Δείτε την h0t Όλγα Φαρμάκη στη Μύκονο με την αδελφή της!



Στη Μύκονο πέρασε λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης η Όλγα Φαρμάκη, παρέα με την αδερφή της, Γωγώ, η οποία εργάζεται το καλοκαίρι στο νησί.

Οι δυο αδελφές είναι πολύ δεμένες και μαζί έχουν ξεκινήσει το τελευταία διάστημα να συνεργάζονται και επιχειρηματικά, αφού λανσάρουν μια σειρά με αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή τους.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr «τσάκωσε» την Όλγα Φαρμάκη με την αδελφή της στα σοκάκια της Μυκόνου να απολαμβάνουν την πρωινή τους βόλτα και φυσικά τα βλέμματα όλων τράβηξε το «καuτό» σορτσάκι του μοντέλου που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Μάλιστα η Όλγα δε σταματά να ανεβάζει μέσα από τα social media στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων.












Λούζεστε σωστά; Μη βιαστείτε να απαντήσετε πριν διαβάσετε το σωστό τρόπο


Όλοι έχουν παρατηρήσει την έντονη διαφορά των μαλλιών μετά το κομμωτήριο και μετά το λούσιμο στο σπίτι. Δεν είναι μόνο τα προιόντα που χρησιμοποιούν στα κομμωτήρια, είναι και ...ο σωστός τρόπος λουσίματος και ξεβγάλματος, έτσι ώστε τα μαλλιά να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Κατ' αρχήν πριν λουστείτε, χτενίστε τα μαλλιά πριν ξεκινήσετε το λούσιμο, για να μην είναι μπερδεμένα.

Βρέξτε τα μαλλιά πάντα με χλιαρό νερό και τοποθετήστε στην παλάμη σας σαμπουάν όσο ένα καρύδι (για μαλλιά στο ύψος του λαιμού). Αυξάνετε ή μειώνετε την ποσότητα, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών.

Κάνετε καλό απαλό μασάζ στο κεφάλι με τα δάχτυλά μας, με κυκλικές κινήσεις για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στις ρίζες.

Ξεπλένετε πολύ καλά το σαμπουάν με χλιαρό νερό και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία.

Αφού ξεπλύνετε τα μαλλιά, στραγγίξτε καλά τα νερά, χωρίς όμως να τραβάτε τα μαλλιά σας.

Στη συνέχεια απλώνετε τη μαλακτική κρέμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ και αφήνοντας το προιόν να δράσει για λίγα λεπτά. Αν τα μαλλιά είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα καλό είναι να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική μάσκα θρέψης.

Προσέξτε όταν ξεπλέντε τα μαλλιά σας να αφαιρείται το κοντίσιονερ ή οποιοδήποτε προιόν, γιατί εκεί είναι όλο το μυστικό. Τα υπολείματα αυτών των προιόντων δείχνουν θαμπά τα μαλλιά.

Στραγγίξτε τα μαλλιά να φύγουν τα νερά και τυλίξτε τα για λίγο με μια πετσέτα για να απορροφηθούν τα νερά.

Χτενίζετε τα μαλλιά με μια αραιή χτένα, με απαλές κινήσεις γιατί τα βρεγμένα μαλλιά σπάνε πιο εύκολα.

onmed.gr

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ στην ελληνική showbiz! Πανέμορφο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους!!!


Με τη Νάταλι Κάντερ έδειχνε να ταιριάζει!



Η σέxι χορεύτρια-γυμνάστρια είχε γίνει το άλλο μισό του Κώστα Σόμμερ και τα τελευταία δυο χρόνια έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι! Όμως το γυαλί τους τελευταίους μήνες είχε ραγίσει και ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα!

Όπως μαθαίνω οι φίλοι τους ξαφνιάστηκαν! Το πάθος όμως καμιά φορά δεν βγαίνει σε καλό. Και σε συνδυασμό με τις πολλές υποχρεώσεις που είχαν και οι δυο τελευταία τους έκανε να μην αντέχουν άλλο μαζί.

Οι καβγάδες ήταν αρκετοί. Κάποιοι λένε για τρίτο πρόσωπο όμως αυτό δεν ισχύει. Και η νέα σχέση του Σόμμερ με την επίσης χορεύτρια με νοτιοαμερικανικες αναλογίες Μαρία Λαχανιώτη ξεκίνησε ενώ ήταν χωρισμένος.

Όσο για τις εικόνες γεμάτες πάθος με τη νέα χορεύτρια; Μάλλον κάποιος θέλει να μπεί στη μύτη κάποιου ε; Τι λέτε; Το πάθος που λέγαμε!



Η tοpless εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην παραλία! (PICS)



Στην όμορφη Τζιά μαζί με τον Ντέμη και τα παιδιά της βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια απόλαυσε μοναδικές στιγμές στο νησί παρέα με τον 40χρονο σύζυγό της, την 10χρονη Μελίνα και τον 7χρονο Γιώργο.

Έτσι διαφημίζει ο Cristiano Ronaldo την Ελλάδα! Δείτε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ PHOTO που ανέβασε!


Ο ποδοσφαιριστής εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές...

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία του στο facebook , γράφοντας πως απολαμβάνει ακόμη ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα!

Να αναφέρουμε ότι ο Cristiano είχε επισκεφτεί την χώρα μας, την Μύκονο και την Κρήτη τις προηγούμενες ημέρες και δεν είναι γνωστό αν έχει φύγει ή παραμένει και συνεχίζει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά.



Η Ελένη μες στα αίματα - Την πήγαν άρον άρον στο νοσοκομείο! Σκοτώθηκαν με τον Λάτσιο και έπαιξαν μπουνιές για την περιουσία τους!(φωτο)



Δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα ανάμεσά τους και ξεκίνησαν νέο πόλεμο. Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος ξανά στα χαρακώματα και ένας καινούριος δικαστικός πόλεμος φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο... Όπως είναι γνωστό, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και ο πρώην σύζυγός της βρίσκονταν σε μεγάλη δικαστική διαμάχη με τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 να ζητάει από την Ελένη το ποσό των 1.600.000 ευρώ. Η Μενεγάκη απάντησε κι εκείνη με αγωγή τονίζοντας ότι δεν οφείλει τίποτα στον πρώην άντρα της.


