Ποια γνωστή Ελληνίδα έγινε σερβιτόρα στη Φλώρινα;



Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε μια φωτογραφία στα social media στην οποία με τον δίκοανά χείρας ανακοινώνοντας πως πλέον είναι σερβιτόρα στη Φλώρινα. Όχι δεν άλλαξε επάγγελμα έτσι ξαφνικά, αλλά όλο αυτό είναι μια πλάκα που έκανε η Ράνια Κωστάκη στους διαδικτυακούς της φίλους.



Μάθετε τα πάντα για το «θαυματουργό» ξύδι και σωθείτε από την φαγούρα και την πιτυρίδα.



Τι θα χρειαστείτε: Βότανα όπως χαμομήλι και καλέντουλα (η τσουκνίδα, επίσης, θεωρείται ευεργετική για τα σκουρόχρωμα μαλλιά). Μηλόξυδο (ή λευκό ξύδι για ξανθά μαλλιά). Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο. Αποσταγμένο νερό.

Γεμίστε ένα γυάλινο δοχείο μέχρι τη μέση με τα βότανα, προσθέστε ξύδι μέχρι λίγο πάνω από τη μέση –ώστε τα βότανα να επιπλέουν– σκεπάστε και αφήστε το σε ζεστό σημείο για 2-3 εβδομάδες. Θυμηθείτε να το ανακινείτε κάθε μέρα.

Σουρώστε στη συνέχεια το ξύδι και προσθέστε το αιθέριο έλαιο. Διαλύστε το μείγμα με αποσταγμένο νερό: για λιπαρά μαλλιά, η αναλογία είναι ένα μέρος μείγμα σε τέσσερα μέρη νερού, και για ξηρά μαλλιά ένα μέρος μείγμα σε έξι μέρη νερού.

Μετά το λούσιμο, και αφού ξεπλύνετε το σαμπουάν, ξεβγάλτε με το μείγμα κάνοντας παράλληλα μασάζ στο κεφάλι για να απλωθεί παντού. Αφήστε για πέντε λεπτά να απορροφηθεί και ξεβγάλτε το στο τέλος με νερό. Φυλάξτε το υπόλοιπο μείγμα (χωρίς νερό) σε πλαστικό μπουκάλι για μελλοντική χρήση.

Ηθοποιός από τα "Εγκλήματα" παντρεύτηκε και περίμενε με φουστανέλα και το σκυλάκι του τη νύφη! [photos]

Γαμπρός ντύθηκε πρωταγωνιστής από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα».

Ο Σταύρος Νικολαΐδης-που στη σειρά είχε τον ρόλο του Μιχαλάκη" και η αγαπημένη του, αισθητικός στο επάγγελμα, Γιώτα Ζαρμακούπη πέρασαν χέρι χέρι το κατώφλι του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Παλαιοπύργου στην ορεινή Ναυπακτία, επισημοποιώντας έτσι ενώπιον Θεού και ανθρώπων τη σχέση τους, που μετράει ήδη τεσσεράμισι χρόνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

O ηθοποιός παντρεύτηκε τη σύντροφό του σε έναν παραδοσιακό γάμο στο χωριό Παλαιόπυργος, από το οποίο κατάγεται η εντυπωσιακή νύφη, κρατώντας έτσι τις παραδόσεις. Ο Σταύρος όσο περίμενε τη νύφη ήταν ντυμένος με παραδοσιακή στολή της περιοχής (φουστανέλα) και κρατούσε την ανθοδέσμη που αποτελούνταν από λευκά τριαντάφυλλα. Η Γιώτα έλαμπε στο λευκό νυφικό της και είχε επιλέξει κουάφ για τα μαλλιά της, τα οποία είχε πιασμένα ψηλά. Ο γνωστός ηθοποιός, χωρίς άγχος αλλά με πολύ χιούμορ, όση ώρα περίμενε την άφιξη της νύφης είχε στην αγκαλιά του το σκυλάκι τους τον Οσκαρ, ο οποίος είχε ειδικό... ρόλο και στο προσκλητήριο του γάμου, που έμοιαζε με πρόσκληση σε θεατρική πρεμιέρα λόγω της ιδιότητας του Νικολαΐδη. «Ο Οσκαρ είναι το "παιδάκι" μας και για όσους μας γνωρίζουν από κοντά αποτελεί το σήμα κατατεθέν μας. Είναι μαζί μας τέσσερα χρόνια και δεν θα μπορούσε να λείψει από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας, τον γάμο μας...» δήλωσε στην «Espresso» ο ηθοποιός.

Οταν η Γιώτα έφτασε στην εκκλησία με την άμαξα και έχοντας στο πλευρό της τα δύο παρανυφάκια, ο ευτυχής γαμπρός έβγαλε τη φορεσιά αποκαλύπτοντας το γαλάζιο κοστούμι που είχε επιλέξει για αυτή την ξεχωριστή μέρα. Το ζευγάρι μπήκε στον ιερό ναό και έχοντας στο πλευρό του εκλεκτούς συγγενείς και φίλους άνοιξε το νέο κεφάλαιο της ζωής του με έναν γάμο έτσι όπως τον είχε ονειρευτεί.

Κουμπάρες του ζευγαριού ήταν η φίλη της νύφης Χαρούλα Χονδρού και η αδελφή του γαμπρού Κάτια Νικολαΐδου, οι οποίες ήταν εξίσου ευτυχισμένες με την κατάληξη αυτού του lοve story. Οι νεόνυμφοι αρκετές φορές κοιτούσαν ο ένας τον άλλον και οι καλεσμένοι μετά το τέλος του μυστηρίου τούς έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους.

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι στο προαύλιο του ναού με 500 καλεσμένους. Το ζευγάρι ήπιε σαμπάνια και έκοψε την τούρτα που είχε πάνω μια καρδιά και τα ονόματά τους. Οι καλεσμένοι ήπιαν στην υγεία του Σταύρου και της Γιώτας, οι οποίοι επέλεξαν να τελέσουν το μυστήριο μία ημέρα μετά την ονομαστική εορτή της πανέμορφης νύφης.









Πηγή: entertv.gr

Πάθαμε σοκ! Δείτε πώς είναι η Ελεονώρα Μελέτη εντελώς άβαφη! [photos]

Στην όμορφη Μύκονο πέρασε ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Ελεονώρα Μελέτη! Μετά από... έναν κουραστικό και δύσκολο χειμώνα η γνωστή παρουσιάστρια χαλάρωσε στο νησί των ανέμων κάνοντας τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά!


Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία βόλτα της στο νησί ντυμένη στα λευκά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ…





Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιό σου;

Από τη στιγμή που θα μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο, οποιαδήποτε μέρα μπει και η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, σηματοδοτεί... την έναρξη της νέας κινέζικης χρονιάς.

Όπως γνωρίζουμε το κινέζικο ζώδιο αλλάζει κάθε 12 μήνες και όχι κάθε μήνα όπως στη δική μας, τη Δυτική, αστρολογία. Δηλαδή, ολόκληρος ο κινέζικος ζωδιακός κύκλος συμπληρώνεται σε 12 χρόνια και όχι όπως ο γνωστός μας ζωδιακός, που το ζώδιο αλλάζει κάθε μήνα και ολοκληρώνεται σε 12 μήνες.

Πότε όμως αλλάζει το κινέζικο ζώδιο;

Ακούμε π.χ. ότι φέτος είναι η χρονιά του Αλόγου. Πότε ξεκίνησε αυτή η χρονιά; Την 1η Ιανουαρίου 2014; Βεβαίως, όχι.

Το κινέζικο ζώδιο ξεκινάει κάθε χρονιά, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία μπορεί να γίνει είτε τον Ιανουάριο είτε το Φεβρουάριο. Από τη στιγμή δηλαδή που θα μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο (γύρω στις 19 Ιανουαρίου), οποιαδήποτε μέρα τύχει να μπει και η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και ταυτόχρονα την έναρξη της νέας κινέζικης χρονιάς.

Για τον παρατηρητικό αναγνώστη, το συμπέρασμα που προκύπτει από τα παραπάνω, είναι ότι οι όλοι οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί Ιανουάριο ανήκουν στο κινέζικο ζώδιο της προηγούμενης χρονιάς.Το ίδιο ισχύει και για όσους Υδροχόους γεννηθούν πριν τη Νέα Σελήνη.

Θα αναρωτιέστε βέβαια, πώς θα ξέρετε την ακριβή μέρα που αλλάζει το κινέζικο ζώδιο. Ένας τρόπος είναι να παρακολουθείτε τακτικά το Astrology.gr για να δείτε πότε "πέφτει" η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ή να διαβάσετε τις Ετήσιες προβλέψεις Κινέζικης Αστρολογίας, που δημοσιεύονται συνήθως γύρω στο τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Ένας άλλος τρόπος είναι να το δείτε στις ειδήσεις (!), όπου τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται η προβολή αποσπασμάτων από τους μεγαλοπρεπείς εορτασμούς της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς (δηλαδή της αλλαγής του κινέζικου ζωδίου).

Για να βοηθήσουμε, πάντως, να έχετε μια εικόνα για τα ζώδια προηγούμενων ή και επόμενων ετών, είτε πρόκειται για σας είτε για τα γνωστά σας πρόσωπα, μπορείτε να λάβετε υπόψη το παρακάτω πινακάκι, όπου καλύπτονται οι κινέζικες χρονιές όλου του 20ου αιώνα και των αρχών του 21ου.





* Προσθέτοντας (ή αφαιρώντας) 12 χρόνια σε οποιαδήποτε από αυτές της ημερομηνίες, το κινέζικο ζώδιο της χρονιάς θα είναι το ίδιο.

Π.χ. Χρονιές του Αλόγου: 1894, 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Γενικά χαρακτηριστικά των Ζωδίων

Ποντικός

Δημιουργικός, ιδανικός στη λύση προβλημάτων, ευφάνταστος, υπερκινητικός, αποκτά το σεβασμό των άλλων για την ευρηματικότητά του. Έχει την ικανότητα για να αποκτά και να διατηρεί πράγματα που διαισθάνεται ότι αξίζουν.

