Την μάτιασαν: Έπεσε κάτω και σακατεύτηκε νεαρή ελληνιδα τραγουδίστρια [PHOTOS]

Είναι απο αυτές τις στιγμές που λές «Ρε γαμώτο. Πόσο μάτι ν΄αντέξει το κορίτσι». Το να θέλεις να ζήσεις την εμπειρία του ποδηλάτου στον χωματόδρομο και να πέφτεις κάτω και να σακατεύεσαι δεν είναι και κάτι πρωτοφανές.

Το να σε κυνηγάει όμως σκυλί μέσα στο βουνό, άγριο τσομπανόσκυλο και να τρέχεις για να γλιτώσεις και στο τέλος να πέφτεις σε μικρή χαράδρα… ε είναι μάτι.

Την έπαθε η Μίνα Ευαγγέλου. Ευτυχώς με μόλωπες στα πλαϊνα… και ράμματα στο χέρι. Ευτυχψώς που φορούσε προστατευτικά και δεν είχαμε χειρότερα λέμε!

Αυτά είναι: Δείτε selfie απο Ελληνίδα Δημοτική σύμβουλο…Κ0λάζεις λέμε

Έχω γράψει και στο παρελθόν για το κορίτσι αυτό. Ένα κορίτσι που ξαφνικά «οι πολλοί» ανακάλυψαν το τελευταίο διάστημα. Εντάξει. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει με το blog μας.

Ωστόσο αυτή τη φορά το κορίτσι με ξεπέρασε. Όπως όλα τα νεαρά κορίτσια της ηλικίας της έτσι και η Σπυριδούλα Πατήλα-δημοτική σύμβουλος στον διερυμένο δήμο Αχαρνών- πόζαρε σε φάση… selfie.

Δείχνει τα τατουάζ της και το κορμί για αμαρτίες που διαθέτει…


Σκάνδαλο: Πασίγνωστος τραγουδιστής εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού!



Η Βρετανική αστυνομία άνοιξε πάλι το φάκελο της υπόθεσης με την σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού. Η υπόθεση αυτή χρονολογείται από την δεκαετία του 1980 και αφορά ένα ανήλικο αγόρι κάτω των 16 ετών, το οποίο υποστήριξε ότι ο διάσημος τραγουδιστής το… βίασε.

Οι αρχές πήγαν στο σπίτι του τραγουδιστή Κλιφ Ρίτσαρντ στο Μπερκσάιρ – που κατηγορείται- για να κάνουν έρευνα, ενώ εκείνος δεν βρισκόταν εκεί και αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, χωρίς όμως να γίνει κάποια σύλληψη.



Ο Κλιφ Ρίτσαρντ να σημειώσουμε πως θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους Βρετανούς μουσικούς όλων των εποχών, ενώ του έχει απονεμηθεί και ο τίτλος του «σερ». Έχει πουλήσει περισσότερα από 21 εκατομμύρια singles, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές τη Βρετανία, στη Eurovision.





Δείτε για πρώτη φορά τη Ράνια Θρασκιά…με μαγιό!



Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ κατάφερε να απαθανατίσει την Ράνια Θρασκιάσε για πρώτη φορά με το μαγιό της. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο και καλούς φίλους και φυσικά από αυτές δεν λείπουν οι εξορμήσεις στη θάλασσα. Η Ράνια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στην Κασάνδρα Χαλκιδικής όπου απόλαυσε την βόλτα της με το σκάφος όσο ο σύζυγός της έκανε θαλάσσια σπορ. Ήταν από τις λίγες στιγμές που το ζευγάρι αποχωρίστηκε για λίγο τα δύο παιδιά του, τον 5χρονο Διονύση και τον 2,5 ετών Κωνσταντίνο.



Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Ελεονώρας Μελέτη με μαγιό


H Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ΟΚ! που κυκλοφορεί και έκανε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό. Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό.





Τι μπορείς να αγοράσεις σε κάθε χώρα του κόσμου με ένα δολάριο; [εικόνα]



Πόση αξία έχει τελικά ένα δολάριο; Μπορεί στις ΗΠΑ να φτάνει για να παρκάρεις μόλις μία ώρα στο δρόμο, ωστόσο σε άλλες χώρες, είναι αρκετό για να σε κρατήσει χορτασμένο μία ολόκληρη ημέρα.

Σε αυτό το έξυπνο infographic που δημιούργησε η εταιρεία When on Earth σε συνεργασία με το Lonely Planet, παρουσιάζει όλα τα πράγματα που μπορεί να αγοράσει κανείς σε διάφορες χώρες του πλανήτη με ένα μόνο δολάριο.

Σύμφωνα με το infographic, ένα δολάριο είναι αρκετό για να αγοράσει ένα μπουκάλι φτηνό κρασί στην Ιταλία και απεριόριστο γεύμα με ρύζι στην Ινδία, ενώ στις Φιλιππίνες είναι αρκετό για ένα μασάζ 30-45 λεπτών και στις Φερόες Νήσους για ένα κουτάκι τσίχλες.


Το «κράξιμο» των θαυμαστών στην Beyonce! Τι έκανε και τους εξαγρίωσε;



Μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram η Beyonce ήταν αρκετή για να «ξεσηκώσει» τους θαυμαστές της και να αρχίσουν να της ασκούν αρνητική κριτική!

Τι συνέβη; Οι θαυμαστές της κατάλαβαν ότι η 33χρονη σταρ έκανε photoshop στη φωτογραφία που κάθεται σε καναπέ, φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο συγκεκριμένα στην περιοχή των μηρών! Το μυστικό της αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι πιο παρατηρητικοί θαυμαστές της παρατήρησαν πως το κινητό τηλέφωνο που είναι ακουμπισμένο στο τραπέζι είχε στραβώσει!Έτσι κατάλαβαν πως έχει πέσει ρετούς στην περιοχή των μηρών!



ΒΙΝΤΕΟ: Η χανούμισσα… Λάουρα Νάργες!



Το ξανθό κορίτσι του ΑΝΤ1 εντοπίστηκε ξανά από την κάμερα του Mykonos Live Tv σε κοσμική πλαζ. Η όμορφη παρουσιάστρια καθόταν γονατιστή πάνω στην ξαπλώστρα, έπινε το ποτό της, κάπνιζε το τσιγάρο της και λίκνιζε το κορμί της στους ρυθμούς της ανατολίτικης μουσικής που ακουγόταν από τα μεγάφωνα!

Δείτε το βίντεο:

EΡΧΕΤΑΙ σκληρό Π0ΡΝ0 με πολλές πρ0κλητικές σκηνές από γνωστή 40άρα ηθοποιό! (VIDEO+ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια και τις φακίδες μεγάλωσε και πλέον απασχολεί τα Μέσα με τις νέες περιπέτειές της.

Σύμφωνα, με το TMZ, η 39χρονη πλέον Tami Erin δεν είναι και τόσο αθώα, αφού πρωταγωνιστεί σε ταινία σκληρού π0ρνό.



Το δημοσίευμα αναφέρει ότι από τα πρώτα πλάνα που έχουν δει πρόκειται για ένα σκληρό π0ρνό με πολλές προκλητικές σκηνές, το οποίο δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, στο άκουσμα αυτής της είδησης δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από τους θαυμαστές της ηθοποιού.




Ο αναστεναγμός της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και ο μεγάλος ΣΕΙΣΜΟΣ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ



Τον Δεκέμβριο του 1998, λίγους μήνες πριν από τον μεγάλο σεισμό της Τουρκίας στις 17/8/1999, το νησί των Πριγκιποννήσων, Burgaz, η Αντιγόνη στα ελληνικά, είχε συγκλονιστεί από ένα καταπληκτικό γεγονός. Το νησί αυτό ήταν κάποτε καθαρά ελληνικό, αλλά σήμερα υπάρχουν ελάχιστοι Έλληνες και Τούρκοι από διάφορες περιοχές της Τουρκίας.

Το νησί έχει μια ορθόδοξη εκκλησία, τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, τον αγαπητό μαθητή του Χριστού και της Παναγίας, αυτόν που ο Θεάνθρωπος άφησε όταν σταυρώθηκε σαν τον υιό και προστάτη στην Μητέρα Του. Ο ναός δεσπόζει μπροστά σου καθώς πλησιάζεις στο νησί από την θάλασσα από την Κωνσταντινούπολη. Την περίοδο εκείνη, κάθε βράδυ έξω από την εκκλησία και σε όλη την γύρω περιοχή ακούγονταν έντονα μια αναπνοή αγωνίας η οποία φούσκωνε και ξεφούσκωνε σαν να αναστέναζε. Ήταν ένας μεγάλος αναστεναγμός.

Οι Τούρκοι κάτοικοι της περιοχής είχαν ανησυχήσει αλλά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να πάρουν… ιατρικά ακουστικά και αφού πλησίαζαν τους εξωτερικούς τοίχους της εκκλησίας, προσπαθούσαν να αποκαλύψουν την πηγή των ηχηρών αυτών αναστεναγμών, που τους είχαν αναστατώσει.

Η φημολογία είχε οργιάσει στο νησί αλλά το εκπληκτικό ήταν ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι ομολογούσαν ότι ο αναστεναγμούς αυτός επρόκειτο για την φωνή της Παναγιάς, της Ανά Μαριέμ στα τουρκικά, που ήθελε να προειδοποιήσει ότι επέκειτο μια μεγάλη καταστροφή.

Το νέο έφτασε και στην Κωνσταντινούπολη και ένας γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, ο Sadettin Teksoy από το τουρκικό κανάλι STAR, αποφάσισε να πάει στο νησί να ερευνήσει την υπόθεση. Αφού έφτασε εκεί, πήγε στην εκκλησία την ώρα που ο ελληνορθόδοξος ιερέας τελούσε σχεδόν μόνος του τον εσπερινό

. Ο Τούρκος δημοσιογράφος αφού περίμενε να τελειώσει η τελετή, τον πλησίασε και τον ρωτήσει τι νομίζει πως συμβαίνει. Ο ιερέας απάντησε πως πραγματικά ακούγεται κάθε βράδυ ένας ηχηρός αναστεναγμός, αλλά δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει την πραγματική αιτία, ενώ από το ύφος του έδειχνε πως δεν θα ήθελε να εμπλακεί σε πιθανή πρόκληση προς το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων Τούρκων.

Ο δημοσιογράφος όμως επέμενε και τελικά αφού στήθηκε επί ώρες στο περίγυρο του ναού κατάφερε να μαγνητοφωνήσει το αναστεναγμό ενώ πήρε και αρκετές συνεντεύξεις από Τούρκους κατοίκους του νησιού.

