Αυτοί οι τύποι ανδρών κάνουν καλύτερο ΣEΞ!




Οι άνδρες, που σφουγγαρίζουν το σπίτι ή πλένουν τα πιάτα ίσως να μην είναι τόσο τυχεροί στο.. κρεβάτι, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Οι άνδρες που κάνουν περισσότερες δουλειές του σπιτιού... που έχει επικρατήσει να θεωρούνται γυναικείες, όπως το καθάρισμα, το μαγείρεμα και το πλύσιμο, κάνουν λιγότερο σeξ σε σχέση με εκείνους που δεν ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «American Sociological Review», δείχνουν πως τα ζευγάρια στα οποία οι άντρες συμμετείχαν στις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού, είχαν μειωμένη συχνότητα σeξουαλικών επαφών.

«Οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σeξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών», δήλωσε ο Sabino Kornrich, επικεφαλής της έρευνας από το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στο Ινστιτούτο Juan March στη Μαδρίτη.

Από τη μελέτη προέκυψε ακόμη ότι το σeξ όχι μόνον ήταν πιο συχνό στα ζευγάρια που κρατούσαν παραδοσιακούς ρόλους, αλλά και πιο απολαυστικό, σύμφωνα με το βαθμό ικανοποίησης που ανέφεραν οι γυναίκες που έκαναν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Αν είστε γυναίκα, ίσως δεν πρέπει να αποτρέψετε το σύντροφό σας να σας βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Όταν οι άντρες δεν βοηθούν στο σπίτι, υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν οι ενδοοικογενειακές συγκρούσεις και να μειωθεί η ικανοποίηση των γυναικών από τον γάμο τους, σύμφωνα με τον Kornrich.

Τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «American Sociological Review», δείχνουν πως τα ζευγάρια στα οποία οι άντρες συμμετείχαν στις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού, είχαν μειωμένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών.

«Οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σεξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών», δήλωσε ο Sabino Kornrich, επικεφαλής της έρευνας από το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στο Ινστιτούτο Juan March στη Μαδρίτη.

Από τη μελέτη προέκυψε ακόμη ότι το σeξ όχι μόνον ήταν πιο συχνό στα ζευγάρια που κρατούσαν παραδοσιακούς ρόλους, αλλά και πιο απολαυστικό, σύμφωνα με το βαθμό ικανοποίησης που ανέφεραν οι γυναίκες που έκαναν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Αν είστε γυναίκα, ίσως δεν πρέπει να αποτρέψετε το σύντροφό σας να σας βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Όταν οι άντρες δεν βοηθούν στο σπίτι, υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν οι ενδοοικογενειακές συγκρούσεις και να μειωθεί η ικανοποίηση των γυναικών από τον γάμο τους, σύμφωνα με τον Kornrich. Μοιραστείτε το στο facebook

Στην Ασία μπορείς να δεις τα πάντα..!





Ασία και πάλι Ασία...
















Αφόρητα σeξι Ελληνίδα παρουσιάστρια βγάζει selfie φωτογραφία που τρελαίνει κόσμο!



Αυτό το Καλοκαίρι φαίνεται πως έχει βαλθεί να μας τρελάνει...

narge

Tρελό σκηνικό στα Τρίκαλα: Τι έκανε μία γυναίκα μόλις πήγαν να συλλάβουν το σύζυγό της...



Αστυνομικός δεν θα πίστευε ποτέ το τι θα ακολουθούσε μετά, όταν κατά τη διεξαγωγή ενός τυπικού ελέγχου αυτοκινήτου στην περιοχή της Καλαμπάκας, η σύζυγος του οδηγού του τον δάγκωσε!

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8:00 το πρωί της Πέμπτης, όταν μεικτό συνεργείο από Αστυνομικούς του Τμήματος Καλαμπάκας και άντρες της Τουριστικής Αστυνομίας της περιοχής, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο.

Κατά την διάρκειά του, διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 63χρονου Τρικαλινού οδηγού εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις.

Αμέσως οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον 63χρονο, γνωστό Τρικαλινό επιχειρηματία, πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, ούτως ώστε να οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων.

Μόλις η 47χρονη, σύζυγος του φυγόποινου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, όρμησε σε αστυνομικό, δαγκώνοντάς του το χέρι, για να αποφύγει ο άντρας της την σύλληψη.

Αμέσως με την συνδρομή των συναδέλφων του, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στην …θερμόαιμη σύζυγο του 63χρονου, προκειμένου να οδηγηθεί και εκείνη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τρυφερά φιλιά για Η.Κρασσά – Β.Καγιά! [φωτο]



Μετα τις φήμες για την έξωση , ήρθαν και οι φήμες για το γάμο!

Τις οποίες , τις επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της!

Η Βίκη Καγιά αγαπάει τα social media και μας παρουσίασε μια από τις πιο τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram , η ίδια έγραψε

A sweet kiss to my husband!❤️#love #kiss #connection

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Τι... κατάπιε μια γυναίκα; Τι βρήκαν στο στομάχι της;




Η Margaret Daalman πήγε στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός δυνατού στομαχόπονου και μια ματιά στην..


ακτινογραφίαs της αποκάλυψε αμέσως τον λόγο.

Οι χειρούργοι στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας έμειναν άναυδοι όταν χρειάστηκε να την βάλουν εσπευσμένα στο χειρουργείο για να της αφαιρέσουν ένα σετ από 78 πιρούνια και κουτάλια. Όπως αποδείχτηκε αργότερα, η γυναίκα έπασχε από κάποια εμμονή κατά την οποία όποτε καθόταν στο τραπέζι αγνοούσε το φαγητό και προσπαθούσε να φάει τα μαχαιροπίρουνα.

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε την επέμβαση των γιατρών για την αφαίρεση τους από το στομάχι της.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 30 χρόνια, αλλά η ιστορία ήρθε σχετικά πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας από ένα ιατρικό περιοδικό στην Ολλανδία.

Ζώδια & αυτοπεποίθηση! Τι ιδέα έχει ο καθένας μας κατά βάθος για τον εαυτό του;



Ότι κι αν είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας το πιο σημαντικό όπλο που χρειαζόμαστε είναι μόνο η αυτοπεποίθηση Χωρίς αυτήν, τίποτα από τα υπόλοιπα δεν μπορεί να αναδειχθεί. Αν δεν πιστεύεις ότι αξίζεις, πολύ απλά δεν πρόκειται να το πιστέψει κανένας άλλος.

Το πόσο ψηλά κοστολογείς τον εαυτό σου, θα καθορίσει την αξία που θα σου δώσουν και οι άλλοι. Μερικοί το κρύβουν έντεχνα, πίσω από μια άνετη συμπεριφορά. Άλλοι δείχνουν ολοφάνερα πως τους λείπει και το ομολογούν.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Από αστρολογική πλευρά, ως ζώδια με την περισσότερη αυτοπεποίθηση εμφανίζονται εκείνα της Φωτιάς, δηλαδή Κριός, Λέων, Τοξότης. Όμως και η «παρέα» του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος περνιούνται για άνετοι τύποι.

Ας δούμε λοιπόν τι ιδέα έχει ο καθένας μας κατά βάθος για τον εαυτό του.

Κριός

Ως Κριός οφείλεις να κάνεις τη φιγούρα σου όπου κι αν βρεθείς
. Και από αυτό, λογικά προκύπτει το συμπέρασμα πως θεωρείς ότι έχεις να επιδείξεις… καλό πράμα, και… γιατί να το κρύψομεν άλλωστε! Με την ταχύτητα που συνήθως ενεργείς, δεν προλαβαίνεις κιόλας να διερωτηθείς αν θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να αφήσεις να κλονιστεί η αυτοπεποίθησή σου, κι αυτό είναι μια πολύ καλή τακτική. Παρόλα αυτά, επειδή μπορείς να έχεις μέσα σου κάποια σπέρματα ανασφάλειας, να μια καλή συμβουλή να θυμάσαι στις φάσεις της αμφιβολίας: Δεν χρειάζεται να διορθώσεις πράγματα πάνω σου, γιατί απλά δεν είσαι… χαλασμένος. Ο εαυτός σου είναι μια χαρά, έτσι ακριβώς, για τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου.

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, πιθανόν να έχεις κάποιες ανασφάλειες ως προς την εικόνα σου, γι’ αυτό άλλωστε επεξεργάζεσαι και «ρετουσάρεις» προσεκτικά εκείνο που παρουσιάζεις στους άλλους, και ως προς την εμφάνιση και ως προς τη συμπεριφορά. Μπορεί να το κρύβεις επιτυχημένα και να αφήνεις την εντύπωση του… βράχου σιγουριάς, αλλά πραγματικά σε απασχολεί η εντύπωση που σχηματίζουν οι άλλοι για σένα. Για τις στιγμές που σε πιάνουν οι αμφιβολίες για τα χαρίσματα και την αξία σου, μπορείς να θυμάσαι αυτά τα σοφά λόγια: Το πρώτο βήμα για να σε αγαπούν είναι να μάθεις να αγαπάς εσύ εκείνο που αντικρίζεις όταν κοιτάς στον καθρέφτη σου (και όχι μόνο ως προς την εξωτερική εμφάνιση).

Δίδυμοι

Ένας γνήσιος Δίδυμος περνά με εντυπωσιακή συχνότητα από την απόλυτη σιγουριά για τα προσόντα του στην ολοκληρωτική ανασφάλεια, κάτι που επιδιώκει να καλύψει «βομβαρδίζοντας» τους άλλους με πολλά λόγια και κάνοντας έντονα αισθητή την παρουσία του, όπου βρεθεί. Είναι σαν να προσπαθεί να θολώνει διαρκώς τα νερά, να ζαλίσει και να μαγέψει όποιον έχει απέναντί του. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, ξέρεις πώς να κερδίζεις τις εντυπώσεις, ωστόσο από μέσα… η καρδούλα σου το ξέρει πόσο ανησυχείς μέχρι να βεβαιωθείς ότι το κατάφερες. Να θυμάσαι πάντως ότι τη μεγαλύτερη δύναμη στο να καθορίζει τη ζωή σου δεν την έχει εκείνο που εκστομίζεις δυνατά στους άλλους, αλλά εκείνο που ψιθυρίζεις κατ’ ιδίαν στον εαυτό σου.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, πιθανό να θεωρείς τον εαυτό σου προικισμένο με ένα σωρό χαρίσματα. Ψυχικά κατά κύριο λόγο, αλλά και από εμφάνιση δεν πας κι άσχημα. Όμως οι αναίσθητοι γύρω σου δεν τα εκτιμούν, για να μην πούμε ότι ενίοτε δεν τα διακρίνουν καν. Έτσι, δεν μπορείς καν να το ευχαριστηθείς που η φύση σε προίκισε τόσο γενναιόδωρα, αφού κατά τη γνώμη σου οι άλλοι δεν μπορούν να το εκτιμήσουν. Που μπορούν, αλλά ποτέ δεν σου είναι αρκετό και θέλεις συνέχεια καινούργιες επιβεβαιώσεις. Μια καλή συμβουλή: Χαλάρωσε. Ο κόσμος έχει κι άλλα πράγματα να κάνει πέρα από το να σκέφτεται τα όποια δικά σου ψεγάδια ή χαρίσματα. Και προπαντός, να σε βαθμολογεί.

Λέων

Αν είσαι Λέων οι πάντες σε ζηλεύουν όχι τόσο για αυτά που έχεις, αλλά για τον τρόπο που τα «φοράς». Θα κατάλαβες βέβαια ότι δεν μιλάμε για ρούχα, αλλά για τα κάθε είδους χαρίσματα και προσόντα σου. Πραγματικά δείχνεις στους άλλους ότι έχεις την απόλυτη σιγουριά για το ποιος είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις. Βέβαια, πίσω από την ήρεμη, λιονταρίσια δύναμή σου, μπορεί να κρύβεται ένας διαρκής ανταγωνισμός με τον ίδιο σου τον εαυτό στο να τον ξεπερνάς διαρκώς και να αποσπάς όλο και περισσότερες δηλώσεις θαυμασμού. Να θυμάσαι όμως πως, για κάθε δεδομένη στιγμή, είσαι ακριβώς αυτός ή αυτή που πρέπει και πως έχεις ότι σου χρειάζεται στη φάση που βρίσκεσαι, στο ταξίδι της ζωής σου.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, κατά πάσα πιθανότητα πάσχεις από την απεριόριστη τελειομανία αυτού του ζωδίου, που με πολύ… δημοκρατικό τρόπο τη στρέφεις πρώτα στον εαυτό σου. Τον βάζεις κάτω και αναλύεις εξονυχιστικά όλα του τα ψεγάδια, καθόσον τα καλά σου τα θεωρείς φυσικά και αυτονόητα. Η κατάληξη είναι να μένεις συχνά στα στραβά και να ξεχνάς να δεις, να αξιολογήσεις και προπαντός να αναδείξεις τα χαρίσματά σου. Και σε αυτό το ζύγιασμα χάνεις κάθε έννοια αντικειμενικότητας.

Να λοιπόν κάτι που πρέπει να προσέξεις: Συχνά δεν βλέπεις τους αμέτρητους ανθρώπους που σε εκτιμούν και σε δέχονται για αυτό που είσαι, παρά στέκεσαι στον μοναδικό που σε απορρίπτει. Ε, δεν είναι λίγο ανόητο;

Ζυγός

Σαν σωστός Ζυγός που είσαι, επιζητείς την ομορφιά στην ψυχή σου, στις σχέσεις σου, στο περιβάλλον σου. Και από αυτή την άποψη καταφέρνεις πολλά πράγματα και θεωρείς ότι είσαι αυτό που λέμε

«από καλή πάστα». Όμως για σένα η κόλαση είναι οι άλλοι, κατά το γνωστό ρητό, από την άποψη ότι η γνώμη τους για το άτομό σου μετρά παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε. Έτσι, συχνά αισθάνεσαι ανασφάλεια και αμφιβολία, ως προς την εικόνα που τους παρουσιάζεις. Η καλύτερη συμβουλή για σένα, λοιπόν, είναι να μη σπαταλάς την ενέργειά σου, για να αλλάξεις τη γνώμη των άλλων για το άτομό σου. Κάνε αυτό που νομίζεις και σε όποιον αρέσει.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, θεωρείσαι από τα ζώδια με τη μεγαλύτερη ψυχική δύναμη, φανερή ή υπόγεια. Έχοντας την πλήρη επίγνωσή της, εκφράζεις μια έντονη και ιδιαίτερα γοητευτική αυτοπεποίθηση. Και πραγματικά, μέσα από την άνεσή σου, περνιέσαι για πολύ ελκυστικό άτομο. Μερικές φορές όμως σε πιάνουν τα… αυτοκαταστροφικά σου. Και τότε, τα αντιφατικά σου συναισθήματα, ως προς το ποιος είσαι και τι αξία έχεις, κάνουν τον εσωτερικό σου κόσμο μια αληθινή πίστα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια.

Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά μην ξεχνάς πως ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου, ο πιο πιστός και ισόβιος, είσαι εσύ. Αν εσύ δεν… σου κάνεις, δεν μπορεί να κάνεις για κανέναν άλλο.