Βούβαλος ή Βόδι

Ευγενικό, αγαπά την ειρήνη, με μεγάλη φυσική δύναμη που το καθιστά επικίνδυνο, αν εξοργιστεί. Συντηρητικό, ανεξάρτητο, έμπιστο και αποδέχεται τους άλλους για αυτό που είναι.

Τίγρης

Ισχυρή, ευγενής, επιθετική, ανεξάρτητη και θαρραλέα. Επίσης, τείνει να είναι εγωίστρια και οξύθυμη.

Λαγός ή Γάτα

Απλός, στοργικός, ελκυστικός για το αντίθετο φύλο, ταλαντούχος και φιλόδοξος. Ρεαλιστής σχετικά με τις δυνατότητές του, αφήνει τους ηγετικούς ρόλους για τους ισχυρότερους.

Δράκος

Ισχυρός, ταλαντούχος, γεμάτος ζωντάνια, διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες ηγεσίας, οξύθυμος, ανήσυχος και ίσως είναι πολύ σχολαστικός.

Φίδι

Διανοητικό, εύστροφο, με πάθος και μερικές φορές με φόβο. Πολλές γυναίκες που ανήκουν στο Φίδι διακρίνονται για το μυαλό αλλά και την ομορφιά τους.

Άλογο

Αγαπάει τη ζωή, έχει σεξαπίλ, είναι γοητευτικό, έξυπνο, δημοφιλές και κυκλοθυμικό. Όταν σοβαρεύεται είναι εργατικό, επίμονο και πιστό.

Πρόβατο ή Κατσίκα

Το ισχυρό μέτωπο και τα κέρατά του αντιπροσωπεύει τη δύναμη και σθένος. Έχει σιγουριά, επιμονή και προστατεύει τους αδύναμους.

Πίθηκος

Είναι έξυπνος, με αίσθηση του χιούμορ, πρωτότυπος, στοχαστής, πρακτικός, εκτελεί με επιτυχία τα σχέδια, περίεργος, παρατηρητικός, φιλικός και εσωστρεφής.

Πετεινός

Εκτελεί τις εργασίες ευσυνείδητα και όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν αντίπαλο, παλεύει με θάρρος. Πάντα απασχολημένος, φαινομενικά εγωκεντρικός, ευαίσθητος όμως, δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους του.

Σκύλος

Πιστός, αξιόπιστος, συμπονετικός, προστάτης και είναι πάντα έτοιμος να δώσει βοήθεια. Έντονα υπερασπιστικός σε ό, τι αφορά στους φίλους και την οικογένεια, δεν αφήνει κανέναν να τους κακολογήσει.

Κάπρος ή Γουρούνι

Είναι θαρραλέος, ανεξάρτητος, οξύθυμος, δεν θέλει να συμβιβαστεί, μοναχικός με λίγους φίλους που θα κρατήσει για μια ζωή. Κατέχει μεγάλη εσωτερική δύναμη και σθένος.

Πηγή: astrology.gr

Με πολλά παραπανίσια κιλά ο Γιάννης Πλούταρχος στην παραλία! [photo]


Ο Γιάννης Πλούταρχος το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου βρέθηκε στις Λιβανάτες, εκεί όπου... έχει το εξοχικό του. Ο τραγουδιστής πέρασε ήρεμες οικογενειακές στιγμές! Ο Γιάννης μάλιστα είχε την ευκαιρία να κάνει και το μπάνιο του στην παραλία των Λιβανατών μαζί με τη γυναίκα του, Μαρία. Ευδιάθετος και χαλαρός απόλαυσε την στιγμή και όσοι λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν έσπευσαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του και να του μιλήσουν... Εκείνος φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι παρόλο που ήταν με τους φίλους του και ξεκουραζόταν... Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το καλό παιδί του ελληνικού τραγουδιού έχει πάρει λίγα κιλάκια... Εμ, λίγο το καλοκαιράκι, λίγο το γεγονός ότι ξεκουράζεται από τις καθημερινές εμφανίσεις, πήρε κάμποσα κιλά!



Η Τατιάνα Στεφανίδου μόνο με το μπικίνι της (φωτογραφίες)




Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου με το μπικίνι της από τις οικογενειακές διακοπές της στην Εύβοια.

Στις εικόνες που δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ, η παρουσιάστρια φαίνεται ωραιότερη από ποτέ, με ένα κορμί που συγκλονίζει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα δύο της παιδιά.

Τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος γεμίζουν τις μπαταρίες τους και από Σεπτέμβρη θα επιστρέψουν και πάλι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:


Ξαφνικός "χωρισμός" Σκορδά Λιάγκα... Τι συνέβη;

Γιατί τα μάζεψε κι έφυγε ο Γιώργος;
Ο παρουσιαστής έφυγε από την Τήνο, όπου εκεί είναι όλο το καλοκαίρι η οικογένειά του! Χώρια πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά...

Ύστερα από περίπου δύο μήνες, ο Γιώργος πήρε το φουσκωτό του κι έκανε βόλτες στα νησιά των Κυκλάδων.

Φίλη του ζευγαριού είπε στο περιοδικό ΟΚ: «Η Φαίη και τα παιδιά δεν μπορούσαν να τον ακολουθήσουν, θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία». Ο παρουσιαστής δεν ήταν μόνος του, μαζί του ήταν ο κουμπάρος του, Θάνος Παράσχος... Μακάρι να είναι έτσι... Τις επόμενες ημέρες, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας, το Κιλκίς, όπου θα μείνουν λίγες μέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να ξεκινήσουν να εργάζονται για την εκπομπή τους!

Αμφίπολη: Τι αποκάλυψε το γεωραντάρ για το μυστικό του τάφου;

Δεν απομακρύνονται τελικά από τον τύμβο της Αμφίπολης οι ακέφαλες Σφίγγες, αλλά...
μόνο ορισμένοι λίθοι. Αυτό τονίζει το υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει:
"Η ανασκαφή στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη εξελίσσεται σύμφωνα με την επιστημονική δεοντολογία.

Ήδη ξεκίνησαν οι προεργασίες για την ασφαλή μετατόπιση των λίθων του προστατευτικού τοίχου. Δημοσιεύματα περί μετακινήσεως των δύο μαρμάρινων σφιγγών δεν ευσταθούν. Το Υπουργείο Πολιτισμού από σήμερα θα ενημερώνει τακτικά την κοινή γνώμη για την πορεία της ανασκαφής".

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του "Εθνους", οι αρχαιολόγοι επιβεβαιώνουν ότι πίσω από τον τοίχο στην είσοδο του τάφου υπάρχει ψηφιδωτό δάπεδο με ρόμβους, το οποίο φαίνεται να συνεχίζεται και πίσω από τη θύρα και τις παραστάδες της.

«Πρέπει να είναι κάποιος στρατηγός, σίγουρα είναι τάφος για άτομο ή άτομα τα οποία είναι στρατηγοί, αλλά δεν μπορώ ακόμη να πω ποιος, αλλά είμαστε σε πολύ καλή αρχή» ανέφερε η προϊσταμένη τη ΚΗ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Κατερίνα Περιστέρη, υπογραμμίζοντας ότι «η αρχή των έντιμων αρχαιολόγων είναι να μην πουν ποιος είναι αν δεν ανασκαφεί ο τάφος».

Όπως αναφέρει το Εθνος, οι αρχαιολόγοι διέψευσαν την πληροφορία ότι μπήκε μικροκάμερα στον τάφο.

«Βρισκόμαστε στη μέση της ανασκαφής. Η δουλειά αυτή θέλει υπομονή», είπε μέλος της ομάδας των αρχαιολόγων, συνιστώντας ψυχραιμία στη μεταφορά «ειδήσεων» για το... περιεχόμενο του τάφου.

Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι η γεωφυσική διασκόπηση που έγινε πριν από έναν χρόνο από τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας του ΤΕΙ Σερρών Κωνσταντίνο Παπαθεοδώρου έδειξε ότι στο εσωτερικό υπάρχουν τρεις χώροι και οι αρχαιολόγοι ελπίζουν τώρα να μην έχει καταρρεύσει η οροφή και να μη γέμισε ο χώρος με τόνους χώματα, γιατί αυτό θα καθυστερήσει αρκετά την είσοδό τους στον τάφο.

«Κληθήκαμε να κάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο του τύμβου Καστά μια εφαρμοσμένη γεωφυσική διασκόπηση με τη χρήση γεωραντάρ, το οποίο έστειλε ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο έδαφος. Τα αποτελέσματα δόθηκαν στον εντολέα μας, την ΚΗ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων», περιορίστηκε να πει ο κ. Παπαθεοδώρου, παραπέμποντας για τα αποτελέσματα της γεωσκόπησης στην κ. Περιστέρη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται για μικρά βάθη και δεν έδωσε σοβαρά στοιχεία, ενώ στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού σημείωναν ότι «τώρα κάνουμε ανασκαφή, δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για τη γεωφυσική διασκόπηση που έγινε στο παρελθόν».

Πηγή

Αν είσαι κάτω από 40 ετών ΜΗΝ βλέπεις αυτές τις εικόνες

Δεν θα καταλάβεις τίποτε. Αν είσαι πάνω από 40, δες:..








Η απογοητευτική φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα! Δείτε την με μαγιό σε παραλία της Κρήτης και θα συμφωνήσετε μαζί μας (PHOTO)

Μετά τη Χαλκιδική, όπου παραθέρισε με τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά,...η όμορφη Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο όμορφο νησί της Κρήτης και συνεχώς ενημερώνει τους θαυμαστές της με φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Πριν λίγες μέρες «ανέβασε» τη φωτογραφία που βλέπετε στο instagram και μας απογοήτευσε με το όχι και τόσο σexy μαγιό της.

