«Δεν τρώω... Υποφέρω»! Ποια πασίγνωστη και σέxy Ελληνίδα αποκαλύπτει τα... βάρβαρα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της;


Mε αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η ...Τζένη Μπότση για το πώς διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της....
«Δεν τρώω... Υποφέρω και δεν τρώω. Δεν είναι ότι δεν μου κάνει αίσθηση (το φαγητό). Αλλά προσπαθώ να μην τρώω!», δήλωσε η ηθοποιός σε αντίθεση με άλλες celebrities που υποστηρίζουν ότι τρώνε τα πάντα αλλά με έναν περίεργο τρόπο διατηρούνται σε φόρμα!

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι παλαιότερα είχε κάνει μπότοξ, το οποίο ήταν τόσο διακριτικό που δεν το είχε καταλάβει ούτε η μητέρα της.


«Σε εκείνη τη φάση της ζωής μου είχα αισθανθεί πάρα πολύ ωραία» είπε.

Έλα πάρε πάρεεε...Το Υπουργείο Οικονομικών "έσταξε' χρήμα σε 126.000 λογαριασμούς – Δες αν είσαι στους τυχερούς

Πιστό στο …ραντεβού του, το υπουργείο Οικονομικών πλήρωσε μια ακόμη δόση του κοινωνικού μερίσματος με το που συμπληρώθηκαν 15 ημέρες από την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Όπως μαθαίνει το...
fpress.gr η κατάθεση έγινε σήμερα οπότε όσοι πιστοί ελέγξατε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Ο αριθμός αυτών που πληρώθηκαν έφτασε στις 126.000.

Αν προστεθούν και αυτοί που είχαν πληρωθεί μέχρι σήμερα, (564.535 σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών) τότε ο συνολικός αριθμός ανεβαίνει πλέον στις 690.000. Όσοι πληρώθηκαν σήμερα, είναι αυτοί που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια με βάση τις φορολογικές δηλώσεις του 2014. Υπενθυμίζεται ότι τα κριτήρια είναι: 1. 7050 ευρώ για τον άγαμο (ο οποίος παίρνει 500 ευρώ μέρισμα) 2. 9400 ευρώ για τον παντρεμένο (το μέρισμα ανεβαίνει στα 666,67 ευρώ) 3. Για οικογένειες με παιδιά, προστίθενται 1175 ευρώ στο εισοδηματικό κριτήριο και 83,33 ευρώ στο μέρισμα. Μερικές δεκάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, αν και πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια που προαναφέρθηκαν, δεν εισέπραξαν σήμερα το μέρισμα.

Πρόκειται για περιπτώσεις που «μπήκαν στην άκρη» καθώς θεωρήθηκαν ύποπτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, περίπτωση δικαιούχου ο οποίος δήλωσε τον ίδιο αριθμό της ΔΕΗ με άλλους 10 φορολογούμενους. Όλες αυτές οι αιτήσεις, θα ελεγχθούν ηλεκτρονικά ενώ είναι πολύ πιθανό να κληθούν και οι αιτούντες για έλεγχο στην εφορία. Αν για κάποιο λόγο διαπιστωθεί ότι εισέπραξαν χρήματα φορολογούμενοι οι οποίοι δεν δικαιούνταν τα χρήματα, το υπουργείο Οικονομικών θα κινήσει τη διαδικασία να τα ζητήσει πίσω.

Όσοι μετά τον έλεγχο προκύψει ότι τελικώς δικαιούνται το μέρισμα, θα το εισπράξουν μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Τι μπορείς να κάνεις με.... το αλουμινόχαρτο;

Το χρησιμοποιείς ακόμη και για λίγες ώρες, για να προστατέψεις ένα ευαίσθητο τρόφιμο. Αν λυπάσαι να το πετάξεις μετά σου έχουμε τις λύσεις...

Βοηθάει στο σίδερο

Στα υφάσματα που δεν κάνει να σιδερώσετε απευθείας, όπως μεταξωτά, ολόμαλλα ή ρεγιόν, απλώστε ένα φύλλο στη σιδερώστρα και τοποθετήστε από πάνω το τσαλακωμένο σημείο. Με το κουμπί του ατμού πατημένο περάστε το σίδερο 10 εκατοστά πάνω από τις ζάρες αρκετές φορές. Ο θερμός ατμός που αντανακλάται από το αλουμινόχαρτο ισιώνει τις ζάρες.

Ενίσχυση στο μπάρμπεκιου

Για να συγκεντρώσετε τη θερμότητα και να αποφύγετε τη διαφυγή της στρώστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο στη σχάρα για 10 λεπτά. Αφαιρέστε το πριν μαγειρέψετε (κρυώνει γρήγορα), κάντε το ένα μπαλάκι και χρησιμοποιήστε το για να ξύσετε τυχόν υπολείμματα ή στάχτες από τις σχάρες.

Προστασία στο βάψιμο

Βάφετε; Τυλίξτε τα χερούλια της πόρτας και τα μεταλλικά μέρη στην κουζίνα και στο μπάνιο για να τα προστατέψετε από την μπογιά που στάζει. Το αλουμινόχαρτο παίρνει το σχήμα οποιουδήποτε αντικειμένου σκεπάζει και μένει σταθερά στη θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά.

ΑΠΙΘΑΝΟ : ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ SEAT IBIZA ΣΕ... ΤΖΑΚΟΥΖΙ! (ΦΩΤΟ)

H Benedetto Bufalino από την Γαλλία, μετέτρεψε ένα SEAT Ibiza sedan σε τζακούζι, προς τέρψη και διασκέδαση όλων εκείνων που θα απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης σε αυτό. Πήρε ένα...