Τοξότης

Αν είσαι Τοξότης, σε χαρακτηρίζει μια ανοιχτή προδιάθεση απέναντι στους ανθρώπους και στις καταστάσεις, τέτοια που να δημιουργεί την εντύπωση πως έχεις όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου. Στην ουσία, τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνεις να αναρωτηθείς για την αξία σου. Η ζωή σε απορροφά τόσο ολοκληρωτικά, που η προσοχή σου είναι στραμμένη προς τα έξω και σπάνια αναλώνεσαι σε… ομφαλοσκοπήσεις. Αν, παρόλα αυτά, περνάς τις ανασφάλειές σου, να θυμάσαι ότι εσύ πρώτος πρέπει να νοιαστείς τον εαυτό σου. Όσο περισσότερο νιώσεις πως σου λείπει η παρέα, η υποστήριξη, η φιλία, τόσο πιο πολύ οφείλεις να τον αγαπάς και να τον σέβεσαι. Γιατί το να μη νιώθεις καλά μέσα στο πετσί σου είναι η χειρότερη μοναξιά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δίνει μεγάλη σημασία στο πώς θα τον κρίνουν οι άλλοι, γιατί η καλή εντύπωση βοηθά στην τόσο σημαντική για εκείνον κοινωνική και επαγγελματική επιτυχία. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, η γνώμη των άλλων μπορεί να καθορίζει σε κάποιο βαθμό και την αίσθηση που έχεις εσύ προσωπικά για την αξία σου. Γενικά είσαι αυστηρός κριτής σε ό,τι σε αφορά εσένα. Η αλήθεια είναι πως σπάνια σε… βαθμολογείς με επιείκεια. Να θυμάσαι πάντως ότι όλα όσα σου συμβαίνουν, είναι μια αντανάκλαση του τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου. Δεν γίνεται να προσελκύσεις στη ζωή σου περισσότερα από όσα νομίζεις ότι σου αξίζουν. Κανόνισε λοιπόν!

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο είναι πολύ σημαντικό το ιδεολογικό περίβλημα της άποψης που έχει για τον εαυτό του. Αν αυτό είναι το ζώδιό σου, σε ενδιαφέρει πρώτος εσύ να αισθάνεσαι περήφανος ή έστω ευχαριστημένος με το κοινωνικό σου πρόσωπο, ακολουθώντας κάποιες δικές σου αρχές και αξίες. Ποιες όμως είναι αυτές και κατά πόσον εκπροσωπούν εσένα πραγματικά; Μήπως τις ενστερνίζεσαι επειδή θα ήθελες να παρουσιάζεις μια συγκεκριμένη εικόνα στην κοινωνία και θα αισθανόσουν ανεπαρκής, αν έβγαινες με τον αληθινό σου εαυτό; Μην ξεχνάς ότι, θέλοντας να είσαι κάποιος άλλος, χαραμίζεις το άτομο που είσαι πραγματικά. Μη δέχεσαι κανένα προσδιορισμό των άλλων για το ποιος είσαι, αντίθετα εσύ ο ίδιος πρέπει να αυτοπροσδιορίζεσαι.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και, αν ανήκεις εδώ, σίγουρα θα περνάς φάσεις, όπου οι ανασφάλειές σου χτυπάνε κόκκινο. Ίσως συχνά αισθάνεσαι ότι χάνεις τον εαυτό σου μέσα στα αντιφατικά συναισθήματά σου και δεν ξέρεις πια ούτε την αξία σου, αλλά ούτε καν τι είσαι. Νιώθεις ανεπαρκής και εύχεσαι να ξυπνούσες ένα πρωί και να είχες όλη τη σιγουριά του κόσμου.

Όμως, αν αισθάνεσαι ανασφάλεια, μην περιμένεις ένα θαυματουργό χάπι, που θα το πιείς και θα σου περάσει. Αυτό θα γίνει με μικρά, καθημερινά βήματα. Μια πιο άνετη μέρα, μια απροσδόκητη χαρά, μια ματιά στον καθρέφτη όπου δεν θα σε νοιάζει τι θα δεις.

Ποιος είναι ο Έλληνας ηθοποιός της φωτογραφίας;



Είναι νέος, ωραίος και στον καλλιτεχνικό κόσμο θεωρείται εξαιρετικός ηθοποιός Το περιοδικό You δημοσίευσε φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού από τη παιδική του ηλικία και παρέα με τον γνωστό ηθοποιό άνοιξαν το άλμπουμ των αναμνήσεων του και είδαμε πως ήταν σε μικρή ηλικία.

Ο Μιχάλης Μαρίνος από μικρός φαινόταν πως καθώς μεγαλώνει θα εξελιχτεί σε μια ευχάριστη και χαρούμενη προσωπικότητα, αφού τα μάτια του ήταν «σπινθηροβόλα» από παιδάκι!
Tromaktiko

Η ζωή των Χρυσαυγιτών στη φυλακή - Τα αμέτρητα push-ups και τα βραστά αβγά



Χωρίς να δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις περνούν τις μέρες τους στον Κορυδαλλό οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Έχουν σταματήσει τα αιτήματα και τις διαμαρτυρίες προς τη διεύθυνση των φυλακών και μάλιστα όσες φορές έγινε έλεγχος στα κελιά τους δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο.

Όμως,όπως γράφει ο «Βηματοδότης», η απεργία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στοίχισε πολλά στους έγκλειστους χρυσαυγίτες, αφού κόπηκαν όσο διαρκούσε η απεργία τα επισκεπτήρια. Και αυτό διότι συνήθως τους έφερναν φαγητό απ' έξω αφού δεν έτρωγαν το συσσίτιο των φυλακών.

Έτσι εμφανίστηκαν κατ' ανάγκην στα κελιά κάποιες κατσαρόλες και ένα-δύο μπρίκια για να βράζουν κανένα αβγό και περιμένουν να ξαναρχίσει το επισκεπτήριο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, που δεν μπορεί χωρίς τη γυμναστική, βρήκε ένα μονόζυγο στο προαύλιο, έναν παλιό πάγκο και μια μπασκέτα και προσπαθεί να γυμνάζεται. Του αρέσει, να κάνει συνεχώς push-ups.

Πηγή: iefimerida

Δροσερό σπίτι χωρίς κλιματιστικό



Δεν υποφέρεται ο καύσωνας όταν στο σπίτι δεν υπάρχει κλιματιστικό...Βέβαια στους πενιχρούς καιρούς που ζούμε ακόμα και να έχουμε κλιματιστικό δεν τολμάμε να το ανοίξουμε γιατί η ΔΕΗ θα εισβάλει στην τσέπη μας και θα μας αρπάξει το μηνιάτικο, απ” όσους έχουμε δουλειά ακόμα, χωρίς να το καταλάβουμε.

Και η ερώτηση είναι η εξής: Tι κάνουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι της πόλης που ζούμε μακριά από θάλασσες και βουνά προκειμένου να δροσιστούμε;

Εδώ λοιπόν έρχεται το tribune.gr για να μας δώσει μερικές σωτήριες συμβουλές για το πώς θα διατηρήσουμε το σπίτι σας δροσερό, χωρίς τη βοήθεια κλιματιστικού!

1. Τραβάμε τις κουρτίνες σας καθόλη τη διάρκεια της μέρας, ώστε να φυλακίσουμε τη δροσιά! Ωστόσο καλό θα είναι όπου χτυπάει ο ήλιος να κλείνουμε και τα ρολά – παντζούρια.

2. Αερίζουμε το σπίτι νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ.

3. Τοποθετούμε ειδικά φίλτρα στα παραθυρόφυλλα τα οποία αντανακλούν τη θερμότητα.


4. Μονώνουμε τους τοίχους, το δάπεδο και την οροφή ή αν υπάρχει ήδη μόνωση, κάνουμε αποκατάσταση των φθορών.

5. Βάζουμε ανεμιστήρες στο ταβάνι. Βεβαιωνόμαστε λοιπόν ότι ο ανεμιστήρας μας γυρίζει αριστερόστροφα, και τους χειμερινούς μήνες δεξιόστροφα! Νόμοι της φυσικής οι οποίοι όμως αποδίδουν!

6. Δοκιμάζουμε τα μαξιλάρια φαγόπυρου, τα οποία έχουν την τάση να μη δεσμεύουν τη θερμότητα όπως τα κλασικά μαξιλάρια!

7. Λέμε όχι στη χρήση κουζίνας και φούρνου! Βάζουμε μία ψησταριά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας, ή τρώμε σαλάτες και κρύα φαγητά!

8. Και μία σούπερ συμβουλή: Τοποθετούμε μπροστά από τον επιτραπέζιο ανεμιστήρα μας ένα παγωμένο μπουκάλι και σίγουρα θα νιώσετε αμέσως διαφορά!

Τι βρήκαμε;;; ΔΕΙΤΕ πώς είναι σήμερα οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ από το "Ρετιρέ"!!! - Ποιοι ΑΛΛΑΞΝ και ποιοι είναι ΙΔΙΟΙ;;; (PHOTOS)

"Το ρετιρέ", η ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Mega την περίοδο 1990-1992, επαναλαμβάνεται φέτος πάλι στις οθόνες μας....

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η Κατερίνα Γιουλάκη. Η σειρά περιγράφει την ελληνική κοινωνία πως ήταν μετά την Μεταπολίτευση του 1974 και ταυτόχρονα σατιρίζει τα αρνητικά φαινόμενα της κοινωνίας αυτής, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Πώς είναι όμως οι πρωταγωνιστές σήμερα;
Η Κατερίνα Γκιουλάκη είναι πια 74 χρονών! Έχει σκουρύνει τα μαλλιά της και έχει κάποια παραπανίσια κιλά, ενώ οι ρυτίδες στο πρόσωπό της μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Η δε Νεφέλη Ορφανού η οποία υποδύονταν την ξινή στην ιστορική σειρά του Mega άλλαξε και αυτή αλλά το πλατύ χαμόγελο και τα καστανοκόκκινα μαλλιά της είναι χαρακτηριστικά της ακόμα και σήμερα!

Η Τζόυς Ευείδη τότε ήταν ξανθιά και αδύνατη... Σήμερα έχει αλλάξει look, στυλ ντυσίματος και έχει κάμποσα κιλά παραπάνω!


Η δε Έλντα Πανοπούλου που στο "ρετιρέ" ήταν χοντρούλα, σήμερα μετά από αρκετή προσπάθεια, όπως έχει αναφέρει και η ίδια έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά κια να ταδιατηρήσει! Η μεταμόρφωσή της είναι απίστευτη!

Ο Τάσος Κωστής που υποδύονταν τον καφετζή ναι μεν έχει ωριμάσει και έχει πια μουστάκι, αλλά το χαμόγελό του και τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια.


Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο γοητευτικός άντρας της σειράς σήμερα έχει αλλάξει αρκετά! Ο ηθοποιός δεν έχει το πυκνό μαλλί που είχε τότε, τα έχει βάψει ξανθά και "έχει πάρει" λίγα κιλά!

Ο Μάκης Δελαπόρτας, μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά δεν έχει αλλάξει και πολύ εκτός από το look του, αφού τότε ήταν καστανός και σήμερα έχει ξανθά μαλλιά!

Γιάννης Μπέζος: «Τα λεφτά τα έφαγα όλα, τα ξόδεψα, δεν έμεινε κάτι…»

Στο περιοδικό Tv Zapping μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση αλλά και τις αμοιβές των σημερινών πρωταγωνιστών.

Ο δημοφιλής κωμικός δήλωσε χαρακτηριστικά ότι για να γυρίσει στην τηλεόραση, θα πρέπει να είναι καλοπληρωμένη η δουλειά την οποία θα αναλάβει, εξηγώντας στη συνέχεια: «Τελείωσαν αυτά. Δεν μπορούμε να παίζουμε για την τιμή των όπλων. Αν είναι να βάλουν νερό στο κρασί τους οι ηθοποιοί, να το κάνουν όλοι».

Και όταν η δημοσιογράφος Μαρία Μπακοπούλου τον ρώτησε για τις δικές του υψηλές αμοιβές που λάμβανε όλα τα προηγούμενα χρόνια για τους τηλεοπτικούς ρόλους του, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε με ειλικρίνεια: «Τα έφαγα όλα στο θέατρο. Τα ξόδεψα για να κάνω αυτό που ήθελα στο θεατρικό κομμάτι, δεν έμεινε κάτι σε μένα. Αλλά δεν μετανιώνω γι” αυτό, προς θεού, δεν το λέω με αρνητικό τρόπο. Ήθελα και το έκανα».

Ποιο είναι το αγαπημένο προκαταρκτικό όλων που οδηγεί σίγουρα στο κρεβάτι

Δύσκολα μπορείς να μπεις στο μυαλό ενός άντρα αλλά όταν το θέμα αφορά το σeξ, τα πράγματα είναι μάλλον πιο ξεκάθαρα. “Η έτσι μας κάνει τουλάχιστον να πιστεύουμε μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε το tokii.

Όλα ξεκινούν με ένα…φιλί όπως φαίνεται, αφού 57% των αντρών και 48% των γυναικών υποστηρίζουν ότι το φιλί αποτελεί το αγαπημένο τους προκαταρκτικό. Αν είναι να το κάνεις όμως, φρόντισε να είναι στην κατάλληλη περιοχή, που δεν είναι άλλη από τον λαιμό. Και τα δύο φύλα καταλήγουν ότι ο λαιμός είναι η νούμερο ένα ερωτογενής ζώνη και μερικά φιλιά αρκούν για να τους διεγείρουν.

Δεν διαβάζεις συχνά έρευνες σχετικές με το σeξ στις οποίες να διαπιστώνεις ότι όλοι οι άντρες συμφωνούν σε ένα πράγμα: θέλουν την σύντροφό τους να δίνεται πραγματικά εκείνη την ώρα. Το ίδιο είπε όμως και το 50% των γυναικών. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει διαφορετικές ερμηνείες για τον καθένα, όπως να δοκιμάσεις μια καινούρια στάση, να ανταλλάξεις μερικές κουβέντες ή να παίξεις κάποιον ρόλο.

Όσο για το αν το σeξ αποτελεί αντίδοτο στο στρες, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πάντα αποτέλεσμα μιας σαρκικής ανάγκης. 45% των γυναικών αποκάλυψαν ότι κάνουν σeξ όταν είναι στρεσαρισμένες ή λυπημένες. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι μόνο 5% των γυναικών επιτυγχάνουν την οικειότητα με ένα άτομο που συνδέονται σeξουαλικά. Στο μεταξύ, μόνο το 18% των αντρών αναζητούν το σeξ όταν είναι λυπημένοι, αλλά το 85% το θέλουν πολύ όταν νιώθουν στρες.

Προσοχή! Δείτε τι μπορείτε να πάθετε από ένα φιλί

Τα φιλιά έχει αποδειχτεί ότι έχουν ευεργετικές ιδιότητες για την ψυχολογία του ανθρώπου και κατ' επέκταση για την συνολική του υγεία.
Ωστόσο, στο στόμα, το σάλιο και τη γλώσσα "κατοικούν" πολλά βακτήρια και ιοί που μπορεί να μεταδοθούν από το ένα άτομο στο άλλο με ένα απλό φιλί.

Οι ιοί που μεταδίδονται με το φιλί

Κρυολογήματα

Γνωστά και ως λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού. Πολλοί διαφορετικοί ιοί μπορούν να προκαλέσουν το κοινό κρυολόγημα. Τα κρυολογήματα μεταδίδονται με την άμεση επαφή. Είναι όμως δυνατόν να κολλήσετε και από αερομεταφερόμενα σταγονίδια ή με άμεση επαφή με εκκρίσεις (υγρά) από τη μύτη και το λαιμό ενός μολυσμένου ατόμου. Στην τελευταία περίπτωση οι εκκρίσεις από τον λαιμό μπορεί να περάσουν στο σάλιο και μέσω του φιλιού να μεταδοθεί η ασθένεια από το ένα άτομο, στο άλλο.