Τι κι αν φυσάει; Με τέτοιο πόδι ούτε εμάς θα μας ένοιαζε η αποκάλυψη [φωτο]

Κι αν έχουμε δει stars να παθαίνουν μικροατυχήματα αποκαλύπτοντας, λίγα ή και περισσότερα... σημεία του κορμιού τους. Και για να είμαστε ειλικρινείς, η συντριπτική πλειοψηφία, ούτε το κορμί για αποκαλύψεις διαθέτει, ούτε φυσικά και τη διακριτικότητα να κάνει σα να μη συνέβη τίποτα απολύτως!

Όχι όμως και η Liv Tyler, η οποία αποφάσισε να κάνει τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη με ένα κοντό αέρινο φόρεμα. Καθώς λοιπόν η μελαχρινή καλλονή περπατούσε αμέριμνη, κάνοντας πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά της, ο αέρας που φυσούσε ανέλαβε δράση και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: Σήκωσε όσα περισσότερα μπόρεσε!

Τα οποία στην προκειμένη ήταν το φόρεμα της Liv, με αποτέλεσμα να αποκαλuφθεί, όχι μόνο το σούπερ γυμνασμένο της πόδι, αλλά και το μαύρο εσώρouχό της. Η Liv βέβαια συνέχισε να περπατάει αμέριμνη, χωρίς, μάλλον να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Εντάξει μικρό το κακό. Τουλάχιστον στην προκειμένη είδαμε ένα υπέροχο σώμα. Άλλες φορές που βλέπουμε κυτταρίτιδες και ψωμάκια δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε.








Αυτά είναι τα στοιχεία που δείχνουν ότι… η σeξουαλική σας ζωή έχει πρόβλημα!

Τι παίζει σημαντικό ρόλο μέσα σε μία σχέση για να έχει το ζευγάρι φυσιολογική και καλή σeξουαλική ζωή αλλά και τι μπορεί να την καταστρέψει;
- Μια σχετικά ήρεμη και δομημένη καθημερινότητα, μια σeξουαλική σχέση που αρχίζει χαλαρά και κορυφώνεται έπειτα από αρκετό χρόνο χωρίς βιασύνη και υποχρέωση.

- Η πεποίθηση ότι κάθε φορά είναι μία μοναδική φορά.

Τα στοιχεία που αναιρούν τα παραπάνω είναι:

- Η κακή συναισθηματική σχέση.

- Το υπερβολικό και πολλές φορές αναίτιο άγχος.

- Η πεποίθηση ότι η σeξουαλική ζωή αντικαθιστάται υποχρεωτικά από τρυφερότητα, αγάπη και φιλία.

- Η σωματική και ψυχική παραίτηση.


Πηγή: youweekly.gr

Το φρούτο που ενισχύει και διατηρεί τη στuση των ανδρών

Αν και πολλά έχουν ειπωθεί για τις αφρoδιασιακές τροφές και για το πώς επιδρούν στη λίμπιντο ανδρών και γυναικών, οι έρευνες ήταν περιορισμένες και... οι περισσότερες κατέληγαν σε αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.

Ωστόσο, μία έρευνα από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας παρουσιάζει σημαντικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τη σχέση ενός συγκεκριμένου φρούτου – πεντανόστιμου και δροσιστικού – με τη στuση και τη διατήρησή της!

Οι επιστήμονες από το Τέξας βρήκαν ότι τα καρπούζια περιέχουν ένα συστατικό, την κιτρουλίνη, που μπορεί να προκαλέσει την παραγωγή συστατικού που βοηθά στη χαλάρωση των αγγείων του οργανισμού, όπως συμβαίνει με τα φάρμακα γι την στuστική δυσλειτουργία.

Η κιτρουλίνη αντιδρά με τα ένζυμα του οργανισμού όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και μεταβάλλεται σε αργινίνη, ένα αμινοξύ που ωφελεί την καρδιά, το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό.

Ο ερευνητής Todd Wehner θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον αλλά προκύπτουν διάφορα ζητήματα.

Κάποιος θα πρέπει να φάει περίπου 6 φλιτζάνια καρπούζι για να έχει αρκετή κιτρουλίνη που θα ενισχύσει τα επίπεδα αργινίνης στο σώμα.

Επίσης, το καρπούζι είναι διoυρητικό και παλαιότερα χρησιμοποιούνταν ως αγωγή για νεφροπαθείς.

Πηγή: onmed.gr

Πρωταγωνίστρια της σειράς «50-50» γέννησε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! [photo]

Τον τελευταίο μήνα ζει πρωτόγνωρες και πολύ ιδιαίτερες στιγμές.

Εδώ κι ένα μήνα πρωταγωνίστρια της σειράς «50-50» κρατά στην αγκαλιά της το γιο της! Η ευτυχής μαμά, Δήμητρα Στογιάννη, αλλά και ο μπαμπάς, Θωμάς Κωνσταντίνου, είναι συνεχώς χαμογελαστοί και μιλούν σε όλους για το πόσο έχει αλλάξει, προς το καλύτερο, η ζωή τους μετά την έλευση του μωρού τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Hello, η γλυκιά ηθοποιός, παρόλο που είχε αρκετές θεατρικές προτάσεις για το χειμώνα, προτίμησε ν' απέχει και να γευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τον μονάκριβο γιο της! Να τους ζήσει!



Μάθε με ποιο ζώδιο θα έχεις σίγουρα το πιο καuτό ραντεβού!

Έχεις απόψε ραντεβού; Μάθε το ζώδιο του υποψήφιου ή της υποψήφιας και κοίτα τους συνδυασμούς με το δικό σου για να... δεις τι σε περιμένει και να προετοιμαστείς κατάλληλα:

ΚΡΙΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η έξαψη οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριός, Δίδυμο, Λέοντα, Ζυγό και Τοξότη
Καλό είναι με: Καρκίνο, Σκορπιό, Αιγόκερω και Υδροχόο
Το χειρότερο είναι με: Ταύρο, Παρθένο και Ιχθύ

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η ασφάλεια οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Παρθένο, Αιγόκερω και Σκορπιό
Καλό είναι με: Καρκίνο, Ζυγό, Λέοντα, Ιχθύς και Ταύρο
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Τοξότη, Υδροχόος και Κριό

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό που ψάχνεις είναι η επικοινωνία οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριό, Δίδυμο, Ζυγό και Υδροχόο
Καλό είναι με: Λέοντα, Σκορπιό και Τοξότη
Το χειρότερο είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερως και Ιχθύ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι το συναίσθημα οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ.
Καλό είναι με: Κριό, Ταύρο, Ζυγό, Τοξότη και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Λέοντα και Υδροχόο

ΛΕΩΝ
Αυτό που ψάχνεις είναι το πάθος για τη ζωή οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριό, Λέοντα και Τοξότη
Καλό είναι με: Ταύρο, Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η ακριβολογία οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω
Καλό είναι με: Σκορπιό, Τοξότη, Λέοντα και Ιχθύ
Το χειρότερο είναι με: Κριό, Δίδυμο, Υδροχόο και Ζυγό

ΖΥΓΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η γοητεία οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριό, Δίδυμο, Τοξότη και Υδροχόο
Καλό είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Λέοντα, Ζυγό και Ιχθύ
Το χειρότερο είναι με: Παρθένο, Σκορπιό και Αιγόκερω

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι ο αισθησιασμός οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Ιχθύ, Λέοντα και Παρθένο
Καλό είναι με: Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω και Τοξότητο
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Σκορπιό και Υδροχόο

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η περιπέτεια οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριό, Λέοντα, Ζυγό και Υδροχόο
Καλό είναι με: Δίδυμο, Καρκίνο, Τοξότη, Σκορπιό και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Ταύρο, Ιχθύ, Παρθένο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η υπευθυνότητα οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Λέοντα, Παρθένο και Σκορπιό
Καλό είναι με: Κριό, Τοξότη, Αιγόκερω και Υδροχόο
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Ζυγό, Καρκίνο, Ιχθύ, Ταύρο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η διαφορετικότητα οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Δίδυμο, Ζυγό και Τοξότη
Καλό είναι με: Υδροχόο, Κριό, Λέοντα και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ και Παρθένο

ΙΧΘΥΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι ο ρομαντισμός οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Καρκίνο, Παρθένο και Σκορπιό
Καλό είναι με: Ιχθύ, Ταύρος, Λέοντα, Ζυγό, Τοξότη και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Κριό και ο Υδροχόο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! ΔΕΙΤΕ τι “δουλειά” κάνει και βγάζει 1.000 δολάρια τη βδομάδα!!!



Οταν ο Robert Samuel έχασε τη δουλειά του στη New York απογοητεύτηκε καθώς όσες πόρτες και αν..



χτύπησε δεν μπόρεσε να βρει εργασία. Ωστόσο την ημέρα που δόθηκε στην κυκλοφορία το iPhone 5 και έξω από τα καταστήματα της Apple σχηματίζονταν τεράστιες ουρές, σκέφτηκε να βάλει αγγελία στην εφημερίδα πως για 100 δολάρια θα στηθεί αυτός στην αναμονή και μόλις έρθει η ώρα να μπει στο κατάστημα θα ειδοποιήσει τον ενδιαφερόμενο.

Η ιδέα του αποδείχθηκε ιδανική καθώς λίγο πριν φτάσει στην είσοδο του καταστήματος ο άνδρας που τον είχε «νοικιάσει», τον κάλεσε και του είπε να φύγει καθώς δεν θέλει να αγοράσει το iPhone. Ωστόσο πλήρωσε τον Robert για τις υπηρεσίες του. Τότε εκείνος αποφάσισε να ξαναπουλήσει σε άλλον τη θέση του.
Το αποτέλεσμα να κερδίσει επιπλέον 325 δολάρια. Οι ιδέες του όμως δεν περιορίστηκαν εκεί, αφού κάλεσε τους φίλους του και τους πρότεινε να πουλήσουν νερό και σνακς σε όσους ήταν στην ουρά προς 5 δολάρια. Και αυτό το εγχείρημα πέτυχε και τελικά ο Robert ίδρυσε την Same Ole Line Dudes (SOLD Inc.) και πλέον αυτός και οι συνεργάτες τους στήνονται στις ουρές και πληρώνονται!






