Ίντριγκα και μάλιστα απρόσμενη! Ποιες star ανταλλάσσουν... βαριές κουβέντες;





Δεν ξέρουμε αν σας το έχουμε πει, αλλά πραγματικά λατρεύουμε το Hollywood! Διότι εκεί που λες, ότι είναι Αύγουστος και οι stars έχουν κατεβάσει ρολά αράζοντας σε παραλίες και γιοτ, τσουπ έρχεται από το πουθενά η χολιγουντιανή κόντρα, και μάλιστα από 2 κυρίες που η αλήθεια είναι δεν το περιμέναμε.

Φαίνεται λοιπόν, πως το νέο blog της Blake Lively, Preserve, στο στιλ του Goop της Gwyneth Paltrow, δεν έχει τύχει και της θερμότερης υποδοχής από το κοινό, παρόλο που η συγκεκριμένη είναι μία παρουσία ιδιαιτέρως αγαπητή. Ανάμεσα λοιπόν σε πολλούς άλλους, τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε και η ιέρεια του lifestyle Martha Stewart η οποία είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι καλό θα ήταν η Blake να επιστρέψει στην υποκριτική.

«Είναι χαζό, θα έπρεπε να θέλει να είναι ηθοποιός! Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει να είναι σαν εμένα, εφόσον είναι διάσημη σαν ηθοποιός. Εγώ πάντως θα έμενα στην υποκριτική», είπε πετώντας τα καρφάκια της στη νεαρή star. Όπως αντιλαμβάνεστε, και επειδή η Blake δεν... μασάει, η απάντηση ήταν κάτι παραπάνω από άμεση.



«Προσπαθώ να φτιάξω την επαγγελματική μου πορεία και επιλέγω 2 στόχους, παρόλο που εκείνη υποστηρίζει ότι θα πρέπει να είμαι μόνο ηθοποιός. Εγώ φταίω που έχω 2 πάθη στη ζωή μου; Πάντα θα κάνω και τα 2, αλλά όπως καταλαβαίνετε, το ένα από αυτά θα μου πληρώνει τους... λογαριασμούς», είπε η Lively κάνοντας σαφές ότι μάλλον αντιμετωπίζει... οικονομικές δυσχέρειες!

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!

Μητέρα να σου πετύχει - Κάλεσε την αστυνομία όταν βρήκε τον γιο της να...





Πρόκειται για την πιο... υπερβολική -το λιγότερο- μητέρα του κόσμου


Μια γυναίκα από τη Νότιο Καρολίνα κάλεσε τις αρχές για να καταγγείλει τον γιο της όταν ανακάλυψε ότι στην τηλεόραση στο σαλόνι τους έπαιζε μια ταινία... π0ρνό!

Όπως αναφέρει η Huffington, η 40χρονη μητέρα κάλεσε τους αστυνομικούς για την ''περίεργη'' συμπεριφορά του 15χρονου γιου της.

Τους είπε ότι όταν μπήκε στο σπίτι ο νεαρός βρισκόταν στο δωμάτιό του. Όταν η κόρη της άνοιξε την τηλεόραση και άρχισε να παίζει μια ταινία π0ρνό.

Οι αρχές δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν στις καταγγελίες της μητέρας.

''Πρώτη φορά ακούμε κάτι τέτοιο'', δήλωσε ο σερίφης της περιοχής.

VIDEO: Η απόλυτη συλλογή με ανθρώπους που γλίτωσαν το θάνατο

Απίστευτα περιστατικά που κόβουν την ανάσα, αλλά έχουν ευτυχώς αίσια κατάληξη...


Αυτά είναι τα πρόσωπα – έκπληξη που θα χορέψουν στο Dancing with the stars!





Tην νέα σεζόν θα δούμε στις οθόνες μας το σόου χορού Dancing with the stars!


Οι ιθύνοντες του Ant1 είναι σε συζητήσεις με αρκετούς celebrities! Ποια άτομα όμως είναι κοντά σε συμφωνία με τον σταθμό και θα τους δούμε να χορεύουν;
Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν πει το ναι είναι οι:Μαρία Κορινθίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκη Κάρτσωνα, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και Μαρία Ηλιάκη, η οποία πρέπει, να πάρει πρώτα άδεια από τον ΣΚΑΪ.
Επίσης, ακούγεται ότι ο Ιωάννης Μελισσανίδης, που συναντήθηκε με τα στελέχη του ΑΝΤ1, είναι κοντά στο να βρεθεί και εκείνος στο σόου!

Το "Dancing with the stars" αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο με την Δούκισσα Νομικού στο τιμόνι της παρουσίασης. Όλα τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στο φιλανθρωπικό show θα κλείσουν έως τέλη Σεπτεμβρίου!

Δείτε την σeξι πόζα παίκτριας του The Voice!






Tην γνωρίσαμε μέσα από το The Voice και ήταν αρκετά ντροπαλή...




Ο λόγος για την μελαχρινή καλλονή αλλά και μεγάλο ταλέντο Αίμιλη Χαραλάμπους, η οποία πήρε μέρος στο talent show και ήταν με την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου! Η 16χρονη από την ελεύθερη περιοχή της Αμμοχώστου ανέβασε φωτογραφία της στο διαδίκτυο, όπου ποζάρει με ένα κίτρινο φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει το μπ0ύστο και καλλίγραμμά της πόδια.



Η Ελληνίδα μάνα «αναστατώνει» το Instagram! [PHOTO]






Έχει απίστευτο κορμί, αφού γυμνάζεται καθημερινά!




Σήμερα αποφάσισε να «προκαλέσει εγκεφαλικά» στους φίλους της στο instagram! O λόγος για την γυμνάστρια, Σοφία Παθέκα που έβαλε το μπικίνι της και τρέλανε τους πάντες! Εμ διαθέτει κορμί θανατηφόρο και το δείχνει! Αυτό το διάστημα απολαμβάνει με τους δικούς της της διακοπές της!








ΒΙΝΤΕΟ: Η 20χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις τα πέταξε όλα... ξανά!

Προκαλεί ξανά η Ταλούλα Γουίλις κόρη του γνωστού ηθοποιού Μπρους Γουίλις, αφού φρόντισε να ξεγυμνωθεί για μία ακόμη φορά μπροστά στην κάμερα.

Συναγερμός για τον ιό Έμπολα και στη χώρα μας



Η επιδημία του ιού Έμπολα που έχει ξεσπάσει σε χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής και έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 887 ανθρώπους, έχει κινητοποιήσει τους Διεθνείς Υγειονομικούς Οργανισμούς και τις Κρατικές Αρχές, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να πραγματοποιεί έκτακτη τριήμερη σύσκεψη στη Γενεύη, ώστε να εξαχθούν επικαιροποιημένες συστάσεις και αξιολογήσεις του κινδύνου εξάπλωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, και στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας έκτακτη σύσκεψη των συναρμοδίων Υπηρεσιών και φορέων (Γεν. Δ/νση Δημόσιας Υγείας, ΚΕΕΛΠΝΟ,ΕΚΕΠΥ) για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου ετοιμότητα των Ελληνικών Υγειονομικών και άλλων Αρχών, απέναντι σε ενδεχόμενη απειλή εμφάνισης ύποπτου περιστατικού αιμορραγικού πυρετού από τον ιό Έμπολα.
Με βάση τις εκτιμήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, η χώρα μας εμφανίζει χαμηλό βαθμό επικινδυνότητας σε ό,τι αφορά τον κίνδυνο εισόδου του ιού, αλλά κρίνεται σκόπιμο να αυστηροποιηθούν οι ταξιδιωτικές οδηγίες προς τον γενικό πληθυσμό, να ενισχυθεί το επίπεδο ετοιμότητας στις πύλες εισόδου της χώρας, ειδικότερα σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό πληθυσμό και τέλος να επαναπροσδιορισθεί λεπτομερώς ο σχεδιασμός διαχείρισης ενδεχόμενου ύποπτου περιστατικού.
Συγκεκριμένα, συστήνεται σε όλους όσοι έχουν προγραμματίσει ή επιθυμούν να επισκεφθούν χώρες της Δ. Αφρικής, όπως Γουινέα, Λιβερία, Σιέρα Λεόνε και Νιγηρία, να αποφύγουν προς το παρόν αυτή τη μετακίνηση, εφόσον δεν συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος.
Σε περίπτωση που θεωρηθεί ανέφικτη αυτή η επιλογή, θα πρέπει να λαμβάνονται αυστηρά μέτρα προφύλαξης στη χώρα προορισμού για την αποφυγή μόλυνσης από τον ιό, βάσει των λεπτομερών υποδείξεων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα μέτρα αυτά είναι:
Αποφυγή επαφής με οποιουδήποτε τύπου βιολογικό υλικό (ιστούς , αίμα, σπέρμα, σάλιο κλπ),και μολυσμένα αντικείμενα , προφυλαγμένη σεξουαλική επαφή, αποφυγή κατανάλωσης κρέατος αγρίων ζώων, κλπ.
Ο ιός είναι μολυσματικός μόνο από άτομα που έχουν εμφανίσει ήδη πυρετό, η επώαση διαρκεί από 2 έως 21 μέρες, και μπορεί να μεταδοθεί και από ιστούς νεκρών σωμάτων, όπως και από άγρια ζώα.
Στις πύλες εισόδου της χώρας, ειδικότερα σε αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη χώρα μας με τις προαναφερόμενες ύποπτες χώρες επιδημίας, ειδικά μέτρα προφύλαξης (ενημέρωση, παρακολούθηση, απομόνωση σε περίπτωση εμφάνισης πυρετού κλπ), θα πρέπει να ληφθούν από τα πληρώματα (αεροπλάνων ή πλοίων), στη βάση των λεπτομερών υποδείξεων των εγκυκλίων των Υγειονομικών Αρχών (ΚΕΕΛΠΝΟ, ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΕΠΥ).
Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση και διαχείριση ύποπτων περιστατικών επιβατών που μπορεί να εισέρχονται με πυρετό ή /και άλλα συμπτώματα στη χώρα έχει καταρτισθεί λεπτομερής σχεδιασμός, για τις οδηγίες ατομικών και συλλογικών μέτρων αποφυγής μετάδοσης του ιού (ΚΕΕΛΠΝΟ), μεταφοράς μέσω ΕΚΑΒ, παρακολούθησης και κλινικής αντιμετώπισης σε Νοσοκομειακές Μονάδες Ειδικών Προδιαγραφών (ΕΚΕΠΥ).
Τέλος, η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας επισημαίνει αναφορικά με το μεταναστευτικό πληθυσμό, ότι για τους μεν ήδη φιλοξενούμενους σε Κέντρα Υποδοχής η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, για τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα το ποσοστό αφίξεων από τις «ύποπτες» χώρες είναι από απειροελάχιστο έως μηδενικό, εφόσον το ΕΚΕΠΥ έχει καταγράψει μόνο 1 μετανάστη σε 6.500 πρόσφατες αφίξεις. Σε κάθε περίπτωση όμως οι αρμόδιες αρχές υποδοχής (Λιμενικό , Υγειονομικές Μονάδες, Τοπική Αυτοδιοίκηση κλπ), έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω συστηματικών οδηγιών από το ΚΕΕΛΠΝΟ και το Υπουργείο Υγείας.

Δεν φαντάζεστε με πόσους άντρες έχει κoιμηθεί αυτή η γυναίκα!

Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Το παρόν της, όμως, είναι εντελώς αδιάφορο σε σχέση με... το παρελθόν της. Διότι πριν φτάσει στο σημερινό σημείο επαγγελματικής καταξίωσης, ήταν συνοδός ανδρών. Ανήκε δηλαδή στη βιομηχανία του σeξ, στην οποία μάλιστα έκανε θραύση, κατά δήλωσή της. Αλλωστε λέει πως έχει κoιμηθεί με 10.091 άντρες! Όλα αυτά σε 15 συναπτά χρόνια καριέρας ως escort girl και μάλιστα υψηλού επιπέδου, καθώς για κάθε σuνεύρεσή της χρέωνε από 500 έως 1000 δολάρια. Τιμή αρκετά τσιμπημένη την οποία μπορούσαν να αντέξουν συγκεκριμένες... τσέπες.


Η ζωή της, εκείνη την περίοδο, όπως γράφει η Daily Mail ήταν γεμάτη από σeξ, αλκοόλ και ναρκωτικά και η βάση της ήταν η Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η Μοντενέγκρο, στα 36 πλέον, έχει αφήσει πίσω την παλιά ζωή της (συγκεκριμένα είπε το μεγάλο ''στοπ'' πριν από τρία χρόνια) ωστόσο τα σημάδια δεν φεύγουν εύκολα. Η ίδια λέει πως μεγάλωσε σε μια άκρως χριστιανική οικογένεια, αλλά σε πολύ μικρή ηλικία υπέστη ομαδικό βιaσμό κάτι που μείωσε αισθητά την αυτοεκτίμησή της. Λίγο αυτό, λίγο η έλλειψη χρημάτων, την οδήγησαν στα 19 της να ξεκινήσει δουλειά ως χορεύτρια σε νάιτ κλαμπ και το ένα έφερε το άλλο, με αποτέλεσμα να φτάσει στον... κόσμο της βιομηχανίας του σeξ.


Για 15 χρόνια είχε συγκεκριμένες επιλογές, τα χρήματα που ζητούσε ήταν πάρα πολλά, αλλά αυτό δεν την δυσκόλεψε να κoιμηθεί με 10.091 άντρες. Κάποια στιγμή, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, αναγκάστηκε να πει όλη την αλήθεια στους γονείς της, εκείνοι αποδέχθηκαν τις επιλογές της κι εκείνη έβαλε σκοπό της ζωής της να μην μείνει πολύ καιρό στο επάγγελμα. Τελικά τα κατάφερε στα 33 της να γυρίσει την πλάτη στα πολλά λεφτά και να ξεκινήσει κάτι δικό της που δεν θα έχει καμία σχέση με το... σeξ. Η μοναδική σύνδεση με το παρελθόν της είναι το βιβλίο που έγραψε προσφάτως και στο οποίο διηγείται ιστορίες από εκείνες τις θυελλώδεις ημέρες της νιότης της.

Τζένη Χειλουδάκη: Πού κάνει διακοπές; Δες την με σeξι μαγιό στην πισίνα! [photo]

Απασχολεί εδώ και χρόνια τα μέσα, πότε με τις βαρύγδουπες δηλώσεις της, πότε με... την πολυτάραχη ζωή της και πότε με τις ξεχωριστές εμφανίσεις της!

Όσα χρόνια και να έχουν περάσει από τότε που η Τζένη Χειλουδάκη μεσουρανούσε στα εξώφυλλα περιοδικών και στα παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών, συνεχίζει να είναι μοναδική παρόλο που έχει αλλάξει τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά κυρίως στον τρόπο σκέψης της και στο πώς βλέπει πλέον τον… ψεύτικο κόσμο της showbiz, όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Σήμερα, ζει μακριά από όλους κι από όλα στον πανέμορφο τόπο της, την Κρήτη, ενώ δεν ξεχνά να ενημερώνει τους φίλους της στο facebook για το πώς περνά! Μάλιστα, «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει το μπάνιο της σε γνωστό ξενοδοχείο στην Σητεία, φορώντας ένα sεxy ολόσωμο κόκκινο μαγιό!





Πηγή: youweekly.gr

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Σαββιδάκη...

Ο Γιάννης Σαββιδάκης καλεσμένος στο Happy Day μίλησε για... πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Ο τραγουδιστής «έχασε» πριν λίγες μέρες τον πατέρα του. «Έχασα τον πατέρα μου πριν δώδεκα μέρες. Μία πολύ άσχημη στιγμή για μένα. Έφαγα μια κατακεφαλιά! Ήταν άσχημα ο πατέρας μου... Του είχα πει σ" αγαπώ, το ήξερε...

Η οικογένεια είναι δύναμη, σου δίνει κύρος μία ισορροπία, όταν φεύγει κάποιος χάνεις την αλφαδιά και γέρνεις... εγώ χρειάζομαι καιρό...» είπε φανερά συγκινημένος.

Δείτε με δική σας ευθύνη! Η Ρούλα Κορομηλά με μαγιό χωρίς ρετούς! [photo]

Ημέρες διακοπών, χαλάρωσης και θάλασσας απολαμβάνει... η αγαπημένη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά!

Η Ρούλα μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση κάνει τα μπάνια της και πολλές από τις όμορφες στιγμές των διακοπών της, τις μοιράζεται με τους φίλους της στο instagram!

Xθες η Ρούλα έκανε το μπάνιο της στην πισίνα, όταν ξαφνικά ο ουρανός συννέφιασε και άρχισε να βρέχει.





Πηγή: athensmagazine.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Άνδρας χτυπάει τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά του... [video]

Σοκ προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει μικρά παιδιά να παρακαλάνε τον πατέρα τους να σταματήσει να χτυπά τη μητέρα τους...

Τα δάκρυα, όμως, των παιδιών του και οι παρακλήσεις δεν τον σταμάτησαν.

Συνέχισε να κλωτσάει τη γυναίκα του στο πρόσωπο, τη κοιλιά και όπου αλλού βρει. Μάλιστα, τη τραβάει από τα μαλλιά και τη σέρνει μέσα στο σπίτι.

Κάποια στιγμή οι γείτονες ήρθαν και κάλεσαν την αστυνομία. Έτσι προσωρινά το δράμα της οικογένειας σταματάει καθώς ο πατέρας συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο:

ΦΡΙΞΑΜΕ! Δείτε την απίστευτα εκκεντρική κόρη της Miranda από το Sex and the City!


Έχουμε συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις των παιδιών των διασήμων...






... και η κόρη της Cynthia Nixon δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση!




Η 18άχρονη Samantha Mozes, η μεγαλύτερη κόρη της Cynthia Nixon, της Μιράντα από το Seχ And The City, εμφανίστηκε με τη μητέρα της σε πρεμιέρα παράστασης στο Broadway φορώντας ένα κοντό σορτς και με βαμμένα μπλε μαλλιά.

Η μικρή Samantha αν και έχει πρωταγωνιστήσει σε μια μικρή μήκους ταινία δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ακολουθήσει την καριέρα της διάσημης μητέρας της!





Μάθε το ζώδιό της μαμάς του για να ξέρεις τι σύντροφος θα είναι...



Και όμως ισχύει...
ΚΡΙΟΣ
Εκείνος (γνήσιος απόγονος της κυρά-Κριαρίνας) ελπίζει ότι εσύ θα πάρεις στο χέρι σου την κατάσταση!



Δεν ζητά θαύματα ούτε στην κουζίνα ούτε στα… υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, όμως κρυφά μέσα του πιστεύει ότι τα προβλήματα θα λύνονται γρήγορα, χωρίς αυτός ν' ασχολείται. Συνηθισμένος από μικρός ν' αντιμετωπίζει τη μητρική επιθετικότητα της μάνας Κριού, υιοθέτησε γι' αυτό το λόγο μια τέλεια μέθοδο επιβίωσης, ώστε να ξεφεύγει με διπλωματία από τα «πυρά» μιας επίσης ενδεχομένης επιθετικής συντρόφου: στο πλευρό του θέλει ωστόσο κατά βάθος μια γυναίκα σαν τη μαμά του! Μπορεί λοιπόν να εναντιωθεί ως νέος Σβαρτζενέγκερ σ' έναν «συμπαγή τοίχο» με εκρήξεις οργής ώστε να τον γκρεμίσει, αδιαφορώντας αν ο «δυναμίτης» που θα χρησιμοποιήσει «σκοτώσει» τον έρωτά του ή ακόμα και τον ίδιο! Τη στιγμή λοιπόν που ξεσπούν τα νεύρα του, δεν μπορείς να τον ηρεμήσεις μιλώντας για τις υπευθυνότητες του. Ακόμα και αν το σπίτι… πλημμυρίσει δεν μπορείς να τον επιπλήξεις ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το moto ότι η γυναίκα «σωπαίνει, αρέσει και προσέχει το σπίτι» είναι το μυστικό του όνειρο, που έρχεται στην επιφάνεια, κάθε φορά που η οικιακή ειρήνη ταράσσεται από μικρές ή μεγάλες τραγωδίες.