Ένας από αυτούς, ο τότε διευθυντής του σχολείου, δήλωσε μπροστά στην κάμερα ότι εδώ και πολλά χρόνια στο Μπουργάζ ζούσαν πολλοί Έλληνες και το νησί ήταν καθαρά ορθόδοξο χριστιανικό, γι’ αυτό έχει και μια μεγάλη χριστιανική παράδοση και πρόσθεσε με έμφαση, «Τώρα, ίσως η Παναγία των χριστιανών ήρθε ξανά πιθανώς θέλοντας να κάνει μια παρέμβαση και να προειδοποιήσει ότι έρχονταν μια μεγάλη συμφορά». Αυτά από ένα Τούρκο, (υπάρχουν στο αρχείο μας τα σχετικά video). Και πράγματι η μεγάλη συμφορά ήρθε πολύ γρήγορα. Οχτώ μήνες μετά, μια μόλις μέρα μετά την μεγάλη γιορτή της Παναγίας, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο μεγάλος σεισμός στις 17 Αυγούστου του 1999 έπληξε την Τουρκία με πολλές χιλιάδες θύματα. Για τους Τούρκους της Αντιγόνης ο «αναστεναγμός της Παναγίας» ήταν η μεγάλη προειδοποίηση γι’ αυτή την επερχόμενη μεγάλη φονική καταστροφή.

Αλλά ο σεισμός αυτός είχε και μια άλλη, πολύ σημαντική και πολύ σημαδιακή διάσταση. Να θυμηθούμε ότι την περίοδο εκείνη, παραμονές του σεισμού, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν στο ναδίρ. Είχε προηγηθεί η κρίση των Ιμίων το 1996 και στη συνέχεια η μεγάλη κρίση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Πολλοί πίστευαν τότε ότι οι Τούρκοι ήταν έτοιμοι για την μεγάλη έφοδο προς την χώρα μας. Πράγματι οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν μια μεγάλη επιχείρηση-πρόκληση στο Αιγαίο με «αιχμή του δόρατος» για την πρόκληση το τουρκικό ναυτικό. Αυτό όμως που επακολούθησε σίγουρα τους χάλασε τα όποια σχέδια τους. Και πράγματα ότι έγινε εκείνο το βράδυ ήταν πολύ σημαδιακό.

Στις 16 Αυγούστου 1999, δηλαδή το βράδυ του μεγάλου σεισμού στην ναυτική βάση του Gölcük γίνονταν η μεγάλη τελετή αλλαγής της ηγεσίας του Επιτελείου Ναυτικού της Τουρκίας. Στον ναύσταθμο ήταν συγκεντρωμένες αρκετές τουρκικές φρεγάτες, ενώ μεγάλος αριθμός ανωτάτων αξιωματικών του τουρκικού ναυτικού παρακολούθησαν την τελετή. Γύρω στις 3 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα άρχισαν οι σεισμικές δονήσεις.

Εκείνη την στιγμή και ενώ οι περισσότεροι στην βάση ησύχαζαν μετά τις τελετές, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε παρατηρηθεί μια μεγάλη πηγή φωτιάς να ξεπηδάει από το έδαφος πολύ κοντά στην ναυτική βάση και σε μεγάλο ύψος. Μέχρι σήμερα κανείς από τους ερευνητές δεν μπόρεσε να εξηγήσει την αιτία και την προέλευση αυτής της φωτιάς. Το κυρίως κτίριο της βάσης κλονίστηκε συθέμελα και αμέσως κατέρρευσε από τις σεισμικές δονήσεις με ένα τρομακτικό και ανατριχιαστικό θόρυβο εν μέσω κραυγών απελπισίας.

Στα ερείπια του έθαψε ένα μεγάλο μέρος της αφρόκρεμας του τούρκικου ναυτικού. Όπως ανέφερε με επίσημη ανακοίνωση το τουρκικό Επιτελείο Ναυτικού από τον σεισμό και την κατάρρευση της βάσης βρήκαν ακαριαίο θάνατο δυο ναύαρχοι, 27 ανώτεροι αξιωματικοί, 136 υπαξιωματικοί, 82 ναύτες, 9 ναυτικοί εμπειρογνώμονες, ένας μαθητής της σχολής Δοκίμων και 126 «ειδικοί εργάτες» της βάσης. Σύνολο 441 άτομα θαφτήκαν κάτω από τα ερείπια της μεγαλύτερης ναυτικής βάσης της Τουρκίας εκείνης της εποχής. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το χτύπημα ήταν καίριο σε μια περίοδο που το τουρκικό ναυτικό ετοιμάζονταν για την μεγάλη εξόρμηση της πλήρης επικράτησης του στο Αιγαίο και σίγουρα θα χρειάζονταν πολλά χρόνια για να ανακτήσει τις δυνάμεις του από το χτύπημα αυτό.

Τα ερωτήματα όμως παρέμειναν για την ναυτική βάση του Gölcük και την παράξενη μεγάλη λάμψη που προηγήθηκε δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση μέσα σε εκκωφαντικό θόρυβο του κεντρικού κτιρίου της βάσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι δεν επέτρεψαν κανένα ξένο σωστικό συνεργείο να πλησιάσει στην βάση, ενώ είχαν μεγάλη ανάγκη καθώς κάτω από τα ερείπια της βάσης ακόμα αγωνίζονταν να σωθούν εκατοντάδες αξιωματικοί και ναύτες και φυσικά κανένα δημοσιογράφο να βγάλει φωτογραφίες από την καταστροφή. Μόνο ορισμένα Ισραηλινά, «ειδικά εξοπλισμένα» συνεργεία, είχαν τότε την δυνατότητα πρόσβασης. Οι εξηγήσεις που είχαν δοθεί τότε αλλά δεν έγιναν πιστευτές, ήταν ότι δεν ήθελαν να δούνε ξένες κάμερες τις εγκαταστάσεις της βάσης.

Γεγονός ήταν ότι στα ερείπια της ναυτικής βάσης θαφτήκαν οι τότε υπερφίαλες τουρκικές φιλοδοξίες για την «μεγάλη επίθεση» κατά της Ελλάδας, μια μόλις μέρα μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- Παρήγγειλαν, έφαγαν και όταν ήρθε ο Λογαριασμός έπαθαν… Εγκεφαλικό! (ΦΩΤΟ)






Η παρέα κάθισε σε ταβέρνα και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, έλουσε τους πάντες κρύος ιδρώτας.Στην καταγγελία που έκαναν στο seleo.gr, ανέφεραν ότι οι μερίδες που τους σέρβιραν ήταν μισές, αλλά παρόλα αυτά ο λογαριασμός ήταν κάτι παραπάνω από ολόκληρος.

Όπως βλέπετε στην απόδειξη, η παρέα κλήθηκε να πληρώσει 113,50€ στην ταβέρνα που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι. Το θέμα όπως εξηγούσαν δεν ήταν τόσο οι τιμές (που φαίνονταν στον κατάλογο) αλλά οι μερίδες που ήταν μικρές…

Δείτε τι έκανε ο Σεφερλής με τη γυναίκα του στην πισίνα [photos]



Ο Μάρκος Σεφερλής πήγε να συναντήσει την γυναίκα του, Έλενα Τζαβαλιά, που απολάμβανε τις διακοπές της με φιλικά πρόσωπα στην Κρήτη.

Ο ηθοποιός, τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, πήρε το αεροπλάνο και βρέθηκε στα Χανιά.

Το ζευγάρι πέρασε ένα όμορφο και τρυφερό διήμερο μαζί μιας και ο γιος τους, σύμφωνα με το περιοδικό YOU, βρίσκεται διακοπές στη Λέρο με οικογενειακούς φίλους.

Ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να απολαμβάνει το μπάνιο του στην πισίνα και να είναι αρκετά διαχυτικό μεταξύ του.









Η κόρη του… Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ


Άντε και στο Χόλιγουντ



Δείτε πιο κάτω…




Η φοβερή πτώση Ρώσου άλτη (VIDEO)




Άθελά του πρωταγωνιστής σ’ ένα από τα bloopers της χρονιάς έγινε ο Αλεξέι Ντμίτρικ.



Δείτε το βίντεο…

ΚΑΦΡΙΚΗ ΦΑΡΣΑ! Πώς να δεις το στήθος μιας κοπέλας στην παραλία;


Μια αστεία αλλά λίγο κάφρικη φάρσα έχει τρελάνει το διαδίκτυο αυτές τις μέρες!



Δείτε το βίντεο φάρσα εδώ:

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ: Άστεγος άντρας βλέπει τους αστυνομικούς να του ΔΙΑΛΥΟΥΝ το κατάλυμα! [video]

Ο Σαμ είναι ένας άστεγος άντρας...
που ζει εδώ και αρκετά χρόνια σε καταφύγιο που έχει στο δάσος…
Δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σταθερό, όμως ήταν η μοναδική του στέγη! Αφού όμως η αστυνομία έμαθε την παρουσία του έπρεπε να το απομακρύνει, καθώς καταπατούσε δημόσια περιουσία.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ! Καρέ – καρέ η εισβολή σε σχολή και το ξυλοκόπημα των δασκάλων στη κάμερα ! (vid)



Είναι από αυτά που έχεις δει σε ταινίες , αλλά δεν συμβαίνουν μόνο εκεί αφού κάθε φορά η πραγματική ζωή μας ξεπερνά .

Την προηγούμενη Τετάρτη το ελβετικό δίκτυο Telebasel πρόβαλε για πρώτη φορά την επίθεση που έγινε στη σχολή του αθλητή του GLORY με σπουδαία καριέρα Shemsi Bequiri από τον άλλοτε προπονητή του και πρωταθλητή του Thai Paulo Balicha .




O Βalicha όρμησε στη σχολή του Bequiri με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές από το 2011 και κορυφώθηκαν όταν ο Bequiri άνοιξε δική του σχολή . Μαζί του ο Balicha συνοδεύονταν από κουκουλοφόρους , 18 τον αριθμό , που κρατούσαν ξύλινα γκλοπ του μπέιζμπολ .

Οι δύο άντρες έπαιξαν ξύλο για επτά ολόκληρα λεπτά με τα χέρια τους δεμένα μόνο με μπαντάζ , ενώ ήταν περιτρυγιρισμένοι από τους οπλισμένους κουκουλοφόρους που σε όλη την διάρκεια του ματς ξεστόμιζαν απειλές στον Bequiri .

Λίγα λεπτά που θα σας μείνουν αξέχαστα… (video)



Μια συλλογή απο τα καλύτερα αστεία βίντεο…



Δείτε πιο κάτω…

Δείτε τι αλλάζει στις τραπεζικές συναλλαγές...