Συγκεκριμένα ο Robert χρεώνει 25 δολάρια για την πρώτη ώρα αναμονής και 10 για κάθε μισάωρο που ακολουθεί. Το αποτέλεσμα πάντως είναι να βγάζει ακόμα και 1.000 δολάρια την εβδομάδα.

Οπως λέει και ο ίδιος δεν είναι μία εύκολη δουλειά αφού την ημέρα που περίμενε στην ουρά έξω από την Apple πέρασαν 19 ώρες μέχρι να φτάσει στην είσοδο και να πληρωθεί.

Παράλληλα εξέλιξε και το σέρβις στην προμήθεια με νερό, αναψυκτικά, γλυκά, σάντουιτς όσων περιμένουν στην ουρά. Μία υπηρεσία την οποία χρεώνει 60 δολάρια.

Στο site του έχει αναλυτικά τις ουρές στις οποίες μπορεί να περιμένει αυτός και οι συνεργάτες του. Συγκεκριμένα είναι:

Sample sales
Broadway /TKTS booth
Standing room only concerts
OPEN HOUSES/INTERVIEWS
NIKE Sneaker Releases
Apple Product Launches
H&M designer sales
Night clubs/ Bars
Free Park Concert Events
Daytime Talk Shows
Late Night Talk Shows
Early Morning Audience Lines
Celebrity Meet & Greets
Greyhound, Bolt, Megabus Passengers
Autograph Signings
Courts
Federal, State, City Agencies i.e. Social Security/HRA/Immigration



Να γιατί μου αρέσει να παίρνω το μετρό στην Κίνα! (Βίντεο)




Να γιατί μου αρέσει να παίρνω το μετρό στην Κίνα!


Δείτε το βίντεο :

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Αμερικανό δημοσιογράφο! [video]


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της εκτέλεσης του Αμερικανού δημοσιογράφου, James Foley, από τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους...
Σε ένα βίντεο υπό τον τίτλο «Μήνυμα στην Αμερική», το οποίο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, οι εξτρεμιστές απεικονίζονται να αποκεφαλίζουν τον άτυχο άντρα, ενώ απειλούν να σκοτώσουν κι άλλον ένα Αμερικανό ρεπόρτερ, τον Steven Sotloff.


Πάντως, λίγο πριν εκτελεστεί, ο Foley ακούγεται να λέει: «Καλώ τους φίλους μου, τα μέλη της οικογένειάς μου και τους αγαπημένους μου να υψώσουν το ανάστημά τους ενάντια στους πραγματικούς μου δολοφόνους: Την κυβέρνηση των ΗΠΑ», μια δήλωση που πιθανότατα έκανε καθ' υπαγόρευση των τζιχαντιστών.

Η οικογένεια Foley επιβεβαίωσε το θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου, James Foley, με μία δήλωση που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα που στόχο είχε την υποστήριξη της απελευθέρωσής του.

Στην εν λόγω δήλωση, η μητέρα του, Diane Foley, γράφει, μεταξύ άλλων: «Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να δείξει στον κόσμο τα δεινά του συριακού λαού».

Ειδικότερα, η μητέρα του δημοσιογράφου που εκτελέστηκε από τζιχαντιστές γράφει στο μήνυμά της: «Ποτέ δεν ήμασταν πιο υπερήφανοι για τον γιο μας Jim. Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να εκθέσει τον κόσμο τα δεινά του λαού της Συρίας.

Παρακαλούμε θερμά τους απαγωγείς να σώσουν τις ζωές των υπόλοιπων ομήρων. Όπως και ο Jim, είναι αθώοι. Δεν έχουν καμία σχέση σχετικά με την αμερικάνικη πολιτική στο Ιράκ, τη Συρία ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Ευχαριστούμε τον Jim για όλη τη χαρά που μας έδωσε. Ήταν ένας εξαιρετικός γιος, αδελφός, δημοσιογράφος και άνθρωπος. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας τις επόμενες ημέρες, καθώς πενθούμε για τον Jim», κατέληγε το μήνυμα της μητέρας.

Μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του Αμερικανού δημοσιογράφου

Εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης δέχεται στην ιστοσελίδα που έφτιαξε για την εξαφάνισή του η οικογένεια του Αμερικανού δημοσιογράφου. «Αγνοείται για 636 ημέρες». Το ημερολόγιο συνεχίζει να μετρά στην ιστοσελίδα (www.freejamesfoley.org) που δημιούργησε η οικογένεια του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley.

Ο Philip Balboni, CEO του GlobalPost, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς του δημοσιογράφου James Foley. Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Έχουμε ενημερωθεί ότι το FBI προσπαθεί να αξιολογήσει τη γνησιότητα του βίντεο. Μέχρι να ενημερωθούμε, δεν θα είμαστε σε θέση να κάνουμε καμία περαιτέρω δήλωση. Ζητούμε τις προσευχές σας για τον Jim και την οικογένειά του».

Λευκός Οίκος: Φρικιαστικό το βίντεο, αν είναι αληθινό

Εδώ και αρκετές ώρες κρατούν ερμητικά κλειστά τα χαρτιά τους οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, σχετικά με το βίντεο του αποκεφαλισμού Αμερικανού δημοσιογράφου, ενώ περιορίζονται στο να αναφέρουν πως εξετάζουν την εγκυρότητα του βίντεο.

«Έχουμε δει ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να δολοφονείται ένας Αμερικανός πολίτης, ο James Foley, από το ISIS», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Caitlin Hayden. «Η Υπηρεσία Πληροφοριών λειτουργεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να καθορίσει τη γνησιότητα του βίντεο. Εάν είναι γνήσιο, τότε είμαστε συγκλονισμένοι από την άγρια ​​δολοφονία ενός αθώου Αμερικανού δημοσιογράφου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες».

Λίγο πριν τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο, δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι -που επιθύνησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους -επιβεβαίωσαν πως πιστεύουν ότι στο εν λόγω φρικιαστικό βίντεο -τελικά- διακρίνεται ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος James Foley, που τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 22 Νοεμβρίου 2012, όταν είχε απαχθεί από το Ισλαμικό Κράτος, την οργάνωση των ακραίων τζιχαντιστών.

Επιπλέον, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει ζητήσει να ενημερώνεται τακτικά για ό,τι νεότερο αφορά στην υπόθεση, ενώ αναμένεται να κάνει σχετική δήλωση την Τετάρτη.

Ο James Foley εξαφανίστηκε στις 22 Νοεμβρίου 2012, στη βορειοδυτική Συρία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Μέχρι την παραμονή της εξαφάνισής του προμήθευε με βιντεορεπορτάζ από τη συριακή επαρχία Ιντλίμπ το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά και το GlobalPost.
Πηγή

Στο εσωτερικό του μεγαλύτερου σφαγείου καρχαριών [Εικόνες]



Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αυτοί που ανακάλυψαν το μεγαλύτερο σφαγείο φαλαινοκαρχαριών παγκοσμίως.

Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου βρίσκονται στην επαρχία Ζεγιάνγκ της Κίνας κι εκεί περίπου 600 «γίγαντες» των θαλασσών, ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση και που μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 12 μέτρα, όσο περίπου το μέγεθος ενός λεωφορείου, σφαγιάζονται επιτόπου ετησίως από το ανθρώπινο χέρι.

Στόχος η πώλησή τους σε ασιατικές χώρες, όπως η Ταιβάν, όπου ένας φαλαινοκαρχαρίας βάρους δέκα κιλών μπορεί να «πιάσει» ακόμη και τα 21.000 δολάρια. Το δέρμα τους είναι περιζήτητο στο εμπόριο τσαντών, αλλά και στο εμπόριο προϊόντων ομορφιάς με τα κραγιόν και τις ενυδατικές κρέμες να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τα πτερύγιά τους χρησιμεύουν ως διακοσμητικά στοιχεία σε εστιατόρια προκειμένου οι ιδιοκτήτές τους να προσελκύσουν πελάτες.

Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι η αξία ενός ζωντανού καρχαρία υπερβαίνει κατά πολύ την αξία ενός νεκρού.

Όπως αναφέρει η οργάνωση «WildLifeRisk» «αν εκπαιδευτούν οι τοπικές κοινωνίες γύρω από την αξία ενός ζωντανού καρχαρία και υποστηρίξουν τη μετάβαση από το κυνήγι στον οικολογικό τουρισμό, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε μια βιώσιμη οικονομία σε συνδυασμό με έναν υγιή ωκεανό».




Άλλωστε το ποσό που εξασφαλίζεται από δραστηριότητες όπως η κατάδυση σε περιοχές του βυθού όπου ζουν οι καρχαρίες δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο και ανέρχεται παγκοσμίως στα 47 εκατομμύρια δολάρια.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

20 Αυγ 2014

Ποια γνωστή Ελληνίδα έγινε σερβιτόρα στη Φλώρινα;



Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός ανέβασε μια φωτογραφία στα social media στην οποία με τον δίκοανά χείρας ανακοινώνοντας πως πλέον είναι σερβιτόρα στη Φλώρινα. Όχι δεν άλλαξε επάγγελμα έτσι ξαφνικά, αλλά όλο αυτό είναι μια πλάκα που έκανε η Ράνια Κωστάκη στους διαδικτυακούς της φίλους.



Μάθετε τα πάντα για το «θαυματουργό» ξύδι και σωθείτε από την φαγούρα και την πιτυρίδα.



Τι θα χρειαστείτε: Βότανα όπως χαμομήλι και καλέντουλα (η τσουκνίδα, επίσης, θεωρείται ευεργετική για τα σκουρόχρωμα μαλλιά). Μηλόξυδο (ή λευκό ξύδι για ξανθά μαλλιά). Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο. Αποσταγμένο νερό.

