Εμπάργκο σε ελληνικά αγροτικά προϊόντα-ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΥΣΗΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Προεδρικό διάταγμα που προβλέπει «απαγόρευση ή περιορισμό» των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων από χώρες οι οποίες επιβάλλουν κυρώσεις στη Ρωσία υπέγραψε o πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Interfax.

Το διάταγμα της ρωσικής προεδρίας δεν εξαιρεί την Ελλάδα και γι αυτό το λόγο διεξάγεται έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Κρεμλίνο η απαγόρευση θα ισχύσει για ένα χρόνο, το οποίο αυτομάτως δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ελληνική αγροτική οικονομία, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μείνουν αδιάθετες τεράστιες ποσότητες προϊόντων.

Το Reuters και το Russia Today πάντως αναφέρουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε από την κυβέρνηση να καταρτίσει λίστα για τα προϊόντα που θα απαγορευθεί η εισαγωγή τους.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η απόφαση αυτή είναι μία απόπειρα για να προστατεύσει τη χώρα του. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με σκοπό την προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ομοσπονδίας της Ρωσίας διατάσσω να απαγορευτούν ή να περιοριστούν για έναν χρόνο οι εισαγωγές στη ρωσική επικράτεια ορισμένων ειδών γεωργικών προϊόντων, πρώτων υλών και διατροφικών προϊόντων από τις χώρες οι οποίες αποφάσισαν να θέσουν σε ισχύ οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας».

Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ διεύρυναν πρόσφατα τις κυρώσεις τους εναντίον ρωσικών επιχειρήσεων και ατόμων του στενού περιβάλλοντος του Πούτιν εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης, σε τομείς όπως υψηλή τεχνολογία, άντληση πετρελαίου και αμυντική βιομηχανία.

Ήδη, ως αντίποινα στις κυρώσεις της Δύσης, η Μόσχα έχει απαντήσει με απαγόρευση στις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών από την Πολωνία, ενώ το ρωσικό υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει την επιβολή εισαγωγικών δασμών και στα αγαθά τα οποία προέρχονται από την Ουκρανία.

Από την άλλη πλευρά, είναι πολλοί αυτοί που κατηγορούν τη Ρωσία ότι επιβάλλει περιορισμούς, επικαλούμενη υγειονομικούς λόγους ως μέσο άσκησης πίεσης στις γειτονικές χώρες.

Οι υγειονομικές αρχές της χώρας και οι αρμόδιοι οργανισμοί προχώρησαν στην απαγόρευση εισαγωγής κρέατος από τη Ρουμανία και την Λετονία, φρούτων και λαχανικών από την Πολωνία, καθώς και αγροτικών προϊόντων από την Μολδαβία και δημητριακών από την Ουκρανία.

Ενδεχόμενες συνέπειες στις ελληνικές εξαγωγές

Το συγκεκριμένο μπλόκο προκαλεί ανησυχία για τις ενδεχόμενες συνέπειες στις ελληνικές εξαγωγές φρούτων στη Ρωσία μέσω Πολωνίας.

Το διάταγμα της ρωσικής προεδρίας δεν εξαιρεί την Ελλάδα καθώς αφορά το σύνολο των χωρών-μελών της Ε.Ε., η οποία έχει επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Mετά την είδηση του εμπάργκο,νωρίς το βράδυ της Τετάρτης συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Μπλόκο και στην εισαγωγή ζώων από την Πελοπόννησο

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Κτηνιατρική και Φυτοϋγειονομική Εποπτεία της Ρωσίας ανακοίνωσε περιορισμούς στην εισαγωγή ζώντων βοοειδών και προβάτων από την Πελοπόννησο και την περιοχή Λάτιο της Ιταλίας, λόγω των κρουσμάτων καταρροϊκού πυρετού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ίδιοι περιορισμοί τίθενται προσωρινά, από αύριο 7 Αυγούστου, για ζώα και γενετικό υλικό από την περιοχή Χάσκοβο της Βουλγαρίας.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

Είναι 16 ετών και έχει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. ΦΩΤΟ



Κάποιοι άνδρες που θα δουν τις φωτογραφίες της 16χρονης, θα χαμογελάσουν πονηρά και θα σκεφτούν: “ευλογία”. Οι γυναίκες σίγουρα δεν θα ζηλέψουν, γιατί ξέρουν. Γνωρίζουν ότι το να έχει κάποια ένα τεράστιο, σχεδόν, γιγαντιαίο στήθος, δεν είναι ευλογία. Μάλλον μπορεί να είναι και κατάρα. Και όχι γιατί όλοι θα κοιτάνε το στήθος και όχι τη γυναίκα, αλλά για ιατρικούς λόγους. Διαβάστε το κείμενο και δείτε τις φωτογραφίες της 16χρονης.



Η Τινκ Ξιαφέν είναι μόλις 16 χρονών, ζει στο Πεκίνο και πηγαίνει ακόμη σχολείο. Όμως έχει μια τεράστια ανατομική διαφορά από όλες τις συνομήλικες της. Η Τινκ διαθέτει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο. Ζυγίζει 13 κιλά ο κάθε μαστός, σύνολο 26 κιλά στήθος. Το στήθος της άρχισε να σχηματίζεται όταν ήταν 11 και μέσα σε 5 χρόνια πήρε γιγαντιαίες διαστάσεις. Η Τινκ πλέον έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας

Καταρχήν δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια παρά μόνο μπρούμυτα. Επίσης όταν κάθεται, ή είναι όρθια μετά από ελάχιστη ώρα την πιάνουν αφόρητοι πόνοι στη μέση και στο θώρακα. Δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, δεν μπορεί να κάνει γυμναστική δεν μπορεί γενικότερα να ευχαριστηθεί τη ζωή της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Για να κυκλοφορήσει έξω και να πάει σχολείο, χρειάζεται ειδικό και κατά παραγγελία στηθόδεσμο, ο οποίος απλά απαλύνει τον πόνο της. Και μπορεί να μοιάζει σαν ώριμη γυναίκα, αλλά δεν παύει να είναι ένα 16χρονο παιδί. Η Τινκ αντιμετωπίζει διάφορα άλλα προβλήματα, που έχουν τσακίσει την ψυχολογία της. Οι συμμαθήτριες της την κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη της, οι συμμαθητές της δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της και κάνουν διάφορους εφηβικούς συνειρμούς, ενώ όπως η μητέρα της έχει καταγγείλει έχει υποστεί και σεξουαλική παρενόχληση από κάποιους καθηγητές της.

Η Τινκ Ξιαφέν πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο εδώ και 6 μήνες διότι η ζωή της έχει γίνει αφόρητη στο σχολείο, ενώ τον περασμένο μήνα, οι γιατροί στο Πεκίνο που την εξέτασαν της πρότειναν πως θα πρέπει να προβεί σε μερική μαστεκτομή, να αφαιρέσουν δηλαδή μεγάλο μέρος από το στήθος της προκειμένου να σταματήσουν οι οσφυαλγίες, οι μυικοί πόνοι και να μπορέσει να κοιμηθεί σαν άνθρωπος μπρούμυτα.
Πάντως πριν λίγο καιρό προσέγγισαν κατευθείαν την 16χρονη διάφορες εταιρίες από τις ΗΠΑ, προκειμένου η Τινκ να μεταβεί εκεί και να ασχοληθεί με την παραγωγή ταινιών για ενήλικες.


