Αυτή η καλλονή είναι το γούρι του Μάριο Γκέτσε![photos]



Με το γκολ του Μάριο Γκέτσε στο 113ο λεπτό η Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και πρόσθεσε το τέταρτο αστέρι στη φανέλα της. Για όσους δεν παρακολουθήσατε χθες τον τελικό του Μουντιάλ, με το που τελείωσε ο αγώνας η σύντροφος του σούπερ Μάριο έτρεξε στην αγκαλιά του και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα!

Πρόκειται για το 24χρονο μοντέλο εσωρούχων Κάθριν Μπρόμπελ που έχει «κλέψει» την καρδιά του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γερμανίας, Μάριο Γκέτσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η γερμανίδα καλλονή στο γερμανικό GQ, είχε πει πως απολαμβάνει να είναι το κορίτσι του Γκέτσε και πως ακόμα δεν κάνει σχέδια γάμου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αφούπρώτα θέλει να αφοσιωθεί στους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από τη μουσική και το τραγούδι! Μάλιστα, ήδη δύο single της έχουν γίνει γνωστά ενώ είναι και μεγάλη θαυμάστρια της Mπιγιόνσε!











Δείτε επίσ

Η h0t εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο καλοκαιρινό live με τον Νίνο![photos]



Την Κυριακή το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα και ο Νίνο τραγούδησαν για τους θαυμαστές τους σε ένα καλοκαιρινό live γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού σε παραλιακό κλαμπ της Αθήνας. Το govastileto.gr βρέθηκε εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν.

Τα βλέμματα όλων «έκλεψε» για άλλη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα με τη σeξι εμφάνισή της επί σκηνής. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ κολάν και ένα μαύρο μπουστάκι που αναδείκνυε τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς. O Νίνο πάλι κατάφερε με την ενέργειά του να ξεσηκώσει τον κόσμο που ήταν εκεί, ανάμεσα στους οποίους εντοπίσαμε τον Θάνο Πετρελη με την Σοφία Μοσχοπούλου και τη Χριστίνα Αλούπη με τον Χρήστο Μενιδιάτη.














Κατερίνα Καραβάτου: Η ατάκα στο τέλος που αποκάλυψε την μεταγραφή της






Την ξέρω καλά. Μπορώ να πώ πολύ καλά. Η μαγκιά χθες της Κατερίνας ήταν μεγάλη...

Τόσο μεγάλη που προτίμησε ν΄αφήσει άλλους να μας κουράσουν με τους κακοστημένους-σε άθλια Ελληνικά- λόγους και να μην εμπλακεί σε δακρύβρεχτους αποχαιρετισμούς.



Άλλωστε όσοι γνώριζουν… ξέρουν καλά πώς η χρονιά φέτος για την Κατερίνα δεν ήταν καλή. Ήταν ψυχοφθόρα. Ώς επαγγελματίας ωστόσο φρόντισε να τιμήσει τον Δημήτρη Κοντομηνά και την συνεργασία της με το μαγαζί του. Για την ευκαιρία επανεκίνησης όπως είπε.



Ωστόσο η ατάκα «Να είστε σίγουροι πως εμείς θα τα πούμε ξανά απο Σεπτέμβριο όχι έτσι αλλά κάπου αλλού» ήταν αυτή που με έκανε να σηκωθώ απο τον καναπέ μου.



Για να το πεί αυτό η Κατερίνα-είπα μέσα μου- έχει κλειδώσει κιόλας τον επόμενο σταθμό της καριέρας της. Και κάτι μου λέει ότι σήμερα απλά ήταν εκεί ώς παρουσία αλλά το μυαλό της έτρεχε αλλού.



Σε άλλο μαγαζί… Το ίδιο ανταγωνιστικό αλλά σε άλλο ρόλο.






Αυτά προς το παρόν… Σε λίγες μέρες θα έχουμε κι άλλα…

tvnea

ΑΥΤΟ είναι το ΚΑYΤ0 βίντεο που δεν πρέπει να χάσεις!






Η πρώην Pussy.Cat Doll το’χει και μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία!

Δείτε το βίντεο και θα…καταλάβετε!

Κοριτσάκι τριών ετών «αναστήθηκε» την ώρα της κηδείας της (Βίντεο)




Παραλίγο να κηδευτεί ζωντανή μία τρίχρονη κοπελίτσα στιςΦιλιππίνες, η οποία είχε για εβδομάδες υψηλό πυρετό και είχε λιποθυμήσει τόσο βαθιά που οι γιατροί την είχαν θεωρήσει πως πέθανε.



Η διάγνωση του θανάτου της έγινε στις 9 το βράδυ της Παρασκευής και η κηδεία της είχε οριστεί για τη μία το μεσημέρι της επομένης.



Τελικά, ενόσω στην εκκλησία της Ορόρα, στην επαρχία της Zamboanga del Sur, ρυθμίζονταν και οι τελευταίες λεπτομέρειες; για την εξώδιο ακολουθία του κοριτσιού, ένας από τους παρισταμένους άνοιξε το φέρετρο για να φτιάξει τη σορό, όταν τελικά διαπίστωσε πως το κορίτσι κουνούσε το κεφάλι της. Μάλιστα, σε κλάσματα δευτερολέπτων άνοιξε τα μάτια της.



Το βίντεο δημοσιεύτηκε στη σελίδα της εκκλησίας στο Facebook και από τότε έγινε viral με τους πιστούς να μιλούν για θαύμα.

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ Τατιάνα Στεφανίδου! Δες την εντελώς ΑΒΑΦΗ!


Η Τατιάνα Στεφανίδου αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της έφυγε για διακοπές με την οικογένειά της!


Πρώτος προορισμός των διακοπών της, το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς! Η Τατιάνα μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία της από το νησί, που την δείχνει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αρκετά ευδιάθετη!

Στη συνέχεια, μαγεμένη από το τοπίο, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία, σχολίασε: «ζαλισμένη από την ομορφιά γύρω μου».






Τρελό κορμί η κυρία! Ποια 41χρονη αποτελεί το ΟΝΕΙΡΟ κάθε άνδρα και γεμίζει κόμπλεξ τα 20χρονα με τις αναλογίες της;;;

Ο λόγος για την Brandi Glanville, που πήγε στο Λας Βέγκας και τους ξεσήκωσε όλους!









Μάντεψε ποια σταρ παραμέλησε τον εαυτό της και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί! [φωτο]



Ο λόγος φυσικά για την ...Sharon Stone που παραδέχτηκε ότι σταμάτησε εδώ και κάποιους μήνες να πηγαίνει στο γυμναστήριο απλώς επεισή "δεν είχα όρεξη". Παρόλα αυτά παραδέχεται ότι νιώθει να πιέζεται να δείχνει όμορφη φορώντας μπικίνι στις διακοπές της και ανησυχεί για την κυτταρίτιδα που έχει.




Όπως δήλωσε η 56χρονη ηθοποιός "Θα πάω διακοπές και ξέρω τι θα κάνουν τα περιοδικά, θα βάλουν έναν κύκλο γύρω από τον ποπό μου, θα τον μεγενθύνουν και θα γράψουν "μα τι συνέβη στον ποπό της και μοιάζει σαν σακούλα με τυρί;"
"Εγώ πάλι πιστεύω ότι μοιάζει με κρέμα! Θα έπρεπε σε εκείνο το σημείο να κάνω τατουάζ που να λέει "Πολύ θα ήθελες να το δαγκώσεις" δηλώνει η αφοπλιστική Sharon αστειευόμενη για τις φωτογραφίες που θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα την παρουσιάζουν γεμάτη κυτταρίτιδα.

Και για του λόγου το αληθές ιδού:





Stone εμφανίστηκε γεμάτη κυτταρίτιδα σε πρόσφατες φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Καλιφόρνια. Όπως όμως επίσης παραδέχεται, όταν αποφασίζει να γυμναστεί πηγαίνει στο κοντινό της γυμναστήριο και γυμνάζεται... άγρια! Μάλιστα έχει και ένα μικρό μυστικό: φοράει ειδικά παπούτσια και βάρη με τα οποία κολυμπάει μέσα στην πισίνα της για καλύτερα αποτελέσματα!