Έπειτα από μήνες τεράστιας έντασης ανάμεσα στους δύο κι ενώ ο Λάτσιος δικαιώθηκε εν μέρει, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τα βρουν εξωδικαστικά και να τελειώσει μία και καλή η κόντρα τους. Δεν παρέστησαν στο δικαστήριο στην εκδίκαση της αγωγής της Μενεγάκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την οριστική επίλυση της διαμάχης τους.


Πανηγυρική επιβεβαίωση Κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελένη και τον Γιάννη να τα έχουν βρει, το «YES!» κατ’ αποκλειστικότητα είχε αποκαλύψει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, παρά μόνο καλή θέληση να τα βρουν μακριά από τα δικαστήρια αλλά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Κι αυτό γιατί και οι δύο είχαν ενοχληθεί πολύ από τη διάσταση που είχε πάρει το θέμα, αν κι έπρεπε να το περιμένουν, αφού δεν ήταν κάποιο τυχαίο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι διαφορές τους, όπως είχαμε αποκαλύψει, ήταν πολύ μεγάλες από την αρχή, η υπόθεση είχε μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της και η διαμάχη τους μπορούσε ανά πάσα στιγμή να επανέλθει στις δικαστικές αίθουσες. Το περιοδικό μας δικαιώθηκε πανηγυρικά.


Τέσσερις μήνες έπειτα από την κοινή απόφαση να βρεθεί λύση, αυτή όχι μόνο δεν έχει βρεθεί, αλλά σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, δεν υπάρχει και κανένα σημείο επαφής ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Η κόντρα τους αντί να ηρεμεί, έχει φουντώσει για τα καλά και θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μην οδηγηθούν ξανά στο δικαστήριο.


Όλο το παρασκήνιο Το «YES!» αποκαλύπτει σήμερα όλο το παρασκήνιο των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές που ουσιαστικά έχει φέρει ξανά στο «μηδέν» την υπόθεση. Ενώ φαινόταν ότι υπήρχε κάποια προσέγγιση μετά την κοινή τους απόφαση να μην παραστούν στο δικαστήριο, η Ελένη και ο Γιάννης δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν βήμα πίσω από τις αρχικές τους θέσεις, με αποτέλεσμα να «παίζουν μπουνιές» στις συζητήσεις που έχουν γίνει.


Συγκεκριμένα, η Μενεγάκη επιμένει ότι δεν πρέπει να δώσει ούτε ευρώ στον πρώην σύζυγό της θεωρώντας απαράδεκτες τις αξιώσεις του, την ώρα που εκείνος υποστηρίζει ότι οι απαιτήσεις του είναι καθ’ όλα νόμιμες. Μάλιστα βλέποντας ο ένας τον άλλον να εμμένει στις τοποθετήσεις του, δεν κάνει κανείς το πρώτο βήμα, να ρίξει νερό στο κρασί του, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων τους. Καμία από τις συζητήσεις τους δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα κι έδειξε ότι το χάσμα που τους χωρίζει είναι τεράστιο.


Ο πόλεμος αναμένεται να κορυφωθεί εντός των επόμενων ημερών και γι’ αυτό το λόγο λέγεται ότι η Ελένη δεν έχει ξεκινήσει τις διακοπές της στα Άχλα, ενώ και ο Λάτσιος όλο τον Ιούλιο θα βρίσκεται στην Αθήνα. Οι φίλοι τους πάντως πιστεύουν ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και θα βρεθεί επιτέλους η χρυσή τομή. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως, αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο. Της βγήκε ξινή η μυστική απόδραση Χτύπησε στο κεφάλι η Ελένη και πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα Ξινή βγήκε στην Ελένη η μυστική της απόδραση στις Κυκλάδες.


Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ήθελε να περάσει ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο μαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και βρέθηκε άρον άρον στο νοσοκομείο. Κάποιος φαίνεται πως μάτιασε τη Μενεγάκη η οποία μέχρι και την αναχώρησή της για την Τζια και τη Σίφνο βρισκόταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση. Θα εγκαινίαζε άλλωστε και το νέο σκάφος της έπειτα από την περιπέτεια με το προηγούμενο, τη «Λάουρα», που βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη ανοιχτά της Χίου.


Την Παρασκευή 11 Ιουλίου η Ελένη δείχνοντας τη διάθεσή της, είχε «ανεβάσει» φωτογραφίες της στο διαδίκτυο από τον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια όπου έπαιζε με το σκύλο της Βίκτωρα και το γάτο της Λάκη. Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα χαλαρή αφού περίμενε πώς και πώς να φύγει με τον Ματέο και να χαρεί λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς. Όμως η μυστική τους απόδραση αποκαλύφθηκε και μάλιστα με τρόπο που… πόνεσε. Ένα ξαφνικό τράνταγμα του σκάφους τη βρήκε απροετοίμαστη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει δυνατά στο κεφάλι και να γεμίσει αίματα το πρόσωπό της.


Η Μενεγάκη μεταφέρθηκε επειγόντως για τις πρώτες βοήθειες και της τοποθετήθηκαν ράμματα. Μάλιστα εκείνη προσπάθησε να διασκεδάσει την περιπέτειά της καθησυχάζοντας τους φίλους της, λέγοντας στο Twitter: «Καλημέρααα! Όπως βλέπετε, χθες έκανα (σαν παιδάκι και εγώ) τα πρώτα μου ράμματα». Η Ελένη πόσταρε, μάλιστα, μια φωτογραφία με το τραύμα της και άλλη μια με το γιατρό που την περιποιήθηκε, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ευγνωμοσύνη της.







Πηγή: athensmagazine.gr

Το απόλυτο ΣΟΚ: Βιaστής κατέρρευσε όταν έμαθε ότι το θύμα του ήταν...



Ο Ρίτσαρντ Τόμας, που εκτίει ποινή φυλάκισης 64 μηνών για τον βιaσμό γυναίκας στο Μάντσεστερ, κατέρρευσε μόλις έμαθε ότι το θύμα του...
είναι φορέας του AIDS....

