Malaysia Airlines: Ηχητικό ντοκουμέντο των αυτονομιστών για το αεροπλάνο (video)





Στη δημοσιότητα, αναρτώντας το στο διαδίκτυο, ένα βίντεο ηχητικό ντοκουμέντο με συνομιλίες μεταξύ στρατιωτικών διοικητών των δυνάμεων των φιλορώσων αυτονομιστών, αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία, έδωσαν οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU).


Οι ουκρανικές υπηρεσίες υπέκλεψαν συνομιλίες ανάμεσα στον διοικητή των φιλορώσων αυτονομιστών Ιγκορ Βέζλερ (Μπες), το Ρώσο συνταγματάρχη Βασίλ Μικολάιοβιτς Γκεράνιν και το στρατιωτικό διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν, οι οποίοι συζητούν για την κατάρριψη του αεροπλάνου.

Στην πρώτη συνομιλία, ο Ιγκορ Μπέζλερ φέρεται να λέει στον Γκεράνιν: «Μόλις καταρρίψαμε ένα αεροπλάνο».

Σε άλλη συνομιλία, κάποιος ονόματι «Γκρεκ» και κάποιος «ταγματάρχης» συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου, με τον τελευταίο να δηλώνει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για πολιτικό, και όχι για στρατιωτικό, αεροσκάφος. Απαντώντας σε ερωτήσεις του συνομιλητή του, ο «ταγματάρχης» αναφέρει ότι στα συντρίμμια δεν έχουν βρεθεί όπλα, αλλά μόνο μη στρατιωτικά αντικείμενα, ενώ το μοναδικό επίσημο έγγραφο είναι «η ταυτότητα ενός φοιτητή από την Ινδονησία...».

Σε άλλη συνομιλία, ένας αυτονομιστής φέρεται να μιλά με τον διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν τονίζοντας ότι «τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολιτικό αεροσκάφος».

«Έπεσε έξω από το Χράμποβο... υπάρχουν πολλά πτώματα γυναικών και παιδιών... στην τηλεόραση λένε ότι ήταν ένα ουκρανικό, μεταγωγικό Antonov-26, αλλά η ταμπέλα λέει Malaysia Airlines. Τι γύρευε πάνω από την Ουκρανία;» , αναφέρει ο συνομιλητής, ενώ ο Κοζίτσιν απαντά: «Μετέφερε κατασκόπους. Γιατί στο διάολο πετάνε, εδώ γίνεται πόλεμος».

Η αυθεντικότητα των συνομιλιών δεν έχει ακόμη πιστοποιηθεί.

Το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τα δημοσιεύματα για τον πατέρα του





Το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τα δημοσιεύματα για τον πατέρα του

Την ίδια στιγμή που έντονη φημολογία θέλει τον πατέρα του Γιάννη Βαρδή, τον μεγάλο δημιουργό Αντώνη Βαρδή να έχει ραγδαία επιδείνωση στην υγεία του, ο Γιάννης Βαρδής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 18 Ιουλίου ανάρτησε στο instagram ένα μήνυμα για τα δημοσιεύματα που αναφέρει:

"Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει όσα γράφονται. Οι υπόλοιποι μπορούν να πιστεύουν την αλήθεια".







Πηγή: faysbook.gr

ΦΩΤΟ-Η αποκαλυπτική selfie της Lady Gaga





Η Lady Gaga ανέβασε στο instagram μία άκρως αποκαλυπτική selfie φωτογραφία της μέσα από το αεροπλάνο.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έμειναν άφωνοι βλέποντας το στήθος της τραγουδίστριας και φυσικά έγραφαν ποικίλα σχόλια...



ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Instagram

Το κακόγουστο αστείο μεγάλου star για το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines Η αντίδραση του κόσμου και η συγνώμη του




Ο Jason Biggs φαίνεται πως δεν σοκαρίστηκε με την είδηση ότι άλλο ένα Boeing της Malaysia Airlines έπεσε με αποτέλεσμα να χαθούν 298 επιβάτες και είχε την διάθεση να αστειευτεί.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter λίγες ώρες μετά την μοιραία ανακοίνωση ο ηθοποιός έγραψε: "Μήπως θέλει κάποιος να αγοράσει τα μιλιά μου από τη Malaysia Airlines;".



Το κακόγουστο αστείο του δεν είχε αποδέκτες και πολλοί ήταν οι θαυμαστές που του απάντησαν με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγο ο Jason Biggs να ζητήσει συγνώμη με την ακόλουθη ανακοίνωσή του:
"Λοιπόν, σβήνω τα προηγούμενα tweets. Κάποιοι προσβλήθηκαν και δεν είχα τέτοια πρόθεση. Ζητώ συγνώμη από αυτούς που προσέβαλα. Προφανώς όλο αυτό είναι μεγάλη τραγωδία, και όλοι- συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου- είμαστε στενοχωρημένοι και εξαγριωμένοι με αυτό που συνέβη. Στέλνω τις θετικές μου σκέψεις στα θύματα και στις οικογένειές τους. Y.Γ Κανείς δεν με ανάγκασε να γράψω αυτό το tweet. Απλά κατάλαβα ότι τα σχόλιά μου ίσως ήταν άκαιρα και χωρίς συναισθηματισμό. Για αυτό, απολογούμαι".

Η συγκίνηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air όταν…


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε την συγκίνησή της on air ...
στην εκπομπή Happy day!

H παρουσιάστρια του Happy Day την ώρα που έλεγε για την σπουδαία πρωταγωνίστρια, Ξένια Καλογεροπούλου, που σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι της έλειψε ένα παιδάκι, και ήταν έγκυος αρκετές φορές χωρίς να καταλήξει να κάνει παιδί,

έδειξε να συγκινείται... Να υπενθυμίσουμε ότι η Σταματίνα έχει δυο κορούλες και την μικρότερη την απέκτησε πριν λίγο καιρό!