Στον έρωτα: Δεν εκδηλώνει τα αισθήματα του και αρκετά συχνά δεν ξέρει καν να τα προβάλλει.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Λιονταρίνα αυταρχική, μια Τοξότης ενθουσιώδης. Μια Υδροχόος ανεξάρτητη.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι το κλασικό παιδί της μαμάς, συνηθισμένο σε υψηλά επίπεδα γυναικείας δραστηριότητας στο σπίτι. Έχει καλομάθει σε γευματάκια νόστιμα, σε κοστούμια ή πουκάμισα φρεσκοπλυμένα, σε σπίτι πεντακάθαρο και τακτοποιημένο, σε μπάνιο αστραφτερό σαν καθρέφτη. Σαφώς, αυτός δεν κουνάει ούτε το μικρό δακτυλάκι του, γιατί όλα αυτά τα θαύματα πραγματοποιούνται από το «υποταγμένο θηλυκό». Στην περίπτωση που η «επάγγελμα γυναίκα» τα πάρει στο κρανίο, τότε ο κύριος «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» απαντά με μια παιδική ακαταστασία ή μ' ένα αθώο βανδαλισμό, ανάλογα με το χαρακτήρα του. Αφήνει στο πέρασμα του τρίχες στο νεροχύτη, λακκούβες με σαπουνάδες μπροστά από την μπανιέρα, παπούτσια, βρόμικα πανιά και ξε-ζευγαρωμένες κάλτσες, κάνοντας ακόμα και μια αγία-γαϊδάρα να χάσει την υπομονή της! Και το κερασάκι στην τούρτα; έχει το θράσος να φωνάξει πως «κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με αυτό το αχούρι»! Να ξεσπάσει όλο επιθετικότητα αν από το ψυγείο λείπει το γάλα, να κάνει τον προσβεβλημένο αν στα βιβλία του υπάρχει σκόνη και κάτω από το τραπέζι ψίχουλα.

Περίμενε κάποια στιγμή ΚΑΙ τη μοιραία φράση «η μητέρα μου έκανε αυτό ή εκείνο καλύτερα από εσένα» ή «πόσο ωραία ήταν η ζεστή σούπα ή η ρώσικη σαλάτα ή η τούρτα της γιαγιάς από τη μαμά ΜΟΥ!».

Στον έρωτα: Δεν κρύβει τα αισθήματα του, αλλά είναι συνεχώς «πεινασμένος» για φανερές εκδηλώσεις της στοργής σου.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Ταύρος εξαιρετική μαγείρισσα (τουλάχιστον η Αργυρώ), μια Καρκίνος μητρική, μια Λιονταρίνα ανεκτική, μια Αιγόκερως δραστήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Του αρέσει να έχει δίπλα του μια σύντροφο ζωηρή, (χαζό)χαρούμενη, εύθυμη, με χιούμορ και πάντοτε σε κίνηση -φυσική και πνευματική. Θέλει να νιώθει συνεχώς ξελογιασμένος, χαϊδεμένος, χαρούμενος. Όταν είσαι κακόκεφη, δεν έχεις διάθεση να κάνεις το ζωηρό παιδί ή να λες ανοησίες, τότε εκείνος κάνει τον κλόουν, σε κοροϊδεύει και κάνει γκριμάτσες για να σου αποσπάσει ένα χαμόγελο. Προκαλεί σύγχυση και ανακατωσούρες, δεν έχει ωράρια, δεν ξέρει πού να βάλει τα πράγματά του και τρελαίνεται αν το σπίτι ΔΕΝ είναι κέντρο διερχομένων: μακρινά ξαδέρφια, γείτονες, συνάδελφοι από τη δουλειά, φίλοι των φίλων. Όλα γύρω του πρέπει να έχουν ένα γρήγορο ρυθμό, γι' αυτό χάνει την υπομονή του αν κάνεις πολλή ώρα να ντυθείς, αν κάθεσαι ώρες για να καλλωπίζεσαι απέναντι στον καθρέφτη. Ευχαρίστως γίνεται μάγειρας , κάνει… γυμναστικές επιδείξεις με την ηλεκτρική σκούπα ή φρεσκάρει τους τοίχους μ' ένα βρεγμένο πανί.

Έχει ένα μεγάλο προτέρημα: σ' αφήνει να πηγαινοέρχεσαι χωρίς να ζηλεύει ή να υποπτεύεται ότι στην ατζέντα σου έχεις σημειωμένα ραντεβού. Δεν είναι λίγο αυτό… ειδικά όταν ΕΧΕΙΣ (ξέρεις εσύ)…

Στον έρωτα: Δεν είναι πλασμένος είναι για χάδια ή συναισθηματικές περιπτύξεις, αλλά για ατέλειωτες συζητήσεις και έντονες πνευματικές… συνεργασίες ακόμα και την ώρα του έρωτα, όπου, αντί για οργασμό, μπορεί να σου προκύψει… διάλεξη!

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Κριός πάντα σε κίνηση, μια Ζυγός με χιλιάδες φίλους, μια Τοξότης έτοιμη για ταξίδια, μια Υδροχόος… διαφορετική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα top του γιού της μαμάς-κλώσας βρίσκεται καμαρωτός-καμαρωτός ο «νεοσσός της» στην πρώτη θέση.Εννοείται ότι από το ξεκίνημα της σχέσης σας, περιμένει να είναι τον φροντίζεις προσεκτικά, να τον «ταχταρίζεις» και να τον νταντεύεις καθημερινά -φυσικά και ψυχικά- ακριβώς όπως έκανε ή συνεχίζει να κάνει η γλυκιά και τρυφερή μανούλα του. Είναι μη… αποδοτικός στα πρακτικά ζητήματα και ανίκανος να κατανοήσει τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η τυπική γυναίκα «του γιου της μαμάς» (εσύ δηλαδή).Γίνεται φανερό από την πρώτη στιγμή της συμβίωσης ότι δεν περιμένει κάτι λιγότερο από τη σύντροφο του και στο δικό σας σπίτι, όπου ενίοτε παριστάνει το ανυπεράσπιστο (από εσένα, την «κακούργα») θύμα, ενώ έξω, στη δουλειά του, τους έχει όλους «του χεριού του». Από εσένα θα ζητήσει να του κάνεις πιο εύκολη τη ζωή φροντίζοντας τον ή ικανοποιώντας τις επιθυμίες του, χωρίς όμως να του κάνεις τη μαμά, γιατί είναι ξεκάθαρο πως είναι σε μάχη με την «υπόγεια» δύναμη της γυναίκας-μητέρας.

Στον έρωτα: Ξέρει τι είναι η γλυκύτητα και η τρυφερότητα και τα προσφέρει χωρίς να τσιγκουνεύεται.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Ταύρος που του προσφέρει σιγουριά, μια Λέων διατεθειμένη να τον υιοθετήσει, μια Παρθένος έτοιμη να τον φροντίσει, μια Ιχθύες ευαίσθητη και περιποιητική.

ΛΕΩΝ
Τα βλέπει όλα με μεγαλοπρέπεια, ακόμα και τη σύντροφο του και γι' αυτό δεν μπορεί να δείχνει δειλία, αβεβαιότητα ή συμπεριφορές σεμνές και ταπεινές. Στα must της καθημερινότητας; Ποτέ μα ποτέ ρόλεϊ στο κεφάλι ή ρόμπες κλαρωτές από το κινέζικο της γειτονιάς ή μαλλιά αχτένιστα. Του αρέσει φυσικά η μαγείρισσα, η νοικοκυρά, η δουλάρα με το συμπάθιο. Αρκεί να μην είναι παρών όταν η δούλα (ναι, εσύ) ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού ή με το πλύσιμο, εκτός και αν έχεις την ικανότητα όλα αυτά να τα κάνεις με τη σιγουριά μιας lady που μόλις (να, πριν από δέκα λεπτά) απέλυσε το υπηρετικό προσωπικό της.

Στα θετικά του; Δεν έχει πρόβλημα αν ξοδεύεις πολλά για το σπίτι ή για τον εαυτό σου και δεν νοιάζεται να κάνεις οικονομία στο φαγητό ή τις διακοπές σας.

Σε προτιμά δυνατή, σίγουρη ή ικανή να τον βγάζεις ασπροπρόσωπο στο σπίτι και έξω απ' αυτό, γι' αυτό απαιτεί από εσένα να ντύνεσαι κομψά και να έχεις ένα σαλόνι στα όρια της μεγαλοπρέπειας των… Βερσαλλιών για να δέχεστε τους φίλους σας.

Σε αφήνει ελεύθερη στην προετοιμασία των γευμάτων αλλά και κάθε είδους… διασκέδασης.

Αν ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν είναι στο ύψος των απαιτήσεων του, (καταραμένη κρίση) θα πρέπει εσύ η ίδια να κάνεις το παν για να δημιουργήσεις μια απατηλή εμφάνιση πλούτου και αφθονίας (εδώ σε θέλω μάγκα μου). Σε αφήνει ν' αναλάβεις το ρόλο του ηγέτη, συχνά όμως μόνο για την ευχαρίστηση να τον… αντικαταστήσεις προσωρινά.

Στον έρωτα: Είναι γεμάτος από ορμές ενθουσιασμού και φλογερό ταμπεραμέντο, που δύσκολα το ισοπεδώνεις για… ποταπά πάθη.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Κριός πολυπράγμων, μια Δίδυμος μπριλάντι, μια Λιονταρίνα μεγαλοπρεπής, μια Αιγόκερως δεσποτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Του αρέσει να σε βλέπει και να σε φαντάζεται πονηρή και γαλιάντρα (στην περίπτωση που δεν είσαι τίποτε από αυτά) ωστόσο αρκείται σε μια υπάκουη, εξυπηρετική και «έτοιμη να θυσιαστεί», που να έχει ανάγκη τις συμβουλές του! Α, και το λογαριασμό του στην τράπεζα. Δεν έχει γνώμη πάνω σης γυναίκες ή του φαίνεται φυσικό ότι εσύ ζεις στη σκιά του και απλά του κάνεις την υπηρέτρια. Δεν βλέπει με καλό μάτι δραστηριότητες που θα σε κρατούν έξω από τους τοίχους της οικίας και θα σε υποχρεώνουν να παραμελείς τις ιερές υπηρεσίες στο σπίτι, εκτός αν είναι δουλειά λίγων ωρών (κάτι σε part time είναι οκ) και χρειάζεται για να ενισχυθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Χαίρεται όταν σε βλέπει να βουρτσίζεις, να λουστράρεις, να καθαρίζεις κάθε χιλιοστό του σπιτιού (τέτοιος σαδισμός). Αυτή εξάλλου είναι η εικόνα της μαμάς που έχει φάει στη μάπα από την τρυφερή του ηλικία. Συχνά-πυκνά δίνει την εντύπωση ότι αυτός είναι μανιακός (άντε καλέ!) με την καθαριότητα και την τάξη: για παράδειγμα, ο τύπος που δεν βγαίνει από το λουτρό αν πρώτα δεν καθαρίσει ό, τι έχει λερώσει στο πέρασμα του. Ενίοτε όμως προκύπτει και το αντίθετο «πακετάκι»: να απαιτεί την τάξη χωρίς να είναι σε θέση να το κάνει, αντιθέτως, να έχει την ικανότητα να προκαλεί το χάος.


Ο πρώτος τύπος είναι καλύτερος από τον δεύτερο, γιατί συμβάλλει τουλάχιστον στη δημιουργία και τη διατήρηση όσων απαιτεί.

Στον έρωτα: Ανησυχεί περισσότερο για τις πρακτικές εμφανίσεις της σχέσης, γι' αυτό δεν ακούει την καρδιά και δεν αφήνεται εύκολα σε συναισθηματισμούς και συγκινήσεις. Κλαίει μόνο με εκπομπές τύπου «έχεις πακέτο», ειδικά όταν το παιδί ξαναβρίσκει την ξενιτεμένη μητέρα.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Παρθένος σεμνή, μια Ιχθύες υπάκουη, μια Ζυγός με εκτίμηση στον εαυτό της.

ΖΥΓΟΣ
Γι' αυτόν ο παράγοντας της αισθητικής είναι πάντα στην πρώτη θέση. Είναι ραφινάτος και του αρέσει να περιβάλλεται από όμορφα πράγματα -δεν ανέχεται την ακαλαισθησία, ιδιαίτερα όταν αυτή προέρχεται από την πλευρά της συντρόφου του (μαντέψτε για ποιάν χτυπάει η καμπάνα). Ξέρει να επιλέγει με ενστικτώδη σιγουριά τη σωστή κορνίζα ή τo μέρος του σπιτιού που θα μπει το κάδρο (της μανούλας). Επιδεικνύει μια εμμονή στην απονομή της δικαιοσύνης, που μπορεί να τον κάνει να φανεί παρανοϊκός. Ως γνωστός «αναποφάσιστος», χάνεται κυριολεκτικά. Δεν ξέρει να διαλέγει ανάμεσα σε πολλά όπως, για παράδειγμα, στα ηλεκτρικά είδη, αλλά επιμένει να απορρίψει μια συσκευή που γι' αυτόν δεν είναι αρκετά «σικ» ή ένα εξάρτημα που του χάλα την αισθητική του. Στο σπίτι δεν έχει την απαίτηση τα πάντα να λάμπουν και να αστράφτουν, αλλά να είναι τακτοποιημένα με γούστο. Η έλλειψη καθαριότητας ας υπάρχει (στοίβα η σκόνη κάτω από τα χαλιά), αρκεί να μην φαίνεται. Η τάξη μπορεί ν' απουσιάζει, αρκεί να μην γίνεται αντιληπτή από τις «κεραίες» του: δηλαδή στα ράφια της ντουλάπας, στην αποθήκη που δεν πάει ποτέ ή στα συρτάρια σου που ΔΕΝ ψάχνει.

Δεν δέχεται την ακαταστασία και την ανεπαρκή καθαριότητα όχι στην ουσία, αλλά στην όψη. Ένα άλλο καλό που έχει; Ό,τι θελήσεις ή ό,τι ζητήσεις, το παίρνει στα σοβαρά δείχνοντας σου πάντα μεγάλο σεβασμό.

Στον έρωτα: Αντιμετωπίζει την έλλειψη της συνεργασίας ή της τρυφερότητας με την εκτίμηση και τη δικαιοσύνη. Είναι ευαίσθητος περισσότερο σε ερεθίσματα αισθητικά παρά σαρκικά.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Δίδυμος ευαίσθητη στο ωραίο, μια Λιονταρίνα με σίγουρο γούστο, μια Ζυγός εξίσου ραφινάτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άνδρας πολύπλοκος και ολίγον τι «στριμμένος», απαιτεί από τη σύντροφο του μια ακτινοβολία σίγουρης μαγνητικής γοητείας, ενός sex appeal πάντοτε σε εγρήγορση που να τον βασανίζει και να τον ιντριγκάρει. Γι' αυτό σου υποβάλλει χίλιους δυο τρόπους, ώστε να του κρατάς ζωντανή την φλογερή επιθυμία του: να γυρίζεις στο σπίτι μισόγυμνη, να σκορπάς στο πέρασμά σου από τα δωμάτια σύννεφα μυρωδιάς από το άρωμα που σου χάρισε, να του αφήνεις παντού ερωτικά μηνύματα. Στα «σκληρά», θα σου ζητήσει να γυρίζει «πονηρά» video και να βγάζει φωτογραφίες, την ώρα που εσύ θα … καθαρίζεις την μπανιέρα σαν παλλακίδα, φορώντας μόνο το τσιμπιδάκι των μαλλιών σου.

Περίεργος σε ό,τι σε αφορά, θέλει και επιμένει να γνωρίζει τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σου. Από τη στιγμή που θα σε γνωρίσει θα φροντίσει να πληροφορηθεί από σένα για τις προηγούμενες σχέσεις σου. Στη συνέχεια, μην εκπλαγείς όταν -δήθεν «ακαδημαϊκά»- θα σε ρωτήσει με ποιον κοινό φίλο θα περνούσες μια νύχτα αν σου έκανε την πρόταση.

Γνωρίζει χίλιους τρόπους για να σε «ξεσκεπάσει» -κυριολεκτικά και μεταφορικά», ενώ εσύ, δυστυχώς, δεν μπορείς να τον διαβάσεις «σαν ανοικτό βιβλίο», καθώς σε αφήνει να δεις μόνο τις σελίδες που εκείνος σου επιτρέπει.

Εκδικητικούλης, από τη στιγμή που θα τον επιπλήξεις, θα σε κάνει να το πληρώσεις με τόκο. Μπορείς να… σωθείς μόνο αν είσαι πιο αινιγματική, «ιντριγκαδόρα» και «διαβολική» απ' αυτόν.

Στον έρωτα: Εμφανίζεται hot, αλλά με αυτοσυγκράτηση, ξέρει να «κοντρολάρεται» και είναι υπολογιστής. Περιμένοντας ότι μπορεί να απατηθεί, δύσκολα εκχωρεί όλη την εμπιστοσύνη του.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Δίδυμος αήττητη στο παιχνίδι «ποντικός-γάτος», μια Καρκίνος μυστηριώδης, μια Σκορπιός ιδανική για τις… δαγκάνες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πρώτη και η σημαντικότερη προτεραιότητά του είναι να σου αφαιρέσει τα «γυναικεία» όπλα σου όταν θα σ' έχει επιλέξει και να σε εξοπλίσει εκείνος με επιθετικότητα, αυταρχικότητα και μαχητικότητα. Όχι χαμηλά χτυπήματα και πισώπλατες –γυναικείες- μαχαιριές. Η μάχη πρέπει να είναι αντρίκια, straight, ποιοτική και χωρίς φόβο: στο δικό του παιχνίδι κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Στο σπίτι δεν προσέχει τις λεπτομέρειες όσον αφορά στην αισθητική και τα περίσσια «στολίδια»: του αρκεί να τρώει σαν βασιλιάς και να βρίσκει το δρόμο για το κρεβάτι ή το ντιβάνι χωρίς να συναντάει εμπόδια. Μένει κατάπληκτος όταν δεν μετακινείς συχνά τα έπιπλα ή δεν κάνεις μερεμέτια, δεν ρίχνεις –ας πούμε-κάποιο χώρισμα ανάμεσα στα δωμάτια . Είναι συνηθισμένος από μικρός να βλέπει στο σπίτι ένα πήγαινε-έλα εργατών και τεχνικών και να ζει με… μπάζα. Την πρώτη φορά που θα δει το ψυγείο απελπιστικά άδειο ή το μεγάλο μπουκάλι του αφρόλουτρου κενό, θα σου πει με λίγα λόγια ότι θα του άρεσε να κάνεις ψώνια, όπως θα έκανες αν έπρεπε να ψωνίσεις για ένα λόχο -η μαμά του έτσι έκανε. Κατά τ' άλλα είναι ανεκτικός και επιεικής στις εξόδους σου ή στις αργοπορίες σου, αφού έχει τυφλή εμπιστοσύνη στην τιμιότητα σου.

Στον έρωτα: Το ερωτικό πάθος όχι ιδιαίτερα έντονο, αλλά είναι ήπιος και πάντοτε πρόθυμος. Άγαρμπος όταν του ζητήσεις να δείξει τη στοργή και την τρυφερότητά του.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια δυναμική Κριός, μια Λιονταρίνα δυνατή και αποφασιστική, μια Υδροχόος που δεν το βάζει στα πόδια εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στη σχολή της απαιτητικής και αυστηρής μανούλας του έμαθε στρατιωτική πειθαρχία και οικογενειακή ευταξία με όλο το μεγαλείο της λογικής και του αυτοελέγχου. Περιμένει κατά συνέπεια από τη σύντροφο του ακρίβεια, αυστηρότητα, ισορροπία και ρεαλισμό σε όλα τα θέματα και τις καταστάσεις. Στο σπίτι επιθυμεί τάξη, καθαριότητα και οργάνωση. Μια προσεκτική διαχείριση των χρημάτων είναι αναγκαία αφού μόνον έτσι εδραιώνεται η εκτίμηση του για τη σύντροφο του. Ακόμα η εγκράτεια στα αισθήματα -όπως και στο χρήμα- είναι αναγκαία για να λάβεις τα εύσημα της εκτίμησης του. Αν έχεις αυτά τα προσόντα και είσαι αυτάρκης και ώριμη, σίγουρη και γαλήνια, πιστή και σταθερή, αν δεν εμφανίζεις στο χαρακτήρα σου και στη συμπεριφορά σου τάσεις τυπικά γυναικείες (πολλά «αν»… ουφ), τότε, μπορείς να πάρεις ολοκληρωτικά την κατάσταση στα χέρια σου, στο σπίτι ή έξω απ' αυτό. Αυτός δεν θα σ' εμποδίσει και δεν θα παρέμβει στα καθήκοντά σου. Απεναντίας, κάθε φορά που θα 'ναι αναγκαίο θα σε βοηθάει. Δεν είναι το παιδί της μαμάς: αυτή δεν τον χάιδεψε ποτέ. Ενδεχομένως, είναι μάλλον… το παιδί του μπαμπά.