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, έχασε τις αισθήσεις του όταν έμαθε ότι η γυναίκα τν οποία κακοποίησε σεxουαλικά, είναι φορέας του ιού του AIDS.

Ο Τόμας υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, εισέβαλε στην ιδιωτική κατοικία γυναίκας – την οποία γνώριζε προσωπικά- στο Μάντεστερ κ τη βiασε στις 20 Ιουλίου όσο εκείνη κοιμόταν.




Η γυναίκα που είχε πάρει υπνωτικά χάπια, ξύπνησε και είδε τον Τόμας να τν κακοποιεί. «Η γυναίκα πάγωσε, δεν είπε κουβέντα και εκείνος ανέβασε το παντελόνι του κι έφυγε», δήλωσε ο εισαγγελέας. «Συνελήφθη και ομολόγησε ότι κάνει χρήση κοκαΐνης, χάπια ecstasy και αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να θυμηθεί τον βιaσμό», συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.


Όπως είπε ο 27χρονος δράστης, γνώριζε ότι το θύμα ήταν άρρωστο, χωρίς ωστόσο να ξέρει από τι ακριβώς πάσχει. Η δικηγόρος του δήλωσε: «Είναι δικό του λάθος και αν δεν το έκανε τώρα δε θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση». Αναμένονται οι εξετάσεις αίματος ώστε να διαπιστωθεί αν ο Τόμας έχει προσβληθεί από τον ιό του AIDS.

Η νύφη….... κόλασε μέχρι και τον παπά...


Η νύφη ήταν πραγματική καλλονή αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι
η ομορφιά της και η τέλειες αναλογίες στο σώμα της θα ήταν αφορμή για να...

κολάσουν ακόμα και τον ίδιο τον παπά που τελούσε το γαμήλιο μυστήριο!!!

Κι όμως, μέχρι κι αυτό συνέβη, την προηγούμενη εβδομάδα σε ιερό ναό γειτονικού νομού της Αχαΐας αλλά με αρκετούς Πατρινούς καλεσμένους μιας και ο γαμπρός ζει και εργάζεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο ιερέας λοιπόν δεν δίστασε να το αποκαλύψει λέγοντας στο γαμπρό… να αλείψει με μέλι τη νύφη και να την… γλύψει! Και το έκανε αμέσως μόλις τελείωσε την τελευταία ευχή που έδωσε στο ζευγάρι προς την ολοκλήρωση του γαμήλιου μυστηρίου. Τοποθέτησε το ζευγάρι μπροστά του και απευθυνόμενος στον γαμπρό του είπε: «Παιδί μου, είσαι τυχερός γιατί διάλεξες μια πραγματική καλλονή για γυναίκα σου. Είσαι άξιος. Τώρα πρέπει να την πάρεις, να πας να την αλείψεις με μέλι και να την… γλύψεις όλη».

Μόλις άκουσαν την πρόταση αυτή από τα χείλη του ιερέα, όλοι οι προσκεκλημένοι έμειναν εμβρόντητοι. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο παπάς της εκκλησίας έλεγε κάτι τέτοιο και μάλιστα δημοσίως και κατά πρόσωπο με τον γαμπρό και την νύφη. Μάλιστα, ορισμένοι άρχισαν να διαμαρτύρονται αλλά ο ιερέας έσπευσε να τον καθησυχάσει λέγοντας ότι δεν είχε πει κάτι προσβλητικό αλλά λόγια που έδειχναν θαυμασμό για τη νεαρή.



Φρόντισε να διευκρινίσει ότι τα λόγια του αυτά τα χρησιμοποίησε ενώ είχε ολοκληρωθεί τυπικά το μυστήριο και είχαν ήδη ακουστεί στο σύνολό τους τα ιερά λόγια του ευαγγελίου. Προσπαθούσε δηλαδή να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι η φράση του αποτελούσε μια προσωπική του φιλοφρόνηση που δεν εμπεριείχε κανένα ίχνος πονηριάς, ενώ ζήτησε συγγνώμη γιατί, όπως είπε, το διατύπωσε λανθασμένα και βγήκε προς τα έξω διαφορετικό νόημα!

Δεν πήγε στο τραπέζι ο παπάς

Η φράση του ιερέα αποτέλεσε την «είδηση» που σχολιαζόταν όλο το υπόλοιπο βράδυ και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που έδωσε το ζευγάρι. Μάλιστα ορισμένοι συγγενείς εξέφρασαν την άποψη ότι έπρεπε να γίνει επίσημη καταγγελία. Άλλοι πάλι υποστήριζαν πως το θέμα θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί εφόσον ο ιερέας είχε σπεύσει να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει συγγνώμη αντιλαμβανόμενος ότι… άλλο ήθελε να πει κι άλλο είπε. Πάντως, αν και εκείνος ήταν προσκεκλημένος στο τραπέζι του γάμου, δεν εμφανίστηκε...

Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της Ρούλας Κορομηλά!


Την άγνωστη αδελφή της σύστησε στους φίλους της στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της αδελφής της γράφοντας... «μη με ρωτάτε πως την έπεισα» και πρόσθεσε: «αγαπώ την αδελφή μου».
Η παρουσιάστρια έχει δύο αδέλφια, την Λένα και τον Θανάση. Με τον τελευταίο, μάλιστα, διατηρούν μαζί ένα εστιατόριο.



Συντριβή αεροσκάφους στην Ουκρανία-ΒΟEING ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ 295 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ






Ένα αεροσκάφος τύπου, Μπόϊνγκ 777, των Μαλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στην Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, στην περιοχή του Ντόνετσκ όπου μαίνονται οι συγκρούσεις μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των ρωσόφωνων ανταρτών.

Στο αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άμστερνταμ - Κουάλα Λουμπούρ, επέβαιναν 280 επιβάτες και το πλήρωμα αριθμούσε 15 μέλη, και μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της συντριβής είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της κατάρριψης, πιθανότατα από τους ρωσόφωνους αντάρτες. Το αεροπλάνο πετούσε σε ύψος 10 χιλιομέτρων (33.000 πόδια).



