Απίστευτο βίντεο: Πεντάχρονο κορίτσι κλαίει με λυγμούς όταν μαθαίνει ότι ο αδερφός της θα…



Αυτό ίσως είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα βίντεο που έχετε δει ποτέ!
Μόλις οι γονείς της Σάντυ της αποκαλύπτουν πως ο μόλις λίγων μηνών αδερφός της, κάποια στιγμή θα μεγαλώσει, αυτή ξεσπά σε κλάματα.

Το πεντάχρονο κορίτσι δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει ακούγοντας αυτό το «φρικτό» νέο ενώ κάθε τόσο κοιτάει το μικρό της αδερφό και τον φιλάει τρυφερά.


Εκτός των άλλων πάνω στον καημό της θυμάται δε θέλει να πεθάνει όταν γίνει 100 ετών..

Δείτε το φοβερό βίντεο

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου-Ταξίδεψε 16.000 χλμ για να δει την αγαπημένη του




O νεαρός βρετανός Jack Harris ήθελα να κάνει μία έκπληξη στην αγαπημένη του. Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει 28 ώρες με το αεροπλάνο για να φτάσει στην Αυστραλία όπου ζει εκείνη και να της προσφέρει με ένα μπουκέτο λουλούδια.

Σκληρός τζόγος… Έχασε 1 εκατομμύριο δολάρια στο πόκερ!! δείτε το γιατί στο βίντεο…


Τι γίνεται όταν δυο διάσημοι παίχτες του poker, Connor Drinan and και Katz, φέρνουν και οι δυο διπλούς άσσους;




Δείτε το βίντεο…

To μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα της ‪Χαλκιδικής‬ με τα 12 εκατ. views στο youtube [video]

Σάστισαν οι λουόμενοι από το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα της ‪Χαλκιδικής , που εμφανίστηκε στην παραλία του Αρμενιστή...



Το περίεργο video είχε ανέβει στο Youtube πριν λίγους μήνες, από λουόμενο που βρέθηκε στην παραλία του Αρμενιστή στη Χαλκιδική, όταν είδε κάτι πολύ παράξενο και άρχισε να το καταγράφει.

Σάστισαν οι λουόμενοι στην παραλία όταν είδαν από το βάθος της θάλασσας το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα της ‪Χαλκιδικής, ένα περίεργο μαύρο όγκο-πλάσμα να κατευθύνεται με ταχύτητα προς την ακτή. Κάποιοι έτρεξαν να βγουν από την θάλασσα και να απομακρυνθούν από την παραλία, ωστόσο κάποιοι πιο ψύχραιμοι παρέμειναν για να διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν αυτό που βλέπουμε στο βίντεο το περιβόητο μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα της ‪Χαλκιδικής. Κάποιοι εκτιμούν ότι είναι κοπάδι ψαριών, είτε ενωμένα φύκια.

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας:

Βάλε αγγούρι στη κατσαρίδα και θα δεις...

Μία αρκεί για να σε τρομοκρατήσει τόσο...
ώστε να φωνάξεις τον άντρα του σπιτιού να αναλάβει την εξολόθρευση. Να πώς να το κάνεις μόνη σου!

-Τοποθετήστε φέτες ή φλούδες αγγουριού στα σημεία που συχνάζουν, χωρίς να ξεχνάτε τις επιφάνειες που βρίσκονται ψηλά (πάνω στο ψυγείο, σε ντουλάπια, κουρτινόξυλα κτλ.). Οι κατσαρίδες είναι ή του ύψους ή του βάθους, δηλαδή ή θα κινούνται τοίχο τοίχο στο δάπεδο ή θα πιάνουν θέση εκεί που δεν φτάνει ανθρώπινο χέρι.

-Δείξτε εμπιστοσύνη στον (ορυκτό) βόρακα που θα βρείτε σε μορφή λευκής σκόνης στα φαρμακεία. Ανακατέψτε τον με ίση ποσότητα ζάχαρης και απλώστε το μείγμα στα περάσματα των κατσαρίδων. Για καλύτερα αποτελέσματα δοκιμάστε μείγμα βόρακα, αλευριού και γύψου σε ίσα μέρη.

-Η νεπέτα είναι επίσης φυσικό εντομοαπωθητικό. Τρίψτε φύλλα νεπέτας σε νερό σαν να φτιάχνετε τσάι, με το οποίο θα ψεκάσετε εκεί που θέλετε. (Η νεπέτα είναι ένα φυτό 30 εκ. Το όνομά του είναι κατάρια και προέρχεται από τη λέξη γάτα, γιατί αρέσει στις γάτες να τρίβονται πάνω του. Μην το χρησιμοποιήσετε, λοιπόν, αν έχετε γάτα στο σπίτι σας.) Θα το βρείτε σε καταστήματα με βότανα.

Πεθαίνει ο Gandalf...?[video]

Έτσι αποφάσισε ο Peter Jackson να μας ιντριγκάρει... Κατά τη διάρκεια του Comic-Con, ο αμερικανός σκηνοθέτης μας χάρισε ένα teaser από το κεφάλαιο που κλείνει την τριλογία του Hobbit και την ιστορία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην ουσία. Μία ιστορία που μας απασχολεί από τις 19 Δεκεμβρίου του 2001, οπότε και μας συστήθηκε ο κόσμος της Μέσης Γης.

Στο ίδιο πνεύμα, με μουσική υπόκρουση που σε όλους θα θυμίσει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το νέο teaser, όπως κυκλοφόρησε στο youtube έχει όλα τα στοιχεία που περιμέναμε. Μάχες, νάνους, ξωτικά, τον περιβόητο δράκο και φυσικά τον Gandalf.

Δράση, ένταση, φωτιές με το απαραίτητο πέπλο του ρομαντισμού που απαιτεί η ιστορία, είναι φυσικά σημεία κλειδιά της ταινίας του Peter Jackson.

Οφείλω βέβαια να ομολογήσω, ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι κάπως στενάχωρη και νοσταλγική. Μαζί της κλείνει ένας μεγάλο κινηματογραφικός κύκλος. Αυτός του Tolkien που αγαπήθηκε όσο λίγοι στην παγκόσμια 7η τέχνη.

Σε ό,τι αφορά το teaser πάντως, όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν τη δική τους έντονη παρουσία. Τη δική τους ευθύνη για την εξέλιξη της ιστορίας. Μιας ιστορίας που δε θα μπορούσε να λήξει χωρίς την αιώνια μάχη του καλού με το κακό.

Οι επικές πολεμικές σκηνές με τα Ορκ, τους χιλιάδες παρατεταγμένους χρυσούς τοξοβόλους, τους χαμένους και τους ηττημένους είναι βασικοί λόγοι που αδημονούμε μέχρι την 17η Δεκεμβρίου, οπότε και βγαίνει η ταινία στις αίθουσες.

Ωστόσο, προσέξτε λίγο περισσότερο στο 00.42" του βίντεο: πεθαίνει ο Gandalf;

ΦΩΤΟ-Οι 10 πόλεις με τις πιο ομορφότερες γυναίκες!

Μετά από έρευνα στις απόψεις των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο, καθώς και της κοινότητας του Διαδικτύου παρουσιάζουμε τις Top Ten πόλεις του κόσμου με τις ομορφότερες γυναίκες...
Καθοριστικοί παράγοντες για τη βαθμολογία των πόλεων που λήφθηκαν υπόψιν:
1) Ποιότητα ομορφιάς των γυναικών (αντικειμενική μέσα απο το δείγμα).
2) Ποσοστό των γυναικών σε σχέση με τους άντρες στην περιοχή.
3) Ευκολία προσέγγισης των γυναικών.








10. Άμστερνταμ – Ολλανδία
Φυσικά και το Άμστερνταμ θα ήταν στη λίστα. Σε αυτή την πόλη οι γυναίκες ανεβαίνουν καβάλα στα ποδήλατα τους με καυτά σορτσάκια και φορέματα. Οι γυναίκες στην Ολλανδία είναι καταπληκτικές με πολλούς τρόπους, πρώτα απο όλα είναι trendy (με την καλή έννοια) εξαιρετικά όμορφες στην πλειοψηφία τους, καθώς και διασκεδαστικές, βασικά τα πάντα στην Ολλανδία είναι διασκέδαστικά. Είναι το είδος των κοριτσιών που απλά θέλετε να τις έχετε για κοπέλες αντί για γκόμενες.
9. Τέλ Αβίβ – ΙσραήλΤο Ισραήλ έχει μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Λίγο τα πράσινα μάτια που είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, λίγο τα καστανά μαλλιά, δε θέλει και πολύ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες άνω των 18 ετών οφείλουν να πάνε στο στρατό, υποχρεωτικά, και αυτό φυσικά σημαίνει πως εαν σκοπεύεις να το παίξεις ο καλύτερος φίλος ενός ισραηλινού κοριτσιού, πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί εκει κάτω έχουν ούζι και καλάζνικοφ και μπορεί κάλλιστα να σου κόψει τον κώλο ή και κάτι άλλο που έχεις σε αφθονία απο τη φύση. Εντάξει υπερβολές, αλλά να το έχεις απλά κατα νού.

8. Μόντρεαλ – Καναδάς
Η εξαιρετική γεύση της Γαλλίας, αλλά με την…. καταπράσινη θέση του Καναδά στον παγκόσμιο χάρτη, κάνουν το Μόντρεαλ να είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου , σε ποιότητα ζωής, και γεμάτο με όμορφες γυναίκες. Τόσα πολλά πανεπιστήμια και κολέγια και τόσες πολλές γυναίκες με την αίσθηση της μόδας και την επιθυμία που έχουν για τη φροντίδα του σώματός τους. Ένα από τα καλύτερα σημεία που αξίζει να αναφερθούν, είναι ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες μιλούν και Γαλλικά δηλαδή τη γλώσσα της αγάπης. Οπότε βρείτε αμέσως ένα εισιτήριο , χωρίς επιστροφή φυσικά και πηγαίνετε ένα ταξίδι στο Μόντρεαλ, όπου και θα βρείτε την δικιά σας καναδέζα, που θα σας ψιθυρίζει στα γαλλικά – all night long.

7. Καράκας – Βενεζουέλα
Το Καράκας είναι η πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Για την ιστορία, η Βενεζουέλα είναι η χώρα με τους περισσότερους τίτλους Μις Υφήλιος στα καλλιστεία από κάθε άλλο έθνος, ως εκ τούτου μπορείτε να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται. Οι γυναίκες του Καράκας είναι τόσο όμορφες που κάνουν τις γυναίκες στην Βραζιλίας άσχημες, καταλάβατε τώρα ; Επίσης είναι εξαιρετικά εύκολο να τις μιλήσετε στο άσχετο και να περάσετε μαζί τους, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με κάθε είδους δραστηριότητες που μπορείτε να φανταστείτε…


6. Μόσχα – Ρωσία
Η Μητέρα του κομμουνισμού Ρωσία θα σας κάνει να χάσετε την μπάλα κυριολεκτικά. Μία βόλτα στο μετρό της Μόσχας και θα δείτε περισσότερες όμορφες γυναίκες απο ότι θα βλέπατε σε έναν ολόκληρο χρόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο το ύψος, αλλα επίσης τα ξανθά μαλλιά, και τα μπλε μάτια των γυναικών που κάνουν τη Μόσχα εμπειρία ζωής. Εκπληκτικό επίσης είναι και το επίπεδο φιλικότητας που θα συναντήσετε, έχουν και μία μικρούλα προτίμηση στους Μεσογειακούς τύπους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε. Είναι μια μοναδική εμπειρία, όταν αυτό που φαίνεται σαν η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σας πλησιάζει για να ζητήσει ένα τσιγάρο, ναι απο εσένα. Σίγουρα την πρώτη φορά, λογικά θα τα κάνετε ολίγον σκατά, αλλά μην ανησυχείτε, θα υπάρξουν πολλές περισσότερες ευκαρίες στο ταξίδι σας!


5. Καλιφόρνια – Λός Άντζελες ΗΠΑ
Δε μπορούν να ειπωθούν και πολλά για κορίτσια απο το LA , αλλά νομίζω ότι θα βρείτε κατά την άφιξη σας,ότι τόσα πολλά μπορούν να ειπωθούν στην πραγματικότητα που θα έχετε έλλειψη λέξεων. Οι γυναίκες του Λος Άντζελες είναι σε άλλο επίπεδο, σε αντίθεση με τις περισσότερες που έχετε συναντήσει.
Όλοι οι όμορφοι άνθρωποι από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μαζευτεί σα σμήνος σε αυτή τη Μέκκα, δροσεροί έρχονται για να ζήσουν, να εργαστούν, και να προσπαθήσουν να “βάλουν τη ζωή τους σε μία αταξία”. Αυτό ακριβώς δηλαδή που είχαν κατα νού και οι Beach Boys όταν ηχογραφούσαν το California Dreamin.


4. Βάρνα – Βουλγαρία
Η Βουλγαρία είναι μια χώρα με πολλά παράθυρα στη νομοθεσία σχετικά με τα ναρκωτικά, έχει φτηνή βότκα και πάμφθηνες μπύρες,νεροτσουλήθρες στην παραλία και μερικές από τις καλύτερες φυσικές ομορφιές του κόσμου. Στη Βάρνα θα βρείτε καφετέριες με φουσκωτά έπιπλα, σαγιονάρες και g-strings παντού , ώπου και να στρίβετε το κεφάλι σας. Επίσης θα δείτε μέσα απο μερικά διάφανα παντελόνια σε κάθε γωνιά της πόλης και τόπλες ηλιοθεραπεία χωρίς καμία ντροπή. Επιπλέον, οι γυναίκες αλλα και οι άντρες στη Βουλγαρία τρέφουν μία μεγάλη αγάπη για το σώμα τους. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της Βουλγαρίας όμως είναι η γοητεία και η ομορφιά που θα βρείτε σε αυτές τις εντυπωσιακές γυναίκες. Και το καλύτερο ; Εχουν μία μεγάλη αδυναμία στους Έλληνες, οπότε οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας και πάρτε την ανηφόρα που οδηγεί στη Βάρνα.

