Απίστευτα σκηνικά σε πανηγύρι στην Πάτρα -Εσπαγαν τις σαμπάνιες στην πίστα γιατί ..... [εικόνες]



Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε πανηγύρι στον Απιδεώνα Αχαΐας με τους θαμώνες να πετάνε σωρηδόν λουλούδια και να ανοίγουν τη μια πίσω από την άλλη τις σαμπάνιες στην πίστα. Ή μάλλον να τις... σπάνε.




Σύμφωνα με το skaipatras.gr οι σερβιτόροι δεν προλάβαιναν να ανοίγουν τις σαμπάνιες που παράγγελναν οι θαμώνες για τον τραγουδιστή Σπύρο Πανταζόπουλο που τους διασκέδαζε, με αποτέλεσμα να τις... σπάνε πάνω στην πίστα.
Οι εικόνες σχολιάστηκαν ιδιαίτερα καυστικά στα social media...











Δείτε το πιο ΕΠΙΚΟ προφιλ στο Facebook!




Έχει περάσει την εικόνα του προφίλ της σε άλλο επίπεδο…



Η Νίκι φαίνεται πως έχει μεγάλη έμπνευση κάθε φορά που αλλάζει φωτογραφία προφιλ ή εξωφύλλου.
Με τον τρόπο αυτό καταφέρνει να τις προσαρμόζει ανάλογα στο προφίλ της!
Δείτε τη










Θαλάσσιο τέρας ξεβράστηκε σε παραλία [Εικόνες]



Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει για τι ακριβώς πρόκειται. Ακόμα και οι θαλάσσιοι βιολόγοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά!



Μία οικογένεια από τη Βρετανία σοκαρίστηκε στην κυριολεξία, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με το σκελετό ενός παράξενου πλάσματος που το είχε ξεβράσει η θάλασσα στην παραλία όπου έκαναν βόλτα.
Η οικογένεια αποφάσισε να πάρει το σκελετό σπίτι προκειμένου ο 10χρονος γιος τους να το δείξει στους φίλους του.
Φρόντισαν βέβαια να ανεβάσουν τη φωτογραφία του τέρατος στο facebook προκειμένου να το δουν οι φίλοι τους και να τους πουν τι θα μπορούσε να είναι.
Η μητέρα δήλωσε :
«Υποθέσαμε ότι για να το ξεβράσει η θάλασσα θα ήταν κάποιο είδος ψαριού αλλά μάλλον κάνουμε λάθος. Αν και το παιδί μας έχει τρελαθεί με το σκελετό, θα πρέπει να τον απομακρύνουμε γρήγορα από το σπίτι γιατί μυρίζει πολύ άσχημα.»
Θαλάσσιοι βιολόγοι και εμπειρογνώμονες που είδαν το σκελετό, δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς είναι ενώ μόνο ένας επιστήμονας ισχυρίζεται ότι τοθαλάσσιο τέρας είναι ενδεχομένως τα «απομεινάρια» ενός καλκανόβατου, δηλαδή ενός ελασμοβράγχιου οργανισμού.
Δείτε τις εικόνες με το θαλάσσιο τέρας:





Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω πού πρέπει να πας διακοπές!





Ηρεμία ή έντονη ζωή; Θάλασσα ή βουνό; Το ζώδιό σου ξέρει.





Κριός
Αγαπά την αδρεναλίνη και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πεταχτεί για ένα θαλάσσιο σπορ την ώρα που κάνετε ηλιοθεραπεία ή ακόμα χουζουρεύετε στο κρεβάτι. Είτε γυναίκες είτε άντρες, οι Κριοί θέλουν να γυρίζουν τα νησιά, να πηγαίνουν σε απόμερα μέρη για περιπέτειες, πεζοπορία ή κολύμπι. Τους ταιριάζουν η Σαμοθράκη ή η Μήλος.



Ταύρος
Δεν μπορεί την ταλαιπωρία, δεν αντέχει την περιπέτεια, δεν θέλει πολύ να περπατά. Θέλει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, καλό φαγητό και ρομάντζο. Του ταιριάζουν νησιά όπως η Κέρκυρα, η Αστυπάλαια, αλλά και η Μύκονος, για τις μέρες που νιώθει κοσμοπολίτης.

Δίδυμοι
Θα επιλέξει έναν προορισμό με πολλές εναλλακτικές και πολλά αξιοθέατα, για να μπορεί, αν αλλάξει γνώμη, να έχει πολλά να κάνει. Γι' αυτό προτιμά τα μεγάλα νησιά, που έχουν πολλά μαγαζιά, θερινά σινεμά, μικρά φεστιβάλ και συναυλίες: Χίος, Πάρος, Ρόδος.

Καρκίνος
Δύσκολα θα βγει από το καβούκι του και θα προτιμούσε να πηγαίνει σε γνωστά μέρη, για να νιώθει οικεία. Αγαπά τη θάλασσα και θα προτιμήσει να πάει με πλοίο, για να την απολαύσει. Θα του ταίριαζαν οικογενειακά νησιά, όπως η Λευκάδα ή η Ιθάκη.

Λέων
Θέλει να δει μουσεία, αξιοθέατα και μνημεία, αλλά θα θελήσει να περάσει και μερικές ώρες σε spa. Θέλει σίγουρα αυτοκίνητο, για να μη νιώθει περιορισμένος. Θα του ταίριαζε η Τήνος ή η Κρήτη.

Παρθένος
Παραμένει γερά στερεωμένος στις ρίζες του και θα προτιμούσε κάτι που να θυμίζει Αρχαία Ελλάδα: Νάξος και Δήλος είναι ιδανικοί προορισμοί.

Ζυγός
Θέλει να δει πολλά πράγματα, θέλει να δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερες τοπικές νοστιμιές, θέλει άνεση και ηρεμία. Αγαπά τη φύση και του αρέσουν τα νησιά που έχουν πράσινο και καθαρές παραλίες. Ένα ταξίδι ως την Κω ή τη Σάμο θα ήταν ενδιαφέρον για τον Ζυγό!

Σκορπιός
Στις διακοπές θέλει να κλείνει το κινητό του και να έχει στη διάθεσή του μία ιδιωτική πισίνα ή μία ιδιωτική παραλία. Θέλει να περπατήσει τη χώρα του νησιού και να αγοράσει πολλά σουβενίρ. Του αρέσουν τα μικρά νησιά και προτιμά να μην έχει αυτοκίνητο. Θα λατρέψει τα Κουφονήσια.

Τοξότης
Έχει τρομερή ενέργεια: το πρωί παίρνει το δισάκι του και ανεβαίνει σε βουνά, ενώ το βράδυ χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως στα μπαράκια. Φλερτάρει πολύ, χορεύει ακόμη περισσότερο, σκοπεύει να περάσει καλά. Του αρέσει το κάμπινγκ και εύκολα παρασύρεται για οποιαδήποτε τρέλα. Του πάνε νησιά όπως η Ίος.