Seat Ibiza, έκοψε την οροφή, το παραμπρίζ και τις κολώνες ενώ αφαίρεσε όλα τα μηχανικά μέρη.
Το εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει μετασκευαστεί για να φιλοξενήσει όλα τα κινούμενα μέρη που είναι αναγκαία για την λειτουργία του τζακούζι, ενώ τα εξωτερικά panels, οι τροχοί και το σασί του οχήματος συνθέτουν το εξωτερικό κέλυφος της πισίνας.

Οι λουόμενοι μπορούν να απολαύσουν το ζεστό νερό και τις φυσαλίδες όπως επίσης και τον ήλιο, αφού το επάνω μέρος του αυτοκινήτου έχει -όπως προαναφέραμε- αφαιρεθεί.
Δεν ξέρουμε αν η ιδέα θα βρει κι άλλους θιασώτες. Πάντως, πρόκειται για μια μετασκευή, που αν μη τι άλλο αποτελεί λύση για κάποιον που δεν θέλει να αποχωριστεί το παλιό αυτοκίνητό του. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα που η φορολογία δεν σου επιτρέπει να έχει δυο αυτοκίνητα!...

Αδημοσίευτα πλάνα από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους [video]




Ένα νέο βίντεο με πλάνα από τη στιγμή της επίθεσης της Αλ Κάιντα με επιβατικά αεροσκάφη στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το site 911datasets.org, το οποίο αποτελεί μια βάση δεδομένων όπου συλλέγονται ακόμα στοιχεία και βίντεο από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα νέο ακυκλοφόρητο βίντεο, με αμοντάριστα πλάνα από ρεπορτάζ του ABC από την ώρα που καταρρέει ο πρώτος πύργος.

Η κατάρρευση γίνεται στο 3ο λεπτό και το ειδησεογραφικό συνεργείο προλαβαίνει να μπει σε παραπλήσιο κτίριο και να σωθεί την τελευταία στιγμή, μαζί με αρκετούς διασώστες, πυροσβέστες και αστυνομικούς. Στο 13:13 ακούγεται η πρώτη προειδοποίηση: «Ο βόρειος πύργος γέρνει».
9/11 - Reporter Doing His Job από CDemo83

Θα πάθετε Μεγάλο ΣΟΚ! - Δείτε τη θηλυκή έκδοση.... του Νότη Σφακιανάκη!

Αν αντέχετε... δείτε το βίντεο μέχρι τέλους και δεν θα χάσετε!

Καλή… ακρόαση!...

To brazilian της… χωρισμένης Τζένης αναστάτωσε την Πάτμο! (Φωτό)

Xωρισμένης αλλά πάντα προσεγμένη η Τζένη, θα σας… αφήσει άφωνους με το κορμί της

Η φωτογραφία είναι από την Πάτμο, το νησί που επισκέπτετε εδώ και είκοσι χρόνια



Φέτος, με μοναδική εξαίρεση ένα 24ωρο που βρέθηκε στη Μύκονο, περνά το καλοκαίρι της ξανά εκεί μαζί με καλές της φίλες, όπως η επιχειρηματίας Άννυ Καλογιάννη και η πρωταθλήτρια Νίκη Ξάνθου & φιλοξενείται σε σπίτι φίλων της.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ !!! Η πρώην πεντάμορφη που έγινε πραγματικά ...

Tο δρόμο των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων...
, όπως πολλές συναδέλφισσές της διάλεξε και η Λίντα Χάμιλτον, η γνωστή σε όλους μας από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις ταινίες «Εξολοθρευτής» και στην τηλεοπτική σειρά «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».
Δείτε πως είναι σήμερα στα 54 της!

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ !!! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μαγιό

Στο νησί απ' όπου κατάγεται βρίσκεται για διακοπές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ...και φαίνεται πως απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram φωτογραφία της με μαγιό γράφοντας ότι βρίσκεται στην αγαπημένη της παραλία στη Ρόδο...



Σκάει ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στο Λιμάνι!!! ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ είναι έτοιμος να φέρει ο Ολυμπιακός;;;

Ο «ισχυρός άνδρας» των «ροσονέρι» τόνισε ότι ανάμεσα στις προτάσεις που υπάρχουν για την παραχώρηση του Ρομπίνιο είναι και αυτή του Ολυμπιακού....

Σε ερώτηση που του έγινε για τα μεταγραφικά, ο Γκαλιάνι δήλωσε μεταξύ άλλων στο Sky Sports Italia πως υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή από ομάδες της Βραζιλίας, ενώ πρόσθεσε:
«Δεν υπάρχει θέμα για τη Μπεσίκτας. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει προσφορά, καθώς και σύλλογοι από την πατρίδα του. Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Ρομπίνιο και θα ξαναπούμε πάλι αύριο».


ΣΟΚ! Ελληνίδα ηθοποιός πεθαίνει από AIDS!!!

Πολύ γνωστή ελληνίδα ηθοποιός πάσχει από τον ιό του AIDS τα τελευταία 6 χρόνια....Η πασίγνωστη σταρ του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου κράταγε επτασφράγιστο μυστικό ότι τα τελευταία χρόνια είχε προσβληθεί από τη θανατηφόρο ασθένεια του αιώνα μας. Ακόμη και σήμερα ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν το όνομα της ηθοποιού, αλλά πλέον η κατάστασή της έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που είναι πολύ δύσκολο να κρυφτεί από τον κόσμο μια τόσο σοκαριστική είδηση για μια εξαιρετικά συμπαθή ηθοποιό στο πλατύ κοινό.