Στον έρωτα: Γεμάτος συντηρητισμό και ανίκανος να προσφέρει μικρές αλλά «πικάντικες» περιποιήσεις, δείχνει τη στοργή του με σύνεση και μόνο όταν έχει τη σιγουριά ότι θα υπάρξει ανταπόδοση.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Παρθένος που δεν είναι… κουκουβάγια, μια Ζυγός ισορροπημένη, μια Υδροχόος υπεύθυνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την πρώτη κιόλας γνωριμία θα διαπιστώσεις ότι ο αγαπημένος σου δεν έχει κανονικούς ρυθμούς ούτε σταθερές συνήθειες και κάνει τα πάντα με το δικό του τρόπο, αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι άλλοι.Για παράδειγμα, η Κυριακή γι' αυτόν είναι μια μέρα σαν τις άλλες, γι' αυτό προτιμά να καλεί τους φίλους την Τετάρτη ή προτείνει κάποιο «week-end» έξω από την πόλη, στην αρχή της εβδομάδας και όχι στο τέλος. Καθώς δεν έχει την τάση να είναι το «παιδί της μαμάς», δεν περιμένει από εσένα να είσαι καλή μαγείρισσα και να έχεις το σπίτι σε τάξη, αλλά απαιτεί να είσαι μια γυναίκα που ασχολείται με τα κοινωνικά, να παίρνεις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, να είσαι λίγο καλλιτέχνης ή λίγο επιστήμονας,(λίγο απ’ όλα δηλαδή) έτοιμη να επιδείξεις καινούργιες απρόβλεπτες διαστάσεις, αρκεί να μην είναι… μπανάλ και σπιτικιές. Δεν εκτιμά τόσο ένα πιάτο καλά μαγειρεμένο από τα χεράκια σου, όσο το να κάνεις τα ψώνια σ' ένα βιολογικό μαγαζί. Δεν θέλει το κρεβάτι στρωμένο στη «τρίχα» και ατσαλάκωτο, αλλά το σπίτι γεμάτο από φίλους. Δεν θα σου δώσει την πιστωτική του κάρτα για το παρκέ, αλλά για ένα εξεζητημένο gadget ή για κάποιο accessoire του home cinema. Σέβεται τους χώρους σου και την ελευθερία σου και περιμένει από εσένα να κάνεις το ίδιο.

Στον έρωτα: Ενδιαφέρεται περισσότερο για μια σχέση με ελευθερία πνευματική και φυσική, και οριοθετεί τη σχέση με ανεξάρτητο και ισότιμο τρόπο.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Κριός τολμηρή, μια Δίδυμος έξυπνη, μια Παρθένος έτοιμη για διάλογο, μια Τοξότης έτοιμη για περιπέτεια, μια Υδροχόος αντικομφορμίστρια .

ΙΧΘΕΙΣ
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα παιδί της μαμάς, εξαιτίας της συμβιωτικής σχέσης και της πλήρους ένωσης με τη μητέρα, που εμποδίζει και τους δύο να κόψουν τον ομφάλιο λώρο που τους κρατά ενωμένους. Θέλει να τον περιποιούνται στην ψυχή όπως και στο σώμα, να του παραστέκονται με στοργή σε κάθε δυσκολία, να τον «σώζουν» με ερωτική επιμέλεια από κάθε ενοχλητική υποχρέωση, να τον χαϊδεύουν σαν ένα κουτάβι που έχει ανάγκη από στοργή και προστασία. Επιδιώκει εξάλλου να είναι ένα δικό σου «συμπλήρωμα» και επιθυμεί να κάνετε τα πάντα μαζί: μαγείρεμα, συμμάζεμα, να φροντίζετε τα λουλούδια, να κάνετε ντους μαζί, τα ψώνια ή το πλύσιμο των ρούχων. Σε θέλει πολύ θηλυκή, γλυκιά ή συμβιβαστική και ταυτόχρονα πολύ δυνατή για να τον ενθαρρύνεις, να του συγχωρείς τις αδυναμίες του και να ξεχνάς τις ανάγκες σου για να κάνεις… χώρο στις δικές του. Είναι ένα αιώνιο παιδί ανίκανο να μεγαλώσει, λίγο εγωιστής και ίσως εγωκεντρικός. Δεν ανταποδίδει τις φροντίδες που έχει δεχτεί αν δεν φέρεις «αποδεικτικά στοιχεία» ότι τις έχεις ανάγκη. Έτσι η δουλειά ή άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις από το «μητρικό» σπίτι τον κάνουν να τρέχει στο γραφείο ή μακριά σου. Δεν είναι τρυφερός όταν εσύ το έχεις ανάγκη: από τη στιγμή που θα «ψυλλιαστεί» ότι «κρέμεσαι» από μια γλυκιά λέξη του ή μια στοργική χειρονομία, κάνει τον αφηρημένο ή τον «συγγνώμη δεν το κατάλαβα». Αισχρότατος! (Αλλά σ’ αρέσει! Έτσι;)

Στον έρωτα: τρυφερός και γλυκός σαν… μπαρμπουνάκι (μόνο στην επιφάνεια), μπορεί να μεταμορφωθεί σ' έναν καρχαρία αχόρταγο για ικανοποίηση και ηδονή, που… ξεχνά να ανταποδώσει.

Ο πελάτης είπε «πονάω», συνέχισε να τον χτυπάει κι αυτός τη σκότωσε

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η στυγερή δολοφονία της 34χρονης ιερόδουλης από τη Βουλγαρία, τον περασμένο Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας Εσπρέσο.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 28χρονος δράστης και το θύμα επιδίδονταν σε άγρια σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στο διαμέρισμα που διατηρούσε η ιερόδουλη στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να υποδέχεται τους πελάτες της.

Κάποια στιγμή, αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δράστης δεν άντεξε τον πόνο και της ζήτησε να σταματήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι ο Ουκρανός το εννοούσε και συνέχισε να τον χτυπάει. Ο νεαρός τότε της επιτέθηκε και με οργή την κάρφωσε πολλές φορές στο λαιμό με μαχαίρι.

Η δολοφονία εξιχνιάστηκε οκτώ μήνες μετά, όταν ο 48χρονος Έλληνας φίλος του Ουκρανού, στον οποίο είχε ομολογήσει εξαρχής το έγκλημά του, αποκάλυψε όσα ήξερε στους αστυνομικούς, όταν οι τελευταίοι έφτασαν στην πόρτα του και του έκαναν τις «σωστές» ερωτήσεις.

Σε βάρος του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης με βάση το οποίο συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί και ο 48χρονος, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε σε λίμνη αίματος ο σύζυγός της, με τον οποίο διέμεναν στο διαμέρισμα.

Τι άλλο θα δούμε;;;; Καλάζνικοφ σε telemarketing..[video]




Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην πλάκα

Στα άδυτα ενός εργοστασίου με κούκλες του σεχ....[photos]



Μια απόκοσμη σειρά made in USA
Μοιάζει με στοιχειωμένο, ανατριχιαστικό σκηνικό για ταινίες τρόμου.


Κι όμως τα αντικείμενα που κατασκευάζονται σε αυτό το εργοστάσιο στην Κίνα είναι προορισμένα να παρέχουν απόλαυση και μόνο, για μοναχικούς και όχι μόνο εραστές.

Η απόκοσμη αυτή σειρά με κούκλες του σεξ από σιλικόνη, στο μέγεθος κανονικής γυναίκας, που απεικονίζονται στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Abyss Creations που εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αποτέλεσε έμπνευση για τον φωτογράφο Zackary Canepari, ο οποίος δημιούργησε τη σειρά «Love Machines».







Κάθε μια από τις κούκλες κοστίζει περί τα 7.000 δολάρια και προσαρμόζονται ανάλογα με τις φαντασιώσεις των πελατών.















Κορίνα: Χαμός με την φοιτήτρια από την Λαμία που πρωταγωνιστεί σε ρoζ βίντεο...

Τι δείχνει όμως αυτό το βίντεο;
Τρεις (τόσοι τουλάχιστον φαίνονται στο βίντεο) φοιτητές, σε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο της Λαμίας, έχουν «καλεσμένη» μια φοιτήτρια, την εν λόγω Κορίνα (με το όνομα αυτό έχει ανέβει το βίντεο από τους "δημιουργούς" του) Από το πρώτο δευτερόλεπτο του βίντεο, οι εικόνες είναι με…περιπτύξεις.

Και συνεχίζει μόνο με περιπτύξεις!!!

Ένα βίντεο που όλοι οι φοιτητές από ότι καταλάβαμε γνωρίζουν αλλά περιέργως θέλουν να το κάνουν διάσημο, μιας και μας το έστειλαν.

Μάλιστα κάποιοι συμπληρώνουν πως η συγκεκριμένη φοιτήτρια δεν «χορταίνει».

Εμείς απλά θα διασκεδάσουμε την κατάσταση, συμπεράνοντας ότι οι φοιτητές στη Λαμία…περνάνε, πολύ μα πάρα πολύ καλά.

Τώρα όσον αφορά τους «συντηρητικούρες», αφήστε τα παιδιά να διασκεδάσουν ελεύθερα! Για όσους πάλι "διψάνε" να δουν το βίντεο, δεν έχουν παρά να γράψουν Κορίνα, φοιτήτρια, Λαμία στο Google...

Πηγή

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε πως είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ... [photo]

Παρά τις φήμες που την θέλουν ζευγαρωμένη η ίδια δηλώνει μόνη!

“Ανέβασε” μια photo χωρίς μακιγιάζ και μπορούμε να πούμε ότι είναι εξίσου όμορφη.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τα κορίτσια που δεν έχουν κόμπλεξ.





Πηγή: youweekly.gr

Όταν τα φώτα σβήνουν: Δείτε τη Μαίρη Σκόρδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί! [photo]

Πριν πολλά χρόνια μια ξανθιά μοιραία γυναίκα είχε ταράξει τα νερά της Showbiz...
Κράτησε αρκετό καιρό αυτή η "κολόνια",όπου πήγαινε οι άντρες έμεναν με το στόμα ανοιχτό!

Σήμερα όμως κατάλαβα πως όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας κάτι δε πάει καλά.

Όπως πήγαινα λοιπόν για ψώνια ακούω μια φωνή που κάτι μου θύμιζε...

Γυρίζω και τι να δω...;

Η Μαιρούλα,το Μαιράκι!

Μου πήρε κάποια δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσω ότι ήταν αυτή,γιατί η λάμψη της έχει πάει περίπατο όπως και οι παλιές καλές εποχές!

Μαζί της ο σύντροφός της,τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερός της ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του ένα μικρό σκυλάκι!

Να δείτε και μόνοι σας:




Αυτό όμως που με συγκλόνισε ήταν η ενδυματολογική άποψη της μοιραίας γυναίκας που μεταμόρφωσε το πατούμενο σε καλοκαιρινή παντόφλα!

Αχ...Που είναι οι κάμερες να δείξουν στα κοριτσάκια που τις προσκυνάνε και τις αντιγράφουν ότι όλα είναι όσο είναι ανοιχτά τα φώτα!

Όταν αυτά σβήνουν η κατάσταση είναι ΚΛΑΜΑ!

Με αυτές τις κινήσεις θα κάνετε απίστευτη οικονομία στη βενζίνη

Έχετε παρατηρήσει όταν ταξιδεύετε στα εθνικά οδικά δίκτυα μια σημαντική μείωση στον αριθμό των οδηγών που «πλακώνουν» το γκάζι;

Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι και ο οικονομικός.

Όσοι δεν υπακούουν στις αρχές του ecο-driving καταλήγουν να πληρώνουν περισσότερα.

Φροντίστε να αλλάζετε ταχύτητες ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί στις 2000-2500 χιλιάδες στροφές. Για τα πετρελαιοκίνητα συνιστάται λειτουργία στις 1500-2000 στροφές.

Να αποφεύγετε τις απότομες επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις οι οποίες αυξάνουν στιγμιαία την κατανάλωση ακόμη και κατά 25%. Η στρωτή οδήγηση σας εξασφαλίζει χρήμα.

Να αποφεύγετε τα απότομα φρεναρίσματα και να σταματάτε το όχημα όσο το δυνατόν ομαλότερα.

Να σβήνετε τον κινητήρα όταν οι στάσεις υπερβαίνουν το ένα λεπτό. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το γκάζι όταν ανάβετε τον κινητήρα. (στα αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας που είναι απαραίτητο να πατάτε το γκάζι για να πάρει μπρος το όχημα, είναι προφανές ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά)

Οδήγηση με ξεφούσκωτα λάστιχα αυξάνει την κατανάλωση (το ΚΑΠΕ υπολογίζει ότι για 0,3 bar λιγότερα, η κατανάλωση αυξάνεται κατά 3%. Επίσης δεν χρησιμοποιούμε φαρδύτερα λάστιχα. Τι ζητάμε λοιπόν; Να κάνετε τακτικούς ελέγχους στα ελαστικά. Μια καλή ιδέα είναι να το συνδυάζετε με τον ανεφοδιασμό.

Όσο μεγαλύτερο βάρος έχει το όχημα, τόσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση καυσίμου. Να κάνετε τον κόπο να τοποθετείτε την μπαγαζιέρα στην αποθήκη όταν δεν την χρειάζεστε. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να είναι γεμάτο το πορτ-μπαγκάζ με τα μπρατσάκια και την ομπρέλα της θάλασσας ακόμη και την Δεκέμβριο μήνα. «Οδηγώντας με αποσκευές στην οροφή και με ταχύτητα 120 χλμ/ώρα, η κατανάλωση αυξάνεται έως 39%» σημειώνει το ΚΑΠΕ.

Προτιμήστε το όχημα που καταναλώνει τη λιγότερη βενζίνη για τις μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη. Το τζιπ, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στις εκδρομές όπου η διαφορά στην κατανάλωση δεν γίνεται τόσο αισθητή.

Αν έχετε GPS χρησιμοποιείστε το. Ο κατάλληλος σχεδιασμός της διαδρομής που ακολουθείτε σε καθημερινή βάση θα σας γλιτώσει από καύσιμα. Σχεδιασμός σημαίνει ότι επιλέγετε τη συντομότερη διαδρομή ή αυτήν που σας κρατά μακριά από το μποτιλιάρισμα.

Προτείνεται να παρακολουθείτε τον δείκτη της στιγμιαίας κατανάλωσηςκαυσίμου εφόσον το αυτοκίνητό σας διαθέτει τέτοιο εξοπλισμό. Θα σας βοηθήσει να συγκρατηθείτε ειδικά τώρα που η τιμή της αμόλυβδης παραμένει πάνω από τα 1,7 ευρώ ανά λίτρο.

Και λίγο συνετή χρήση του κλιματισμού δεν βλάπτει.

Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, τουλάχιστον ρυθμίστε τη θερμοκρασία πάνω από τους 25 βαθμούς.

Δήμητρα Ματσούκα: Η νέα καuτή της εμφάνιση με μαγιό που αναστατώνει! [photo]

Στο όμορφο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο ξεκουράζεται η Δήμητρα Ματσούκα. Η ωραιότερη ίσως, Ελληνίδα ηθοποιός «κλέβει» πάντα την παράσταση, γιατί εκτός από... το πηγαίο ταλέντο της, είναι κούκλα κι έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz.

O φωτογραφικός φακός του YOU την απαθανάτισε με πράσινο σμαραγδί μπικίνι να κάνει το μπάνιο της, αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό με το άψογο κορμί της!



Ζώδια και φιλία! Τι ζητούν τα άλλα ζώδια από σένα στη φιλία;

Αν μας ρωτούσε κάποιος αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλοί φίλοι, το πιο πιθανό είναι να απαντούσαμε ότι κάνετε το καλύτερο που μπορείτε και είστε πάντα πρόθυμοι να τους στηρίξετε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να... εκφράσετε και κάποια παράπονα ότι αντίθετα εσείς δεν εισπράτετε το ίδιο από εκείνους.. Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην ευθύνεται η αδιαφορία των φίλων σας για αυτό, αλλά το ότι όπως είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, έτσι και οι ανάγκες και οι συμπεριφορές μας διαφέρουν από αυτές των φίλων μας;

Η αστρολογία λοιπόν μας αποκαλύπτει τι είναι αυτό που περιμένει το κάθε ζώδιο από τους φίλους του.. Έτσι λοιπόν ξέρουμε ποιά συμπεριφορά περιμένουν από εμάς.. Δεν έχουμε παρά να την εφαρμόσουμε και οι φιλικές μας σχέσεις μας θα γίνουν σίγουρα καλύτερες!

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό είναι σημαντικό να μη διστάζεις μπροστά στην αντίδρασή του, όποτε του λες κάτι που δεν θα του αρέσει. Για παράδειγμα, όταν πιστεύεις πως έκανε μια χαζομάρα. Ή όταν πρόκειται να κάνει κάτι ανόητα ριψοκίνδυνο, πράγμα που το συνηθίζει. Φυσικά θέλει να νιώθει «αρχηγός» και δεν πειράζει να τον αφήνεις πού και πού να έχει αυτή την εντύπωση. Αλλά αρχηγός σε άτομα με προσωπικότητα, όχι σε οπαδούς που του λένε πάντα «ναι»! Όταν έχεις λόγο να τον παινέψεις για κάτι, κάνε το γενναιόδωρα. Και τον ευχαριστεί, και δεν σου κοστίζει τίποτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ή είστε φίλοι και θα βρίσκεστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο, ή δεν είστε. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες καταστάσεις, του είδους «μια χανόμαστε, μια βρισκόμαστε». Θα εκτιμήσει πολύ τη συμπαράστασή σου σε κάποια φάση που θα έχει στριμωχτεί οικονομικά, παρόλο που είναι πολύ περήφανος για να παραδεχτεί τη δυσκολία του. Όπως και τη δίκαιη κατανομή στο ποιος κερνάει κάθε φορά που βγαίνετε παρέα. Κι αν ενδιαφερθείς να τον εφοδιάσεις με φαγητό σε μια περίσταση που είναι άρρωστος, π.χ., και δεν μπορεί να βγει να ψωνίσει, θα σε ευγνωμονεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που θα κάνει ευτυχισμένο τον Δίδυμο φίλο σου είναι να ακούς με ενδιαφέρον την ατέλειωτη πολυλογία του, χωρίς να δείχνεις ότι αμφισβητείς τις υπερβολές του. Από τη μεριά σου, προσπάθησε να βρίσκεις κάτι καινούργιο να του λες. Η απάντηση «Ε, τι νέα μωρέ, τα ίδια όπως τα ξέρεις…» τον τσακίζει. Προσπάθησε να μην τον αφήνεις να …ξεμένει μόνος στο σπίτι, γιατί κινδυνεύει από κρίση κατάθλιψης. Αλλά κι όταν βγαίνετε μαζί, μη διανοηθείς να τον πας σε μια ταινία τρίωρη και χωρίς διάλειμμα, ακόμα κι αν είναι ΤΟ αριστούργημα. Θα φύγει τρέχοντας από την πρώτη ώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο φίλος σου ο Καρκίνος, όπως ξέρεις, έχει μια άλφα κυκλοθυμία. Προσαρμόσου κι εσύ σε αυτές τις αλλαγές της διάθεσής του και δείχνε ενδιαφέρον για τα συναισθήματά του. Μη διστάσεις να του κάνεις κανονική ανάκριση. Αυτό ακριβώς θέλει κι εκείνος σαν τρελός, παρόλο που κάνει τον δύσκολο και απαντά «Μα δεν έχω τίποτα, σου λέω». Είναι μετρ στο στιλ «τραβάτε με κι ας κλαίω». Επίσης μην τον πληγώνεις υποτιμώντας τα δράματα που περνάει, γιατί για εκείνον είναι αληθινές τραγωδίες. Φρόντισε να τον διαβεβαιώνεις σε κάθε ευκαιρία ότι είναι ένα σπουδαίο άτομο με σπάνια χαρίσματα.

