Ιδού πως ένα γλυκό μωράκι μετατράπηκε σε...εφιάλτη...

Αυτά παθαίνεις όταν εμπιστεύεσαι τον λάθος άνθρωπο...




Τα 7 περίεργα πράγματα… που “ανάβouν” έναν άντρα!

Μπορεί να ψάχνεσαι για το πιο μεγάλο στήθος αλλά αλλού βρίσκονται τα μυστικά για να τον ανάψεις στο πι και φι. Οι έρευνες το λένε καθαρά!



Η μυρωδιά της κολοκύθας
Μην σπαταλάς ευρώ σε ακριβά αρώματα. Το κέντρο γεύσης και όσφρησης του Σικάγο ανακάλυψε πως η μυρωδιά της κολοκυθόπιτας σε συνδυασμό με λεβάντα, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέos ενός άντρα σε ποσοστό 23% σε σχέση με άλλα αρώματα.

Ο φόβος!
Κι ο τρόμος! Το πανεπιστήμιο της British Columbia ζήτησε από άντρες να σταθούν σε δύο γέφυρες, η μία στενή και σταθερή και η άλλη μακρυά που έτρεμε ψηλά στον αέρα. Δίπλα τους, έστειλαν σε κάθε γέφυρα, από μια αιθέρια ύπαρξη, τάχα βοηθό στην έρευνα. Οι άντρες στην δύσκολη γέφυρα, ανοίχτηκαν περισσότερο παρά το φόβο τους σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν κατάσταση πpoκαταpκτικών.

Το κόκκινο χρώμα:
Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology, οι ερευνητές ζήτησαν από άντρες να βαθμολογήσουν γυναίκες που φορούσαν διαφορετικό χρώμα ρούχων. Οι πιο θελκτικές κρίθηκαν οι γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ρούχα, ακόμα και σε σχέση με τις ίδιες γυναίκες όταν φορούσαν κάποιο άλλο χρώμα ρούχου.

Τα τονωμένα μακριά χέρια:
Άσε το στήθος σου και γύμνασε τα μπράτσα σου. Οι άντρες σε έρευνα του University of New South Wales στο Σύδνευ της Αυστραλίας, έκριναν εθελοντικά βίντεο γυναικών. Οι πιο ελκυστικές ήταν εκείνες οι γυναίκες που διέθεταν μακρυά και σφιχτά χέρια, ενώ τα μακρυά πόδια δεν έδειξαν να έχουν ιδιαίτερο σουξέ.

Τα ασορτί εσώρουχα:
Όχι, οι άντρες δεν κολλάνε στο ύφασμα ή στο χρώμα του εσωρούχου, όσο στο να ταιριάζει το σλιπάκι με το σουτιέν. Τα σετ εσωρούχων, δημιουργούν στα αρσενικά την ιδέα πως η γυναίκα ξόδεψε παραπάνω λεφτά και ενέργεια στην αγορά εσωρούχων με σκοπό να τον αποπλανήσει κι έτσι αποπλανούνται μόνοι τους.

Οι γυναίκες που τους μοιάζουν!
Οι παρόμοιες αναλογίες του προσώπου και τα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ίδιο, μπορούν να κάνουν έναν άντρα να θεωρήσει πιο ελκυστική μια γυναίκα. Κουφό ε!!!

Το γέλιο σου:
Ένα γέλιο αξίζει όσο χίλιες λέξεις, και χίλιοι οργασμοί απ” ότι φαίνεται. Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου στην Ελβετία, οι άντρες διεγείρονται αυτόματα στο γέλιο μιας γυναίκας, ίσως γιατί ο εγκέφαλος συνδέει το γέλιο με τους ήχους ηδovής μιας γυναίκας στο κρεβάτι, στη διάρκεια ενός οpγασμou.

Τα σεxouαλικά παιχνίδια!
Μην κρύβεις άλλο το δovητή. Πολλοί είναι οι άντρες που όχι μόνο απολαμβάνουν τη θέα της συντρόφους τους να αuτoiκανοπoiείται μπροστά τους και μάλιστα η διέγεpση μεγαλώνει όταν το παιχνίδι περιλαμβάνει και κάποιο σεxouαλικό παιχνίδι. Ακόμα κι αν δεν διαθέτεις κάποιο sεx toy, κάντον με μισόλογα να φανταστεί πως το διαθέτεις!
Πηγή: womenonly.gr

ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ: Δείτε την ηθοποιό σε Βίντεο που Σοκάρει!



Δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοια πλάνα, που προέρχονται από το ξεκίνημα της καριέρας της… Όταν, ακόμα,προσπαθούσε να γίνει γνωστή!

Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα, που την τηλεοπτική σεζόν 2000/01 συμμετείχε σε μία παραγωγή της τότε ΕΡΤ και για τις ανάγκες του ρόλου,χ ρειάστηκε να φωτογραφηθεί σαν μοντέλο.

Μόνο που η φωτογράφηση έπρεπε να γίνει με την ηθοποιό ολογuμνή..

Το χούφτωμα του γνωστού Έλληνα μπασκετμπολίστα….στη σύζυγο του ! (photos)



Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό μπασκετμπολίστα,… Γιάννη Μπουρούση, στα μπουζούκια μαζί με την σύζυγο του Χριστίνα Ψωμιάδη και όπως βλέπετε το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο αφού ο παίχτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να «βγάλει» τα χέρια του από πάνω της..