Αιγόκερως
Λάτρης της φύσης, του αρέσει να γνωρίζει το μέρος που θα πάει και διαβάζει οδηγούς, αντλώντας πληροφορίες από το Ίντερνετ. Μπορεί βέβαια να μην κλείνει το κινητό του ή να πάρει μαζί του υπολογιστή για να εργαστεί τις «νεκρές ώρες» της ημέρας. Θέλει ηρεμία. Θα απολαύσει τη Σίφνο ή τη Φολέγανδρο.

Υδροχόος
Δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποφάσεις, οπότε θα περιμένετε μέχρι τελευταία στιγμή! Δεν μπορεί να κάνει κάτι χαλαρό, θέλει να έχει πολλά να διηγηθεί όταν γυρίσει, οπότε ετοιμαστείτε για extreme sports και πολλή ενέργεια. Διασκέδαση, αλλά και κούραση για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του. Του ταιριάζουν νησιά όπως η Κέα.

Ιχθείς
Θέλουν ησυχία και φύση. Ελεύθερο κάμπινγκ και μουσική. Κύματα και παραλίες. Έτοιμοι για Ανάφη!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ 12ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΧΕΝΑΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ...



Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών οδηγήθηκε ένα 12χρονο κορίτσι μετά από τατουάζ χένας που έκανε στο χέρι.

Oι χρωστικές ουσίες έφυγαν όμως το δέρμα υπέστη αλλεργική αντίδραση !
Στο σημείο όπου ήταν η χένα το δέρμα έχει υποστεί οίδημα και άμεσα έπρεπε να χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.
Στην Κρήτη ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν παντού πλανόδιοι οι οποίοι κάνουν τατουάζ χένας. Ακόμη και στις παραλίες του νησιού μπορεί κανείς να τους βρει.
Ωστόσο τα προϊόντα αυτά δεν είναι ελεγμένα με αποτέλεσμα να είναι και επικίνδυνα!
Αν και η χένα είναι φυτικό προϊόν, προστίθεται σε αυτήν, μεγάλη συγκέντρωση χρωστικών ουσιών για να επιτευχθεί το έντονο μαύρο χρώμα του τατουάζ και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτές οι ψηλές συγκεντρώσεις χρωστικών πυροδοτούν τις αλλεργικές αντιδράσεις.
Σύμφωνα με τον ΕΟΦ η μαύρη χένα που αφήνει έντονο μαύρο χρώμα -και όχι γκρι- και διαρκεί περισσότερες από 2 ημέρες θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνη. Τι περιέχει λοιπόν η μαύρη χένα που την κάνει τόσο βλαβερή για την υγεία μας;
Όπως επισημαίνει ο ΕΟΦ έχει τη χημική ουσία P-Phenylenediamine, ουσία ιδιαίτερα επικίνδυνη που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες και χρόνιες αλλεργικές αντιδράσεις οι οποίες εκδηλώνονται με φαγούρα και ερυθρότητα , κηλίδες και φουσκάλες στο δέρμα, που με τον καιρό επουλώνονται και εξαφανίζονται.
Ο λόγος που χρησιμοποιείται το χημικό αυτό συστατικό στις βαφές είναι για να δίνει πιο έντονο, σκούρο χρώμα στα τατουάζ και με μεγαλύτερη διάρκεια.
Πάντως σε αρκετές πάντως περιπτώσεις οδηγούν σε πιο μόνιμες δερματικές βλάβες, όπως αποχρωματισμό και ουλές στο δέρμα. Ωστόσο κάποια άτομα μπορεί να αποκτήσουν μόνιμη ευαισθησία σε αυτές τις ουσίες και να αναπτύξουν αλλεργική, εξ επαφής, δερματίτιδα. Εφόσον έχουν ευαισθητοποιηθεί, δημιουργείται, δια βίου, ευπάθεια σε αυτές τις ουσίες.

ΒΟΜΒΑ στην TV: Κωστόπουλος - Μπαλατσινού πάνε πακέτο στον...

Και ενώ ακούγονταν ότι ο Πέτρος κωστόπουλος θα έκανε βραδινή εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι,
ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Παντού» φέρνει την ανατροπή!..

Σύμφωνα με την εκπομπή ο Γιάννης Λάτσιος σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο του πρότεινε να είναι κριτής στοDancing with the Stars, μιας και η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα βρίσκεται στη θέση του κριτή.

Η Τζένη Μπαλατσινού ενδέχεται να χορέψει στο εν λόγω σόου και το επόμενο εξάμηνο να κάνει την εκπομπή που επιθυμεί!

Πηγή

ΤΡΟΜΟΣ στις ελληνικές θάλασσες!!! Έπιασαν ΚΑΡΧΑΡΙΑ εξήντα κιλών!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ρεπορτάζ...


Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο ψαράς από την Κομοτηνή, το ότι ένας..


καρχαρίας 1,5 περίπου μέτρου και βάρους 60 κιλών έπεσε στα δίχτυα του ανοιχτά του Θρακικού Πελάγους.

Ο ψαράς κατάφερε να τον περισυλλέξει και στη συνέχεια να τον εκθέσει σε γνωστό ψαράδικο της περιοχής, όπου έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστος. Δεν ήταν λίγοι αυτοί, μάλιστα, που έσπευσαν να φωτογραφίσουν τον καρχαρία.

Πολύ σπάνιο είδος

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο είδος καρχαρία, που συναντάται στο Αιγαίο και ονομάζεται “σμπρίλιος” και ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, μιας και διαθέτει διπλή σειρά δοντιών και η φόρα τους είναι προς τα μέσα.

Τα ψάρι τεμαχίστηκε και διατέθηκε προς πώληση, ενώ ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, τόσο για τον ψαρά, όσο και για τους κατοίκους της περιοχής, που είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά ή να το... γευτούν.
Πηγή: Thrakitoday

ΘΡΗΝΟΣ στον χώρο της δημοσιογραφίας! Γνωστός δημοσιογράφος έφυγε ξαφνικά από την ζωή...




Η οικογένεια του Πρώτου Θέματος, θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που εργαζόταν για 9 χρόνια μαζί της.


Ο Σταύρος Κατόπης έφυγε από τη ζωή χθες το μεσημέρι, ύστερα από μάχη που έδινε για τη ζωή του. Στην οικογένεια του ΘΕΜΑτος μπήκε από το δεύτερο μήνα κυκλοφορίας της εφημερίδας και ήταν από τους πλέον αγαπητούς συναδέλφους.

Η απώλειά του οδυνηρή τόσο για την οικογένειά του, όσο και για τους φίλους και συναδέλφους του. Πάλεψε πολύ, τα τελευταία πέντε χρόνια και όλοι όσοι τον έβλεπαν μιλούσαν για ένα μαχητή της ζωής, που ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε και πάντα αγωνιζόταν.

Η κηδεία του αγαπημένου μας Σταύρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 18.30 στο νεκροταφείο Βύρωνα. Καλό ταξίδι Σταύρο




Τους ξεφτίλισε: Διαβάστε το ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ του Περρή σε Καινούργιου - Σταματόπουλο!

Το Καλοκαίρι Παντού έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα, με την Κατερίνα Καινούργιου και τονΠαύλο Σταματόπουλο στο «τιμόνι» της παρουσίασης...