ΛΕΩΝ

Τον Λέοντα τον αφήνεις να νομίζει πως έχει το πάνω χέρι, έστω κι αν αυτό συμβαίνει μόνο στο μυαλό του. Δεν παραλείπεις να του λες όλα τα υπέροχα πράγματα που πιστεύεις για εκείνον, ιδίως όταν είναι «πεσμένος» ψυχολογικά. Προσπάθησε να τον αποτρέπεις από το να κάνει απερισκεψίες που μπορεί να στραπατσάρουν το κοινωνικό του image. Κι αν είδες ή έμαθες κάτι που θα μπορούσε να τον εκθέσει, πάρε το μυστικό στον τάφο σου. Θα σε ευγνωμονεί, έστω κι αν δεν το λέει. Και κάτι ακόμα: Άφηνέ τον να νικάει πότε ποτέ, έστω κι αν το παιχνίδι είναι «σικέ».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν σε όλους αρέσει να τους θαυμάζουν οι φίλοι τους για κάτι, για τον Παρθένο αυτό είναι η ευρυμάθεια και η εξυπνάδα του. Βάζε λοιπόν κι εσύ θαυμαστικά στις σοφίες που σου αναλύει. Κατά τα άλλα, όσο «κολλητοί» και να είστε, δεν του αρέσει να τον πιέζεις με αδιάκριτες ερωτήσεις. Επίσης, θα προτιμούσε να μην πηγαίνεις στο σπίτι του χωρίς να έχεις τηλεφωνήσει πρώτα, έστω κι από τον δρόμο. Κι αν δανείζεσαι κάτι, όπως βιβλίο ή ρούχο, θα το εκτιμούσε πολύ αν του το επιστρέφεις γρήγορα και στην κατάσταση που το πήρες. Γιατί άλλο φιλία, άλλο αγένεια…

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός νιώθει πολύ όμορφα όταν κάποιος εκτιμά το καλό του γούστο. Εκθείασε τα αντικείμενα ή τα ρούχα που αγοράζει και ζήτα τη γνώμη του για τη διακόσμηση του σπιτιού σου (κερδισμένος θα βγεις). Φρόντισε να έχεις υπομονή μαζί του όταν αργεί να πάρει μια απόφαση ή αλλάζει και ξαναλλάζει γνώμη, γιατί αλλιώς πιέζεται. Μην τον ανακατεύεις σε τσακωμούς που δεν τον αφορούν. Ωστόσο ανάθεσέ του να παίξει τον ρόλο του διαμεσολαβητή ή …του προξενητή. Σύστηνέ τον σε φίλους σου που δεν γνωρίζει. Θα το εκτιμήσει, καθώς θέλει να διευρύνει διαρκώς τον κοινωνικό του κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Σκορπιό χρειάζεται υπομονή, όταν γίνεται ανυπόφορος με την κτητικότητά του. Πού εξαφανίστηκες, γιατί δεν τηλεφώνησες και λοιπά. Λες και δεν είστε φίλοι αλλά … ζευγάρι. Επίσης, σαν καλός φίλος, θα αναλάβεις το δύσκολο έργο να τον φέρνεις στα συγκαλά του, όταν παραλογίζεται με τις συνομωσιολογίες του. Ωστόσο θα εκτιμήσει τη βοήθειά σου στο να πιάσει τον άπιστο ή την άπιστη στα πράσα. Αν θες να τον παινέψεις για κάτι, αυτό ας είναι η γοητεία και οι κατακτήσεις του. Αν πάλι θες να του τα ψάλλεις, καν’ το έξω από τα δόντια, χωρίς ειρωνείες και σαρκασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης βλέπει τους φίλους του σαν ένα είδος «βάσης» για να ξεκινά και να επιστρέφει κάνοντας τις …εξερευνήσεις του. Γι’ αυτό μην τον παρεξηγείς, όταν εξαφανίζεται απροειδοποίητα. Θα επιστρέψει για να σου αφηγηθεί την πιο τρελή περιπέτεια, ερωτική, ταξιδιωτική ή οτιδήποτε. Εσύ, σαν φίλος, δεν θα πρέπει να του ψαλιδίζεις το υπερ-αισιόδοξο και ελαφρώς τυχοδιωκτικό πνεύμα του (όχι πως θα μπορούσες ή θα τον πείραζε, απλώς χάνεις τον καιρό σου). Έτσι κι αλλιώς, έχεις πολλές πιθανότητες να περνάς αξέχαστα μαζί του. Επίσης θα το εκτιμούσε πολύ αν πρόσεχες τα δύο ιγκουάνα του όσο θα λείπει ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Αιγόκερω μπορείς να συζητήσεις σχεδόν τα πάντα για τα επαγγελματικά του και σχεδόν τίποτα για τα αισθηματικά του. Αν το έχεις αυτό υπόψη σου, δεν θα παρεξηγείσαι όταν αλλάζει θέμα, αν η κουβέντα πλησιάζει σε απαγορευμένη περιοχή. Δεν είναι ακριβώς ότι δεν σε εμπιστεύεται, απλώς πρέπει να έχει διάθεση να ανοιχτεί, πράγμα που δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Πάντως μπορείς να βασίζεσαι στη γνώμη του, για τα δικά σου θέματα, αν θες να ακούσεις τη φωνή της σωφροσύνης. Α, και κάτι ακόμα: μην τον «καπελώνεις» στις κοινές σας δραστηριότητες, κανονίζοντας πράγματα χωρίς να τον ρωτήσεις.

Με τον Υδροχόο πρέπει να δεχτείς ότι η φιλία σας θα είναι «χαλαρή». Όχι πως δεν θα αποδεικνύεται ένας πιστός και αφοσιωμένος φίλος, όποτε τον χρειάζεσαι. Απλώς άλλοτε θα τον νιώθεις πιο κοντά σου συναισθηματικά, κι άλλοτε πιο απόμακρο. Έτσι είναι το στιλ του, δεν αντέχει τα «κολλητιλίκια». Μην τον πιέζεις λοιπόν. Σε αντάλλαγμα, μπορείς άνετα να τον αγγαρέψεις για οτιδήποτε πρακτική βοήθεια χρειάζεσαι. Θα είναι χαρά του. Από την άλλη, απέφυγε να του καταστρέφεις με κυνικές παρατηρήσεις, του τύπου «και πώς ξέρεις πού πάνε τα λεφτά από τις δωρεές;», την αγώνα του να σώσει τον κόσμο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η φιλία σου με έναν Ιχθύ θα μοιάζει περισσότερο με υιοθεσία. Θα πρέπει να τον προσγειώνεις κάθε τόσο στην πραγματικότητα αλλά όχι πολύ απότομα, μήπως πάθει σοκ. Απαλά, όπως ξυπνάνε τους υπνοβάτες. Να του υπενθυμίζεις τις μπανάλ υποχρεώσεις της ζωής, όπως να πληρώνει τους λογαριασμούς του για να μη μείνει χωρίς ρεύμα και ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Να έχεις αυτοσυγκράτηση με το ποτό, γιατί εσύ θα πρέπει να οδηγήσεις μετά την έξοδό σας στο μπαράκι, αν θες να φτάσετε σώοι στα κρεβάτια σας. Μαζί του θα είναι σαν να έχεις να κάνεις με ένα παιδί, και μάλιστα εφηβικής ηλικίας.

astrologos.gr

Oι 10 θαυματουργές τροφές που όσο τις τρως, τόσο αδυνατίζεις!

Οι… θαυματουργές τροφές που θα σε βοηθήσουν να κάψεις θερμίδες με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Ξέρουμε ότι το φαγητό θέλει μέτρο και ότι μια ισορροπημένη διατροφή με όλες τις τροφές της διατροφικής αλυσίδας θα μας χαρίσει τέλειες αναλογίες και ευεξία.

Ήξερες όμως ότι υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες τροφές που όσο τις τρώμε, όχι μόνο δεν παχαίνουμε αλλά αντίθετα… καίμε θερμίδες; Ναι ναι, καλά διάβασες, και μάλιστα τις προτείνουν όλοι οι ειδικοί και διατροφολόγοι παγκοσμίως καθώς τα οφέλη τους είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα.

Μάθε λοιπόν ποια είναι αυτά τα 10 super foods:

#1 Γρέιπφρουτ: επιταχύνει τον μεταβολισμό, καίει το λίπος και σε κάνει να νιώθεις χορτάτη για περισσότερο.

#2 Σέλινο: το μυστικό του είναι απλό. Περιέχει ελάχιστες θερμίδες, αποτελείται κυρίως από νερό και βοηθά στο να κάψεις περισσότερες θερμίδες. Ωστόσο φρόντιζε να το συμπληρώνεις και με άλλες τροφές καθώς από μόνο του δεν φτάνει για σωστή διατροφή.

#3 Δημητριακά ολικής αλέσεως: πιο υγιεινά από τα επεξεργασμένα βάσει ερευνών, παίρνουν περισσότερο χρόνο να μεταβολιστούν και έτσι κρατούν την πείνα μακριά για περισσότερο.

#4 Πράσινο τσάι: σίγουρα το ξέρεις ήδη πόσο ευεργετικό είναι, καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, επιταχύνει τον μεταβολισμό και βοηθά σημαντικά στο αδυνάτισμα.

#5 Ωμέγα-3 λιπαρά: είναι αποδεδειγμένο πως τα ωμέγα-3 λιπαρά ενεργούν ως ρυθμιστής του μεταβολισμού και επηρεάζουν την ορμόνη λεπτίνη η οποία ελέγχει το πόσο γρήγορα καίγεται το λίπος. Τα λιπαρά αυτά δεν παράγονται από το σώμα μας άρα πρέπει να τα λαμβάνουμε μέσα από ψάρια (τόνος, σολομός) ή με συμπληρώματα.

#6 Καφές: κανείς δεν μπορεί χωρίς τον καφέ του, ειδικά το πρωί, οπότε συνεχίστε ό,τι κάνετε. Η καφεΐνη κάνει την καρδιά να «τρέχει», το αίμα παίρνει περισσότερο οξυγόνο και έτσι καίγονται περισσότερες θερμίδες.

#7 Αβοκάντο: το θαυματουργό αυτό φρούτο έχει πολλαπλή δράση. Περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά που επιταχύνουν το μεταβολισμό και προστατεύουν το κομμάτι αυτό των κυττάρων που παράγει ενέργεια. Επίσης, χαμηλώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, επουλώνει τις πληγές, μειώνει το ρίσκο καρδιοπάθειας και κάνει καλό σε μάτια και μαλλιά.

#8 Καυτερά: οτιδήποτε έχει καυτερή, πικάντικη γεύση βοηθά στο να κάψεις γρηγορότερα θερμίδες. Μπορεί να είναι πιπέρι καγιέν ή κάποια καυτερή σάλτσα, απλά φρόντισε να κοιτάξεις όλα τα συστατικά του πριν το αγοράσεις.

#9 Σπόροι Chia: πλούσιοι σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βοηθούν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, μειώνουν το αίσθημα της πείνας και ενεργοποιούν την γλυκαγόνη, την ορμόνη που καίει μεγάλες ποσότητες λίπους.

#10 Ξηροί καρποί Βραζιλίας: πεντανόστιμοι και λαχταριστοί, κάνουν τον μεταβολισμό να τρέχει, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και προστατεύουν το ανοσοποιητικό.

H μετάλλαξη της Britney Spears: Δείτε πως είναι χωρίς ρετούς! [photo]

Η τραγουδίστρια έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στα κιλά της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση. Η Britney Spears το απέδειξε ανεβάζοντας... μια φωτογραφία της στο Instagram, η οποία δεν έχει περάσει από επεξεργασία στο photoshop.

Στη φωτογραφία μπορεί κανείς να δει τη Spears να ποζάρει με τα εσώρoυχά της, για τις ανάγκες φωτογράφησης, και να μην έχει κανένα πρόβλημα με τα λίγα παχάκια στα μπούτια της. Βεβαίως, από την άλλη έχει να επιδείξει ένα καλογυμνασμένο κορμί και άψογους κοιλιακούς.

Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως γυμνάζεται εντατικά το τελευταίο διάστημα, και τα αποτελέσματα είναι εμφανή σ” αυτή τη φωτογραφία.

Eκτός αν μας… κάνει πλάκα!


Τι μπορείτε να κολλήσετε από ένα αθώο τσίμπημα κουνουπιού

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν περίοδος δράσης των κουνουπιών, τα οποία μεταφέρουν... πολλές και σοβαρές ασθένειες.

Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται η ελονοσία, ο πυρετός του δυτικού Νείλου, ο δάγκειος πυρετός, οι αρμποιώσεις και οι φιλιριάσεις.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της κάθε ασθένειας

Ελονοσία

Πρόκειται για λοιμώδη ασθένεια που μεταδίδεται στον άνθρωπο μόνο από το θηλυκό κουνούπι του γένους «Ανωφελές». Η ελονοσία δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως για παράδειγμα το κρυολόγημα ή η γρίπη. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, ρίγη, πονοκέφαλο, μυαλγίες, ατονία, ναυτία, εμετό, διάρροια, αναιμία, ίκτερο, διόγκωση του σπλήνα, διόγκωση του ήπατος, νεφρική ανεπάρκεια, επιληπτικές κρίσεις, νοητική σύγχυση, ακόμη και κώμα.

Πυρετός του Δυτικού Νείλου

Ονομάζεται έτσι γιατί καταγράφηκε για πρώτη φορά το 1937 στο Δυτικό Νείλο. Το 80% των ατόμων που μολύνονται παραμένουν ασυμπτωματικοί, το 20% εμφανίζουν ήπια νόσο, ενώ λιγότεροι από ένας στους εκατό ασθενείς εμφανίζουν σοβαρή κλινική νόσο που προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Τα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, υψηλό πυρετό, δυσκαμψία αυχένα, απάθεια, αποπροσανατολισμό, κώμα, τρόμο, σπασμούς, μυϊκή αδυναμία και παράλυση.

Δάγκειος πυρετός

Κάθε χρόνο 100 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως προσβάλλονται από δάγκειο πυρετό. Μεταδίδεται με το τσίμπημα μολυσμένων κουνουπιών του γένους «Aedes». Από τη στιγμή που ένα κουνούπι θα τσιμπήσει έναν προσβεβλημένο με δάγκειο ή δάγκειο αιμορραγικό πυρετό άνθρωπο μεταφέρει τον ιό και περίπου μια εβδομάδα μετά τον μεταδίδει σε υγιή άτομα μέσω νέου τσιμπήματος του. Ο δάγκειος πυρετός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Τα κυριότερα συμπτώματα του δάγκειου πυρετού τα οποία εκδηλώνονται πιο ήπια σε παιδιά μικρότερης ηλικία από ότι στα μεγαλύτερα και στους ενήλικες είναι υψηλός πυρετός, οξύς πονοκέφαλος, πόνος στη μέση και στις αρθρώσεις, ναυτία, εμετός, πόνος στα μάτια και εξανθήματα.

Τα συμπτώματα του αιμορραγικού πυρετού μπορεί να είναι: πυρετός, πονοκέφαλος, ναυτία, εμετός, πόνος στην κοιλιακή χώρα, μωλωπισμός του δέρματος, δερματική αιμορραγία και αιμορραγία από τη μύτη.

Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του δάγκειου αιμορραγικού πυρετού μειώνουν τη θνησιμότητα σε ποσοστό μικρότερο του 1%.

Αρμποιώσεις

Οι αρμποιοί προκαλούν σε σπονδυλωτούς ξενιστές λοιμώξεις από ελαφρές λοιμώξεις ως και βαρύτατες, όπως είναι οι εγκεφαλίτιδες και οι αιμορραγικοί πυρετοί. Μερικοί από τους ιούς μπορεί να μεταδίδονται και κληρονομικά στους απογόνους έστω για λίγες γενεές. Στην περίπτωση αυτή είναι σημαντικό ότι τα αρθρόποδα αφού μολυνθούν με αρμποιούς παραμένουν μολυσματικά μέχρι το τέλος της ζωή τους. Από τους αρμποιούς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας έχει ο ιός του Δυτικού Νείλου.

Φιλαριάσεις

Προκαλούνται από τις φιλάριες, νηματοειδής, λευκές, επιμήκεις έλμινθες που κατασκηνώνουν υποδόρια και σε λεμφικές κοιλότητες. Τα κουνούπια μολύνονται με αναρρόφηση αίματος από άτομα που έχουν μικροφιλαριαιμία. Στο πεπτικό σύστημα του κουνουπιού οι μικροφιλάριες υφίστανται μεταμορφώσεις και τελικά εξελίσσονται σε ώριμες μολυσματικές προνύμφες που μεταναστεύουν στην προβοσκίδα του κουνουπιού από όπου μετά από δήγμα για λήψη αίματος εμβολιάζονται στο δέρμα υγιούς ατόμου.

Πηγή: onmed.gr

Ο πιο απλός τρόπος να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου έμεινε ικανοποιημένος μετά το σeξ!

Δεν θα το πιστεύεις! Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος για να το καταλάβεις;
Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίων του Τορόντο, τα ζευγάρια ου περνούν περισσότερο χρόνο δείχνοντας την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μετά το σeξ, αισθάνονται περισσότερο ικανοποιημένοι με τη σeξουαλική τους ζωή και με τη σχέση τους σε γενικές γραμμές!

Στην έρευνα συμμετείχαν 335 άνδρες και γυναίκες, που συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την σχέση, τη σeξουαλική τους ικανοποίηση, τη σeξουαλική τους ζωή και την αγάπη.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η διάρκεια του σeξ δεν είναι αυτή που αποδεικνύει την ικανοποίηση του εκάστοτε ατόμου στη σχέση, αλλά παραδόξως αυτό που αποκαλύπτει πλήρη ικανοποίηση είναι η διάρκεια που περνάει αγκαλιά με το σύντροφό του μετά τη σeξουαλική πράξη!

Μάλιστα, οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που εκτιμούν τα χάδια μετά το σeξ, αφού και οι άντρες δήλωσαν ότι νιώθουν ένα αίσθημα «επιβράβευσης» για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι με αυτό τον τρόπο.

Επομένως, η διάρκεια μιας αγκαλιάς είναι ο τρόπος για να το καταλάβεις…

Απίστευτη εξέλιξη σε κόντρα της εγχώριας showbiz - 6.000 πρόστιμο κάθε φορά που θα αναφέρει το όνομά του!

Και η κόντρα συνεχίζεται!

Η ίδια η τηλεκριτικός η Ντέπυ Γκολεμά ανέφερε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook ότι ο Νίκος Μαστοράκης έκανε και ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή εις βάρος της!



«Και ασφαλιστικά μετρα κα αγωγή κατεθεσε σε βάρος μου ο ...δεν μπορω να πω το ονομά του, ζητα να τρώω 6.000 προστιμο καθε φορα που το αναφέρω! στην αγωγή σημειώνονται ολες οι δημοιογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, πλην της συνέντευξης των παιδιών του Πολυτεχνείου!!!! γιατι άραγε? ζητα 100.000 ευρώ. τα ασφαλιστικά μετρα συζητιούνται αυριο το πρωί. αντε και καλά ξεμπερδεμματα....(παρακαλω κόσμια τα σχόλια ολοι έχετε μπει στην αγωγή καταγεγραμμένοι)....τωρα για το ' πατσαβούρα', 'βρωμιάρα', ' ξοφλημένη' και ' γαιδούρα ' λέξεις που ανέφερε για μένα, κάτι θα κάνουμε και εμείς φαντάζομαι....» έγραψε συγκεκριμένα η τηλεκριτικός!




ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

8 Αυγ 2014

Ίντριγκα και μάλιστα απρόσμενη! Ποιες star ανταλλάσσουν... βαριές κουβέντες;





Δεν ξέρουμε αν σας το έχουμε πει, αλλά πραγματικά λατρεύουμε το Hollywood! Διότι εκεί που λες, ότι είναι Αύγουστος και οι stars έχουν κατεβάσει ρολά αράζοντας σε παραλίες και γιοτ, τσουπ έρχεται από το πουθενά η χολιγουντιανή κόντρα, και μάλιστα από 2 κυρίες που η αλήθεια είναι δεν το περιμέναμε.

Φαίνεται λοιπόν, πως το νέο blog της Blake Lively, Preserve, στο στιλ του Goop της Gwyneth Paltrow, δεν έχει τύχει και της θερμότερης υποδοχής από το κοινό, παρόλο που η συγκεκριμένη είναι μία παρουσία ιδιαιτέρως αγαπητή. Ανάμεσα λοιπόν σε πολλούς άλλους, τη δυσαρέσκειά της εξέφρασε και η ιέρεια του lifestyle Martha Stewart η οποία είπε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι καλό θα ήταν η Blake να επιστρέψει στην υποκριτική.

