Σάλος στο διαδίκτυο με ακατάλληλο βίντεο Ελληνίδας ηθοποιού...

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα εννιάλεπτο ακατάλληλο βίντεο με πρωταγωνίστρια...
μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό

Έχει δημοσιευτεί video με προσωπικές στιγμές της ηθοποιού και μόλις οι φίλοι της το είδαν, την ενημέρωσαν και εκείνη κλείστηκε στο σπίτι της και έχει χάσει τον ύπνο της.

Φήμες θέλουν την ηθοποιό να κινείται νομικά, να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μιας και δεν υπήρξε η έγκρισή της για την δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο στο διαδίκτυο.

Πηγή

Αυτό είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ σώμα της Ελένης Φουρέιρα ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ! (PHOTO)

Η τραγουδίστρια ετοίμασε βαλίτσες με προορισμό την Κρήτη....

Η Ελένη Φουρέιρα, μάλιστα πριν από λίγη ώρα «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από παραλία που ποζάρει με το μαγιό της!
Πώς σου φαίνεται;

Tα 16 σημάδια ότι πρέπει να κάνεις σeξ επειγόντως!

Αν έστω και στις μισές προτάσεις αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, τότε έφτασε η στιγμή να κάνεις σeξ ....

Όχι, ότι δεν το είχες καταλάβει και μόνη σου, απλά μια υπενθύμιση και από εμάς!

1. Όταν πηγαίνεις στο γυμναστήριο διαλέγεις εκείνον τον διάδρομο που ακριβώς δίπλα τρέχει ο πιο ωραίος και γυμνασμένος τύπος γι να μπορείς να κοιτάς τα ιδρωμένα μπράτσα του.

2. Βγαίνεις πρώτο ραντεβού και δεν περιμένεις να κάνει εκείνος κίνηση, αλλά πρώτη του πιάνεις με νόημα το μηρό του.

3. Πλέον δεν έχεις κανέναν ενδοιασμό να φιληθείς, αγκαλιαστείς και πολλά ακόμη στο δρόμο όταν εκείνος σε πηγαίνει στο αυτοκίνητό σου.

4. Γνώρισες κάποιον και τον προσκαλείς να έρθει σπίτι σου, ενώ ξέρεις ότι το νοικοκυριό σου θυμίζει πεδίο μάχης. Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου τι θα σκεφτεί για την ακαταστασία σου.

5. Αγόρασες προφυλακτικά, τα έβαλες στην τσάντα σου και κυκλοφορείς. Πλέον σκέφτεσαι ότι μπορεί να σου τύχει ξαφνικά και θες να είσαι προετοιμασμένη.

6. Το να ανταποκρίνεσαι στο φλερτ κάποιου τύπου σε ένα club ξαφνικά δεν σου φαίνεται και η χειρότερη απόφαση EVER!

7. Αγγίζεις άτομα που δεν έχεις ερωτικό ενδιαφέρον και πολύ πιθανόν να μην γνωρίζεις και πολύ καλά.

8. Λες ότι είσαι κουρασμένη και ακυρώνεις όλα σου τα σχέδια με φίλες για να πας στο σπίτι του friend with benefits που σε κάλεσε για ταινία.

9. Ξυρίζεσαι κάθε πρωί ή κάνεις αποτρίχωση τακτικά γιατί είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις σeξ ΣΥΝΤΟΜΑ.

10. Είσαι σε μπαρ με φίλους σου κ μόλις πίνεις το πρώτο σφηνάκι τεκίλα, λες σε όλη την παρέα ότι το αλκοόλ σε ανάβει γι να έχεις δικαιολογία για την υπερσeξουαλική σου ενέργεια -που θα είχες βέβαια και χωρίς τα σφηνάκια-.

11. Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να googlaρει φωτογραφίες σeξι ηθοποιών, τις οποίες μετά τις κάνεις screensaver στην οθόνη του υπολογιστή σου.

