Προσοχή: 10 σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με την καρδιά σας



Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους λόγω καρδιοπάθειας. Ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται σε καρδιαγγειακές επιπλοκές αναμένεται να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια σε ετήσια βάση έως το 2030.


Ο κύριος λόγος που η καρδιοπάθεια αναδεικνύεται σε βασική αιτία θανάτου για τον παγκόσμιο πληθυσμό είναι η αδυναμία έγκαιρου εντοπισμού των προειδοποιητικών συμπτωμάτων.

Τα αυξημένα επίπεδα της χοληστερόλης, η υπέρταση, η παχυσαρκία, το κάπνισμα και το οικογενειακό ιστορικό καρδιοπάθειας είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες κινδύνου για το έμφραγμα, το εγκεφαλικό και την καρδιακή ανεπάρκεια.

Δείτε ποια είναι τα 10 σημάδια που θα σας παρακινήσουν να επισκεφθείτε άμεσα τον καρδιολόγο.

1. Πόνος στο στήθος: Είναι το πλέον σύνηθες σύμπτωμα του εμφράγματος που αναζητούν οι γιατροί. Ένα επικείμενο έμφραγμα όμως δεν εκδηλώνεται πάντοτε με τον πόνο στο στήθος, ενώ το σύμπτωμα μπορεί να υποδεικνύει κάποια άλλη πάθηση, όπως προβλήματα στους πνεύμονες ή το γαστρεντερικό.

2. Επίμονος βήχας: Ο βήχας και η δύσπνοια αποτελούν πρώιμα σημάδια της καρδιακής ανεπάρκειας. Είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης υγρού στους πνεύμονες.

3. Ζαλάδα: Οι συχνές ζαλάδες και η απώλεια των αισθήσεων υποδεικνύουν αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση αρρυθμίας.

4. Έντονη κόπωση: Η αδικαιολόγητη κούραση μπορεί να εμφανιστεί μερικές ημέρες πριν το έμφραγμα, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Η χρόνια κόπωση μπορεί επίσης να αποτελεί σύμπτωμα της καρδιακής ανεπάρκειας.

5. Ναυτία και απώλεια όρεξης: Η ναυτία και η τάση προς έμετο είναι δύο συνήθη συμπτώματα πριν από το έμφραγμα. Επίσης, το οίδημα στην κοιλιακή χώρα σχετίζεται άμεσα με την καρδιακή ανεπάρκεια και μπορεί να οδηγήσει στη μειωμένη όρεξη.

6. Γενικευμένος πόνος: Ο πόνος στο στήθος μπορεί να ακτινοβολεί σε άλλα σημεία του σώματος, όπως οι ώμοι, τα χέρια, οι αγκώνες, ο αυχένας, το σαγόνι και η κοιλιά. Σε μερικές περιπτώσεις, όμως, δεν εκδηλώνεται πόνος στο στήθος αλλά μόνο σε αυτά τα σημεία του σώματος.

7. Ταχυπαλμία ή άστατος καρδιακός παλμός: Η περιστασιακή ταχυπαλμία δεν είναι ανησυχητική. Όταν όμως είναι συχνή και συνοδεύεται από αδυναμία, ζάλη ή δύσπνοια μπορεί να υποδεικνύει ένα επικείμενο έμφραγμα, καρδιακή ανεπάρκεια ή αρρυθμία.

8. Εφίδρωση: Η ξαφνική και αδικαιολόγητη εφίδρωση αποτελεί προειδοποιητικό σημάδι για το έμφραγμα. Εμφανίζεται σε στιγμές χαλάρωσης, χωρίς να έχει προηγηθεί έντονη σωματική άσκηση.

9. Οίδημα: Η καρδιακή ανεπάρκεια έχει σαν αποτέλεσμα τη συσσώρευση υγρού στο σώμα. Έτσι, εκδηλώνεται πρήξιμο στα πέλματα, τους αστραγάλους, τα πόδια ή την κοιλιά.

10. Αδυναμία: Όπως και στην περίπτωση της αδικαιολόγητης κόπωσης, η αδυναμία μπορεί να εμφανιστεί μερικές ημέρες πριν από το έμφραγμα ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του εμφράγματος.

Εάν εμφανίζετε αρκετά από τα παραπάνω σημάδια, συμβουλευείτε άμεσα το γιατρό σας.


Δοκιμάζοντας τον χειρότερο πόνο που υπάρχει στον κόσμο (Βίντεο)




Ο Hamish Blake αποφάσισε να δοκιμάσει την τελετή ενηλικίωσης μιας φυλής του Αμαζονίου, η οποία περιλαμβάνει μια δοκιμασία με γάντια που περιέχουν μυρμήγκια που δαγκώνουν.



Μόνο που δεν πρόκειται για συνηθισμένα μυρμήγκια, αφού τα συγκεκριμένα έχουν ένα από τα πιο επώδυνα δαγκώματα στο ζωικό βασίλειο.




Δείτε το βίντεο:

Στ0ματικό σεξ: Το καλύτερο γιατρικό για...




Έρευνα του κρατικού πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης σχετικά με την επίδραση του στ0ματικού έρwτα στην ψυχολογική υγεία των γυναικών φέρνει... ικανοποίηση σε άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο.


Για τις ανάγκες της έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of Sεxual Behavior, οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 293 γυναικών. Συγκέντρωσαν στοιχεία για την σeξουαλική τους ζωή και την πνευματική τους υγεία και ευτυχία.

Διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που επιδίδονταν σε στ0ματικό σeξ με τους ερωτικούς συντρόφους τους ήταν πιο ευτυχισμένες και ικανοποιημένες με την ζωή τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το αντρικό σπeρμα περιέχει χημικές ουσίες, οι οποίες όχι μόνο βελτιώνουν την ψυχική διάθεση, αλλά βοηθούν τις γυναίκες να έχουν καλύτερο ύπνο και να αναπτύξουν περισσότερο τα συναισθήματα αγάπης προς τον σύντροφό τους.

Συγκεκριμένα, το αντρικό σπeρμα περιέχει:

-κορτιζόλη, η οποία αυξάνει τα συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας

-οιστρόνη και οξυτοκίνη, ορμόνες που βελτιώνουν την ψυχολογική διάθεση

-θυροτροπίνη, ορμόνη η οποία βοηθάει να καταπολεμήσει ο οργανισμός την κατάθλιψη, όπως και η σεροτονίνη

-μελατονίνη, η οποία βοηθάει τη γυναίκα να έχει καλύτερης ποιότητας ύπνο

Χωρισμός-βόμβα: Παρουσιάστρια έπιασε στα πράσα τον καλό της με τηλεμάγειρα





Μη σου τύχει...


Ίσως ο χειρότερος χωρισμός που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα media.


Το ζευγάρι χώρισε μετά από πολύ καιρό σχέσης και όλοι αναρωτήθηκαν «πως» και «γιατί;».


Η αλήθεια είναι μια.


Η νεαρή παρουσιάστρια έπιασε στα πράσα τον καλό της να παίζει ερωτικά με γνωστό τηλεμάγειρα, με τον οποίο μάλιστα υπήρξαν και ομόσταβλοι για ένα διάστημα της καριέρας της.


Μιλάμε για το απόλυτο σοκ.


Μάλιστα, το κορίτσι πλέον επισκέπτεται καθημερινά ψυχοθεραπευτή, ενώ ακόμα κρατάει απόσταση και δεν μιλάει για το συμβάν στα ΜΜΕ.


Πηγή: nassosblog

To συγκινητικό μήνυμα της δημοσιογράφου του Alter λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή



Η δημοσιογράφος, Μαριάννα Καραθανάση, που δούλευε στο ελεύθερο ρεπορτάζ «έφυγε» από τη ζωή στα 32 της χρόνια.

Έδωσε την δική της μάχη, μιας και χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο, όμως δεν τα κατάφερε και δυστυχώς κατέληξε.
Πάλεψε με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στη ζωή και για να χαρεί το παιδάκι της που μόλις είχε φέρει στη ζωή.
Έφτασε μέχρι και το Τέξας στις ΗΠΑ , σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς σύμφωνα με το newspistol.
Πριν από δέκα ημέρες στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έγραψε:
«Πάλεψα πολύ. Μέχρι εδώ ήταν. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

Έτσι είναι το κορμί της Μενεγάκη χωρίς ρετούς (φωτο)




Ναι, έτσι είναι το κορμί της Μενεγάκη χωρίς ρετούς!


Η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι δημοσιευμένη σε κάποιο περιοδικό, «πειραγμένη» με μπόλικο ρετούς, αλλά η ίδια η παρουσιάστρια την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.


Η Ελένη Μενεγάκη ενοχλημένη προφανώς, από τα περιοδικά που δημοσιεύουν περσινές της φωτογραφίες με μαγιό από παραλίες, απαντά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, σχολιάζοντας κάτω από την φωτογραφία: «Κι επειδή ο,τι φωτογραφίες μου είδατε αυτό το καλοκαίρι στα περιοδικά είναι περσινές, αυτή είναι για εσάς»!





Πηγή: Protothema.gr

Τρελά ερωτευμένη η Βάσω Γουλιελμάκη! Δείτε τον νέο σύντροφό της! [photo]

Είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό. Είναι αχώριστοι! Η φωτογραφία στο twitter τα λέει όλα!

Ο λόγος για τον Κύπριο προπονητή Νικι Παπαβασιλείου και την σύντροφο του, ελληνίδα ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη.





Πηγή: youweekly.gr

Αναστάτωσε την παραλία με την "καuτή" της εμφάνιση η...






Στη Μύκονο βρέθηκε η sεxy κυρία και "έκλεψε" τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της με μπικίνι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ζέτα Θεοδωροπούλου να κάνει τις βουτιές της, με ιδιαίτερο στιλ!

Δείτε τις φωτογραφίες...

Το μήνυμα-καρφί της Ελένης Μενεγάκη και η φωτογραφία που αφιέρωσε στους θαυμαστές της





Η πάντα λαμπερή Ελένη Μενεγάκη εδώ και καιρό έκανε γνωστή την πρόθεση της να "σαμποτάρει" την δουλειά των paparazzi. Η παρουσιάστρια μη αντέχοντας άλλο να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και να μην μπορεί να χαρεί καμία προσωπική ή οικογενειακή της στιγμή μακριά από τα φωτογραφικά φλας, αποφάσισε να γίνει η ίδια φωτογράφος του εαυτού της. Έτσι αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές της με τους θαυμαστές αλλά και τους φίλους της δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.

Aυτή την περίοδο η ωραία Ελένη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ φυσικά στιγμιότυπα από αυτές βέπουμε δημοσιευμένα κάθε εβδομάδα στα περιοδικά. Λίγο νωρίτερα η παρουσιάστρια ανέρτησε μια φωτογραφία της με μπικίνι στην θάλασσα. Μάλιστα η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα αιχμηρό σχόλιο στο οποίο ξεκαθαρίζει πως όλες οι φετινές καλοκαιρινές της φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί είναι περσινές.



Έφοδος της εφορίας σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους –Έλεγχοι και κατασχέσεις χωρίς παρουσία εισαγγελέα

Ελέγχους ακόμα και στα σπίτια για φοροδιαφυγή και μάλιστα χωρίς την παρουσία εισαγγελέα θα μπορεί να διενεργεί η εφορία μετά από απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Η γνωμοδότηση εκδόθηκε μετά από οριακή πλειοψηφία 14-10 ψήφων και όπως γράφει η εφημερίδα Έθνος οι ελεγκτές θα μπορούν να κάνουν έρευνες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με στόχο να κάνουν φορολογικούς ελέγχους αλλά και να ψάξουν για λεφτά με τα οποία θα αποπληρωθούν φόροι ή άλλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Επίσης οι έρευνες που θα γίνονται στα πρότυπα της αμερικάνικης IRS θα επιτρέπουν άμεσες κατασχέσεις χρημάτων ή όποιων άλλων πολύτιμων αντικειμένων.

Σύμφωνα με το ΝΣΚ η παρουσία εισαγγελέα απαιτείται μόνο σε κατ” οίκον έρευνα μόνο όταν πρόκειται να συλλεχθούν αποδεικτικά στοιχεία για τη διαπίστωση εγκλημάτων ή σύλληψη δράστη και την πρόληψη ή καταστολή ποινικών αδικημάτων.

Τα 6 Παγκόσμια ψέματα που όλοι πιστεύουμε ακόμα…

Εσκεμμένα ή άσκοπα ο άνθρωπος έχει κατακλυστεί από διάφορα παγκόσμια ψέματα, που αρνούνται να υποχωρήσουν στο όνομα της αλήθειας. Ας αποκαλύψουμε τα μεγαλύτερα ψέματα που ακόμη πιστεύουμε…


Ο Ναπολέων ήταν κοντός
Υπάρχουν αρκετές ιστορικές πηγές για το «μίσος» του Ναπολέοντα και την πολεμοχαρή του διάθεση και μία από τις …βασικές αιτιολογίες είναι ότι το επιθετικό του χαρακτήρα του οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν κοντός, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και γι” αυτό προσπαθούσε να υπερκαλύψει την χαμηλή του αυτοεκτίμηση με την επεκτατική του δράση.

Αυτό μπορεί και να ήταν αλήθεια, αν κάποιοι επιστήμονες δεν ανακάλυπταν ότι τα 5 πόδια και 2 ίντσες, όπως αναφέρεται ιστορικά το ύψος του Ναπολέοντα, είναι σύμφωνα με την γαλλική και όχι την αγγλική μονάδα μέτρησης. Προφανώς αυτό αλλάζει πολλά, καθώς στην πραγματικότητα ήταν περίπου 1.70 εκ., ελαφρώς ψηλότερος δηλαδή από τον μέσο όρο για έναν άνθρωπο στη Γαλλία εκείνη την εποχή.

