Αυτές είναι οι 4 πιο επικίνδυνες διάσημες δίαιτες!

Οι διαιτολόγοι δεν θέλουν ούτε να τις ακούν και δυσανασχετούν έντονα όταν... οι πελάτες τους ζητούν να μάθουν λεπτομέρειες για τις δίαιτες που υπόσχονται θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη.

Είναι οι δίαιτες που ουσιαστικά ευθύνονται το φαινόμενο γιο-γιο (χάνεις – παίρνεις κιλά) και δεν είναι οι λίγες οι φορές που έχουν προκαλέσει προβλήματα, λόγω έλλειψης θρεπτικών συστατικών.

Οι πιο γνωστές και ανορθόδοξες δίαιτες σύμφωνα με τους κλινικούς διαιτολόγους. είναι η Δίαιτα Άτκινς, η Δίαιτα Ζώνης, η Δίαιτα Μπέβερλι Χιλς και η Δίαιτα Ντουκάν.
Οι συγκεκριμένες δίαιτες βοηθούν στη γρήγορη απώλεια βάρους, η οποία όμως είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί.

Και οι τέσσερις δίαιτες βασίζονται στη στέρηση τροφίμων που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Οι δίαιτες Άτκινς και Μπέβερλι Χιλς βασίζονται στις πρωτεΐνες και τα λαχανικά, απαγορεύοντας την κατανάλωση υδατανθράκων ενώ είναι χαμηλές στην πρόσληψη σακχάρων.

Οι δίαιτες Ζώνης και Ντουκάν βασίζονται στην κατανάλωση ενός συγκεκριμένου φαγητού κάθε φορά, το ίδιο για όλα τα γεύματα της ημέρας, ενώ στηρίζονται στην κατανάλωση θρεπτικών συστατικών αλλά απαγορεύουν τον συνδυασμό τροφών.

Οι διαιτολόγοι υποστηρίζουν ότι το φυσιολογικό είναι η απώλεια ενός κιλού την εβδομάδα, με το 80% να είναι λίπος.

Ωστόσο, με τις συγκεκριμένες δίαιτες μπορεί κάποιος να χάσει μέχρι και 4 κιλά την εβδομάδα, από τα οποία χάνεται μυϊκή μάζα και πολλά υγρά και καθόλου καθαρό λίπος.


Πηγή: youweekly.gr

Η φωτογραφία του Βασίλειου Κωστέτσου με τον Μιχάλη Ασλάνη που συγκίνησε το διαδίκτυο!

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Μιχάλης Ασλάνης έβαλε τέλος στην ζωή του.

Με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατό του, ο Βασίλειος Κωστέτσος θυμήθηκε τον αγαπημένο του φίλο και πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία, που είναι από το 1990.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι την Κυρικακή 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στις 10.30 το πρωί στον Άγιο Ταξιάρχη, στη Νεάπολη Χαλκίδας για τον ένα χρόνο από το θάνατό του.


Και πολύ άργησε! Η εταιρεία ZARA ζητεί ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατί...!!! (PHOTO)

Ηταν μία αποτυχημένη στυλιστική επιλογή της ZARA: ένα ριγέ μπλουζάκι μπλε-άσπρο για παιδιά ηλικίας έως 3 ετών, με ένα άστρο επάνω αριστερά...

Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να απολογηθεί υποστηρίζοντας ότι ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από το «αστέρι του σερίφη των κλασικών γουέστερν», εκατοντάδες έξαλλοι καταναλωτές επιμένουν ότι ο σχεδιασμός της παιδικής μπλούζας είναι μία σαφής αναφορά στις στολές που φορούσαν οι εβραίοι κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Επειτα από καταιγισμό σχολίων στο Twitter, η ZARA όχι μόνο ζήτησε συγγνώμη για την όποια προσβολή προς τους καταναλωτές της, αλλά απέσυρε αμέσως όλα τα κομμάτια από τα ράφια των καταστημάτων της. Η παιδική μπλούζα με το «αστέρι του σερίφη» - που οι περισσότεροι είδαν σαν το άστρο του Δαυίδ - φέρεται πως ήταν αρχικά διαθέσιμο στα καταστήματα της Γαλλίας, της Σουηδίας, της Αλβανίας και του… Ισραήλ.

Ξεφτίλα! Η μεγάλη ΑΠΑΤΗ με την τιμή στον καφέ!!! Δείτε τιμοκατάλογο και φρίξτε

Ταξιδεύαμε με φεριμπότ και στο μπαρ του καραβιού υπήρχε τιμοκατάλογος με τιμή 1,2 ευρώ για καφέ φραπέ μονό frape. Παραγγέλνουμε ένα καφέ και μας δίνεται το κανονικό μέγεθος του φραπέ αλλά για τους υπεύθυνους του φεριμπότ είναι διπλός και μας ζητούνται 2 ευρώ. Δεν γνώριζα ότι υπάρχει μονός και διπλός φραπέ. Αφού προσφέρεται μονός και διπλός φραπέ γιατί δεν μας ρώτησαν ποιον από τους δύο θέλαμε.

Το φαιδρό στην υπόθεση είναι ότι μας έδειξαν το μικρό ποτηράκι για το μονό καφέ που πρακτικά ήταν αδύνατον να γίνει καφές φραπέ σε τόσο μικρό μέγεθος. Ήταν σαν τα ποτηράκια που δίνουν ο οδοντίατροι για να ξεπλύνεις το στόμα σου. Και εδώ το ελληνικό δαιμόνιο βρήκε «πατέντα» για να παρακάμψει την διατιμημένη τιμή του καφέ από το Υπουργείο.



Αποκάλυψη: Ο παρουσιαστής με την κοιλίτσα και η... κουκλίτσα! (φωτό)

Ποιος είναι ο παρουσιαστής με την κοιλίτσα που αποκτήθηκε τους τελευταίους μήνες; Πραγματικά δεν θα το πιστεύαμε αν δεν το βλέπαμε ότι ο συγκεκριμένος πήρε τόσα κιλά...


Ο Θέμης Γεωργαντάς στην παραλία


Ευτυχώς ξεπεράσαμε γρήγορα το σοκ χάρη στην κουκλίτσα της φωτογραφίας, της οποίας την ταυτότητα δεν γνωρίζουμε, αλλά... έχει καμμία σημασία μπροστά σε αυτό που βλέπουμε;

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : Μητέρα βρήκε κρεμασμένο τον γιο της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πάτρα από την αυτοκτονία ενός 30χρονου,...ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του ανησύχησε γιατί δεν τον έβρισκε και έτσι ειδοποίησε τον άλλον της γιο, ο οποίος βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε το θύμα.
Ο άνδρας έσπασε την πόρτα και αντίκρισε κρεμασμένο τον αδελφό του, ενώ ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα αφού οι οικείοι του υποστηρίζουν ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα.Πηγή patrastimes.gr

Δείτε την 16χρονη κούκλα κόρη της Ίνα Λαζοπούλου... [photo]

Η κόρη της Ίνας Λαζοπούλου, η Αλεξάνδρα μεγάλωσε και είναι πλέον 16 ετών...
Μπορεί να μην έχει μεγάλη ομοιότητα με την μητέρα της, αλλά είναι μια κούκλα.

Η 16χρονη Αλεξάνδρα πριν από λίγες ημέρες μας συστήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, όπου πόσταρε μια selfie φωτογραφία, που απεικονίζει την ίδια μαζί με την μαμά της, σε ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές.




Αυτές είναι οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ




Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ εισήχθησαν 72.763 υποψήφιοι ενώ το 2013 είχαν εισαχθεί 71.761.

Πιο συγκεκριμένα, 47.053 εισήχθησαν σε πανεπιστήμια, 1.913 σε στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές και 23.797 στα ΤΕΙ.
Αυξήθηκαν οι βάσεις στα περιφερειακά τμήματα
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό των βάσεων είναι η άυξησή τους στην περιφέρεια
Στη Νομική Αθηνών καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 0,8% ή 143 μόρια, στη Νομική Θεσσαλονίκης αύξηση 1,2% ή 215 μορίων ενώ στη Νομική Κομοτηνής αύξηση 2,2% που αντιστοιχεί σε 389 μόρια.
Επίσης, στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στην Αθήνα η βάση αυξήθηκε κατά 767 επιπλέον μόρια ενώ στην αντίστοιχη σχολή της Θεσσαλονίκης 968 μόρια. Αντίθετα, στη σχολή του Βόλου η αύξηση είναι της τάξης του 7,3% , ενώ στην Κοζάνη η αύξηση είναι 13,1%.
Χαρακτηριστικό το παράδειγμα και της Ιατρικής καθώς στην Αθήνα η αύξηση είναι 317 μόρια, στη Θεσσαλονίκη 442 μόρια, στη Λάρισα 583 μόρια, στο Ηράκλειο 589 μόρια, στα Ιωάννινα 605 μόρια και στην Αλεξανδρούπολη 620 μόρια.
Στη διοίκηση επιχειρήσεων Ηγουμενίτσας σημειώθηκε αύξηση 20,7% και 15,5% στην ιταλική γλώσσα.
Αύξηση 10% σημείωσαν και οι Εκκλησιαστικές Σχολές, ενώ, μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στη γαλλική γλώσσα -αύξηση 23,7% σε σχέση με πέρυσι.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τις βάσεις εισαγωγής από τα Ημερήσια και Επαγγελματικά Λύκεια 90%

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τις βάσεις εισαγωγής από τα Εσπερινά Λύκεια 90%

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ των βάσεων για τα Ημερήσια Λύκεια σε σχέση με την περσινή χρονιά

Οι βάσεις σε Ημερήσια και Επαγγελματικά Λύκεια 10% για αυτούς που έδωσαν πρώτη φορά Πανελλήνιες το 2012

Οι βάσεις σε Ημερήσια και Επαγγελματικά Λύκεια 10% για αυτούς που έδωσαν πρώτη φορά Πανελλήνιες το 2013


Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ποια είναι η ιδανική ώρα για ύπνο

Ο Matt Walker, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, επικεφαλής του εργαστηρίου νευροαπεικόνισης, αναφέρει...
σύμφωνα με το Time ότι η ποιότητα του ύπνου πράγματι αλλάζει με τη πάροδο της νύχτας.

«Η ώρα που θα πέσετε για ύπνο έχει σημαντική διαφορά σε σχέση με τη δομή και την ποιότητα του ύπνου σας» εξηγεί ο ίδιος. «Ο ύπνος σας αποτελείται από μια σειρά από κύκλους 90 λεπτών. Όλα τα στάδια του ύπνου περιέχουν την φάση REM (Rapid Eye Movement) κατά την οποία τα μάτια κινούνται απότομα προς διάφορες κατευθύνσεις, οι μυς των άνω και κάτω άκρων παραλύουν προσωρινά και ο ρυθμός της καρδίας και η αρτηριακή πίεση αυξάνονται. Οι περίοδοι του ύπνου REM (με ταχείες κινήσεις των οφθαλμών - Rapid Eye Movement), δηλαδή του ύπνου με όνειρα, εναλλάσσονται με τα τέσσερα διαφορετικά στάδια του ύπνου NREM (μη REM - non-REM).