Το Σκληρό SΕX TΑPE της Miley Cyrus που κάνει το γύρο του Διαδικτύου! [VIDEO]



Στην δημοσιότητα έβγαλε το CNN το hard c0re βίντεο της Miley Cyrus που κάνει τον γύρο του κόσμου. Το περιεχόμενο είναι αυστηρώς ακατάλληλο και για αυτό το λόγο δημοσιοποιούνται μόνο μερικά δευτερόλεπτα, στα οποία όπως θα δείτε κι εσείς η εκκεντρική τραγουδίστρια φιλιέται με πάθος με έναν άντρα.

ΣΙΛΙΚΟΝΗ, αγάπη μου!-Οι Ελληνίδες ΣΤΑΡ που τα «ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ» Απότομα!(ΦΩΤΟ)






Εμπιστεύτηκαν το χειρουργικό νυστέρι, θέλοντας να ενισχύσουν το μεγαλύτερο όπλο κάθε γυναίκας… το στήθ0ς τους. Πλέον περήφανες για το αποτέλεσμα έχουν μετατραπεί σε σeξι θηλυκά.

Δες τις φωτογραφίες, πριν και μετά την πλαστική! Οι διαφορές είναι τεράστιες!















































Αυτός είναι ο γιατρός του Ευαγγελισμού που ζητούσε φακελάκι από τους ασθενείς για να τους εγχειρίσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του 59χρονου καρδιοχειρουργού, Διευθυντή Τμήματος Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που ζήτησε φακελάκι 1.500 ευρώ από ασθενή για να τον εγχειρίσει...
Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος πρόκειται για τον καρδιοχειρουργό Αντώνη Τσούκα.

Ο κ. Μαρκόπουλος είχε καταγγείλει στο παρελθόν τη δράση του εν λόγω γιατρού στη διεύθυνση του νοσοκομείοy. Συγκεκριμένα δύο μήνες νωρίτερα ασθενής από την Εύβοια που έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα, κατήγγειλε πως ο Αντώνης Τσούκας του είχε ζητήσει 2.000 ευρώ φακελάκι. Τα χρήματα ο ασθενής τα είχε δώσει χωρίς να έχουν προσημειωθεί από την αστυνομία με αποτέλεσμα ο χρηματισμός να μην μπορεί να αποδειχθεί.

Τελικά όμως ο γιατρός φαίνεται πως δεν πτοήθηκε και συνέχισε τη δράση του. Ωστόσο το τελευταίο θύμα του ένας συνταξιούχος ναυτικός από τη Σύρο ανέφερε αμέσως στις Αρχές πως ο 59χρονος καρδιοχειρουργός του ζήτησε φακελάκι 1.500 ευρώ, το οποίο διαμορφώθηκε τελικά στο ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς «by pass». Τα χρήματα προσημειώθηκαν και ο γιατρός κατέληξε με χειροπέδες.

Τώρα η αστυνομία ερευνά και άλλες περιπτώσεις, καθώς στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα ιατρών, υπαλλήλψν του Νοσοκομείου και διάφορα χρηματικά ποσά. Αυτές τις σημειώσεις ελέγχει οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπισούν και άλλα θύματα του αδίστακτου γιατρού.
iefimerida.gr

Στρατής Λιαρέλλης: Δείτε -για πρώτη φορά- τη γυναίκα του! (φωτο)

Ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε μαζί σε μία από τις σπάνιες κοινές τους εξόδους...Ο λόγος για το στέλεχος του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη και τη γυναίκα του. Δείτε τους για πρώτη φορά μαζί...

Το παρασκήνιο της ρήξης Κασιδιάρη-Σαράκη

Με άλλο δικηγόρο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο Εφετείο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μαζί του ήταν ο δικηγόρος του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος ανέλαβε να τον υπερασπιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΡΙΤ, υπήρξε ρήξη με τον Παύλο Σαράκη, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή συνήγορος υπεράσπισης του. Ο κ. Σαράκης παραιτήθηκε χθες το βράδυ θεωρώντας ότι υπάρχουν παρεμβάσεις από την Χρυσή Αυγή στην υπερασπιστική τακτική που θα ακολουθούσε.

Την τσακώσαμε! Η Μαρία Μπεκατώρου με κίτρινο μπικίνι απολαμβάνει τον ήλιο (PHOTOS)

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είχαν επέτειο γάμου....

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εφτά χρόνια και το γιόρτασε μακριά από την Αθήνα. Οι δυο τους έκαναν μια μικρή απόδραση στο Κρανίδι και ο φωτογραφικός φακός του Οκ τους απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμειναν. Μπάνιο, ηλιοθεραεπεία, βόλτες και καλό φαγητό ήταν μερικά από αυτά που έκαναν κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Κρανίδι. Η παρουσιάστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.


Δήλωση φωτιά: "Αυτός έφαγε όλη την περιουσία της Τζένης Καρέζη"

Γνώρισε την δόξα και αναγνώριση στο εξωτερικό και διηγείται τη συναρπαστική ζωή του και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των επωνύμων που σοκάρουν...

Ο λόγος για τον επιτυχημένο μόδιστρο Ντίμη Κρίτσα ο οποίος σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ανέφερε:

Ο Ζάχος είπε ότι είχε και εκείνος πισίνα...