Το ρωσικό πρακτορείο Interfax μεταδίδει ότι πρόκειται για «κατάρριψη», ενώ ένας σύμβουλος της ουκρανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ρώσοι αυτονομιστές που μάχονται στην περιοχή αρνούνται την εμπλοκή τους με το περιστατικό, τονίζοντας ότι δεν διαθέτουν τον εξοπλισμό για επιτύχουν τέτοια κατάρριψη.

Και η ρωσική κυβέρνηση διαμηνύει ότι πολεμικά της αεροσκάφη δεν βρίσκονταν στην περιοχή.



Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί, ενώ από ρωσικής πλευράς αναφέρουν ότι ανέμεναν να εντοπίσουν το αεροσκάφος στο ρωσικό FIR, κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ.




Η ανακοίνωση των Μαλαισιανών αερογραμμών ότι χάθηκε η επαφή με το αεροσκάφος στον ουκρανικό εναέριο χώρο

Πίσω… όψη της Ζέτας Θεοδωροπούλου και ξερό ψωμί (h0t pics)






Με όρεξη για παιχνίδια με τα κύματα εμφανίστηκε στην παραλία η Ζέτα Θεοδωροπούλου και απέδειξε ότι καλοκαίρι επιβάλει καuτές πόζες και μπικίνι.

Η εκρηκτική ξανθιά συνεχίζει τα πλάτσα-πλούτσα και απολαμβάνει τον καuτό αναζωογονητικό ήλιο στις κοσμικές αμμουδιές που επισκέπτεται και αυτό το καλοκαίρι.

Και αφού έκανε τις βουτιές της και δροσίστηκε για τα καλά, πόζαρε με νάζι στην κάμερα του κινητού της και έβγαλε μια selfie για να θυμάται τη στιγμή!






Μοίρασε “εγκεφαλικά” η Δήμητρα Ματσούκα με την εμφάνιση της με μπικiνι, σε παραλία της Σκιάθου ! (photos)






Ως άλλη… «αναδυόμενη Αφροδίτη» βγήκε από τη θάλασσα η Δήμητρα Ματσούκα, αναστατώνοντας μέχρι και τις ξαπλώστρες στη Σκιάθο!…

Η ηθοποιός, βρέθηκε στο νησί των Σποράδων για την θεατρική παράσταση «Το Διαζύγιο», στην οποία πρωταγωνιστεί. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην εκμεταλλευθεί τον ελεύθερο χρόνο ώστε να κάνει τις βουτιές της στην παραλία Μαράθα της Σκιάθου. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το καuτό κορμί της Δήμητρας Ματσούκα σε συνδυασμό με τοαποκαλυπτικό της μαγιό, έκλεψαν την παράσταση στην παραλία, τραβώντας… όλα τα βλέμματα και κυρίως τα αντρικά.







.









Ανατριχιαστικό: Ιάπωνας έκανε τη φίλη του... ντουζιέρα! (pic)


Άλλοι τραγουδούν στο μπάνιο, άλλοι ακούν ραδιόφωνο. Κάποιοι νιώθουν μόνοι. Και αν αυτοί οι κάποιοι είναι ο Kiyuu Oikawa, τότε σίγουρα με την τρέλα που διαθέτει μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.


Για να καταπολεμήσει λοιπόν τη μοναξιά του, έκανε μια ανατριχιαστική ντουζιέρα να μοιάζει στη φιλενάδα του.






Ο 19χρονος Kiyuu Oikawa διατηρεί το πιο δημοφιλές blog στη μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, τη Sina Weibo.
Εκεί λοιπόν δημοσίευσε έναν θεότρελο οδηγό για να φτιάξει ο καθένας ένα αντίστοιχο κατασκεύασμα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δικού του συντρόφου.


Δείτε τι καίτε ανάλογα με το τι κάνετε...



Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσες θερμίδες καίτε όταν κάνετε κάποια δραστηριότητα;
Παρακάτω σας παραθέτουμε τις θερμίδες που καίει ένας άνθρωπος 70 κιλών όταν κάνει 30 λεπτά από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα :







Aerobic χαμηλής έντασης : 300 kcal
Aerobic step υψηλότερης έντασης : 500 kcal
Τζόκινγκ : 500 kcal
Στατικό ποδήλατο : 400 kcal
Ελλειπτικό μηχάνημα : 500 kcal
Σχοινάκι (μεσαία ταχύτητα) : 400 kcal
Περπάτημα : 200 kcal
Κωπηλατικό : 500 kcal
Διάδρομος (μεσαία ταχύτητα) : 500 kcal
Κολύμπι χαλαρό : 400 kcal
Aqua Aerobic : 200 kcal
Frisbee : 150 kcal
Ρακέτες : 400 kcal
Beach Volley : 500 kcal
Κανό μέτριας έντασης : 400 kcal
Ποδήλατο θαλάσσης : 200 kcal
Θαλάσσιο σκι : 350 kcal
Scuba Diving : 400 kcal
Χορός : 250kcal

ΤΟΛΜΗΡΈΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΌΔΟΥΛΩΝ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΉ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΗ


Ο Ισπανός φωτογράφος Txema Salvans έχει τραβήξει μια ενδιαφέρουσα σειρά από φωτογραφίες στις οποίες έχει συλλάβει πόpνες σε μια άκρη του δρόμου κατά μήκος των ισπανικών ακτών.





Με τίτλο «The Waiting Game», είναι ο τίτλος αυτού του μακροχρόνιου έργου που διήρκησε 6 χρόνια.












ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

17 Ιουλ 2014

Δείτε την h0t Όλγα Φαρμάκη στη Μύκονο με την αδελφή της!



Στη Μύκονο πέρασε λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης η Όλγα Φαρμάκη, παρέα με την αδερφή της, Γωγώ, η οποία εργάζεται το καλοκαίρι στο νησί.

Οι δυο αδελφές είναι πολύ δεμένες και μαζί έχουν ξεκινήσει το τελευταία διάστημα να συνεργάζονται και επιχειρηματικά, αφού λανσάρουν μια σειρά με αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή τους.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr «τσάκωσε» την Όλγα Φαρμάκη με την αδελφή της στα σοκάκια της Μυκόνου να απολαμβάνουν την πρωινή τους βόλτα και φυσικά τα βλέμματα όλων τράβηξε το «καuτό» σορτσάκι του μοντέλου που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της. Μάλιστα η Όλγα δε σταματά να ανεβάζει μέσα από τα social media στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί των Ανέμων.