Ο ύπνος REM
Η πρώτη περίοδος του ύπνου REM λαμβάνει χώρα περίπου 70-90 λεπτά μετά την έναρξη του ύπνου, γράφει το medlab.gr. Οι πρώτοι κύκλοι ύπνου περιλαμβάνουν σχετικά βραχείες περιόδους ύπνου REM, αλλά προς το τέλος της νύχτας ο ύπνος REM καταλαμβάνει πολύ μεγαλύτερο μέρος κάθε κύκλου του ύπνου. Κατά τη διάρκεια του ύπνου REM, οι κινήσεις των οφθαλμών είναι ταχείες (γι' αυτό ονομάσθηκε έτσι), οι μύες των άκρων προσωρινά παραλύουν, ενώ ο εγκέφαλος είναι εξίσου ενεργός, εάν όχι περισσότερο, απ' ό,τι κατά τη διάρκεια της εγρήγορσης. Ο ύπνος REM είναι η περίοδος του ύπνου που παρουσιάζονται τα όνειρα.

Ο ύπνος NREM χωρίζεται σε τέσσερα στάδια:
Στάδιο 1 (υπνηλία): Διαρκεί τα πρώτα πέντε έως δέκα λεπτά μετά την έναρξη του ύπνου. Χαρακτηρίζεται από μειωμένη μυϊκή δραστηριότητα, αργή κίνηση των οφθαλμών και εύκολη αφύπνιση
Στάδιο 2 (ελαφρύς ύπνος): Καταλαμβάνει το 50% του κύκλου του ύπνου. Οι οφθαλμοί αδρανοποιούνται, ο καρδιακός ρυθμός επιβραδύνεται και η θερμοκρασία μειώνεται
Στάδια 3 & 4 (βαθύς ύπνος): Οι οφθαλμοί είναι ακίνητοι και οι μύες χαλαρωμένοι. Είναι δύσκολο να ξυπνήσει κάποιος από βαθύ ύπνο και όταν αυτό συμβεί μπορεί να αισθάνεται ελαφρά ζάλη και αποπροσανατολισμό. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του βαθέως ύπνου παρουσιάζουν συχνά ενούρηση ή νυχτερινούς τρόμους. Ο βαθύς ύπνος θεωρείται το πιο αναζωογονητικό από όλα τα στάδια ύπνου. Η διάρκεια του βαθέως ύπνου μειώνεται όσο ο ύπνος συνεχίζεται.

Ωστόσο, τι έχει να κάνει αυτό με την τέλεια ώρα για ύπνο; Η εναλλαγή από τις non-REM στις REM συμβαίνει σε συγκεκριμένες ώρες της νύχτας, ανεξάρτητα από το πότε θα πάτε στο κρεβάτι, λέει ο Walker. Έτσι, αν κοιμηθείτε για παράδειγμα πολύ αργά, στις τρεις το πρωί για παράδειγμα, τότε ο ύπνος σας δεν θα είναι ξεκούραστος και θα αισθάνεστε βαριά την επόμενη ημέρα. Ο καθηγητής συμπληρώνει ότι το χρονικό διάστημα από τις 8 έως τις 12 το βράδυ, κατά τη διάρκεια του οποίου το μυαλό και το σώμα σας έχει την ευκαιρία να περάσει από όλα τα στάδια που χρειάζονται και να λειτουργήσει βέλτιστα.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(21:00)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...


http://www.ifeed2all.eu/watch/278235/1/watch-fc-midtjylland-vs-panathinaikos-athens.html



http://www.hahabar.com/20140826/v-haha_sport_1_name-879136-53fc5968bd3829.31101835.html


http://www.frombar.com/20140826/vv53fc59688da900.19989641-879136.html


http://magicgoals.com/panathinaikos-midtjylland-live-streaming-mintilant/

Ζώδια: Τι να μην κάνετε την ώρα του σeξ!

Ας δούμε τι πρέπει να προσέξεις στο κρεβάτι ανάλογα με το ζώδιό σου:


Κριός

Με όλο αυτόν τον αθλητικό εξοπλισμό στο κρεβάτι, πες μου κορίτσι μου, πού είναι η χαρά; Αντί να τρέχεις σαν πιεσμένη ατμομηχανή, για κοίτα σιγά-σιγά την επόμενη φορά να δεις αν μπορείς να καταλάβεις τι θα μπορούσε να ικανοποιήσει το σύντροφό σου περισσότερο. Το σeξ θα πρέπει να είναι ένα «αργό» άθλημα! Δεν είναι μια αφετηρία στη γραμμή του τερματισμού (εκτός κι αν ο σύντροφός σου τυχαίνει να είναι Κριός, επίσης).

Ταύρος

Γιατί όλο παράπονα για το σeξ; Βάλε σε παρακαλώ στην άκρη τις επικρίσεις και απλά άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει. Θα ξέρεις ότι το άγγισμα σου αρέσει, όπως κι ο oργασμός, οπότε γιατί να μην έχεις αφήσει τον σύντροφο σου να το γνωρίζει αυτό; Αυτός πρέπει να το μάθει.

Δίδυμος

Μην μου πεις ότι πας στο κρεβάτι με τον boyfriend και στη μέση της συνουσίας έχεις ξεχάσει τα σχετικά για το σeξ; Μόνο μιλάς, μιλάς. Πως μπορείς; Γνωρίζουμε ότι το σeξ δεν είναι το μόνο σημαντικό για εσένα. Πιο πολύ σε εξιτάρει η πνευματική επαφή, αλλά πρόσεξε όμως, το ταίρι σου μπορεί να αρχίσει να αναζητά αλλού "κοκό". Κάπου που θα υπάρχουν περισσότερες πράξεις και όχι μόνο λόγια!

Καρκίνος

Πολύ λίγο σeξ και διαμαρτύρεσαι. Πάρα πολύ σeξ και διαμαρτύρεσαι. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Μπορεί να είσαι πολύ μπερδεμένη, όταν πρόκειται για σeξ. Η απάντηση δεν είναι απλή και όλα πάνε πίσω στο ερώτημα: «Είναι το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο;». Να είσαι ευγνώμων που έχεις κάποιον να κάνει σeξ μαζί του. Μην συνεχίζεις να του γκρινιάζεις σε κάθε στιγμή της εpωτικής επαφής.

Λέων

Έτσι ε, αν δείχνεις καλά και ευχαριστηθείς, είσαι ικανοποιημένη; Γιατί έχεις συνδέσει το σeξ με μία κλίμακα απόδοσης; Δεν σου έχει πει ποτέ κανένας ότι το σeξ με τον φίλο σου υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι διάλειμμα από την μάχη της γάτας με το ποντίκι; Μην αφήνεις τον εαυτό σου να μετατρέπει το σeξ σε διαγωνισμό για το ποιος είναι ο καλύτερος εpαστής ή ποιος φαίνεται καλύτερος πάνω σε κάτι;

Παρθένος

Ok, χρειάζεται τα σεντόνια να είναι καθαρά και να δείχνεις δελεαστική. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πας να πάρεις νέα σεντόνια πανάκριβα από βαμβάκι ή να έχεις το τέλειο σώμα. Άσε την ανάγκη σου για την τελειότητα και δες πόσο και οι δύο θα απολαύσετε περισσότερο παίζοντας παιχνίδια στο στρώμα... που δεν χρειάζεται να είναι ορθοπεδικό, παρεμπιπτόντως.

Ζυγός

Νομίζεις ότι κανονικά οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν σeξ μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Νέο: Δεν λειτουργεί, όπως και ότι δεν μπορείς να περιμένεις το σύντροφό σου να κάνει σeξ με το ρολόι. Το σeξ υποτίθεται είναι αυθόρμητο. Μερικές φορές είναι καλό κάθε μέρα, μερικές φορές μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετό. Το σeξ πρέπει να συμβεί φυσικά και όχι να το μεθοδεύσεις, και δεν υπάρχει το «σαν κανονικοί επιτηδευμένοι άνθρωποι». Το κατάλαβες;

Σκορπιός

Μην νομίζεις ότι ο άνθρωπός σου μπορεί να αποδώσει το καλύτερό του στο κρεβάτι, αν έχεις μόλις εξαπολύσει το κεντρί σου, πάνω του. Να ξέρεις ότι για να είναι καλός στο κρεβάτι απαιτείται καλή θέληση - ναι, καλή θέληση - όπως και σεβασμό για το άλλο άτομο. Μπορεί να έχεις καuτό και παθιaσμένο σeξ μετά από μια μάχη, άντε κάνα δυο φορές, αλλά μετά από αυτό, συνήθως χρειάζεται πολύ περισσότερα για να διορθώσεις τις επιδόσεις του ανθρώπου σου. Έτσι, αν δεν θέλεις να τον ακούσεις να σου λέει : «Συγνώμη μωρό μου, είμαι κουρασμένος απόψε» περιέκοψε το φαρμάκι.

Τοξότης

Αγαπάς την καταδίωξη και στη συνέχεια βαριέσαι όταν επιτύχεις το στόχο σου. Εστιάζεις στο πόσο καλό θα είναι να πάρεις ό, τι θέλεις για διασκέδαση, αλλά σκέψου και τι γίνεται με τον άνθρωπο που απλά «έπιασες στα δίχτυα σου»; Έχεις την τάση να ξεχνάς ότι υπάρχει; Λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη ότι κι αυτός χάνει το ενδιαφέρον. Είναι καιρός για μια νέα στρατηγική με τους συντρόφους σου στο κρεβάτι σου (μια που να μην είναι τόσο εγωιστική).

Αιγόκερως

Θέλεις να είναι καλός στο κρεβάτι, αλλά θέλεις επίσης να έχει έναν καλό τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής. Ίσως σου χρειάζεται ένα διάλειμμα έτσι ώστε να μπορείς επιτέλους να απολαύσεις το σeξ. Είναι δυνατόν η απόδοσή του να είναι πεσμένη, λόγω καθαρής εξάντλησης στην δουλειά; Απόφυγε απαιτήσεις και γνώρισε μια αναβίωση στη σeξουαλική σου ζωή έτσι ώστε να του δώσεις μια ώθηση να βγάλει και περισσότερα χρήματα...

Υδροχόος

Για εσένα, το να έχεις έναν καλό φίλο, σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα καλό σeξ. Επιπλέον, το σeξ μπορεί να μην είναι τόσο ουαου με το σύντροφό σου, επειδή μπορεί να προτιμάς περισσότερα άτομα... αλλά ποτέ δεν θα τολμούσες ακόμα και να προτείνεις να πάτε στο κρεβάτι με δύο άτομα ταυτόχρονα. Τι μπορείς να κάνεις; Μπορείς αν θέλεις να «εκπαιδεύσεις» τον εαυτό σου σχετικά με τις στάσεις και τις συνήθειες διαφορετικής κουλτούρας και στη συνέχεια, να προχωρήσεις στην «εκπαίδευση» του μωρού σου.

Ιχθύες

Βαρετά. Έλλειψη φαντασίας. Για σένα τα πάντα είναι βαρετά. Είναι πιθανό να είσαι βαριεστημένη με τον εαυτό σου και το σeξ με το ίδιο άτομο είναι κουραστικό, επειδή έχεις βαρεθεί; Τα εpωτικά παιχνίδια μπορεί να βοηθήσουν να κρατήσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά το κλειδί για να ξεπεραστεί αυτό το ζήτημα είναι να μάθεις να είσαι ικανοποιημένη με αυτό που είναι μπροστά σου. Φτιάξε τον στο μυαλό σου όπως θέλεις και θα τον έχεις!

Πηγή: astrology.gr

Τη θυμάσαι; Δείτε την Ιωάννα Κουταλίδου με μαγιό χωρίς ρετούς! [photos]

Την Ιωάννα Κουταλίδου τη γνωρίσαμε μέσα από το reality Fame story!

Αν και είχε καιρό να κάνει κοσμική εμφάνιση, φρόντισε με τον τρόπο της ν΄αναστατώσει τις παραλίες!