Ο Βαγγέλης Περρής μέσα από την στήλη του Autocue, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ρίχνει τα «πυρά» του στους δύο παρουσιαστές, σχετικά με το conceptτης εκπομπής.


«Πόσες ιδέες μπορεί να υπάρξουν για να γίνει ένα ανάλαφρο μαγκαζίνο; Από τις άπειρες που μπορεί να φανταστεί και ο πιο άσχετος, τα κανάλια, οι παραγωγοί και οι παρουσιαστές επιλέγουν μία μόνο συνταγή.

Ένα κορίτσι κι ένα αγόρι που αλληλοπειράζονται εξαντλώντας το αστείο «εγώ είμαι ο βασικός οικοδεσπότης» που πρωτοακούσαμε στη δεκαετία του ’90, έναν μακροσκελέστατο σχολιασμό των ρούχων που «τσακώσαμε να φορούν οι επώνυμοι» (μπλιαχ!), αποκλειστικές πικραμένες δηλώσεις του πικραμένου Αρναούτογλουκατά των τηλεκριτικών που έτσι και τους πετύχει αλίμονό τους (θα τους αγκαλιάσει και θα πει ότι παραποιήθηκαν οι απόψεις του) και κοντινά πλάνα σε τροφαντά οπίσθια πότε για να ντυθεί το θέμα του επερχόμενου «μίνι καύσωνα» και πότε για να μάθει το κοινό τις νέες μεθόδους απολέπισης.

Έτσι, όσοι βλέπουν το Παντού καλοκαίρι του Alpha νομίζουν ότι είναι κάποιο παλιό πρόγραμμα σε επανάληψη και ίσως έτσι να δικαιολογείται η κάπως χλιαρή αποδοχή του», έγραψε χαρακτηριστικά.
Εσείς συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψή του;

Πηγή

Θα πάθετε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ μόλις δείτε τον μισθό του Γιώργου Λιάγκα

Άραγε πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στον ANt1 "Το Πρωινό";
Ο καλεσμένος του πριν από καιρό Νίκος Μαστοράκης του είπε: "Εσύ παίρνεις κάπου 25.000 ευρώ το μήνα, απ' οτι ξέρω" και τότε ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας πλάκα του είπε στον αέρα της εκπομπής του "55.000 ευρώ" .



Ο Νίκος Μαστοράκης συνέχισε: "Α, 25 ήταν στο Mega! Kαι ο Γιώργος γελώντας είπε «Όχι 55 παίρνω, χωρίς τα μπόνους και τη Φαίη»!

Πηγή

Τζούλια Αλεξανδράτου: Eπέστρεψε στην Ελλάδα και πρoκαλεί ξανά! [photo]


Αυτό το κορίτσι είναι σκέτη πρόκληση όταν παρουσιάζεται με ρούχα στην παραλία… E, σκεφτείτε τώρα, που είναι …σχεδόν γυμνή!


Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει στην Ελλάδα η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» με ένα μαγιό που δεν κρύβει ούτε τα απαραίτητα.!!!




Δείτε τη φωτογραφία της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:





Πηγή

Ποια είναι η ελληνίδα τραγουδίστρια με το «καuτό» σοκολατένιο κορμί;







Τις διακοπές της ξεκίνησε η όμορφη τραγουδίστρια και όπως φαίνεται το απολαμβάνει. Η τραγουδίστρια «ανέβασε» στα social media μια φωτογραφία της από την Κρήτη όπου βρίσκεται αυτές

τις μέρες και «κόλασε» τον ανδρικό πληθυσμό με το μαυρισμένο κορμί της.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου.




http://www.govastileto.gr

Το «καuτό» σορτσάκι της Naomi Campbell που αναστάτωσε την Ίμπιζα! Δείτε φωτογραφίες






Τα βλέμματα όλων καρφωμένα στα «μαύρη γαζέλα»! Τις διακοπές της συνεχίζει το supermodel στηνΊμπιζα. Με ελάχιστο μακιγιάζ και με σούπερ μίνι τζιν σορτσάκι «τσάκωσαν» οι παπαράτσι την

44χρονη Naomi Campbell να κάνει βόλτες μέρα μεσημέρι. Μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο και με απλό look που θυμίζει τουρίστα, η Naomi μαγνήτισε τα βλέμματα με τα ατελείωτα πόδια της.








http://www.govastileto.gr/

Ξαφνική αποχώρηση: Οι πραγματικοί λόγοι για το επαγγελματικό διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα






Το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι η αγαπημένη εποχή του Γιώργου Λιάγκα για να τελειώνει τις συνεργασίες του και να ετοιμάζει ύστερα από ώριμη σκέψη τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.



Έτσι, μετά την περσινή αποχώρησή του από το Μεγάλο Κανάλι και την ένταξή του στο δυναμικό του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο παρουσιαστής ξαναχτυπά την ίδια ακριβώς περίοδο, τελειώνοντας ξαφνικά την μακροχρόνια και άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον Real Group.



Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει πως ο ίδιος δεν ανήκει πια στον ραδιοφωνικό σταθμό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία του εκπομπή και στο τέλος της αποχαιρέτησε τους ακροατές που σταθερά τον άκουγαν, τα τελευταία έξι χρόνια, δηλώνοντας πως όλα είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή κλείνει.



Το ίδιο όμως θα συμβεί και με το editorial του στην εφημερίδα, το οποίο θα συνεχίζει να γράφει μέχρι το τέλος του Αυγούστου.



Ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Αυτό αναμένεται να γίνει σε πολύ γνωστή εκπομπή τις επόμενες ημέρες… Σύμφωνα με πληροφορίες όμως το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ πιεσμένο, λόγω των αυξημένων πια υποχρεώσεών του μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.



Έτσι λοιπόν στο εξής θα δώσει όλη την προσοχή του στα τηλεοπτικά του projects και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του.






Οι λόγοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com δεν έχουν καμία σχέση με οικονομικές διαφορές, όπως γράφτηκε, απλά, ο δημοσιογράφος θέλει να αφοσιωθεί στην εκπομπή του στην τηλεόραση, αλλά και στην ανάπτυξη του σάιτ που διατηρεί με την Φαίη Σκορδά.

Πηγή: peoplegreece

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/7







Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr


ΚΡΙΟΣ



Μετά από αρκετές μέρες στην ενέργεια και τη δράση, νιώθεις την ανάγκη να ηρεμήσεις γιατί οι μπαταρίες σου είναι σχεδόν άδειες και χρειάζεσαι επειγόντως να τις «φουλάρεις». Άλλωστε σε περιμένουν μεγάλες στιγμές και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Παρ' όλο όμως που σκέφτεσαι ότι ένας ύπνος σου χρειάζεται περισσότερο απ' όλα, τελικά πάλι σε... δουλειά θα βρεθείς με το ταίρι σου ή με ένα άτομο που σου αρέσει.