Λούζεστε σωστά; Μη βιαστείτε να απαντήσετε πριν διαβάσετε το σωστό τρόπο


Όλοι έχουν παρατηρήσει την έντονη διαφορά των μαλλιών μετά το κομμωτήριο και μετά το λούσιμο στο σπίτι. Δεν είναι μόνο τα προιόντα που χρησιμοποιούν στα κομμωτήρια, είναι και ...ο σωστός τρόπος λουσίματος και ξεβγάλματος, έτσι ώστε τα μαλλιά να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Κατ' αρχήν πριν λουστείτε, χτενίστε τα μαλλιά πριν ξεκινήσετε το λούσιμο, για να μην είναι μπερδεμένα.

Βρέξτε τα μαλλιά πάντα με χλιαρό νερό και τοποθετήστε στην παλάμη σας σαμπουάν όσο ένα καρύδι (για μαλλιά στο ύψος του λαιμού). Αυξάνετε ή μειώνετε την ποσότητα, ανάλογα με το μήκος των μαλλιών.

Κάνετε καλό απαλό μασάζ στο κεφάλι με τα δάχτυλά μας, με κυκλικές κινήσεις για την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στις ρίζες.

Ξεπλένετε πολύ καλά το σαμπουάν με χλιαρό νερό και επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία.

Αφού ξεπλύνετε τα μαλλιά, στραγγίξτε καλά τα νερά, χωρίς όμως να τραβάτε τα μαλλιά σας.

Στη συνέχεια απλώνετε τη μαλακτική κρέμα κάνοντας ελαφρύ μασάζ και αφήνοντας το προιόν να δράσει για λίγα λεπτά. Αν τα μαλλιά είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα καλό είναι να χρησιμοποιήσετε μια ενυδατική μάσκα θρέψης.

Προσέξτε όταν ξεπλέντε τα μαλλιά σας να αφαιρείται το κοντίσιονερ ή οποιοδήποτε προιόν, γιατί εκεί είναι όλο το μυστικό. Τα υπολείματα αυτών των προιόντων δείχνουν θαμπά τα μαλλιά.

Στραγγίξτε τα μαλλιά να φύγουν τα νερά και τυλίξτε τα για λίγο με μια πετσέτα για να απορροφηθούν τα νερά.

Χτενίζετε τα μαλλιά με μια αραιή χτένα, με απαλές κινήσεις γιατί τα βρεγμένα μαλλιά σπάνε πιο εύκολα.

onmed.gr

ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΒΟΜΒΑ στην ελληνική showbiz! Πανέμορφο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους!!!


Με τη Νάταλι Κάντερ έδειχνε να ταιριάζει!



Η σέxι χορεύτρια-γυμνάστρια είχε γίνει το άλλο μισό του Κώστα Σόμμερ και τα τελευταία δυο χρόνια έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι! Όμως το γυαλί τους τελευταίους μήνες είχε ραγίσει και ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα!

Όπως μαθαίνω οι φίλοι τους ξαφνιάστηκαν! Το πάθος όμως καμιά φορά δεν βγαίνει σε καλό. Και σε συνδυασμό με τις πολλές υποχρεώσεις που είχαν και οι δυο τελευταία τους έκανε να μην αντέχουν άλλο μαζί.

Οι καβγάδες ήταν αρκετοί. Κάποιοι λένε για τρίτο πρόσωπο όμως αυτό δεν ισχύει. Και η νέα σχέση του Σόμμερ με την επίσης χορεύτρια με νοτιοαμερικανικες αναλογίες Μαρία Λαχανιώτη ξεκίνησε ενώ ήταν χωρισμένος.

Όσο για τις εικόνες γεμάτες πάθος με τη νέα χορεύτρια; Μάλλον κάποιος θέλει να μπεί στη μύτη κάποιου ε; Τι λέτε; Το πάθος που λέγαμε!



Η tοpless εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην παραλία! (PICS)



Στην όμορφη Τζιά μαζί με τον Ντέμη και τα παιδιά της βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή. Η τραγουδίστρια απόλαυσε μοναδικές στιγμές στο νησί παρέα με τον 40χρονο σύζυγό της, την 10χρονη Μελίνα και τον 7χρονο Γιώργο.

Έτσι διαφημίζει ο Cristiano Ronaldo την Ελλάδα! Δείτε την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ PHOTO που ανέβασε!


Ο ποδοσφαιριστής εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές...

Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία του στο facebook , γράφοντας πως απολαμβάνει ακόμη ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα!

Να αναφέρουμε ότι ο Cristiano είχε επισκεφτεί την χώρα μας, την Μύκονο και την Κρήτη τις προηγούμενες ημέρες και δεν είναι γνωστό αν έχει φύγει ή παραμένει και συνεχίζει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά.



Η Ελένη μες στα αίματα - Την πήγαν άρον άρον στο νοσοκομείο! Σκοτώθηκαν με τον Λάτσιο και έπαιξαν μπουνιές για την περιουσία τους!(φωτο)



Δεν πρόλαβαν να ηρεμήσουν κάπως τα πράγματα ανάμεσά τους και ξεκίνησαν νέο πόλεμο. Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος ξανά στα χαρακώματα και ένας καινούριος δικαστικός πόλεμος φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο... Όπως είναι γνωστό, η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και ο πρώην σύζυγός της βρίσκονταν σε μεγάλη δικαστική διαμάχη με τον Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1 να ζητάει από την Ελένη το ποσό των 1.600.000 ευρώ. Η Μενεγάκη απάντησε κι εκείνη με αγωγή τονίζοντας ότι δεν οφείλει τίποτα στον πρώην άντρα της.