3. Μπουένος Άιρες – Αργεντινή
Το Μπουένος Άιρες είναι πραγματικά μια από τις πιο εκπληκτικές πόλεις στο στο δυτικό ημισφαίριο. Η πόλη διαθέτει ένα τεράστιο πλούτο όμορφων γυναικών σε μια κλίμακα αναλογίας αντρών γυναικών που δε θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο. Οι γυναίκες του Μπουένος Άιρες είναι πανέμορφες, και φυσικά έχουν καταπληκτικό σώμα. Σχεδόν κάθε γυναίκα στο Μπουένος Άιρες είναι ένα μοντέλο που περιμένει να ανακαλυφθεί… από εσάς φυσικά! Τα πάρτι στα κλάμπ είναι θρυλικά και οι γυναίκες όμορφες, προσιτές, και διασκεδαστικές. Viva.


2. Κοπεγχάγη – Δανία
Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών της Κοπεγχάγης είναι κατά πάσα πιθανότητα οι πιο προσιτές γυναίκες που θα συναντήσετε σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης, αυτές οι γυναίκες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες σeξουαλικά από τις περισσότερες άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Πάντα έτοιμες για τρελίτσες στους χώρους εργασίας και για μία βόλτα προς το τοπικό μπαρ για ένα ποτό ή δύο. Ο ρυθμός της ζωής εδώ είναι αργός και οι γυναίκες ικανές να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων για να ξεφύγουν απο το ψύχος που επικρατεί. Στην Κοπεγχάγη,κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, θα βρείτε τον εαυτό σας σε πολλές περιπτώσεις «ψαρέματος» και στο μάτι πολλών γυναικών. Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι και πάρτε απαραίτητα το πιό ζεστό μπουφάν σας, θα το χρειαστείτε.

1. Στοκχόλμη – ΣουηδίαΚάθε γυναίκα στη Στοκχόλμη είναι εκπληκτικά όμορφη. Πηγαίνεις μία βόλτα στο μανάβικο για να αγοράσεις τομάτες και το κορίτσι πίσω από τον πάγκο εύκολα θα μπορούσε να είναι ένα αμερικανικό μοντέλο ή κουνελάκι του Playboy. Επίσης, αυτές οι γυναίκες ξέρουν να περνούν καλά.
Οι γυναίκες εδώ είναι επίσης εξαιρετικά μορφωμένες και φιλικές. Όλες μιλάνε αγγλικά με τέλεια προφορά και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο επικοινωνίας. Αυτές οι γυναίκες σε κάνουν να νιώθεις καλά με κάθε τρόπο.

ΒΙΝΤΕΟ: Προσγείωση άγνωστου αντικειμένου στον... Κοκκιναρά Αττικής;


Η λήψη των παρακάτω δύο βίντεο πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου 2014, περίπου στις 9:30 μ.μ. πιθανόν από συνοικία της Κηφισιάς. Στο πρώτο βίντεο ένα φωτεινό αντικείμενο κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω από την συνοικία του Κοκκιναρά Αττικής, εκπέμποντας λευκό, κόκκινο, και πράσινο φως εναλλάξ.




Ο μάρτυρας που καταγράφει το φαινόμενο βρίσκετε σε μια απόσταση από το αντικείμενο περίπου 700 με 1000 μέτρα και υπολόγισε ότι η διάμετρος του πρέπει να ήταν περίπου 3 έως 5 μέτρα. Η πτήση είναι χαμηλή, πάνω από τα σπίτια και η κίνηση του ακανόνιστη.
Στο δεύτερο βίντεο το αντικείμενο χαμηλώνει, και δείχνει να προσγειώνετε σε βραχώδη σημείο της περιοχής. Το βραχώδες σημείο εξαιτίας της νύχτας δεν είναι ορατό αλλά πιθανολογούμε ότι ο μάρτυρας είναι κάτοικος και γνώστης της περιοχής και αυτός είναι και ο λόγος που το αναφέρει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από την στιγμή της πιθανής προσγείωσης του, τα φώτα έχουν σταματήσει να αλλάζουν και μένει σταθερό μόνο το κόκκινο. Μετά από λίγη ώρα θα σβήσει και το κόκκινο και το αντικείμενο θα σταματήσει να είναι ορατό.


(Σχόλιο Ερ.Ε.Ν.Ζω): Αν θέλουμε να δώσουμε μια πιθανή εξήγηση είναι λίγο δύσκολο. Φυσικά η κίνηση του δεν θυμίζει αεροπλάνο ή ελικόπτερο που θέλησε να προσγειωθεί σε ένα βραχώδες σημείο, δίπλα στα σπίτια των κατοίκων. Εναλλακτική υπόθεση θα μπορούσε να ήταν ένα τηλεκατευθυνόμενo ελικόπτερο RC. Όμως αν οι υπολογισμοί του μάρτυρα είναι σωστοί τότε πρέπει να απορρίψουμε και αυτή την περίπτωση. Η απόσταση των 700 με 1000 μέτρων δεν δικαιολογεί την έλλειψη ήχου, τον έντονο φωτισμό, όπως δεν δικαιολογεί και τις διαστάσεις του αντικειμένου (3 – 5 μέτρα). Δεν μπορεί να δικαιολογήσει ακόμα την ταχύτητα του η οποία είναι αρκετά μεγάλη για τηλεκατευθυνόμενο RC (ο μάρτυρας υπολόγισε 15m/s).

Δεν σου αρέσει το camping; Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη!!!




Εν όψη των θερινών διακοπών υπάρχει το δίλημμα camping ή δωμάτιο και πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν ταδωμάτιο.
Υπάρχουν όμως μερικές σκηνές που όχι μόνο προσφέρουν και με το παραπάνω ανέσεις και παροχές, αλλά πολλές φορές μοιάζουν με δωμάτια ξενοδοχείων.
Μερικές βρίσκονται στον αέρα, ενώ άλλες πάνω σε βράχους. Άλλες βρίσκονται στη Χιλή και άλλες στη Νορβηγία. Όμως έχουν ένα κοινό. Δεν είναι απλές σκηνές.










a-pistefto

Κόρη Έλληνα Υπουργού "έφυγε" από το κόσμο αυτό και έγινε...

Το όνειρο της 32χρονης Σοφίας, κόρης πρώην υπουργού, ήταν να...
γίνει καλόγρια και αυτή την επιθυμία έκανε πραγματικότητα με τις ευλογίες πρώτα της οικογένειας της.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης την Κυριακή 20 Ιουλίου τελέσθηκε μετά την αρχιερατική θεία λειτουργία η κούρα της δόκιμης μοναχής Σοφίας Γαβριηλίδου.

Η δόκιμη μοναχή είναι κόρη του πρώην υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και πρώην υπουργού Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέου Γαβριηλίδου. Η κούρα έγινε στο Μετόχι του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας «Ιερός Ναός των Αγίων Αθανάσιου, Νικόλαου και Φωτίου», που βρίσκεται στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας, την κούρα τέλεσε ο μητροπολίτης Γουινέας Γεώργιος, εκπρόσωπος στην Αθήνα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου Β', ο οποίος έδωσε στη νέα μοναχή το όνομα Θεοδώρα, κατ' εντολή και επιλογή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας. Στην ακολουθία παρέστη και ο πατέρας της μοναχής, ο οποίος φανερά συγκινημένος έδωσε την ευχή του στη κόρη του.

Στο νοσοκομείο πασίγνωστη τραγουδίστρια...

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού...
Μαρινέλλα, βρέθηκε στα Χανιά παρουσιάζοντας μαζί με τον Κώστα Χατζή το θρυλικό “Ρεσιτάλ” , στα πλαίσια της Παγκρήτιας περιοδείας.

Όλα κυλούσαν υπέροχα στη συναυλία στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, ενώ το κοινό είχε παρασυρθεί από τα τραγούδια των αγαπημένων ερμηνευτών.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πανέμορφη βραδιά, η Μαρινέλλα ετοιμάστηκε να ανέβει στη σκηνή για το τελευταίο μέρος του προγράμματός της και ξαφνικά… έπεσε.

Έπεσε πάνω στην εξέδρα που είχε στηθεί για τη συναυλία και στραμπούληξε το πόδι της. Τα δυσάρεστα νέα μετέφερε ο Κώστας Χατζής στο κοινό που περίμενε με αγωνία να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

Αμέσως μετά τις προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Χανίων.

Απίστευτες βωμολοχίες του Κώστα Αποστολάκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή...

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρωτούσε την καλεσμένη της, Πηνελόπη Πλάκα, την περασμένη Δευτέρα, για...
τις φωτογραφίες από την επίσκεψή της στα μπουζούκια με τον Κώστα Αποστολάκη, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η νεαρή ηθοποιός θα εκνευριζόταν τόσο πολύ. «Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα!», είχε απαντήσει εκνευρισμένη η Πηνελόπη Πλάκα.

Σήμερα, λοιπόν, ο Κώστας Αποστολάκης κάθισε στον ίδιο καναπέ και κάποια στιγμή, η Σταματίνα θέλησε να λύσει την παρεξήγηση με ήπιο τρόπο, ώστε να μην πλανάται τίποτα κακό στον αέρα. Αυτό που συνέβη όμως, δεν ήταν το αναμενόμενο...

«Την Δευτέρα κάνατε ένα ατόπημα εσείς. Σαν να είσαι εσύ με τον Θέμη και να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο, μαλ...α δεν θα ήταν; Όταν έχει κάτι καινούργιο ένας άνθρωπος δεν τον ρωτάς για τον προηγούμενο!», είπε ο ...υπερβολικά ενοχλημένος Κώστας Αποστολάκης προκαλώντας τον πρώτο αιφνιδιασμό στην παρέα της εκπομπής, που δεν περίμενε να ακούσει τα "γαλλικά" του ηθοποιού.

Η έμπειρη Σταματίνα, με περίτεχνο χειρισμό, κατάφερε να τοποθετήσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση, αλλά και να αποσπάσει την παραδοχή του ηθοποιού για τη σχέση του με την Πηνελόπη.

Ο διάλογος που ακολούθησε σύμφωνα με το zappit, είχε ως εξής:

Τσιμτσιλή: Άρα υπάρχει ένα καινούργιο πράγμα;

Αποστολάκης: Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η παπ...ά που έγινε με το προηγούμενο; Ρίχτε τα να κάνουμε νούμερα!

Τσιμτσιλή: Την Πηνελόπη δεν είχα άλλα εκατό χιλιάδες πράγματα να την ρωτήσω. Τι φταίω εγώ αν η κοπέλα έχει πολλές δημοσιευμένες σχέσεις. Θεωρείς ότι δεν σεβαστήκαμε την Πηνελόπη;

Αποστολάκης: Στο συγκεκριμένο θέμα.

Τσιμτσιλή: Μάλλον είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Εγώ δεν κοιμάμαι το βράδυ με την αγωνία με ποιον βγαίνει η Πηνελόπη Πλάκα. Θεωρώ ότι μας αδικεί, εμένα σαν οικοδέσποινα και τα παιδιά που είμαστε παρέα, μια αντίδραση σαν της Πηνελόπης.

Σοκ: Πασίγνωστη Ελληνίδα παίκτρια ριάλιτι ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια... (φωτο)



Έγινε γνωστή για δυο δεδομένα...
Το κλάμα και την πολυτάραχη αλλά μέσα στα λούσα ζωή της. Η Ρούλα Βροχοπούλου ήταν τότε το 2003 όταν περνούσε την πόρτα του The Wall. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να υφαίνει κίτρινα ψυχογραφήματα και όλη η Ελλάδα να χτυπιέται με την Ρoύλα τον Aλβανό, τον γάμο τα οικόπεδα, τα ταξίδια η Ολυμπιακή και τα λούσα. Απο τότε μέχρι σήμερα πέρασαν πολλά χρόνια.

Χρόνια που κατέστρεψαν την Ρούλα. Τόσο ψυχολογικά αλλά κυρίως οικονομικά.




Η εικόνα της χθές το απόγευμα να ψάχνει φαγητό σε κάδους σκουπιδιών της Γλυφάδας πάνω στην παραλιακή μόνο συναισθήματα λύπησης μπορεί να φέρει σε όλους. Είτε την συμπαθήσαμε είτε όχι. Κρίμα… κατάντια… άλλο ένα θύμα της τηλεοπτικής υποκουλτούρας των reality.

Άλλη μια ψυχή χαμένη μέσα στα σκουπίδια!


gossip-tv.gr

Δείτε: Η Τζούλια ξαναχτυπά με ένα νέο βίντεο από τη Μύκονο...



Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στην Μύκονο...

για ακόμη ένα καλοκαίρι με τον εδώ και έναν χρόνο σύζυγό της, Κρίστιαν Καρπόζηλο.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία του Ορνού. Η Τζούλια εμφανίστηκε με κοντό καρέ ξανθό μαλλί, φρέσκια και δροσερή κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Αν και λίγες μέρες πριν σε φωτογραφίες που είχε η ίδια ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαινόταν αρκετά αδυνατισμένη στο σημερινό βίντεο φαίνεται μια χαρά.

Θρήνος στο Χόλιγουντ – «Έφυγε» από τη ζωή ηθοποιός που είχε παίξει και στο Μπέβερλι Χιλς


'Αφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία... 81 ετών μετά από πνευμονική ανεπάρκεια.

Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς ο Τζέιμς Σινγκέρα και η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο Χόλιγουντ. Να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός είχε κατακτήσει μια φορά την Χρυσή Σφαίρα και είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Die Hard, συμμετείχε σε αρκετές σειρές και ανάμεσα τους και το "Μπέβερλι Χιλς"!


