Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι - Γονατιστός την τάιζε σοκολατάκι στο στόμα και εκείνη… [video]

Είναι η δεύτερη φορά που τους βλέπουμε μαζί μετά τον χωρισμό τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Κάσπερ Σμαρτ εμφανίστηκαν μαζί ξανά περίπου δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους!

Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στα βραβεία MTV. Μπορεί να μην μπήκαν στην αίθουσα μαζί αλλά έκατσαν δίπλα δίπλα στο προσφάτως ανακαινισμένο «Forum Theater» του Ίνγκελγουντ της Καλιφόρνια! Η κάμερα τον εντόπισε που καθόταν γοναντιστός και τάιζε σοκολατάκια την τραγουδίστρια... Μάλλον την καλόπιανε για να τα ξαναβρούν!

Ρουφήχτηκαν! Ποιος Έλληνας τραγουδιστής διαψεύδει έτσι τις φήμες περί χωρισμού; [photo]

Το καλοκαίρι τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού, όμως... ο τραγουδιστής μας δείχνει με τον πιο τρανταχτό τρόπο ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη σύζυγό του, Νάνσυ Μπίσια, επισκέφθηκαν τη Μύκονο όπου τους είδαμε πιο ερωτευμένους από ποτέ! Μαζί τους στο νησί ήταν και η φίλη τους Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.





Πηγή: youweekly.gr

Την απάτησε, τον συγχώρεσε και δημοσίευσαν την πρώτη τους φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη τους [photo]

Χθες είδαμε πως είναι μετά από τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα της, τώρα... η εν λόγω κυρία δημοσίευσε φωτογραφία με τον αγαπημένο της και το νεογέννητο κοριτσάκι της!

Τι και αν την είχε απατήσει με δυο καλές της φίλες, εκείνη τον συγχώρησε και είπε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Έτσι πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media φωτογραφία με τον σύντροφο και το πέμπτο της παιδί η Katie Price δείχνοντας πως είναι μία ωραία οικογένεια!

Η Katie Price και ο Kieran Hayler δείχνουν ευτυχισμένοι δίπλα στην κορούλα τους!



Δε θα πιστεύετε ποια τραγουδίστρια θα συμμετέχει σε ταινία του Σειρηνάκη! [photo]

Είναι μελαχρινή καλλονή, μικροκαμωμένη και έχουμε τραγουδήσει... λίγο πολύ επιτυχία της!

Ο λόγος για την Ίνα από τη Ρουμανία που έντονες είναι οι φήμες που την θέλουν να έχει αποδεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση για να συμμετέχει σε ταινία της γνωστής εταιρείας παραγωγής Sirina.

Λέτε να είναι αλήθεια και να δούμε την τραγουδίστρια σε ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη;


Τι αλλάζει από Δευτέρα στα Μέσα Μεταφοράς στην Αθήνα


Την ενίσχυσης της χρήσης των ΜΜΜ από το επιβατικό κοινό επιθυμεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας και γι’ αυτόν τον λόγο θεσπίζει νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία θα
εφαρμοσθεί από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα οι αλλαγές που θα ισχύσουν είναι:

- Μείωση του εισιτηρίου για όλα τα μέσα από 1,40 σε 1,20 ευρώ με παράλληλη μείωση και του χρόνου ισχύος του από τα 90 στα 70 λεπτά και κατάργηση του εισιτηρίου απλής διαδρομής για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ αξίας 1,20 ευρώ.

- Μείωση της κάρτας για όλα τα μέσα από 45 στα 30 ευρώ και κατάργηση της κάρτας λεωφορείων, τρόλεϊ, τραμ των 20 ευρώ.

- Εισαγωγή τριμηνιαίων και εξαμηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών (βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη).

- Εισαγωγή πενθήμερου εισιτηρίου 10 ευρώ και κατάργηση του 7ήμερου εισιτηρίου αξίας 14 ευρώ.

Παράλληλα, ο ΟΑΣΑ εκτιμά ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς οι επιβιβάσεις σε όλα τα μέσα θα είναι αυξημένες κατά περίπου 50 εκατ., αλλάζοντας την εικόνα των τελευταίων ετών. Η παρατεταμένη κρίση αλλά και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας είχαν ως αποτέλεσμα την τελευταία πενταετία να κατρακυλήσουν τόσο η κίνηση, όσο και τα έσοδα του ΟΑΣΑ, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία, από το ιστορικό υψηλό του 2008 όταν οι συνολικές επιβιβάσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είχαν φτάσει τα 900 εκατομμύρια, στα τέλη του 2013 μετά βίας άγγιξαν τα 650 εκατομμύρια.

Την κακή κατάσταση συμπλήρωνε το γεγονός ότι περίπου το 1/3 των μετακινούμενων (29,5%) με το σύνολο των μέσων ήταν λαθρεπιβάτες, γεγονός το οποίο ο ΟΑΣΑ φιλοδοξεί να εξαλειφθεί με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τα επόμενα χρόνια.

Από το υπόλοιπο ποσοστό το 26,2% χρησιμοποιούσε το 2013 ενιαία εισιτήρια, το 17,3% κάρτα για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ, το 14,2% κάρτα για όλα τα μέσα, 3% εισιτήρια μόνο για οδικά μέσα, 4,8% ετήσιες κάρτες και 5% άλλα προϊόντα κομίστρου.

Στις άμεσες προτεραιότητες του ΟΑΣΑ εντάσσονται και η εφαρμογή του θερμικού εισιτηρίου και η αγορά εισιτηρίων μέσω κινητού τηλεφώνου, οι εννέα πρότυπες λεωφορειακές γραμμές, στις οποίες θα υπάρχει φωνητική αναγγελία, όπως συμβαίνει στο μετρό.

Nέες φωτογραφίες από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη


Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη, από την ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων. Αφαιρέθηκε και ο τελευταίος δόμος από τον τοίχο σφράγισης, που έκλεινε την πρόσοψη του ταφικού μνημείου, αποκαλύπτοντας τη συνέχεια του ψηφιδωτού δαπέδου.

Στο κέντρο και μπροστά από την είσοδο, αποκαλύπτεται βοτσαλωτό δάπεδο, που αποτελείται από ορθογώνια και τετράγωνα σχήματα, πλαισιωμένα από ασπρόμαυρους ρόμβους. Στο κάτω μέρος της πρόσοψης εμφανίζεται στη νωπογραφία ταινία, μπλε χρώματος, η οποία παρακολουθείται και στους πλευρικούς τοίχους. Συνεχίζεται η αφαίρεση των χωμάτων από τον προθάλαμο, σε πλάτος δυο μέτρων περίπου, από τον τοίχο της εισόδου. Ο εσωτερικός χώρος, καλύπτεται ακόμη από όγκο χωμάτων, ο οποίος θα αφαιρείται, με ιδιαίτερη προσοχή, στις επόμενες μέρες. Επίσης, πραγματοποιούνται, συστηματικά, εργασίες συντήρησης και στερέωσης τόσο της πρόσοψης του μνημείου, όσο και του εσωτερικού του αποκαλυπτόμενου χώρου.



Παράλληλα με την πρόοδο της ανασκαφικής έρευνας δημιουργούνται οι εργοταξιακές υποδομές, που θα εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους και ασφαλέστερη προστασία στο ταφικό μνημείο από τις καιρικές συνθήκες. Σήμερα, ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση του προσωρινού στεγάστρου, που καλύπτει εξωτερικά το μνημείο.



Τέλος, υπό την διεύθυνση της κ. Κ. Περιστέρη δημιουργήθηκε διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από τις ειδικότητες πολιτικού μηχανικού, αρχιτέκτονος, γεωτεχνικού, τοπογράφου, συντηρητή και γεωλόγου, η οποία θα παρέχει την αναγκαία τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο μελετών και εργασιών, που απαιτούνται για την διασφάλιση του μνημείου. Δόθηκε προτεραιότητα στις μελέτες και εργασίες για την απορροή των ομβρίων, για την στατική ενίσχυση των αποκαλυπτομένων τοίχων, για την συντήρηση επιφανειών, ποικίλης υφής, και των χρωμάτων.



Οι ανωτέρω εργασίες θα απασχολήσουν την διεπιστημονική ομάδα εργασίας τις αμέσως επόμενες μέρες. Με την πρόοδο της αποκάλυψης του μνημείου θα εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.

Όλα τα ονόματα των δικαιούχων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ τα προσωρινά μητρώα Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων του Προγράμματος «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων & των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015»...


Παράλληλα, αναρτήθηκαν και οι προσωρινοί Πίνακες Αποκλειομένων Δικαιούχων και Παρόχων. Τόσο οι δικαιούχοι, όσο και οι πάροχοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την Τετάρτη, 27.08.2014, και ώρα 08:00 μέχρι την Παρασκευή, 29.08.2014, και ώρα 12:00 (μεσημβρινή).

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Δικαιολογητικά που ενδεχομένως συνοδεύουν την ένσταση κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι τη Δευτέρα, 01.09.2014, και ώρα 13:30.



Δείτε τους πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα πατώντας ΕΔΩ

Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά;

Aν τους… πατήσεις τον κάλο, με κάποιο τρόπο θα το ανταποδώσουν

Μα, παίρνεις καμιά ικανοποίηση με το να βάφεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε;

Και είναι σοβαρή εκδίκηση να πετάξεις τα δώρα του;

Μήπως υπάρχουν κάποιες άλλες συμπεριφορές που σου καλύπτουν περισσότερο το (δίκαιο) αίσθημα της εκδίκησης;

Και αν ναι, παίζει ρόλο το ζώδιό σου στο ποιον τρόπο εκδίκησης θα ακολουθήσεις;

Σύμφωνα με την αστρολογία, ναι. Για παράδειγμα, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θεωρούνται «πρωταθλητές» στην εκδίκηση. Όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Λέοντες δεν πάνε πίσω. Ούτε βέβαια οι κτητικοί Ταύροι ή οι επιφανειακά άκακοι Ιχθείς. Δεν έμειναν και πολλοί απ’ έξω, έτσι; Στο κάτω κάτω, όλα τα ζώδια, αν τους… πατήσεις τον κάλο, με κάποιο τρόπο θα το ανταποδώσουν. Κι ας μην ξεχνάμε ότι, πέρα από το ζώδιο, έχει σημασία και η θέση του πλανήτη Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο κάποιου, όπως το να βρίσκεται για παράδειγμα σε κάποιο από τα προαναφερθέντα «εκδικητικά» ζώδια ή να σχηματίζει όψεις με τον Πλούτωνα (αν θες να δεις κατά πόσον ισχύει κάτι τέτοιο για σένα, κάνε κλικ εδώ και δες τον αστρολογικό σου χάρτη). Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά για το κάθε ζώδιο σε ποιο βαθμό θα ξεπληρώσει κάτι κακό που θα του κάνουν.


ΚΡΙΟΣ

Με κυβερνήτη του τον πολεμοχαρή Άρη, ο Κριός όχι μόνο δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, αλλά ανταποδίδει ακαριαία οποιοδήποτε χτύπημα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για «πολιτισμένες» αντιδράσεις. Ναι, αν φαντάζεσαι ομηρικούς καβγάδες και ανοιγμένα κεφάλια, μέσα είσαι. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι, συνήθως με τον Κριό, αυτό που βλέπεις αυτό παίρνεις. Ό,τι κάνει, το κάνει αμέσως και ανοιχτά. Φράσεις όπως «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» ή «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» δεν του λένε τίποτα απολύτως.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να είναι ο καρδιακός φίλος, στον οποίο πάντα μπορείς να βασίζεσαι και ο αφοσιωμένος ερωτικός σύντροφος, αλλά αν κάνεις κάτι εις βάρος του γίνεται εκδικητικός και μάλιστα … της μουλωχτής συνομοταξίας. Μπορεί να αφήνει την εντύπωση ότι έχει ενοχληθεί λιγότερο απ’ όσο ένα βόδι από το τσίμπημα αλογόμυγας, αλλά στην πραγματικότητα το έχει σημειώσει στα κατάστιχα των εργασιών προς διεκπεραίωση. Και θα «διεκπεραιώσει» την εκδίκησή του, αργά ή γρήγορα (πιθανότερο το πρώτο από το δεύτερο). Επιπλέον, καθώς ο Ταύρος δύσκολα εμπιστεύεται και εύκολα ξε-εμπιστεύεται, ο «αυτουργός» θα γραφτεί ανεξίτηλα στη λίστα των εχθρών του.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους Διδύμους ποτέ δεν ξέρεις… Αν πρόκειται για κάτι που πραγματικά τους πείραξε, μπορεί να καταστρώσουν το πιο σατανικό σχέδιο εκδίκησης. Αλλά όταν φτάσει η ώρα να το εκτελέσουν, πιθανόν έχουν απλώς αλλάξει γνώμη ή προτεραιότητες. Πού να τρέχουν τώρα… Η σκέψη είναι που μετράει. Ίσως και να αφήσουν το θέμα να περάσει στο ντούκου εξαρχής. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί ο ίδιος άνθρωπος (ο ίδιος, λέμε τώρα…) να αγνοήσει εκείνον που του έφαγε με ίντριγκα την προαγωγή στη δουλειά και να κηρύξει πόλεμο στον γείτονα που του γραντζούνισε ελαφρά το αυτοκίνητο στην πιλοτή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θεωρείται από τα «δυνατά» ζώδια στο θέμα της εκδίκησης. Τι νόμιζες δηλαδή, ότι θα το αφήσει να περάσει έτσι; Ποιο; Το οτιδήποτε. Γιατί μαζί του το πιο δύσκολο δεν είναι να αντιμετωπίσεις τις τυχόν συνέπειες από την εκδίκησή του, αλλά να μαντέψεις το τι θα μπορούσε να την έχει προκαλέσει. Με την κοινή λογική, αποκλείεται… Όσο τρυφερός και αξιολάτρευτος μπορεί να είναι ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου, άλλο τόσο μπορεί να αποδειχθεί πιο αμείλικτος κι από άγγελος της Αποκάλυψης. Και το χειρότερο δεν είναι να φας τη… σπαθιά, αλλά να μην μάθεις ποτέ τον λόγο.


ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πάνω απ’ όλα περήφανος και αξιοπρεπής. Και ακριβώς αυτά είναι τα σημεία όπου, αν τον πληγώσεις, δεν σε σώζει τίποτα. Μα τίποτα, λέμε… Θα σε ξεσκίσει, πολύ απλά, και να εύχεσαι να είναι σύντομο. Και να αποτελείται περισσότερο από λόγια παρά από έργα. Η εκδίκηση του Λιονταριού είναι κάτι σαν τσουνάμι. Κάποτε υποχωρεί. Αυτό δίνει στον φταίχτη - ή στα …κομμάτια του, ό,τι έχει απομείνει, τέλος πάντων - την ελπίδα ότι ο Λέων θα τον συγχωρήσει, αφού όμως θα του έχει αποκλείσει δια παντός τη δυνατότητα να επαναλάβει το ατόπημα, όποιο και να ήταν αυτό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εκδίκηση ενός Παρθένου δεν είναι τόσο φοβερή. Με την προϋπόθεση ότι δεν σε νοιάζει να σε αντιμετωπίζουν με πλήρη αδιαφορία, σαν μην υπάρχεις καν, ούτε να υπήρξες ποτέ, και να σου αφαιρεθούν εν μια νυκτί όλα τα προνόμια που σου έδινε η καλή σχέση σου με τον Παρθένο. Ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου είναι μάλλον απίθανο να σε ξεπληρώσει με μια θεαματική εκδίκηση.

Έχει και μια αξιοπρέπεια άλλωστε. Αλλά θα σε «εκτελέσει» με τόσους άλλους τρόπους, που θα εύχεσαι να σε είχε σπάσει «απλώς» στο ξύλο. Α, και δεν θα το ξεχάσει ποτέ.


ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ζώδιο της δικαιοσύνης. Βλάπτοντάς τον χωρίς εκείνος να σε έχει προκαλέσει (που μάλλον δεν θα σου το έχει κάνει), παραβιάζεις κατάφορα αυτή τη δικαιοσύνη. Και το δίκαιο στην προκειμένη περίπτωση είναι να πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα. Ή και με συνάλλαγμα - δεν πειράζει, πάντως να πληρωθείς. Έτσι λοιπόν ακόμα και ο Ζυγός, που πάντα αποφεύγει τις συγκρούσεις, σε αυτή την περίπτωση θα αντιδράσει. Μπορεί να μη σε πλακώσει στο ξύλο ή να σε βρίσει μπροστά σε όλο το γραφείο, αλλά με κάποιο έμμεσο, καλομελετημένο τρόπο, ταιριαστό με το ταμπεραμέντο του θα σ’ το ανταποδώσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έκανες κάτι που ξυπνά την εκδικητικότητα ενός Σκορπιού, καλύτερα να αλλάξεις όχι απλώς σπίτι/ πόλη/ χώρα /ήπειρο αλλά και πλανήτη. Εκτός αν θες να δοκιμάσεις το μυθικό κινέζικο βασανιστήριο που περιγράφεται ως «σου κόβω ένα-ένα χίλια κομμάτια έτσι που να είσαι ακόμα ζωντανός». Η εκδίκηση του Σκορπιού συγκρίνεται μόνο με κάτι τέτοιο. Είναι βασανιστική, μεθοδική και ατελείωτη. Κι αν πρόκειται για θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου, πραγματικά δεν θέλεις να τη δεις. Ο συναισθηματικός κόσμος του Σκορπιού είναι οδυνηρά πλούσιος και πολύπλοκος. Αν τον πληγώσεις, θα αντιδράσει σαν το ομώνυμο έντομο, ακαριαία και απίστευτα εύστοχα. Ας πρόσεχες…


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Τοξότη υπάρχουν πολλές πιθανότητες το πράγμα να περάσει χωρίς ιδιαίτερες… αιματοχυσίες, κυρίως γιατί ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου έχει μια τάση να μην παίρνει προσωπικά τα περισσότερα απ’ όσα του συμβαίνουν. Έτσι δεν κρατά κακία εύκολα. Αν βέβαια καταφέρεις να του ξυπνήσεις την εκδικητικότητα –γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι, δεν είναι ο πολυεύσπλαχνος Θεός - να περιμένεις μια αντίδραση άμεση και δυναμική. Τουλάχιστον όμως, θα ξέρεις από πού σου ήρθε. Το καλό θα είναι ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, γιατί σαν άτομο μονίμως προσανατολισμένο σε ένα καλύτερο μέλλον, ο Τοξότης θα τα αφήσει όλα πίσω του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο Αιγόκερως αποφασίσει να πάρει εκδίκηση, θα το κάνει με μεθοδικότητα, σχεδιασμό και ελάχιστη συναισθηματική εμπλοκή. Το συναίσθημα θα του έχει τελειώσει, από τη στιγμή που πήρε την τελική απόφαση. Κατόπιν, θα μεταμορφωθεί σε ένα στυγνό εκτελεστή. Ο Αιγόκερως είναι ξεκάθαρος και αμετάκλητος στις αποφάσεις του. Κρίνει βάσει του προσωπικού του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Έφταιξες, θα πληρώσεις. Μπορεί συχνά να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη επιείκεια, αλλά αν τα όριά της εξαντληθούν, δεν υπάρχει επιστροφή. Επιπλέον, δύσκολα συγχωρεί. Ακόμα και μετά από την πιο αμείλικτη εκδίκηση, το άτομο που την προκάλεσε εξορίζεται δια παντός από τη ζωή του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν θα μπει εύκολα στη διαδικασία να πάρει εκδίκηση, τουλάχιστον για προσωπική δικαίωση και ικανοποίηση. Η τάση του να αποστασιοποιείται συναισθηματικά, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τα ζητήματα για τα οποία θα άξιζε να μπει στον κόπο. Που δεν ταιριάζει και με τις αρχές του, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Αν τελικά το κάνει, έχει περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσει ως μέσον την οριστική «διαγραφή» του εν λόγω ατόμου από τη ζωή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, παρά κάποιες δραματικές και εντυπωσιακές ενέργειες. Ακόμα κι αν δώσει άφεση αμαρτιών για…ανθρωπιστικούς λόγους, η διαγραφή θα ισχύει.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, αλλά ο γλυκούλης Ιχθύς εύκολα μετατρέπεται σε πιράνχας, αν το φέρουν οι περιστάσεις. Από αυτά που σε κάνουν μεζεδάκι! Όπως και η υπόλοιπη παρέα του στην τριάδα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος και Σκορπιός), ζει μέσα από το συναίσθημα. Αν πληγωθεί, πράγμα που δεν συμβαίνει και τόσο δύσκολα, θα αντιδράσει ανταποδίδοντας το χτύπημα μέσα από μια ενστικτώδη αντίδραση. Έτσι κι αλλιώς, ο λογικός σχεδιασμός δεν είναι το φόρτε του. Αλλά θα το ανταποδώσει τόσο έντεχνα και υπόγεια (ή, το σωστότερο, υποβρύχια) που να μην μπορείς να τον κατηγορήσεις για τίποτα.

astrologos.gr

Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζοβάνα Φραγκούλη! [photo]

Η Τζοβάνα Φραγκούλη για αρκετά χρόνια βρισκόταν... στην τηλεόραση μέσα από σειρές που πρωταγωνίστησε αλλά και από εκπομπές που παρουσίαζε...Εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα που τη «γεμίζουν».

Αυτή τη περίοδο κάνει τις διακοπές της στην Μύκονο και συχνά «ανεβάζει» φωτογραφίες στη σελίδα της στο instagram.

Ο χρόνος μπορεί να περνάει αλλά είναι καλός της φίλος αφού παραμένει το ίδιο όμορφη και λαμπερή από τότε που έχει να βγει στη τηλεόραση.



Άλλος άνθρωπος! Δες πώς είναι σήμερα η Ναστάζια, το «κορίτσι» του Θέμου! [photos]

Γνωρίσαμε τη Ναστάζια Μητροπούλου μέσα από... τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις στις εκπομπές του Θέμου Αναστασιάδη και με τα αβυσσαλέα ντεκoλτέ της!

Σήμερα, όμως, το μοντέλο μένει στον Γαλατά Πελοποννήσου μαζί με τη μητέρα της, έχει γίνει μελαχρινή και είναι σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά το έντονο πάντα ντεκoλτέ δεν το αποχωρίζεται!








Πηγή: youweekly.gr

Πώς είναι σήμερα ο Λάμπης Λιβιεράτος; Δείτε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση! [photos]

Μετά την περιπέτεια υγείας του, ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε... την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο τραγουδιστής πλέον φαίνεται πως έχει ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και ήταν εμφανώς αλλαγμένη ψυχολογία και καλή διάθεση.





Πηγή: youweekly.gr

Τον θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Βας - Βας Παρασκευάς [photos]


Δείτε πώς είναι σήμερα το...είδωλο της Αννίτας Πάνια. Παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος....

Κατερίνα Καραβάτου: Αγνώριστη με ΜΑΓΙΟ και χωρίς μακιγάζ! (φωτο)


Στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό, το Κουφονήσι, ταξίδεψαν...για τέσσερις μέρες οι ευτυχισμένοι γονείς, που γιόρτασαν την τρίτη επέτειο γάμου τους στις 25 Ιουλίου, μαζί τους ήταν η κόρη τους Αέλια, η οποία στις 14 Σεπτεμβρίου θα έχει τα τρίτα της γενέθλια.


«Ήταν το πρώτο ταξίδι της Αέλιας στο Κουφονήσι», εξηγεί πηγή στο "OΚ!", προσθέτοντας ότι η Κατερίνα Καραβάτου, που επισκέφθηκε το νησί των Μικρών Κυκλάδων για πρώτη φορά το 1999, φέτος πήγε εκεί για τέταρτο καλοκαίρι.

Μήπως τελικά η ΣΟΚΟΛΑΤΑ είναι καλή για την υγεία μας;; 10 και 1 λόγοι που το επιβεβαιώνουν!

Λατρεύετε τη σοκολάτα; Μα φυσικά και τη λατρεύετε! Ορίστε λοιπόν μερικοί από τους λόγους...που αγαπημένη σε όλους σοκολάτα είναι απλά ό,τι καλύτερο (και φυσικά δεν μιλάμε για την μοναδική της γεύση). Αν πάλι δεν αγαπάτε τη σοκολάτα (αλήθεια, πως γίνεται αυτό;;), οι παρακάτω πληροφορίες σίγουρα θα σας πείσουν να τη γεύεστε συχνότερα...

1. Η σοκολάτα είναι φυσικό αναλγητικό.
2. Αυξάνει την ενέργεια ενώ περιέχει πολύ λιγότερη καφεΐνη σε σύγκριση με τον καφέ ή το τσάι.
3. Η αίσθηση που προκαλεί η σοκολάτα που λιώνει στο στόμα προκαλεί πιο έντονη και μεγαλύτερης διάρκειας ευχαρίστηση από ένα φιλί.
4. Ένα μόνο μικρό κομματάκι σοκολάτας μπορεί να σου δώσει ενέργεια να περπατήσεις έως και 150 βήματα.
5. Η μαύρη σοκολάτα ενισχύει τα "καλά" βακτήρια στο ανθρώπινο σώμα.
6. Η κατανάλωση σοκολάτας προλαμβάνει τη φθορά των δοντιών.
7. Το άρωμα της σοκολάτας έχει χαλαρωτικές ιδιότητες.
8. Η συχνή κατανάλωση μαύρης σοκολάτας μειώνει της πιθανότητες καρδιοπάθειας.
9. Η μαύρη σοκολάτα προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο.
10. Η σοκολάτα θεωρείται ένα πολύ καλό, εντελώς φυσικό, κατασταλτικό του βήχα.
και τέλος:
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει η σοκολάτα σε κάνουν να δείχνεις πιο νέος.
Άρα, μήπως τελικά να το ξανασκεφτείτε πριν νιώσετε τύψεις;;

ΘΡΗΝΟΣ: Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός! (PHOTO)

Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο ραδιοφωνικός παραγωγός κι ενεργός φίλαθλος του Άρη «Τέο ο Λαχαναγορίτης», κατά κόσμον ...Θεόφιλος Καπετάνιος, σε ηλικία 51 ετών. Το τραγικό συμβάν συνέβη το Σαββατοκύριακο έξω από τις Σέρρες, κι ενώ πήγαινε για το μεροκάματο. Ο Τέο ήταν γνωστός στους φιλάθλους της ομάδας του Άρη για την τακτική πρωινή δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή του "Λαός και κολωνάκι" με τηλεφωνήματα ακροατών στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα», την οποία ξεκινούσε με την προσφώνηση: «...καλησπέρα στον πληγωμένο και περήφανο κόσμο του ΑΡΗ, καλησπέρα στον υπόλοιπο κόσμο...». Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Αυγούστου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα ταφεί στα Κοιμητήρια του Ευόσμου.

Δεκάδες ακροατές και φίλαθλοι του Άρη, καθώς και φορείς έστειλαν τον αποχαιρετισμό τους στον αδικοχαμένο Αρειανό. Ο κόσμος του Σωματείου που λειτουργούσε το ραδιοφωνικό σταθμό μέχρι το κλείσιμό του πριν από ένα μήνα, έγραψε: «Είναι στιγμές που τα λόγια απλά δεν βγαίνουν, οι λέξεις-όσο & να προσπαθήσεις-δεν αποτυπώνονται, τα συναισθήματα και η θλίψη ΔΕΝ συγκρατούνται... Είναι δύσκολο, φοβερά δύσκολο, όταν λες "αντίο" σ' ένα ΦΙΛΟ, που γνωρίζεις ότι δεν θα ξαναδείς. Όμως με σένα, ρε συ Τέο, είναι ακόμα πιο δύσκολο, γιατί έφυγες τόσο άδικα, τόσο ξαφνικά... Άνθρωπος του μόχθου & του μεροκάματου, μαχητής της ζωής & καθημερινότητας, μα πάνω από όλα ορκισμένος πολεμιστής του Θεού σου-του Θεού ΑΡΗ, ανιδιοτελής πολεμιστής των ιερών σου τεσσάρων γραμμάτων- Α.Ρ.Η.Σ.-, πιστός προσκυνητής των λατρεμένων σου κιτρινόμαυρων λαβάρων-με λίγα λόγια: ...ΜΑΓΚΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.»
«Η προσφορά σου στο ραδιόφωνο των Αθλητικών Νέων, που τόσο αγάπησες και στήριξες με την παρουσία σου, τεράστια - το κενό που αφήνεις πίσω σου,.. Θεοκλή, δυσαναπλήρωτο... Ήσουν πάντα εκεί, ρε Τέο, να δίνεις μέσω μικροφώνου, κουράγιο σε όλο το κόσμο (και σε μας...) κυρίως όταν όλα ήταν χάλια και η ψυχολογία όλων άθλια... Με το ακατάβλητο σθένος σου και την αστείρευτη ΑΡΕΙΑΝΟΣΥΝΗ σου κατάφερνες, με έναν δικό σου μοναδικό τρόπο και με την χαρακτηριστική φωνή σου, να μεταλαμπαδεύσεις την ελπίδα, τη πίστη και την επιμονή στις αξίες και τα ιδανικά του ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ σου ΑΡΗ. Καλησπέρα και Καλό Ταξίδι αδελφέ μας Τέο... Δώσε τα φιλιά και την αγάπη μας σε όλα τα αδέλφια... Είμαστε σίγουροι ότι και εκεί θα δίνεις κουράγιο σε όλους.. Καλή αντάμωση αδελφέ μας... »

Σοκάρει η εικόνα του Σταμάτη Γονίδη! Πιο ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ από ποτέ προκαλεί ανησυχία!!! (PHOTO + VIDEO)

Τι είναι αυτό που έχει πάθει ο Σταμάτης Γονίδης;
Είναι η πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια που τον βλέπουμε τόσο αδυνατισμένο. Τα πόδια του είναι σαν ξυλάκια έτοιμα να σπάσουν ενώ και στο πρόσωπό του φαίνεται η αδυναμία.
Μια αδυναμία που ελπίζουμε να είναι προϊόν κάποιας δίαιτας και όχι κάτι άλλο. Όπως και να χει η εικόνα του μας ανησυχεί.