Αν βγείτε στο κρύο με βρεγμένο κεφάλι, θα αρρωστήσετε

«Στέγνωσε τα μαλλιά σου πριν βγεις έξω στο κρύο παιδί μου» ωρύεται η Ελληνίδα μάνα, αλλά πλέον μπορείτε να αντικρούσετε τον ισχυρισμό της ότι θα αρρωστήσετε αν βγείτε έξω από το σπίτι αμέσως μετά το ντους, καθώς πολλές μελέτες που εξέτασαν το θέμα, αποφάνθηκαν ότι οι άνθρωποι που κρυώνουν δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν από εκείνους που δεν κρυώνουν.
Άρα ένα υγρό ή ξηρό κεφάλι δεν κάνει καμία διαφορά. Σκεφτείτε μόνο ότι στις σκανδιναβικές χώρες, συνηθίζουν να κάνουν ντους το πρωί και να βγαίνουν αμέσως έξω με συνθήκες υπό του μηδενός, χωρίς να στεγνώνουν τα μαλλιά τους. Αν ίσχυε η εμμονή της μάνας, αυτό θα σήμαινε ότι ο σκανδιναβικός πληθυσμός θα είχε εξαλειφθεί προ πολλού από …γρίπη.

Everest…η ψηλότερη κορυφή (σχεδόν)

To Έβερεστ, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι η υψηλότερη κορυφή του κόσμου. Λάθος ή καλύτερα σχεδόν λάθος. Ένα βουνό για να θεωρηθεί ψηλότερο πρέπει υπολογιστεί το ύψος του αναλογικά με το επίπεδο της θάλασσας. Αλλά τεχνικά πρέπει να υπολογιστεί από τη βάση ως την κορυφή. Και σε αυτήν τη μέτρηση το Mauna Kea υπερτερεί.

Πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, το Mauna Kea (στη Χαβάη) είναι μόνο 4.206 μέτρα αλλά από τη βάση του (κάτω από το επίπεδο της θάλασσας) αγγίζει τα 10.200 μέτρα. Από την άλλη το Everest, είναι 8.848 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, χωρίς να έχει «υπόλοιπο» κάτω από την επιφάνειά της. Άρα συνολικά σε ύψος το Mauna Kea, θα έπρεπε να είναι το ψηλότερο.

Αλλά το Everest «περιβάλλεται» από τα Ιμαλάϊα, αυξάνοντας σημαντικά τα υψομετρικά του στοιχεία. Με απλά λόγια, μπορεί το Έβερεστ να μην είναι το ψηλότερο βουνό, αλλά είναι η ψηλότερη κορυφή πάνω από τη θάλασσα αν υπολογίσει κανείς και τα Ιμαλάϊα. Ό,τι και να ναι πάντως, η ανάβασή του παραμένει άθλος.

Η ζάχαρη τρελαίνει τα παιδιά

Το περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης δημοσίευσε μια ανασκόπηση 23 μελετών σχετικά με το θέμα των παιδιών και τη ζάχαρη. Το συμπέρασμα; Η ζάχαρη δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά τους, αν και είναι πολύ πιθανό η βαθιά ριζωμένη αυτή αντίληψη, να μας υποβάλλει την πεποίθηση αυτή κάθε φορά που κάποιο παιδί είναι λίγο περισσότερο ζωηρό.

Σε μία μελέτη μάλιστα, οι μητέρες είπαν ότι οι γιοι τους είχαν καταναλώσει αναψυκτικό με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Παρά το γεγονός ότι τα αγόρια στην πραγματικότητα είχαν καταναλώσει αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, οι μητέρες ανέφεραν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα υπερκινητικής συμπεριφοράς. Τα συμπεράσματα δικά σας.

7 σκυλίσια χρόνια ισούνται με έναν ανθρώπινο χρόνο

Άρα αν το σκυλί σας είναι 3 χρονών αυτό σημαίνει ότι αν ήταν άνθρωπος μπορεί και να ήταν κανα δυο χρόνια πριν το πτυχίο, αν ήταν λάτρης της ακαδημαϊκής μόρφωσης. Οι εμπειρογνώμονες από την άλλη έχουν άλλη άποψη.

Η γενική άποψη είναι ότι τα σκυλιά ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους ανθρώπους, φθάνοντας το ισοδύναμο των 21 (ανθρώπινων) ετών μόνο σε δύο (σκυλίσια) χρόνια και στη συνέχεια επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης, με αναλογίες περίπου 4 ανθρώπινα χρόνια για κάθε 1 σκυλίσιο.

Μάλιστα, για να υπολογίσετε καλύτερα τα …ανθρώπινα χρόνια του σκύλου σας αφαιρέστε τα δύο από την ηλικία του, πολλαπλασιάστε επί τέσσερα και προσθέστε 21. Απλά μαθηματικά δηλαδή.
Θα πρέπει να κάνετε stretching πριν από την άσκηση

Το… τέντωμα πριν από την άσκηση είναι ο κύριος τρόπος για τη βελτίωση της απόδοσης και την αποτροπή τραυματισμού, λένε σχετικοί και άσχετοι στα γυμναστήρια. Ωστόσο, ερευνητές επιμένουν ότι αυτή η τακτική πριν από την άσκηση στην ουσία σας επιβραδύνει.

Αποκάλυψαν μάλιστα ότι το stretching πριν από το τρέξιμο μπορεί να οδηγήσει σε μείωση μέχρι και 5% της αποτελεσματικότητας της άσκησης, ενώ την ίδια στιγμή Ιταλοί ερευνητές μελετώντας ποδηλάτες επιβεβαίωσαν την αντιπαραγωγική δράση του. Ωστόσο, ακόμη εκκρεμούν τα επαρκή επιστημονικά στοιχεία, που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ότι το stretching πριν από την άσκηση μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Ηθοποιός από το Game Of Thrones «έφυγε» από τη ζωή



Από τη ζωή «έφυγε» την περασμένη Παρασκευή ο JJ Murphy, ο οποίος εμφανίζεται και στην ταινία «Dracula Untold». Ο διάσημος ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά του HBO «Game Of Thrones» τις τελευταίες ημέρες του περασμένου μήνα και στις μόλις τέσσερις ημέρες γυρισμάτων, πέθανε.

Όσο για το αν θα αλλάξει η ιστορία του χαρακτήρα που υποδυόταν ή θα γυριστεί από την αρχή με νέο ηθοποιό, ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό.

Πανέξυπνο τρικ: Πώς να βλέπετε καθαρά χωρίς γυαλιά μυωπίας;

Χάσατε τους φακούς επαφής σας;

Τα γυαλιά της μυωπία μήπως θρυμματίστηκαν; Η καλή όραση είναι θέμα απλής φυσικής, γράφει η Independent, που μπορεί να αξιοποιηθεί για να δώσει προσωρινή λύση και μάλιστα χρησιμοποιώντας μόνο το χέρι σας.




Το τρικ αυτό δημοσιεύτηκε σε μορφή βίντεο από το YouTube -από το κανάλι Minute Physics- και έχει καταπλήξει τους διοπτροφόρους χρήστες.

Το «κόλπο» είναι πολύ απλό:

Κάντε μια μικρή τρύπα με το δάχτυλό σας και κοιτάξτε από μέσα.

Ό, τι κι αν προβάλλεται, είτε πρόκειται για κείμενο ή αντικείμενο, πλέον, η εικόνα του είναι σαφέστερα πιο καθαρά ορατή.

Ποια πόλη στην Ελλάδα έχει τις περισσότερες γυναίκες;

Πού μπορεί κανείς να βρει τις περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα…


Μα, στη Θεσσαλονίκη!

O μόνιμος πληθυσμός της χώρας είναι 10.815.197 άτομα, από τα οποία το 49% (δηλαδή 5.302.703) είναι άνδρες ενώ το το 51% (δηλαδή 5.512.494) είναι γυναίκες.



Όπως φαίνεται, σε εννέα από τους δέκα μεγαλύτερους δήμους της χώρας, οι άντρες είναι λιγότεροι από τις γυναίκες… με εξαίρεση το δήμο Ρόδου, όπου οι γυναίκες αποτελούν το 49,9%.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης όμως μαζεύτηκαν όλες οι γυναίκες: εκεί εμφανίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό στις γυναίκες, που φτάνει το 54,3% του πληθυσμού.

Πάντως, να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απογραφή είχε διαφορετική μεθοδολογία σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, τόσο ως προς τον τρόπο διενέργειάς της, όσο και ως προς την επεξεργασία των συλλεγέντων στοιχείων.

Πηγή

Τα καλύτερα φυλασσόμενα θησαυροφυλάκια του κόσμου! [photos]

Την ώρα που οι απανταχού κυβερνήσεις διαθέτουν θησαυροφυλάκια-αστακούς και μυστικά....
αποθετήρια χρυσού, υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν από ιδιωτικά θησαυροφυλάκια που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα πάνοπλα κρατικά φυλακτήρια. Και ναι, φυλάσσονται σαν απόρθητες στρατιωτικές βάσεις! Τα πελώρια θησαυροφυλάκια που στεγάζουν τόνους χρυσού και διαμαντιών ή δισεκατομμύρια χρημάτων αφήνουν άφωνο τον κόσμο με τα επίπεδα ασφαλείας τους και τους ευφάνταστους τρόπους που προστατεύονται από τον κακόβουλο νου... Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από -σχεδόν, όπως θα διαπιστώσουμε- απόρθητα θησαυροφυλάκια που δεν έχουν καμιά σχέση με τα άλλα, με τους θησαυρούς που φιλοξενούν να μην είναι πάντα οι… προβλεπόμενοι.

Το Θησαυροφυλάκιο των Μορμόνων Το Mormon Vault, γνωστό και ως Granite Mountain Records Vault, είναι χτισμένο σε βάθος 200 μέτρων μέσα στο εσωτερικό ενός τεράστιου βράχου στο φαράγγι Little Cottonwood της Γιούτα. Παρά το γεγονός ότι περιβάλλεται από τόνους γρανίτη, το θησαυροφυλάκιο είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αντέχει ακόμα και σε πυρηνική έκρηξη, με τις θεόρατες χαλύβδινες πόρτες να ασφαλίζουν ακόμα περισσότερο κάτω από συνθήκες πίεσης. Τι είδους όμως απορρήτων μπορεί να διαφυλάσσει με τέτοια ερμητικότητα μια θρησκευτική ομάδα; Επισήμως, εκκλησιαστικά ντοκουμέντα και γενεαλογικά μητρώα, αν και ένα σπήλαιο που αντέχει ακόμα και πυρηνική απειλή δεν μπορεί να έχει φτιαχτεί για να φιλοξενεί μόνο «χαρτούρα»…

Το Data Center της Bahnhof


Το Pionen Bunker είναι ένα high-tech κέντρο που νοικιάζει ασφαλή χώρο και bandwidth σε μια πλειάδα ιδιωτών πελατών, με τον πλέον περίφημο «ενοικιαστή» να είναι τα περίφημα WikiLeaks. Την ώρα λοιπόν που κυβερνήσεις και επιχειρήσεις θα εύχονταν τα WikiLeaks να είναι πιο ευάλωτα σε επιθέσεις, οι σέρβερς τους είναι εξαιρετικά διασφαλισμένοι στο περιβάλλον του Pionen Bunker, ένα πρώην κέντρο πολιτικής άμυνας καλά κρυμμένο στην πλαγιά του Λευκού Βουνού της Στοκχόλμης. Ο σουηδικός πάροχος διαδικτυακής πρόσβασης Bahnhof μετέτρεψε τον οχυρωμένο χώρο σε data center, την ίδια στιγμή που τον προστατεύει με πόρτα θησαυροφυλακίου 40 εκατοστών, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω μοναδικού τούνελ και μπορεί να αντέξει ακόμα και βόμβα υδρογόνου!

Το Θησαυροφυλάκιο της JP Morgan

Η JP Morgan and Chase διαθέτει δύο αξιοσημείωτα αποθετήρια: το πρώτο βρίσκεται σε βάθος 5 ορόφων κάτω από τους δρόμους του Μανχάταν, ενώ εκτείνεται σε μέγεθος όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου! Θεωρείται το μεγαλύτερο ιδιωτικό αποθετήριο χρυσού του κόσμου, ενώ η γειτνίασή του με το Ομοσπονδιακό Αποθετήριο Χρυσού των ΗΠΑ (ακριβώς απέναντι!) έχει πυροδοτήσει άπειρες θεωρίες συνωμοσίας. Η τοποθεσία του δεύτερου αποθετηρίου της JP Morgan παρέμενε μυστήριο μέχρι εντελώς πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2013, όταν και αποκαλύφθηκε ότι βρίσκεται κάτω από το συγκρότημα των γραφείων της φίρμας στο Λονδίνο. Συνέβη λοιπόν πάλι (σύμπτωση;) το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας να βρίσκεται δίπλα στο Αποθετήριο Χρυσού της Τράπεζας της Αγγλίας! Και τα δύο αποθετήρια της JP Morgan μπορούν να επιβιώσουν από ευθεία επίθεση με πυρηνικά…

Τα Απόρρητα Αρχεία του Βατικανού Οι θεωρίες συνωμοσίας για τα πεπραγμένα της Καθολικής Εκκλησίας δεν λείπουν, φανταστείτε λοιπόν να μπορούσε κάποιος να έχει πρόσβαση στα Απόρρητα Αρχεία του Βατικανού! Οι αξιωματούχοι της εκκλησίας ισχυρίζονται βέβαια ότι δεν υπάρχει τίποτα το μυστικό στο παμπάλαιο αυτό θησαυροφυλάκιο, που μοιάζει με λαβύρινθο, παρά το γεγονός ότι φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από την Ελβετική Φρουρά του Ποντίφικα. Τα τεράστια δωμάτια και τα ράφια που εκτείνονται σε περισσότερα από 50 χιλιόμετρα(!) στοιβάζουν ντοκουμέντα και μητρώα που χρονολογούνται από τον 8ο αιώνα, με τα μυστικά που φυλάσσονται εκεί να απαιτούν προφανώς επαγρύπνηση και συνεχή προστασία…


Το Θησαυροφυλάκιο των KFC


Την ώρα που οι τράπεζες προστατεύουν τον χρυσό τους και οι θρησκείες τα κειμήλιά τους, είναι λογικό για μια τεράστια αυτοκρατορία φαστ φουντ να προστατεύει την πολύτιμη και μυστική συνταγή της! Για τα KFC, η ανεκτίμητη αυτή συνταγή αποτελείται από 11 μυστικά βότανα και μπαχαρικά, που διαφυλάσσουν την ερμητικότητα της αυθεντικής συνταγής του Colonel Sander. Το 2009 ξεκίνησε η κατασκευή του νέου θησαυροφυλακίου που θα φιλοξενούσε τη συνταγή, στο στρατηγείο των KFC στο Κεντάκι, διαδικασία που κράτησε μάλιστα 5 ολόκληρους μήνες. Τώρα η περίφημη συνταγή έχει στο πλευρό της όλη τη σύγχρονη τεχνολογία, περιλαμβάνοντας αισθητήρες κίνησης, κάμερες και 24ωρη φύλαξη. Πελώριοι τσιμεντένιοι τοίχοι σφραγίζουν ολοσχερώς την κατασκευή, με κάθε προσπάθεια παραβίασης του θησαυροφυλακίου να φαντάζει μάταιη…