Μία πολύ σημαντική αλλαγή συντελείται στη σχέση όλων των συναλλασσόμενων με τις...
τράπεζες Ευρωπαίων πολιτών. Ορόσημο για τις τραπεζικές συναλλαγές είναι η 1η Αυγούστου, καθώς από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τίθεται σε ισχύ κοινοτική Οδηγία για τον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε ευρώ (SEPA).

Βάσει του νέου πλαισίου και την εφαρμογή του άρθρου 30 “Μέτρα για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΚ) 924/2009 και του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 260/2012” του νόμου 4141/2013 (αριθμ. ΦΕΚ 81/5.4.13) για όλες τις συναλλαγές σε ευρώ, ακόμη και για αυτές που διενεργούνται μεταξύ λογαριασμών στην ίδια τράπεζα θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά ο Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN). Μέχρι πρότινος, η χρήση του IBAN ήταν υποχρεωτική μόνο για συναλλαγές μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών τραπεζών και διασυνοριακές συναλλαγές.

Τα βασικά πλεονεκτήματα από τη χρήση του IBAN είναι η τυποποίηση των λογαριασμών, η αναγνώριση της ορθότητας των τραπεζικών λογαριασμών, η δυνατότητα επαλήθευσης, η βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης και η αυτοματοποίηση της επεξεργασίας των συναλλαγών. Παράλληλα, επιτυγχάνεται η μείωση των ανθρώπινων λαθών, η ταχύτητα εκτέλεσης των συναλλαγών και η μείωση του κόστους επεξεργασίας των συναλλαγών.

Πρόκειται για μία νέα πραγματικότητα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 260/2012, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να τεθεί σε ισχύ τον περασμένο Φεβρουάριο και πήρε παράταση για την 1η Αυγούστου, μετά από πρόταση της Κομισιόν, λόγω του περιορισμένου βαθμού προσαρμογής των ευρωπαϊκών τραπεζών στην ουσιαστική κατάργηση των διαφορών μεταξύ πληρωμών εσωτερικού και εξωτερικού.

Οι τράπεζες θα πρέπει να συμμορφωθούν άμεσα με την κοινοτική Οδηγία, ενώ σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείται ο IBAN οι συναλλαγές θα ακυρώνονται και η Τράπεζα της Ελλάδος θα επιβάλλει κυρώσεις. Στο σύνολό τους οι πιστωτικοί όμιλοι προσφέρουν εύχρηστα εργαλεία αναζήτησης του IBAN στους διαδικτυακούς τους τόπους.

Στην Ελλάδα, ο IBAN έχει σταθερό μήκος 27 αλφαριθμητικών χαρακτήρων. Οι δύο πρώτοι αλφαβητικοί χαρακτήρες καθορίζουν τη χώρα στην οποία τηρείται ο λογαριασμός (GR για την Ελλάδα). Οι δύο επόμενοι είναι ψηφία ελέγχου που επικυρώνουν ολόκληρο τον IBAN και το τελευταίο τμήμα του είναι ο Βασικός Αριθμός Λογαριασμού (BBAN), ο οποίος στις περισσότερες περιπτώσεις εμπεριέχει την τράπεζα, το κατάστημα και τον αριθμό λογαριασμού του πελάτη.

Ο Βασικός Αριθμός Λογαριασμού αποτελείται από α) τρία ψηφία για τον κωδικό της τράπεζας, β) τέσσερα ψηφία για τον κωδικό του καταστήματος και γ) δεκαέξι ψηφία για τον αριθμό του λογαριασμού του πελάτη.

Ο ΙΒΑΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή. Η έντυπη μορφή του είναι ίδια με την ηλεκτρονική με τη μόνη διαφορά ότι ο έντυπος ΙΒΑΝ αναγράφεται σε ομάδες των 4 χαρακτήρων διαχωρισμένες με κενό.

Εκτός από τον IBAN, υποχρεωτικός για την πραγματοποίηση πληρωμών τόσο εντός Ελλάδας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη θα είναι προσωρινά (μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2016) και ένας ακόμη κωδικός. Ο BIC (Business Identifier Code) αποτελεί έναν διεθνή τυποποιημένο κωδικό, ο οποίος προσδιορίζει μοναδικά μία τράπεζα, οπουδήποτε στον κόσμο. Μία διαφορετική ονομασία για τον BIC είναι ο SWIFT-Code. Στην Ελλάδα, όπως και παγκοσμίως, ο BIC αποτελείται από 8 ή 11 χαρακτήρες.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή, θα βρείτε τους κωδικούς IBAN και BIC στα έγγραφα του δικαιούχου, όπως π.χ. στο τιμολόγιο προς εξόφληση ή στα πλήρη στοιχεία της εταιρείας που αναγράφονται στην αλληλογραφία. Αν δεν αναφέρονται οι κωδικοί, θα πρέπει να ζητήσετε από τον δικαιούχο προς τον οποίο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, να σας τα γνωστοποιήσει.

Αν πρόκειται να αποσταλούν χρήματα στον λογαριασμό σας, θα πρέπει αντίστοιχα να γνωστοποιήσετε τους κωδικούς IBAN και BIC στον πληρωτή. Οι κωδικοί αναγράφονται στην πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου ταμιευτηρίου ή στο αντίγραφο κίνησης λογαριασμού που σας απο-στέλλεται ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά (e-statement) ή στην ιστοσελίδα της τράπεζας συνεργασίας σας.

Επίσης, με τη δημιουργία του SEPA οι συναλλαγές με άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα “ενοποιηθούν”, μειώνοντας το κόστος και δίνοντας νέες δυνατότητες στους συναλλασσόμενους. Στόχος είναι οι πολίτες να μπορούν να εκτελούν κάθε πληρωμή με την ίδια ευκολία και ασφάλεια σαν να βρίσκονταν στον τόπο διαμονής τους.

Σύμφωνα με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και την Τράπεζα της Ελλάδος πρόκειται για τον χώρο όπου πολίτες, εταιρείες και άλλοι οικονομικοί παράγοντες μπορούν να πραγματοποιούν και να εισπράττουν πληρωμές σε ευρώ, εντός της Ευρώπης, είτε εντός των εθνικών τους συνόρων είτε διασυνοριακά, με τους ίδιους βασικούς όρους, δικαιώματα και υποχρεώσεις, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής περιοχής στην οποία βρίσκονται. Το γεωγραφικό πεδίο εφαρμογής του SEPA καλύπτει τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία, την Ελβετία και το Μονακό.

Πηγή

Η κρυφή σχέση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ποιος πασίγνωστος παντρεμένος τραγουδιστής πατέρας τριών παιδιών διατηρεί δεσμό με εξίσου γνωστή τραγουδίστρια προερχόμενη από ριάλιτι σόου;

Εκείνος ένα από τα πρώτα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και εκείνη μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια ιδιαίτερα αγαπητή στο νεανικό κοινό.

Η παράνομη σχέση τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μετρά ήδη μερικά χρόνια, όταν και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά σε γνωστή αθηναϊκή πίστα. Όσοι τους έζησαν από κοντά μιλούν για έναν θυελλώδη έρωτα που περιορίστηκε σε καμαρίνια, ενώ υπήρχε η εκατέρωθεν επιθυμία επισημοποίησης του.

Και μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια να έδωσε τέλος στη σχέση που διατηρούσε εκείνο τον καιρό με συνάδελφο της, με την ελπίδα ότι θα πράξει το ίδιο και ο παράνομος σύντροφος της, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα ήξερες; Tips για να έρθεις σε oργασμό γρηγορότερα!

Σίγουρα δεν αμφισβητούμε την σeξουαλικότητα κανενός! Αλλά υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε τον oργασμό γρηγορότερα; Δες ποια είναι:
-Αναπνέετε από το στόμα. Αναπνεύστε βαθιά.

-Κάντε sεx το πρωί. Τα επίπεδα τεστoστερόνης είναι υψηλότερα όταν ξυπνάμε το πρωί.

-Κάντε αργές κινήσεις. Κινηθείτε αργά και βασανιστικά. Πάρτε τον χρόνο σας. Καθυστερείστε…

-Πιείτε καφέ με ζάχαρη. Η ζάχαρη και η καφεΐνη αυξάνουν τον καρδιακό ρυθμό και μας δίνουν ένα κύμα ενέργειας, το οποίο κάνει το σώμα μας, να ανταποκρίνεται περισσότερο στο sεx.

-Ξεκινήστε από τα βασικά. Μία νύχτα χωρίς sεx και μόνο φιλιά. Η συσσωρευμένη ενέργεια θα δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα το επόμενο βράδυ.

Τι σημαίνει όταν ο άνδρας έχει κοντά δάχτυλα;

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτό το κείμενο και εφόσον είστε άνδρες, κοιτάξτε πάλι τα χέρια σας...
Έχετε κοντά δάχτυλα; Αν έχετε κοντά δάχτυλα και εάν οι παράμεσοι σας είναι κοντοί, τότε είστε από τους τυχερούς . Το γιατί διαβάστε το αμέσως παρακάτω...

Σύμφωνα με μια έρευνα οι άνδρες που έχουν κοντά δάχτυλα και κυρίως κοντούς παράμεσους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναρρώσουν, εάν αρρωστήσουν από καρκίνο του προστάτη. Και όχι μόνο αυτό αλλά μπορούν και ανταποκρίνονται καλύτερα στα φάρμακα για την καταπολέμηση του καρκινικού όγκου, από τους άλλους άνδρες.

Βασική προϋπόθεση σε αυτό είναι ο παράμεσος τους να μην ξεπερνάει σε μήκος τον δείκτη τους. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που έκαναν επιστήμονες από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Νοτίου Κορέας, αυτό συμβαίνει γιατί οι άνδρες με κοντούς παράμεσους πιστεύεται ότι έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστoστερόνης, της ορμόνης δηλαδή που έχει άμεση σχέση με τους προστατικούς καρκίνους.

Οι Κορεάτες επιστήμονες, εξέτασαν 152 άνδρες εθελοντές και διαπίστωσαν ότι εκείνοι που είχαν κοντύτερους παράμεσους, ανταποκρίνονταν καλύτερα στη δουταστερίδη, μια ουσία που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη, και η δράση της εμποδίζει τη δράση της τεστoστερόνης.

Οι εθελοντές στην έρευνα δεν είχαν εμφανίσει προστατικό καρκίνο, είχαν όμως διογκωμένο τον αδένα, ή εμφάνιζαν υπερπλασία.

Σε ένα διάστημα μισού χρόνου που λάμβαναν δουταστερίδη, εκείνοι οι άνδρες με κοντό παράμεσο εμφάνισαν μεγαλύτερη συρρίκνωση του προστάτη τους.