Απο την άλλη το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει αδυναμία στην δημιουργία μουσικής. Γι αυτό και προίκησε τον Αδαμαντίδη με ένα τραγούδι που θα συζητηθεί. Η »Κυριακή» είναι το νέο single του Θέμη, ο οποίος δείχνει μετά απο πολλά χρόνια πώς έχει και πάλι στα χέρια του ένα σουξέ σε στίχους και μουσική του Σταμάτη.
Γιατί στο video στο στούντιο δείχνει ότι ακόμη τραγουδάει. Δείτε το…

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ανάκληση αναψυκτικού πορτοκαλάδας από τον ΕΦΕΤ

Αναψυκτικό πορτοκαλάδας το οποίο βρέθηκε να περιέχει βενζοϊκά...
σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα ανώτατα επιτρεπτά επίπεδα, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).Ειδικότερα, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων για την παρακολούθηση των προσθέτων και των χρωστικών ουσιών και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Βόλου του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Αναψυκτικό Πορτοκαλάδα», το οποίο περιείχε βενζοϊκά σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα ανώτατα επιτρεπτά επίπεδα.
Πρόκειται για το προϊόν «Πορτοκαλάδα ΟΛΥΜΠΟΥ», σε συσκευασίες του 1,5 Λίτρου, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: ΣΕΠ '14. Το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την εταιρία: «Δ. Καψάλης & ΣΙΑ Ο.Ε., Εργοστάσιο Εμφιάλωσης Αναψυκτικών», Λιβάδι Ελασσόνας Λάρισας.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση/ απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του εν λόγω προϊόντος να μην το καταναλώσουν.

Έρχεται Mega Deal στα supermarkets

Εξαγορά βόμβα στο χώρο του λιανικού εμπορίου που θα αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αλυσίδα super market Σκλαβενίτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του ελέγχου της Βερόπουλος. Σε περίπτωση που η διαπραγμάτευση καταλήξει θετικά αναμένεται να δημιουργηθεί ένας κολοσσός στο χώρο του λιανεμπορίου με τζίρο της τάξεως των 2 δις Ευρώ.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι επαφές των δύο πλευρών ξεκίνησαν μετά από παραίνεση των πιστωτριών τραπεζών και ειδικά των πιστωτών της Βερόπουλος η οποία το 2013 βρέθηκε με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία και προέβη σε ρυθμίσεις ενώ στις οικονομικές της καταστάσεις των συνολικό ύψος των οφειλών προς τα ταμεία διαμορφώνεται σε περισσότερα από 13 εκ Ευρώ. Ταυτόχρονα δεν πληροί τους όρους των δανείων που έχει λάβει γεγονός που επισημαίνουν και οι ορκωτοί ελεγκτές ενώ ταυτόχρονα εμφανίζει ζημιογόνα αποτελέσματα της τάξεως των 2 εκ Ευρώ τα οποία θα είχε εκτιναχθεί σε περίπου 20 εκ Ευρώ αν είχαν εφαρμοστεί οι παρατηρήσεις των ορκωτών ελεγκτών.
Την ίδια στιγμή η Σκλαβενίτης εμφανίζει κερδοφόρα αποτελέσματα και διανέμει μερίσματα στους μετόχους της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις επικεντρώνονται σε ένα σύνθετο deal το οποίο θα προβλέπει αύξηση κεφαλαίου στη Βερόπουλος με συμμετοχή της Σκλαβενίτης και στη συνέχεια συγχώνευση των δύο εταιριών ώστε οι μέτοχοι της Βερόπουλος να αποκτήσουν μειοψηφικό πακέτο στη Σκλαβενίτης. Ταυτόχρονα σε επόμενο στάδιο εξετάζεται και η εισαγωγή της νέας εταιρίας στο Χρηματιστήριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σκλαβενίτης έχει 110 καταστήματα στην Αθήνα και κανένα στην επαρχία ενώ έχει προγραμματίσει να ανοίξει το πρώτο κατάστημα εκτός Αθηνών στην Κόρινθο το 2015. Ο όμιλος Βερόπουλος έχει 220 καταστήματα. Τα 91 από αυτά βρίσκονται στην περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής και τα 129 σε 47 επαρχιακές πόλεις. Η σύνθεση του δικτύου της Βερόπουλος διευκολύνει την παρουσία των δύο σούπερ μάρκετ σε ολόκληρη τη χώρα.


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ
fpress

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Είδα τους γονείς μου να καταρρέουν... Πέντε χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά»





Η Παυλίνα Βουλγαράκη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στην Καθημερινή και τη δημοσιογράφο Γιώτα Συκκά για τους γονείς της, τα "σκοτεινά χρόνια" του σκανδάλου στο οποίο είχε εμπλακεί ο πατέρας της, αλλά και την πορεία της στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Νέα τραγουδοποιός, φρέσκο πρόσωπο, με καλή φωνή που έχει ένα ιδιαίτερο γρέζι. Και επιπλέον ένα ωραίο, ευγενικό χαμόγελο. «Μοιάζεις του μπαμπά σου», της λέω προτού κουβεντιάσουμε για τον πρώτο της δίσκο, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. «Δεν μου αρέσει καθόλου όταν μου το λένε, θέλω να μοιάζω στη μαμά», απαντά.

Η μεγαλύτερη από τα παιδιά της οικογένειας Βουλγαράκη - Πελέκη περιγράφει τον εαυτό της σαν αρχηγό της σπιτικής συμμορίας. Σκαρφάλωνε σε δέντρα, έμπαινε ώς τα 16 της σε μισογκρεμισμένα σπίτια θεωρώντας τα στοιχειωμένα, άφηνε τη φαντασία της ελεύθερη.

Οτι τραγουδάει κι έχει καλή φωνή ακουγόταν τα τελευταία χρόνια, κυρίως με τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις της στον «Σταυρό του Νότου» και σε κάποια μπαράκια. Επειτα κυκλοφόρησε το σινγκλ «Εδώ», μια ερωτική μπαλάντα. Της αρέσει το «έντεχνο ροκ με μεσογειακά στοιχεία». Τέτοια τραγούδια γράφει, αν και ακόμη μάλλον αναζητά το προσωπικό της ύφος. Είναι και στο τελευταίο έτος της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δεν θέλει να αφήνει εκκρεμότητες.

Οι περισσότερες κόρες πολιτικών που ασχολούνται με την τέχνη (Αγγελική Παπαθεμελή, Λένα Παπαληγούρα, Αμαλία Αρσένη) διάλεξαν το θέατρο. Για την Παυλίνα Βουλγαράκη οι στίχοι και τα ποιήματα ήταν μια διέξοδος. Καλοκαίρι του 2007, ο αδερφός της κάνει μαθήματα κιθάρας. Τότε την άκουσε ο δάσκαλός του και τη ρώτησε αν θέλει να λάβει μέρος σε ένα αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο.«Τρελάθηκα γιατί λατρεύω τα τραγούδια του». Στη συναυλία από την ντροπή της τραγουδούσε πιο σιγά απ’ όλους. Οταν, όμως, ο συνθέτης τής είπε ότι «είναι χρέος να συνεχίσεις, όχι προς τον εαυτό σου, αλλά προς τους υπολοίπους», κόντεψε να λιποθυμήσει.

Ηταν 17 ετών κι έγραφε πολύ, στην προσπάθειά της μάλλον να ξορκίσει δικούς της δαίμονες. Παρότι μέλος ενός σχολικού ροκ συγκροτήματος, ένιωθε άβολα μπροστά στον κόσμο. «Αρχισα να έχω stage fright, τον τρόμο της σκηνής, και κοινωνικό άγχος, να παθαίνω κρίσεις πανικού και να αποφεύγω τα live».

Το 2011 αποφασίζει να κάνει μαθήματα φωνητικής και σκηνικής παρουσίας και απευθύνεται στην Κατερίνα Παπακωνσταντίνου (ανιψιά του δημοφιλούς ερμηνευτή). «Εκείνη μου πρότεινε το “Εργαστηριάκι” του Γιώργου Θεοφάνους. Ο καλύτερος μαθητής κέρδιζε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο».Ετσι γνώρισε την Ευρυδίκη στο μάθημα της stage performance. «Στο πρώτο μάθημα είχα κλειστά τα ματιά επειδή φοβόμουν να τα ανοίξω. Στο δεύτερο και σε πολλά ακόμη της είχα πλάτη. Μέχρι που ένιωσα πραγματικά ασφαλής».

Η εποχή του σκανδάλου

Το μουσικό συμβόλαιο το κέρδισε, αλλά δεν προχώρησε γιατί θεώρησε ότι«έπρεπε να βρω την καλλιτεχνική μου ταυτότητα προτού εξοικειωθώ με τη σκηνή». Επιπλέον, αισθανόταν περισσότερο δημιουργός γράφοντας μικρές ιστορίες που δεν είχε δει κανείς. «Ομως σύντομα η ζωή μού έμαθε πως ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει». Ηταν η εποχή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον πατέρα της.

«Σκοτεινά χρόνια», όπως λέει. «Εκτός απ’ τα γεγονότα που γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την πολιτική, υπήρξαν και οι συνέπειες. Πώς το αντιμετώπισε η μητέρα μου, ο πατέρας μου, μεταξύ τους, με εμάς τα παιδιά. Η φοβία που είχα με τον κόσμο υπήρχε, όμως τότε εκτροχιάστηκε το πρόβλημά μου. Είχα απομονωθεί και, όταν έβγαινα, μου ήταν δύσκολο». Η Ρωξάνη, η καλύτερή της φίλη, τη στήριζε. «Εκείνο που με τάραξε ήταν τα δικαστήρια της μητέρας μου». Τα λέει και κομπιάζει, σταματά και ξαναρχίζει με φανερό βάρος αλλά και αποφασιστικότητα. «Ο κόσμος έχει τη δική του γνώμη, εγώ τη δική μου. Αλλά πώς να πεις “είμαι αθώος”. Εκείνη δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο, αλλά είχε κάνει τα συμβόλαια του Βατοπεδίου. Αισθάνθηκα κοντά και με τους δύο. Ομως εκεί που είχα συνηθίσει τους γονείς μου να είναι άτρωτοι και δυναμικοί, τους έβλεπα να καταρρέουν. Επρεπε ως μεγαλύτερο παιδί να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου».

Ηταν η εποχή που η αυθάδεια της δήλωσης «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»ξεσήκωσε πολλούς. Αισθάνθηκε ποτέ να δικαιώνεται η πολύ παλαιότερη ρήση «αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα»; «Δεν τόλμησα, ούτε είχα την πολυτέλεια. Τα πράγματα ήταν τόσο εκτός ορίων εκείνη την περίοδο. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες... Ηξερα, όμως, ότι, μόλις σταθούν στα πόδια τους, θα στενοχωρηθούν και οι ίδιοι για πράγματα που μπορεί να είχαν κάνει σ’ αυτό το διάστημα». Λέει ότι δεν κρατούσε κακία για την τότε συμπεριφορά τους: «Στην εξουσία και την αδυναμία φαίνεται ο πραγματικός εαυτός».

«Το σπίτι ήταν ένα πένθος»

Στην ερώτηση αν χώρισαν, απαντάει: «Τώρα είναι καλύτερα, γιατί οι ίδιοι επαναπροσδιόρισαν τις προτεραιότητές τους. Παλιά, το σπίτι ήταν ένα πένθος. Τα φώτα ήταν πάντα σβηστά. Η μόνη μου διέξοδος ήταν η ψυχίατρός μου. Πέντε χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά. Δεν μπορώ να πω ότι μάθαινα κάτι, ήμουν σαν ρομπότ».

Στα πρώτα της βήματα την προσέγγισαν εκείνοι του λεγόμενου εμπορικού τραγουδιού. «Είσαι όμορφη, θα χάσεις πέντε κιλά, θα κάνεις τόσα εξώφυλλα», της είπε γνωστός μάνατζερ. Στόχος της, όμως, «δεν ήταν η πίστα αλλά η σκηνή». Κι όσο κι αν έχει πολλούς οικογενειακούς γνωστούς από τον πρώτο χώρο, όπως ο Αντώνης Ρέμος που «τον γνωρίζω και τον θαυμάζω», εκείνη λατρεύει τον Γιάννη Αγγελάκα και τον εύστοχο λόγο του. Της αρέσει ο Γιάννης Χαρούλης, «πεθαίνει» για τον Παύλο Σιδηρόπουλο, θαυμάζει την πένα της Λίνας Νικολακοπούλου αλλά και τη ροκ πλευρά της Ευρυδίκης και του Κοργιαλά.

Στην αρχή, πολλοί ήταν επιφυλακτικοί μαζί της στις λάιβ βραδιές. Ακόμη και κάποιοι καλλιτέχνες «που με πλησίασαν μόνοι τους, όταν μάθαιναν το όνομά μου, “την έκαναν”». Οταν ο πατέρας μου ήταν στα πρωτοσέλιδα και νόμιζαν ότι έχει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων, έβλεπαν εμένα να δουλεύω στον “Σταυρό του Νότου” 6-7 ώρες για 50 ευρώ. Και νόμιζαν ότι τους κορόιδευα».