Ο Χατζηφωτίου είχε μια γούρνα. Ο Ζάχος είναι ο κύριος Μινχάουζεν. Προχθές παρουσίαζε ένα βιβλίο και άρχισε να λέει ότι πολέμησε στο Ελ Αλαμέιν. Ποιο Ελ Αλαμέιν; Στην Αίγυπτο πήγε και έκανε κοσμική ζωή. Αυτά τα ξέρουμε εμείς που έχουμε την ίδια ηλικία.
Δεν είχε τρία σπίτια στη Μύκονο;

Μήπως είχε και δεκατρία και δεν το ξέρουμε; Ο Ζάχος έλεγε ότι ήταν στην «Αθηναία» και γνώρισε μια γυναίκα με στολή Ντόμινο και, όταν πήγαν μαζί σπίτι, διαπίστωσε πως κάτω από το Ντόμινο ήταν η Τζένη Καρέζη. Οταν το άκουσα, μόνο που δεν σηκώθηκα να του πω «Βρε ανόητε, εγώ σου γνώρισα την Καρέζη. Ποιο Ντόμινο και ποια "Αθηναία";»
Ισχύει ότι η Τζένη Καρέζη τον ερωτεύτηκε τρελά, ενώ εκείνος τη φιλούσε με μάτια ανοιχτά;
Γι' αυτό της έφαγε όλα τα λεφτά; Γι' αυτό τηςέφαγε το κότερο και τα λεφτά από το «Μαίρη - Μαίρη». Εσείς είστε νεαρός και δεν τα ξέρετε. Σε εμάς δεν μπορεί να τα πει, γιατί θα τον βάλουμε στον τοίχο.

Θέλει να είναι αρεστός;

Είναι αντιπαθέστατος σε όλους. Ήρθε δύο φορές να μείνει στο σπίτι μου στη Νέα Υόρκη και αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω σε έναν φίλο μου, ότι πρόκειται και καλά να με επισκεφτεί, ώστε να τον διώξω. Δεν ξεκόλλαγε. Ο Ζάχος κάνει πράξη την εικόνα που θα ήθελε να είναι. Δεν είχε ποτέ χρήματα. Ένα σπίτι έχει στο Φάλη¬ρο και ένα αυτοκίνητο. Ώρες ώρες μου έρχεται να τηλεφωνήσω στην τροχαία και να κάνω ολόκληρη ιστορία για να σταματήσει να οδηγεί. Είναι δυνατόν στα 90 του να οδηγεί;

Ήσασταν πολύ φίλος με την Τζένη Καρέζη;

Ναι. Της έλεγα «είσαι τρελή που θέλεις αυτόν». Η Καρέζη ονειρευόταν να μπει στην καλή κοινωνία. Ο Ζάχος τότε έκανε παρέα με την Ελένη Βλάχου και ορισμένες κυρίες αυτού του κύκλου με τις οποίες διατηρούσε ερωτικές σχέσεις.
Είχε ανασφάλειες η Καρέζη;
Πάρα πολλές. Την προτιμούσα από την Αλίκη.

Η Αλίκη πώς ήταν;

Παρόλο που ήξερε ότι δεν της είχα καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια, εκείνη ήθελε πάντα εμένα. Δεν πήγαινα ποτέ τα ρούχα στην Αλίκη αν δεν έμπαιναν πρώτα τα λεφτά στην τράπεζα. Μπορεί να χρωστούσε σε όλη την Αθήνα, αλλά εγώ γλίτωσα. Πάνταήταν προκλητική και κακιά. Ήθελε να χαλάει τις δουλειές των άλλων.

Ήταν αδίστακτη;

Το πείσμα της την έκανε αστέρι. Ήθελε να είναι η πρώτη.
Χρησιμοποιήσατε τη Μελίνα Μερκούρη για τη δουλειά σας;
Βέβαια. Εκείνη επέμενε να βάζει ρούχα μου για να με βοηθήσει.
Η Ροζίτα Σώκου είπε ότι η Μελίνα δεν ήταν καλή ηθοποιός...

Η Ροζίτα Σώκου πια γνωρίζει τα πάντα. Η Μελίνα ήταν Μελίνα. Αυτό τα λέει όλα. Δεν ήταν καταπληκτική η Μελίνα ως «Στέλλα»; Την κυρία Σώκου την ενδιαφέ¬ρει μόνο ο Μάριος Φραγκούλης. Καλό παιδί είναι, τον συμπαθώ.

Η Μελίνα είχε τη φήμη παθιασμένης με τον έρωτα γυναίκας. Ήταν όντως;
Δεν ήταν εύκολη στον έρωτα. Δεν ερωτευόταν συχνά. Ήταν πολύ εγκεφαλική. Την έχουν καταλάβει λάθος.

Λένε ότι στην πραγματικότητα είστε μακρινοί συγγενείς και όχι ξαδέρφια, όπως ισχυρίζεστε.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ας είμαστε ό,τι θέλουν.

Υπήρξε ζευγάρι με τη Μελίνα ο Ζάχος Χατζηφωτίου;
Ο Ζάχος στο μυαλό του έχει πολλά ζευγάρια. Σιγά η Μελίνα μην κοιτούσε τον Ζάχο. Ο Ζάχος έτρεχε πίσω από όλες αυτές.
Χρωστά η Ελλάδα στη Μελίνα;

Πολλά. Η ιστορία με τα Μάρμαρα ξεκίνησε ως μια πλάκα ένα βράδυ σπίτι της. Της είπε η αντζέντισσά της «πρέπει να βρεις κάτι για να γίνει φασαρία» .Έτσι άρχισε να λέει για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Έγινε στρατηγικά;
Ω, ναι. Αργότερα μπήκε μέσα στο μύθο που είχε κάνει η ίδια στο μυαλό της. Αν πάρουμε πίσω τα Μάρμαρα, θα το χρωστάμε στη Μελίνα.

Παντρεύτηκε τον Ντασέν από έρωτα;

"Όχι. Η Μελίνα ήταν «πλακατζού». Τον αγαπούσε τον Τζούλι. Της άρεσε της Μελίνας να είναι μάνα. Να σε φροντίζει, να σε φροντίζει να σε προστατεύει" είπε ο Ντίμης Κρίτσας στο περιοδικό ΕΓΩ!


