ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: «Μέσα στον τάφο της Αμφίπολης, ίσως να βρίσκεται κάτι εντελώς αναπάντεχο!»

Ο συγγραφέας του μπεστ σέλερ, «Ο Τάφος του Αλέξανδρου: 2.000 χρόνια εμμονής για την εύρεση του μεγάλου κατακτητή», ....Νίκολας Σόντερς κατονομάζει τους τρεις πιθανότερους «ένοικους» του τύμβου...


Αν και εξειδικεύτηκε στην αρχαιολογία των συγκρούσεων και ειδικά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και στην ανθρωπολογία της νοτίου Αμερικής, ο Βρετανός καθηγητής, Νίκολας Σόντερς παραδέχεται ότι ότι η φυσιογνωμία του Μεγάλου Αλεξάνδρου πάντα τον γοήτευε: «Πάντα με συνάρπαζε ο Μέγας Αλέξανδρος, από την εποχή κιόλας της εφηβείας μου...Κυρίως για το τι απέγινε μετά το θάνατό του και για το πού βρίσκεται ο τύμβος του» είπε σε συνέντευξη του στο Έθνος.

Ο χαμένος τάφος του Έλληνα στρατηλάτη είναι και το θέμα του μπεστ σέλερ του Σόντερς , «Ο Τάφος του Αλέξανδρου: 2.000 χρόνια εμμονής για την εύρεση του μεγάλου κατακτητή», που ο Βρετανός καθηγητής έγραψε το 2006, έπειτα από παρότρυνση του ατζέντη του. Στην εκδοχή του βιβλίου του, ο καθηγητής αρχαιολογίας υποστηρίζει ότι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος της σύγχρονης πόλης της Αλεξάνδρειας. Ως προς τα οστά του, ο Σόντερς εικάζει ότι αυτά θα μπορούσαν να έχουν καταστραφεί (καεί), ενώ δεν αποκλείει το γεγονός το σώμα του να είχε μουμιοποιηθεί και να μοιράστηκε σε κομμάτια ως φυλαχτό στους Αλεξανδρινούς.

Εκείνο που υποστηρίζει με σιγουριά, είναι ότι η νέα ανακάλυψη στην Αμφίπολη δεν είναι ο τάφος του Έλληνα στρατηλάτη: «Για πολλούς αρχαιολογικούς, ιστορικούς και φιλολογικούς λόγους είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς ότι η νέα αυτή ανακάλυψη είναι ο τάφος του Αλέξανδρου. Υπάρχει πράγματι μια δελεαστική πιθανότητα να σχεδιάστηκε και να χτίστηκε για τον ίδιο (η σορός του κατευθυνόταν στη Μακεδονία όταν οι Πτολεμαίοι την απέσπασαν μεταφέροντάς την στην Αίγυπτο), το πρόβλημα όμως με αυτήν την υπόθεση είναι ότι ο Μέγας Αλέξανδρος θα θαβόταν στον προγονικό βασιλικό τάφο στην Βεργίνα. Θα ήταν αδύνατο να τον έθαβαν οπουδήποτε αλλού στην Μακεδονία και η Αμφίπολη ήταν πολύ δευτερεύουσα σε σχέση με τις Αιγές/ Βεργίνα. Για τον ίδιο λόγο, ο τάφος αυτός είναι απίθανο να ανήκε σε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Κατά τη γνώμη μου, το εύρημα ανήκει πιθανώς σε έναν από τους διαδόχους του Αλέξανδρου, σε ένα μέλος της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας ή σε έναν από τους στρατηγούς του. Θεωρώ πιο πιθανό να ανήκε σε κάποιον υψηλόβαθμο σύντροφο. Ίσως στον επικεφαλής του στόλου του, Νέαρχο; Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες αρχαιολόγοι μπορούν να έχουν μια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη. Εξάλλου συχνά αυτό που φαίνεται λογικό σε εμάς τους σύγχρονους ανθρώπους, δύο χιλιάδες χρόνια πριν να είχε μια αρκετά διαφορετική εξήγηση. Επομένως είναι πιθανό μέσα στον τάφο να βρίσκεται κάτι εντελώς αναπάντεχο!» είπε στο Έθνος ο Βρετανός καθηγητής για τον τύμβο της Αμφίπολης.

Οι «ένοικοι» του τάφου σύμφωνα με τον Νίκολας Σόντερς

Για τον ίδιο οι πιθανότεροι «ένοικοι» του τύμβου της Αμφίπολης είναι ο Νέαρχος, η Ρωξάνη ή ο γιος του Αλέξανδρος ο Δ', ή η αδερφή του, Κλεοπάτρα.

Ο Νέαρχος ήταν ένας από τους ναυάρχους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του οποίου η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Αμφίπολη όταν εκείνος ήταν ακόμη παιδί. Σύμφωνα με τον καθηγητή, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια από τις μεγάλες προσωπικότητες της πόλης, και να ταφεί σε έναν μεγαλοπρεπή τύμβο, όπως είναι αυτός της Αμφίπολης. Ο τάφος θα μπορούσε να ανήκει επίσης, σύμφωνα με τον Σόντερς, στην σύζυγο του Αλέξανδρου, Ρωξάνη και τον γιο του, τον Αλέξανδρο Δ', που πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τον Κάσσανδρο και δολοφονήθηκαν στην Αμφίπολη, στο 309 π.Χ. Ο Κάσσανδρος δολοφόνησε επίσης την αδελφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κλεοπάτρα, επίσης το 309 π.Χ. - πιθανόν στην Αμφίπολη. Θα μπορούσε να έχει ταφεί στον συγκεκριμένο τύμβο αλλά ως πλήρες μέλος της βασιλικής οικογένειας πιθανώς να θάφτηκε και στις Αιγές / Βεργίνα.
Πηγή

Ο Σήφης έγινε... πίτσα! Δείτε το φαγητό που έχει ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ τους τουρίστες!(PHOTOS)

Ορισμένες φορές η εφευρετικότητα των Ελλήνων μπορεί να σε αφήσει άφωνο.... Σίγουρα, πάντως, οι τουρίστες στο Ρέθυμνο έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν σε μια συγκεκριμένη πιτσαρία, μπορούν να παραγγείλουν το ομοίωμα του κροκόδειλου «Σήφη» σε μορφή πίτσας.

Έγινε μαντινάδα. Έγινε τραγούδι. Πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση. Τώρα βγήκε και σε... πίτσα. Ο λόγος για το διάσημο ερπετό, τον Σήφη, που κάνει... βόλτες στο φράγμα των Ποταμών στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με το Cretapost, ο ιδιοκτήτης μιας πιτσαρίας στο Ρέθυμνο εμπνεύστηκε από τον Σήφη και παρασκευάζει πίτσα καλτσόνε, με μορφή κροκόδειλου και τη σερβίρει στους θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι εντυπωσιάζονται τόσο από τη γεύση όσο και από το σχήμα.
Μένει πλέον να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν επιχειρηματίες του νησιού ώστε ο Σήφης να γίνει σήμα κατατεθέν της Κρήτης.


iefimerida.gr

Απίστευτο: Δείτε πως ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου στην εφηβεία της! (ΦΩΤΟ)

Η Σίσσυ Χρηστίδου ή αλλιώς η παρουσιάστρια που διαθέτει ...ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της showbiz, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μία φωτογραφία από το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από τα χρόνια της εφηβείας.


Όσο για εσάς που αναρωτιέστε πόσο χρονών είναι στο στιγμιότυπο; Η Σίσσυ έλυσε την απορία αφού συνόδεψε το φωτογραφικό υλικό με τη λεζάντα: «Sweet sixteen and #blonde!».

Γιώργος Τσαλίκης: Το ξέσπασμα και ο πόνος του τραγουδιστή: "Να βρουν φρικτό θάνατο"...

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Τσαλίκη αλλά και όλη την οικογένειά του, όταν γυρίζοντας από διακοπές έμαθε ότι το σκυλάκι τους πέθανε από φόλα που έφαγε...



Ο τραγουδιστής φανερά πικραμένος αλλά και εξοργισμένος από όσους πετάνε στο δρόμο φόλες για να θανατώνουν ζώα, ανέβασε φωτογραφίου του σκύλου του στο Instagram και έγραψε ένα κείμενο αποχαιρετώντας το καλόψυχο πλασματάκι αλλά και εκφράζοντας την οργή του για αυτούς που σκοτώνουν αθώες ψυχές! Η Ζωη θα συνεχιστεί μοιραία , με την παντοτινή έλλειψη ενός υπέροχου πλάσματος που μόνο αγάπη έδινε.. Θέλω αυτοί που σκοτώνουν τα ζώα να βρουν τον ίδιο φρικτό θάνατο .. Να πληρώσουν .. Τζότζο μου θα σ αγαπάω για πάντα έγραψε ο Γιώργος κάτω από τη φωτογραφία..


Διάβασε ολόκληρο το κείμενο- ξέσπασμα του τραγουδιστή

Δυστυχώς υπαρχουν φορές που η ζωή ,μας δείχνει το σκληρό , το Πολυ σκληρό της πρόσωπο .. Χασαμε το Γιωργο μας πριν μερικα χρονια.. παρόλη τη θλίψη και τον αβασταχτο πόνο μας συνεχίσαμε.. Αλλα εχει κι αλλους πόνους αυτη η ζωή δυστυχώς .. Φετος το καλοκαιρι ζησαμε την πικρή στιγμή να αποχαιρετισουμε πρόωρα και άδικα το αγαπημένο μας σκυλάκι.. Το τζοτζουλη μας.. Εγινε εδω και κάποιες μέρες αλλα δεν ήμουν έτοιμος να μοιραστώ τη θλίψη μου μαζί σας.. Πονεσαμε και ποναμε πολύ..


Ήταν μέλος της οικογένειας μας αδελφάκι για τα παιδιά μας , και για μένα και τη Δωρα ένα μωρό που δε μεγάλωνε ποτε... Το πιο καλοψυχο ψυχάκι .. Φιλική οικογένεια τον πρόσεχε τις ημέρες που λειπαμε και το σκυλάκι μας έφαγε φόλα στη βολτα του, φολα απο αυτές που ασυνείδητοι κακοποιοί αφήνουν στους δρόμους για να σκοτώσουν αθώες ψυχουλες και να γεμίσουν με πόνο αυτούς που αγαπάνε τα ζώα γενικα αλλα και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτούς που αγαπάνε το κατοικιδιο τους .. Η Ζωη θα συνεχιστεί μοιραία , με την παντοτινή έλλειψη ενός υπέροχου πλάσματος που μόνο αγάπη έδινε.. Θέλω αυτοί που σκοτώνουν τα ζώα να βρουν τον ίδιο φρικτό θάνατο .. Να πληρώσουν .. Τζότζο μου θα σ αγαπάω για πάντα .. Όταν σε έχασα πήγα μετά απο 3 ώρες στη δουλειά μου.. Πήγα να διασκεδάσω το κόσμο χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα . Τώρα λοιπόν συνεχίζω δυνατά . Έτσι πρέπει ! Ομως είσαι ένα κομμάτι μου ... Ένα κομμάτι της καρδιάς μου.. Μου λείπεις τόσο Πολυ.. Μας λείπεις τόσο Πολυ ... Αντίο καλό μου πλασματάκι...