Η ηθοποιός έχει για πρότυπό της την Jane Fonda και τις περίφημες κασέτες γυμναστικής της και τονίζει ότι όταν το πάρει απόφαση κάνει τα πάντα για τη σιλουέτα της, δηλαδή γυμνάζεται και τρώει υγιεινά.

Το παράξενο είναι ότι μόλις πρόσφατα η Stone φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα ενώ δήλωσε ότι είναι έτοιμη για νέα σχέση αφού τα παιδιά της πλέον έχουν μεγαλώσει.

Είναι σίγουρη;


tlife.gr

ΦΡΙΚΗ! Τι κάνει μια γυναίκα για να δείξει ντε και καλά το τατουάζ της [φωτο]



Αν έχεις εμμονή με κάτι, κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις.Έτσι και η γυναίκα αυτή ήθελε με κάθε τρόπο να δείξει στους περαστικούς το τατουάζ της....

Δείτε την εικόνα:



Αχώριστη έχει γίνει με τους κορσέδες η 24χρονη Michele Kobke από το Βερολίνο, η οποία, θέλοντας να αποκτήσει κυριολεκτικά μέση δαχτυλίδι, φοράει κορσέ, ακόμη και στον ύπνο της.




Μέσα σε μια τριετία, η Michele, μίκρυνε τη μέση της, από τα 64 στα 40 εκατοστά και συνεχίζει, καθώς θέλει να φτάσει στα 38 εκατοστά.

Όσο μικρή κι αν είναι η μέση της Kobke, το ρεκόρ το κατέχει η Αμερικανίδα Cathie Jung με μέση 38 εκατοστών.
Συγκριτικά, η μέση Βρετανίδα, αναφέρει η Daily Mail, έχει μέση 84,9 εκατοστών κατά μέσο όρο, που αντιστοιχεί σε μέγεθος 14 στα ρούχα.

Ωστόσο οι γιατροί επισημαίνουν πως η μέση άνω των 80 εκατοστών μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας, μεταξύ άλλων σε καρδιαγγειακές παθήσεις.

Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν πως σχεδόν το 57% των Βρετανίδων έχουν μεγαλύτερη μέση από το όριο υγείας που θέτουν οι ειδικοί.
Η ίδια η Kobke πιστεύει πάντως πως έχει την τέλεια θηλυκή φιγούρα

Δείτε τις φωτογραφίες






ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Το μυστικό που κρύβει το κινητό σας και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνωρίζετε!

Ένα «μυστικό» το οποίο έχουν όλα μας τα κινητά και είναι βέβαιο πως αγνοείτε αποκαλύπτουν μέσω..
της νέας τους μελέτης, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον.
Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές εξέτασαν περισσότερα από 51 κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπίστωσαν, οι χρήστες «μεταδίδουν» στη συσκευή τους περί το 82% κοινών βακτηρίων που έχουν στα δάχτυλά τους.

Αυτό προσδίδει στο κινητό μία βακτηριακή «ταυτότητα», η οποία, όμως, αντιστοιχεί σε τρισεκατομμύρια διαφορετικούς μικροοργανισμούς που ζουν στο σώμα μας.

Επί της ουσίας, δηλαδή, τα τηλέφωνά μας φέρουν το βακτηριακό «αποτύπωμα» του ιδιοκτήτη τους.

Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, περίπου το 82% των κοινών βακτηρίων «κατοικούσαν» τόσο στα δάχτυλα των εθελοντών, όσο και στην οθόνη του κινητού τους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και οικογένειες βακτηρίων που εντοπίζονται στο έντερο, το δέρμα και το στόμα όπως ο στρεπτόκοκκος, ο σταφυλόκοκκος και το κορυνοβακτήριο.

Μάλιστα, οι γυναίκες φαίνεται πως έχουν πιο ισχυρή βακτηριακή «παρουσία» συγκριτικά με τους άνδρες.

«Παρά το μικρό δείγμα της μελέτης, ουσιαστικά καταφέραμε να αποδείξουμε ότι τα πιο κοντινά μας υπάρχοντα δανείζονται τη βακτηριακή μας ταυτότητα», αναφέρει ο κύριος ερευνητής της μελέτης, δρ Τζέιμς Μέντοου.

«Το σίγουρο είναι ότι μοιραζόμαστε πολύ περισσότερα από ένα απλό συναισθηματικό δέσιμο με το κινητό μας - κουβαλούν το προσωπικό μας μικροβίωμα», καταλήγει.
Πηγή: onmed.gr

7 ισχυρά ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ που έχουμε... στο σπίτι μας και δεν το ξέρουμε...

Η φύση έχει προνοήσει, πολύ πριν τη φαρμακευτική, να δημιουργήσει παυσίπονα, τα οποία ευτυχώς βρίσκονται σε αφθονία και είναι...
διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σας.

Ξύδι για την καούρα

Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, λέει η γνωστή παροιμία, έτσι και το ξύδι από μηλίτη είναι η καλύτερη και φυσικότερη ίαση για την καούρα. Βάλτε ένα κουταλάκι της σούπας ξύδι μηλίτη σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το σιγά σιγά. Το ξύδι από μηλίτη περιέχει αλκαλοποιητές, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τον άνθρωπο, ειδικά λόγω των οξέων που περιέχει η σύγχρονη διατροφή.

Σκόρδο για την αρθρίτιδα

Από την αρχαιότητα, το σκόρδο έπαιζε σημαντικό ρόλο στον τομέα των …παυσίπονων. Έτσι και σήμερα, ακολουθώντας την πανάρχαια τακτική, ψιλοκόψτε μία σκελίδα σκόρδο και μαζί με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ζεστάνετέ το. Απλώστε το στις αρθρώσεις που πονούν και θα αισθανθείτε μία τρομερή ανακούφιση. Επιπλέον, το σκόρδο ενδείκνυται και για τον πονόδοντο: τρεις σκελίδες σκόρδο και μία πρέζα αλάτι, χτυπημένα μαζί, είναι ιδανικά όταν τα απλώσετε στο δόντι σας που πονάει.


Μούρα για την κύστη

Έρευνες έχουν δείξει ότι μία μερίδα μούρα μπορούν να μειώσουν έως και 60% τον πόνο από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Το μυστικό όπλο είναι τα αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία «σκοτώνουν» τις ελεύθερες ρίζες που ερεθίζουν το βλεννογόνο του πεπτικού συστήματος. Η κατανάλωση μούρων είναι μοναδική σπιτική θεραπεία και για το πεπτικό έλκος, τη δυσπεψία και τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης.

Σταφύλια για τη μέση

Μελέτη του Πανεπιστήμιου του Οχάιο έδειξε ότι εάν καταναλώνετε μία μερίδα σταφύλια καθημερινά απαλλάσσεστε από τους πόνους της πλάτης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σταφύλια περιέχουν θρεπτικά συστατικά, τα οποία αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στην περιοχή της μέσης, και αυτό με τη σειρά του ανακουφίζει από τον πόνο.

Ανανάς για τις φλεγμονές

Η βρομελίνη που βρίσκεται στον ανανά είναι εκείνη που μπορεί να σας απαλλάξει από το φούσκωμα και το βάρος που νιώθετε στο στομάχι. Επιπλέον, η κατανάλωση ανανά βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, σταματώντας τις κράμπες και τις φλεγμονές. Μπορεί ακόμα να βοηθήσει στην απελευθέρωση των φλεγμονωδών ενώσεων, που συμβάλλουν στην αρθρίτιδα.

Βρόμη για τους πόνους περιόδου

Η βρόμη θεωρείται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στις κράμπες τις περιόδου και ανακουφίζουν από την ενδομητρίωση. Ο λόγος είναι ότι η βρόμη είναι πλούσια σε μαγνήσιο και μία από τις καλύτερες πηγές διατροφικού ψευδαργύρου για τις γυναίκες εκείνες, που υποφέρουν από πόνους περιόδου.