Γιατί πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα μετά από 25 χρόνια ο φυγόδικος αδελφός του Γ. Κοσκωτά, Σταύρος

Πώς στήθηκε το σκάνδαλο με την τράπεζα Κρήτης τη δεκαετία του ΄80, τι συνέβη με τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή Ντέταρι και την ιστορία με τα πάμπερς...


Πέρασαν 25 χρόνια από την εποχή που η Ελλάδα συγκλονιζόταν από το σκάνδαλο Κοσκωτά. Μια υπόθεση η οποία με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν ένα απλό πταίσμα. Ο Γιώργος Κοσκωτάς δικάστηκε και καταδικάστηκε για κατάχρηση 12 εκατομμυρίων ευρώ από την Τράπεζα Κρήτης η οποία του ανήκε.

Σήμερα, αντίστοιχες υποθέσεις αφορούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ: Για κατάχρηση 701 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank κατηγορείται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, για περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ από την FBB ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης. Για να μη μιλήσουμε για τα σκάνδαλα με τις μίζες των οπλικών συστημάτων και τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που αναζητούν οι δικαστικές αρχές.

Προφανώς, λοιπόν, οι εποχές αλλάζουν. Η φράση τέλος εποχής, ταιριάζει γάντι στην υπόθεση Κοσκωτά. Με τη συμπλήρωση των 25 χρόνων επήλθε η παραγραφή όλων των συνεπειών. Οχι, για τον Γιώργο Κοσκωτά ο οποίος συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Αλλά για τον αδελφό του Σταύρο, το δεξί του χέρι σε όλες τις επιχειρήσεις της εποχής εκείνης που δεν συνελήφθη ποτέ και οι φήμες τον ήθελαν να έχει κρυφτεί βαθιά στα δάση της Κολομβίας.

Ο Γιώργος Κοσκωτάς είναι ελεύθερος από το 2001 καθώς αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής που του είχε επιβληθεί και εξέτισε στις φυλακές του Κορυδαλλού, στην ίδια πτέρυγα με τους απριλιανούς πραξικοπηματίες.

Ζει σε ένα από τα σπίτια που είχε αποκτήσει της εποχή της παντοδυναμίας του στην Εκάλη και εργάζεται στις χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις που έχει δημιουργήσει με κάποια από τα συνολικά πέντε παιδιά του.

Τόσο ο ίδιος, όσο και αυτά κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν απασχολούν την επικαιρότητα και τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται πλέον με αυτούς. Ο Γιώργος Κοσκωτάς αρνείται να μιλήσει ή να δώσει συνεντεύξεις και ο μόνος που μιλά για αυτόν είναι ο δικηγόρος και φίλος του Τάκης Μιχαλόλιας.

Ο τελευταίος ήταν αυτός που ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι ο Σταύρος Κοσκωτάς είναι πλέον ελεύθερος να επιστρέψει στην Ελλάδα, έχοντας στα χέρια του όλα τα σχετικά έγγραφα που πιστοποιούν ότι οι σε βάρος του κατηγορίες έχουν παραγραφεί και ότι δεν ισχύει κανένα από τα διεθνή εντάλματα σύλληψης που κατά καιρούς είχαν εκδοθεί εναντίον του.

Ο Σταύρος Κοσκωτάς κατηγορήθηκε ως συνεργός του αδελφού του, καθώς ήταν όχι μόνο το δεξί του χέρι σε όλες τις επιχειρήσεις, αλλά και αντιπρόεδρος στις παντοειδείς τραπεζικές, εκδοτικές και αθλητικές επιχειρήσεις του. Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως το 1990 «για την αξιόποινη πράξη της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος εξακολουθητικής κακουργηματικής υπεξαιρέσεως ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας από ιδιοτέλεια, κατ” εξακολούθηση και από κοινού, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος ελληνικής τράπεζας», κατά το χρονικό διάστημα από 25.07.1986 έως 30.10.1988.

Τα χρέη στο δημόσιο

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό, είναι τι συμβαίνει με τις οφειλές του Γιώργου και του Σταύρου Κοσκωτά στο Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με τη λίστα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου που είχε δώσει στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών τον Ιανουάριο του 2012, τα ονόματά τους συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ των 4.152 φορολογούμενων που όφειλαν στο δημόσιο 14,87 δισ. Ευρώ. Ο καθένας τους εμφανιζόταν με χρέος 2,4 εκατομμυρίων ευρώ.
exedra.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έλληνες γιατροί αφαίρεσαν ρολόι από το στομάχι ασθενή! [photos]

Απίστευτο και όμως… συνέβη...
Χειρουργοί αφαίρεσαν από το στομάχι ασθενή…ρολόι.
Καλά διαβάσατε…

Πρόκειται για επέμβαση που διήρκεσε 3 ώρες περίπου και που οι γαστρεντερολόγοι αφαίρεσαν ένα τετράγωνο ρολόι χειρός, στο ΠαΓΝΗ.



Ο ασθενής είναι κρατούμενος των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού και οι φύλακες τον μετέφεραν άρον άρον στο νοσοκομείο.

Ούτε οι γιατροί πίστευαν στα μάτια τους.



Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κρατούμενοι καταπίνουν ο,τι βρουν.
Μέχρι και νυχοκόπτη έχουν αφαιρέσει από στομάχια κρατουμένων…όσο για τα απορρυπαντικά…. δεν προλαβαίνουν να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου

Ο Κωστόπουλος 'συνελήφθη" με μελαχρινή συντροφιά στην Μύκονο [photo]

Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό ο χωρισμος Κωστόπουλου και η παρουσία του πρώην εκδότη στο νησί των Ανέμων έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια στις παρέες του νησιού...
Κάποιοι μάλιστα συνθέτουν σενάρια στο μυαλό τους μέχρι και για περιπέτειες του θείου με διάφορες γυναίκες που έχουν σκάσει μύτη στο νησί για να διασκεδάσουν μαζί του.