Έπειτα από μήνες τεράστιας έντασης ανάμεσα στους δύο κι ενώ ο Λάτσιος δικαιώθηκε εν μέρει, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τα βρουν εξωδικαστικά και να τελειώσει μία και καλή η κόντρα τους. Δεν παρέστησαν στο δικαστήριο στην εκδίκαση της αγωγής της Μενεγάκη, κάνοντας το πρώτο βήμα για την οριστική επίλυση της διαμάχης τους.


Πανηγυρική επιβεβαίωση Κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελένη και τον Γιάννη να τα έχουν βρει, το «YES!» κατ’ αποκλειστικότητα είχε αποκαλύψει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, παρά μόνο καλή θέληση να τα βρουν μακριά από τα δικαστήρια αλλά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Κι αυτό γιατί και οι δύο είχαν ενοχληθεί πολύ από τη διάσταση που είχε πάρει το θέμα, αν κι έπρεπε να το περιμένουν, αφού δεν ήταν κάποιο τυχαίο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Οι διαφορές τους, όπως είχαμε αποκαλύψει, ήταν πολύ μεγάλες από την αρχή, η υπόθεση είχε μακρύ και δύσκολο δρόμο μπροστά της και η διαμάχη τους μπορούσε ανά πάσα στιγμή να επανέλθει στις δικαστικές αίθουσες. Το περιοδικό μας δικαιώθηκε πανηγυρικά.


Τέσσερις μήνες έπειτα από την κοινή απόφαση να βρεθεί λύση, αυτή όχι μόνο δεν έχει βρεθεί, αλλά σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας, δεν υπάρχει και κανένα σημείο επαφής ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι. Η κόντρα τους αντί να ηρεμεί, έχει φουντώσει για τα καλά και θα πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να μην οδηγηθούν ξανά στο δικαστήριο.


Όλο το παρασκήνιο Το «YES!» αποκαλύπτει σήμερα όλο το παρασκήνιο των συζητήσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές που ουσιαστικά έχει φέρει ξανά στο «μηδέν» την υπόθεση. Ενώ φαινόταν ότι υπήρχε κάποια προσέγγιση μετά την κοινή τους απόφαση να μην παραστούν στο δικαστήριο, η Ελένη και ο Γιάννης δεν δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν βήμα πίσω από τις αρχικές τους θέσεις, με αποτέλεσμα να «παίζουν μπουνιές» στις συζητήσεις που έχουν γίνει.


Συγκεκριμένα, η Μενεγάκη επιμένει ότι δεν πρέπει να δώσει ούτε ευρώ στον πρώην σύζυγό της θεωρώντας απαράδεκτες τις αξιώσεις του, την ώρα που εκείνος υποστηρίζει ότι οι απαιτήσεις του είναι καθ’ όλα νόμιμες. Μάλιστα βλέποντας ο ένας τον άλλον να εμμένει στις τοποθετήσεις του, δεν κάνει κανείς το πρώτο βήμα, να ρίξει νερό στο κρασί του, παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων τους. Καμία από τις συζητήσεις τους δεν έφερε ουσιαστικό αποτέλεσμα κι έδειξε ότι το χάσμα που τους χωρίζει είναι τεράστιο.


Ο πόλεμος αναμένεται να κορυφωθεί εντός των επόμενων ημερών και γι’ αυτό το λόγο λέγεται ότι η Ελένη δεν έχει ξεκινήσει τις διακοπές της στα Άχλα, ενώ και ο Λάτσιος όλο τον Ιούλιο θα βρίσκεται στην Αθήνα. Οι φίλοι τους πάντως πιστεύουν ότι στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική και θα βρεθεί επιτέλους η χρυσή τομή. Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως, αυτό εξακολουθεί να είναι πολύ δύσκολο. Της βγήκε ξινή η μυστική απόδραση Χτύπησε στο κεφάλι η Ελένη και πήγε στο νοσοκομείο για ράμματα Ξινή βγήκε στην Ελένη η μυστική της απόδραση στις Κυκλάδες.


Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης ήθελε να περάσει ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο μαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και βρέθηκε άρον άρον στο νοσοκομείο. Κάποιος φαίνεται πως μάτιασε τη Μενεγάκη η οποία μέχρι και την αναχώρησή της για την Τζια και τη Σίφνο βρισκόταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση. Θα εγκαινίαζε άλλωστε και το νέο σκάφος της έπειτα από την περιπέτεια με το προηγούμενο, τη «Λάουρα», που βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένη ανοιχτά της Χίου.


Την Παρασκευή 11 Ιουλίου η Ελένη δείχνοντας τη διάθεσή της, είχε «ανεβάσει» φωτογραφίες της στο διαδίκτυο από τον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια όπου έπαιζε με το σκύλο της Βίκτωρα και το γάτο της Λάκη. Η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα χαλαρή αφού περίμενε πώς και πώς να φύγει με τον Ματέο και να χαρεί λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς. Όμως η μυστική τους απόδραση αποκαλύφθηκε και μάλιστα με τρόπο που… πόνεσε. Ένα ξαφνικό τράνταγμα του σκάφους τη βρήκε απροετοίμαστη, με αποτέλεσμα να χτυπήσει δυνατά στο κεφάλι και να γεμίσει αίματα το πρόσωπό της.


Η Μενεγάκη μεταφέρθηκε επειγόντως για τις πρώτες βοήθειες και της τοποθετήθηκαν ράμματα. Μάλιστα εκείνη προσπάθησε να διασκεδάσει την περιπέτειά της καθησυχάζοντας τους φίλους της, λέγοντας στο Twitter: «Καλημέρααα! Όπως βλέπετε, χθες έκανα (σαν παιδάκι και εγώ) τα πρώτα μου ράμματα». Η Ελένη πόσταρε, μάλιστα, μια φωτογραφία με το τραύμα της και άλλη μια με το γιατρό που την περιποιήθηκε, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την ευγνωμοσύνη της.







Πηγή: athensmagazine.gr

Το απόλυτο ΣΟΚ: Βιaστής κατέρρευσε όταν έμαθε ότι το θύμα του ήταν...



Ο Ρίτσαρντ Τόμας, που εκτίει ποινή φυλάκισης 64 μηνών για τον βιaσμό γυναίκας στο Μάντσεστερ, κατέρρευσε μόλις έμαθε ότι το θύμα του...
είναι φορέας του AIDS....