Γαρύφαλλο για τον πονόδοντο

Το γαρύφαλλο (το μπαχαρικό όχι το λουλούδι) είναι ένας δοκιμασμένος σύμμαχος κατά του πονόδοντου. Εξάλλου και διάφορες οδοντόκρεμες, που κυκλοφορούν έχουν γαρύφαλλο, κάτι που τις κάνει ακόμη πιο ευεργετικές για τη στοματική υγιεινή. Μπορείτε απλά να ταμπονάρετε με λίγο λάδι από γαρύφαλλο το δόντι που σας πονάει και να ανακουφιστείτε πραγματικά.


Κ0ΛΑΣΗ! Δείτε την ΠΑΟΛΑ με μπικiνι... (ΦΩΤΟ)



Τι και αν το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Πάολα – όπως οι περισσότεροι – δεν έχασε το κυριακάτικο της μπάνιο!

Πριν από μερικά λεπτά, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φωτογραφία της λαϊκής τραγουδίστριας, από την θάλασσα στην οποία έκανε τις βουτιές της και φρόντισε για το μαύρισμά της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας ένα μαντήλι στα μαλλιά και τα μεγάλα μαύρα της γυαλιά, η Πάολα, έχοντας λυμένο το πάνω μέρος του μπικiνι της, για να μην κάνει «σημάδι», πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.




ΚAYTΟ: Ελληνίδα τραγουδίστρια αρετουσάριστη χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και κορμί φωτιά... Ποια είναι;;;



Ναι καλα βλέπετε. Το σώμα της είναι σαν κοριτσιού 20 ετών.




Ναι καλα βλέπετε. Το σώμα της είναι σα κοριτσιού 20 ετών,

και όμως η Αμαρυλλίς έχει και ωραία φωνή. Εδώ τη βλέπετε να απολαμβάνει τον ήλιο στο south coast στο μαγαζί του αρραβωνιαστικού της.



Μετά τα φιλιά ανάμεσα σε αγνώστους τώρα ήρθε και το ... γδύσιμο χωρίς κανόνες! [video]

Άγνωστοι βγάζουν ο ένας τα ρούχα του άλλου και... κοιμούνται μαζί...
Πριν από λίγο καιρό η σκηνοθέτης Τatia Paleva είχε βάλει 20 αγνώστους να φιληθούν μπροστά στην κάμερα... Τώρα, επιστρέφει με ένα νέο βίντεο στο οποίο άγνωστοι καλούνται να γδύσουν ο ένας τον άλλο. Το βίντεο έχει τίτλο: «Γδύσε με» και είναι γυρισμένο για τις ανάγκες του υποψήφιου για Emmy: «Master's of Sex».

«Ζήτησα από τους αγνώστους να γδύσει ο ένας τον άλλον και μετά να πέσουν στο κρεβάτι. Τίποτα άλλο. Δεν υπάρχουν κανόνες», αναφέρει η σκηνοθέτης.

Ο αδυσώπητος χρόνος χτύπησε... την Δέσποινα Βανδή - Οι φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στα πηγαδάκια της showbiz! [photos]

Μεγάλο ζόρι φαίνεται ότι τραβάει η Δέσποινα τον τελευταίο καιρό. Και δε μιλάμε για τα τραγούδια της, ούτε για την καριέρα της. Αλλά για την εικόνα της...


Το Δεσποινάκι ετοιμάζει νέο βίντεο κλιπ και η αγωνία της να ανταγωνιστεί τις νεότερες και να μη μείνει έξω από το παιχνίδι είναι εμφανής.

Και μπορεί να είπαμε ότι έχει κορμί που άλλες συνομήλικες της ούτε καν ονειρεύονται, αλλά η εικόνα της με μικροσκοπικά κορμάκια αλλά και τα απαραίτητα (αδυσώπητος ο χρόνος) καλσόν είμαι μάλλον αμήχανη.

Όσο για το πρόσωπο; Πιστεύω ότι ο σκηνοθέτης θα κάνει τα μαγικά του έτσι ώστε η τελική εικόνα να μη θυμίζει «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις».





Πηγή

Έβαλε κρυφή κάμερα στα πλούσια προσόντα της και δείτε τι κατέγραψε


Μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα από τη Γαλλία, με πλούσια προσόντα, ένα «τούμπανο» με λίγα λόγια, αποφάσισε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα!
Έβαλε μια κρυφή μίνι κάμερα στο πληθωρικό της μπούστo, ούσα αποφασισμένη να διαπιστώσει το κατά πόσο διακριτικά ή...«ξελιγωμένα» κοιτούν οι άντρες ένα «γεμάτο» ντεκολτέ.


Όπως καταλαβαίνετε, έγινε το... έλα να δεις, καθώς σχεδόν κάθε αρσενικό στραβολαιμιάστηκε, αλληθώρισε ή πήγε να πέσει κάτω, προσπαθώντας να κοιτάξει έστω για ένα δευτερόλεπτο το πλούσιο θέαμα

Η συνέχεια στο ξεκαρδιστικό βίντεο:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ



Όσοι ψωνίζετε "παγωτά" από περίπτερα και super market, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Όλες οι εταιρείες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές κανονικά. Μιλάμε για μεγάλη απάτη...


Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους καταναλωτές.


Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων εταιρειών στην αντιμετώπιση της ζέστης.


Η απάτη όμως κρύβεται καλά, έντεχνα και αποτελεσματικά. Αν κοιτάξουμε στη σύσταση (στο σημείο που αναφέρονται τα συστατικά) θα δούμε πως τιτλοφορείται -το παγωμένο προϊόν που κρατάμε στα χέρια μας- "παγωμένο γλύκισμα". Οι καταναλωτές δεν δίνουν προσοχή διότι πολύ απλά δεν ξέρουν τη διαφορά που αξίζει να τη δούμε αναλυτικότερα:


Η διαφορά είναι τεράστια... Το παγωτό υποχρεούται να γίνεται από γάλα φρέσκο ή σκόνη και όλα τα λιπαρά που εμπεριέχονται σε αυτό να προέρχονται από το γάλα.


Απαγορεύεται λοιπόν από τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ο ΚΤΠ συνοψίζει τις νομικές προδιαγραφές όλων των κυκλοφορούντων τροφίμων) η οποιαδήποτε προσθήκη λιπαρών που δεν έχουν σχέση με το γάλα.


Στα παγωμένα γλυκίσματα τώρα, υπάρχει ελευθερία προσθήκης φυτικών λιπαρών όπως ηλιέλαιο, καρυδέλαιο, φοινικέλαιο, αραπέλαιο και όποια άλλη μαργαρίνη φαντάζεστε (και τους συμφέρει). Το ηλιέλαιο αποφεύγεται γιατί δημιουργεί πρόβλημα στην ομοιογένεια του τελικού προϊόντος, άρα μην ανησυχείτε για μολυσμένο με ορυκτέλαια ηλιέλαιο. Ωστόσο, ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται το καρυδέλαιο το οποίο είναι έλαιο "παχύ" και ταιριάζει στην υφή του τελικού προϊόντος (παγωμένου γλυκίσματος για να μην ξεχνάμε γρήγορα). Το καρυδέλαιο, το ξέρετε πιστεύω πολλά χρόνια από τα αντηλιακά. Έδινε το χρώμα, ως φυσική χρωστική, και την υφή σε όλα τα αντηλιακά τύπου Coppertone (ο τόνος του χαλκού). Πιστεύω να μη σας πειράζει αν ο εντερικός σας σωλήνας λαμβάνει το "επιθυμητό μαύρισμα" εσωτερικά χωρίς κόπο...


Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα είναι διπλό:


Αφενός παραπλανάται ο καταναλωτής διότι οι εταιρείες που παράγουν παγωμένα γλυκίσματα στις ιστοσελίδες τους τα αναφέρουν ως κατηγορία παγωτών για λόγους μάρκετινγκ κι όχι ως παγωμένα γλυκίσματα.