Τα σχόλια και τα σενάρια μετετράπηκαν ειδικά χθες σε αληθοφανή γεγονότα όταν κάποιοι εντόπισαν τον χωρισμένο με μελαχρινή κυρία σε γνωστό στέκι-ταβέρνα του νησιού στο ίδιο τραπέζι.




Τελικώς όλα ξεκαθαρίστηκαν όταν λίγη ώρα μετά στο τραπέζι ήρθε και ο άντρας της άγνωστης μελαχρινής με τα παιδιά τους. Στην φωτογραφία μπορείτε να διακρίνεται τον θείο να καλύπτεται από την φίλη του.

ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΣ - Αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι αυτό που νομίζεις...

Εκ πρώτης όψεως αυτό που νομίζεις ότι φαίνεται στη φωτογραφία, είναι ότι πρόκειται για δύο δάχτυλα…
Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα είδος βασανισμού – τιμωρίας με μπιζέλια στα γόνατα των ποδιών που ασκούν οι δάσκαλοι στους μαθητές τους στην Κίνα. Τραγικό και πολύ λυπηρό.



Τ΄άλλαξε ΟΛΑ ο Πούτιν…ακόμα και την ΩΡΑ!-Τι δείχνουν από Σήμερα τα Ρολόγια στη ΡΩΣΙΑ

Ένας ηγέτης μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο όπως εκείνος επιθυμεί. Αν μάλιστα λέγεται Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να τον… αλλάξει στα ρολόγια....Ο Ρώσος πρόεδρος το έπραξε και από την Τετάρτη στη Ρωσία ισχύει η χειμερινή ώρα.

Όπως σημειώνει η Deutsche Welle, o Πούτιν ανέτρεψε το μέτρο τη μόνιμης θερινής ώρας που είχε επιβάλει ο προκάτοχός του Μεντβέντεφ. Όπως και όλες τις λιλιπούτειες μεταρρυθμίσεις του για να φανεί εκσυγχρονιστής.
Ήταν ένα από τα αγαπημένα πρότζεκτ του πρώην ρώσου προέδρου Μεντβέντεφ, η αιώνια θερινή ώρα. Η αιτία; Ο βιορυθμός. Η συνεχής αλλαγή από χειμερινή σε θερινή ώρα σήμαινε στρες με όλες τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία των Ρώσων. Το 2011 υιοθετήθηκε η μόνιμη θερινή ώρα και η Ρωσία βρισκόταν μερικές ώρες νωρίτερα από την αστρονομική της ώρα. Το αποτέλεσμα; Στην Αγία Πετρούπολη το χειμώνα είχε φως μόλις στις 11 στο πρωί. Τα σημεία κόπωσης των Ρώσων και των ηγετών τους ήταν εμφανή. Ο Πούτιν παραπονιόταν για συνεχή πρωινή κόπωση, ακόμη και ο τότε πρόεδρος Μεντβέντεφ συνελήφθη να «κουτουλάει» σε δημόσιες εμφανίσεις του.

Πόσο λέτε να πλήρωσε τουρίστας για ένα τέτοιο ποτήρι μπύρας;

Τα όσα έγιναν στο εστιατόριο της Μεσαιωνικής πόλης, αποτελούν κεντρικό θέμα συζήτησης στην περιοχή - Ο τουρίστας πλήρωσε ''χρυσή'' τη μπύρα που ήπιε και δεν πήρε απόδειξη...Νέο περιστατικό με κρούσμα αισχροκέρδειας σημειώθηκε στη Ρόδο αυτή τη φορά με θύματα δύο Σουηδούς. Οι τουρίστες βρέθηκαν σε κεντρικό σημείο στη Μεσαιωνική πόλη και ζήτησαν από εστιατόριο να πιουν από μία μπύρα. Ζήτησαν συγκεκριμένα μεγάλο ποτήρι μπύρας και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν ζήτησαν να πληρώσουν.



Σύμφωνα με την τοπική ''Ροδιακή'', προφορικά τους είπαν ότι κάθε μπύρα κοστίζει 19 ευρώ χωρίς όμως να κόψουν απόδειξη για να τους δώσουν. Φυσικά η τιμή ήταν υπερβολική, αλλά δε διαμαρτυρήθηκαν και πλήρωσαν το ποσό μη θέλοντας να δημιουργήσουν φασαρία.






Η χρέωση όμως έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα, επιβεβαιώθηκε και προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια. για το ότι κάποιοι σαν τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου εστιατορίου δυσφημούν το νησί.


Πάντως όπως αποδείχτηκε οι δύο Σουηδοί είναι μέλη της ομοσπονδίας παικτών χόκεϊ στον πάγο και σκόπευαν επιστρέφοντας στην πατρίδα τους να προτείνουν στα αρμόδια όργανα, τη διοργάνωση ταξιδιών στο νησί για τους παίκτες.




Όπως διαπίστωσαν η Ρόδος θα μπορούσε με τις υποδομές που διαθέτει να παρέχει χώρους προπόνησης των μελών οι οποίοι θα μπορούσαν να έρθουν στο νησί με τις οικογένειές τους συνδυάζοντας διακοπές και προπόνηση. Μετά το περιστατικό που έζησαν, είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσουν τελικά στην πρότασή προς την ομοσπονδία τους...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

10 Ιουλ 2014

Ιδού πως ένα γλυκό μωράκι μετατράπηκε σε...εφιάλτη...