Απίστευτο! Παντρεύτηκαν, έκαναν παιδί και μετά απο επτά χρόνια ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια


Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη Αντριάνα ξεκίνησε έρευνες προκειμένου να βρει τη βιολογική της μητέρα

Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα ζευγάρι από τη Βραζιλία το οποίο ανακάλυψε ότι εκτός από τον ερωτά και την αγάπη, τους συνδέουν και δεσμοί αίματος, αφού πρόσφατα έμαθε ότι είναι αδέρφια!

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ έχει αποκτήσει και ένα κοριτσι το οποία σήμερα είναι έξι ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη Αντριάνα ξεκίνησε έρευνες προκειμένου να βρει τη βιολογική της μητέρα. Η κίνηση αυτή της γυναίκας, έδωσε στον σύζυγο, τον 37χρονο Λεάντρο την αφορμή να αρχίσει να ψάχνει κι εκείνος για τη δική του μητέρα.

Η Αντριάνα και ο Λεάντρο δεν ήξεραν ποιες ήταν οι γυναίκες οι οποίες τους έφεραν στη ζωή, ενώ το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν ότι και οι δύο είχαν το ίδιο όνομα: Μαρία.

Ωστόσο, όταν ξεκίνησαν τις έρευνες, δεν μπορούσαν να φανταστούν όλα όσα θα ανακάλυπταν στην πορεία και τα οποία θα μπορούσαν να τους «διαλύσουν» τη ζωή.

Η Αντριάνα, πωλήτρια καλλυντικών, δεν είχε δει τη μητέρα της από την ηλικία του ενός έτους, οπότε και την εγκατέλειψε, αφήνοντας μόνο του τον πατέρα της 39χρονης σήμερα Βραζιλιάνας να τη μεγαλώσει.

Όσον αφορά στον Λεάντρο, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός φορτηγών, μεγάλωσε με τη μητριά του, ενώ γνώριζε ότι η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει στο Σάο Πάολο όταν ήταν οκτώ ετών.

Ο Λεάντρο έμεινε στο Σάο Πάολο, ωστόσο, η Αντριάνα έφυγε από την πόλη στην οποία γεννήθηκε για να βρει δουλειά. Επίσης, παντρεύτηκε και έκανε τρία παιδιά.

Όταν, όμως, έπειτα από δέκα χρόνια ο πρώτος γάμος της κατέρρευσε, η Αντριάνα επέστρεψε στο Σάο Πάολο. Εκεί, γνώρισε τον Λεάντρο, τον ερωτεύτηκε και γρήγορα βρέθηκε παντρεμένη μαζί του.

Η αποκάλυψε σχετικά με τους δεσμούς αίματος που τους ενώνουν έγινε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, καθώς η 39χρονη είχε ζητήσει από έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό να τη βοηθήσει να βρει και να έρθει σε επαφή με τη μητέρα της.

Την περασμένη εβδομάδα οι δυο γυναίκες μίλησαν για πρώτη φορά στον «αέρα» της εκπομπής. Ωστόσο, η αποκάλυψη της μητέρας της Αντριάνα ότι είχε και έναν γιο τον οποίο είχε ονομάσει Λεάντρο και όλα όσα έμαθε στη συνέχεια, σχετικά με την πραγματική ταυτότητα του άντρα της, «πάγωσαν» την 39χρονη.

Όμως, παρά τη συγκλονιστική αποκάλυψη το ζευγάρι -το οποίο δεν είναι νόμιμα παντρεμένο- είναι αποφασισμένο να μείνει μαζί και να συνεχίσει αν ζει τον έρωτά του.

«Μόνο ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει. Όλα αυτά έγιναν γιατί ο θεός ήθελε να συμβούν», λέει η 39χρονη…

Πως μπορείτε να αναιρέσετε ένα email που μόλις στείλατε;



Θέλετε να στείλετε ένα email σε κάποιον και γράφετε το μύνημα σας,όταν πατάτε αποστολή συνειδητοποιείτε ότι το έχετε στείλει σε κάποιον άλλο χρήστη καταλάθος ή ότι θέλετε να αλλάξετε κάτι,τι κάνετε;
Ψυχραιμία υπάρχει λύση...



Με το Gmail’s Undo Send ή απλά την αναίρεση αποστολής του μηνύματος,πως γίνεται όμως;
Ακολουθήστε βήμα-βήμα τον οδηγό που ακολουθεί για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο...
1)Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις στο κουμπί που έχει το εικονίδιο που μοιάζει σαν παξιμάδι στα δεξιά της οθόνης σας
2)Επιλέγετε την καρτέλα Eργαστήρια,στο μενού που εμφανίζεται μπροστά σας.
3)Εκεί θα ψάξετε να βρείτε την επιλογή που λέει Αναίρεση αποστολής,θα επιλέξετε ενεργοποίηση και στη συνέχει θα πατήσετε αποθήκευση αλλαγών.
4)Την επόμενη φορά που θα στείλετε μήνυμα θα σας εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό σήμα που θα σας λέει αν θέλετε να αναιρέσετε το μήνυμα η όχι.
Αυτό ήταν,την επόμενη φορά θα αποφασίσετε εσείς να τελικά θα φθάσει το μήνυμα στον παραλήπτη του ή όχι,ακόμη και να έχετε πατήσει αποστολή...

Απίστευτο! Τραγουδιστής έπαθε ηλεκτροπληξία στη σκηνή και έβγαζε και καπνούς (ΒΙΝΤΕΟ)



Απίστευτο Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με τον τραγουδιστή από την Αργεντινή να τραγουδά στο φεστιβάλ της Αργεντινής και να παθαίνει ηλεκτροπληξία πάνω στη σκηνή.

Ο τραγουδιστής ενώ εχει παθει ηλεκτροπληξία αρχίζει να βγάζει καπνούς από την πλάτη και να πέφτει κάτω στο πλήθος, για αρχή επικράτησε πανικός, αλλά για καλή του τύχη συνήλθε χωρίς να έχει πάθει τίποτα και μετά από λίγη ώρα συνέχισε να τραγουδά κανονικά.


Δείτε το εσωτερικό σε μερικά από τα πιο ακριβά γιοτ στον κόσμο.




Ήρθε η ώρα να ονειρευτείτε με τους φίλους σας. Ποιος δεν θα ήθελε ένα δικό του γιοτ με δικό του ελικοδρόμιο ; Αλλά δεν μπορούμε αφού δεν ο λογαριασμός μας στην τράπεζα είναι μηδενικός… :( :(
Μερικά από τα πιο ακριβά γιοτ του κόσμου περιέχουν : ελικοδρόμιο,spa και πανάκριβη διακόσμηση .

Ophelia - € 11.000.000















Patriot - € 5.000.000








Penultimate II - € 6.000.000











ΚΟΡΜΑΡΑ! Η Ηρώ Λεγάκη ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ τη Μύκονο (pics)


H σeξι playmate ξέρει να κερδίζει τα ανδρικά βλέμματα...