Γεμίστε ένα γυάλινο δοχείο μέχρι τη μέση με τα βότανα, προσθέστε ξύδι μέχρι λίγο πάνω από τη μέση –ώστε τα βότανα να επιπλέουν– σκεπάστε και αφήστε το σε ζεστό σημείο για 2-3 εβδομάδες. Θυμηθείτε να το ανακινείτε κάθε μέρα.

Σουρώστε στη συνέχεια το ξύδι και προσθέστε το αιθέριο έλαιο. Διαλύστε το μείγμα με αποσταγμένο νερό: για λιπαρά μαλλιά, η αναλογία είναι ένα μέρος μείγμα σε τέσσερα μέρη νερού, και για ξηρά μαλλιά ένα μέρος μείγμα σε έξι μέρη νερού.

Μετά το λούσιμο, και αφού ξεπλύνετε το σαμπουάν, ξεβγάλτε με το μείγμα κάνοντας παράλληλα μασάζ στο κεφάλι για να απλωθεί παντού. Αφήστε για πέντε λεπτά να απορροφηθεί και ξεβγάλτε το στο τέλος με νερό. Φυλάξτε το υπόλοιπο μείγμα (χωρίς νερό) σε πλαστικό μπουκάλι για μελλοντική χρήση.

Ηθοποιός από τα "Εγκλήματα" παντρεύτηκε και περίμενε με φουστανέλα και το σκυλάκι του τη νύφη! [photos]

Γαμπρός ντύθηκε πρωταγωνιστής από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Εγκλήματα».

Ο Σταύρος Νικολαΐδης-που στη σειρά είχε τον ρόλο του Μιχαλάκη" και η αγαπημένη του, αισθητικός στο επάγγελμα, Γιώτα Ζαρμακούπη πέρασαν χέρι χέρι το κατώφλι του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Παλαιοπύργου στην ορεινή Ναυπακτία, επισημοποιώντας έτσι ενώπιον Θεού και ανθρώπων τη σχέση τους, που μετράει ήδη τεσσεράμισι χρόνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

O ηθοποιός παντρεύτηκε τη σύντροφό του σε έναν παραδοσιακό γάμο στο χωριό Παλαιόπυργος, από το οποίο κατάγεται η εντυπωσιακή νύφη, κρατώντας έτσι τις παραδόσεις. Ο Σταύρος όσο περίμενε τη νύφη ήταν ντυμένος με παραδοσιακή στολή της περιοχής (φουστανέλα) και κρατούσε την ανθοδέσμη που αποτελούνταν από λευκά τριαντάφυλλα. Η Γιώτα έλαμπε στο λευκό νυφικό της και είχε επιλέξει κουάφ για τα μαλλιά της, τα οποία είχε πιασμένα ψηλά. Ο γνωστός ηθοποιός, χωρίς άγχος αλλά με πολύ χιούμορ, όση ώρα περίμενε την άφιξη της νύφης είχε στην αγκαλιά του το σκυλάκι τους τον Οσκαρ, ο οποίος είχε ειδικό... ρόλο και στο προσκλητήριο του γάμου, που έμοιαζε με πρόσκληση σε θεατρική πρεμιέρα λόγω της ιδιότητας του Νικολαΐδη. «Ο Οσκαρ είναι το "παιδάκι" μας και για όσους μας γνωρίζουν από κοντά αποτελεί το σήμα κατατεθέν μας. Είναι μαζί μας τέσσερα χρόνια και δεν θα μπορούσε να λείψει από την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μας, τον γάμο μας...» δήλωσε στην «Espresso» ο ηθοποιός.

Οταν η Γιώτα έφτασε στην εκκλησία με την άμαξα και έχοντας στο πλευρό της τα δύο παρανυφάκια, ο ευτυχής γαμπρός έβγαλε τη φορεσιά αποκαλύπτοντας το γαλάζιο κοστούμι που είχε επιλέξει για αυτή την ξεχωριστή μέρα. Το ζευγάρι μπήκε στον ιερό ναό και έχοντας στο πλευρό του εκλεκτούς συγγενείς και φίλους άνοιξε το νέο κεφάλαιο της ζωής του με έναν γάμο έτσι όπως τον είχε ονειρευτεί.

Κουμπάρες του ζευγαριού ήταν η φίλη της νύφης Χαρούλα Χονδρού και η αδελφή του γαμπρού Κάτια Νικολαΐδου, οι οποίες ήταν εξίσου ευτυχισμένες με την κατάληξη αυτού του lοve story. Οι νεόνυμφοι αρκετές φορές κοιτούσαν ο ένας τον άλλον και οι καλεσμένοι μετά το τέλος του μυστηρίου τούς έδωσαν τις καλύτερες ευχές τους.

Αμέσως μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι στο προαύλιο του ναού με 500 καλεσμένους. Το ζευγάρι ήπιε σαμπάνια και έκοψε την τούρτα που είχε πάνω μια καρδιά και τα ονόματά τους. Οι καλεσμένοι ήπιαν στην υγεία του Σταύρου και της Γιώτας, οι οποίοι επέλεξαν να τελέσουν το μυστήριο μία ημέρα μετά την ονομαστική εορτή της πανέμορφης νύφης.









Πηγή: entertv.gr

Πάθαμε σοκ! Δείτε πώς είναι η Ελεονώρα Μελέτη εντελώς άβαφη! [photos]

Στην όμορφη Μύκονο πέρασε ένα μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η Ελεονώρα Μελέτη! Μετά από... έναν κουραστικό και δύσκολο χειμώνα η γνωστή παρουσιάστρια χαλάρωσε στο νησί των ανέμων κάνοντας τις βουτιές της στα καταγάλανα νερά!


Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μία βόλτα της στο νησί ντυμένη στα λευκά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ…





Ποιο είναι το κινέζικο ζώδιό σου;

Από τη στιγμή που θα μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο, οποιαδήποτε μέρα μπει και η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, σηματοδοτεί... την έναρξη της νέας κινέζικης χρονιάς.

Όπως γνωρίζουμε το κινέζικο ζώδιο αλλάζει κάθε 12 μήνες και όχι κάθε μήνα όπως στη δική μας, τη Δυτική, αστρολογία. Δηλαδή, ολόκληρος ο κινέζικος ζωδιακός κύκλος συμπληρώνεται σε 12 χρόνια και όχι όπως ο γνωστός μας ζωδιακός, που το ζώδιο αλλάζει κάθε μήνα και ολοκληρώνεται σε 12 μήνες.

Πότε όμως αλλάζει το κινέζικο ζώδιο;

Ακούμε π.χ. ότι φέτος είναι η χρονιά του Αλόγου. Πότε ξεκίνησε αυτή η χρονιά; Την 1η Ιανουαρίου 2014; Βεβαίως, όχι.

Το κινέζικο ζώδιο ξεκινάει κάθε χρονιά, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, η οποία μπορεί να γίνει είτε τον Ιανουάριο είτε το Φεβρουάριο. Από τη στιγμή δηλαδή που θα μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο (γύρω στις 19 Ιανουαρίου), οποιαδήποτε μέρα τύχει να μπει και η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και ταυτόχρονα την έναρξη της νέας κινέζικης χρονιάς.

Για τον παρατηρητικό αναγνώστη, το συμπέρασμα που προκύπτει από τα παραπάνω, είναι ότι οι όλοι οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί Ιανουάριο ανήκουν στο κινέζικο ζώδιο της προηγούμενης χρονιάς.Το ίδιο ισχύει και για όσους Υδροχόους γεννηθούν πριν τη Νέα Σελήνη.

Θα αναρωτιέστε βέβαια, πώς θα ξέρετε την ακριβή μέρα που αλλάζει το κινέζικο ζώδιο. Ένας τρόπος είναι να παρακολουθείτε τακτικά το Astrology.gr για να δείτε πότε "πέφτει" η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ή να διαβάσετε τις Ετήσιες προβλέψεις Κινέζικης Αστρολογίας, που δημοσιεύονται συνήθως γύρω στο τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Ένας άλλος τρόπος είναι να το δείτε στις ειδήσεις (!), όπου τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται η προβολή αποσπασμάτων από τους μεγαλοπρεπείς εορτασμούς της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς (δηλαδή της αλλαγής του κινέζικου ζωδίου).

Για να βοηθήσουμε, πάντως, να έχετε μια εικόνα για τα ζώδια προηγούμενων ή και επόμενων ετών, είτε πρόκειται για σας είτε για τα γνωστά σας πρόσωπα, μπορείτε να λάβετε υπόψη το παρακάτω πινακάκι, όπου καλύπτονται οι κινέζικες χρονιές όλου του 20ου αιώνα και των αρχών του 21ου.





* Προσθέτοντας (ή αφαιρώντας) 12 χρόνια σε οποιαδήποτε από αυτές της ημερομηνίες, το κινέζικο ζώδιο της χρονιάς θα είναι το ίδιο.

Π.χ. Χρονιές του Αλόγου: 1894, 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014.

Γενικά χαρακτηριστικά των Ζωδίων

Ποντικός

Δημιουργικός, ιδανικός στη λύση προβλημάτων, ευφάνταστος, υπερκινητικός, αποκτά το σεβασμό των άλλων για την ευρηματικότητά του. Έχει την ικανότητα για να αποκτά και να διατηρεί πράγματα που διαισθάνεται ότι αξίζουν.

Βούβαλος ή Βόδι

Ευγενικό, αγαπά την ειρήνη, με μεγάλη φυσική δύναμη που το καθιστά επικίνδυνο, αν εξοργιστεί. Συντηρητικό, ανεξάρτητο, έμπιστο και αποδέχεται τους άλλους για αυτό που είναι.

Τίγρης

Ισχυρή, ευγενής, επιθετική, ανεξάρτητη και θαρραλέα. Επίσης, τείνει να είναι εγωίστρια και οξύθυμη.

Λαγός ή Γάτα

Απλός, στοργικός, ελκυστικός για το αντίθετο φύλο, ταλαντούχος και φιλόδοξος. Ρεαλιστής σχετικά με τις δυνατότητές του, αφήνει τους ηγετικούς ρόλους για τους ισχυρότερους.