Την ίδια εποχή βγήκε και η φίλη της στο Δημοτικό Αμαλία Αρσένη στο θέατρο, αλλά ήταν αλλιώς. «Ο πατέρας μου δεν ήταν απλώς ένας πολιτικός, ήταν στο νούμερο τρία που θεωρούσε ο κόσμος ένοχο».

Κάπου εκεί μου ξεφουρνίζει: «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και δεν ψήφισα ποτέ μου Ν.Δ.». Το λέει παθιασμένα δηλώνοντας σχεδόν με παιδικότητα: «Στις εκλογές ψήφισα Στέφανο Μάνο». Φυσικά και επηρεάστηκε από το σπίτι της, αλλά: «Ηθελα να τα πάρω από την αρχή. Στη ΔΑΠ ήμουν κατά λάθος, με γράψανε. Οταν μπήκα στο πανεπιστήμιο, μου λέει ο πατέρας: “Πήγαινε, βρε παιδί μου, σε μια συνέλευση, τόσος κόσμος μας στηρίζει από κει”. Πήγα, παρακολουθούσα επί ώρες και στο τέλος χειροκρότησα το λόγο μιας κνίτισσας». «Τι κάνεις;» ρωτούσε έντρομος μετά ο πατήρ Βουλγαράκης.

Σε εκείνον όμως οφείλει την ευελιξία να μπορεί να πηγαίνει από το ένα μουσικό είδος στο άλλο. «Ξυπνούσε στις πέντε το πρωί και από τις επτά άρχιζαν στο σπίτι οι μουσικές. Μποτσέλι, Κάλλας, Ξυλούρης, Πάριος, Ρέμος, Μπιτλς, Τερζής. Τα πιο ετερόκλητα ακούσματα», λέει με αγάπη.

Ερωτικές μπαλάντες

Τα τραγούδια της είναι ερωτικές μπαλάντες, αλλά μου δείχνει στο κινητό της το «Ανθρωποι μόνοι» για να με πείσει ότι οι στίχοι της έχουν κοινωνικές αναφορές. Η ομάδα της τής συνέστησε να μην το συμπεριλάβει στον πρώτο της δίσκο. «Το είχα γράψει όταν η μητέρα μου ήταν στα δικαστήρια. Το έβγαλα από το cd γιατί κατανοώ αυτό που μου λένε. Δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να έχει μια άποψη για τη μητέρα μου κι εγώ να τραγουδάω “σε έναν κόσμο τόσο άδειο, μάνα, δώσε μου κουράγιο”. Είναι προκλητικό». Κάποια στιγμή θα τα βγάλει κι αυτά. «Είναι άλλωστε κομμάτι του εαυτού μου». Οπως το «Εδώ» (Cobalt Music) που σκηνοθέτησε ο Στέφανος Σιταράς και τη δείχνει να περπατάει ξυπόλυτη στην πόλη. «Οταν δεν αντέχω τα τακούνια, γυρίζω ξυπόλυτη. Οσο για στίχους, γράφω μόνο τα βράδια, ποτέ από εικόνες, παρά μόνον από βιώματα. Εχω πολλά απ’ αυτά».

Αποκαλύφθηκε η πρόσοψη του ταφικού μνημείου



Νέα ευρήματα απέφεραν οι ανασκαφικές εργασίες που συνεχίζονται στο ταφικό μνημείο στονΤύμβο Καστά στην Αμφίπολη από την ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, με την αφαίρεση των λιθόπλινθων από τον τοίχο σφράγισης, αποκαλύφθηκε σχεδόν ολόκληρη η πρόσοψη του ταφικού μνημείου, που αποτελεί μία εξαιρετικά πρωτότυπη σύνθεση για την αντίστοιχη αρχιτεκτονική του τύπου του μακεδονικού τάφου, του τελευταίου τετάρτου του 4 π.Χ αιώνα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η πρόσοψη έχει διάκοσμο που δεν διαφέρει από τους πλευρικούς τοίχους, με νωπογραφία που μιμείται τον ευρύτερο μαρμάρινο περίβολο.
Το μέγιστο άνοιγμα ανάμεσα στις παραστάδες, ανέρχεται στο 1,67μ. και η τυπολογία υποδεικνύει, ότι δεν υπήρξαν θυρόφυλλα, αλλά πρόκειται για απλό άνοιγμα εισόδου.

Επίσης, με την συνέχιση της αφαίρεσης των χωμάτων, στο εσωτερικό του προθαλάμου, εμφανίστηκε κάτω από το μαρμάρινο ιωνικό επιστύλιο, ένθετη μαρμάρινη επένδυση, από ορθοστάτες, καθ όλο το μήκος των πλευρικών τοίχων.

Σε απόσταση 6μ. από το άνοιγμα της εισόδου αποκαλύφθηκε το άνω μέρος μαρμάρινου διαφραγματικού τοίχου, ελλειπούς κατά τμήμα του αριστερού μέρους του. Ενώ πίσω από αυτόν διακρίνονται δύο ακόμη χώροι.

Επί του διαφραγματικού τοίχου αποκαλύπτεται, επίσης, μαρμάρινο επιστύλιο με γείσο, όμοιο του αντίστοιχου του ιδίου περιβόλου, το οποίο φέρει διάκοσμο με οκτάφυλλους ανάγλυφους ρόδακες, στο ύψος του επιστυλίου των πλευρικών τοίχων.

Ενώ αναμένεται να υπάρχει και δεύτερη είσοδος που οδηγεί στο εσωτερικό του μνημείου.

Τα χώματα του χώρου που δημιουργείται όπισθεν της θύρας, θα αφαιρεθούν στις επόμενες μέρες, εφόσον το επιτρέψουν οι εργασίες στερέωσης και συντήρησης στα σημεία, που έχουν αποκαλυφθεί.

Οι νέες φωτογραφίες που διένειμε το Υπουργείο Πολιτισμού











ΣΑΛΟΣ με 40αρα Πατρινιά που πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο...


Έναν πραγματικό εφιάλτη βιώνει εδώ και μερικές μέρες μια γυναίκα από την Πάτρα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κάνουν το γύρο του ίντερνετ...
Η γυναίκα, πολύ εντυπωσιακή στην εμφάνιση, που υπολογίζεται ότι είναι γύρω στα 40, σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει τη χώρα και να μεταναστεύσει στην Αμερική για να γλιτώσει από την κατακραυγή.

Το επίμαχο -και αυστηρώς ακατάλληλο- βίντεο, διάρκειας 6 λεπτών, βου έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο, έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 500.000 "χτυπήματα" και είναι από τα πλέον δημοφιλή που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα, που μάλλον είναι παντρεμένη, επιδίδεται σε ανελέητο σεξ με τον εραστή της μέσα σε εργασιακό χώρο και το "γύρισμα" έχει γίνει πριν από 2 χρόνια.

Πριν λίγες μέρες το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, πιθανόν από τον άνδρα-πρωταγωνιστή της "ταινίας" δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην προσωπική ζωή της "άτυχης" γυναίκας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το "θύμα" σκέφτεται να κινηθεί νομικά για τη δημοσίευση του βίντεο, ενώ η γυναίκα δέχεται πιέσεις από τα συγγενικά της πρόσωπα να εγκαταλείψει τη χώρα για να ξεπλύνει την ντροπή.

Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς



Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Από τις 26 έως και τις 28 Αυγούστου θα γίνουν οι ενστάσεις των γονέων των οποίων οι αιτήσεις έχουν απορριφθεί και θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ενστάσεις στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ, διορθώνοντάς τες και αποστέλλοντας τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Τέλος του μήνα θα οριστικοποιηθούν οι οριστικοί πίνακες.

Μετά την επεξεργασία των ενστάσεων, θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα και στις 30-31 Αυγούστου οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Πατήστε εδώ για να δείτε τους καταλόγους

Δεν θα πιστέψεις ποια τραγουδίστρια παραδοσιακής μουσικής… έχει αυτό το κορμί! [photos]

Μπορεί το ρεπερτόριο της να είναι πιο παραδοσιακό, αλλά... το κορμί της θα μπορούσε να κολάσει και άγιο.

Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Φορά ένα κοραλί μπικίνι και περπατά στην παραλία στην Ακράτα και τα σχόλια από τους θαυμαστές της ήταν μόνο κολακευτικά…

Η Ιωάννα Λεγάκη πέρα από φωνή διαθέτει καιι ένα καλλίγραμμο κορμί. Και πώς να μην είναι αφού τα χρόνια περνούν και η Ιωάννα διατηρείται σε φόρμα! Αυτό το διάστημα κάνει εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.





Δυο κορίτσια πήγαν να κάνουν μια φάρσα σε ένα αγόρι… και έγινε κάτι που δεν το περίμεναν!





Ένα πολύ αστείο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου αυτή την στιγμή με δυο κορίτσια που «παίζουν» εν ώρα μαθήματος προσπαθώντας να πειράξουν το αγόρι από πίσω τους.



Ξαφνικά όμως και περίεργο έγινε που τις έκανε να σκάσουν στα γέλια προκαλώντας έτσι την περιέργεια του αγοριού.
Το βίντεο είναι 100% αληθινό.

Δείτε τι έκανε αυτός ο άντρας όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα τρομακτικό ατύχημα!



Πραγματικά ο άνθρωπος αυτός είναι ήρωας.Και φυσικά για αυτό τον λόγο το βίντεο που θα δείτε κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου

Δείτε την ηρωική του προσπάθεια να σώσει συνανθρώπους

Πανικός στα sosial με το τρομακτικό βίντεο που δείχνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ έντομο να σκαρφαλώνει σε πολυκατοικία στη Ρωσία! Πρέπει να το δείτε…



Απίστευτες καταγγελίες για τον άντρα της Καγιά: «Άνοιξε μ*ρή π**τσαβ**ρα από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα»


Απίστευτες καταγγελίες εξαπολύει εναντίον του συζύγου της Βίκυς Καγιά, Ηλία Κρασσά, η πρώην σύζυγός του, Λίλα Μπάρλα.


Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Μπάρλα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Κρασσά, με αφορμή έναν διαπληκτισμό της μαζί του στις 28 Ιουλίου 2014, δέκα ημέρες δηλαδή μετά τον κρυφό γάμο του με τη Βίκυ Καγιά.

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία καταγγέλλει ότι την επισκέφθηκε απροειδοποίητα στο σπίτι και εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος της χτυπούσε το κουδούνι και εκείνος άρχιζε να φωνάζει «άνοιξε μ#ρή π#τσ#βούρα, γ@@@@, από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα», σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Μπάρλα.

Και προσθέτει: «Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος, με πλήρη αναισθησία, απαντούσε πρ0στυχα… όταν του είπα να σεβαστεί το γεγονός ότι είμαι μητέρα των παιδιών του μου απάντησε «στα αρ@@@@ μου αν είσαι μάνα των παιδιών μου, εγώ σαν υπάλληλο σε βλέπω μ#ρή, σε πληρώνω για να τα μεγαλώσεις, θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια γιατί έχω χρήματα»».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίλα Μπάρλα καταφεύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους είχε καταγγείλει βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό.

Σύκο: Το πολύτιμο για την υγεία μας φρούτο του Αυγούστου


Το σύκο είναι ένα φρούτο που απολαμβάνουμε όλο το χρόνο, στην αποξηραμένη του μορφή, ως σνακ ή ως συστατικό που δίνει γλυκιά γεύση στα πιάτα ή τις σαλάτες μας.


Ωστόσο, προς...

το τέλος του καλοκαιριού, έχουμε την ευκαιρία να το καταναλώσουμε και φρέσκο. Πρόκειται για ένα φρούτο με χαρακτηριστική γλυκιά γεύση και υφή, πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Τα σύκα είναι μια πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και γι’ αυτό το λόγο συστήνονται συχνά για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Επιπλέον είναι πλούσια σε κάλιο, το οποίο βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, ενώ περιέχουν και μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο. Η διατροφική αξία του σύκου οφείλεται και στις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει. Ειδικότερα, οι ποικιλίες σύκων με έντονη κόκκινη σάρκα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες.

Όσον αφορά το θερμιδικό περιεχόμενο, δύο μέτρια σύκα (περίπου 100 γραμμάρια) αποδίδουν γύρω στις 75 θερμίδες και μπορούν, πάντα με τον κανόνα του μέτρου, να αποτελέσουν κομμάτι μιας ισορροπημένης διατροφής.

Τέλος, επειδή τα σύκα έχουν ελαφρώς υψηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα σε σχέση με άλλα φρούτα, καλό θα ήταν να καταναλώνονται με μικρότερη συχνότητα από άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαγορεύονται. Επίσης, άτομα που πάσχουν από διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή κολίτιδα, θα πρέπει να τα καταναλώνουν με προσοχή, καθώς τα σπόρια που περιέχονται στον καρπό ενδεχομένως να προκαλέσουν ενοχλήσεις.

http://www.tragiko.net/

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

26 Αυγ 2014

Επανασύνδεση για πασίγνωστο ζευγάρι - Γονατιστός την τάιζε σοκολατάκι στο στόμα και εκείνη… [video]

Είναι η δεύτερη φορά που τους βλέπουμε μαζί μετά τον χωρισμό τους.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Κάσπερ Σμαρτ εμφανίστηκαν μαζί ξανά περίπου δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους!

Το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στα βραβεία MTV. Μπορεί να μην μπήκαν στην αίθουσα μαζί αλλά έκατσαν δίπλα δίπλα στο προσφάτως ανακαινισμένο «Forum Theater» του Ίνγκελγουντ της Καλιφόρνια! Η κάμερα τον εντόπισε που καθόταν γοναντιστός και τάιζε σοκολατάκια την τραγουδίστρια... Μάλλον την καλόπιανε για να τα ξαναβρούν!

Ρουφήχτηκαν! Ποιος Έλληνας τραγουδιστής διαψεύδει έτσι τις φήμες περί χωρισμού; [photo]

Το καλοκαίρι τα δημοσιεύματα τους ήθελαν να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού, όμως... ο τραγουδιστής μας δείχνει με τον πιο τρανταχτό τρόπο ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Ο Χρήστος Μενιδιάτης με τη σύζυγό του, Νάνσυ Μπίσια, επισκέφθηκαν τη Μύκονο όπου τους είδαμε πιο ερωτευμένους από ποτέ! Μαζί τους στο νησί ήταν και η φίλη τους Μαριλένα Παναγιωτοπούλου.