«Είναι χαζό, θα έπρεπε να θέλει να είναι ηθοποιός! Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλει να είναι σαν εμένα, εφόσον είναι διάσημη σαν ηθοποιός. Εγώ πάντως θα έμενα στην υποκριτική», είπε πετώντας τα καρφάκια της στη νεαρή star. Όπως αντιλαμβάνεστε, και επειδή η Blake δεν... μασάει, η απάντηση ήταν κάτι παραπάνω από άμεση.



«Προσπαθώ να φτιάξω την επαγγελματική μου πορεία και επιλέγω 2 στόχους, παρόλο που εκείνη υποστηρίζει ότι θα πρέπει να είμαι μόνο ηθοποιός. Εγώ φταίω που έχω 2 πάθη στη ζωή μου; Πάντα θα κάνω και τα 2, αλλά όπως καταλαβαίνετε, το ένα από αυτά θα μου πληρώνει τους... λογαριασμούς», είπε η Lively κάνοντας σαφές ότι μάλλον αντιμετωπίζει... οικονομικές δυσχέρειες!

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε!

Μητέρα να σου πετύχει - Κάλεσε την αστυνομία όταν βρήκε τον γιο της να...





Πρόκειται για την πιο... υπερβολική -το λιγότερο- μητέρα του κόσμου


Μια γυναίκα από τη Νότιο Καρολίνα κάλεσε τις αρχές για να καταγγείλει τον γιο της όταν ανακάλυψε ότι στην τηλεόραση στο σαλόνι τους έπαιζε μια ταινία... π0ρνό!

Όπως αναφέρει η Huffington, η 40χρονη μητέρα κάλεσε τους αστυνομικούς για την ''περίεργη'' συμπεριφορά του 15χρονου γιου της.

Τους είπε ότι όταν μπήκε στο σπίτι ο νεαρός βρισκόταν στο δωμάτιό του. Όταν η κόρη της άνοιξε την τηλεόραση και άρχισε να παίζει μια ταινία π0ρνό.

Οι αρχές δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν στις καταγγελίες της μητέρας.

''Πρώτη φορά ακούμε κάτι τέτοιο'', δήλωσε ο σερίφης της περιοχής.

VIDEO: Η απόλυτη συλλογή με ανθρώπους που γλίτωσαν το θάνατο

Απίστευτα περιστατικά που κόβουν την ανάσα, αλλά έχουν ευτυχώς αίσια κατάληξη...


Αυτά είναι τα πρόσωπα – έκπληξη που θα χορέψουν στο Dancing with the stars!





Tην νέα σεζόν θα δούμε στις οθόνες μας το σόου χορού Dancing with the stars!


Οι ιθύνοντες του Ant1 είναι σε συζητήσεις με αρκετούς celebrities! Ποια άτομα όμως είναι κοντά σε συμφωνία με τον σταθμό και θα τους δούμε να χορεύουν;
Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά μέχρι στιγμής τα ονόματα που έχουν πει το ναι είναι οι:Μαρία Κορινθίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νίκη Κάρτσωνα, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και Μαρία Ηλιάκη, η οποία πρέπει, να πάρει πρώτα άδεια από τον ΣΚΑΪ.
Επίσης, ακούγεται ότι ο Ιωάννης Μελισσανίδης, που συναντήθηκε με τα στελέχη του ΑΝΤ1, είναι κοντά στο να βρεθεί και εκείνος στο σόου!

Το "Dancing with the stars" αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο με την Δούκισσα Νομικού στο τιμόνι της παρουσίασης. Όλα τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στο φιλανθρωπικό show θα κλείσουν έως τέλη Σεπτεμβρίου!

Δείτε την σeξι πόζα παίκτριας του The Voice!






Tην γνωρίσαμε μέσα από το The Voice και ήταν αρκετά ντροπαλή...




Ο λόγος για την μελαχρινή καλλονή αλλά και μεγάλο ταλέντο Αίμιλη Χαραλάμπους, η οποία πήρε μέρος στο talent show και ήταν με την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου! Η 16χρονη από την ελεύθερη περιοχή της Αμμοχώστου ανέβασε φωτογραφία της στο διαδίκτυο, όπου ποζάρει με ένα κίτρινο φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει το μπ0ύστο και καλλίγραμμά της πόδια.



Η Ελληνίδα μάνα «αναστατώνει» το Instagram! [PHOTO]






Έχει απίστευτο κορμί, αφού γυμνάζεται καθημερινά!




Σήμερα αποφάσισε να «προκαλέσει εγκεφαλικά» στους φίλους της στο instagram! O λόγος για την γυμνάστρια, Σοφία Παθέκα που έβαλε το μπικίνι της και τρέλανε τους πάντες! Εμ διαθέτει κορμί θανατηφόρο και το δείχνει! Αυτό το διάστημα απολαμβάνει με τους δικούς της της διακοπές της!








ΒΙΝΤΕΟ: Η 20χρονη κόρη του Μπρους Γουίλις τα πέταξε όλα... ξανά!

Προκαλεί ξανά η Ταλούλα Γουίλις κόρη του γνωστού ηθοποιού Μπρους Γουίλις, αφού φρόντισε να ξεγυμνωθεί για μία ακόμη φορά μπροστά στην κάμερα.

Συναγερμός για τον ιό Έμπολα και στη χώρα μας



Η επιδημία του ιού Έμπολα που έχει ξεσπάσει σε χώρες της Δυτικής και Κεντρικής Αφρικής και έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε 887 ανθρώπους, έχει κινητοποιήσει τους Διεθνείς Υγειονομικούς Οργανισμούς και τις Κρατικές Αρχές, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) να πραγματοποιεί έκτακτη τριήμερη σύσκεψη στη Γενεύη, ώστε να εξαχθούν επικαιροποιημένες συστάσεις και αξιολογήσεις του κινδύνου εξάπλωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, και στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υγείας έκτακτη σύσκεψη των συναρμοδίων Υπηρεσιών και φορέων (Γεν. Δ/νση Δημόσιας Υγείας, ΚΕΕΛΠΝΟ,ΕΚΕΠΥ) για τη διασφάλιση υψηλού επιπέδου ετοιμότητα των Ελληνικών Υγειονομικών και άλλων Αρχών, απέναντι σε ενδεχόμενη απειλή εμφάνισης ύποπτου περιστατικού αιμορραγικού πυρετού από τον ιό Έμπολα.
Με βάση τις εκτιμήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, η χώρα μας εμφανίζει χαμηλό βαθμό επικινδυνότητας σε ό,τι αφορά τον κίνδυνο εισόδου του ιού, αλλά κρίνεται σκόπιμο να αυστηροποιηθούν οι ταξιδιωτικές οδηγίες προς τον γενικό πληθυσμό, να ενισχυθεί το επίπεδο ετοιμότητας στις πύλες εισόδου της χώρας, ειδικότερα σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό πληθυσμό και τέλος να επαναπροσδιορισθεί λεπτομερώς ο σχεδιασμός διαχείρισης ενδεχόμενου ύποπτου περιστατικού.
Συγκεκριμένα, συστήνεται σε όλους όσοι έχουν προγραμματίσει ή επιθυμούν να επισκεφθούν χώρες της Δ. Αφρικής, όπως Γουινέα, Λιβερία, Σιέρα Λεόνε και Νιγηρία, να αποφύγουν προς το παρόν αυτή τη μετακίνηση, εφόσον δεν συντρέχει πολύ σοβαρός λόγος.
Σε περίπτωση που θεωρηθεί ανέφικτη αυτή η επιλογή, θα πρέπει να λαμβάνονται αυστηρά μέτρα προφύλαξης στη χώρα προορισμού για την αποφυγή μόλυνσης από τον ιό, βάσει των λεπτομερών υποδείξεων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα μέτρα αυτά είναι:
Αποφυγή επαφής με οποιουδήποτε τύπου βιολογικό υλικό (ιστούς , αίμα, σπέρμα, σάλιο κλπ),και μολυσμένα αντικείμενα , προφυλαγμένη σεξουαλική επαφή, αποφυγή κατανάλωσης κρέατος αγρίων ζώων, κλπ.
Ο ιός είναι μολυσματικός μόνο από άτομα που έχουν εμφανίσει ήδη πυρετό, η επώαση διαρκεί από 2 έως 21 μέρες, και μπορεί να μεταδοθεί και από ιστούς νεκρών σωμάτων, όπως και από άγρια ζώα.
Στις πύλες εισόδου της χώρας, ειδικότερα σε αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη χώρα μας με τις προαναφερόμενες ύποπτες χώρες επιδημίας, ειδικά μέτρα προφύλαξης (ενημέρωση, παρακολούθηση, απομόνωση σε περίπτωση εμφάνισης πυρετού κλπ), θα πρέπει να ληφθούν από τα πληρώματα (αεροπλάνων ή πλοίων), στη βάση των λεπτομερών υποδείξεων των εγκυκλίων των Υγειονομικών Αρχών (ΚΕΕΛΠΝΟ, ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΚΕΠΥ).
Σε ό,τι αφορά την ενημέρωση και διαχείριση ύποπτων περιστατικών επιβατών που μπορεί να εισέρχονται με πυρετό ή /και άλλα συμπτώματα στη χώρα έχει καταρτισθεί λεπτομερής σχεδιασμός, για τις οδηγίες ατομικών και συλλογικών μέτρων αποφυγής μετάδοσης του ιού (ΚΕΕΛΠΝΟ), μεταφοράς μέσω ΕΚΑΒ, παρακολούθησης και κλινικής αντιμετώπισης σε Νοσοκομειακές Μονάδες Ειδικών Προδιαγραφών (ΕΚΕΠΥ).
Τέλος, η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας επισημαίνει αναφορικά με το μεταναστευτικό πληθυσμό, ότι για τους μεν ήδη φιλοξενούμενους σε Κέντρα Υποδοχής η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, για τους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα το ποσοστό αφίξεων από τις «ύποπτες» χώρες είναι από απειροελάχιστο έως μηδενικό, εφόσον το ΕΚΕΠΥ έχει καταγράψει μόνο 1 μετανάστη σε 6.500 πρόσφατες αφίξεις. Σε κάθε περίπτωση όμως οι αρμόδιες αρχές υποδοχής (Λιμενικό , Υγειονομικές Μονάδες, Τοπική Αυτοδιοίκηση κλπ), έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω συστηματικών οδηγιών από το ΚΕΕΛΠΝΟ και το Υπουργείο Υγείας.

Δεν φαντάζεστε με πόσους άντρες έχει κoιμηθεί αυτή η γυναίκα!

Η Γκουίνεθ Μοντενέγκρο είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας. Το παρόν της, όμως, είναι εντελώς αδιάφορο σε σχέση με... το παρελθόν της. Διότι πριν φτάσει στο σημερινό σημείο επαγγελματικής καταξίωσης, ήταν συνοδός ανδρών. Ανήκε δηλαδή στη βιομηχανία του σeξ, στην οποία μάλιστα έκανε θραύση, κατά δήλωσή της. Αλλωστε λέει πως έχει κoιμηθεί με 10.091 άντρες! Όλα αυτά σε 15 συναπτά χρόνια καριέρας ως escort girl και μάλιστα υψηλού επιπέδου, καθώς για κάθε σuνεύρεσή της χρέωνε από 500 έως 1000 δολάρια. Τιμή αρκετά τσιμπημένη την οποία μπορούσαν να αντέξουν συγκεκριμένες... τσέπες.


Η ζωή της, εκείνη την περίοδο, όπως γράφει η Daily Mail ήταν γεμάτη από σeξ, αλκοόλ και ναρκωτικά και η βάση της ήταν η Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η Μοντενέγκρο, στα 36 πλέον, έχει αφήσει πίσω την παλιά ζωή της (συγκεκριμένα είπε το μεγάλο ''στοπ'' πριν από τρία χρόνια) ωστόσο τα σημάδια δεν φεύγουν εύκολα. Η ίδια λέει πως μεγάλωσε σε μια άκρως χριστιανική οικογένεια, αλλά σε πολύ μικρή ηλικία υπέστη ομαδικό βιaσμό κάτι που μείωσε αισθητά την αυτοεκτίμησή της. Λίγο αυτό, λίγο η έλλειψη χρημάτων, την οδήγησαν στα 19 της να ξεκινήσει δουλειά ως χορεύτρια σε νάιτ κλαμπ και το ένα έφερε το άλλο, με αποτέλεσμα να φτάσει στον... κόσμο της βιομηχανίας του σeξ.


Για 15 χρόνια είχε συγκεκριμένες επιλογές, τα χρήματα που ζητούσε ήταν πάρα πολλά, αλλά αυτό δεν την δυσκόλεψε να κoιμηθεί με 10.091 άντρες. Κάποια στιγμή, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε, αναγκάστηκε να πει όλη την αλήθεια στους γονείς της, εκείνοι αποδέχθηκαν τις επιλογές της κι εκείνη έβαλε σκοπό της ζωής της να μην μείνει πολύ καιρό στο επάγγελμα. Τελικά τα κατάφερε στα 33 της να γυρίσει την πλάτη στα πολλά λεφτά και να ξεκινήσει κάτι δικό της που δεν θα έχει καμία σχέση με το... σeξ. Η μοναδική σύνδεση με το παρελθόν της είναι το βιβλίο που έγραψε προσφάτως και στο οποίο διηγείται ιστορίες από εκείνες τις θυελλώδεις ημέρες της νιότης της.

Τζένη Χειλουδάκη: Πού κάνει διακοπές; Δες την με σeξι μαγιό στην πισίνα! [photo]

Απασχολεί εδώ και χρόνια τα μέσα, πότε με τις βαρύγδουπες δηλώσεις της, πότε με... την πολυτάραχη ζωή της και πότε με τις ξεχωριστές εμφανίσεις της!

Όσα χρόνια και να έχουν περάσει από τότε που η Τζένη Χειλουδάκη μεσουρανούσε στα εξώφυλλα περιοδικών και στα παράθυρα τηλεοπτικών εκπομπών, συνεχίζει να είναι μοναδική παρόλο που έχει αλλάξει τόσο στην εξωτερική της εμφάνιση, αλλά κυρίως στον τρόπο σκέψης της και στο πώς βλέπει πλέον τον… ψεύτικο κόσμο της showbiz, όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Σήμερα, ζει μακριά από όλους κι από όλα στον πανέμορφο τόπο της, την Κρήτη, ενώ δεν ξεχνά να ενημερώνει τους φίλους της στο facebook για το πώς περνά! Μάλιστα, «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία όπου απολαμβάνει το μπάνιο της σε γνωστό ξενοδοχείο στην Σητεία, φορώντας ένα sεxy ολόσωμο κόκκινο μαγιό!





Πηγή: youweekly.gr

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Σαββιδάκη...

Ο Γιάννης Σαββιδάκης καλεσμένος στο Happy Day μίλησε για... πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Ο τραγουδιστής «έχασε» πριν λίγες μέρες τον πατέρα του. «Έχασα τον πατέρα μου πριν δώδεκα μέρες. Μία πολύ άσχημη στιγμή για μένα. Έφαγα μια κατακεφαλιά! Ήταν άσχημα ο πατέρας μου... Του είχα πει σ" αγαπώ, το ήξερε...

Η οικογένεια είναι δύναμη, σου δίνει κύρος μία ισορροπία, όταν φεύγει κάποιος χάνεις την αλφαδιά και γέρνεις... εγώ χρειάζομαι καιρό...» είπε φανερά συγκινημένος.

Δείτε με δική σας ευθύνη! Η Ρούλα Κορομηλά με μαγιό χωρίς ρετούς! [photo]

Ημέρες διακοπών, χαλάρωσης και θάλασσας απολαμβάνει... η αγαπημένη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά!

Η Ρούλα μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση κάνει τα μπάνια της και πολλές από τις όμορφες στιγμές των διακοπών της, τις μοιράζεται με τους φίλους της στο instagram!

Xθες η Ρούλα έκανε το μπάνιο της στην πισίνα, όταν ξαφνικά ο ουρανός συννέφιασε και άρχισε να βρέχει.





Πηγή: athensmagazine.gr

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Άνδρας χτυπάει τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά του... [video]

Σοκ προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και δείχνει μικρά παιδιά να παρακαλάνε τον πατέρα τους να σταματήσει να χτυπά τη μητέρα τους...

Τα δάκρυα, όμως, των παιδιών του και οι παρακλήσεις δεν τον σταμάτησαν.

Συνέχισε να κλωτσάει τη γυναίκα του στο πρόσωπο, τη κοιλιά και όπου αλλού βρει. Μάλιστα, τη τραβάει από τα μαλλιά και τη σέρνει μέσα στο σπίτι.

Κάποια στιγμή οι γείτονες ήρθαν και κάλεσαν την αστυνομία. Έτσι προσωρινά το δράμα της οικογένειας σταματάει καθώς ο πατέρας συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο:

ΦΡΙΞΑΜΕ! Δείτε την απίστευτα εκκεντρική κόρη της Miranda από το Sex and the City!


Έχουμε συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις των παιδιών των διασήμων...






... και η κόρη της Cynthia Nixon δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση!




Η 18άχρονη Samantha Mozes, η μεγαλύτερη κόρη της Cynthia Nixon, της Μιράντα από το Seχ And The City, εμφανίστηκε με τη μητέρα της σε πρεμιέρα παράστασης στο Broadway φορώντας ένα κοντό σορτς και με βαμμένα μπλε μαλλιά.

Η μικρή Samantha αν και έχει πρωταγωνιστήσει σε μια μικρή μήκους ταινία δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ακολουθήσει την καριέρα της διάσημης μητέρας της!





Μάθε το ζώδιό της μαμάς του για να ξέρεις τι σύντροφος θα είναι...



Και όμως ισχύει...
ΚΡΙΟΣ
Εκείνος (γνήσιος απόγονος της κυρά-Κριαρίνας) ελπίζει ότι εσύ θα πάρεις στο χέρι σου την κατάσταση!



Δεν ζητά θαύματα ούτε στην κουζίνα ούτε στα… υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, όμως κρυφά μέσα του πιστεύει ότι τα προβλήματα θα λύνονται γρήγορα, χωρίς αυτός ν' ασχολείται. Συνηθισμένος από μικρός ν' αντιμετωπίζει τη μητρική επιθετικότητα της μάνας Κριού, υιοθέτησε γι' αυτό το λόγο μια τέλεια μέθοδο επιβίωσης, ώστε να ξεφεύγει με διπλωματία από τα «πυρά» μιας επίσης ενδεχομένης επιθετικής συντρόφου: στο πλευρό του θέλει ωστόσο κατά βάθος μια γυναίκα σαν τη μαμά του! Μπορεί λοιπόν να εναντιωθεί ως νέος Σβαρτζενέγκερ σ' έναν «συμπαγή τοίχο» με εκρήξεις οργής ώστε να τον γκρεμίσει, αδιαφορώντας αν ο «δυναμίτης» που θα χρησιμοποιήσει «σκοτώσει» τον έρωτά του ή ακόμα και τον ίδιο! Τη στιγμή λοιπόν που ξεσπούν τα νεύρα του, δεν μπορείς να τον ηρεμήσεις μιλώντας για τις υπευθυνότητες του. Ακόμα και αν το σπίτι… πλημμυρίσει δεν μπορείς να τον επιπλήξεις ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το moto ότι η γυναίκα «σωπαίνει, αρέσει και προσέχει το σπίτι» είναι το μυστικό του όνειρο, που έρχεται στην επιφάνεια, κάθε φορά που η οικιακή ειρήνη ταράσσεται από μικρές ή μεγάλες τραγωδίες.