12. Τα τελευταία βράδια, όλο και πιο συχνά έχεις ερωτικά όνειρα. Με διάσημους και μη!

13. Βγάζεις τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ή του air condition, ή από το ρολόι του δωματίου σου για να τις τοποθετήσεις στο δoνητή σου. Το περίπτερο είναι κλειστό στις 2 μετά τα μεσάνυχτα!

14. Χτυπάει το κινητό σου και βλέπεις μήνυμα από τη μαμά σου ή την κολλητή σου και εκνευρίζεσαι. Εσύ περιμένεις με αγωνία seχ invitation από κάποιον πρώην που του έστειλες μήνυμα χτες το βράδυ.

15. Κοιτάς με υπονοούμενο κάθε άντρα στα μέσα μεταφοράς ή στην καφετέρια που πήγες για καφέ με τις κολλητές σου.

16. Αρχίζεις να κοιτάς τους άντρες όχι στα μάτια, αλλά στα χείλη.

queen.gr

Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη κυρίες & κύριοι: Τράπεζα απειλεί με έξωση καρκινοπαθή - Δείτε τί κάνουν οι συμπολίτες του!

O Tom Crawford, 63 ετών και η σύζυγός του Susa αγόρασαν το..


σπίτι τους στο Nottinghamshire της Μ. Βρετανίας για £41,800. Αργότερα τον υποθήκευσαν για να πάρουν δάνειο και μετά από χρόνια πληρωμών ο Tom χτυπήθηκε και από τον καρκίνο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί πια.

Η τράπεζα, αμείλικτη στην πολιτική της, αποφάσισε να του πάρει το σπίτι! Τότε ο ανήμπορος Τομ και η σύζυγός του ΄καναν μια έκκληση μέσω Youtube για όποιον μπορεί να βοηθήσει. Αποτέλεσμα; Την ημέρα της έξωσης πάνω από 200 εντελώς άγνωστα μεταξύ τους άτομα βρέθηκαν στο χώρο, εμποδίζοντας τους κλητήρες και την αστυνομία.

Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη κυρίες και κύριοι...






ΝΤΡΟΠΗ: Δείτε γιατί έδιωξαν έναν ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ από μαγαζί με ντόνατς!!! (VIDEO)

Ένας τετράχρονος δεν θα ξαναφάει ντόνατς από το αγαπημένο του κατάστημα αφού του απαγόρευσαν να..
ξαναπάει εξαιτίας των τρόπων του!

Το παιδί είχε πάει μαζί με τη μητέρα του όταν είδε μία νεαρή κοπέλα και τη ρώτησε με την παιδική του αθωότητα, αν είναι έγκυος!

Η κοπέλα του απάντησε αρνητικά ενώ αστειευόμενη στον πιτσιρικά είπε ότι ήταν η δεύτερη φορά εκείνη την ημέρα που της έκαναν την ίδια ερώτηση.

Η μητέρα ζήτησε συγνώμη από την κοπέλα για το παιδί της και την ερώτηση του και παρόλο που η κοπέλα δεν ενοχλήθηκε, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απαγόρευσε στον μικρό να ξαναπάει γιατί ήταν... αγενής!

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΧΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;;; Ποια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν θέλει να την φωτογραφίζουν με μαγιο;;;

Ποια τραγουδίστρια αποφεύγει τους παπαράτσι όταν βρίσκεται στις αμμουδιές;



Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή του ALPHA "Καλοκαίρι Παντού". Η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στη δημοσιότητα της προσωπικής ζωής των καλλιτεχνών και στο γεγονός ότι η ίδια απογεύγει τις φωτογραφίες στην παραλία, είπε χαρακτηριστικά:

«Με χαλάει πάρα πολύ. Πάρα πολύ! Δεν είναι αυτό η δουλειά μου! Πάω κάπου που δεν είναι σίγουρα κανείς. Μέχρι τώρα με είδε κανείς κάπου; Η ζωή δεν είναι στα πέντε μέρη που ξέρει όλος ο κόσμος και πηγαίνουν και οι φωτογράφοι».
Zappit