Προσοχή! Τι δεν σου έχει πει κανείς για τα τατουάζ;

Οι κίνδυνοι από την τέχνη του τατουάζ - η οποία γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη στον 21ο αιώνα, ιδιαίτερα σε άτομα κάτω των...
30 ετών - είναι πολλοί και ως επί το πλείστον άγνωστοι, καθώς κανένας δεν ενδιαφέρεται πριν κάνει ένα τατουάζ στο σώμα του, να μάθει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στην υγεία του. Το τατουάζ, λοιπόν, είναι μία επεμβατική διαδικασία διάτρησης του δέρματος, η οποία - κάθε άλλο παρά αθώα είναι. Διαβάστε ποιοι είναι η κίνδυνοι που κρύβονται πίσω από ένα αθώο - μικρό ή μεγάλο - τατουάζ.



1) «Το έκανα παλιά, αλλά τώρα μετανιώνω» Πάνω από το 50 % των ατόμων που έχει κάνει τατουάζ, αργότερα το μετανιώνει και θα προτιμούσε να μην το είχε κάνει. Αυτό το εκφράζουν οι νέοι όταν επισκέπτονται έναν δερματολόγο για να αφαιρέσουν ένα τατουάζ, μία διαδικασία επώδυνη, αλλά και δαπανηρή. Στο τεύχος Ιουλίου του Archives of Dermatology, ερευνητές από το Κέντρο Επιστημών Υγείας του Texas Tech University αναφέρουν σε έρευνα, σχετική με το τι οδηγεί κάποιον να αφαιρέσει ένα τατουάζ: * δημιουργεί προβλήματα με τα ρούχα και την εμφάνιση * προκαλεί αμηχανία, * αλλά και ανησυχία ότι το τατουάζ θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη δουλειά ή καριέρα του.


Ίσως, λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι τα περισσότερα άτομα που ζητούν αφαίρεση τατουάζ είναι γυναίκες, οι οποίες φαίνεται ότι αισθάνονται περισσότερο ψυχολογική δυσφορία, χαρακτηρίζοντας το τατουάζ τους, στίγμα. Χαρακτηριστικό είναι το παρατσούκλι που χρησιμοποιούν οι ίδιες για να περιγράψουν το τατουάζ τους. «Αλητοσφραγίδα»


2) Το μελάνι περιέχει καρκινογόνα σε χαμηλή μεν περιεκτικότητα, αλλά επικίνδυνα


Χημικοί από το εργαστήριο του Εθνικού Κέντρου Τοξικολογικών Ερευνών των ΗΠΑ, έχουν εντοπιστεί χαμηλά επίπεδα των καρκινογόνων ουσιών στο μελάνι τατουάζ. Ο κίνδυνος είναι ο έξής: Το μελάνι που εγχύεται βαθιά κάτω από την επιδερμίδα, προκαλεί το δέρμα να αντιδρά προστατευτικά, συμπυκνώνοντας την χρωστική ουσία ως ξένη μάζα σε πυκνό ινώδη ιστό, ενώ τα υπολείμματα του μελανιού που ξεφεύγουν μέσα στο δέρμα, μεταφέρονται με το αίμα στους γειτονικούς λεμφαδένες.


3) Η αφαίρεση αφήνει στο δέρμα μια τοξική χωματερή


Παρά το ότι η αφαίρεση του τατουάζ δεν απαιτεί πλέον χειρουργική εκτομή ή βαθιά τριβή του δέρματος όπως παλιότερα, με αποτέλεσμα να απαιτείται στη συνέχεια, μεταμόσχευση δέρματος, το λέιζερ δεν είναι εντελώς αθώο. Στην καλύτερη περίπτωση μετά από πολύμηνη θεραπεία με λέιζερ, το τατουάζ μπορεί να εξασθενίσει σταδιακά κι αυτό να ακούγεται εύκολο. Όμως, στην πραγματικότητα η διαδικασία αφαίρεσης με λέιζερ, η οποία καταστρέφει τη χρωστική ουσία με καυτή θερμότητα, ενεργοποιεί χημικές αντιδράσεις που δημιουργούν καρκινογόνα με την μετάλλαξη των προϊόντων της διάσπασης του μελανιού, τα οποία στη συνέχεια απορροφώνται από το σώμα.


Πρόσφατα, Γερμανοί επιστήμονες ανέφεραν ότι οι συγκεντρώσεις των τοξικών μορίων από κόκκινες και κίτρινες χρωστικές αυξάνεται έως 70 φορές μετά την ακτινοβολία λέιζερ. Και όσο μεγαλύτερο το τατουάζ, τόσο μεγαλύτερη είναι η εκπομπή τοξικών. Αυτό που μένει τελικά στο εσωτερικό του δέρματος, μετά την αφαίρεση αποτελεί μία τοξική χωματερή.


4) Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει την ποιότητα των μελανιών που χρησιμοποιούνται


Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) της Αμερικής (πόσο μάλλον στην Ελλάδα) δηλώνει ότι δεν μπορεί ελέγξει τη βιομηχανία των τατουάζ. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι ακριβώς περιέχουν τα πολυάριθμα εμπορικά, αλλά και σπιτικά κατασκευασμένα, πολλές φορές, μελάνια. Πολλά περιέχουν επικίνδυνους διαλύτες και μέταλλα, όπως ο μόλυβδος και ο υδράργυρος, αλλά και μια σειρά από ιδιαίτερα επικίνδυνα υλικά για την υγεία, όπως μελάνια για εκτυπωτές ηλεκτρονικών υπολογιστών ή προσμίξεις από χρώμα αυτοκίνητων - τα οποία είναι άκρως απαγορευτικά για έγχυση στο ανθρώπινο δέρμα.


5) Προκαλούν πολύ συχνά σοβαρές ασθένειες, μέχρι και καρκίνο. Αλλεργικές αντιδράσεις και μολύνσεις του δέρματος μπορεί να εμφανιστούν μετά από ένα «χτύπημα» τατουάζ. Και αν και μπορεί να είναι και τυχαίο, ωστόσο, καρκίνοι του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των μελανωμάτων, έχουν αναφερθεί πολύ συχνά μέσα στις περιοχές των τατουάζ. Το FDA προειδοποιεί, επίσης, για τον κίνδυνο που υπάρχει στα εργαστήρια των τατουάζ για μετάδοση ιών όπως HIV, αλλά και ηπατοκυττατικό καρκίνο-που προκαλείται από τηνπατίτιδα C. Εξαιτίας αυτού του κινδύνου, οι τράπεζες αίματος απαγορεύουν συνήθως σε ανθρώπους έκαναν τατουάζ τους τελευταίους 12 μήνες, να γίνονται δότες αίματος.


Το FDA προειδοποιεί επίσης, ότι αν κάποιοι ασθενείς κάνουν μαγνητική τομογραφία, τα τατουάζ τους μπορεί να διογκωθούν ή να καεί το δέρμα τους, κατάσταση που πιθανότητα να συνδέεται με το μέταλλο που υπάρχει σε ορισμένα μελάνια.


6) Κρύβουν σοβαρούς κινδύνους για τις εγκύους


Μεγάλο είναι το πρόβλημα κυρίως για τις γυναίκες. Η αφαίρεση τατουάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είναι καλή ιδέα. Επίσης, κάποιοι αναισθησιολόγοι έχουν, επίσης, εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την επισκληρίδιο αναισθησία, που μπορεί να χρειαστεί να κάνει κάποια γυναίκα, ιδιαίτερα στον τοκετό, κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις γυναίκες που έχουν κάνει τατουάζ πάνω στην σπονδυλική τους στήλη, στο ύψος της μέσης. Υπάρχει η πιθανότητα, όπως λένε οι γιατροί, η βελόνα να μεταφέρει χρωστική ουσία στο εσωτερικό της σπονδυλικής στήλης και στον μυελό των οστών.

Οι... αξέχαστες στιγμές της τηλεόρασης (Video)





Αξέχαστες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης παρακολουθήσαμε μέσα από ένα ακόμα βίντεο της εκπομπής "Καλοκαίρι παντού".

- 1995: Ο Μάρκος Σεφερλής και οι φάρσες του στο ''Ταξί''

- 2003: Το πρώτο ''Fame Story'' με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού

- 2009: Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου λύνουν τις διαφορές τους η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της

Δείτε το βίντεο:

ΑΥΤΟ είναι το κορμί που ΤΡΕΛΑΝΕ όλο τον πλανήτη! (h0t pic)






Έχει κορμί «θανατηφόρο», κορμί «λαμπάδα» και πόσταρε μια φωτογραφία της και τρέλανε τους θαυμαστές της σ’ όλο τον πλανήτη!

Ο λόγος για ποια άλλη; Για το μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι, που διαθέτει τέλειες αναλογίες και δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι και γελά στον φακό!

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι άρχισαν να κάνουν like ενώ τα θετικά σχόλια ήταν αρκετά μέσα σε δεκαπέντε λεπτά!

Εσπασε στον “ΑΕΡΑ” η καρέκλα που καθόταν ο Μελ Γκίμπσον και κατέληξε στην αγκαλιά του Σταλόνε (ΒΙΝΤΕΟ)



Γέλασαν με την ψυχή τους όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή Good Mornign…

Δείτε το βίντεο

“ANAΨΕ” το Ιnstagram με τα “καuτά”, πλούσια KAI σφριγηλά της 0πίσθια! (h0t pics)






Είναι γνωστή για τα απίστευτα 0πίσθιά της και σήμερα έκανε ένα δώρο στους διαδικτυακούς της φίλους!

Φορώντας ένα μαγιό πόζαρε στο φακό και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σπρόμαυρη φωτογραφία της με πρώτο πλάνο τα υπέροχα σφριγηλά της 0πίσθια! Μήπως καταλάβατε ποιανής τα 0πίσθια είναι;

Της Jennifer Lopez… που όπως ήταν λογικό προκάλεσε αναστάτωση στους φίλους της με τα απίστευτα προσόντα της

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

14 Αυγ 2014

Την μάτιασαν: Έπεσε κάτω και σακατεύτηκε νεαρή ελληνιδα τραγουδίστρια [PHOTOS]

Είναι απο αυτές τις στιγμές που λές «Ρε γαμώτο. Πόσο μάτι ν΄αντέξει το κορίτσι». Το να θέλεις να ζήσεις την εμπειρία του ποδηλάτου στον χωματόδρομο και να πέφτεις κάτω και να σακατεύεσαι δεν είναι και κάτι πρωτοφανές.

Το να σε κυνηγάει όμως σκυλί μέσα στο βουνό, άγριο τσομπανόσκυλο και να τρέχεις για να γλιτώσεις και στο τέλος να πέφτεις σε μικρή χαράδρα… ε είναι μάτι.