Αποκάλυψη: Το τάμα της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο! (Φωτό)

Αυτό το καλοκαίρι είναι τελείως διαφορετικό για την Ελένη, όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά....Η Ελένη δεν υπολόγιζε ότι τα πράγματα θα της έρθουν τόσο στραβά. Περίμενε ότι για μία ακόμη χρονιά θα είχε τη δυνατότητα να περάσει ήρεμες διακοπές στο πλάι του αγαπημένου της συντρόφου, Ματέο Παντζόπουλου.




Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις τη «χτύπησαν» εκεί που δεν το περίμενε. Η δικαστική διαμάχη που έχει με τον Γιάννη Λάτσιο, φαίνεται πως την έχουν στεναχωρέσει αρκετά!
Σύμφωνα με το περιοδικό YES, την ημέρα της Παναγίας, η Ελένη ένιωσε την ανάγκη να προσευχηθεί. Γι' αυτόν το λόγο και έκανε αυτό που είχε πραγματοποιήσει και τις ημέρες του Πάσχα. Πήγε στο μοναστήρι του Αγίου Μάμαντος στην Άνδρο και έκανε το τάμα της. Από την ημέρα που γνώρισε τον Ματέο και τα ταξίδια της στο νησί είναι συχνά, δεν ξεχνά να πηγαίνει στην εν λόγω μονή και να ζητά τη βοήθεια του Θεού, παίρνοντας έτσι δυνάμεις να συνεχίσει.

Λεφτά με ουρά πήραν δύο υπερτυχεροί του Τζόκερ που μοιράστηκαν 8 εκατ ευρώ...

Δύο υπερτυχεροί μοιράζονται κάτι περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ,...όπως έδειξε η διαλογή του διαγωνισμού υπ” αριθμόν 1525 του τυχερού παιχνιδιού αριθμών ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ την Κυριακή 24 Αυγούστου...

Μετά από διαδοχικά τζακ-ποτ, το πλήρες ποσό (μαζί με φόρους) που θα μοιράζονταν οι νικητές έφθασε, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, να ξεπερνά τα 8 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα, να διαμορφώνεται στα 8.162.942,11 ευρώ.

Συνεπώς, οι δύο τυχεροί λαμβάνουν 4.081.471,05 ευρώ έκαστος.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της 24ης Αυγούστου 2014 ήταν οι: 4, 5, 8, 13, 14 και αριθμός Τζόκερ το 9.

Τα 5άρια (πέντε επιτυχίες στα 45 νούμερα, χωρίς τον τυχερό αριθμό Τζόκερ) ήταν 36 και οι νικητές εισπράττουν από 16.516,48 ευρώ ο καθένας.

Στην κατηγορία 4+1 υπήρξαν 249 επιτυχίες (2.500 ευρώ), στην κατηγορία 4, 3.638 (50 ευρώ), στην κατηγορία 3+1, 7.256 (50 ευρώ), στην κατηγορία 3, 114.086 (2 ευρώ), στην κατηγορία 2+1, 82.923 (2 ευρώ) και τέλος, στο 1+1, 333.294 επιτυχίες με 1,50 ευρώ για τον κάθε νικητή.

Ξέφυγε και πάλι η Τζούλια: Δείτε την στην παραλία να παίζει με σαμπάνιες και ο άντρας της να...! [photos]


Τόση σαμπάνια δεν ήπιαν ούτε στην συναυλία του Ρέμου και πέρσι και φέτος στο νησί...
Δείτε τι φωτογραφίες ανέβασε η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον σύζυγό της από τις κραιπάλες τους με σαμπάνια στο νησί των Ανέμων.







Ε. Μερκούρη: Δείτε πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει κλειστεί σε Μοναστήρι [photos]

Η Ειρήνη Μερκούρη διαψεύδει όλους αυτούς που... την ήθελαν να περνάει τις μέρες της σε Μοναστήρι στην Μυτιλήνη.

Η τραγουδίστρια λοιπόν έκανε την έκπληξη πριν λίγες μέρες και εμφανίστηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας!

Σύμφωνα με το newrebel, η τραγουδίστρια που το τελευταίο χρόνο μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και του πενταγράμμου, το βράδυ της Τετάρτης διασκέδασε με φίλους της. όπως θα δείτε και εσείς είναι ανανεωμένη και δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο απο τον Χρήστο Χολίδη και να τραγουδήσει.





Δείτε την Πόπη Μαλλιωτάκη με μαγιό και αρετουσάριστη! [photo]

H Πόπη Μαλλιωτάκη είναι ειλικρινής. Αυτή είναι και σε όποιον αρέσει. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram... χωρίς ρετούς και εντελώς φυσική.

Ούτε καν φίλτρα δεν πρέπει να χρησιμοποίησε. Το τολμά γιατί δεν «μασάει», δεν έχει κάτι να κρύψει και είναι περήφανη για τον εαυτό της και το σώμα της ακριβώς όπως είναι. Σε αντίθεση με άλλους celebrities δεν έκανε... ρετούς στην φωτογραφία της πριν την δημοσιεύσει. Γιατί ναι. Ακόμα και αν πρόκειται για το Instagram και όχι για περιοδικά, υπάρχουν applications για το κινητό που κάνουν τις φωτογραφίες... αγνώριστες. Και πιστέψτε μας είναι οι καλύτεροι φίλοι πολλών celebrities.






Πηγή: gossip-tv.gr

Προσοχή! Σας ζήτησαν φωτοτυπία της ταυτότητας σας; - Ορίστε τι να προσέξετε πριν τη δώσετε!

Οι καταναλωτές που τους ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ή από το Δημόσιο για να... προστατεύονται από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς τους με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργούν ως εξής...

• Αν τους ζητείται φωτοτυπία. Επάνω στην φωτοτυπία της ταυτότητας και στις δύο πλευρές να γράφουν την εταιρεία που συναλλάσσονται και την ημερομηνία πχ: «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε, ημερομηνία... ». Τα γραφόμενα να τίθενται και στις 2 όψεις της ταυτότητας.

• Αν τους ζητείται σκανάρισμα της ταυτότητας σε καμία περίπτωση δεν παραδίνουν την ταυτότητά τους για σκανάρισμα, αλλά πρέπει να ενεργούν, όπως στην παραπάνω περίπτωση, δηλαδή να φωτοτυπούν την ταυτότητά τους να γράφουν πάλι «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε ημερομηνία...» και να παραδίδουν την φωτοτυπία με το εν λόγω κείμενο για σκανάρισμα.

Αυτές βέβαια είναι οι ελάχιστες προφυλάξεις για την ασφάλεια της συναλλαγής, αλλά απαραίτητες για τη διασφάλιση των προσωπικών μας δεδομένων.

Επίσης, συνιστάται οι καταναλωτές να αποφεύγουν να δίδουν τα προσωπικά τους δεδομένα «στο δρόμο» από τραπεζάκια που στήνονται για πώληση διαφόρων υπηρεσιών, π.χ καλλυντικών, απορρυπαντικών και να προτιμούν για τις αγορές τους, τα καταστήματα.


Πηγή: athensmagazine.gr

Πιο γυμνασμένη από ποτέ η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια... Και όμως αυτά τα μπράτσα ανήκουν σε γυναίκα! [photo]

Ο λόγος για την...
Κατερίνα Λάσπα η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και όπως φαίνεται είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ ενώ δεν έχει ίχνος μακιγιάζ! Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Φίλε, κομμένες οι μαγκιές.

Κέρδισα δυο αρκουδάκια»! Η Κατερίνα Λάσπα γυμνάζεται συστηματικά και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Δες τη φωτογραφία…


Το απόλυτο μυστικό της σeξουαλικής χημείας...

Τι είναι αυτό που καθορίζει αν ένα ζευγάρι είναι συμβατό στο σeξ; Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει...

Αν και η ανεβασμένη λίμπιντo φαίνεται πως κρατά άσβεστο το πάθoς μεταξύ των ζευγαριών, το μυστικό της μακρόχρονης σeξουαλικής ικανοποίησης είναι άλλο, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Η μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Personality and Social Psychology Bulletin είχε σαν στόχο να εξερευνήσει πώς οι όμοιες σeξουαλικές προτιμήσεις ή οι φαινομενικά αταίριαστες και συμπληρωματικές εpωτικές προτιμήσεις επηρεάζουν την εpωτική συμβατότητα και την ικανοποίηση των ζευγαριών.

Παράδειγμα όμοιων σeξουαλικών προτιμήσεων είναι η απόλαυση από το στoματικό σeξ ή η επιθυμία για επιβολή στο σeξ, ενώ παράδειγμα συμπληρωματικών προτιμήσεων αποτελεί η επιθυμία του ενός συντρόφου για επιβολή και του άλλου για "υποταγή".

Στη μελέτη συμμετείχαν 304 ζευγάρια ηλικίας 18 έως 65 ετών. Ορισμένα από τα ζευγάρια ήταν μαζί μόλις ένα μήνα, ενώ άλλα ήταν παντρεμένα για περισσότερο από 30 χρόνια. Με βάση τον εγκεκριμένο δείκτη Sεxual Activity Inventory, τα ζευγάρια απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν τις σeξουαλικές τους φαντασιώσεις, καθώς και θετικές ή αρνητικές πτυχές της σeξουαλικής τους ζωής. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ερωτήθηκαν επίσης ποιες ήταν οι σeξουαλικές προτιμήσεις του συντρόφου τους. Στη συνέχεια, τα ζευγάρια έπρεπε να αξιολογήσουν τα επίπεδα της σeξουαλικής ικανοποίησης από τη σχέση τους.

Οι επακόλουθες αναλύσεις έδειξαν ότι οι συμπληρωματικές σeξουαλικές προτιμήσεις συσχετίζονται μακροπρόθεσμα με τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στο σeξ. Αν και παλαιότερες μελέτες έχουν υποδείξει πως αναζητούμε ένα σύντροφο που μας μοιάζει προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα ευτυχισμένο μέλλον στη σχέση, φαίνεται πως στο σeξ τα ετερώνυμα έλκονται.

Οι ερευνητές σημειώνουν επίσης πως το βάρος όσον αφορά τη σeξουαλική χημεία πέφτει κυρίως στον άνδρα. Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων κατέδειξαν πως όταν ο άνδρας είναι σε θέση να προβλέψει τι αρέσει στη σύντροφό του στο σeξ είναι πιο πιθανό και οι δύο σύντροφοι να είναι ικανοποιημένοι από τη σeξουαλική τους ζωή.

Πηγή: onmed.gr

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω πως θα τον κάνεις σκλάβο στο κρεβάτι σου για πάντα!

Κάθε ζώδιο έχει ξεχωριστά φετίχ, δικές του εpωτογενής ζώνες και στάσεις που το εpεθίζουν.

Για να τον κάνεις να σε θέλει συνέχεια και κάθε φορά που σε βλέπει να έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του, τότε μάθε τι είναι αυτό που θέλει πραγματικά ανάλογα με το ζώδιο του. Έτσι θα τον σκλαβώσεις για πάντα...

Κριός

O Κριός έχει φοβερή ενέργεια στο κρεβάτι όμως του είναι δύσκολο να κάνει καινούριες στάσεις ή να μοιραστεί τις βαθύτερες φαντaσιώσεις του όταν είναι για πολύ καιρό με κάποιον. Για να τον κερδίσεις δοκίμασε πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί του στις αρχές τις γνωριμίας σας!