ΣΟΚ! Δείτε πως είναι σήμερα η Δεβόρα από το "Εκείνες κι Εγώ"! (PICS)



Την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία «Εκείνες κι Εγώ», στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και την αγαπήσαμε μέσα από τις απίστευτες ατάκες της! Πώς είναι όμως σήμερα;

Η "κοντή" από το "Παρά Πέντε" με kαuτό brazilian (φώτο)


Η ηθοποιός Κατερίνα Θεοχάρη, δεν θυμίζει σε τίποτα την περίοδο που έπαιζε στην αγαπημένη σειρά όλων Παρα Πέντε. Το καλοκαίρι της το περνά στη Μύκονο μαζί με καλούς φίλους, όπως την Αθηνά Οικονομάκου και τον Αργύρη Αγγέλου.

Σήμερα πάντως αναστάτωσε τους followers της με την φωτογραφία που της τράβηξε ο Αργύρης Αγγελου!



ΔΕΙΤΕ: Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη!

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους ο..


Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Αθανασία Σμαραγδή βρέθηκαν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής για τη συναυλία του Μίνου Μάτσα!

Ο φακός βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει τις φωτογραφίες





Σ. Αλιμπέρτη: Τα εγκατέλειψε όλα και ζεί μόνιμα στην Πάρο με τον σύντροφό της! (ΦΩΤΟ)







​Ζουν τον έρωτα τους στην Πάρο, όπου πλέον εγκαταστάθηκαν μόνιμα! ...Ο λόγος για τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον σύντροφό της, Μάνο Κουτσοφιό, ο οποίος εγκατέλειψΜαζωνάκη κι έφυγε για το κυκλαδίτικο νησί, ξεκινώντας μια νέα ζωή.


Το café wine bar που άνοιξε ο ίδιος στην Παροικιά σηματοδοτεί το νέο τους ξεκίνημα!







Δείτε πασίγνωστες γυναίκες με τα πιο άθλια πόδια - Δεν θα πιστεύετε μερικές που βρίσκονται στη λίστα [photos]

Eίναι πρότυπα παγκοσμίως και προκαλούν τον θαυμασμό με τα κατορθώματα τους σε εκατομμύρια κόσμο... Είναι όμως κι εκείνοι όμως κοινοί θνητοί με ουσιαστικές ατάλειες. Το life & style weekly συγκέντρωσε 8 διάσημα ινδάλματα παγκοσμίως με άθλιο pedicure και τρομακτικά άκρα ποδιών. Ανάμεσα τους βρίσκεται η Κέϊτι Χολμς, η Παρίς Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Δειτε:
























Πηγή

Παγκόσμιο ΣΟΚ - Ανάμεσα στα θύματα του Boeing ήταν και η ανηψιά του...



Τραγικό χτύπημα για τον πασίγvωστο ηγέτη...
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Nacion ανάμεσα στους 116 επιβαίνοντες του αεροσκάφους της Air Algerie που φέρεται να συνετρίβη στο Μάλι, βρισκόταν και η ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας στην ηλεκτρονική της έκδοση, η Μαριέλα Κάστρο, ταξίδευε με το MD-83 που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγη ώρα από την απογείωσή του από τη Μπουρκίνα Φάσο.

Η Κάστρο που είναι σεξολόγος και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων ταξίδευε με την πτήση AH5017, όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα του το αεροδρόμιο της Μπουρκίνα Φάσο.

Σύμφωνα με την La Nacion ο αερολιμένας αναφέρει πως επέβαιναν: «Δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι από τη Γαλλία και η Μαριέλα Κάστρο, ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο, πρώην προέδρου της Κούβας»...