ΤΑΥΡΟΣ



Είσαι σχετικά στα καλά σου σήμερα και οι χαλαροί ρυθμοί της ημέρας συμβαδίζουν αρκετά με τους δικούς σου. Χρειάζεσαι αυτή την ηρεμία για να έχεις καθαρή εικόνα των πραγμάτων για να αποφασίσεις τι θέλεις και πως θα κινηθείς από δω και πέρα στα ερωτικά σου. Ίσως κάποιοι φίλοι σου βρεθούν δίπλα σου ή θα αποζητήσεις εσύ τη συντροφιά τους προκειμένου να συζητήσεις μαζί τους κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ



Αρκετά ευαίσθητος/η είσαι σήμερα κι ίσως κάποια θέματα ξυπνήσουν την συναισθηματική σου πλευρά. Αυτή σου η στάση θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου που μάλλον θα το ξενίσει γιατί σε έχει συνηθίσει πολύ πιο ανέμελο/η και χαλαρό/η και θα χαρεί με αυτή σου την αλλαγή. Δεν αποκλείεται κιόλας να γίνει η αφορμή για μια ειλικρινή και εκ βαθέων κουβέντα μεταξύ σας που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις την ανάγκη σήμερα μιας ζεστής αγκαλιάς.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Μια συζήτηση σήμερα με το ταίρι σου ίσως λύσει ένα μυστήριο που υπήρχε και σου δημιουργούσε αμφιβολίες γιατί δεν ήξερες πώς να εκλάβεις κάποια πράγματα από την πλευρά του. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια και κάποια παράπονά του ή συναισθήματα που προσπαθούσε να διαχειριστεί και γι' αυτό είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντί σου. Καλά θα κάνεις πάντως να ακούσεις με προσοχή αυτά που θα σου πει και να μην τα πάρεις προσωπικά.



ΛΕΩΝ



Οι ρυθμοί σου έχουν πέσει κάπως σήμερα, σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες ημέρες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα λείψει ο αισθησιασμός και το ρομαντικό πνεύμα από τη ζωή σου και ίσως υπάρξει ένα άτομο που θα το ενισχύσει. Θα σε φλερτάρει με στυλ, θα έχει τακτ, μάλλον θα κολλήσεις μαζί του και θα νιώσεις πως είναι να πετάς στα σύννεφα. Αν είσαι σε σχέση, σε περιμένει μια όμορφη και άκρως ερωτική βραδιά για δύο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται να σε ξεκουράσει, να σε χαλαρώσει και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για να τονώσεις συναισθηματικά τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Να δώσεις αλλά και να πάρεις αγάπη, στήριξη και φροντίδα και να ξαναθυμηθείς ό, τι σας ενώνει. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως κάποιο άτομο με κουλτούρα ή χαμηλών τόνων σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θελήσεις να αποκτήσεις περισσότερες επαφές μαζί του.



ΖΥΓΟΣ



Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει καταπραϋντικά και χαλαρωτικά πάνω σου μετά από την έντονη συναισθηματική έξαρση που βίωσες τις προηγούμενες ημέρες και έτσι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις αλλά και να σκεφτείς τι θέλεις και τι σου λείπει από την προσωπική σου ζωή. Πιθανόν η θεώρησή σου να είναι εμπλουτισμένη με αρκετή χρυσόσκονη και σε αποχρώσεις του ροζ ή να μην έχει και πολύ σχέση με την πραγματικότητα και να ψάχνεις το ιδανικό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Εκμεταλλεύσου την ηρεμία της σημερινής ημέρας για να χαλαρώσεις και να ισορροπήσεις λίγο γιατί το διήμερο που πέρασε πολλά μπορεί να συνέβησαν που ούτε λίγο ούτε πολύ σου άλλαξαν κάποια δεδομένα στη σχέση σου και πρέπει να τα επεξεργαστείς περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν μπορείς να κατευνάσεις τα έντονα συναισθήματα μέσα σου που τρέφεις για ένα άτομο και αυτό από τη μια σε ενοχλεί αλλά από την άλλη σε βάζει σε διαδικασία να το κυνηγήσεις περισσότερο.



ΤΟΞΟΤΗΣ



Ακόμα κι εσύ κάποια στιγμή χρειάζεσαι την ξεκούραση του πολεμιστή, προκειμένου να σταματήσεις να τρέχεις δεξιά – αριστερά, να πάρεις μια ανάσα και να απολαύσεις την ομορφιά της ζωής. Είναι μια μέρα χαλαρή, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να μην κάνεις απολύτως τίποτα και να αράξεις στο χώρο σου, αγκαλιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο, να ηρεμήσεις, να πείτε τα δικά σας και να βιώσεις κάτι περισσότερο συναισθηματικό κι όχι τόσο σεξουαλικό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Όλες αυτές τις μέρες έχεις μια ανυπομονησία μέσα σου και αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα. Βιάζεσαι να πας παρακάτω και να ζήσεις καινούργια πράγματα γι' αυτό και το μυαλό σου ίσως είναι απασχολημένο συνεχώς με διάφορα σενάρια, για κάποιο πρόσωπο ή γενικά για την ερωτική σου ζωή. Σήμερα πάντως η φαντασία σου θα οργιάσει καθώς θα προσπαθήσεις να κάνεις εικόνες τις επιθυμίες σου. Δεν πειράζει αν ξεφύγεις και λίγο. Έχεις τα αντανακλαστικά να επανέρθεις γρήγορα στην πραγματικότητα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ζητούμενο της σημερινής μέρας είναι η φαντασία και ο ρομαντισμός και μπορεί αυτά τα δύο να σε βοηθήσουν ουσιαστικά στην ερωτική σου ζωή, αν τα επιστρατεύσεις για να ανεβάσεις το επίπεδο στη σχέση σου και να λειτουργήσεις πιο συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις αποφασίσει ότι δε θέλεις να ζορίσεις τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι ίσως σήμερα αφήσεις το θέμα λίγο λάσκα, για να μην φανεί κιόλας ότι εξαρτάσαι από αυτό.



ΙΧΘΥΕΣ






Η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθά στο να διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια και το ρομαντισμό σου αλλά και να ενισχύσει την αισιοδοξία που διαθέτεις. Το παν για σένα είναι να μην υπάρχουν καυγάδες και κόντρες στη σχέση σου γιατί σε φορτίζουν αρνητικά και δεν μπορείς εύκολα να τα διαχειριστείς. Όμως, σήμερα θα περάσει το δικό σου αλλά με τρόπο που δεν θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η φρόντισε να μην παρατραβάς το μυστήριο, ούτε να περνάς τόσο απαρατήρητος/η γιατί δεν θα σε προσεγγίσει εύκολα κάποιο άτομο που σου αρέσει.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

15 Ιουλ 2014

Απίστευτα σκηνικά σε πανηγύρι στην Πάτρα -Εσπαγαν τις σαμπάνιες στην πίστα γιατί ..... [εικόνες]



Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σε πανηγύρι στον Απιδεώνα Αχαΐας με τους θαμώνες να πετάνε σωρηδόν λουλούδια και να ανοίγουν τη μια πίσω από την άλλη τις σαμπάνιες στην πίστα. Ή μάλλον να τις... σπάνε.