Αδενοπάθεια

Επίσης γνωστή ως η "νόσος του φιλιού". Πρόκειται για μια ιογενή λοίμωξη που ονομάζεται λοιμώδης μονοπυρήνωση και προκαλείται από τον ιό Epstein-Barr. Ο ιός μεταδίδεται μέσω του σάλιου και η μόλυνση γίνεται μέσω της επαφής.

Έρπης

Οι ιοί που θεωρούνται μέρος της οικογένειας του έρπητα περιλαμβάνουν τον Epstein-Barr, την ανεμοβλογιά και τον απλό έρπη. Ο ιός του απλού έρπητα μπορεί να μεταδοθεί μέσω της άμεσης επαφής με τον ιό, όταν δίνετε ένα φιλί. Ο έρπης είναι πιο εύκολο να εξαπλωθεί σε άλλους, όταν υπάρχουν εκδορές/κοψίματα στην επιδερμίδα. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από τις φουσκάλες στο δέρμα, ακόμη και όταν αυτές έχουν επουλωθεί. Η ανεμοβλογιά είναι εύκολο να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο με άμεση επαφή, με τα σταγονίδια ή από τον αέρα.

Ηπατίτιδα Β

Αν και το αίμα έχει σαφώς μεγαλύτερα επίπεδα του ιού της ηπατίτιδας, ο ιός υπάρχει ακόμα και στο σάλιο σε μικρότερες συγκεντρώσεις και ως εκ τούτου μπορεί να μεταδοθεί μέσω του φιλιού. Η μετάδοση της ασθένειας μπορεί να συμβεί όταν το μολυσμένο σάλιο έρχεται σε άμεση επαφή με το σάλιο κάποιου άλλου. Ένα άτομο είναι πιο πιθανό να μολυνθεί από ένα φιλί αν υπάρχουν ανοιχτές πληγές μέσα ή γύρω από το στόμα.

Βακτήρια που μεταδίδονται με το φιλί

Μηνιγγιτιδοκοκκική νόσος

Είναι μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή του ατόμου ασθένεια, η οποία περιλαμβάνει την μηνιγγίτιδα, την φλεγμονή των μεμβρανών (μήνιγγες) που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό, και τη σηψαιμία. Αυτά τα βακτήρια μπορεί να μεταδοθούν είτε μέσω άμεσης επαφής είτε μέσω σταγονιδίων. Οι μελέτες δείχνουν ότι, σε σχέση με φιλιά, μόνο τα "βαθιά φιλιά" είναι ένας παράγοντας κινδύνου.

Τερηδόνα

Τα βακτήρια που προκαλούν τερηδόνα δεν υπάρχουν στα στόματα των νεογέννητων βρεφών. Προσέχετε όταν φιλάτε στο πρόσωπο ένα βρέφος επειδή μπορεί να το μολύνετε μέσω του σάλιου στα χείλη σας. Με το μολυσμένο σάλιο, βέβαια, η τερηδόνα μπορεί να περάσει από ένα φιλί στα χείλη και μεταξύ ενηλίκων.

Εμφάνιση - σοκ από τη Σοφία Βεργκάρα [photo]

Η Σοφία Βεργκάρα μας έχει συνηθίσει σε αψεγάδιαστες εμφανίσεις, με τις στιλιστικές της επιλογές να είναι πάντα...προσεγμένες. Ομως στην τελευταία της εμφάνιση τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την 42χρονη Κολομβιανή ηθοποιό με φαρδιά φόρμα, αχτένιστα μαλλιά, τεράστια φρύδια και πασαλειμμένη με κόκκινο κραγιόν στα γυρίσματα της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Modern Family» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η... μεταμόρφωση έγινε φυσικά για τις ανάγκες του ρόλου της.



Κι όμως, αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να σε ερωτευτεί!

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιο είναι το «μυστικό» για να σε ερωτευτεί και να κάνετε μακροχρόνια σχέση…

Δεν φαίνεται να κοιτούν τα ίδια πράγματα τελικά άνδρες και γυναίκες όταν επιλέγουν τους συντρόφους, σύμφωνα και με τα συμπεράσματα μίας νέας έρευνας που εξετάζει τα πρότυπα της πρώτης γνωριμίας.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν είναι το πιο σημαντικό για να ξεκινήσει μια εpωτική σχέση. Οι άνδρες θεωρούσαν την γυναίκα που είχε ανταποκριθεί σε μια σοβαρή συζήτηση, ως πιο θηλυκή, ωστόσο οι γυναίκες δεν ταύτιζαν την ανταπόκριση με τον ανδρισμό.

Για τους άνδρες, δηλαδή, οι γυναίκες που είχαν δείξει ενδιαφέρον να ακούσουν την ιστορία τους θεωρούνταν πιο θηλυκές και τους προκαλούσαν εpωτική διάθεση καθώς και μεγαλύτερη επιθυμία για δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης.

«Περιμένουμε από τις γυναίκες να νοιάζονται περισσότερο και να ανησυχούν για τους άλλους, συγκριτικά με τους άνδρες. Οι τελευταίοι περιμένουμε να έχουν τον έλεγχο του πρώτου ραντεβού», σχολιάζει η επικεφαλής της έρευνας.

Όσες φορές και να το δείτε θα πεθαίνετε στα γέλια – Απίστευτη φάρσα

Απίστευτη έμπνευση και μια δόση σαδισμού θα πρέπει να είχε όποιος αποφάσισε να στήσει μια φάρσα αφήνοντας μια τίγρη ακριβώς έξω απο ένα ασανσέρ...

Δείτε τα κατατρομαγμένα θύματα στο βίντεο που ακολουθεί.





ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ: Selfie από τον... άλλο κόσμο! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία από τη Ρουμανία!

Μια γυναίκα από την Ρουμανία ισχυρίζεται πως η επικοινωνία με τον άλλο κόσμο είναι εφικτή καθώς η -νεκρή- γιαγιά της της έστειλε... selfie!..


Η 34χρονη Gina Mihai από το Scurtesti βρήκε μια φωτογραφία της γιαγιάς της από τον... άλλον κόσμο όπως ισχυρίζεται η ίδια! "Άνοιξα το κινητό μου τηλέφωνο και αμέσως είδα το πρόσωπο της", λέει η 34χρονη

8 ενδείξεις ότι έχετε αβιταμίνωση

Νιώθετε συχνά αδυναμία, αρρωσταίνετε συχνά, έχετε συνεχώς «πεσμένη» διάθεση και άλλα συμπτώματα για τα οποία δεν υπάρχει προφανής εξήγηση;...

Ίσως για όλα αυτά ευθύνεται απλά η έλλειψη βιταμινών.
Σας παρουσιάζουμε 8 «σημάδια» που υποδεικνύουν ότι λείπουν από τον οργανισμό σας συγκεκριμένες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, προκειμένου να λάβετε τα μέτρα σας

Χείλη που ματώνουν και σκάνε συχνά
Κύρια αιτία για το φαινόμενο αυτό είναι η έλλειψη βιταμινών του συμπλέγματος Β.

Συχνές ενοχλήσεις στις αρθρώσεις
Ίσως οφείλεται σε έλλειψη βιταμινών Β, C και D, που είναι καίριας σημασίας για την ενδυνάμωση των τριχοειδών αγγείων, των οστών και των συνδέσμων.

Δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά στο σκοτάδι
Οι δυσκολίες στη όραση υποδηλώνουν έλλειψη βιταμίνης Α. Πρόκειται για μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που για να την προσλάβετε πρέπει να καταναλώνετε βερίκοκα, καρότα, πατάτες, αβοκάντο και ντομάτα.

Αρρωσταίνετε συχνά
Είναι πιθανό να έχετε έλλειψη σε βιταμίνες Α και C και ψευδάργυρο, που είναι ιχνοστοιχείο απαραίτητο για τον σχηματισμό των λευκών αιμοσφαιρίων.

Έχετε έντονη τριχόπτωση
Αν δεν είναι αποτέλεσμα ορμονικής διαταραχής, τότε έχετε έλλειψη σε σίδηρο, πρωτεΐνες και ψευδάργυρο.

Έχετε μαύρες κηλίδες στην επιδερμίδα
Αν δεν πρόκειται για αντίδραση σε κάποια ουσία, τότε είναι πρόδρομη ένδειξη ανεπάρκειας σε βιταμίνη C, K, Β12 ή φολικό οξύ.

Αισθάνεστε ότι κρυώνετε συνέχεια
Αν όντως δεν οφείλεται στην ανεπαρκή θέρμανση, τότε είναι χαρακτηριστικό σημάδι αναιμίας. Καλό θα είναι να ελέγξετε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Η γλώσσα σας είναι λεία και ωχρή
Πρόκειται για συμπτώματα που φανερώνουν έλλειψη σε σίδηρο, φολικό οξύ και βιταμίνη Β12.

Στην αρχή φαινόταν σαν πετρελαιοκηλίδα, αλλά όταν ήρθαν πιο κοντά...[VIDEO]

Ο υποβρύχιος κόσμος είναι επικίνδυνος και αξιοθαύμαστος συγχρόνως ....
Δείτε τι ήταν αυτό το μαύρο από κοντά…

Το φρούτο που εκτοξεύει τη γυναικεία απόλαυση στο σeξ

Μία ακόμη υπερ-τροφή έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα ήδη γνωστά αφρoδισιακά, όπως τα στρείδια, η μαύρη σοκολάτα και... η καυτερή πιπεριά.

Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Archives of Gynecology and Obstetrics δείχνει ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν συστηματικά ένα συγκεκριμένο φρούτο απολαμβάνουν περισσότερη ικανοποίηση στο σeξ.

Τα ερευνητικά δεδομένα αφορούσαν σε 731 σeξουαλικά ενεργές Ιταλίδες ηλικίας 18-43 ετών. Καμία από αυτές δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποια σeξουαλική διαταραχή και καμία δεν είχε ιστορικό κατάθλιψης ή χρόνιας πάθησης.

Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: ορισμένες από αυτές έτρωγαν συχνά μήλα (ένα ή δύο την ημέρα) και οι υπόλοιπες δεν έτρωγαν σχεδόν καθόλου (έως μισό μήλο την ημέρα).

Στη συνέχεια, οι ερευνητές χορήγησαν το εγκεκριμένο ερωτηματολόγιο FSFI (Δείκτης Γυναικείας Σeξουαλικής Λειτουργίας), το οποίο αποτελείται από 19 ερωτήσεις σχετικά με τη σeξουαλική λειτουργία, τη συχνότητα του σeξ, τον oργασμό και τη γενικότερη ικανοποίηση από το σeξ.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η καθημερινή κατανάλωση του φρούτου συνδέεται άμεσα με την υψηλότερη βαθμολογία στο τεστ.

Πώς προκύπτουν όμως αυτά τα οφέλη συγκεκριμένα από το μήλο; Η πιο πιθανή θεωρία είναι ότι το μήλο, όπως το κόκκινο κρασί και η μαύρη σοκολάτα, περιέχει πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές ουσίες που διευκολύνουν τη ροή του αίματος προς τα γeννητικά όργανα, ενισχύοντας έτσι την εpωτική διέγeρση.

Παράλληλα, η φλούδα του μήλου περιέχει μια μοναδική πολυφαινόλη (phloridzin), η οποία αποτελεί φυτικό oιστρογόνο. Η δομή του είναι όμοια με αυτή της οιστραδιόλης, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λίπανσης του κόλπου.

Πηγή: onmed.gr

Η ΣΤΙΚΟΥΔΗ μοιράζει ΚΑΙ ΠΑΛΙ εγκεφαλικά στην Παραλία! (ΦΩΤΟ)






Όταν η Κατερίνα Στικούδη πάει για μπάνιο … αναστατώνεται η παραλία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εμφάνισή της.








AYTEΣ ΕΙΝΑΙ οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΑΝ ΑΛΟΓΟ και ΜΟΥΛΑΡΙ! - Δείτε «καμπάνες» που έφαγαν...


Τη λίστα με τις εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα για το διατροφικό σκάνδαλο που τους προηγούμενους μήνες συγκλόνισε και τη χώρα μας, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΦΕΤ.


Πρόκειται για εταιρείες,σύμφωνα με το fress.gr, σε προϊόντα των οποίων ανιχνεύτηκε DNA αλόγου, ενώ σε μία περίπτωση βρέθηκε και κρέας από… μουλάρι και που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν να έχουν κάνει τη συγκεκριμένη παράβαση. Εντός του Νοεμβρίου οριστικοποιήθηκαν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν».
Τα συνολικά πρόστιμα στις 23 εταιρίες ανήλθαν σε 228.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε:

1.Πρόστιμο € 7.000 στην επιχείρηση παραγωγής μαγειρεμένων φαγητών SPECIAL ΕΔΕΣΜΑΤΑ Α.Ε. στη Θέρμη διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε, τουλάχιστον σε μία περίπτωση, κρέας αλόγου για την παρασκευή έτοιμων φαγητών.

2. Πρόστιμο € 8.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΑΔΑΣ & ΣΙΑ Α.Β.Ε.Ε. στις Αχαρνές διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «κεμπάπ κατεψυγμένο» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

3. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. στο Αιγάλεω διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «καβουρμάς» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

4. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής τυροπιτών – πίτσας ΝΕΤΙΜ Α.ΜΕΧΜΕΤ στο δήμο Μαρωνειας – Σαπων διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «σαλάμι βοδινό» και «λουκάνικο πέταλο» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

5. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Ι. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ & ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ε.Π.Ε. – NOSTIMA στην Αλεξανδρούπολη διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «λουκάνικο χωριάτικο» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

6. Πρόστιμο € 10.000 στο εστιατόριο της φοιτητικής λέσχης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. στην Ορεστιάδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος «σουτζουκάκι» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.
– Διακίνηση δεσμευμένων τροφίμων κατά παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα.

7. Πρόστιμο € 14.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος «σουτζουκάκι» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

8. Πρόστιμο € 5.000 στο εστιατόριο της φοιτητικής λέσχης Αλεξανδρούπολης Α.ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο» και «μπιφτέκι» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

9. Πρόστιμο € 8.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο» και «μπιφτέκι» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

10. Πρόστιμο € 4.000 στην επιχείρηση Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. – ΑΛΣΟΣ ΝΥΜΦΑΙΑΣ στην Κομοτηνή διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος «σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

11. Πρόστιμο € 6.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος «σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

12. Πρόστιμο € 15.000 στο εστιατόριο της φοιτητικής λέσχης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. στην Κομοτηνή διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «μπιφτέκι», «σουτζουκάκι» και «κοτομπουκίτσες» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

13. Πρόστιμο € 25.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «μπιφτέκι», «σουτζουκάκι» και «κοτομπουκίτσες» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

14. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΜΠΑΤΑΝΙΑΝ Α.Β.Ε.Ε. στο Κορωπί διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «κεμπάπ τύπου αρμένικο» σστο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

15. Πρόστιμο € 17.000 στη βιομηχανία κρέατος – αλλαντικών ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στο δήμο Παύλου Μελά διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Ανεπαρκής εφαρμογή συστήματος αυτοελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε επανειλημμένα κρέας αλόγου για την παρασκευή προϊόντων.