Δείτε πως μια κοπέλα με ανορεξία κατάφερε να... Τρομερή μεταμόρφωση!



H Laura Wilson, 28 ετών, ζύγιζε 34 κιλά...
την ημέρα του γάμου της.

Έτρωγε καθημερινά μόνο μερικά μπιζέλια και ένα κομματάκι σοκολάτας. Δύο μήνες μετά τον γάμο της εισήχθη στο νοσοκομείο. Όταν πήρε εξιτήριο οι γιατροί της είπαν πως το πιθανότερο είναι να μην μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί λόγω της ζημιάς που προξένησε στον οργανισμό της.

Δείτε τη παρακάτω φωτογραφία:


Κορίτσια μήπως να... κουλάρετε λιγάκι; Έρευνα αποκαλύπτει γιατί βιάζονται να κάνου σeξ τα κορίτσια



Βιάζονται όπως δείχνουν οι έρευνες τα νεαρά κορίτσια στη χώρα μας να ξεκινήσουν τη σεxουαλική επαφή με αποτέλεσμα να ...το μετανιώνουν. Κάθε αρχή και δύσκολη! Η συγκεκριμένη ρήση αποτυπώνει με ακρίβεια την «άγουρη» εpωτική εμπειρία που γεύονται οι έφηβοι στη χώρα μας πολύ πριν...την ώρα τους. Τις περισσότερες φορές δν αναμένουν τον ...

Άγιο Βαλεντίνο και σπεύδουν να «χαρίσουν» την αγνότητά τους σε μικρή ηλικία και σε πρόσωπα λανθασμένα, με συνέπεια να το μετανιώνουν. Εξάλλου οι επιλογές τους καταλήγουν σε εpωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους με αποτέλεσμα η πρώτη τους φορά να θεωρείται κακή αφού συνοδεύεται από αρνητικά συναισθήματα τα οποία όμως προκαλούν δυσκολίες και στην ενήλικη εpωτική τους ζωή. Καθόλου τυχαία λοιπόν 3 στις 5 γυναίκες θεωρούν «αποτυχημένη» την πρώτη τους προσπάθεια για ουσιαστική και ολοκληρωμένη εpωτική επαφή.


Παρότι υπάρχει η έλξη και η σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών για εpωτική συνεύρεση, η τελική εικόνα -τουλάχιστον για τα κορίτσια- είναι τραυματική. Είναι χαρακτηριστικό σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Κέντρο Σεxουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του ΑΠΘ σε δείγμα 1200 γυναικών (19 έως 44 ετών) πως το 93% των συμμετεχόντων δήλωσαν πως η πρώτη τους εμπειρία ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δύο σύντροφοι με τα κορίτσια όμως να έχουν μάλλον παρασυρθεί από τη...γνώση του μεγαλύτερου συντρόφου.


Άλλωστε είναι συχνό φαινόμενο οι ελληνίδες έφηβες να ξεκινούν σχέση με έναν ενήλικα σε ποσοστό 66.9%. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το μεγαλύτερο άτομο παίζει συχνά το ρόλο του καθοδηγητή, ακόμα και πριν την επαφή. Τρεις είναι οι βασικές αιτίες που οι άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας βλάπτουν ...σοβαρά την εpωτική ζωή των νεαρών κοριτσιών: διαφέρουν οι εμπειρίες, προκαλούν αίσθημα ντροπής και ενοχής ενώ δεν ακολουθούν μαζί τους και κάποια μέθοδο αντισύλληψης.


Αυτοί είναι και οι λόγοι -όπως δήλωσαν οι συμμετέχουσες- που θεωρούν πως είχαν σαν αποτέλεσμα να θυμούνται αρνητικά την πρώτη τους εμπειρία, αλλά και να δυσκολευτούν στη συνέχεια, να το ξεπεράσουν. Ενδεικτικό της βιαστικής σεxουαλικής συμπεριφοράς των εφήβων στη χώρα μας είναι το γεγονός ότι το 37.2% δήλωσε πως μετάνιωσε για την πρώτη του εμπειρία. Το 15.5% ανέφερε πως η επιλογή του συντρόφου ήταν λανθασμένη και το 15.3%, πως θα προτιμούσε να μην είχε βιaστεί!

Δεν υπάρχει! Η Kim Kardashian ποζάρει TΟPLESS! (PICS)


Η Kim Kardashian απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μεξικό, στην εξοχική κατοικία της φίλης της Abbey Wilson και δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram! Όμως αυτή παραπάει!

Δείτε το test drive με τη Ferrari που πήγε στραβά... video


Ένας τύπος υποτιμάει την ιπποδύναμη μιας Ferrari California κατά τη διάρκεια ενός test drive και ...
το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.

Δύσκολες ώρες: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Αντώνη Βαρδή


Στον όροφο με τις σουίτες στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ο Αντώνης Βαρδής μια σκελετωμένη φιγούρα φέρνει ...βόλτες αμίλητη στον διάδρομο. Είναι η Φιλοθέη. Η σύντροφος- του κορυφαίου της γενιάς του-Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Δεν μπορεί κι εκείνη να πιστέψει πώς αυτή η αρρώστια φεύγει τη μία μέρα και έρχεται ξανά λίγες ώρες μετά. Δεν προλάβαμε να γράψουμε πρίν μερικές ώρες πώς τα νέα ήταν καλά και μάλιστα μέχρι και ο Αντώνης Ρέμος επισκέφτηκε τον φίλο του για να ενημερωθεί για την κατάστασή του και ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Η Φιλοθέη δεν μπορεί να το χωνέψει. Δεν μπορεί. Λίγα μέτρα πιο πέρα και ο γιός του ο Γιάννης.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν στο blog μου ότι ο γιός προκειμένου να κάνει τον πατέρα του να νιώσει καλύτερα του έβαζε ν΄ ακούει τραγούδια. Τόσο δικά του αλλά και του ιδίου.

