“Τούμπανο” αναβάτης σε μηχανικό ταύρο – Θα την λατρέψει ο αντρικός πληθυσμός [SΕΧY VIDEO]



Το κορίτσι που θα δείτε προφανώς έχει περάσει ώρες επάνω στον μηχανικό ταύρο για να είναι τόσο άνετη.Όπως και να έχει είναι ένα μοναδικό θέαμα για τον αντρικό πληθυσμό



Θαυμάστε την…

Τα βρισίδια της Δ. Βανδή για την θαυμάστρια




Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μια το πρωί, όταν η Δέσποινα Βανδή μετά από ώρες βροχής ανέβασε μια φωτογραφία με φίλους και συνεργάτες σχολιάζοντας: «Θεομηνία στη Λήμνο. Πάααααρα πολύ βροχή». Τι το θελε… ήρθε άμεσα η σπόντα και η διόρθωση από θαυμάστριά της και νηπιαγωγό «Πολλή βροχή… ως φιλόλογος ας γράφεται σωστά από σένα». Φυσικά ξεκίνησε ένας πόλεμος με κάποιους να δικαιολογούν τη Δέσποινα πως το έγραψε σωστά, όμως λίγα λεπτά μετά αφού προφανώς ενημερώθηκαν από κανα λεξικό, έσβησαν το σχόλιο τους. Έτσι έμειναν εκείνη που συνέχιζαν να τη διορθώνουν και να εξηγούν γιατί γράφεται «πολλή».




Ξαφνικά παθαίνουν όλοι σοκ και εκεί που ασχολούνταν με το ορθογραφικό της Βανδή βρήκαν άλλο θέμα… η τραγουδίστρια σχολιάζει ειρωνικά «πολλή αγαμία» προσθέτοντας το όνομα της κοπέλας που έκανε εξ αρχής την διόρθωση! Φυσικά οι περισσότεροι άρχισαν αν την εκθειάζουν και να την αποκαλούν Θεά για την απάντησή της! Είναι δυνατόν όμως η Δέσποινα να έβρισε έτσι και μάλιστα δημόσια; Το μπέρδεμα εύκολο αφού το προφίλ είχε την ίδια φωτογραφία που χρησιμοποιεί η Βανδή στο instagram όμως υπήρχε και μια διαφορά που πολλοί δεν την παρατήρησαν… Το ψεύτικο προφίλ είχε δυο ιι στο τέλος!
Κάποιος λοιπόν το δημιούργησε εκείνη τη στιγμή για να απαντήσεις την κοπέλα, αλλά και για να δημιουργήσει πρόβλημα στην Βανδή. Ευτυχώς οι εξυπνότεροι κατάλαβαν το λάθος και ενημέρωσαν και τους υπόλοιπους πως δεν είναι η ίδια η τραγουδίστρια!


Δεν πάει το μυαλό σας τι μπορεί να κρύβεται μέσα σ΄ αυτό το κτίριο![video]



Αυτό το κτήριο βρίσκεται στην πόλη Krausnick στην Γερμανία όπου προηγουμένως ήταν μια σοβιετική στρατιωτική βάση…



Δεν έχει σημασία αν είναι χειμώνας και έχει πολύ κρύο, αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό του είναι πραγματικά εντυπωσιακό!…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Μόνο η Rihanna θα μπορούσε να το φορέσει αυτό! (ΦΩΤΟ)




Μας έχει συνηθίσει σε… αμφιλεγόμενες εμφανίσεις, αλλά τη συγκεκριμένη δεν την λες καν seχy!



Μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση έκανε πρόσφατα, στη διάρκεια βραδινής της εξόδου για φαγητό στο αγαπημένο της ιταλικό εστιατόριο.
Η Rihanna επέλεξε να συνδυάσει το maxi μεταξωτό της φόρεμα με αθλητικά παπούτσια.

Χανς Κρίστιαν Έρστεντ

Hans Christian Orsted-Aφιερωμένο στα γενέθλια του Χανς Κρίστιαν Έρστεντ είναι το λογότυπο της Google
Ο Χανς Κρίστιαν Έρστεντ (Hans Christian Ørsted, 14 Αυγούστου 1777 – 9 Μαρτίου 1851) ήταν Δανός φυσικός και χημικός. Γενικότερα, διαμόρφωσε τη φιλοσοφία της Επιστήμης και τις σχετικές εξελίξεις μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα. Είναι περισσότερο γνωστός για την ανακάλυψη της σχέσεως μεταξύ Ηλεκτρισμού και Μαγνητισμού, που επιβεβαιώθηκε αργότερα και κατέληξε στις εξισώσεις του Μάξγουελ, ώστε οι φυσικοί να μιλούν πλέον μόνο για Ηλεκτρομαγνητισμό.

Πρώιμα χρόνια και σπουδές

Ο Έρστεντ γεννήθηκε στο Rudkøbing της Δανίας και ενδιαφέρθηκε για την Επιστήμη ως μικρό παιδί, ενώ εργαζόταν στο φαρμακείο του πατέρα του Søren Christian Ørsted. Μαζί με τον αδελφό του Anders Sandøe Ørsted, ο Χανς μορφώθηκε αρχικά διαβάζοντας στο σπίτι. Πήγαν στην Κοπεγχάγη το 1793 για να δώσουν εισαγωγικές εξετάσεις στο εκεί πανεπιστήμιο. Τα δύο αδέλφια πέρασαν τις εξετάσεις και διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους εκεί.

Το 1801, ο Χανς κέρδισε μια υποτροφία που του επέτρεψε να περάσει τρία χρόνια ταξιδεύοντας στην Ευρώπη.
Στη Γερμανία συνάντησε τον Γιόχαν .........

Βίλχελμ Ρίτερ, ένα φυσικό που πίστευε ότι υπήρχε κάποια σχέση ανάμεσα στον Ηλεκτρισμό και τον Μαγνητισμό. Η σύνδεση αυτή φάνηκε λογική στον Ørsted, καθώς πίστευε στην ενότητα του φυσικού κόσμου και ότι επομένως κάποια σχέση θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ των περισσότερων φυσικών φαινομένων.

Οι συζητήσεις του Έρστεντ με τον Ρίτερ οδήγησαν τον πρώτο στη μελέτη της Φυσικής. Το 1806 έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και συνέχισε τις έρευνές του στο ηλεκτρικό ρεύμα και την Ακουστική. Υπό την καθοδήγησή του, το Πανεπιστήμιο ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Φυσικής και Χημείας, και δημιούργησε νέα


Ηλεκτρομαγνητισμός

Ενώ ετοιμαζόταν για μια βραδινή διάλεξη στις 21 Απριλίου 1820, ο Ørsted ετοίμαζε ένα πείραμα, όταν κάτι τον εξέπληξε: Πρόσεξε ότι η βελόνα μιας πυξίδας απέκλινε από τον μαγνητικό βορρά όταν το ηλεκτρικό ρεύμα από τη μπαταρία που χρησιμοποιούσε έρεε ή σταματούσε. Αυτή η στροφή της βελόνας τον έπεισε ότι σε όλες τις πλευρές ενός σύρματος που μεταφέρει ηλεκτρικό ρεύμα δημιουργούνται μαγνητικά πεδία. Αυτό το πείραμα, που έμεινε στην Ιστορία της Επιστήμης ως «Πείραμα του Ørsted», επιβεβαίωσε την άμεση σχέση του ηλεκτρισμού με τον μαγνητισμό.

Εκείνη την εποχή ο Έρστεντ δεν πρότεινε κάποια ικανοποιητική εξήγηση για το φαινόμενο, ούτε και προσπάθησε να το αναπαραστήσει ποσοτικά-μαθηματικά. Ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα άρχισε συστηματικότερες έρευνες. Σύντομα μετά δημοσίευσε τα ευρήματά του. Σήμερα, η μονάδα μέτρησης της μαγνητικής επαγωγής στο σύστημα μονάδων CGS ονομάζεται oersted προς τιμή της συνεισφοράς του στον Ηλεκτρομαγνητισμό.

Οι ανακαλύψεις του Έρστεντ είχαν ως αποτέλεσμα την εντατική έρευνα της Ηλεκτροδυναμικής από την επιστημονική κοινότητα. Τα ευρήματα επηρέασαν τον Γάλλο φυσικό Αντρέ-Μαρί Αμπέρ στο να βρει μια μοναδική μαθηματική σχέση για τις μαγνητικές δυνάμεις που αναπτύσσονται ανάμεσα σε ρευματοφόρους αγωγούς. Η ανακάλυψη του Ørsted αντιπροσωπεύει επίσης ένα σημαντικό βήμα προς μια ενοποιημένη σύλληψη της έννοιας της ενέργειας

Στα άδυτα ενός στούντιο ερωτικών ταινιών...[photos]

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Σοκ για τη Μελέτη: Η οικονομική καταστροφή της σε μια νύχτα!