Στον έρωτα: Δεν εκδηλώνει τα αισθήματα του και αρκετά συχνά δεν ξέρει καν να τα προβάλλει.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Λιονταρίνα αυταρχική, μια Τοξότης ενθουσιώδης. Μια Υδροχόος ανεξάρτητη.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι το κλασικό παιδί της μαμάς, συνηθισμένο σε υψηλά επίπεδα γυναικείας δραστηριότητας στο σπίτι. Έχει καλομάθει σε γευματάκια νόστιμα, σε κοστούμια ή πουκάμισα φρεσκοπλυμένα, σε σπίτι πεντακάθαρο και τακτοποιημένο, σε μπάνιο αστραφτερό σαν καθρέφτη. Σαφώς, αυτός δεν κουνάει ούτε το μικρό δακτυλάκι του, γιατί όλα αυτά τα θαύματα πραγματοποιούνται από το «υποταγμένο θηλυκό». Στην περίπτωση που η «επάγγελμα γυναίκα» τα πάρει στο κρανίο, τότε ο κύριος «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» απαντά με μια παιδική ακαταστασία ή μ' ένα αθώο βανδαλισμό, ανάλογα με το χαρακτήρα του. Αφήνει στο πέρασμα του τρίχες στο νεροχύτη, λακκούβες με σαπουνάδες μπροστά από την μπανιέρα, παπούτσια, βρόμικα πανιά και ξε-ζευγαρωμένες κάλτσες, κάνοντας ακόμα και μια αγία-γαϊδάρα να χάσει την υπομονή της! Και το κερασάκι στην τούρτα; έχει το θράσος να φωνάξει πως «κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με αυτό το αχούρι»! Να ξεσπάσει όλο επιθετικότητα αν από το ψυγείο λείπει το γάλα, να κάνει τον προσβεβλημένο αν στα βιβλία του υπάρχει σκόνη και κάτω από το τραπέζι ψίχουλα.

Περίμενε κάποια στιγμή ΚΑΙ τη μοιραία φράση «η μητέρα μου έκανε αυτό ή εκείνο καλύτερα από εσένα» ή «πόσο ωραία ήταν η ζεστή σούπα ή η ρώσικη σαλάτα ή η τούρτα της γιαγιάς από τη μαμά ΜΟΥ!».

Στον έρωτα: Δεν κρύβει τα αισθήματα του, αλλά είναι συνεχώς «πεινασμένος» για φανερές εκδηλώσεις της στοργής σου.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Ταύρος εξαιρετική μαγείρισσα (τουλάχιστον η Αργυρώ), μια Καρκίνος μητρική, μια Λιονταρίνα ανεκτική, μια Αιγόκερως δραστήρια.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Του αρέσει να έχει δίπλα του μια σύντροφο ζωηρή, (χαζό)χαρούμενη, εύθυμη, με χιούμορ και πάντοτε σε κίνηση -φυσική και πνευματική. Θέλει να νιώθει συνεχώς ξελογιασμένος, χαϊδεμένος, χαρούμενος. Όταν είσαι κακόκεφη, δεν έχεις διάθεση να κάνεις το ζωηρό παιδί ή να λες ανοησίες, τότε εκείνος κάνει τον κλόουν, σε κοροϊδεύει και κάνει γκριμάτσες για να σου αποσπάσει ένα χαμόγελο. Προκαλεί σύγχυση και ανακατωσούρες, δεν έχει ωράρια, δεν ξέρει πού να βάλει τα πράγματά του και τρελαίνεται αν το σπίτι ΔΕΝ είναι κέντρο διερχομένων: μακρινά ξαδέρφια, γείτονες, συνάδελφοι από τη δουλειά, φίλοι των φίλων. Όλα γύρω του πρέπει να έχουν ένα γρήγορο ρυθμό, γι' αυτό χάνει την υπομονή του αν κάνεις πολλή ώρα να ντυθείς, αν κάθεσαι ώρες για να καλλωπίζεσαι απέναντι στον καθρέφτη. Ευχαρίστως γίνεται μάγειρας , κάνει… γυμναστικές επιδείξεις με την ηλεκτρική σκούπα ή φρεσκάρει τους τοίχους μ' ένα βρεγμένο πανί.

Έχει ένα μεγάλο προτέρημα: σ' αφήνει να πηγαινοέρχεσαι χωρίς να ζηλεύει ή να υποπτεύεται ότι στην ατζέντα σου έχεις σημειωμένα ραντεβού. Δεν είναι λίγο αυτό… ειδικά όταν ΕΧΕΙΣ (ξέρεις εσύ)…

Στον έρωτα: Δεν είναι πλασμένος είναι για χάδια ή συναισθηματικές περιπτύξεις, αλλά για ατέλειωτες συζητήσεις και έντονες πνευματικές… συνεργασίες ακόμα και την ώρα του έρωτα, όπου, αντί για οργασμό, μπορεί να σου προκύψει… διάλεξη!

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Κριός πάντα σε κίνηση, μια Ζυγός με χιλιάδες φίλους, μια Τοξότης έτοιμη για ταξίδια, μια Υδροχόος… διαφορετική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα top του γιού της μαμάς-κλώσας βρίσκεται καμαρωτός-καμαρωτός ο «νεοσσός της» στην πρώτη θέση.Εννοείται ότι από το ξεκίνημα της σχέσης σας, περιμένει να είναι τον φροντίζεις προσεκτικά, να τον «ταχταρίζεις» και να τον νταντεύεις καθημερινά -φυσικά και ψυχικά- ακριβώς όπως έκανε ή συνεχίζει να κάνει η γλυκιά και τρυφερή μανούλα του. Είναι μη… αποδοτικός στα πρακτικά ζητήματα και ανίκανος να κατανοήσει τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η τυπική γυναίκα «του γιου της μαμάς» (εσύ δηλαδή).Γίνεται φανερό από την πρώτη στιγμή της συμβίωσης ότι δεν περιμένει κάτι λιγότερο από τη σύντροφο του και στο δικό σας σπίτι, όπου ενίοτε παριστάνει το ανυπεράσπιστο (από εσένα, την «κακούργα») θύμα, ενώ έξω, στη δουλειά του, τους έχει όλους «του χεριού του». Από εσένα θα ζητήσει να του κάνεις πιο εύκολη τη ζωή φροντίζοντας τον ή ικανοποιώντας τις επιθυμίες του, χωρίς όμως να του κάνεις τη μαμά, γιατί είναι ξεκάθαρο πως είναι σε μάχη με την «υπόγεια» δύναμη της γυναίκας-μητέρας.

Στον έρωτα: Ξέρει τι είναι η γλυκύτητα και η τρυφερότητα και τα προσφέρει χωρίς να τσιγκουνεύεται.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Ταύρος που του προσφέρει σιγουριά, μια Λέων διατεθειμένη να τον υιοθετήσει, μια Παρθένος έτοιμη να τον φροντίσει, μια Ιχθύες ευαίσθητη και περιποιητική.

ΛΕΩΝ
Τα βλέπει όλα με μεγαλοπρέπεια, ακόμα και τη σύντροφο του και γι' αυτό δεν μπορεί να δείχνει δειλία, αβεβαιότητα ή συμπεριφορές σεμνές και ταπεινές. Στα must της καθημερινότητας; Ποτέ μα ποτέ ρόλεϊ στο κεφάλι ή ρόμπες κλαρωτές από το κινέζικο της γειτονιάς ή μαλλιά αχτένιστα. Του αρέσει φυσικά η μαγείρισσα, η νοικοκυρά, η δουλάρα με το συμπάθιο. Αρκεί να μην είναι παρών όταν η δούλα (ναι, εσύ) ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού ή με το πλύσιμο, εκτός και αν έχεις την ικανότητα όλα αυτά να τα κάνεις με τη σιγουριά μιας lady που μόλις (να, πριν από δέκα λεπτά) απέλυσε το υπηρετικό προσωπικό της.

Στα θετικά του; Δεν έχει πρόβλημα αν ξοδεύεις πολλά για το σπίτι ή για τον εαυτό σου και δεν νοιάζεται να κάνεις οικονομία στο φαγητό ή τις διακοπές σας.

Σε προτιμά δυνατή, σίγουρη ή ικανή να τον βγάζεις ασπροπρόσωπο στο σπίτι και έξω απ' αυτό, γι' αυτό απαιτεί από εσένα να ντύνεσαι κομψά και να έχεις ένα σαλόνι στα όρια της μεγαλοπρέπειας των… Βερσαλλιών για να δέχεστε τους φίλους σας.

Σε αφήνει ελεύθερη στην προετοιμασία των γευμάτων αλλά και κάθε είδους… διασκέδασης.

Αν ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν είναι στο ύψος των απαιτήσεων του, (καταραμένη κρίση) θα πρέπει εσύ η ίδια να κάνεις το παν για να δημιουργήσεις μια απατηλή εμφάνιση πλούτου και αφθονίας (εδώ σε θέλω μάγκα μου). Σε αφήνει ν' αναλάβεις το ρόλο του ηγέτη, συχνά όμως μόνο για την ευχαρίστηση να τον… αντικαταστήσεις προσωρινά.

Στον έρωτα: Είναι γεμάτος από ορμές ενθουσιασμού και φλογερό ταμπεραμέντο, που δύσκολα το ισοπεδώνεις για… ποταπά πάθη.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Κριός πολυπράγμων, μια Δίδυμος μπριλάντι, μια Λιονταρίνα μεγαλοπρεπής, μια Αιγόκερως δεσποτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Του αρέσει να σε βλέπει και να σε φαντάζεται πονηρή και γαλιάντρα (στην περίπτωση που δεν είσαι τίποτε από αυτά) ωστόσο αρκείται σε μια υπάκουη, εξυπηρετική και «έτοιμη να θυσιαστεί», που να έχει ανάγκη τις συμβουλές του! Α, και το λογαριασμό του στην τράπεζα. Δεν έχει γνώμη πάνω σης γυναίκες ή του φαίνεται φυσικό ότι εσύ ζεις στη σκιά του και απλά του κάνεις την υπηρέτρια. Δεν βλέπει με καλό μάτι δραστηριότητες που θα σε κρατούν έξω από τους τοίχους της οικίας και θα σε υποχρεώνουν να παραμελείς τις ιερές υπηρεσίες στο σπίτι, εκτός αν είναι δουλειά λίγων ωρών (κάτι σε part time είναι οκ) και χρειάζεται για να ενισχυθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Χαίρεται όταν σε βλέπει να βουρτσίζεις, να λουστράρεις, να καθαρίζεις κάθε χιλιοστό του σπιτιού (τέτοιος σαδισμός). Αυτή εξάλλου είναι η εικόνα της μαμάς που έχει φάει στη μάπα από την τρυφερή του ηλικία. Συχνά-πυκνά δίνει την εντύπωση ότι αυτός είναι μανιακός (άντε καλέ!) με την καθαριότητα και την τάξη: για παράδειγμα, ο τύπος που δεν βγαίνει από το λουτρό αν πρώτα δεν καθαρίσει ό, τι έχει λερώσει στο πέρασμα του. Ενίοτε όμως προκύπτει και το αντίθετο «πακετάκι»: να απαιτεί την τάξη χωρίς να είναι σε θέση να το κάνει, αντιθέτως, να έχει την ικανότητα να προκαλεί το χάος.


Ο πρώτος τύπος είναι καλύτερος από τον δεύτερο, γιατί συμβάλλει τουλάχιστον στη δημιουργία και τη διατήρηση όσων απαιτεί.

Στον έρωτα: Ανησυχεί περισσότερο για τις πρακτικές εμφανίσεις της σχέσης, γι' αυτό δεν ακούει την καρδιά και δεν αφήνεται εύκολα σε συναισθηματισμούς και συγκινήσεις. Κλαίει μόνο με εκπομπές τύπου «έχεις πακέτο», ειδικά όταν το παιδί ξαναβρίσκει την ξενιτεμένη μητέρα.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Παρθένος σεμνή, μια Ιχθύες υπάκουη, μια Ζυγός με εκτίμηση στον εαυτό της.

ΖΥΓΟΣ
Γι' αυτόν ο παράγοντας της αισθητικής είναι πάντα στην πρώτη θέση. Είναι ραφινάτος και του αρέσει να περιβάλλεται από όμορφα πράγματα -δεν ανέχεται την ακαλαισθησία, ιδιαίτερα όταν αυτή προέρχεται από την πλευρά της συντρόφου του (μαντέψτε για ποιάν χτυπάει η καμπάνα). Ξέρει να επιλέγει με ενστικτώδη σιγουριά τη σωστή κορνίζα ή τo μέρος του σπιτιού που θα μπει το κάδρο (της μανούλας). Επιδεικνύει μια εμμονή στην απονομή της δικαιοσύνης, που μπορεί να τον κάνει να φανεί παρανοϊκός. Ως γνωστός «αναποφάσιστος», χάνεται κυριολεκτικά. Δεν ξέρει να διαλέγει ανάμεσα σε πολλά όπως, για παράδειγμα, στα ηλεκτρικά είδη, αλλά επιμένει να απορρίψει μια συσκευή που γι' αυτόν δεν είναι αρκετά «σικ» ή ένα εξάρτημα που του χάλα την αισθητική του. Στο σπίτι δεν έχει την απαίτηση τα πάντα να λάμπουν και να αστράφτουν, αλλά να είναι τακτοποιημένα με γούστο. Η έλλειψη καθαριότητας ας υπάρχει (στοίβα η σκόνη κάτω από τα χαλιά), αρκεί να μην φαίνεται. Η τάξη μπορεί ν' απουσιάζει, αρκεί να μην γίνεται αντιληπτή από τις «κεραίες» του: δηλαδή στα ράφια της ντουλάπας, στην αποθήκη που δεν πάει ποτέ ή στα συρτάρια σου που ΔΕΝ ψάχνει.

Δεν δέχεται την ακαταστασία και την ανεπαρκή καθαριότητα όχι στην ουσία, αλλά στην όψη. Ένα άλλο καλό που έχει; Ό,τι θελήσεις ή ό,τι ζητήσεις, το παίρνει στα σοβαρά δείχνοντας σου πάντα μεγάλο σεβασμό.

Στον έρωτα: Αντιμετωπίζει την έλλειψη της συνεργασίας ή της τρυφερότητας με την εκτίμηση και τη δικαιοσύνη. Είναι ευαίσθητος περισσότερο σε ερεθίσματα αισθητικά παρά σαρκικά.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Δίδυμος ευαίσθητη στο ωραίο, μια Λιονταρίνα με σίγουρο γούστο, μια Ζυγός εξίσου ραφινάτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Άνδρας πολύπλοκος και ολίγον τι «στριμμένος», απαιτεί από τη σύντροφο του μια ακτινοβολία σίγουρης μαγνητικής γοητείας, ενός sex appeal πάντοτε σε εγρήγορση που να τον βασανίζει και να τον ιντριγκάρει. Γι' αυτό σου υποβάλλει χίλιους δυο τρόπους, ώστε να του κρατάς ζωντανή την φλογερή επιθυμία του: να γυρίζεις στο σπίτι μισόγυμνη, να σκορπάς στο πέρασμά σου από τα δωμάτια σύννεφα μυρωδιάς από το άρωμα που σου χάρισε, να του αφήνεις παντού ερωτικά μηνύματα. Στα «σκληρά», θα σου ζητήσει να γυρίζει «πονηρά» video και να βγάζει φωτογραφίες, την ώρα που εσύ θα … καθαρίζεις την μπανιέρα σαν παλλακίδα, φορώντας μόνο το τσιμπιδάκι των μαλλιών σου.

Περίεργος σε ό,τι σε αφορά, θέλει και επιμένει να γνωρίζει τα όνειρα και τις φαντασιώσεις σου. Από τη στιγμή που θα σε γνωρίσει θα φροντίσει να πληροφορηθεί από σένα για τις προηγούμενες σχέσεις σου. Στη συνέχεια, μην εκπλαγείς όταν -δήθεν «ακαδημαϊκά»- θα σε ρωτήσει με ποιον κοινό φίλο θα περνούσες μια νύχτα αν σου έκανε την πρόταση.

Γνωρίζει χίλιους τρόπους για να σε «ξεσκεπάσει» -κυριολεκτικά και μεταφορικά», ενώ εσύ, δυστυχώς, δεν μπορείς να τον διαβάσεις «σαν ανοικτό βιβλίο», καθώς σε αφήνει να δεις μόνο τις σελίδες που εκείνος σου επιτρέπει.

Εκδικητικούλης, από τη στιγμή που θα τον επιπλήξεις, θα σε κάνει να το πληρώσεις με τόκο. Μπορείς να… σωθείς μόνο αν είσαι πιο αινιγματική, «ιντριγκαδόρα» και «διαβολική» απ' αυτόν.

Στον έρωτα: Εμφανίζεται hot, αλλά με αυτοσυγκράτηση, ξέρει να «κοντρολάρεται» και είναι υπολογιστής. Περιμένοντας ότι μπορεί να απατηθεί, δύσκολα εκχωρεί όλη την εμπιστοσύνη του.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Δίδυμος αήττητη στο παιχνίδι «ποντικός-γάτος», μια Καρκίνος μυστηριώδης, μια Σκορπιός ιδανική για τις… δαγκάνες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η πρώτη και η σημαντικότερη προτεραιότητά του είναι να σου αφαιρέσει τα «γυναικεία» όπλα σου όταν θα σ' έχει επιλέξει και να σε εξοπλίσει εκείνος με επιθετικότητα, αυταρχικότητα και μαχητικότητα. Όχι χαμηλά χτυπήματα και πισώπλατες –γυναικείες- μαχαιριές. Η μάχη πρέπει να είναι αντρίκια, straight, ποιοτική και χωρίς φόβο: στο δικό του παιχνίδι κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Στο σπίτι δεν προσέχει τις λεπτομέρειες όσον αφορά στην αισθητική και τα περίσσια «στολίδια»: του αρκεί να τρώει σαν βασιλιάς και να βρίσκει το δρόμο για το κρεβάτι ή το ντιβάνι χωρίς να συναντάει εμπόδια. Μένει κατάπληκτος όταν δεν μετακινείς συχνά τα έπιπλα ή δεν κάνεις μερεμέτια, δεν ρίχνεις –ας πούμε-κάποιο χώρισμα ανάμεσα στα δωμάτια . Είναι συνηθισμένος από μικρός να βλέπει στο σπίτι ένα πήγαινε-έλα εργατών και τεχνικών και να ζει με… μπάζα. Την πρώτη φορά που θα δει το ψυγείο απελπιστικά άδειο ή το μεγάλο μπουκάλι του αφρόλουτρου κενό, θα σου πει με λίγα λόγια ότι θα του άρεσε να κάνεις ψώνια, όπως θα έκανες αν έπρεπε να ψωνίσεις για ένα λόχο -η μαμά του έτσι έκανε. Κατά τ' άλλα είναι ανεκτικός και επιεικής στις εξόδους σου ή στις αργοπορίες σου, αφού έχει τυφλή εμπιστοσύνη στην τιμιότητα σου.

Στον έρωτα: Το ερωτικό πάθος όχι ιδιαίτερα έντονο, αλλά είναι ήπιος και πάντοτε πρόθυμος. Άγαρμπος όταν του ζητήσεις να δείξει τη στοργή και την τρυφερότητά του.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια δυναμική Κριός, μια Λιονταρίνα δυνατή και αποφασιστική, μια Υδροχόος που δεν το βάζει στα πόδια εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στη σχολή της απαιτητικής και αυστηρής μανούλας του έμαθε στρατιωτική πειθαρχία και οικογενειακή ευταξία με όλο το μεγαλείο της λογικής και του αυτοελέγχου. Περιμένει κατά συνέπεια από τη σύντροφο του ακρίβεια, αυστηρότητα, ισορροπία και ρεαλισμό σε όλα τα θέματα και τις καταστάσεις. Στο σπίτι επιθυμεί τάξη, καθαριότητα και οργάνωση. Μια προσεκτική διαχείριση των χρημάτων είναι αναγκαία αφού μόνον έτσι εδραιώνεται η εκτίμηση του για τη σύντροφο του. Ακόμα η εγκράτεια στα αισθήματα -όπως και στο χρήμα- είναι αναγκαία για να λάβεις τα εύσημα της εκτίμησης του. Αν έχεις αυτά τα προσόντα και είσαι αυτάρκης και ώριμη, σίγουρη και γαλήνια, πιστή και σταθερή, αν δεν εμφανίζεις στο χαρακτήρα σου και στη συμπεριφορά σου τάσεις τυπικά γυναικείες (πολλά «αν»… ουφ), τότε, μπορείς να πάρεις ολοκληρωτικά την κατάσταση στα χέρια σου, στο σπίτι ή έξω απ' αυτό. Αυτός δεν θα σ' εμποδίσει και δεν θα παρέμβει στα καθήκοντά σου. Απεναντίας, κάθε φορά που θα 'ναι αναγκαίο θα σε βοηθάει. Δεν είναι το παιδί της μαμάς: αυτή δεν τον χάιδεψε ποτέ. Ενδεχομένως, είναι μάλλον… το παιδί του μπαμπά.