Πηγή: youweekly.gr

Την απάτησε, τον συγχώρεσε και δημοσίευσαν την πρώτη τους φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη τους [photo]

Χθες είδαμε πως είναι μετά από τρεις εβδομάδες μετά τη γέννα της, τώρα... η εν λόγω κυρία δημοσίευσε φωτογραφία με τον αγαπημένο της και το νεογέννητο κοριτσάκι της!

Τι και αν την είχε απατήσει με δυο καλές της φίλες, εκείνη τον συγχώρησε και είπε να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία. Έτσι πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media φωτογραφία με τον σύντροφο και το πέμπτο της παιδί η Katie Price δείχνοντας πως είναι μία ωραία οικογένεια!

Η Katie Price και ο Kieran Hayler δείχνουν ευτυχισμένοι δίπλα στην κορούλα τους!



Δε θα πιστεύετε ποια τραγουδίστρια θα συμμετέχει σε ταινία του Σειρηνάκη! [photo]

Είναι μελαχρινή καλλονή, μικροκαμωμένη και έχουμε τραγουδήσει... λίγο πολύ επιτυχία της!

Ο λόγος για την Ίνα από τη Ρουμανία που έντονες είναι οι φήμες που την θέλουν να έχει αποδεχθεί μία άκρως δελεαστική πρόταση για να συμμετέχει σε ταινία της γνωστής εταιρείας παραγωγής Sirina.

Λέτε να είναι αλήθεια και να δούμε την τραγουδίστρια σε ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη;


Τι αλλάζει από Δευτέρα στα Μέσα Μεταφοράς στην Αθήνα


Την ενίσχυσης της χρήσης των ΜΜΜ από το επιβατικό κοινό επιθυμεί ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας και γι’ αυτόν τον λόγο θεσπίζει νέα τιμολογιακή πολιτική, η οποία θα
εφαρμοσθεί από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα οι αλλαγές που θα ισχύσουν είναι:

- Μείωση του εισιτηρίου για όλα τα μέσα από 1,40 σε 1,20 ευρώ με παράλληλη μείωση και του χρόνου ισχύος του από τα 90 στα 70 λεπτά και κατάργηση του εισιτηρίου απλής διαδρομής για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ αξίας 1,20 ευρώ.

- Μείωση της κάρτας για όλα τα μέσα από 45 στα 30 ευρώ και κατάργηση της κάρτας λεωφορείων, τρόλεϊ, τραμ των 20 ευρώ.

- Εισαγωγή τριμηνιαίων και εξαμηνιαίων καρτών απεριορίστων διαδρομών (βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη).

- Εισαγωγή πενθήμερου εισιτηρίου 10 ευρώ και κατάργηση του 7ήμερου εισιτηρίου αξίας 14 ευρώ.

Παράλληλα, ο ΟΑΣΑ εκτιμά ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς οι επιβιβάσεις σε όλα τα μέσα θα είναι αυξημένες κατά περίπου 50 εκατ., αλλάζοντας την εικόνα των τελευταίων ετών. Η παρατεταμένη κρίση αλλά και τα υψηλά ποσοστά ανεργίας είχαν ως αποτέλεσμα την τελευταία πενταετία να κατρακυλήσουν τόσο η κίνηση, όσο και τα έσοδα του ΟΑΣΑ, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία, από το ιστορικό υψηλό του 2008 όταν οι συνολικές επιβιβάσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είχαν φτάσει τα 900 εκατομμύρια, στα τέλη του 2013 μετά βίας άγγιξαν τα 650 εκατομμύρια.

Την κακή κατάσταση συμπλήρωνε το γεγονός ότι περίπου το 1/3 των μετακινούμενων (29,5%) με το σύνολο των μέσων ήταν λαθρεπιβάτες, γεγονός το οποίο ο ΟΑΣΑ φιλοδοξεί να εξαλειφθεί με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου τα επόμενα χρόνια.

Από το υπόλοιπο ποσοστό το 26,2% χρησιμοποιούσε το 2013 ενιαία εισιτήρια, το 17,3% κάρτα για λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ, το 14,2% κάρτα για όλα τα μέσα, 3% εισιτήρια μόνο για οδικά μέσα, 4,8% ετήσιες κάρτες και 5% άλλα προϊόντα κομίστρου.

Στις άμεσες προτεραιότητες του ΟΑΣΑ εντάσσονται και η εφαρμογή του θερμικού εισιτηρίου και η αγορά εισιτηρίων μέσω κινητού τηλεφώνου, οι εννέα πρότυπες λεωφορειακές γραμμές, στις οποίες θα υπάρχει φωνητική αναγγελία, όπως συμβαίνει στο μετρό.

Nέες φωτογραφίες από τις ανασκαφές στην Αμφίπολη


Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη, από την ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων. Αφαιρέθηκε και ο τελευταίος δόμος από τον τοίχο σφράγισης, που έκλεινε την πρόσοψη του ταφικού μνημείου, αποκαλύπτοντας τη συνέχεια του ψηφιδωτού δαπέδου.

Στο κέντρο και μπροστά από την είσοδο, αποκαλύπτεται βοτσαλωτό δάπεδο, που αποτελείται από ορθογώνια και τετράγωνα σχήματα, πλαισιωμένα από ασπρόμαυρους ρόμβους. Στο κάτω μέρος της πρόσοψης εμφανίζεται στη νωπογραφία ταινία, μπλε χρώματος, η οποία παρακολουθείται και στους πλευρικούς τοίχους. Συνεχίζεται η αφαίρεση των χωμάτων από τον προθάλαμο, σε πλάτος δυο μέτρων περίπου, από τον τοίχο της εισόδου. Ο εσωτερικός χώρος, καλύπτεται ακόμη από όγκο χωμάτων, ο οποίος θα αφαιρείται, με ιδιαίτερη προσοχή, στις επόμενες μέρες. Επίσης, πραγματοποιούνται, συστηματικά, εργασίες συντήρησης και στερέωσης τόσο της πρόσοψης του μνημείου, όσο και του εσωτερικού του αποκαλυπτόμενου χώρου.



Παράλληλα με την πρόοδο της ανασκαφικής έρευνας δημιουργούνται οι εργοταξιακές υποδομές, που θα εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους και ασφαλέστερη προστασία στο ταφικό μνημείο από τις καιρικές συνθήκες. Σήμερα, ολοκληρώθηκε και η τοποθέτηση του προσωρινού στεγάστρου, που καλύπτει εξωτερικά το μνημείο.



Τέλος, υπό την διεύθυνση της κ. Κ. Περιστέρη δημιουργήθηκε διεπιστημονική ομάδα αποτελούμενη από τις ειδικότητες πολιτικού μηχανικού, αρχιτέκτονος, γεωτεχνικού, τοπογράφου, συντηρητή και γεωλόγου, η οποία θα παρέχει την αναγκαία τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο μελετών και εργασιών, που απαιτούνται για την διασφάλιση του μνημείου. Δόθηκε προτεραιότητα στις μελέτες και εργασίες για την απορροή των ομβρίων, για την στατική ενίσχυση των αποκαλυπτομένων τοίχων, για την συντήρηση επιφανειών, ποικίλης υφής, και των χρωμάτων.



Οι ανωτέρω εργασίες θα απασχολήσουν την διεπιστημονική ομάδα εργασίας τις αμέσως επόμενες μέρες. Με την πρόοδο της αποκάλυψης του μνημείου θα εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.

Όλα τα ονόματα των δικαιούχων για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν σήμερα στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ τα προσωρινά μητρώα Δικαιούχων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων του Προγράμματος «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων & των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2014-2015»...


Παράλληλα, αναρτήθηκαν και οι προσωρινοί Πίνακες Αποκλειομένων Δικαιούχων και Παρόχων. Τόσο οι δικαιούχοι, όσο και οι πάροχοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων των προσωρινών Μητρώων και Πινάκων από την Τετάρτη, 27.08.2014, και ώρα 08:00 μέχρι την Παρασκευή, 29.08.2014, και ώρα 12:00 (μεσημβρινή).

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Δικαιολογητικά που ενδεχομένως συνοδεύουν την ένσταση κατατίθενται στην αρμόδια Υπηρεσία του ΟΑΕΔ μέχρι τη Δευτέρα, 01.09.2014, και ώρα 13:30.



Δείτε τους πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα πατώντας ΕΔΩ

Ποια ζώδια είναι τα πιο εκδικητικά;

Aν τους… πατήσεις τον κάλο, με κάποιο τρόπο θα το ανταποδώσουν

Μα, παίρνεις καμιά ικανοποίηση με το να βάφεις τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσε;

Και είναι σοβαρή εκδίκηση να πετάξεις τα δώρα του;

Μήπως υπάρχουν κάποιες άλλες συμπεριφορές που σου καλύπτουν περισσότερο το (δίκαιο) αίσθημα της εκδίκησης;

Και αν ναι, παίζει ρόλο το ζώδιό σου στο ποιον τρόπο εκδίκησης θα ακολουθήσεις;

Σύμφωνα με την αστρολογία, ναι. Για παράδειγμα, οι Σκορπιοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θεωρούνται «πρωταθλητές» στην εκδίκηση. Όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Λέοντες δεν πάνε πίσω. Ούτε βέβαια οι κτητικοί Ταύροι ή οι επιφανειακά άκακοι Ιχθείς. Δεν έμειναν και πολλοί απ’ έξω, έτσι; Στο κάτω κάτω, όλα τα ζώδια, αν τους… πατήσεις τον κάλο, με κάποιο τρόπο θα το ανταποδώσουν. Κι ας μην ξεχνάμε ότι, πέρα από το ζώδιο, έχει σημασία και η θέση του πλανήτη Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιο κάποιου, όπως το να βρίσκεται για παράδειγμα σε κάποιο από τα προαναφερθέντα «εκδικητικά» ζώδια ή να σχηματίζει όψεις με τον Πλούτωνα (αν θες να δεις κατά πόσον ισχύει κάτι τέτοιο για σένα, κάνε κλικ εδώ και δες τον αστρολογικό σου χάρτη). Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά για το κάθε ζώδιο σε ποιο βαθμό θα ξεπληρώσει κάτι κακό που θα του κάνουν.


ΚΡΙΟΣ

Με κυβερνήτη του τον πολεμοχαρή Άρη, ο Κριός όχι μόνο δεν αφήνει τίποτα να… πέσει κάτω, αλλά ανταποδίδει ακαριαία οποιοδήποτε χτύπημα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο για «πολιτισμένες» αντιδράσεις. Ναι, αν φαντάζεσαι ομηρικούς καβγάδες και ανοιγμένα κεφάλια, μέσα είσαι. Το καλό στην όλη ιστορία είναι ότι, συνήθως με τον Κριό, αυτό που βλέπεις αυτό παίρνεις. Ό,τι κάνει, το κάνει αμέσως και ανοιχτά. Φράσεις όπως «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο» ή «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» δεν του λένε τίποτα απολύτως.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να είναι ο καρδιακός φίλος, στον οποίο πάντα μπορείς να βασίζεσαι και ο αφοσιωμένος ερωτικός σύντροφος, αλλά αν κάνεις κάτι εις βάρος του γίνεται εκδικητικός και μάλιστα … της μουλωχτής συνομοταξίας. Μπορεί να αφήνει την εντύπωση ότι έχει ενοχληθεί λιγότερο απ’ όσο ένα βόδι από το τσίμπημα αλογόμυγας, αλλά στην πραγματικότητα το έχει σημειώσει στα κατάστιχα των εργασιών προς διεκπεραίωση. Και θα «διεκπεραιώσει» την εκδίκησή του, αργά ή γρήγορα (πιθανότερο το πρώτο από το δεύτερο). Επιπλέον, καθώς ο Ταύρος δύσκολα εμπιστεύεται και εύκολα ξε-εμπιστεύεται, ο «αυτουργός» θα γραφτεί ανεξίτηλα στη λίστα των εχθρών του.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τους Διδύμους ποτέ δεν ξέρεις… Αν πρόκειται για κάτι που πραγματικά τους πείραξε, μπορεί να καταστρώσουν το πιο σατανικό σχέδιο εκδίκησης. Αλλά όταν φτάσει η ώρα να το εκτελέσουν, πιθανόν έχουν απλώς αλλάξει γνώμη ή προτεραιότητες. Πού να τρέχουν τώρα… Η σκέψη είναι που μετράει. Ίσως και να αφήσουν το θέμα να περάσει στο ντούκου εξαρχής. Είναι απίστευτο το πώς μπορεί ο ίδιος άνθρωπος (ο ίδιος, λέμε τώρα…) να αγνοήσει εκείνον που του έφαγε με ίντριγκα την προαγωγή στη δουλειά και να κηρύξει πόλεμο στον γείτονα που του γραντζούνισε ελαφρά το αυτοκίνητο στην πιλοτή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος θεωρείται από τα «δυνατά» ζώδια στο θέμα της εκδίκησης. Τι νόμιζες δηλαδή, ότι θα το αφήσει να περάσει έτσι; Ποιο; Το οτιδήποτε. Γιατί μαζί του το πιο δύσκολο δεν είναι να αντιμετωπίσεις τις τυχόν συνέπειες από την εκδίκησή του, αλλά να μαντέψεις το τι θα μπορούσε να την έχει προκαλέσει. Με την κοινή λογική, αποκλείεται… Όσο τρυφερός και αξιολάτρευτος μπορεί να είναι ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου, άλλο τόσο μπορεί να αποδειχθεί πιο αμείλικτος κι από άγγελος της Αποκάλυψης. Και το χειρότερο δεν είναι να φας τη… σπαθιά, αλλά να μην μάθεις ποτέ τον λόγο.


ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πάνω απ’ όλα περήφανος και αξιοπρεπής. Και ακριβώς αυτά είναι τα σημεία όπου, αν τον πληγώσεις, δεν σε σώζει τίποτα. Μα τίποτα, λέμε… Θα σε ξεσκίσει, πολύ απλά, και να εύχεσαι να είναι σύντομο. Και να αποτελείται περισσότερο από λόγια παρά από έργα. Η εκδίκηση του Λιονταριού είναι κάτι σαν τσουνάμι. Κάποτε υποχωρεί. Αυτό δίνει στον φταίχτη - ή στα …κομμάτια του, ό,τι έχει απομείνει, τέλος πάντων - την ελπίδα ότι ο Λέων θα τον συγχωρήσει, αφού όμως θα του έχει αποκλείσει δια παντός τη δυνατότητα να επαναλάβει το ατόπημα, όποιο και να ήταν αυτό.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εκδίκηση ενός Παρθένου δεν είναι τόσο φοβερή. Με την προϋπόθεση ότι δεν σε νοιάζει να σε αντιμετωπίζουν με πλήρη αδιαφορία, σαν μην υπάρχεις καν, ούτε να υπήρξες ποτέ, και να σου αφαιρεθούν εν μια νυκτί όλα τα προνόμια που σου έδινε η καλή σχέση σου με τον Παρθένο. Ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου είναι μάλλον απίθανο να σε ξεπληρώσει με μια θεαματική εκδίκηση.