Η τραγουδίστρια έβαλε το μαγιό της και ξεχύθηκε στις πλαζ…

Πώς σου φαίνεται το σώμα της χωρίς ρετούς;









Πηγή: youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ ΠΑΟΚ - ΖΙΜΠΡΟΥ

Ανατροπή-έκπληξη απ’ τον Πέτρο Κωστόπουλο.


Λίγο πριν τις διακοπές του καλοκαιριού το Mega ..με μια απρόβλεπτη κίνηση πραγματοποίησε μίνι συνέντευξη τύπου και παρουσίασε στους δημοσιογράφους ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό δείγμα του προγράμματος του καναλιού για τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων λοιπόν ανακοινώθηκε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα παραμείνει στο κανάλι με δική του βραδινή εκπομπή η οποία όμως θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν.
Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι πρότινος και κανείς δεν είχε λόγο να αμφισβητεί την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού όμως υπάρχουν φήμες που αν ισχύουν θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.
Ο Γιάννης Λάτσιος ο ισχυρός άνθρωπος του ΑΝΤ1 και φίλος του Πέτρου, παρά τη δύσκολη φετινή χρονιά που οι σχέσεις τους μπήκαν στον πάγο, θέλει τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 με το βραδινό του talk show.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί ο Κωστόπουλος ο οποίος δεν έχει ούτε συμβόλαιο, ούτε την όρεξη ούτε και την υπομονή να περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο για να βγει στον αέρα, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Λάτσιο και προσπαθούν να βρουν την κατάλληλες ώρες και μέρες για την εκπομπήπου θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα.
Αν τελικά οι φήμες αποδειχτούν αληθινές θα έχουμε την πρώτη τηλεοπτική ανατροπή της σεζόν!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Φαίη ΠΑΡΑΤΗΣΕ τον Λιάγκα - Άλλος άνθρωπος στο σπίτι της η Σκορδά!!!

Δεν άντεξε άλλο μακριά από το αγαπημένο μέρος της. Με τους (μικρούς) άντρες της ζωής της πήγε να δει τους δικούς της στο Κιλκίς...

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο Γιώργος απολάμβανε τις βουτιές του στη Μύκονο, αλλά η Φαίη έλειπε από δίπλα του. Το γεγονός ότι ο Λιάγκας βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων χωρίς τη γυναίκα της ζωής του κι έκανε μπάνιο μαζί με τον συνεργάτη του στο «Πρωινό» Θέμη Γεωργαντά σχολιάστηκε πολύ. Όμως μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα στο ζευγάρι, που είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Απλώς η Φαίη πήρε τους δύο μικρούς άντρες της ζωής της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, και πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς, προκειμένου να δει τους δικούς της.
Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της και έπειτα από το ταξίδι της μητέρας της στην Τήνο, πριν από ένα μήνα περίπου, ήρθε τώρα η σειρά της να… ανηφορίσει στο Κιλκίς για να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Πάντα στις διακοπές της η Φαίη ξεκλέβει χρόνο για να επισκεφτεί την ιδιαίτερη πατρίδα της. Εκεί έχει φυσικά τη βοήθεια της μητέρας της Εύας για τα παιδιά, ενώ της έλειψε και ο πατέρας της Δημήτρης ο οποίος δεν μπόρεσε να πάει φέτος στην Τήνο. Η παρουσιάστρια δεν θα είναι καιρό μόνη αφού και ο Λιάγκας θα πάει στη μακεδονική πόλη. Στο Κιλκίς η Φαίη νιώθει… άλλος άνθρωπος αφού είναι το μέρος που αγαπάει περισσότερο, ενώ δίπλα της βρίσκονται οι λατρεμένοι γονείς της οι οποίοι της λείπουν πολύ το χειμώνα και θέλει να τους χαρεί όσο περισσότερο μπορεί.
 athensmagazine.gr

Πονόδοντος: 7 γιατροσόφια ανάγκης μέχρι να πάτε στον οδοντίατρο

Ξαφνικός πονόδοντος και ο οδοντίατρος θα μπορέσει να σας δει την επόμενη μέρα. ...Εκτός από τα παυσίπονα που ανακουφίζουν από τον πόνο στα δόντια και τη στοματική κοιλότητα, μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια δοκιμασμένα γιατροσόφια:
1.Τζίντζερ και πιπέρι καγιέν
Ανακατέψτε μισή κουταλιά τζίντζερ και μισή κουταλιά με πιπέρι καγιέν, με τόσο νερό, ώστε να δημιουργηθεί μια παχύρευστη κρέμα. Βάλτε λίγο βαμβάκι στην κρέμα και εφαρμόστε το πάνω στο δόντι, αποφεύγοντας όσο γίνεται τα ούλα και τη γλώσσα.
Αφήστε το μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος ή όσο μπορείτε, γιατί η κρέμα θα είναι λίγο καυτερή.
Και τα δύο μπαχαρικά έχουν αναλγητικές ιδιότητες, ενώ το βασικό συστατικό του καγιέν, η καψαϊκίνη, μπλοκάρει τα σήματα του πόνου να φτάνουν στον εγκέφαλο.
2.Μέντα
Ρίξτε 5-6 αποξηραμένα φύλλα μέντας σε μια κούπα βραστό νερό και αφήστε τα εκεί για 20 λεπτά. Μόλις κρυώσει το ρόφημα, κάντε με αυτό μπουκώματα. Η μέντα έχει αναισθητικές ιδιότητες,
3.Φακελάκι από μαύρο τσάι
Τοποθετήσετε ένα νωπό φακελάκι από μαύρο τσάι, πάνω στο πονεμένο δόντι. Οι τανίνες του μαύρου τσαγιού βοηθούν στην ανακούφιση από τον πόνο.
4.Έλαιο γαρίφαλου
Η ευγενόλη που περιέχεται στο γαρίφαλο είναι φυσικό αναισθητικό. Προσοχή, όμως δεν πρέπει να ρίξετε γαρυφαλέλαιο απευθεάις στην πληγή ή το πονοεένο δόντι. Σε λίγο βαμβάκι, ρίξτε μερικές σταγόνες από το λάδι και τοποθετήστε το πάνω στο δόντι, μέχρι ο πόνος να υποχωρήσει.
Μπορείτε επίσης να μασήστε ένα γαρίφαλο (από τα μπαχαρικά) , ώστε να απελευθερώσει τους χυμούς και διατηρήστε το στο στόμα, μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος.
5.Μπουκώματα με αλατόνερο
Διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε μια κούπα βραστό νερό και θα έχετε το κλασικό στοματικό διάλυμα. Κάντε μπουκώματα 30 δευτερολέπτων, όσο πιο συχνά μπορείτε και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα στην προσβεβλημένη περιοχή.
6.Πάγος
Τυλίξτε ένα μικρό παγάκι με μια πλαστική σακουλίτσα ή ένα λεπτό κομμάτι ύφασμα και βάλτε το πάνω στο δόντι που σας ενοχλεί για περίπου 15 λεπτά, ώστε να μουδιάσουν τα νεύρα και να υποχωρήσει ο πόνος. Μπορείτε να βάλετε την αυτοσχέδια παγοκύστη εξωτερικά, στο μάγουλό σας.
7.Βάλτε τσίχλα πάνω στο ράγισμα
Αν έσπασε ένα σφράγισμα ή ράγισε ένα δόντι, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να καλύψετε το σημείο με μία μασημένη τσίχλα χωρίς ζάχαρη. Μην φάτε τίποτα άλλο και τρέχτε στον οδοντογιατρό.

Θέλει να μας τρελάνει! Δείτε τι κορμί έχει φτιάξει η Βάσω Λασκαράκη λίγους μήνες μετά τη γέννα

Γέννησε πριν λίγους μήνες και τώρα απολαμβάνει ξέγνοιαστη τις διακοπές της για λίγες ημέρες..
ακόμη, μιας και σε λίγο καιρό επιστρέφει δυναμικά μετά την απουσία της λόγω της εγκυμοσύνης, πρωταγωνιστώντας σε νέα τηλεοπτική σειρά.

Η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται πως δεν έχει τι να κάνει στην παραλία και το έχει ρίξει στο «σελφάρισμα».
Κοιτάζοντας όμως τις εικόνες αναρωτιέμαι, που στο καλό είναι τα κιλά της εγκυμοσύνης; Μπράβο στο κορίτσι γιατί κατάφερε να βρει τη φόρμα της πολύ γρήγορα και το αψεγάδιαστο σώμα της δεν θυμίζει σε τίποτα γυναίκα που έχει γεννήσει προσφάτως.

Εικόνες ΣΟΚ: Δείτε το αγόρι με το λαιμό καμηλοπάρδαλης... (PICS)


Ένας Κινέζος έφηβος ετοιμάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ενός σοβαρού ιατρικού προβλήματος που αντιμετωπίζει στην περιοχή του λαιμού και του αυχένα του και που τον κάνουν να μοιάζει με... καμηλοπάρδαλη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Fu Wengui, από το Πεκίνο, έχει τρεις επιπλέον σπονδύλους στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να πονάει τόσο πολύ, που δυσκολεύεται ακόμη και να περπατήσει, καθώς οι συγκεκριμένοι σπόνδυλοι πιέζουν κάποια νεύρα στο λαιμό.



Οι πόνοι είναι εξαιρετικά βασανιστικοί και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ενώ το φυσιολογικό είναι οι 7 σπόνδυλοι, ο 15χρονος Κινέζος έχει 10 σπόνδυλους. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αφαιρεθούν οι επιπλέον σπόνδυλοι που προκαλούν τόσο πόνο, αλλά και τα βλέμματα των περαστικών...



Μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Πεκίνο έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της επέμβασης και της νοσηλείας του 15χρονου.

Το τσίμπημα δεν ήταν από κουνούπι! Προσοχή: Σκληρές εικόνες!



Νόμιζε ότι το τσίμπημα που ένιωσε προερχόταν από ένα αθώο κουνούπι αλλά έκανε μεγάλο λάθος! Δύσκολα θα ξαναπάει για διακοπές στο Κανκούν του Μεξικό ένας Βρετανός ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από το τσίμπημα μίας δηλητηριώδους αράχνης.

Ο 32χρονος είχε πάει στη συγκεκριμένη πόλη με τη σύντροφο του προκειμένου να παρακολουθήσουν το γάμο ενός φίλου. Ήταν ξαπλωμένος όταν ένιωσε ένα τσίμπημα και κούνησε το πόδι του. Όταν έσκυψε από το κρεβάτι είδε μία αράχνη. Στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για ένα κουνούπι αλλά όταν είδε το πόδι του να πρήζεται και να γίνεται διπλάσιο, άρχισε να ανησυχεί. «Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ καν να διακρίνω την επιγονατίδα μου.

Πρήστηκε λες και το είχα φουσκώσει με αντλία ενώ το πύον έτρεχε συνέχεια.» δήλωσε ο νεαρός άντρας. «Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου επιτρέψουν να φύγω. Έπρεπε να παραμείνω τουλάχιστον μία μέρα ακόμα για να μπορέσω να πετάξω με το αεροπλάνο.»

Όταν επέστρεψαν τελικά στη χώρα τους, ξαναπήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πάρει επιπλέον αντιβιοτικά αφού το δηλητήριο του έτρωγε τη σάρκα! Ένα μήνα μετά το περιστατικό το πόδι του εξακολουθεί να έχει πάνω τρεις τρύπες και τεράστιες ουλές.