Φίλοι και γνωστοί της δηλώνουν ότι η πασίγνωστη σταρ απλά το τελευταίο διάστημα πάσχει από κατάθλιψη και γι' αυτό δεν την βλέπουμε πολύ συχνά στις κοσμικές δεξιώσεις που πάντα της άρεσε να παρευρίσκεται. Η αλήθεια δυστυχώς όμως είναι πάρα πολύ διαφορετική και οι γιατροί πλέον κάνουν ό,τι μπορούν για να καθυστερήσουν τα συμπτώματα της ασθένειας, αλλά και να βοηθήσουν τη μεγάλη σταρ του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου να είναι αξιοπρεπής.

Οι εύζωνες που δεν λύγισαν ούτε από τον καύσωνα!

Που δεν μπορούν να κουνήσουν ρούπι από την θέση τους.....Μαθημένοι σε δύσκολες συνθήκες να είναι ανέκφραστοι. Όμως υπάρχει κάτι που τους προδίδει. Ο ιδρώτας! Που είναι αμείλικτος και στην κυριολεξία κάνει τις στολές τους να στάζουν.

Και το μέτωπο. Ο ιδρώτας στο μέτωπο. Γι” αυτό όμως υπάρχει ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο οποίος αναλαμβάνει να τους δροσίσει και ένα βρεγμένο πανί.

Θυμάσαι την Πολυξένη; Μεγάλωσε και τραγουδάει στα μπουζούκια! (PHOTO)

Γνωρισαμε την Πολυξένη μέσω της συχνότητας του Alter και με το τραγούδι «Πάρτα» είχε κάνει το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο....

Έπειτα, την είδαμε στο talent show X-Factor αλλά δεν έμεινε πολύ αφού το κοινό δεν την κράτησε μέχρι το τέλος.
Σήμερα, η Πολυξένη έγινε ολόκληρη γυναίκα και εμφανίζεται στο Romeo Plus…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πώς έγινε το πρόσωπο αυτού του άνδρα μετά από μαραθώνιο χειρουργείων! Μάλιστα έγινε και εξώφυλλο στο GQ! (PHOTOS)

Ο 39χρονος Richard Lee Norris πέρασε πάνω από 10 χρόνια της ζωής του κρύβοντας...
τον εαυτό του πίσω από μια μάσκα και βγαίνοντας για ψώνια μόνο το βράδυ, μετά από ένα φρικτό τραυματισμό που παραμόρφωσε το πρόσωπό του το 1997. Το 2012 πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει εγχείρηση όπου αποκαταστάθηκε το σαγόνι του, τα δόντια, οι μύες του προσώπου και η γλώσσα του. Για την επέμβαση διάρκειας 36 ωρών χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 159 γιατροί και νοσοκόμες. Πλέον το πρόσωπό του είναι σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση και όχι μόνο αυτό αλλά ο Richard έγινε εξώφυλλο στο αμερικάνικο GQ !









Η φωτογραφία που εκνεύρισε το Διαδίκτυο: Σάλος στα social media στη θέα των ποδιών ενός ποδηλάτη


Η συγκλονιστική φωτογραφία των ποδιών του Πολωνού ποδηλάτη Bartosz Huzarski προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...
Την φωτογραφία ανέβασε ο 33χρονος ποδηλάτης μετά την ολοκλήρωση του 18ο Γύρου της Γαλλίας. Μετά την ανάρτηση ο ποδηλάτης βομβαρδίστηκε από πολλά σχόλια ενώ κάποιοι υπονόησαν ότι οι φλέβες στα πόδια του είναι αποτέλεσμα ντόπινγκ.

Ο ίδιος απάντησε «Φυσικά και δεν θα είχα πόδια σαν τα μοντέλα της Victoria Secret, ούτε και πόδια που έχουν όσοι εργάζονται σε γραφείο. Δεν λειτουργεί έτσι και δεν είναι ανθυγιεινό».


iefimerida.gr

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδήστρια ανέβασε θερμοκρασία στο γυμναστήριο;;



Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανάρτησε μαι φωτογραφία, όπου φοράει ένα αθλητικό, λευκό μπουστάκι και μια λευκή φόρμα και ...
μας δείχνει πως κάνοντας αεροπερπατητή (μηχάνημα γυμναστικής) διατηρείται σε φόρμα…Ακόμα και στη γυμναστική είναι sέxy η Κατερίνα Στικούδη

Ψύξη από το air condition: Τι να κάνετε για να φύγει πιο γρήγορα


Ειδικά τώρα το καλοκαίρι οι πιθανότητες να πάθουμε ψύξη από το air condition πολλαπλασιάζονται, στην προσπάθειά μας να κοιμηθούμε άνετα σε ένα δροσερό δωμάτιο...
Σύμφωνα με τους ειδικούς, από τους κυριότερους λόγους πρόκλησης ψύξης είναι οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας από τη ζέστη του εξωτερικού περιβάλλοντος στη δροσιά των κλιματιζόμενων χώρων.