Δράκος

Ισχυρός, ταλαντούχος, γεμάτος ζωντάνια, διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες ηγεσίας, οξύθυμος, ανήσυχος και ίσως είναι πολύ σχολαστικός.

Φίδι

Διανοητικό, εύστροφο, με πάθος και μερικές φορές με φόβο. Πολλές γυναίκες που ανήκουν στο Φίδι διακρίνονται για το μυαλό αλλά και την ομορφιά τους.

Άλογο

Αγαπάει τη ζωή, έχει σεξαπίλ, είναι γοητευτικό, έξυπνο, δημοφιλές και κυκλοθυμικό. Όταν σοβαρεύεται είναι εργατικό, επίμονο και πιστό.

Πρόβατο ή Κατσίκα

Το ισχυρό μέτωπο και τα κέρατά του αντιπροσωπεύει τη δύναμη και σθένος. Έχει σιγουριά, επιμονή και προστατεύει τους αδύναμους.

Πίθηκος

Είναι έξυπνος, με αίσθηση του χιούμορ, πρωτότυπος, στοχαστής, πρακτικός, εκτελεί με επιτυχία τα σχέδια, περίεργος, παρατηρητικός, φιλικός και εσωστρεφής.

Πετεινός

Εκτελεί τις εργασίες ευσυνείδητα και όταν έρχεται αντιμέτωπος με έναν αντίπαλο, παλεύει με θάρρος. Πάντα απασχολημένος, φαινομενικά εγωκεντρικός, ευαίσθητος όμως, δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στους φίλους του.

Σκύλος

Πιστός, αξιόπιστος, συμπονετικός, προστάτης και είναι πάντα έτοιμος να δώσει βοήθεια. Έντονα υπερασπιστικός σε ό, τι αφορά στους φίλους και την οικογένεια, δεν αφήνει κανέναν να τους κακολογήσει.

Κάπρος ή Γουρούνι

Είναι θαρραλέος, ανεξάρτητος, οξύθυμος, δεν θέλει να συμβιβαστεί, μοναχικός με λίγους φίλους που θα κρατήσει για μια ζωή. Κατέχει μεγάλη εσωτερική δύναμη και σθένος.

Πηγή: astrology.gr

Με πολλά παραπανίσια κιλά ο Γιάννης Πλούταρχος στην παραλία! [photo]


Ο Γιάννης Πλούταρχος το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου βρέθηκε στις Λιβανάτες, εκεί όπου... έχει το εξοχικό του. Ο τραγουδιστής πέρασε ήρεμες οικογενειακές στιγμές! Ο Γιάννης μάλιστα είχε την ευκαιρία να κάνει και το μπάνιο του στην παραλία των Λιβανατών μαζί με τη γυναίκα του, Μαρία. Ευδιάθετος και χαλαρός απόλαυσε την στιγμή και όσοι λουόμενοι τον αντιλήφθηκαν έσπευσαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του και να του μιλήσουν... Εκείνος φυσικά δεν τους χάλασε το χατίρι παρόλο που ήταν με τους φίλους του και ξεκουραζόταν... Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες το καλό παιδί του ελληνικού τραγουδιού έχει πάρει λίγα κιλάκια... Εμ, λίγο το καλοκαιράκι, λίγο το γεγονός ότι ξεκουράζεται από τις καθημερινές εμφανίσεις, πήρε κάμποσα κιλά!



Η Τατιάνα Στεφανίδου μόνο με το μπικίνι της (φωτογραφίες)




Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου με το μπικίνι της από τις οικογενειακές διακοπές της στην Εύβοια.

Στις εικόνες που δημοσιεύει το περιοδικό ΟΚ, η παρουσιάστρια φαίνεται ωραιότερη από ποτέ, με ένα κορμί που συγκλονίζει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου απολαμβάνει τις διακοπές της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα δύο της παιδιά.

Τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και ο Νίκος Ευαγγελάτος γεμίζουν τις μπαταρίες τους και από Σεπτέμβρη θα επιστρέψουν και πάλι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες:


Ξαφνικός "χωρισμός" Σκορδά Λιάγκα... Τι συνέβη;

Γιατί τα μάζεψε κι έφυγε ο Γιώργος;
Ο παρουσιαστής έφυγε από την Τήνο, όπου εκεί είναι όλο το καλοκαίρι η οικογένειά του! Χώρια πέρασαν τον Δεκαπενταύγουστο ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά...

Ύστερα από περίπου δύο μήνες, ο Γιώργος πήρε το φουσκωτό του κι έκανε βόλτες στα νησιά των Κυκλάδων.

Φίλη του ζευγαριού είπε στο περιοδικό ΟΚ: «Η Φαίη και τα παιδιά δεν μπορούσαν να τον ακολουθήσουν, θα ήταν μεγάλη ταλαιπωρία». Ο παρουσιαστής δεν ήταν μόνος του, μαζί του ήταν ο κουμπάρος του, Θάνος Παράσχος... Μακάρι να είναι έτσι... Τις επόμενες ημέρες, το ζευγάρι θα ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της παρουσιάστριας, το Κιλκίς, όπου θα μείνουν λίγες μέρες και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να ξεκινήσουν να εργάζονται για την εκπομπή τους!

Αμφίπολη: Τι αποκάλυψε το γεωραντάρ για το μυστικό του τάφου;

Δεν απομακρύνονται τελικά από τον τύμβο της Αμφίπολης οι ακέφαλες Σφίγγες, αλλά...
μόνο ορισμένοι λίθοι. Αυτό τονίζει το υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει:
"Η ανασκαφή στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη εξελίσσεται σύμφωνα με την επιστημονική δεοντολογία.

Ήδη ξεκίνησαν οι προεργασίες για την ασφαλή μετατόπιση των λίθων του προστατευτικού τοίχου. Δημοσιεύματα περί μετακινήσεως των δύο μαρμάρινων σφιγγών δεν ευσταθούν. Το Υπουργείο Πολιτισμού από σήμερα θα ενημερώνει τακτικά την κοινή γνώμη για την πορεία της ανασκαφής".

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του "Εθνους", οι αρχαιολόγοι επιβεβαιώνουν ότι πίσω από τον τοίχο στην είσοδο του τάφου υπάρχει ψηφιδωτό δάπεδο με ρόμβους, το οποίο φαίνεται να συνεχίζεται και πίσω από τη θύρα και τις παραστάδες της.

«Πρέπει να είναι κάποιος στρατηγός, σίγουρα είναι τάφος για άτομο ή άτομα τα οποία είναι στρατηγοί, αλλά δεν μπορώ ακόμη να πω ποιος, αλλά είμαστε σε πολύ καλή αρχή» ανέφερε η προϊσταμένη τη ΚΗ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Κατερίνα Περιστέρη, υπογραμμίζοντας ότι «η αρχή των έντιμων αρχαιολόγων είναι να μην πουν ποιος είναι αν δεν ανασκαφεί ο τάφος».

Όπως αναφέρει το Εθνος, οι αρχαιολόγοι διέψευσαν την πληροφορία ότι μπήκε μικροκάμερα στον τάφο.

«Βρισκόμαστε στη μέση της ανασκαφής. Η δουλειά αυτή θέλει υπομονή», είπε μέλος της ομάδας των αρχαιολόγων, συνιστώντας ψυχραιμία στη μεταφορά «ειδήσεων» για το... περιεχόμενο του τάφου.

Την ίδια ώρα αποκαλύπτεται ότι η γεωφυσική διασκόπηση που έγινε πριν από έναν χρόνο από τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας του ΤΕΙ Σερρών Κωνσταντίνο Παπαθεοδώρου έδειξε ότι στο εσωτερικό υπάρχουν τρεις χώροι και οι αρχαιολόγοι ελπίζουν τώρα να μην έχει καταρρεύσει η οροφή και να μη γέμισε ο χώρος με τόνους χώματα, γιατί αυτό θα καθυστερήσει αρκετά την είσοδό τους στον τάφο.

«Κληθήκαμε να κάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο του τύμβου Καστά μια εφαρμοσμένη γεωφυσική διασκόπηση με τη χρήση γεωραντάρ, το οποίο έστειλε ηλεκτρομαγνητικά κύματα στο έδαφος. Τα αποτελέσματα δόθηκαν στον εντολέα μας, την ΚΗ' Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων», περιορίστηκε να πει ο κ. Παπαθεοδώρου, παραπέμποντας για τα αποτελέσματα της γεωσκόπησης στην κ. Περιστέρη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται για μικρά βάθη και δεν έδωσε σοβαρά στοιχεία, ενώ στελέχη του υπουργείου Πολιτισμού σημείωναν ότι «τώρα κάνουμε ανασκαφή, δεν έχει κανένα νόημα να συζητάμε για τη γεωφυσική διασκόπηση που έγινε στο παρελθόν».

Πηγή

Αν είσαι κάτω από 40 ετών ΜΗΝ βλέπεις αυτές τις εικόνες

Δεν θα καταλάβεις τίποτε. Αν είσαι πάνω από 40, δες:..








Η απογοητευτική φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα! Δείτε την με μαγιό σε παραλία της Κρήτης και θα συμφωνήσετε μαζί μας (PHOTO)

Μετά τη Χαλκιδική, όπου παραθέρισε με τον αγαπημένο της Γιώργο Σαμαρά,...η όμορφη Ελένη Φουρέιρα βρίσκεται στο όμορφο νησί της Κρήτης και συνεχώς ενημερώνει τους θαυμαστές της με φωτογραφίες από τις διακοπές της.

Πριν λίγες μέρες «ανέβασε» τη φωτογραφία που βλέπετε στο instagram και μας απογοήτευσε με το όχι και τόσο σexy μαγιό της.