Δείτε τις εικόνες








ΚΟΡΜΑΡΑ! Η τραγουδίστρια Μαρία Εγγλέζου χωρίς ρετούς στην παραλία!


Είναι σωστό να βλέπουμε κορμιά καθαρά χωρίς καμία επεξεργασία! Έτσι μπορεί ο καθένας και η καθεμία να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για εκείνους που προβάλλονται λίγο παραπάνω.

Απο την άλλη αν μοχθείς για να αποκτήσεις κορμί και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει δεν έχεις ανάγκη το χέρι του γραφίστα για να έχει sexy κορμί.

Γι αυτό δίνουμε τα εύσημα στην Μαρία Εγγλέζου που ποζάρει σέξι με το μπικίνι της σε παραλία του Ηρακλείου της Κρήτης και κερδίζει μόνο βλέμματα θαυμασμού!




Super σeξι Ελληνίδα κόλασε τη Μύκονο - Ποια είναι; (PICS)


Βγήκε στην παραλία με την κορμάρα και μας άφησε... άφωνους. Η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη με το σeξι μαγιό της. Δείτε φωτογραφίες!


Η Ελίνα Καντζά ανήκει στη κατηγορία των γυναικών της showbiz με τα ωραιότερα σώματα…

Βρίσκεται στη Μύκονο όπου και καλοπερνάει παρέα με τον σύντροφο της Dj Rush και όλοι στο νησί μιλούν για τις τέλειες αναλογίες που διατηρεί το γνωστό μοντέλο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το verysorry.gr




Τα πιο googlaρισμένα ΟΠΙΣΘΙΑ του κόσμου! (Και δεν είναι της Kim Kardashian)



Νομίζατε ότι τα οπίσθια της Kim Kardashian είναι τα διασημότερα του κόσμου; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε, καθώς υπάρχει μία πίσω όψη και πιο φημισμένη, και πιο... στητή και πιο καλοσχηματισμένη!

Αναφερόμαστε λοιπόν στα οπίσθια, και κατ' επέκταση και σε όλο το υπόλοιπο σώμα, της Coco Austin, η οποία είναι σύζυγος του διάσημου ράπερ Ice-T. Η 34χρονη, μικροκαμωμένη πρώην χορεύτρια λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά των τέλειων οπισθίων της με όλες εμάς, μέσω ειδικής εφαρμογής, όπου δείχνει λεπτομερώς τη fitness ρουτίνα της!

Το pole dancing, αλίμονο, κυριαρχεί, ενώ η ίδια εξομολογείται ότι πολλά κορίτσια της ζητούν να τους μάθει το διάσημο πια twerking, το οποίο σύμφωνα με την ίδια έγινε αρχικά γνωστό ως booty shaking.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς την πίσω όψη της Coco, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή και να στρωθείτε αμέσως στη δουλειά!







ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξύλο για μία ξανθιά! ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ στα Άχλα Μενεγάκη - Ματέο!!! Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες για τη γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους



Όταν το καλοκαίρι ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι, όχι μόνο δεν θα έβρισκε την ηρεμία της, αλλά και ότι όλα θα της πήγαιναν στραβά…

Της Τζένης Μαυρίδη

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο καλείται να λύσει η Ελένη… Μόλις τελείωσε τις εκπομπές της στον Alpha και αποφάσισε για άλλη μία χρονιά να πάει στην Άνδρο δίπλα στον καλό της Ματέο Παντζόπουλο, θεώρησε ότι αυτό το καλοκαίρι θα ήταν το καλύτερο της ζωή της. Έπεσε, όμως, έξω…



Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν αποφασίστηκε από το δικαστήριο να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο 700.000 ευρώ, γεγονός που την επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Έχασε το χαμόγελό της και ήταν συνέχεια σκεπτική. Ο Ματέο βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της, αλλά τα προβλήματα «επιτίθενται» στη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης εκεί που δεν το περιμένει. Η Ελένη και ο Ματέο τσακώθηκαν πολύ άσχημα, σε σημείο που τους άκουσαν όλα τα Άχλα. Αφορμή; Μία ξανθιά!

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Παντρεύτηκα για δεκαπέντε μέρες! Ήθελα να εκδικηθώ κάποιον άλλο»

Ηθοποιός αποκαλύπτει πως είναι αυτοκαταστροφική, ότι παντρεύτηκε για δεκαπέντε μέρες μόνο και μόνο για να εκδικηθεί κάποιον άλλον!..

Yπήρξατε αυτοκαταστροφική;
Πολύ. Η αυτοκριτική μου ήταν φοβερή. Ήμουν ένας μοναχικός καβαλάρης. Αυτό έδειξε και η πορεία της ζωής μου. Επέλεξα να φέρω στον κόσμο μόνη μου ένα παιδί από τρελό έρωτα. Το μεγάλωσα χωρίς καμία βοήθεια. Έκανα ό,τι πίστευα χωρίς να υπολογίζω το κόστος.
Το απόλυτο gossip της εποχής μάλιστα ήταν ότι δεν αποκαλύψατε ποτέ το όνομα του πατέρα.
Έψαχναν όντως να βρουν ποιος είναι ο πατέρας του Μάριου. Είμαι φοβερά παρορμητικό άτομο, αλλά αληθινή. Ο γάμος δε μου ταίριαξε Τον τόλμησα δυο φορές. Την πρώτη διήρκησε εννέα μήνες και τη δεύτερη μόλις δεκαπέντε ημέρες.
Είναι φοβερό ότι παντρευτήκατε για δεκαπέντε ημέρες.
«Ταλαιπώρησα έναν άνθρωπο χωρίς να φταίει. Ήταν παρόρμηση της στιγμής. Ο γάμος στην πραγματικότητα ήταν λευκός. Ήθελα να εκδικηθώ κάποιον άλλο. Είχα ωστόσο την τιμιότητα να ξεκαθαρίσω τα συναισθήματα μου στο «σύζυγο» μου και εκείνος δέχτηκε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Δεν τον εκμεταλλεύτηκα» αποκάλυψε στο περιοδικό ΕΓΩ η Νέλλη Γκίνη.

Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ για την ηλικία της Άννας Βίσση!

Σαράντα ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι συμπλήρωσε η Άννα Βίσση και η «απόλυτη» κλήθηκε να περιγράψει τις 10 στιγμές στη λαμπρή πορεία της που θα της μείνουν αξέχαστες....


Η Βίσση, λοιπόν, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι η μεγαλύτερη στιγμή ήταν η γέννηση της κόρης της, Σοφίας, τα «πυρά» που δέχθηκε δύο φορές από την Εκκλησία, ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο ψέμα που είχε πει για την ηλικία της!

«Με διαφορά 7 χρόνων κέρδισα την πρώτη θέση σε δύο διαγωνισμούς. Πάντα με μέντορα τη κυρά Σοφούλα. 1970, ΡΙΚ, Λευκωσία, η Λία στο πιάνο, εγώ τραγούδι, λέγοντας ψέμα για την ηλικία μου -ήμουν 12 και έπρεπε να `μουν 16 για να μπορώ να λάβω μέρος- πήραμε παμψηφεί την πρώτη θέση. Θυμάμαι μας `δώσαν 15 λίρες και κάποια βιβλία. Με τα λεφτά πήραμε από ένα ποδήλατο άσπρο η καθεμιά, που χρειάστηκε η αλήθεια, για να πηγαίνουμε σχολείο κάθε μέρα. 7 χρόνια μετά κερδίζω στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Μια νίκη που δεν περίμενα καθόλου και θυμάμαι ακόμα το τρακ και την αμηχανία που είχα όταν ο Άλκης Στέας με φώναξε στη σκηνή να το παραλάβω. Είχα την αίσθηση πως ονειρευόμουν... "Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή" και έκανα στ' αλήθεια τότε την αρχή!» αποκάλυψε χαρακτηριστικά

ΣΟΚ! Πώς κατάντησε έτσι η Liv Tyler; Δες πώς είναι το σώμα της με μαγιό! [photos]

Μπορεί να θεωρείται μία από τις ωραιότερες ηθοποιούς του HOLLYWOOD, αλλά μάλλον... δεν είναι τόσο σeξι όσο νομίζαμε!

Η Λιβ Τάιλερ, η οποία είναι πλέον 37 χρονών, εθεάθη σε ρομαντικές διακοπές στην Ισπανία με τον σύντροφό της Ντέιβ Γκάρτνερ.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα floral μαγιό, το οποίο είχε διαφάνειες στα επίμαχα σημεία και δυστυχώς δεν την κολάκευε καθόλου.








Πηγή: youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ SΕXY Όλγα Κεφαλογιάννη με μαγιό


Τι κι αν μπαίνει σιγά σιγά Σεπτέμβρης;


Ο λόγος φυσικά για το Ολγάκι που έβαλε το μαγιό της και επισκέφθηκε την Πάτμο.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στην Πάτμο μαζί με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκειμένου να συναντηθούν με τοπικούς φορείς και να συζητήσουν πώς μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω ο τουρισμός στο νησί της Αποκάλυψης.

Φυσικά δεν έμειναν μόνο στη δουλειά, αλλά φρόντισαν να χαλαρώσουν με μια βουτιά στην παραλία της Πέτρας, όπου ο φακός απαθανάτισε την υπουργό Τουρισμού σε εξαιρετική φόρμα.



Πηνελόπη Πλάκα & Κώστας Αποστολάκης: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον πaθιασμένο τους έρwτα!



Πήγαν διακοπές σε ένα όχι και τόσο κοσμικό νησί αλλά ο φωτογραφικός φακός του YOU ήταν εκεί και «τσάκωσε» την Πηνελόπη Πλάκα και τον Κώστα Αποστολάκη στην Πάτμο και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Κάμπου να ζουν τον φρέσκο και πaθιασμένο έρwτά τους! Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι το ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του στη θάλασσα και ελάχιστοι ήταν εκείνοι που μπόρεσαν να τους αναγνωρίσουν. Έτσι τα φιλιά και οι αγκαλιές έδωσαν και πήραν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, μέχρι αργά το βράδυ που έφυγαν αλλά εκείνοι είχαν μυαλό μόνο ο ένας για τον άλλον. Το ζευγάρι έμεινε πέντε μέρες στο νησί, προσκύνησε στο Μοναστήρι, κυκλοφορούσε σε γραφικά ταβερνάκια στην περιοχή του Κάμπου. Όλοι όσοι τους είδαν πάντως στο νησί έλεγαν για το πόσο ερωτευμένοι είναι αλλά και ιδιαίτερα προσιτοί, αφού κυρίως ο ηθοποιός συνομιλούσε με όλους τους ντόπιους και περνούσε αρκετές ώρες μαζί τους.













ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

28 Αυγ 2014

Αυτές είναι οι 4 πιο επικίνδυνες διάσημες δίαιτες!

Οι διαιτολόγοι δεν θέλουν ούτε να τις ακούν και δυσανασχετούν έντονα όταν... οι πελάτες τους ζητούν να μάθουν λεπτομέρειες για τις δίαιτες που υπόσχονται θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη.

Είναι οι δίαιτες που ουσιαστικά ευθύνονται το φαινόμενο γιο-γιο (χάνεις – παίρνεις κιλά) και δεν είναι οι λίγες οι φορές που έχουν προκαλέσει προβλήματα, λόγω έλλειψης θρεπτικών συστατικών.

Οι πιο γνωστές και ανορθόδοξες δίαιτες σύμφωνα με τους κλινικούς διαιτολόγους. είναι η Δίαιτα Άτκινς, η Δίαιτα Ζώνης, η Δίαιτα Μπέβερλι Χιλς και η Δίαιτα Ντουκάν.
Οι συγκεκριμένες δίαιτες βοηθούν στη γρήγορη απώλεια βάρους, η οποία όμως είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί.