Αυτά παθαίνεις όταν εμπιστεύεσαι τον λάθος άνθρωπο...




Τα 7 περίεργα πράγματα… που “ανάβouν” έναν άντρα!

Μπορεί να ψάχνεσαι για το πιο μεγάλο στήθος αλλά αλλού βρίσκονται τα μυστικά για να τον ανάψεις στο πι και φι. Οι έρευνες το λένε καθαρά!



Η μυρωδιά της κολοκύθας
Μην σπαταλάς ευρώ σε ακριβά αρώματα. Το κέντρο γεύσης και όσφρησης του Σικάγο ανακάλυψε πως η μυρωδιά της κολοκυθόπιτας σε συνδυασμό με λεβάντα, αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο πέos ενός άντρα σε ποσοστό 23% σε σχέση με άλλα αρώματα.

Ο φόβος!
Κι ο τρόμος! Το πανεπιστήμιο της British Columbia ζήτησε από άντρες να σταθούν σε δύο γέφυρες, η μία στενή και σταθερή και η άλλη μακρυά που έτρεμε ψηλά στον αέρα. Δίπλα τους, έστειλαν σε κάθε γέφυρα, από μια αιθέρια ύπαρξη, τάχα βοηθό στην έρευνα. Οι άντρες στην δύσκολη γέφυρα, ανοίχτηκαν περισσότερο παρά το φόβο τους σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν κατάσταση πpoκαταpκτικών.

Το κόκκινο χρώμα:
Σε έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology, οι ερευνητές ζήτησαν από άντρες να βαθμολογήσουν γυναίκες που φορούσαν διαφορετικό χρώμα ρούχων. Οι πιο θελκτικές κρίθηκαν οι γυναίκες που φορούσαν κόκκινα ρούχα, ακόμα και σε σχέση με τις ίδιες γυναίκες όταν φορούσαν κάποιο άλλο χρώμα ρούχου.

Τα τονωμένα μακριά χέρια:
Άσε το στήθος σου και γύμνασε τα μπράτσα σου. Οι άντρες σε έρευνα του University of New South Wales στο Σύδνευ της Αυστραλίας, έκριναν εθελοντικά βίντεο γυναικών. Οι πιο ελκυστικές ήταν εκείνες οι γυναίκες που διέθεταν μακρυά και σφιχτά χέρια, ενώ τα μακρυά πόδια δεν έδειξαν να έχουν ιδιαίτερο σουξέ.

Τα ασορτί εσώρουχα:
Όχι, οι άντρες δεν κολλάνε στο ύφασμα ή στο χρώμα του εσωρούχου, όσο στο να ταιριάζει το σλιπάκι με το σουτιέν. Τα σετ εσωρούχων, δημιουργούν στα αρσενικά την ιδέα πως η γυναίκα ξόδεψε παραπάνω λεφτά και ενέργεια στην αγορά εσωρούχων με σκοπό να τον αποπλανήσει κι έτσι αποπλανούνται μόνοι τους.

Οι γυναίκες που τους μοιάζουν!
Οι παρόμοιες αναλογίες του προσώπου και τα χαρακτηριστικά σε σχέση με τον ίδιο, μπορούν να κάνουν έναν άντρα να θεωρήσει πιο ελκυστική μια γυναίκα. Κουφό ε!!!

Το γέλιο σου:
Ένα γέλιο αξίζει όσο χίλιες λέξεις, και χίλιοι οργασμοί απ” ότι φαίνεται. Σύμφωνα με έρευνα πανεπιστημίου στην Ελβετία, οι άντρες διεγείρονται αυτόματα στο γέλιο μιας γυναίκας, ίσως γιατί ο εγκέφαλος συνδέει το γέλιο με τους ήχους ηδovής μιας γυναίκας στο κρεβάτι, στη διάρκεια ενός οpγασμou.

Τα σεxouαλικά παιχνίδια!
Μην κρύβεις άλλο το δovητή. Πολλοί είναι οι άντρες που όχι μόνο απολαμβάνουν τη θέα της συντρόφους τους να αuτoiκανοπoiείται μπροστά τους και μάλιστα η διέγεpση μεγαλώνει όταν το παιχνίδι περιλαμβάνει και κάποιο σεxouαλικό παιχνίδι. Ακόμα κι αν δεν διαθέτεις κάποιο sεx toy, κάντον με μισόλογα να φανταστεί πως το διαθέτεις!
Πηγή: womenonly.gr

ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ: Δείτε την ηθοποιό σε Βίντεο που Σοκάρει!



Δεν την έχουμε συνηθίσει σε τέτοια πλάνα, που προέρχονται από το ξεκίνημα της καριέρας της… Όταν, ακόμα,προσπαθούσε να γίνει γνωστή!

Ο λόγος για τη Ζέτα Δούκα, που την τηλεοπτική σεζόν 2000/01 συμμετείχε σε μία παραγωγή της τότε ΕΡΤ και για τις ανάγκες του ρόλου,χ ρειάστηκε να φωτογραφηθεί σαν μοντέλο.

Μόνο που η φωτογράφηση έπρεπε να γίνει με την ηθοποιό ολογuμνή..

Το χούφτωμα του γνωστού Έλληνα μπασκετμπολίστα….στη σύζυγο του ! (photos)



Αυτή την φορά ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον γνωστό μπασκετμπολίστα,… Γιάννη Μπουρούση, στα μπουζούκια μαζί με την σύζυγο του Χριστίνα Ψωμιάδη και όπως βλέπετε το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο αφού ο παίχτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να «βγάλει» τα χέρια του από πάνω της..