Δείτε ποια τρόφιμα θα πληρώνουμε σύντομα σα να ήταν "χρυσάφι"


Για λίγους και εκλεκτούς θα είναι στο άμεσο μέλλον βασικά είδη διατροφής που σήμερα τα θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας....
Σε γράφημα που δημοσιεύει το Business Insider φαίνεται ότι τα προϊόντα αυτά είναι ο καφές, η σοκολάτα, τα δημητριακά, το μέλι, το μοσχαρίσιο κρέας και, το λιγότερο κοινό, αβοκάντο.


Πίσω από αυτή την αύξηση των τιμών κρύβονται οικονομικοί, αλλά και περιβαλλοντικοί παράγοντες. Η έλλειψη κάποιων ειδών, αυτομάτως μειώνει την προσφορά τους, εκτινάσσει τη ζήτηση και μετατρέπει το συγκεκριμένο είδος σε... χρυσάφι.

Όπως γράφει το iefimerida.gr, η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει αυξήσει ήδη την τιμή του καφέ και μέχρι το 2020 θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο. Η παρατεταμένη ξηρασία στη Βραζιλία, τη χώρα του καφέ, επιδρά αρνητικά σε όλη την παγκόσμια αγορά.

Το ίδιο ισχύει και για τα δημητριακά, για τα οποία οι ειδικοί αναφέρουν πως το 2030 θα τα πληρώνουμε στο σούπερ μάρκετ κατά 30% ακριβότερα, καθώς παράγονται από υλικά που χρόνο με τον χρόνο γίνονται ολοένα και πιο δυσεύρετα.






Η σοκολάτα εμπίπτει στην κατηγορία της αυξημένης ζήτησης, ειδικά από την αγορά της Κίνας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τιμάται κατά 2,8% πιο ακριβά από ότι προηγουμένως. Αν παραμείνει η ζήτηση σε αυτά τα επίπεδα, αντιλαμβάνεται κανείς πού θα φτάσει η τιμή της.

Αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής είναι η αύξηση της τιμής του βοδινού κρέατος. Στις ΗΠΑ αυτή η αύξηση δεν είναι απλώς ενδεικτική, αλλά φαίνεται στο πορτοφόλι των καταναλωτών. Η ξηρασία, και εδώ, προκαλεί αλυσιδωτά προβλήματα.

Μείωση κατά 30%, παγκοσμίως, σημειώνεται και στον αριθμό των αποικιών μελισσών. Τούτο σημαίνει ότι παράγεται λιγότερο μέλι, άρα αυτό που διατίθεται προς κατανάλωση κοστίζει περισσότερο από ότι πρόσφατα. Οι δραστικές αλλαγές στο κλίμα επιδρούν και στην αγορά των αβοκάντο. Η Καλιφόρνια που παράγει το 95% των αβοκάντο που διατίθενται στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ξηρασίας, άρα και μείωσης της παραγωγής.

iefimerida.gr

Απίστευτο και όμως Ελληνικό: Δείτε την πολυκατοικία του Αιγάλεω και θα πάθετε πλάκα!



Δείτε την πιο απίστευτη πολυκατοικία που έχει χτιστεί ποτέ. Ωστόσο η κάθε της λεπτομέρεια εντυπωσιάζει και κάνει τους περαστικούς να στέκονται και να την παρατηρούν...






Απίστευτο VIDEO – Πέρασε το τρένο από πάνω τους κι έζησαν!


Δύο γυναίκες προσπάθησαν στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών να διασχίσουν μία γέφυρα και παγιδεύτηκαν στις σιδηροδρομικές γραμμές κι ενώ το τρένο τις πλησίαζε! Τελικά, ξάπλωσαν κάτω και σώθηκαν!

Στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών δύο γυναίκες προσπάθησαν να περάσουν την γέφυρα αλλά παγιδεύτηκαν σ’ αυτήν κι ενώ το τρένο τις καταδίωκε.

Ο οδηγός του τρένου δεν μπορούσε να σταματήσει, εκείνες άρχισαν να τρέχουν αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η αμαξοστοιχεία τις είχε φτάσει.


Τότε η μία γυναίκα ξάπλωσε στις ράγες του τρένου και η άλλη που λίγο έλειψε να πηδήξει από κάτω την μιμήθηκε. Το τρένο πέρασε από πάνω τους αλλά και οι δύο γυναίκες δεν έπαθαν το παραμικρό!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο οδηγός της αμαξοστοιχείας χτύπησε αμέσως το συναγερμό, νομίζοντας πως έχει σκοτώσει τις δύο γυναίκες, ενώ εκείνες λίγο μετά το συμβάν έφυγαν φανερά σοκαρισμένες.

Δείτε το συγκλονιστικό video!

Εσείς γνωρίζετε τους κινδύνους στην υγεία σας από το Wi-Fi;


Από το 1997, όταν και η ασύρματη τεχνολογία δικτύων (Wi-Fi) πέρασε στον τελικό καταναλωτή και σταδιακά σχεδόν σε κάθε σπίτι που έχει σήμερα σύνδεση στο διαδίκτυο,
οι επιστήμονες έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες έρευνες σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει αυτή η τεχνολογία για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Δείτε τις πιο βασικές επιπτώσεις της ασύρματης τεχνολογίας Wi-Fi στον οργανισμό μας:



Προβλήματα αϋπνίας
Έχετε νιώσει ποτέ «πιο ξύπνιοΙ», πιο δραστήριοΙ, μετά τη χρήση Wi-Fi ή μήπως σας έχει τύχει να έχετε δυσκολία να κοιμηθείτε όλη τη νύχτα; Αναφορές τέτοιων περιπτώσεων έχουν γίνει ολοένα και πιο συχνές τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα σχετική έρευνα έγινε το 2007 (δημοσιευμένη στην επιθεώρηση Neuroscience Letters), όπου είχε σκοπό να αξιολογήσει την εκπομπή χαμηλών συχνοτήτων από τα κινητά τηλέφωνα και τις επιπτώσεις της στον ύπνο. Οι συμμετέχοντες εκτέθηκαν σε ηλεκτρομαγνητικά σήματα από αληθινά κινητά τηλέφωνα, ή σε καθόλου ακτινοβολία από ψεύτικα κινητά τηλέφωνα. Διαπιστώθηκε ότι όσοι εκτίθενται στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, όπως εκείνης σε κινητά τηλέφωνα και Wi-Fi, έχουν σημαντικά μεγαλύτερες δυσκολίες να κοιμηθούν, ενώ παρατηρήθηκαν και αλλαγές στα εγκεφαλικά τους κύματα.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο ύπνος κοντά σε ένα ενεργό κινητό τηλέφωνο, ή σε σπίτι με ασύρματο δίκτυο Wi-Fi, ή σε πολυκατοικία με πολλά ενεργά δίκτυα Wi-Fi, μπορεί να προκαλέσει χρόνια προβλήματα στον ύπνο (επιθεώρηση Medical Journal of Australia, Οκτώβριος 2013). Η στέρηση ή η κακή ποιότητα ύπνου με τη σειρά της μπορεί να είναι η αρχή για περισσότερα προβλήματα υγείας, όπως η κατάθλιψη και η υπέρταση.
Αρνητική επίπτωση στην φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών
Η έκθεση σε ακτινοβολία «μη θερμικών ραδιοσυχνοτήτων» από τα δίκτυα Wi-Fi και τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να διαταράξει την φυσιολογική κυτταρική ανάπτυξη, ιδίως την ανάπτυξη του εμβρύου. Έρευνα του 2004 σε πειραματόζωα διαπίστωσε σύνδεση της έκθεσης σε Wi-Fi με την καθυστερημένη ανάπτυξη των νεφρών (επιθεώρηση Bioelectromagnetics). Τα ευρήματα αυτής της έρευνας υποστηρίζονται από μια αυστριακή έρευνα του 2009. Μάλιστα οι επιστήμονες σε αυτή την έρευνα υποστηρίζουν ότι «η ιδιότητα των κυττάρων να συνθέτουν πρωτεΐνη είναι ιδιαίτερα έντονη σε αναπτυσσόμενους ιστούς, δηλαδή, στα παιδιά και τα νεαρά άτομα. Κατά συνέπεια, αυτές οι ομάδες πληθυσμού είναι πιο ευαίσθητες» στην έκθεση σε Wi-Fi, η οποία προκαλεί διαταραχές στην λειτουργία των κυττάρων (Austrian Social Insurance for Occupational Risks – AUVA, Ιούλιος 2009).
Περιορισμένη εγκεφαλική λειτουργία
Έρευνα που δημοσιεύθηκε πέρυσι στην επιθεώρηση Clinical Neurophysiology, εξέτασε την επίπτωση της ακτινοβολίας από τα δίκτυα τελευταίας γενιάς 4G, στην εγκεφαλική λειτουργία. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν -μέσω της χρήσης μαγνητικών τομογραφιών- ότι τα άτομα που εκτίθενται σε τεχνολογία W-Fi 4G παρουσιάζουν μειωμένη εγκεφαλική λειτουργία σε πολλά σημεία του εγκεφάλου.
Προβλήματα στην υγεία του σπέρματος
Η θερμότητα από την συχνή χρήση laptop δεν είναι ο μόνος κίνδυνος για την υγεία του σπέρματος στους άνδρες. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Fertility and Sterility έδειξε ότι τα δίκτυα Wi-Fi μειώνουν την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων και προκαλούν ακόμα και κατακερματισμό του DNA. Στο ίδιο συμπέρασμα έφτασαν επιμέρους έρευνες που δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Journal of Pediatric Urology (επικεφαλής καθηγητής Atasoy H. I) και Applied Biochemistry and Biotechnology (επικεφαλής καθηγητές Kesari και Behari).
Καρδιακό στρες
Αν σας έχει τύχει να αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπάει πιο γρήγορα χωρίς προφανή αιτία όταν είστε περικυκλωμένοι από δίκτυα 3G ή LTE κινητών τηλεφώνων, μπορεί να μην είναι η ιδέα σας, αλλά να ευθύνεται η ακτινοβολία αυτών των δικτύων. Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Electromagnetic Biology and Medicine από τους καθηγητές Havas M. και Marrongelle J. διαπιστώθηκε ότι σε 69 άτομα που είχαν εκτεθεί σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία παρατηρήθηκε αύξηση των καρδιακών τους παλμών, σε ρυθμό παρόμοιο με εκείνον που είχαν σε κατάσταση στρες.

Καύσωνας! Γνωστό μοντέλο φόρεσε αέρινο φόρεμα... φύσηξε ο αέρας και τα είδαμε όλα!



Μπορεί να την απολαμβάνεται συχνά πυκνά με το μαγιό της σε φωτογραφήσεις, ακόμα και toρless, αυτό όμως είναι που διεγείρει την φαντασία...
Το απρόβλεπτο.. από εκεί που δεν το περιμένεις. Η Irina Shayk έβαλε το λευκό κοντό της φόρεμα και χωρίς να υπολογίζει τον αέρα έκανε την εμφάνισή της.. Και τι εμφάνιση ε; Εντελώς αποκαλuπτική μιας και το φόρεμα σηκώθηκε και…



Το πιο καuτό ατύχημα της Ελεονώρας Μελέτη on air! (video)



Από τα βίντεο ρετρό της ελληνικής τηλεόρασης...


Η Ελεονώρα Μελέτη, στα πρώτα της βήματα στον Πρωινό Καφέ στον ANT1, χορεύει ανέμελα και μας χαρίζει ένα από τα καλύτερα θεάματα στην ελληνική τηλεόραση.
Για δείτε το βίντεο και θα καλάβετε!!

Τρίκαλα: Δεν φαντάζεστε τι έκρυβε το κεσεδάκι – Αντί γιαούρτι έφαγε…



Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σηκώθηκε στο σπίτι από τον απογευματινό ύπνο και κατευθύνθηκε στην κουζίνα...
Ο άτυχος λάτρης του στραγγιστού γιαουρτιού, σηκώθηκε στο σπίτι του από τον απογευματινό ύπνο και κατευθύνθηκε στην κουζίνα όπου στο τραπέζι είδε ένα κουβαδάκι, του ενός κιλού, να τον περιμένει. Πήρε ένα κουτάλι και κατάπιε μία κουταλιά.

Αντί όμως να νοιώσει εκείνη την δροσιστική γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού, αισθάνθηκε ότι κάτι πήγε πολύ στραβά.
Το κουβαδάκι είχε μέσα ασβεστοπολτό!

Πως βρέθηκε εκεί; Η αδερφή του άτυχου άνδρα το έβαλε στο τραπέζι, ώστε να το δει πριν φύγει για το χωριό τους όπου ζει η μητέρα τους, η οποία της ζήτησε λίγο ασβέστη για τα δέντρα της αυλής! Δεν πρόλαβε όμως να τον ενημερώσει και ο 52χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στην στοματική κοιλότητα και τον οισοφάγο...

Ζώδια και Αγάπη: Ποιοι ξέρουν να αγαπούν και ποιοι είναι αδιάφοροι;;



Όλοι ερωτεύονται, ξετρελαίνονται, χάνουν το μυαλό τους για κάποιον. Όμως ...
η μαγκιά είναι, όχι απλώς να δαγκώσεις τη λαμαρίνα, αλλά να αγαπήσεις με βάθος, ουσία και διάρκεια. Πώς τα πάνε τα ζώδια με αυτό το ζήτημα της αγάπης;
Παρακάτω θα δεις την απάντηση.