Αφετέρου το παγωμένο γλύκισμα είναι ποιοτικά υποδεέστερο προϊόν κατά κοινή επιστημονική ομολογία σε σχέση με το παγωτό, λόγω της αφαίρεσης ζωικού λίπους (αποβουτυρωμένο γάλα σκόνη) και της προσθήκης φυτικών λιπαρών.


Λόγος για όλα τα παραπάνω; Μαντέψτε... Σας λέει κάτι η λέξη κέρδος;


Αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμιά διαφήμιση της τηλεόρασης δεν αναφέρεται προφορικά ή γραπτά η λέξη παγωτό. Έχει αντικατασταθεί με ατάκες "Απόλαυση", "Δροσιά", "Παγωμένη Δροσιά" και άλλα κωμικά.


Ψάξτε στο παγωτό (που νομίσατε ότι πήρατε) τη σύσταση και θα διαπιστώσετε ότι δώσατε τα ωραία ευρώ σας για ένα "παγωμένο γλύκισμα".


Ήδη επικοινώνησα με την ΕΒΓΑ για να αλλάξει αμέσως την ιστοσελίδα της www.evga.net και από παγωτά να τα ονομάσει "παγωμένα γλυκίσματα". Το αυτόν έπραξα και με την ALGIDA. Η ίδια δικαιολογία καρμπόν: "μα στη σύνθεση δεν τα ονομάζουμε παγωτά", "μα η κατηγορία τιτλοφορείται στο ιντερνέτ ΠΑΓΩΤΑ", "μα η ΧΧΧΧ εταιρεία μας είναι γνωστή ότι κάνει παγωτά"...


Ήμαρτον...


Έκανα και κάτι μάταιες ενέργειες δημοσιοποίησης σε κανάλια... "Δύσκολες εποχές βρήκες Πάνο. Την ώρα που παίζουμε επαναλήψεις παλιών σήριαλ, τα παγωτά δίνουν φράγκα σε διαφημίσεις"


Εγώ πάλι απαντώ χρησιμοποιώντας την παλιά καλή ατάκα του μεσιέ "Μαύρου" Καλογήρου (Λόλα): "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!" Και για τις εταιρείες και για τα κανάλια...


ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ... ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!!!!


Υ.Γ.1: Επεκτείνοντας τα παραπάνω, παγωτά κι όχι παγωμένα γλυκίσματα πουλάνε και τα ζαχαροπλαστεία...
Θα πρέπει δηλαδή να φτιάχνονται από φρέσκο γάλα (για αυτό και η διαφορά γεύσης με το ιταλικό Gelato) και όχι με σκόνη αποβουτυρωμένου και μαργαρίνες..

Έβαλε εμφυτεύματα οπισθίων και δείτε τα τραγικά αποτελέσματα...



Τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμφυτεύματα οπισθίων έκρουσε μία πρώην στρίπερ. Ζηλεύεις τα οπίσθια της …
Κιμ Καρντάσιαν (κακία); Μετά από αυτό που θα δεις μάλλον θα το ξανασκεφτείς!


Αφού το βίντεο της Renee Talley έκανε το γύρο του διαδικτύου, η πρώην στρίπερ από το Λας Βέγκας άνοιξε την καρδιά της, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν αυτού του είδους οι πλαστικές επεμβάσεις.




«Δεν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πια, γιατί δεν είμαι χαρούμενη για τα οπίσθιά μου. Ήθελα λίγο περισσότερο όγκο πίσω και αποφάσισα να κάνω αυτή την επέμβαση», εκμυστηρεύτηκε.

Μετά από έξι μήνες ωστόσο, κατά τη διάρκεια των οποίων, έκανε ενέσεις σιλικόνης, η Renee άρχισε να υποφέρει από έντονους πόνους τόσο στα οπίσθια, όσο και στο στομάχι.

Μια μαγνητική επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους της: η σιλικόνη είχε εξαπλωθεί μέχρι την πλάτη και κάτω από τα πόδια της, προκαλώντας μία αυτοάνοση ασθένεια.

Και μπορεί μετά από αυτό να αφαίρεσε τη σιλικόνη, όχι όμως και τη ματαιοδοξία της, καθώς έσπευσε να την αντικαταστήσει! Η δεύτερη απερίσκεπτη επέμβαση οδήγησε στα διαβόητα πλέον κινητά της… εμφυτεύματα!

Έχοντας πλέον αναγνωρίσει τα λάθη της, ελπίζει να βοηθήσει όσες γυναίκες σκέφτονται το νυστέρι στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος. «Αν το καταστρέψετε, δεν υπάρχει γυρισμός», προειδοποιεί εκ πείρας…

Δες τι θα σου συμβεί αν κόψεις τη ζάχαρη για ένα χρόνο...




Η Eve Schaub, ο σύζυγός της και τα δυο τους παιδιά έκαναν το μεγάλο βήμα, αυτό που ίσως θα θέλαμε να καταφέρουμε να κάνουμε οι περισσότεροι: έκοψαν τη ζάχαρη από τη διατροφή τους.


Μάλιστα, η Eve έγραψε και ένα βιβλίο, με τίτλο «Year of No Sugar».

Εκτός από τη ζάχαρη αυτή καθαυτή, η οικογένεια απέκλεισε από τη διατροφή της και όλα τα τρόφιμα που περιείχαν ζάχαρη – δηλαδή πάρα πολλά προϊόντα: το γιαούρτι, η μαγιονέζα, το ψωμί και άλλα δεκάδες πράγματα έπρεπε απλά να απομακρυνθούν από το τραπέζι!

Η υγεία των παιδιών βελτιώθηκε και σιγά σιγά άρχισαν να μη θέλουν να τρώνε τα επεξεργασμένα τρόφιμα που μέχρι πρότινος τους άρεσαν.

Έχασαν κιλά; Όχι! «Έχω δύο μικρά κορίτσια. Έδινα ιδιαίτερη προσοχή στη γεύση των φαγητών. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να εστιάσω στην απώλεια βάρους».

Μετά από το πείραμα, δεν έπεσαν με τα μούτρα στα γλυκά! Καμιά φορά τρώνε κάποιο γλυκό, όμως δεν έχουν την ίδια όρεξη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΤΗΣ ΝΑΣΑ!! Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΘΑ…!!



Όπως προειδοποιεί με εικόνες και έρευνες η NASA, το οξυγόνο που αναπνέουμε στο μεγαλύτερο μέρος της γης, είναι αρκετά κακό για την υγεία μας και ο αέρας που αναπνέουμε θα είναι και ήδη είναι αρκετά επικίνδυνος την υγεία μας.
Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν πως τα ποσοστά ρύπανσης στην Ασία είναι στα κόκκινα και πως πρέπει κάτι να γίνει διότι σε λίγα χρόνια οι κάτοικοι πλέον δεν θα μπορούν να ζήσουν σε αυτά τα τμήματα της γης λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης, όπως στο Πεκίνο.
Ωστόσο και η Ελλάδα, φαίνεται πως δεν έχει καθαρό αέρα σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ενώ πολλές γενικότερα χώρες σε όλη την γη, δεν αναπνέουν καθαρό αέρα, με τα ποσοστά ρύπανσης να αγγίζουν το κόκκινο.
Σύμφωνα πάντως με τους επιστήμονες, τα επόμενα χρόνια και ιδιαίτερα στις χώρες που ρυπαίνουν αρκετά τον πλανήτη μας, θα πρέπει να ληφθούν απαραιτήτως έκτακτα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Για περισσότερα ενημερωθείτε από: NASA’s Earth Observatory

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

14 Ιουλ 2014

Αυτή η καλλονή είναι το γούρι του Μάριο Γκέτσε![photos]



Με το γκολ του Μάριο Γκέτσε στο 113ο λεπτό η Γερμανία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και πρόσθεσε το τέταρτο αστέρι στη φανέλα της. Για όσους δεν παρακολουθήσατε χθες τον τελικό του Μουντιάλ, με το που τελείωσε ο αγώνας η σύντροφος του σούπερ Μάριο έτρεξε στην αγκαλιά του και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα!