16. Πρόστιμο € 7.000 στην επιχείρηση Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση κατείχε και διέθεσε προϊόντα τα οποία βρέθηκαν θετικά στην παρουσία κρέατος αλόγου και ημιόνου.

17. Πρόστιμο € 15.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε κρέας αλόγου για την παραγωγή τροφίμων.

18. Πρόστιμο € 10.000 στη βιομηχανία αλλαντικών ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στην Κηφισιά διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «μπιφτέκια έτοιμα ψημένα» το οποίο βρέθηκε θετικό σε DNA αλόγου. Στη συνέχεια, κλιμάκιο της υπηρεσίας προέβη σε έλεγχο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην Αττική. Από την επιθεώρηση προέκυψε ότι, ενώ είχε αλλαχθεί η συνταγή του εν λόγω προϊόντος, δεν είχε αλλαχθεί η επισήμανσή του. Συνεπώς, το προϊόν ήταν μη κανονικό ως προς την επισήμανση. Στο προιόν «μπιφτεκι προψημένο» χρησιμοποιήθηκε μόνο βοδινό κρέας ενώ η ετικέτα ανέφερε και χοιρινό κρεας.

19. Πρόστιμο € 5.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος KRIVEK A.E. στη Χερσόνησο Ηρακλείου διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα προϊόντος στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

20. Πρόστιμο € 10.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «παριζάκι μοσχάρι» και «λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

21. Πρόστιμο € 16.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «πάριζα με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας», «παριζάκι από φρέσκο κρέας» και «πάριζα από φρέσκο χοιρινό κρέας» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

22. Πρόστιμο € 36.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «παριζάκι από φρέσκο κρέας» και «πάριζα με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας» στα οποία ανιχνεύτηκε φαινυλοβουταζόνη.
– Δείγμα του προϊόντος «παριζάκι με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας Fe Zn VITB2 VITB6″ το οποίο βρέθηκε μη κανονικό ως προς την επισήμανση γιατί η ονομασία πώλησης οδηγεί σε σύγχυση τον καταναλωτή ως προς τη φύση του προϊόντος.
– Δείγμα του προϊόντος «πάριζα» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

23. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «πάριζα βραστή» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

Πηγη

ΦΩΤΟ-«Κολάζει» το μπικίνι της Φουρέιρα






ΦΩΤΟ-«Κολάζει» το μπικίνι της Φουρέιρα

Ξεσήκωσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ελένη Φουρέιρα με την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει τη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο φορώντας ένας μαύρο, αποκαλυπτικό μαγιό ανεβάζοντας κατακόρυφα την θερμοκρασία.



Δείτε την φωτογραφία







Διαβάστε επ

ΒΙΝΤΕΟ-Το ατύχημα της Αλεξίου πάνω στη σκηνή






ΒΙΝΤΕΟ-Το ατύχημα της Αλεξίου πάνω στη σκηνή

Η Χαρούλα Αλεξίου "μάγεψε" το κοινό στη συναυλία της στη Σύρο ωστόσο είχε και μία άτυχη στιγμή όταν έπεσε πάνω στη σκηνή.

Οι μουσικοί σταμάτησαν να παίζουν κι έσπευσαν να βοηθήσουν την τραγουδίστρια η οποία σηκώθηκε αμέσως και συνέχισε να τραγουδάει.

Δείτε το βίντεο από το cyclades24.gr

Ο κρητικός που τελειοποίησε τις ρακέτες

Της Κατερίνας Μποτζάκη
Ένα τυχαίο γεγονός , στάθηκε η αφορμή για τον 27χρονο Γιώργο Μέμμο από τα Ανώγεια, να ασχοληθεί επαγγελματικά και να τελειοποιήσει την ξύλινη ρακέτα...

Όπως ο ίδιος εξομολογείται στο candianews έπιασε πρώτη φορά ρακέτες το 2010 σε παραλία του Ηρακλείου.Διαπίστωσε ότι ήταν βαριά και καθώς γνώριζε από ξύλινες κατασκευές αποφάσισε να ασχοληθεί με την κατασκευή της και να της δώσει το σωστό σχήμα και βάρος.



Από τότε αν και η επαγγελματική του δραστηριότητα ήταν άλλη, πλέον ασχολείται κυρίως με αυτό.

«Με τις ρακέτες ξεκίνησα να ασχολούμαι το 2010 όταν έτυχε και έπιασα μια ρακέτα σε μια παραλία όπως ο περισσότερος κόσμος το καλοκαίρι.Μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού κατάλαβα πως είχε κάποιες ατέλειες όσο αφορά το βάρος, το σχήμα αλλά και η λαβή. Κουραζόταν πολύ γρήγορα το χέρι, επειδή λόγω σχήματος είχε τρομερή αντίσταση από τον αέρα και η λαβή δεν εφάρμοζε όπως θα έπρεπε στο χέρι μου.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να φτιάξω μια από το μηδέν. Όταν μετά από μερικές μέρες την έφτιαξα μου την ζητούσαν γνωστοί-άγνωστοι για να παίξουν λίγο…όχι μόνο τους άρεσε αλλά ήθελαν να φτιάξω μία και για εκείνους.Έτσι λοιπόν ξεκίνησα σιγά σιγά και εγώ…»



Πλέον οι ρακέτες MEM είναι πολύ διάσημες όχι μόνο στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αφού γίνονται παραγγελίες από Γερμανία και Ισραήλ.



«Ο χρόνος κατασκευής κάθε μιας ρακέτας είναι περίπου 3-4 μέρες.Η ρακέτα αποτελείται από τον σκελετό των 7 διαφορετικών ξύλων, 9 σφήνες που πρέπει να κολληθούν μεταξύ τους και άλλα 2 για το κλείσιμο όπου στην συνέχεια μπαίνουν στην πρέσα μέχρι την επομένη για μια ισχυρή όπως χρειάζεται συγκόλληση.Κάθε ρακέτα πρέπει να περάσει από οκτώ διαφορετικά χειροκίνητα μηχανήματα που δεν σηκώνουν λάθος και απαιτούν μεγάλη προσοχή για εμένα που τα χρησιμοποιώ και φυσικά για τις ρακέτες που πρέπει να δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ένα πολύ όμορφο φινίρισμα για την ευχαρίστηση όλων» μας λέει ο ίδιος.





Μάλιστα προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες.

«Οι ρακέτες ΜΕΜ πέρα από το νέο μας καινοτόμο σχήμα και τη νέα σειρά υλικών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας,σας εξασφαλίζουν άνεση κινήσεων, ξεκούραστο, πολύωρο, δυναμικό παιχνίδι, προστασία του καρπού, παρέχουν επίσης αδιάβροχες ιδιότητες, σταθερότητα στο χέρι και την μέγιστη απορροφητικότητα κραδασμών.Οι ρακέτες ΜΕΜ έχουν καταλήξει πλέον στην σωστή ισορροπία λόγο της σωστότερης κατανομής βάρους που είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για ένα σωστό παιχνίδι.Οποιοδήποτε μοντέλο ρακέτας ΜΕΜ, ανεξαρτήτως τιμής είναι καθαρά 100% επαγγελματικό και ανθεκτικό ακόμη και στα πιο δυνατά χτυπήματα.

Επίσης, μπορούμε να εκτυπώσουμε οποιαδήποτε φωτογραφία και να στολίσουμε την ρακέτα σας με ότι εσείς επιθυμείτε ή βρείτε στο διαδίκτυο.

Το 2015 ετοιμάζεται μια νέα τεχνολογία ρακέτας ΜεΜ που θα αποτελείται από ξύλο και ανθρακώνυμα και θα αποτελέσει το ενδιαφέρον των πολλών με τις ιδιαιτερότητές που θα παρέχει αυτό το μοντέλο. »

Σύμφωνα με τον 27χρονο στην κατασκευή μιας ρακέτας πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια.Καθεμία είναι ξεχωριστή για εκείνον αλλά και γι αυτόν που την αγοράζει.



«Σε κάθε κατασκευή ρακέτας δεν προσέχω κάτι συγκεκριμένο.. προσέχω τα πάντα,κάθε λεπτομέρεια και σε σημεία που δεν θα τα δει ποτέ κανείς διότι τα πάντα έχουν σημασία για εμένα σε αυτό που κάνω.Αυτό που κάνω το κάνω γιατί το αγαπώ, το κάνω με την ψυχή μου.Δεν το βλέπω σαν δουλειά,το βλέπω σαν ανάγκη να δημιουργώ κάτι και προσπαθώ να πάρω χαρά,ευχαρίστηση και ικανοποίηση από το πρόσωπο κάποιου που θα πάρει μια ρακέτα από εμένα.

Αυτό που θέλω να προσέξει κάποιος υποψήφιος αγοραστής είναι τα πάντα γιατί έχω δώσει κομμάτι της ψυχής μου για την κατασκευή αυτής…»



Παραλία δίχως ρακέτα είναι καλοκαίρι χωρίς θάλασσα, περιγράφουν χαρακτηριστικά,οι λάτρεις του σπορ, αν και για κάποιους άλλους κρίνεται πολύ εκνευριστικό …

«Ναι πιστεύω πως είναι fetix. Ακούς πολλούς να λένε πως προτιμούν να πάνε παραλία χωρίς μαγιό παρά χωρίς την ρακέτα τους.

Το καλό με τα νέα παιδιά που ξεκινάν τώρα, ρωτάν τους λίγο πιο έμπειρους να τους συμβουλέψουν να τους πουν μερικά πράματα για να ανέβουν μερικά «σκαλοπάτια» πιο γρήγορα και έτσι ακριβώς γίνεται.Ευελπιστούμε αν όλα πάνε καλά από του χρόνου να μιλήσουμε με όλα τα παιδιά να ιδρύσουμε ένα Σύλλογο ξυλορακέτας στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου έτσι ώστε να μπορούμε να διοργανώνουμε τουρνουά ξυλορακέτας όπως γίνετε σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. »

Έτσι λοιπόν οι λάτρεις του σπορ, προχωρούν στην ίδρυση συλλόγου «ξυλορακέτας» όπου αναμένονται να πραγματοποιηθούν και τουρνουά.



Πόσα είδη υπάρχουν;

«Υπάρχουν δύο στάνταρ σχήματα ρακέτας ΜΕΜ με τρεις διαφορετικές λαβές για επιλογή, 6 διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου και 8 διαφορετικά χρώματα όσο αφορά το ταμπλό της ρακέτας.Για το χρώμα της λαβής είναι οι αντιιδρωτικές ταινίες (grip) που υπάρχουν και σε φωσφόριζε.Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Είναι κάποιοι πελάτες που θέλουν να βάλουν στο ταμπλό της ρακέτας τους από τον-ην αγαπημένο-η τους, την ομάδα τους , κάποιο σχέδιο που τους αντιπροσωπεύει μέχρι ότι βάζει το μυαλό ή η φαντασία τους..

Σε οποιαδήποτε ρακέτα όμως δεν παίζει τόσο σημασία η εμφάνιση, όσο το βάρος της κάθε ρακέτας.
Μεγαλύτερη σημασία όσον αφορά το βάρος έχει η κατανομή του, παρά το σύνολο του.. γι΄αυτό εξάλλου υπάρχουν ρακέτες που μοιάζουν ελαφρύτερες ή βαρύτερες απ΄ότι πραγματικά είναι.. αυτό εξαρτάται από την κατανομή του βάρους της στο μπροστινό τμήμα της ρακέτας ή στο πίσω μέρος (στη λαβή)..Ενημερωτικά μια «μπροστόβαρη» ρακέτα θεωρείται πιο επιθετική.
..προσωπικά, μετά από αρκετές ξυλορακέτες που άλλαξα, έχω βγάλει πια τα συμπεράσματά μου..
Το ιδανικό βάρος για να ξεκινήσει κανείς αλλά και να παίξει είναι τα 350gr-360gr,μια ξυλορακέτα ούτε πολύ ελαφριά αλλά ούτε και πολύ βαριά…μη ξεχνάμε επίσης ότι μια ξυλορακέτα «χάνει» με τον καιρό από το αρχικό της βάρος..τα 330gr-340gr αφορούν σε πάρα πολύ καλούς και έμπειρους παίχτες και φυσικά σε κοντινό και με τεχνική παιχνίδι..τα 370gr-400gr, είναι το μεγαλύτερο «ανεκτό» βάρος για τα χέρια μας και ο λόγος είναι πως τη ρακέτα θα πρέπει να την κρατάμε αρκετή ώρα ψηλά με αποτέλεσμα να κουράζεται το χέρι..

Tips: Το κακό ή καθόλου ζέσταμα, η λάθος τεχνική ενός αθλητή ή το λάθος βάρος της ξυλορακέτας που χρησιμοποιεί, μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητους τραυματισμούς.»



«Περνάει» κρίση η ρακέτα;

«Το 2010 που ξεκίνησα εγώ στο Ηράκλειο είμαστε στην παραλία 5-6 παιδιά που παίζαμε ρακέτες.Το 2011 10-15..Το 2012 20-30.. Το 2013 40-50..Σήμερα το 2014 είμαστε 200-250 άτομα περίπου άρε υπάρχει ανάπτυξη του αθλήματος αυτού.. Δεν γίνετε να υπάρξει κρίση με κάτι τόσο αθλητικό τόσο συναγωνιστικό και τόσο όμορφο. Σου παρέχει αθλητισμό ,εκτόνωση και ηρεμία ταυτόχρονα, σε κάνει να αναπτύξεις σεβασμό προς τον συμπαίκτη σου και όταν έχεις κάψει στις δύο ώρες παιχνιδιού περίπου 2500 θερμίδες κάθεστε και αναλογίζεστε ποια ήταν τα λάθη και των δύο έτσι ώστε να τα διορθώσετε στο επόμενο παιχνίδι σας.»

Φορέστε τα καπέλα σας, πάρτε τα αντηλιακά σας, νερό και ξεκινήστε….

Το παιχνίδι στην παραλία σας περιμένει…



Πηγή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

9 Αυγ 2014

Αυτοί οι τύποι ανδρών κάνουν καλύτερο ΣEΞ!




Οι άνδρες, που σφουγγαρίζουν το σπίτι ή πλένουν τα πιάτα ίσως να μην είναι τόσο τυχεροί στο.. κρεβάτι, υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Οι άνδρες που κάνουν περισσότερες δουλειές του σπιτιού... που έχει επικρατήσει να θεωρούνται γυναικείες, όπως το καθάρισμα, το μαγείρεμα και το πλύσιμο, κάνουν λιγότερο σeξ σε σχέση με εκείνους που δεν ασχολούνται με τις δουλειές του σπιτιού, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «American Sociological Review», δείχνουν πως τα ζευγάρια στα οποία οι άντρες συμμετείχαν στις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού, είχαν μειωμένη συχνότητα σeξουαλικών επαφών.

«Οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σeξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών», δήλωσε ο Sabino Kornrich, επικεφαλής της έρευνας από το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στο Ινστιτούτο Juan March στη Μαδρίτη.