Καλομοίρα: Μόλις έφτασε στην Ελλάδα και μας δείχνει .... (photo)




Η Καλομοίρα με τον Τζορτζ και τα 18 μηνών αγοράκια τους, Νίκο και Δημήτρη είναι από σήμερα στην Ελλάδα. Το ζευγάρι ήρθε στη Ελλάδα μέσω Λονδίνου και προσγειώθηκε ...στο Ελ.Βενιζέλος στις 03.00 τα ξημερώματα.





Η Καλομοίρα δηλώνει ενθουσιασμένη που θα κάνει οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα για τις επόμενες δυόμισι εβδομάδες. Θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους από τη Μύκονο, συνεχίζοντας στο χωριό τους στη Λακωνία για να δουν τους δικούς τους. Μαζί τους είναι και οι γονείς τους. Το παρακάτω στιγμιότυπο είναι από τη φωτογράφιση που έκανε η Καλομοίρα για το εξώφυλλο γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού.







Είναι οριστικό! Η Ηλιάκη έφυγε από τον Alpha και «έκλεισε» με…


Επιτέλους και η Μαρία Ηλιάκη «έκλεισε»!...
Έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και πήγε στον ΣΚΑΪ! Η παρουσιάστρια θα παρουσιάσει μία ψυχαγωγική εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Μαρία θα παρουσιάσει στην μεσημεριανή ή απογευματινή ζώνη μία δίωρη καθημερινή εκπομπή και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστούν ποια θα είναι τα άλλα τρία πρόσωπα της παρέας της αλλά και η ακριβής ώρα... Όσο για τις τελικές υπογραφές θα πέσουν στις αρχές Αυγούστου!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

26 Ιουλ 2014

Σάλος στο διαδίκτυο με ακατάλληλο βίντεο Ελληνίδας ηθοποιού...

Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα εννιάλεπτο ακατάλληλο βίντεο με πρωταγωνίστρια...
μία γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό

Έχει δημοσιευτεί video με προσωπικές στιγμές της ηθοποιού και μόλις οι φίλοι της το είδαν, την ενημέρωσαν και εκείνη κλείστηκε στο σπίτι της και έχει χάσει τον ύπνο της.

Φήμες θέλουν την ηθοποιό να κινείται νομικά, να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μιας και δεν υπήρξε η έγκρισή της για την δημοσίευση του συγκεκριμένου βίντεο στο διαδίκτυο.

Πηγή

Αυτό είναι το ΑΛΗΘΙΝΟ σώμα της Ελένης Φουρέιρα ΧΩΡΙΣ ΡΕΤΟΥΣ! (PHOTO)

Η τραγουδίστρια ετοίμασε βαλίτσες με προορισμό την Κρήτη....

Η Ελένη Φουρέιρα, μάλιστα πριν από λίγη ώρα «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από παραλία που ποζάρει με το μαγιό της!
Πώς σου φαίνεται;

Tα 16 σημάδια ότι πρέπει να κάνεις σeξ επειγόντως!

Αν έστω και στις μισές προτάσεις αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, τότε έφτασε η στιγμή να κάνεις σeξ ....

Όχι, ότι δεν το είχες καταλάβει και μόνη σου, απλά μια υπενθύμιση και από εμάς!

1. Όταν πηγαίνεις στο γυμναστήριο διαλέγεις εκείνον τον διάδρομο που ακριβώς δίπλα τρέχει ο πιο ωραίος και γυμνασμένος τύπος γι να μπορείς να κοιτάς τα ιδρωμένα μπράτσα του.

2. Βγαίνεις πρώτο ραντεβού και δεν περιμένεις να κάνει εκείνος κίνηση, αλλά πρώτη του πιάνεις με νόημα το μηρό του.

3. Πλέον δεν έχεις κανέναν ενδοιασμό να φιληθείς, αγκαλιαστείς και πολλά ακόμη στο δρόμο όταν εκείνος σε πηγαίνει στο αυτοκίνητό σου.