Σύμφωνα με το skaipatras.gr οι σερβιτόροι δεν προλάβαιναν να ανοίγουν τις σαμπάνιες που παράγγελναν οι θαμώνες για τον τραγουδιστή Σπύρο Πανταζόπουλο που τους διασκέδαζε, με αποτέλεσμα να τις... σπάνε πάνω στην πίστα.
Οι εικόνες σχολιάστηκαν ιδιαίτερα καυστικά στα social media...











Δείτε το πιο ΕΠΙΚΟ προφιλ στο Facebook!




Έχει περάσει την εικόνα του προφίλ της σε άλλο επίπεδο…



Η Νίκι φαίνεται πως έχει μεγάλη έμπνευση κάθε φορά που αλλάζει φωτογραφία προφιλ ή εξωφύλλου.
Με τον τρόπο αυτό καταφέρνει να τις προσαρμόζει ανάλογα στο προφίλ της!
Δείτε τη










Θαλάσσιο τέρας ξεβράστηκε σε παραλία [Εικόνες]



Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει για τι ακριβώς πρόκειται. Ακόμα και οι θαλάσσιοι βιολόγοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά!



Μία οικογένεια από τη Βρετανία σοκαρίστηκε στην κυριολεξία, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με το σκελετό ενός παράξενου πλάσματος που το είχε ξεβράσει η θάλασσα στην παραλία όπου έκαναν βόλτα.
Η οικογένεια αποφάσισε να πάρει το σκελετό σπίτι προκειμένου ο 10χρονος γιος τους να το δείξει στους φίλους του.
Φρόντισαν βέβαια να ανεβάσουν τη φωτογραφία του τέρατος στο facebook προκειμένου να το δουν οι φίλοι τους και να τους πουν τι θα μπορούσε να είναι.
Η μητέρα δήλωσε :
«Υποθέσαμε ότι για να το ξεβράσει η θάλασσα θα ήταν κάποιο είδος ψαριού αλλά μάλλον κάνουμε λάθος. Αν και το παιδί μας έχει τρελαθεί με το σκελετό, θα πρέπει να τον απομακρύνουμε γρήγορα από το σπίτι γιατί μυρίζει πολύ άσχημα.»
Θαλάσσιοι βιολόγοι και εμπειρογνώμονες που είδαν το σκελετό, δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς είναι ενώ μόνο ένας επιστήμονας ισχυρίζεται ότι τοθαλάσσιο τέρας είναι ενδεχομένως τα «απομεινάρια» ενός καλκανόβατου, δηλαδή ενός ελασμοβράγχιου οργανισμού.
Δείτε τις εικόνες με το θαλάσσιο τέρας:





Πες μου τι ζώδιο είσαι, να σου πω πού πρέπει να πας διακοπές!





Ηρεμία ή έντονη ζωή; Θάλασσα ή βουνό; Το ζώδιό σου ξέρει.





Κριός
Αγαπά την αδρεναλίνη και αυτό σημαίνει πως μπορεί να πεταχτεί για ένα θαλάσσιο σπορ την ώρα που κάνετε ηλιοθεραπεία ή ακόμα χουζουρεύετε στο κρεβάτι. Είτε γυναίκες είτε άντρες, οι Κριοί θέλουν να γυρίζουν τα νησιά, να πηγαίνουν σε απόμερα μέρη για περιπέτειες, πεζοπορία ή κολύμπι. Τους ταιριάζουν η Σαμοθράκη ή η Μήλος.



Ταύρος
Δεν μπορεί την ταλαιπωρία, δεν αντέχει την περιπέτεια, δεν θέλει πολύ να περπατά. Θέλει ένα πολυτελές ξενοδοχείο, καλό φαγητό και ρομάντζο. Του ταιριάζουν νησιά όπως η Κέρκυρα, η Αστυπάλαια, αλλά και η Μύκονος, για τις μέρες που νιώθει κοσμοπολίτης.

Δίδυμοι
Θα επιλέξει έναν προορισμό με πολλές εναλλακτικές και πολλά αξιοθέατα, για να μπορεί, αν αλλάξει γνώμη, να έχει πολλά να κάνει. Γι' αυτό προτιμά τα μεγάλα νησιά, που έχουν πολλά μαγαζιά, θερινά σινεμά, μικρά φεστιβάλ και συναυλίες: Χίος, Πάρος, Ρόδος.

Καρκίνος
Δύσκολα θα βγει από το καβούκι του και θα προτιμούσε να πηγαίνει σε γνωστά μέρη, για να νιώθει οικεία. Αγαπά τη θάλασσα και θα προτιμήσει να πάει με πλοίο, για να την απολαύσει. Θα του ταίριαζαν οικογενειακά νησιά, όπως η Λευκάδα ή η Ιθάκη.

Λέων
Θέλει να δει μουσεία, αξιοθέατα και μνημεία, αλλά θα θελήσει να περάσει και μερικές ώρες σε spa. Θέλει σίγουρα αυτοκίνητο, για να μη νιώθει περιορισμένος. Θα του ταίριαζε η Τήνος ή η Κρήτη.

Παρθένος
Παραμένει γερά στερεωμένος στις ρίζες του και θα προτιμούσε κάτι που να θυμίζει Αρχαία Ελλάδα: Νάξος και Δήλος είναι ιδανικοί προορισμοί.

Ζυγός
Θέλει να δει πολλά πράγματα, θέλει να δοκιμάσει όσο το δυνατόν περισσότερες τοπικές νοστιμιές, θέλει άνεση και ηρεμία. Αγαπά τη φύση και του αρέσουν τα νησιά που έχουν πράσινο και καθαρές παραλίες. Ένα ταξίδι ως την Κω ή τη Σάμο θα ήταν ενδιαφέρον για τον Ζυγό!

Σκορπιός
Στις διακοπές θέλει να κλείνει το κινητό του και να έχει στη διάθεσή του μία ιδιωτική πισίνα ή μία ιδιωτική παραλία. Θέλει να περπατήσει τη χώρα του νησιού και να αγοράσει πολλά σουβενίρ. Του αρέσουν τα μικρά νησιά και προτιμά να μην έχει αυτοκίνητο. Θα λατρέψει τα Κουφονήσια.

Τοξότης
Έχει τρομερή ενέργεια: το πρωί παίρνει το δισάκι του και ανεβαίνει σε βουνά, ενώ το βράδυ χορεύει μέχρι τελικής πτώσεως στα μπαράκια. Φλερτάρει πολύ, χορεύει ακόμη περισσότερο, σκοπεύει να περάσει καλά. Του αρέσει το κάμπινγκ και εύκολα παρασύρεται για οποιαδήποτε τρέλα. Του πάνε νησιά όπως η Ίος.

Αιγόκερως
Λάτρης της φύσης, του αρέσει να γνωρίζει το μέρος που θα πάει και διαβάζει οδηγούς, αντλώντας πληροφορίες από το Ίντερνετ. Μπορεί βέβαια να μην κλείνει το κινητό του ή να πάρει μαζί του υπολογιστή για να εργαστεί τις «νεκρές ώρες» της ημέρας. Θέλει ηρεμία. Θα απολαύσει τη Σίφνο ή τη Φολέγανδρο.