Από τη μελέτη προέκυψε ακόμη ότι το σeξ όχι μόνον ήταν πιο συχνό στα ζευγάρια που κρατούσαν παραδοσιακούς ρόλους, αλλά και πιο απολαυστικό, σύμφωνα με το βαθμό ικανοποίησης που ανέφεραν οι γυναίκες που έκαναν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Αν είστε γυναίκα, ίσως δεν πρέπει να αποτρέψετε το σύντροφό σας να σας βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Όταν οι άντρες δεν βοηθούν στο σπίτι, υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν οι ενδοοικογενειακές συγκρούσεις και να μειωθεί η ικανοποίηση των γυναικών από τον γάμο τους, σύμφωνα με τον Kornrich.

Τα ευρήματα που δημοσιεύονται στο περιοδικό «American Sociological Review», δείχνουν πως τα ζευγάρια στα οποία οι άντρες συμμετείχαν στις παραδοσιακές δουλειές του σπιτιού, είχαν μειωμένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών.

«Οι διακριτοί ρόλοι των φύλων παίζουν ρόλο στην σεξουαλική συχνότητα των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών», δήλωσε ο Sabino Kornrich, επικεφαλής της έρευνας από το Κέντρο Προηγμένων Μελετών στο Ινστιτούτο Juan March στη Μαδρίτη.

Από τη μελέτη προέκυψε ακόμη ότι το σeξ όχι μόνον ήταν πιο συχνό στα ζευγάρια που κρατούσαν παραδοσιακούς ρόλους, αλλά και πιο απολαυστικό, σύμφωνα με το βαθμό ικανοποίησης που ανέφεραν οι γυναίκες που έκαναν όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Αν είστε γυναίκα, ίσως δεν πρέπει να αποτρέψετε το σύντροφό σας να σας βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού. Όταν οι άντρες δεν βοηθούν στο σπίτι, υπάρχει ο κίνδυνος να αυξηθούν οι ενδοοικογενειακές συγκρούσεις και να μειωθεί η ικανοποίηση των γυναικών από τον γάμο τους, σύμφωνα με τον Kornrich. Μοιραστείτε το στο facebook

Στην Ασία μπορείς να δεις τα πάντα..!





Ασία και πάλι Ασία...
















Αφόρητα σeξι Ελληνίδα παρουσιάστρια βγάζει selfie φωτογραφία που τρελαίνει κόσμο!



Αυτό το Καλοκαίρι φαίνεται πως έχει βαλθεί να μας τρελάνει...

narge

Tρελό σκηνικό στα Τρίκαλα: Τι έκανε μία γυναίκα μόλις πήγαν να συλλάβουν το σύζυγό της...



Αστυνομικός δεν θα πίστευε ποτέ το τι θα ακολουθούσε μετά, όταν κατά τη διεξαγωγή ενός τυπικού ελέγχου αυτοκινήτου στην περιοχή της Καλαμπάκας, η σύζυγος του οδηγού του τον δάγκωσε!

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 8:00 το πρωί της Πέμπτης, όταν μεικτό συνεργείο από Αστυνομικούς του Τμήματος Καλαμπάκας και άντρες της Τουριστικής Αστυνομίας της περιοχής, σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο για να κάνουν έναν τυπικό έλεγχο.

Κατά την διάρκειά του, διαπιστώθηκε πως σε βάρος του 63χρονου Τρικαλινού οδηγού εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις.

Αμέσως οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον 63χρονο, γνωστό Τρικαλινό επιχειρηματία, πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας, ούτως ώστε να οδηγηθεί με την διαδικασία του αυτοφώρου στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων.

Μόλις η 47χρονη, σύζυγος του φυγόποινου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, όρμησε σε αστυνομικό, δαγκώνοντάς του το χέρι, για να αποφύγει ο άντρας της την σύλληψη.

Αμέσως με την συνδρομή των συναδέλφων του, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στην …θερμόαιμη σύζυγο του 63χρονου, προκειμένου να οδηγηθεί και εκείνη ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Τρυφερά φιλιά για Η.Κρασσά – Β.Καγιά! [φωτο]



Μετα τις φήμες για την έξωση , ήρθαν και οι φήμες για το γάμο!

Τις οποίες , τις επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της!

Η Βίκη Καγιά αγαπάει τα social media και μας παρουσίασε μια από τις πιο τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της!

Στην λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram , η ίδια έγραψε

A sweet kiss to my husband!❤️#love #kiss #connection

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Τι... κατάπιε μια γυναίκα; Τι βρήκαν στο στομάχι της;




Η Margaret Daalman πήγε στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός δυνατού στομαχόπονου και μια ματιά στην..


ακτινογραφίαs της αποκάλυψε αμέσως τον λόγο.

Οι χειρούργοι στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας έμειναν άναυδοι όταν χρειάστηκε να την βάλουν εσπευσμένα στο χειρουργείο για να της αφαιρέσουν ένα σετ από 78 πιρούνια και κουτάλια. Όπως αποδείχτηκε αργότερα, η γυναίκα έπασχε από κάποια εμμονή κατά την οποία όποτε καθόταν στο τραπέζι αγνοούσε το φαγητό και προσπαθούσε να φάει τα μαχαιροπίρουνα.

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που χρειάστηκε την επέμβαση των γιατρών για την αφαίρεση τους από το στομάχι της.

Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 30 χρόνια, αλλά η ιστορία ήρθε σχετικά πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας από ένα ιατρικό περιοδικό στην Ολλανδία.

Ζώδια & αυτοπεποίθηση! Τι ιδέα έχει ο καθένας μας κατά βάθος για τον εαυτό του;



Ότι κι αν είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας το πιο σημαντικό όπλο που χρειαζόμαστε είναι μόνο η αυτοπεποίθηση Χωρίς αυτήν, τίποτα από τα υπόλοιπα δεν μπορεί να αναδειχθεί. Αν δεν πιστεύεις ότι αξίζεις, πολύ απλά δεν πρόκειται να το πιστέψει κανένας άλλος.

Το πόσο ψηλά κοστολογείς τον εαυτό σου, θα καθορίσει την αξία που θα σου δώσουν και οι άλλοι. Μερικοί το κρύβουν έντεχνα, πίσω από μια άνετη συμπεριφορά. Άλλοι δείχνουν ολοφάνερα πως τους λείπει και το ομολογούν.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Από αστρολογική πλευρά, ως ζώδια με την περισσότερη αυτοπεποίθηση εμφανίζονται εκείνα της Φωτιάς, δηλαδή Κριός, Λέων, Τοξότης. Όμως και η «παρέα» του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος περνιούνται για άνετοι τύποι.

Ας δούμε λοιπόν τι ιδέα έχει ο καθένας μας κατά βάθος για τον εαυτό του.

Κριός

Ως Κριός οφείλεις να κάνεις τη φιγούρα σου όπου κι αν βρεθείς
. Και από αυτό, λογικά προκύπτει το συμπέρασμα πως θεωρείς ότι έχεις να επιδείξεις… καλό πράμα, και… γιατί να το κρύψομεν άλλωστε! Με την ταχύτητα που συνήθως ενεργείς, δεν προλαβαίνεις κιόλας να διερωτηθείς αν θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να αφήσεις να κλονιστεί η αυτοπεποίθησή σου, κι αυτό είναι μια πολύ καλή τακτική. Παρόλα αυτά, επειδή μπορείς να έχεις μέσα σου κάποια σπέρματα ανασφάλειας, να μια καλή συμβουλή να θυμάσαι στις φάσεις της αμφιβολίας: Δεν χρειάζεται να διορθώσεις πράγματα πάνω σου, γιατί απλά δεν είσαι… χαλασμένος. Ο εαυτός σου είναι μια χαρά, έτσι ακριβώς, για τη δεδομένη στιγμή της ζωής σου.

Ταύρος

Αν είσαι Ταύρος, πιθανόν να έχεις κάποιες ανασφάλειες ως προς την εικόνα σου, γι’ αυτό άλλωστε επεξεργάζεσαι και «ρετουσάρεις» προσεκτικά εκείνο που παρουσιάζεις στους άλλους, και ως προς την εμφάνιση και ως προς τη συμπεριφορά. Μπορεί να το κρύβεις επιτυχημένα και να αφήνεις την εντύπωση του… βράχου σιγουριάς, αλλά πραγματικά σε απασχολεί η εντύπωση που σχηματίζουν οι άλλοι για σένα. Για τις στιγμές που σε πιάνουν οι αμφιβολίες για τα χαρίσματα και την αξία σου, μπορείς να θυμάσαι αυτά τα σοφά λόγια: Το πρώτο βήμα για να σε αγαπούν είναι να μάθεις να αγαπάς εσύ εκείνο που αντικρίζεις όταν κοιτάς στον καθρέφτη σου (και όχι μόνο ως προς την εξωτερική εμφάνιση).

Δίδυμοι

Ένας γνήσιος Δίδυμος περνά με εντυπωσιακή συχνότητα από την απόλυτη σιγουριά για τα προσόντα του στην ολοκληρωτική ανασφάλεια, κάτι που επιδιώκει να καλύψει «βομβαρδίζοντας» τους άλλους με πολλά λόγια και κάνοντας έντονα αισθητή την παρουσία του, όπου βρεθεί. Είναι σαν να προσπαθεί να θολώνει διαρκώς τα νερά, να ζαλίσει και να μαγέψει όποιον έχει απέναντί του. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, ξέρεις πώς να κερδίζεις τις εντυπώσεις, ωστόσο από μέσα… η καρδούλα σου το ξέρει πόσο ανησυχείς μέχρι να βεβαιωθείς ότι το κατάφερες. Να θυμάσαι πάντως ότι τη μεγαλύτερη δύναμη στο να καθορίζει τη ζωή σου δεν την έχει εκείνο που εκστομίζεις δυνατά στους άλλους, αλλά εκείνο που ψιθυρίζεις κατ’ ιδίαν στον εαυτό σου.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, πιθανό να θεωρείς τον εαυτό σου προικισμένο με ένα σωρό χαρίσματα. Ψυχικά κατά κύριο λόγο, αλλά και από εμφάνιση δεν πας κι άσχημα. Όμως οι αναίσθητοι γύρω σου δεν τα εκτιμούν, για να μην πούμε ότι ενίοτε δεν τα διακρίνουν καν. Έτσι, δεν μπορείς καν να το ευχαριστηθείς που η φύση σε προίκισε τόσο γενναιόδωρα, αφού κατά τη γνώμη σου οι άλλοι δεν μπορούν να το εκτιμήσουν. Που μπορούν, αλλά ποτέ δεν σου είναι αρκετό και θέλεις συνέχεια καινούργιες επιβεβαιώσεις. Μια καλή συμβουλή: Χαλάρωσε. Ο κόσμος έχει κι άλλα πράγματα να κάνει πέρα από το να σκέφτεται τα όποια δικά σου ψεγάδια ή χαρίσματα. Και προπαντός, να σε βαθμολογεί.

Λέων

Αν είσαι Λέων οι πάντες σε ζηλεύουν όχι τόσο για αυτά που έχεις, αλλά για τον τρόπο που τα «φοράς». Θα κατάλαβες βέβαια ότι δεν μιλάμε για ρούχα, αλλά για τα κάθε είδους χαρίσματα και προσόντα σου. Πραγματικά δείχνεις στους άλλους ότι έχεις την απόλυτη σιγουριά για το ποιος είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις. Βέβαια, πίσω από την ήρεμη, λιονταρίσια δύναμή σου, μπορεί να κρύβεται ένας διαρκής ανταγωνισμός με τον ίδιο σου τον εαυτό στο να τον ξεπερνάς διαρκώς και να αποσπάς όλο και περισσότερες δηλώσεις θαυμασμού. Να θυμάσαι όμως πως, για κάθε δεδομένη στιγμή, είσαι ακριβώς αυτός ή αυτή που πρέπει και πως έχεις ότι σου χρειάζεται στη φάση που βρίσκεσαι, στο ταξίδι της ζωής σου.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, κατά πάσα πιθανότητα πάσχεις από την απεριόριστη τελειομανία αυτού του ζωδίου, που με πολύ… δημοκρατικό τρόπο τη στρέφεις πρώτα στον εαυτό σου. Τον βάζεις κάτω και αναλύεις εξονυχιστικά όλα του τα ψεγάδια, καθόσον τα καλά σου τα θεωρείς φυσικά και αυτονόητα. Η κατάληξη είναι να μένεις συχνά στα στραβά και να ξεχνάς να δεις, να αξιολογήσεις και προπαντός να αναδείξεις τα χαρίσματά σου. Και σε αυτό το ζύγιασμα χάνεις κάθε έννοια αντικειμενικότητας.

Να λοιπόν κάτι που πρέπει να προσέξεις: Συχνά δεν βλέπεις τους αμέτρητους ανθρώπους που σε εκτιμούν και σε δέχονται για αυτό που είσαι, παρά στέκεσαι στον μοναδικό που σε απορρίπτει. Ε, δεν είναι λίγο ανόητο;

Ζυγός

Σαν σωστός Ζυγός που είσαι, επιζητείς την ομορφιά στην ψυχή σου, στις σχέσεις σου, στο περιβάλλον σου. Και από αυτή την άποψη καταφέρνεις πολλά πράγματα και θεωρείς ότι είσαι αυτό που λέμε

«από καλή πάστα». Όμως για σένα η κόλαση είναι οι άλλοι, κατά το γνωστό ρητό, από την άποψη ότι η γνώμη τους για το άτομό σου μετρά παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε. Έτσι, συχνά αισθάνεσαι ανασφάλεια και αμφιβολία, ως προς την εικόνα που τους παρουσιάζεις. Η καλύτερη συμβουλή για σένα, λοιπόν, είναι να μη σπαταλάς την ενέργειά σου, για να αλλάξεις τη γνώμη των άλλων για το άτομό σου. Κάνε αυτό που νομίζεις και σε όποιον αρέσει.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, θεωρείσαι από τα ζώδια με τη μεγαλύτερη ψυχική δύναμη, φανερή ή υπόγεια. Έχοντας την πλήρη επίγνωσή της, εκφράζεις μια έντονη και ιδιαίτερα γοητευτική αυτοπεποίθηση. Και πραγματικά, μέσα από την άνεσή σου, περνιέσαι για πολύ ελκυστικό άτομο. Μερικές φορές όμως σε πιάνουν τα… αυτοκαταστροφικά σου. Και τότε, τα αντιφατικά σου συναισθήματα, ως προς το ποιος είσαι και τι αξία έχεις, κάνουν τον εσωτερικό σου κόσμο μια αληθινή πίστα με συγκρουόμενα αυτοκινητάκια.

Μπορεί να φαίνεται κλισέ, αλλά μην ξεχνάς πως ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου, ο πιο πιστός και ισόβιος, είσαι εσύ. Αν εσύ δεν… σου κάνεις, δεν μπορεί να κάνεις για κανέναν άλλο.