«Έζησα ένα μαρτυρικό βράδυ όπου πίστευα ότι μπορεί να έχουν χαθεί τα πάντα. Προσπαθούσα να φανταστώ πως θα είναι η επόμενη μέρα. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να αφήσω το σπίτι μου και να επιστρέψω στο πατρικό μου», αποκάλυψε η παρουσιάστρια...

Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της στο "ΟΚ!" μεταξύ άλλων μίλησε για το πιο μαρτυρικό της βράδυ, που ήταν λίγο πριν την οικονομική καταστροφή: «Ζω μόνη μου τον εαυτό μου και επειδή είχα καταθέσει τις νόμιμα φορολογημένες δηλωμένες οικονομίες τόσων χρόνων δουλειάς σε κυπριακή τράπεζα, είδα το 60% των αποταμιεύσεών μου μια Καθαρά Δευτέρα να κάνει φτερά», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Οικογένεια και παιδιά που να εξαρτάται το μέλλον τους από εμένα δεν έχω, οπότε σκέφτηκα ότι αν έχω την υγεία μου, με λίγη τύχη και πολύ κόπο και ιδρώτα, μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Με τα χρήματα, έτσι κι αλλιώς έχω αλλιώς, έχω ιδιαίτερη σχέση. Τα σέβομαι, τα χρησιμοποιώ για να ικανοποιώ κάποιες επιθυμίες και ανάγκες μου, αλλά δεν είναι το παν για μένα. Δεν τρέχει και τίποτα να ξεκινάς από το μηδέν».

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δείτε τι πραγματικά περιέχουν τα αγαπημένα μας fast food... [photos]

Ένας φωτογράφος από το Τέξας, προκαλεί αίσθηση τις τελευταίες ημέρες σε όλο το διαδίκτυο με μια σειρά φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα και...
στις οποίες δείχνει με γραφικό τρόπο, εκείνο το μέρος των ζώων από το οποίο προέρχεται το κρέας στα πιο αγαπημένα fast food στον κόσμο.

Το όνομα του φωτογράφου είναι Peter Augustus και κατάγεται από το Τέξας των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, μπορεί να πιστεύετε ότι τα chicken nuggets αποτελούνται από το καλύτερο μέρος του κοτόπουλου, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι αλεσμένα πόδια κοτόπουλων!

Αντίστοιχα, σύμφωνα με το onmed, το μπέικον σε ένα κλασικό σάντουιτς αποτελείται κυρίως από αλεσμένα πόδια χοίρων. Το ίδιο συμβαίνει και στα αγαπημένα σας χοιρινά χάμπουργκερ, αφού ο κιμάς στα μπιφτέκια περιέχει κατά βάση αλεσμένες μύτες χοίρων.

Ακόμα και τα χοτ-ντογκ, φτιάχνονται κατά κύριο λόγο με τα εντόσθια των ζώων...








Η απίστευτη... μεταμόρφωση της Κατερίνας Λέχου! [photo]

Με φακούς επαφής και έντονο μακιγιάζ (με το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε) εμφανίζεται η Κατερίνα Λέχου...
για τις ανάγκες της παράστασης "Το Ημέρωμα της Στρίγγλας" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που παίζεται στο θέατρο του «Ελληνικού Κόσμου».

Φυσικά, πολλοί μπορεί να σκεφτούν ότι μια τέτοια μεταμόρφωση θυμίζει τη μόδα της εποχής...


και δεν αναφερόμαστε σε άλλη από αυτή των βρυκολάκων. Όπως και να έχει, η κ. Λέχου είναι πάντοτε πανέμορφη (αν και στη συγκεκριμένη σκηνή σίγουρα αντανακλά μια... τρομακτική ομορφιά, την οποία και δεν έχουμε ξαναδεί).




πηγή

Αποχώρηση βόμβα από το Star! Ποιος δημοσιογράφος ανακοίνωσε την αποχώρησή του μετά από 14 χρόνια;



Στα βήματα της Ελεονώρας Μελέτη και άλλος δημοσιογράφος έφυγε από το Star και μάλιστα μετά από 14 χρόνια! O ίδιος το ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook! Ο λόγος για τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος ήταν και αρχισυντάκτης της Ελεονώρας.

«Μετά από 14 χρόνια, έκλεισε σήμερα ένας «κύκλος»… Κι είναι δύσκολο και ταυτόχρονα περίεργο να θέλεις μέσα σε λίγες λέξεις, να κλείσεις συναισθήματα, γεγονότα και αναμνήσεις μιας τόσο σημαντικής σχέσης, δεκατεσσάρων ολόκληρων χρόνων!.. Γιατί στη δική μου τη «δουλειά», που είναι κάτι παραπάνω από «επάγγελμα», μια σχέση τέτοιας διάρκειας και με τόσες συγκινήσεις, μόνο στο στενό όριο ενός επαγγελματικού πλαισίου δεν μπαίνει. Εδώ και λίγες ώρες, το Star αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον για την καθημερινότητά μου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκα την καθημερινότητά μου, θα γίνουν «παρελθόν». Άλλωστε μαζί τους, στο Star, έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Είπαμε, αυτή η «δουλειά», είναι πολλά παραπάνω. Και όσα μου έδωσε το Star ήταν πολλά παραπάνω… Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρω ότι φεύγω από μια «παρέα» φίλων και καλών συναδέλφων. Κι αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο, το μεγαλύτερο και το πιο ανεκτίμητο κέρδος. Καλή συνέχεια σε όσους «αφήνω» στο υπέροχο κτήριο της οδού Βιλτανιώτη στην Κάτω Κηφισιά. Ελπίζω ότι, όχι μόνο οι ευχές σας, αλλά και η ουσιαστική σας στήριξη, θα με βοηθήσουν σε όσα καινούργια ετοιμάζω…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος και εκείνος εργάστηκε για χρόνια στο star σχολίασε: «Αγαπημένε μου Θέμη σου εύχομαι από την καρδιά μου καλή συνέχεια την οποία αξίζουν άνθρωποι και δημοσιογράφοι σαν και σένα! Με πολύ αγαπη»!





Έφαγε ξύλο ο Roberto Cavalli χθες στους Παξούς...Όλο το παρασκήνιο! [photos]


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli προτιμά την Ελλάδα για τις διακοπές του. Μετά, όμως, από... το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο λιμάνι του Γάιου, στους Παξών, δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει εύκολα την απόφαση να επισκεφθεί και του χρόνου τι ομορφιές ης χώρας…

Ο Cavalli που περνά το τελευταίο διάστημα των διακοπών του στο όμορφο νησί των Παξών με την 26χρονη σύντροφο του Λίνα Νίλσον, ενεπλάκη χθες βράδυ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του agriniopress.gr, σε επεισόδιο με επαγγελματία της περιοχής.

Ο 73χρονος σχεδιαστής, αφού έκανε βόλτα με το σκάφος του στα νερά του Ιονίου, επέστρεψε το βράδυ πίσω στους Παξούς. Το σκάφος έμεινε στα ανοιχτά του Γάιου, του λιμανιού των Παξών, με τον Cavalli να φτάνει στον χώρο του λιμανιού με φουσκωτό.



Για κακή τύχη του σχεδιαστή, ο χώρος που «έδεσε» το φουσκωτό, ήταν αυτός που οι επαγγελματίες της περιοχής, που εκτελούν το δρομολόγιο Παξοί-Αντίπαξοι, αράζουν τα σκάφη τους, πράγμα που αντιλήφθηκε μόνο όταν επαγγελματίας του επιτέθηκε φραστικά…

Τα όσα ακολούθησαν συζητιούνται σήμερα σε ολόκληρο το νησί…

«Ιταλέ φτωχομπινέ!» φώναξε ο εν λόγω επαγγελματίας στον Cavalli μεταξύ των πολλών επιθέτων με τα οποία «στόλισε» στον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή, σύμφωνα πάντα με αυτήκοες μάρτυρες, αφού δεν είχε προφανώς αντιληφθεί ποιος είναι αυτός που έχει απέναντί του!



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επαγγελματίας του νησιού δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση, αφού επιτέθηκε με σπρωξιές στον Roberto Cavalli!!!

Το πώς ακριβώς έληξε το συμβάν δεν είναι γνωστό, όπως και το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει από εδώ και στο εξής το περιστατικό ο Cavalli. Το Λιμενικό, πάντως, δεν έχει μέχρι στιγμής επιληφθεί, αφού έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία από πλευράς του σχεδιαστή.


Πηγή

Αυτός είναι ο κορυφαίος υπάλληλος του αιώνα! - Δείτε τι έκανε!

Η πρώτη του μέρα δουλειάς στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Πιθανότατα θα είναι και η τελευταία του...




Μήπως μυρίζουν τα ούρα σας; Τι φανερώνει αυτό το σύμπτωμα...


Δεν είναι και το πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης, ούτε καν μεταξύ γιατρού και ασθενούς.