Στον έρωτα: Γεμάτος συντηρητισμό και ανίκανος να προσφέρει μικρές αλλά «πικάντικες» περιποιήσεις, δείχνει τη στοργή του με σύνεση και μόνο όταν έχει τη σιγουριά ότι θα υπάρξει ανταπόδοση.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Παρθένος που δεν είναι… κουκουβάγια, μια Ζυγός ισορροπημένη, μια Υδροχόος υπεύθυνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Από την πρώτη κιόλας γνωριμία θα διαπιστώσεις ότι ο αγαπημένος σου δεν έχει κανονικούς ρυθμούς ούτε σταθερές συνήθειες και κάνει τα πάντα με το δικό του τρόπο, αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι άλλοι.Για παράδειγμα, η Κυριακή γι' αυτόν είναι μια μέρα σαν τις άλλες, γι' αυτό προτιμά να καλεί τους φίλους την Τετάρτη ή προτείνει κάποιο «week-end» έξω από την πόλη, στην αρχή της εβδομάδας και όχι στο τέλος. Καθώς δεν έχει την τάση να είναι το «παιδί της μαμάς», δεν περιμένει από εσένα να είσαι καλή μαγείρισσα και να έχεις το σπίτι σε τάξη, αλλά απαιτεί να είσαι μια γυναίκα που ασχολείται με τα κοινωνικά, να παίρνεις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, να είσαι λίγο καλλιτέχνης ή λίγο επιστήμονας,(λίγο απ’ όλα δηλαδή) έτοιμη να επιδείξεις καινούργιες απρόβλεπτες διαστάσεις, αρκεί να μην είναι… μπανάλ και σπιτικιές. Δεν εκτιμά τόσο ένα πιάτο καλά μαγειρεμένο από τα χεράκια σου, όσο το να κάνεις τα ψώνια σ' ένα βιολογικό μαγαζί. Δεν θέλει το κρεβάτι στρωμένο στη «τρίχα» και ατσαλάκωτο, αλλά το σπίτι γεμάτο από φίλους. Δεν θα σου δώσει την πιστωτική του κάρτα για το παρκέ, αλλά για ένα εξεζητημένο gadget ή για κάποιο accessoire του home cinema. Σέβεται τους χώρους σου και την ελευθερία σου και περιμένει από εσένα να κάνεις το ίδιο.

Στον έρωτα: Ενδιαφέρεται περισσότερο για μια σχέση με ελευθερία πνευματική και φυσική, και οριοθετεί τη σχέση με ανεξάρτητο και ισότιμο τρόπο.

Η ιδανική του γυναίκα: Μια Κριός τολμηρή, μια Δίδυμος έξυπνη, μια Παρθένος έτοιμη για διάλογο, μια Τοξότης έτοιμη για περιπέτεια, μια Υδροχόος αντικομφορμίστρια .

ΙΧΘΕΙΣ
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα παιδί της μαμάς, εξαιτίας της συμβιωτικής σχέσης και της πλήρους ένωσης με τη μητέρα, που εμποδίζει και τους δύο να κόψουν τον ομφάλιο λώρο που τους κρατά ενωμένους. Θέλει να τον περιποιούνται στην ψυχή όπως και στο σώμα, να του παραστέκονται με στοργή σε κάθε δυσκολία, να τον «σώζουν» με ερωτική επιμέλεια από κάθε ενοχλητική υποχρέωση, να τον χαϊδεύουν σαν ένα κουτάβι που έχει ανάγκη από στοργή και προστασία. Επιδιώκει εξάλλου να είναι ένα δικό σου «συμπλήρωμα» και επιθυμεί να κάνετε τα πάντα μαζί: μαγείρεμα, συμμάζεμα, να φροντίζετε τα λουλούδια, να κάνετε ντους μαζί, τα ψώνια ή το πλύσιμο των ρούχων. Σε θέλει πολύ θηλυκή, γλυκιά ή συμβιβαστική και ταυτόχρονα πολύ δυνατή για να τον ενθαρρύνεις, να του συγχωρείς τις αδυναμίες του και να ξεχνάς τις ανάγκες σου για να κάνεις… χώρο στις δικές του. Είναι ένα αιώνιο παιδί ανίκανο να μεγαλώσει, λίγο εγωιστής και ίσως εγωκεντρικός. Δεν ανταποδίδει τις φροντίδες που έχει δεχτεί αν δεν φέρεις «αποδεικτικά στοιχεία» ότι τις έχεις ανάγκη. Έτσι η δουλειά ή άλλες οικογενειακές υποχρεώσεις από το «μητρικό» σπίτι τον κάνουν να τρέχει στο γραφείο ή μακριά σου. Δεν είναι τρυφερός όταν εσύ το έχεις ανάγκη: από τη στιγμή που θα «ψυλλιαστεί» ότι «κρέμεσαι» από μια γλυκιά λέξη του ή μια στοργική χειρονομία, κάνει τον αφηρημένο ή τον «συγγνώμη δεν το κατάλαβα». Αισχρότατος! (Αλλά σ’ αρέσει! Έτσι;)

Στον έρωτα: τρυφερός και γλυκός σαν… μπαρμπουνάκι (μόνο στην επιφάνεια), μπορεί να μεταμορφωθεί σ' έναν καρχαρία αχόρταγο για ικανοποίηση και ηδονή, που… ξεχνά να ανταποδώσει.

Ο πελάτης είπε «πονάω», συνέχισε να τον χτυπάει κι αυτός τη σκότωσε

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η στυγερή δολοφονία της 34χρονης ιερόδουλης από τη Βουλγαρία, τον περασμένο Ιανουάριο στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας Εσπρέσο.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 28χρονος δράστης και το θύμα επιδίδονταν σε άγρια σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στο διαμέρισμα που διατηρούσε η ιερόδουλη στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να υποδέχεται τους πελάτες της.

Κάποια στιγμή, αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δράστης δεν άντεξε τον πόνο και της ζήτησε να σταματήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε ότι ο Ουκρανός το εννοούσε και συνέχισε να τον χτυπάει. Ο νεαρός τότε της επιτέθηκε και με οργή την κάρφωσε πολλές φορές στο λαιμό με μαχαίρι.

Η δολοφονία εξιχνιάστηκε οκτώ μήνες μετά, όταν ο 48χρονος Έλληνας φίλος του Ουκρανού, στον οποίο είχε ομολογήσει εξαρχής το έγκλημά του, αποκάλυψε όσα ήξερε στους αστυνομικούς, όταν οι τελευταίοι έφτασαν στην πόρτα του και του έκαναν τις «σωστές» ερωτήσεις.

Σε βάρος του 28χρονου εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης με βάση το οποίο συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη θα βρεθεί και ο 48χρονος, ο οποίος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε σε λίμνη αίματος ο σύζυγός της, με τον οποίο διέμεναν στο διαμέρισμα.

Τι άλλο θα δούμε;;;; Καλάζνικοφ σε telemarketing..[video]




Τα πιο σοβαρά πράγματα λέγονται στην πλάκα

Στα άδυτα ενός εργοστασίου με κούκλες του σεχ....[photos]



Μια απόκοσμη σειρά made in USA
Μοιάζει με στοιχειωμένο, ανατριχιαστικό σκηνικό για ταινίες τρόμου.


Κι όμως τα αντικείμενα που κατασκευάζονται σε αυτό το εργοστάσιο στην Κίνα είναι προορισμένα να παρέχουν απόλαυση και μόνο, για μοναχικούς και όχι μόνο εραστές.

Η απόκοσμη αυτή σειρά με κούκλες του σεξ από σιλικόνη, στο μέγεθος κανονικής γυναίκας, που απεικονίζονται στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου Abyss Creations που εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, αποτέλεσε έμπνευση για τον φωτογράφο Zackary Canepari, ο οποίος δημιούργησε τη σειρά «Love Machines».







Κάθε μια από τις κούκλες κοστίζει περί τα 7.000 δολάρια και προσαρμόζονται ανάλογα με τις φαντασιώσεις των πελατών.















Κορίνα: Χαμός με την φοιτήτρια από την Λαμία που πρωταγωνιστεί σε ρoζ βίντεο...

Τι δείχνει όμως αυτό το βίντεο;
Τρεις (τόσοι τουλάχιστον φαίνονται στο βίντεο) φοιτητές, σε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο της Λαμίας, έχουν «καλεσμένη» μια φοιτήτρια, την εν λόγω Κορίνα (με το όνομα αυτό έχει ανέβει το βίντεο από τους "δημιουργούς" του) Από το πρώτο δευτερόλεπτο του βίντεο, οι εικόνες είναι με…περιπτύξεις.

Και συνεχίζει μόνο με περιπτύξεις!!!

Ένα βίντεο που όλοι οι φοιτητές από ότι καταλάβαμε γνωρίζουν αλλά περιέργως θέλουν να το κάνουν διάσημο, μιας και μας το έστειλαν.

Μάλιστα κάποιοι συμπληρώνουν πως η συγκεκριμένη φοιτήτρια δεν «χορταίνει».

Εμείς απλά θα διασκεδάσουμε την κατάσταση, συμπεράνοντας ότι οι φοιτητές στη Λαμία…περνάνε, πολύ μα πάρα πολύ καλά.

Τώρα όσον αφορά τους «συντηρητικούρες», αφήστε τα παιδιά να διασκεδάσουν ελεύθερα! Για όσους πάλι "διψάνε" να δουν το βίντεο, δεν έχουν παρά να γράψουν Κορίνα, φοιτήτρια, Λαμία στο Google...

Πηγή

Μαίρη Συνατσάκη: Δείτε πως είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ... [photo]

Παρά τις φήμες που την θέλουν ζευγαρωμένη η ίδια δηλώνει μόνη!

“Ανέβασε” μια photo χωρίς μακιγιάζ και μπορούμε να πούμε ότι είναι εξίσου όμορφη.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι από τα κορίτσια που δεν έχουν κόμπλεξ.





Πηγή: youweekly.gr

Όταν τα φώτα σβήνουν: Δείτε τη Μαίρη Σκόρδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί! [photo]

Πριν πολλά χρόνια μια ξανθιά μοιραία γυναίκα είχε ταράξει τα νερά της Showbiz...
Κράτησε αρκετό καιρό αυτή η "κολόνια",όπου πήγαινε οι άντρες έμεναν με το στόμα ανοιχτό!

Σήμερα όμως κατάλαβα πως όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας κάτι δε πάει καλά.

Όπως πήγαινα λοιπόν για ψώνια ακούω μια φωνή που κάτι μου θύμιζε...

Γυρίζω και τι να δω...;

Η Μαιρούλα,το Μαιράκι!

Μου πήρε κάποια δευτερόλεπτα για να συνειδητοποιήσω ότι ήταν αυτή,γιατί η λάμψη της έχει πάει περίπατο όπως και οι παλιές καλές εποχές!

Μαζί της ο σύντροφός της,τουλάχιστον 10 χρόνια μικρότερός της ο οποίος κρατούσε στην αγκαλιά του ένα μικρό σκυλάκι!

Να δείτε και μόνοι σας:




Αυτό όμως που με συγκλόνισε ήταν η ενδυματολογική άποψη της μοιραίας γυναίκας που μεταμόρφωσε το πατούμενο σε καλοκαιρινή παντόφλα!

Αχ...Που είναι οι κάμερες να δείξουν στα κοριτσάκια που τις προσκυνάνε και τις αντιγράφουν ότι όλα είναι όσο είναι ανοιχτά τα φώτα!

Όταν αυτά σβήνουν η κατάσταση είναι ΚΛΑΜΑ!

Με αυτές τις κινήσεις θα κάνετε απίστευτη οικονομία στη βενζίνη

Έχετε παρατηρήσει όταν ταξιδεύετε στα εθνικά οδικά δίκτυα μια σημαντική μείωση στον αριθμό των οδηγών που «πλακώνουν» το γκάζι;

Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι και ο οικονομικός.

Όσοι δεν υπακούουν στις αρχές του ecο-driving καταλήγουν να πληρώνουν περισσότερα.

Φροντίστε να αλλάζετε ταχύτητες ώστε ο κινητήρας να λειτουργεί στις 2000-2500 χιλιάδες στροφές. Για τα πετρελαιοκίνητα συνιστάται λειτουργία στις 1500-2000 στροφές.

Να αποφεύγετε τις απότομες επιταχύνσεις και επιβραδύνσεις οι οποίες αυξάνουν στιγμιαία την κατανάλωση ακόμη και κατά 25%. Η στρωτή οδήγηση σας εξασφαλίζει χρήμα.

Να αποφεύγετε τα απότομα φρεναρίσματα και να σταματάτε το όχημα όσο το δυνατόν ομαλότερα.

Να σβήνετε τον κινητήρα όταν οι στάσεις υπερβαίνουν το ένα λεπτό. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το γκάζι όταν ανάβετε τον κινητήρα. (στα αυτοκίνητα παλαιάς τεχνολογίας που είναι απαραίτητο να πατάτε το γκάζι για να πάρει μπρος το όχημα, είναι προφανές ότι δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά)

Οδήγηση με ξεφούσκωτα λάστιχα αυξάνει την κατανάλωση (το ΚΑΠΕ υπολογίζει ότι για 0,3 bar λιγότερα, η κατανάλωση αυξάνεται κατά 3%. Επίσης δεν χρησιμοποιούμε φαρδύτερα λάστιχα. Τι ζητάμε λοιπόν; Να κάνετε τακτικούς ελέγχους στα ελαστικά. Μια καλή ιδέα είναι να το συνδυάζετε με τον ανεφοδιασμό.

Όσο μεγαλύτερο βάρος έχει το όχημα, τόσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση καυσίμου. Να κάνετε τον κόπο να τοποθετείτε την μπαγαζιέρα στην αποθήκη όταν δεν την χρειάζεστε. Επίσης, δεν είναι απαραίτητο να είναι γεμάτο το πορτ-μπαγκάζ με τα μπρατσάκια και την ομπρέλα της θάλασσας ακόμη και την Δεκέμβριο μήνα. «Οδηγώντας με αποσκευές στην οροφή και με ταχύτητα 120 χλμ/ώρα, η κατανάλωση αυξάνεται έως 39%» σημειώνει το ΚΑΠΕ.

Προτιμήστε το όχημα που καταναλώνει τη λιγότερη βενζίνη για τις μετακινήσεις σας μέσα στην πόλη. Το τζιπ, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στις εκδρομές όπου η διαφορά στην κατανάλωση δεν γίνεται τόσο αισθητή.

Αν έχετε GPS χρησιμοποιείστε το. Ο κατάλληλος σχεδιασμός της διαδρομής που ακολουθείτε σε καθημερινή βάση θα σας γλιτώσει από καύσιμα. Σχεδιασμός σημαίνει ότι επιλέγετε τη συντομότερη διαδρομή ή αυτήν που σας κρατά μακριά από το μποτιλιάρισμα.

Προτείνεται να παρακολουθείτε τον δείκτη της στιγμιαίας κατανάλωσηςκαυσίμου εφόσον το αυτοκίνητό σας διαθέτει τέτοιο εξοπλισμό. Θα σας βοηθήσει να συγκρατηθείτε ειδικά τώρα που η τιμή της αμόλυβδης παραμένει πάνω από τα 1,7 ευρώ ανά λίτρο.

Και λίγο συνετή χρήση του κλιματισμού δεν βλάπτει.

Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, τουλάχιστον ρυθμίστε τη θερμοκρασία πάνω από τους 25 βαθμούς.

Δήμητρα Ματσούκα: Η νέα καuτή της εμφάνιση με μαγιό που αναστατώνει! [photo]

Στο όμορφο νησί των Σποράδων, τη Σκιάθο ξεκουράζεται η Δήμητρα Ματσούκα. Η ωραιότερη ίσως, Ελληνίδα ηθοποιός «κλέβει» πάντα την παράσταση, γιατί εκτός από... το πηγαίο ταλέντο της, είναι κούκλα κι έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της εγχώριας showbiz.

O φωτογραφικός φακός του YOU την απαθανάτισε με πράσινο σμαραγδί μπικίνι να κάνει το μπάνιο της, αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό με το άψογο κορμί της!



Ζώδια και φιλία! Τι ζητούν τα άλλα ζώδια από σένα στη φιλία;

Αν μας ρωτούσε κάποιος αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλοί φίλοι, το πιο πιθανό είναι να απαντούσαμε ότι κάνετε το καλύτερο που μπορείτε και είστε πάντα πρόθυμοι να τους στηρίξετε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να... εκφράσετε και κάποια παράπονα ότι αντίθετα εσείς δεν εισπράτετε το ίδιο από εκείνους.. Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μην ευθύνεται η αδιαφορία των φίλων σας για αυτό, αλλά το ότι όπως είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες, έτσι και οι ανάγκες και οι συμπεριφορές μας διαφέρουν από αυτές των φίλων μας;

Η αστρολογία λοιπόν μας αποκαλύπτει τι είναι αυτό που περιμένει το κάθε ζώδιο από τους φίλους του.. Έτσι λοιπόν ξέρουμε ποιά συμπεριφορά περιμένουν από εμάς.. Δεν έχουμε παρά να την εφαρμόσουμε και οι φιλικές μας σχέσεις μας θα γίνουν σίγουρα καλύτερες!

ΚΡΙΟΣ

Για τον Κριό είναι σημαντικό να μη διστάζεις μπροστά στην αντίδρασή του, όποτε του λες κάτι που δεν θα του αρέσει. Για παράδειγμα, όταν πιστεύεις πως έκανε μια χαζομάρα. Ή όταν πρόκειται να κάνει κάτι ανόητα ριψοκίνδυνο, πράγμα που το συνηθίζει. Φυσικά θέλει να νιώθει «αρχηγός» και δεν πειράζει να τον αφήνεις πού και πού να έχει αυτή την εντύπωση. Αλλά αρχηγός σε άτομα με προσωπικότητα, όχι σε οπαδούς που του λένε πάντα «ναι»! Όταν έχεις λόγο να τον παινέψεις για κάτι, κάνε το γενναιόδωρα. Και τον ευχαριστεί, και δεν σου κοστίζει τίποτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Για τον Ταύρο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Ή είστε φίλοι και θα βρίσκεστε πάντα εκεί ο ένας για τον άλλο, ή δεν είστε. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες καταστάσεις, του είδους «μια χανόμαστε, μια βρισκόμαστε». Θα εκτιμήσει πολύ τη συμπαράστασή σου σε κάποια φάση που θα έχει στριμωχτεί οικονομικά, παρόλο που είναι πολύ περήφανος για να παραδεχτεί τη δυσκολία του. Όπως και τη δίκαιη κατανομή στο ποιος κερνάει κάθε φορά που βγαίνετε παρέα. Κι αν ενδιαφερθείς να τον εφοδιάσεις με φαγητό σε μια περίσταση που είναι άρρωστος, π.χ., και δεν μπορεί να βγει να ψωνίσει, θα σε ευγνωμονεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό που θα κάνει ευτυχισμένο τον Δίδυμο φίλο σου είναι να ακούς με ενδιαφέρον την ατέλειωτη πολυλογία του, χωρίς να δείχνεις ότι αμφισβητείς τις υπερβολές του. Από τη μεριά σου, προσπάθησε να βρίσκεις κάτι καινούργιο να του λες. Η απάντηση «Ε, τι νέα μωρέ, τα ίδια όπως τα ξέρεις…» τον τσακίζει. Προσπάθησε να μην τον αφήνεις να …ξεμένει μόνος στο σπίτι, γιατί κινδυνεύει από κρίση κατάθλιψης. Αλλά κι όταν βγαίνετε μαζί, μη διανοηθείς να τον πας σε μια ταινία τρίωρη και χωρίς διάλειμμα, ακόμα κι αν είναι ΤΟ αριστούργημα. Θα φύγει τρέχοντας από την πρώτη ώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο φίλος σου ο Καρκίνος, όπως ξέρεις, έχει μια άλφα κυκλοθυμία. Προσαρμόσου κι εσύ σε αυτές τις αλλαγές της διάθεσής του και δείχνε ενδιαφέρον για τα συναισθήματά του. Μη διστάσεις να του κάνεις κανονική ανάκριση. Αυτό ακριβώς θέλει κι εκείνος σαν τρελός, παρόλο που κάνει τον δύσκολο και απαντά «Μα δεν έχω τίποτα, σου λέω». Είναι μετρ στο στιλ «τραβάτε με κι ας κλαίω». Επίσης μην τον πληγώνεις υποτιμώντας τα δράματα που περνάει, γιατί για εκείνον είναι αληθινές τραγωδίες. Φρόντισε να τον διαβεβαιώνεις σε κάθε ευκαιρία ότι είναι ένα σπουδαίο άτομο με σπάνια χαρίσματα.