Νέο χαστούκι για Κωστόπουλο μετά τον χωρισμό από την Ελληνική Δικαιοσύνη

Και ξαφνικά και για μια ακόμη φορά ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι στην μπούκα του κανονιού. Κι αυτό γιατί; Διότι τα δικαστήρια του Πειραιά έκριναν πώς είναι αναρμόδια για την πτώχευσή του… με αποτέλεσμα να μην θεωρείται ο Κωστόπουλος πτωχός. Τι σημαίνει αυτό για τους εργαζόμενους;

Το προηγούμενο καλοκαίρι ξαφνικά δημοσιεύθηκε στον Πειραιά η με αρ. 3243/2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου που κήρυσσε πτωχό τον κ. Πέτρο Κωστόπουλο. Η απόφαση προκάλεσε εντύπωση τόσο γιατί ο κ. Κωστόπουλος είχε πτωχεύσει πολύ δε περισσότερο γιατί είχε πτωχεύσει στον Πειραιά.

Άμεσα οι πρώην εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ, οι οποίοι έχουν προσφύγει στα δικαστήρια της Αθήνας για να διεκδικήσουν και από τον κ. Κωστόπουλο – πέρα από την πτωχή ΙΜΑΚΟ – τις δεδουλευμένες τους αποδοχές αλλά και τις αποζημιώσεις λόγω της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τους, άσκησαν ανακοπή κατά της απόφασης αυτής ζητώντας να ακυρωθεί καθόσον, από στοιχεία που συνέλεξαν, αποδείκνυαν ότι ο κ. Κωστόπουλος ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ και μάλιστα στον Πειραιά.
Την 1η Αυγούστου 2014 δημοσιεύθηκε η με αρ. 3604/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, η οποία ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΜΑΚΟ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ με την οποία κηρύχθηκε πτωχός.

Το Δικαστήριο μεταξύ άλλων δέχθηκε ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν είχε ποτέ την κατοικία του στον Πειραιά, ούτε βέβαια και άσκησε ποτέ δραστηριότητα στον Πειραιά.

Τι και αν ο κ. Θήλυζας, ο κτηματομεσίτης που ζήτησε την πτώχευση του κ. Κωστόπουλου, επειδή γνώρισε τον κ. Κωστόπουλο στο γυμναστήριο (!!!) και του είχε δανείσει 70.000 ευρώ, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Κωστόπουλος είχε εμπορική δραστηριότητα στην οδό Κολοκοτρώνη 69!

Τι και αν ισχυρίστηκε ο σύνδικος της πτώχευσης (!!!) ότι ο κ. Κωστόπουλος του παρέδωσε υπεύθυνη δήλωση με την οποία δήθεν ο νέος σύντροφος της μητέρας της Τζένης Μπαλατσινού και Αντιδήμαρχος Πειραιά (το 2011), κ. Δαβάκης, του είχε παραχωρήσει ένα μικρό ιδιόκτητο γραφείο στην οδό Κολοκοτρώνη 69 για να ασκεί την εμπορική του δραστηριότητα!

Τι και αν ο δικαστικός επιμελητής του κ. Θήλυζα πήγε στην οδό Κολοκοτρώνη 69, όπου βρήκε τα γραφεία της ετερόρρυθμης εταιρείας «Π. Κωστόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.» – την οποία είχαν συστήσει ο κ. Κωστόπουλος με την σύζυγό του (τότε) Τζένη Μπαλατσινού – και την ίδια την κα Μπαλατσινού, η οποία παρέλαβε την αίτηση πτώχευσης;;

Όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΑΝ από το Δικαστήριο το οποίο δέχθηκε ότι:

Η εταιρεία «Π. Κωστόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.» δεν είχε ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ στον Πειραιά, αλλά η έδρα της ήταν η βίλα όπου ο κ. Κωστόπουλος διέμενε με την οικογένειά του (ακόμη και μετά την πώλησή της στην EUROBANK).

Η εταιρεία «Π. Κωστόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.» ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΛΥΘΕΙ πριν την άσκηση της αίτησης πτώχευσης και σίγουρα είχε λυθεί όταν δήθεν η κα Μπαλατσινού βρέθηκε εκεί για να παραλάβει την αίτηση πτώχευσης.

Το Δικαστήριο έκρινε το αυταπόδεικτο!!!! ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο Κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ είχε εμπορική δραστηριότητα και μάλιστα στον Πειραιά και ότι τα Δικαστήρια του Πειραιά είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ να κρίνουν την πτώχευσή του και εξαφάνισε την απόφαση με την οποία ο κ. Κωστόπουλος κηρύχθηκε πτωχός.

Τόσο ο κ. Θήλυζας, όσο και ο σύνδικος της πτώχευσης του κ. Κωστόπουλου είχαν ζητήσει από το Δικαστήριο να απορριφθεί η ανακοπή των πρώην εργαζομένων, ισχυριζόμενοι ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν απαιτήσεις από τον κ. Κωστόπουλο, αλλά από την ΙΜΑΚΟ. Και σε αυτό τους απάντησε το Δικαστήριο ότι «ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ οι ανακόπτοντες (δηλ. οι εργαζόμενοι) έχουν έννομο συμφέρον για την άσκηση της υπό κρίση ανακοπής ως ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ, μη κριθείσες ακόμη τελεσίδικα».

Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Κωστόπουλος, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει παρασταθεί σε κανένα δικαστήριο (ούτε για την πτώχευσή του ούτε για την ακύρωση της πτώχευσής του) θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους, τόσο ενώπιον των πολιτικών όσο και ενώπιον των ποινικών Δικαστηρίων, για να λάβουν αυτά που τους οφείλονται! Η απόφαση αυτή ήταν μία πρώτη δικαίωση!

Πηγή: nassos-blog

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ: Ο πιο απίθανος χορός της κοιλιάς που έχεις δει ποτέ! (VIDEO)



Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί…

Θα πάθετε ΣΟΚ! Δείτε το σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Google Earth… [photos]



Α ρε Βαγγέλη και μετά παραπονιόμαστε εμείς με τα 55 τετραγωνικά…Αίσχος!







Κλεμμένα Όνειρα: Τα επτά πρόσωπα που «έκλεισαν» για τη νέα σεζόν

Τα Κλεμμένα Όνειρα, η πιο πετυχημένη καθημερινή σειρά θα επανέλθει στις οθόνες μας τον..


Γενάρη του 2015. Ποια πρόσωπα όμως θα δούμε; Ποια πρόσωπα "κλείδωσαν" για την επόμενη σεζόν;

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Γιώργος Σουξές, ο Ορέστης Τρίκκας, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Μυρτώ Αυγερινού, η Υρώ Λούπη και η Βάνα Ραμπότα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας είναι τα μοναδικά πρόσωπα που είναι σίγουρα ότι θα δούμε στις οθόνες μας τον ερχόμενο Ιανουάριο..

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος θα είναι το μόνο μέλος από την οικογένεια Μαλτέζου που πάνω του θα στηριχθεί ένα μεγάλο μέρος από την εξέλιξη της ιστορίας. Από το καθημερινό σίριαλ δύο από τα βασικά πρόσωπα της αρχικής υπόθεσης, η Αλεξάνδρα και η Χρύσα θα αποχωρήσουν και η απουσία τους, όπως είναι γνωστό, θα δικαιολογηθεί με ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος!
Πηγή: gossip-tv.gr

«Ήμουν δύο χρόνια με τον Οικονομόπουλο και δεν το χρησιμοποίησα για να αναδειχθώ»! Ποια σεχοβόμβα βάζει... φωτιά στην ελληνική showbiz;;;

Συνέντευξη στο περιοδικό YES και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η πάντοτε καuτή..