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν πράττει…. ανταποκρίνεται: Φιλάει όταν τον φιλάνε και δίνει ό,τι κι αν πάρει. Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να σου δώσει αρκεί να του το έχεις δώσει πρώτη εσύ!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν έχει το σeξ στο μυαλό του αλλά πάντα είναι έτοιμος για σωματική επαφή. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να τον τρελάνεις είναι να παίξεις μαζί του πριν γδuθεί, όταν είναι ακόμα ντυμένος και ανυποψίαστος!

Καρκίνος

Τα καρκινάκια χρειάζονται ασφάλεια και τρυφερότητα. Όταν αισθανθεί άνετα μαζί σου θα αφεθεί και στο κρεβάτι. Για να τον κερδίσεις φρόντισε να συναντιέστε κυρίως στο σπίτι του.

Λέων

Τα λιοντάρια χρειάζονται πάθoς, δράμα και φαντασία. Για να τα κάνεις να ουρλιάξουν… πρέπει να έχεις ανάψεις τα αίματα πριν με ένα μικρό τσακωμό!

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει πρόγραμμα και ασφάλεια. Αν ξέρει ακριβώς τις κινήσεις που θα κάνεις και τι θέλεις εσύ τότε είναι ευχαριστημένος.

Ζυγός

Οι ζυγοί είναι από τα ζώδια που εύκολα μπορείς να αποπλανήσεις. Προτιμούν να είναι από κάτω και να τους πεις όλες σου τις φαντασιώσεις. Για να τον κάνεις σκλάβο σου θα πρέπει να βγάλεις προς τα έξω τον kιnky εαυτό σου!

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι τα πιο σeξουαλικά ζώδια. Παρόλα αυτά μπορεί να βαρεθούν στις ίδιες στάσεις και στα ίδια σημεία. Πάρε την πρωτοβουλία και σαγήνεψέ τον εκτός κρεβατοκάμαρας!

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει πολλές εμπειρίες και πολύ πάθoς ενώ όταν αισθάνονται ότι τους αγαπάς γίνονται εγωιστές. Για να μη σε ξεχάσει ποτέ παίξ’το και λίγο αδιάφορη, αλλά στο κρεβάτι δώσε τον καλύτερό σου εαυτό.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει πάντα να ξέρει ποιος θα έχει το πάνω και ποιος το κάτω χέρι στο… κρεβάτι! Ξεκαθαρίστε τους ρόλους σας και σίγουρα το σeξ μαζί σου θα του μείνει αξέχαστο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί τη μία στιγμή να σε θέλουν πολύ και την άλλη να μην έχουν καμιά διάθεση να πέσουν στο κρεβάτι. Για να τους κερδίσεις καλό είναι να τον εpεθίσεις πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά!

Ιχθείς

Οι Ιχθείς μπορεί να είναι καταπληκτικοί στο κρεβάτι αρκεί να τους πετύχεις στην κατάλληλη διάθεση. Για να τους κερδίσεις πρέπει πάντα να καταλαβαίνεις ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να τους φλερτάρεις!


Πηγή: aplita.gr

Φούντωσε τα social media η Μαστροκώστα! Δείτε την με μπικίνι! [photo]

Κορμί από τα λίγα στη showbiz, που θα ζήλευαν ακόμα και εικοσάρες, έχει... η Γωγώ Μαστροκώστα, που προκάλεσε εγκεφαλικά με μία φωτογραφία της στα social media!

Ποζάροντας με λευκό μπικίνι, η Γωγώ προκάλεσε στο Instagram χαμό, αποδεικνύοντας πως διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και αισθησιακά σώματα.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, τα «μυστικά» της βρίσκονται στη γυμναστική, μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, λαχανικά και φρούτα, καθώς και στην κατανάλωση δύο λίτρων νερού ημερησίως!



Δείτε πώς είναι σήμερα στα 27 της η μικρή Matilda! [photo]

Στο μυαλό μας θα είναι πάντα η Matilda από την ομώνυμη ταινία του Danny DeVito (1996). Τρία χρόνια πριν, σε ηλικία μόλις...
έξι ετών, μας είχε συστηθεί μέσα από την «Kυρία Ντάπφαιρ», δίπλα στον Robin Williams.

Σήμερα, τα χρόνια έχουν περάσει και η ταλαντούχα Mara Wilson είναι ένα κορίτσι 27 ετών που διατηρεί κάτι από την ομορφιά και τη λάμψη των παιδικών της χρόνων. Παρ” ότι έχει να εμφανιστεί σχεδόν μια 15ετία στη μεγάλη οθόνη, συνεχίζει να παίζει κατά καιρούς σε σειρές που προβάλλονται στο διαδίκτυο, υποδυόμενη συνήθως τον εαυτό της.

Πρόσφατα, το όνομά της ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, όταν το πρώην κορίτσι-θαύμα έγραψε στο blog της ότι μετάνιωσε που δεν κράτησε στενότερη σχέση με τον Robin Williams, τον άνθρωπο που συνέδεσε στο μυαλό της με την πρώτη της ταινία.






Πηγή: joytv.gr

Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας; [photos]

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε... το βράδυ του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος στα Λουτρά Υπάτης.

Οι καλεσμένοι αρκετοί και από τις δύο πλευρές, ενώ όλοι έκαναν λόγο για έναν πολύ ωραίο γάμο και ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Η νύφη όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση με το δαντελένιο νυφικό της, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και άφηνε σε κοινή θέα την πλάτη της. Ευχόμαστε να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι.









Πηγή: youweekly.gr

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα μυστικά του κάθε ζωδίου

Αλήθεια, θεωρείτε ότι έχετε διαβάσει τα πάντα για τα ζώδια και τα ξέρετε όλα χαρτί και καλαμάρι;

Είστε σίγουροι ότι αυτά που έχετε μάθει, έχετε δει ή έχετε ακούσει, δεν είναι μόνο η μία από τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος; Κι όμως, όπως στα περισσότερα γύρω μας, έτσι για το κάθε ζώδιο, ισχύει ο κανόνας «άλλο το φαίνεσθαι κι άλλο το είναι» και υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά τους, κάποια κρυφά στοιχεία τους ή αδυναμίες που δε σας πάει καν το μυαλό.

Που τα φυλάνε ως κόρη οφθαλμού και μόνο με καθημερινή τριβή μαζί τους μπορείτε να τα αντιληφθείτε.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα αποκαλύψουμε! Όχι τίποτα, αλλά για να καταρριφθούν κι οι μύθοι...

ΚΡΙΟΣ
Παρότι φαίνεται σκληροτράχηλος και αγωνιστής, έτοιμος να κάνει ντου και να υπερασπιστεί με νύχια και με δόντια το δίκιο, μπορεί να πάθει κρίση και να καταρρεύσει συναισθηματικά σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

ΤΑΥΡΟΣ
Καλοπροαίρετοι, φιλήσυχοι, φαγάκι, μουσικούλα αλλά η αλήθεια είναι ότι των Ταύρων το μυαλό είναι πολύ πιο πονηρό, αφού είναι εξπέρ στο να χειρίζονται και να εκμεταλλεύονται τους άλλους, κι απ" τη μύγα ξύγκι που λέμε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να είναι καλοί ακροατές και να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουν τι σας συμβαίνει αλλά μην μπερδεύεστε και νομίζετε ότι συμπάσχουν κιόλας. Δεν συμμερίζονται τον πόνο κανενός, εκτός κι αν οι ίδιοι έχουν βιώσει παρόμοια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν είναι μόνο αγκαλιές, συναίσθημα, γκρίνιες και παράπονα. Τις περισσότερες των περιπτώσεων είναι από τα ζώδια που χρησιμοποιούν το χιούμορ και τα αστεία για να κρύψουν τον πόνο και την απογοήτευσή τους. Και κάτι ακόμα, το «δώσε θάρρος στο χωριάτη» το έχουν ψωμοτύρι!

ΛΕΩΝ
Ναι είναι εγωκεντρικοί και τους αρέσει να τραβούν την προσοχή των άλλων αλλά όλα αυτά είναι δήθεν, για το θεαθήναι, αφού γνωρίζουν πολύ καλά μέσα τους ότι δεν θα κατάφερναν τίποτα χωρίς την υποστήριξη κάποιου. Επίσης είναι καλύτεροι σαν χαρακτήρες, όταν έχουν μόνιμη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συγκρατημένοι ναι, εργατικοί επίσης, αλλά μη σας ξεγελάει το παρουσιαστικό. Όλα τα καλά του κόσμου μπορεί να έχουν εκτός από αθωότητα. Το μυαλό τους παραείναι πονηρό
έως και διεστραμμένο!

ΖΥΓΟΣ
Συμβιβάζονται, αποφεύγουν βίαιες αντιδράσεις και συμπεριφορές αλλά σιχαίνονται περισσότερο από τον καθένα να υπακούουν σε εντολές και να δεχτούν καθοδήγηση! Επίσης, στη σχέση τους λειτουργούν ως δερβέναγες με δημοκρατική «προβιά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι λιγομίλητοι και σας κοιτάνε με μισό μάτι αλλά το πρόσωπό τους φωτίζεται με μια λιχουδιά που είναι η κρυφή τους αδυναμία, ιδιαίτερα κεκάκια και σοκολατοειδή! Και ένα tip: η κρίση τους δεν είναι πάντα σωστή γιατί υποψιάζονται αυτούς που δεν πρέπει και την πατάνε από αυτούς που θεωρούν καλούληδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αστεία και τα ανέκδοτα τα "χουν στο τσεπάκι τους, είναι ανοιχτόκαρδοι και φιλικοί αλλά συχνά λένε και κάνουν χοντράδες. Δεν το έχουν, δε, καθόλου με τα καλά λόγια. Εύκολα τους παρεξηγούν γιατί αυτό που ξεκινάνε να πουν σαν κομπλιμέντο ακούγεται τελικά σαν προσβολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σοβαροί και μετρημένοι; Ναι, σίγουρα, όταν είναι μόνοι αλλά όταν είναι ερωτευμένοι χαζεύουν τελείως. Είναι τα τέλεια ερωτικά θύματα και χάνουν τελείως τη λογική και την κρίση τους. Κάνουν γκάφες, τους πέφτουν πράγματα από τα χέρια, κοκκινίζουν ή χαχανίζουν ακατάπαυστα! Είπατε κάτι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι είναι οι περισσότερο εγωιστές απ" όλα τα ζώδια. Μπορεί επίσης να έχουν περί πολλού τη φιλία μόνο που η λέξη «φίλος/η» έχει ευρύτερη έννοια γι" αυτούς και περιλαμβάνει τον οποιοδήποτε, πρώην, νυν, παράλληλο, υποψήφιο κλπ...

ΙΧΘΥΕΣ
Αφελείς, στον κόσμο τους, αθώοι, θύματα! Ναι, ίσως κάποιες φορές να ισχύει. Όμως, το ότι είναι οι μόνοι που επιβιώνουν στο τέλος δεν το λέει κανείς. Επίσης, κάνουν τους χαζούς σε δύσκολες καταστάσεις γιατί έτσι ξεγλιστράνε και αποφεύγουν την όποια ευθύνη!!!

Απίστευτο! Βρείτε άμεσα από πού κατάγεστε πληκτρολογώντας το επώνυμό σας εδώ!