Τι κι αν φυσάει; Με τέτοιο πόδι ούτε εμάς θα μας ένοιαζε η αποκάλυψη [φωτο]

Κι αν έχουμε δει stars να παθαίνουν μικροατυχήματα αποκαλύπτοντας, λίγα ή και περισσότερα... σημεία του κορμιού τους. Και για να είμαστε ειλικρινείς, η συντριπτική πλειοψηφία, ούτε το κορμί για αποκαλύψεις διαθέτει, ούτε φυσικά και τη διακριτικότητα να κάνει σα να μη συνέβη τίποτα απολύτως!

Όχι όμως και η Liv Tyler, η οποία αποφάσισε να κάνει τη βόλτα της στη Νέα Υόρκη με ένα κοντό αέρινο φόρεμα. Καθώς λοιπόν η μελαχρινή καλλονή περπατούσε αμέριμνη, κάνοντας πολλά κεφάλια να γυρίσουν στο πέρασμά της, ο αέρας που φυσούσε ανέλαβε δράση και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: Σήκωσε όσα περισσότερα μπόρεσε!

Τα οποία στην προκειμένη ήταν το φόρεμα της Liv, με αποτέλεσμα να αποκαλuφθεί, όχι μόνο το σούπερ γυμνασμένο της πόδι, αλλά και το μαύρο εσώρouχό της. Η Liv βέβαια συνέχισε να περπατάει αμέριμνη, χωρίς, μάλλον να έχει αντιληφθεί το παραμικρό.

Εντάξει μικρό το κακό. Τουλάχιστον στην προκειμένη είδαμε ένα υπέροχο σώμα. Άλλες φορές που βλέπουμε κυτταρίτιδες και ψωμάκια δεν ξέρουμε πώς να αντιδράσουμε.








Αυτά είναι τα στοιχεία που δείχνουν ότι… η σeξουαλική σας ζωή έχει πρόβλημα!

Τι παίζει σημαντικό ρόλο μέσα σε μία σχέση για να έχει το ζευγάρι φυσιολογική και καλή σeξουαλική ζωή αλλά και τι μπορεί να την καταστρέψει;
- Μια σχετικά ήρεμη και δομημένη καθημερινότητα, μια σeξουαλική σχέση που αρχίζει χαλαρά και κορυφώνεται έπειτα από αρκετό χρόνο χωρίς βιασύνη και υποχρέωση.

- Η πεποίθηση ότι κάθε φορά είναι μία μοναδική φορά.

Τα στοιχεία που αναιρούν τα παραπάνω είναι:

- Η κακή συναισθηματική σχέση.

- Το υπερβολικό και πολλές φορές αναίτιο άγχος.

- Η πεποίθηση ότι η σeξουαλική ζωή αντικαθιστάται υποχρεωτικά από τρυφερότητα, αγάπη και φιλία.

- Η σωματική και ψυχική παραίτηση.


Πηγή: youweekly.gr

Το φρούτο που ενισχύει και διατηρεί τη στuση των ανδρών

Αν και πολλά έχουν ειπωθεί για τις αφρoδιασιακές τροφές και για το πώς επιδρούν στη λίμπιντο ανδρών και γυναικών, οι έρευνες ήταν περιορισμένες και... οι περισσότερες κατέληγαν σε αμφιλεγόμενα αποτελέσματα.

Ωστόσο, μία έρευνα από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας παρουσιάζει σημαντικά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά τη σχέση ενός συγκεκριμένου φρούτου – πεντανόστιμου και δροσιστικού – με τη στuση και τη διατήρησή της!

Οι επιστήμονες από το Τέξας βρήκαν ότι τα καρπούζια περιέχουν ένα συστατικό, την κιτρουλίνη, που μπορεί να προκαλέσει την παραγωγή συστατικού που βοηθά στη χαλάρωση των αγγείων του οργανισμού, όπως συμβαίνει με τα φάρμακα γι την στuστική δυσλειτουργία.

Η κιτρουλίνη αντιδρά με τα ένζυμα του οργανισμού όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και μεταβάλλεται σε αργινίνη, ένα αμινοξύ που ωφελεί την καρδιά, το κυκλοφορικό και το ανοσοποιητικό.

Ο ερευνητής Todd Wehner θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι ενδιαφέρον αλλά προκύπτουν διάφορα ζητήματα.

Κάποιος θα πρέπει να φάει περίπου 6 φλιτζάνια καρπούζι για να έχει αρκετή κιτρουλίνη που θα ενισχύσει τα επίπεδα αργινίνης στο σώμα.

Επίσης, το καρπούζι είναι διoυρητικό και παλαιότερα χρησιμοποιούνταν ως αγωγή για νεφροπαθείς.

Πηγή: onmed.gr

Πρωταγωνίστρια της σειράς «50-50» γέννησε και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς! [photo]

Τον τελευταίο μήνα ζει πρωτόγνωρες και πολύ ιδιαίτερες στιγμές.

Εδώ κι ένα μήνα πρωταγωνίστρια της σειράς «50-50» κρατά στην αγκαλιά της το γιο της! Η ευτυχής μαμά, Δήμητρα Στογιάννη, αλλά και ο μπαμπάς, Θωμάς Κωνσταντίνου, είναι συνεχώς χαμογελαστοί και μιλούν σε όλους για το πόσο έχει αλλάξει, προς το καλύτερο, η ζωή τους μετά την έλευση του μωρού τους. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Hello, η γλυκιά ηθοποιός, παρόλο που είχε αρκετές θεατρικές προτάσεις για το χειμώνα, προτίμησε ν' απέχει και να γευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τον μονάκριβο γιο της! Να τους ζήσει!



Μάθε με ποιο ζώδιο θα έχεις σίγουρα το πιο καuτό ραντεβού!

Έχεις απόψε ραντεβού; Μάθε το ζώδιο του υποψήφιου ή της υποψήφιας και κοίτα τους συνδυασμούς με το δικό σου για να... δεις τι σε περιμένει και να προετοιμαστείς κατάλληλα:

ΚΡΙΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η έξαψη οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριός, Δίδυμο, Λέοντα, Ζυγό και Τοξότη
Καλό είναι με: Καρκίνο, Σκορπιό, Αιγόκερω και Υδροχόο
Το χειρότερο είναι με: Ταύρο, Παρθένο και Ιχθύ

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η ασφάλεια οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Παρθένο, Αιγόκερω και Σκορπιό
Καλό είναι με: Καρκίνο, Ζυγό, Λέοντα, Ιχθύς και Ταύρο
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Τοξότη, Υδροχόος και Κριό

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτό που ψάχνεις είναι η επικοινωνία οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριό, Δίδυμο, Ζυγό και Υδροχόο
Καλό είναι με: Λέοντα, Σκορπιό και Τοξότη
Το χειρότερο είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερως και Ιχθύ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι το συναίσθημα οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ.
Καλό είναι με: Κριό, Ταύρο, Ζυγό, Τοξότη και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Λέοντα και Υδροχόο

ΛΕΩΝ
Αυτό που ψάχνεις είναι το πάθος για τη ζωή οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριό, Λέοντα και Τοξότη
Καλό είναι με: Ταύρο, Δίδυμο, Ζυγό, Υδροχόο και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η ακριβολογία οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Αιγόκερω
Καλό είναι με: Σκορπιό, Τοξότη, Λέοντα και Ιχθύ
Το χειρότερο είναι με: Κριό, Δίδυμο, Υδροχόο και Ζυγό

ΖΥΓΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η γοητεία οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριό, Δίδυμο, Τοξότη και Υδροχόο
Καλό είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Λέοντα, Ζυγό και Ιχθύ
Το χειρότερο είναι με: Παρθένο, Σκορπιό και Αιγόκερω

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι ο αισθησιασμός οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Ιχθύ, Λέοντα και Παρθένο
Καλό είναι με: Κριό, Ζυγό, Αιγόκερω και Τοξότητο
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Σκορπιό και Υδροχόο

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η περιπέτεια οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Κριό, Λέοντα, Ζυγό και Υδροχόο
Καλό είναι με: Δίδυμο, Καρκίνο, Τοξότη, Σκορπιό και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Ταύρο, Ιχθύ, Παρθένο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η υπευθυνότητα οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Λέοντα, Παρθένο και Σκορπιό
Καλό είναι με: Κριό, Τοξότη, Αιγόκερω και Υδροχόο
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Ζυγό, Καρκίνο, Ιχθύ, Ταύρο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι η διαφορετικότητα οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Δίδυμο, Ζυγό και Τοξότη
Καλό είναι με: Υδροχόο, Κριό, Λέοντα και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Ταύρο, Καρκίνο, Σκορπιό, Ιχθύ και Παρθένο

ΙΧΘΥΣ
Αυτό που ψάχνεις είναι ο ρομαντισμός οπότε:
Το καλύτερο ραντεβού είναι με: Καρκίνο, Παρθένο και Σκορπιό
Καλό είναι με: Ιχθύ, Ταύρος, Λέοντα, Ζυγό, Τοξότη και Αιγόκερω
Το χειρότερο είναι με: Δίδυμο, Κριό και ο Υδροχόο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! ΔΕΙΤΕ τι “δουλειά” κάνει και βγάζει 1.000 δολάρια τη βδομάδα!!!



Οταν ο Robert Samuel έχασε τη δουλειά του στη New York απογοητεύτηκε καθώς όσες πόρτες και αν..



χτύπησε δεν μπόρεσε να βρει εργασία. Ωστόσο την ημέρα που δόθηκε στην κυκλοφορία το iPhone 5 και έξω από τα καταστήματα της Apple σχηματίζονταν τεράστιες ουρές, σκέφτηκε να βάλει αγγελία στην εφημερίδα πως για 100 δολάρια θα στηθεί αυτός στην αναμονή και μόλις έρθει η ώρα να μπει στο κατάστημα θα ειδοποιήσει τον ενδιαφερόμενο.