Ζέτα Θεοδωροπούλου και προέβη σε πολλές αποκαλύψεις! Μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Συγκεκριμένα η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν: Είσαι ψώνιο;

Για να έρθει η απάντηση της Ζέτας: Αν δεν είσαι ψώνιο δεν πας μπροστά σε αυτόν το χώρο. Εγώ ήθελα από μικρή να αναδειχθώ και παρότι δεν είχα ποτέ κάποιον μάνατζερ, τα κατάφερα. Ποτέ, όμως, δεν έχω πατήσει στην πλάτη κάποιου για να φανώ. Ενώ έχω φίλες που πάνε με πρίγκιπες για να ακουστούν.

Παρότι μάλιστα έχω υπάρξει με διάσημο τραγουδιστή, τον Νίκο Οικονομόπουλο, για περίπου δύο χρόνια, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Άλλωστε έχω πάντα τον τρόπο να βρίσκομαι στο επίκεντρο.




Δείτε τη μεγάλη απατεωνιά και αλητεία παιχνιδιού μεγάλου καναλιού... [photos]

Εχθές το βράδυ, δεν με έπιανε ύπνος και άνοιξα την τηλεόραση... Έβαλα ANT1 και εκείνη τη στιγμή έπαιζε μια εκπομπή που ονομάζεται super game.
Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία και απατεωνιά !

Το κουίζ αφορούσε μια απλή αριθμητική παράσταση σαν αυτές που κάναμε στην 1η γυμνασίου…. Πρώτα οι πράξεις εντός της παρένθεσης, μετά οι πολλ/σμοι κλπ….

Επομένως η σωστή απάντηση, που την έδωσαν ορισμένοι τηλεθεατές, ήταν 77. Δεν ήταν όμως η σωστή κατά την παρουσιάστρια και το κοντρόλ !

Στο τέλος η παρουσιάστρια, αφού το προσφερόμενο ποσό έφτασε τις 4.000 € και κανείς δεν απάντησε σωστά, αναγκάστηκε «στεναχωρημένη» να αποκαλύψει την λύση…

Άνοιξε το φάκελό της και έδειξε το νούμερο 398 !

Γι' αυτό λέω ότι πρόκειται περί αρχιαπατεώνων και κοπρόσκυλων.

Η εταιρία μάλιστα που παράγει αυτό το τηλεπαιχνίδι ονομάζεται audiotex sa και ανήκει στον όμιλο ANT1.

Μάλιστα αν κανείς πληκτρολογήσει στην αναζήτηση του google τη λέξη audiotex, βγάζει αυτόματα audiotex απάτη.

Επίσης σε πολλά φόρουμ γίνονται συζητήσεις σχετικά με την απάτη της εν λόγω συμμορίας. Κάποιοι λένε ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την audiotex sa αλλά απαντά τηλεφωνητής και τα e-mail δεν παραδίδονται ποτέ.

Νιώθω αηδία πρώτα για τη συμπεριφορά αυτών των αρπακτικών και δεύτερον για την αδιαφορία των εισαγγελέων που θα έπρεπε να τους έχει σφραγίσει την εταιρία.






Αναγνώστης

Η εκδίκηση του Πούτιν: Ζήτησε από την κυβέρνησή του να ετοιμάσει αντίποινα για τις κυρώσεις της Δύσης

Τις προηγούμενες εβδομάδες, η Ρωσία βρέθηκε στο στόχαστρο. Λευκός Οίκος και ΕΕ ανακοίνωναν διαδοχικά τις κυρώσεις που επέβαλλαν στη Μόσχα, εξαιτίας της ανυποχώρητης στάσης της και των ενεργειών της στην κρίση της Ουκρανίας. Τώρα ήρθε η ώρα για την «εκδίκηση» του Βλαντιμίρ Πούτιν.



Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από την κυβέρνησή του να ετοιμάσει αντίποινα για τις τελευταίες κυρώσεις που έχει επιβάλει η Δύση, τις οποίες χαρακτήρισε απαράδεκτες, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας. «Βέβαια, πρέπει να γίνει με προσοχή, προκειμένου να υποστηριχθούν οι εγχώριοι παραγωγοί και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι καταναλωτές», φέρεται να είπε ο Πούτιν στα στελέχη της κυβέρνησής του.

Μέχρι τώρα μεγάλες τράπεζες, οργανισμοί, επιχειρηματίες και συνεργάτες του στενού κύκλου του Ρώσου προέδρου έχουν γίνει στόχος των κυρώσεων που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ και η ΕΕ.

Η μαυρισμένη Πηνελόπη Πλάκα βάζει φωτιά στη Σκιάθο με το μπικίνι της!


Η Πηνελόπη Πλάκα απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές της με σκάφος. Η όμορφη ηθοποιός που δε ξεχνά ποτέ τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε μια φωτογραφία από το νησί της Σκιάθου όπου βρίσκεται και συγκεκριμένα από την παραλία Λαλάρια. Φορώντας το λευκό της μπικίνι, μαυρισμένη και χαμογελαστή κατάφερε να αποσπάσει πολλά likes και σχόλια από τους followers.
plaka

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εμφανίστηκε ζωντανή 13 ημέρες μετά την κηδεία της!


Το πτώμα που τάφηκε ανήκει σε...
άλλη γυναίκα –  Ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες αναφέρουν οι υπηρεσίες ΥγείαςΑπό τη χαρά στην οδύνη και από το κλάμα και πάλι στη χαρά. Η 50χρονη Sharolyn Jackson και η οικογένειά της έζησαν μία απίστευτη ιστορία, που σίγουρα θα έχουν να θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Η 50χρονη είχε εξαφανιστεί στις 18 Ιουλίου. Δύο ημέρες αργότερα, οι αρχές εντόπισαν το πτώμα μίας γυναίκας που ταίριαζε στην περιγραφή της 50χρονης. Ένας υπάλληλος των κοινωνικών υπηρεσιών, που γνώριζε την Sharolyn, αλλά και ο γιος της, Travis, είδαν τις φωτογραφίες από τη νεκρή γυναίκα και θεώρησαν ότι όντως πρόκειται για την 50χρονη.

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος γιατρός υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου, που επέτρεψε στην οικογένεια να τελέσει την κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου.

Η τελετή έγινε, σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, στις 3 Αυγούστου.

Δεκατρείς ημέρες αργότερα, συνέβη κάτι τελείως αναπάντεχο. Η Sharolyn εμφανίστηκε ζωντανή σε ψυχιατρικό κέντρο στην Φιλαδέλφεια. Εκείνος που μετέφερε τα ευχάριστα νέα στην υπόλοιπη οικογένεια, είναι ο γιος της 50χρονης.

Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας, επιμένουν ότι ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ ξανάνοιξε η έρευνα για να ταυτοποιηθεί η ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή και τάφηκε κατά λάθος από την οικογένεια της Jackson.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

6 Αυγ 2014

Εμπάργκο σε ελληνικά αγροτικά προϊόντα-ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΔΥΣΗΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Προεδρικό διάταγμα που προβλέπει «απαγόρευση ή περιορισμό» των εισαγωγών αγροτικών προϊόντων από χώρες οι οποίες επιβάλλουν κυρώσεις στη Ρωσία υπέγραψε o πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τηλεγράφημα του πρακτορείου Interfax.

Το διάταγμα της ρωσικής προεδρίας δεν εξαιρεί την Ελλάδα και γι αυτό το λόγο διεξάγεται έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από το Κρεμλίνο η απαγόρευση θα ισχύσει για ένα χρόνο, το οποίο αυτομάτως δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην ελληνική αγροτική οικονομία, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μείνουν αδιάθετες τεράστιες ποσότητες προϊόντων.