Την έπαθε η Μίνα Ευαγγέλου. Ευτυχώς με μόλωπες στα πλαϊνα… και ράμματα στο χέρι. Ευτυχψώς που φορούσε προστατευτικά και δεν είχαμε χειρότερα λέμε!

Αυτά είναι: Δείτε selfie απο Ελληνίδα Δημοτική σύμβουλο…Κ0λάζεις λέμε

Έχω γράψει και στο παρελθόν για το κορίτσι αυτό. Ένα κορίτσι που ξαφνικά «οι πολλοί» ανακάλυψαν το τελευταίο διάστημα. Εντάξει. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει με το blog μας.

Ωστόσο αυτή τη φορά το κορίτσι με ξεπέρασε. Όπως όλα τα νεαρά κορίτσια της ηλικίας της έτσι και η Σπυριδούλα Πατήλα-δημοτική σύμβουλος στον διερυμένο δήμο Αχαρνών- πόζαρε σε φάση… selfie.

Δείχνει τα τατουάζ της και το κορμί για αμαρτίες που διαθέτει…


Σκάνδαλο: Πασίγνωστος τραγουδιστής εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου αγοριού!



Η Βρετανική αστυνομία άνοιξε πάλι το φάκελο της υπόθεσης με την σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου αγοριού. Η υπόθεση αυτή χρονολογείται από την δεκαετία του 1980 και αφορά ένα ανήλικο αγόρι κάτω των 16 ετών, το οποίο υποστήριξε ότι ο διάσημος τραγουδιστής το… βίασε.

Οι αρχές πήγαν στο σπίτι του τραγουδιστή Κλιφ Ρίτσαρντ στο Μπερκσάιρ – που κατηγορείται- για να κάνουν έρευνα, ενώ εκείνος δεν βρισκόταν εκεί και αφαιρέθηκαν διάφορα αντικείμενα, χωρίς όμως να γίνει κάποια σύλληψη.



Ο Κλιφ Ρίτσαρντ να σημειώσουμε πως θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους Βρετανούς μουσικούς όλων των εποχών, ενώ του έχει απονεμηθεί και ο τίτλος του «σερ». Έχει πουλήσει περισσότερα από 21 εκατομμύρια singles, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές τη Βρετανία, στη Eurovision.





Δείτε για πρώτη φορά τη Ράνια Θρασκιά…με μαγιό!



Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ κατάφερε να απαθανατίσει την Ράνια Θρασκιάσε για πρώτη φορά με το μαγιό της. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο και καλούς φίλους και φυσικά από αυτές δεν λείπουν οι εξορμήσεις στη θάλασσα. Η Ράνια έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της στην Κασάνδρα Χαλκιδικής όπου απόλαυσε την βόλτα της με το σκάφος όσο ο σύζυγός της έκανε θαλάσσια σπορ. Ήταν από τις λίγες στιγμές που το ζευγάρι αποχωρίστηκε για λίγο τα δύο παιδιά του, τον 5χρονο Διονύση και τον 2,5 ετών Κωνσταντίνο.



Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Ελεονώρας Μελέτη με μαγιό


H Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ΟΚ! που κυκλοφορεί και έκανε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογράφιση με μαγιό. Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό.





Τι μπορείς να αγοράσεις σε κάθε χώρα του κόσμου με ένα δολάριο; [εικόνα]



Πόση αξία έχει τελικά ένα δολάριο; Μπορεί στις ΗΠΑ να φτάνει για να παρκάρεις μόλις μία ώρα στο δρόμο, ωστόσο σε άλλες χώρες, είναι αρκετό για να σε κρατήσει χορτασμένο μία ολόκληρη ημέρα.

Σε αυτό το έξυπνο infographic που δημιούργησε η εταιρεία When on Earth σε συνεργασία με το Lonely Planet, παρουσιάζει όλα τα πράγματα που μπορεί να αγοράσει κανείς σε διάφορες χώρες του πλανήτη με ένα μόνο δολάριο.

Σύμφωνα με το infographic, ένα δολάριο είναι αρκετό για να αγοράσει ένα μπουκάλι φτηνό κρασί στην Ιταλία και απεριόριστο γεύμα με ρύζι στην Ινδία, ενώ στις Φιλιππίνες είναι αρκετό για ένα μασάζ 30-45 λεπτών και στις Φερόες Νήσους για ένα κουτάκι τσίχλες.


Το «κράξιμο» των θαυμαστών στην Beyonce! Τι έκανε και τους εξαγρίωσε;



Μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram η Beyonce ήταν αρκετή για να «ξεσηκώσει» τους θαυμαστές της και να αρχίσουν να της ασκούν αρνητική κριτική!

Τι συνέβη; Οι θαυμαστές της κατάλαβαν ότι η 33χρονη σταρ έκανε photoshop στη φωτογραφία που κάθεται σε καναπέ, φορώντας ένα καουμπόικο καπέλο συγκεκριμένα στην περιοχή των μηρών! Το μυστικό της αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι πιο παρατηρητικοί θαυμαστές της παρατήρησαν πως το κινητό τηλέφωνο που είναι ακουμπισμένο στο τραπέζι είχε στραβώσει!Έτσι κατάλαβαν πως έχει πέσει ρετούς στην περιοχή των μηρών!



ΒΙΝΤΕΟ: Η χανούμισσα… Λάουρα Νάργες!



Το ξανθό κορίτσι του ΑΝΤ1 εντοπίστηκε ξανά από την κάμερα του Mykonos Live Tv σε κοσμική πλαζ. Η όμορφη παρουσιάστρια καθόταν γονατιστή πάνω στην ξαπλώστρα, έπινε το ποτό της, κάπνιζε το τσιγάρο της και λίκνιζε το κορμί της στους ρυθμούς της ανατολίτικης μουσικής που ακουγόταν από τα μεγάφωνα!

Δείτε το βίντεο:

EΡΧΕΤΑΙ σκληρό Π0ΡΝ0 με πολλές πρ0κλητικές σκηνές από γνωστή 40άρα ηθοποιό! (VIDEO+ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το κοριτσάκι με τα κοτσιδάκια και τις φακίδες μεγάλωσε και πλέον απασχολεί τα Μέσα με τις νέες περιπέτειές της.

Σύμφωνα, με το TMZ, η 39χρονη πλέον Tami Erin δεν είναι και τόσο αθώα, αφού πρωταγωνιστεί σε ταινία σκληρού π0ρνό.



Το δημοσίευμα αναφέρει ότι από τα πρώτα πλάνα που έχουν δει πρόκειται για ένα σκληρό π0ρνό με πολλές προκλητικές σκηνές, το οποίο δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα, στο άκουσμα αυτής της είδησης δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από τους θαυμαστές της ηθοποιού.




Ο αναστεναγμός της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και ο μεγάλος ΣΕΙΣΜΟΣ της ΤΟΥΡΚΙΑΣ



Τον Δεκέμβριο του 1998, λίγους μήνες πριν από τον μεγάλο σεισμό της Τουρκίας στις 17/8/1999, το νησί των Πριγκιποννήσων, Burgaz, η Αντιγόνη στα ελληνικά, είχε συγκλονιστεί από ένα καταπληκτικό γεγονός. Το νησί αυτό ήταν κάποτε καθαρά ελληνικό, αλλά σήμερα υπάρχουν ελάχιστοι Έλληνες και Τούρκοι από διάφορες περιοχές της Τουρκίας.

Το νησί έχει μια ορθόδοξη εκκλησία, τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, τον αγαπητό μαθητή του Χριστού και της Παναγίας, αυτόν που ο Θεάνθρωπος άφησε όταν σταυρώθηκε σαν τον υιό και προστάτη στην Μητέρα Του. Ο ναός δεσπόζει μπροστά σου καθώς πλησιάζεις στο νησί από την θάλασσα από την Κωνσταντινούπολη. Την περίοδο εκείνη, κάθε βράδυ έξω από την εκκλησία και σε όλη την γύρω περιοχή ακούγονταν έντονα μια αναπνοή αγωνίας η οποία φούσκωνε και ξεφούσκωνε σαν να αναστέναζε. Ήταν ένας μεγάλος αναστεναγμός.

Οι Τούρκοι κάτοικοι της περιοχής είχαν ανησυχήσει αλλά δεν μπορούσαν να εξηγήσουν το φαινόμενο. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να πάρουν… ιατρικά ακουστικά και αφού πλησίαζαν τους εξωτερικούς τοίχους της εκκλησίας, προσπαθούσαν να αποκαλύψουν την πηγή των ηχηρών αυτών αναστεναγμών, που τους είχαν αναστατώσει.

Η φημολογία είχε οργιάσει στο νησί αλλά το εκπληκτικό ήταν ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι ομολογούσαν ότι ο αναστεναγμούς αυτός επρόκειτο για την φωνή της Παναγιάς, της Ανά Μαριέμ στα τουρκικά, που ήθελε να προειδοποιήσει ότι επέκειτο μια μεγάλη καταστροφή.

Το νέο έφτασε και στην Κωνσταντινούπολη και ένας γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος, ο Sadettin Teksoy από το τουρκικό κανάλι STAR, αποφάσισε να πάει στο νησί να ερευνήσει την υπόθεση. Αφού έφτασε εκεί, πήγε στην εκκλησία την ώρα που ο ελληνορθόδοξος ιερέας τελούσε σχεδόν μόνος του τον εσπερινό

. Ο Τούρκος δημοσιογράφος αφού περίμενε να τελειώσει η τελετή, τον πλησίασε και τον ρωτήσει τι νομίζει πως συμβαίνει. Ο ιερέας απάντησε πως πραγματικά ακούγεται κάθε βράδυ ένας ηχηρός αναστεναγμός, αλλά δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει την πραγματική αιτία, ενώ από το ύφος του έδειχνε πως δεν θα ήθελε να εμπλακεί σε πιθανή πρόκληση προς το θρησκευτικό αίσθημα των μουσουλμάνων Τούρκων.

Ο δημοσιογράφος όμως επέμενε και τελικά αφού στήθηκε επί ώρες στο περίγυρο του ναού κατάφερε να μαγνητοφωνήσει το αναστεναγμό ενώ πήρε και αρκετές συνεντεύξεις από Τούρκους κατοίκους του νησιού.