Πρόκειται για το 24χρονο μοντέλο εσωρούχων Κάθριν Μπρόμπελ που έχει «κλέψει» την καρδιά του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Γερμανίας, Μάριο Γκέτσε τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει η γερμανίδα καλλονή στο γερμανικό GQ, είχε πει πως απολαμβάνει να είναι το κορίτσι του Γκέτσε και πως ακόμα δεν κάνει σχέδια γάμου με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αφούπρώτα θέλει να αφοσιωθεί στους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από τη μουσική και το τραγούδι! Μάλιστα, ήδη δύο single της έχουν γίνει γνωστά ενώ είναι και μεγάλη θαυμάστρια της Mπιγιόνσε!











Δείτε επίσ

Η h0t εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο καλοκαιρινό live με τον Νίνο![photos]



Την Κυριακή το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα και ο Νίνο τραγούδησαν για τους θαυμαστές τους σε ένα καλοκαιρινό live γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού σε παραλιακό κλαμπ της Αθήνας. Το govastileto.gr βρέθηκε εκεί και κατέγραψε όλα όσα έγιναν.

Τα βλέμματα όλων «έκλεψε» για άλλη μια φορά η Ελένη Φουρέιρα με τη σeξι εμφάνισή της επί σκηνής. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε φορώντας ένα μπλε ηλεκτρίκ κολάν και ένα μαύρο μπουστάκι που αναδείκνυε τους καλογυμνασμένους της κοιλιακούς. O Νίνο πάλι κατάφερε με την ενέργειά του να ξεσηκώσει τον κόσμο που ήταν εκεί, ανάμεσα στους οποίους εντοπίσαμε τον Θάνο Πετρελη με την Σοφία Μοσχοπούλου και τη Χριστίνα Αλούπη με τον Χρήστο Μενιδιάτη.














Κατερίνα Καραβάτου: Η ατάκα στο τέλος που αποκάλυψε την μεταγραφή της






Την ξέρω καλά. Μπορώ να πώ πολύ καλά. Η μαγκιά χθες της Κατερίνας ήταν μεγάλη...

Τόσο μεγάλη που προτίμησε ν΄αφήσει άλλους να μας κουράσουν με τους κακοστημένους-σε άθλια Ελληνικά- λόγους και να μην εμπλακεί σε δακρύβρεχτους αποχαιρετισμούς.



Άλλωστε όσοι γνώριζουν… ξέρουν καλά πώς η χρονιά φέτος για την Κατερίνα δεν ήταν καλή. Ήταν ψυχοφθόρα. Ώς επαγγελματίας ωστόσο φρόντισε να τιμήσει τον Δημήτρη Κοντομηνά και την συνεργασία της με το μαγαζί του. Για την ευκαιρία επανεκίνησης όπως είπε.



Ωστόσο η ατάκα «Να είστε σίγουροι πως εμείς θα τα πούμε ξανά απο Σεπτέμβριο όχι έτσι αλλά κάπου αλλού» ήταν αυτή που με έκανε να σηκωθώ απο τον καναπέ μου.



Για να το πεί αυτό η Κατερίνα-είπα μέσα μου- έχει κλειδώσει κιόλας τον επόμενο σταθμό της καριέρας της. Και κάτι μου λέει ότι σήμερα απλά ήταν εκεί ώς παρουσία αλλά το μυαλό της έτρεχε αλλού.



Σε άλλο μαγαζί… Το ίδιο ανταγωνιστικό αλλά σε άλλο ρόλο.






Αυτά προς το παρόν… Σε λίγες μέρες θα έχουμε κι άλλα…

tvnea

ΑΥΤΟ είναι το ΚΑYΤ0 βίντεο που δεν πρέπει να χάσεις!






Η πρώην Pussy.Cat Doll το’χει και μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία!

Δείτε το βίντεο και θα…καταλάβετε!

Κοριτσάκι τριών ετών «αναστήθηκε» την ώρα της κηδείας της (Βίντεο)




Παραλίγο να κηδευτεί ζωντανή μία τρίχρονη κοπελίτσα στιςΦιλιππίνες, η οποία είχε για εβδομάδες υψηλό πυρετό και είχε λιποθυμήσει τόσο βαθιά που οι γιατροί την είχαν θεωρήσει πως πέθανε.



Η διάγνωση του θανάτου της έγινε στις 9 το βράδυ της Παρασκευής και η κηδεία της είχε οριστεί για τη μία το μεσημέρι της επομένης.



Τελικά, ενόσω στην εκκλησία της Ορόρα, στην επαρχία της Zamboanga del Sur, ρυθμίζονταν και οι τελευταίες λεπτομέρειες; για την εξώδιο ακολουθία του κοριτσιού, ένας από τους παρισταμένους άνοιξε το φέρετρο για να φτιάξει τη σορό, όταν τελικά διαπίστωσε πως το κορίτσι κουνούσε το κεφάλι της. Μάλιστα, σε κλάσματα δευτερολέπτων άνοιξε τα μάτια της.



Το βίντεο δημοσιεύτηκε στη σελίδα της εκκλησίας στο Facebook και από τότε έγινε viral με τους πιστούς να μιλούν για θαύμα.

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΙΝΗ Τατιάνα Στεφανίδου! Δες την εντελώς ΑΒΑΦΗ!


Η Τατιάνα Στεφανίδου αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής της έφυγε για διακοπές με την οικογένειά της!


Πρώτος προορισμός των διακοπών της, το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς! Η Τατιάνα μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία της από το νησί, που την δείχνει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και αρκετά ευδιάθετη!

Στη συνέχεια, μαγεμένη από το τοπίο, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία, σχολίασε: «ζαλισμένη από την ομορφιά γύρω μου».






Τρελό κορμί η κυρία! Ποια 41χρονη αποτελεί το ΟΝΕΙΡΟ κάθε άνδρα και γεμίζει κόμπλεξ τα 20χρονα με τις αναλογίες της;;;

Ο λόγος για την Brandi Glanville, που πήγε στο Λας Βέγκας και τους ξεσήκωσε όλους!









Μάντεψε ποια σταρ παραμέλησε τον εαυτό της και δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί! [φωτο]



Ο λόγος φυσικά για την ...Sharon Stone που παραδέχτηκε ότι σταμάτησε εδώ και κάποιους μήνες να πηγαίνει στο γυμναστήριο απλώς επεισή "δεν είχα όρεξη". Παρόλα αυτά παραδέχεται ότι νιώθει να πιέζεται να δείχνει όμορφη φορώντας μπικίνι στις διακοπές της και ανησυχεί για την κυτταρίτιδα που έχει.




Όπως δήλωσε η 56χρονη ηθοποιός "Θα πάω διακοπές και ξέρω τι θα κάνουν τα περιοδικά, θα βάλουν έναν κύκλο γύρω από τον ποπό μου, θα τον μεγενθύνουν και θα γράψουν "μα τι συνέβη στον ποπό της και μοιάζει σαν σακούλα με τυρί;"
"Εγώ πάλι πιστεύω ότι μοιάζει με κρέμα! Θα έπρεπε σε εκείνο το σημείο να κάνω τατουάζ που να λέει "Πολύ θα ήθελες να το δαγκώσεις" δηλώνει η αφοπλιστική Sharon αστειευόμενη για τις φωτογραφίες που θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα την παρουσιάζουν γεμάτη κυτταρίτιδα.

Και για του λόγου το αληθές ιδού:





Stone εμφανίστηκε γεμάτη κυτταρίτιδα σε πρόσφατες φωτογραφίες της από τις διακοπές της στην Καλιφόρνια. Όπως όμως επίσης παραδέχεται, όταν αποφασίζει να γυμναστεί πηγαίνει στο κοντινό της γυμναστήριο και γυμνάζεται... άγρια! Μάλιστα έχει και ένα μικρό μυστικό: φοράει ειδικά παπούτσια και βάρη με τα οποία κολυμπάει μέσα στην πισίνα της για καλύτερα αποτελέσματα!