Η ιδέα του αποδείχθηκε ιδανική καθώς λίγο πριν φτάσει στην είσοδο του καταστήματος ο άνδρας που τον είχε «νοικιάσει», τον κάλεσε και του είπε να φύγει καθώς δεν θέλει να αγοράσει το iPhone. Ωστόσο πλήρωσε τον Robert για τις υπηρεσίες του. Τότε εκείνος αποφάσισε να ξαναπουλήσει σε άλλον τη θέση του.
Το αποτέλεσμα να κερδίσει επιπλέον 325 δολάρια. Οι ιδέες του όμως δεν περιορίστηκαν εκεί, αφού κάλεσε τους φίλους του και τους πρότεινε να πουλήσουν νερό και σνακς σε όσους ήταν στην ουρά προς 5 δολάρια. Και αυτό το εγχείρημα πέτυχε και τελικά ο Robert ίδρυσε την Same Ole Line Dudes (SOLD Inc.) και πλέον αυτός και οι συνεργάτες τους στήνονται στις ουρές και πληρώνονται!






Συγκεκριμένα ο Robert χρεώνει 25 δολάρια για την πρώτη ώρα αναμονής και 10 για κάθε μισάωρο που ακολουθεί. Το αποτέλεσμα πάντως είναι να βγάζει ακόμα και 1.000 δολάρια την εβδομάδα.

Οπως λέει και ο ίδιος δεν είναι μία εύκολη δουλειά αφού την ημέρα που περίμενε στην ουρά έξω από την Apple πέρασαν 19 ώρες μέχρι να φτάσει στην είσοδο και να πληρωθεί.

Παράλληλα εξέλιξε και το σέρβις στην προμήθεια με νερό, αναψυκτικά, γλυκά, σάντουιτς όσων περιμένουν στην ουρά. Μία υπηρεσία την οποία χρεώνει 60 δολάρια.

Στο site του έχει αναλυτικά τις ουρές στις οποίες μπορεί να περιμένει αυτός και οι συνεργάτες του. Συγκεκριμένα είναι:

Sample sales
Broadway /TKTS booth
Standing room only concerts
OPEN HOUSES/INTERVIEWS
NIKE Sneaker Releases
Apple Product Launches
H&M designer sales
Night clubs/ Bars
Free Park Concert Events
Daytime Talk Shows
Late Night Talk Shows
Early Morning Audience Lines
Celebrity Meet & Greets
Greyhound, Bolt, Megabus Passengers
Autograph Signings
Courts
Federal, State, City Agencies i.e. Social Security/HRA/Immigration



Να γιατί μου αρέσει να παίρνω το μετρό στην Κίνα! (Βίντεο)




Να γιατί μου αρέσει να παίρνω το μετρό στην Κίνα!


Δείτε το βίντεο :

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ: Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν Αμερικανό δημοσιογράφο! [video]


Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της εκτέλεσης του Αμερικανού δημοσιογράφου, James Foley, από τζιχαντιστές του Ισλαμικού κράτους...
Σε ένα βίντεο υπό τον τίτλο «Μήνυμα στην Αμερική», το οποίο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, οι εξτρεμιστές απεικονίζονται να αποκεφαλίζουν τον άτυχο άντρα, ενώ απειλούν να σκοτώσουν κι άλλον ένα Αμερικανό ρεπόρτερ, τον Steven Sotloff.


Πάντως, λίγο πριν εκτελεστεί, ο Foley ακούγεται να λέει: «Καλώ τους φίλους μου, τα μέλη της οικογένειάς μου και τους αγαπημένους μου να υψώσουν το ανάστημά τους ενάντια στους πραγματικούς μου δολοφόνους: Την κυβέρνηση των ΗΠΑ», μια δήλωση που πιθανότατα έκανε καθ' υπαγόρευση των τζιχαντιστών.

Η οικογένεια Foley επιβεβαίωσε το θάνατο του γνωστού δημοσιογράφου, James Foley, με μία δήλωση που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα που στόχο είχε την υποστήριξη της απελευθέρωσής του.

Στην εν λόγω δήλωση, η μητέρα του, Diane Foley, γράφει, μεταξύ άλλων: «Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να δείξει στον κόσμο τα δεινά του συριακού λαού».

Ειδικότερα, η μητέρα του δημοσιογράφου που εκτελέστηκε από τζιχαντιστές γράφει στο μήνυμά της: «Ποτέ δεν ήμασταν πιο υπερήφανοι για τον γιο μας Jim. Έδωσε τη ζωή του προσπαθώντας να εκθέσει τον κόσμο τα δεινά του λαού της Συρίας.

Παρακαλούμε θερμά τους απαγωγείς να σώσουν τις ζωές των υπόλοιπων ομήρων. Όπως και ο Jim, είναι αθώοι. Δεν έχουν καμία σχέση σχετικά με την αμερικάνικη πολιτική στο Ιράκ, τη Συρία ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Ευχαριστούμε τον Jim για όλη τη χαρά που μας έδωσε. Ήταν ένας εξαιρετικός γιος, αδελφός, δημοσιογράφος και άνθρωπος. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας τις επόμενες ημέρες, καθώς πενθούμε για τον Jim», κατέληγε το μήνυμα της μητέρας.

Μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του Αμερικανού δημοσιογράφου

Εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης δέχεται στην ιστοσελίδα που έφτιαξε για την εξαφάνισή του η οικογένεια του Αμερικανού δημοσιογράφου. «Αγνοείται για 636 ημέρες». Το ημερολόγιο συνεχίζει να μετρά στην ιστοσελίδα (www.freejamesfoley.org) που δημιούργησε η οικογένεια του Αμερικανού δημοσιογράφου James Foley.

Ο Philip Balboni, CEO του GlobalPost, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς του δημοσιογράφου James Foley. Μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Έχουμε ενημερωθεί ότι το FBI προσπαθεί να αξιολογήσει τη γνησιότητα του βίντεο. Μέχρι να ενημερωθούμε, δεν θα είμαστε σε θέση να κάνουμε καμία περαιτέρω δήλωση. Ζητούμε τις προσευχές σας για τον Jim και την οικογένειά του».

Λευκός Οίκος: Φρικιαστικό το βίντεο, αν είναι αληθινό

Εδώ και αρκετές ώρες κρατούν ερμητικά κλειστά τα χαρτιά τους οι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου, σχετικά με το βίντεο του αποκεφαλισμού Αμερικανού δημοσιογράφου, ενώ περιορίζονται στο να αναφέρουν πως εξετάζουν την εγκυρότητα του βίντεο.

«Έχουμε δει ένα βίντεο στο οποίο φέρεται να δολοφονείται ένας Αμερικανός πολίτης, ο James Foley, από το ISIS», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ, Caitlin Hayden. «Η Υπηρεσία Πληροφοριών λειτουργεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να καθορίσει τη γνησιότητα του βίντεο. Εάν είναι γνήσιο, τότε είμαστε συγκλονισμένοι από την άγρια ​​δολοφονία ενός αθώου Αμερικανού δημοσιογράφου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του. Θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες».

Λίγο πριν τα ξημερώματα της Τετάρτης, ωστόσο, δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι -που επιθύνησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους -επιβεβαίωσαν πως πιστεύουν ότι στο εν λόγω φρικιαστικό βίντεο -τελικά- διακρίνεται ο γνωστός Αμερικανός δημοσιογράφος James Foley, που τα ίχνη του είχαν χαθεί από τις 22 Νοεμβρίου 2012, όταν είχε απαχθεί από το Ισλαμικό Κράτος, την οργάνωση των ακραίων τζιχαντιστών.

Επιπλέον, ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει ζητήσει να ενημερώνεται τακτικά για ό,τι νεότερο αφορά στην υπόθεση, ενώ αναμένεται να κάνει σχετική δήλωση την Τετάρτη.

Ο James Foley εξαφανίστηκε στις 22 Νοεμβρίου 2012, στη βορειοδυτική Συρία, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία. Μέχρι την παραμονή της εξαφάνισής του προμήθευε με βιντεορεπορτάζ από τη συριακή επαρχία Ιντλίμπ το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αλλά και το GlobalPost.
Πηγή

Στο εσωτερικό του μεγαλύτερου σφαγείου καρχαριών [Εικόνες]



Αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα ήρθαν αυτοί που ανακάλυψαν το μεγαλύτερο σφαγείο φαλαινοκαρχαριών παγκοσμίως.

Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου βρίσκονται στην επαρχία Ζεγιάνγκ της Κίνας κι εκεί περίπου 600 «γίγαντες» των θαλασσών, ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση και που μπορεί να φτάσει σε μήκος τα 12 μέτρα, όσο περίπου το μέγεθος ενός λεωφορείου, σφαγιάζονται επιτόπου ετησίως από το ανθρώπινο χέρι.

Στόχος η πώλησή τους σε ασιατικές χώρες, όπως η Ταιβάν, όπου ένας φαλαινοκαρχαρίας βάρους δέκα κιλών μπορεί να «πιάσει» ακόμη και τα 21.000 δολάρια. Το δέρμα τους είναι περιζήτητο στο εμπόριο τσαντών, αλλά και στο εμπόριο προϊόντων ομορφιάς με τα κραγιόν και τις ενυδατικές κρέμες να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας.

Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που τα πτερύγιά τους χρησιμεύουν ως διακοσμητικά στοιχεία σε εστιατόρια προκειμένου οι ιδιοκτήτές τους να προσελκύσουν πελάτες.

Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένοι που υποστηρίζουν ότι η αξία ενός ζωντανού καρχαρία υπερβαίνει κατά πολύ την αξία ενός νεκρού.

Όπως αναφέρει η οργάνωση «WildLifeRisk» «αν εκπαιδευτούν οι τοπικές κοινωνίες γύρω από την αξία ενός ζωντανού καρχαρία και υποστηρίξουν τη μετάβαση από το κυνήγι στον οικολογικό τουρισμό, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε μια βιώσιμη οικονομία σε συνδυασμό με έναν υγιή ωκεανό».




Άλλωστε το ποσό που εξασφαλίζεται από δραστηριότητες όπως η κατάδυση σε περιοχές του βυθού όπου ζουν οι καρχαρίες δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο και ανέρχεται παγκοσμίως στα 47 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