Το Θησαυροφυλάκιο της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας
Οι σαϊεντολόγοι είναι άλλη μια θρησκευτική ομάδα που διαθέτει απόρθητο θησαυροφυλάκιο που καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. Το θησαυροφυλάκιο βρίσκεται εγκατεστημένο σε υπόγειο συγκρότημα καταμεσής της ερήμου του Νέου Μεξικού, με το σπήλαιο να μπορεί να αντέξει επίθεση με βόμβα υδρογόνου, την ίδια ώρα που απόρθητες κασετίνες τιτανίου φιλοξενούν πλάκες χάλυβα και χρυσούς δίσκους σκαλισμένους με τα θεμελιώδη σύμβολα της σαϊεντολογίας. Τρεις θεόρατες πόρτες από ανοξείδωτο ατσάλι, βάρους 2,5 τόνων, προστατεύουν τα μυστικά, ενώ στο έδαφος πάνω από το θησαυροφυλάκιο φιγουράρουν στίγματα που διακρίνονται μόνο από τον ουρανό. Ένοπλοι φρουροί, κάμερες ασφαλείας και πόρτες, πολλές πόρτες, φυλάσσουν τα προφανώς επτασφράγιστα μυστικά της σέχτας…

Το Θησαυροφυλάκιο των Σπόρων της Μέρας της Κρίσης
Παρά το γεγονός ότι η Νορβηγία είναι θεωρητικά η ιδιοκτήτρια του Doomsday Seed Vault, η χρηματοδότησή του γίνεται από μια σειρά οργανισμών και κυβερνήσεων. Οι Νορβηγοί παρέχουν πλήρη πρόσβαση και ιδιοκτησία σε όποιον επιλέξει να εμπιστευθεί εκεί τους θησαυρούς του. Για τι θησαυρούς μιλάμε; Μα για σπόρους φυσικά! Το θησαυροφυλάκιο φιλοξενεί μια πληθώρα σπόρων, στην προσπάθεια να διατηρηθεί η ποικιλία των καλλιεργειών και να διασφαλιστεί το γεγονός ότι η ανθρωπότητα θα έχει κάτι να φάει όποια φυσική καταστροφή κι αν μας πλήξει. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι εγκατεστημένος στο Svalbard, ένα από τα πλέον απομονωμένα μέρη του πλανήτη: πρόκειται για μια άγονη βραχονησίδα στον Αρκτικό Κύκλο, με το θησαυροφυλάκιο να βρίσκεται μέσα σε ένα παλιό ορυχείο χαλκού. Το απόρθητο του θησαυροφυλακίου και οι ακραίες καιρικές συνθήκες εξασφαλίζουν την προστασία των σπόρων από κάθε καταστροφή, φυσική ή ανθρώπινη…

Το Θησαυροφυλάκιο του Σιδερένιου Βουνού

Το Iron Mountain Vault στο Germantown της Νέας Υόρκης είναι ένα υπόγειο φυλακτήριο μητρώων που εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον κόσμο. Είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο υπόγειο θησαυροφυλάκιο του κόσμου και είναι χτισμένο στη θέση πρώην ορυχείου. Εκμεταλλευόμενη την παράνοια του Ψυχρού Πολέμου, η ιδιοκτήτρια εταιρία άνοιξε το αποθετήριο στη δεκαετία του ’50 για να στεγάσει εταιρικά και κρατικά ντοκουμέντα που θα κινδύνευαν από έναν ενδεχόμενο πυρηνικό όλεθρο. Ένοπλοι φρουροί στην περιφραγμένη περίμετρο και μια αδιάρρηκτη πόρτα 28 τόνων(!) φράζουν την είσοδο στο υπόγειο θησαυροφυλάκιο, που βρίσκεται 7 ορόφους κάτω από την επιφάνεια της γης και είναι «θαμμένο» 500 μέτρα μέσα στη βραχώδη περιοχή…

Τα περίφημα θησαυροφυλάκια των ελβετικών τραπεζών




Η Ελβετία είναι σχεδόν συνώνυμη με τα μυστικά θησαυροφυλάκια, την ώρα που το εκτεταμένο τραπεζικό σύστημα της χώρας παρέχει στους πελάτες του πλήρη ανωνυμία και εντελώς διακριτική εχεμύθεια. Και εκεί ίσως κρύβεται η μεγαλύτερη προστασία που μπορεί να παρέχει κάποιος σε τέτοιου είδους συναλλαγές: δεν κάνουμε ερωτήσεις! Κι ενώ τα θησαυροφυλάκια και οι θυρίδες φυλάσσονται φυσικά σε 24ωρη βάση, η πραγματική ασφάλεια προέρχεται από τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τραπεζίτη και πελάτη, σαν τη σχέση γιατρού-ασθενή…

Το θησαυροφυλάκιο του Κέντρου Διαμαντιών της Αμβέρσας


Το Κέντρο Διαμαντιών του Βελγίου είναι κυρίως γνωστό για δύο λόγους: επειδή είναι το πλέον απόρθητο θησαυροφυλάκιο διαμαντιών του κόσμου και ταυτόχρονα γιατί έχει πέσει θύμα της περιβόητης ληστείας του 2003! Αντίφαση; Πού τη βλέπετε την αντίφαση; Το θησαυροφυλάκιο κατασκευάστηκε με τη χρηματοδότηση 1.500 εμπόρων διαμαντιών και φιλοξενεί περί το 70% των διαμαντιών του κόσμου. Οι χορηγοί δεν φάνηκαν φειδωλοί στα έξοδα για να το κάνουν όσο πιο απαραβίαστο παίρνει, περιλαμβάνοντας αισθητήρες κίνησης, θερμότητας και σεισμικών δονήσεων, ραντάρ, μαγνητικά πεδία και μια κλειδαριά με πάνω από 100 εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς. Όσο για τη χαλύβδινη πόρτα των 3 τόνων, απαιτεί περισσότερες από 12 ώρες συνεχούς τρυπίματος για να διαπεραστεί. Παρά το σύστημα προστασίας που ομοιάζει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, μια παρέα ιταλών διαρρηκτών, η διαβόητη «Σχολή του Τορίνο», κατάφερε να το διαρρήξει και να φύγει με λεία 100 εκατομμυρίων δολαρίων!



Κανείς δεν πήρε μάλιστα μυρωδιά, με τους υπεύθυνους ασφαλείας να διαπιστώνουν τη ληστεία την επόμενη μέρα. Η λεία δεν βρέθηκε ποτέ, η αστυνομία συνέλαβε ωστόσο τον Λεονάρντο Νοταρμπαρτόλο ως «εγκέφαλο» της σπείρας… Εκτός συναγωνισμού

Το Ομοσπονδιακό Αποθετήριο της Νέας Υόρκης


Στα βάθη του Μανχάταν, κάτω ακριβώς από τους δρόμους της πόλης, κάθεται ήσυχο-ήσυχο ένα θησαυροφυλάκιο τόσο απόρθητο που του εμπιστεύονται πλέον περισσότερες ράβδους χρυσού και από το περίφημο Φορτ Νοξ ακόμα! Το επίπεδο ασφαλείας του New York Federal Reserve Vault είναι τόσο πιεστικό που ούτε οι φρουροί δεν έχουν πρόσβαση στους κυρίως χώρους του, με τη μεταφορά του χρυσού να εκτελείται από ρομπότ. Όσο για το σύστημα ασφαλείας, είναι τόσο αξιόπιστο που ακόμα και ξένες κυβερνήσεις φυλάσσουν τον χρυσό τους εδώ. Και είναι βέβαια και οι μυστικοί πράκτορες που φυλάνε την περίμετρο του θησαυροφυλακίου, με τα ποσοστά ευστοχίας τους να διασφαλίζουν ότι τίποτα δεν θα μπει ή θα βγει από κει ζωντανό. Όλα αυτά έχουν μετατρέψει το New York Federal Reserve Vault στο μεγαλύτερο αποθετήριο χρυσού του κόσμου…

Το Αποθετήριο Χρυσού της Τράπεζας της Αγγλίας


Είναι λες και βγήκε κατευθείαν από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς: το μεγαλύτερο θησαυροφυλάκιο χρυσού της Βρετανίας, και δεύτερο στον κόσμο μετά το αντίστοιχο της Νέας Υόρκης, στεγάζει περισσότερους από 5.200 τόνους χρυσού(!), με τη θωρακισμένη πόρτα να υπακούει μόνο σε αναγνώριση φωνής. Και στα πολλαπλά κλειδιά βεβαίως με μήκος ενός μέτρου το καθένα! Και όχι, αντικλείδια δεν φτιάχνονται. Η τράπεζα δεν αποκαλύπτει πληροφορίες για το πάχος της πόρτας ή το βάθος που είναι χτισμένο το θησαυροφυλάκιο, ενώ η συνολική έκταση λογίζεται πραγματικά τεράστια…

Φορτ Νοξ

Σκοπεύετε να διαρρήξετε το Φορτ Νοξ; Να τι πρέπει να κάνετε: πρώτα, σκαρφαλώστε στους 4 φράχτες που περιβάλλουν τις εγκαταστάσεις (προσοχή: οι δύο από αυτούς είναι ηλεκτροφόροι) και κατόπιν περάστε αθέατοι μέσα από τις στρατιές των ένοπλων φρουρών. Προσοχή να αποφύγετε τις πολλαπλές κάμερες ασφαλείας. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε ένα προβληματάκι με το πώς θα περάσετε τους γρανιτένιους τοίχους, καθώς είναι πάχους 1,5 μέτρου και είναι ενισχυμένοι με χάλυβα οπλισμού 750 τόνων! Αν περάσετε λοιπόν τους τοίχους (και την ένοπλη φρουρά που περιμένει ακριβώς από πίσω), συν τον λαβύρινθο από κλειδωμένες πόρτες, θα βρεθείτε επιτέλους μπροστά στην πόρτα του θησαυροφυλακίου. Μην αφήσετε τους 22 τόνους της να σας τρομάξουν. Ο ευκολότερος τρόπος να την ανοίξετε είναι με το να συγκεντρώσετε όλους τους υπαλλήλους που ο καθένας τους γνωρίζει ένα τμήμα μόνο του μαγικού κωδικού! Ωραία, σας περιμένουν τώρα μια σειρά από μικρότερα θησαυροφυλάκια, που μόλις τα διαρρήξετε οι 5.000 τόνοι ράβδων χρυσού είναι δικοί σας. Α, θεματάκι ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε και κατά την έξοδο, με το στρατόπεδο της φρουράς του Φορτ Νοξ να σας περιμένει εναγωνίως απ’ έξω…



Πηγή

Κραυγή απόγνωσης από τον Στάθη Ψάλτη...

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για το τραγικό συμβάν στις φυλακές Μαλανδρίνου...
ωστόσο στη συνέχεια εστίασε την προσοχή του στην... οικονομική κρίση, που συνεχίζει να μαστίζει μεγάλο τμήμα του πληθυσμού. Ο προβληματισμός του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, ήταν έκδηλος, επισημαίνοντας πως «σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε να φάμε τίποτα».


Ως γνήσιος άνθρωπος της τέχνης, με λόγο μεστό και καταλυτικό, έκανε χρήση ορισμένων στίχων από το ποιήμα «Οι Μοιραίοι» του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη, Κώστα Βάρναλη, για να εκφράσει τη βαθιά του ανησυχία για το μέλλον της χώρας. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η αγάπη του κόσμου τού δίνει δύναμη.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «ηρωισμός είναι να συνεχίζεις να παλεύεις παρά τις αντιξοότητες», απευθύνοντας μάλιστα έκκληση στον κόσμο να παραμείνει ενωμένος και να διεκδικεί. «Έχουμε Δικτατορία» Με την απλότητα και την αμεσότητα που τον διακρίνει, ο Στάθης Ψάλτης εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις φυλακές ανά την ελληνική επικράτεια.

Η έλλειψη επαρκούς προσωπικού στα σωφρονιστικά ιδρύματα, όπου καθημερινά πέντε - δέκα υπάλληλοι καλούνται να προσέχουν περισσότερους από 400 κρατουμένους ήταν ένα από τα ζητήματα που έθιξε ο γνωστός ηθοποιός στη σκιά της άγριας δολοφονίας στις φυλακές Μαλανδρίνου. «Αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν παίρνει μέτρα όσον αφορά σε όλα αυτά τα θέματα που γίνονται στις φυλακές, όλοι αυτοί οι κύριοι έχουν πνευματική αναπηρία και χρειάζονται άμεση ιατρική παρακολούθηση» ανέφερε.

Με αφορμή αυτό το φοβερό συμβάν, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, από τη στιγμή μάλιστα που πρακτικά «η εξουσία δεν ασκείται πλέον από τον λαό, αλλά από τους τοκογλύφους». Ανθρώπους, που στόχο έχουν «να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας». «Έχουμε Δικτατορία. Την εξουσία την κατέλαβαν οι τοκογλύφοι. Αυτοί μας κυβερνούν» είπε, υπογραμμίζοντας πως «αυτοί αποφασίζουν για τα θέλω και τις ανάγκες των πολιτών». «Πρέπει να μαζευτούμε εκατομμύρια»

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, ο Στάθης Ψάλτης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να διεκδικήσουν με επιμονή και ενότητα τα θέλω τους, καθώς μόνο τότε θα γίνει ξεκάθαρο πως κυβερνητικές αποφάσεις και μέτρα, που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την καθημερινή επιβίωση, δεν γίνεται να συνεχίσουν να γίνονται αποδεκτά από τον λαό. «Δυστυχώς δεν φθάνει να μαζευόμαστε μερικές χιλιάδες στις πλατείες και να φωνάζουμε. Εδώ χρειάζεται να μαζευτούμε εκατομμύρια. Να δούνε τη δύναμή μας.