Μια εφαρμογή στο διαδίκτυο μας δείχνει που κατοικούν οι περισσότεροι συνεπώνυμοί μας και, κατ' επέκταση, που είναι... ο πιθανός τόπος καταγωγής μας!

Δείτε την εφαρμογή ΕΔΩ

Μαριάντα Πιερίδη: Δείτε το απίστευτα εκκεντρικό κούρεμά της! [photo]

Η Μαριάντα Πιερίδη τολμάει να κάνει αλλαγές στο look της και ειδικά... στα μαλλιά της στα οποία τον τελευταίο καιρό έχει δώσει rock style.

Αυτή τη φορά έκανε ένα extreme κούρεμα, ξυρίζοντας την αριστερή πλευρά του κεφαλιού της ενώ της έκανε και διάφορα σχέδια. Η Μαριάντα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.





Πηγή: youweekly.gr

Τα μηνύματα θαυμαστριών του στο facebook έκαναν έξαλλη τη σύζυγο - Αναγκάστηκε να «κατεβάσει» τη σελίδα του [photo]

Τα μηνύματα στο facebook από θαυμάστριές του... έκαναν έξαλλη την σύζυγό του με αποτέλεσμα να υπάρξει καβγάς.

Ο Αντώνης Βλοντάκης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «realnews» δεχόταν στην προσωπική του σελίδα στο facebook μηνύματα από θαυμάστριες και όταν το ανακάλυψε η σύζυγός του, Κορίνα Στεργιάδου όπως ήταν φυσικό εκνευρίστηκε. Μετά τον καβγά ο πολίστας «κατέβασε» την σελίδα του στο facebook.






Πηγή: gossip-tv.gr

Ναι, αυτή η πίσω όψη στο ντους ανήκει στην Νάντια Μπουλέ! [photo]

Όχι με φωτογραφία από την παραλία αλλά αμέσως μετά τις βουτιές της, την ώρα που έκανε το ντους της, «δρόσισε» τους φίλους της... η παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της από το ντους. Οπως ήταν φυσικό τα like έπεφταν «βροχή» από τους διαδικτυακούς της φίλους , ενώ δεν έλειψαν και τα κολακευτικά σχόλια.





Πηγή: koolnews.gr

Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει: Είδα τον εαυτό μου έρμαιο των ναρκωτικών [photo]

Δοκίμασε ποτέ στη ζωή του ναρκωτικά ο... Βασίλειος Κωστέτσος;

«Δοκίμασα στα 32 μου για πολύ λίγο, ήμουν ευάλωτος συναισθηματικά και ήθελα από κάπου να πιαστώ. Έπεσα στην παγίδα. Με παρακαλούσαν όταν ήμουν μικρότερος να δοκιμάσω, αλλά δεν ήθελα. Είδα τον εαυτό μου έρμαιο των ναρκωτικών και δεν μου άρεσε. Οι ουσίες δεν σου προσφέρουν τίποτα, χάνεις τη γεύση της ζωής», αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό You.


Άφωνος μένει ο διευθυντής της Coca Cola όταν δημοσιογράφος του δείχνει πόση ζάχαρη περιέχει ένα κουτάκι! [video]

Ο δημοσιογράφος του BBC Jeremy Paxman φέρνει σε αμηχανία τον διευθυντή της Coca Cola Europe James Quincey όταν του δείχνει πόση ακριβώς ζάχαρη περιέχεται μέσα σε ένα κουτάκι...





Δείτε το βίντεο:

Φτιάξε απολαυστικό και πανεύκολο παγωτό σάντουιτς!

Τι πιο λαχταριστο από ένα παγωτό και μάλιστα σάντουιτς! Δες πώς θα το φτιάξεις:



Υλικά

Για το μπισκότο
Ζάχαρη 3/4 ποτήρι νερού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 1/2 ποτήρια νερού
Κακάο 5 κουταλιές σούπας
Αυγά 2 τεμ
Γάλα 1/4 ποτήρι νερού
Βούτυρο 125 γρ ελαφρώς λιωμένο

Για την γέμιση
Παγωτό βανίλια ή της αρεσκείας μας

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά για το μπισκότο σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά. Τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Αλευρώνουμε τον πάγκο της κουζίνας και με πλάστη ανοίγουμε την ζύμη μας σε πάχος περίπου μισό δάχτυλο. Κόβουμε σε τετράγωνα ή στρογγυλά κομμάτια με ένα ποτήρι, τα στρώνουμε σε λαδόκολλα και με ένα καλαμάκι τα τρυπάμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 -20 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Τα βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν, γεμίζουμε με παγωτό τα μπισκότα μας και τα απολαμβάνουμε.

* Μπορούμε να τα γεμίσουμε με διάφορες γεύσεις παγωτού (δείτε αντίστοιχες συνταγές για σπιτικά παγωτά) αλλιώς χρησιμοποιούμε του εμπορίου.

Οικονομάκου-Θεοχάρη: Η χαρά των παπαράτσι!

Από εκεί που δυσφορούσε όταν τους έβλεπε, τώρα έχει γίνει η χαρά των παπαράτσι..



Η Αθηνά Οικονομάκου συνελήφθη από την κάμερα του Mykonos Live Tv να απολαμβάνει την δροσιά της θάλασσας στην παραλία του Πάνορμου με την Κατερίνα Θεοχάρη.

Η ηθοποιός δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, τον ξενοδόχο Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά από την «κοντή» της τηλεοπτικής σειράς «Παρά Πέντε», η οποία κάνει διακοπές στο νησί των Ανέμων.

Τα δύο κορίτσια φορώντας μπικίνι συγκέντρωσαν με ευκολία τα ανδρικά βλέμματα, όπως και τα φλας των φωτογράφων, οι μηχανές των οποίων πήραν φωτιά από τα απανωτά κλικ!

Χθες τις είδαμε σε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σήμερα έχουμε το βίντεο!

Θα δίνατε ποτέ 10.000.000 Ευρώ για αυτό το σπίτι;

Όπως και να το δει κανείς, το άλλοτε εντυπωσιακό αυτό σπίτι είναι πια ερείπιο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον αγοραστή του να πληρώσει 10.000.000 Ευρώ για να το αποκτήσει!

Όπως και να το δει κανείς, το άλλοτε εντυπωσιακό αυτό σπίτι είναι πια ερείπιο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον αγοραστή του να πληρώσει 10.000.000 Ευρώ για να το αποκτήσει!
Και να ξοδέψει σχεδόν άλλα τόσα για να το επισκευάσει και να το κάνει όπως εκείνος ονειρεύεται.

Το σπίτι δεν είναι άλλο από το φημισμένο Kronish House στην Sunset Boulevard στο Beverly Hills. Κάποτε ήταν το στολίδι της περιοχής αφού μέρος του σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Richard Neutra και μάλιστα φιλοξενήθηκε και στις σελίδες του παγκοσμίου φήμης περιοδικού Architectural Digest. Μετά τον θάνατο των τελευταίων ιδιοκτητών του όμως αφέθηκε στην τύχη του. Το αποτέλεσμα εμφανές στις φωτογραφίες.

Πλήρης καταστροφή παντού και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα πρόκειται για ένα οίκημα που πια αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα και με την μούχλα και με την πλήρη καταστροφή των ηλεκτρικών του εγκαταστάσεων.

Η κυριότερη αξία ήταν ουσιαστικά αυτή της γης που το περιβάλλει που είναι πραγματικά ένα οικόπεδο «φιλέτο» στο περιζήτητο Beverly Hills και μάλιστα με γείτονα την Madonna. Το σπίτι αγόρασε πριν λίγους μήνες και μάλιστα ενώ είχε βγει εντολή κατεδάφισής του, ο Σταύρος Νιάρχος και ρίχνει πολλά λεφτά για να το ολοκληρώσει προκειμένου να συγκατοικήσει εκεί με την αγαπημένη του και διάσημο μοντέλο Jessica Hart.

Δεν ξέρουμε πώς θα είναι το οίκημα μετά την επισκευή και ανακαίνισή του, ούτε τι θα κρατήσει από αυτό ο νέος Jet Setter ιδιοκτήτης του. Σίγουρα πάντως πλήρωσε πολλά λεφτά για ένα σπίτι σε αυτήν την κατάσταση. Δείτε πώς το αγόρασε εν αναμονή της μεταμόρφωσής του.







Δεν θα πιστεύετε τι επάγγελμα κάνει αυτή η 29χρονη! Σίγουρα δεν το έχετε ξανά ακούσει..


Η 29χρονη έχει ένα από τα πιο περίεργα επαγγέλματα στον κόσμο...

Η Σαμάνθα Χες από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ, χρεώνει 44 ευρώ την ώρα για να κοιμάται... αγκαλιά με αγνώστους! Η κοπέλα έχει μάλιστα ''ειδικές τεχνικές'', όπως δηλώνει...

Σύμφωνα με την Daily Mail η κοπέλα έχει γίνει επαγγελματίας στο συγκεκριμένο είδος, ενώ τονίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα το σexouαλικό.

Η ίδια μάλιστα έχει και πτυχίο γυμναστικής ακαδημίας και παρουσιάζει τις τεχνικές της για καλύτερο ύπνο.
Μάλιστα δεν πρόκειται για τον μοναδικό άνθρωπο στις ΗΠΑ που ασκεί αυτό το επάγγελμα.

ΣΟΚ: Δεν φαντάζεστε από τι ΠΕΘΑΝΕ αυτός ο άντρας!

Ενας τραγικός, απρόβλεπτος θάνατος. Ο ερασιτέχνης διαιτητής John Gardener από το Lancashire, της..


βορειοδυτικής Βρετανίας πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από σηψαιμία που προκλήθηκε από αιμορραγία στα δάχτυλά του.

Σύμφωνα με Βρετανικά Μέσα, η αιμορραγία προκλήθηκε επειδή ο ο άτυχος 40χρονος δάγκωσε τα νύχια του με μανία.

Εξαιτίας της κακής αυτής συνήθειας του Gardener, δημιουργήθηκε μόλυνση και στη συνέχεια σηψαιμία με συνέπεια αυτό να προκαλέσει τη μοιραία καρδιακή προσβολή, λίγες ημέρες μετά τα 40ά γενέθλιά του.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε μετά από δύο εβδομάδες. Μάλιστα, το δάγκωμα των νυχιών του ήταν τόσο έντονο που οι γιατροί πίστεψαν ότι είχε ανοσία στον πόνο. Ο άτυχος άντρας υπέφερε από διαβήτη ενώ λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για την καταπολέμηση του άγχους και της κατάθλιψης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

25 Αυγ 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ: «Μέσα στον τάφο της Αμφίπολης, ίσως να βρίσκεται κάτι εντελώς αναπάντεχο!»

Ο συγγραφέας του μπεστ σέλερ, «Ο Τάφος του Αλέξανδρου: 2.000 χρόνια εμμονής για την εύρεση του μεγάλου κατακτητή», ....Νίκολας Σόντερς κατονομάζει τους τρεις πιθανότερους «ένοικους» του τύμβου...


Αν και εξειδικεύτηκε στην αρχαιολογία των συγκρούσεων και ειδικά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και στην ανθρωπολογία της νοτίου Αμερικής, ο Βρετανός καθηγητής, Νίκολας Σόντερς παραδέχεται ότι ότι η φυσιογνωμία του Μεγάλου Αλεξάνδρου πάντα τον γοήτευε: «Πάντα με συνάρπαζε ο Μέγας Αλέξανδρος, από την εποχή κιόλας της εφηβείας μου...Κυρίως για το τι απέγινε μετά το θάνατό του και για το πού βρίσκεται ο τύμβος του» είπε σε συνέντευξη του στο Έθνος.