Έχει και μια αξιοπρέπεια άλλωστε. Αλλά θα σε «εκτελέσει» με τόσους άλλους τρόπους, που θα εύχεσαι να σε είχε σπάσει «απλώς» στο ξύλο. Α, και δεν θα το ξεχάσει ποτέ.


ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ζώδιο της δικαιοσύνης. Βλάπτοντάς τον χωρίς εκείνος να σε έχει προκαλέσει (που μάλλον δεν θα σου το έχει κάνει), παραβιάζεις κατάφορα αυτή τη δικαιοσύνη. Και το δίκαιο στην προκειμένη περίπτωση είναι να πληρωθείς με το ίδιο νόμισμα. Ή και με συνάλλαγμα - δεν πειράζει, πάντως να πληρωθείς. Έτσι λοιπόν ακόμα και ο Ζυγός, που πάντα αποφεύγει τις συγκρούσεις, σε αυτή την περίπτωση θα αντιδράσει. Μπορεί να μη σε πλακώσει στο ξύλο ή να σε βρίσει μπροστά σε όλο το γραφείο, αλλά με κάποιο έμμεσο, καλομελετημένο τρόπο, ταιριαστό με το ταμπεραμέντο του θα σ’ το ανταποδώσει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έκανες κάτι που ξυπνά την εκδικητικότητα ενός Σκορπιού, καλύτερα να αλλάξεις όχι απλώς σπίτι/ πόλη/ χώρα /ήπειρο αλλά και πλανήτη. Εκτός αν θες να δοκιμάσεις το μυθικό κινέζικο βασανιστήριο που περιγράφεται ως «σου κόβω ένα-ένα χίλια κομμάτια έτσι που να είσαι ακόμα ζωντανός». Η εκδίκηση του Σκορπιού συγκρίνεται μόνο με κάτι τέτοιο. Είναι βασανιστική, μεθοδική και ατελείωτη. Κι αν πρόκειται για θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου, πραγματικά δεν θέλεις να τη δεις. Ο συναισθηματικός κόσμος του Σκορπιού είναι οδυνηρά πλούσιος και πολύπλοκος. Αν τον πληγώσεις, θα αντιδράσει σαν το ομώνυμο έντομο, ακαριαία και απίστευτα εύστοχα. Ας πρόσεχες…


ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Τοξότη υπάρχουν πολλές πιθανότητες το πράγμα να περάσει χωρίς ιδιαίτερες… αιματοχυσίες, κυρίως γιατί ο εκπρόσωπος αυτού του ζωδίου έχει μια τάση να μην παίρνει προσωπικά τα περισσότερα απ’ όσα του συμβαίνουν. Έτσι δεν κρατά κακία εύκολα. Αν βέβαια καταφέρεις να του ξυπνήσεις την εκδικητικότητα –γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι, δεν είναι ο πολυεύσπλαχνος Θεός - να περιμένεις μια αντίδραση άμεση και δυναμική. Τουλάχιστον όμως, θα ξέρεις από πού σου ήρθε. Το καλό θα είναι ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια, γιατί σαν άτομο μονίμως προσανατολισμένο σε ένα καλύτερο μέλλον, ο Τοξότης θα τα αφήσει όλα πίσω του.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ο Αιγόκερως αποφασίσει να πάρει εκδίκηση, θα το κάνει με μεθοδικότητα, σχεδιασμό και ελάχιστη συναισθηματική εμπλοκή. Το συναίσθημα θα του έχει τελειώσει, από τη στιγμή που πήρε την τελική απόφαση. Κατόπιν, θα μεταμορφωθεί σε ένα στυγνό εκτελεστή. Ο Αιγόκερως είναι ξεκάθαρος και αμετάκλητος στις αποφάσεις του. Κρίνει βάσει του προσωπικού του συστήματος απονομής δικαιοσύνης. Έφταιξες, θα πληρώσεις. Μπορεί συχνά να επιδεικνύει αξιοθαύμαστη επιείκεια, αλλά αν τα όριά της εξαντληθούν, δεν υπάρχει επιστροφή. Επιπλέον, δύσκολα συγχωρεί. Ακόμα και μετά από την πιο αμείλικτη εκδίκηση, το άτομο που την προκάλεσε εξορίζεται δια παντός από τη ζωή του.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν θα μπει εύκολα στη διαδικασία να πάρει εκδίκηση, τουλάχιστον για προσωπική δικαίωση και ικανοποίηση. Η τάση του να αποστασιοποιείται συναισθηματικά, περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τα ζητήματα για τα οποία θα άξιζε να μπει στον κόπο. Που δεν ταιριάζει και με τις αρχές του, ας μην το ξεχνάμε αυτό. Αν τελικά το κάνει, έχει περισσότερες πιθανότητες να χρησιμοποιήσει ως μέσον την οριστική «διαγραφή» του εν λόγω ατόμου από τη ζωή του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, παρά κάποιες δραματικές και εντυπωσιακές ενέργειες. Ακόμα κι αν δώσει άφεση αμαρτιών για…ανθρωπιστικούς λόγους, η διαγραφή θα ισχύει.

ΙΧΘΕΙΣ

Μπορεί να μην το έχεις καταλάβει, αλλά ο γλυκούλης Ιχθύς εύκολα μετατρέπεται σε πιράνχας, αν το φέρουν οι περιστάσεις. Από αυτά που σε κάνουν μεζεδάκι! Όπως και η υπόλοιπη παρέα του στην τριάδα των ζωδίων του Νερού (Καρκίνος και Σκορπιός), ζει μέσα από το συναίσθημα. Αν πληγωθεί, πράγμα που δεν συμβαίνει και τόσο δύσκολα, θα αντιδράσει ανταποδίδοντας το χτύπημα μέσα από μια ενστικτώδη αντίδραση. Έτσι κι αλλιώς, ο λογικός σχεδιασμός δεν είναι το φόρτε του. Αλλά θα το ανταποδώσει τόσο έντεχνα και υπόγεια (ή, το σωστότερο, υποβρύχια) που να μην μπορείς να τον κατηγορήσεις για τίποτα.

astrologos.gr

Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζοβάνα Φραγκούλη! [photo]

Η Τζοβάνα Φραγκούλη για αρκετά χρόνια βρισκόταν... στην τηλεόραση μέσα από σειρές που πρωταγωνίστησε αλλά και από εκπομπές που παρουσίαζε...Εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα που τη «γεμίζουν».

Αυτή τη περίοδο κάνει τις διακοπές της στην Μύκονο και συχνά «ανεβάζει» φωτογραφίες στη σελίδα της στο instagram.

Ο χρόνος μπορεί να περνάει αλλά είναι καλός της φίλος αφού παραμένει το ίδιο όμορφη και λαμπερή από τότε που έχει να βγει στη τηλεόραση.



Άλλος άνθρωπος! Δες πώς είναι σήμερα η Ναστάζια, το «κορίτσι» του Θέμου! [photos]

Γνωρίσαμε τη Ναστάζια Μητροπούλου μέσα από... τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις στις εκπομπές του Θέμου Αναστασιάδη και με τα αβυσσαλέα ντεκoλτέ της!

Σήμερα, όμως, το μοντέλο μένει στον Γαλατά Πελοποννήσου μαζί με τη μητέρα της, έχει γίνει μελαχρινή και είναι σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά το έντονο πάντα ντεκoλτέ δεν το αποχωρίζεται!








Πηγή: youweekly.gr

Πώς είναι σήμερα ο Λάμπης Λιβιεράτος; Δείτε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση! [photos]

Μετά την περιπέτεια υγείας του, ο Λάμπης Λιβιεράτος έκανε... την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Ο τραγουδιστής πλέον φαίνεται πως έχει ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και ήταν εμφανώς αλλαγμένη ψυχολογία και καλή διάθεση.





Πηγή: youweekly.gr

Τον θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα ο Βας - Βας Παρασκευάς [photos]


Δείτε πώς είναι σήμερα το...είδωλο της Αννίτας Πάνια. Παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος....

Κατερίνα Καραβάτου: Αγνώριστη με ΜΑΓΙΟ και χωρίς μακιγάζ! (φωτο)


Στον αγαπημένο τους καλοκαιρινό προορισμό, το Κουφονήσι, ταξίδεψαν...για τέσσερις μέρες οι ευτυχισμένοι γονείς, που γιόρτασαν την τρίτη επέτειο γάμου τους στις 25 Ιουλίου, μαζί τους ήταν η κόρη τους Αέλια, η οποία στις 14 Σεπτεμβρίου θα έχει τα τρίτα της γενέθλια.


«Ήταν το πρώτο ταξίδι της Αέλιας στο Κουφονήσι», εξηγεί πηγή στο "OΚ!", προσθέτοντας ότι η Κατερίνα Καραβάτου, που επισκέφθηκε το νησί των Μικρών Κυκλάδων για πρώτη φορά το 1999, φέτος πήγε εκεί για τέταρτο καλοκαίρι.

Μήπως τελικά η ΣΟΚΟΛΑΤΑ είναι καλή για την υγεία μας;; 10 και 1 λόγοι που το επιβεβαιώνουν!

Λατρεύετε τη σοκολάτα; Μα φυσικά και τη λατρεύετε! Ορίστε λοιπόν μερικοί από τους λόγους...που αγαπημένη σε όλους σοκολάτα είναι απλά ό,τι καλύτερο (και φυσικά δεν μιλάμε για την μοναδική της γεύση). Αν πάλι δεν αγαπάτε τη σοκολάτα (αλήθεια, πως γίνεται αυτό;;), οι παρακάτω πληροφορίες σίγουρα θα σας πείσουν να τη γεύεστε συχνότερα...

1. Η σοκολάτα είναι φυσικό αναλγητικό.
2. Αυξάνει την ενέργεια ενώ περιέχει πολύ λιγότερη καφεΐνη σε σύγκριση με τον καφέ ή το τσάι.
3. Η αίσθηση που προκαλεί η σοκολάτα που λιώνει στο στόμα προκαλεί πιο έντονη και μεγαλύτερης διάρκειας ευχαρίστηση από ένα φιλί.
4. Ένα μόνο μικρό κομματάκι σοκολάτας μπορεί να σου δώσει ενέργεια να περπατήσεις έως και 150 βήματα.
5. Η μαύρη σοκολάτα ενισχύει τα "καλά" βακτήρια στο ανθρώπινο σώμα.
6. Η κατανάλωση σοκολάτας προλαμβάνει τη φθορά των δοντιών.
7. Το άρωμα της σοκολάτας έχει χαλαρωτικές ιδιότητες.
8. Η συχνή κατανάλωση μαύρης σοκολάτας μειώνει της πιθανότητες καρδιοπάθειας.
9. Η μαύρη σοκολάτα προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο.
10. Η σοκολάτα θεωρείται ένα πολύ καλό, εντελώς φυσικό, κατασταλτικό του βήχα.
και τέλος:
Τα αντιοξειδωτικά που περιέχει η σοκολάτα σε κάνουν να δείχνεις πιο νέος.
Άρα, μήπως τελικά να το ξανασκεφτείτε πριν νιώσετε τύψεις;;

ΘΡΗΝΟΣ: Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός! (PHOTO)

Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχασε τη ζωή του ο ραδιοφωνικός παραγωγός κι ενεργός φίλαθλος του Άρη «Τέο ο Λαχαναγορίτης», κατά κόσμον ...Θεόφιλος Καπετάνιος, σε ηλικία 51 ετών. Το τραγικό συμβάν συνέβη το Σαββατοκύριακο έξω από τις Σέρρες, κι ενώ πήγαινε για το μεροκάματο. Ο Τέο ήταν γνωστός στους φιλάθλους της ομάδας του Άρη για την τακτική πρωινή δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή του "Λαός και κολωνάκι" με τηλεφωνήματα ακροατών στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικά Νέα», την οποία ξεκινούσε με την προσφώνηση: «...καλησπέρα στον πληγωμένο και περήφανο κόσμο του ΑΡΗ, καλησπέρα στον υπόλοιπο κόσμο...». Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Αυγούστου στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα ταφεί στα Κοιμητήρια του Ευόσμου.

Δεκάδες ακροατές και φίλαθλοι του Άρη, καθώς και φορείς έστειλαν τον αποχαιρετισμό τους στον αδικοχαμένο Αρειανό. Ο κόσμος του Σωματείου που λειτουργούσε το ραδιοφωνικό σταθμό μέχρι το κλείσιμό του πριν από ένα μήνα, έγραψε: «Είναι στιγμές που τα λόγια απλά δεν βγαίνουν, οι λέξεις-όσο & να προσπαθήσεις-δεν αποτυπώνονται, τα συναισθήματα και η θλίψη ΔΕΝ συγκρατούνται... Είναι δύσκολο, φοβερά δύσκολο, όταν λες "αντίο" σ' ένα ΦΙΛΟ, που γνωρίζεις ότι δεν θα ξαναδείς. Όμως με σένα, ρε συ Τέο, είναι ακόμα πιο δύσκολο, γιατί έφυγες τόσο άδικα, τόσο ξαφνικά... Άνθρωπος του μόχθου & του μεροκάματου, μαχητής της ζωής & καθημερινότητας, μα πάνω από όλα ορκισμένος πολεμιστής του Θεού σου-του Θεού ΑΡΗ, ανιδιοτελής πολεμιστής των ιερών σου τεσσάρων γραμμάτων- Α.Ρ.Η.Σ.-, πιστός προσκυνητής των λατρεμένων σου κιτρινόμαυρων λαβάρων-με λίγα λόγια: ...ΜΑΓΚΑΣ ΑΡΕΙΑΝΟΣ.»
«Η προσφορά σου στο ραδιόφωνο των Αθλητικών Νέων, που τόσο αγάπησες και στήριξες με την παρουσία σου, τεράστια - το κενό που αφήνεις πίσω σου,.. Θεοκλή, δυσαναπλήρωτο... Ήσουν πάντα εκεί, ρε Τέο, να δίνεις μέσω μικροφώνου, κουράγιο σε όλο το κόσμο (και σε μας...) κυρίως όταν όλα ήταν χάλια και η ψυχολογία όλων άθλια... Με το ακατάβλητο σθένος σου και την αστείρευτη ΑΡΕΙΑΝΟΣΥΝΗ σου κατάφερνες, με έναν δικό σου μοναδικό τρόπο και με την χαρακτηριστική φωνή σου, να μεταλαμπαδεύσεις την ελπίδα, τη πίστη και την επιμονή στις αξίες και τα ιδανικά του ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ σου ΑΡΗ. Καλησπέρα και Καλό Ταξίδι αδελφέ μας Τέο... Δώσε τα φιλιά και την αγάπη μας σε όλα τα αδέλφια... Είμαστε σίγουροι ότι και εκεί θα δίνεις κουράγιο σε όλους.. Καλή αντάμωση αδελφέ μας... »

Σοκάρει η εικόνα του Σταμάτη Γονίδη! Πιο ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ από ποτέ προκαλεί ανησυχία!!! (PHOTO + VIDEO)

Τι είναι αυτό που έχει πάθει ο Σταμάτης Γονίδης;
Είναι η πρώτη φορά μετά απο πολλά χρόνια που τον βλέπουμε τόσο αδυνατισμένο. Τα πόδια του είναι σαν ξυλάκια έτοιμα να σπάσουν ενώ και στο πρόσωπό του φαίνεται η αδυναμία.
Μια αδυναμία που ελπίζουμε να είναι προϊόν κάποιας δίαιτας και όχι κάτι άλλο. Όπως και να χει η εικόνα του μας ανησυχεί.