Ο έρωτας είναι συναρπαστικός, παθιασμένος, μαγευτικός. Γεμίζει τη ζωή ομορφιά και αισιοδοξία, σε κάνει να ονειρεύεσαι και να έχεις προοπτικές , σου αλλάζει κάθε στιγμή της ύπαρξής σου. Όμως στην πραγματικότητα ο έρωτας, με την έννοια του τρελού ενθουσιασμού και του παράφορου ερωτικού πάθους, είναι από βιολογική άποψη ένα παιχνίδι των ορμονών μας, που διαρκεί μερικούς μήνες. Κι όταν η ορμονική θύελλα καταλαγιάσει και η σχέση «κάτσει», τότε φαίνεται τι υπάρχει στα αλήθεια από κάτω. Εκεί αναδύεται η γνήσια αγάπη, η συντροφικότητα, το νοιάξιμο για τον άλλο, η επικοινωνία, το ερωτικό ταίριασμα. Και, εξίσου σημαντικό, φαίνεται η ικανότητα και η διάθεση να ξεπερνάς τα προβλήματα και να συνεχίζεις, παρά τις διαφορές και τις δυσκολίες.

Μερικά ζώδια έχουν από φυσικού τους την τάση για σχέσεις ουσίας. Άλλα πάλι χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και κίνητρα. Ας δούμε πώς τα καταφέρνουν με την αγάπη, ένα προς ένα.

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός ξεκινάει τις σχέσεις του με φόρα, αλλά συνήθως τη χάνει στην πορεία. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, μόλις δουν να πέφτει ο αρχικός ενθουσιασμός τους, θεωρούν πως... αυτό ήταν και πάει τελείωσε. Δύσκολα μένουν για να παρακολουθήσουν τη συνέχεια, και να διαπιστώσουν αν αξίζει ή όχι τον κόπο. Ο ορισμός τους για την αγάπη περιλαμβάνει μόνο ό,τι έχει να κάνει με πάθος και ενθουσιασμό. Αν ο σύντροφός τους μπορεί να ανατροφοδοτεί και τους ίδιους και τη σχέση, αν ανταποκρίνεται επάξια στην ερωτική τρέλα τους, αν μπορεί να κάνει κάθε μέρα να φαίνεται σαν να είναι η πρώτη του έρωτά τους, έχει καλώς.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που ο Ταύρος είναι από τα παθιάρικα ζώδια, όσο κι αν απολαμβάνει την αρχική, γεμάτη ενθουσιασμό φάση μιας σχέσης, περιμένει πώς και πώς την επόμενη. Το καταλάγιασμα, τη σταθεροποίηση, την επίγνωση πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε στη ζωή του για να μείνει. Απολαμβάνει την καθημερινότητα, τη συντροφικότητα, τη συμβίωση. Αντέχει απίστευτα σε καταστάσεις που για κάποιον άλλο θα ήταν πληκτική ρουτίνα. Αντίθετα, έχοντας την ασφάλεια της σταθερής σχέσης στη ζωή του, είναι ικανός από εκεί κι πέρα να κατακτήσει τον κόσμο ολόκληρο. Ο Αρχιμήδης είχε πει «δώσε μου κάπου να σταθώ και θα κινήσω τη γη». Για τον Ταύρο, το «κάπου» είναι η αγάπη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Δίδυμος θεωρείται άστατος στον έρωτα, γιατί ενθουσιάζεται εύκολα και του περνάει με την ίδια ευκολία. Παρόλα αυτά δεν δυσκολεύεται να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση με βαθιά αγάπη και επικοινωνία (ή και πολλές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Αν βρει το συνταίριασμα που ονειρεύεται, την ανταλλαγή ερεθισμάτων του νου με το ταίρι του, την πρωτοτυπία μέσα στην καθημερινότητα, θα αφοσιωθεί στη σχέση του. Πιθανόν να φεύγει και να ξανάρχεται σαν ένα εκκρεμές, όχι με την έννοια του χωρισμού ή της απιστίας, αλλά μάλλον σαν μια συναισθηματική απομάκρυνση. Όμως αυτή η «αποστασιοποίηση» ανανεώνει το ενδιαφέρον του. Είναι σαν να ξαναβλέπει μετά τη σχέση του με καινούργια μάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος σίγουρα έχει πιάσει το νόημα της προσφοράς στην αγάπη. Μπορεί να προσφέρει μεγάλη ευτυχία σε ένα ταίρι που θέλει μια σχέση ζωής. Για εκείνον ακριβώς αυτή η σχέση είναι βασική προτεραιότητα και κριτήριο προσωπικής ολοκλήρωσης. Αφοσιώνεται στον σύντροφό του, τον περιβάλλει με ενδιαφέρον, στοργική φροντίδα και συναισθηματική θαλπωρή. Ανάλογα με τις ανάγκες της περίστασης, παίζει εξίσου καλά τον ρόλο του εραστή, του γονιού, του εξομολογητή. Όσο στενή και να είναι η σχέση, ποτέ δεν θα νιώσει ότι ασφυκτιά, το αντίθετο μάλιστα. Πιο πιθανό είναι να ...βαρυστομαχιάσει ο σύντροφός του από όλη αυτή την προσκόλληση, ιδίως αν ανήκει σε ένα πιο ανεξάρτητο ζώδιο.

ΛΕΩΝ: Ο Λέων αγαπά όπως κάνει και όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή του: με στόμφο και μεγαλοπρέπεια. Παρόλο που, ανεξαρτήτως φύλου, του αρέσει η αίσθηση να έχει γύρω του ένα χαρέμι, δημιουργεί άνετα μακροχρόνιες σχέσεις. Άλλωστε αυτό τονώνει και την εικόνα που θέλει να εκπέμπει, ενός ατόμου επιτυχημένου και στην προσωπική του ζωή. Όμως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να εκληφθεί σαν προσποίηση. Ο Λέων είναι από τα πιο ανυπόκριτα ζώδια και αγαπά με αφοσίωση, περιβάλλοντας το ταίρι του με όλες τις τιμές και τις περιποιήσεις που αρμόζουν σε μια βασίλισσα ή έναν βασιλιά αντίστοιχα. Μπορεί να δώσει πάρα πολλά, φτάνει να μη νιώσει ότι τον εκμεταλλεύονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος επιζητά σε μια σχέση περισσότερο τη σταθερότητα, παρά το τρελό πάθος. Έτσι, όταν του ...σωθεί το τελευταίο, περνά μετά χαράς στην ήρεμη συντροφικότητα της ωριμότερης αγάπης. Προσφέρει στο ταίρι του φροντίδα, επικοινωνία, αφοσίωση και τρυφερότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει την υποστήριξή του, όποτε χρειαστεί. Πιθανόν ο Παρθένος να μην είναι πολύ των εκπλήξεων ή των έντονων εκδηλώσεων έρωτα. Επιλέγει να προσφέρει σε ένα πιο ουσιαστικό, κατά τη γνώμη του, επίπεδο. Δεν είναι καθόλου του τύπου «ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά' το». Προτιμά να δώσει στον σύντροφό του αντί για γλυκόλογα ψωμί, και μάλιστα ...από βιολογικό αλεύρι.

ΖΥΓΟΣ: Όταν ο Πλάτωνας συνέλαβε τον μύθο των αρχικά σιαμαίων ανθρώπων, που χωρίστηκαν και από τότε ο καθένας ψάχνει με αγωνία το άλλο του μισό, σίγουρα είχε στο μυαλό του τους Ζυγούς. Είναι το ζώδιο που γεννιέται κυρίως για να ολοκληρωθεί μέσα από την απόλυτη ένωσή του με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Τα υπόλοιπα είναι απλώς ...πάρεργα. Με άλλα λόγια, ο Ζυγός είναι «αστέρι» στην αγάπη και ανακηρύσσεται σε πρωταθλητή στη συντροφικότητα. Είναι προικισμένος με επικοινωνιακά χαρίσματα και διπλωματικότητα, πράγμα που βοηθά σε μια αρμονική σχέση. Και επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει στην κοινή ζωή τις πιο όμορφες συνθήκες, για να ζήσουν με το ταίρι του τον έρωτά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός δεν θα αφήσει να σβήσει ποτέ από τη σχέση του το πάθος, και με την καλή και με την κακή έννοια. Αυτό σημαίνει ότι μετά από σαράντα χρόνια μπορεί να κάνει στο ηλικιωμένο πια ταίρι του άγριες σκηνές ζηλοτυπίας, που να καταλήγουν σε εξίσου άγριο σεξ. Η αγάπη του Σκορπιού είναι ένα καζάνι που βράζει, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που αγαπά. Είναι η πέτρα που κυλάει και δεν χορταριάζει. Τώρα, το ποιους θα χτυπήσει στον δρόμο της, είναι μια άλλη υπόθεση. Παρόλα αυτά, ο Σκορπιός αγαπά με αφοσίωση, υποστηρίζει τον σύντροφό του και φυλάει τη σχέση του σαν Κέρβερος από κάθε εξωτερική απειλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που δεν περνάνε εύκολα στην πιο ώριμη φάση της σχέσης. Ξεκινά γεμάτος ενθουσιασμό, πείθοντας εύκολα το αντικείμενο του έρωτά του ότι μαζί θα ζήσουν την πιο όμορφη περιπέτεια. Αλλά η λέξη-κλειδί είναι η «περιπέτεια». Ο Τοξότης αγαπά το ταίρι του όπως αγαπά τη ζωή, τον πλησίον του, τη φύση... και πάνω απ' όλα την ελευθερία του. Η σεξουαλική συνιστώσα είναι απλώς μια λεπτομέρεια. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσει στον σύντροφό του ενδιαφέρον, φροντίδα και ...χαρά σε όλα τα επίπεδα. Απλώς, θέλει να νιώθει εξασφαλισμένη την ανεξαρτησία του. Μια σχέση με πολλά «κολλητηλίκια» δεν κάνει γι' αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει την αγάπη σχεδόν... πατριωτικά. Από τη στιγμή που τη βρήκε, ένα συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξει μετά από αρκετή σκέψη, θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Και θα δώσει πολλές ευκαιρίες στη σχέση, αν παρουσιαστούν προβλήματα. Το θέμα όμως μαζί του είναι ότι οι επικοινωνιακές του ικανότητες, ως προς τα συναισθήματά του, είναι μηδαμινές. Ο ίδιος πιστεύει και εφαρμόζει το ότι «η αγάπη δείχνεται με πράξεις, όχι με λόγια». Χρειάζεται λοιπόν ένα ταίρι που να μπορεί να βλέπει πίσω από την απουσία των γλυκόλογων και των λεκτικών διαβεβαιώσεων. Στο κάτω κάτω είναι ένας σταθερός και υπεύθυνος σύντροφος, που δεν θα αφήσει ποτέ ξεκρέμαστο το ταίρι του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος, έτσι καθώς δείχνει ανοιχτόκαρδος και αλτρουιστής, πιθανόν να δίνει μια παραπλανητική εικόνα στα επίδοξα ταίρια του. Γιατί δεν είναι τόσο εύκολος όσο φαίνεται. Πρόκειται για ένα ζώδιο που θέλει να έχει στο μυαλό και στην καρδιά του «στεγανά», μέσα στα οποία απαγορεύεται η είσοδος στους πάντες. Μηδενός εξαιρουμένου, ούτε καν της μεγάλης του αγάπης. Αν ο σύντροφός του το σεβαστεί και δεν δείξει απειλητικές διαθέσεις να εκπορθήσει αυτά τα άδυτα, όλα θα πάνε καλά. Ο Υδροχόος θα προσφέρει στο ταίρι του το ενδιαφέρον, την υποστήριξή του, την πίστη του, τη σταθερότητά του. Φτάνει να μην παραβιαστούν τα προσωπικά του όρια.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Ιχθύς έχει το δόσιμο της αγάπης στο DNA του. Αφοσιώνεται, λατρεύει, τα δίνει όλα. Προσφέρει στο αγαπημένο πρόσωπο ό,τι έχει και δεν έχει: φροντίδα, περιποίηση, επικοινωνία, βοήθεια, υποστήριξη, και μαζί το τελευταίο του εικοσάευρω. Το θέμα όμως είναι, σε ποιον προσφέρει όλη αυτή την αγάπη; Στον σύντροφο που έχει γνωρίσει καλά και αγαπήσει γι' αυτό που είναι; Ή στο πρόσωπο που έχει εξιδανικεύσει στη φαντασία του; Κινδυνεύει λοιπόν να διαπιστώσει κάποια στιγμή, ότι ο αποδέκτης της αγάπης του δεν ήταν αντάξιός της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι... μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Θα πάθετε πλάκα με το καλογυμνασμένο σώμα της Τρέμη – Δείτε την με κόκκινο μπικίνι!

Μετά από εννιά χρόνια στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, η Όλγα Τρέμη παραιτήθηκε.....

Η δημοσιογράφος αυτό το διάστημα φορτίζει τις μπαταρίες της.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO την απαθανάτισε παραλία Κριού της Παροικιάς. Η δημοσιογράφος κολύμπησε στα καταγάλανα νερά και ήταν με τον σύζυγό της Νίκο Νικητέα. Η Όλγα Τρέμη φορούσε ένα κόκκινο μπικίνι και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, έχει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί! Δείτε την Όλγα με μπικίνι και θα πάθετε πλάκα!


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

30 Ιουλ 2014

Απίστευτο βίντεο: Πεντάχρονο κορίτσι κλαίει με λυγμούς όταν μαθαίνει ότι ο αδερφός της θα…



Αυτό ίσως είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα βίντεο που έχετε δει ποτέ!
Μόλις οι γονείς της Σάντυ της αποκαλύπτουν πως ο μόλις λίγων μηνών αδερφός της, κάποια στιγμή θα μεγαλώσει, αυτή ξεσπά σε κλάματα.

Το πεντάχρονο κορίτσι δεν μπορεί να σταματήσει να κλαίει ακούγοντας αυτό το «φρικτό» νέο ενώ κάθε τόσο κοιτάει το μικρό της αδερφό και τον φιλάει τρυφερά.


Εκτός των άλλων πάνω στον καημό της θυμάται δε θέλει να πεθάνει όταν γίνει 100 ετών..