Μάλιστα κάποιοι μου μετέφεραν ότι ο Αντώνης αντιδρούσε δακρύζοντας. Τι να πείς. Ζόρικες καταστάσεις… δύσκολες.

Η στεναχώρια δεν είναι μόνο στους οικείους του αλλά και στο νοσηλευτικό ποσωπικό και στους γιατρούς. Η μάχη είναι άνιση.

Ενώ όλα ήταν καλά στην αρχή της εβδομάδας και όλοι τους γέμισαν με αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του μια ξαφνική υποτροπή του επέστρεψε και πάλι κοντά στο σημείο 0.

Οι ώρες αυτές που περνάνε καθώς και το επόμενο διήμερο κρίνεται από τους γιατρούς πολύ κρίσιμο…

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά. Τι να πώ. Ο Θεός είναι μεγάλος!


nassos-blog

Απλές Ελληνικές συνήθειες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ σε άλλες χώρες…

Δείτε παρακάτω όλα όσα είναι συνηθισμένα για μας, άλλα σε άλλες χώρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ…

Μάθετε απ’ έξω τη λίστα και θυμηθείτε να είστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά.

1.Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες ποτέ δεν βάφονται έξω ενώ είναι μπροστά άλλοι! Αυτό θεωρείται εξίσου ακατάλληλο όπως και να κοιταχτείς στον καθρέφτη!

2.Την περίοδο του 1920 στα σχολεία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ήταν επικίνδυνο να γράφεις σωστά εάν προερχόσουν από την εργατική τάξη. Ενήλικες και παιδιά έχρι και τον κίνδυνο της τιμωρίας αντιμετώπιζαν.

3.Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ακατάλληλο να πλέκεις εκτός σπιτιού. Αν θέλετε, μπορείς μόνο να συζητήσετε για το χόμπι σας. Να ξέρετε, ότι το πλέξιμο στη Βρετανία είναι και ανδρικό χόμπι! Η πλεκτομανία έχει γίνει το τρίτο, μετά από το ποδόσφαιρο και την πολιτική θέμα για συζήτηση στα μπαρ και τις παμπ.

4.Τον 19ο αιώνα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ήταν ακατάλληλο για έναν άνδρα να καλέσει μια γυναίκα να χορεύψουνε πάνω από 3 φορές. Μετά από το δεύτερο χορό, έπρεπε να την παντρευτεί!

5.Στη Βουλγαρία, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν ακατάλληλο για τους άνδρες να πίνουν λιγότερο από ενάμιση λίτρο κρασί την ημέρα. Αυτό έχει πολύ μικρό κόστος εκεί… Εάν λοιπόν οι οικοδεσπότες σας φανούν τσιγκούνηδες στο κέρασμα, θεωρήστε το δείγμα αφιλοξενίας!

6.Κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής τελετής του τσαγιού θεωρείται απρεπές να κάθεται κάποιος σταυροπόδι και παράλληλα, πρέπει να βγάλει και τα παπούτσια του!

7.Στην Ταϊλάνδη, θεωρείται ακατάλληλο να αγγίξετε το κεφάλι του συνομιλητή σας ή να τον χτυπήσετε στον ώμο. Αυτά θεωρούνται βήματα αγάπης και η δημόσια επίδειξη της αγάπης στην Ταϊλάνδη δεν επιτρέπεται με τίποτα!

Πηγή

ΑΥΤΟΙ είναι οι λόγοι που ΔΕΝ πρέπει οι άντρες να ξυρίζουν το στήθoς τους...

Πρόκειται για "επιδημία" των τελευταίων χρόνων...
οι άντρες να ξυρίζουν το στήθος τους... Ok, τους "σπανούς τους καταλαβαίνουμε, όμως η εικόνα του άτριχου εφήβου σε άντρες άνω των 20 (τουλάχιστον) οφείλει να σταματήσει κάπου εδώ.




Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά κυρίως αισθητικοί... Αρχικά είναι άσχημο να μην δείχνετε φυσικοί. Και η φυσικότητα εμπνέει και γοητεία.

Δείτε ορισμένα τέτοια παραδείγματα και θα καταλάβετε... Ακόμα και οι διάσημοι βρε αδερφέ έχουν σταματήσει την αποτρίχωση.

Ποια είναι η σeξι 40άρα μαμά της φωτογραφίας;



Τι κι αν έχει τέσσερα παιδιά και έχει φτάσει πια τα 41 διαθέτει κορμί που ζηλεύουν ακόμη και 20αρες. Είναι αναμφισβήτητα μια από τι πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου και έχει διανύσει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της

μόδας. Η πανέμορφη Γερμανίδα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φορά ένα πολύ σeξι σύνολο και να το συνδυάζει με διχτυwτό καλσόν και ψηλές μπότες. Η Heidi Klum μάλιστα ρώτησε τους followers της αν τους αρέσουν οι καινούριες της μπότες!




http://www.govastileto.gr/

Λασίθι: Τράβηξαν το καλάμι τους και είδαν αυτό το ψάρι - Οι μικροί ψαράδες τα έχασαν όταν έμαθαν περί τίνος επρόκειτο (Φωτό)!




Η παρέα των παιδιών ψάρευε, όταν ξαφνικά όλος ο κόσμος που βρισκόταν στην παραλία συγκεντρώθηκε κοντά τους...





Εκεί που ψάρευαν οι μικροί λουόμενοι στην παραλία της Αμμουδάρας έβγαλαν ένα λαγόψαρο, μεγάλο σε μέγεθος, όπως δείχνει και η φωτογραφία, ψόφιο δίπλα σε ένα μπρατσάκι...