Απο την άλλη το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει αδυναμία στην δημιουργία μουσικής. Γι αυτό και προίκησε τον Αδαμαντίδη με ένα τραγούδι που θα συζητηθεί. Η »Κυριακή» είναι το νέο single του Θέμη, ο οποίος δείχνει μετά απο πολλά χρόνια πώς έχει και πάλι στα χέρια του ένα σουξέ σε στίχους και μουσική του Σταμάτη.
Γιατί στο video στο στούντιο δείχνει ότι ακόμη τραγουδάει. Δείτε το…

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ανάκληση αναψυκτικού πορτοκαλάδας από τον ΕΦΕΤ

Αναψυκτικό πορτοκαλάδας το οποίο βρέθηκε να περιέχει βενζοϊκά...
σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα ανώτατα επιτρεπτά επίπεδα, ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).Ειδικότερα, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των Τροφίμων για την παρακολούθηση των προσθέτων και των χρωστικών ουσιών και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Βόλου του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Αναψυκτικό Πορτοκαλάδα», το οποίο περιείχε βενζοϊκά σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα ανώτατα επιτρεπτά επίπεδα.
Πρόκειται για το προϊόν «Πορτοκαλάδα ΟΛΥΜΠΟΥ», σε συσκευασίες του 1,5 Λίτρου, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: ΣΕΠ '14. Το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από την εταιρία: «Δ. Καψάλης & ΣΙΑ Ο.Ε., Εργοστάσιο Εμφιάλωσης Αναψυκτικών», Λιβάδι Ελασσόνας Λάρισας.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την ανωτέρω επιχείρηση την άμεση ανάκληση/ απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα του εν λόγω προϊόντος να μην το καταναλώσουν.

Έρχεται Mega Deal στα supermarkets

Εξαγορά βόμβα στο χώρο του λιανικού εμπορίου που θα αλλάξει τα δεδομένα της αγοράς βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αλυσίδα super market Σκλαβενίτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση του ελέγχου της Βερόπουλος. Σε περίπτωση που η διαπραγμάτευση καταλήξει θετικά αναμένεται να δημιουργηθεί ένας κολοσσός στο χώρο του λιανεμπορίου με τζίρο της τάξεως των 2 δις Ευρώ.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι επαφές των δύο πλευρών ξεκίνησαν μετά από παραίνεση των πιστωτριών τραπεζών και ειδικά των πιστωτών της Βερόπουλος η οποία το 2013 βρέθηκε με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία και προέβη σε ρυθμίσεις ενώ στις οικονομικές της καταστάσεις των συνολικό ύψος των οφειλών προς τα ταμεία διαμορφώνεται σε περισσότερα από 13 εκ Ευρώ. Ταυτόχρονα δεν πληροί τους όρους των δανείων που έχει λάβει γεγονός που επισημαίνουν και οι ορκωτοί ελεγκτές ενώ ταυτόχρονα εμφανίζει ζημιογόνα αποτελέσματα της τάξεως των 2 εκ Ευρώ τα οποία θα είχε εκτιναχθεί σε περίπου 20 εκ Ευρώ αν είχαν εφαρμοστεί οι παρατηρήσεις των ορκωτών ελεγκτών.
Την ίδια στιγμή η Σκλαβενίτης εμφανίζει κερδοφόρα αποτελέσματα και διανέμει μερίσματα στους μετόχους της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συζητήσεις επικεντρώνονται σε ένα σύνθετο deal το οποίο θα προβλέπει αύξηση κεφαλαίου στη Βερόπουλος με συμμετοχή της Σκλαβενίτης και στη συνέχεια συγχώνευση των δύο εταιριών ώστε οι μέτοχοι της Βερόπουλος να αποκτήσουν μειοψηφικό πακέτο στη Σκλαβενίτης. Ταυτόχρονα σε επόμενο στάδιο εξετάζεται και η εισαγωγή της νέας εταιρίας στο Χρηματιστήριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σκλαβενίτης έχει 110 καταστήματα στην Αθήνα και κανένα στην επαρχία ενώ έχει προγραμματίσει να ανοίξει το πρώτο κατάστημα εκτός Αθηνών στην Κόρινθο το 2015. Ο όμιλος Βερόπουλος έχει 220 καταστήματα. Τα 91 από αυτά βρίσκονται στην περιοχή του Λεκανοπεδίου Αττικής και τα 129 σε 47 επαρχιακές πόλεις. Η σύνθεση του δικτύου της Βερόπουλος διευκολύνει την παρουσία των δύο σούπερ μάρκετ σε ολόκληρη τη χώρα.


ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ
fpress

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Είδα τους γονείς μου να καταρρέουν... Πέντε χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά»





Η Παυλίνα Βουλγαράκη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στην Καθημερινή και τη δημοσιογράφο Γιώτα Συκκά για τους γονείς της, τα "σκοτεινά χρόνια" του σκανδάλου στο οποίο είχε εμπλακεί ο πατέρας της, αλλά και την πορεία της στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Νέα τραγουδοποιός, φρέσκο πρόσωπο, με καλή φωνή που έχει ένα ιδιαίτερο γρέζι. Και επιπλέον ένα ωραίο, ευγενικό χαμόγελο. «Μοιάζεις του μπαμπά σου», της λέω προτού κουβεντιάσουμε για τον πρώτο της δίσκο, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο. «Δεν μου αρέσει καθόλου όταν μου το λένε, θέλω να μοιάζω στη μαμά», απαντά.

Η μεγαλύτερη από τα παιδιά της οικογένειας Βουλγαράκη - Πελέκη περιγράφει τον εαυτό της σαν αρχηγό της σπιτικής συμμορίας. Σκαρφάλωνε σε δέντρα, έμπαινε ώς τα 16 της σε μισογκρεμισμένα σπίτια θεωρώντας τα στοιχειωμένα, άφηνε τη φαντασία της ελεύθερη.

Οτι τραγουδάει κι έχει καλή φωνή ακουγόταν τα τελευταία χρόνια, κυρίως με τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις της στον «Σταυρό του Νότου» και σε κάποια μπαράκια. Επειτα κυκλοφόρησε το σινγκλ «Εδώ», μια ερωτική μπαλάντα. Της αρέσει το «έντεχνο ροκ με μεσογειακά στοιχεία». Τέτοια τραγούδια γράφει, αν και ακόμη μάλλον αναζητά το προσωπικό της ύφος. Είναι και στο τελευταίο έτος της Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και δεν θέλει να αφήνει εκκρεμότητες.

Οι περισσότερες κόρες πολιτικών που ασχολούνται με την τέχνη (Αγγελική Παπαθεμελή, Λένα Παπαληγούρα, Αμαλία Αρσένη) διάλεξαν το θέατρο. Για την Παυλίνα Βουλγαράκη οι στίχοι και τα ποιήματα ήταν μια διέξοδος. Καλοκαίρι του 2007, ο αδερφός της κάνει μαθήματα κιθάρας. Τότε την άκουσε ο δάσκαλός του και τη ρώτησε αν θέλει να λάβει μέρος σε ένα αφιέρωμα στον Θάνο Μικρούτσικο.«Τρελάθηκα γιατί λατρεύω τα τραγούδια του». Στη συναυλία από την ντροπή της τραγουδούσε πιο σιγά απ’ όλους. Οταν, όμως, ο συνθέτης τής είπε ότι «είναι χρέος να συνεχίσεις, όχι προς τον εαυτό σου, αλλά προς τους υπολοίπους», κόντεψε να λιποθυμήσει.

Ηταν 17 ετών κι έγραφε πολύ, στην προσπάθειά της μάλλον να ξορκίσει δικούς της δαίμονες. Παρότι μέλος ενός σχολικού ροκ συγκροτήματος, ένιωθε άβολα μπροστά στον κόσμο. «Αρχισα να έχω stage fright, τον τρόμο της σκηνής, και κοινωνικό άγχος, να παθαίνω κρίσεις πανικού και να αποφεύγω τα live».

Το 2011 αποφασίζει να κάνει μαθήματα φωνητικής και σκηνικής παρουσίας και απευθύνεται στην Κατερίνα Παπακωνσταντίνου (ανιψιά του δημοφιλούς ερμηνευτή). «Εκείνη μου πρότεινε το “Εργαστηριάκι” του Γιώργου Θεοφάνους. Ο καλύτερος μαθητής κέρδιζε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο».Ετσι γνώρισε την Ευρυδίκη στο μάθημα της stage performance. «Στο πρώτο μάθημα είχα κλειστά τα ματιά επειδή φοβόμουν να τα ανοίξω. Στο δεύτερο και σε πολλά ακόμη της είχα πλάτη. Μέχρι που ένιωσα πραγματικά ασφαλής».

Η εποχή του σκανδάλου

Το μουσικό συμβόλαιο το κέρδισε, αλλά δεν προχώρησε γιατί θεώρησε ότι«έπρεπε να βρω την καλλιτεχνική μου ταυτότητα προτού εξοικειωθώ με τη σκηνή». Επιπλέον, αισθανόταν περισσότερο δημιουργός γράφοντας μικρές ιστορίες που δεν είχε δει κανείς. «Ομως σύντομα η ζωή μού έμαθε πως ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει». Ηταν η εποχή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον πατέρα της.

«Σκοτεινά χρόνια», όπως λέει. «Εκτός απ’ τα γεγονότα που γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την πολιτική, υπήρξαν και οι συνέπειες. Πώς το αντιμετώπισε η μητέρα μου, ο πατέρας μου, μεταξύ τους, με εμάς τα παιδιά. Η φοβία που είχα με τον κόσμο υπήρχε, όμως τότε εκτροχιάστηκε το πρόβλημά μου. Είχα απομονωθεί και, όταν έβγαινα, μου ήταν δύσκολο». Η Ρωξάνη, η καλύτερή της φίλη, τη στήριζε. «Εκείνο που με τάραξε ήταν τα δικαστήρια της μητέρας μου». Τα λέει και κομπιάζει, σταματά και ξαναρχίζει με φανερό βάρος αλλά και αποφασιστικότητα. «Ο κόσμος έχει τη δική του γνώμη, εγώ τη δική μου. Αλλά πώς να πεις “είμαι αθώος”. Εκείνη δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο, αλλά είχε κάνει τα συμβόλαια του Βατοπεδίου. Αισθάνθηκα κοντά και με τους δύο. Ομως εκεί που είχα συνηθίσει τους γονείς μου να είναι άτρωτοι και δυναμικοί, τους έβλεπα να καταρρέουν. Επρεπε ως μεγαλύτερο παιδί να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου».

Ηταν η εποχή που η αυθάδεια της δήλωσης «ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό»ξεσήκωσε πολλούς. Αισθάνθηκε ποτέ να δικαιώνεται η πολύ παλαιότερη ρήση «αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα»; «Δεν τόλμησα, ούτε είχα την πολυτέλεια. Τα πράγματα ήταν τόσο εκτός ορίων εκείνη την περίοδο. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες... Ηξερα, όμως, ότι, μόλις σταθούν στα πόδια τους, θα στενοχωρηθούν και οι ίδιοι για πράγματα που μπορεί να είχαν κάνει σ’ αυτό το διάστημα». Λέει ότι δεν κρατούσε κακία για την τότε συμπεριφορά τους: «Στην εξουσία και την αδυναμία φαίνεται ο πραγματικός εαυτός».

«Το σπίτι ήταν ένα πένθος»

Στην ερώτηση αν χώρισαν, απαντάει: «Τώρα είναι καλύτερα, γιατί οι ίδιοι επαναπροσδιόρισαν τις προτεραιότητές τους. Παλιά, το σπίτι ήταν ένα πένθος. Τα φώτα ήταν πάντα σβηστά. Η μόνη μου διέξοδος ήταν η ψυχίατρός μου. Πέντε χρόνια έπαιρνα αντικαταθλιπτικά. Δεν μπορώ να πω ότι μάθαινα κάτι, ήμουν σαν ρομπότ».

Στα πρώτα της βήματα την προσέγγισαν εκείνοι του λεγόμενου εμπορικού τραγουδιού. «Είσαι όμορφη, θα χάσεις πέντε κιλά, θα κάνεις τόσα εξώφυλλα», της είπε γνωστός μάνατζερ. Στόχος της, όμως, «δεν ήταν η πίστα αλλά η σκηνή». Κι όσο κι αν έχει πολλούς οικογενειακούς γνωστούς από τον πρώτο χώρο, όπως ο Αντώνης Ρέμος που «τον γνωρίζω και τον θαυμάζω», εκείνη λατρεύει τον Γιάννη Αγγελάκα και τον εύστοχο λόγο του. Της αρέσει ο Γιάννης Χαρούλης, «πεθαίνει» για τον Παύλο Σιδηρόπουλο, θαυμάζει την πένα της Λίνας Νικολακοπούλου αλλά και τη ροκ πλευρά της Ευρυδίκης και του Κοργιαλά.