Ψύξη ή επιστημονικά μυϊκός σπασμός μπορεί να προκληθεί στον αυχένα, την πλάτη, αλλά ακόμη και στο μάτι ή το μέτωπο.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που πάθετε ψύξη για να την ξεπεράσετε συντομότερα:

- Κάντε επαλείψεις με θερµαντική αλοιφή ή χρησιμοποιείστε πάγο ανάλογα με τη γνωμάτευση

- Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τη λήψη µυοχαλαρωτικών και αναλγητικών χαπιών

- Αν το πρόβλημα εντοπίζεται στον αυχένα χρησιμοποιήστε κολάρο

- Αν η ψύξη είναι στο πρόσωπο χρησιμοποιήστε θερμοφόρες ή ζεστές κομπρέσες

- Κάντε ζεστά μπάνια προκειμένου να χαλαρώσετε τους μύες και να ανακουφίσετε τον πόνο

- Αποφεύγετε τις εντριβές με οινόπνευμα, καθώς η εξάτμισή του οδηγεί σε μείωση της θερμοκρασίας τοπικά στο δέρμα

onmed.gr

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Δείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το 16 μηνών μωράκι μέσα στη πισίνα! (Video)




Απίστευτο βίντεο με ένα μωράκι να διασχίζει μια πισίνα μόνο με μια αναπνοή! (Αυτό το μωρό είναι εκπαιδευμένο από ειδικό trainer).




Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Βίντεο ΣΟΚ με το μεγαλύτερο φίδι που έχει βρεθεί ποτέ στον κόσμο!



Το φίδι αυτό βρέθηκε στο Μεξικό και το βίντεο πραγματικά σοκάρει!

Δείτε το!

Τραγουδιστής χαστούκισε θαυμάστρια που πήγε να του πιάσει… (βίντεο)



Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας του γνωστού τραγουδιστή!
Ο διάσημος τραγουδιστής της κάντρι μουσικής, Tim McGraw, χαστούκισε μία θαυμάστρια του κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν εκείνη προσπάθησε να ακουμπήσει τα… απόκρυφα σημεία του και να του σκίσει το παντελόνι του !
Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το χώρο από το προσωπικό ασφαλείας της συναυλίας ενώ κλήθηκε και η αστυνομία για να διερευνήσει το περιστατικό.
Σύμφωνα με τις αρχές ο τραγουδιστής έδρασε ενώ ήταν σε αυτοάμυνα αλλά ούτε εκείνος ούτε και η θαυμάστρια έχει χρεωθεί με κάποια κατηγορία για την επίθεση.
Δείτε το βίντεο και μακριά από… ευέξαπτους καλλιτέχνες!

Το ξέσπασμα του Αρναούτογλου στην εκπομπή της Λαμπίρη



Mε αφορμή τις απουσίες στην βάπτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής ξέσπασε!
Ο Γρηγόρης σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε πως παραλίγο ο Αντώνης Ρέμος να πάει στη Νάξο με ελικόπτερο και η Χριστίνα του απάντησε ότι ευτυχώς γιατί θα έλεγαν οι κακές γλώσσες διάφορα!
Τότε ο Γρηγόρης ξέσπασε: «Δεν μπόρεσαν να έρθουν ο Κανάκης και ο Ρέμος, αλλά ήταν κοντά μου μπορώ να σου πω συνέχεια… Δεν θα απολογηθώ! Προσπαθήσαμε μέχρι και με ελικόπτερο να έρθει…




Εγώ στη ζωή μου δούλεψα, δεν έχω κλέψει, δεν χρωστάω σε κανέναν… και τα λεφτά μου έτσι όπως τα μάζεψα, γουστάρω να τα ξοδέψω όπως θέλω… Να απολογούνται αυτοί που έκλεψαν!»

Θα μείνετε... Δείτε που δούλευε η Σταμάτη πριν την τηλεόραση... !



Δείτε φωτογραφίες από το επαγγελματικό παρελθόν της δημοσιογράφου
Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έχει γνωρίσει τη Σάσα Σταμάτη τα τελευταία χρόνια μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές, με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, όμως μέχρι πριν λίγα χρόνια, η δημοσιογράφος ήταν δημόσια υπάλληλος και μάλιστα στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής.




Η Σάσα δούλεψε για πολλά χρόνια στο γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων της Νομαρχίας και μετά για πολλά χρόνια στη διεύθυνση της Πρόνοιας της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα, ήταν στον γκισέ των αιτήσεων για την έκδοση και θεώρηση βιβλιαρίων απορίας.


Η Σάσα, ήταν πολύ αγαπητή στους συναδέλφους της και δεν έλειπε ποτέ από τις εκδηλώσεις της Νομαρχίας, έχοντας και τότε πρωταγωνιστικό ρόλο.



H σταδιοδρομία της στη Νομαρχία τελείωσε μόλις πριν 4 χρόνια, όταν της έγινε πρόταση να συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Mega, δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Ινδία: Το 2χρονο κoριτσάκι με την σπάνια πάθηση εγχειρίστηκε και θα ζήσει (φωτογραφίες)



H 2χρονη Roona Begum από την Ινδία υπέφερε από μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση υδροκεφαλισμού και οι γιατροί δεν της έδιναν πολλές ελπίδες να επιβιώσει..

Η κατάστασή της απαιτούσε άμεση επέμβαση και έτσι οι γιατροί την εγχείρησαν.
Όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει, αλλά πλέον είναι σε θέση να φάει μόνη της αλλά και να μπουσουλήσει!

Οι γονείς της μάλιστα πιστεύουν πως σύντομα θα είναι σε θέση να επισκεφθεί και τον παιδικό σταθμό.



Δείτε τις φωτογραφίες μετά την επιτυχημένη επέμβαση:


ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

29 Ιουλ 2014

«Δεν τρώω... Υποφέρω»! Ποια πασίγνωστη και σέxy Ελληνίδα αποκαλύπτει τα... βάρβαρα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της;


Mε αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε η ...Τζένη Μπότση για το πώς διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της....
«Δεν τρώω... Υποφέρω και δεν τρώω. Δεν είναι ότι δεν μου κάνει αίσθηση (το φαγητό). Αλλά προσπαθώ να μην τρώω!», δήλωσε η ηθοποιός σε αντίθεση με άλλες celebrities που υποστηρίζουν ότι τρώνε τα πάντα αλλά με έναν περίεργο τρόπο διατηρούνται σε φόρμα!