Το έβγαλαν μικρά παιδιά και αυτό σημαίνει ότι τα ψάρια αυτά φτάνουν πλέον πολύ κοντά στις ακτές. Έχουν καταγραφεί επιθέσεις σε λουόμενους ενώ είναι ζημιογόνο διότι τρώει άλλα ψάρια, που είναι πιασμένα στα δίχτυα των ψαράδων. Στη χώρα μας τουλάχιστον δεν καταναλώνεται, λόγω των τοξικών ουσιών, αλλά σε χώρες της ανατολής θεωρείται εκλεκτός μεζές.
Οι σεφ που το καθαρίζουν, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί, διότι ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο για αυτούς που θα το καταναλώσουν. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περιπτώσεις αλίευσης ή εμφάνισης λαγόψαρου ή λαγοκέφαλου, σε περιοχές όπως η Ιεράπετρα και η Χαλκιδική.

Ο λαγοκέφαλος είναι ψάρι που ζει κυρίως στον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Μετά το 2003 εμφανίστηκε και στη Μεσόγειο, καθώς και στο Αιγαίο, ως λεσσεψιανός μετανάστης, μεταναστεύοντας δηλαδή από την Ερυθρά Θάλασσα μέσω της διώρυγας του Σουέζ στη Μεσόγειο.
Η κατανάλωσή του, χωρίς να απομακρυνθούν πριν το μαγείρεμα μέρη του που περιέχουν τη δηλητηριώδη τοξίνη τετραδοτοξίνη, μπορεί να επιφέρει αναπνευστικές διαταραχές, ανεπάρκεια του κυκλοφορικού συστήματος, μυϊκή παράλυση και ακόμη και θάνατο.Πηγή: candianews.gr

Θρήνος στη Λαμία: Καλό ταξίδι... Έφτιαξαν σελίδα στο facebook οι φίλοι του 20χρονου Γιώργου [photos]

Θρήνος στη Λαμία για τον άδικο χαμό του 20χρονου Γιώργου Μπαλλή - Σήμερα στις 5:00΄ το απόγευμα η κηδεία του στον... ιερό ναό του Αγίου Κοσμά, στα Εργατικά της Νέας Μαγνησίας.

Το ξανθό παιδί με τα πανέμορφα γαλανά μάτια και το πλατύ χαμόγελο, είναι από χθες στη γειτονιά των Αγγέλων. Ο χάρος του έστησε ύπουλο καρτέρι τα ξημερώματα χθες στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία.

Δείτε την εικόνα με τη φράση του Paolo Kuelio, που είχε ο Γιώργος στο προφίλ του στο facebook.



Οι φίλοι του έφτιαξαν σελίδα στο facebook για να του πουν καλό ταξίδι... Εκατοντάδες τα μηνύματα, από γνωστούς και αγνώστους για ένα νέο παιδί που είχε όρεξη για ζωή και πολλά όνειρα για το μέλλον, αλλά δυστυχώς μια κακιά στιγμή ήταν αρκετή, για να κοπεί το νήμα της ζωής του...







Πηγή

Η γυναίκα αυτή θεωρείται η πιο σέxι στον κόσμο. Εσάς πώς σας φαίνεται;

Τελικά προτιμάμε τα γυμνασμένα και γραμμωμένα κορμιά ή τις χυμώδεις καμπύλες;



To έχουμε πει πολλές φορές: Το γούστο των αντρών δεν έχει καμία σχέση με αυτό των γυναικών, με αποτέλεσμα κάτι που εμείς θεωρούμε πανέμορφο οι άντρες να βρίσκουν αδιάφορο και τούμπαλιν! Οπότε, δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση, που το αντίθετο φύλο, θεωρεί τη συγκεκριμένη γυναίκα, μία από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες του κόσμου, άποψη που είμαστε σίγουροι ότι δεν συμμερίζονται και πολλές γυναίκες.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν τσάκωσε το διάσημο μοντέλο Kate Upton, να λιάζεται σε παραλία του Μεξικού, μαζί με τον εδώ και λίγους μήνες αγαπημένο της, Justin Verlander. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι 2 τους φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, ενώ η 22χρονη καλλονή, φαινόταν πιο χαλαρή και άνετη από ποτέ, απολαμβάνοντας τις όμορφες στιγμές με τον καλό της.

Και επειδή ακόμη και η Kate Upton είναι άνθρωπος, τα έπαθε κι αυτή τα εγκαυματάκια της και πιο συγκεκριμένα στην πίσω της όψη, η οποία θύμιζε περισσότερο ξεροψημένο φρατζολάκι.

Ίσως να αναρωτηθήκατε κι εσείς, για ποιο λόγο η κοπέλα αυτή δουλεύει ως μοντέλο και γιατί οι άντρες την έχουν τόσο ψηλά στις προτιμήσεις τους. Από την μία βέβαια, προβάλει ένα πιο υγιές γυναικείο πρότυπο, χωρίς κόκαλα και φλέβες να πετάγονται προς πάσα κατεύθυνση, αλλά η αλήθεια είναι, ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορούσε να θεωρηθεί... μοντελίστικη ακόμα και καλλίγραμμη.

Από την άλλη βέβαια, οι άντρες δε φαίνεται να δίνουν και ιδιαίτερη σημασία, οπότε μάλλον οι καμπύλες κερδίζουν πόντους και ανεβαίνουν εντυπωσιακά στις προτιμήσεις τους. Εσείς αλήθεια τι γνώμη έχετε; Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι φαίνεται cool και χαλαρή τύπισσα, και σίγουρα καθόλου υστερική. Πράγμα θετικότατο.













ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

18 Ιουλ 2014

Malaysia Airlines: Ηχητικό ντοκουμέντο των αυτονομιστών για το αεροπλάνο (video)





Στη δημοσιότητα, αναρτώντας το στο διαδίκτυο, ένα βίντεο ηχητικό ντοκουμέντο με συνομιλίες μεταξύ στρατιωτικών διοικητών των δυνάμεων των φιλορώσων αυτονομιστών, αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους των Μαλαισιανών Αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία, έδωσαν οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU).