Ωστόσο, το χρώμα και η μυρωδιά των ούρων είναι ενδεικτικά της κατάστασης της υγείας μας.

Μέσω των ούρων απορρίπτονται τα περιττά υγρά και υπολείμματα που φιλτράρουν τα νεφρά από το αίμα. Χωρίς αυτον τον πολύτιμο "μηχανισμό", οι τοξίνες και άλλες βλαβερές ουσίες συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.

Τα ούρα κανονικά δεν έχουν έντονη μυρωδιά. Εάν όμως αναδίδουν μια μυρωδιά όμοια με αυτή της αμμωνίας, τότε μπορεί να υπάρχει κάποια κρυφή λοίμωξη στο σώμα ή να έχουν σχηματιστεί πέτρες στα νεφρά.

Επίσης, χαρακτηριστική οσμή έχουν και τα ούρα των ασθενών με διαβήτη, λόγω την συσσώρευσης γλυκόζης στο αίμα.
Η μυρωδιά των ούρων εξαρτάται επίσης από τη διατροφή. Τα σπαράγγια έχουν ισχυρή επίδραση, λόγω της διάσπασης μιας ένωσης του θείου κατά την πέψη. Το ίδιο συστατικό βρίσκεται επίσης στο σκόρδο.

onmed.gr

Αυτό είναι το πιο εξωφρενικά ακριβό σπίτι στον κόσμο...Σε ποιον ανήκει; [photos]

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας ονομάζεται...Mukesh Ambani και διαθέτει το πιο ακριβό σπίτι, σύμφωνα με τη λίστα Forbes, στον κόσμο: ένα κτίσμα 27 ορόφων και βρίσκεται στη Βομβάη.

Το σπίτι των 36.000 τετραγωνικών μέτρων ονομάζεται Antilia, όπως ένα μυθικό νησί του Ατλαντικού.

Ο Ambani, πρόεδρος της Reliance Industries, φέρεται να ξόδεψε το ιλυώδες ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του.



«Ο τίτλος του πιο εξωφρενικά ακριβού ακινήτου στον κόσμο, εξακολουθεί να ανήκει στην Antilia Mukesh Ambani στη Βομβάη», γράφει σχετικά το Forbes.

Ο ουρανοξύστης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπόγειο πάρκνγκ έξι επιπέδων, τρεις ειδικές θέσεις για ελικόπτερα και φέρεται να απαιτείται προσωπικό 600 ατόμων για τη σωστή συντήρησή του.









Φαίη Σκορδά: Φορά θεόστενο φόρεμα και «τρελαίνει» τους φίλους της στο Instagram! [photo]

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά λέει «καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους.
Έτσι έκανε και σήμερα. Φορώντας ένα θεόστενο φόρεμα μέσα στο πλοίο πόζαρε στον φακό και στη συνέχεια τη συγκεκριμένη φωτογραφία την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! H παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται στην Τήνο με την οικογένειά της, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μιας και προσέχει πολύ την διατροφή της και χαίρεται για το αποτέλεσμα...





Πηγή: gossip-tv.gr

Ποια ζώδια θα σε διεκδικήσουν και ποια θα τα παρατήσουν γρήγορα;

Αν η ένταση του έpωτά μας για κάποιον μας εξασφάλιζε και την ανταπόκριση στα συναισθήματά μας, τι ωραία που θα ήταν! Δυστυχώς όμως... το να αγαπάς δεν σημαίνει απαραιτήτως και ότι θα αγαπηθείς.

Βέβαια συχνά, με την κατάλληλη προσέγγιση, το αγαπημένο πρόσωπο μπορεί και να αλλάξει γνώμη. Το θέμα είναι όμως, όταν συμβεί αυτό, ο ερωτοχτυπημένος πολιορκητής θα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται ή μήπως θα εγκαταλείψει το κυνηγητό και θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του; Βλέπεις, το κατάλληλο timing στον έρωτα, το να συμπέσει χρονικά το ενδιαφέρον και των δύο, έχει τεράστια σημασία.

Ποια εpωτοχτυπημένα ζώδια θα επιμείνουν να σε κυνηγούν και με πόση διάρκεια. Με ποιους σε παίρνει να το παίζεις δύσκολη ή να το “ψειρίσεις” λίγο παραπάνω; Ποιοι θα τα παρατήσουν σε σύντομο χρονικό διάσημα κι αν το μετανιώσεις για την αργοπορία σου, δυστυχώς το πουλί θα έχει πετάξει πια;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός αν φάει την “κεραμίδα” του έpωτα θα ορμήσει ασυγκράτητος. Η πιθανή έλλειψη ανταπόκρισης από τον ερωτικό του στόχο δεν πρόκειται να τον πτοήσει. Αρχικά είναι αμφίβολο αν θα το διαπιστώσει καν έτσι όπως θα είναι συνεπαρμένος από τον δικό του ενθουσιασμό. Στη συνέχεια, η δυσκολία που παρουσιάζει η κατάκτηση του στόχου του θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον του. Ένα ενδιαφέρον που θα φτάσει στο αποκορύφωμα, με τρελές εκδηλώσεις πάθους. Μετά όμως, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, θα γκρεμιστεί κατακόρυφα και εντελώς απροσδόκητα. Κι αν στο μεταξύ το αντικείμενο του έρωτά του αρχίσει να ενδιαφέρεται, δυστυχώς …έχασε! Ο Κριός θα είναι πια απασχολημένος με άλλα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι επίμονος και εφόσον αποφάσισε ότι το εν λόγω πρόσωπο αξίζει τον έpωτά του θα το διεκδικήσει όσο παίρνει. Θα δείχνει το ενδιαφέρον του με χάρη αλλά και με αξιοπρέπεια, χωρίς να εκτίθεται με ασυλλόγιστες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια άμεση και απροκάλυπτη “χυλόπιτα”. Αν δεν θίγεται άμεσα ο εγωισμός του από την όλη κατάσταση θα εξακολουθεί την πολιορκία μέχρις ότου το αντικείμενο του πόθoυ του να δείξει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε θα αποσυρθεί. Αν το πρόσωπο αλλάξει γνώμη αργότερα, μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Ταύρο, που το έχει βγάλει πια από την καρδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα σε κυνηγήσει με έναν τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να σε πείσει ότι είσαι ο απόλυτος έpωτας για εκείνον, το κεραυνοβόλο του πάθoς, η αδελφή ψυχή που αναζητούσε σε όλη του τη ζωή. Το να μην ανταποκριθείς, θα κάνει για εκείνον κάπως πιο ενδιαφέρουσα την πολιορκία. Όμως παρά τα όσα δείχνει δεν πρόκειται και να του γίνεις κι εμμονή! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί την επόμενη μέρα (ή και την επόμενη ώρα) να αποκτήσει έναν καινούριο ερωτικό στόχο, γιατί βρήκε άλλη υποψήφια αδελφή ψυχή. Όμως αυτό δεν θα τον εμποδίσει να επανέρχεται κατά διαστήματα στο κυνήγι του προς εσένα. Έτσι έχεις πολλές ευκαιρίες να το ξανασκεφτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι αισθηματίας και συνήθως δεν φλερτάρει για να …περνάει η ώρα. Το να σε τιμά δείχνοντάς σου την εpωτική του προτίμηση σημαίνει ότι αφήνει στα πόδια σου την καρδιά του και θα πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητο άτομο για να μη συγκινηθείς. Έστω όμως τώρα ότι εσύ δεν συγκινείσαι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Ο Καρκίνος θα αποσυρθεί από τη διεκδίκηση δείχνοντας εμφανέστατα πόσο πληγώθηκε. Θα το θυμάται και θα σου το “φυλάει” για πολύ καιρό, μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία. Αν μετά αλλάξεις γνώμη, μην περιμένεις από εκείνον να κάνει βήματα. Είναι τώρα σειρά σου να τον κυνηγήσεις και να τον πείσεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι.