Δείτε το φοβερό βίντεο

Δείτε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου-Ταξίδεψε 16.000 χλμ για να δει την αγαπημένη του




O νεαρός βρετανός Jack Harris ήθελα να κάνει μία έκπληξη στην αγαπημένη του. Έτσι αποφάσισε να ταξιδέψει 28 ώρες με το αεροπλάνο για να φτάσει στην Αυστραλία όπου ζει εκείνη και να της προσφέρει με ένα μπουκέτο λουλούδια.

Σκληρός τζόγος… Έχασε 1 εκατομμύριο δολάρια στο πόκερ!! δείτε το γιατί στο βίντεο…


Τι γίνεται όταν δυο διάσημοι παίχτες του poker, Connor Drinan and και Katz, φέρνουν και οι δυο διπλούς άσσους;




Δείτε το βίντεο…

To μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα της ‪Χαλκιδικής‬ με τα 12 εκατ. views στο youtube [video]

Σάστισαν οι λουόμενοι από το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα της ‪Χαλκιδικής , που εμφανίστηκε στην παραλία του Αρμενιστή...



Το περίεργο video είχε ανέβει στο Youtube πριν λίγους μήνες, από λουόμενο που βρέθηκε στην παραλία του Αρμενιστή στη Χαλκιδική, όταν είδε κάτι πολύ παράξενο και άρχισε να το καταγράφει.

Σάστισαν οι λουόμενοι στην παραλία όταν είδαν από το βάθος της θάλασσας το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα της ‪Χαλκιδικής, ένα περίεργο μαύρο όγκο-πλάσμα να κατευθύνεται με ταχύτητα προς την ακτή. Κάποιοι έτρεξαν να βγουν από την θάλασσα και να απομακρυνθούν από την παραλία, ωστόσο κάποιοι πιο ψύχραιμοι παρέμειναν για να διαπιστώσουν περί τίνος πρόκειται.

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν αυτό που βλέπουμε στο βίντεο το περιβόητο μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα της ‪Χαλκιδικής. Κάποιοι εκτιμούν ότι είναι κοπάδι ψαριών, είτε ενωμένα φύκια.

Δείτε το video και τα συμπεράσματα δικά σας:

Βάλε αγγούρι στη κατσαρίδα και θα δεις...

Μία αρκεί για να σε τρομοκρατήσει τόσο...
ώστε να φωνάξεις τον άντρα του σπιτιού να αναλάβει την εξολόθρευση. Να πώς να το κάνεις μόνη σου!

-Τοποθετήστε φέτες ή φλούδες αγγουριού στα σημεία που συχνάζουν, χωρίς να ξεχνάτε τις επιφάνειες που βρίσκονται ψηλά (πάνω στο ψυγείο, σε ντουλάπια, κουρτινόξυλα κτλ.). Οι κατσαρίδες είναι ή του ύψους ή του βάθους, δηλαδή ή θα κινούνται τοίχο τοίχο στο δάπεδο ή θα πιάνουν θέση εκεί που δεν φτάνει ανθρώπινο χέρι.

-Δείξτε εμπιστοσύνη στον (ορυκτό) βόρακα που θα βρείτε σε μορφή λευκής σκόνης στα φαρμακεία. Ανακατέψτε τον με ίση ποσότητα ζάχαρης και απλώστε το μείγμα στα περάσματα των κατσαρίδων. Για καλύτερα αποτελέσματα δοκιμάστε μείγμα βόρακα, αλευριού και γύψου σε ίσα μέρη.

-Η νεπέτα είναι επίσης φυσικό εντομοαπωθητικό. Τρίψτε φύλλα νεπέτας σε νερό σαν να φτιάχνετε τσάι, με το οποίο θα ψεκάσετε εκεί που θέλετε. (Η νεπέτα είναι ένα φυτό 30 εκ. Το όνομά του είναι κατάρια και προέρχεται από τη λέξη γάτα, γιατί αρέσει στις γάτες να τρίβονται πάνω του. Μην το χρησιμοποιήσετε, λοιπόν, αν έχετε γάτα στο σπίτι σας.) Θα το βρείτε σε καταστήματα με βότανα.

Πεθαίνει ο Gandalf...?[video]

Έτσι αποφάσισε ο Peter Jackson να μας ιντριγκάρει... Κατά τη διάρκεια του Comic-Con, ο αμερικανός σκηνοθέτης μας χάρισε ένα teaser από το κεφάλαιο που κλείνει την τριλογία του Hobbit και την ιστορία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην ουσία. Μία ιστορία που μας απασχολεί από τις 19 Δεκεμβρίου του 2001, οπότε και μας συστήθηκε ο κόσμος της Μέσης Γης.

Στο ίδιο πνεύμα, με μουσική υπόκρουση που σε όλους θα θυμίσει τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, το νέο teaser, όπως κυκλοφόρησε στο youtube έχει όλα τα στοιχεία που περιμέναμε. Μάχες, νάνους, ξωτικά, τον περιβόητο δράκο και φυσικά τον Gandalf.

Δράση, ένταση, φωτιές με το απαραίτητο πέπλο του ρομαντισμού που απαιτεί η ιστορία, είναι φυσικά σημεία κλειδιά της ταινίας του Peter Jackson.

Οφείλω βέβαια να ομολογήσω, ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι κάπως στενάχωρη και νοσταλγική. Μαζί της κλείνει ένας μεγάλο κινηματογραφικός κύκλος. Αυτός του Tolkien που αγαπήθηκε όσο λίγοι στην παγκόσμια 7η τέχνη.

Σε ό,τι αφορά το teaser πάντως, όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν τη δική τους έντονη παρουσία. Τη δική τους ευθύνη για την εξέλιξη της ιστορίας. Μιας ιστορίας που δε θα μπορούσε να λήξει χωρίς την αιώνια μάχη του καλού με το κακό.

Οι επικές πολεμικές σκηνές με τα Ορκ, τους χιλιάδες παρατεταγμένους χρυσούς τοξοβόλους, τους χαμένους και τους ηττημένους είναι βασικοί λόγοι που αδημονούμε μέχρι την 17η Δεκεμβρίου, οπότε και βγαίνει η ταινία στις αίθουσες.

Ωστόσο, προσέξτε λίγο περισσότερο στο 00.42" του βίντεο: πεθαίνει ο Gandalf;

ΦΩΤΟ-Οι 10 πόλεις με τις πιο ομορφότερες γυναίκες!

Μετά από έρευνα στις απόψεις των ταξιδιωτών ανά τον κόσμο, καθώς και της κοινότητας του Διαδικτύου παρουσιάζουμε τις Top Ten πόλεις του κόσμου με τις ομορφότερες γυναίκες...
Καθοριστικοί παράγοντες για τη βαθμολογία των πόλεων που λήφθηκαν υπόψιν:
1) Ποιότητα ομορφιάς των γυναικών (αντικειμενική μέσα απο το δείγμα).
2) Ποσοστό των γυναικών σε σχέση με τους άντρες στην περιοχή.
3) Ευκολία προσέγγισης των γυναικών.








10. Άμστερνταμ – Ολλανδία
Φυσικά και το Άμστερνταμ θα ήταν στη λίστα. Σε αυτή την πόλη οι γυναίκες ανεβαίνουν καβάλα στα ποδήλατα τους με καυτά σορτσάκια και φορέματα. Οι γυναίκες στην Ολλανδία είναι καταπληκτικές με πολλούς τρόπους, πρώτα απο όλα είναι trendy (με την καλή έννοια) εξαιρετικά όμορφες στην πλειοψηφία τους, καθώς και διασκεδαστικές, βασικά τα πάντα στην Ολλανδία είναι διασκέδαστικά. Είναι το είδος των κοριτσιών που απλά θέλετε να τις έχετε για κοπέλες αντί για γκόμενες.
9. Τέλ Αβίβ – ΙσραήλΤο Ισραήλ έχει μερικές από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο. Λίγο τα πράσινα μάτια που είναι ιδιαίτερα ελκυστικά, λίγο τα καστανά μαλλιά, δε θέλει και πολύ. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες άνω των 18 ετών οφείλουν να πάνε στο στρατό, υποχρεωτικά, και αυτό φυσικά σημαίνει πως εαν σκοπεύεις να το παίξεις ο καλύτερος φίλος ενός ισραηλινού κοριτσιού, πρέπει να το ξανασκεφτείς γιατί εκει κάτω έχουν ούζι και καλάζνικοφ και μπορεί κάλλιστα να σου κόψει τον κώλο ή και κάτι άλλο που έχεις σε αφθονία απο τη φύση. Εντάξει υπερβολές, αλλά να το έχεις απλά κατα νού.

8. Μόντρεαλ – Καναδάς
Η εξαιρετική γεύση της Γαλλίας, αλλά με την…. καταπράσινη θέση του Καναδά στον παγκόσμιο χάρτη, κάνουν το Μόντρεαλ να είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες πόλεις του κόσμου , σε ποιότητα ζωής, και γεμάτο με όμορφες γυναίκες. Τόσα πολλά πανεπιστήμια και κολέγια και τόσες πολλές γυναίκες με την αίσθηση της μόδας και την επιθυμία που έχουν για τη φροντίδα του σώματός τους. Ένα από τα καλύτερα σημεία που αξίζει να αναφερθούν, είναι ότι σχεδόν όλες οι γυναίκες μιλούν και Γαλλικά δηλαδή τη γλώσσα της αγάπης. Οπότε βρείτε αμέσως ένα εισιτήριο , χωρίς επιστροφή φυσικά και πηγαίνετε ένα ταξίδι στο Μόντρεαλ, όπου και θα βρείτε την δικιά σας καναδέζα, που θα σας ψιθυρίζει στα γαλλικά – all night long.

7. Καράκας – Βενεζουέλα
Το Καράκας είναι η πρωτεύουσα της Βενεζουέλας. Για την ιστορία, η Βενεζουέλα είναι η χώρα με τους περισσότερους τίτλους Μις Υφήλιος στα καλλιστεία από κάθε άλλο έθνος, ως εκ τούτου μπορείτε να καταλάβετε περι τίνος πρόκειται. Οι γυναίκες του Καράκας είναι τόσο όμορφες που κάνουν τις γυναίκες στην Βραζιλίας άσχημες, καταλάβατε τώρα ; Επίσης είναι εξαιρετικά εύκολο να τις μιλήσετε στο άσχετο και να περάσετε μαζί τους, ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με κάθε είδους δραστηριότητες που μπορείτε να φανταστείτε…


6. Μόσχα – Ρωσία
Η Μητέρα του κομμουνισμού Ρωσία θα σας κάνει να χάσετε την μπάλα κυριολεκτικά. Μία βόλτα στο μετρό της Μόσχας και θα δείτε περισσότερες όμορφες γυναίκες απο ότι θα βλέπατε σε έναν ολόκληρο χρόνο στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο το ύψος, αλλα επίσης τα ξανθά μαλλιά, και τα μπλε μάτια των γυναικών που κάνουν τη Μόσχα εμπειρία ζωής. Εκπληκτικό επίσης είναι και το επίπεδο φιλικότητας που θα συναντήσετε, έχουν και μία μικρούλα προτίμηση στους Μεσογειακούς τύπους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε. Είναι μια μοναδική εμπειρία, όταν αυτό που φαίνεται σαν η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο σας πλησιάζει για να ζητήσει ένα τσιγάρο, ναι απο εσένα. Σίγουρα την πρώτη φορά, λογικά θα τα κάνετε ολίγον σκατά, αλλά μην ανησυχείτε, θα υπάρξουν πολλές περισσότερες ευκαρίες στο ταξίδι σας!


5. Καλιφόρνια – Λός Άντζελες ΗΠΑ
Δε μπορούν να ειπωθούν και πολλά για κορίτσια απο το LA , αλλά νομίζω ότι θα βρείτε κατά την άφιξη σας,ότι τόσα πολλά μπορούν να ειπωθούν στην πραγματικότητα που θα έχετε έλλειψη λέξεων. Οι γυναίκες του Λος Άντζελες είναι σε άλλο επίπεδο, σε αντίθεση με τις περισσότερες που έχετε συναντήσει.
Όλοι οι όμορφοι άνθρωποι από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μαζευτεί σα σμήνος σε αυτή τη Μέκκα, δροσεροί έρχονται για να ζήσουν, να εργαστούν, και να προσπαθήσουν να “βάλουν τη ζωή τους σε μία αταξία”. Αυτό ακριβώς δηλαδή που είχαν κατα νού και οι Beach Boys όταν ηχογραφούσαν το California Dreamin.


4. Βάρνα – Βουλγαρία
Η Βουλγαρία είναι μια χώρα με πολλά παράθυρα στη νομοθεσία σχετικά με τα ναρκωτικά, έχει φτηνή βότκα και πάμφθηνες μπύρες,νεροτσουλήθρες στην παραλία και μερικές από τις καλύτερες φυσικές ομορφιές του κόσμου. Στη Βάρνα θα βρείτε καφετέριες με φουσκωτά έπιπλα, σαγιονάρες και g-strings παντού , ώπου και να στρίβετε το κεφάλι σας. Επίσης θα δείτε μέσα απο μερικά διάφανα παντελόνια σε κάθε γωνιά της πόλης και τόπλες ηλιοθεραπεία χωρίς καμία ντροπή. Επιπλέον, οι γυναίκες αλλα και οι άντρες στη Βουλγαρία τρέφουν μία μεγάλη αγάπη για το σώμα τους. Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της Βουλγαρίας όμως είναι η γοητεία και η ομορφιά που θα βρείτε σε αυτές τις εντυπωσιακές γυναίκες. Και το καλύτερο ; Εχουν μία μεγάλη αδυναμία στους Έλληνες, οπότε οργανώστε το επόμενο ταξίδι σας και πάρτε την ανηφόρα που οδηγεί στη Βάρνα.