Μάλιστα, παραδέχθηκε ότι παλαιότερα είχε κάνει μπότοξ, το οποίο ήταν τόσο διακριτικό που δεν το είχε καταλάβει ούτε η μητέρα της.


«Σε εκείνη τη φάση της ζωής μου είχα αισθανθεί πάρα πολύ ωραία» είπε.

Έλα πάρε πάρεεε...Το Υπουργείο Οικονομικών "έσταξε' χρήμα σε 126.000 λογαριασμούς – Δες αν είσαι στους τυχερούς

Πιστό στο …ραντεβού του, το υπουργείο Οικονομικών πλήρωσε μια ακόμη δόση του κοινωνικού μερίσματος με το που συμπληρώθηκαν 15 ημέρες από την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Όπως μαθαίνει το...
fpress.gr η κατάθεση έγινε σήμερα οπότε όσοι πιστοί ελέγξατε τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Ο αριθμός αυτών που πληρώθηκαν έφτασε στις 126.000.

Αν προστεθούν και αυτοί που είχαν πληρωθεί μέχρι σήμερα, (564.535 σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών) τότε ο συνολικός αριθμός ανεβαίνει πλέον στις 690.000. Όσοι πληρώθηκαν σήμερα, είναι αυτοί που πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια με βάση τις φορολογικές δηλώσεις του 2014. Υπενθυμίζεται ότι τα κριτήρια είναι: 1. 7050 ευρώ για τον άγαμο (ο οποίος παίρνει 500 ευρώ μέρισμα) 2. 9400 ευρώ για τον παντρεμένο (το μέρισμα ανεβαίνει στα 666,67 ευρώ) 3. Για οικογένειες με παιδιά, προστίθενται 1175 ευρώ στο εισοδηματικό κριτήριο και 83,33 ευρώ στο μέρισμα. Μερικές δεκάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, αν και πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια που προαναφέρθηκαν, δεν εισέπραξαν σήμερα το μέρισμα.

Πρόκειται για περιπτώσεις που «μπήκαν στην άκρη» καθώς θεωρήθηκαν ύποπτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, περίπτωση δικαιούχου ο οποίος δήλωσε τον ίδιο αριθμό της ΔΕΗ με άλλους 10 φορολογούμενους. Όλες αυτές οι αιτήσεις, θα ελεγχθούν ηλεκτρονικά ενώ είναι πολύ πιθανό να κληθούν και οι αιτούντες για έλεγχο στην εφορία. Αν για κάποιο λόγο διαπιστωθεί ότι εισέπραξαν χρήματα φορολογούμενοι οι οποίοι δεν δικαιούνταν τα χρήματα, το υπουργείο Οικονομικών θα κινήσει τη διαδικασία να τα ζητήσει πίσω.

Όσοι μετά τον έλεγχο προκύψει ότι τελικώς δικαιούνται το μέρισμα, θα το εισπράξουν μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Τι μπορείς να κάνεις με.... το αλουμινόχαρτο;

Το χρησιμοποιείς ακόμη και για λίγες ώρες, για να προστατέψεις ένα ευαίσθητο τρόφιμο. Αν λυπάσαι να το πετάξεις μετά σου έχουμε τις λύσεις...

Βοηθάει στο σίδερο

Στα υφάσματα που δεν κάνει να σιδερώσετε απευθείας, όπως μεταξωτά, ολόμαλλα ή ρεγιόν, απλώστε ένα φύλλο στη σιδερώστρα και τοποθετήστε από πάνω το τσαλακωμένο σημείο. Με το κουμπί του ατμού πατημένο περάστε το σίδερο 10 εκατοστά πάνω από τις ζάρες αρκετές φορές. Ο θερμός ατμός που αντανακλάται από το αλουμινόχαρτο ισιώνει τις ζάρες.

Ενίσχυση στο μπάρμπεκιου

Για να συγκεντρώσετε τη θερμότητα και να αποφύγετε τη διαφυγή της στρώστε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο στη σχάρα για 10 λεπτά. Αφαιρέστε το πριν μαγειρέψετε (κρυώνει γρήγορα), κάντε το ένα μπαλάκι και χρησιμοποιήστε το για να ξύσετε τυχόν υπολείμματα ή στάχτες από τις σχάρες.

Προστασία στο βάψιμο

Βάφετε; Τυλίξτε τα χερούλια της πόρτας και τα μεταλλικά μέρη στην κουζίνα και στο μπάνιο για να τα προστατέψετε από την μπογιά που στάζει. Το αλουμινόχαρτο παίρνει το σχήμα οποιουδήποτε αντικειμένου σκεπάζει και μένει σταθερά στη θέση του μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά.

ΑΠΙΘΑΝΟ : ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΟ SEAT IBIZA ΣΕ... ΤΖΑΚΟΥΖΙ! (ΦΩΤΟ)

H Benedetto Bufalino από την Γαλλία, μετέτρεψε ένα SEAT Ibiza sedan σε τζακούζι, προς τέρψη και διασκέδαση όλων εκείνων που θα απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης σε αυτό. Πήρε ένα...