Η ηθοποιός έχει για πρότυπό της την Jane Fonda και τις περίφημες κασέτες γυμναστικής της και τονίζει ότι όταν το πάρει απόφαση κάνει τα πάντα για τη σιλουέτα της, δηλαδή γυμνάζεται και τρώει υγιεινά.

Το παράξενο είναι ότι μόλις πρόσφατα η Stone φωτογραφήθηκε με σέξι εσώρουχα ενώ δήλωσε ότι είναι έτοιμη για νέα σχέση αφού τα παιδιά της πλέον έχουν μεγαλώσει.

Είναι σίγουρη;


tlife.gr

ΦΡΙΚΗ! Τι κάνει μια γυναίκα για να δείξει ντε και καλά το τατουάζ της [φωτο]



Αν έχεις εμμονή με κάτι, κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις.Έτσι και η γυναίκα αυτή ήθελε με κάθε τρόπο να δείξει στους περαστικούς το τατουάζ της....

Δείτε την εικόνα:



Αχώριστη έχει γίνει με τους κορσέδες η 24χρονη Michele Kobke από το Βερολίνο, η οποία, θέλοντας να αποκτήσει κυριολεκτικά μέση δαχτυλίδι, φοράει κορσέ, ακόμη και στον ύπνο της.




Μέσα σε μια τριετία, η Michele, μίκρυνε τη μέση της, από τα 64 στα 40 εκατοστά και συνεχίζει, καθώς θέλει να φτάσει στα 38 εκατοστά.

Όσο μικρή κι αν είναι η μέση της Kobke, το ρεκόρ το κατέχει η Αμερικανίδα Cathie Jung με μέση 38 εκατοστών.
Συγκριτικά, η μέση Βρετανίδα, αναφέρει η Daily Mail, έχει μέση 84,9 εκατοστών κατά μέσο όρο, που αντιστοιχεί σε μέγεθος 14 στα ρούχα.

Ωστόσο οι γιατροί επισημαίνουν πως η μέση άνω των 80 εκατοστών μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας, μεταξύ άλλων σε καρδιαγγειακές παθήσεις.

Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν πως σχεδόν το 57% των Βρετανίδων έχουν μεγαλύτερη μέση από το όριο υγείας που θέτουν οι ειδικοί.
Η ίδια η Kobke πιστεύει πάντως πως έχει την τέλεια θηλυκή φιγούρα

Δείτε τις φωτογραφίες






ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ! Το μυστικό που κρύβει το κινητό σας και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν γνωρίζετε!

Ένα «μυστικό» το οποίο έχουν όλα μας τα κινητά και είναι βέβαιο πως αγνοείτε αποκαλύπτουν μέσω..
της νέας τους μελέτης, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον.
Στο πλαίσιο της μελέτης τους, οι ερευνητές εξέτασαν περισσότερα από 51 κινητά τηλέφωνα.

Όπως διαπίστωσαν, οι χρήστες «μεταδίδουν» στη συσκευή τους περί το 82% κοινών βακτηρίων που έχουν στα δάχτυλά τους.

Αυτό προσδίδει στο κινητό μία βακτηριακή «ταυτότητα», η οποία, όμως, αντιστοιχεί σε τρισεκατομμύρια διαφορετικούς μικροοργανισμούς που ζουν στο σώμα μας.

Επί της ουσίας, δηλαδή, τα τηλέφωνά μας φέρουν το βακτηριακό «αποτύπωμα» του ιδιοκτήτη τους.

Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, περίπου το 82% των κοινών βακτηρίων «κατοικούσαν» τόσο στα δάχτυλα των εθελοντών, όσο και στην οθόνη του κινητού τους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και οικογένειες βακτηρίων που εντοπίζονται στο έντερο, το δέρμα και το στόμα όπως ο στρεπτόκοκκος, ο σταφυλόκοκκος και το κορυνοβακτήριο.

Μάλιστα, οι γυναίκες φαίνεται πως έχουν πιο ισχυρή βακτηριακή «παρουσία» συγκριτικά με τους άνδρες.

«Παρά το μικρό δείγμα της μελέτης, ουσιαστικά καταφέραμε να αποδείξουμε ότι τα πιο κοντινά μας υπάρχοντα δανείζονται τη βακτηριακή μας ταυτότητα», αναφέρει ο κύριος ερευνητής της μελέτης, δρ Τζέιμς Μέντοου.

«Το σίγουρο είναι ότι μοιραζόμαστε πολύ περισσότερα από ένα απλό συναισθηματικό δέσιμο με το κινητό μας - κουβαλούν το προσωπικό μας μικροβίωμα», καταλήγει.
Πηγή: onmed.gr

7 ισχυρά ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ που έχουμε... στο σπίτι μας και δεν το ξέρουμε...

Η φύση έχει προνοήσει, πολύ πριν τη φαρμακευτική, να δημιουργήσει παυσίπονα, τα οποία ευτυχώς βρίσκονται σε αφθονία και είναι...
διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στην κουζίνα σας.

Ξύδι για την καούρα

Ένα μήλο την ημέρα, τον γιατρό τον κάνει πέρα, λέει η γνωστή παροιμία, έτσι και το ξύδι από μηλίτη είναι η καλύτερη και φυσικότερη ίαση για την καούρα. Βάλτε ένα κουταλάκι της σούπας ξύδι μηλίτη σε ένα ποτήρι νερό και πιείτε το σιγά σιγά. Το ξύδι από μηλίτη περιέχει αλκαλοποιητές, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τον άνθρωπο, ειδικά λόγω των οξέων που περιέχει η σύγχρονη διατροφή.

Σκόρδο για την αρθρίτιδα

Από την αρχαιότητα, το σκόρδο έπαιζε σημαντικό ρόλο στον τομέα των …παυσίπονων. Έτσι και σήμερα, ακολουθώντας την πανάρχαια τακτική, ψιλοκόψτε μία σκελίδα σκόρδο και μαζί με μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ζεστάνετέ το. Απλώστε το στις αρθρώσεις που πονούν και θα αισθανθείτε μία τρομερή ανακούφιση. Επιπλέον, το σκόρδο ενδείκνυται και για τον πονόδοντο: τρεις σκελίδες σκόρδο και μία πρέζα αλάτι, χτυπημένα μαζί, είναι ιδανικά όταν τα απλώσετε στο δόντι σας που πονάει.


Μούρα για την κύστη

Έρευνες έχουν δείξει ότι μία μερίδα μούρα μπορούν να μειώσουν έως και 60% τον πόνο από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Το μυστικό όπλο είναι τα αντιοξειδωτικά συστατικά, τα οποία «σκοτώνουν» τις ελεύθερες ρίζες που ερεθίζουν το βλεννογόνο του πεπτικού συστήματος. Η κατανάλωση μούρων είναι μοναδική σπιτική θεραπεία και για το πεπτικό έλκος, τη δυσπεψία και τις λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης.

Σταφύλια για τη μέση

Μελέτη του Πανεπιστήμιου του Οχάιο έδειξε ότι εάν καταναλώνετε μία μερίδα σταφύλια καθημερινά απαλλάσσεστε από τους πόνους της πλάτης. Αυτό συμβαίνει επειδή τα σταφύλια περιέχουν θρεπτικά συστατικά, τα οποία αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος, ειδικά στην περιοχή της μέσης, και αυτό με τη σειρά του ανακουφίζει από τον πόνο.

Ανανάς για τις φλεγμονές

Η βρομελίνη που βρίσκεται στον ανανά είναι εκείνη που μπορεί να σας απαλλάξει από το φούσκωμα και το βάρος που νιώθετε στο στομάχι. Επιπλέον, η κατανάλωση ανανά βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, σταματώντας τις κράμπες και τις φλεγμονές. Μπορεί ακόμα να βοηθήσει στην απελευθέρωση των φλεγμονωδών ενώσεων, που συμβάλλουν στην αρθρίτιδα.

Βρόμη για τους πόνους περιόδου

Η βρόμη θεωρείται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στις κράμπες τις περιόδου και ανακουφίζουν από την ενδομητρίωση. Ο λόγος είναι ότι η βρόμη είναι πλούσια σε μαγνήσιο και μία από τις καλύτερες πηγές διατροφικού ψευδαργύρου για τις γυναίκες εκείνες, που υποφέρουν από πόνους περιόδου.