ΛΕΩΝ

Το να σε πολιορκήσει εpωτικά ένας Λέων είναι, κατά τη γνώμη του βέβαια, αληθινό προνόμιο. Ακριβώς λοιπόν επειδή θεωρεί ότι εκείνος σου κάνει χάρη, μια πιθανή απόρριψη από μέρους σου είναι γεγονός εκνευριστικό και ακατανόητο. Και σαφώς δεν θα …κάτσει να σκάσει για αυτό, τουλάχιστον μπροστά στα μάτια τα δικά σου αλλά και όλων των άλλων. Δεν θα επιμείνει και πολύ μαζί σου. Κάτι άλλο θα τραβήξει την προσοχή του. Αν τώρα εσύ δεν έχεις εξαρχής τη βεβαιότητα ότι δεν σε ενδιαφέρει η περίπτωση, αλλά θέλεις να το ξανασκεφτείς, φρόντισε τουλάχιστον η αρχική σου απόρριψη να γίνει με τρόπο έμμεσο και διπλωματικό, ώστε να μην προσβάλει το περήφανο Λιοντάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας κλασικός Παρθένος έχει σκεφτεί καλά πριν καταλήξει ότι κάποιο πρόσωπο αξίζει να γίνει το ταίρι του και θα προσπαθήσει να το διεκδικήσει με …λογική και ευαισθησία. Όμως δεν είναι ο τύπος που θα κάνει τρέλες για να κερδίσει εκείνον που τον ενδιαφέρει. Αντίθετα θα δείξει το εpωτικό ενδιαφέρον του χωρίς να ξεπεράσει τα όρια. Επιπλέον δεν είναι ο τύπος που θα επιμείνει, αν δεν δει μια σχετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Δύσκολα ένας έρωτας θα του γίνει εμμονή. Θα επιστρατεύσει τη λογική του, θα ανακαλύψει άλλους τόσους λόγους για τους οποίους τελικά το άτομο δεν κάνει για αυτόν και θα αποχωρήσει διακριτικά. Και μάλλον αμετάκλητα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει έμφυτο ταλέντο στην εpωτική πολιορκία, την οποία βάζει σε εφαρμογή με καλαισθησία και ευγένεια. Είναι άλλωστε από τα πιο γοητευτικά ζώδια. Αν το αντικείμενο του πόθου του έχει τις αντίστοιχες “chic” προδιαγραφές είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανταπόκριση. Αν πάλι δεν συμβεί αυτό, ο Ζυγός θα επιμείνει. Παρόλο που η διεκδίκηση δεν είναι γενικά το φόρτε του, η αγάπη μετρά διαφορετικά στις αξίες του. Για χάρη του έρωτα μεταμορφώνεται σε ατρόμητο μαχητή. Πάντα χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια της ευπρέπειας. Ακόμα και στην περίπτωση που εγκαταλείπει, γιατί δεν φαίνεται να βγαίνει τίποτα, πάντα υπάρχει περίπτωση να υπαναχωρήσει, αν το πρόσωπο που τον ενδιέφερε αλλάξει στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που μετρούν πολλές επιτυχίες στο παιχνίδι της γοητείας και για αυτό δεν συνθηκολογεί εύκολα με την ιδέα μιας απόρριψης. Αν λοιπόν δεν βρίσκει ανταπόκριση, μπορεί να επιμείνει, αλλά τα κίνητρα ίσως είναι αδιευκρίνιστα ακόμα και στον ίδιο. Το κάνει από αληθινό ενδιαφέρον ή απλώς… για το γινάτι του; Το βέβαιο είναι ότι αν εγκαταλείψει τον μάταιο αγώνα, το πρόσωπο που είχε τραβήξει τόσο πολύ το ενδιαφέρον του θα “τιμωρηθεί” είτε με απόλυτη αδιαφορία, είτε με τις μικρές ή μεγάλες εκδικήσεις που είναι η σπεσιαλιτέ του Σκορπιού. Κι αν το πρόσωπο μετανιώσει; Τότε ό,τι συμβεί θα είναι υπ\’ ευθύνη του. Ο Σκορπιός δεν ξεχνά…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα περιζήτητος ερωτικά. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει ένα πρόσωπο που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν πάλι πέσει σε κανένα σκληρό καρύδι θα κάνει την προσπάθειά του, και μάλιστα με την ένταση ενός ζωδίου της Φωτιάς, αλλά δεν θα ασχοληθεί για πολύ. Ο Τοξότης δεν ενδιαφέρεται να αποδείξει πόσο σπουδαίος είναι μέσα από τις ερωτικές του επιτυχίες, που άλλωστε δεν του λείπουν. Επιπλέον το ερωτικό του ενδιαφέρον, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, έχει μικρή διάρκεια. Σκέψου τώρα και αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που του έδωσε “χυλόπιτα”; Δεν θα θυμάται ούτε το όνομά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην εpωτική του πολιορκία ο Αιγόκερως συνήθως ακολουθεί μια καλά μελετημένη στρατηγική. Κυνηγά το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει οργανωμένα, ακριβώς όπως κυνηγά μια επαγγελματική συμφωνία. Είναι σταθερός στο στόχο του και δεν πτοείται εύκολα από μια αρχική έλλειψη ανταπόκρισης. Ανάλογα με το πόσο τον ενδιαφέρει το άτομο, θα επιμείνει έντονα αλλά αρκετά επιδέξια, ώστε να μη δώσει την εντύπωση ότι …κόβει φλέβες κιόλας. Όταν κρίνει ότι εξάντλησε τα περιθώρια θα αποσυρθεί με αξιοπρέπεια και θα αφήσει το ζήτημα να ξεχαστεί. Παρόλα αυτά, μπορεί η απόρριψη να τον έχει ενοχλήσει αρκετά και, σε περίπτωση που το “πρόσωπο” υπαναχωρήσει, να του ανταποδώσει τη χυλόπιτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος πολιορκεί το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει με ένα χαλαρό στιλ που του επιτρέπει να μην εκτεθεί, αν δεν έχει την επιθυμητή ανταπόκριση. Με άλλα λόγια, αν δεν του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι κι εσύ, ώστε να κάνει ένα επόμενο, πιο ξεκάθαρο βήμα, πιθανόν να μείνεις για πάντα με την αμφιβολία αν πράγματι σου την “έπεσε”. Ή αν όλα γίνονταν στο φιλικό και ήταν απλώς ιδέα σου. Βέβαια οι Υδροχόοι είναι τύποι που αρέσουν σε πολλούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και είναι πιθανό αργότερα να μετανιώσεις που δεν ανταποκρίθηκες. Σε αυτήν την περίπτωση όμως θα πρέπει να πάρεις εσύ πια την πρωτοβουλία, γιατί εκείνος έχει στραφεί σε άλλα ενδιαφέροντα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς είναι ζώδιο που δεν κυνηγάει, αλλά τον κυνηγούν. Ή τουλάχιστον έτσι αφήνει να φαίνεται. Αν ενδιαφέρεται για κάποιο πρόσωπο θα μετατρέψει τον εαυτό του σε δόλωμα, ώστε να το προσελκύσει. Και τι γίνεται αν ο εpωτικός του στόχος δεν …τσιμπήσει; Εξωτερικά, όχι πολλά πράγματα. Εσωτερικά, αυτός ο έpωτας χωρίς ανταπόκριση θα τροφοδοτήσει τους ανικανοποίητους πόθoυς, που αρέσουν τόσο πολύ στον εκπρόσωπο του εν λόγω ζωδίου. Κι αν το αντικείμενο του έρωτά του αλλάξει γνώμη και ανταποκριθεί, έστω και μεταχρονολογημένα; Ο Ιχθύς δεν έχει θέμα να αρνηθεί από εγωισμό. Ίσως όμως να έχει κιόλας βαρεθεί, γιατί ήδη έζησε τη σχέση στη φαντασία του. Ε τι, πάλι τα ίδια;

Κορμάρα! Σε ποια Ελληνίδα ανήκει αυτό το σώμα που κολάζει και άγιο; [photo]

Κάνει τις διακοπές της και με τα κάλλη της αναστατώνει όποια παραλία και αν βρεθεί. Ο λόγος για... την Αντωνία Καλλιμούκου, που δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στα social media και εισέπραξε μόνο κολακευτικά λόγια! Μπορεί να μην ξέρει αν θα είναι την επόμενη σεζόν στην Ελένη, όμως φορτίζει τις μπαταρίες και φαίνεται να περνά καλά με την παρέα της!



Θα μείνετε! Δείτε τι κουκλάρα έχει γίνει η Λίλα από τους Singles! [photos]

Δείτε πως είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη που έγινε γνωστή από... τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά "Singles:






Ποια Ελληνίδα παντρεύεται το φθινόπωρο με γνωστό επιχειρηματία; [photo]

Ύστερα από 3,5 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να... ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στα μέσα του φθινοπώρου.

Ο λόγος για τη Σίσσυ Φειδά και τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο, η οποίοι ετοιμάζονται για ένα ταξιδάκι για τις δύο μέρες του Δεκαπενταύγουστου. «Δεν έχουν καταλήξει αν θα ταξιδέψουν στα Επτάνησα ή τις Κυκλάδες» αναφέρει πηγή εβδομαδιαίου περιοδικού.