4. Γνώρισες κάποιον και τον προσκαλείς να έρθει σπίτι σου, ενώ ξέρεις ότι το νοικοκυριό σου θυμίζει πεδίο μάχης. Δεν σε ενδιαφέρει καθόλου τι θα σκεφτεί για την ακαταστασία σου.

5. Αγόρασες προφυλακτικά, τα έβαλες στην τσάντα σου και κυκλοφορείς. Πλέον σκέφτεσαι ότι μπορεί να σου τύχει ξαφνικά και θες να είσαι προετοιμασμένη.

6. Το να ανταποκρίνεσαι στο φλερτ κάποιου τύπου σε ένα club ξαφνικά δεν σου φαίνεται και η χειρότερη απόφαση EVER!

7. Αγγίζεις άτομα που δεν έχεις ερωτικό ενδιαφέρον και πολύ πιθανόν να μην γνωρίζεις και πολύ καλά.

8. Λες ότι είσαι κουρασμένη και ακυρώνεις όλα σου τα σχέδια με φίλες για να πας στο σπίτι του friend with benefits που σε κάλεσε για ταινία.

9. Ξυρίζεσαι κάθε πρωί ή κάνεις αποτρίχωση τακτικά γιατί είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις σeξ ΣΥΝΤΟΜΑ.

10. Είσαι σε μπαρ με φίλους σου κ μόλις πίνεις το πρώτο σφηνάκι τεκίλα, λες σε όλη την παρέα ότι το αλκοόλ σε ανάβει γι να έχεις δικαιολογία για την υπερσeξουαλική σου ενέργεια -που θα είχες βέβαια και χωρίς τα σφηνάκια-.

11. Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να googlaρει φωτογραφίες σeξι ηθοποιών, τις οποίες μετά τις κάνεις screensaver στην οθόνη του υπολογιστή σου.

12. Τα τελευταία βράδια, όλο και πιο συχνά έχεις ερωτικά όνειρα. Με διάσημους και μη!

13. Βγάζεις τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης ή του air condition, ή από το ρολόι του δωματίου σου για να τις τοποθετήσεις στο δoνητή σου. Το περίπτερο είναι κλειστό στις 2 μετά τα μεσάνυχτα!

14. Χτυπάει το κινητό σου και βλέπεις μήνυμα από τη μαμά σου ή την κολλητή σου και εκνευρίζεσαι. Εσύ περιμένεις με αγωνία seχ invitation από κάποιον πρώην που του έστειλες μήνυμα χτες το βράδυ.

15. Κοιτάς με υπονοούμενο κάθε άντρα στα μέσα μεταφοράς ή στην καφετέρια που πήγες για καφέ με τις κολλητές σου.

16. Αρχίζεις να κοιτάς τους άντρες όχι στα μάτια, αλλά στα χείλη.

queen.gr

Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη κυρίες & κύριοι: Τράπεζα απειλεί με έξωση καρκινοπαθή - Δείτε τί κάνουν οι συμπολίτες του!

O Tom Crawford, 63 ετών και η σύζυγός του Susa αγόρασαν το..


σπίτι τους στο Nottinghamshire της Μ. Βρετανίας για £41,800. Αργότερα τον υποθήκευσαν για να πάρουν δάνειο και μετά από χρόνια πληρωμών ο Tom χτυπήθηκε και από τον καρκίνο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί πια.

Η τράπεζα, αμείλικτη στην πολιτική της, αποφάσισε να του πάρει το σπίτι! Τότε ο ανήμπορος Τομ και η σύζυγός του ΄καναν μια έκκληση μέσω Youtube για όποιον μπορεί να βοηθήσει. Αποτέλεσμα; Την ημέρα της έξωσης πάνω από 200 εντελώς άγνωστα μεταξύ τους άτομα βρέθηκαν στο χώρο, εμποδίζοντας τους κλητήρες και την αστυνομία.

Αυτό σημαίνει αλληλεγγύη κυρίες και κύριοι...