Τοξότης

Αν είσαι Τοξότης, σε χαρακτηρίζει μια ανοιχτή προδιάθεση απέναντι στους ανθρώπους και στις καταστάσεις, τέτοια που να δημιουργεί την εντύπωση πως έχεις όλη την αυτοπεποίθηση του κόσμου. Στην ουσία, τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνεις να αναρωτηθείς για την αξία σου. Η ζωή σε απορροφά τόσο ολοκληρωτικά, που η προσοχή σου είναι στραμμένη προς τα έξω και σπάνια αναλώνεσαι σε… ομφαλοσκοπήσεις. Αν, παρόλα αυτά, περνάς τις ανασφάλειές σου, να θυμάσαι ότι εσύ πρώτος πρέπει να νοιαστείς τον εαυτό σου. Όσο περισσότερο νιώσεις πως σου λείπει η παρέα, η υποστήριξη, η φιλία, τόσο πιο πολύ οφείλεις να τον αγαπάς και να τον σέβεσαι. Γιατί το να μη νιώθεις καλά μέσα στο πετσί σου είναι η χειρότερη μοναξιά.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δίνει μεγάλη σημασία στο πώς θα τον κρίνουν οι άλλοι, γιατί η καλή εντύπωση βοηθά στην τόσο σημαντική για εκείνον κοινωνική και επαγγελματική επιτυχία. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, η γνώμη των άλλων μπορεί να καθορίζει σε κάποιο βαθμό και την αίσθηση που έχεις εσύ προσωπικά για την αξία σου. Γενικά είσαι αυστηρός κριτής σε ό,τι σε αφορά εσένα. Η αλήθεια είναι πως σπάνια σε… βαθμολογείς με επιείκεια. Να θυμάσαι πάντως ότι όλα όσα σου συμβαίνουν, είναι μια αντανάκλαση του τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου. Δεν γίνεται να προσελκύσεις στη ζωή σου περισσότερα από όσα νομίζεις ότι σου αξίζουν. Κανόνισε λοιπόν!

Υδροχόος

Για τον Υδροχόο είναι πολύ σημαντικό το ιδεολογικό περίβλημα της άποψης που έχει για τον εαυτό του. Αν αυτό είναι το ζώδιό σου, σε ενδιαφέρει πρώτος εσύ να αισθάνεσαι περήφανος ή έστω ευχαριστημένος με το κοινωνικό σου πρόσωπο, ακολουθώντας κάποιες δικές σου αρχές και αξίες. Ποιες όμως είναι αυτές και κατά πόσον εκπροσωπούν εσένα πραγματικά; Μήπως τις ενστερνίζεσαι επειδή θα ήθελες να παρουσιάζεις μια συγκεκριμένη εικόνα στην κοινωνία και θα αισθανόσουν ανεπαρκής, αν έβγαινες με τον αληθινό σου εαυτό; Μην ξεχνάς ότι, θέλοντας να είσαι κάποιος άλλος, χαραμίζεις το άτομο που είσαι πραγματικά. Μη δέχεσαι κανένα προσδιορισμό των άλλων για το ποιος είσαι, αντίθετα εσύ ο ίδιος πρέπει να αυτοπροσδιορίζεσαι.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και, αν ανήκεις εδώ, σίγουρα θα περνάς φάσεις, όπου οι ανασφάλειές σου χτυπάνε κόκκινο. Ίσως συχνά αισθάνεσαι ότι χάνεις τον εαυτό σου μέσα στα αντιφατικά συναισθήματά σου και δεν ξέρεις πια ούτε την αξία σου, αλλά ούτε καν τι είσαι. Νιώθεις ανεπαρκής και εύχεσαι να ξυπνούσες ένα πρωί και να είχες όλη τη σιγουριά του κόσμου.

Όμως, αν αισθάνεσαι ανασφάλεια, μην περιμένεις ένα θαυματουργό χάπι, που θα το πιείς και θα σου περάσει. Αυτό θα γίνει με μικρά, καθημερινά βήματα. Μια πιο άνετη μέρα, μια απροσδόκητη χαρά, μια ματιά στον καθρέφτη όπου δεν θα σε νοιάζει τι θα δεις.

Ποιος είναι ο Έλληνας ηθοποιός της φωτογραφίας;



Είναι νέος, ωραίος και στον καλλιτεχνικό κόσμο θεωρείται εξαιρετικός ηθοποιός Το περιοδικό You δημοσίευσε φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού από τη παιδική του ηλικία και παρέα με τον γνωστό ηθοποιό άνοιξαν το άλμπουμ των αναμνήσεων του και είδαμε πως ήταν σε μικρή ηλικία.

Ο Μιχάλης Μαρίνος από μικρός φαινόταν πως καθώς μεγαλώνει θα εξελιχτεί σε μια ευχάριστη και χαρούμενη προσωπικότητα, αφού τα μάτια του ήταν «σπινθηροβόλα» από παιδάκι!
Tromaktiko

Η ζωή των Χρυσαυγιτών στη φυλακή - Τα αμέτρητα push-ups και τα βραστά αβγά



Χωρίς να δημιουργούν προβλήματα και εντάσεις περνούν τις μέρες τους στον Κορυδαλλό οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Έχουν σταματήσει τα αιτήματα και τις διαμαρτυρίες προς τη διεύθυνση των φυλακών και μάλιστα όσες φορές έγινε έλεγχος στα κελιά τους δεν βρέθηκε τίποτα το επιλήψιμο.

Όμως,όπως γράφει ο «Βηματοδότης», η απεργία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στοίχισε πολλά στους έγκλειστους χρυσαυγίτες, αφού κόπηκαν όσο διαρκούσε η απεργία τα επισκεπτήρια. Και αυτό διότι συνήθως τους έφερναν φαγητό απ' έξω αφού δεν έτρωγαν το συσσίτιο των φυλακών.

Έτσι εμφανίστηκαν κατ' ανάγκην στα κελιά κάποιες κατσαρόλες και ένα-δύο μπρίκια για να βράζουν κανένα αβγό και περιμένουν να ξαναρχίσει το επισκεπτήριο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης, που δεν μπορεί χωρίς τη γυμναστική, βρήκε ένα μονόζυγο στο προαύλιο, έναν παλιό πάγκο και μια μπασκέτα και προσπαθεί να γυμνάζεται. Του αρέσει, να κάνει συνεχώς push-ups.

Πηγή: iefimerida

Δροσερό σπίτι χωρίς κλιματιστικό



Δεν υποφέρεται ο καύσωνας όταν στο σπίτι δεν υπάρχει κλιματιστικό...Βέβαια στους πενιχρούς καιρούς που ζούμε ακόμα και να έχουμε κλιματιστικό δεν τολμάμε να το ανοίξουμε γιατί η ΔΕΗ θα εισβάλει στην τσέπη μας και θα μας αρπάξει το μηνιάτικο, απ” όσους έχουμε δουλειά ακόμα, χωρίς να το καταλάβουμε.

Και η ερώτηση είναι η εξής: Tι κάνουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι της πόλης που ζούμε μακριά από θάλασσες και βουνά προκειμένου να δροσιστούμε;

Εδώ λοιπόν έρχεται το tribune.gr για να μας δώσει μερικές σωτήριες συμβουλές για το πώς θα διατηρήσουμε το σπίτι σας δροσερό, χωρίς τη βοήθεια κλιματιστικού!

1. Τραβάμε τις κουρτίνες σας καθόλη τη διάρκεια της μέρας, ώστε να φυλακίσουμε τη δροσιά! Ωστόσο καλό θα είναι όπου χτυπάει ο ήλιος να κλείνουμε και τα ρολά – παντζούρια.

2. Αερίζουμε το σπίτι νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ.

3. Τοποθετούμε ειδικά φίλτρα στα παραθυρόφυλλα τα οποία αντανακλούν τη θερμότητα.


4. Μονώνουμε τους τοίχους, το δάπεδο και την οροφή ή αν υπάρχει ήδη μόνωση, κάνουμε αποκατάσταση των φθορών.

5. Βάζουμε ανεμιστήρες στο ταβάνι. Βεβαιωνόμαστε λοιπόν ότι ο ανεμιστήρας μας γυρίζει αριστερόστροφα, και τους χειμερινούς μήνες δεξιόστροφα! Νόμοι της φυσικής οι οποίοι όμως αποδίδουν!

6. Δοκιμάζουμε τα μαξιλάρια φαγόπυρου, τα οποία έχουν την τάση να μη δεσμεύουν τη θερμότητα όπως τα κλασικά μαξιλάρια!

7. Λέμε όχι στη χρήση κουζίνας και φούρνου! Βάζουμε μία ψησταριά στο μπαλκόνι ή τον κήπο μας, ή τρώμε σαλάτες και κρύα φαγητά!

8. Και μία σούπερ συμβουλή: Τοποθετούμε μπροστά από τον επιτραπέζιο ανεμιστήρα μας ένα παγωμένο μπουκάλι και σίγουρα θα νιώσετε αμέσως διαφορά!

Τι βρήκαμε;;; ΔΕΙΤΕ πώς είναι σήμερα οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ από το "Ρετιρέ"!!! - Ποιοι ΑΛΛΑΞΝ και ποιοι είναι ΙΔΙΟΙ;;; (PHOTOS)

"Το ρετιρέ", η ελληνική κωμική σειρά που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Mega την περίοδο 1990-1992, επαναλαμβάνεται φέτος πάλι στις οθόνες μας....

Το σενάριο και η σκηνοθεσία ήταν του Γιάννη Δαλιανίδη. Πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η Κατερίνα Γιουλάκη. Η σειρά περιγράφει την ελληνική κοινωνία πως ήταν μετά την Μεταπολίτευση του 1974 και ταυτόχρονα σατιρίζει τα αρνητικά φαινόμενα της κοινωνίας αυτής, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Πώς είναι όμως οι πρωταγωνιστές σήμερα;
Η Κατερίνα Γκιουλάκη είναι πια 74 χρονών! Έχει σκουρύνει τα μαλλιά της και έχει κάποια παραπανίσια κιλά, ενώ οι ρυτίδες στο πρόσωπό της μαρτυρούν το πέρασμα του χρόνου.

Η δε Νεφέλη Ορφανού η οποία υποδύονταν την ξινή στην ιστορική σειρά του Mega άλλαξε και αυτή αλλά το πλατύ χαμόγελο και τα καστανοκόκκινα μαλλιά της είναι χαρακτηριστικά της ακόμα και σήμερα!

Η Τζόυς Ευείδη τότε ήταν ξανθιά και αδύνατη... Σήμερα έχει αλλάξει look, στυλ ντυσίματος και έχει κάμποσα κιλά παραπάνω!


Η δε Έλντα Πανοπούλου που στο "ρετιρέ" ήταν χοντρούλα, σήμερα μετά από αρκετή προσπάθεια, όπως έχει αναφέρει και η ίδια έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά κια να ταδιατηρήσει! Η μεταμόρφωσή της είναι απίστευτη!

Ο Τάσος Κωστής που υποδύονταν τον καφετζή ναι μεν έχει ωριμάσει και έχει πια μουστάκι, αλλά το χαμόγελό του και τα χαρακτηριστικά του είναι ίδια.


Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος, ο γοητευτικός άντρας της σειράς σήμερα έχει αλλάξει αρκετά! Ο ηθοποιός δεν έχει το πυκνό μαλλί που είχε τότε, τα έχει βάψει ξανθά και "έχει πάρει" λίγα κιλά!

Ο Μάκης Δελαπόρτας, μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, αλλά δεν έχει αλλάξει και πολύ εκτός από το look του, αφού τότε ήταν καστανός και σήμερα έχει ξανθά μαλλιά!

Γιάννης Μπέζος: «Τα λεφτά τα έφαγα όλα, τα ξόδεψα, δεν έμεινε κάτι…»

Στο περιοδικό Tv Zapping μίλησε ο Γιάννης Μπέζος για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην τηλεόραση αλλά και τις αμοιβές των σημερινών πρωταγωνιστών.

Ο δημοφιλής κωμικός δήλωσε χαρακτηριστικά ότι για να γυρίσει στην τηλεόραση, θα πρέπει να είναι καλοπληρωμένη η δουλειά την οποία θα αναλάβει, εξηγώντας στη συνέχεια: «Τελείωσαν αυτά. Δεν μπορούμε να παίζουμε για την τιμή των όπλων. Αν είναι να βάλουν νερό στο κρασί τους οι ηθοποιοί, να το κάνουν όλοι».

Και όταν η δημοσιογράφος Μαρία Μπακοπούλου τον ρώτησε για τις δικές του υψηλές αμοιβές που λάμβανε όλα τα προηγούμενα χρόνια για τους τηλεοπτικούς ρόλους του, ο Γιάννης Μπέζος απάντησε με ειλικρίνεια: «Τα έφαγα όλα στο θέατρο. Τα ξόδεψα για να κάνω αυτό που ήθελα στο θεατρικό κομμάτι, δεν έμεινε κάτι σε μένα. Αλλά δεν μετανιώνω γι” αυτό, προς θεού, δεν το λέω με αρνητικό τρόπο. Ήθελα και το έκανα».

Ποιο είναι το αγαπημένο προκαταρκτικό όλων που οδηγεί σίγουρα στο κρεβάτι

Δύσκολα μπορείς να μπεις στο μυαλό ενός άντρα αλλά όταν το θέμα αφορά το σeξ, τα πράγματα είναι μάλλον πιο ξεκάθαρα. “Η έτσι μας κάνει τουλάχιστον να πιστεύουμε μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε το tokii.

Όλα ξεκινούν με ένα…φιλί όπως φαίνεται, αφού 57% των αντρών και 48% των γυναικών υποστηρίζουν ότι το φιλί αποτελεί το αγαπημένο τους προκαταρκτικό. Αν είναι να το κάνεις όμως, φρόντισε να είναι στην κατάλληλη περιοχή, που δεν είναι άλλη από τον λαιμό. Και τα δύο φύλα καταλήγουν ότι ο λαιμός είναι η νούμερο ένα ερωτογενής ζώνη και μερικά φιλιά αρκούν για να τους διεγείρουν.

Δεν διαβάζεις συχνά έρευνες σχετικές με το σeξ στις οποίες να διαπιστώνεις ότι όλοι οι άντρες συμφωνούν σε ένα πράγμα: θέλουν την σύντροφό τους να δίνεται πραγματικά εκείνη την ώρα. Το ίδιο είπε όμως και το 50% των γυναικών. Αυτό βέβαια μπορεί να έχει διαφορετικές ερμηνείες για τον καθένα, όπως να δοκιμάσεις μια καινούρια στάση, να ανταλλάξεις μερικές κουβέντες ή να παίξεις κάποιον ρόλο.

Όσο για το αν το σeξ αποτελεί αντίδοτο στο στρες, η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πάντα αποτέλεσμα μιας σαρκικής ανάγκης. 45% των γυναικών αποκάλυψαν ότι κάνουν σeξ όταν είναι στρεσαρισμένες ή λυπημένες. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι μόνο 5% των γυναικών επιτυγχάνουν την οικειότητα με ένα άτομο που συνδέονται σeξουαλικά. Στο μεταξύ, μόνο το 18% των αντρών αναζητούν το σeξ όταν είναι λυπημένοι, αλλά το 85% το θέλουν πολύ όταν νιώθουν στρες.

Προσοχή! Δείτε τι μπορείτε να πάθετε από ένα φιλί

Τα φιλιά έχει αποδειχτεί ότι έχουν ευεργετικές ιδιότητες για την ψυχολογία του ανθρώπου και κατ' επέκταση για την συνολική του υγεία.
Ωστόσο, στο στόμα, το σάλιο και τη γλώσσα "κατοικούν" πολλά βακτήρια και ιοί που μπορεί να μεταδοθούν από το ένα άτομο στο άλλο με ένα απλό φιλί.

Οι ιοί που μεταδίδονται με το φιλί

Κρυολογήματα

Γνωστά και ως λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού. Πολλοί διαφορετικοί ιοί μπορούν να προκαλέσουν το κοινό κρυολόγημα. Τα κρυολογήματα μεταδίδονται με την άμεση επαφή. Είναι όμως δυνατόν να κολλήσετε και από αερομεταφερόμενα σταγονίδια ή με άμεση επαφή με εκκρίσεις (υγρά) από τη μύτη και το λαιμό ενός μολυσμένου ατόμου. Στην τελευταία περίπτωση οι εκκρίσεις από τον λαιμό μπορεί να περάσουν στο σάλιο και μέσω του φιλιού να μεταδοθεί η ασθένεια από το ένα άτομο, στο άλλο.