Να μας ακούσουν και να μας πιστέψουν» δήλωσε, παραφράζοντας μάλιστα και την περιβόητη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε», προκειμένου να μιλήσει με ειλικρινή -μα πάνω απ" όλα αξιοπρεπή- τρόπο για τη μάχη που δίνει καθημερινά έτσι ώστε να τα βγάλει πέρα. «Δεν φάγαμε τίποτα. Άλλοι τα... φάγανε! Εσείς τα φάγατε. Όλοι εσείς τα φάγατε. Εγώ δεν έφαγα τίποτα. Εγώ αυτή τη στιγμή πεινάω. Δεν έχω δουλειά. Δεν έχω τίποτα» είπε.

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Πόσο κοστίζουν αυτά τα σταφύλια!(PHOTOS)

Ούτε χαβιάρι να ήταν η συγκεκριμένη ποικιλία σταφυλιών. Ούτε λίγο, ούτε πολύ κοστίζει 3.900 ευρώ και φυσικά δεν είναι για όλους....

Στην Ιαπωνία, σύμφωνα με τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, και συγκεκριμένα στο Τόκιο αγοράστηκαν σε δημοπρασία τα πρώτα σταφύλια της σεζόν από ιδιοκτήτη εστιατορίου που διοργανώνει γαμήλια γεύματα.
Πρόκειται για τη σπάνια ποικιλία Ruby Roman που δημοπρατήθηκε για 550.000 γιεν, δηλαδή περίπου 3.900 ευρώ!

Το βάρος των σταφυλιών που αποτιμήθηκαν στο αστρονομικό ποσό των 5.400 δολαρίων ήταν περίπου 800 γραμμάρια, δηλαδή γύρω στις 30 ρώγες.
«Μου έκανε εντύπωση η υψηλή τιμή, αλλά ήθελα το ζευγάρι να απολαύσει κάτι ιδιαίτερο που θα του μείνει αξέχαστο» δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Τα σταφύλια ξεκίνησαν να πωλούνται στην ιαπωνική αγορά το 2008. Τότε οι τιμές άγγιζαν τα 100.000 γιεν. Για τους Ιάπωνες είναι παράδοση να προσφέρουν υψηλής ποιότητας φρούτα ως δώρα γάμου.
iefimerida.gr

Δείτε την Τζένη Μπότση με μαγιό και δίχως ρετούς

Η Τζένη Μπότση κάνει διακοπές αυτό το διάστημα και δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της δίχως ρετούς, όπου φορά μπικίνι!...

Η ηθοποιός έκανε το μπάνιο της, έβαλε το γυαλί της και λιάστηκε στην ξαπλώστρα! Η Τζένη πόσταρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram της και όπως μπορείτε να παρατηρήσετε διαθέτει κορμί "λαμπάδα", άλλωστε είναι μια γυναίκα που προσέχει αρκετά την εμφάνιση της! Φυσικά τα like και τα κολακευτικά σχόλια έπεφταν βροχή. Δείτε την αρετουσάριστη φωτογραφία της ηθοποιού, που φορά μαγιό!

Το κορμί, το μπικίνι και η γιόγκα – Η Ζιζέλ ξέρει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα



Η Ζιζέλ γνωρίζει πως να περιποιείται το σώμα της και να παραμένει σε φόρμα από τα τόσα χρόνια επίμονης άσκησης και γυμναστικής που επέβαλε στον εαυτό της για να μεσουρανεί στις πασαρέλες.

Το μυστικό της απ” ότι φαίνεται είναι η yoga. Το μοντέλο έχει προχωρήσει τόσο πολύ στη yoga, που μπορεί να κάνει ακόμα και τις πιο προχωρημένες κινήσεις όπως αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία.Κατακόρυφο στηριγμένη στους αγκώνες της.

Η φωτογραφία όπου επιδίδεται σε ασκήσεις γιόγκα, την ανάρτησε στα social media και να την μοιράστηκε με τους θαυμαστές της. Σε αυτήν απεικονίζεται η Ζιζέλ με μαγιό σε μια πανέμορφη παραλία με το κεφάλι στην άμμο και τα πόδια στον αέρα, ενώ το σώμα είναι αξιοζήλευτο.



To «καuτό» βίντεο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που σαρώνει στο youtube! [video]

Όταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρωταγωνίστησε στο Big bang είχε τραβήξει ασφαλώς όλα τα ανδρικά βλέμματα αφού...
ο ρόλος της ήταν αρκετά πρoκλητικός. Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει το ταλέντο της τόσο σε υποκριτικό όσο και σε αiσθησιακό επίπεδο και νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά! Για δείτε τον λόγο που το συγκεκριμένο βίντεο σάρωσε στο youtube και έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές!






Πηγή: athensbars.gr

Δείτε την Πόπη Μαλιωτάκη με μαγιό χωρίς ρετούς... Κάντε κλικ με δική σας ευθύνη! [photo]

Για πρώτη φορά η Πόπη Μαλιωτάκη πόζαρε στον φακό φορώντας το μαγιό της. Η φωτογραφία που ακολουθεί λίγο πιο κάτω είναι από...
τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως καταλαβαίνετε δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία με photoshop κτλ. Την ανέβασε η ίδια και την βλέπετε να ποζάρει περήφανη στον φωτογραφικό φακό. Η Πόπη Μαλιωτάκη απολαμβάνει το μπάνιο της και τις διακοπές της στην Κωνσταντινούπολη.






Πηγή: gossip-tv.gr

Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Δείτε τους… να "τα πίνουν" στις διακοπές!

Τις διακοπές τους συνεχίζουν οι περισσότεροι celebrities της ελληνικής τηλεόρασης και συνεχίζουν να...μοιράζονται και τις στιγμές τους μαζί μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος πάντως φαίνεται να περνάνε καλά, καθώς πίνουν τις μπυρίτσες τους.

Τη φωτογραφία ανέβασε η Τατιάνα στο λογαριασμό της στο instagram.


5 αλάνθαστα σημάδια ότι σε απατά!

Η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να καταδικάσει ακόμα και την καλύτερη σχέση σε αποτυχία...
Αν όμως έχεις λόγους να υποψιάζεσαι ότι η κοπέλα ή το αγόρι σου σε απατά, όσο ταχύτερα βεβαιωθείς, τόσο το καλύτερο. Υπάρχουν κάποια αλάνθαστα σημάδια, ότι δεν σου είναι πιστή/ος:

Δες αν έχει αρχίσει να προσέχει αρκετά περισσότερο την εμφάνισή του/της.

Αν η γκαρνταρόμπα του/της έχει μεγαλώσει κατά πολύ τους τελευταίους μήνες παρότι δεν πολυβγαίνετε, τότε μπορεί να ντύνεται για κάποιον άλλο, έναν/μια συνάδελφό του/της, οποιονδήποτε στη ζωή του/της.

Και αν ξαφνικά αρχίσει να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην εμφάνισή του/της ενώ υποτίθεται πηγαίνει μέχρι το σούπερ μάρκετ ή για καφέ με μια φίλη/ένα φίλο τότε κάτι μπορεί να συμβαίνει.

Μήπως άρχισε να απομακρύνεται από την οικογένειά σου ή τους/τις φίλους/φίλες σου; Του/της άρεσε να πηγαίνετε στη θεία σου για φαγητό ή να βγαίνει για ψώνια με την αδερφή/τον αδερφό σου, αλλά έχει μήνες τους δει. Ήταν φιλικός/η και ζεστός/η με τους γονείς σου αλλά τώρα, όταν βρεθεί μαζί τους, δεν μιλάει ή δείχνει έτοιμος/η να φύγει.

Αν σε απατά, το να βλέπει την οικογένειά σου του/της θυμίζει τι κάνει και θα θέλει να την αποφύγει. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους/τις φίλες σου, αν ξαφνικά αρχίσει να μη θέλει να βγείτε μαζί τους παρότι του/ της άρεσε η παρέα τους.

Έχει γίνει μυστικοπαθής με το κινητό ή το κομπιούτερ του/της. Συνήθιζε να σου δείχνει διάφορα στο κομπιούτερ του/της ή να σου ζητάει να τσεκάρεις τα sms του/της και πάντα άφηνε το κινητό του/της όπου τύχαινε. Τώρα, κλείνει το λάπτοπ κάθε φορά που εμφανίζεσαι, ποτέ δεν στέλνει sms μπροστά σου και έβαλε μέχρι και passwοrd στο κινητό του/της ή το λάπτοπ του/της.

Αν δεν ήταν τόσο μυστικοπαθής πριν και ξαφνικά άλλαξε, ένα πράγμα συμβαίνει: δεν θέλει να δεις με ποιον μιλάει.

Αρχίζει ξαφνικά να μιλάει για έναν/μια “καινούργιο/α φίλο/η”. Μήπως το όνομα ενός/μιας καινούργιου/ας συνάδελφου ή συμφοιτητή/συμφοιτήτριας έκανε την εμφάνισή του μια ή δυο φορές πρόσφατα; Ή και περισσότερες; Τότε ίσως αυτός/η να είναι ο/η άντρας/γυναίκα-μυστήριο που φοβόσουν. Κάνε του/της μερικές απλές ερωτήσεις γύρω απ’ αυτήν/ον και αν αρχίσει να κοκκινίζει ή να γίνεται αμυντικός/η, ίσως να ‘ναι επειδή δεν θέλει να γνωρίζεις τίποτα γύρω απ’ τη γυναίκα ή τον άντρα που βλέπει.

Πρόσεξε τον τόνο της φωνής του/της ή την έκφραση του προσώπου του/της όταν μιλά γι’ αυτήν/ον. Δείχνει αναστατωμένος/η ή απλώς ένοχος/η; Τότε, πιθανότατα σε απατά μαζί της/του.

Έχει γίνει αόριστος/η γύρω από το πρόγραμμά του/της; Αν συνήθιζε να σου λέει πράγματα όπως “βγήκα για καφέ με την Κατερίνα/τον Γιάννη, θα γυρίσω σε δυο ώρες” και τώρα φεύγει χωρίς καν να λέει που πηγαίνει, τότε κάτι μπορεί να συμβαίνει. Αν δεν γνωρίζεις πια τι κάνει για ώρες και γίνεται αόριστη/ος όταν τη/τον ρωτάς, τότε μπορεί να περνά αυτές τις ώρες με κάποιον/α άλλο/η. Και, πάνω απ’ όλα, ανεξάρτητα από όλα τα σημάδια, εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αυτό δεν κάνει ποτέ λάθος!

Πρωταθλητής του NASCAR χτύπησε και σκότωσε οδηγό κατά τη διάρκεια αγώνα (vid)





Δραματική κατάληξη είχε ο αγώνας ταχύτητας Empire Super Sprints στην πίστα Κανανταίγκουα της Νέας Υόρκης, καθώς ένας 20χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο νεαρός Κέβιν Ουόρντ Τζούνιορ έχασε σε μια στροφή τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο. Θεωρώντας ότι υπεύθυνος γι αυτό ήταν ο τρις πρωταθλητής των αγώνων NASCAR, Τόνι Στιούαρτ (φωτό 2), ο οποίος του έκλεισε τον δρόμο πριν τη στροφή, άρχισε να τρέχει στο κέντρο της πίστας, ώστε να σταματήσει τον Στιούαρτ στον αμέσως επόμενο γύρο και να του ζητήσει εξηγήσεις.

Όπως, ωστόσο, θα δείτε στο βίντεο, ο Στιούαρτ δεν πρόλαβε να αντιδράσει αντικρίζοντας ξαφνικά τον Ουόρντ στο κέντρο της πίστας, με αποτέλεσμα να περάσει κυριολεκτικά από πάνω του και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Το θύμα δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Οπως είναι φυσικό, ο αγώνας διεκόπη, ενώ ο Στιούαρτ κλήθηκε από τις Αρχές ώστε να δώσει εξηγήσεις.

Δείτε το βίντεο:


Χαστούκισε δημοσιογράφο ο Μαραντόνα (video)





Τον εκρηκτικό χαρακτήρα του έδειξε για μια ακόμη φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα που εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο και τον χαστούκισε!

Ο Ντιέγκο θέλησε να περάσει την «Ημέρα του παιδιού» μαζί με την πρώην σύντροφό του, Βερόνικα Οχέδα, και τον γιο τους Ντιέγκο Φερνάντο, πηγαίνοντας να δουν μία θεατρική παράσταση. Την ώρα που έμπαιναν στο αυτοκίνητο, δημοσιογράφοι τους περικύκλωσαν κι άρχισαν να... πυροβολούν τον Μαραντόνα με ερωτήσεις. Αρχικά ο Αργεντινός άσος απάντησε σε μερικές, αλλά γρήγορα έχασε την ψυχραιμία του.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο ενός δημοσιογράφου για το παιδί του και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει.

«Θα πρέπει να σταματήσετε να μου σπάτε τα αρ@@@@ με ποιους βγαίνω έξω και κάνω παρέα. Είμαι ευτυχισμένος και περνάω καλά. Δεν είμαι πια ο Ντιεγκίτο, είμαι 53 ετών και λέγομαι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ούτε εσύ ούτε το αφεντικό σου μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω», ανέφερε αρχικά σε έντονο ύψος.

Στη συνέχεια βρήκε από το αυτοκίνητο και κινήθηκε απειλητικά προς τον ρεπόρτερ: «Τι συμβαίνει ανόητε; Γιατί ασχολείσαι με τη γυναίκα μου ενώ εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σου;».

Αυτό το σχόλιο συνοδεύτηκε και με ένα... χαστούκι προς τον δημοσιογράφο, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

11 Αυγ 2014

Προσοχή: 10 σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με την καρδιά σας



Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους λόγω καρδιοπάθειας. Ο αριθμός των θανάτων που οφείλονται σε καρδιαγγειακές επιπλοκές αναμένεται να ξεπεράσει τα 23 εκατομμύρια σε ετήσια βάση έως το 2030.


Ο κύριος λόγος που η καρδιοπάθεια αναδεικνύεται σε βασική αιτία θανάτου για τον παγκόσμιο πληθυσμό είναι η αδυναμία έγκαιρου εντοπισμού των προειδοποιητικών συμπτωμάτων.

Τα αυξημένα επίπεδα της χοληστερόλης, η υπέρταση, η παχυσαρκία, το κάπνισμα και το οικογενειακό ιστορικό καρδιοπάθειας είναι μερικοί μόνο από τους παράγοντες κινδύνου για το έμφραγμα, το εγκεφαλικό και την καρδιακή ανεπάρκεια.