Το Reuters και το Russia Today πάντως αναφέρουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος ζήτησε από την κυβέρνηση να καταρτίσει λίστα για τα προϊόντα που θα απαγορευθεί η εισαγωγή τους.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η απόφαση αυτή είναι μία απόπειρα για να προστατεύσει τη χώρα του. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Με σκοπό την προστασία των εθνικών συμφερόντων της Ομοσπονδίας της Ρωσίας διατάσσω να απαγορευτούν ή να περιοριστούν για έναν χρόνο οι εισαγωγές στη ρωσική επικράτεια ορισμένων ειδών γεωργικών προϊόντων, πρώτων υλών και διατροφικών προϊόντων από τις χώρες οι οποίες αποφάσισαν να θέσουν σε ισχύ οικονομικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας».

Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ διεύρυναν πρόσφατα τις κυρώσεις τους εναντίον ρωσικών επιχειρήσεων και ατόμων του στενού περιβάλλοντος του Πούτιν εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης, σε τομείς όπως υψηλή τεχνολογία, άντληση πετρελαίου και αμυντική βιομηχανία.

Ήδη, ως αντίποινα στις κυρώσεις της Δύσης, η Μόσχα έχει απαντήσει με απαγόρευση στις εισαγωγές φρούτων και λαχανικών από την Πολωνία, ενώ το ρωσικό υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει την επιβολή εισαγωγικών δασμών και στα αγαθά τα οποία προέρχονται από την Ουκρανία.

Από την άλλη πλευρά, είναι πολλοί αυτοί που κατηγορούν τη Ρωσία ότι επιβάλλει περιορισμούς, επικαλούμενη υγειονομικούς λόγους ως μέσο άσκησης πίεσης στις γειτονικές χώρες.

Οι υγειονομικές αρχές της χώρας και οι αρμόδιοι οργανισμοί προχώρησαν στην απαγόρευση εισαγωγής κρέατος από τη Ρουμανία και την Λετονία, φρούτων και λαχανικών από την Πολωνία, καθώς και αγροτικών προϊόντων από την Μολδαβία και δημητριακών από την Ουκρανία.

Ενδεχόμενες συνέπειες στις ελληνικές εξαγωγές

Το συγκεκριμένο μπλόκο προκαλεί ανησυχία για τις ενδεχόμενες συνέπειες στις ελληνικές εξαγωγές φρούτων στη Ρωσία μέσω Πολωνίας.

Το διάταγμα της ρωσικής προεδρίας δεν εξαιρεί την Ελλάδα καθώς αφορά το σύνολο των χωρών-μελών της Ε.Ε., η οποία έχει επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Mετά την είδηση του εμπάργκο,νωρίς το βράδυ της Τετάρτης συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Μπλόκο και στην εισαγωγή ζώων από την Πελοπόννησο

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Κτηνιατρική και Φυτοϋγειονομική Εποπτεία της Ρωσίας ανακοίνωσε περιορισμούς στην εισαγωγή ζώντων βοοειδών και προβάτων από την Πελοπόννησο και την περιοχή Λάτιο της Ιταλίας, λόγω των κρουσμάτων καταρροϊκού πυρετού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ίδιοι περιορισμοί τίθενται προσωρινά, από αύριο 7 Αυγούστου, για ζώα και γενετικό υλικό από την περιοχή Χάσκοβο της Βουλγαρίας.

Eπιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

Είναι 16 ετών και έχει το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. ΦΩΤΟ



Κάποιοι άνδρες που θα δουν τις φωτογραφίες της 16χρονης, θα χαμογελάσουν πονηρά και θα σκεφτούν: “ευλογία”. Οι γυναίκες σίγουρα δεν θα ζηλέψουν, γιατί ξέρουν. Γνωρίζουν ότι το να έχει κάποια ένα τεράστιο, σχεδόν, γιγαντιαίο στήθος, δεν είναι ευλογία. Μάλλον μπορεί να είναι και κατάρα. Και όχι γιατί όλοι θα κοιτάνε το στήθος και όχι τη γυναίκα, αλλά για ιατρικούς λόγους. Διαβάστε το κείμενο και δείτε τις φωτογραφίες της 16χρονης.



Η Τινκ Ξιαφέν είναι μόλις 16 χρονών, ζει στο Πεκίνο και πηγαίνει ακόμη σχολείο. Όμως έχει μια τεράστια ανατομική διαφορά από όλες τις συνομήλικες της. Η Τινκ διαθέτει αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο φυσικό στήθος στον κόσμο. Ζυγίζει 13 κιλά ο κάθε μαστός, σύνολο 26 κιλά στήθος. Το στήθος της άρχισε να σχηματίζεται όταν ήταν 11 και μέσα σε 5 χρόνια πήρε γιγαντιαίες διαστάσεις. Η Τινκ πλέον έχει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας

Καταρχήν δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια παρά μόνο μπρούμυτα. Επίσης όταν κάθεται, ή είναι όρθια μετά από ελάχιστη ώρα την πιάνουν αφόρητοι πόνοι στη μέση και στο θώρακα. Δεν μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, δεν μπορεί να κάνει γυμναστική δεν μπορεί γενικότερα να ευχαριστηθεί τη ζωή της όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της.

Για να κυκλοφορήσει έξω και να πάει σχολείο, χρειάζεται ειδικό και κατά παραγγελία στηθόδεσμο, ο οποίος απλά απαλύνει τον πόνο της. Και μπορεί να μοιάζει σαν ώριμη γυναίκα, αλλά δεν παύει να είναι ένα 16χρονο παιδί. Η Τινκ αντιμετωπίζει διάφορα άλλα προβλήματα, που έχουν τσακίσει την ψυχολογία της. Οι συμμαθήτριες της την κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη της, οι συμμαθητές της δεν μπορούν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της και κάνουν διάφορους εφηβικούς συνειρμούς, ενώ όπως η μητέρα της έχει καταγγείλει έχει υποστεί και σεξουαλική παρενόχληση από κάποιους καθηγητές της.

Η Τινκ Ξιαφέν πηγαίνει σε παιδοψυχολόγο εδώ και 6 μήνες διότι η ζωή της έχει γίνει αφόρητη στο σχολείο, ενώ τον περασμένο μήνα, οι γιατροί στο Πεκίνο που την εξέτασαν της πρότειναν πως θα πρέπει να προβεί σε μερική μαστεκτομή, να αφαιρέσουν δηλαδή μεγάλο μέρος από το στήθος της προκειμένου να σταματήσουν οι οσφυαλγίες, οι μυικοί πόνοι και να μπορέσει να κοιμηθεί σαν άνθρωπος μπρούμυτα.
Πάντως πριν λίγο καιρό προσέγγισαν κατευθείαν την 16χρονη διάφορες εταιρίες από τις ΗΠΑ, προκειμένου η Τινκ να μεταβεί εκεί και να ασχοληθεί με την παραγωγή ταινιών για ενήλικες.