ΝΤΡΟΠΗ: Δείτε γιατί έδιωξαν έναν ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ από μαγαζί με ντόνατς!!! (VIDEO)

Ένας τετράχρονος δεν θα ξαναφάει ντόνατς από το αγαπημένο του κατάστημα αφού του απαγόρευσαν να..
ξαναπάει εξαιτίας των τρόπων του!

Το παιδί είχε πάει μαζί με τη μητέρα του όταν είδε μία νεαρή κοπέλα και τη ρώτησε με την παιδική του αθωότητα, αν είναι έγκυος!

Η κοπέλα του απάντησε αρνητικά ενώ αστειευόμενη στον πιτσιρικά είπε ότι ήταν η δεύτερη φορά εκείνη την ημέρα που της έκαναν την ίδια ερώτηση.

Η μητέρα ζήτησε συγνώμη από την κοπέλα για το παιδί της και την ερώτηση του και παρόλο που η κοπέλα δεν ενοχλήθηκε, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος απαγόρευσε στον μικρό να ξαναπάει γιατί ήταν... αγενής!

Δείτε το βίντεο:

ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΧΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ;;; Ποια ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν θέλει να την φωτογραφίζουν με μαγιο;;;

Ποια τραγουδίστρια αποφεύγει τους παπαράτσι όταν βρίσκεται στις αμμουδιές;



Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή του ALPHA "Καλοκαίρι Παντού". Η τραγουδίστρια, αναφερόμενη στη δημοσιότητα της προσωπικής ζωής των καλλιτεχνών και στο γεγονός ότι η ίδια απογεύγει τις φωτογραφίες στην παραλία, είπε χαρακτηριστικά:

«Με χαλάει πάρα πολύ. Πάρα πολύ! Δεν είναι αυτό η δουλειά μου! Πάω κάπου που δεν είναι σίγουρα κανείς. Μέχρι τώρα με είδε κανείς κάπου; Η ζωή δεν είναι στα πέντε μέρη που ξέρει όλος ο κόσμος και πηγαίνουν και οι φωτογράφοι».
Zappit

ΣΟΚ! Δείτε πως είναι σήμερα η Δεβόρα από το "Εκείνες κι Εγώ"! (PICS)



Την γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία «Εκείνες κι Εγώ», στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και την αγαπήσαμε μέσα από τις απίστευτες ατάκες της! Πώς είναι όμως σήμερα;

Η "κοντή" από το "Παρά Πέντε" με kαuτό brazilian (φώτο)


Η ηθοποιός Κατερίνα Θεοχάρη, δεν θυμίζει σε τίποτα την περίοδο που έπαιζε στην αγαπημένη σειρά όλων Παρα Πέντε. Το καλοκαίρι της το περνά στη Μύκονο μαζί με καλούς φίλους, όπως την Αθηνά Οικονομάκου και τον Αργύρη Αγγέλου.

Σήμερα πάντως αναστάτωσε τους followers της με την φωτογραφία που της τράβηξε ο Αργύρης Αγγελου!



ΔΕΙΤΕ: Αυτή είναι η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη!

Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους ο..


Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Αθανασία Σμαραγδή βρέθηκαν στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής για τη συναυλία του Μίνου Μάτσα!

Ο φακός βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει τις φωτογραφίες





Σ. Αλιμπέρτη: Τα εγκατέλειψε όλα και ζεί μόνιμα στην Πάρο με τον σύντροφό της! (ΦΩΤΟ)







​Ζουν τον έρωτα τους στην Πάρο, όπου πλέον εγκαταστάθηκαν μόνιμα! ...Ο λόγος για τη Σοφία Αλιμπέρτη και τον σύντροφό της, Μάνο Κουτσοφιό, ο οποίος εγκατέλειψΜαζωνάκη κι έφυγε για το κυκλαδίτικο νησί, ξεκινώντας μια νέα ζωή.