Οι ουκρανικές υπηρεσίες υπέκλεψαν συνομιλίες ανάμεσα στον διοικητή των φιλορώσων αυτονομιστών Ιγκορ Βέζλερ (Μπες), το Ρώσο συνταγματάρχη Βασίλ Μικολάιοβιτς Γκεράνιν και το στρατιωτικό διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν, οι οποίοι συζητούν για την κατάρριψη του αεροπλάνου.

Στην πρώτη συνομιλία, ο Ιγκορ Μπέζλερ φέρεται να λέει στον Γκεράνιν: «Μόλις καταρρίψαμε ένα αεροπλάνο».

Σε άλλη συνομιλία, κάποιος ονόματι «Γκρεκ» και κάποιος «ταγματάρχης» συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου, με τον τελευταίο να δηλώνει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για πολιτικό, και όχι για στρατιωτικό, αεροσκάφος. Απαντώντας σε ερωτήσεις του συνομιλητή του, ο «ταγματάρχης» αναφέρει ότι στα συντρίμμια δεν έχουν βρεθεί όπλα, αλλά μόνο μη στρατιωτικά αντικείμενα, ενώ το μοναδικό επίσημο έγγραφο είναι «η ταυτότητα ενός φοιτητή από την Ινδονησία...».

Σε άλλη συνομιλία, ένας αυτονομιστής φέρεται να μιλά με τον διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν τονίζοντας ότι «τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολιτικό αεροσκάφος».

«Έπεσε έξω από το Χράμποβο... υπάρχουν πολλά πτώματα γυναικών και παιδιών... στην τηλεόραση λένε ότι ήταν ένα ουκρανικό, μεταγωγικό Antonov-26, αλλά η ταμπέλα λέει Malaysia Airlines. Τι γύρευε πάνω από την Ουκρανία;» , αναφέρει ο συνομιλητής, ενώ ο Κοζίτσιν απαντά: «Μετέφερε κατασκόπους. Γιατί στο διάολο πετάνε, εδώ γίνεται πόλεμος».

Η αυθεντικότητα των συνομιλιών δεν έχει ακόμη πιστοποιηθεί.

Το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τα δημοσιεύματα για τον πατέρα του





Το μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τα δημοσιεύματα για τον πατέρα του

Την ίδια στιγμή που έντονη φημολογία θέλει τον πατέρα του Γιάννη Βαρδή, τον μεγάλο δημιουργό Αντώνη Βαρδή να έχει ραγδαία επιδείνωση στην υγεία του, ο Γιάννης Βαρδής, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 18 Ιουλίου ανάρτησε στο instagram ένα μήνυμα για τα δημοσιεύματα που αναφέρει:

"Όποιος θέλει μπορεί να πιστεύει όσα γράφονται. Οι υπόλοιποι μπορούν να πιστεύουν την αλήθεια".







Πηγή: faysbook.gr

ΦΩΤΟ-Η αποκαλυπτική selfie της Lady Gaga





Η Lady Gaga ανέβασε στο instagram μία άκρως αποκαλυπτική selfie φωτογραφία της μέσα από το αεροπλάνο.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έμειναν άφωνοι βλέποντας το στήθος της τραγουδίστριας και φυσικά έγραφαν ποικίλα σχόλια...



ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Instagram

Το κακόγουστο αστείο μεγάλου star για το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines Η αντίδραση του κόσμου και η συγνώμη του




Ο Jason Biggs φαίνεται πως δεν σοκαρίστηκε με την είδηση ότι άλλο ένα Boeing της Malaysia Airlines έπεσε με αποτέλεσμα να χαθούν 298 επιβάτες και είχε την διάθεση να αστειευτεί.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter λίγες ώρες μετά την μοιραία ανακοίνωση ο ηθοποιός έγραψε: "Μήπως θέλει κάποιος να αγοράσει τα μιλιά μου από τη Malaysia Airlines;".



Το κακόγουστο αστείο του δεν είχε αποδέκτες και πολλοί ήταν οι θαυμαστές που του απάντησαν με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια. Το αποτέλεσμα ήταν μετά από λίγο ο Jason Biggs να ζητήσει συγνώμη με την ακόλουθη ανακοίνωσή του:
"Λοιπόν, σβήνω τα προηγούμενα tweets. Κάποιοι προσβλήθηκαν και δεν είχα τέτοια πρόθεση. Ζητώ συγνώμη από αυτούς που προσέβαλα. Προφανώς όλο αυτό είναι μεγάλη τραγωδία, και όλοι- συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου- είμαστε στενοχωρημένοι και εξαγριωμένοι με αυτό που συνέβη. Στέλνω τις θετικές μου σκέψεις στα θύματα και στις οικογένειές τους. Y.Γ Κανείς δεν με ανάγκασε να γράψω αυτό το tweet. Απλά κατάλαβα ότι τα σχόλιά μου ίσως ήταν άκαιρα και χωρίς συναισθηματισμό. Για αυτό, απολογούμαι".

Η συγκίνηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή on air όταν…


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε την συγκίνησή της on air ...
στην εκπομπή Happy day!

H παρουσιάστρια του Happy Day την ώρα που έλεγε για την σπουδαία πρωταγωνίστρια, Ξένια Καλογεροπούλου, που σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε ότι της έλειψε ένα παιδάκι, και ήταν έγκυος αρκετές φορές χωρίς να καταλήξει να κάνει παιδί,

έδειξε να συγκινείται... Να υπενθυμίσουμε ότι η Σταματίνα έχει δυο κορούλες και την μικρότερη την απέκτησε πριν λίγο καιρό!

Δείτε πως μια κοπέλα με ανορεξία κατάφερε να... Τρομερή μεταμόρφωση!



H Laura Wilson, 28 ετών, ζύγιζε 34 κιλά...
την ημέρα του γάμου της.

