ελίνα Καντζά είναι όμορφη από τη φύση της. Το πρώην μοντέλο «ανέβασε» τη φωτογραφία με το μαγιό της στη προσωπική της σελίδα στο instagram κάνοντας τους θαυμαστές της να παραμιλούν. Η μελαχρινή καλλονή πριν απολαύσει τις βουτιές της στην Μύκονο είπε να βγάλει και μια φωτογραφία.


gossip-tv.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