Το Σκληρό SΕX TΑPE της Miley Cyrus που κάνει το γύρο του Διαδικτύου! [VIDEO]



Στην δημοσιότητα έβγαλε το CNN το hard c0re βίντεο της Miley Cyrus που κάνει τον γύρο του κόσμου. Το περιεχόμενο είναι αυστηρώς ακατάλληλο και για αυτό το λόγο δημοσιοποιούνται μόνο μερικά δευτερόλεπτα, στα οποία όπως θα δείτε κι εσείς η εκκεντρική τραγουδίστρια φιλιέται με πάθος με έναν άντρα.

ΣΙΛΙΚΟΝΗ, αγάπη μου!-Οι Ελληνίδες ΣΤΑΡ που τα «ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ» Απότομα!(ΦΩΤΟ)






Εμπιστεύτηκαν το χειρουργικό νυστέρι, θέλοντας να ενισχύσουν το μεγαλύτερο όπλο κάθε γυναίκας… το στήθ0ς τους. Πλέον περήφανες για το αποτέλεσμα έχουν μετατραπεί σε σeξι θηλυκά.

Δες τις φωτογραφίες, πριν και μετά την πλαστική! Οι διαφορές είναι τεράστιες!















































Αυτός είναι ο γιατρός του Ευαγγελισμού που ζητούσε φακελάκι από τους ασθενείς για να τους εγχειρίσει

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του 59χρονου καρδιοχειρουργού, Διευθυντή Τμήματος Κλινικής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» που ζήτησε φακελάκι 1.500 ευρώ από ασθενή για να τον εγχειρίσει...
Όπως αποκαλύπτει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος πρόκειται για τον καρδιοχειρουργό Αντώνη Τσούκα.

Ο κ. Μαρκόπουλος είχε καταγγείλει στο παρελθόν τη δράση του εν λόγω γιατρού στη διεύθυνση του νοσοκομείοy. Συγκεκριμένα δύο μήνες νωρίτερα ασθενής από την Εύβοια που έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα, κατήγγειλε πως ο Αντώνης Τσούκας του είχε ζητήσει 2.000 ευρώ φακελάκι. Τα χρήματα ο ασθενής τα είχε δώσει χωρίς να έχουν προσημειωθεί από την αστυνομία με αποτέλεσμα ο χρηματισμός να μην μπορεί να αποδειχθεί.

Τελικά όμως ο γιατρός φαίνεται πως δεν πτοήθηκε και συνέχισε τη δράση του. Ωστόσο το τελευταίο θύμα του ένας συνταξιούχος ναυτικός από τη Σύρο ανέφερε αμέσως στις Αρχές πως ο 59χρονος καρδιοχειρουργός του ζήτησε φακελάκι 1.500 ευρώ, το οποίο διαμορφώθηκε τελικά στο ποσό των 500 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς «by pass». Τα χρήματα προσημειώθηκαν και ο γιατρός κατέληξε με χειροπέδες.

Τώρα η αστυνομία ερευνά και άλλες περιπτώσεις, καθώς στην κατοχή του γιατρού βρέθηκαν χειρόγραφες σημειώσεις με ονόματα ιατρών, υπαλλήλψν του Νοσοκομείου και διάφορα χρηματικά ποσά. Αυτές τις σημειώσεις ελέγχει οι αστυνομικοί προκειμένου να εντοπισούν και άλλα θύματα του αδίστακτου γιατρού.
iefimerida.gr

Στρατής Λιαρέλλης: Δείτε -για πρώτη φορά- τη γυναίκα του! (φωτο)

Ο φωτογραφικός φακός του απαθανάτισε μαζί σε μία από τις σπάνιες κοινές τους εξόδους...Ο λόγος για το στέλεχος του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη και τη γυναίκα του. Δείτε τους για πρώτη φορά μαζί...

Το παρασκήνιο της ρήξης Κασιδιάρη-Σαράκη

Με άλλο δικηγόρο εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στο Εφετείο ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Μαζί του ήταν ο δικηγόρος του προφυλακισμένου γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος ανέλαβε να τον υπερασπιστεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΝΕΡΙΤ, υπήρξε ρήξη με τον Παύλο Σαράκη, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή συνήγορος υπεράσπισης του. Ο κ. Σαράκης παραιτήθηκε χθες το βράδυ θεωρώντας ότι υπάρχουν παρεμβάσεις από την Χρυσή Αυγή στην υπερασπιστική τακτική που θα ακολουθούσε.

Την τσακώσαμε! Η Μαρία Μπεκατώρου με κίτρινο μπικίνι απολαμβάνει τον ήλιο (PHOTOS)

Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος είχαν επέτειο γάμου....

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εφτά χρόνια και το γιόρτασε μακριά από την Αθήνα. Οι δυο τους έκαναν μια μικρή απόδραση στο Κρανίδι και ο φωτογραφικός φακός του Οκ τους απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έμειναν. Μπάνιο, ηλιοθεραεπεία, βόλτες και καλό φαγητό ήταν μερικά από αυτά που έκαναν κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο Κρανίδι. Η παρουσιάστρια μαγνήτισε τα βλέμματα με την εμφάνισή της.


Δήλωση φωτιά: "Αυτός έφαγε όλη την περιουσία της Τζένης Καρέζη"

Γνώρισε την δόξα και αναγνώριση στο εξωτερικό και διηγείται τη συναρπαστική ζωή του και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των επωνύμων που σοκάρουν...

Ο λόγος για τον επιτυχημένο μόδιστρο Ντίμη Κρίτσα ο οποίος σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ανέφερε:

Ο Ζάχος είπε ότι είχε και εκείνος πισίνα...