Ο χαμένος τάφος του Έλληνα στρατηλάτη είναι και το θέμα του μπεστ σέλερ του Σόντερς , «Ο Τάφος του Αλέξανδρου: 2.000 χρόνια εμμονής για την εύρεση του μεγάλου κατακτητή», που ο Βρετανός καθηγητής έγραψε το 2006, έπειτα από παρότρυνση του ατζέντη του. Στην εκδοχή του βιβλίου του, ο καθηγητής αρχαιολογίας υποστηρίζει ότι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται πολλά μέτρα κάτω από το έδαφος της σύγχρονης πόλης της Αλεξάνδρειας. Ως προς τα οστά του, ο Σόντερς εικάζει ότι αυτά θα μπορούσαν να έχουν καταστραφεί (καεί), ενώ δεν αποκλείει το γεγονός το σώμα του να είχε μουμιοποιηθεί και να μοιράστηκε σε κομμάτια ως φυλαχτό στους Αλεξανδρινούς.

Εκείνο που υποστηρίζει με σιγουριά, είναι ότι η νέα ανακάλυψη στην Αμφίπολη δεν είναι ο τάφος του Έλληνα στρατηλάτη: «Για πολλούς αρχαιολογικούς, ιστορικούς και φιλολογικούς λόγους είναι σχεδόν αδύνατο να φανταστεί κανείς ότι η νέα αυτή ανακάλυψη είναι ο τάφος του Αλέξανδρου. Υπάρχει πράγματι μια δελεαστική πιθανότητα να σχεδιάστηκε και να χτίστηκε για τον ίδιο (η σορός του κατευθυνόταν στη Μακεδονία όταν οι Πτολεμαίοι την απέσπασαν μεταφέροντάς την στην Αίγυπτο), το πρόβλημα όμως με αυτήν την υπόθεση είναι ότι ο Μέγας Αλέξανδρος θα θαβόταν στον προγονικό βασιλικό τάφο στην Βεργίνα. Θα ήταν αδύνατο να τον έθαβαν οπουδήποτε αλλού στην Μακεδονία και η Αμφίπολη ήταν πολύ δευτερεύουσα σε σχέση με τις Αιγές/ Βεργίνα. Για τον ίδιο λόγο, ο τάφος αυτός είναι απίθανο να ανήκε σε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Κατά τη γνώμη μου, το εύρημα ανήκει πιθανώς σε έναν από τους διαδόχους του Αλέξανδρου, σε ένα μέλος της ευρύτερης βασιλικής οικογένειας ή σε έναν από τους στρατηγούς του. Θεωρώ πιο πιθανό να ανήκε σε κάποιον υψηλόβαθμο σύντροφο. Ίσως στον επικεφαλής του στόλου του, Νέαρχο; Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες αρχαιολόγοι μπορούν να έχουν μια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη. Εξάλλου συχνά αυτό που φαίνεται λογικό σε εμάς τους σύγχρονους ανθρώπους, δύο χιλιάδες χρόνια πριν να είχε μια αρκετά διαφορετική εξήγηση. Επομένως είναι πιθανό μέσα στον τάφο να βρίσκεται κάτι εντελώς αναπάντεχο!» είπε στο Έθνος ο Βρετανός καθηγητής για τον τύμβο της Αμφίπολης.

Οι «ένοικοι» του τάφου σύμφωνα με τον Νίκολας Σόντερς

Για τον ίδιο οι πιθανότεροι «ένοικοι» του τύμβου της Αμφίπολης είναι ο Νέαρχος, η Ρωξάνη ή ο γιος του Αλέξανδρος ο Δ', ή η αδερφή του, Κλεοπάτρα.

Ο Νέαρχος ήταν ένας από τους ναυάρχους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του οποίου η οικογένεια εγκαταστάθηκε στην Αμφίπολη όταν εκείνος ήταν ακόμη παιδί. Σύμφωνα με τον καθηγητή, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια από τις μεγάλες προσωπικότητες της πόλης, και να ταφεί σε έναν μεγαλοπρεπή τύμβο, όπως είναι αυτός της Αμφίπολης. Ο τάφος θα μπορούσε να ανήκει επίσης, σύμφωνα με τον Σόντερς, στην σύζυγο του Αλέξανδρου, Ρωξάνη και τον γιο του, τον Αλέξανδρο Δ', που πιάστηκαν αιχμάλωτοι από τον Κάσσανδρο και δολοφονήθηκαν στην Αμφίπολη, στο 309 π.Χ. Ο Κάσσανδρος δολοφόνησε επίσης την αδελφή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κλεοπάτρα, επίσης το 309 π.Χ. - πιθανόν στην Αμφίπολη. Θα μπορούσε να έχει ταφεί στον συγκεκριμένο τύμβο αλλά ως πλήρες μέλος της βασιλικής οικογένειας πιθανώς να θάφτηκε και στις Αιγές / Βεργίνα.
Πηγή

Ο Σήφης έγινε... πίτσα! Δείτε το φαγητό που έχει ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ τους τουρίστες!(PHOTOS)

Ορισμένες φορές η εφευρετικότητα των Ελλήνων μπορεί να σε αφήσει άφωνο.... Σίγουρα, πάντως, οι τουρίστες στο Ρέθυμνο έχουν μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν σε μια συγκεκριμένη πιτσαρία, μπορούν να παραγγείλουν το ομοίωμα του κροκόδειλου «Σήφη» σε μορφή πίτσας.

Έγινε μαντινάδα. Έγινε τραγούδι. Πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση. Τώρα βγήκε και σε... πίτσα. Ο λόγος για το διάσημο ερπετό, τον Σήφη, που κάνει... βόλτες στο φράγμα των Ποταμών στο Ρέθυμνο.
Σύμφωνα με το Cretapost, ο ιδιοκτήτης μιας πιτσαρίας στο Ρέθυμνο εμπνεύστηκε από τον Σήφη και παρασκευάζει πίτσα καλτσόνε, με μορφή κροκόδειλου και τη σερβίρει στους θαμώνες του μαγαζιού, οι οποίοι εντυπωσιάζονται τόσο από τη γεύση όσο και από το σχήμα.
Μένει πλέον να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν επιχειρηματίες του νησιού ώστε ο Σήφης να γίνει σήμα κατατεθέν της Κρήτης.


iefimerida.gr

Απίστευτο: Δείτε πως ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου στην εφηβεία της! (ΦΩΤΟ)

Η Σίσσυ Χρηστίδου ή αλλιώς η παρουσιάστρια που διαθέτει ...ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα της showbiz, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μία φωτογραφία από το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα από τα χρόνια της εφηβείας.


Όσο για εσάς που αναρωτιέστε πόσο χρονών είναι στο στιγμιότυπο; Η Σίσσυ έλυσε την απορία αφού συνόδεψε το φωτογραφικό υλικό με τη λεζάντα: «Sweet sixteen and #blonde!».

Γιώργος Τσαλίκης: Το ξέσπασμα και ο πόνος του τραγουδιστή: "Να βρουν φρικτό θάνατο"...

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Τσαλίκη αλλά και όλη την οικογένειά του, όταν γυρίζοντας από διακοπές έμαθε ότι το σκυλάκι τους πέθανε από φόλα που έφαγε...



Ο τραγουδιστής φανερά πικραμένος αλλά και εξοργισμένος από όσους πετάνε στο δρόμο φόλες για να θανατώνουν ζώα, ανέβασε φωτογραφίου του σκύλου του στο Instagram και έγραψε ένα κείμενο αποχαιρετώντας το καλόψυχο πλασματάκι αλλά και εκφράζοντας την οργή του για αυτούς που σκοτώνουν αθώες ψυχές! Η Ζωη θα συνεχιστεί μοιραία , με την παντοτινή έλλειψη ενός υπέροχου πλάσματος που μόνο αγάπη έδινε.. Θέλω αυτοί που σκοτώνουν τα ζώα να βρουν τον ίδιο φρικτό θάνατο .. Να πληρώσουν .. Τζότζο μου θα σ αγαπάω για πάντα έγραψε ο Γιώργος κάτω από τη φωτογραφία..


Διάβασε ολόκληρο το κείμενο- ξέσπασμα του τραγουδιστή

Δυστυχώς υπαρχουν φορές που η ζωή ,μας δείχνει το σκληρό , το Πολυ σκληρό της πρόσωπο .. Χασαμε το Γιωργο μας πριν μερικα χρονια.. παρόλη τη θλίψη και τον αβασταχτο πόνο μας συνεχίσαμε.. Αλλα εχει κι αλλους πόνους αυτη η ζωή δυστυχώς .. Φετος το καλοκαιρι ζησαμε την πικρή στιγμή να αποχαιρετισουμε πρόωρα και άδικα το αγαπημένο μας σκυλάκι.. Το τζοτζουλη μας.. Εγινε εδω και κάποιες μέρες αλλα δεν ήμουν έτοιμος να μοιραστώ τη θλίψη μου μαζί σας.. Πονεσαμε και ποναμε πολύ..


Ήταν μέλος της οικογένειας μας αδελφάκι για τα παιδιά μας , και για μένα και τη Δωρα ένα μωρό που δε μεγάλωνε ποτε... Το πιο καλοψυχο ψυχάκι .. Φιλική οικογένεια τον πρόσεχε τις ημέρες που λειπαμε και το σκυλάκι μας έφαγε φόλα στη βολτα του, φολα απο αυτές που ασυνείδητοι κακοποιοί αφήνουν στους δρόμους για να σκοτώσουν αθώες ψυχουλες και να γεμίσουν με πόνο αυτούς που αγαπάνε τα ζώα γενικα αλλα και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτούς που αγαπάνε το κατοικιδιο τους .. Η Ζωη θα συνεχιστεί μοιραία , με την παντοτινή έλλειψη ενός υπέροχου πλάσματος που μόνο αγάπη έδινε.. Θέλω αυτοί που σκοτώνουν τα ζώα να βρουν τον ίδιο φρικτό θάνατο .. Να πληρώσουν .. Τζότζο μου θα σ αγαπάω για πάντα .. Όταν σε έχασα πήγα μετά απο 3 ώρες στη δουλειά μου.. Πήγα να διασκεδάσω το κόσμο χωρίς να καταλάβει κανένας τίποτα . Τώρα λοιπόν συνεχίζω δυνατά . Έτσι πρέπει ! Ομως είσαι ένα κομμάτι μου ... Ένα κομμάτι της καρδιάς μου.. Μου λείπεις τόσο Πολυ.. Μας λείπεις τόσο Πολυ ... Αντίο καλό μου πλασματάκι...

Αποκάλυψη: Το τάμα της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο! (Φωτό)

Αυτό το καλοκαίρι είναι τελείως διαφορετικό για την Ελένη, όπως σας έχουμε αναφέρει ξανά....Η Ελένη δεν υπολόγιζε ότι τα πράγματα θα της έρθουν τόσο στραβά. Περίμενε ότι για μία ακόμη χρονιά θα είχε τη δυνατότητα να περάσει ήρεμες διακοπές στο πλάι του αγαπημένου της συντρόφου, Ματέο Παντζόπουλου.




Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις τη «χτύπησαν» εκεί που δεν το περίμενε. Η δικαστική διαμάχη που έχει με τον Γιάννη Λάτσιο, φαίνεται πως την έχουν στεναχωρέσει αρκετά!
Σύμφωνα με το περιοδικό YES, την ημέρα της Παναγίας, η Ελένη ένιωσε την ανάγκη να προσευχηθεί. Γι' αυτόν το λόγο και έκανε αυτό που είχε πραγματοποιήσει και τις ημέρες του Πάσχα. Πήγε στο μοναστήρι του Αγίου Μάμαντος στην Άνδρο και έκανε το τάμα της. Από την ημέρα που γνώρισε τον Ματέο και τα ταξίδια της στο νησί είναι συχνά, δεν ξεχνά να πηγαίνει στην εν λόγω μονή και να ζητά τη βοήθεια του Θεού, παίρνοντας έτσι δυνάμεις να συνεχίσει.

Λεφτά με ουρά πήραν δύο υπερτυχεροί του Τζόκερ που μοιράστηκαν 8 εκατ ευρώ...

Δύο υπερτυχεροί μοιράζονται κάτι περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ,...όπως έδειξε η διαλογή του διαγωνισμού υπ” αριθμόν 1525 του τυχερού παιχνιδιού αριθμών ΤΖΟΚΕΡ του ΟΠΑΠ την Κυριακή 24 Αυγούστου...

Μετά από διαδοχικά τζακ-ποτ, το πλήρες ποσό (μαζί με φόρους) που θα μοιράζονταν οι νικητές έφθασε, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, να ξεπερνά τα 8 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα, να διαμορφώνεται στα 8.162.942,11 ευρώ.

Συνεπώς, οι δύο τυχεροί λαμβάνουν 4.081.471,05 ευρώ έκαστος.

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης της 24ης Αυγούστου 2014 ήταν οι: 4, 5, 8, 13, 14 και αριθμός Τζόκερ το 9.

Τα 5άρια (πέντε επιτυχίες στα 45 νούμερα, χωρίς τον τυχερό αριθμό Τζόκερ) ήταν 36 και οι νικητές εισπράττουν από 16.516,48 ευρώ ο καθένας.

Στην κατηγορία 4+1 υπήρξαν 249 επιτυχίες (2.500 ευρώ), στην κατηγορία 4, 3.638 (50 ευρώ), στην κατηγορία 3+1, 7.256 (50 ευρώ), στην κατηγορία 3, 114.086 (2 ευρώ), στην κατηγορία 2+1, 82.923 (2 ευρώ) και τέλος, στο 1+1, 333.294 επιτυχίες με 1,50 ευρώ για τον κάθε νικητή.

Ξέφυγε και πάλι η Τζούλια: Δείτε την στην παραλία να παίζει με σαμπάνιες και ο άντρας της να...! [photos]


Τόση σαμπάνια δεν ήπιαν ούτε στην συναυλία του Ρέμου και πέρσι και φέτος στο νησί...
Δείτε τι φωτογραφίες ανέβασε η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον σύζυγό της από τις κραιπάλες τους με σαμπάνια στο νησί των Ανέμων.







Ε. Μερκούρη: Δείτε πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια μετά τις φήμες που την ήθελαν να έχει κλειστεί σε Μοναστήρι [photos]

Η Ειρήνη Μερκούρη διαψεύδει όλους αυτούς που... την ήθελαν να περνάει τις μέρες της σε Μοναστήρι στην Μυτιλήνη.

Η τραγουδίστρια λοιπόν έκανε την έκπληξη πριν λίγες μέρες και εμφανίστηκε σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας!

Σύμφωνα με το newrebel, η τραγουδίστρια που το τελευταίο χρόνο μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και του πενταγράμμου, το βράδυ της Τετάρτης διασκέδασε με φίλους της. όπως θα δείτε και εσείς είναι ανανεωμένη και δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο απο τον Χρήστο Χολίδη και να τραγουδήσει.





Δείτε την Πόπη Μαλλιωτάκη με μαγιό και αρετουσάριστη! [photo]

H Πόπη Μαλλιωτάκη είναι ειλικρινής. Αυτή είναι και σε όποιον αρέσει. Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram... χωρίς ρετούς και εντελώς φυσική.

Ούτε καν φίλτρα δεν πρέπει να χρησιμοποίησε. Το τολμά γιατί δεν «μασάει», δεν έχει κάτι να κρύψει και είναι περήφανη για τον εαυτό της και το σώμα της ακριβώς όπως είναι. Σε αντίθεση με άλλους celebrities δεν έκανε... ρετούς στην φωτογραφία της πριν την δημοσιεύσει. Γιατί ναι. Ακόμα και αν πρόκειται για το Instagram και όχι για περιοδικά, υπάρχουν applications για το κινητό που κάνουν τις φωτογραφίες... αγνώριστες. Και πιστέψτε μας είναι οι καλύτεροι φίλοι πολλών celebrities.






Πηγή: gossip-tv.gr

Προσοχή! Σας ζήτησαν φωτοτυπία της ταυτότητας σας; - Ορίστε τι να προσέξετε πριν τη δώσετε!

Οι καταναλωτές που τους ζητείται φωτοτυπία της ταυτότητας από διάφορες ιδιωτικές εταιρείες ή από το Δημόσιο για να... προστατεύονται από τυχόν πλαστογραφία της ταυτότητάς τους με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, πρέπει να ενεργούν ως εξής...

• Αν τους ζητείται φωτοτυπία. Επάνω στην φωτοτυπία της ταυτότητας και στις δύο πλευρές να γράφουν την εταιρεία που συναλλάσσονται και την ημερομηνία πχ: «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε, ημερομηνία... ». Τα γραφόμενα να τίθενται και στις 2 όψεις της ταυτότητας.

• Αν τους ζητείται σκανάρισμα της ταυτότητας σε καμία περίπτωση δεν παραδίνουν την ταυτότητά τους για σκανάρισμα, αλλά πρέπει να ενεργούν, όπως στην παραπάνω περίπτωση, δηλαδή να φωτοτυπούν την ταυτότητά τους να γράφουν πάλι «μόνο για χρήση εταιρείας τάδε ημερομηνία...» και να παραδίδουν την φωτοτυπία με το εν λόγω κείμενο για σκανάρισμα.

Αυτές βέβαια είναι οι ελάχιστες προφυλάξεις για την ασφάλεια της συναλλαγής, αλλά απαραίτητες για τη διασφάλιση των προσωπικών μας δεδομένων.

Επίσης, συνιστάται οι καταναλωτές να αποφεύγουν να δίδουν τα προσωπικά τους δεδομένα «στο δρόμο» από τραπεζάκια που στήνονται για πώληση διαφόρων υπηρεσιών, π.χ καλλυντικών, απορρυπαντικών και να προτιμούν για τις αγορές τους, τα καταστήματα.


Πηγή: athensmagazine.gr

Πιο γυμνασμένη από ποτέ η γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια... Και όμως αυτά τα μπράτσα ανήκουν σε γυναίκα! [photo]

Ο λόγος για την...
Κατερίνα Λάσπα η οποία πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και όπως φαίνεται είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ ενώ δεν έχει ίχνος μακιγιάζ! Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Φίλε, κομμένες οι μαγκιές.

Κέρδισα δυο αρκουδάκια»! Η Κατερίνα Λάσπα γυμνάζεται συστηματικά και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!

Δες τη φωτογραφία…


Το απόλυτο μυστικό της σeξουαλικής χημείας...

Τι είναι αυτό που καθορίζει αν ένα ζευγάρι είναι συμβατό στο σeξ; Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει...

Αν και η ανεβασμένη λίμπιντo φαίνεται πως κρατά άσβεστο το πάθoς μεταξύ των ζευγαριών, το μυστικό της μακρόχρονης σeξουαλικής ικανοποίησης είναι άλλο, σύμφωνα με τους ερευνητές.

Η μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό Personality and Social Psychology Bulletin είχε σαν στόχο να εξερευνήσει πώς οι όμοιες σeξουαλικές προτιμήσεις ή οι φαινομενικά αταίριαστες και συμπληρωματικές εpωτικές προτιμήσεις επηρεάζουν την εpωτική συμβατότητα και την ικανοποίηση των ζευγαριών.

Παράδειγμα όμοιων σeξουαλικών προτιμήσεων είναι η απόλαυση από το στoματικό σeξ ή η επιθυμία για επιβολή στο σeξ, ενώ παράδειγμα συμπληρωματικών προτιμήσεων αποτελεί η επιθυμία του ενός συντρόφου για επιβολή και του άλλου για "υποταγή".

Στη μελέτη συμμετείχαν 304 ζευγάρια ηλικίας 18 έως 65 ετών. Ορισμένα από τα ζευγάρια ήταν μαζί μόλις ένα μήνα, ενώ άλλα ήταν παντρεμένα για περισσότερο από 30 χρόνια. Με βάση τον εγκεκριμένο δείκτη Sεxual Activity Inventory, τα ζευγάρια απάντησαν σε ερωτήσεις που αφορούσαν τις σeξουαλικές τους φαντασιώσεις, καθώς και θετικές ή αρνητικές πτυχές της σeξουαλικής τους ζωής. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες ερωτήθηκαν επίσης ποιες ήταν οι σeξουαλικές προτιμήσεις του συντρόφου τους. Στη συνέχεια, τα ζευγάρια έπρεπε να αξιολογήσουν τα επίπεδα της σeξουαλικής ικανοποίησης από τη σχέση τους.

Οι επακόλουθες αναλύσεις έδειξαν ότι οι συμπληρωματικές σeξουαλικές προτιμήσεις συσχετίζονται μακροπρόθεσμα με τη μεγαλύτερη ικανοποίηση στο σeξ. Αν και παλαιότερες μελέτες έχουν υποδείξει πως αναζητούμε ένα σύντροφο που μας μοιάζει προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα ευτυχισμένο μέλλον στη σχέση, φαίνεται πως στο σeξ τα ετερώνυμα έλκονται.

Οι ερευνητές σημειώνουν επίσης πως το βάρος όσον αφορά τη σeξουαλική χημεία πέφτει κυρίως στον άνδρα. Οι απαντήσεις των συμμετεχόντων κατέδειξαν πως όταν ο άνδρας είναι σε θέση να προβλέψει τι αρέσει στη σύντροφό του στο σeξ είναι πιο πιθανό και οι δύο σύντροφοι να είναι ικανοποιημένοι από τη σeξουαλική τους ζωή.

Πηγή: onmed.gr

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω πως θα τον κάνεις σκλάβο στο κρεβάτι σου για πάντα!

Κάθε ζώδιο έχει ξεχωριστά φετίχ, δικές του εpωτογενής ζώνες και στάσεις που το εpεθίζουν.

Για να τον κάνεις να σε θέλει συνέχεια και κάθε φορά που σε βλέπει να έχει μόνο ένα πράγμα στο μυαλό του, τότε μάθε τι είναι αυτό που θέλει πραγματικά ανάλογα με το ζώδιο του. Έτσι θα τον σκλαβώσεις για πάντα...

Κριός

O Κριός έχει φοβερή ενέργεια στο κρεβάτι όμως του είναι δύσκολο να κάνει καινούριες στάσεις ή να μοιραστεί τις βαθύτερες φαντaσιώσεις του όταν είναι για πολύ καιρό με κάποιον. Για να τον κερδίσεις δοκίμασε πολλά και διαφορετικά πράγματα μαζί του στις αρχές τις γνωριμίας σας!