Δείτε ποια είναι τα 10 σημάδια που θα σας παρακινήσουν να επισκεφθείτε άμεσα τον καρδιολόγο.

1. Πόνος στο στήθος: Είναι το πλέον σύνηθες σύμπτωμα του εμφράγματος που αναζητούν οι γιατροί. Ένα επικείμενο έμφραγμα όμως δεν εκδηλώνεται πάντοτε με τον πόνο στο στήθος, ενώ το σύμπτωμα μπορεί να υποδεικνύει κάποια άλλη πάθηση, όπως προβλήματα στους πνεύμονες ή το γαστρεντερικό.

2. Επίμονος βήχας: Ο βήχας και η δύσπνοια αποτελούν πρώιμα σημάδια της καρδιακής ανεπάρκειας. Είναι αποτέλεσμα της συσσώρευσης υγρού στους πνεύμονες.

3. Ζαλάδα: Οι συχνές ζαλάδες και η απώλεια των αισθήσεων υποδεικνύουν αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση αρρυθμίας.

4. Έντονη κόπωση: Η αδικαιολόγητη κούραση μπορεί να εμφανιστεί μερικές ημέρες πριν το έμφραγμα, ιδιαίτερα στις γυναίκες. Η χρόνια κόπωση μπορεί επίσης να αποτελεί σύμπτωμα της καρδιακής ανεπάρκειας.

5. Ναυτία και απώλεια όρεξης: Η ναυτία και η τάση προς έμετο είναι δύο συνήθη συμπτώματα πριν από το έμφραγμα. Επίσης, το οίδημα στην κοιλιακή χώρα σχετίζεται άμεσα με την καρδιακή ανεπάρκεια και μπορεί να οδηγήσει στη μειωμένη όρεξη.

6. Γενικευμένος πόνος: Ο πόνος στο στήθος μπορεί να ακτινοβολεί σε άλλα σημεία του σώματος, όπως οι ώμοι, τα χέρια, οι αγκώνες, ο αυχένας, το σαγόνι και η κοιλιά. Σε μερικές περιπτώσεις, όμως, δεν εκδηλώνεται πόνος στο στήθος αλλά μόνο σε αυτά τα σημεία του σώματος.

7. Ταχυπαλμία ή άστατος καρδιακός παλμός: Η περιστασιακή ταχυπαλμία δεν είναι ανησυχητική. Όταν όμως είναι συχνή και συνοδεύεται από αδυναμία, ζάλη ή δύσπνοια μπορεί να υποδεικνύει ένα επικείμενο έμφραγμα, καρδιακή ανεπάρκεια ή αρρυθμία.

8. Εφίδρωση: Η ξαφνική και αδικαιολόγητη εφίδρωση αποτελεί προειδοποιητικό σημάδι για το έμφραγμα. Εμφανίζεται σε στιγμές χαλάρωσης, χωρίς να έχει προηγηθεί έντονη σωματική άσκηση.

9. Οίδημα: Η καρδιακή ανεπάρκεια έχει σαν αποτέλεσμα τη συσσώρευση υγρού στο σώμα. Έτσι, εκδηλώνεται πρήξιμο στα πέλματα, τους αστραγάλους, τα πόδια ή την κοιλιά.

10. Αδυναμία: Όπως και στην περίπτωση της αδικαιολόγητης κόπωσης, η αδυναμία μπορεί να εμφανιστεί μερικές ημέρες πριν από το έμφραγμα ή κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του εμφράγματος.

Εάν εμφανίζετε αρκετά από τα παραπάνω σημάδια, συμβουλευείτε άμεσα το γιατρό σας.


Δοκιμάζοντας τον χειρότερο πόνο που υπάρχει στον κόσμο (Βίντεο)




Ο Hamish Blake αποφάσισε να δοκιμάσει την τελετή ενηλικίωσης μιας φυλής του Αμαζονίου, η οποία περιλαμβάνει μια δοκιμασία με γάντια που περιέχουν μυρμήγκια που δαγκώνουν.



Μόνο που δεν πρόκειται για συνηθισμένα μυρμήγκια, αφού τα συγκεκριμένα έχουν ένα από τα πιο επώδυνα δαγκώματα στο ζωικό βασίλειο.




Δείτε το βίντεο:

Στ0ματικό σεξ: Το καλύτερο γιατρικό για...




Έρευνα του κρατικού πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης σχετικά με την επίδραση του στ0ματικού έρwτα στην ψυχολογική υγεία των γυναικών φέρνει... ικανοποίηση σε άντρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο.


Για τις ανάγκες της έρευνας, η οποία δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of Sεxual Behavior, οι επιστήμονες εξέτασαν τις περιπτώσεις 293 γυναικών. Συγκέντρωσαν στοιχεία για την σeξουαλική τους ζωή και την πνευματική τους υγεία και ευτυχία.

Διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που επιδίδονταν σε στ0ματικό σeξ με τους ερωτικούς συντρόφους τους ήταν πιο ευτυχισμένες και ικανοποιημένες με την ζωή τους.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το αντρικό σπeρμα περιέχει χημικές ουσίες, οι οποίες όχι μόνο βελτιώνουν την ψυχική διάθεση, αλλά βοηθούν τις γυναίκες να έχουν καλύτερο ύπνο και να αναπτύξουν περισσότερο τα συναισθήματα αγάπης προς τον σύντροφό τους.

Συγκεκριμένα, το αντρικό σπeρμα περιέχει:

-κορτιζόλη, η οποία αυξάνει τα συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας

-οιστρόνη και οξυτοκίνη, ορμόνες που βελτιώνουν την ψυχολογική διάθεση

-θυροτροπίνη, ορμόνη η οποία βοηθάει να καταπολεμήσει ο οργανισμός την κατάθλιψη, όπως και η σεροτονίνη

-μελατονίνη, η οποία βοηθάει τη γυναίκα να έχει καλύτερης ποιότητας ύπνο

Χωρισμός-βόμβα: Παρουσιάστρια έπιασε στα πράσα τον καλό της με τηλεμάγειρα





Μη σου τύχει...


Ίσως ο χειρότερος χωρισμός που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τα media.


Το ζευγάρι χώρισε μετά από πολύ καιρό σχέσης και όλοι αναρωτήθηκαν «πως» και «γιατί;».


Η αλήθεια είναι μια.


Η νεαρή παρουσιάστρια έπιασε στα πράσα τον καλό της να παίζει ερωτικά με γνωστό τηλεμάγειρα, με τον οποίο μάλιστα υπήρξαν και ομόσταβλοι για ένα διάστημα της καριέρας της.


Μιλάμε για το απόλυτο σοκ.


Μάλιστα, το κορίτσι πλέον επισκέπτεται καθημερινά ψυχοθεραπευτή, ενώ ακόμα κρατάει απόσταση και δεν μιλάει για το συμβάν στα ΜΜΕ.


Πηγή: nassosblog

To συγκινητικό μήνυμα της δημοσιογράφου του Alter λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή



Η δημοσιογράφος, Μαριάννα Καραθανάση, που δούλευε στο ελεύθερο ρεπορτάζ «έφυγε» από τη ζωή στα 32 της χρόνια.

Έδωσε την δική της μάχη, μιας και χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο, όμως δεν τα κατάφερε και δυστυχώς κατέληξε.
Πάλεψε με νύχια και με δόντια για να κρατηθεί στη ζωή και για να χαρεί το παιδάκι της που μόλις είχε φέρει στη ζωή.
Έφτασε μέχρι και το Τέξας στις ΗΠΑ , σε έναν από τους καλύτερους γιατρούς σύμφωνα με το newspistol.
Πριν από δέκα ημέρες στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έγραψε:
«Πάλεψα πολύ. Μέχρι εδώ ήταν. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο».

Έτσι είναι το κορμί της Μενεγάκη χωρίς ρετούς (φωτο)




Ναι, έτσι είναι το κορμί της Μενεγάκη χωρίς ρετούς!


Η φωτογραφία που βλέπετε δεν είναι δημοσιευμένη σε κάποιο περιοδικό, «πειραγμένη» με μπόλικο ρετούς, αλλά η ίδια η παρουσιάστρια την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.


Η Ελένη Μενεγάκη ενοχλημένη προφανώς, από τα περιοδικά που δημοσιεύουν περσινές της φωτογραφίες με μαγιό από παραλίες, απαντά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, σχολιάζοντας κάτω από την φωτογραφία: «Κι επειδή ο,τι φωτογραφίες μου είδατε αυτό το καλοκαίρι στα περιοδικά είναι περσινές, αυτή είναι για εσάς»!





Πηγή: Protothema.gr

Τρελά ερωτευμένη η Βάσω Γουλιελμάκη! Δείτε τον νέο σύντροφό της! [photo]

Είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό καιρό. Είναι αχώριστοι! Η φωτογραφία στο twitter τα λέει όλα!

Ο λόγος για τον Κύπριο προπονητή Νικι Παπαβασιλείου και την σύντροφο του, ελληνίδα ηθοποιό Βάσω Γουλιελμάκη.





Πηγή: youweekly.gr

Αναστάτωσε την παραλία με την "καuτή" της εμφάνιση η...






Στη Μύκονο βρέθηκε η sεxy κυρία και "έκλεψε" τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της με μπικίνι.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ζέτα Θεοδωροπούλου να κάνει τις βουτιές της, με ιδιαίτερο στιλ!

Δείτε τις φωτογραφίες...

Το μήνυμα-καρφί της Ελένης Μενεγάκη και η φωτογραφία που αφιέρωσε στους θαυμαστές της





Η πάντα λαμπερή Ελένη Μενεγάκη εδώ και καιρό έκανε γνωστή την πρόθεση της να "σαμποτάρει" την δουλειά των paparazzi. Η παρουσιάστρια μη αντέχοντας άλλο να την ακολουθούν σε κάθε της βήμα και να μην μπορεί να χαρεί καμία προσωπική ή οικογενειακή της στιγμή μακριά από τα φωτογραφικά φλας, αποφάσισε να γίνει η ίδια φωτογράφος του εαυτού της. Έτσι αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές της με τους θαυμαστές αλλά και τους φίλους της δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram.

Aυτή την περίοδο η ωραία Ελένη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ενώ φυσικά στιγμιότυπα από αυτές βέπουμε δημοσιευμένα κάθε εβδομάδα στα περιοδικά. Λίγο νωρίτερα η παρουσιάστρια ανέρτησε μια φωτογραφία της με μπικίνι στην θάλασσα. Μάλιστα η φωτογραφία συνοδευόταν από ένα αιχμηρό σχόλιο στο οποίο ξεκαθαρίζει πως όλες οι φετινές καλοκαιρινές της φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί είναι περσινές.



Έφοδος της εφορίας σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους –Έλεγχοι και κατασχέσεις χωρίς παρουσία εισαγγελέα

Ελέγχους ακόμα και στα σπίτια για φοροδιαφυγή και μάλιστα χωρίς την παρουσία εισαγγελέα θα μπορεί να διενεργεί η εφορία μετά από απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Η γνωμοδότηση εκδόθηκε μετά από οριακή πλειοψηφία 14-10 ψήφων και όπως γράφει η εφημερίδα Έθνος οι ελεγκτές θα μπορούν να κάνουν έρευνες σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους με στόχο να κάνουν φορολογικούς ελέγχους αλλά και να ψάξουν για λεφτά με τα οποία θα αποπληρωθούν φόροι ή άλλες οφειλές προς το Δημόσιο.

Επίσης οι έρευνες που θα γίνονται στα πρότυπα της αμερικάνικης IRS θα επιτρέπουν άμεσες κατασχέσεις χρημάτων ή όποιων άλλων πολύτιμων αντικειμένων.

Σύμφωνα με το ΝΣΚ η παρουσία εισαγγελέα απαιτείται μόνο σε κατ” οίκον έρευνα μόνο όταν πρόκειται να συλλεχθούν αποδεικτικά στοιχεία για τη διαπίστωση εγκλημάτων ή σύλληψη δράστη και την πρόληψη ή καταστολή ποινικών αδικημάτων.

Τα 6 Παγκόσμια ψέματα που όλοι πιστεύουμε ακόμα…

Εσκεμμένα ή άσκοπα ο άνθρωπος έχει κατακλυστεί από διάφορα παγκόσμια ψέματα, που αρνούνται να υποχωρήσουν στο όνομα της αλήθειας. Ας αποκαλύψουμε τα μεγαλύτερα ψέματα που ακόμη πιστεύουμε…


Ο Ναπολέων ήταν κοντός
Υπάρχουν αρκετές ιστορικές πηγές για το «μίσος» του Ναπολέοντα και την πολεμοχαρή του διάθεση και μία από τις …βασικές αιτιολογίες είναι ότι το επιθετικό του χαρακτήρα του οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν κοντός, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου και γι” αυτό προσπαθούσε να υπερκαλύψει την χαμηλή του αυτοεκτίμηση με την επεκτατική του δράση.

Αυτό μπορεί και να ήταν αλήθεια, αν κάποιοι επιστήμονες δεν ανακάλυπταν ότι τα 5 πόδια και 2 ίντσες, όπως αναφέρεται ιστορικά το ύψος του Ναπολέοντα, είναι σύμφωνα με την γαλλική και όχι την αγγλική μονάδα μέτρησης. Προφανώς αυτό αλλάζει πολλά, καθώς στην πραγματικότητα ήταν περίπου 1.70 εκ., ελαφρώς ψηλότερος δηλαδή από τον μέσο όρο για έναν άνθρωπο στη Γαλλία εκείνη την εποχή.

Αν βγείτε στο κρύο με βρεγμένο κεφάλι, θα αρρωστήσετε

«Στέγνωσε τα μαλλιά σου πριν βγεις έξω στο κρύο παιδί μου» ωρύεται η Ελληνίδα μάνα, αλλά πλέον μπορείτε να αντικρούσετε τον ισχυρισμό της ότι θα αρρωστήσετε αν βγείτε έξω από το σπίτι αμέσως μετά το ντους, καθώς πολλές μελέτες που εξέτασαν το θέμα, αποφάνθηκαν ότι οι άνθρωποι που κρυώνουν δεν έχουν περισσότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν από εκείνους που δεν κρυώνουν.
Άρα ένα υγρό ή ξηρό κεφάλι δεν κάνει καμία διαφορά. Σκεφτείτε μόνο ότι στις σκανδιναβικές χώρες, συνηθίζουν να κάνουν ντους το πρωί και να βγαίνουν αμέσως έξω με συνθήκες υπό του μηδενός, χωρίς να στεγνώνουν τα μαλλιά τους. Αν ίσχυε η εμμονή της μάνας, αυτό θα σήμαινε ότι ο σκανδιναβικός πληθυσμός θα είχε εξαλειφθεί προ πολλού από …γρίπη.