Πηγή: youweekly.gr

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

13 Αυγ 2014

“Τούμπανο” αναβάτης σε μηχανικό ταύρο – Θα την λατρέψει ο αντρικός πληθυσμός [SΕΧY VIDEO]



Το κορίτσι που θα δείτε προφανώς έχει περάσει ώρες επάνω στον μηχανικό ταύρο για να είναι τόσο άνετη.Όπως και να έχει είναι ένα μοναδικό θέαμα για τον αντρικό πληθυσμό



Θαυμάστε την…

Τα βρισίδια της Δ. Βανδή για την θαυμάστρια




Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μια το πρωί, όταν η Δέσποινα Βανδή μετά από ώρες βροχής ανέβασε μια φωτογραφία με φίλους και συνεργάτες σχολιάζοντας: «Θεομηνία στη Λήμνο. Πάααααρα πολύ βροχή». Τι το θελε… ήρθε άμεσα η σπόντα και η διόρθωση από θαυμάστριά της και νηπιαγωγό «Πολλή βροχή… ως φιλόλογος ας γράφεται σωστά από σένα». Φυσικά ξεκίνησε ένας πόλεμος με κάποιους να δικαιολογούν τη Δέσποινα πως το έγραψε σωστά, όμως λίγα λεπτά μετά αφού προφανώς ενημερώθηκαν από κανα λεξικό, έσβησαν το σχόλιο τους. Έτσι έμειναν εκείνη που συνέχιζαν να τη διορθώνουν και να εξηγούν γιατί γράφεται «πολλή».




Ξαφνικά παθαίνουν όλοι σοκ και εκεί που ασχολούνταν με το ορθογραφικό της Βανδή βρήκαν άλλο θέμα… η τραγουδίστρια σχολιάζει ειρωνικά «πολλή αγαμία» προσθέτοντας το όνομα της κοπέλας που έκανε εξ αρχής την διόρθωση! Φυσικά οι περισσότεροι άρχισαν αν την εκθειάζουν και να την αποκαλούν Θεά για την απάντησή της! Είναι δυνατόν όμως η Δέσποινα να έβρισε έτσι και μάλιστα δημόσια; Το μπέρδεμα εύκολο αφού το προφίλ είχε την ίδια φωτογραφία που χρησιμοποιεί η Βανδή στο instagram όμως υπήρχε και μια διαφορά που πολλοί δεν την παρατήρησαν… Το ψεύτικο προφίλ είχε δυο ιι στο τέλος!
Κάποιος λοιπόν το δημιούργησε εκείνη τη στιγμή για να απαντήσεις την κοπέλα, αλλά και για να δημιουργήσει πρόβλημα στην Βανδή. Ευτυχώς οι εξυπνότεροι κατάλαβαν το λάθος και ενημέρωσαν και τους υπόλοιπους πως δεν είναι η ίδια η τραγουδίστρια!


Δεν πάει το μυαλό σας τι μπορεί να κρύβεται μέσα σ΄ αυτό το κτίριο![video]



Αυτό το κτήριο βρίσκεται στην πόλη Krausnick στην Γερμανία όπου προηγουμένως ήταν μια σοβιετική στρατιωτική βάση…



Δεν έχει σημασία αν είναι χειμώνας και έχει πολύ κρύο, αυτό που κρύβεται στο εσωτερικό του είναι πραγματικά εντυπωσιακό!…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Μόνο η Rihanna θα μπορούσε να το φορέσει αυτό! (ΦΩΤΟ)




Μας έχει συνηθίσει σε… αμφιλεγόμενες εμφανίσεις, αλλά τη συγκεκριμένη δεν την λες καν seχy!



Μια αμφιλεγόμενη εμφάνιση έκανε πρόσφατα, στη διάρκεια βραδινής της εξόδου για φαγητό στο αγαπημένο της ιταλικό εστιατόριο.
Η Rihanna επέλεξε να συνδυάσει το maxi μεταξωτό της φόρεμα με αθλητικά παπούτσια.

Χανς Κρίστιαν Έρστεντ

Hans Christian Orsted-Aφιερωμένο στα γενέθλια του Χανς Κρίστιαν Έρστεντ είναι το λογότυπο της Google
Ο Χανς Κρίστιαν Έρστεντ (Hans Christian Ørsted, 14 Αυγούστου 1777 – 9 Μαρτίου 1851) ήταν Δανός φυσικός και χημικός. Γενικότερα, διαμόρφωσε τη φιλοσοφία της Επιστήμης και τις σχετικές εξελίξεις μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα. Είναι περισσότερο γνωστός για την ανακάλυψη της σχέσεως μεταξύ Ηλεκτρισμού και Μαγνητισμού, που επιβεβαιώθηκε αργότερα και κατέληξε στις εξισώσεις του Μάξγουελ, ώστε οι φυσικοί να μιλούν πλέον μόνο για Ηλεκτρομαγνητισμό.

Πρώιμα χρόνια και σπουδές

Ο Έρστεντ γεννήθηκε στο Rudkøbing της Δανίας και ενδιαφέρθηκε για την Επιστήμη ως μικρό παιδί, ενώ εργαζόταν στο φαρμακείο του πατέρα του Søren Christian Ørsted. Μαζί με τον αδελφό του Anders Sandøe Ørsted, ο Χανς μορφώθηκε αρχικά διαβάζοντας στο σπίτι. Πήγαν στην Κοπεγχάγη το 1793 για να δώσουν εισαγωγικές εξετάσεις στο εκεί πανεπιστήμιο. Τα δύο αδέλφια πέρασαν τις εξετάσεις και διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους εκεί.

Το 1801, ο Χανς κέρδισε μια υποτροφία που του επέτρεψε να περάσει τρία χρόνια ταξιδεύοντας στην Ευρώπη.
Στη Γερμανία συνάντησε τον Γιόχαν .........

Βίλχελμ Ρίτερ, ένα φυσικό που πίστευε ότι υπήρχε κάποια σχέση ανάμεσα στον Ηλεκτρισμό και τον Μαγνητισμό. Η σύνδεση αυτή φάνηκε λογική στον Ørsted, καθώς πίστευε στην ενότητα του φυσικού κόσμου και ότι επομένως κάποια σχέση θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ των περισσότερων φυσικών φαινομένων.

Οι συζητήσεις του Έρστεντ με τον Ρίτερ οδήγησαν τον πρώτο στη μελέτη της Φυσικής. Το 1806 έγινε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και συνέχισε τις έρευνές του στο ηλεκτρικό ρεύμα και την Ακουστική. Υπό την καθοδήγησή του, το Πανεπιστήμιο ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Φυσικής και Χημείας, και δημιούργησε νέα


Ηλεκτρομαγνητισμός

Ενώ ετοιμαζόταν για μια βραδινή διάλεξη στις 21 Απριλίου 1820, ο Ørsted ετοίμαζε ένα πείραμα, όταν κάτι τον εξέπληξε: Πρόσεξε ότι η βελόνα μιας πυξίδας απέκλινε από τον μαγνητικό βορρά όταν το ηλεκτρικό ρεύμα από τη μπαταρία που χρησιμοποιούσε έρεε ή σταματούσε. Αυτή η στροφή της βελόνας τον έπεισε ότι σε όλες τις πλευρές ενός σύρματος που μεταφέρει ηλεκτρικό ρεύμα δημιουργούνται μαγνητικά πεδία. Αυτό το πείραμα, που έμεινε στην Ιστορία της Επιστήμης ως «Πείραμα του Ørsted», επιβεβαίωσε την άμεση σχέση του ηλεκτρισμού με τον μαγνητισμό.

Εκείνη την εποχή ο Έρστεντ δεν πρότεινε κάποια ικανοποιητική εξήγηση για το φαινόμενο, ούτε και προσπάθησε να το αναπαραστήσει ποσοτικά-μαθηματικά. Ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα άρχισε συστηματικότερες έρευνες. Σύντομα μετά δημοσίευσε τα ευρήματά του. Σήμερα, η μονάδα μέτρησης της μαγνητικής επαγωγής στο σύστημα μονάδων CGS ονομάζεται oersted προς τιμή της συνεισφοράς του στον Ηλεκτρομαγνητισμό.

Οι ανακαλύψεις του Έρστεντ είχαν ως αποτέλεσμα την εντατική έρευνα της Ηλεκτροδυναμικής από την επιστημονική κοινότητα. Τα ευρήματα επηρέασαν τον Γάλλο φυσικό Αντρέ-Μαρί Αμπέρ στο να βρει μια μοναδική μαθηματική σχέση για τις μαγνητικές δυνάμεις που αναπτύσσονται ανάμεσα σε ρευματοφόρους αγωγούς. Η ανακάλυψη του Ørsted αντιπροσωπεύει επίσης ένα σημαντικό βήμα προς μια ενοποιημένη σύλληψη της έννοιας της ενέργειας

Στα άδυτα ενός στούντιο ερωτικών ταινιών...[photos]

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Σοκ για τη Μελέτη: Η οικονομική καταστροφή της σε μια νύχτα!



«Έζησα ένα μαρτυρικό βράδυ όπου πίστευα ότι μπορεί να έχουν χαθεί τα πάντα. Προσπαθούσα να φανταστώ πως θα είναι η επόμενη μέρα. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να αφήσω το σπίτι μου και να επιστρέψω στο πατρικό μου», αποκάλυψε η παρουσιάστρια...