Υδροχόος
Δεν μπορεί να πάρει εύκολα αποφάσεις, οπότε θα περιμένετε μέχρι τελευταία στιγμή! Δεν μπορεί να κάνει κάτι χαλαρό, θέλει να έχει πολλά να διηγηθεί όταν γυρίσει, οπότε ετοιμαστείτε για extreme sports και πολλή ενέργεια. Διασκέδαση, αλλά και κούραση για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς του. Του ταιριάζουν νησιά όπως η Κέα.

Ιχθείς
Θέλουν ησυχία και φύση. Ελεύθερο κάμπινγκ και μουσική. Κύματα και παραλίες. Έτοιμοι για Ανάφη!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ 12ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΧΕΝΑΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ...



Στο Κέντρο Υγείας Μοιρών οδηγήθηκε ένα 12χρονο κορίτσι μετά από τατουάζ χένας που έκανε στο χέρι.

Oι χρωστικές ουσίες έφυγαν όμως το δέρμα υπέστη αλλεργική αντίδραση !
Στο σημείο όπου ήταν η χένα το δέρμα έχει υποστεί οίδημα και άμεσα έπρεπε να χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.
Στην Κρήτη ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες υπάρχουν παντού πλανόδιοι οι οποίοι κάνουν τατουάζ χένας. Ακόμη και στις παραλίες του νησιού μπορεί κανείς να τους βρει.
Ωστόσο τα προϊόντα αυτά δεν είναι ελεγμένα με αποτέλεσμα να είναι και επικίνδυνα!
Αν και η χένα είναι φυτικό προϊόν, προστίθεται σε αυτήν, μεγάλη συγκέντρωση χρωστικών ουσιών για να επιτευχθεί το έντονο μαύρο χρώμα του τατουάζ και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αυτές οι ψηλές συγκεντρώσεις χρωστικών πυροδοτούν τις αλλεργικές αντιδράσεις.
Σύμφωνα με τον ΕΟΦ η μαύρη χένα που αφήνει έντονο μαύρο χρώμα -και όχι γκρι- και διαρκεί περισσότερες από 2 ημέρες θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνη. Τι περιέχει λοιπόν η μαύρη χένα που την κάνει τόσο βλαβερή για την υγεία μας;
Όπως επισημαίνει ο ΕΟΦ έχει τη χημική ουσία P-Phenylenediamine, ουσία ιδιαίτερα επικίνδυνη που μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες και χρόνιες αλλεργικές αντιδράσεις οι οποίες εκδηλώνονται με φαγούρα και ερυθρότητα , κηλίδες και φουσκάλες στο δέρμα, που με τον καιρό επουλώνονται και εξαφανίζονται.
Ο λόγος που χρησιμοποιείται το χημικό αυτό συστατικό στις βαφές είναι για να δίνει πιο έντονο, σκούρο χρώμα στα τατουάζ και με μεγαλύτερη διάρκεια.
Πάντως σε αρκετές πάντως περιπτώσεις οδηγούν σε πιο μόνιμες δερματικές βλάβες, όπως αποχρωματισμό και ουλές στο δέρμα. Ωστόσο κάποια άτομα μπορεί να αποκτήσουν μόνιμη ευαισθησία σε αυτές τις ουσίες και να αναπτύξουν αλλεργική, εξ επαφής, δερματίτιδα. Εφόσον έχουν ευαισθητοποιηθεί, δημιουργείται, δια βίου, ευπάθεια σε αυτές τις ουσίες.

ΒΟΜΒΑ στην TV: Κωστόπουλος - Μπαλατσινού πάνε πακέτο στον...

Και ενώ ακούγονταν ότι ο Πέτρος κωστόπουλος θα έκανε βραδινή εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι,
ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλοκαίρι Παντού» φέρνει την ανατροπή!..

Σύμφωνα με την εκπομπή ο Γιάννης Λάτσιος σε πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Πέτρο Κωστόπουλο του πρότεινε να είναι κριτής στοDancing with the Stars, μιας και η Κάτια Δανδουλάκη δεν θα βρίσκεται στη θέση του κριτή.

Η Τζένη Μπαλατσινού ενδέχεται να χορέψει στο εν λόγω σόου και το επόμενο εξάμηνο να κάνει την εκπομπή που επιθυμεί!

Πηγή

ΤΡΟΜΟΣ στις ελληνικές θάλασσες!!! Έπιασαν ΚΑΡΧΑΡΙΑ εξήντα κιλών!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ρεπορτάζ...


Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο ψαράς από την Κομοτηνή, το ότι ένας..


καρχαρίας 1,5 περίπου μέτρου και βάρους 60 κιλών έπεσε στα δίχτυα του ανοιχτά του Θρακικού Πελάγους.

Ο ψαράς κατάφερε να τον περισυλλέξει και στη συνέχεια να τον εκθέσει σε γνωστό ψαράδικο της περιοχής, όπου έγινε κυριολεκτικά ανάρπαστος. Δεν ήταν λίγοι αυτοί, μάλιστα, που έσπευσαν να φωτογραφίσουν τον καρχαρία.

Πολύ σπάνιο είδος

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σπάνιο είδος καρχαρία, που συναντάται στο Αιγαίο και ονομάζεται “σμπρίλιος” και ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος, μιας και διαθέτει διπλή σειρά δοντιών και η φόρα τους είναι προς τα μέσα.

Τα ψάρι τεμαχίστηκε και διατέθηκε προς πώληση, ενώ ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, τόσο για τον ψαρά, όσο και για τους κατοίκους της περιοχής, που είχαν την ευκαιρία να το δουν από κοντά ή να το... γευτούν.
Πηγή: Thrakitoday

ΘΡΗΝΟΣ στον χώρο της δημοσιογραφίας! Γνωστός δημοσιογράφος έφυγε ξαφνικά από την ζωή...




Η οικογένεια του Πρώτου Θέματος, θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που εργαζόταν για 9 χρόνια μαζί της.


Ο Σταύρος Κατόπης έφυγε από τη ζωή χθες το μεσημέρι, ύστερα από μάχη που έδινε για τη ζωή του. Στην οικογένεια του ΘΕΜΑτος μπήκε από το δεύτερο μήνα κυκλοφορίας της εφημερίδας και ήταν από τους πλέον αγαπητούς συναδέλφους.

Η απώλειά του οδυνηρή τόσο για την οικογένειά του, όσο και για τους φίλους και συναδέλφους του. Πάλεψε πολύ, τα τελευταία πέντε χρόνια και όλοι όσοι τον έβλεπαν μιλούσαν για ένα μαχητή της ζωής, που ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε και πάντα αγωνιζόταν.

Η κηδεία του αγαπημένου μας Σταύρου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 18.30 στο νεκροταφείο Βύρωνα. Καλό ταξίδι Σταύρο




Τους ξεφτίλισε: Διαβάστε το ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ του Περρή σε Καινούργιου - Σταματόπουλο!

Το Καλοκαίρι Παντού έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη Δευτέρα, με την Κατερίνα Καινούργιου και τονΠαύλο Σταματόπουλο στο «τιμόνι» της παρουσίασης...

Ο Βαγγέλης Περρής μέσα από την στήλη του Autocue, στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ρίχνει τα «πυρά» του στους δύο παρουσιαστές, σχετικά με το conceptτης εκπομπής.