3. Μπουένος Άιρες – Αργεντινή
Το Μπουένος Άιρες είναι πραγματικά μια από τις πιο εκπληκτικές πόλεις στο στο δυτικό ημισφαίριο. Η πόλη διαθέτει ένα τεράστιο πλούτο όμορφων γυναικών σε μια κλίμακα αναλογίας αντρών γυναικών που δε θα συναντήσετε πουθενά αλλού στον κόσμο. Οι γυναίκες του Μπουένος Άιρες είναι πανέμορφες, και φυσικά έχουν καταπληκτικό σώμα. Σχεδόν κάθε γυναίκα στο Μπουένος Άιρες είναι ένα μοντέλο που περιμένει να ανακαλυφθεί… από εσάς φυσικά! Τα πάρτι στα κλάμπ είναι θρυλικά και οι γυναίκες όμορφες, προσιτές, και διασκεδαστικές. Viva.


2. Κοπεγχάγη – Δανία
Το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών της Κοπεγχάγης είναι κατά πάσα πιθανότητα οι πιο προσιτές γυναίκες που θα συναντήσετε σε ολόκληρο τον κόσμο. Επίσης, αυτές οι γυναίκες είναι πολύ πιο απελευθερωμένες σeξουαλικά από τις περισσότερες άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Πάντα έτοιμες για τρελίτσες στους χώρους εργασίας και για μία βόλτα προς το τοπικό μπαρ για ένα ποτό ή δύο. Ο ρυθμός της ζωής εδώ είναι αργός και οι γυναίκες ικανές να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων για να ξεφύγουν απο το ψύχος που επικρατεί. Στην Κοπεγχάγη,κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας, θα βρείτε τον εαυτό σας σε πολλές περιπτώσεις «ψαρέματος» και στο μάτι πολλών γυναικών. Ετοιμαστείτε για ένα απολαυστικό ταξίδι και πάρτε απαραίτητα το πιό ζεστό μπουφάν σας, θα το χρειαστείτε.

1. Στοκχόλμη – ΣουηδίαΚάθε γυναίκα στη Στοκχόλμη είναι εκπληκτικά όμορφη. Πηγαίνεις μία βόλτα στο μανάβικο για να αγοράσεις τομάτες και το κορίτσι πίσω από τον πάγκο εύκολα θα μπορούσε να είναι ένα αμερικανικό μοντέλο ή κουνελάκι του Playboy. Επίσης, αυτές οι γυναίκες ξέρουν να περνούν καλά.
Οι γυναίκες εδώ είναι επίσης εξαιρετικά μορφωμένες και φιλικές. Όλες μιλάνε αγγλικά με τέλεια προφορά και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο επικοινωνίας. Αυτές οι γυναίκες σε κάνουν να νιώθεις καλά με κάθε τρόπο.

ΒΙΝΤΕΟ: Προσγείωση άγνωστου αντικειμένου στον... Κοκκιναρά Αττικής;


Η λήψη των παρακάτω δύο βίντεο πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου 2014, περίπου στις 9:30 μ.μ. πιθανόν από συνοικία της Κηφισιάς. Στο πρώτο βίντεο ένα φωτεινό αντικείμενο κινείται με μεγάλη ταχύτητα πάνω από την συνοικία του Κοκκιναρά Αττικής, εκπέμποντας λευκό, κόκκινο, και πράσινο φως εναλλάξ.




Ο μάρτυρας που καταγράφει το φαινόμενο βρίσκετε σε μια απόσταση από το αντικείμενο περίπου 700 με 1000 μέτρα και υπολόγισε ότι η διάμετρος του πρέπει να ήταν περίπου 3 έως 5 μέτρα. Η πτήση είναι χαμηλή, πάνω από τα σπίτια και η κίνηση του ακανόνιστη.
Στο δεύτερο βίντεο το αντικείμενο χαμηλώνει, και δείχνει να προσγειώνετε σε βραχώδη σημείο της περιοχής. Το βραχώδες σημείο εξαιτίας της νύχτας δεν είναι ορατό αλλά πιθανολογούμε ότι ο μάρτυρας είναι κάτοικος και γνώστης της περιοχής και αυτός είναι και ο λόγος που το αναφέρει. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από την στιγμή της πιθανής προσγείωσης του, τα φώτα έχουν σταματήσει να αλλάζουν και μένει σταθερό μόνο το κόκκινο. Μετά από λίγη ώρα θα σβήσει και το κόκκινο και το αντικείμενο θα σταματήσει να είναι ορατό.


(Σχόλιο Ερ.Ε.Ν.Ζω): Αν θέλουμε να δώσουμε μια πιθανή εξήγηση είναι λίγο δύσκολο. Φυσικά η κίνηση του δεν θυμίζει αεροπλάνο ή ελικόπτερο που θέλησε να προσγειωθεί σε ένα βραχώδες σημείο, δίπλα στα σπίτια των κατοίκων. Εναλλακτική υπόθεση θα μπορούσε να ήταν ένα τηλεκατευθυνόμενo ελικόπτερο RC. Όμως αν οι υπολογισμοί του μάρτυρα είναι σωστοί τότε πρέπει να απορρίψουμε και αυτή την περίπτωση. Η απόσταση των 700 με 1000 μέτρων δεν δικαιολογεί την έλλειψη ήχου, τον έντονο φωτισμό, όπως δεν δικαιολογεί και τις διαστάσεις του αντικειμένου (3 – 5 μέτρα). Δεν μπορεί να δικαιολογήσει ακόμα την ταχύτητα του η οποία είναι αρκετά μεγάλη για τηλεκατευθυνόμενο RC (ο μάρτυρας υπολόγισε 15m/s).

Δεν σου αρέσει το camping; Δες τις παρακάτω φωτογραφίες και σίγουρα θα αλλάξεις γνώμη!!!




Εν όψη των θερινών διακοπών υπάρχει το δίλημμα camping ή δωμάτιο και πολλοί είναι αυτοί που προτιμούν ταδωμάτιο.
Υπάρχουν όμως μερικές σκηνές που όχι μόνο προσφέρουν και με το παραπάνω ανέσεις και παροχές, αλλά πολλές φορές μοιάζουν με δωμάτια ξενοδοχείων.
Μερικές βρίσκονται στον αέρα, ενώ άλλες πάνω σε βράχους. Άλλες βρίσκονται στη Χιλή και άλλες στη Νορβηγία. Όμως έχουν ένα κοινό. Δεν είναι απλές σκηνές.










a-pistefto

Κόρη Έλληνα Υπουργού "έφυγε" από το κόσμο αυτό και έγινε...

Το όνειρο της 32χρονης Σοφίας, κόρης πρώην υπουργού, ήταν να...
γίνει καλόγρια και αυτή την επιθυμία έκανε πραγματικότητα με τις ευλογίες πρώτα της οικογένειας της.

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης την Κυριακή 20 Ιουλίου τελέσθηκε μετά την αρχιερατική θεία λειτουργία η κούρα της δόκιμης μοναχής Σοφίας Γαβριηλίδου.

Η δόκιμη μοναχή είναι κόρη του πρώην υπουργού Γεωργίας, Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος και πρώην υπουργού Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας Ανδρέου Γαβριηλίδου. Η κούρα έγινε στο Μετόχι του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας «Ιερός Ναός των Αγίων Αθανάσιου, Νικόλαου και Φωτίου», που βρίσκεται στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας, την κούρα τέλεσε ο μητροπολίτης Γουινέας Γεώργιος, εκπρόσωπος στην Αθήνα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεοδώρου Β', ο οποίος έδωσε στη νέα μοναχή το όνομα Θεοδώρα, κατ' εντολή και επιλογή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας. Στην ακολουθία παρέστη και ο πατέρας της μοναχής, ο οποίος φανερά συγκινημένος έδωσε την ευχή του στη κόρη του.

Στο νοσοκομείο πασίγνωστη τραγουδίστρια...

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού...
Μαρινέλλα, βρέθηκε στα Χανιά παρουσιάζοντας μαζί με τον Κώστα Χατζή το θρυλικό “Ρεσιτάλ” , στα πλαίσια της Παγκρήτιας περιοδείας.

Όλα κυλούσαν υπέροχα στη συναυλία στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, ενώ το κοινό είχε παρασυρθεί από τα τραγούδια των αγαπημένων ερμηνευτών.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η πανέμορφη βραδιά, η Μαρινέλλα ετοιμάστηκε να ανέβει στη σκηνή για το τελευταίο μέρος του προγράμματός της και ξαφνικά… έπεσε.

Έπεσε πάνω στην εξέδρα που είχε στηθεί για τη συναυλία και στραμπούληξε το πόδι της. Τα δυσάρεστα νέα μετέφερε ο Κώστας Χατζής στο κοινό που περίμενε με αγωνία να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

Αμέσως μετά τις προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο Χανίων.

Απίστευτες βωμολοχίες του Κώστα Αποστολάκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή...

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρωτούσε την καλεσμένη της, Πηνελόπη Πλάκα, την περασμένη Δευτέρα, για...
τις φωτογραφίες από την επίσκεψή της στα μπουζούκια με τον Κώστα Αποστολάκη, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η νεαρή ηθοποιός θα εκνευριζόταν τόσο πολύ. «Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα!», είχε απαντήσει εκνευρισμένη η Πηνελόπη Πλάκα.

Σήμερα, λοιπόν, ο Κώστας Αποστολάκης κάθισε στον ίδιο καναπέ και κάποια στιγμή, η Σταματίνα θέλησε να λύσει την παρεξήγηση με ήπιο τρόπο, ώστε να μην πλανάται τίποτα κακό στον αέρα. Αυτό που συνέβη όμως, δεν ήταν το αναμενόμενο...

«Την Δευτέρα κάνατε ένα ατόπημα εσείς. Σαν να είσαι εσύ με τον Θέμη και να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο, μαλ...α δεν θα ήταν; Όταν έχει κάτι καινούργιο ένας άνθρωπος δεν τον ρωτάς για τον προηγούμενο!», είπε ο ...υπερβολικά ενοχλημένος Κώστας Αποστολάκης προκαλώντας τον πρώτο αιφνιδιασμό στην παρέα της εκπομπής, που δεν περίμενε να ακούσει τα "γαλλικά" του ηθοποιού.

Η έμπειρη Σταματίνα, με περίτεχνο χειρισμό, κατάφερε να τοποθετήσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση, αλλά και να αποσπάσει την παραδοχή του ηθοποιού για τη σχέση του με την Πηνελόπη.

Ο διάλογος που ακολούθησε σύμφωνα με το zappit, είχε ως εξής:

Τσιμτσιλή: Άρα υπάρχει ένα καινούργιο πράγμα;

Αποστολάκης: Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η παπ...ά που έγινε με το προηγούμενο; Ρίχτε τα να κάνουμε νούμερα!

Τσιμτσιλή: Την Πηνελόπη δεν είχα άλλα εκατό χιλιάδες πράγματα να την ρωτήσω. Τι φταίω εγώ αν η κοπέλα έχει πολλές δημοσιευμένες σχέσεις. Θεωρείς ότι δεν σεβαστήκαμε την Πηνελόπη;

Αποστολάκης: Στο συγκεκριμένο θέμα.

Τσιμτσιλή: Μάλλον είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Εγώ δεν κοιμάμαι το βράδυ με την αγωνία με ποιον βγαίνει η Πηνελόπη Πλάκα. Θεωρώ ότι μας αδικεί, εμένα σαν οικοδέσποινα και τα παιδιά που είμαστε παρέα, μια αντίδραση σαν της Πηνελόπης.

Σοκ: Πασίγνωστη Ελληνίδα παίκτρια ριάλιτι ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια... (φωτο)



Έγινε γνωστή για δυο δεδομένα...
Το κλάμα και την πολυτάραχη αλλά μέσα στα λούσα ζωή της. Η Ρούλα Βροχοπούλου ήταν τότε το 2003 όταν περνούσε την πόρτα του The Wall. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να υφαίνει κίτρινα ψυχογραφήματα και όλη η Ελλάδα να χτυπιέται με την Ρoύλα τον Aλβανό, τον γάμο τα οικόπεδα, τα ταξίδια η Ολυμπιακή και τα λούσα. Απο τότε μέχρι σήμερα πέρασαν πολλά χρόνια.

Χρόνια που κατέστρεψαν την Ρούλα. Τόσο ψυχολογικά αλλά κυρίως οικονομικά.




Η εικόνα της χθές το απόγευμα να ψάχνει φαγητό σε κάδους σκουπιδιών της Γλυφάδας πάνω στην παραλιακή μόνο συναισθήματα λύπησης μπορεί να φέρει σε όλους. Είτε την συμπαθήσαμε είτε όχι. Κρίμα… κατάντια… άλλο ένα θύμα της τηλεοπτικής υποκουλτούρας των reality.

Άλλη μια ψυχή χαμένη μέσα στα σκουπίδια!


gossip-tv.gr

Δείτε: Η Τζούλια ξαναχτυπά με ένα νέο βίντεο από τη Μύκονο...



Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέστρεψε στην Μύκονο...

για ακόμη ένα καλοκαίρι με τον εδώ και έναν χρόνο σύζυγό της, Κρίστιαν Καρπόζηλο.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv τους εντόπισε να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην παραλία του Ορνού. Η Τζούλια εμφανίστηκε με κοντό καρέ ξανθό μαλλί, φρέσκια και δροσερή κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Αν και λίγες μέρες πριν σε φωτογραφίες που είχε η ίδια ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαινόταν αρκετά αδυνατισμένη στο σημερινό βίντεο φαίνεται μια χαρά.

Θρήνος στο Χόλιγουντ – «Έφυγε» από τη ζωή ηθοποιός που είχε παίξει και στο Μπέβερλι Χιλς


'Αφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία... 81 ετών μετά από πνευμονική ανεπάρκεια.

Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς ο Τζέιμς Σινγκέρα και η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στο Χόλιγουντ. Να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός είχε κατακτήσει μια φορά την Χρυσή Σφαίρα και είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Die Hard, συμμετείχε σε αρκετές σειρές και ανάμεσα τους και το "Μπέβερλι Χιλς"!


Δείτε ποια τρόφιμα θα πληρώνουμε σύντομα σα να ήταν "χρυσάφι"


Για λίγους και εκλεκτούς θα είναι στο άμεσο μέλλον βασικά είδη διατροφής που σήμερα τα θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας....
Σε γράφημα που δημοσιεύει το Business Insider φαίνεται ότι τα προϊόντα αυτά είναι ο καφές, η σοκολάτα, τα δημητριακά, το μέλι, το μοσχαρίσιο κρέας και, το λιγότερο κοινό, αβοκάντο.


Πίσω από αυτή την αύξηση των τιμών κρύβονται οικονομικοί, αλλά και περιβαλλοντικοί παράγοντες. Η έλλειψη κάποιων ειδών, αυτομάτως μειώνει την προσφορά τους, εκτινάσσει τη ζήτηση και μετατρέπει το συγκεκριμένο είδος σε... χρυσάφι.

Όπως γράφει το iefimerida.gr, η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει αυξήσει ήδη την τιμή του καφέ και μέχρι το 2020 θα την ανεβάσει ακόμα περισσότερο. Η παρατεταμένη ξηρασία στη Βραζιλία, τη χώρα του καφέ, επιδρά αρνητικά σε όλη την παγκόσμια αγορά.

Το ίδιο ισχύει και για τα δημητριακά, για τα οποία οι ειδικοί αναφέρουν πως το 2030 θα τα πληρώνουμε στο σούπερ μάρκετ κατά 30% ακριβότερα, καθώς παράγονται από υλικά που χρόνο με τον χρόνο γίνονται ολοένα και πιο δυσεύρετα.






Η σοκολάτα εμπίπτει στην κατηγορία της αυξημένης ζήτησης, ειδικά από την αγορά της Κίνας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τιμάται κατά 2,8% πιο ακριβά από ότι προηγουμένως. Αν παραμείνει η ζήτηση σε αυτά τα επίπεδα, αντιλαμβάνεται κανείς πού θα φτάσει η τιμή της.

Αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής είναι η αύξηση της τιμής του βοδινού κρέατος. Στις ΗΠΑ αυτή η αύξηση δεν είναι απλώς ενδεικτική, αλλά φαίνεται στο πορτοφόλι των καταναλωτών. Η ξηρασία, και εδώ, προκαλεί αλυσιδωτά προβλήματα.

Μείωση κατά 30%, παγκοσμίως, σημειώνεται και στον αριθμό των αποικιών μελισσών. Τούτο σημαίνει ότι παράγεται λιγότερο μέλι, άρα αυτό που διατίθεται προς κατανάλωση κοστίζει περισσότερο από ότι πρόσφατα. Οι δραστικές αλλαγές στο κλίμα επιδρούν και στην αγορά των αβοκάντο. Η Καλιφόρνια που παράγει το 95% των αβοκάντο που διατίθενται στις ΗΠΑ, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ξηρασίας, άρα και μείωσης της παραγωγής.

iefimerida.gr

Απίστευτο και όμως Ελληνικό: Δείτε την πολυκατοικία του Αιγάλεω και θα πάθετε πλάκα!



Δείτε την πιο απίστευτη πολυκατοικία που έχει χτιστεί ποτέ. Ωστόσο η κάθε της λεπτομέρεια εντυπωσιάζει και κάνει τους περαστικούς να στέκονται και να την παρατηρούν...






Απίστευτο VIDEO – Πέρασε το τρένο από πάνω τους κι έζησαν!


Δύο γυναίκες προσπάθησαν στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών να διασχίσουν μία γέφυρα και παγιδεύτηκαν στις σιδηροδρομικές γραμμές κι ενώ το τρένο τις πλησίαζε! Τελικά, ξάπλωσαν κάτω και σώθηκαν!

Στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών δύο γυναίκες προσπάθησαν να περάσουν την γέφυρα αλλά παγιδεύτηκαν σ’ αυτήν κι ενώ το τρένο τις καταδίωκε.

Ο οδηγός του τρένου δεν μπορούσε να σταματήσει, εκείνες άρχισαν να τρέχουν αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η αμαξοστοιχεία τις είχε φτάσει.


Τότε η μία γυναίκα ξάπλωσε στις ράγες του τρένου και η άλλη που λίγο έλειψε να πηδήξει από κάτω την μιμήθηκε. Το τρένο πέρασε από πάνω τους αλλά και οι δύο γυναίκες δεν έπαθαν το παραμικρό!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο οδηγός της αμαξοστοιχείας χτύπησε αμέσως το συναγερμό, νομίζοντας πως έχει σκοτώσει τις δύο γυναίκες, ενώ εκείνες λίγο μετά το συμβάν έφυγαν φανερά σοκαρισμένες.

Δείτε το συγκλονιστικό video!

Εσείς γνωρίζετε τους κινδύνους στην υγεία σας από το Wi-Fi;


Από το 1997, όταν και η ασύρματη τεχνολογία δικτύων (Wi-Fi) πέρασε στον τελικό καταναλωτή και σταδιακά σχεδόν σε κάθε σπίτι που έχει σήμερα σύνδεση στο διαδίκτυο,
οι επιστήμονες έχουν πραγματοποιήσει δεκάδες έρευνες σχετικά με τους κινδύνους που ενέχει αυτή η τεχνολογία για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Δείτε τις πιο βασικές επιπτώσεις της ασύρματης τεχνολογίας Wi-Fi στον οργανισμό μας:



Προβλήματα αϋπνίας
Έχετε νιώσει ποτέ «πιο ξύπνιοΙ», πιο δραστήριοΙ, μετά τη χρήση Wi-Fi ή μήπως σας έχει τύχει να έχετε δυσκολία να κοιμηθείτε όλη τη νύχτα; Αναφορές τέτοιων περιπτώσεων έχουν γίνει ολοένα και πιο συχνές τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα σχετική έρευνα έγινε το 2007 (δημοσιευμένη στην επιθεώρηση Neuroscience Letters), όπου είχε σκοπό να αξιολογήσει την εκπομπή χαμηλών συχνοτήτων από τα κινητά τηλέφωνα και τις επιπτώσεις της στον ύπνο. Οι συμμετέχοντες εκτέθηκαν σε ηλεκτρομαγνητικά σήματα από αληθινά κινητά τηλέφωνα, ή σε καθόλου ακτινοβολία από ψεύτικα κινητά τηλέφωνα. Διαπιστώθηκε ότι όσοι εκτίθενται στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, όπως εκείνης σε κινητά τηλέφωνα και Wi-Fi, έχουν σημαντικά μεγαλύτερες δυσκολίες να κοιμηθούν, ενώ παρατηρήθηκαν και αλλαγές στα εγκεφαλικά τους κύματα.
Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο ύπνος κοντά σε ένα ενεργό κινητό τηλέφωνο, ή σε σπίτι με ασύρματο δίκτυο Wi-Fi, ή σε πολυκατοικία με πολλά ενεργά δίκτυα Wi-Fi, μπορεί να προκαλέσει χρόνια προβλήματα στον ύπνο (επιθεώρηση Medical Journal of Australia, Οκτώβριος 2013). Η στέρηση ή η κακή ποιότητα ύπνου με τη σειρά της μπορεί να είναι η αρχή για περισσότερα προβλήματα υγείας, όπως η κατάθλιψη και η υπέρταση.
Αρνητική επίπτωση στην φυσιολογική ανάπτυξη των παιδιών
Η έκθεση σε ακτινοβολία «μη θερμικών ραδιοσυχνοτήτων» από τα δίκτυα Wi-Fi και τα κινητά τηλέφωνα μπορεί να διαταράξει την φυσιολογική κυτταρική ανάπτυξη, ιδίως την ανάπτυξη του εμβρύου. Έρευνα του 2004 σε πειραματόζωα διαπίστωσε σύνδεση της έκθεσης σε Wi-Fi με την καθυστερημένη ανάπτυξη των νεφρών (επιθεώρηση Bioelectromagnetics). Τα ευρήματα αυτής της έρευνας υποστηρίζονται από μια αυστριακή έρευνα του 2009. Μάλιστα οι επιστήμονες σε αυτή την έρευνα υποστηρίζουν ότι «η ιδιότητα των κυττάρων να συνθέτουν πρωτεΐνη είναι ιδιαίτερα έντονη σε αναπτυσσόμενους ιστούς, δηλαδή, στα παιδιά και τα νεαρά άτομα. Κατά συνέπεια, αυτές οι ομάδες πληθυσμού είναι πιο ευαίσθητες» στην έκθεση σε Wi-Fi, η οποία προκαλεί διαταραχές στην λειτουργία των κυττάρων (Austrian Social Insurance for Occupational Risks – AUVA, Ιούλιος 2009).
Περιορισμένη εγκεφαλική λειτουργία
Έρευνα που δημοσιεύθηκε πέρυσι στην επιθεώρηση Clinical Neurophysiology, εξέτασε την επίπτωση της ακτινοβολίας από τα δίκτυα τελευταίας γενιάς 4G, στην εγκεφαλική λειτουργία. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν -μέσω της χρήσης μαγνητικών τομογραφιών- ότι τα άτομα που εκτίθενται σε τεχνολογία W-Fi 4G παρουσιάζουν μειωμένη εγκεφαλική λειτουργία σε πολλά σημεία του εγκεφάλου.
Προβλήματα στην υγεία του σπέρματος
Η θερμότητα από την συχνή χρήση laptop δεν είναι ο μόνος κίνδυνος για την υγεία του σπέρματος στους άνδρες. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Fertility and Sterility έδειξε ότι τα δίκτυα Wi-Fi μειώνουν την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων και προκαλούν ακόμα και κατακερματισμό του DNA. Στο ίδιο συμπέρασμα έφτασαν επιμέρους έρευνες που δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Journal of Pediatric Urology (επικεφαλής καθηγητής Atasoy H. I) και Applied Biochemistry and Biotechnology (επικεφαλής καθηγητές Kesari και Behari).
Καρδιακό στρες
Αν σας έχει τύχει να αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπάει πιο γρήγορα χωρίς προφανή αιτία όταν είστε περικυκλωμένοι από δίκτυα 3G ή LTE κινητών τηλεφώνων, μπορεί να μην είναι η ιδέα σας, αλλά να ευθύνεται η ακτινοβολία αυτών των δικτύων. Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Electromagnetic Biology and Medicine από τους καθηγητές Havas M. και Marrongelle J. διαπιστώθηκε ότι σε 69 άτομα που είχαν εκτεθεί σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία παρατηρήθηκε αύξηση των καρδιακών τους παλμών, σε ρυθμό παρόμοιο με εκείνον που είχαν σε κατάσταση στρες.

Καύσωνας! Γνωστό μοντέλο φόρεσε αέρινο φόρεμα... φύσηξε ο αέρας και τα είδαμε όλα!



Μπορεί να την απολαμβάνεται συχνά πυκνά με το μαγιό της σε φωτογραφήσεις, ακόμα και toρless, αυτό όμως είναι που διεγείρει την φαντασία...
Το απρόβλεπτο.. από εκεί που δεν το περιμένεις. Η Irina Shayk έβαλε το λευκό κοντό της φόρεμα και χωρίς να υπολογίζει τον αέρα έκανε την εμφάνισή της.. Και τι εμφάνιση ε; Εντελώς αποκαλuπτική μιας και το φόρεμα σηκώθηκε και…



Το πιο καuτό ατύχημα της Ελεονώρας Μελέτη on air! (video)



Από τα βίντεο ρετρό της ελληνικής τηλεόρασης...


Η Ελεονώρα Μελέτη, στα πρώτα της βήματα στον Πρωινό Καφέ στον ANT1, χορεύει ανέμελα και μας χαρίζει ένα από τα καλύτερα θεάματα στην ελληνική τηλεόραση.
Για δείτε το βίντεο και θα καλάβετε!!

Τρίκαλα: Δεν φαντάζεστε τι έκρυβε το κεσεδάκι – Αντί γιαούρτι έφαγε…



Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σηκώθηκε στο σπίτι από τον απογευματινό ύπνο και κατευθύνθηκε στην κουζίνα...
Ο άτυχος λάτρης του στραγγιστού γιαουρτιού, σηκώθηκε στο σπίτι του από τον απογευματινό ύπνο και κατευθύνθηκε στην κουζίνα όπου στο τραπέζι είδε ένα κουβαδάκι, του ενός κιλού, να τον περιμένει. Πήρε ένα κουτάλι και κατάπιε μία κουταλιά.

Αντί όμως να νοιώσει εκείνη την δροσιστική γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού, αισθάνθηκε ότι κάτι πήγε πολύ στραβά.
Το κουβαδάκι είχε μέσα ασβεστοπολτό!

Πως βρέθηκε εκεί; Η αδερφή του άτυχου άνδρα το έβαλε στο τραπέζι, ώστε να το δει πριν φύγει για το χωριό τους όπου ζει η μητέρα τους, η οποία της ζήτησε λίγο ασβέστη για τα δέντρα της αυλής! Δεν πρόλαβε όμως να τον ενημερώσει και ο 52χρονος κατέληξε στο νοσοκομείο με εγκαύματα στην στοματική κοιλότητα και τον οισοφάγο...

Ζώδια και Αγάπη: Ποιοι ξέρουν να αγαπούν και ποιοι είναι αδιάφοροι;;



Όλοι ερωτεύονται, ξετρελαίνονται, χάνουν το μυαλό τους για κάποιον. Όμως ...
η μαγκιά είναι, όχι απλώς να δαγκώσεις τη λαμαρίνα, αλλά να αγαπήσεις με βάθος, ουσία και διάρκεια. Πώς τα πάνε τα ζώδια με αυτό το ζήτημα της αγάπης;
Παρακάτω θα δεις την απάντηση.