Seat Ibiza, έκοψε την οροφή, το παραμπρίζ και τις κολώνες ενώ αφαίρεσε όλα τα μηχανικά μέρη.
Το εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει μετασκευαστεί για να φιλοξενήσει όλα τα κινούμενα μέρη που είναι αναγκαία για την λειτουργία του τζακούζι, ενώ τα εξωτερικά panels, οι τροχοί και το σασί του οχήματος συνθέτουν το εξωτερικό κέλυφος της πισίνας.

Οι λουόμενοι μπορούν να απολαύσουν το ζεστό νερό και τις φυσαλίδες όπως επίσης και τον ήλιο, αφού το επάνω μέρος του αυτοκινήτου έχει -όπως προαναφέραμε- αφαιρεθεί.
Δεν ξέρουμε αν η ιδέα θα βρει κι άλλους θιασώτες. Πάντως, πρόκειται για μια μετασκευή, που αν μη τι άλλο αποτελεί λύση για κάποιον που δεν θέλει να αποχωριστεί το παλιό αυτοκίνητό του. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα που η φορολογία δεν σου επιτρέπει να έχει δυο αυτοκίνητα!...

Αδημοσίευτα πλάνα από την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους [video]




Ένα νέο βίντεο με πλάνα από τη στιγμή της επίθεσης της Αλ Κάιντα με επιβατικά αεροσκάφη στους Δίδυμους Πύργους στη Νέα Υόρκη ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το site 911datasets.org, το οποίο αποτελεί μια βάση δεδομένων όπου συλλέγονται ακόμα στοιχεία και βίντεο από την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

Τώρα δόθηκε στη δημοσιότητα νέο ακυκλοφόρητο βίντεο, με αμοντάριστα πλάνα από ρεπορτάζ του ABC από την ώρα που καταρρέει ο πρώτος πύργος.

Η κατάρρευση γίνεται στο 3ο λεπτό και το ειδησεογραφικό συνεργείο προλαβαίνει να μπει σε παραπλήσιο κτίριο και να σωθεί την τελευταία στιγμή, μαζί με αρκετούς διασώστες, πυροσβέστες και αστυνομικούς. Στο 13:13 ακούγεται η πρώτη προειδοποίηση: «Ο βόρειος πύργος γέρνει».
9/11 - Reporter Doing His Job από CDemo83

Θα πάθετε Μεγάλο ΣΟΚ! - Δείτε τη θηλυκή έκδοση.... του Νότη Σφακιανάκη!

Αν αντέχετε... δείτε το βίντεο μέχρι τέλους και δεν θα χάσετε!

Καλή… ακρόαση!...

To brazilian της… χωρισμένης Τζένης αναστάτωσε την Πάτμο! (Φωτό)

Xωρισμένης αλλά πάντα προσεγμένη η Τζένη, θα σας… αφήσει άφωνους με το κορμί της

Η φωτογραφία είναι από την Πάτμο, το νησί που επισκέπτετε εδώ και είκοσι χρόνια



Φέτος, με μοναδική εξαίρεση ένα 24ωρο που βρέθηκε στη Μύκονο, περνά το καλοκαίρι της ξανά εκεί μαζί με καλές της φίλες, όπως η επιχειρηματίας Άννυ Καλογιάννη και η πρωταθλήτρια Νίκη Ξάνθου & φιλοξενείται σε σπίτι φίλων της.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ !!! Η πρώην πεντάμορφη που έγινε πραγματικά ...

Tο δρόμο των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων...
, όπως πολλές συναδέλφισσές της διάλεξε και η Λίντα Χάμιλτον, η γνωστή σε όλους μας από τους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στις ταινίες «Εξολοθρευτής» και στην τηλεοπτική σειρά «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».
Δείτε πως είναι σήμερα στα 54 της!

ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕ !!! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μαγιό

Στο νησί απ' όπου κατάγεται βρίσκεται για διακοπές η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ...και φαίνεται πως απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο instagram φωτογραφία της με μαγιό γράφοντας ότι βρίσκεται στην αγαπημένη της παραλία στη Ρόδο...



Σκάει ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ στο Λιμάνι!!! ΠΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ είναι έτοιμος να φέρει ο Ολυμπιακός;;;

Ο «ισχυρός άνδρας» των «ροσονέρι» τόνισε ότι ανάμεσα στις προτάσεις που υπάρχουν για την παραχώρηση του Ρομπίνιο είναι και αυτή του Ολυμπιακού....

Σε ερώτηση που του έγινε για τα μεταγραφικά, ο Γκαλιάνι δήλωσε μεταξύ άλλων στο Sky Sports Italia πως υπάρχουν αρκετές προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή από ομάδες της Βραζιλίας, ενώ πρόσθεσε:
«Δεν υπάρχει θέμα για τη Μπεσίκτας. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει προσφορά, καθώς και σύλλογοι από την πατρίδα του. Συναντηθήκαμε σήμερα με τον Ρομπίνιο και θα ξαναπούμε πάλι αύριο».


ΣΟΚ! Ελληνίδα ηθοποιός πεθαίνει από AIDS!!!

Πολύ γνωστή ελληνίδα ηθοποιός πάσχει από τον ιό του AIDS τα τελευταία 6 χρόνια....Η πασίγνωστη σταρ του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου κράταγε επτασφράγιστο μυστικό ότι τα τελευταία χρόνια είχε προσβληθεί από τη θανατηφόρο ασθένεια του αιώνα μας. Ακόμη και σήμερα ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν το όνομα της ηθοποιού, αλλά πλέον η κατάστασή της έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που είναι πολύ δύσκολο να κρυφτεί από τον κόσμο μια τόσο σοκαριστική είδηση για μια εξαιρετικά συμπαθή ηθοποιό στο πλατύ κοινό.