Έτρωγε καθημερινά μόνο μερικά μπιζέλια και ένα κομματάκι σοκολάτας. Δύο μήνες μετά τον γάμο της εισήχθη στο νοσοκομείο. Όταν πήρε εξιτήριο οι γιατροί της είπαν πως το πιθανότερο είναι να μην μπορέσει ποτέ να κάνει παιδί λόγω της ζημιάς που προξένησε στον οργανισμό της.

Δείτε τη παρακάτω φωτογραφία:


Κορίτσια μήπως να... κουλάρετε λιγάκι; Έρευνα αποκαλύπτει γιατί βιάζονται να κάνου σeξ τα κορίτσια



Βιάζονται όπως δείχνουν οι έρευνες τα νεαρά κορίτσια στη χώρα μας να ξεκινήσουν τη σεxουαλική επαφή με αποτέλεσμα να ...το μετανιώνουν. Κάθε αρχή και δύσκολη! Η συγκεκριμένη ρήση αποτυπώνει με ακρίβεια την «άγουρη» εpωτική εμπειρία που γεύονται οι έφηβοι στη χώρα μας πολύ πριν...την ώρα τους. Τις περισσότερες φορές δν αναμένουν τον ...

Άγιο Βαλεντίνο και σπεύδουν να «χαρίσουν» την αγνότητά τους σε μικρή ηλικία και σε πρόσωπα λανθασμένα, με συνέπεια να το μετανιώνουν. Εξάλλου οι επιλογές τους καταλήγουν σε εpωτικούς συντρόφους μεγαλύτερους με αποτέλεσμα η πρώτη τους φορά να θεωρείται κακή αφού συνοδεύεται από αρνητικά συναισθήματα τα οποία όμως προκαλούν δυσκολίες και στην ενήλικη εpωτική τους ζωή. Καθόλου τυχαία λοιπόν 3 στις 5 γυναίκες θεωρούν «αποτυχημένη» την πρώτη τους προσπάθεια για ουσιαστική και ολοκληρωμένη εpωτική επαφή.


Παρότι υπάρχει η έλξη και η σύμφωνη γνώμη και των δύο πλευρών για εpωτική συνεύρεση, η τελική εικόνα -τουλάχιστον για τα κορίτσια- είναι τραυματική. Είναι χαρακτηριστικό σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Κέντρο Σεxουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του ΑΠΘ σε δείγμα 1200 γυναικών (19 έως 44 ετών) πως το 93% των συμμετεχόντων δήλωσαν πως η πρώτη τους εμπειρία ήταν κάτι που το ήθελαν και οι δύο σύντροφοι με τα κορίτσια όμως να έχουν μάλλον παρασυρθεί από τη...γνώση του μεγαλύτερου συντρόφου.


Άλλωστε είναι συχνό φαινόμενο οι ελληνίδες έφηβες να ξεκινούν σχέση με έναν ενήλικα σε ποσοστό 66.9%. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το μεγαλύτερο άτομο παίζει συχνά το ρόλο του καθοδηγητή, ακόμα και πριν την επαφή. Τρεις είναι οι βασικές αιτίες που οι άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας βλάπτουν ...σοβαρά την εpωτική ζωή των νεαρών κοριτσιών: διαφέρουν οι εμπειρίες, προκαλούν αίσθημα ντροπής και ενοχής ενώ δεν ακολουθούν μαζί τους και κάποια μέθοδο αντισύλληψης.


Αυτοί είναι και οι λόγοι -όπως δήλωσαν οι συμμετέχουσες- που θεωρούν πως είχαν σαν αποτέλεσμα να θυμούνται αρνητικά την πρώτη τους εμπειρία, αλλά και να δυσκολευτούν στη συνέχεια, να το ξεπεράσουν. Ενδεικτικό της βιαστικής σεxουαλικής συμπεριφοράς των εφήβων στη χώρα μας είναι το γεγονός ότι το 37.2% δήλωσε πως μετάνιωσε για την πρώτη του εμπειρία. Το 15.5% ανέφερε πως η επιλογή του συντρόφου ήταν λανθασμένη και το 15.3%, πως θα προτιμούσε να μην είχε βιaστεί!

Δεν υπάρχει! Η Kim Kardashian ποζάρει TΟPLESS! (PICS)


Η Kim Kardashian απολαμβάνει τις διακοπές της στο Μεξικό, στην εξοχική κατοικία της φίλης της Abbey Wilson και δεν παραλείπει να ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram! Όμως αυτή παραπάει!

Δείτε το test drive με τη Ferrari που πήγε στραβά... video


Ένας τύπος υποτιμάει την ιπποδύναμη μιας Ferrari California κατά τη διάρκεια ενός test drive και ...
το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό.

Δύσκολες ώρες: Ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Αντώνη Βαρδή


Στον όροφο με τις σουίτες στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ο Αντώνης Βαρδής μια σκελετωμένη φιγούρα φέρνει ...βόλτες αμίλητη στον διάδρομο. Είναι η Φιλοθέη. Η σύντροφος- του κορυφαίου της γενιάς του-Έλληνα μουσικοσυνθέτη.

Δεν μπορεί κι εκείνη να πιστέψει πώς αυτή η αρρώστια φεύγει τη μία μέρα και έρχεται ξανά λίγες ώρες μετά. Δεν προλάβαμε να γράψουμε πρίν μερικές ώρες πώς τα νέα ήταν καλά και μάλιστα μέχρι και ο Αντώνης Ρέμος επισκέφτηκε τον φίλο του για να ενημερωθεί για την κατάστασή του και ξαφνικά όλα άλλαξαν.

Η Φιλοθέη δεν μπορεί να το χωνέψει. Δεν μπορεί. Λίγα μέτρα πιο πέρα και ο γιός του ο Γιάννης.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν στο blog μου ότι ο γιός προκειμένου να κάνει τον πατέρα του να νιώσει καλύτερα του έβαζε ν΄ ακούει τραγούδια. Τόσο δικά του αλλά και του ιδίου.