Everest…η ψηλότερη κορυφή (σχεδόν)

To Έβερεστ, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι η υψηλότερη κορυφή του κόσμου. Λάθος ή καλύτερα σχεδόν λάθος. Ένα βουνό για να θεωρηθεί ψηλότερο πρέπει υπολογιστεί το ύψος του αναλογικά με το επίπεδο της θάλασσας. Αλλά τεχνικά πρέπει να υπολογιστεί από τη βάση ως την κορυφή. Και σε αυτήν τη μέτρηση το Mauna Kea υπερτερεί.

Πάνω από το επίπεδο της θάλασσας, το Mauna Kea (στη Χαβάη) είναι μόνο 4.206 μέτρα αλλά από τη βάση του (κάτω από το επίπεδο της θάλασσας) αγγίζει τα 10.200 μέτρα. Από την άλλη το Everest, είναι 8.848 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, χωρίς να έχει «υπόλοιπο» κάτω από την επιφάνειά της. Άρα συνολικά σε ύψος το Mauna Kea, θα έπρεπε να είναι το ψηλότερο.

Αλλά το Everest «περιβάλλεται» από τα Ιμαλάϊα, αυξάνοντας σημαντικά τα υψομετρικά του στοιχεία. Με απλά λόγια, μπορεί το Έβερεστ να μην είναι το ψηλότερο βουνό, αλλά είναι η ψηλότερη κορυφή πάνω από τη θάλασσα αν υπολογίσει κανείς και τα Ιμαλάϊα. Ό,τι και να ναι πάντως, η ανάβασή του παραμένει άθλος.

Η ζάχαρη τρελαίνει τα παιδιά

Το περιοδικό της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης δημοσίευσε μια ανασκόπηση 23 μελετών σχετικά με το θέμα των παιδιών και τη ζάχαρη. Το συμπέρασμα; Η ζάχαρη δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά τους, αν και είναι πολύ πιθανό η βαθιά ριζωμένη αυτή αντίληψη, να μας υποβάλλει την πεποίθηση αυτή κάθε φορά που κάποιο παιδί είναι λίγο περισσότερο ζωηρό.

Σε μία μελέτη μάλιστα, οι μητέρες είπαν ότι οι γιοι τους είχαν καταναλώσει αναψυκτικό με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη. Παρά το γεγονός ότι τα αγόρια στην πραγματικότητα είχαν καταναλώσει αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη, οι μητέρες ανέφεραν σημαντικά υψηλότερα επίπεδα υπερκινητικής συμπεριφοράς. Τα συμπεράσματα δικά σας.

7 σκυλίσια χρόνια ισούνται με έναν ανθρώπινο χρόνο

Άρα αν το σκυλί σας είναι 3 χρονών αυτό σημαίνει ότι αν ήταν άνθρωπος μπορεί και να ήταν κανα δυο χρόνια πριν το πτυχίο, αν ήταν λάτρης της ακαδημαϊκής μόρφωσης. Οι εμπειρογνώμονες από την άλλη έχουν άλλη άποψη.

Η γενική άποψη είναι ότι τα σκυλιά ωριμάζουν πιο γρήγορα από τους ανθρώπους, φθάνοντας το ισοδύναμο των 21 (ανθρώπινων) ετών μόνο σε δύο (σκυλίσια) χρόνια και στη συνέχεια επιβραδύνεται η διαδικασία γήρανσης, με αναλογίες περίπου 4 ανθρώπινα χρόνια για κάθε 1 σκυλίσιο.

Μάλιστα, για να υπολογίσετε καλύτερα τα …ανθρώπινα χρόνια του σκύλου σας αφαιρέστε τα δύο από την ηλικία του, πολλαπλασιάστε επί τέσσερα και προσθέστε 21. Απλά μαθηματικά δηλαδή.
Θα πρέπει να κάνετε stretching πριν από την άσκηση

Το… τέντωμα πριν από την άσκηση είναι ο κύριος τρόπος για τη βελτίωση της απόδοσης και την αποτροπή τραυματισμού, λένε σχετικοί και άσχετοι στα γυμναστήρια. Ωστόσο, ερευνητές επιμένουν ότι αυτή η τακτική πριν από την άσκηση στην ουσία σας επιβραδύνει.

Αποκάλυψαν μάλιστα ότι το stretching πριν από το τρέξιμο μπορεί να οδηγήσει σε μείωση μέχρι και 5% της αποτελεσματικότητας της άσκησης, ενώ την ίδια στιγμή Ιταλοί ερευνητές μελετώντας ποδηλάτες επιβεβαίωσαν την αντιπαραγωγική δράση του. Ωστόσο, ακόμη εκκρεμούν τα επαρκή επιστημονικά στοιχεία, που θα μπορούσαν να επιβεβαιώσουν ότι το stretching πριν από την άσκηση μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού.

Ηθοποιός από το Game Of Thrones «έφυγε» από τη ζωή



Από τη ζωή «έφυγε» την περασμένη Παρασκευή ο JJ Murphy, ο οποίος εμφανίζεται και στην ταινία «Dracula Untold». Ο διάσημος ηθοποιός συμμετείχε στη σειρά του HBO «Game Of Thrones» τις τελευταίες ημέρες του περασμένου μήνα και στις μόλις τέσσερις ημέρες γυρισμάτων, πέθανε.

Όσο για το αν θα αλλάξει η ιστορία του χαρακτήρα που υποδυόταν ή θα γυριστεί από την αρχή με νέο ηθοποιό, ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό.

Πανέξυπνο τρικ: Πώς να βλέπετε καθαρά χωρίς γυαλιά μυωπίας;

Χάσατε τους φακούς επαφής σας;

Τα γυαλιά της μυωπία μήπως θρυμματίστηκαν; Η καλή όραση είναι θέμα απλής φυσικής, γράφει η Independent, που μπορεί να αξιοποιηθεί για να δώσει προσωρινή λύση και μάλιστα χρησιμοποιώντας μόνο το χέρι σας.




Το τρικ αυτό δημοσιεύτηκε σε μορφή βίντεο από το YouTube -από το κανάλι Minute Physics- και έχει καταπλήξει τους διοπτροφόρους χρήστες.

Το «κόλπο» είναι πολύ απλό:

Κάντε μια μικρή τρύπα με το δάχτυλό σας και κοιτάξτε από μέσα.

Ό, τι κι αν προβάλλεται, είτε πρόκειται για κείμενο ή αντικείμενο, πλέον, η εικόνα του είναι σαφέστερα πιο καθαρά ορατή.

Ποια πόλη στην Ελλάδα έχει τις περισσότερες γυναίκες;

Πού μπορεί κανείς να βρει τις περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα…


Μα, στη Θεσσαλονίκη!

O μόνιμος πληθυσμός της χώρας είναι 10.815.197 άτομα, από τα οποία το 49% (δηλαδή 5.302.703) είναι άνδρες ενώ το το 51% (δηλαδή 5.512.494) είναι γυναίκες.



Όπως φαίνεται, σε εννέα από τους δέκα μεγαλύτερους δήμους της χώρας, οι άντρες είναι λιγότεροι από τις γυναίκες… με εξαίρεση το δήμο Ρόδου, όπου οι γυναίκες αποτελούν το 49,9%.

Στο δήμο Θεσσαλονίκης όμως μαζεύτηκαν όλες οι γυναίκες: εκεί εμφανίζεται το μεγαλύτερο ποσοστό στις γυναίκες, που φτάνει το 54,3% του πληθυσμού.

Πάντως, να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη απογραφή είχε διαφορετική μεθοδολογία σε σχέση με τις προηγούμενες φορές, τόσο ως προς τον τρόπο διενέργειάς της, όσο και ως προς την επεξεργασία των συλλεγέντων στοιχείων.

Πηγή

Τα καλύτερα φυλασσόμενα θησαυροφυλάκια του κόσμου! [photos]

Την ώρα που οι απανταχού κυβερνήσεις διαθέτουν θησαυροφυλάκια-αστακούς και μυστικά....
αποθετήρια χρυσού, υπάρχει ένα παράλληλο σύμπαν από ιδιωτικά θησαυροφυλάκια που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα πάνοπλα κρατικά φυλακτήρια. Και ναι, φυλάσσονται σαν απόρθητες στρατιωτικές βάσεις! Τα πελώρια θησαυροφυλάκια που στεγάζουν τόνους χρυσού και διαμαντιών ή δισεκατομμύρια χρημάτων αφήνουν άφωνο τον κόσμο με τα επίπεδα ασφαλείας τους και τους ευφάνταστους τρόπους που προστατεύονται από τον κακόβουλο νου... Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από -σχεδόν, όπως θα διαπιστώσουμε- απόρθητα θησαυροφυλάκια που δεν έχουν καμιά σχέση με τα άλλα, με τους θησαυρούς που φιλοξενούν να μην είναι πάντα οι… προβλεπόμενοι.

Το Θησαυροφυλάκιο των Μορμόνων Το Mormon Vault, γνωστό και ως Granite Mountain Records Vault, είναι χτισμένο σε βάθος 200 μέτρων μέσα στο εσωτερικό ενός τεράστιου βράχου στο φαράγγι Little Cottonwood της Γιούτα. Παρά το γεγονός ότι περιβάλλεται από τόνους γρανίτη, το θησαυροφυλάκιο είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αντέχει ακόμα και σε πυρηνική έκρηξη, με τις θεόρατες χαλύβδινες πόρτες να ασφαλίζουν ακόμα περισσότερο κάτω από συνθήκες πίεσης. Τι είδους όμως απορρήτων μπορεί να διαφυλάσσει με τέτοια ερμητικότητα μια θρησκευτική ομάδα; Επισήμως, εκκλησιαστικά ντοκουμέντα και γενεαλογικά μητρώα, αν και ένα σπήλαιο που αντέχει ακόμα και πυρηνική απειλή δεν μπορεί να έχει φτιαχτεί για να φιλοξενεί μόνο «χαρτούρα»…

Το Data Center της Bahnhof


Το Pionen Bunker είναι ένα high-tech κέντρο που νοικιάζει ασφαλή χώρο και bandwidth σε μια πλειάδα ιδιωτών πελατών, με τον πλέον περίφημο «ενοικιαστή» να είναι τα περίφημα WikiLeaks. Την ώρα λοιπόν που κυβερνήσεις και επιχειρήσεις θα εύχονταν τα WikiLeaks να είναι πιο ευάλωτα σε επιθέσεις, οι σέρβερς τους είναι εξαιρετικά διασφαλισμένοι στο περιβάλλον του Pionen Bunker, ένα πρώην κέντρο πολιτικής άμυνας καλά κρυμμένο στην πλαγιά του Λευκού Βουνού της Στοκχόλμης. Ο σουηδικός πάροχος διαδικτυακής πρόσβασης Bahnhof μετέτρεψε τον οχυρωμένο χώρο σε data center, την ίδια στιγμή που τον προστατεύει με πόρτα θησαυροφυλακίου 40 εκατοστών, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω μοναδικού τούνελ και μπορεί να αντέξει ακόμα και βόμβα υδρογόνου!

Το Θησαυροφυλάκιο της JP Morgan

Η JP Morgan and Chase διαθέτει δύο αξιοσημείωτα αποθετήρια: το πρώτο βρίσκεται σε βάθος 5 ορόφων κάτω από τους δρόμους του Μανχάταν, ενώ εκτείνεται σε μέγεθος όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου! Θεωρείται το μεγαλύτερο ιδιωτικό αποθετήριο χρυσού του κόσμου, ενώ η γειτνίασή του με το Ομοσπονδιακό Αποθετήριο Χρυσού των ΗΠΑ (ακριβώς απέναντι!) έχει πυροδοτήσει άπειρες θεωρίες συνωμοσίας. Η τοποθεσία του δεύτερου αποθετηρίου της JP Morgan παρέμενε μυστήριο μέχρι εντελώς πρόσφατα, τον Μάρτιο του 2013, όταν και αποκαλύφθηκε ότι βρίσκεται κάτω από το συγκρότημα των γραφείων της φίρμας στο Λονδίνο. Συνέβη λοιπόν πάλι (σύμπτωση;) το θησαυροφυλάκιο της τράπεζας να βρίσκεται δίπλα στο Αποθετήριο Χρυσού της Τράπεζας της Αγγλίας! Και τα δύο αποθετήρια της JP Morgan μπορούν να επιβιώσουν από ευθεία επίθεση με πυρηνικά…

Τα Απόρρητα Αρχεία του Βατικανού Οι θεωρίες συνωμοσίας για τα πεπραγμένα της Καθολικής Εκκλησίας δεν λείπουν, φανταστείτε λοιπόν να μπορούσε κάποιος να έχει πρόσβαση στα Απόρρητα Αρχεία του Βατικανού! Οι αξιωματούχοι της εκκλησίας ισχυρίζονται βέβαια ότι δεν υπάρχει τίποτα το μυστικό στο παμπάλαιο αυτό θησαυροφυλάκιο, που μοιάζει με λαβύρινθο, παρά το γεγονός ότι φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από την Ελβετική Φρουρά του Ποντίφικα. Τα τεράστια δωμάτια και τα ράφια που εκτείνονται σε περισσότερα από 50 χιλιόμετρα(!) στοιβάζουν ντοκουμέντα και μητρώα που χρονολογούνται από τον 8ο αιώνα, με τα μυστικά που φυλάσσονται εκεί να απαιτούν προφανώς επαγρύπνηση και συνεχή προστασία…