Φίλοι και γνωστοί της δηλώνουν ότι η πασίγνωστη σταρ απλά το τελευταίο διάστημα πάσχει από κατάθλιψη και γι' αυτό δεν την βλέπουμε πολύ συχνά στις κοσμικές δεξιώσεις που πάντα της άρεσε να παρευρίσκεται. Η αλήθεια δυστυχώς όμως είναι πάρα πολύ διαφορετική και οι γιατροί πλέον κάνουν ό,τι μπορούν για να καθυστερήσουν τα συμπτώματα της ασθένειας, αλλά και να βοηθήσουν τη μεγάλη σταρ του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου να είναι αξιοπρεπής.

Οι εύζωνες που δεν λύγισαν ούτε από τον καύσωνα!

Που δεν μπορούν να κουνήσουν ρούπι από την θέση τους.....Μαθημένοι σε δύσκολες συνθήκες να είναι ανέκφραστοι. Όμως υπάρχει κάτι που τους προδίδει. Ο ιδρώτας! Που είναι αμείλικτος και στην κυριολεξία κάνει τις στολές τους να στάζουν.

Και το μέτωπο. Ο ιδρώτας στο μέτωπο. Γι” αυτό όμως υπάρχει ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο οποίος αναλαμβάνει να τους δροσίσει και ένα βρεγμένο πανί.

Θυμάσαι την Πολυξένη; Μεγάλωσε και τραγουδάει στα μπουζούκια! (PHOTO)

Γνωρισαμε την Πολυξένη μέσω της συχνότητας του Alter και με το τραγούδι «Πάρτα» είχε κάνει το καλλιτεχνικό της ντεμπούτο....

Έπειτα, την είδαμε στο talent show X-Factor αλλά δεν έμεινε πολύ αφού το κοινό δεν την κράτησε μέχρι το τέλος.
Σήμερα, η Πολυξένη έγινε ολόκληρη γυναίκα και εμφανίζεται στο Romeo Plus…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πώς έγινε το πρόσωπο αυτού του άνδρα μετά από μαραθώνιο χειρουργείων! Μάλιστα έγινε και εξώφυλλο στο GQ! (PHOTOS)

Ο 39χρονος Richard Lee Norris πέρασε πάνω από 10 χρόνια της ζωής του κρύβοντας...
τον εαυτό του πίσω από μια μάσκα και βγαίνοντας για ψώνια μόνο το βράδυ, μετά από ένα φρικτό τραυματισμό που παραμόρφωσε το πρόσωπό του το 1997. Το 2012 πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει εγχείρηση όπου αποκαταστάθηκε το σαγόνι του, τα δόντια, οι μύες του προσώπου και η γλώσσα του. Για την επέμβαση διάρκειας 36 ωρών χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 159 γιατροί και νοσοκόμες. Πλέον το πρόσωπό του είναι σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση και όχι μόνο αυτό αλλά ο Richard έγινε εξώφυλλο στο αμερικάνικο GQ !









Η φωτογραφία που εκνεύρισε το Διαδίκτυο: Σάλος στα social media στη θέα των ποδιών ενός ποδηλάτη


Η συγκλονιστική φωτογραφία των ποδιών του Πολωνού ποδηλάτη Bartosz Huzarski προκάλεσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης...
Την φωτογραφία ανέβασε ο 33χρονος ποδηλάτης μετά την ολοκλήρωση του 18ο Γύρου της Γαλλίας. Μετά την ανάρτηση ο ποδηλάτης βομβαρδίστηκε από πολλά σχόλια ενώ κάποιοι υπονόησαν ότι οι φλέβες στα πόδια του είναι αποτέλεσμα ντόπινγκ.

Ο ίδιος απάντησε «Φυσικά και δεν θα είχα πόδια σαν τα μοντέλα της Victoria Secret, ούτε και πόδια που έχουν όσοι εργάζονται σε γραφείο. Δεν λειτουργεί έτσι και δεν είναι ανθυγιεινό».


iefimerida.gr

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδήστρια ανέβασε θερμοκρασία στο γυμναστήριο;;



Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανάρτησε μαι φωτογραφία, όπου φοράει ένα αθλητικό, λευκό μπουστάκι και μια λευκή φόρμα και ...
μας δείχνει πως κάνοντας αεροπερπατητή (μηχάνημα γυμναστικής) διατηρείται σε φόρμα…Ακόμα και στη γυμναστική είναι sέxy η Κατερίνα Στικούδη

Ψύξη από το air condition: Τι να κάνετε για να φύγει πιο γρήγορα


Ειδικά τώρα το καλοκαίρι οι πιθανότητες να πάθουμε ψύξη από το air condition πολλαπλασιάζονται, στην προσπάθειά μας να κοιμηθούμε άνετα σε ένα δροσερό δωμάτιο...
Σύμφωνα με τους ειδικούς, από τους κυριότερους λόγους πρόκλησης ψύξης είναι οι απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας από τη ζέστη του εξωτερικού περιβάλλοντος στη δροσιά των κλιματιζόμενων χώρων.

Ψύξη ή επιστημονικά μυϊκός σπασμός μπορεί να προκληθεί στον αυχένα, την πλάτη, αλλά ακόμη και στο μάτι ή το μέτωπο.