Ένας από αυτούς, ο τότε διευθυντής του σχολείου, δήλωσε μπροστά στην κάμερα ότι εδώ και πολλά χρόνια στο Μπουργάζ ζούσαν πολλοί Έλληνες και το νησί ήταν καθαρά ορθόδοξο χριστιανικό, γι’ αυτό έχει και μια μεγάλη χριστιανική παράδοση και πρόσθεσε με έμφαση, «Τώρα, ίσως η Παναγία των χριστιανών ήρθε ξανά πιθανώς θέλοντας να κάνει μια παρέμβαση και να προειδοποιήσει ότι έρχονταν μια μεγάλη συμφορά». Αυτά από ένα Τούρκο, (υπάρχουν στο αρχείο μας τα σχετικά video). Και πράγματι η μεγάλη συμφορά ήρθε πολύ γρήγορα. Οχτώ μήνες μετά, μια μόλις μέρα μετά την μεγάλη γιορτή της Παναγίας, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο μεγάλος σεισμός στις 17 Αυγούστου του 1999 έπληξε την Τουρκία με πολλές χιλιάδες θύματα. Για τους Τούρκους της Αντιγόνης ο «αναστεναγμός της Παναγίας» ήταν η μεγάλη προειδοποίηση γι’ αυτή την επερχόμενη μεγάλη φονική καταστροφή.

Αλλά ο σεισμός αυτός είχε και μια άλλη, πολύ σημαντική και πολύ σημαδιακή διάσταση. Να θυμηθούμε ότι την περίοδο εκείνη, παραμονές του σεισμού, οι ελληνοτουρκικές σχέσεις ήταν στο ναδίρ. Είχε προηγηθεί η κρίση των Ιμίων το 1996 και στη συνέχεια η μεγάλη κρίση του Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Πολλοί πίστευαν τότε ότι οι Τούρκοι ήταν έτοιμοι για την μεγάλη έφοδο προς την χώρα μας. Πράγματι οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Τούρκοι ετοίμαζαν μια μεγάλη επιχείρηση-πρόκληση στο Αιγαίο με «αιχμή του δόρατος» για την πρόκληση το τουρκικό ναυτικό. Αυτό όμως που επακολούθησε σίγουρα τους χάλασε τα όποια σχέδια τους. Και πράγματα ότι έγινε εκείνο το βράδυ ήταν πολύ σημαδιακό.

Στις 16 Αυγούστου 1999, δηλαδή το βράδυ του μεγάλου σεισμού στην ναυτική βάση του Gölcük γίνονταν η μεγάλη τελετή αλλαγής της ηγεσίας του Επιτελείου Ναυτικού της Τουρκίας. Στον ναύσταθμο ήταν συγκεντρωμένες αρκετές τουρκικές φρεγάτες, ενώ μεγάλος αριθμός ανωτάτων αξιωματικών του τουρκικού ναυτικού παρακολούθησαν την τελετή. Γύρω στις 3 η ώρα μετά τα μεσάνυχτα άρχισαν οι σεισμικές δονήσεις.

Εκείνη την στιγμή και ενώ οι περισσότεροι στην βάση ησύχαζαν μετά τις τελετές, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι είχε παρατηρηθεί μια μεγάλη πηγή φωτιάς να ξεπηδάει από το έδαφος πολύ κοντά στην ναυτική βάση και σε μεγάλο ύψος. Μέχρι σήμερα κανείς από τους ερευνητές δεν μπόρεσε να εξηγήσει την αιτία και την προέλευση αυτής της φωτιάς. Το κυρίως κτίριο της βάσης κλονίστηκε συθέμελα και αμέσως κατέρρευσε από τις σεισμικές δονήσεις με ένα τρομακτικό και ανατριχιαστικό θόρυβο εν μέσω κραυγών απελπισίας.

Στα ερείπια του έθαψε ένα μεγάλο μέρος της αφρόκρεμας του τούρκικου ναυτικού. Όπως ανέφερε με επίσημη ανακοίνωση το τουρκικό Επιτελείο Ναυτικού από τον σεισμό και την κατάρρευση της βάσης βρήκαν ακαριαίο θάνατο δυο ναύαρχοι, 27 ανώτεροι αξιωματικοί, 136 υπαξιωματικοί, 82 ναύτες, 9 ναυτικοί εμπειρογνώμονες, ένας μαθητής της σχολής Δοκίμων και 126 «ειδικοί εργάτες» της βάσης. Σύνολο 441 άτομα θαφτήκαν κάτω από τα ερείπια της μεγαλύτερης ναυτικής βάσης της Τουρκίας εκείνης της εποχής. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το χτύπημα ήταν καίριο σε μια περίοδο που το τουρκικό ναυτικό ετοιμάζονταν για την μεγάλη εξόρμηση της πλήρης επικράτησης του στο Αιγαίο και σίγουρα θα χρειάζονταν πολλά χρόνια για να ανακτήσει τις δυνάμεις του από το χτύπημα αυτό.

Τα ερωτήματα όμως παρέμειναν για την ναυτική βάση του Gölcük και την παράξενη μεγάλη λάμψη που προηγήθηκε δευτερόλεπτα μετά την κατάρρευση μέσα σε εκκωφαντικό θόρυβο του κεντρικού κτιρίου της βάσης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Τούρκοι δεν επέτρεψαν κανένα ξένο σωστικό συνεργείο να πλησιάσει στην βάση, ενώ είχαν μεγάλη ανάγκη καθώς κάτω από τα ερείπια της βάσης ακόμα αγωνίζονταν να σωθούν εκατοντάδες αξιωματικοί και ναύτες και φυσικά κανένα δημοσιογράφο να βγάλει φωτογραφίες από την καταστροφή. Μόνο ορισμένα Ισραηλινά, «ειδικά εξοπλισμένα» συνεργεία, είχαν τότε την δυνατότητα πρόσβασης. Οι εξηγήσεις που είχαν δοθεί τότε αλλά δεν έγιναν πιστευτές, ήταν ότι δεν ήθελαν να δούνε ξένες κάμερες τις εγκαταστάσεις της βάσης.

Γεγονός ήταν ότι στα ερείπια της ναυτικής βάσης θαφτήκαν οι τότε υπερφίαλες τουρκικές φιλοδοξίες για την «μεγάλη επίθεση» κατά της Ελλάδας, μια μόλις μέρα μετά την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ- Παρήγγειλαν, έφαγαν και όταν ήρθε ο Λογαριασμός έπαθαν… Εγκεφαλικό! (ΦΩΤΟ)






Η παρέα κάθισε σε ταβέρνα και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, έλουσε τους πάντες κρύος ιδρώτας.Στην καταγγελία που έκαναν στο seleo.gr, ανέφεραν ότι οι μερίδες που τους σέρβιραν ήταν μισές, αλλά παρόλα αυτά ο λογαριασμός ήταν κάτι παραπάνω από ολόκληρος.

Όπως βλέπετε στην απόδειξη, η παρέα κλήθηκε να πληρώσει 113,50€ στην ταβέρνα που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι. Το θέμα όπως εξηγούσαν δεν ήταν τόσο οι τιμές (που φαίνονταν στον κατάλογο) αλλά οι μερίδες που ήταν μικρές…

Δείτε τι έκανε ο Σεφερλής με τη γυναίκα του στην πισίνα [photos]



Ο Μάρκος Σεφερλής πήγε να συναντήσει την γυναίκα του, Έλενα Τζαβαλιά, που απολάμβανε τις διακοπές της με φιλικά πρόσωπα στην Κρήτη.

Ο ηθοποιός, τη Δευτέρα 4 Αυγούστου, πήρε το αεροπλάνο και βρέθηκε στα Χανιά.

Το ζευγάρι πέρασε ένα όμορφο και τρυφερό διήμερο μαζί μιας και ο γιος τους, σύμφωνα με το περιοδικό YOU, βρίσκεται διακοπές στη Λέρο με οικογενειακούς φίλους.

Ο φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να απολαμβάνει το μπάνιο του στην πισίνα και να είναι αρκετά διαχυτικό μεταξύ του.









Η κόρη του… Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ


Άντε και στο Χόλιγουντ



Δείτε πιο κάτω…




Η φοβερή πτώση Ρώσου άλτη (VIDEO)




Άθελά του πρωταγωνιστής σ’ ένα από τα bloopers της χρονιάς έγινε ο Αλεξέι Ντμίτρικ.



Δείτε το βίντεο…

ΚΑΦΡΙΚΗ ΦΑΡΣΑ! Πώς να δεις το στήθος μιας κοπέλας στην παραλία;


Μια αστεία αλλά λίγο κάφρικη φάρσα έχει τρελάνει το διαδίκτυο αυτές τις μέρες!



Δείτε το βίντεο φάρσα εδώ:

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ: Άστεγος άντρας βλέπει τους αστυνομικούς να του ΔΙΑΛΥΟΥΝ το κατάλυμα! [video]

Ο Σαμ είναι ένας άστεγος άντρας...
που ζει εδώ και αρκετά χρόνια σε καταφύγιο που έχει στο δάσος…
Δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σταθερό, όμως ήταν η μοναδική του στέγη! Αφού όμως η αστυνομία έμαθε την παρουσία του έπρεπε να το απομακρύνει, καθώς καταπατούσε δημόσια περιουσία.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ ! Καρέ – καρέ η εισβολή σε σχολή και το ξυλοκόπημα των δασκάλων στη κάμερα ! (vid)



Είναι από αυτά που έχεις δει σε ταινίες , αλλά δεν συμβαίνουν μόνο εκεί αφού κάθε φορά η πραγματική ζωή μας ξεπερνά .

Την προηγούμενη Τετάρτη το ελβετικό δίκτυο Telebasel πρόβαλε για πρώτη φορά την επίθεση που έγινε στη σχολή του αθλητή του GLORY με σπουδαία καριέρα Shemsi Bequiri από τον άλλοτε προπονητή του και πρωταθλητή του Thai Paulo Balicha .




O Βalicha όρμησε στη σχολή του Bequiri με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές από το 2011 και κορυφώθηκαν όταν ο Bequiri άνοιξε δική του σχολή . Μαζί του ο Balicha συνοδεύονταν από κουκουλοφόρους , 18 τον αριθμό , που κρατούσαν ξύλινα γκλοπ του μπέιζμπολ .

Οι δύο άντρες έπαιξαν ξύλο για επτά ολόκληρα λεπτά με τα χέρια τους δεμένα μόνο με μπαντάζ , ενώ ήταν περιτρυγιρισμένοι από τους οπλισμένους κουκουλοφόρους που σε όλη την διάρκεια του ματς ξεστόμιζαν απειλές στον Bequiri .

Λίγα λεπτά που θα σας μείνουν αξέχαστα… (video)



Μια συλλογή απο τα καλύτερα αστεία βίντεο…



Δείτε πιο κάτω…

Δείτε τι αλλάζει στις τραπεζικές συναλλαγές...