Και οι τέσσερις δίαιτες βασίζονται στη στέρηση τροφίμων που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Οι δίαιτες Άτκινς και Μπέβερλι Χιλς βασίζονται στις πρωτεΐνες και τα λαχανικά, απαγορεύοντας την κατανάλωση υδατανθράκων ενώ είναι χαμηλές στην πρόσληψη σακχάρων.

Οι δίαιτες Ζώνης και Ντουκάν βασίζονται στην κατανάλωση ενός συγκεκριμένου φαγητού κάθε φορά, το ίδιο για όλα τα γεύματα της ημέρας, ενώ στηρίζονται στην κατανάλωση θρεπτικών συστατικών αλλά απαγορεύουν τον συνδυασμό τροφών.

Οι διαιτολόγοι υποστηρίζουν ότι το φυσιολογικό είναι η απώλεια ενός κιλού την εβδομάδα, με το 80% να είναι λίπος.

Ωστόσο, με τις συγκεκριμένες δίαιτες μπορεί κάποιος να χάσει μέχρι και 4 κιλά την εβδομάδα, από τα οποία χάνεται μυϊκή μάζα και πολλά υγρά και καθόλου καθαρό λίπος.


Πηγή: youweekly.gr

Η φωτογραφία του Βασίλειου Κωστέτσου με τον Μιχάλη Ασλάνη που συγκίνησε το διαδίκτυο!

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που ο Μιχάλης Ασλάνης έβαλε τέλος στην ζωή του.

Με αφορμή τον ένα χρόνο από τον θάνατό του, ο Βασίλειος Κωστέτσος θυμήθηκε τον αγαπημένο του φίλο και πόσταρε την εν λόγω φωτογραφία, που είναι από το 1990.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι την Κυρικακή 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο στις 10.30 το πρωί στον Άγιο Ταξιάρχη, στη Νεάπολη Χαλκίδας για τον ένα χρόνο από το θάνατό του.


Και πολύ άργησε! Η εταιρεία ZARA ζητεί ΣΥΓΓΝΩΜΗ γιατί...!!! (PHOTO)

Ηταν μία αποτυχημένη στυλιστική επιλογή της ZARA: ένα ριγέ μπλουζάκι μπλε-άσπρο για παιδιά ηλικίας έως 3 ετών, με ένα άστρο επάνω αριστερά...

Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να απολογηθεί υποστηρίζοντας ότι ο σχεδιαστής εμπνεύστηκε από το «αστέρι του σερίφη των κλασικών γουέστερν», εκατοντάδες έξαλλοι καταναλωτές επιμένουν ότι ο σχεδιασμός της παιδικής μπλούζας είναι μία σαφής αναφορά στις στολές που φορούσαν οι εβραίοι κρατούμενοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Επειτα από καταιγισμό σχολίων στο Twitter, η ZARA όχι μόνο ζήτησε συγγνώμη για την όποια προσβολή προς τους καταναλωτές της, αλλά απέσυρε αμέσως όλα τα κομμάτια από τα ράφια των καταστημάτων της. Η παιδική μπλούζα με το «αστέρι του σερίφη» - που οι περισσότεροι είδαν σαν το άστρο του Δαυίδ - φέρεται πως ήταν αρχικά διαθέσιμο στα καταστήματα της Γαλλίας, της Σουηδίας, της Αλβανίας και του… Ισραήλ.

Ξεφτίλα! Η μεγάλη ΑΠΑΤΗ με την τιμή στον καφέ!!! Δείτε τιμοκατάλογο και φρίξτε

Ταξιδεύαμε με φεριμπότ και στο μπαρ του καραβιού υπήρχε τιμοκατάλογος με τιμή 1,2 ευρώ για καφέ φραπέ μονό frape. Παραγγέλνουμε ένα καφέ και μας δίνεται το κανονικό μέγεθος του φραπέ αλλά για τους υπεύθυνους του φεριμπότ είναι διπλός και μας ζητούνται 2 ευρώ. Δεν γνώριζα ότι υπάρχει μονός και διπλός φραπέ. Αφού προσφέρεται μονός και διπλός φραπέ γιατί δεν μας ρώτησαν ποιον από τους δύο θέλαμε.

Το φαιδρό στην υπόθεση είναι ότι μας έδειξαν το μικρό ποτηράκι για το μονό καφέ που πρακτικά ήταν αδύνατον να γίνει καφές φραπέ σε τόσο μικρό μέγεθος. Ήταν σαν τα ποτηράκια που δίνουν ο οδοντίατροι για να ξεπλύνεις το στόμα σου. Και εδώ το ελληνικό δαιμόνιο βρήκε «πατέντα» για να παρακάμψει την διατιμημένη τιμή του καφέ από το Υπουργείο.



Αποκάλυψη: Ο παρουσιαστής με την κοιλίτσα και η... κουκλίτσα! (φωτό)

Ποιος είναι ο παρουσιαστής με την κοιλίτσα που αποκτήθηκε τους τελευταίους μήνες; Πραγματικά δεν θα το πιστεύαμε αν δεν το βλέπαμε ότι ο συγκεκριμένος πήρε τόσα κιλά...


Ο Θέμης Γεωργαντάς στην παραλία


Ευτυχώς ξεπεράσαμε γρήγορα το σοκ χάρη στην κουκλίτσα της φωτογραφίας, της οποίας την ταυτότητα δεν γνωρίζουμε, αλλά... έχει καμμία σημασία μπροστά σε αυτό που βλέπουμε;

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : Μητέρα βρήκε κρεμασμένο τον γιο της

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Πάτρα από την αυτοκτονία ενός 30χρονου,...ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του ανησύχησε γιατί δεν τον έβρισκε και έτσι ειδοποίησε τον άλλον της γιο, ο οποίος βρέθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε το θύμα.
Ο άνδρας έσπασε την πόρτα και αντίκρισε κρεμασμένο τον αδελφό του, ενώ ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα αφού οι οικείοι του υποστηρίζουν ότι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα.Πηγή patrastimes.gr

Δείτε την 16χρονη κούκλα κόρη της Ίνα Λαζοπούλου... [photo]

Η κόρη της Ίνας Λαζοπούλου, η Αλεξάνδρα μεγάλωσε και είναι πλέον 16 ετών...
Μπορεί να μην έχει μεγάλη ομοιότητα με την μητέρα της, αλλά είναι μια κούκλα.

Η 16χρονη Αλεξάνδρα πριν από λίγες ημέρες μας συστήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, όπου πόσταρε μια selfie φωτογραφία, που απεικονίζει την ίδια μαζί με την μαμά της, σε ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές.




Αυτές είναι οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ




Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο, σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ εισήχθησαν 72.763 υποψήφιοι ενώ το 2013 είχαν εισαχθεί 71.761.

Πιο συγκεκριμένα, 47.053 εισήχθησαν σε πανεπιστήμια, 1.913 σε στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές και 23.797 στα ΤΕΙ.
Αυξήθηκαν οι βάσεις στα περιφερειακά τμήματα
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό των βάσεων είναι η άυξησή τους στην περιφέρεια
Στη Νομική Αθηνών καταγράφηκε αύξηση της τάξης του 0,8% ή 143 μόρια, στη Νομική Θεσσαλονίκης αύξηση 1,2% ή 215 μορίων ενώ στη Νομική Κομοτηνής αύξηση 2,2% που αντιστοιχεί σε 389 μόρια.
Επίσης, στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στην Αθήνα η βάση αυξήθηκε κατά 767 επιπλέον μόρια ενώ στην αντίστοιχη σχολή της Θεσσαλονίκης 968 μόρια. Αντίθετα, στη σχολή του Βόλου η αύξηση είναι της τάξης του 7,3% , ενώ στην Κοζάνη η αύξηση είναι 13,1%.
Χαρακτηριστικό το παράδειγμα και της Ιατρικής καθώς στην Αθήνα η αύξηση είναι 317 μόρια, στη Θεσσαλονίκη 442 μόρια, στη Λάρισα 583 μόρια, στο Ηράκλειο 589 μόρια, στα Ιωάννινα 605 μόρια και στην Αλεξανδρούπολη 620 μόρια.
Στη διοίκηση επιχειρήσεων Ηγουμενίτσας σημειώθηκε αύξηση 20,7% και 15,5% στην ιταλική γλώσσα.
Αύξηση 10% σημείωσαν και οι Εκκλησιαστικές Σχολές, ενώ, μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στη γαλλική γλώσσα -αύξηση 23,7% σε σχέση με πέρυσι.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τις βάσεις εισαγωγής από τα Ημερήσια και Επαγγελματικά Λύκεια 90%

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά τις βάσεις εισαγωγής από τα Εσπερινά Λύκεια 90%

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ των βάσεων για τα Ημερήσια Λύκεια σε σχέση με την περσινή χρονιά

Οι βάσεις σε Ημερήσια και Επαγγελματικά Λύκεια 10% για αυτούς που έδωσαν πρώτη φορά Πανελλήνιες το 2012

Οι βάσεις σε Ημερήσια και Επαγγελματικά Λύκεια 10% για αυτούς που έδωσαν πρώτη φορά Πανελλήνιες το 2013


Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ

Ποια είναι η ιδανική ώρα για ύπνο

Ο Matt Walker, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, επικεφαλής του εργαστηρίου νευροαπεικόνισης, αναφέρει...
σύμφωνα με το Time ότι η ποιότητα του ύπνου πράγματι αλλάζει με τη πάροδο της νύχτας.

«Η ώρα που θα πέσετε για ύπνο έχει σημαντική διαφορά σε σχέση με τη δομή και την ποιότητα του ύπνου σας» εξηγεί ο ίδιος. «Ο ύπνος σας αποτελείται από μια σειρά από κύκλους 90 λεπτών. Όλα τα στάδια του ύπνου περιέχουν την φάση REM (Rapid Eye Movement) κατά την οποία τα μάτια κινούνται απότομα προς διάφορες κατευθύνσεις, οι μυς των άνω και κάτω άκρων παραλύουν προσωρινά και ο ρυθμός της καρδίας και η αρτηριακή πίεση αυξάνονται. Οι περίοδοι του ύπνου REM (με ταχείες κινήσεις των οφθαλμών - Rapid Eye Movement), δηλαδή του ύπνου με όνειρα, εναλλάσσονται με τα τέσσερα διαφορετικά στάδια του ύπνου NREM (μη REM - non-REM).

Ο ύπνος REM
Η πρώτη περίοδος του ύπνου REM λαμβάνει χώρα περίπου 70-90 λεπτά μετά την έναρξη του ύπνου, γράφει το medlab.gr. Οι πρώτοι κύκλοι ύπνου περιλαμβάνουν σχετικά βραχείες περιόδους ύπνου REM, αλλά προς το τέλος της νύχτας ο ύπνος REM καταλαμβάνει πολύ μεγαλύτερο μέρος κάθε κύκλου του ύπνου. Κατά τη διάρκεια του ύπνου REM, οι κινήσεις των οφθαλμών είναι ταχείες (γι' αυτό ονομάσθηκε έτσι), οι μύες των άκρων προσωρινά παραλύουν, ενώ ο εγκέφαλος είναι εξίσου ενεργός, εάν όχι περισσότερο, απ' ό,τι κατά τη διάρκεια της εγρήγορσης. Ο ύπνος REM είναι η περίοδος του ύπνου που παρουσιάζονται τα όνειρα.