Η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της στο "ΟΚ!" μεταξύ άλλων μίλησε για το πιο μαρτυρικό της βράδυ, που ήταν λίγο πριν την οικονομική καταστροφή: «Ζω μόνη μου τον εαυτό μου και επειδή είχα καταθέσει τις νόμιμα φορολογημένες δηλωμένες οικονομίες τόσων χρόνων δουλειάς σε κυπριακή τράπεζα, είδα το 60% των αποταμιεύσεών μου μια Καθαρά Δευτέρα να κάνει φτερά», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Οικογένεια και παιδιά που να εξαρτάται το μέλλον τους από εμένα δεν έχω, οπότε σκέφτηκα ότι αν έχω την υγεία μου, με λίγη τύχη και πολύ κόπο και ιδρώτα, μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή. Με τα χρήματα, έτσι κι αλλιώς έχω αλλιώς, έχω ιδιαίτερη σχέση. Τα σέβομαι, τα χρησιμοποιώ για να ικανοποιώ κάποιες επιθυμίες και ανάγκες μου, αλλά δεν είναι το παν για μένα. Δεν τρέχει και τίποτα να ξεκινάς από το μηδέν».

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Δείτε τι πραγματικά περιέχουν τα αγαπημένα μας fast food... [photos]

Ένας φωτογράφος από το Τέξας, προκαλεί αίσθηση τις τελευταίες ημέρες σε όλο το διαδίκτυο με μια σειρά φωτογραφιών που έδωσε στη δημοσιότητα και...
στις οποίες δείχνει με γραφικό τρόπο, εκείνο το μέρος των ζώων από το οποίο προέρχεται το κρέας στα πιο αγαπημένα fast food στον κόσμο.

Το όνομα του φωτογράφου είναι Peter Augustus και κατάγεται από το Τέξας των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, μπορεί να πιστεύετε ότι τα chicken nuggets αποτελούνται από το καλύτερο μέρος του κοτόπουλου, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι αλεσμένα πόδια κοτόπουλων!

Αντίστοιχα, σύμφωνα με το onmed, το μπέικον σε ένα κλασικό σάντουιτς αποτελείται κυρίως από αλεσμένα πόδια χοίρων. Το ίδιο συμβαίνει και στα αγαπημένα σας χοιρινά χάμπουργκερ, αφού ο κιμάς στα μπιφτέκια περιέχει κατά βάση αλεσμένες μύτες χοίρων.

Ακόμα και τα χοτ-ντογκ, φτιάχνονται κατά κύριο λόγο με τα εντόσθια των ζώων...








Η απίστευτη... μεταμόρφωση της Κατερίνας Λέχου! [photo]

Με φακούς επαφής και έντονο μακιγιάζ (με το οποίο δεν έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε) εμφανίζεται η Κατερίνα Λέχου...
για τις ανάγκες της παράστασης "Το Ημέρωμα της Στρίγγλας" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ που παίζεται στο θέατρο του «Ελληνικού Κόσμου».

Φυσικά, πολλοί μπορεί να σκεφτούν ότι μια τέτοια μεταμόρφωση θυμίζει τη μόδα της εποχής...


και δεν αναφερόμαστε σε άλλη από αυτή των βρυκολάκων. Όπως και να έχει, η κ. Λέχου είναι πάντοτε πανέμορφη (αν και στη συγκεκριμένη σκηνή σίγουρα αντανακλά μια... τρομακτική ομορφιά, την οποία και δεν έχουμε ξαναδεί).




πηγή

Αποχώρηση βόμβα από το Star! Ποιος δημοσιογράφος ανακοίνωσε την αποχώρησή του μετά από 14 χρόνια;



Στα βήματα της Ελεονώρας Μελέτη και άλλος δημοσιογράφος έφυγε από το Star και μάλιστα μετά από 14 χρόνια! O ίδιος το ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook! Ο λόγος για τον Θέμη Μάλλη, ο οποίος ήταν και αρχισυντάκτης της Ελεονώρας.

«Μετά από 14 χρόνια, έκλεισε σήμερα ένας «κύκλος»… Κι είναι δύσκολο και ταυτόχρονα περίεργο να θέλεις μέσα σε λίγες λέξεις, να κλείσεις συναισθήματα, γεγονότα και αναμνήσεις μιας τόσο σημαντικής σχέσης, δεκατεσσάρων ολόκληρων χρόνων!.. Γιατί στη δική μου τη «δουλειά», που είναι κάτι παραπάνω από «επάγγελμα», μια σχέση τέτοιας διάρκειας και με τόσες συγκινήσεις, μόνο στο στενό όριο ενός επαγγελματικού πλαισίου δεν μπαίνει. Εδώ και λίγες ώρες, το Star αποτελεί παρελθόν, τουλάχιστον για την καθημερινότητά μου. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που όλα αυτά τα χρόνια μοιράστηκα την καθημερινότητά μου, θα γίνουν «παρελθόν». Άλλωστε μαζί τους, στο Star, έζησα μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Είπαμε, αυτή η «δουλειά», είναι πολλά παραπάνω. Και όσα μου έδωσε το Star ήταν πολλά παραπάνω… Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρω ότι φεύγω από μια «παρέα» φίλων και καλών συναδέλφων. Κι αυτό είναι ίσως το σημαντικότερο, το μεγαλύτερο και το πιο ανεκτίμητο κέρδος. Καλή συνέχεια σε όσους «αφήνω» στο υπέροχο κτήριο της οδού Βιλτανιώτη στην Κάτω Κηφισιά. Ελπίζω ότι, όχι μόνο οι ευχές σας, αλλά και η ουσιαστική σας στήριξη, θα με βοηθήσουν σε όσα καινούργια ετοιμάζω…» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος και εκείνος εργάστηκε για χρόνια στο star σχολίασε: «Αγαπημένε μου Θέμη σου εύχομαι από την καρδιά μου καλή συνέχεια την οποία αξίζουν άνθρωποι και δημοσιογράφοι σαν και σένα! Με πολύ αγαπη»!





Έφαγε ξύλο ο Roberto Cavalli χθες στους Παξούς...Όλο το παρασκήνιο! [photos]


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli προτιμά την Ελλάδα για τις διακοπές του. Μετά, όμως, από... το χθεσινοβραδινό επεισόδιο στο λιμάνι του Γάιου, στους Παξών, δεν είναι βέβαιο ότι θα πάρει εύκολα την απόφαση να επισκεφθεί και του χρόνου τι ομορφιές ης χώρας…

Ο Cavalli που περνά το τελευταίο διάστημα των διακοπών του στο όμορφο νησί των Παξών με την 26χρονη σύντροφο του Λίνα Νίλσον, ενεπλάκη χθες βράδυ, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του agriniopress.gr, σε επεισόδιο με επαγγελματία της περιοχής.

Ο 73χρονος σχεδιαστής, αφού έκανε βόλτα με το σκάφος του στα νερά του Ιονίου, επέστρεψε το βράδυ πίσω στους Παξούς. Το σκάφος έμεινε στα ανοιχτά του Γάιου, του λιμανιού των Παξών, με τον Cavalli να φτάνει στον χώρο του λιμανιού με φουσκωτό.



Για κακή τύχη του σχεδιαστή, ο χώρος που «έδεσε» το φουσκωτό, ήταν αυτός που οι επαγγελματίες της περιοχής, που εκτελούν το δρομολόγιο Παξοί-Αντίπαξοι, αράζουν τα σκάφη τους, πράγμα που αντιλήφθηκε μόνο όταν επαγγελματίας του επιτέθηκε φραστικά…

Τα όσα ακολούθησαν συζητιούνται σήμερα σε ολόκληρο το νησί…

«Ιταλέ φτωχομπινέ!» φώναξε ο εν λόγω επαγγελματίας στον Cavalli μεταξύ των πολλών επιθέτων με τα οποία «στόλισε» στον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή, σύμφωνα πάντα με αυτήκοες μάρτυρες, αφού δεν είχε προφανώς αντιληφθεί ποιος είναι αυτός που έχει απέναντί του!



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο επαγγελματίας του νησιού δεν αρκέστηκε στη φραστική επίθεση, αφού επιτέθηκε με σπρωξιές στον Roberto Cavalli!!!

Το πώς ακριβώς έληξε το συμβάν δεν είναι γνωστό, όπως και το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει από εδώ και στο εξής το περιστατικό ο Cavalli. Το Λιμενικό, πάντως, δεν έχει μέχρι στιγμής επιληφθεί, αφού έως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία από πλευράς του σχεδιαστή.


Πηγή

Αυτός είναι ο κορυφαίος υπάλληλος του αιώνα! - Δείτε τι έκανε!

Η πρώτη του μέρα δουλειάς στο πλυντήριο αυτοκινήτων. Πιθανότατα θα είναι και η τελευταία του...




Μήπως μυρίζουν τα ούρα σας; Τι φανερώνει αυτό το σύμπτωμα...


Δεν είναι και το πιο δημοφιλές θέμα συζήτησης, ούτε καν μεταξύ γιατρού και ασθενούς.