Μία πολύ σημαντική αλλαγή συντελείται στη σχέση όλων των συναλλασσόμενων με τις...
τράπεζες Ευρωπαίων πολιτών. Ορόσημο για τις τραπεζικές συναλλαγές είναι η 1η Αυγούστου, καθώς από τη συγκεκριμένη ημερομηνία τίθεται σε ισχύ κοινοτική Οδηγία για τον Ενιαίο Χώρο Πληρωμών σε ευρώ (SEPA).

Βάσει του νέου πλαισίου και την εφαρμογή του άρθρου 30 “Μέτρα για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΚ) 924/2009 και του Κανονισμού (ΕΕ) αριθμ. 260/2012” του νόμου 4141/2013 (αριθμ. ΦΕΚ 81/5.4.13) για όλες τις συναλλαγές σε ευρώ, ακόμη και για αυτές που διενεργούνται μεταξύ λογαριασμών στην ίδια τράπεζα θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά ο Διεθνής Αριθμός Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN). Μέχρι πρότινος, η χρήση του IBAN ήταν υποχρεωτική μόνο για συναλλαγές μεταξύ λογαριασμών διαφορετικών τραπεζών και διασυνοριακές συναλλαγές.

Τα βασικά πλεονεκτήματα από τη χρήση του IBAN είναι η τυποποίηση των λογαριασμών, η αναγνώριση της ορθότητας των τραπεζικών λογαριασμών, η δυνατότητα επαλήθευσης, η βελτίωση της ποιότητας εξυπηρέτησης και η αυτοματοποίηση της επεξεργασίας των συναλλαγών. Παράλληλα, επιτυγχάνεται η μείωση των ανθρώπινων λαθών, η ταχύτητα εκτέλεσης των συναλλαγών και η μείωση του κόστους επεξεργασίας των συναλλαγών.

Πρόκειται για μία νέα πραγματικότητα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με την εφαρμογή του Κανονισμού της ΕΕ 260/2012, ο οποίος ήταν προγραμματισμένο να τεθεί σε ισχύ τον περασμένο Φεβρουάριο και πήρε παράταση για την 1η Αυγούστου, μετά από πρόταση της Κομισιόν, λόγω του περιορισμένου βαθμού προσαρμογής των ευρωπαϊκών τραπεζών στην ουσιαστική κατάργηση των διαφορών μεταξύ πληρωμών εσωτερικού και εξωτερικού.

Οι τράπεζες θα πρέπει να συμμορφωθούν άμεσα με την κοινοτική Οδηγία, ενώ σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιείται ο IBAN οι συναλλαγές θα ακυρώνονται και η Τράπεζα της Ελλάδος θα επιβάλλει κυρώσεις. Στο σύνολό τους οι πιστωτικοί όμιλοι προσφέρουν εύχρηστα εργαλεία αναζήτησης του IBAN στους διαδικτυακούς τους τόπους.

Στην Ελλάδα, ο IBAN έχει σταθερό μήκος 27 αλφαριθμητικών χαρακτήρων. Οι δύο πρώτοι αλφαβητικοί χαρακτήρες καθορίζουν τη χώρα στην οποία τηρείται ο λογαριασμός (GR για την Ελλάδα). Οι δύο επόμενοι είναι ψηφία ελέγχου που επικυρώνουν ολόκληρο τον IBAN και το τελευταίο τμήμα του είναι ο Βασικός Αριθμός Λογαριασμού (BBAN), ο οποίος στις περισσότερες περιπτώσεις εμπεριέχει την τράπεζα, το κατάστημα και τον αριθμό λογαριασμού του πελάτη.

Ο Βασικός Αριθμός Λογαριασμού αποτελείται από α) τρία ψηφία για τον κωδικό της τράπεζας, β) τέσσερα ψηφία για τον κωδικό του καταστήματος και γ) δεκαέξι ψηφία για τον αριθμό του λογαριασμού του πελάτη.

Ο ΙΒΑΝ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ηλεκτρονική και σε έντυπη μορφή. Η έντυπη μορφή του είναι ίδια με την ηλεκτρονική με τη μόνη διαφορά ότι ο έντυπος ΙΒΑΝ αναγράφεται σε ομάδες των 4 χαρακτήρων διαχωρισμένες με κενό.

Εκτός από τον IBAN, υποχρεωτικός για την πραγματοποίηση πληρωμών τόσο εντός Ελλάδας όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη θα είναι προσωρινά (μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2016) και ένας ακόμη κωδικός. Ο BIC (Business Identifier Code) αποτελεί έναν διεθνή τυποποιημένο κωδικό, ο οποίος προσδιορίζει μοναδικά μία τράπεζα, οπουδήποτε στον κόσμο. Μία διαφορετική ονομασία για τον BIC είναι ο SWIFT-Code. Στην Ελλάδα, όπως και παγκοσμίως, ο BIC αποτελείται από 8 ή 11 χαρακτήρες.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Ένωση Τραπεζών, προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια πληρωμή, θα βρείτε τους κωδικούς IBAN και BIC στα έγγραφα του δικαιούχου, όπως π.χ. στο τιμολόγιο προς εξόφληση ή στα πλήρη στοιχεία της εταιρείας που αναγράφονται στην αλληλογραφία. Αν δεν αναφέρονται οι κωδικοί, θα πρέπει να ζητήσετε από τον δικαιούχο προς τον οποίο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή, να σας τα γνωστοποιήσει.

Αν πρόκειται να αποσταλούν χρήματα στον λογαριασμό σας, θα πρέπει αντίστοιχα να γνωστοποιήσετε τους κωδικούς IBAN και BIC στον πληρωτή. Οι κωδικοί αναγράφονται στην πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου ταμιευτηρίου ή στο αντίγραφο κίνησης λογαριασμού που σας απο-στέλλεται ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά (e-statement) ή στην ιστοσελίδα της τράπεζας συνεργασίας σας.

Επίσης, με τη δημιουργία του SEPA οι συναλλαγές με άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα “ενοποιηθούν”, μειώνοντας το κόστος και δίνοντας νέες δυνατότητες στους συναλλασσόμενους. Στόχος είναι οι πολίτες να μπορούν να εκτελούν κάθε πληρωμή με την ίδια ευκολία και ασφάλεια σαν να βρίσκονταν στον τόπο διαμονής τους.

Σύμφωνα με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και την Τράπεζα της Ελλάδος πρόκειται για τον χώρο όπου πολίτες, εταιρείες και άλλοι οικονομικοί παράγοντες μπορούν να πραγματοποιούν και να εισπράττουν πληρωμές σε ευρώ, εντός της Ευρώπης, είτε εντός των εθνικών τους συνόρων είτε διασυνοριακά, με τους ίδιους βασικούς όρους, δικαιώματα και υποχρεώσεις, ανεξαρτήτως της γεωγραφικής περιοχής στην οποία βρίσκονται. Το γεωγραφικό πεδίο εφαρμογής του SEPA καλύπτει τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν, τη Νορβηγία, την Ελβετία και το Μονακό.

Πηγή

Η κρυφή σχέση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ποιος πασίγνωστος παντρεμένος τραγουδιστής πατέρας τριών παιδιών διατηρεί δεσμό με εξίσου γνωστή τραγουδίστρια προερχόμενη από ριάλιτι σόου;

Εκείνος ένα από τα πρώτα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και εκείνη μια πολύ γνωστή τραγουδίστρια ιδιαίτερα αγαπητή στο νεανικό κοινό.

Η παράνομη σχέση τους, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μετρά ήδη μερικά χρόνια, όταν και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά σε γνωστή αθηναϊκή πίστα. Όσοι τους έζησαν από κοντά μιλούν για έναν θυελλώδη έρωτα που περιορίστηκε σε καμαρίνια, ενώ υπήρχε η εκατέρωθεν επιθυμία επισημοποίησης του.

Και μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια να έδωσε τέλος στη σχέση που διατηρούσε εκείνο τον καιρό με συνάδελφο της, με την ελπίδα ότι θα πράξει το ίδιο και ο παράνομος σύντροφος της, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα ήξερες; Tips για να έρθεις σε oργασμό γρηγορότερα!

Σίγουρα δεν αμφισβητούμε την σeξουαλικότητα κανενός! Αλλά υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να μας βοηθήσουν να γνωρίσουμε τον oργασμό γρηγορότερα; Δες ποια είναι:
-Αναπνέετε από το στόμα. Αναπνεύστε βαθιά.

-Κάντε sεx το πρωί. Τα επίπεδα τεστoστερόνης είναι υψηλότερα όταν ξυπνάμε το πρωί.

-Κάντε αργές κινήσεις. Κινηθείτε αργά και βασανιστικά. Πάρτε τον χρόνο σας. Καθυστερείστε…

-Πιείτε καφέ με ζάχαρη. Η ζάχαρη και η καφεΐνη αυξάνουν τον καρδιακό ρυθμό και μας δίνουν ένα κύμα ενέργειας, το οποίο κάνει το σώμα μας, να ανταποκρίνεται περισσότερο στο sεx.

-Ξεκινήστε από τα βασικά. Μία νύχτα χωρίς sεx και μόνο φιλιά. Η συσσωρευμένη ενέργεια θα δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα το επόμενο βράδυ.

Τι σημαίνει όταν ο άνδρας έχει κοντά δάχτυλα;

Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτό το κείμενο και εφόσον είστε άνδρες, κοιτάξτε πάλι τα χέρια σας...
Έχετε κοντά δάχτυλα; Αν έχετε κοντά δάχτυλα και εάν οι παράμεσοι σας είναι κοντοί, τότε είστε από τους τυχερούς . Το γιατί διαβάστε το αμέσως παρακάτω...

Σύμφωνα με μια έρευνα οι άνδρες που έχουν κοντά δάχτυλα και κυρίως κοντούς παράμεσους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναρρώσουν, εάν αρρωστήσουν από καρκίνο του προστάτη. Και όχι μόνο αυτό αλλά μπορούν και ανταποκρίνονται καλύτερα στα φάρμακα για την καταπολέμηση του καρκινικού όγκου, από τους άλλους άνδρες.

Βασική προϋπόθεση σε αυτό είναι ο παράμεσος τους να μην ξεπερνάει σε μήκος τον δείκτη τους. Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα που έκαναν επιστήμονες από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Νοτίου Κορέας, αυτό συμβαίνει γιατί οι άνδρες με κοντούς παράμεσους πιστεύεται ότι έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστoστερόνης, της ορμόνης δηλαδή που έχει άμεση σχέση με τους προστατικούς καρκίνους.

Οι Κορεάτες επιστήμονες, εξέτασαν 152 άνδρες εθελοντές και διαπίστωσαν ότι εκείνοι που είχαν κοντύτερους παράμεσους, ανταποκρίνονταν καλύτερα στη δουταστερίδη, μια ουσία που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη, και η δράση της εμποδίζει τη δράση της τεστoστερόνης.