Ταύρος

Ο Ταύρος δεν πράττει…. ανταποκρίνεται: Φιλάει όταν τον φιλάνε και δίνει ό,τι κι αν πάρει. Όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να σου δώσει αρκεί να του το έχεις δώσει πρώτη εσύ!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος δεν έχει το σeξ στο μυαλό του αλλά πάντα είναι έτοιμος για σωματική επαφή. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να τον τρελάνεις είναι να παίξεις μαζί του πριν γδuθεί, όταν είναι ακόμα ντυμένος και ανυποψίαστος!

Καρκίνος

Τα καρκινάκια χρειάζονται ασφάλεια και τρυφερότητα. Όταν αισθανθεί άνετα μαζί σου θα αφεθεί και στο κρεβάτι. Για να τον κερδίσεις φρόντισε να συναντιέστε κυρίως στο σπίτι του.

Λέων

Τα λιοντάρια χρειάζονται πάθoς, δράμα και φαντασία. Για να τα κάνεις να ουρλιάξουν… πρέπει να έχεις ανάψεις τα αίματα πριν με ένα μικρό τσακωμό!

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει πρόγραμμα και ασφάλεια. Αν ξέρει ακριβώς τις κινήσεις που θα κάνεις και τι θέλεις εσύ τότε είναι ευχαριστημένος.

Ζυγός

Οι ζυγοί είναι από τα ζώδια που εύκολα μπορείς να αποπλανήσεις. Προτιμούν να είναι από κάτω και να τους πεις όλες σου τις φαντασιώσεις. Για να τον κάνεις σκλάβο σου θα πρέπει να βγάλεις προς τα έξω τον kιnky εαυτό σου!

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι τα πιο σeξουαλικά ζώδια. Παρόλα αυτά μπορεί να βαρεθούν στις ίδιες στάσεις και στα ίδια σημεία. Πάρε την πρωτοβουλία και σαγήνεψέ τον εκτός κρεβατοκάμαρας!

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει πολλές εμπειρίες και πολύ πάθoς ενώ όταν αισθάνονται ότι τους αγαπάς γίνονται εγωιστές. Για να μη σε ξεχάσει ποτέ παίξ’το και λίγο αδιάφορη, αλλά στο κρεβάτι δώσε τον καλύτερό σου εαυτό.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει πάντα να ξέρει ποιος θα έχει το πάνω και ποιος το κάτω χέρι στο… κρεβάτι! Ξεκαθαρίστε τους ρόλους σας και σίγουρα το σeξ μαζί σου θα του μείνει αξέχαστο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι μπορεί τη μία στιγμή να σε θέλουν πολύ και την άλλη να μην έχουν καμιά διάθεση να πέσουν στο κρεβάτι. Για να τους κερδίσεις καλό είναι να τον εpεθίσεις πρώτα εγκεφαλικά και μετά σωματικά!

Ιχθείς

Οι Ιχθείς μπορεί να είναι καταπληκτικοί στο κρεβάτι αρκεί να τους πετύχεις στην κατάλληλη διάθεση. Για να τους κερδίσεις πρέπει πάντα να καταλαβαίνεις ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να τους φλερτάρεις!


Πηγή: aplita.gr

Φούντωσε τα social media η Μαστροκώστα! Δείτε την με μπικίνι! [photo]

Κορμί από τα λίγα στη showbiz, που θα ζήλευαν ακόμα και εικοσάρες, έχει... η Γωγώ Μαστροκώστα, που προκάλεσε εγκεφαλικά με μία φωτογραφία της στα social media!

Ποζάροντας με λευκό μπικίνι, η Γωγώ προκάλεσε στο Instagram χαμό, αποδεικνύοντας πως διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και αισθησιακά σώματα.

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, τα «μυστικά» της βρίσκονται στη γυμναστική, μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνες, λαχανικά και φρούτα, καθώς και στην κατανάλωση δύο λίτρων νερού ημερησίως!



Δείτε πώς είναι σήμερα στα 27 της η μικρή Matilda! [photo]

Στο μυαλό μας θα είναι πάντα η Matilda από την ομώνυμη ταινία του Danny DeVito (1996). Τρία χρόνια πριν, σε ηλικία μόλις...
έξι ετών, μας είχε συστηθεί μέσα από την «Kυρία Ντάπφαιρ», δίπλα στον Robin Williams.

Σήμερα, τα χρόνια έχουν περάσει και η ταλαντούχα Mara Wilson είναι ένα κορίτσι 27 ετών που διατηρεί κάτι από την ομορφιά και τη λάμψη των παιδικών της χρόνων. Παρ” ότι έχει να εμφανιστεί σχεδόν μια 15ετία στη μεγάλη οθόνη, συνεχίζει να παίζει κατά καιρούς σε σειρές που προβάλλονται στο διαδίκτυο, υποδυόμενη συνήθως τον εαυτό της.

Πρόσφατα, το όνομά της ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, όταν το πρώην κορίτσι-θαύμα έγραψε στο blog της ότι μετάνιωσε που δεν κράτησε στενότερη σχέση με τον Robin Williams, τον άνθρωπο που συνέδεσε στο μυαλό της με την πρώτη της ταινία.






Πηγή: joytv.gr

Ποιος γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας; [photos]

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε... το βράδυ του Σαββάτου ο Τριαντάφυλλος στα Λουτρά Υπάτης.

Οι καλεσμένοι αρκετοί και από τις δύο πλευρές, ενώ όλοι έκαναν λόγο για έναν πολύ ωραίο γάμο και ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Η νύφη όπως ήταν φυσικό έκλεψε την παράσταση με το δαντελένιο νυφικό της, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και άφηνε σε κοινή θέα την πλάτη της. Ευχόμαστε να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένοι.









Πηγή: youweekly.gr

Αυτά είναι τα μεγαλύτερα μυστικά του κάθε ζωδίου

Αλήθεια, θεωρείτε ότι έχετε διαβάσει τα πάντα για τα ζώδια και τα ξέρετε όλα χαρτί και καλαμάρι;

Είστε σίγουροι ότι αυτά που έχετε μάθει, έχετε δει ή έχετε ακούσει, δεν είναι μόνο η μία από τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος; Κι όμως, όπως στα περισσότερα γύρω μας, έτσι για το κάθε ζώδιο, ισχύει ο κανόνας «άλλο το φαίνεσθαι κι άλλο το είναι» και υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά τους, κάποια κρυφά στοιχεία τους ή αδυναμίες που δε σας πάει καν το μυαλό.

Που τα φυλάνε ως κόρη οφθαλμού και μόνο με καθημερινή τριβή μαζί τους μπορείτε να τα αντιληφθείτε.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να τα αποκαλύψουμε! Όχι τίποτα, αλλά για να καταρριφθούν κι οι μύθοι...

ΚΡΙΟΣ
Παρότι φαίνεται σκληροτράχηλος και αγωνιστής, έτοιμος να κάνει ντου και να υπερασπιστεί με νύχια και με δόντια το δίκιο, μπορεί να πάθει κρίση και να καταρρεύσει συναισθηματικά σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης!

ΤΑΥΡΟΣ
Καλοπροαίρετοι, φιλήσυχοι, φαγάκι, μουσικούλα αλλά η αλήθεια είναι ότι των Ταύρων το μυαλό είναι πολύ πιο πονηρό, αφού είναι εξπέρ στο να χειρίζονται και να εκμεταλλεύονται τους άλλους, κι απ" τη μύγα ξύγκι που λέμε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να είναι καλοί ακροατές και να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουν τι σας συμβαίνει αλλά μην μπερδεύεστε και νομίζετε ότι συμπάσχουν κιόλας. Δεν συμμερίζονται τον πόνο κανενός, εκτός κι αν οι ίδιοι έχουν βιώσει παρόμοια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν είναι μόνο αγκαλιές, συναίσθημα, γκρίνιες και παράπονα. Τις περισσότερες των περιπτώσεων είναι από τα ζώδια που χρησιμοποιούν το χιούμορ και τα αστεία για να κρύψουν τον πόνο και την απογοήτευσή τους. Και κάτι ακόμα, το «δώσε θάρρος στο χωριάτη» το έχουν ψωμοτύρι!

ΛΕΩΝ
Ναι είναι εγωκεντρικοί και τους αρέσει να τραβούν την προσοχή των άλλων αλλά όλα αυτά είναι δήθεν, για το θεαθήναι, αφού γνωρίζουν πολύ καλά μέσα τους ότι δεν θα κατάφερναν τίποτα χωρίς την υποστήριξη κάποιου. Επίσης είναι καλύτεροι σαν χαρακτήρες, όταν έχουν μόνιμη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συγκρατημένοι ναι, εργατικοί επίσης, αλλά μη σας ξεγελάει το παρουσιαστικό. Όλα τα καλά του κόσμου μπορεί να έχουν εκτός από αθωότητα. Το μυαλό τους παραείναι πονηρό
έως και διεστραμμένο!

ΖΥΓΟΣ
Συμβιβάζονται, αποφεύγουν βίαιες αντιδράσεις και συμπεριφορές αλλά σιχαίνονται περισσότερο από τον καθένα να υπακούουν σε εντολές και να δεχτούν καθοδήγηση! Επίσης, στη σχέση τους λειτουργούν ως δερβέναγες με δημοκρατική «προβιά».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι λιγομίλητοι και σας κοιτάνε με μισό μάτι αλλά το πρόσωπό τους φωτίζεται με μια λιχουδιά που είναι η κρυφή τους αδυναμία, ιδιαίτερα κεκάκια και σοκολατοειδή! Και ένα tip: η κρίση τους δεν είναι πάντα σωστή γιατί υποψιάζονται αυτούς που δεν πρέπει και την πατάνε από αυτούς που θεωρούν καλούληδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα αστεία και τα ανέκδοτα τα "χουν στο τσεπάκι τους, είναι ανοιχτόκαρδοι και φιλικοί αλλά συχνά λένε και κάνουν χοντράδες. Δεν το έχουν, δε, καθόλου με τα καλά λόγια. Εύκολα τους παρεξηγούν γιατί αυτό που ξεκινάνε να πουν σαν κομπλιμέντο ακούγεται τελικά σαν προσβολή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σοβαροί και μετρημένοι; Ναι, σίγουρα, όταν είναι μόνοι αλλά όταν είναι ερωτευμένοι χαζεύουν τελείως. Είναι τα τέλεια ερωτικά θύματα και χάνουν τελείως τη λογική και την κρίση τους. Κάνουν γκάφες, τους πέφτουν πράγματα από τα χέρια, κοκκινίζουν ή χαχανίζουν ακατάπαυστα! Είπατε κάτι;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι είναι οι περισσότερο εγωιστές απ" όλα τα ζώδια. Μπορεί επίσης να έχουν περί πολλού τη φιλία μόνο που η λέξη «φίλος/η» έχει ευρύτερη έννοια γι" αυτούς και περιλαμβάνει τον οποιοδήποτε, πρώην, νυν, παράλληλο, υποψήφιο κλπ...

ΙΧΘΥΕΣ
Αφελείς, στον κόσμο τους, αθώοι, θύματα! Ναι, ίσως κάποιες φορές να ισχύει. Όμως, το ότι είναι οι μόνοι που επιβιώνουν στο τέλος δεν το λέει κανείς. Επίσης, κάνουν τους χαζούς σε δύσκολες καταστάσεις γιατί έτσι ξεγλιστράνε και αποφεύγουν την όποια ευθύνη!!!