Απίστευτο! Παντρεύτηκαν, έκαναν παιδί και μετά απο επτά χρόνια ανακάλυψαν ότι είναι αδέρφια


Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη Αντριάνα ξεκίνησε έρευνες προκειμένου να βρει τη βιολογική της μητέρα

Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε ένα ζευγάρι από τη Βραζιλία το οποίο ανακάλυψε ότι εκτός από τον ερωτά και την αγάπη, τους συνδέουν και δεσμοί αίματος, αφού πρόσφατα έμαθε ότι είναι αδέρφια!

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ έχει αποκτήσει και ένα κοριτσι το οποία σήμερα είναι έξι ετών.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 39χρονη Αντριάνα ξεκίνησε έρευνες προκειμένου να βρει τη βιολογική της μητέρα. Η κίνηση αυτή της γυναίκας, έδωσε στον σύζυγο, τον 37χρονο Λεάντρο την αφορμή να αρχίσει να ψάχνει κι εκείνος για τη δική του μητέρα.

Η Αντριάνα και ο Λεάντρο δεν ήξεραν ποιες ήταν οι γυναίκες οι οποίες τους έφεραν στη ζωή, ενώ το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν ότι και οι δύο είχαν το ίδιο όνομα: Μαρία.

Ωστόσο, όταν ξεκίνησαν τις έρευνες, δεν μπορούσαν να φανταστούν όλα όσα θα ανακάλυπταν στην πορεία και τα οποία θα μπορούσαν να τους «διαλύσουν» τη ζωή.

Η Αντριάνα, πωλήτρια καλλυντικών, δεν είχε δει τη μητέρα της από την ηλικία του ενός έτους, οπότε και την εγκατέλειψε, αφήνοντας μόνο του τον πατέρα της 39χρονης σήμερα Βραζιλιάνας να τη μεγαλώσει.

Όσον αφορά στον Λεάντρο, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός φορτηγών, μεγάλωσε με τη μητριά του, ενώ γνώριζε ότι η μητέρα του τον είχε εγκαταλείψει στο Σάο Πάολο όταν ήταν οκτώ ετών.

Ο Λεάντρο έμεινε στο Σάο Πάολο, ωστόσο, η Αντριάνα έφυγε από την πόλη στην οποία γεννήθηκε για να βρει δουλειά. Επίσης, παντρεύτηκε και έκανε τρία παιδιά.

Όταν, όμως, έπειτα από δέκα χρόνια ο πρώτος γάμος της κατέρρευσε, η Αντριάνα επέστρεψε στο Σάο Πάολο. Εκεί, γνώρισε τον Λεάντρο, τον ερωτεύτηκε και γρήγορα βρέθηκε παντρεμένη μαζί του.

Η αποκάλυψε σχετικά με τους δεσμούς αίματος που τους ενώνουν έγινε κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, καθώς η 39χρονη είχε ζητήσει από έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό να τη βοηθήσει να βρει και να έρθει σε επαφή με τη μητέρα της.

Την περασμένη εβδομάδα οι δυο γυναίκες μίλησαν για πρώτη φορά στον «αέρα» της εκπομπής. Ωστόσο, η αποκάλυψη της μητέρας της Αντριάνα ότι είχε και έναν γιο τον οποίο είχε ονομάσει Λεάντρο και όλα όσα έμαθε στη συνέχεια, σχετικά με την πραγματική ταυτότητα του άντρα της, «πάγωσαν» την 39χρονη.

Όμως, παρά τη συγκλονιστική αποκάλυψη το ζευγάρι -το οποίο δεν είναι νόμιμα παντρεμένο- είναι αποφασισμένο να μείνει μαζί και να συνεχίσει αν ζει τον έρωτά του.

«Μόνο ο θάνατος μπορεί να μας χωρίσει. Όλα αυτά έγιναν γιατί ο θεός ήθελε να συμβούν», λέει η 39χρονη…

Πως μπορείτε να αναιρέσετε ένα email που μόλις στείλατε;



Θέλετε να στείλετε ένα email σε κάποιον και γράφετε το μύνημα σας,όταν πατάτε αποστολή συνειδητοποιείτε ότι το έχετε στείλει σε κάποιον άλλο χρήστη καταλάθος ή ότι θέλετε να αλλάξετε κάτι,τι κάνετε;
Ψυχραιμία υπάρχει λύση...



Με το Gmail’s Undo Send ή απλά την αναίρεση αποστολής του μηνύματος,πως γίνεται όμως;
Ακολουθήστε βήμα-βήμα τον οδηγό που ακολουθεί για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο...
1)Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις στο κουμπί που έχει το εικονίδιο που μοιάζει σαν παξιμάδι στα δεξιά της οθόνης σας
2)Επιλέγετε την καρτέλα Eργαστήρια,στο μενού που εμφανίζεται μπροστά σας.
3)Εκεί θα ψάξετε να βρείτε την επιλογή που λέει Αναίρεση αποστολής,θα επιλέξετε ενεργοποίηση και στη συνέχει θα πατήσετε αποθήκευση αλλαγών.
4)Την επόμενη φορά που θα στείλετε μήνυμα θα σας εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό σήμα που θα σας λέει αν θέλετε να αναιρέσετε το μήνυμα η όχι.
Αυτό ήταν,την επόμενη φορά θα αποφασίσετε εσείς να τελικά θα φθάσει το μήνυμα στον παραλήπτη του ή όχι,ακόμη και να έχετε πατήσει αποστολή...

Απίστευτο! Τραγουδιστής έπαθε ηλεκτροπληξία στη σκηνή και έβγαζε και καπνούς (ΒΙΝΤΕΟ)



Απίστευτο Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με τον τραγουδιστή από την Αργεντινή να τραγουδά στο φεστιβάλ της Αργεντινής και να παθαίνει ηλεκτροπληξία πάνω στη σκηνή.

Ο τραγουδιστής ενώ εχει παθει ηλεκτροπληξία αρχίζει να βγάζει καπνούς από την πλάτη και να πέφτει κάτω στο πλήθος, για αρχή επικράτησε πανικός, αλλά για καλή του τύχη συνήλθε χωρίς να έχει πάθει τίποτα και μετά από λίγη ώρα συνέχισε να τραγουδά κανονικά.


Δείτε το εσωτερικό σε μερικά από τα πιο ακριβά γιοτ στον κόσμο.




Ήρθε η ώρα να ονειρευτείτε με τους φίλους σας. Ποιος δεν θα ήθελε ένα δικό του γιοτ με δικό του ελικοδρόμιο ; Αλλά δεν μπορούμε αφού δεν ο λογαριασμός μας στην τράπεζα είναι μηδενικός… :( :(
Μερικά από τα πιο ακριβά γιοτ του κόσμου περιέχουν : ελικοδρόμιο,spa και πανάκριβη διακόσμηση .

Ophelia - € 11.000.000















Patriot - € 5.000.000








Penultimate II - € 6.000.000











ΚΟΡΜΑΡΑ! Η Ηρώ Λεγάκη ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ τη Μύκονο (pics)


H σeξι playmate ξέρει να κερδίζει τα ανδρικά βλέμματα...














Νέο χαστούκι για Κωστόπουλο μετά τον χωρισμό από την Ελληνική Δικαιοσύνη

Και ξαφνικά και για μια ακόμη φορά ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι στην μπούκα του κανονιού. Κι αυτό γιατί; Διότι τα δικαστήρια του Πειραιά έκριναν πώς είναι αναρμόδια για την πτώχευσή του… με αποτέλεσμα να μην θεωρείται ο Κωστόπουλος πτωχός. Τι σημαίνει αυτό για τους εργαζόμενους;

Το προηγούμενο καλοκαίρι ξαφνικά δημοσιεύθηκε στον Πειραιά η με αρ. 3243/2013 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου που κήρυσσε πτωχό τον κ. Πέτρο Κωστόπουλο. Η απόφαση προκάλεσε εντύπωση τόσο γιατί ο κ. Κωστόπουλος είχε πτωχεύσει πολύ δε περισσότερο γιατί είχε πτωχεύσει στον Πειραιά.