Αδενοπάθεια

Επίσης γνωστή ως η "νόσος του φιλιού". Πρόκειται για μια ιογενή λοίμωξη που ονομάζεται λοιμώδης μονοπυρήνωση και προκαλείται από τον ιό Epstein-Barr. Ο ιός μεταδίδεται μέσω του σάλιου και η μόλυνση γίνεται μέσω της επαφής.

Έρπης

Οι ιοί που θεωρούνται μέρος της οικογένειας του έρπητα περιλαμβάνουν τον Epstein-Barr, την ανεμοβλογιά και τον απλό έρπη. Ο ιός του απλού έρπητα μπορεί να μεταδοθεί μέσω της άμεσης επαφής με τον ιό, όταν δίνετε ένα φιλί. Ο έρπης είναι πιο εύκολο να εξαπλωθεί σε άλλους, όταν υπάρχουν εκδορές/κοψίματα στην επιδερμίδα. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από τις φουσκάλες στο δέρμα, ακόμη και όταν αυτές έχουν επουλωθεί. Η ανεμοβλογιά είναι εύκολο να μεταδοθεί από άτομο σε άτομο με άμεση επαφή, με τα σταγονίδια ή από τον αέρα.

Ηπατίτιδα Β

Αν και το αίμα έχει σαφώς μεγαλύτερα επίπεδα του ιού της ηπατίτιδας, ο ιός υπάρχει ακόμα και στο σάλιο σε μικρότερες συγκεντρώσεις και ως εκ τούτου μπορεί να μεταδοθεί μέσω του φιλιού. Η μετάδοση της ασθένειας μπορεί να συμβεί όταν το μολυσμένο σάλιο έρχεται σε άμεση επαφή με το σάλιο κάποιου άλλου. Ένα άτομο είναι πιο πιθανό να μολυνθεί από ένα φιλί αν υπάρχουν ανοιχτές πληγές μέσα ή γύρω από το στόμα.

Βακτήρια που μεταδίδονται με το φιλί

Μηνιγγιτιδοκοκκική νόσος

Είναι μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή του ατόμου ασθένεια, η οποία περιλαμβάνει την μηνιγγίτιδα, την φλεγμονή των μεμβρανών (μήνιγγες) που περιβάλλουν τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό, και τη σηψαιμία. Αυτά τα βακτήρια μπορεί να μεταδοθούν είτε μέσω άμεσης επαφής είτε μέσω σταγονιδίων. Οι μελέτες δείχνουν ότι, σε σχέση με φιλιά, μόνο τα "βαθιά φιλιά" είναι ένας παράγοντας κινδύνου.

Τερηδόνα

Τα βακτήρια που προκαλούν τερηδόνα δεν υπάρχουν στα στόματα των νεογέννητων βρεφών. Προσέχετε όταν φιλάτε στο πρόσωπο ένα βρέφος επειδή μπορεί να το μολύνετε μέσω του σάλιου στα χείλη σας. Με το μολυσμένο σάλιο, βέβαια, η τερηδόνα μπορεί να περάσει από ένα φιλί στα χείλη και μεταξύ ενηλίκων.

Εμφάνιση - σοκ από τη Σοφία Βεργκάρα [photo]

Η Σοφία Βεργκάρα μας έχει συνηθίσει σε αψεγάδιαστες εμφανίσεις, με τις στιλιστικές της επιλογές να είναι πάντα...προσεγμένες. Ομως στην τελευταία της εμφάνιση τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την 42χρονη Κολομβιανή ηθοποιό με φαρδιά φόρμα, αχτένιστα μαλλιά, τεράστια φρύδια και πασαλειμμένη με κόκκινο κραγιόν στα γυρίσματα της επιτυχημένης κωμικής σειράς «Modern Family» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η... μεταμόρφωση έγινε φυσικά για τις ανάγκες του ρόλου της.



Κι όμως, αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να σε ερωτευτεί!

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ποιο είναι το «μυστικό» για να σε ερωτευτεί και να κάνετε μακροχρόνια σχέση…

Δεν φαίνεται να κοιτούν τα ίδια πράγματα τελικά άνδρες και γυναίκες όταν επιλέγουν τους συντρόφους, σύμφωνα και με τα συμπεράσματα μίας νέας έρευνας που εξετάζει τα πρότυπα της πρώτης γνωριμίας.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου δεν είναι το πιο σημαντικό για να ξεκινήσει μια εpωτική σχέση. Οι άνδρες θεωρούσαν την γυναίκα που είχε ανταποκριθεί σε μια σοβαρή συζήτηση, ως πιο θηλυκή, ωστόσο οι γυναίκες δεν ταύτιζαν την ανταπόκριση με τον ανδρισμό.

Για τους άνδρες, δηλαδή, οι γυναίκες που είχαν δείξει ενδιαφέρον να ακούσουν την ιστορία τους θεωρούνταν πιο θηλυκές και τους προκαλούσαν εpωτική διάθεση καθώς και μεγαλύτερη επιθυμία για δημιουργία μακροχρόνιας σχέσης.

«Περιμένουμε από τις γυναίκες να νοιάζονται περισσότερο και να ανησυχούν για τους άλλους, συγκριτικά με τους άνδρες. Οι τελευταίοι περιμένουμε να έχουν τον έλεγχο του πρώτου ραντεβού», σχολιάζει η επικεφαλής της έρευνας.

Όσες φορές και να το δείτε θα πεθαίνετε στα γέλια – Απίστευτη φάρσα

Απίστευτη έμπνευση και μια δόση σαδισμού θα πρέπει να είχε όποιος αποφάσισε να στήσει μια φάρσα αφήνοντας μια τίγρη ακριβώς έξω απο ένα ασανσέρ...

Δείτε τα κατατρομαγμένα θύματα στο βίντεο που ακολουθεί.





ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ: Selfie από τον... άλλο κόσμο! Διαβάστε την απίστευτη ιστορία από τη Ρουμανία!

Μια γυναίκα από την Ρουμανία ισχυρίζεται πως η επικοινωνία με τον άλλο κόσμο είναι εφικτή καθώς η -νεκρή- γιαγιά της της έστειλε... selfie!..


Η 34χρονη Gina Mihai από το Scurtesti βρήκε μια φωτογραφία της γιαγιάς της από τον... άλλον κόσμο όπως ισχυρίζεται η ίδια! "Άνοιξα το κινητό μου τηλέφωνο και αμέσως είδα το πρόσωπο της", λέει η 34χρονη

8 ενδείξεις ότι έχετε αβιταμίνωση

Νιώθετε συχνά αδυναμία, αρρωσταίνετε συχνά, έχετε συνεχώς «πεσμένη» διάθεση και άλλα συμπτώματα για τα οποία δεν υπάρχει προφανής εξήγηση;...

Ίσως για όλα αυτά ευθύνεται απλά η έλλειψη βιταμινών.
Σας παρουσιάζουμε 8 «σημάδια» που υποδεικνύουν ότι λείπουν από τον οργανισμό σας συγκεκριμένες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, προκειμένου να λάβετε τα μέτρα σας

Χείλη που ματώνουν και σκάνε συχνά
Κύρια αιτία για το φαινόμενο αυτό είναι η έλλειψη βιταμινών του συμπλέγματος Β.

Συχνές ενοχλήσεις στις αρθρώσεις
Ίσως οφείλεται σε έλλειψη βιταμινών Β, C και D, που είναι καίριας σημασίας για την ενδυνάμωση των τριχοειδών αγγείων, των οστών και των συνδέσμων.

Δυσκολεύεστε να δείτε καθαρά στο σκοτάδι
Οι δυσκολίες στη όραση υποδηλώνουν έλλειψη βιταμίνης Α. Πρόκειται για μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που για να την προσλάβετε πρέπει να καταναλώνετε βερίκοκα, καρότα, πατάτες, αβοκάντο και ντομάτα.

Αρρωσταίνετε συχνά
Είναι πιθανό να έχετε έλλειψη σε βιταμίνες Α και C και ψευδάργυρο, που είναι ιχνοστοιχείο απαραίτητο για τον σχηματισμό των λευκών αιμοσφαιρίων.

Έχετε έντονη τριχόπτωση
Αν δεν είναι αποτέλεσμα ορμονικής διαταραχής, τότε έχετε έλλειψη σε σίδηρο, πρωτεΐνες και ψευδάργυρο.

Έχετε μαύρες κηλίδες στην επιδερμίδα
Αν δεν πρόκειται για αντίδραση σε κάποια ουσία, τότε είναι πρόδρομη ένδειξη ανεπάρκειας σε βιταμίνη C, K, Β12 ή φολικό οξύ.

Αισθάνεστε ότι κρυώνετε συνέχεια
Αν όντως δεν οφείλεται στην ανεπαρκή θέρμανση, τότε είναι χαρακτηριστικό σημάδι αναιμίας. Καλό θα είναι να ελέγξετε τα επίπεδα σιδήρου στο αίμα.

Η γλώσσα σας είναι λεία και ωχρή
Πρόκειται για συμπτώματα που φανερώνουν έλλειψη σε σίδηρο, φολικό οξύ και βιταμίνη Β12.

Στην αρχή φαινόταν σαν πετρελαιοκηλίδα, αλλά όταν ήρθαν πιο κοντά...[VIDEO]

Ο υποβρύχιος κόσμος είναι επικίνδυνος και αξιοθαύμαστος συγχρόνως ....
Δείτε τι ήταν αυτό το μαύρο από κοντά…

Το φρούτο που εκτοξεύει τη γυναικεία απόλαυση στο σeξ

Μία ακόμη υπερ-τροφή έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα ήδη γνωστά αφρoδισιακά, όπως τα στρείδια, η μαύρη σοκολάτα και... η καυτερή πιπεριά.

Νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Archives of Gynecology and Obstetrics δείχνει ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν συστηματικά ένα συγκεκριμένο φρούτο απολαμβάνουν περισσότερη ικανοποίηση στο σeξ.

Τα ερευνητικά δεδομένα αφορούσαν σε 731 σeξουαλικά ενεργές Ιταλίδες ηλικίας 18-43 ετών. Καμία από αυτές δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποια σeξουαλική διαταραχή και καμία δεν είχε ιστορικό κατάθλιψης ή χρόνιας πάθησης.

Οι γυναίκες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: ορισμένες από αυτές έτρωγαν συχνά μήλα (ένα ή δύο την ημέρα) και οι υπόλοιπες δεν έτρωγαν σχεδόν καθόλου (έως μισό μήλο την ημέρα).

Στη συνέχεια, οι ερευνητές χορήγησαν το εγκεκριμένο ερωτηματολόγιο FSFI (Δείκτης Γυναικείας Σeξουαλικής Λειτουργίας), το οποίο αποτελείται από 19 ερωτήσεις σχετικά με τη σeξουαλική λειτουργία, τη συχνότητα του σeξ, τον oργασμό και τη γενικότερη ικανοποίηση από το σeξ.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι η καθημερινή κατανάλωση του φρούτου συνδέεται άμεσα με την υψηλότερη βαθμολογία στο τεστ.

Πώς προκύπτουν όμως αυτά τα οφέλη συγκεκριμένα από το μήλο; Η πιο πιθανή θεωρία είναι ότι το μήλο, όπως το κόκκινο κρασί και η μαύρη σοκολάτα, περιέχει πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές ουσίες που διευκολύνουν τη ροή του αίματος προς τα γeννητικά όργανα, ενισχύοντας έτσι την εpωτική διέγeρση.

Παράλληλα, η φλούδα του μήλου περιέχει μια μοναδική πολυφαινόλη (phloridzin), η οποία αποτελεί φυτικό oιστρογόνο. Η δομή του είναι όμοια με αυτή της οιστραδιόλης, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λίπανσης του κόλπου.

Πηγή: onmed.gr

Η ΣΤΙΚΟΥΔΗ μοιράζει ΚΑΙ ΠΑΛΙ εγκεφαλικά στην Παραλία! (ΦΩΤΟ)






Όταν η Κατερίνα Στικούδη πάει για μπάνιο … αναστατώνεται η παραλία.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την εμφάνισή της.








AYTEΣ ΕΙΝΑΙ οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΑΪΖΑΝ ΑΛΟΓΟ και ΜΟΥΛΑΡΙ! - Δείτε «καμπάνες» που έφαγαν...


Τη λίστα με τις εταιρείες στις οποίες επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα για το διατροφικό σκάνδαλο που τους προηγούμενους μήνες συγκλόνισε και τη χώρα μας, έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΦΕΤ.


Πρόκειται για εταιρείες,σύμφωνα με το fress.gr, σε προϊόντα των οποίων ανιχνεύτηκε DNA αλόγου, ενώ σε μία περίπτωση βρέθηκε και κρέας από… μουλάρι και που όλο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν να έχουν κάνει τη συγκεκριμένη παράβαση. Εντός του Νοεμβρίου οριστικοποιήθηκαν τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν».
Τα συνολικά πρόστιμα στις 23 εταιρίες ανήλθαν σε 228.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε:

1.Πρόστιμο € 7.000 στην επιχείρηση παραγωγής μαγειρεμένων φαγητών SPECIAL ΕΔΕΣΜΑΤΑ Α.Ε. στη Θέρμη διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε, τουλάχιστον σε μία περίπτωση, κρέας αλόγου για την παρασκευή έτοιμων φαγητών.

2. Πρόστιμο € 8.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΑΔΑΣ & ΣΙΑ Α.Β.Ε.Ε. στις Αχαρνές διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «κεμπάπ κατεψυγμένο» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

3. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. στο Αιγάλεω διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «καβουρμάς» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

4. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής τυροπιτών – πίτσας ΝΕΤΙΜ Α.ΜΕΧΜΕΤ στο δήμο Μαρωνειας – Σαπων διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «σαλάμι βοδινό» και «λουκάνικο πέταλο» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

5. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Ι. ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ & ΑΦΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Ε.Π.Ε. – NOSTIMA στην Αλεξανδρούπολη διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «λουκάνικο χωριάτικο» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

6. Πρόστιμο € 10.000 στο εστιατόριο της φοιτητικής λέσχης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. στην Ορεστιάδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος «σουτζουκάκι» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.
– Διακίνηση δεσμευμένων τροφίμων κατά παράβαση του Αγορανομικού Κώδικα.

7. Πρόστιμο € 14.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος «σουτζουκάκι» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

8. Πρόστιμο € 5.000 στο εστιατόριο της φοιτητικής λέσχης Αλεξανδρούπολης Α.ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο» και «μπιφτέκι» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

9. Πρόστιμο € 8.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο» και «μπιφτέκι» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

10. Πρόστιμο € 4.000 στην επιχείρηση Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. – ΑΛΣΟΣ ΝΥΜΦΑΙΑΣ στην Κομοτηνή διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος «σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

11. Πρόστιμο € 6.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγμα του προϊόντος «σνιτσελάκι κοτόπουλο αλεσμένο» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

12. Πρόστιμο € 15.000 στο εστιατόριο της φοιτητικής λέσχης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. στην Κομοτηνή διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «μπιφτέκι», «σουτζουκάκι» και «κοτομπουκίτσες» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

13. Πρόστιμο € 25.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «μπιφτέκι», «σουτζουκάκι» και «κοτομπουκίτσες» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.
– Παραπλάνηση του καταναλωτή.

14. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΜΠΑΤΑΝΙΑΝ Α.Β.Ε.Ε. στο Κορωπί διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «κεμπάπ τύπου αρμένικο» σστο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

15. Πρόστιμο € 17.000 στη βιομηχανία κρέατος – αλλαντικών ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στο δήμο Παύλου Μελά διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Ανεπαρκής εφαρμογή συστήματος αυτοελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε επανειλημμένα κρέας αλόγου για την παρασκευή προϊόντων.

16. Πρόστιμο € 7.000 στην επιχείρηση Α. ΧΟΥΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. – XOYTOS CATERING A.E. στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση κατείχε και διέθεσε προϊόντα τα οποία βρέθηκαν θετικά στην παρουσία κρέατος αλόγου και ημιόνου.

17. Πρόστιμο € 15.000 στην ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ T & T FOODS A.E. στη Νέα Προποντίδα διότι διαπιστώθηκαν :
– Δυσχέρανση του ελέγχου.
– Η επιχείρηση χρησιμοποίησε κρέας αλόγου για την παραγωγή τροφίμων.

18. Πρόστιμο € 10.000 στη βιομηχανία αλλαντικών ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. στην Κηφισιά διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «μπιφτέκια έτοιμα ψημένα» το οποίο βρέθηκε θετικό σε DNA αλόγου. Στη συνέχεια, κλιμάκιο της υπηρεσίας προέβη σε έλεγχο στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης στην Αττική. Από την επιθεώρηση προέκυψε ότι, ενώ είχε αλλαχθεί η συνταγή του εν λόγω προϊόντος, δεν είχε αλλαχθεί η επισήμανσή του. Συνεπώς, το προϊόν ήταν μη κανονικό ως προς την επισήμανση. Στο προιόν «μπιφτεκι προψημένο» χρησιμοποιήθηκε μόνο βοδινό κρέας ενώ η ετικέτα ανέφερε και χοιρινό κρεας.

19. Πρόστιμο € 5.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος KRIVEK A.E. στη Χερσόνησο Ηρακλείου διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα προϊόντος στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

20. Πρόστιμο € 10.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «παριζάκι μοσχάρι» και «λουκάνικο τύπου Φρανκφούρτης» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

21. Πρόστιμο € 16.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «πάριζα με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας», «παριζάκι από φρέσκο κρέας» και «πάριζα από φρέσκο χοιρινό κρέας» στα οποία ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

22. Πρόστιμο € 36.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκαν :
– Δείγματα των προϊόντων «παριζάκι από φρέσκο κρέας» και «πάριζα με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας» στα οποία ανιχνεύτηκε φαινυλοβουταζόνη.
– Δείγμα του προϊόντος «παριζάκι με εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας Fe Zn VITB2 VITB6″ το οποίο βρέθηκε μη κανονικό ως προς την επισήμανση γιατί η ονομασία πώλησης οδηγεί σε σύγχυση τον καταναλωτή ως προς τη φύση του προϊόντος.
– Δείγμα του προϊόντος «πάριζα» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

23. Πρόστιμο € 2.000 στην επιχείρηση παραγωγής προϊόντων κρέατος Π. Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε. στον Άγιο Στέφανο διότι διαπιστώθηκε :
– Δείγμα του προϊόντος «πάριζα βραστή» στο οποίο ανιχνεύτηκε DNA αλόγου.

Πηγη

ΦΩΤΟ-«Κολάζει» το μπικίνι της Φουρέιρα






ΦΩΤΟ-«Κολάζει» το μπικίνι της Φουρέιρα

Ξεσήκωσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ελένη Φουρέιρα με την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η γνωστή τραγουδίστρια απολαμβάνει τη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ήλιο φορώντας ένας μαύρο, αποκαλυπτικό μαγιό ανεβάζοντας κατακόρυφα την θερμοκρασία.



Δείτε την φωτογραφία







Διαβάστε επ

ΒΙΝΤΕΟ-Το ατύχημα της Αλεξίου πάνω στη σκηνή






ΒΙΝΤΕΟ-Το ατύχημα της Αλεξίου πάνω στη σκηνή

Η Χαρούλα Αλεξίου "μάγεψε" το κοινό στη συναυλία της στη Σύρο ωστόσο είχε και μία άτυχη στιγμή όταν έπεσε πάνω στη σκηνή.

Οι μουσικοί σταμάτησαν να παίζουν κι έσπευσαν να βοηθήσουν την τραγουδίστρια η οποία σηκώθηκε αμέσως και συνέχισε να τραγουδάει.

Δείτε το βίντεο από το cyclades24.gr

Ο κρητικός που τελειοποίησε τις ρακέτες

Της Κατερίνας Μποτζάκη
Ένα τυχαίο γεγονός , στάθηκε η αφορμή για τον 27χρονο Γιώργο Μέμμο από τα Ανώγεια, να ασχοληθεί επαγγελματικά και να τελειοποιήσει την ξύλινη ρακέτα...

Όπως ο ίδιος εξομολογείται στο candianews έπιασε πρώτη φορά ρακέτες το 2010 σε παραλία του Ηρακλείου.Διαπίστωσε ότι ήταν βαριά και καθώς γνώριζε από ξύλινες κατασκευές αποφάσισε να ασχοληθεί με την κατασκευή της και να της δώσει το σωστό σχήμα και βάρος.



Από τότε αν και η επαγγελματική του δραστηριότητα ήταν άλλη, πλέον ασχολείται κυρίως με αυτό.

«Με τις ρακέτες ξεκίνησα να ασχολούμαι το 2010 όταν έτυχε και έπιασα μια ρακέτα σε μια παραλία όπως ο περισσότερος κόσμος το καλοκαίρι.Μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού κατάλαβα πως είχε κάποιες ατέλειες όσο αφορά το βάρος, το σχήμα αλλά και η λαβή. Κουραζόταν πολύ γρήγορα το χέρι, επειδή λόγω σχήματος είχε τρομερή αντίσταση από τον αέρα και η λαβή δεν εφάρμοζε όπως θα έπρεπε στο χέρι μου.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να φτιάξω μια από το μηδέν. Όταν μετά από μερικές μέρες την έφτιαξα μου την ζητούσαν γνωστοί-άγνωστοι για να παίξουν λίγο…όχι μόνο τους άρεσε αλλά ήθελαν να φτιάξω μία και για εκείνους.Έτσι λοιπόν ξεκίνησα σιγά σιγά και εγώ…»



Πλέον οι ρακέτες MEM είναι πολύ διάσημες όχι μόνο στην Κρήτη και στην υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό αφού γίνονται παραγγελίες από Γερμανία και Ισραήλ.



«Ο χρόνος κατασκευής κάθε μιας ρακέτας είναι περίπου 3-4 μέρες.Η ρακέτα αποτελείται από τον σκελετό των 7 διαφορετικών ξύλων, 9 σφήνες που πρέπει να κολληθούν μεταξύ τους και άλλα 2 για το κλείσιμο όπου στην συνέχεια μπαίνουν στην πρέσα μέχρι την επομένη για μια ισχυρή όπως χρειάζεται συγκόλληση.Κάθε ρακέτα πρέπει να περάσει από οκτώ διαφορετικά χειροκίνητα μηχανήματα που δεν σηκώνουν λάθος και απαιτούν μεγάλη προσοχή για εμένα που τα χρησιμοποιώ και φυσικά για τις ρακέτες που πρέπει να δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ένα πολύ όμορφο φινίρισμα για την ευχαρίστηση όλων» μας λέει ο ίδιος.





Μάλιστα προσαρμόζονται σε όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες.

«Οι ρακέτες ΜΕΜ πέρα από το νέο μας καινοτόμο σχήμα και τη νέα σειρά υλικών με τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας,σας εξασφαλίζουν άνεση κινήσεων, ξεκούραστο, πολύωρο, δυναμικό παιχνίδι, προστασία του καρπού, παρέχουν επίσης αδιάβροχες ιδιότητες, σταθερότητα στο χέρι και την μέγιστη απορροφητικότητα κραδασμών.Οι ρακέτες ΜΕΜ έχουν καταλήξει πλέον στην σωστή ισορροπία λόγο της σωστότερης κατανομής βάρους που είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για ένα σωστό παιχνίδι.Οποιοδήποτε μοντέλο ρακέτας ΜΕΜ, ανεξαρτήτως τιμής είναι καθαρά 100% επαγγελματικό και ανθεκτικό ακόμη και στα πιο δυνατά χτυπήματα.

Επίσης, μπορούμε να εκτυπώσουμε οποιαδήποτε φωτογραφία και να στολίσουμε την ρακέτα σας με ότι εσείς επιθυμείτε ή βρείτε στο διαδίκτυο.

Το 2015 ετοιμάζεται μια νέα τεχνολογία ρακέτας ΜεΜ που θα αποτελείται από ξύλο και ανθρακώνυμα και θα αποτελέσει το ενδιαφέρον των πολλών με τις ιδιαιτερότητές που θα παρέχει αυτό το μοντέλο. »

Σύμφωνα με τον 27χρονο στην κατασκευή μιας ρακέτας πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια.Καθεμία είναι ξεχωριστή για εκείνον αλλά και γι αυτόν που την αγοράζει.



«Σε κάθε κατασκευή ρακέτας δεν προσέχω κάτι συγκεκριμένο.. προσέχω τα πάντα,κάθε λεπτομέρεια και σε σημεία που δεν θα τα δει ποτέ κανείς διότι τα πάντα έχουν σημασία για εμένα σε αυτό που κάνω.Αυτό που κάνω το κάνω γιατί το αγαπώ, το κάνω με την ψυχή μου.Δεν το βλέπω σαν δουλειά,το βλέπω σαν ανάγκη να δημιουργώ κάτι και προσπαθώ να πάρω χαρά,ευχαρίστηση και ικανοποίηση από το πρόσωπο κάποιου που θα πάρει μια ρακέτα από εμένα.

Αυτό που θέλω να προσέξει κάποιος υποψήφιος αγοραστής είναι τα πάντα γιατί έχω δώσει κομμάτι της ψυχής μου για την κατασκευή αυτής…»



Παραλία δίχως ρακέτα είναι καλοκαίρι χωρίς θάλασσα, περιγράφουν χαρακτηριστικά,οι λάτρεις του σπορ, αν και για κάποιους άλλους κρίνεται πολύ εκνευριστικό …

«Ναι πιστεύω πως είναι fetix. Ακούς πολλούς να λένε πως προτιμούν να πάνε παραλία χωρίς μαγιό παρά χωρίς την ρακέτα τους.

Το καλό με τα νέα παιδιά που ξεκινάν τώρα, ρωτάν τους λίγο πιο έμπειρους να τους συμβουλέψουν να τους πουν μερικά πράματα για να ανέβουν μερικά «σκαλοπάτια» πιο γρήγορα και έτσι ακριβώς γίνεται.Ευελπιστούμε αν όλα πάνε καλά από του χρόνου να μιλήσουμε με όλα τα παιδιά να ιδρύσουμε ένα Σύλλογο ξυλορακέτας στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου έτσι ώστε να μπορούμε να διοργανώνουμε τουρνουά ξυλορακέτας όπως γίνετε σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. »

Έτσι λοιπόν οι λάτρεις του σπορ, προχωρούν στην ίδρυση συλλόγου «ξυλορακέτας» όπου αναμένονται να πραγματοποιηθούν και τουρνουά.



Πόσα είδη υπάρχουν;

«Υπάρχουν δύο στάνταρ σχήματα ρακέτας ΜΕΜ με τρεις διαφορετικές λαβές για επιλογή, 6 διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου και 8 διαφορετικά χρώματα όσο αφορά το ταμπλό της ρακέτας.Για το χρώμα της λαβής είναι οι αντιιδρωτικές ταινίες (grip) που υπάρχουν και σε φωσφόριζε.Αλλά δεν σταματάμε εκεί. Είναι κάποιοι πελάτες που θέλουν να βάλουν στο ταμπλό της ρακέτας τους από τον-ην αγαπημένο-η τους, την ομάδα τους , κάποιο σχέδιο που τους αντιπροσωπεύει μέχρι ότι βάζει το μυαλό ή η φαντασία τους..

Σε οποιαδήποτε ρακέτα όμως δεν παίζει τόσο σημασία η εμφάνιση, όσο το βάρος της κάθε ρακέτας.
Μεγαλύτερη σημασία όσον αφορά το βάρος έχει η κατανομή του, παρά το σύνολο του.. γι΄αυτό εξάλλου υπάρχουν ρακέτες που μοιάζουν ελαφρύτερες ή βαρύτερες απ΄ότι πραγματικά είναι.. αυτό εξαρτάται από την κατανομή του βάρους της στο μπροστινό τμήμα της ρακέτας ή στο πίσω μέρος (στη λαβή)..Ενημερωτικά μια «μπροστόβαρη» ρακέτα θεωρείται πιο επιθετική.
..προσωπικά, μετά από αρκετές ξυλορακέτες που άλλαξα, έχω βγάλει πια τα συμπεράσματά μου..
Το ιδανικό βάρος για να ξεκινήσει κανείς αλλά και να παίξει είναι τα 350gr-360gr,μια ξυλορακέτα ούτε πολύ ελαφριά αλλά ούτε και πολύ βαριά…μη ξεχνάμε επίσης ότι μια ξυλορακέτα «χάνει» με τον καιρό από το αρχικό της βάρος..τα 330gr-340gr αφορούν σε πάρα πολύ καλούς και έμπειρους παίχτες και φυσικά σε κοντινό και με τεχνική παιχνίδι..τα 370gr-400gr, είναι το μεγαλύτερο «ανεκτό» βάρος για τα χέρια μας και ο λόγος είναι πως τη ρακέτα θα πρέπει να την κρατάμε αρκετή ώρα ψηλά με αποτέλεσμα να κουράζεται το χέρι..

Tips: Το κακό ή καθόλου ζέσταμα, η λάθος τεχνική ενός αθλητή ή το λάθος βάρος της ξυλορακέτας που χρησιμοποιεί, μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητους τραυματισμούς.»



«Περνάει» κρίση η ρακέτα;

«Το 2010 που ξεκίνησα εγώ στο Ηράκλειο είμαστε στην παραλία 5-6 παιδιά που παίζαμε ρακέτες.Το 2011 10-15..Το 2012 20-30.. Το 2013 40-50..Σήμερα το 2014 είμαστε 200-250 άτομα περίπου άρε υπάρχει ανάπτυξη του αθλήματος αυτού.. Δεν γίνετε να υπάρξει κρίση με κάτι τόσο αθλητικό τόσο συναγωνιστικό και τόσο όμορφο. Σου παρέχει αθλητισμό ,εκτόνωση και ηρεμία ταυτόχρονα, σε κάνει να αναπτύξεις σεβασμό προς τον συμπαίκτη σου και όταν έχεις κάψει στις δύο ώρες παιχνιδιού περίπου 2500 θερμίδες κάθεστε και αναλογίζεστε ποια ήταν τα λάθη και των δύο έτσι ώστε να τα διορθώσετε στο επόμενο παιχνίδι σας.»

Φορέστε τα καπέλα σας, πάρτε τα αντηλιακά σας, νερό και ξεκινήστε….

Το παιχνίδι στην παραλία σας περιμένει…



Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