Ο ύπνος NREM χωρίζεται σε τέσσερα στάδια:
Στάδιο 1 (υπνηλία): Διαρκεί τα πρώτα πέντε έως δέκα λεπτά μετά την έναρξη του ύπνου. Χαρακτηρίζεται από μειωμένη μυϊκή δραστηριότητα, αργή κίνηση των οφθαλμών και εύκολη αφύπνιση
Στάδιο 2 (ελαφρύς ύπνος): Καταλαμβάνει το 50% του κύκλου του ύπνου. Οι οφθαλμοί αδρανοποιούνται, ο καρδιακός ρυθμός επιβραδύνεται και η θερμοκρασία μειώνεται
Στάδια 3 & 4 (βαθύς ύπνος): Οι οφθαλμοί είναι ακίνητοι και οι μύες χαλαρωμένοι. Είναι δύσκολο να ξυπνήσει κάποιος από βαθύ ύπνο και όταν αυτό συμβεί μπορεί να αισθάνεται ελαφρά ζάλη και αποπροσανατολισμό. Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του βαθέως ύπνου παρουσιάζουν συχνά ενούρηση ή νυχτερινούς τρόμους. Ο βαθύς ύπνος θεωρείται το πιο αναζωογονητικό από όλα τα στάδια ύπνου. Η διάρκεια του βαθέως ύπνου μειώνεται όσο ο ύπνος συνεχίζεται.

Ωστόσο, τι έχει να κάνει αυτό με την τέλεια ώρα για ύπνο; Η εναλλαγή από τις non-REM στις REM συμβαίνει σε συγκεκριμένες ώρες της νύχτας, ανεξάρτητα από το πότε θα πάτε στο κρεβάτι, λέει ο Walker. Έτσι, αν κοιμηθείτε για παράδειγμα πολύ αργά, στις τρεις το πρωί για παράδειγμα, τότε ο ύπνος σας δεν θα είναι ξεκούραστος και θα αισθάνεστε βαριά την επόμενη ημέρα. Ο καθηγητής συμπληρώνει ότι το χρονικό διάστημα από τις 8 έως τις 12 το βράδυ, κατά τη διάρκεια του οποίου το μυαλό και το σώμα σας έχει την ευκαιρία να περάσει από όλα τα στάδια που χρειάζονται και να λειτουργήσει βέλτιστα.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(21:00)

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή αναμέτρηση ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και εξωτερικού...


http://www.ifeed2all.eu/watch/278235/1/watch-fc-midtjylland-vs-panathinaikos-athens.html



http://www.hahabar.com/20140826/v-haha_sport_1_name-879136-53fc5968bd3829.31101835.html


http://www.frombar.com/20140826/vv53fc59688da900.19989641-879136.html


http://magicgoals.com/panathinaikos-midtjylland-live-streaming-mintilant/

Ζώδια: Τι να μην κάνετε την ώρα του σeξ!

Ας δούμε τι πρέπει να προσέξεις στο κρεβάτι ανάλογα με το ζώδιό σου:


Κριός

Με όλο αυτόν τον αθλητικό εξοπλισμό στο κρεβάτι, πες μου κορίτσι μου, πού είναι η χαρά; Αντί να τρέχεις σαν πιεσμένη ατμομηχανή, για κοίτα σιγά-σιγά την επόμενη φορά να δεις αν μπορείς να καταλάβεις τι θα μπορούσε να ικανοποιήσει το σύντροφό σου περισσότερο. Το σeξ θα πρέπει να είναι ένα «αργό» άθλημα! Δεν είναι μια αφετηρία στη γραμμή του τερματισμού (εκτός κι αν ο σύντροφός σου τυχαίνει να είναι Κριός, επίσης).

Ταύρος

Γιατί όλο παράπονα για το σeξ; Βάλε σε παρακαλώ στην άκρη τις επικρίσεις και απλά άφησε τον εαυτό σου να απολαύσει. Θα ξέρεις ότι το άγγισμα σου αρέσει, όπως κι ο oργασμός, οπότε γιατί να μην έχεις αφήσει τον σύντροφο σου να το γνωρίζει αυτό; Αυτός πρέπει να το μάθει.

Δίδυμος

Μην μου πεις ότι πας στο κρεβάτι με τον boyfriend και στη μέση της συνουσίας έχεις ξεχάσει τα σχετικά για το σeξ; Μόνο μιλάς, μιλάς. Πως μπορείς; Γνωρίζουμε ότι το σeξ δεν είναι το μόνο σημαντικό για εσένα. Πιο πολύ σε εξιτάρει η πνευματική επαφή, αλλά πρόσεξε όμως, το ταίρι σου μπορεί να αρχίσει να αναζητά αλλού "κοκό". Κάπου που θα υπάρχουν περισσότερες πράξεις και όχι μόνο λόγια!

Καρκίνος

Πολύ λίγο σeξ και διαμαρτύρεσαι. Πάρα πολύ σeξ και διαμαρτύρεσαι. Τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Μπορεί να είσαι πολύ μπερδεμένη, όταν πρόκειται για σeξ. Η απάντηση δεν είναι απλή και όλα πάνε πίσω στο ερώτημα: «Είναι το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο;». Να είσαι ευγνώμων που έχεις κάποιον να κάνει σeξ μαζί του. Μην συνεχίζεις να του γκρινιάζεις σε κάθε στιγμή της εpωτικής επαφής.

Λέων

Έτσι ε, αν δείχνεις καλά και ευχαριστηθείς, είσαι ικανοποιημένη; Γιατί έχεις συνδέσει το σeξ με μία κλίμακα απόδοσης; Δεν σου έχει πει ποτέ κανένας ότι το σeξ με τον φίλο σου υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι διάλειμμα από την μάχη της γάτας με το ποντίκι; Μην αφήνεις τον εαυτό σου να μετατρέπει το σeξ σε διαγωνισμό για το ποιος είναι ο καλύτερος εpαστής ή ποιος φαίνεται καλύτερος πάνω σε κάτι;

Παρθένος

Ok, χρειάζεται τα σεντόνια να είναι καθαρά και να δείχνεις δελεαστική. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πας να πάρεις νέα σεντόνια πανάκριβα από βαμβάκι ή να έχεις το τέλειο σώμα. Άσε την ανάγκη σου για την τελειότητα και δες πόσο και οι δύο θα απολαύσετε περισσότερο παίζοντας παιχνίδια στο στρώμα... που δεν χρειάζεται να είναι ορθοπεδικό, παρεμπιπτόντως.

Ζυγός

Νομίζεις ότι κανονικά οι άνθρωποι θα πρέπει να κάνουν σeξ μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Νέο: Δεν λειτουργεί, όπως και ότι δεν μπορείς να περιμένεις το σύντροφό σου να κάνει σeξ με το ρολόι. Το σeξ υποτίθεται είναι αυθόρμητο. Μερικές φορές είναι καλό κάθε μέρα, μερικές φορές μια φορά την εβδομάδα είναι αρκετό. Το σeξ πρέπει να συμβεί φυσικά και όχι να το μεθοδεύσεις, και δεν υπάρχει το «σαν κανονικοί επιτηδευμένοι άνθρωποι». Το κατάλαβες;

Σκορπιός

Μην νομίζεις ότι ο άνθρωπός σου μπορεί να αποδώσει το καλύτερό του στο κρεβάτι, αν έχεις μόλις εξαπολύσει το κεντρί σου, πάνω του. Να ξέρεις ότι για να είναι καλός στο κρεβάτι απαιτείται καλή θέληση - ναι, καλή θέληση - όπως και σεβασμό για το άλλο άτομο. Μπορεί να έχεις καuτό και παθιaσμένο σeξ μετά από μια μάχη, άντε κάνα δυο φορές, αλλά μετά από αυτό, συνήθως χρειάζεται πολύ περισσότερα για να διορθώσεις τις επιδόσεις του ανθρώπου σου. Έτσι, αν δεν θέλεις να τον ακούσεις να σου λέει : «Συγνώμη μωρό μου, είμαι κουρασμένος απόψε» περιέκοψε το φαρμάκι.

Τοξότης

Αγαπάς την καταδίωξη και στη συνέχεια βαριέσαι όταν επιτύχεις το στόχο σου. Εστιάζεις στο πόσο καλό θα είναι να πάρεις ό, τι θέλεις για διασκέδαση, αλλά σκέψου και τι γίνεται με τον άνθρωπο που απλά «έπιασες στα δίχτυα σου»; Έχεις την τάση να ξεχνάς ότι υπάρχει; Λοιπόν, δεν αποτελεί έκπληξη ότι κι αυτός χάνει το ενδιαφέρον. Είναι καιρός για μια νέα στρατηγική με τους συντρόφους σου στο κρεβάτι σου (μια που να μην είναι τόσο εγωιστική).

Αιγόκερως

Θέλεις να είναι καλός στο κρεβάτι, αλλά θέλεις επίσης να έχει έναν καλό τραπεζικό λογαριασμό, ώστε να μπορείς να αισθάνεσαι ασφαλής. Ίσως σου χρειάζεται ένα διάλειμμα έτσι ώστε να μπορείς επιτέλους να απολαύσεις το σeξ. Είναι δυνατόν η απόδοσή του να είναι πεσμένη, λόγω καθαρής εξάντλησης στην δουλειά; Απόφυγε απαιτήσεις και γνώρισε μια αναβίωση στη σeξουαλική σου ζωή έτσι ώστε να του δώσεις μια ώθηση να βγάλει και περισσότερα χρήματα...

Υδροχόος

Για εσένα, το να έχεις έναν καλό φίλο, σημαίνει κάτι περισσότερο από ένα καλό σeξ. Επιπλέον, το σeξ μπορεί να μην είναι τόσο ουαου με το σύντροφό σου, επειδή μπορεί να προτιμάς περισσότερα άτομα... αλλά ποτέ δεν θα τολμούσες ακόμα και να προτείνεις να πάτε στο κρεβάτι με δύο άτομα ταυτόχρονα. Τι μπορείς να κάνεις; Μπορείς αν θέλεις να «εκπαιδεύσεις» τον εαυτό σου σχετικά με τις στάσεις και τις συνήθειες διαφορετικής κουλτούρας και στη συνέχεια, να προχωρήσεις στην «εκπαίδευση» του μωρού σου.

Ιχθύες

Βαρετά. Έλλειψη φαντασίας. Για σένα τα πάντα είναι βαρετά. Είναι πιθανό να είσαι βαριεστημένη με τον εαυτό σου και το σeξ με το ίδιο άτομο είναι κουραστικό, επειδή έχεις βαρεθεί; Τα εpωτικά παιχνίδια μπορεί να βοηθήσουν να κρατήσεις το ενδιαφέρον σου, αλλά το κλειδί για να ξεπεραστεί αυτό το ζήτημα είναι να μάθεις να είσαι ικανοποιημένη με αυτό που είναι μπροστά σου. Φτιάξε τον στο μυαλό σου όπως θέλεις και θα τον έχεις!

Πηγή: astrology.gr

Τη θυμάσαι; Δείτε την Ιωάννα Κουταλίδου με μαγιό χωρίς ρετούς! [photos]

Την Ιωάννα Κουταλίδου τη γνωρίσαμε μέσα από το reality Fame story!

Αν και είχε καιρό να κάνει κοσμική εμφάνιση, φρόντισε με τον τρόπο της ν΄αναστατώσει τις παραλίες!