Ο έρωτας είναι συναρπαστικός, παθιασμένος, μαγευτικός. Γεμίζει τη ζωή ομορφιά και αισιοδοξία, σε κάνει να ονειρεύεσαι και να έχεις προοπτικές , σου αλλάζει κάθε στιγμή της ύπαρξής σου. Όμως στην πραγματικότητα ο έρωτας, με την έννοια του τρελού ενθουσιασμού και του παράφορου ερωτικού πάθους, είναι από βιολογική άποψη ένα παιχνίδι των ορμονών μας, που διαρκεί μερικούς μήνες. Κι όταν η ορμονική θύελλα καταλαγιάσει και η σχέση «κάτσει», τότε φαίνεται τι υπάρχει στα αλήθεια από κάτω. Εκεί αναδύεται η γνήσια αγάπη, η συντροφικότητα, το νοιάξιμο για τον άλλο, η επικοινωνία, το ερωτικό ταίριασμα. Και, εξίσου σημαντικό, φαίνεται η ικανότητα και η διάθεση να ξεπερνάς τα προβλήματα και να συνεχίζεις, παρά τις διαφορές και τις δυσκολίες.

Μερικά ζώδια έχουν από φυσικού τους την τάση για σχέσεις ουσίας. Άλλα πάλι χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια και κίνητρα. Ας δούμε πώς τα καταφέρνουν με την αγάπη, ένα προς ένα.

ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός ξεκινάει τις σχέσεις του με φόρα, αλλά συνήθως τη χάνει στην πορεία. Οι περισσότεροι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, μόλις δουν να πέφτει ο αρχικός ενθουσιασμός τους, θεωρούν πως... αυτό ήταν και πάει τελείωσε. Δύσκολα μένουν για να παρακολουθήσουν τη συνέχεια, και να διαπιστώσουν αν αξίζει ή όχι τον κόπο. Ο ορισμός τους για την αγάπη περιλαμβάνει μόνο ό,τι έχει να κάνει με πάθος και ενθουσιασμό. Αν ο σύντροφός τους μπορεί να ανατροφοδοτεί και τους ίδιους και τη σχέση, αν ανταποκρίνεται επάξια στην ερωτική τρέλα τους, αν μπορεί να κάνει κάθε μέρα να φαίνεται σαν να είναι η πρώτη του έρωτά τους, έχει καλώς.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρόλο που ο Ταύρος είναι από τα παθιάρικα ζώδια, όσο κι αν απολαμβάνει την αρχική, γεμάτη ενθουσιασμό φάση μιας σχέσης, περιμένει πώς και πώς την επόμενη. Το καταλάγιασμα, τη σταθεροποίηση, την επίγνωση πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε στη ζωή του για να μείνει. Απολαμβάνει την καθημερινότητα, τη συντροφικότητα, τη συμβίωση. Αντέχει απίστευτα σε καταστάσεις που για κάποιον άλλο θα ήταν πληκτική ρουτίνα. Αντίθετα, έχοντας την ασφάλεια της σταθερής σχέσης στη ζωή του, είναι ικανός από εκεί κι πέρα να κατακτήσει τον κόσμο ολόκληρο. Ο Αρχιμήδης είχε πει «δώσε μου κάπου να σταθώ και θα κινήσω τη γη». Για τον Ταύρο, το «κάπου» είναι η αγάπη του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Δίδυμος θεωρείται άστατος στον έρωτα, γιατί ενθουσιάζεται εύκολα και του περνάει με την ίδια ευκολία. Παρόλα αυτά δεν δυσκολεύεται να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση με βαθιά αγάπη και επικοινωνία (ή και πολλές, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Αν βρει το συνταίριασμα που ονειρεύεται, την ανταλλαγή ερεθισμάτων του νου με το ταίρι του, την πρωτοτυπία μέσα στην καθημερινότητα, θα αφοσιωθεί στη σχέση του. Πιθανόν να φεύγει και να ξανάρχεται σαν ένα εκκρεμές, όχι με την έννοια του χωρισμού ή της απιστίας, αλλά μάλλον σαν μια συναισθηματική απομάκρυνση. Όμως αυτή η «αποστασιοποίηση» ανανεώνει το ενδιαφέρον του. Είναι σαν να ξαναβλέπει μετά τη σχέση του με καινούργια μάτια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος σίγουρα έχει πιάσει το νόημα της προσφοράς στην αγάπη. Μπορεί να προσφέρει μεγάλη ευτυχία σε ένα ταίρι που θέλει μια σχέση ζωής. Για εκείνον ακριβώς αυτή η σχέση είναι βασική προτεραιότητα και κριτήριο προσωπικής ολοκλήρωσης. Αφοσιώνεται στον σύντροφό του, τον περιβάλλει με ενδιαφέρον, στοργική φροντίδα και συναισθηματική θαλπωρή. Ανάλογα με τις ανάγκες της περίστασης, παίζει εξίσου καλά τον ρόλο του εραστή, του γονιού, του εξομολογητή. Όσο στενή και να είναι η σχέση, ποτέ δεν θα νιώσει ότι ασφυκτιά, το αντίθετο μάλιστα. Πιο πιθανό είναι να ...βαρυστομαχιάσει ο σύντροφός του από όλη αυτή την προσκόλληση, ιδίως αν ανήκει σε ένα πιο ανεξάρτητο ζώδιο.

ΛΕΩΝ: Ο Λέων αγαπά όπως κάνει και όλα τα άλλα πράγματα στη ζωή του: με στόμφο και μεγαλοπρέπεια. Παρόλο που, ανεξαρτήτως φύλου, του αρέσει η αίσθηση να έχει γύρω του ένα χαρέμι, δημιουργεί άνετα μακροχρόνιες σχέσεις. Άλλωστε αυτό τονώνει και την εικόνα που θέλει να εκπέμπει, ενός ατόμου επιτυχημένου και στην προσωπική του ζωή. Όμως κάτι τέτοιο δεν πρέπει να εκληφθεί σαν προσποίηση. Ο Λέων είναι από τα πιο ανυπόκριτα ζώδια και αγαπά με αφοσίωση, περιβάλλοντας το ταίρι του με όλες τις τιμές και τις περιποιήσεις που αρμόζουν σε μια βασίλισσα ή έναν βασιλιά αντίστοιχα. Μπορεί να δώσει πάρα πολλά, φτάνει να μη νιώσει ότι τον εκμεταλλεύονται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος επιζητά σε μια σχέση περισσότερο τη σταθερότητα, παρά το τρελό πάθος. Έτσι, όταν του ...σωθεί το τελευταίο, περνά μετά χαράς στην ήρεμη συντροφικότητα της ωριμότερης αγάπης. Προσφέρει στο ταίρι του φροντίδα, επικοινωνία, αφοσίωση και τρυφερότητα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσει την υποστήριξή του, όποτε χρειαστεί. Πιθανόν ο Παρθένος να μην είναι πολύ των εκπλήξεων ή των έντονων εκδηλώσεων έρωτα. Επιλέγει να προσφέρει σε ένα πιο ουσιαστικό, κατά τη γνώμη του, επίπεδο. Δεν είναι καθόλου του τύπου «ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί μου φά' το». Προτιμά να δώσει στον σύντροφό του αντί για γλυκόλογα ψωμί, και μάλιστα ...από βιολογικό αλεύρι.

ΖΥΓΟΣ: Όταν ο Πλάτωνας συνέλαβε τον μύθο των αρχικά σιαμαίων ανθρώπων, που χωρίστηκαν και από τότε ο καθένας ψάχνει με αγωνία το άλλο του μισό, σίγουρα είχε στο μυαλό του τους Ζυγούς. Είναι το ζώδιο που γεννιέται κυρίως για να ολοκληρωθεί μέσα από την απόλυτη ένωσή του με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα. Τα υπόλοιπα είναι απλώς ...πάρεργα. Με άλλα λόγια, ο Ζυγός είναι «αστέρι» στην αγάπη και ανακηρύσσεται σε πρωταθλητή στη συντροφικότητα. Είναι προικισμένος με επικοινωνιακά χαρίσματα και διπλωματικότητα, πράγμα που βοηθά σε μια αρμονική σχέση. Και επιπλέον μπορεί να δημιουργήσει στην κοινή ζωή τις πιο όμορφες συνθήκες, για να ζήσουν με το ταίρι του τον έρωτά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός δεν θα αφήσει να σβήσει ποτέ από τη σχέση του το πάθος, και με την καλή και με την κακή έννοια. Αυτό σημαίνει ότι μετά από σαράντα χρόνια μπορεί να κάνει στο ηλικιωμένο πια ταίρι του άγριες σκηνές ζηλοτυπίας, που να καταλήγουν σε εξίσου άγριο σεξ. Η αγάπη του Σκορπιού είναι ένα καζάνι που βράζει, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος που αγαπά. Είναι η πέτρα που κυλάει και δεν χορταριάζει. Τώρα, το ποιους θα χτυπήσει στον δρόμο της, είναι μια άλλη υπόθεση. Παρόλα αυτά, ο Σκορπιός αγαπά με αφοσίωση, υποστηρίζει τον σύντροφό του και φυλάει τη σχέση του σαν Κέρβερος από κάθε εξωτερική απειλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που δεν περνάνε εύκολα στην πιο ώριμη φάση της σχέσης. Ξεκινά γεμάτος ενθουσιασμό, πείθοντας εύκολα το αντικείμενο του έρωτά του ότι μαζί θα ζήσουν την πιο όμορφη περιπέτεια. Αλλά η λέξη-κλειδί είναι η «περιπέτεια». Ο Τοξότης αγαπά το ταίρι του όπως αγαπά τη ζωή, τον πλησίον του, τη φύση... και πάνω απ' όλα την ελευθερία του. Η σεξουαλική συνιστώσα είναι απλώς μια λεπτομέρεια. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δώσει στον σύντροφό του ενδιαφέρον, φροντίδα και ...χαρά σε όλα τα επίπεδα. Απλώς, θέλει να νιώθει εξασφαλισμένη την ανεξαρτησία του. Μια σχέση με πολλά «κολλητηλίκια» δεν κάνει γι' αυτόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως αντιμετωπίζει την αγάπη σχεδόν... πατριωτικά. Από τη στιγμή που τη βρήκε, ένα συμπέρασμα στο οποίο θα καταλήξει μετά από αρκετή σκέψη, θα την υπερασπιστεί μέχρι τέλους. Και θα δώσει πολλές ευκαιρίες στη σχέση, αν παρουσιαστούν προβλήματα. Το θέμα όμως μαζί του είναι ότι οι επικοινωνιακές του ικανότητες, ως προς τα συναισθήματά του, είναι μηδαμινές. Ο ίδιος πιστεύει και εφαρμόζει το ότι «η αγάπη δείχνεται με πράξεις, όχι με λόγια». Χρειάζεται λοιπόν ένα ταίρι που να μπορεί να βλέπει πίσω από την απουσία των γλυκόλογων και των λεκτικών διαβεβαιώσεων. Στο κάτω κάτω είναι ένας σταθερός και υπεύθυνος σύντροφος, που δεν θα αφήσει ποτέ ξεκρέμαστο το ταίρι του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος, έτσι καθώς δείχνει ανοιχτόκαρδος και αλτρουιστής, πιθανόν να δίνει μια παραπλανητική εικόνα στα επίδοξα ταίρια του. Γιατί δεν είναι τόσο εύκολος όσο φαίνεται. Πρόκειται για ένα ζώδιο που θέλει να έχει στο μυαλό και στην καρδιά του «στεγανά», μέσα στα οποία απαγορεύεται η είσοδος στους πάντες. Μηδενός εξαιρουμένου, ούτε καν της μεγάλης του αγάπης. Αν ο σύντροφός του το σεβαστεί και δεν δείξει απειλητικές διαθέσεις να εκπορθήσει αυτά τα άδυτα, όλα θα πάνε καλά. Ο Υδροχόος θα προσφέρει στο ταίρι του το ενδιαφέρον, την υποστήριξή του, την πίστη του, τη σταθερότητά του. Φτάνει να μην παραβιαστούν τα προσωπικά του όρια.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο Ιχθύς έχει το δόσιμο της αγάπης στο DNA του. Αφοσιώνεται, λατρεύει, τα δίνει όλα. Προσφέρει στο αγαπημένο πρόσωπο ό,τι έχει και δεν έχει: φροντίδα, περιποίηση, επικοινωνία, βοήθεια, υποστήριξη, και μαζί το τελευταίο του εικοσάευρω. Το θέμα όμως είναι, σε ποιον προσφέρει όλη αυτή την αγάπη; Στον σύντροφο που έχει γνωρίσει καλά και αγαπήσει γι' αυτό που είναι; Ή στο πρόσωπο που έχει εξιδανικεύσει στη φαντασία του; Κινδυνεύει λοιπόν να διαπιστώσει κάποια στιγμή, ότι ο αποδέκτης της αγάπης του δεν ήταν αντάξιός της. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και ότι... μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Θα πάθετε πλάκα με το καλογυμνασμένο σώμα της Τρέμη – Δείτε την με κόκκινο μπικίνι!

Μετά από εννιά χρόνια στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, η Όλγα Τρέμη παραιτήθηκε.....

Η δημοσιογράφος αυτό το διάστημα φορτίζει τις μπαταρίες της.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO την απαθανάτισε παραλία Κριού της Παροικιάς. Η δημοσιογράφος κολύμπησε στα καταγάλανα νερά και ήταν με τον σύζυγό της Νίκο Νικητέα. Η Όλγα Τρέμη φορούσε ένα κόκκινο μπικίνι και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, έχει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί! Δείτε την Όλγα με μπικίνι και θα πάθετε πλάκα!


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