Το Θησαυροφυλάκιο των KFC


Την ώρα που οι τράπεζες προστατεύουν τον χρυσό τους και οι θρησκείες τα κειμήλιά τους, είναι λογικό για μια τεράστια αυτοκρατορία φαστ φουντ να προστατεύει την πολύτιμη και μυστική συνταγή της! Για τα KFC, η ανεκτίμητη αυτή συνταγή αποτελείται από 11 μυστικά βότανα και μπαχαρικά, που διαφυλάσσουν την ερμητικότητα της αυθεντικής συνταγής του Colonel Sander. Το 2009 ξεκίνησε η κατασκευή του νέου θησαυροφυλακίου που θα φιλοξενούσε τη συνταγή, στο στρατηγείο των KFC στο Κεντάκι, διαδικασία που κράτησε μάλιστα 5 ολόκληρους μήνες. Τώρα η περίφημη συνταγή έχει στο πλευρό της όλη τη σύγχρονη τεχνολογία, περιλαμβάνοντας αισθητήρες κίνησης, κάμερες και 24ωρη φύλαξη. Πελώριοι τσιμεντένιοι τοίχοι σφραγίζουν ολοσχερώς την κατασκευή, με κάθε προσπάθεια παραβίασης του θησαυροφυλακίου να φαντάζει μάταιη…

Το Θησαυροφυλάκιο της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας
Οι σαϊεντολόγοι είναι άλλη μια θρησκευτική ομάδα που διαθέτει απόρθητο θησαυροφυλάκιο που καλύπτεται από πέπλο μυστηρίου. Το θησαυροφυλάκιο βρίσκεται εγκατεστημένο σε υπόγειο συγκρότημα καταμεσής της ερήμου του Νέου Μεξικού, με το σπήλαιο να μπορεί να αντέξει επίθεση με βόμβα υδρογόνου, την ίδια ώρα που απόρθητες κασετίνες τιτανίου φιλοξενούν πλάκες χάλυβα και χρυσούς δίσκους σκαλισμένους με τα θεμελιώδη σύμβολα της σαϊεντολογίας. Τρεις θεόρατες πόρτες από ανοξείδωτο ατσάλι, βάρους 2,5 τόνων, προστατεύουν τα μυστικά, ενώ στο έδαφος πάνω από το θησαυροφυλάκιο φιγουράρουν στίγματα που διακρίνονται μόνο από τον ουρανό. Ένοπλοι φρουροί, κάμερες ασφαλείας και πόρτες, πολλές πόρτες, φυλάσσουν τα προφανώς επτασφράγιστα μυστικά της σέχτας…

Το Θησαυροφυλάκιο των Σπόρων της Μέρας της Κρίσης
Παρά το γεγονός ότι η Νορβηγία είναι θεωρητικά η ιδιοκτήτρια του Doomsday Seed Vault, η χρηματοδότησή του γίνεται από μια σειρά οργανισμών και κυβερνήσεων. Οι Νορβηγοί παρέχουν πλήρη πρόσβαση και ιδιοκτησία σε όποιον επιλέξει να εμπιστευθεί εκεί τους θησαυρούς του. Για τι θησαυρούς μιλάμε; Μα για σπόρους φυσικά! Το θησαυροφυλάκιο φιλοξενεί μια πληθώρα σπόρων, στην προσπάθεια να διατηρηθεί η ποικιλία των καλλιεργειών και να διασφαλιστεί το γεγονός ότι η ανθρωπότητα θα έχει κάτι να φάει όποια φυσική καταστροφή κι αν μας πλήξει. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι εγκατεστημένος στο Svalbard, ένα από τα πλέον απομονωμένα μέρη του πλανήτη: πρόκειται για μια άγονη βραχονησίδα στον Αρκτικό Κύκλο, με το θησαυροφυλάκιο να βρίσκεται μέσα σε ένα παλιό ορυχείο χαλκού. Το απόρθητο του θησαυροφυλακίου και οι ακραίες καιρικές συνθήκες εξασφαλίζουν την προστασία των σπόρων από κάθε καταστροφή, φυσική ή ανθρώπινη…

Το Θησαυροφυλάκιο του Σιδερένιου Βουνού

Το Iron Mountain Vault στο Germantown της Νέας Υόρκης είναι ένα υπόγειο φυλακτήριο μητρώων που εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον κόσμο. Είναι στην πραγματικότητα το μεγαλύτερο υπόγειο θησαυροφυλάκιο του κόσμου και είναι χτισμένο στη θέση πρώην ορυχείου. Εκμεταλλευόμενη την παράνοια του Ψυχρού Πολέμου, η ιδιοκτήτρια εταιρία άνοιξε το αποθετήριο στη δεκαετία του ’50 για να στεγάσει εταιρικά και κρατικά ντοκουμέντα που θα κινδύνευαν από έναν ενδεχόμενο πυρηνικό όλεθρο. Ένοπλοι φρουροί στην περιφραγμένη περίμετρο και μια αδιάρρηκτη πόρτα 28 τόνων(!) φράζουν την είσοδο στο υπόγειο θησαυροφυλάκιο, που βρίσκεται 7 ορόφους κάτω από την επιφάνεια της γης και είναι «θαμμένο» 500 μέτρα μέσα στη βραχώδη περιοχή…

Τα περίφημα θησαυροφυλάκια των ελβετικών τραπεζών




Η Ελβετία είναι σχεδόν συνώνυμη με τα μυστικά θησαυροφυλάκια, την ώρα που το εκτεταμένο τραπεζικό σύστημα της χώρας παρέχει στους πελάτες του πλήρη ανωνυμία και εντελώς διακριτική εχεμύθεια. Και εκεί ίσως κρύβεται η μεγαλύτερη προστασία που μπορεί να παρέχει κάποιος σε τέτοιου είδους συναλλαγές: δεν κάνουμε ερωτήσεις! Κι ενώ τα θησαυροφυλάκια και οι θυρίδες φυλάσσονται φυσικά σε 24ωρη βάση, η πραγματική ασφάλεια προέρχεται από τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ τραπεζίτη και πελάτη, σαν τη σχέση γιατρού-ασθενή…

Το θησαυροφυλάκιο του Κέντρου Διαμαντιών της Αμβέρσας


Το Κέντρο Διαμαντιών του Βελγίου είναι κυρίως γνωστό για δύο λόγους: επειδή είναι το πλέον απόρθητο θησαυροφυλάκιο διαμαντιών του κόσμου και ταυτόχρονα γιατί έχει πέσει θύμα της περιβόητης ληστείας του 2003! Αντίφαση; Πού τη βλέπετε την αντίφαση; Το θησαυροφυλάκιο κατασκευάστηκε με τη χρηματοδότηση 1.500 εμπόρων διαμαντιών και φιλοξενεί περί το 70% των διαμαντιών του κόσμου. Οι χορηγοί δεν φάνηκαν φειδωλοί στα έξοδα για να το κάνουν όσο πιο απαραβίαστο παίρνει, περιλαμβάνοντας αισθητήρες κίνησης, θερμότητας και σεισμικών δονήσεων, ραντάρ, μαγνητικά πεδία και μια κλειδαριά με πάνω από 100 εκατομμύρια πιθανούς συνδυασμούς. Όσο για τη χαλύβδινη πόρτα των 3 τόνων, απαιτεί περισσότερες από 12 ώρες συνεχούς τρυπίματος για να διαπεραστεί. Παρά το σύστημα προστασίας που ομοιάζει σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, μια παρέα ιταλών διαρρηκτών, η διαβόητη «Σχολή του Τορίνο», κατάφερε να το διαρρήξει και να φύγει με λεία 100 εκατομμυρίων δολαρίων!



Κανείς δεν πήρε μάλιστα μυρωδιά, με τους υπεύθυνους ασφαλείας να διαπιστώνουν τη ληστεία την επόμενη μέρα. Η λεία δεν βρέθηκε ποτέ, η αστυνομία συνέλαβε ωστόσο τον Λεονάρντο Νοταρμπαρτόλο ως «εγκέφαλο» της σπείρας… Εκτός συναγωνισμού

Το Ομοσπονδιακό Αποθετήριο της Νέας Υόρκης


Στα βάθη του Μανχάταν, κάτω ακριβώς από τους δρόμους της πόλης, κάθεται ήσυχο-ήσυχο ένα θησαυροφυλάκιο τόσο απόρθητο που του εμπιστεύονται πλέον περισσότερες ράβδους χρυσού και από το περίφημο Φορτ Νοξ ακόμα! Το επίπεδο ασφαλείας του New York Federal Reserve Vault είναι τόσο πιεστικό που ούτε οι φρουροί δεν έχουν πρόσβαση στους κυρίως χώρους του, με τη μεταφορά του χρυσού να εκτελείται από ρομπότ. Όσο για το σύστημα ασφαλείας, είναι τόσο αξιόπιστο που ακόμα και ξένες κυβερνήσεις φυλάσσουν τον χρυσό τους εδώ. Και είναι βέβαια και οι μυστικοί πράκτορες που φυλάνε την περίμετρο του θησαυροφυλακίου, με τα ποσοστά ευστοχίας τους να διασφαλίζουν ότι τίποτα δεν θα μπει ή θα βγει από κει ζωντανό. Όλα αυτά έχουν μετατρέψει το New York Federal Reserve Vault στο μεγαλύτερο αποθετήριο χρυσού του κόσμου…

Το Αποθετήριο Χρυσού της Τράπεζας της Αγγλίας


Είναι λες και βγήκε κατευθείαν από ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς: το μεγαλύτερο θησαυροφυλάκιο χρυσού της Βρετανίας, και δεύτερο στον κόσμο μετά το αντίστοιχο της Νέας Υόρκης, στεγάζει περισσότερους από 5.200 τόνους χρυσού(!), με τη θωρακισμένη πόρτα να υπακούει μόνο σε αναγνώριση φωνής. Και στα πολλαπλά κλειδιά βεβαίως με μήκος ενός μέτρου το καθένα! Και όχι, αντικλείδια δεν φτιάχνονται. Η τράπεζα δεν αποκαλύπτει πληροφορίες για το πάχος της πόρτας ή το βάθος που είναι χτισμένο το θησαυροφυλάκιο, ενώ η συνολική έκταση λογίζεται πραγματικά τεράστια…

Φορτ Νοξ

Σκοπεύετε να διαρρήξετε το Φορτ Νοξ; Να τι πρέπει να κάνετε: πρώτα, σκαρφαλώστε στους 4 φράχτες που περιβάλλουν τις εγκαταστάσεις (προσοχή: οι δύο από αυτούς είναι ηλεκτροφόροι) και κατόπιν περάστε αθέατοι μέσα από τις στρατιές των ένοπλων φρουρών. Προσοχή να αποφύγετε τις πολλαπλές κάμερες ασφαλείας. Ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε ένα προβληματάκι με το πώς θα περάσετε τους γρανιτένιους τοίχους, καθώς είναι πάχους 1,5 μέτρου και είναι ενισχυμένοι με χάλυβα οπλισμού 750 τόνων! Αν περάσετε λοιπόν τους τοίχους (και την ένοπλη φρουρά που περιμένει ακριβώς από πίσω), συν τον λαβύρινθο από κλειδωμένες πόρτες, θα βρεθείτε επιτέλους μπροστά στην πόρτα του θησαυροφυλακίου. Μην αφήσετε τους 22 τόνους της να σας τρομάξουν. Ο ευκολότερος τρόπος να την ανοίξετε είναι με το να συγκεντρώσετε όλους τους υπαλλήλους που ο καθένας τους γνωρίζει ένα τμήμα μόνο του μαγικού κωδικού! Ωραία, σας περιμένουν τώρα μια σειρά από μικρότερα θησαυροφυλάκια, που μόλις τα διαρρήξετε οι 5.000 τόνοι ράβδων χρυσού είναι δικοί σας. Α, θεματάκι ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε και κατά την έξοδο, με το στρατόπεδο της φρουράς του Φορτ Νοξ να σας περιμένει εναγωνίως απ’ έξω…



Πηγή

Κραυγή απόγνωσης από τον Στάθη Ψάλτη...

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για το τραγικό συμβάν στις φυλακές Μαλανδρίνου...
ωστόσο στη συνέχεια εστίασε την προσοχή του στην... οικονομική κρίση, που συνεχίζει να μαστίζει μεγάλο τμήμα του πληθυσμού. Ο προβληματισμός του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα, ήταν έκδηλος, επισημαίνοντας πως «σε λίγο καιρό δεν θα έχουμε να φάμε τίποτα».


Ως γνήσιος άνθρωπος της τέχνης, με λόγο μεστό και καταλυτικό, έκανε χρήση ορισμένων στίχων από το ποιήμα «Οι Μοιραίοι» του σπουδαίου Έλληνα λογοτέχνη, Κώστα Βάρναλη, για να εκφράσει τη βαθιά του ανησυχία για το μέλλον της χώρας. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η αγάπη του κόσμου τού δίνει δύναμη.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως «ηρωισμός είναι να συνεχίζεις να παλεύεις παρά τις αντιξοότητες», απευθύνοντας μάλιστα έκκληση στον κόσμο να παραμείνει ενωμένος και να διεκδικεί. «Έχουμε Δικτατορία» Με την απλότητα και την αμεσότητα που τον διακρίνει, ο Στάθης Ψάλτης εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις φυλακές ανά την ελληνική επικράτεια.

Η έλλειψη επαρκούς προσωπικού στα σωφρονιστικά ιδρύματα, όπου καθημερινά πέντε - δέκα υπάλληλοι καλούνται να προσέχουν περισσότερους από 400 κρατουμένους ήταν ένα από τα ζητήματα που έθιξε ο γνωστός ηθοποιός στη σκιά της άγριας δολοφονίας στις φυλακές Μαλανδρίνου. «Αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν παίρνει μέτρα όσον αφορά σε όλα αυτά τα θέματα που γίνονται στις φυλακές, όλοι αυτοί οι κύριοι έχουν πνευματική αναπηρία και χρειάζονται άμεση ιατρική παρακολούθηση» ανέφερε.

Με αφορμή αυτό το φοβερό συμβάν, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, από τη στιγμή μάλιστα που πρακτικά «η εξουσία δεν ασκείται πλέον από τον λαό, αλλά από τους τοκογλύφους». Ανθρώπους, που στόχο έχουν «να ξεπουλήσουν την πατρίδα μας». «Έχουμε Δικτατορία. Την εξουσία την κατέλαβαν οι τοκογλύφοι. Αυτοί μας κυβερνούν» είπε, υπογραμμίζοντας πως «αυτοί αποφασίζουν για τα θέλω και τις ανάγκες των πολιτών». «Πρέπει να μαζευτούμε εκατομμύρια»

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, ο Στάθης Ψάλτης απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να διεκδικήσουν με επιμονή και ενότητα τα θέλω τους, καθώς μόνο τότε θα γίνει ξεκάθαρο πως κυβερνητικές αποφάσεις και μέτρα, που θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την καθημερινή επιβίωση, δεν γίνεται να συνεχίσουν να γίνονται αποδεκτά από τον λαό. «Δυστυχώς δεν φθάνει να μαζευόμαστε μερικές χιλιάδες στις πλατείες και να φωνάζουμε. Εδώ χρειάζεται να μαζευτούμε εκατομμύρια. Να δούνε τη δύναμή μας.