Στην αρχή, πολλοί ήταν επιφυλακτικοί μαζί της στις λάιβ βραδιές. Ακόμη και κάποιοι καλλιτέχνες «που με πλησίασαν μόνοι τους, όταν μάθαιναν το όνομά μου, “την έκαναν”». Οταν ο πατέρας μου ήταν στα πρωτοσέλιδα και νόμιζαν ότι έχει τα εκατομμύρια των εκατομμυρίων, έβλεπαν εμένα να δουλεύω στον “Σταυρό του Νότου” 6-7 ώρες για 50 ευρώ. Και νόμιζαν ότι τους κορόιδευα».

Την ίδια εποχή βγήκε και η φίλη της στο Δημοτικό Αμαλία Αρσένη στο θέατρο, αλλά ήταν αλλιώς. «Ο πατέρας μου δεν ήταν απλώς ένας πολιτικός, ήταν στο νούμερο τρία που θεωρούσε ο κόσμος ένοχο».

Κάπου εκεί μου ξεφουρνίζει: «Δεν ασχολούμαι με την πολιτική και δεν ψήφισα ποτέ μου Ν.Δ.». Το λέει παθιασμένα δηλώνοντας σχεδόν με παιδικότητα: «Στις εκλογές ψήφισα Στέφανο Μάνο». Φυσικά και επηρεάστηκε από το σπίτι της, αλλά: «Ηθελα να τα πάρω από την αρχή. Στη ΔΑΠ ήμουν κατά λάθος, με γράψανε. Οταν μπήκα στο πανεπιστήμιο, μου λέει ο πατέρας: “Πήγαινε, βρε παιδί μου, σε μια συνέλευση, τόσος κόσμος μας στηρίζει από κει”. Πήγα, παρακολουθούσα επί ώρες και στο τέλος χειροκρότησα το λόγο μιας κνίτισσας». «Τι κάνεις;» ρωτούσε έντρομος μετά ο πατήρ Βουλγαράκης.

Σε εκείνον όμως οφείλει την ευελιξία να μπορεί να πηγαίνει από το ένα μουσικό είδος στο άλλο. «Ξυπνούσε στις πέντε το πρωί και από τις επτά άρχιζαν στο σπίτι οι μουσικές. Μποτσέλι, Κάλλας, Ξυλούρης, Πάριος, Ρέμος, Μπιτλς, Τερζής. Τα πιο ετερόκλητα ακούσματα», λέει με αγάπη.

Ερωτικές μπαλάντες

Τα τραγούδια της είναι ερωτικές μπαλάντες, αλλά μου δείχνει στο κινητό της το «Ανθρωποι μόνοι» για να με πείσει ότι οι στίχοι της έχουν κοινωνικές αναφορές. Η ομάδα της τής συνέστησε να μην το συμπεριλάβει στον πρώτο της δίσκο. «Το είχα γράψει όταν η μητέρα μου ήταν στα δικαστήρια. Το έβγαλα από το cd γιατί κατανοώ αυτό που μου λένε. Δεν μπορεί όλη η Ελλάδα να έχει μια άποψη για τη μητέρα μου κι εγώ να τραγουδάω “σε έναν κόσμο τόσο άδειο, μάνα, δώσε μου κουράγιο”. Είναι προκλητικό». Κάποια στιγμή θα τα βγάλει κι αυτά. «Είναι άλλωστε κομμάτι του εαυτού μου». Οπως το «Εδώ» (Cobalt Music) που σκηνοθέτησε ο Στέφανος Σιταράς και τη δείχνει να περπατάει ξυπόλυτη στην πόλη. «Οταν δεν αντέχω τα τακούνια, γυρίζω ξυπόλυτη. Οσο για στίχους, γράφω μόνο τα βράδια, ποτέ από εικόνες, παρά μόνον από βιώματα. Εχω πολλά απ’ αυτά».

Αποκαλύφθηκε η πρόσοψη του ταφικού μνημείου



Νέα ευρήματα απέφεραν οι ανασκαφικές εργασίες που συνεχίζονται στο ταφικό μνημείο στονΤύμβο Καστά στην Αμφίπολη από την ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, με την αφαίρεση των λιθόπλινθων από τον τοίχο σφράγισης, αποκαλύφθηκε σχεδόν ολόκληρη η πρόσοψη του ταφικού μνημείου, που αποτελεί μία εξαιρετικά πρωτότυπη σύνθεση για την αντίστοιχη αρχιτεκτονική του τύπου του μακεδονικού τάφου, του τελευταίου τετάρτου του 4 π.Χ αιώνα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η πρόσοψη έχει διάκοσμο που δεν διαφέρει από τους πλευρικούς τοίχους, με νωπογραφία που μιμείται τον ευρύτερο μαρμάρινο περίβολο.
Το μέγιστο άνοιγμα ανάμεσα στις παραστάδες, ανέρχεται στο 1,67μ. και η τυπολογία υποδεικνύει, ότι δεν υπήρξαν θυρόφυλλα, αλλά πρόκειται για απλό άνοιγμα εισόδου.

Επίσης, με την συνέχιση της αφαίρεσης των χωμάτων, στο εσωτερικό του προθαλάμου, εμφανίστηκε κάτω από το μαρμάρινο ιωνικό επιστύλιο, ένθετη μαρμάρινη επένδυση, από ορθοστάτες, καθ όλο το μήκος των πλευρικών τοίχων.

Σε απόσταση 6μ. από το άνοιγμα της εισόδου αποκαλύφθηκε το άνω μέρος μαρμάρινου διαφραγματικού τοίχου, ελλειπούς κατά τμήμα του αριστερού μέρους του. Ενώ πίσω από αυτόν διακρίνονται δύο ακόμη χώροι.

Επί του διαφραγματικού τοίχου αποκαλύπτεται, επίσης, μαρμάρινο επιστύλιο με γείσο, όμοιο του αντίστοιχου του ιδίου περιβόλου, το οποίο φέρει διάκοσμο με οκτάφυλλους ανάγλυφους ρόδακες, στο ύψος του επιστυλίου των πλευρικών τοίχων.

Ενώ αναμένεται να υπάρχει και δεύτερη είσοδος που οδηγεί στο εσωτερικό του μνημείου.

Τα χώματα του χώρου που δημιουργείται όπισθεν της θύρας, θα αφαιρεθούν στις επόμενες μέρες, εφόσον το επιτρέψουν οι εργασίες στερέωσης και συντήρησης στα σημεία, που έχουν αποκαλυφθεί.

Οι νέες φωτογραφίες που διένειμε το Υπουργείο Πολιτισμού











ΣΑΛΟΣ με 40αρα Πατρινιά που πρωταγωνιστεί σε ροζ βίντεο...


Έναν πραγματικό εφιάλτη βιώνει εδώ και μερικές μέρες μια γυναίκα από την Πάτρα που είδε τις προσωπικές της στιγμές να κάνουν το γύρο του ίντερνετ...
Η γυναίκα, πολύ εντυπωσιακή στην εμφάνιση, που υπολογίζεται ότι είναι γύρω στα 40, σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να εγκαταλείψει τη χώρα και να μεταναστεύσει στην Αμερική για να γλιτώσει από την κατακραυγή.

Το επίμαχο -και αυστηρώς ακατάλληλο- βίντεο, διάρκειας 6 λεπτών, βου έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο, έχει αυτή τη στιγμή πάνω από 500.000 "χτυπήματα" και είναι από τα πλέον δημοφιλή που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Η γυναίκα, που μάλλον είναι παντρεμένη, επιδίδεται σε ανελέητο σεξ με τον εραστή της μέσα σε εργασιακό χώρο και το "γύρισμα" έχει γίνει πριν από 2 χρόνια.

Πριν λίγες μέρες το βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα, πιθανόν από τον άνδρα-πρωταγωνιστή της "ταινίας" δημιουργώντας μεγάλα προβλήματα στην προσωπική ζωή της "άτυχης" γυναίκας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, το "θύμα" σκέφτεται να κινηθεί νομικά για τη δημοσίευση του βίντεο, ενώ η γυναίκα δέχεται πιέσεις από τα συγγενικά της πρόσωπα να εγκαταλείψει τη χώρα για να ξεπλύνει την ντροπή.

Τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς



Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Από τις 26 έως και τις 28 Αυγούστου θα γίνουν οι ενστάσεις των γονέων των οποίων οι αιτήσεις έχουν απορριφθεί και θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ενστάσεις στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ, διορθώνοντάς τες και αποστέλλοντας τα συμπληρωματικά δικαιολογητικά. Τέλος του μήνα θα οριστικοποιηθούν οι οριστικοί πίνακες.

Μετά την επεξεργασία των ενστάσεων, θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα και στις 30-31 Αυγούστου οι γονείς θα γνωρίζουν σε ποιους παιδικούς σταθμούς θα στείλουν τα παιδιά τους μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής».

Πατήστε εδώ για να δείτε τους καταλόγους

Δεν θα πιστέψεις ποια τραγουδίστρια παραδοσιακής μουσικής… έχει αυτό το κορμί! [photos]

Μπορεί το ρεπερτόριο της να είναι πιο παραδοσιακό, αλλά... το κορμί της θα μπορούσε να κολάσει και άγιο.

Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Φορά ένα κοραλί μπικίνι και περπατά στην παραλία στην Ακράτα και τα σχόλια από τους θαυμαστές της ήταν μόνο κολακευτικά…

Η Ιωάννα Λεγάκη πέρα από φωνή διαθέτει καιι ένα καλλίγραμμο κορμί. Και πώς να μην είναι αφού τα χρόνια περνούν και η Ιωάννα διατηρείται σε φόρμα! Αυτό το διάστημα κάνει εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.





Δυο κορίτσια πήγαν να κάνουν μια φάρσα σε ένα αγόρι… και έγινε κάτι που δεν το περίμεναν!





Ένα πολύ αστείο βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου αυτή την στιγμή με δυο κορίτσια που «παίζουν» εν ώρα μαθήματος προσπαθώντας να πειράξουν το αγόρι από πίσω τους.



Ξαφνικά όμως και περίεργο έγινε που τις έκανε να σκάσουν στα γέλια προκαλώντας έτσι την περιέργεια του αγοριού.
Το βίντεο είναι 100% αληθινό.

Δείτε τι έκανε αυτός ο άντρας όταν βρέθηκε μπροστά σε ένα τρομακτικό ατύχημα!



Πραγματικά ο άνθρωπος αυτός είναι ήρωας.Και φυσικά για αυτό τον λόγο το βίντεο που θα δείτε κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου

Δείτε την ηρωική του προσπάθεια να σώσει συνανθρώπους

Πανικός στα sosial με το τρομακτικό βίντεο που δείχνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ έντομο να σκαρφαλώνει σε πολυκατοικία στη Ρωσία! Πρέπει να το δείτε…



Απίστευτες καταγγελίες για τον άντρα της Καγιά: «Άνοιξε μ*ρή π**τσαβ**ρα από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα»


Απίστευτες καταγγελίες εξαπολύει εναντίον του συζύγου της Βίκυς Καγιά, Ηλία Κρασσά, η πρώην σύζυγός του, Λίλα Μπάρλα.


Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Μπάρλα κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του Κρασσά, με αφορμή έναν διαπληκτισμό της μαζί του στις 28 Ιουλίου 2014, δέκα ημέρες δηλαδή μετά τον κρυφό γάμο του με τη Βίκυ Καγιά.

Η πρώην σύζυγος του επιχειρηματία καταγγέλλει ότι την επισκέφθηκε απροειδοποίητα στο σπίτι και εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να δει ποιος της χτυπούσε το κουδούνι και εκείνος άρχιζε να φωνάζει «άνοιξε μ#ρή π#τσ#βούρα, γ@@@@, από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα», σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Μπάρλα.

Και προσθέτει: «Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος, με πλήρη αναισθησία, απαντούσε πρ0στυχα… όταν του είπα να σεβαστεί το γεγονός ότι είμαι μητέρα των παιδιών του μου απάντησε «στα αρ@@@@ μου αν είσαι μάνα των παιδιών μου, εγώ σαν υπάλληλο σε βλέπω μ#ρή, σε πληρώνω για να τα μεγαλώσεις, θα σε λιώσω εγώ, να μου το θυμηθείς και όποτε θέλω μπορώ να σου πάρω την επιμέλεια γιατί έχω χρήματα»».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Λίλα Μπάρλα καταφεύγει στη Δικαιοσύνη, καθώς κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου τους είχε καταγγείλει βίαιη συμπεριφορά και ξυλοδαρμό.

Σύκο: Το πολύτιμο για την υγεία μας φρούτο του Αυγούστου


Το σύκο είναι ένα φρούτο που απολαμβάνουμε όλο το χρόνο, στην αποξηραμένη του μορφή, ως σνακ ή ως συστατικό που δίνει γλυκιά γεύση στα πιάτα ή τις σαλάτες μας.


Ωστόσο, προς...

το τέλος του καλοκαιριού, έχουμε την ευκαιρία να το καταναλώσουμε και φρέσκο. Πρόκειται για ένα φρούτο με χαρακτηριστική γλυκιά γεύση και υφή, πλούσιο σε πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Τα σύκα είναι μια πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και γι’ αυτό το λόγο συστήνονται συχνά για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Επιπλέον είναι πλούσια σε κάλιο, το οποίο βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης, ενώ περιέχουν και μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο. Η διατροφική αξία του σύκου οφείλεται και στις αντιοξειδωτικές ουσίες που περιέχει. Ειδικότερα, οι ποικιλίες σύκων με έντονη κόκκινη σάρκα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες.

Όσον αφορά το θερμιδικό περιεχόμενο, δύο μέτρια σύκα (περίπου 100 γραμμάρια) αποδίδουν γύρω στις 75 θερμίδες και μπορούν, πάντα με τον κανόνα του μέτρου, να αποτελέσουν κομμάτι μιας ισορροπημένης διατροφής.

Τέλος, επειδή τα σύκα έχουν ελαφρώς υψηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα σε σχέση με άλλα φρούτα, καλό θα ήταν να καταναλώνονται με μικρότερη συχνότητα από άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι απαγορεύονται. Επίσης, άτομα που πάσχουν από διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος όπως σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή κολίτιδα, θα πρέπει να τα καταναλώνουν με προσοχή, καθώς τα σπόρια που περιέχονται στον καρπό ενδεχομένως να προκαλέσουν ενοχλήσεις.

http://www.tragiko.net/

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