Γαρύφαλλο για τον πονόδοντο

Το γαρύφαλλο (το μπαχαρικό όχι το λουλούδι) είναι ένας δοκιμασμένος σύμμαχος κατά του πονόδοντου. Εξάλλου και διάφορες οδοντόκρεμες, που κυκλοφορούν έχουν γαρύφαλλο, κάτι που τις κάνει ακόμη πιο ευεργετικές για τη στοματική υγιεινή. Μπορείτε απλά να ταμπονάρετε με λίγο λάδι από γαρύφαλλο το δόντι που σας πονάει και να ανακουφιστείτε πραγματικά.


Κ0ΛΑΣΗ! Δείτε την ΠΑΟΛΑ με μπικiνι... (ΦΩΤΟ)



Τι και αν το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήταν ανοιχτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Πάολα – όπως οι περισσότεροι – δεν έχασε το κυριακάτικο της μπάνιο!

Πριν από μερικά λεπτά, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο φωτογραφία της λαϊκής τραγουδίστριας, από την θάλασσα στην οποία έκανε τις βουτιές της και φρόντισε για το μαύρισμά της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φορώντας ένα μαντήλι στα μαλλιά και τα μεγάλα μαύρα της γυαλιά, η Πάολα, έχοντας λυμένο το πάνω μέρος του μπικiνι της, για να μην κάνει «σημάδι», πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.




ΚAYTΟ: Ελληνίδα τραγουδίστρια αρετουσάριστη χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας και κορμί φωτιά... Ποια είναι;;;



Ναι καλα βλέπετε. Το σώμα της είναι σαν κοριτσιού 20 ετών.




Ναι καλα βλέπετε. Το σώμα της είναι σα κοριτσιού 20 ετών,

και όμως η Αμαρυλλίς έχει και ωραία φωνή. Εδώ τη βλέπετε να απολαμβάνει τον ήλιο στο south coast στο μαγαζί του αρραβωνιαστικού της.



Μετά τα φιλιά ανάμεσα σε αγνώστους τώρα ήρθε και το ... γδύσιμο χωρίς κανόνες! [video]

Άγνωστοι βγάζουν ο ένας τα ρούχα του άλλου και... κοιμούνται μαζί...
Πριν από λίγο καιρό η σκηνοθέτης Τatia Paleva είχε βάλει 20 αγνώστους να φιληθούν μπροστά στην κάμερα... Τώρα, επιστρέφει με ένα νέο βίντεο στο οποίο άγνωστοι καλούνται να γδύσουν ο ένας τον άλλο. Το βίντεο έχει τίτλο: «Γδύσε με» και είναι γυρισμένο για τις ανάγκες του υποψήφιου για Emmy: «Master's of Sex».

«Ζήτησα από τους αγνώστους να γδύσει ο ένας τον άλλον και μετά να πέσουν στο κρεβάτι. Τίποτα άλλο. Δεν υπάρχουν κανόνες», αναφέρει η σκηνοθέτης.

Ο αδυσώπητος χρόνος χτύπησε... την Δέσποινα Βανδή - Οι φωτογραφίες που έβαλαν φωτιά στα πηγαδάκια της showbiz! [photos]

Μεγάλο ζόρι φαίνεται ότι τραβάει η Δέσποινα τον τελευταίο καιρό. Και δε μιλάμε για τα τραγούδια της, ούτε για την καριέρα της. Αλλά για την εικόνα της...


Το Δεσποινάκι ετοιμάζει νέο βίντεο κλιπ και η αγωνία της να ανταγωνιστεί τις νεότερες και να μη μείνει έξω από το παιχνίδι είναι εμφανής.

Και μπορεί να είπαμε ότι έχει κορμί που άλλες συνομήλικες της ούτε καν ονειρεύονται, αλλά η εικόνα της με μικροσκοπικά κορμάκια αλλά και τα απαραίτητα (αδυσώπητος ο χρόνος) καλσόν είμαι μάλλον αμήχανη.

Όσο για το πρόσωπο; Πιστεύω ότι ο σκηνοθέτης θα κάνει τα μαγικά του έτσι ώστε η τελική εικόνα να μη θυμίζει «περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις».





Πηγή

Έβαλε κρυφή κάμερα στα πλούσια προσόντα της και δείτε τι κατέγραψε


Μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα από τη Γαλλία, με πλούσια προσόντα, ένα «τούμπανο» με λίγα λόγια, αποφάσισε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα!
Έβαλε μια κρυφή μίνι κάμερα στο πληθωρικό της μπούστo, ούσα αποφασισμένη να διαπιστώσει το κατά πόσο διακριτικά ή...«ξελιγωμένα» κοιτούν οι άντρες ένα «γεμάτο» ντεκολτέ.


Όπως καταλαβαίνετε, έγινε το... έλα να δεις, καθώς σχεδόν κάθε αρσενικό στραβολαιμιάστηκε, αλληθώρισε ή πήγε να πέσει κάτω, προσπαθώντας να κοιτάξει έστω για ένα δευτερόλεπτο το πλούσιο θέαμα

Η συνέχεια στο ξεκαρδιστικό βίντεο:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ



Όσοι ψωνίζετε "παγωτά" από περίπτερα και super market, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο. Όλες οι εταιρείες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές κανονικά. Μιλάμε για μεγάλη απάτη...


Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους καταναλωτές.


Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων εταιρειών στην αντιμετώπιση της ζέστης.


Η απάτη όμως κρύβεται καλά, έντεχνα και αποτελεσματικά. Αν κοιτάξουμε στη σύσταση (στο σημείο που αναφέρονται τα συστατικά) θα δούμε πως τιτλοφορείται -το παγωμένο προϊόν που κρατάμε στα χέρια μας- "παγωμένο γλύκισμα". Οι καταναλωτές δεν δίνουν προσοχή διότι πολύ απλά δεν ξέρουν τη διαφορά που αξίζει να τη δούμε αναλυτικότερα:


Η διαφορά είναι τεράστια... Το παγωτό υποχρεούται να γίνεται από γάλα φρέσκο ή σκόνη και όλα τα λιπαρά που εμπεριέχονται σε αυτό να προέρχονται από το γάλα.


Απαγορεύεται λοιπόν από τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών (ο ΚΤΠ συνοψίζει τις νομικές προδιαγραφές όλων των κυκλοφορούντων τροφίμων) η οποιαδήποτε προσθήκη λιπαρών που δεν έχουν σχέση με το γάλα.


Στα παγωμένα γλυκίσματα τώρα, υπάρχει ελευθερία προσθήκης φυτικών λιπαρών όπως ηλιέλαιο, καρυδέλαιο, φοινικέλαιο, αραπέλαιο και όποια άλλη μαργαρίνη φαντάζεστε (και τους συμφέρει). Το ηλιέλαιο αποφεύγεται γιατί δημιουργεί πρόβλημα στην ομοιογένεια του τελικού προϊόντος, άρα μην ανησυχείτε για μολυσμένο με ορυκτέλαια ηλιέλαιο. Ωστόσο, ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται το καρυδέλαιο το οποίο είναι έλαιο "παχύ" και ταιριάζει στην υφή του τελικού προϊόντος (παγωμένου γλυκίσματος για να μην ξεχνάμε γρήγορα). Το καρυδέλαιο, το ξέρετε πιστεύω πολλά χρόνια από τα αντηλιακά. Έδινε το χρώμα, ως φυσική χρωστική, και την υφή σε όλα τα αντηλιακά τύπου Coppertone (ο τόνος του χαλκού). Πιστεύω να μη σας πειράζει αν ο εντερικός σας σωλήνας λαμβάνει το "επιθυμητό μαύρισμα" εσωτερικά χωρίς κόπο...