Η τραγουδίστρια έβαλε το μαγιό της και ξεχύθηκε στις πλαζ…

Πώς σου φαίνεται το σώμα της χωρίς ρετούς;









Πηγή: youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΟ ΠΑΟΚ - ΖΙΜΠΡΟΥ

Ανατροπή-έκπληξη απ’ τον Πέτρο Κωστόπουλο.


Λίγο πριν τις διακοπές του καλοκαιριού το Mega ..με μια απρόβλεπτη κίνηση πραγματοποίησε μίνι συνέντευξη τύπου και παρουσίασε στους δημοσιογράφους ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό δείγμα του προγράμματος του καναλιού για τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων λοιπόν ανακοινώθηκε ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα παραμείνει στο κανάλι με δική του βραδινή εκπομπή η οποία όμως θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν.
Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι πρότινος και κανείς δεν είχε λόγο να αμφισβητεί την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού όμως υπάρχουν φήμες που αν ισχύουν θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.
Ο Γιάννης Λάτσιος ο ισχυρός άνθρωπος του ΑΝΤ1 και φίλος του Πέτρου, παρά τη δύσκολη φετινή χρονιά που οι σχέσεις τους μπήκαν στον πάγο, θέλει τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 με το βραδινό του talk show.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί ο Κωστόπουλος ο οποίος δεν έχει ούτε συμβόλαιο, ούτε την όρεξη ούτε και την υπομονή να περιμένει μέχρι τον Φεβρουάριο για να βγει στον αέρα, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Λάτσιο και προσπαθούν να βρουν την κατάλληλες ώρες και μέρες για την εκπομπήπου θα προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα.
Αν τελικά οι φήμες αποδειχτούν αληθινές θα έχουμε την πρώτη τηλεοπτική ανατροπή της σεζόν!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Φαίη ΠΑΡΑΤΗΣΕ τον Λιάγκα - Άλλος άνθρωπος στο σπίτι της η Σκορδά!!!

Δεν άντεξε άλλο μακριά από το αγαπημένο μέρος της. Με τους (μικρούς) άντρες της ζωής της πήγε να δει τους δικούς της στο Κιλκίς...

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ο Γιώργος απολάμβανε τις βουτιές του στη Μύκονο, αλλά η Φαίη έλειπε από δίπλα του. Το γεγονός ότι ο Λιάγκας βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων χωρίς τη γυναίκα της ζωής του κι έκανε μπάνιο μαζί με τον συνεργάτη του στο «Πρωινό» Θέμη Γεωργαντά σχολιάστηκε πολύ. Όμως μην πάει ο νους σας στο πονηρό. Δεν τρέχει τίποτα ανάμεσα στο ζευγάρι, που είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Απλώς η Φαίη πήρε τους δύο μικρούς άντρες της ζωής της, τον Γιάννη και τον Δημήτρη, και πήγε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιλκίς, προκειμένου να δει τους δικούς της.
Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της και έπειτα από το ταξίδι της μητέρας της στην Τήνο, πριν από ένα μήνα περίπου, ήρθε τώρα η σειρά της να… ανηφορίσει στο Κιλκίς για να βρεθεί κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Πάντα στις διακοπές της η Φαίη ξεκλέβει χρόνο για να επισκεφτεί την ιδιαίτερη πατρίδα της. Εκεί έχει φυσικά τη βοήθεια της μητέρας της Εύας για τα παιδιά, ενώ της έλειψε και ο πατέρας της Δημήτρης ο οποίος δεν μπόρεσε να πάει φέτος στην Τήνο. Η παρουσιάστρια δεν θα είναι καιρό μόνη αφού και ο Λιάγκας θα πάει στη μακεδονική πόλη. Στο Κιλκίς η Φαίη νιώθει… άλλος άνθρωπος αφού είναι το μέρος που αγαπάει περισσότερο, ενώ δίπλα της βρίσκονται οι λατρεμένοι γονείς της οι οποίοι της λείπουν πολύ το χειμώνα και θέλει να τους χαρεί όσο περισσότερο μπορεί.
 athensmagazine.gr

Πονόδοντος: 7 γιατροσόφια ανάγκης μέχρι να πάτε στον οδοντίατρο

Ξαφνικός πονόδοντος και ο οδοντίατρος θα μπορέσει να σας δει την επόμενη μέρα. ...Εκτός από τα παυσίπονα που ανακουφίζουν από τον πόνο στα δόντια και τη στοματική κοιλότητα, μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια δοκιμασμένα γιατροσόφια:
1.Τζίντζερ και πιπέρι καγιέν
Ανακατέψτε μισή κουταλιά τζίντζερ και μισή κουταλιά με πιπέρι καγιέν, με τόσο νερό, ώστε να δημιουργηθεί μια παχύρευστη κρέμα. Βάλτε λίγο βαμβάκι στην κρέμα και εφαρμόστε το πάνω στο δόντι, αποφεύγοντας όσο γίνεται τα ούλα και τη γλώσσα.
Αφήστε το μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος ή όσο μπορείτε, γιατί η κρέμα θα είναι λίγο καυτερή.
Και τα δύο μπαχαρικά έχουν αναλγητικές ιδιότητες, ενώ το βασικό συστατικό του καγιέν, η καψαϊκίνη, μπλοκάρει τα σήματα του πόνου να φτάνουν στον εγκέφαλο.
2.Μέντα
Ρίξτε 5-6 αποξηραμένα φύλλα μέντας σε μια κούπα βραστό νερό και αφήστε τα εκεί για 20 λεπτά. Μόλις κρυώσει το ρόφημα, κάντε με αυτό μπουκώματα. Η μέντα έχει αναισθητικές ιδιότητες,
3.Φακελάκι από μαύρο τσάι
Τοποθετήσετε ένα νωπό φακελάκι από μαύρο τσάι, πάνω στο πονεμένο δόντι. Οι τανίνες του μαύρου τσαγιού βοηθούν στην ανακούφιση από τον πόνο.
4.Έλαιο γαρίφαλου
Η ευγενόλη που περιέχεται στο γαρίφαλο είναι φυσικό αναισθητικό. Προσοχή, όμως δεν πρέπει να ρίξετε γαρυφαλέλαιο απευθεάις στην πληγή ή το πονοεένο δόντι. Σε λίγο βαμβάκι, ρίξτε μερικές σταγόνες από το λάδι και τοποθετήστε το πάνω στο δόντι, μέχρι ο πόνος να υποχωρήσει.
Μπορείτε επίσης να μασήστε ένα γαρίφαλο (από τα μπαχαρικά) , ώστε να απελευθερώσει τους χυμούς και διατηρήστε το στο στόμα, μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος.
5.Μπουκώματα με αλατόνερο
Διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι σε μια κούπα βραστό νερό και θα έχετε το κλασικό στοματικό διάλυμα. Κάντε μπουκώματα 30 δευτερολέπτων, όσο πιο συχνά μπορείτε και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα στην προσβεβλημένη περιοχή.
6.Πάγος
Τυλίξτε ένα μικρό παγάκι με μια πλαστική σακουλίτσα ή ένα λεπτό κομμάτι ύφασμα και βάλτε το πάνω στο δόντι που σας ενοχλεί για περίπου 15 λεπτά, ώστε να μουδιάσουν τα νεύρα και να υποχωρήσει ο πόνος. Μπορείτε να βάλετε την αυτοσχέδια παγοκύστη εξωτερικά, στο μάγουλό σας.
7.Βάλτε τσίχλα πάνω στο ράγισμα
Αν έσπασε ένα σφράγισμα ή ράγισε ένα δόντι, αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να καλύψετε το σημείο με μία μασημένη τσίχλα χωρίς ζάχαρη. Μην φάτε τίποτα άλλο και τρέχτε στον οδοντογιατρό.

Θέλει να μας τρελάνει! Δείτε τι κορμί έχει φτιάξει η Βάσω Λασκαράκη λίγους μήνες μετά τη γέννα

Γέννησε πριν λίγους μήνες και τώρα απολαμβάνει ξέγνοιαστη τις διακοπές της για λίγες ημέρες..
ακόμη, μιας και σε λίγο καιρό επιστρέφει δυναμικά μετά την απουσία της λόγω της εγκυμοσύνης, πρωταγωνιστώντας σε νέα τηλεοπτική σειρά.

Η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται πως δεν έχει τι να κάνει στην παραλία και το έχει ρίξει στο «σελφάρισμα».
Κοιτάζοντας όμως τις εικόνες αναρωτιέμαι, που στο καλό είναι τα κιλά της εγκυμοσύνης; Μπράβο στο κορίτσι γιατί κατάφερε να βρει τη φόρμα της πολύ γρήγορα και το αψεγάδιαστο σώμα της δεν θυμίζει σε τίποτα γυναίκα που έχει γεννήσει προσφάτως.

Εικόνες ΣΟΚ: Δείτε το αγόρι με το λαιμό καμηλοπάρδαλης... (PICS)


Ένας Κινέζος έφηβος ετοιμάζεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας ενός σοβαρού ιατρικού προβλήματος που αντιμετωπίζει στην περιοχή του λαιμού και του αυχένα του και που τον κάνουν να μοιάζει με... καμηλοπάρδαλη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός Fu Wengui, από το Πεκίνο, έχει τρεις επιπλέον σπονδύλους στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να πονάει τόσο πολύ, που δυσκολεύεται ακόμη και να περπατήσει, καθώς οι συγκεκριμένοι σπόνδυλοι πιέζουν κάποια νεύρα στο λαιμό.



Οι πόνοι είναι εξαιρετικά βασανιστικοί και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ενώ το φυσιολογικό είναι οι 7 σπόνδυλοι, ο 15χρονος Κινέζος έχει 10 σπόνδυλους. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αφαιρεθούν οι επιπλέον σπόνδυλοι που προκαλούν τόσο πόνο, αλλά και τα βλέμματα των περαστικών...



Μια φιλανθρωπική οργάνωση με έδρα το Πεκίνο έχει αναλάβει τη χρηματοδότηση της επέμβασης και της νοσηλείας του 15χρονου.

Το τσίμπημα δεν ήταν από κουνούπι! Προσοχή: Σκληρές εικόνες!



Νόμιζε ότι το τσίμπημα που ένιωσε προερχόταν από ένα αθώο κουνούπι αλλά έκανε μεγάλο λάθος! Δύσκολα θα ξαναπάει για διακοπές στο Κανκούν του Μεξικό ένας Βρετανός ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο μετά από το τσίμπημα μίας δηλητηριώδους αράχνης.

Ο 32χρονος είχε πάει στη συγκεκριμένη πόλη με τη σύντροφο του προκειμένου να παρακολουθήσουν το γάμο ενός φίλου. Ήταν ξαπλωμένος όταν ένιωσε ένα τσίμπημα και κούνησε το πόδι του. Όταν έσκυψε από το κρεβάτι είδε μία αράχνη. Στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για ένα κουνούπι αλλά όταν είδε το πόδι του να πρήζεται και να γίνεται διπλάσιο, άρχισε να ανησυχεί. «Έφτασα στο σημείο να μην μπορώ καν να διακρίνω την επιγονατίδα μου.

Πρήστηκε λες και το είχα φουσκώσει με αντλία ενώ το πύον έτρεχε συνέχεια.» δήλωσε ο νεαρός άντρας. «Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν μπορούν να μου επιτρέψουν να φύγω. Έπρεπε να παραμείνω τουλάχιστον μία μέρα ακόμα για να μπορέσω να πετάξω με το αεροπλάνο.»

Όταν επέστρεψαν τελικά στη χώρα τους, ξαναπήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να πάρει επιπλέον αντιβιοτικά αφού το δηλητήριο του έτρωγε τη σάρκα! Ένα μήνα μετά το περιστατικό το πόδι του εξακολουθεί να έχει πάνω τρεις τρύπες και τεράστιες ουλές.