«Πόσες ιδέες μπορεί να υπάρξουν για να γίνει ένα ανάλαφρο μαγκαζίνο; Από τις άπειρες που μπορεί να φανταστεί και ο πιο άσχετος, τα κανάλια, οι παραγωγοί και οι παρουσιαστές επιλέγουν μία μόνο συνταγή.

Ένα κορίτσι κι ένα αγόρι που αλληλοπειράζονται εξαντλώντας το αστείο «εγώ είμαι ο βασικός οικοδεσπότης» που πρωτοακούσαμε στη δεκαετία του ’90, έναν μακροσκελέστατο σχολιασμό των ρούχων που «τσακώσαμε να φορούν οι επώνυμοι» (μπλιαχ!), αποκλειστικές πικραμένες δηλώσεις του πικραμένου Αρναούτογλουκατά των τηλεκριτικών που έτσι και τους πετύχει αλίμονό τους (θα τους αγκαλιάσει και θα πει ότι παραποιήθηκαν οι απόψεις του) και κοντινά πλάνα σε τροφαντά οπίσθια πότε για να ντυθεί το θέμα του επερχόμενου «μίνι καύσωνα» και πότε για να μάθει το κοινό τις νέες μεθόδους απολέπισης.

Έτσι, όσοι βλέπουν το Παντού καλοκαίρι του Alpha νομίζουν ότι είναι κάποιο παλιό πρόγραμμα σε επανάληψη και ίσως έτσι να δικαιολογείται η κάπως χλιαρή αποδοχή του», έγραψε χαρακτηριστικά.
Εσείς συμφωνείτε ή διαφωνείτε με την άποψή του;

Πηγή

Θα πάθετε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ μόλις δείτε τον μισθό του Γιώργου Λιάγκα

Άραγε πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιάγκας για την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής στον ANt1 "Το Πρωινό";
Ο καλεσμένος του πριν από καιρό Νίκος Μαστοράκης του είπε: "Εσύ παίρνεις κάπου 25.000 ευρώ το μήνα, απ' οτι ξέρω" και τότε ο Γιώργος Λιάγκας κάνοντας πλάκα του είπε στον αέρα της εκπομπής του "55.000 ευρώ" .



Ο Νίκος Μαστοράκης συνέχισε: "Α, 25 ήταν στο Mega! Kαι ο Γιώργος γελώντας είπε «Όχι 55 παίρνω, χωρίς τα μπόνους και τη Φαίη»!

Πηγή

Τζούλια Αλεξανδράτου: Eπέστρεψε στην Ελλάδα και πρoκαλεί ξανά! [photo]


Αυτό το κορίτσι είναι σκέτη πρόκληση όταν παρουσιάζεται με ρούχα στην παραλία… E, σκεφτείτε τώρα, που είναι …σχεδόν γυμνή!


Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει στην Ελλάδα η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο φωτογραφικός φακός την «έπιασε» με ένα μαγιό που δεν κρύβει ούτε τα απαραίτητα.!!!




Δείτε τη φωτογραφία της που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:





Πηγή

Ποια είναι η ελληνίδα τραγουδίστρια με το «καuτό» σοκολατένιο κορμί;







Τις διακοπές της ξεκίνησε η όμορφη τραγουδίστρια και όπως φαίνεται το απολαμβάνει. Η τραγουδίστρια «ανέβασε» στα social media μια φωτογραφία της από την Κρήτη όπου βρίσκεται αυτές

τις μέρες και «κόλασε» τον ανδρικό πληθυσμό με το μαυρισμένο κορμί της.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου.




http://www.govastileto.gr

Το «καuτό» σορτσάκι της Naomi Campbell που αναστάτωσε την Ίμπιζα! Δείτε φωτογραφίες






Τα βλέμματα όλων καρφωμένα στα «μαύρη γαζέλα»! Τις διακοπές της συνεχίζει το supermodel στηνΊμπιζα. Με ελάχιστο μακιγιάζ και με σούπερ μίνι τζιν σορτσάκι «τσάκωσαν» οι παπαράτσι την

44χρονη Naomi Campbell να κάνει βόλτες μέρα μεσημέρι. Μιλώντας στο κινητό της τηλέφωνο και με απλό look που θυμίζει τουρίστα, η Naomi μαγνήτισε τα βλέμματα με τα ατελείωτα πόδια της.








http://www.govastileto.gr/

Ξαφνική αποχώρηση: Οι πραγματικοί λόγοι για το επαγγελματικό διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα






Το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι η αγαπημένη εποχή του Γιώργου Λιάγκα για να τελειώνει τις συνεργασίες του και να ετοιμάζει ύστερα από ώριμη σκέψη τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.



Έτσι, μετά την περσινή αποχώρησή του από το Μεγάλο Κανάλι και την ένταξή του στο δυναμικό του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο παρουσιαστής ξαναχτυπά την ίδια ακριβώς περίοδο, τελειώνοντας ξαφνικά την μακροχρόνια και άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον Real Group.



Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει πως ο ίδιος δεν ανήκει πια στον ραδιοφωνικό σταθμό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία του εκπομπή και στο τέλος της αποχαιρέτησε τους ακροατές που σταθερά τον άκουγαν, τα τελευταία έξι χρόνια, δηλώνοντας πως όλα είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή κλείνει.



Το ίδιο όμως θα συμβεί και με το editorial του στην εφημερίδα, το οποίο θα συνεχίζει να γράφει μέχρι το τέλος του Αυγούστου.



Ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Αυτό αναμένεται να γίνει σε πολύ γνωστή εκπομπή τις επόμενες ημέρες… Σύμφωνα με πληροφορίες όμως το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ πιεσμένο, λόγω των αυξημένων πια υποχρεώσεών του μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.



Έτσι λοιπόν στο εξής θα δώσει όλη την προσοχή του στα τηλεοπτικά του projects και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του.






Οι λόγοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com δεν έχουν καμία σχέση με οικονομικές διαφορές, όπως γράφτηκε, απλά, ο δημοσιογράφος θέλει να αφοσιωθεί στην εκπομπή του στην τηλεόραση, αλλά και στην ανάπτυξη του σάιτ που διατηρεί με την Φαίη Σκορδά.

Πηγή: peoplegreece

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/7







Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr


ΚΡΙΟΣ



Μετά από αρκετές μέρες στην ενέργεια και τη δράση, νιώθεις την ανάγκη να ηρεμήσεις γιατί οι μπαταρίες σου είναι σχεδόν άδειες και χρειάζεσαι επειγόντως να τις «φουλάρεις». Άλλωστε σε περιμένουν μεγάλες στιγμές και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα. Παρ' όλο όμως που σκέφτεσαι ότι ένας ύπνος σου χρειάζεται περισσότερο απ' όλα, τελικά πάλι σε... δουλειά θα βρεθείς με το ταίρι σου ή με ένα άτομο που σου αρέσει.