Ωστόσο, το χρώμα και η μυρωδιά των ούρων είναι ενδεικτικά της κατάστασης της υγείας μας.

Μέσω των ούρων απορρίπτονται τα περιττά υγρά και υπολείμματα που φιλτράρουν τα νεφρά από το αίμα. Χωρίς αυτον τον πολύτιμο "μηχανισμό", οι τοξίνες και άλλες βλαβερές ουσίες συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.

Τα ούρα κανονικά δεν έχουν έντονη μυρωδιά. Εάν όμως αναδίδουν μια μυρωδιά όμοια με αυτή της αμμωνίας, τότε μπορεί να υπάρχει κάποια κρυφή λοίμωξη στο σώμα ή να έχουν σχηματιστεί πέτρες στα νεφρά.

Επίσης, χαρακτηριστική οσμή έχουν και τα ούρα των ασθενών με διαβήτη, λόγω την συσσώρευσης γλυκόζης στο αίμα.
Η μυρωδιά των ούρων εξαρτάται επίσης από τη διατροφή. Τα σπαράγγια έχουν ισχυρή επίδραση, λόγω της διάσπασης μιας ένωσης του θείου κατά την πέψη. Το ίδιο συστατικό βρίσκεται επίσης στο σκόρδο.

onmed.gr

Αυτό είναι το πιο εξωφρενικά ακριβό σπίτι στον κόσμο...Σε ποιον ανήκει; [photos]

Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ινδίας ονομάζεται...Mukesh Ambani και διαθέτει το πιο ακριβό σπίτι, σύμφωνα με τη λίστα Forbes, στον κόσμο: ένα κτίσμα 27 ορόφων και βρίσκεται στη Βομβάη.

Το σπίτι των 36.000 τετραγωνικών μέτρων ονομάζεται Antilia, όπως ένα μυθικό νησί του Ατλαντικού.

Ο Ambani, πρόεδρος της Reliance Industries, φέρεται να ξόδεψε το ιλυώδες ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του.



«Ο τίτλος του πιο εξωφρενικά ακριβού ακινήτου στον κόσμο, εξακολουθεί να ανήκει στην Antilia Mukesh Ambani στη Βομβάη», γράφει σχετικά το Forbes.

Ο ουρανοξύστης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, υπόγειο πάρκνγκ έξι επιπέδων, τρεις ειδικές θέσεις για ελικόπτερα και φέρεται να απαιτείται προσωπικό 600 ατόμων για τη σωστή συντήρησή του.









Φαίη Σκορδά: Φορά θεόστενο φόρεμα και «τρελαίνει» τους φίλους της στο Instagram! [photo]

Η Φαίη Σκορδά καθημερινά λέει «καλημέρα» στους διαδικτυακούς της φίλους.
Έτσι έκανε και σήμερα. Φορώντας ένα θεόστενο φόρεμα μέσα στο πλοίο πόζαρε στον φακό και στη συνέχεια τη συγκεκριμένη φωτογραφία την δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram! H παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται στην Τήνο με την οικογένειά της, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μιας και προσέχει πολύ την διατροφή της και χαίρεται για το αποτέλεσμα...





Πηγή: gossip-tv.gr

Ποια ζώδια θα σε διεκδικήσουν και ποια θα τα παρατήσουν γρήγορα;

Αν η ένταση του έpωτά μας για κάποιον μας εξασφάλιζε και την ανταπόκριση στα συναισθήματά μας, τι ωραία που θα ήταν! Δυστυχώς όμως... το να αγαπάς δεν σημαίνει απαραιτήτως και ότι θα αγαπηθείς.

Βέβαια συχνά, με την κατάλληλη προσέγγιση, το αγαπημένο πρόσωπο μπορεί και να αλλάξει γνώμη. Το θέμα είναι όμως, όταν συμβεί αυτό, ο ερωτοχτυπημένος πολιορκητής θα εξακολουθεί να ενδιαφέρεται ή μήπως θα εγκαταλείψει το κυνηγητό και θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του; Βλέπεις, το κατάλληλο timing στον έρωτα, το να συμπέσει χρονικά το ενδιαφέρον και των δύο, έχει τεράστια σημασία.

Ποια εpωτοχτυπημένα ζώδια θα επιμείνουν να σε κυνηγούν και με πόση διάρκεια. Με ποιους σε παίρνει να το παίζεις δύσκολη ή να το “ψειρίσεις” λίγο παραπάνω; Ποιοι θα τα παρατήσουν σε σύντομο χρονικό διάσημα κι αν το μετανιώσεις για την αργοπορία σου, δυστυχώς το πουλί θα έχει πετάξει πια;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός αν φάει την “κεραμίδα” του έpωτα θα ορμήσει ασυγκράτητος. Η πιθανή έλλειψη ανταπόκρισης από τον ερωτικό του στόχο δεν πρόκειται να τον πτοήσει. Αρχικά είναι αμφίβολο αν θα το διαπιστώσει καν έτσι όπως θα είναι συνεπαρμένος από τον δικό του ενθουσιασμό. Στη συνέχεια, η δυσκολία που παρουσιάζει η κατάκτηση του στόχου του θα ενισχύσει ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον του. Ένα ενδιαφέρον που θα φτάσει στο αποκορύφωμα, με τρελές εκδηλώσεις πάθους. Μετά όμως, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, θα γκρεμιστεί κατακόρυφα και εντελώς απροσδόκητα. Κι αν στο μεταξύ το αντικείμενο του έρωτά του αρχίσει να ενδιαφέρεται, δυστυχώς …έχασε! Ο Κριός θα είναι πια απασχολημένος με άλλα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι επίμονος και εφόσον αποφάσισε ότι το εν λόγω πρόσωπο αξίζει τον έpωτά του θα το διεκδικήσει όσο παίρνει. Θα δείχνει το ενδιαφέρον του με χάρη αλλά και με αξιοπρέπεια, χωρίς να εκτίθεται με ασυλλόγιστες ενέργειες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν μια άμεση και απροκάλυπτη “χυλόπιτα”. Αν δεν θίγεται άμεσα ο εγωισμός του από την όλη κατάσταση θα εξακολουθεί την πολιορκία μέχρις ότου το αντικείμενο του πόθoυ του να δείξει ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται. Τότε θα αποσυρθεί. Αν το πρόσωπο αλλάξει γνώμη αργότερα, μάλλον δεν θα συμβεί το ίδιο και με τον Ταύρο, που το έχει βγάλει πια από την καρδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα σε κυνηγήσει με έναν τέτοιο τρόπο που θα μπορούσε να σε πείσει ότι είσαι ο απόλυτος έpωτας για εκείνον, το κεραυνοβόλο του πάθoς, η αδελφή ψυχή που αναζητούσε σε όλη του τη ζωή. Το να μην ανταποκριθείς, θα κάνει για εκείνον κάπως πιο ενδιαφέρουσα την πολιορκία. Όμως παρά τα όσα δείχνει δεν πρόκειται και να του γίνεις κι εμμονή! Η αλήθεια είναι ότι μπορεί την επόμενη μέρα (ή και την επόμενη ώρα) να αποκτήσει έναν καινούριο ερωτικό στόχο, γιατί βρήκε άλλη υποψήφια αδελφή ψυχή. Όμως αυτό δεν θα τον εμποδίσει να επανέρχεται κατά διαστήματα στο κυνήγι του προς εσένα. Έτσι έχεις πολλές ευκαιρίες να το ξανασκεφτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι αισθηματίας και συνήθως δεν φλερτάρει για να …περνάει η ώρα. Το να σε τιμά δείχνοντάς σου την εpωτική του προτίμηση σημαίνει ότι αφήνει στα πόδια σου την καρδιά του και θα πρέπει να είσαι πολύ αναίσθητο άτομο για να μη συγκινηθείς. Έστω όμως τώρα ότι εσύ δεν συγκινείσαι, σε πρώτη φάση τουλάχιστον. Ο Καρκίνος θα αποσυρθεί από τη διεκδίκηση δείχνοντας εμφανέστατα πόσο πληγώθηκε. Θα το θυμάται και θα σου το “φυλάει” για πολύ καιρό, μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία. Αν μετά αλλάξεις γνώμη, μην περιμένεις από εκείνον να κάνει βήματα. Είναι τώρα σειρά σου να τον κυνηγήσεις και να τον πείσεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι.