Απίστευτο! Βρείτε άμεσα από πού κατάγεστε πληκτρολογώντας το επώνυμό σας εδώ!

Μια εφαρμογή στο διαδίκτυο μας δείχνει που κατοικούν οι περισσότεροι συνεπώνυμοί μας και, κατ' επέκταση, που είναι... ο πιθανός τόπος καταγωγής μας!

Δείτε την εφαρμογή ΕΔΩ

Μαριάντα Πιερίδη: Δείτε το απίστευτα εκκεντρικό κούρεμά της! [photo]

Η Μαριάντα Πιερίδη τολμάει να κάνει αλλαγές στο look της και ειδικά... στα μαλλιά της στα οποία τον τελευταίο καιρό έχει δώσει rock style.

Αυτή τη φορά έκανε ένα extreme κούρεμα, ξυρίζοντας την αριστερή πλευρά του κεφαλιού της ενώ της έκανε και διάφορα σχέδια. Η Μαριάντα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα μοιράστηκε τη φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους.





Πηγή: youweekly.gr

Τα μηνύματα θαυμαστριών του στο facebook έκαναν έξαλλη τη σύζυγο - Αναγκάστηκε να «κατεβάσει» τη σελίδα του [photo]

Τα μηνύματα στο facebook από θαυμάστριές του... έκαναν έξαλλη την σύζυγό του με αποτέλεσμα να υπάρξει καβγάς.

Ο Αντώνης Βλοντάκης σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «realnews» δεχόταν στην προσωπική του σελίδα στο facebook μηνύματα από θαυμάστριες και όταν το ανακάλυψε η σύζυγός του, Κορίνα Στεργιάδου όπως ήταν φυσικό εκνευρίστηκε. Μετά τον καβγά ο πολίστας «κατέβασε» την σελίδα του στο facebook.






Πηγή: gossip-tv.gr

Ναι, αυτή η πίσω όψη στο ντους ανήκει στην Νάντια Μπουλέ! [photo]

Όχι με φωτογραφία από την παραλία αλλά αμέσως μετά τις βουτιές της, την ώρα που έκανε το ντους της, «δρόσισε» τους φίλους της... η παρουσιάστρια Νάντια Μπουλέ.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της από το ντους. Οπως ήταν φυσικό τα like έπεφταν «βροχή» από τους διαδικτυακούς της φίλους , ενώ δεν έλειψαν και τα κολακευτικά σχόλια.





Πηγή: koolnews.gr

Πασίγνωστος Έλληνας αποκαλύπτει: Είδα τον εαυτό μου έρμαιο των ναρκωτικών [photo]

Δοκίμασε ποτέ στη ζωή του ναρκωτικά ο... Βασίλειος Κωστέτσος;

«Δοκίμασα στα 32 μου για πολύ λίγο, ήμουν ευάλωτος συναισθηματικά και ήθελα από κάπου να πιαστώ. Έπεσα στην παγίδα. Με παρακαλούσαν όταν ήμουν μικρότερος να δοκιμάσω, αλλά δεν ήθελα. Είδα τον εαυτό μου έρμαιο των ναρκωτικών και δεν μου άρεσε. Οι ουσίες δεν σου προσφέρουν τίποτα, χάνεις τη γεύση της ζωής», αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας στο περιοδικό You.


Άφωνος μένει ο διευθυντής της Coca Cola όταν δημοσιογράφος του δείχνει πόση ζάχαρη περιέχει ένα κουτάκι! [video]

Ο δημοσιογράφος του BBC Jeremy Paxman φέρνει σε αμηχανία τον διευθυντή της Coca Cola Europe James Quincey όταν του δείχνει πόση ακριβώς ζάχαρη περιέχεται μέσα σε ένα κουτάκι...





Δείτε το βίντεο:

Φτιάξε απολαυστικό και πανεύκολο παγωτό σάντουιτς!

Τι πιο λαχταριστο από ένα παγωτό και μάλιστα σάντουιτς! Δες πώς θα το φτιάξεις:



Υλικά

Για το μπισκότο
Ζάχαρη 3/4 ποτήρι νερού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 1/2 ποτήρια νερού
Κακάο 5 κουταλιές σούπας
Αυγά 2 τεμ
Γάλα 1/4 ποτήρι νερού
Βούτυρο 125 γρ ελαφρώς λιωμένο

Για την γέμιση
Παγωτό βανίλια ή της αρεσκείας μας

Οδηγίες

Βάζουμε όλα τα υλικά για το μπισκότο σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά. Τυλίγουμε με διάφανη μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά. Αλευρώνουμε τον πάγκο της κουζίνας και με πλάστη ανοίγουμε την ζύμη μας σε πάχος περίπου μισό δάχτυλο. Κόβουμε σε τετράγωνα ή στρογγυλά κομμάτια με ένα ποτήρι, τα στρώνουμε σε λαδόκολλα και με ένα καλαμάκι τα τρυπάμε. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 15 -20 λεπτά (ανάλογα τον φούρνο μας). Τα βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν, γεμίζουμε με παγωτό τα μπισκότα μας και τα απολαμβάνουμε.

* Μπορούμε να τα γεμίσουμε με διάφορες γεύσεις παγωτού (δείτε αντίστοιχες συνταγές για σπιτικά παγωτά) αλλιώς χρησιμοποιούμε του εμπορίου.

Οικονομάκου-Θεοχάρη: Η χαρά των παπαράτσι!

Από εκεί που δυσφορούσε όταν τους έβλεπε, τώρα έχει γίνει η χαρά των παπαράτσι..



Η Αθηνά Οικονομάκου συνελήφθη από την κάμερα του Mykonos Live Tv να απολαμβάνει την δροσιά της θάλασσας στην παραλία του Πάνορμου με την Κατερίνα Θεοχάρη.

Η ηθοποιός δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της, τον ξενοδόχο Φίλιππο Μιχόπουλο, αλλά από την «κοντή» της τηλεοπτικής σειράς «Παρά Πέντε», η οποία κάνει διακοπές στο νησί των Ανέμων.

Τα δύο κορίτσια φορώντας μπικίνι συγκέντρωσαν με ευκολία τα ανδρικά βλέμματα, όπως και τα φλας των φωτογράφων, οι μηχανές των οποίων πήραν φωτιά από τα απανωτά κλικ!

Χθες τις είδαμε σε πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σήμερα έχουμε το βίντεο!

Θα δίνατε ποτέ 10.000.000 Ευρώ για αυτό το σπίτι;

Όπως και να το δει κανείς, το άλλοτε εντυπωσιακό αυτό σπίτι είναι πια ερείπιο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον αγοραστή του να πληρώσει 10.000.000 Ευρώ για να το αποκτήσει!

Όπως και να το δει κανείς, το άλλοτε εντυπωσιακό αυτό σπίτι είναι πια ερείπιο. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον αγοραστή του να πληρώσει 10.000.000 Ευρώ για να το αποκτήσει!
Και να ξοδέψει σχεδόν άλλα τόσα για να το επισκευάσει και να το κάνει όπως εκείνος ονειρεύεται.

Το σπίτι δεν είναι άλλο από το φημισμένο Kronish House στην Sunset Boulevard στο Beverly Hills. Κάποτε ήταν το στολίδι της περιοχής αφού μέρος του σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Richard Neutra και μάλιστα φιλοξενήθηκε και στις σελίδες του παγκοσμίου φήμης περιοδικού Architectural Digest. Μετά τον θάνατο των τελευταίων ιδιοκτητών του όμως αφέθηκε στην τύχη του. Το αποτέλεσμα εμφανές στις φωτογραφίες.

Πλήρης καταστροφή παντού και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα πρόκειται για ένα οίκημα που πια αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα και με την μούχλα και με την πλήρη καταστροφή των ηλεκτρικών του εγκαταστάσεων.

Η κυριότερη αξία ήταν ουσιαστικά αυτή της γης που το περιβάλλει που είναι πραγματικά ένα οικόπεδο «φιλέτο» στο περιζήτητο Beverly Hills και μάλιστα με γείτονα την Madonna. Το σπίτι αγόρασε πριν λίγους μήνες και μάλιστα ενώ είχε βγει εντολή κατεδάφισής του, ο Σταύρος Νιάρχος και ρίχνει πολλά λεφτά για να το ολοκληρώσει προκειμένου να συγκατοικήσει εκεί με την αγαπημένη του και διάσημο μοντέλο Jessica Hart.

Δεν ξέρουμε πώς θα είναι το οίκημα μετά την επισκευή και ανακαίνισή του, ούτε τι θα κρατήσει από αυτό ο νέος Jet Setter ιδιοκτήτης του. Σίγουρα πάντως πλήρωσε πολλά λεφτά για ένα σπίτι σε αυτήν την κατάσταση. Δείτε πώς το αγόρασε εν αναμονή της μεταμόρφωσής του.







Δεν θα πιστεύετε τι επάγγελμα κάνει αυτή η 29χρονη! Σίγουρα δεν το έχετε ξανά ακούσει..


Η 29χρονη έχει ένα από τα πιο περίεργα επαγγέλματα στον κόσμο...

Η Σαμάνθα Χες από το Πόρτλαντ των ΗΠΑ, χρεώνει 44 ευρώ την ώρα για να κοιμάται... αγκαλιά με αγνώστους! Η κοπέλα έχει μάλιστα ''ειδικές τεχνικές'', όπως δηλώνει...

Σύμφωνα με την Daily Mail η κοπέλα έχει γίνει επαγγελματίας στο συγκεκριμένο είδος, ενώ τονίζει ότι δεν υπάρχει τίποτα το σexouαλικό.

Η ίδια μάλιστα έχει και πτυχίο γυμναστικής ακαδημίας και παρουσιάζει τις τεχνικές της για καλύτερο ύπνο.
Μάλιστα δεν πρόκειται για τον μοναδικό άνθρωπο στις ΗΠΑ που ασκεί αυτό το επάγγελμα.

ΣΟΚ: Δεν φαντάζεστε από τι ΠΕΘΑΝΕ αυτός ο άντρας!

Ενας τραγικός, απρόβλεπτος θάνατος. Ο ερασιτέχνης διαιτητής John Gardener από το Lancashire, της..


βορειοδυτικής Βρετανίας πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από σηψαιμία που προκλήθηκε από αιμορραγία στα δάχτυλά του.

Σύμφωνα με Βρετανικά Μέσα, η αιμορραγία προκλήθηκε επειδή ο ο άτυχος 40χρονος δάγκωσε τα νύχια του με μανία.

Εξαιτίας της κακής αυτής συνήθειας του Gardener, δημιουργήθηκε μόλυνση και στη συνέχεια σηψαιμία με συνέπεια αυτό να προκαλέσει τη μοιραία καρδιακή προσβολή, λίγες ημέρες μετά τα 40ά γενέθλιά του.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε μετά από δύο εβδομάδες. Μάλιστα, το δάγκωμα των νυχιών του ήταν τόσο έντονο που οι γιατροί πίστεψαν ότι είχε ανοσία στον πόνο. Ο άτυχος άντρας υπέφερε από διαβήτη ενώ λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για την καταπολέμηση του άγχους και της κατάθλιψης

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