Σε κάθε περίπτωση το ζήτημα είναι διπλό:


Αφενός παραπλανάται ο καταναλωτής διότι οι εταιρείες που παράγουν παγωμένα γλυκίσματα στις ιστοσελίδες τους τα αναφέρουν ως κατηγορία παγωτών για λόγους μάρκετινγκ κι όχι ως παγωμένα γλυκίσματα.


Αφετέρου το παγωμένο γλύκισμα είναι ποιοτικά υποδεέστερο προϊόν κατά κοινή επιστημονική ομολογία σε σχέση με το παγωτό, λόγω της αφαίρεσης ζωικού λίπους (αποβουτυρωμένο γάλα σκόνη) και της προσθήκης φυτικών λιπαρών.


Λόγος για όλα τα παραπάνω; Μαντέψτε... Σας λέει κάτι η λέξη κέρδος;


Αξίζει να σημειωθεί ότι σε καμιά διαφήμιση της τηλεόρασης δεν αναφέρεται προφορικά ή γραπτά η λέξη παγωτό. Έχει αντικατασταθεί με ατάκες "Απόλαυση", "Δροσιά", "Παγωμένη Δροσιά" και άλλα κωμικά.


Ψάξτε στο παγωτό (που νομίσατε ότι πήρατε) τη σύσταση και θα διαπιστώσετε ότι δώσατε τα ωραία ευρώ σας για ένα "παγωμένο γλύκισμα".


Ήδη επικοινώνησα με την ΕΒΓΑ για να αλλάξει αμέσως την ιστοσελίδα της www.evga.net και από παγωτά να τα ονομάσει "παγωμένα γλυκίσματα". Το αυτόν έπραξα και με την ALGIDA. Η ίδια δικαιολογία καρμπόν: "μα στη σύνθεση δεν τα ονομάζουμε παγωτά", "μα η κατηγορία τιτλοφορείται στο ιντερνέτ ΠΑΓΩΤΑ", "μα η ΧΧΧΧ εταιρεία μας είναι γνωστή ότι κάνει παγωτά"...


Ήμαρτον...


Έκανα και κάτι μάταιες ενέργειες δημοσιοποίησης σε κανάλια... "Δύσκολες εποχές βρήκες Πάνο. Την ώρα που παίζουμε επαναλήψεις παλιών σήριαλ, τα παγωτά δίνουν φράγκα σε διαφημίσεις"


Εγώ πάλι απαντώ χρησιμοποιώντας την παλιά καλή ατάκα του μεσιέ "Μαύρου" Καλογήρου (Λόλα): "ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!" Και για τις εταιρείες και για τα κανάλια...


ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ... ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!!!!!!


Υ.Γ.1: Επεκτείνοντας τα παραπάνω, παγωτά κι όχι παγωμένα γλυκίσματα πουλάνε και τα ζαχαροπλαστεία...
Θα πρέπει δηλαδή να φτιάχνονται από φρέσκο γάλα (για αυτό και η διαφορά γεύσης με το ιταλικό Gelato) και όχι με σκόνη αποβουτυρωμένου και μαργαρίνες..

Έβαλε εμφυτεύματα οπισθίων και δείτε τα τραγικά αποτελέσματα...



Τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμφυτεύματα οπισθίων έκρουσε μία πρώην στρίπερ. Ζηλεύεις τα οπίσθια της …
Κιμ Καρντάσιαν (κακία); Μετά από αυτό που θα δεις μάλλον θα το ξανασκεφτείς!


Αφού το βίντεο της Renee Talley έκανε το γύρο του διαδικτύου, η πρώην στρίπερ από το Λας Βέγκας άνοιξε την καρδιά της, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες σχετικά με τους κινδύνους που εγκυμονούν αυτού του είδους οι πλαστικές επεμβάσεις.




«Δεν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη πια, γιατί δεν είμαι χαρούμενη για τα οπίσθιά μου. Ήθελα λίγο περισσότερο όγκο πίσω και αποφάσισα να κάνω αυτή την επέμβαση», εκμυστηρεύτηκε.

Μετά από έξι μήνες ωστόσο, κατά τη διάρκεια των οποίων, έκανε ενέσεις σιλικόνης, η Renee άρχισε να υποφέρει από έντονους πόνους τόσο στα οπίσθια, όσο και στο στομάχι.

Μια μαγνητική επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους της: η σιλικόνη είχε εξαπλωθεί μέχρι την πλάτη και κάτω από τα πόδια της, προκαλώντας μία αυτοάνοση ασθένεια.

Και μπορεί μετά από αυτό να αφαίρεσε τη σιλικόνη, όχι όμως και τη ματαιοδοξία της, καθώς έσπευσε να την αντικαταστήσει! Η δεύτερη απερίσκεπτη επέμβαση οδήγησε στα διαβόητα πλέον κινητά της… εμφυτεύματα!

Έχοντας πλέον αναγνωρίσει τα λάθη της, ελπίζει να βοηθήσει όσες γυναίκες σκέφτονται το νυστέρι στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος. «Αν το καταστρέψετε, δεν υπάρχει γυρισμός», προειδοποιεί εκ πείρας…

Δες τι θα σου συμβεί αν κόψεις τη ζάχαρη για ένα χρόνο...




Η Eve Schaub, ο σύζυγός της και τα δυο τους παιδιά έκαναν το μεγάλο βήμα, αυτό που ίσως θα θέλαμε να καταφέρουμε να κάνουμε οι περισσότεροι: έκοψαν τη ζάχαρη από τη διατροφή τους.


Μάλιστα, η Eve έγραψε και ένα βιβλίο, με τίτλο «Year of No Sugar».

Εκτός από τη ζάχαρη αυτή καθαυτή, η οικογένεια απέκλεισε από τη διατροφή της και όλα τα τρόφιμα που περιείχαν ζάχαρη – δηλαδή πάρα πολλά προϊόντα: το γιαούρτι, η μαγιονέζα, το ψωμί και άλλα δεκάδες πράγματα έπρεπε απλά να απομακρυνθούν από το τραπέζι!

Η υγεία των παιδιών βελτιώθηκε και σιγά σιγά άρχισαν να μη θέλουν να τρώνε τα επεξεργασμένα τρόφιμα που μέχρι πρότινος τους άρεσαν.

Έχασαν κιλά; Όχι! «Έχω δύο μικρά κορίτσια. Έδινα ιδιαίτερη προσοχή στη γεύση των φαγητών. Το τελευταίο πράγμα που ήθελα να κάνω ήταν να εστιάσω στην απώλεια βάρους».

Μετά από το πείραμα, δεν έπεσαν με τα μούτρα στα γλυκά! Καμιά φορά τρώνε κάποιο γλυκό, όμως δεν έχουν την ίδια όρεξη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΚ ΤΗΣ ΝΑΣΑ!! Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΘΑ…!!



Όπως προειδοποιεί με εικόνες και έρευνες η NASA, το οξυγόνο που αναπνέουμε στο μεγαλύτερο μέρος της γης, είναι αρκετά κακό για την υγεία μας και ο αέρας που αναπνέουμε θα είναι και ήδη είναι αρκετά επικίνδυνος την υγεία μας.
Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν πως τα ποσοστά ρύπανσης στην Ασία είναι στα κόκκινα και πως πρέπει κάτι να γίνει διότι σε λίγα χρόνια οι κάτοικοι πλέον δεν θα μπορούν να ζήσουν σε αυτά τα τμήματα της γης λόγω ατμοσφαιρικής ρύπανσης, όπως στο Πεκίνο.
Ωστόσο και η Ελλάδα, φαίνεται πως δεν έχει καθαρό αέρα σύμφωνα με τον χάρτη που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ενώ πολλές γενικότερα χώρες σε όλη την γη, δεν αναπνέουν καθαρό αέρα, με τα ποσοστά ρύπανσης να αγγίζουν το κόκκινο.
Σύμφωνα πάντως με τους επιστήμονες, τα επόμενα χρόνια και ιδιαίτερα στις χώρες που ρυπαίνουν αρκετά τον πλανήτη μας, θα πρέπει να ληφθούν απαραιτήτως έκτακτα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Για περισσότερα ενημερωθείτε από: NASA’s Earth Observatory

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