Να μας ακούσουν και να μας πιστέψουν» δήλωσε, παραφράζοντας μάλιστα και την περιβόητη φράση του Θεόδωρου Πάγκαλου «μαζί τα φάγαμε», προκειμένου να μιλήσει με ειλικρινή -μα πάνω απ" όλα αξιοπρεπή- τρόπο για τη μάχη που δίνει καθημερινά έτσι ώστε να τα βγάλει πέρα. «Δεν φάγαμε τίποτα. Άλλοι τα... φάγανε! Εσείς τα φάγατε. Όλοι εσείς τα φάγατε. Εγώ δεν έφαγα τίποτα. Εγώ αυτή τη στιγμή πεινάω. Δεν έχω δουλειά. Δεν έχω τίποτα» είπε.

ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΛΑΚΑ! Πόσο κοστίζουν αυτά τα σταφύλια!(PHOTOS)

Ούτε χαβιάρι να ήταν η συγκεκριμένη ποικιλία σταφυλιών. Ούτε λίγο, ούτε πολύ κοστίζει 3.900 ευρώ και φυσικά δεν είναι για όλους....

Στην Ιαπωνία, σύμφωνα με τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, και συγκεκριμένα στο Τόκιο αγοράστηκαν σε δημοπρασία τα πρώτα σταφύλια της σεζόν από ιδιοκτήτη εστιατορίου που διοργανώνει γαμήλια γεύματα.
Πρόκειται για τη σπάνια ποικιλία Ruby Roman που δημοπρατήθηκε για 550.000 γιεν, δηλαδή περίπου 3.900 ευρώ!

Το βάρος των σταφυλιών που αποτιμήθηκαν στο αστρονομικό ποσό των 5.400 δολαρίων ήταν περίπου 800 γραμμάρια, δηλαδή γύρω στις 30 ρώγες.
«Μου έκανε εντύπωση η υψηλή τιμή, αλλά ήθελα το ζευγάρι να απολαύσει κάτι ιδιαίτερο που θα του μείνει αξέχαστο» δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Τα σταφύλια ξεκίνησαν να πωλούνται στην ιαπωνική αγορά το 2008. Τότε οι τιμές άγγιζαν τα 100.000 γιεν. Για τους Ιάπωνες είναι παράδοση να προσφέρουν υψηλής ποιότητας φρούτα ως δώρα γάμου.
iefimerida.gr

Δείτε την Τζένη Μπότση με μαγιό και δίχως ρετούς

Η Τζένη Μπότση κάνει διακοπές αυτό το διάστημα και δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της δίχως ρετούς, όπου φορά μπικίνι!...

Η ηθοποιός έκανε το μπάνιο της, έβαλε το γυαλί της και λιάστηκε στην ξαπλώστρα! Η Τζένη πόσταρε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο instagram της και όπως μπορείτε να παρατηρήσετε διαθέτει κορμί "λαμπάδα", άλλωστε είναι μια γυναίκα που προσέχει αρκετά την εμφάνιση της! Φυσικά τα like και τα κολακευτικά σχόλια έπεφταν βροχή. Δείτε την αρετουσάριστη φωτογραφία της ηθοποιού, που φορά μαγιό!

Το κορμί, το μπικίνι και η γιόγκα – Η Ζιζέλ ξέρει πώς να μαγνητίζει τα βλέμματα



Η Ζιζέλ γνωρίζει πως να περιποιείται το σώμα της και να παραμένει σε φόρμα από τα τόσα χρόνια επίμονης άσκησης και γυμναστικής που επέβαλε στον εαυτό της για να μεσουρανεί στις πασαρέλες.

Το μυστικό της απ” ότι φαίνεται είναι η yoga. Το μοντέλο έχει προχωρήσει τόσο πολύ στη yoga, που μπορεί να κάνει ακόμα και τις πιο προχωρημένες κινήσεις όπως αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία.Κατακόρυφο στηριγμένη στους αγκώνες της.

Η φωτογραφία όπου επιδίδεται σε ασκήσεις γιόγκα, την ανάρτησε στα social media και να την μοιράστηκε με τους θαυμαστές της. Σε αυτήν απεικονίζεται η Ζιζέλ με μαγιό σε μια πανέμορφη παραλία με το κεφάλι στην άμμο και τα πόδια στον αέρα, ενώ το σώμα είναι αξιοζήλευτο.



To «καuτό» βίντεο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου που σαρώνει στο youtube! [video]

Όταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πρωταγωνίστησε στο Big bang είχε τραβήξει ασφαλώς όλα τα ανδρικά βλέμματα αφού...
ο ρόλος της ήταν αρκετά πρoκλητικός. Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει το ταλέντο της τόσο σε υποκριτικό όσο και σε αiσθησιακό επίπεδο και νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά! Για δείτε τον λόγο που το συγκεκριμένο βίντεο σάρωσε στο youtube και έχει ξεπεράσει τις 2.000.000 προβολές!






Πηγή: athensbars.gr

Δείτε την Πόπη Μαλιωτάκη με μαγιό χωρίς ρετούς... Κάντε κλικ με δική σας ευθύνη! [photo]

Για πρώτη φορά η Πόπη Μαλιωτάκη πόζαρε στον φακό φορώντας το μαγιό της. Η φωτογραφία που ακολουθεί λίγο πιο κάτω είναι από...
τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και όπως καταλαβαίνετε δεν έχει υποστεί κάποια επεξεργασία με photoshop κτλ. Την ανέβασε η ίδια και την βλέπετε να ποζάρει περήφανη στον φωτογραφικό φακό. Η Πόπη Μαλιωτάκη απολαμβάνει το μπάνιο της και τις διακοπές της στην Κωνσταντινούπολη.






Πηγή: gossip-tv.gr

Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Δείτε τους… να "τα πίνουν" στις διακοπές!

Τις διακοπές τους συνεχίζουν οι περισσότεροι celebrities της ελληνικής τηλεόρασης και συνεχίζουν να...μοιράζονται και τις στιγμές τους μαζί μας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος πάντως φαίνεται να περνάνε καλά, καθώς πίνουν τις μπυρίτσες τους.

Τη φωτογραφία ανέβασε η Τατιάνα στο λογαριασμό της στο instagram.


5 αλάνθαστα σημάδια ότι σε απατά!

Η έλλειψη εμπιστοσύνης μπορεί να καταδικάσει ακόμα και την καλύτερη σχέση σε αποτυχία...
Αν όμως έχεις λόγους να υποψιάζεσαι ότι η κοπέλα ή το αγόρι σου σε απατά, όσο ταχύτερα βεβαιωθείς, τόσο το καλύτερο. Υπάρχουν κάποια αλάνθαστα σημάδια, ότι δεν σου είναι πιστή/ος:

Δες αν έχει αρχίσει να προσέχει αρκετά περισσότερο την εμφάνισή του/της.

Αν η γκαρνταρόμπα του/της έχει μεγαλώσει κατά πολύ τους τελευταίους μήνες παρότι δεν πολυβγαίνετε, τότε μπορεί να ντύνεται για κάποιον άλλο, έναν/μια συνάδελφό του/της, οποιονδήποτε στη ζωή του/της.

Και αν ξαφνικά αρχίσει να αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην εμφάνισή του/της ενώ υποτίθεται πηγαίνει μέχρι το σούπερ μάρκετ ή για καφέ με μια φίλη/ένα φίλο τότε κάτι μπορεί να συμβαίνει.

Μήπως άρχισε να απομακρύνεται από την οικογένειά σου ή τους/τις φίλους/φίλες σου; Του/της άρεσε να πηγαίνετε στη θεία σου για φαγητό ή να βγαίνει για ψώνια με την αδερφή/τον αδερφό σου, αλλά έχει μήνες τους δει. Ήταν φιλικός/η και ζεστός/η με τους γονείς σου αλλά τώρα, όταν βρεθεί μαζί τους, δεν μιλάει ή δείχνει έτοιμος/η να φύγει.

Αν σε απατά, το να βλέπει την οικογένειά σου του/της θυμίζει τι κάνει και θα θέλει να την αποφύγει. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους/τις φίλες σου, αν ξαφνικά αρχίσει να μη θέλει να βγείτε μαζί τους παρότι του/ της άρεσε η παρέα τους.

Έχει γίνει μυστικοπαθής με το κινητό ή το κομπιούτερ του/της. Συνήθιζε να σου δείχνει διάφορα στο κομπιούτερ του/της ή να σου ζητάει να τσεκάρεις τα sms του/της και πάντα άφηνε το κινητό του/της όπου τύχαινε. Τώρα, κλείνει το λάπτοπ κάθε φορά που εμφανίζεσαι, ποτέ δεν στέλνει sms μπροστά σου και έβαλε μέχρι και passwοrd στο κινητό του/της ή το λάπτοπ του/της.

Αν δεν ήταν τόσο μυστικοπαθής πριν και ξαφνικά άλλαξε, ένα πράγμα συμβαίνει: δεν θέλει να δεις με ποιον μιλάει.

Αρχίζει ξαφνικά να μιλάει για έναν/μια “καινούργιο/α φίλο/η”. Μήπως το όνομα ενός/μιας καινούργιου/ας συνάδελφου ή συμφοιτητή/συμφοιτήτριας έκανε την εμφάνισή του μια ή δυο φορές πρόσφατα; Ή και περισσότερες; Τότε ίσως αυτός/η να είναι ο/η άντρας/γυναίκα-μυστήριο που φοβόσουν. Κάνε του/της μερικές απλές ερωτήσεις γύρω απ’ αυτήν/ον και αν αρχίσει να κοκκινίζει ή να γίνεται αμυντικός/η, ίσως να ‘ναι επειδή δεν θέλει να γνωρίζεις τίποτα γύρω απ’ τη γυναίκα ή τον άντρα που βλέπει.

Πρόσεξε τον τόνο της φωνής του/της ή την έκφραση του προσώπου του/της όταν μιλά γι’ αυτήν/ον. Δείχνει αναστατωμένος/η ή απλώς ένοχος/η; Τότε, πιθανότατα σε απατά μαζί της/του.

Έχει γίνει αόριστος/η γύρω από το πρόγραμμά του/της; Αν συνήθιζε να σου λέει πράγματα όπως “βγήκα για καφέ με την Κατερίνα/τον Γιάννη, θα γυρίσω σε δυο ώρες” και τώρα φεύγει χωρίς καν να λέει που πηγαίνει, τότε κάτι μπορεί να συμβαίνει. Αν δεν γνωρίζεις πια τι κάνει για ώρες και γίνεται αόριστη/ος όταν τη/τον ρωτάς, τότε μπορεί να περνά αυτές τις ώρες με κάποιον/α άλλο/η. Και, πάνω απ’ όλα, ανεξάρτητα από όλα τα σημάδια, εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Αυτό δεν κάνει ποτέ λάθος!

Πρωταθλητής του NASCAR χτύπησε και σκότωσε οδηγό κατά τη διάρκεια αγώνα (vid)





Δραματική κατάληξη είχε ο αγώνας ταχύτητας Empire Super Sprints στην πίστα Κανανταίγκουα της Νέας Υόρκης, καθώς ένας 20χρονος οδηγός βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο νεαρός Κέβιν Ουόρντ Τζούνιορ έχασε σε μια στροφή τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βγήκε εκτός πορείας με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο. Θεωρώντας ότι υπεύθυνος γι αυτό ήταν ο τρις πρωταθλητής των αγώνων NASCAR, Τόνι Στιούαρτ (φωτό 2), ο οποίος του έκλεισε τον δρόμο πριν τη στροφή, άρχισε να τρέχει στο κέντρο της πίστας, ώστε να σταματήσει τον Στιούαρτ στον αμέσως επόμενο γύρο και να του ζητήσει εξηγήσεις.

Όπως, ωστόσο, θα δείτε στο βίντεο, ο Στιούαρτ δεν πρόλαβε να αντιδράσει αντικρίζοντας ξαφνικά τον Ουόρντ στο κέντρο της πίστας, με αποτέλεσμα να περάσει κυριολεκτικά από πάνω του και να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Το θύμα δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Οπως είναι φυσικό, ο αγώνας διεκόπη, ενώ ο Στιούαρτ κλήθηκε από τις Αρχές ώστε να δώσει εξηγήσεις.

Δείτε το βίντεο:


Χαστούκισε δημοσιογράφο ο Μαραντόνα (video)





Τον εκρηκτικό χαρακτήρα του έδειξε για μια ακόμη φορά ο Ντιέγκο Μαραντόνα που εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο και τον χαστούκισε!

Ο Ντιέγκο θέλησε να περάσει την «Ημέρα του παιδιού» μαζί με την πρώην σύντροφό του, Βερόνικα Οχέδα, και τον γιο τους Ντιέγκο Φερνάντο, πηγαίνοντας να δουν μία θεατρική παράσταση. Την ώρα που έμπαιναν στο αυτοκίνητο, δημοσιογράφοι τους περικύκλωσαν κι άρχισαν να... πυροβολούν τον Μαραντόνα με ερωτήσεις. Αρχικά ο Αργεντινός άσος απάντησε σε μερικές, αλλά γρήγορα έχασε την ψυχραιμία του.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο ενός δημοσιογράφου για το παιδί του και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει.

«Θα πρέπει να σταματήσετε να μου σπάτε τα αρ@@@@ με ποιους βγαίνω έξω και κάνω παρέα. Είμαι ευτυχισμένος και περνάω καλά. Δεν είμαι πια ο Ντιεγκίτο, είμαι 53 ετών και λέγομαι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και ούτε εσύ ούτε το αφεντικό σου μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω», ανέφερε αρχικά σε έντονο ύψος.

Στη συνέχεια βρήκε από το αυτοκίνητο και κινήθηκε απειλητικά προς τον ρεπόρτερ: «Τι συμβαίνει ανόητε; Γιατί ασχολείσαι με τη γυναίκα μου ενώ εγώ δεν ασχολούμαι μαζί σου;».

Αυτό το σχόλιο συνοδεύτηκε και με ένα... χαστούκι προς τον δημοσιογράφο, ενώ στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