ΛΕΩΝ

Τον Λέοντα τον αφήνεις να νομίζει πως έχει το πάνω χέρι, έστω κι αν αυτό συμβαίνει μόνο στο μυαλό του. Δεν παραλείπεις να του λες όλα τα υπέροχα πράγματα που πιστεύεις για εκείνον, ιδίως όταν είναι «πεσμένος» ψυχολογικά. Προσπάθησε να τον αποτρέπεις από το να κάνει απερισκεψίες που μπορεί να στραπατσάρουν το κοινωνικό του image. Κι αν είδες ή έμαθες κάτι που θα μπορούσε να τον εκθέσει, πάρε το μυστικό στον τάφο σου. Θα σε ευγνωμονεί, έστω κι αν δεν το λέει. Και κάτι ακόμα: Άφηνέ τον να νικάει πότε ποτέ, έστω κι αν το παιχνίδι είναι «σικέ».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν σε όλους αρέσει να τους θαυμάζουν οι φίλοι τους για κάτι, για τον Παρθένο αυτό είναι η ευρυμάθεια και η εξυπνάδα του. Βάζε λοιπόν κι εσύ θαυμαστικά στις σοφίες που σου αναλύει. Κατά τα άλλα, όσο «κολλητοί» και να είστε, δεν του αρέσει να τον πιέζεις με αδιάκριτες ερωτήσεις. Επίσης, θα προτιμούσε να μην πηγαίνεις στο σπίτι του χωρίς να έχεις τηλεφωνήσει πρώτα, έστω κι από τον δρόμο. Κι αν δανείζεσαι κάτι, όπως βιβλίο ή ρούχο, θα το εκτιμούσε πολύ αν του το επιστρέφεις γρήγορα και στην κατάσταση που το πήρες. Γιατί άλλο φιλία, άλλο αγένεια…

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός νιώθει πολύ όμορφα όταν κάποιος εκτιμά το καλό του γούστο. Εκθείασε τα αντικείμενα ή τα ρούχα που αγοράζει και ζήτα τη γνώμη του για τη διακόσμηση του σπιτιού σου (κερδισμένος θα βγεις). Φρόντισε να έχεις υπομονή μαζί του όταν αργεί να πάρει μια απόφαση ή αλλάζει και ξαναλλάζει γνώμη, γιατί αλλιώς πιέζεται. Μην τον ανακατεύεις σε τσακωμούς που δεν τον αφορούν. Ωστόσο ανάθεσέ του να παίξει τον ρόλο του διαμεσολαβητή ή …του προξενητή. Σύστηνέ τον σε φίλους σου που δεν γνωρίζει. Θα το εκτιμήσει, καθώς θέλει να διευρύνει διαρκώς τον κοινωνικό του κύκλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Σκορπιό χρειάζεται υπομονή, όταν γίνεται ανυπόφορος με την κτητικότητά του. Πού εξαφανίστηκες, γιατί δεν τηλεφώνησες και λοιπά. Λες και δεν είστε φίλοι αλλά … ζευγάρι. Επίσης, σαν καλός φίλος, θα αναλάβεις το δύσκολο έργο να τον φέρνεις στα συγκαλά του, όταν παραλογίζεται με τις συνομωσιολογίες του. Ωστόσο θα εκτιμήσει τη βοήθειά σου στο να πιάσει τον άπιστο ή την άπιστη στα πράσα. Αν θες να τον παινέψεις για κάτι, αυτό ας είναι η γοητεία και οι κατακτήσεις του. Αν πάλι θες να του τα ψάλλεις, καν’ το έξω από τα δόντια, χωρίς ειρωνείες και σαρκασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης βλέπει τους φίλους του σαν ένα είδος «βάσης» για να ξεκινά και να επιστρέφει κάνοντας τις …εξερευνήσεις του. Γι’ αυτό μην τον παρεξηγείς, όταν εξαφανίζεται απροειδοποίητα. Θα επιστρέψει για να σου αφηγηθεί την πιο τρελή περιπέτεια, ερωτική, ταξιδιωτική ή οτιδήποτε. Εσύ, σαν φίλος, δεν θα πρέπει να του ψαλιδίζεις το υπερ-αισιόδοξο και ελαφρώς τυχοδιωκτικό πνεύμα του (όχι πως θα μπορούσες ή θα τον πείραζε, απλώς χάνεις τον καιρό σου). Έτσι κι αλλιώς, έχεις πολλές πιθανότητες να περνάς αξέχαστα μαζί του. Επίσης θα το εκτιμούσε πολύ αν πρόσεχες τα δύο ιγκουάνα του όσο θα λείπει ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Αιγόκερω μπορείς να συζητήσεις σχεδόν τα πάντα για τα επαγγελματικά του και σχεδόν τίποτα για τα αισθηματικά του. Αν το έχεις αυτό υπόψη σου, δεν θα παρεξηγείσαι όταν αλλάζει θέμα, αν η κουβέντα πλησιάζει σε απαγορευμένη περιοχή. Δεν είναι ακριβώς ότι δεν σε εμπιστεύεται, απλώς πρέπει να έχει διάθεση να ανοιχτεί, πράγμα που δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Πάντως μπορείς να βασίζεσαι στη γνώμη του, για τα δικά σου θέματα, αν θες να ακούσεις τη φωνή της σωφροσύνης. Α, και κάτι ακόμα: μην τον «καπελώνεις» στις κοινές σας δραστηριότητες, κανονίζοντας πράγματα χωρίς να τον ρωτήσεις.

Με τον Υδροχόο πρέπει να δεχτείς ότι η φιλία σας θα είναι «χαλαρή». Όχι πως δεν θα αποδεικνύεται ένας πιστός και αφοσιωμένος φίλος, όποτε τον χρειάζεσαι. Απλώς άλλοτε θα τον νιώθεις πιο κοντά σου συναισθηματικά, κι άλλοτε πιο απόμακρο. Έτσι είναι το στιλ του, δεν αντέχει τα «κολλητιλίκια». Μην τον πιέζεις λοιπόν. Σε αντάλλαγμα, μπορείς άνετα να τον αγγαρέψεις για οτιδήποτε πρακτική βοήθεια χρειάζεσαι. Θα είναι χαρά του. Από την άλλη, απέφυγε να του καταστρέφεις με κυνικές παρατηρήσεις, του τύπου «και πώς ξέρεις πού πάνε τα λεφτά από τις δωρεές;», την αγώνα του να σώσει τον κόσμο.

ΙΧΘΕΙΣ

Η φιλία σου με έναν Ιχθύ θα μοιάζει περισσότερο με υιοθεσία. Θα πρέπει να τον προσγειώνεις κάθε τόσο στην πραγματικότητα αλλά όχι πολύ απότομα, μήπως πάθει σοκ. Απαλά, όπως ξυπνάνε τους υπνοβάτες. Να του υπενθυμίζεις τις μπανάλ υποχρεώσεις της ζωής, όπως να πληρώνει τους λογαριασμούς του για να μη μείνει χωρίς ρεύμα και ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Να έχεις αυτοσυγκράτηση με το ποτό, γιατί εσύ θα πρέπει να οδηγήσεις μετά την έξοδό σας στο μπαράκι, αν θες να φτάσετε σώοι στα κρεβάτια σας. Μαζί του θα είναι σαν να έχεις να κάνεις με ένα παιδί, και μάλιστα εφηβικής ηλικίας.

astrologos.gr

Oι 10 θαυματουργές τροφές που όσο τις τρως, τόσο αδυνατίζεις!

Οι… θαυματουργές τροφές που θα σε βοηθήσουν να κάψεις θερμίδες με τον πιο απολαυστικό τρόπο!

Ξέρουμε ότι το φαγητό θέλει μέτρο και ότι μια ισορροπημένη διατροφή με όλες τις τροφές της διατροφικής αλυσίδας θα μας χαρίσει τέλειες αναλογίες και ευεξία.

Ήξερες όμως ότι υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες τροφές που όσο τις τρώμε, όχι μόνο δεν παχαίνουμε αλλά αντίθετα… καίμε θερμίδες; Ναι ναι, καλά διάβασες, και μάλιστα τις προτείνουν όλοι οι ειδικοί και διατροφολόγοι παγκοσμίως καθώς τα οφέλη τους είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα.

Μάθε λοιπόν ποια είναι αυτά τα 10 super foods:

#1 Γρέιπφρουτ: επιταχύνει τον μεταβολισμό, καίει το λίπος και σε κάνει να νιώθεις χορτάτη για περισσότερο.

#2 Σέλινο: το μυστικό του είναι απλό. Περιέχει ελάχιστες θερμίδες, αποτελείται κυρίως από νερό και βοηθά στο να κάψεις περισσότερες θερμίδες. Ωστόσο φρόντιζε να το συμπληρώνεις και με άλλες τροφές καθώς από μόνο του δεν φτάνει για σωστή διατροφή.

#3 Δημητριακά ολικής αλέσεως: πιο υγιεινά από τα επεξεργασμένα βάσει ερευνών, παίρνουν περισσότερο χρόνο να μεταβολιστούν και έτσι κρατούν την πείνα μακριά για περισσότερο.

#4 Πράσινο τσάι: σίγουρα το ξέρεις ήδη πόσο ευεργετικό είναι, καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, επιταχύνει τον μεταβολισμό και βοηθά σημαντικά στο αδυνάτισμα.

#5 Ωμέγα-3 λιπαρά: είναι αποδεδειγμένο πως τα ωμέγα-3 λιπαρά ενεργούν ως ρυθμιστής του μεταβολισμού και επηρεάζουν την ορμόνη λεπτίνη η οποία ελέγχει το πόσο γρήγορα καίγεται το λίπος. Τα λιπαρά αυτά δεν παράγονται από το σώμα μας άρα πρέπει να τα λαμβάνουμε μέσα από ψάρια (τόνος, σολομός) ή με συμπληρώματα.

#6 Καφές: κανείς δεν μπορεί χωρίς τον καφέ του, ειδικά το πρωί, οπότε συνεχίστε ό,τι κάνετε. Η καφεΐνη κάνει την καρδιά να «τρέχει», το αίμα παίρνει περισσότερο οξυγόνο και έτσι καίγονται περισσότερες θερμίδες.

#7 Αβοκάντο: το θαυματουργό αυτό φρούτο έχει πολλαπλή δράση. Περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά που επιταχύνουν το μεταβολισμό και προστατεύουν το κομμάτι αυτό των κυττάρων που παράγει ενέργεια. Επίσης, χαμηλώνει τα επίπεδα χοληστερόλης, επουλώνει τις πληγές, μειώνει το ρίσκο καρδιοπάθειας και κάνει καλό σε μάτια και μαλλιά.

#8 Καυτερά: οτιδήποτε έχει καυτερή, πικάντικη γεύση βοηθά στο να κάψεις γρηγορότερα θερμίδες. Μπορεί να είναι πιπέρι καγιέν ή κάποια καυτερή σάλτσα, απλά φρόντισε να κοιτάξεις όλα τα συστατικά του πριν το αγοράσεις.

#9 Σπόροι Chia: πλούσιοι σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βοηθούν στην επιτάχυνση του μεταβολισμού, μειώνουν το αίσθημα της πείνας και ενεργοποιούν την γλυκαγόνη, την ορμόνη που καίει μεγάλες ποσότητες λίπους.

#10 Ξηροί καρποί Βραζιλίας: πεντανόστιμοι και λαχταριστοί, κάνουν τον μεταβολισμό να τρέχει, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και προστατεύουν το ανοσοποιητικό.

H μετάλλαξη της Britney Spears: Δείτε πως είναι χωρίς ρετούς! [photo]

Η τραγουδίστρια έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στα κιλά της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση. Η Britney Spears το απέδειξε ανεβάζοντας... μια φωτογραφία της στο Instagram, η οποία δεν έχει περάσει από επεξεργασία στο photoshop.

Στη φωτογραφία μπορεί κανείς να δει τη Spears να ποζάρει με τα εσώρoυχά της, για τις ανάγκες φωτογράφησης, και να μην έχει κανένα πρόβλημα με τα λίγα παχάκια στα μπούτια της. Βεβαίως, από την άλλη έχει να επιδείξει ένα καλογυμνασμένο κορμί και άψογους κοιλιακούς.

Η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως γυμνάζεται εντατικά το τελευταίο διάστημα, και τα αποτελέσματα είναι εμφανή σ” αυτή τη φωτογραφία.

Eκτός αν μας… κάνει πλάκα!


Τι μπορείτε να κολλήσετε από ένα αθώο τσίμπημα κουνουπιού

Το καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν περίοδος δράσης των κουνουπιών, τα οποία μεταφέρουν... πολλές και σοβαρές ασθένειες.

Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται η ελονοσία, ο πυρετός του δυτικού Νείλου, ο δάγκειος πυρετός, οι αρμποιώσεις και οι φιλιριάσεις.

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της κάθε ασθένειας

Ελονοσία

Πρόκειται για λοιμώδη ασθένεια που μεταδίδεται στον άνθρωπο μόνο από το θηλυκό κουνούπι του γένους «Ανωφελές». Η ελονοσία δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο, όπως για παράδειγμα το κρυολόγημα ή η γρίπη. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πυρετό, ρίγη, πονοκέφαλο, μυαλγίες, ατονία, ναυτία, εμετό, διάρροια, αναιμία, ίκτερο, διόγκωση του σπλήνα, διόγκωση του ήπατος, νεφρική ανεπάρκεια, επιληπτικές κρίσεις, νοητική σύγχυση, ακόμη και κώμα.

Πυρετός του Δυτικού Νείλου

Ονομάζεται έτσι γιατί καταγράφηκε για πρώτη φορά το 1937 στο Δυτικό Νείλο. Το 80% των ατόμων που μολύνονται παραμένουν ασυμπτωματικοί, το 20% εμφανίζουν ήπια νόσο, ενώ λιγότεροι από ένας στους εκατό ασθενείς εμφανίζουν σοβαρή κλινική νόσο που προσβάλλει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Τα συμπτώματα της νόσου περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, υψηλό πυρετό, δυσκαμψία αυχένα, απάθεια, αποπροσανατολισμό, κώμα, τρόμο, σπασμούς, μυϊκή αδυναμία και παράλυση.

Δάγκειος πυρετός

Κάθε χρόνο 100 εκατομμύρια άτομα παγκοσμίως προσβάλλονται από δάγκειο πυρετό. Μεταδίδεται με το τσίμπημα μολυσμένων κουνουπιών του γένους «Aedes». Από τη στιγμή που ένα κουνούπι θα τσιμπήσει έναν προσβεβλημένο με δάγκειο ή δάγκειο αιμορραγικό πυρετό άνθρωπο μεταφέρει τον ιό και περίπου μια εβδομάδα μετά τον μεταδίδει σε υγιή άτομα μέσω νέου τσιμπήματος του. Ο δάγκειος πυρετός δεν μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Τα κυριότερα συμπτώματα του δάγκειου πυρετού τα οποία εκδηλώνονται πιο ήπια σε παιδιά μικρότερης ηλικία από ότι στα μεγαλύτερα και στους ενήλικες είναι υψηλός πυρετός, οξύς πονοκέφαλος, πόνος στη μέση και στις αρθρώσεις, ναυτία, εμετός, πόνος στα μάτια και εξανθήματα.

Τα συμπτώματα του αιμορραγικού πυρετού μπορεί να είναι: πυρετός, πονοκέφαλος, ναυτία, εμετός, πόνος στην κοιλιακή χώρα, μωλωπισμός του δέρματος, δερματική αιμορραγία και αιμορραγία από τη μύτη.

Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του δάγκειου αιμορραγικού πυρετού μειώνουν τη θνησιμότητα σε ποσοστό μικρότερο του 1%.

Αρμποιώσεις

Οι αρμποιοί προκαλούν σε σπονδυλωτούς ξενιστές λοιμώξεις από ελαφρές λοιμώξεις ως και βαρύτατες, όπως είναι οι εγκεφαλίτιδες και οι αιμορραγικοί πυρετοί. Μερικοί από τους ιούς μπορεί να μεταδίδονται και κληρονομικά στους απογόνους έστω για λίγες γενεές. Στην περίπτωση αυτή είναι σημαντικό ότι τα αρθρόποδα αφού μολυνθούν με αρμποιούς παραμένουν μολυσματικά μέχρι το τέλος της ζωή τους. Από τους αρμποιούς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας έχει ο ιός του Δυτικού Νείλου.

Φιλαριάσεις

Προκαλούνται από τις φιλάριες, νηματοειδής, λευκές, επιμήκεις έλμινθες που κατασκηνώνουν υποδόρια και σε λεμφικές κοιλότητες. Τα κουνούπια μολύνονται με αναρρόφηση αίματος από άτομα που έχουν μικροφιλαριαιμία. Στο πεπτικό σύστημα του κουνουπιού οι μικροφιλάριες υφίστανται μεταμορφώσεις και τελικά εξελίσσονται σε ώριμες μολυσματικές προνύμφες που μεταναστεύουν στην προβοσκίδα του κουνουπιού από όπου μετά από δήγμα για λήψη αίματος εμβολιάζονται στο δέρμα υγιούς ατόμου.

Πηγή: onmed.gr

Ο πιο απλός τρόπος να καταλάβεις αν ο σύντροφός σου έμεινε ικανοποιημένος μετά το σeξ!

Δεν θα το πιστεύεις! Ποιος είναι ο πιο απλός τρόπος για να το καταλάβεις;
Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίων του Τορόντο, τα ζευγάρια ου περνούν περισσότερο χρόνο δείχνοντας την αγάπη τους ο ένας για τον άλλο μετά το σeξ, αισθάνονται περισσότερο ικανοποιημένοι με τη σeξουαλική τους ζωή και με τη σχέση τους σε γενικές γραμμές!

Στην έρευνα συμμετείχαν 335 άνδρες και γυναίκες, που συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με την σχέση, τη σeξουαλική τους ικανοποίηση, τη σeξουαλική τους ζωή και την αγάπη.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως η διάρκεια του σeξ δεν είναι αυτή που αποδεικνύει την ικανοποίηση του εκάστοτε ατόμου στη σχέση, αλλά παραδόξως αυτό που αποκαλύπτει πλήρη ικανοποίηση είναι η διάρκεια που περνάει αγκαλιά με το σύντροφό του μετά τη σeξουαλική πράξη!

Μάλιστα, οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες που εκτιμούν τα χάδια μετά το σeξ, αφού και οι άντρες δήλωσαν ότι νιώθουν ένα αίσθημα «επιβράβευσης» για τις επιδόσεις τους στο κρεβάτι με αυτό τον τρόπο.

Επομένως, η διάρκεια μιας αγκαλιάς είναι ο τρόπος για να το καταλάβεις…

Απίστευτη εξέλιξη σε κόντρα της εγχώριας showbiz - 6.000 πρόστιμο κάθε φορά που θα αναφέρει το όνομά του!

Και η κόντρα συνεχίζεται!

Η ίδια η τηλεκριτικός η Ντέπυ Γκολεμά ανέφερε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook ότι ο Νίκος Μαστοράκης έκανε και ασφαλιστικά μέτρα και αγωγή εις βάρος της!



«Και ασφαλιστικά μετρα κα αγωγή κατεθεσε σε βάρος μου ο ...δεν μπορω να πω το ονομά του, ζητα να τρώω 6.000 προστιμο καθε φορα που το αναφέρω! στην αγωγή σημειώνονται ολες οι δημοιογραφικές και τηλεοπτικές επιτυχίες, πλην της συνέντευξης των παιδιών του Πολυτεχνείου!!!! γιατι άραγε? ζητα 100.000 ευρώ. τα ασφαλιστικά μετρα συζητιούνται αυριο το πρωί. αντε και καλά ξεμπερδεμματα....(παρακαλω κόσμια τα σχόλια ολοι έχετε μπει στην αγωγή καταγεγραμμένοι)....τωρα για το ' πατσαβούρα', 'βρωμιάρα', ' ξοφλημένη' και ' γαιδούρα ' λέξεις που ανέφερε για μένα, κάτι θα κάνουμε και εμείς φαντάζομαι....» έγραψε συγκεκριμένα η τηλεκριτικός!




ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