Οι εθελοντές στην έρευνα δεν είχαν εμφανίσει προστατικό καρκίνο, είχαν όμως διογκωμένο τον αδένα, ή εμφάνιζαν υπερπλασία.

Σε ένα διάστημα μισού χρόνου που λάμβαναν δουταστερίδη, εκείνοι οι άνδρες με κοντό παράμεσο εμφάνισαν μεγαλύτερη συρρίκνωση του προστάτη τους.

Προσοχή! Τι δεν σου έχει πει κανείς για τα τατουάζ;

Οι κίνδυνοι από την τέχνη του τατουάζ - η οποία γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη στον 21ο αιώνα, ιδιαίτερα σε άτομα κάτω των...
30 ετών - είναι πολλοί και ως επί το πλείστον άγνωστοι, καθώς κανένας δεν ενδιαφέρεται πριν κάνει ένα τατουάζ στο σώμα του, να μάθει τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό στην υγεία του. Το τατουάζ, λοιπόν, είναι μία επεμβατική διαδικασία διάτρησης του δέρματος, η οποία - κάθε άλλο παρά αθώα είναι. Διαβάστε ποιοι είναι η κίνδυνοι που κρύβονται πίσω από ένα αθώο - μικρό ή μεγάλο - τατουάζ.



1) «Το έκανα παλιά, αλλά τώρα μετανιώνω» Πάνω από το 50 % των ατόμων που έχει κάνει τατουάζ, αργότερα το μετανιώνει και θα προτιμούσε να μην το είχε κάνει. Αυτό το εκφράζουν οι νέοι όταν επισκέπτονται έναν δερματολόγο για να αφαιρέσουν ένα τατουάζ, μία διαδικασία επώδυνη, αλλά και δαπανηρή. Στο τεύχος Ιουλίου του Archives of Dermatology, ερευνητές από το Κέντρο Επιστημών Υγείας του Texas Tech University αναφέρουν σε έρευνα, σχετική με το τι οδηγεί κάποιον να αφαιρέσει ένα τατουάζ: * δημιουργεί προβλήματα με τα ρούχα και την εμφάνιση * προκαλεί αμηχανία, * αλλά και ανησυχία ότι το τατουάζ θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τη δουλειά ή καριέρα του.


Ίσως, λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι τα περισσότερα άτομα που ζητούν αφαίρεση τατουάζ είναι γυναίκες, οι οποίες φαίνεται ότι αισθάνονται περισσότερο ψυχολογική δυσφορία, χαρακτηρίζοντας το τατουάζ τους, στίγμα. Χαρακτηριστικό είναι το παρατσούκλι που χρησιμοποιούν οι ίδιες για να περιγράψουν το τατουάζ τους. «Αλητοσφραγίδα»


2) Το μελάνι περιέχει καρκινογόνα σε χαμηλή μεν περιεκτικότητα, αλλά επικίνδυνα


Χημικοί από το εργαστήριο του Εθνικού Κέντρου Τοξικολογικών Ερευνών των ΗΠΑ, έχουν εντοπιστεί χαμηλά επίπεδα των καρκινογόνων ουσιών στο μελάνι τατουάζ. Ο κίνδυνος είναι ο έξής: Το μελάνι που εγχύεται βαθιά κάτω από την επιδερμίδα, προκαλεί το δέρμα να αντιδρά προστατευτικά, συμπυκνώνοντας την χρωστική ουσία ως ξένη μάζα σε πυκνό ινώδη ιστό, ενώ τα υπολείμματα του μελανιού που ξεφεύγουν μέσα στο δέρμα, μεταφέρονται με το αίμα στους γειτονικούς λεμφαδένες.


3) Η αφαίρεση αφήνει στο δέρμα μια τοξική χωματερή


Παρά το ότι η αφαίρεση του τατουάζ δεν απαιτεί πλέον χειρουργική εκτομή ή βαθιά τριβή του δέρματος όπως παλιότερα, με αποτέλεσμα να απαιτείται στη συνέχεια, μεταμόσχευση δέρματος, το λέιζερ δεν είναι εντελώς αθώο. Στην καλύτερη περίπτωση μετά από πολύμηνη θεραπεία με λέιζερ, το τατουάζ μπορεί να εξασθενίσει σταδιακά κι αυτό να ακούγεται εύκολο. Όμως, στην πραγματικότητα η διαδικασία αφαίρεσης με λέιζερ, η οποία καταστρέφει τη χρωστική ουσία με καυτή θερμότητα, ενεργοποιεί χημικές αντιδράσεις που δημιουργούν καρκινογόνα με την μετάλλαξη των προϊόντων της διάσπασης του μελανιού, τα οποία στη συνέχεια απορροφώνται από το σώμα.


Πρόσφατα, Γερμανοί επιστήμονες ανέφεραν ότι οι συγκεντρώσεις των τοξικών μορίων από κόκκινες και κίτρινες χρωστικές αυξάνεται έως 70 φορές μετά την ακτινοβολία λέιζερ. Και όσο μεγαλύτερο το τατουάζ, τόσο μεγαλύτερη είναι η εκπομπή τοξικών. Αυτό που μένει τελικά στο εσωτερικό του δέρματος, μετά την αφαίρεση αποτελεί μία τοξική χωματερή.


4) Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει την ποιότητα των μελανιών που χρησιμοποιούνται


Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) της Αμερικής (πόσο μάλλον στην Ελλάδα) δηλώνει ότι δεν μπορεί ελέγξει τη βιομηχανία των τατουάζ. Στην πραγματικότητα, κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι ακριβώς περιέχουν τα πολυάριθμα εμπορικά, αλλά και σπιτικά κατασκευασμένα, πολλές φορές, μελάνια. Πολλά περιέχουν επικίνδυνους διαλύτες και μέταλλα, όπως ο μόλυβδος και ο υδράργυρος, αλλά και μια σειρά από ιδιαίτερα επικίνδυνα υλικά για την υγεία, όπως μελάνια για εκτυπωτές ηλεκτρονικών υπολογιστών ή προσμίξεις από χρώμα αυτοκίνητων - τα οποία είναι άκρως απαγορευτικά για έγχυση στο ανθρώπινο δέρμα.


5) Προκαλούν πολύ συχνά σοβαρές ασθένειες, μέχρι και καρκίνο. Αλλεργικές αντιδράσεις και μολύνσεις του δέρματος μπορεί να εμφανιστούν μετά από ένα «χτύπημα» τατουάζ. Και αν και μπορεί να είναι και τυχαίο, ωστόσο, καρκίνοι του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των μελανωμάτων, έχουν αναφερθεί πολύ συχνά μέσα στις περιοχές των τατουάζ. Το FDA προειδοποιεί, επίσης, για τον κίνδυνο που υπάρχει στα εργαστήρια των τατουάζ για μετάδοση ιών όπως HIV, αλλά και ηπατοκυττατικό καρκίνο-που προκαλείται από τηνπατίτιδα C. Εξαιτίας αυτού του κινδύνου, οι τράπεζες αίματος απαγορεύουν συνήθως σε ανθρώπους έκαναν τατουάζ τους τελευταίους 12 μήνες, να γίνονται δότες αίματος.


Το FDA προειδοποιεί επίσης, ότι αν κάποιοι ασθενείς κάνουν μαγνητική τομογραφία, τα τατουάζ τους μπορεί να διογκωθούν ή να καεί το δέρμα τους, κατάσταση που πιθανότητα να συνδέεται με το μέταλλο που υπάρχει σε ορισμένα μελάνια.


6) Κρύβουν σοβαρούς κινδύνους για τις εγκύους


Μεγάλο είναι το πρόβλημα κυρίως για τις γυναίκες. Η αφαίρεση τατουάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είναι καλή ιδέα. Επίσης, κάποιοι αναισθησιολόγοι έχουν, επίσης, εκφράσει ανησυχίες σχετικά με την επισκληρίδιο αναισθησία, που μπορεί να χρειαστεί να κάνει κάποια γυναίκα, ιδιαίτερα στον τοκετό, κι αυτό έχει να κάνει κυρίως με τις γυναίκες που έχουν κάνει τατουάζ πάνω στην σπονδυλική τους στήλη, στο ύψος της μέσης. Υπάρχει η πιθανότητα, όπως λένε οι γιατροί, η βελόνα να μεταφέρει χρωστική ουσία στο εσωτερικό της σπονδυλικής στήλης και στον μυελό των οστών.

Οι... αξέχαστες στιγμές της τηλεόρασης (Video)





Αξέχαστες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης παρακολουθήσαμε μέσα από ένα ακόμα βίντεο της εκπομπής "Καλοκαίρι παντού".

- 1995: Ο Μάρκος Σεφερλής και οι φάρσες του στο ''Ταξί''

- 2003: Το πρώτο ''Fame Story'' με παρουσιάστρια την Ναταλία Γερμανού

- 2009: Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου λύνουν τις διαφορές τους η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της

Δείτε το βίντεο:

ΑΥΤΟ είναι το κορμί που ΤΡΕΛΑΝΕ όλο τον πλανήτη! (h0t pic)






Έχει κορμί «θανατηφόρο», κορμί «λαμπάδα» και πόσταρε μια φωτογραφία της και τρέλανε τους θαυμαστές της σ’ όλο τον πλανήτη!

Ο λόγος για ποια άλλη; Για το μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι, που διαθέτει τέλειες αναλογίες και δημοσίευσε μια φωτογραφία της με μπικίνι και γελά στον φακό!

Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι άρχισαν να κάνουν like ενώ τα θετικά σχόλια ήταν αρκετά μέσα σε δεκαπέντε λεπτά!

Εσπασε στον “ΑΕΡΑ” η καρέκλα που καθόταν ο Μελ Γκίμπσον και κατέληξε στην αγκαλιά του Σταλόνε (ΒΙΝΤΕΟ)



Γέλασαν με την ψυχή τους όσοι παρακολουθούσαν την εκπομπή Good Mornign…

Δείτε το βίντεο

“ANAΨΕ” το Ιnstagram με τα “καuτά”, πλούσια KAI σφριγηλά της 0πίσθια! (h0t pics)






Είναι γνωστή για τα απίστευτα 0πίσθιά της και σήμερα έκανε ένα δώρο στους διαδικτυακούς της φίλους!

Φορώντας ένα μαγιό πόζαρε στο φακό και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σπρόμαυρη φωτογραφία της με πρώτο πλάνο τα υπέροχα σφριγηλά της 0πίσθια! Μήπως καταλάβατε ποιανής τα 0πίσθια είναι;

Της Jennifer Lopez… που όπως ήταν λογικό προκάλεσε αναστάτωση στους φίλους της με τα απίστευτα προσόντα της

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