Άμεσα οι πρώην εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ, οι οποίοι έχουν προσφύγει στα δικαστήρια της Αθήνας για να διεκδικήσουν και από τον κ. Κωστόπουλο – πέρα από την πτωχή ΙΜΑΚΟ – τις δεδουλευμένες τους αποδοχές αλλά και τις αποζημιώσεις λόγω της καταγγελίας της σύμβασης εργασίας τους, άσκησαν ανακοπή κατά της απόφασης αυτής ζητώντας να ακυρωθεί καθόσον, από στοιχεία που συνέλεξαν, αποδείκνυαν ότι ο κ. Κωστόπουλος ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ και μάλιστα στον Πειραιά.
Την 1η Αυγούστου 2014 δημοσιεύθηκε η με αρ. 3604/2014 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, η οποία ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΙΜΑΚΟ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ με την οποία κηρύχθηκε πτωχός.

Το Δικαστήριο μεταξύ άλλων δέχθηκε ότι ο κ. Κωστόπουλος δεν είχε ποτέ την κατοικία του στον Πειραιά, ούτε βέβαια και άσκησε ποτέ δραστηριότητα στον Πειραιά.

Τι και αν ο κ. Θήλυζας, ο κτηματομεσίτης που ζήτησε την πτώχευση του κ. Κωστόπουλου, επειδή γνώρισε τον κ. Κωστόπουλο στο γυμναστήριο (!!!) και του είχε δανείσει 70.000 ευρώ, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Κωστόπουλος είχε εμπορική δραστηριότητα στην οδό Κολοκοτρώνη 69!

Τι και αν ισχυρίστηκε ο σύνδικος της πτώχευσης (!!!) ότι ο κ. Κωστόπουλος του παρέδωσε υπεύθυνη δήλωση με την οποία δήθεν ο νέος σύντροφος της μητέρας της Τζένης Μπαλατσινού και Αντιδήμαρχος Πειραιά (το 2011), κ. Δαβάκης, του είχε παραχωρήσει ένα μικρό ιδιόκτητο γραφείο στην οδό Κολοκοτρώνη 69 για να ασκεί την εμπορική του δραστηριότητα!

Τι και αν ο δικαστικός επιμελητής του κ. Θήλυζα πήγε στην οδό Κολοκοτρώνη 69, όπου βρήκε τα γραφεία της ετερόρρυθμης εταιρείας «Π. Κωστόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.» – την οποία είχαν συστήσει ο κ. Κωστόπουλος με την σύζυγό του (τότε) Τζένη Μπαλατσινού – και την ίδια την κα Μπαλατσινού, η οποία παρέλαβε την αίτηση πτώχευσης;;

Όλοι οι παραπάνω ισχυρισμοί ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΑΝ από το Δικαστήριο το οποίο δέχθηκε ότι:

Η εταιρεία «Π. Κωστόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.» δεν είχε ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ στον Πειραιά, αλλά η έδρα της ήταν η βίλα όπου ο κ. Κωστόπουλος διέμενε με την οικογένειά του (ακόμη και μετά την πώλησή της στην EUROBANK).

Η εταιρεία «Π. Κωστόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.» ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΛΥΘΕΙ πριν την άσκηση της αίτησης πτώχευσης και σίγουρα είχε λυθεί όταν δήθεν η κα Μπαλατσινού βρέθηκε εκεί για να παραλάβει την αίτηση πτώχευσης.

Το Δικαστήριο έκρινε το αυταπόδεικτο!!!! ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο Κ. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ είχε εμπορική δραστηριότητα και μάλιστα στον Πειραιά και ότι τα Δικαστήρια του Πειραιά είναι ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ να κρίνουν την πτώχευσή του και εξαφάνισε την απόφαση με την οποία ο κ. Κωστόπουλος κηρύχθηκε πτωχός.

Τόσο ο κ. Θήλυζας, όσο και ο σύνδικος της πτώχευσης του κ. Κωστόπουλου είχαν ζητήσει από το Δικαστήριο να απορριφθεί η ανακοπή των πρώην εργαζομένων, ισχυριζόμενοι ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν απαιτήσεις από τον κ. Κωστόπουλο, αλλά από την ΙΜΑΚΟ. Και σε αυτό τους απάντησε το Δικαστήριο ότι «ΑΝΑΝΤΙΡΡΗΤΑ οι ανακόπτοντες (δηλ. οι εργαζόμενοι) έχουν έννομο συμφέρον για την άσκηση της υπό κρίση ανακοπής ως ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ, μη κριθείσες ακόμη τελεσίδικα».

Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Κωστόπουλος, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει παρασταθεί σε κανένα δικαστήριο (ούτε για την πτώχευσή του ούτε για την ακύρωση της πτώχευσής του) θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.

Οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους, τόσο ενώπιον των πολιτικών όσο και ενώπιον των ποινικών Δικαστηρίων, για να λάβουν αυτά που τους οφείλονται! Η απόφαση αυτή ήταν μία πρώτη δικαίωση!

Πηγή: nassos-blog

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ: Ο πιο απίθανος χορός της κοιλιάς που έχεις δει ποτέ! (VIDEO)



Αυτό δεν το έχουμε ξαναδεί…

Θα πάθετε ΣΟΚ! Δείτε το σπίτι του Ευάγγελου Βενιζέλου από το Google Earth… [photos]



Α ρε Βαγγέλη και μετά παραπονιόμαστε εμείς με τα 55 τετραγωνικά…Αίσχος!







Κλεμμένα Όνειρα: Τα επτά πρόσωπα που «έκλεισαν» για τη νέα σεζόν

Τα Κλεμμένα Όνειρα, η πιο πετυχημένη καθημερινή σειρά θα επανέλθει στις οθόνες μας τον..


Γενάρη του 2015. Ποια πρόσωπα όμως θα δούμε; Ποια πρόσωπα "κλείδωσαν" για την επόμενη σεζόν;

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος, ο Γιώργος Σουξές, ο Ορέστης Τρίκκας, ο Ορφέας Παπαδόπουλος, η Μυρτώ Αυγερινού, η Υρώ Λούπη και η Βάνα Ραμπότα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας είναι τα μοναδικά πρόσωπα που είναι σίγουρα ότι θα δούμε στις οθόνες μας τον ερχόμενο Ιανουάριο..

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος θα είναι το μόνο μέλος από την οικογένεια Μαλτέζου που πάνω του θα στηριχθεί ένα μεγάλο μέρος από την εξέλιξη της ιστορίας. Από το καθημερινό σίριαλ δύο από τα βασικά πρόσωπα της αρχικής υπόθεσης, η Αλεξάνδρα και η Χρύσα θα αποχωρήσουν και η απουσία τους, όπως είναι γνωστό, θα δικαιολογηθεί με ένα ταξίδι εκτός Ελλάδος!
Πηγή: gossip-tv.gr

«Ήμουν δύο χρόνια με τον Οικονομόπουλο και δεν το χρησιμοποίησα για να αναδειχθώ»! Ποια σεχοβόμβα βάζει... φωτιά στην ελληνική showbiz;;;

Συνέντευξη στο περιοδικό YES και τον Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η πάντοτε καuτή..