ΤΑΥΡΟΣ



Είσαι σχετικά στα καλά σου σήμερα και οι χαλαροί ρυθμοί της ημέρας συμβαδίζουν αρκετά με τους δικούς σου. Χρειάζεσαι αυτή την ηρεμία για να έχεις καθαρή εικόνα των πραγμάτων για να αποφασίσεις τι θέλεις και πως θα κινηθείς από δω και πέρα στα ερωτικά σου. Ίσως κάποιοι φίλοι σου βρεθούν δίπλα σου ή θα αποζητήσεις εσύ τη συντροφιά τους προκειμένου να συζητήσεις μαζί τους κάποιο πρόβλημα που πιθανόν να αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.



ΔΙΔΥΜΟΙ



Αρκετά ευαίσθητος/η είσαι σήμερα κι ίσως κάποια θέματα ξυπνήσουν την συναισθηματική σου πλευρά. Αυτή σου η στάση θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου που μάλλον θα το ξενίσει γιατί σε έχει συνηθίσει πολύ πιο ανέμελο/η και χαλαρό/η και θα χαρεί με αυτή σου την αλλαγή. Δεν αποκλείεται κιόλας να γίνει η αφορμή για μια ειλικρινή και εκ βαθέων κουβέντα μεταξύ σας που ενδέχεται να αλλάξει τα δεδομένα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις την ανάγκη σήμερα μιας ζεστής αγκαλιάς.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ



Μια συζήτηση σήμερα με το ταίρι σου ίσως λύσει ένα μυστήριο που υπήρχε και σου δημιουργούσε αμφιβολίες γιατί δεν ήξερες πώς να εκλάβεις κάποια πράγματα από την πλευρά του. Ίσως έρθουν στην επιφάνεια και κάποια παράπονά του ή συναισθήματα που προσπαθούσε να διαχειριστεί και γι' αυτό είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντί σου. Καλά θα κάνεις πάντως να ακούσεις με προσοχή αυτά που θα σου πει και να μην τα πάρεις προσωπικά.



ΛΕΩΝ



Οι ρυθμοί σου έχουν πέσει κάπως σήμερα, σε σύγκριση με τις δύο προηγούμενες ημέρες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα λείψει ο αισθησιασμός και το ρομαντικό πνεύμα από τη ζωή σου και ίσως υπάρξει ένα άτομο που θα το ενισχύσει. Θα σε φλερτάρει με στυλ, θα έχει τακτ, μάλλον θα κολλήσεις μαζί του και θα νιώσεις πως είναι να πετάς στα σύννεφα. Αν είσαι σε σχέση, σε περιμένει μια όμορφη και άκρως ερωτική βραδιά για δύο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ



Η Σελήνη στους Ιχθύες έρχεται να σε ξεκουράσει, να σε χαλαρώσει και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για να τονώσεις συναισθηματικά τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Να δώσεις αλλά και να πάρεις αγάπη, στήριξη και φροντίδα και να ξαναθυμηθείς ό, τι σας ενώνει. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως κάποιο άτομο με κουλτούρα ή χαμηλών τόνων σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θελήσεις να αποκτήσεις περισσότερες επαφές μαζί του.



ΖΥΓΟΣ



Η σημερινή μέρα θα λειτουργήσει καταπραϋντικά και χαλαρωτικά πάνω σου μετά από την έντονη συναισθηματική έξαρση που βίωσες τις προηγούμενες ημέρες και έτσι θα μπορέσεις να ηρεμήσεις αλλά και να σκεφτείς τι θέλεις και τι σου λείπει από την προσωπική σου ζωή. Πιθανόν η θεώρησή σου να είναι εμπλουτισμένη με αρκετή χρυσόσκονη και σε αποχρώσεις του ροζ ή να μην έχει και πολύ σχέση με την πραγματικότητα και να ψάχνεις το ιδανικό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ



Εκμεταλλεύσου την ηρεμία της σημερινής ημέρας για να χαλαρώσεις και να ισορροπήσεις λίγο γιατί το διήμερο που πέρασε πολλά μπορεί να συνέβησαν που ούτε λίγο ούτε πολύ σου άλλαξαν κάποια δεδομένα στη σχέση σου και πρέπει να τα επεξεργαστείς περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν μπορείς να κατευνάσεις τα έντονα συναισθήματα μέσα σου που τρέφεις για ένα άτομο και αυτό από τη μια σε ενοχλεί αλλά από την άλλη σε βάζει σε διαδικασία να το κυνηγήσεις περισσότερο.



ΤΟΞΟΤΗΣ



Ακόμα κι εσύ κάποια στιγμή χρειάζεσαι την ξεκούραση του πολεμιστή, προκειμένου να σταματήσεις να τρέχεις δεξιά – αριστερά, να πάρεις μια ανάσα και να απολαύσεις την ομορφιά της ζωής. Είναι μια μέρα χαλαρή, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να μην κάνεις απολύτως τίποτα και να αράξεις στο χώρο σου, αγκαλιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο, να ηρεμήσεις, να πείτε τα δικά σας και να βιώσεις κάτι περισσότερο συναισθηματικό κι όχι τόσο σεξουαλικό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ



Όλες αυτές τις μέρες έχεις μια ανυπομονησία μέσα σου και αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα. Βιάζεσαι να πας παρακάτω και να ζήσεις καινούργια πράγματα γι' αυτό και το μυαλό σου ίσως είναι απασχολημένο συνεχώς με διάφορα σενάρια, για κάποιο πρόσωπο ή γενικά για την ερωτική σου ζωή. Σήμερα πάντως η φαντασία σου θα οργιάσει καθώς θα προσπαθήσεις να κάνεις εικόνες τις επιθυμίες σου. Δεν πειράζει αν ξεφύγεις και λίγο. Έχεις τα αντανακλαστικά να επανέρθεις γρήγορα στην πραγματικότητα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ζητούμενο της σημερινής μέρας είναι η φαντασία και ο ρομαντισμός και μπορεί αυτά τα δύο να σε βοηθήσουν ουσιαστικά στην ερωτική σου ζωή, αν τα επιστρατεύσεις για να ανεβάσεις το επίπεδο στη σχέση σου και να λειτουργήσεις πιο συναισθηματικά. Αν είσαι ελεύθερος/η έχεις αποφασίσει ότι δε θέλεις να ζορίσεις τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι ίσως σήμερα αφήσεις το θέμα λίγο λάσκα, για να μην φανεί κιόλας ότι εξαρτάσαι από αυτό.



ΙΧΘΥΕΣ






Η Σελήνη στο ζώδιό σου βοηθά στο να διατηρήσεις τη θετική σου ενέργεια και το ρομαντισμό σου αλλά και να ενισχύσει την αισιοδοξία που διαθέτεις. Το παν για σένα είναι να μην υπάρχουν καυγάδες και κόντρες στη σχέση σου γιατί σε φορτίζουν αρνητικά και δεν μπορείς εύκολα να τα διαχειριστείς. Όμως, σήμερα θα περάσει το δικό σου αλλά με τρόπο που δεν θα προκαλέσει τις αντιδράσεις του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η φρόντισε να μην παρατραβάς το μυστήριο, ούτε να περνάς τόσο απαρατήρητος/η γιατί δεν θα σε προσεγγίσει εύκολα κάποιο άτομο που σου αρέσει.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