ΛΕΩΝ

Το να σε πολιορκήσει εpωτικά ένας Λέων είναι, κατά τη γνώμη του βέβαια, αληθινό προνόμιο. Ακριβώς λοιπόν επειδή θεωρεί ότι εκείνος σου κάνει χάρη, μια πιθανή απόρριψη από μέρους σου είναι γεγονός εκνευριστικό και ακατανόητο. Και σαφώς δεν θα …κάτσει να σκάσει για αυτό, τουλάχιστον μπροστά στα μάτια τα δικά σου αλλά και όλων των άλλων. Δεν θα επιμείνει και πολύ μαζί σου. Κάτι άλλο θα τραβήξει την προσοχή του. Αν τώρα εσύ δεν έχεις εξαρχής τη βεβαιότητα ότι δεν σε ενδιαφέρει η περίπτωση, αλλά θέλεις να το ξανασκεφτείς, φρόντισε τουλάχιστον η αρχική σου απόρριψη να γίνει με τρόπο έμμεσο και διπλωματικό, ώστε να μην προσβάλει το περήφανο Λιοντάρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας κλασικός Παρθένος έχει σκεφτεί καλά πριν καταλήξει ότι κάποιο πρόσωπο αξίζει να γίνει το ταίρι του και θα προσπαθήσει να το διεκδικήσει με …λογική και ευαισθησία. Όμως δεν είναι ο τύπος που θα κάνει τρέλες για να κερδίσει εκείνον που τον ενδιαφέρει. Αντίθετα θα δείξει το εpωτικό ενδιαφέρον του χωρίς να ξεπεράσει τα όρια. Επιπλέον δεν είναι ο τύπος που θα επιμείνει, αν δεν δει μια σχετική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Δύσκολα ένας έρωτας θα του γίνει εμμονή. Θα επιστρατεύσει τη λογική του, θα ανακαλύψει άλλους τόσους λόγους για τους οποίους τελικά το άτομο δεν κάνει για αυτόν και θα αποχωρήσει διακριτικά. Και μάλλον αμετάκλητα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός έχει έμφυτο ταλέντο στην εpωτική πολιορκία, την οποία βάζει σε εφαρμογή με καλαισθησία και ευγένεια. Είναι άλλωστε από τα πιο γοητευτικά ζώδια. Αν το αντικείμενο του πόθου του έχει τις αντίστοιχες “chic” προδιαγραφές είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ανταπόκριση. Αν πάλι δεν συμβεί αυτό, ο Ζυγός θα επιμείνει. Παρόλο που η διεκδίκηση δεν είναι γενικά το φόρτε του, η αγάπη μετρά διαφορετικά στις αξίες του. Για χάρη του έρωτα μεταμορφώνεται σε ατρόμητο μαχητή. Πάντα χωρίς να ξεφεύγει από τα όρια της ευπρέπειας. Ακόμα και στην περίπτωση που εγκαταλείπει, γιατί δεν φαίνεται να βγαίνει τίποτα, πάντα υπάρχει περίπτωση να υπαναχωρήσει, αν το πρόσωπο που τον ενδιέφερε αλλάξει στάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που μετρούν πολλές επιτυχίες στο παιχνίδι της γοητείας και για αυτό δεν συνθηκολογεί εύκολα με την ιδέα μιας απόρριψης. Αν λοιπόν δεν βρίσκει ανταπόκριση, μπορεί να επιμείνει, αλλά τα κίνητρα ίσως είναι αδιευκρίνιστα ακόμα και στον ίδιο. Το κάνει από αληθινό ενδιαφέρον ή απλώς… για το γινάτι του; Το βέβαιο είναι ότι αν εγκαταλείψει τον μάταιο αγώνα, το πρόσωπο που είχε τραβήξει τόσο πολύ το ενδιαφέρον του θα “τιμωρηθεί” είτε με απόλυτη αδιαφορία, είτε με τις μικρές ή μεγάλες εκδικήσεις που είναι η σπεσιαλιτέ του Σκορπιού. Κι αν το πρόσωπο μετανιώσει; Τότε ό,τι συμβεί θα είναι υπ\’ ευθύνη του. Ο Σκορπιός δεν ξεχνά…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ιδιαίτερα περιζήτητος ερωτικά. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσει ένα πρόσωπο που θα του τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν πάλι πέσει σε κανένα σκληρό καρύδι θα κάνει την προσπάθειά του, και μάλιστα με την ένταση ενός ζωδίου της Φωτιάς, αλλά δεν θα ασχοληθεί για πολύ. Ο Τοξότης δεν ενδιαφέρεται να αποδείξει πόσο σπουδαίος είναι μέσα από τις ερωτικές του επιτυχίες, που άλλωστε δεν του λείπουν. Επιπλέον το ερωτικό του ενδιαφέρον, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, έχει μικρή διάρκεια. Σκέψου τώρα και αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που του έδωσε “χυλόπιτα”; Δεν θα θυμάται ούτε το όνομά του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην εpωτική του πολιορκία ο Αιγόκερως συνήθως ακολουθεί μια καλά μελετημένη στρατηγική. Κυνηγά το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει οργανωμένα, ακριβώς όπως κυνηγά μια επαγγελματική συμφωνία. Είναι σταθερός στο στόχο του και δεν πτοείται εύκολα από μια αρχική έλλειψη ανταπόκρισης. Ανάλογα με το πόσο τον ενδιαφέρει το άτομο, θα επιμείνει έντονα αλλά αρκετά επιδέξια, ώστε να μη δώσει την εντύπωση ότι …κόβει φλέβες κιόλας. Όταν κρίνει ότι εξάντλησε τα περιθώρια θα αποσυρθεί με αξιοπρέπεια και θα αφήσει το ζήτημα να ξεχαστεί. Παρόλα αυτά, μπορεί η απόρριψη να τον έχει ενοχλήσει αρκετά και, σε περίπτωση που το “πρόσωπο” υπαναχωρήσει, να του ανταποδώσει τη χυλόπιτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος πολιορκεί το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει με ένα χαλαρό στιλ που του επιτρέπει να μην εκτεθεί, αν δεν έχει την επιθυμητή ανταπόκριση. Με άλλα λόγια, αν δεν του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι κι εσύ, ώστε να κάνει ένα επόμενο, πιο ξεκάθαρο βήμα, πιθανόν να μείνεις για πάντα με την αμφιβολία αν πράγματι σου την “έπεσε”. Ή αν όλα γίνονταν στο φιλικό και ήταν απλώς ιδέα σου. Βέβαια οι Υδροχόοι είναι τύποι που αρέσουν σε πολλούς εκπροσώπους του αντίθετου φύλου και είναι πιθανό αργότερα να μετανιώσεις που δεν ανταποκρίθηκες. Σε αυτήν την περίπτωση όμως θα πρέπει να πάρεις εσύ πια την πρωτοβουλία, γιατί εκείνος έχει στραφεί σε άλλα ενδιαφέροντα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς είναι ζώδιο που δεν κυνηγάει, αλλά τον κυνηγούν. Ή τουλάχιστον έτσι αφήνει να φαίνεται. Αν ενδιαφέρεται για κάποιο πρόσωπο θα μετατρέψει τον εαυτό του σε δόλωμα, ώστε να το προσελκύσει. Και τι γίνεται αν ο εpωτικός του στόχος δεν …τσιμπήσει; Εξωτερικά, όχι πολλά πράγματα. Εσωτερικά, αυτός ο έpωτας χωρίς ανταπόκριση θα τροφοδοτήσει τους ανικανοποίητους πόθoυς, που αρέσουν τόσο πολύ στον εκπρόσωπο του εν λόγω ζωδίου. Κι αν το αντικείμενο του έρωτά του αλλάξει γνώμη και ανταποκριθεί, έστω και μεταχρονολογημένα; Ο Ιχθύς δεν έχει θέμα να αρνηθεί από εγωισμό. Ίσως όμως να έχει κιόλας βαρεθεί, γιατί ήδη έζησε τη σχέση στη φαντασία του. Ε τι, πάλι τα ίδια;

Κορμάρα! Σε ποια Ελληνίδα ανήκει αυτό το σώμα που κολάζει και άγιο; [photo]

Κάνει τις διακοπές της και με τα κάλλη της αναστατώνει όποια παραλία και αν βρεθεί. Ο λόγος για... την Αντωνία Καλλιμούκου, που δημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στα social media και εισέπραξε μόνο κολακευτικά λόγια! Μπορεί να μην ξέρει αν θα είναι την επόμενη σεζόν στην Ελένη, όμως φορτίζει τις μπαταρίες και φαίνεται να περνά καλά με την παρέα της!



Θα μείνετε! Δείτε τι κουκλάρα έχει γίνει η Λίλα από τους Singles! [photos]

Δείτε πως είναι σήμερα η γνωστή ηθοποιός Σάννυ Χατζηαργύρη που έγινε γνωστή από... τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά "Singles:






Ποια Ελληνίδα παντρεύεται το φθινόπωρο με γνωστό επιχειρηματία; [photo]

Ύστερα από 3,5 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να... ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στα μέσα του φθινοπώρου.

Ο λόγος για τη Σίσσυ Φειδά και τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο, η οποίοι ετοιμάζονται για ένα ταξιδάκι για τις δύο μέρες του Δεκαπενταύγουστου. «Δεν έχουν καταλήξει αν θα ταξιδέψουν στα Επτάνησα ή τις Κυκλάδες» αναφέρει πηγή εβδομαδιαίου περιοδικού.





Πηγή: youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