Δείτε τις εικόνες








ΚΟΡΜΑΡΑ! Η τραγουδίστρια Μαρία Εγγλέζου χωρίς ρετούς στην παραλία!


Είναι σωστό να βλέπουμε κορμιά καθαρά χωρίς καμία επεξεργασία! Έτσι μπορεί ο καθένας και η καθεμία να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για εκείνους που προβάλλονται λίγο παραπάνω.

Απο την άλλη αν μοχθείς για να αποκτήσεις κορμί και το αποτέλεσμα σε δικαιώνει δεν έχεις ανάγκη το χέρι του γραφίστα για να έχει sexy κορμί.

Γι αυτό δίνουμε τα εύσημα στην Μαρία Εγγλέζου που ποζάρει σέξι με το μπικίνι της σε παραλία του Ηρακλείου της Κρήτης και κερδίζει μόνο βλέμματα θαυμασμού!




Super σeξι Ελληνίδα κόλασε τη Μύκονο - Ποια είναι; (PICS)


Βγήκε στην παραλία με την κορμάρα και μας άφησε... άφωνους. Η θερμοκρασία ανέβηκε στα ύψη με το σeξι μαγιό της. Δείτε φωτογραφίες!


Η Ελίνα Καντζά ανήκει στη κατηγορία των γυναικών της showbiz με τα ωραιότερα σώματα…

Βρίσκεται στη Μύκονο όπου και καλοπερνάει παρέα με τον σύντροφο της Dj Rush και όλοι στο νησί μιλούν για τις τέλειες αναλογίες που διατηρεί το γνωστό μοντέλο.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το verysorry.gr




Τα πιο googlaρισμένα ΟΠΙΣΘΙΑ του κόσμου! (Και δεν είναι της Kim Kardashian)



Νομίζατε ότι τα οπίσθια της Kim Kardashian είναι τα διασημότερα του κόσμου; Ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε, καθώς υπάρχει μία πίσω όψη και πιο φημισμένη, και πιο... στητή και πιο καλοσχηματισμένη!

Αναφερόμαστε λοιπόν στα οπίσθια, και κατ' επέκταση και σε όλο το υπόλοιπο σώμα, της Coco Austin, η οποία είναι σύζυγος του διάσημου ράπερ Ice-T. Η 34χρονη, μικροκαμωμένη πρώην χορεύτρια λοιπόν, αποφάσισε να μοιραστεί τα μυστικά των τέλειων οπισθίων της με όλες εμάς, μέσω ειδικής εφαρμογής, όπου δείχνει λεπτομερώς τη fitness ρουτίνα της!

Το pole dancing, αλίμονο, κυριαρχεί, ενώ η ίδια εξομολογείται ότι πολλά κορίτσια της ζητούν να τους μάθει το διάσημο πια twerking, το οποίο σύμφωνα με την ίδια έγινε αρχικά γνωστό ως booty shaking.

Αν λοιπόν θέλετε κι εσείς την πίσω όψη της Coco, δεν έχετε παρά να κατεβάσετε την εφαρμογή και να στρωθείτε αμέσως στη δουλειά!







ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξύλο για μία ξανθιά! ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ στα Άχλα Μενεγάκη - Ματέο!!! Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες για τη γυναίκα που μπήκε ανάμεσά τους



Όταν το καλοκαίρι ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι, όχι μόνο δεν θα έβρισκε την ηρεμία της, αλλά και ότι όλα θα της πήγαιναν στραβά…

Της Τζένης Μαυρίδη

Το ένα πρόβλημα μετά το άλλο καλείται να λύσει η Ελένη… Μόλις τελείωσε τις εκπομπές της στον Alpha και αποφάσισε για άλλη μία χρονιά να πάει στην Άνδρο δίπλα στον καλό της Ματέο Παντζόπουλο, θεώρησε ότι αυτό το καλοκαίρι θα ήταν το καλύτερο της ζωή της. Έπεσε, όμως, έξω…



Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν αποφασίστηκε από το δικαστήριο να πληρώσει στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο 700.000 ευρώ, γεγονός που την επηρέασε πολύ ψυχολογικά. Έχασε το χαμόγελό της και ήταν συνέχεια σκεπτική. Ο Ματέο βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της, αλλά τα προβλήματα «επιτίθενται» στη βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης εκεί που δεν το περιμένει. Η Ελένη και ο Ματέο τσακώθηκαν πολύ άσχημα, σε σημείο που τους άκουσαν όλα τα Άχλα. Αφορμή; Μία ξανθιά!

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Παντρεύτηκα για δεκαπέντε μέρες! Ήθελα να εκδικηθώ κάποιον άλλο»

Ηθοποιός αποκαλύπτει πως είναι αυτοκαταστροφική, ότι παντρεύτηκε για δεκαπέντε μέρες μόνο και μόνο για να εκδικηθεί κάποιον άλλον!..

Yπήρξατε αυτοκαταστροφική;
Πολύ. Η αυτοκριτική μου ήταν φοβερή. Ήμουν ένας μοναχικός καβαλάρης. Αυτό έδειξε και η πορεία της ζωής μου. Επέλεξα να φέρω στον κόσμο μόνη μου ένα παιδί από τρελό έρωτα. Το μεγάλωσα χωρίς καμία βοήθεια. Έκανα ό,τι πίστευα χωρίς να υπολογίζω το κόστος.
Το απόλυτο gossip της εποχής μάλιστα ήταν ότι δεν αποκαλύψατε ποτέ το όνομα του πατέρα.
Έψαχναν όντως να βρουν ποιος είναι ο πατέρας του Μάριου. Είμαι φοβερά παρορμητικό άτομο, αλλά αληθινή. Ο γάμος δε μου ταίριαξε Τον τόλμησα δυο φορές. Την πρώτη διήρκησε εννέα μήνες και τη δεύτερη μόλις δεκαπέντε ημέρες.
Είναι φοβερό ότι παντρευτήκατε για δεκαπέντε ημέρες.
«Ταλαιπώρησα έναν άνθρωπο χωρίς να φταίει. Ήταν παρόρμηση της στιγμής. Ο γάμος στην πραγματικότητα ήταν λευκός. Ήθελα να εκδικηθώ κάποιον άλλο. Είχα ωστόσο την τιμιότητα να ξεκαθαρίσω τα συναισθήματα μου στο «σύζυγο» μου και εκείνος δέχτηκε να παίξει αυτόν τον ρόλο. Δεν τον εκμεταλλεύτηκα» αποκάλυψε στο περιοδικό ΕΓΩ η Νέλλη Γκίνη.

Αυτό είναι το ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ για την ηλικία της Άννας Βίσση!

Σαράντα ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι συμπλήρωσε η Άννα Βίσση και η «απόλυτη» κλήθηκε να περιγράψει τις 10 στιγμές στη λαμπρή πορεία της που θα της μείνουν αξέχαστες....


Η Βίσση, λοιπόν, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι η μεγαλύτερη στιγμή ήταν η γέννηση της κόρης της, Σοφίας, τα «πυρά» που δέχθηκε δύο φορές από την Εκκλησία, ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο ψέμα που είχε πει για την ηλικία της!

«Με διαφορά 7 χρόνων κέρδισα την πρώτη θέση σε δύο διαγωνισμούς. Πάντα με μέντορα τη κυρά Σοφούλα. 1970, ΡΙΚ, Λευκωσία, η Λία στο πιάνο, εγώ τραγούδι, λέγοντας ψέμα για την ηλικία μου -ήμουν 12 και έπρεπε να `μουν 16 για να μπορώ να λάβω μέρος- πήραμε παμψηφεί την πρώτη θέση. Θυμάμαι μας `δώσαν 15 λίρες και κάποια βιβλία. Με τα λεφτά πήραμε από ένα ποδήλατο άσπρο η καθεμιά, που χρειάστηκε η αλήθεια, για να πηγαίνουμε σχολείο κάθε μέρα. 7 χρόνια μετά κερδίζω στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Μια νίκη που δεν περίμενα καθόλου και θυμάμαι ακόμα το τρακ και την αμηχανία που είχα όταν ο Άλκης Στέας με φώναξε στη σκηνή να το παραλάβω. Είχα την αίσθηση πως ονειρευόμουν... "Ας κάνουμε απόψε μιαν αρχή" και έκανα στ' αλήθεια τότε την αρχή!» αποκάλυψε χαρακτηριστικά

ΣΟΚ! Πώς κατάντησε έτσι η Liv Tyler; Δες πώς είναι το σώμα της με μαγιό! [photos]

Μπορεί να θεωρείται μία από τις ωραιότερες ηθοποιούς του HOLLYWOOD, αλλά μάλλον... δεν είναι τόσο σeξι όσο νομίζαμε!

Η Λιβ Τάιλερ, η οποία είναι πλέον 37 χρονών, εθεάθη σε ρομαντικές διακοπές στην Ισπανία με τον σύντροφό της Ντέιβ Γκάρτνερ.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα floral μαγιό, το οποίο είχε διαφάνειες στα επίμαχα σημεία και δυστυχώς δεν την κολάκευε καθόλου.








Πηγή: youweekly.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ SΕXY Όλγα Κεφαλογιάννη με μαγιό


Τι κι αν μπαίνει σιγά σιγά Σεπτέμβρης;


Ο λόγος φυσικά για το Ολγάκι που έβαλε το μαγιό της και επισκέφθηκε την Πάτμο.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στην Πάτμο μαζί με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, προκειμένου να συναντηθούν με τοπικούς φορείς και να συζητήσουν πώς μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω ο τουρισμός στο νησί της Αποκάλυψης.

Φυσικά δεν έμειναν μόνο στη δουλειά, αλλά φρόντισαν να χαλαρώσουν με μια βουτιά στην παραλία της Πέτρας, όπου ο φακός απαθανάτισε την υπουργό Τουρισμού σε εξαιρετική φόρμα.



Πηνελόπη Πλάκα & Κώστας Αποστολάκης: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τον πaθιασμένο τους έρwτα!



Πήγαν διακοπές σε ένα όχι και τόσο κοσμικό νησί αλλά ο φωτογραφικός φακός του YOU ήταν εκεί και «τσάκωσε» την Πηνελόπη Πλάκα και τον Κώστα Αποστολάκη στην Πάτμο και πιο συγκεκριμένα στην παραλία Κάμπου να ζουν τον φρέσκο και πaθιασμένο έρwτά τους! Την περασμένη Τετάρτη λοιπόν, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι το ζευγάρι έκανε την εμφάνισή του στη θάλασσα και ελάχιστοι ήταν εκείνοι που μπόρεσαν να τους αναγνωρίσουν. Έτσι τα φιλιά και οι αγκαλιές έδωσαν και πήραν σε όλη τη διάρκεια της παραμονής τους εκεί, μέχρι αργά το βράδυ που έφυγαν αλλά εκείνοι είχαν μυαλό μόνο ο ένας για τον άλλον. Το ζευγάρι έμεινε πέντε μέρες στο νησί, προσκύνησε στο Μοναστήρι, κυκλοφορούσε σε γραφικά ταβερνάκια στην περιοχή του Κάμπου. Όλοι όσοι τους είδαν πάντως στο νησί έλεγαν για το πόσο ερωτευμένοι είναι αλλά και ιδιαίτερα προσιτοί, αφού κυρίως ο ηθοποιός συνομιλούσε με όλους τους ντόπιους και περνούσε αρκετές ώρες μαζί τους.













ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