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση που πάθετε ψύξη για να την ξεπεράσετε συντομότερα:

- Κάντε επαλείψεις με θερµαντική αλοιφή ή χρησιμοποιείστε πάγο ανάλογα με τη γνωμάτευση

- Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τη λήψη µυοχαλαρωτικών και αναλγητικών χαπιών

- Αν το πρόβλημα εντοπίζεται στον αυχένα χρησιμοποιήστε κολάρο

- Αν η ψύξη είναι στο πρόσωπο χρησιμοποιήστε θερμοφόρες ή ζεστές κομπρέσες

- Κάντε ζεστά μπάνια προκειμένου να χαλαρώσετε τους μύες και να ανακουφίσετε τον πόνο

- Αποφεύγετε τις εντριβές με οινόπνευμα, καθώς η εξάτμισή του οδηγεί σε μείωση της θερμοκρασίας τοπικά στο δέρμα

onmed.gr

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Δείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το 16 μηνών μωράκι μέσα στη πισίνα! (Video)




Απίστευτο βίντεο με ένα μωράκι να διασχίζει μια πισίνα μόνο με μια αναπνοή! (Αυτό το μωρό είναι εκπαιδευμένο από ειδικό trainer).




Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Βίντεο ΣΟΚ με το μεγαλύτερο φίδι που έχει βρεθεί ποτέ στον κόσμο!



Το φίδι αυτό βρέθηκε στο Μεξικό και το βίντεο πραγματικά σοκάρει!

Δείτε το!

Τραγουδιστής χαστούκισε θαυμάστρια που πήγε να του πιάσει… (βίντεο)



Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας του γνωστού τραγουδιστή!
Ο διάσημος τραγουδιστής της κάντρι μουσικής, Tim McGraw, χαστούκισε μία θαυμάστρια του κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν εκείνη προσπάθησε να ακουμπήσει τα… απόκρυφα σημεία του και να του σκίσει το παντελόνι του !
Η γυναίκα απομακρύνθηκε από το χώρο από το προσωπικό ασφαλείας της συναυλίας ενώ κλήθηκε και η αστυνομία για να διερευνήσει το περιστατικό.
Σύμφωνα με τις αρχές ο τραγουδιστής έδρασε ενώ ήταν σε αυτοάμυνα αλλά ούτε εκείνος ούτε και η θαυμάστρια έχει χρεωθεί με κάποια κατηγορία για την επίθεση.
Δείτε το βίντεο και μακριά από… ευέξαπτους καλλιτέχνες!

Το ξέσπασμα του Αρναούτογλου στην εκπομπή της Λαμπίρη



Mε αφορμή τις απουσίες στην βάπτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής ξέσπασε!
Ο Γρηγόρης σε τηλεφωνική επικοινωνία είπε πως παραλίγο ο Αντώνης Ρέμος να πάει στη Νάξο με ελικόπτερο και η Χριστίνα του απάντησε ότι ευτυχώς γιατί θα έλεγαν οι κακές γλώσσες διάφορα!
Τότε ο Γρηγόρης ξέσπασε: «Δεν μπόρεσαν να έρθουν ο Κανάκης και ο Ρέμος, αλλά ήταν κοντά μου μπορώ να σου πω συνέχεια… Δεν θα απολογηθώ! Προσπαθήσαμε μέχρι και με ελικόπτερο να έρθει…




Εγώ στη ζωή μου δούλεψα, δεν έχω κλέψει, δεν χρωστάω σε κανέναν… και τα λεφτά μου έτσι όπως τα μάζεψα, γουστάρω να τα ξοδέψω όπως θέλω… Να απολογούνται αυτοί που έκλεψαν!»

Θα μείνετε... Δείτε που δούλευε η Σταμάτη πριν την τηλεόραση... !



Δείτε φωτογραφίες από το επαγγελματικό παρελθόν της δημοσιογράφου
Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να έχει γνωρίσει τη Σάσα Σταμάτη τα τελευταία χρόνια μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές, με την εντυπωσιακή εμφάνιση και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, όμως μέχρι πριν λίγα χρόνια, η δημοσιογράφος ήταν δημόσια υπάλληλος και μάλιστα στη Νομαρχία Δυτικής Αττικής.




Η Σάσα δούλεψε για πολλά χρόνια στο γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων της Νομαρχίας και μετά για πολλά χρόνια στη διεύθυνση της Πρόνοιας της Νομαρχίας Δυτικής Αττικής. Συγκεκριμένα, ήταν στον γκισέ των αιτήσεων για την έκδοση και θεώρηση βιβλιαρίων απορίας.


Η Σάσα, ήταν πολύ αγαπητή στους συναδέλφους της και δεν έλειπε ποτέ από τις εκδηλώσεις της Νομαρχίας, έχοντας και τότε πρωταγωνιστικό ρόλο.



H σταδιοδρομία της στη Νομαρχία τελείωσε μόλις πριν 4 χρόνια, όταν της έγινε πρόταση να συμμετέχει στην πρωινή εκπομπή του Mega, δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Ινδία: Το 2χρονο κoριτσάκι με την σπάνια πάθηση εγχειρίστηκε και θα ζήσει (φωτογραφίες)



H 2χρονη Roona Begum από την Ινδία υπέφερε από μια εξαιρετικά σπάνια περίπτωση υδροκεφαλισμού και οι γιατροί δεν της έδιναν πολλές ελπίδες να επιβιώσει..

Η κατάστασή της απαιτούσε άμεση επέμβαση και έτσι οι γιατροί την εγχείρησαν.
Όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει, αλλά πλέον είναι σε θέση να φάει μόνη της αλλά και να μπουσουλήσει!

Οι γονείς της μάλιστα πιστεύουν πως σύντομα θα είναι σε θέση να επισκεφθεί και τον παιδικό σταθμό.



Δείτε τις φωτογραφίες μετά την επιτυχημένη επέμβαση:


ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