Μάλιστα κάποιοι μου μετέφεραν ότι ο Αντώνης αντιδρούσε δακρύζοντας. Τι να πείς. Ζόρικες καταστάσεις… δύσκολες.

Η στεναχώρια δεν είναι μόνο στους οικείους του αλλά και στο νοσηλευτικό ποσωπικό και στους γιατρούς. Η μάχη είναι άνιση.

Ενώ όλα ήταν καλά στην αρχή της εβδομάδας και όλοι τους γέμισαν με αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του μια ξαφνική υποτροπή του επέστρεψε και πάλι κοντά στο σημείο 0.

Οι ώρες αυτές που περνάνε καθώς και το επόμενο διήμερο κρίνεται από τους γιατρούς πολύ κρίσιμο…

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου όλα να πάνε καλά. Τι να πώ. Ο Θεός είναι μεγάλος!


nassos-blog

Απλές Ελληνικές συνήθειες που ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ σε άλλες χώρες…

Δείτε παρακάτω όλα όσα είναι συνηθισμένα για μας, άλλα σε άλλες χώρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ…

Μάθετε απ’ έξω τη λίστα και θυμηθείτε να είστε πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά.

1.Στις ΗΠΑ, οι γυναίκες ποτέ δεν βάφονται έξω ενώ είναι μπροστά άλλοι! Αυτό θεωρείται εξίσου ακατάλληλο όπως και να κοιταχτείς στον καθρέφτη!

2.Την περίοδο του 1920 στα σχολεία της πρώην Σοβιετικής Ένωσης ήταν επικίνδυνο να γράφεις σωστά εάν προερχόσουν από την εργατική τάξη. Ενήλικες και παιδιά έχρι και τον κίνδυνο της τιμωρίας αντιμετώπιζαν.

3.Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι ακατάλληλο να πλέκεις εκτός σπιτιού. Αν θέλετε, μπορείς μόνο να συζητήσετε για το χόμπι σας. Να ξέρετε, ότι το πλέξιμο στη Βρετανία είναι και ανδρικό χόμπι! Η πλεκτομανία έχει γίνει το τρίτο, μετά από το ποδόσφαιρο και την πολιτική θέμα για συζήτηση στα μπαρ και τις παμπ.

4.Τον 19ο αιώνα σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ήταν ακατάλληλο για έναν άνδρα να καλέσει μια γυναίκα να χορεύψουνε πάνω από 3 φορές. Μετά από το δεύτερο χορό, έπρεπε να την παντρευτεί!

5.Στη Βουλγαρία, για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήταν ακατάλληλο για τους άνδρες να πίνουν λιγότερο από ενάμιση λίτρο κρασί την ημέρα. Αυτό έχει πολύ μικρό κόστος εκεί… Εάν λοιπόν οι οικοδεσπότες σας φανούν τσιγκούνηδες στο κέρασμα, θεωρήστε το δείγμα αφιλοξενίας!

6.Κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής τελετής του τσαγιού θεωρείται απρεπές να κάθεται κάποιος σταυροπόδι και παράλληλα, πρέπει να βγάλει και τα παπούτσια του!

7.Στην Ταϊλάνδη, θεωρείται ακατάλληλο να αγγίξετε το κεφάλι του συνομιλητή σας ή να τον χτυπήσετε στον ώμο. Αυτά θεωρούνται βήματα αγάπης και η δημόσια επίδειξη της αγάπης στην Ταϊλάνδη δεν επιτρέπεται με τίποτα!

Πηγή

ΑΥΤΟΙ είναι οι λόγοι που ΔΕΝ πρέπει οι άντρες να ξυρίζουν το στήθoς τους...

Πρόκειται για "επιδημία" των τελευταίων χρόνων...
οι άντρες να ξυρίζουν το στήθος τους... Ok, τους "σπανούς τους καταλαβαίνουμε, όμως η εικόνα του άτριχου εφήβου σε άντρες άνω των 20 (τουλάχιστον) οφείλει να σταματήσει κάπου εδώ.




Οι λόγοι είναι πολλοί, αλλά κυρίως αισθητικοί... Αρχικά είναι άσχημο να μην δείχνετε φυσικοί. Και η φυσικότητα εμπνέει και γοητεία.

Δείτε ορισμένα τέτοια παραδείγματα και θα καταλάβετε... Ακόμα και οι διάσημοι βρε αδερφέ έχουν σταματήσει την αποτρίχωση.

Ποια είναι η σeξι 40άρα μαμά της φωτογραφίας;



Τι κι αν έχει τέσσερα παιδιά και έχει φτάσει πια τα 41 διαθέτει κορμί που ζηλεύουν ακόμη και 20αρες. Είναι αναμφισβήτητα μια από τι πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου και έχει διανύσει μια λαμπρή πορεία στον χώρο της

μόδας. Η πανέμορφη Γερμανίδα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φορά ένα πολύ σeξι σύνολο και να το συνδυάζει με διχτυwτό καλσόν και ψηλές μπότες. Η Heidi Klum μάλιστα ρώτησε τους followers της αν τους αρέσουν οι καινούριες της μπότες!




http://www.govastileto.gr/

Λασίθι: Τράβηξαν το καλάμι τους και είδαν αυτό το ψάρι - Οι μικροί ψαράδες τα έχασαν όταν έμαθαν περί τίνος επρόκειτο (Φωτό)!




Η παρέα των παιδιών ψάρευε, όταν ξαφνικά όλος ο κόσμος που βρισκόταν στην παραλία συγκεντρώθηκε κοντά τους...





Εκεί που ψάρευαν οι μικροί λουόμενοι στην παραλία της Αμμουδάρας έβγαλαν ένα λαγόψαρο, μεγάλο σε μέγεθος, όπως δείχνει και η φωτογραφία, ψόφιο δίπλα σε ένα μπρατσάκι...