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο BBC, έχασε τις αισθήσεις του όταν έμαθε ότι η γυναίκα τν οποία κακοποίησε σεxουαλικά, είναι φορέας του ιού του AIDS.

Ο Τόμας υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ, εισέβαλε στην ιδιωτική κατοικία γυναίκας – την οποία γνώριζε προσωπικά- στο Μάντεστερ κ τη βiασε στις 20 Ιουλίου όσο εκείνη κοιμόταν.




Η γυναίκα που είχε πάρει υπνωτικά χάπια, ξύπνησε και είδε τον Τόμας να τν κακοποιεί. «Η γυναίκα πάγωσε, δεν είπε κουβέντα και εκείνος ανέβασε το παντελόνι του κι έφυγε», δήλωσε ο εισαγγελέας. «Συνελήφθη και ομολόγησε ότι κάνει χρήση κοκαΐνης, χάπια ecstasy και αλκοόλ, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να θυμηθεί τον βιaσμό», συμπλήρωσε ο εισαγγελέας.


Όπως είπε ο 27χρονος δράστης, γνώριζε ότι το θύμα ήταν άρρωστο, χωρίς ωστόσο να ξέρει από τι ακριβώς πάσχει. Η δικηγόρος του δήλωσε: «Είναι δικό του λάθος και αν δεν το έκανε τώρα δε θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση». Αναμένονται οι εξετάσεις αίματος ώστε να διαπιστωθεί αν ο Τόμας έχει προσβληθεί από τον ιό του AIDS.

Η νύφη….... κόλασε μέχρι και τον παπά...


Η νύφη ήταν πραγματική καλλονή αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι
η ομορφιά της και η τέλειες αναλογίες στο σώμα της θα ήταν αφορμή για να...

κολάσουν ακόμα και τον ίδιο τον παπά που τελούσε το γαμήλιο μυστήριο!!!

Κι όμως, μέχρι κι αυτό συνέβη, την προηγούμενη εβδομάδα σε ιερό ναό γειτονικού νομού της Αχαΐας αλλά με αρκετούς Πατρινούς καλεσμένους μιας και ο γαμπρός ζει και εργάζεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο ιερέας λοιπόν δεν δίστασε να το αποκαλύψει λέγοντας στο γαμπρό… να αλείψει με μέλι τη νύφη και να την… γλύψει! Και το έκανε αμέσως μόλις τελείωσε την τελευταία ευχή που έδωσε στο ζευγάρι προς την ολοκλήρωση του γαμήλιου μυστηρίου. Τοποθέτησε το ζευγάρι μπροστά του και απευθυνόμενος στον γαμπρό του είπε: «Παιδί μου, είσαι τυχερός γιατί διάλεξες μια πραγματική καλλονή για γυναίκα σου. Είσαι άξιος. Τώρα πρέπει να την πάρεις, να πας να την αλείψεις με μέλι και να την… γλύψεις όλη».

Μόλις άκουσαν την πρόταση αυτή από τα χείλη του ιερέα, όλοι οι προσκεκλημένοι έμειναν εμβρόντητοι. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο παπάς της εκκλησίας έλεγε κάτι τέτοιο και μάλιστα δημοσίως και κατά πρόσωπο με τον γαμπρό και την νύφη. Μάλιστα, ορισμένοι άρχισαν να διαμαρτύρονται αλλά ο ιερέας έσπευσε να τον καθησυχάσει λέγοντας ότι δεν είχε πει κάτι προσβλητικό αλλά λόγια που έδειχναν θαυμασμό για τη νεαρή.



Φρόντισε να διευκρινίσει ότι τα λόγια του αυτά τα χρησιμοποίησε ενώ είχε ολοκληρωθεί τυπικά το μυστήριο και είχαν ήδη ακουστεί στο σύνολό τους τα ιερά λόγια του ευαγγελίου. Προσπαθούσε δηλαδή να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι η φράση του αποτελούσε μια προσωπική του φιλοφρόνηση που δεν εμπεριείχε κανένα ίχνος πονηριάς, ενώ ζήτησε συγγνώμη γιατί, όπως είπε, το διατύπωσε λανθασμένα και βγήκε προς τα έξω διαφορετικό νόημα!

Δεν πήγε στο τραπέζι ο παπάς

Η φράση του ιερέα αποτέλεσε την «είδηση» που σχολιαζόταν όλο το υπόλοιπο βράδυ και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που έδωσε το ζευγάρι. Μάλιστα ορισμένοι συγγενείς εξέφρασαν την άποψη ότι έπρεπε να γίνει επίσημη καταγγελία. Άλλοι πάλι υποστήριζαν πως το θέμα θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί εφόσον ο ιερέας είχε σπεύσει να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει συγγνώμη αντιλαμβανόμενος ότι… άλλο ήθελε να πει κι άλλο είπε. Πάντως, αν και εκείνος ήταν προσκεκλημένος στο τραπέζι του γάμου, δεν εμφανίστηκε...

Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της Ρούλας Κορομηλά!


Την άγνωστη αδελφή της σύστησε στους φίλους της στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της αδελφής της γράφοντας... «μη με ρωτάτε πως την έπεισα» και πρόσθεσε: «αγαπώ την αδελφή μου».
Η παρουσιάστρια έχει δύο αδέλφια, την Λένα και τον Θανάση. Με τον τελευταίο, μάλιστα, διατηρούν μαζί ένα εστιατόριο.



Συντριβή αεροσκάφους στην Ουκρανία-ΒΟEING ΤΩΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΩΝ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ ΜΕ 295 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΝΤΟΝΕΤΣΚ






Ένα αεροσκάφος τύπου, Μπόϊνγκ 777, των Μαλαισιανών αερογραμμών συνετρίβη στην Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, στην περιοχή του Ντόνετσκ όπου μαίνονται οι συγκρούσεις μεταξύ του ουκρανικού στρατού και των ρωσόφωνων ανταρτών.