Το café wine bar που άνοιξε ο ίδιος στην Παροικιά σηματοδοτεί το νέο τους ξεκίνημα!







Δείτε πασίγνωστες γυναίκες με τα πιο άθλια πόδια - Δεν θα πιστεύετε μερικές που βρίσκονται στη λίστα [photos]

Eίναι πρότυπα παγκοσμίως και προκαλούν τον θαυμασμό με τα κατορθώματα τους σε εκατομμύρια κόσμο... Είναι όμως κι εκείνοι όμως κοινοί θνητοί με ουσιαστικές ατάλειες. Το life & style weekly συγκέντρωσε 8 διάσημα ινδάλματα παγκοσμίως με άθλιο pedicure και τρομακτικά άκρα ποδιών. Ανάμεσα τους βρίσκεται η Κέϊτι Χολμς, η Παρίς Χίλτον και η Κιμ Καρντάσιαν. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

Δειτε:
























Πηγή

Παγκόσμιο ΣΟΚ - Ανάμεσα στα θύματα του Boeing ήταν και η ανηψιά του...



Τραγικό χτύπημα για τον πασίγvωστο ηγέτη...
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Nacion ανάμεσα στους 116 επιβαίνοντες του αεροσκάφους της Air Algerie που φέρεται να συνετρίβη στο Μάλι, βρισκόταν και η ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αργεντίνικης εφημερίδας στην ηλεκτρονική της έκδοση, η Μαριέλα Κάστρο, ταξίδευε με το MD-83 που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγη ώρα από την απογείωσή του από τη Μπουρκίνα Φάσο.

Η Κάστρο που είναι σεξολόγος και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων ταξίδευε με την πτήση AH5017, όπως αναφέρει και στην ιστοσελίδα του το αεροδρόμιο της Μπουρκίνα Φάσο.

Σύμφωνα με την La Nacion ο αερολιμένας αναφέρει πως επέβαιναν: «Δύο Ευρωπαίοι αξιωματούχοι από τη Γαλλία και η Μαριέλα Κάστρο, ανιψιά του Φιντέλ Κάστρο, πρώην προέδρου της Κούβας»...


Καλομοίρα: Μόλις έφτασε στην Ελλάδα και μας δείχνει .... (photo)




Η Καλομοίρα με τον Τζορτζ και τα 18 μηνών αγοράκια τους, Νίκο και Δημήτρη είναι από σήμερα στην Ελλάδα. Το ζευγάρι ήρθε στη Ελλάδα μέσω Λονδίνου και προσγειώθηκε ...στο Ελ.Βενιζέλος στις 03.00 τα ξημερώματα.





Η Καλομοίρα δηλώνει ενθουσιασμένη που θα κάνει οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα για τις επόμενες δυόμισι εβδομάδες. Θα ξεκινήσουν τις διακοπές τους από τη Μύκονο, συνεχίζοντας στο χωριό τους στη Λακωνία για να δουν τους δικούς τους. Μαζί τους είναι και οι γονείς τους. Το παρακάτω στιγμιότυπο είναι από τη φωτογράφιση που έκανε η Καλομοίρα για το εξώφυλλο γνωστού εβδομαδιαίου περιοδικού.







Είναι οριστικό! Η Ηλιάκη έφυγε από τον Alpha και «έκλεισε» με…


Επιτέλους και η Μαρία Ηλιάκη «έκλεισε»!...
Έφυγε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και πήγε στον ΣΚΑΪ! Η παρουσιάστρια θα παρουσιάσει μία ψυχαγωγική εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η Μαρία θα παρουσιάσει στην μεσημεριανή ή απογευματινή ζώνη μία δίωρη καθημερινή εκπομπή και τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστούν ποια θα είναι τα άλλα τρία πρόσωπα της παρέας της αλλά και η ακριβής ώρα... Όσο για τις τελικές υπογραφές θα πέσουν στις αρχές Αυγούστου!

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