Το έβγαλαν μικρά παιδιά και αυτό σημαίνει ότι τα ψάρια αυτά φτάνουν πλέον πολύ κοντά στις ακτές. Έχουν καταγραφεί επιθέσεις σε λουόμενους ενώ είναι ζημιογόνο διότι τρώει άλλα ψάρια, που είναι πιασμένα στα δίχτυα των ψαράδων. Στη χώρα μας τουλάχιστον δεν καταναλώνεται, λόγω των τοξικών ουσιών, αλλά σε χώρες της ανατολής θεωρείται εκλεκτός μεζές.
Οι σεφ που το καθαρίζουν, θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρα προσεκτικοί, διότι ένα λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο για αυτούς που θα το καταναλώσουν. Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί περιπτώσεις αλίευσης ή εμφάνισης λαγόψαρου ή λαγοκέφαλου, σε περιοχές όπως η Ιεράπετρα και η Χαλκιδική.

Ο λαγοκέφαλος είναι ψάρι που ζει κυρίως στον Ινδικό και τον Ειρηνικό Ωκεανό. Μετά το 2003 εμφανίστηκε και στη Μεσόγειο, καθώς και στο Αιγαίο, ως λεσσεψιανός μετανάστης, μεταναστεύοντας δηλαδή από την Ερυθρά Θάλασσα μέσω της διώρυγας του Σουέζ στη Μεσόγειο.
Η κατανάλωσή του, χωρίς να απομακρυνθούν πριν το μαγείρεμα μέρη του που περιέχουν τη δηλητηριώδη τοξίνη τετραδοτοξίνη, μπορεί να επιφέρει αναπνευστικές διαταραχές, ανεπάρκεια του κυκλοφορικού συστήματος, μυϊκή παράλυση και ακόμη και θάνατο.Πηγή: candianews.gr

Θρήνος στη Λαμία: Καλό ταξίδι... Έφτιαξαν σελίδα στο facebook οι φίλοι του 20χρονου Γιώργου [photos]

Θρήνος στη Λαμία για τον άδικο χαμό του 20χρονου Γιώργου Μπαλλή - Σήμερα στις 5:00΄ το απόγευμα η κηδεία του στον... ιερό ναό του Αγίου Κοσμά, στα Εργατικά της Νέας Μαγνησίας.

Το ξανθό παιδί με τα πανέμορφα γαλανά μάτια και το πλατύ χαμόγελο, είναι από χθες στη γειτονιά των Αγγέλων. Ο χάρος του έστησε ύπουλο καρτέρι τα ξημερώματα χθες στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία.

Δείτε την εικόνα με τη φράση του Paolo Kuelio, που είχε ο Γιώργος στο προφίλ του στο facebook.



Οι φίλοι του έφτιαξαν σελίδα στο facebook για να του πουν καλό ταξίδι... Εκατοντάδες τα μηνύματα, από γνωστούς και αγνώστους για ένα νέο παιδί που είχε όρεξη για ζωή και πολλά όνειρα για το μέλλον, αλλά δυστυχώς μια κακιά στιγμή ήταν αρκετή, για να κοπεί το νήμα της ζωής του...







Πηγή

Η γυναίκα αυτή θεωρείται η πιο σέxι στον κόσμο. Εσάς πώς σας φαίνεται;

Τελικά προτιμάμε τα γυμνασμένα και γραμμωμένα κορμιά ή τις χυμώδεις καμπύλες;



To έχουμε πει πολλές φορές: Το γούστο των αντρών δεν έχει καμία σχέση με αυτό των γυναικών, με αποτέλεσμα κάτι που εμείς θεωρούμε πανέμορφο οι άντρες να βρίσκουν αδιάφορο και τούμπαλιν! Οπότε, δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση, που το αντίθετο φύλο, θεωρεί τη συγκεκριμένη γυναίκα, μία από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες του κόσμου, άποψη που είμαστε σίγουροι ότι δεν συμμερίζονται και πολλές γυναίκες.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν τσάκωσε το διάσημο μοντέλο Kate Upton, να λιάζεται σε παραλία του Μεξικού, μαζί με τον εδώ και λίγους μήνες αγαπημένο της, Justin Verlander. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι 2 τους φαίνονταν πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι, ενώ η 22χρονη καλλονή, φαινόταν πιο χαλαρή και άνετη από ποτέ, απολαμβάνοντας τις όμορφες στιγμές με τον καλό της.

Και επειδή ακόμη και η Kate Upton είναι άνθρωπος, τα έπαθε κι αυτή τα εγκαυματάκια της και πιο συγκεκριμένα στην πίσω της όψη, η οποία θύμιζε περισσότερο ξεροψημένο φρατζολάκι.

Ίσως να αναρωτηθήκατε κι εσείς, για ποιο λόγο η κοπέλα αυτή δουλεύει ως μοντέλο και γιατί οι άντρες την έχουν τόσο ψηλά στις προτιμήσεις τους. Από την μία βέβαια, προβάλει ένα πιο υγιές γυναικείο πρότυπο, χωρίς κόκαλα και φλέβες να πετάγονται προς πάσα κατεύθυνση, αλλά η αλήθεια είναι, ότι η συγκεκριμένη εμφάνιση, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα μπορούσε να θεωρηθεί... μοντελίστικη ακόμα και καλλίγραμμη.

Από την άλλη βέβαια, οι άντρες δε φαίνεται να δίνουν και ιδιαίτερη σημασία, οπότε μάλλον οι καμπύλες κερδίζουν πόντους και ανεβαίνουν εντυπωσιακά στις προτιμήσεις τους. Εσείς αλήθεια τι γνώμη έχετε; Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι φαίνεται cool και χαλαρή τύπισσα, και σίγουρα καθόλου υστερική. Πράγμα θετικότατο.













ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