Στο αεροσκάφος, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Άμστερνταμ - Κουάλα Λουμπούρ, επέβαιναν 280 επιβάτες και το πλήρωμα αριθμούσε 15 μέλη, και μέχρι στιγμής όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της συντριβής είναι ανοιχτά, ακόμα και αυτό της κατάρριψης, πιθανότατα από τους ρωσόφωνους αντάρτες. Το αεροπλάνο πετούσε σε ύψος 10 χιλιομέτρων (33.000 πόδια).



Το ρωσικό πρακτορείο Interfax μεταδίδει ότι πρόκειται για «κατάρριψη», ενώ ένας σύμβουλος της ουκρανικής κυβέρνησης δήλωσε ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από πύραυλο εδάφους-αέρος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ρώσοι αυτονομιστές που μάχονται στην περιοχή αρνούνται την εμπλοκή τους με το περιστατικό, τονίζοντας ότι δεν διαθέτουν τον εξοπλισμό για επιτύχουν τέτοια κατάρριψη.

Και η ρωσική κυβέρνηση διαμηνύει ότι πολεμικά της αεροσκάφη δεν βρίσκονταν στην περιοχή.



Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας όλοι οι επιβάτες είναι νεκροί, ενώ από ρωσικής πλευράς αναφέρουν ότι ανέμεναν να εντοπίσουν το αεροσκάφος στο ρωσικό FIR, κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη ποτέ.




Η ανακοίνωση των Μαλαισιανών αερογραμμών ότι χάθηκε η επαφή με το αεροσκάφος στον ουκρανικό εναέριο χώρο

Πίσω… όψη της Ζέτας Θεοδωροπούλου και ξερό ψωμί (h0t pics)






Με όρεξη για παιχνίδια με τα κύματα εμφανίστηκε στην παραλία η Ζέτα Θεοδωροπούλου και απέδειξε ότι καλοκαίρι επιβάλει καuτές πόζες και μπικίνι.

Η εκρηκτική ξανθιά συνεχίζει τα πλάτσα-πλούτσα και απολαμβάνει τον καuτό αναζωογονητικό ήλιο στις κοσμικές αμμουδιές που επισκέπτεται και αυτό το καλοκαίρι.

Και αφού έκανε τις βουτιές της και δροσίστηκε για τα καλά, πόζαρε με νάζι στην κάμερα του κινητού της και έβγαλε μια selfie για να θυμάται τη στιγμή!






Μοίρασε “εγκεφαλικά” η Δήμητρα Ματσούκα με την εμφάνιση της με μπικiνι, σε παραλία της Σκιάθου ! (photos)






Ως άλλη… «αναδυόμενη Αφροδίτη» βγήκε από τη θάλασσα η Δήμητρα Ματσούκα, αναστατώνοντας μέχρι και τις ξαπλώστρες στη Σκιάθο!…

Η ηθοποιός, βρέθηκε στο νησί των Σποράδων για την θεατρική παράσταση «Το Διαζύγιο», στην οποία πρωταγωνιστεί. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην εκμεταλλευθεί τον ελεύθερο χρόνο ώστε να κάνει τις βουτιές της στην παραλία Μαράθα της Σκιάθου. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το καuτό κορμί της Δήμητρας Ματσούκα σε συνδυασμό με τοαποκαλυπτικό της μαγιό, έκλεψαν την παράσταση στην παραλία, τραβώντας… όλα τα βλέμματα και κυρίως τα αντρικά.







.









Ανατριχιαστικό: Ιάπωνας έκανε τη φίλη του... ντουζιέρα! (pic)


Άλλοι τραγουδούν στο μπάνιο, άλλοι ακούν ραδιόφωνο. Κάποιοι νιώθουν μόνοι. Και αν αυτοί οι κάποιοι είναι ο Kiyuu Oikawa, τότε σίγουρα με την τρέλα που διαθέτει μπορεί να κάνει το οτιδήποτε.


Για να καταπολεμήσει λοιπόν τη μοναξιά του, έκανε μια ανατριχιαστική ντουζιέρα να μοιάζει στη φιλενάδα του.






Ο 19χρονος Kiyuu Oikawa διατηρεί το πιο δημοφιλές blog στη μεγαλύτερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, τη Sina Weibo.
Εκεί λοιπόν δημοσίευσε έναν θεότρελο οδηγό για να φτιάξει ο καθένας ένα αντίστοιχο κατασκεύασμα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του δικού του συντρόφου.


Δείτε τι καίτε ανάλογα με το τι κάνετε...



Έχετε ποτέ αναρωτηθεί πόσες θερμίδες καίτε όταν κάνετε κάποια δραστηριότητα;
Παρακάτω σας παραθέτουμε τις θερμίδες που καίει ένας άνθρωπος 70 κιλών όταν κάνει 30 λεπτά από τη συγκεκριμένη δραστηριότητα :







Aerobic χαμηλής έντασης : 300 kcal
Aerobic step υψηλότερης έντασης : 500 kcal
Τζόκινγκ : 500 kcal
Στατικό ποδήλατο : 400 kcal
Ελλειπτικό μηχάνημα : 500 kcal
Σχοινάκι (μεσαία ταχύτητα) : 400 kcal
Περπάτημα : 200 kcal
Κωπηλατικό : 500 kcal
Διάδρομος (μεσαία ταχύτητα) : 500 kcal
Κολύμπι χαλαρό : 400 kcal
Aqua Aerobic : 200 kcal
Frisbee : 150 kcal
Ρακέτες : 400 kcal
Beach Volley : 500 kcal
Κανό μέτριας έντασης : 400 kcal
Ποδήλατο θαλάσσης : 200 kcal
Θαλάσσιο σκι : 350 kcal
Scuba Diving : 400 kcal
Χορός : 250kcal

ΤΟΛΜΗΡΈΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΤΩΝ ΙΕΡΌΔΟΥΛΩΝ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΉ ΤΟΥ ΠΕΛΆΤΗ


Ο Ισπανός φωτογράφος Txema Salvans έχει τραβήξει μια ενδιαφέρουσα σειρά από φωτογραφίες στις οποίες έχει συλλάβει πόpνες σε μια άκρη του δρόμου κατά μήκος των ισπανικών ακτών.





Με τίτλο «The Waiting Game», είναι ο τίτλος αυτού του μακροχρόνιου έργου που διήρκησε 6 χρόνια.












ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