Ζέτα Θεοδωροπούλου και προέβη σε πολλές αποκαλύψεις! Μάλιστα αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι με τον Νίκο Οικονομόπουλο!

Συγκεκριμένα η ερώτηση του δημοσιογράφου ήταν: Είσαι ψώνιο;

Για να έρθει η απάντηση της Ζέτας: Αν δεν είσαι ψώνιο δεν πας μπροστά σε αυτόν το χώρο. Εγώ ήθελα από μικρή να αναδειχθώ και παρότι δεν είχα ποτέ κάποιον μάνατζερ, τα κατάφερα. Ποτέ, όμως, δεν έχω πατήσει στην πλάτη κάποιου για να φανώ. Ενώ έχω φίλες που πάνε με πρίγκιπες για να ακουστούν.

Παρότι μάλιστα έχω υπάρξει με διάσημο τραγουδιστή, τον Νίκο Οικονομόπουλο, για περίπου δύο χρόνια, δεν το χρησιμοποίησα ποτέ. Άλλωστε έχω πάντα τον τρόπο να βρίσκομαι στο επίκεντρο.




Δείτε τη μεγάλη απατεωνιά και αλητεία παιχνιδιού μεγάλου καναλιού... [photos]

Εχθές το βράδυ, δεν με έπιανε ύπνος και άνοιξα την τηλεόραση... Έβαλα ANT1 και εκείνη τη στιγμή έπαιζε μια εκπομπή που ονομάζεται super game.
Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία και απατεωνιά !

Το κουίζ αφορούσε μια απλή αριθμητική παράσταση σαν αυτές που κάναμε στην 1η γυμνασίου…. Πρώτα οι πράξεις εντός της παρένθεσης, μετά οι πολλ/σμοι κλπ….

Επομένως η σωστή απάντηση, που την έδωσαν ορισμένοι τηλεθεατές, ήταν 77. Δεν ήταν όμως η σωστή κατά την παρουσιάστρια και το κοντρόλ !

Στο τέλος η παρουσιάστρια, αφού το προσφερόμενο ποσό έφτασε τις 4.000 € και κανείς δεν απάντησε σωστά, αναγκάστηκε «στεναχωρημένη» να αποκαλύψει την λύση…

Άνοιξε το φάκελό της και έδειξε το νούμερο 398 !

Γι' αυτό λέω ότι πρόκειται περί αρχιαπατεώνων και κοπρόσκυλων.

Η εταιρία μάλιστα που παράγει αυτό το τηλεπαιχνίδι ονομάζεται audiotex sa και ανήκει στον όμιλο ANT1.

Μάλιστα αν κανείς πληκτρολογήσει στην αναζήτηση του google τη λέξη audiotex, βγάζει αυτόματα audiotex απάτη.

Επίσης σε πολλά φόρουμ γίνονται συζητήσεις σχετικά με την απάτη της εν λόγω συμμορίας. Κάποιοι λένε ότι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την audiotex sa αλλά απαντά τηλεφωνητής και τα e-mail δεν παραδίδονται ποτέ.

Νιώθω αηδία πρώτα για τη συμπεριφορά αυτών των αρπακτικών και δεύτερον για την αδιαφορία των εισαγγελέων που θα έπρεπε να τους έχει σφραγίσει την εταιρία.






Αναγνώστης

Η εκδίκηση του Πούτιν: Ζήτησε από την κυβέρνησή του να ετοιμάσει αντίποινα για τις κυρώσεις της Δύσης

Τις προηγούμενες εβδομάδες, η Ρωσία βρέθηκε στο στόχαστρο. Λευκός Οίκος και ΕΕ ανακοίνωναν διαδοχικά τις κυρώσεις που επέβαλλαν στη Μόσχα, εξαιτίας της ανυποχώρητης στάσης της και των ενεργειών της στην κρίση της Ουκρανίας. Τώρα ήρθε η ώρα για την «εκδίκηση» του Βλαντιμίρ Πούτιν.



Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε από την κυβέρνησή του να ετοιμάσει αντίποινα για τις τελευταίες κυρώσεις που έχει επιβάλει η Δύση, τις οποίες χαρακτήρισε απαράδεκτες, σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία της χώρας. «Βέβαια, πρέπει να γίνει με προσοχή, προκειμένου να υποστηριχθούν οι εγχώριοι παραγωγοί και να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι καταναλωτές», φέρεται να είπε ο Πούτιν στα στελέχη της κυβέρνησής του.

Μέχρι τώρα μεγάλες τράπεζες, οργανισμοί, επιχειρηματίες και συνεργάτες του στενού κύκλου του Ρώσου προέδρου έχουν γίνει στόχος των κυρώσεων που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ και η ΕΕ.

Η μαυρισμένη Πηνελόπη Πλάκα βάζει φωτιά στη Σκιάθο με το μπικίνι της!


Η Πηνελόπη Πλάκα απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές της με σκάφος. Η όμορφη ηθοποιός που δε ξεχνά ποτέ τους διαδικτυακούς της φίλους ανέβασε μια φωτογραφία από το νησί της Σκιάθου όπου βρίσκεται και συγκεκριμένα από την παραλία Λαλάρια. Φορώντας το λευκό της μπικίνι, μαυρισμένη και χαμογελαστή κατάφερε να αποσπάσει πολλά likes και σχόλια από τους followers.
plaka

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εμφανίστηκε ζωντανή 13 ημέρες μετά την κηδεία της!


Το πτώμα που τάφηκε ανήκει σε...
άλλη γυναίκα –  Ακολουθήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες αναφέρουν οι υπηρεσίες ΥγείαςΑπό τη χαρά στην οδύνη και από το κλάμα και πάλι στη χαρά. Η 50χρονη Sharolyn Jackson και η οικογένειά της έζησαν μία απίστευτη ιστορία, που σίγουρα θα έχουν να θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Η 50χρονη είχε εξαφανιστεί στις 18 Ιουλίου. Δύο ημέρες αργότερα, οι αρχές εντόπισαν το πτώμα μίας γυναίκας που ταίριαζε στην περιγραφή της 50χρονης. Ένας υπάλληλος των κοινωνικών υπηρεσιών, που γνώριζε την Sharolyn, αλλά και ο γιος της, Travis, είδαν τις φωτογραφίες από τη νεκρή γυναίκα και θεώρησαν ότι όντως πρόκειται για την 50χρονη.

Στη συνέχεια, ο υπεύθυνος γιατρός υπέγραψε το πιστοποιητικό θανάτου, που επέτρεψε στην οικογένεια να τελέσει την κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου.

Η τελετή έγινε, σε ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, στις 3 Αυγούστου.

Δεκατρείς ημέρες αργότερα, συνέβη κάτι τελείως αναπάντεχο. Η Sharolyn εμφανίστηκε ζωντανή σε ψυχιατρικό κέντρο στην Φιλαδέλφεια. Εκείνος που μετέφερε τα ευχάριστα νέα στην υπόλοιπη οικογένεια, είναι ο γιος της 50χρονης.

Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας, επιμένουν ότι ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, ενώ ξανάνοιξε η έρευνα για να ταυτοποιηθεί η ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή και τάφηκε κατά λάθος από την οικογένεια της Jackson.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