Ο Χατζηφωτίου είχε μια γούρνα. Ο Ζάχος είναι ο κύριος Μινχάουζεν. Προχθές παρουσίαζε ένα βιβλίο και άρχισε να λέει ότι πολέμησε στο Ελ Αλαμέιν. Ποιο Ελ Αλαμέιν; Στην Αίγυπτο πήγε και έκανε κοσμική ζωή. Αυτά τα ξέρουμε εμείς που έχουμε την ίδια ηλικία.
Δεν είχε τρία σπίτια στη Μύκονο;

Μήπως είχε και δεκατρία και δεν το ξέρουμε; Ο Ζάχος έλεγε ότι ήταν στην «Αθηναία» και γνώρισε μια γυναίκα με στολή Ντόμινο και, όταν πήγαν μαζί σπίτι, διαπίστωσε πως κάτω από το Ντόμινο ήταν η Τζένη Καρέζη. Οταν το άκουσα, μόνο που δεν σηκώθηκα να του πω «Βρε ανόητε, εγώ σου γνώρισα την Καρέζη. Ποιο Ντόμινο και ποια "Αθηναία";»
Ισχύει ότι η Τζένη Καρέζη τον ερωτεύτηκε τρελά, ενώ εκείνος τη φιλούσε με μάτια ανοιχτά;
Γι' αυτό της έφαγε όλα τα λεφτά; Γι' αυτό τηςέφαγε το κότερο και τα λεφτά από το «Μαίρη - Μαίρη». Εσείς είστε νεαρός και δεν τα ξέρετε. Σε εμάς δεν μπορεί να τα πει, γιατί θα τον βάλουμε στον τοίχο.

Θέλει να είναι αρεστός;

Είναι αντιπαθέστατος σε όλους. Ήρθε δύο φορές να μείνει στο σπίτι μου στη Νέα Υόρκη και αναγκάστηκα να τηλεφωνήσω σε έναν φίλο μου, ότι πρόκειται και καλά να με επισκεφτεί, ώστε να τον διώξω. Δεν ξεκόλλαγε. Ο Ζάχος κάνει πράξη την εικόνα που θα ήθελε να είναι. Δεν είχε ποτέ χρήματα. Ένα σπίτι έχει στο Φάλη¬ρο και ένα αυτοκίνητο. Ώρες ώρες μου έρχεται να τηλεφωνήσω στην τροχαία και να κάνω ολόκληρη ιστορία για να σταματήσει να οδηγεί. Είναι δυνατόν στα 90 του να οδηγεί;

Ήσασταν πολύ φίλος με την Τζένη Καρέζη;

Ναι. Της έλεγα «είσαι τρελή που θέλεις αυτόν». Η Καρέζη ονειρευόταν να μπει στην καλή κοινωνία. Ο Ζάχος τότε έκανε παρέα με την Ελένη Βλάχου και ορισμένες κυρίες αυτού του κύκλου με τις οποίες διατηρούσε ερωτικές σχέσεις.
Είχε ανασφάλειες η Καρέζη;
Πάρα πολλές. Την προτιμούσα από την Αλίκη.

Η Αλίκη πώς ήταν;

Παρόλο που ήξερε ότι δεν της είχα καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια, εκείνη ήθελε πάντα εμένα. Δεν πήγαινα ποτέ τα ρούχα στην Αλίκη αν δεν έμπαιναν πρώτα τα λεφτά στην τράπεζα. Μπορεί να χρωστούσε σε όλη την Αθήνα, αλλά εγώ γλίτωσα. Πάνταήταν προκλητική και κακιά. Ήθελε να χαλάει τις δουλειές των άλλων.

Ήταν αδίστακτη;

Το πείσμα της την έκανε αστέρι. Ήθελε να είναι η πρώτη.
Χρησιμοποιήσατε τη Μελίνα Μερκούρη για τη δουλειά σας;
Βέβαια. Εκείνη επέμενε να βάζει ρούχα μου για να με βοηθήσει.
Η Ροζίτα Σώκου είπε ότι η Μελίνα δεν ήταν καλή ηθοποιός...

Η Ροζίτα Σώκου πια γνωρίζει τα πάντα. Η Μελίνα ήταν Μελίνα. Αυτό τα λέει όλα. Δεν ήταν καταπληκτική η Μελίνα ως «Στέλλα»; Την κυρία Σώκου την ενδιαφέ¬ρει μόνο ο Μάριος Φραγκούλης. Καλό παιδί είναι, τον συμπαθώ.

Η Μελίνα είχε τη φήμη παθιασμένης με τον έρωτα γυναίκας. Ήταν όντως;
Δεν ήταν εύκολη στον έρωτα. Δεν ερωτευόταν συχνά. Ήταν πολύ εγκεφαλική. Την έχουν καταλάβει λάθος.

Λένε ότι στην πραγματικότητα είστε μακρινοί συγγενείς και όχι ξαδέρφια, όπως ισχυρίζεστε.
Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ας είμαστε ό,τι θέλουν.

Υπήρξε ζευγάρι με τη Μελίνα ο Ζάχος Χατζηφωτίου;
Ο Ζάχος στο μυαλό του έχει πολλά ζευγάρια. Σιγά η Μελίνα μην κοιτούσε τον Ζάχο. Ο Ζάχος έτρεχε πίσω από όλες αυτές.
Χρωστά η Ελλάδα στη Μελίνα;

Πολλά. Η ιστορία με τα Μάρμαρα ξεκίνησε ως μια πλάκα ένα βράδυ σπίτι της. Της είπε η αντζέντισσά της «πρέπει να βρεις κάτι για να γίνει φασαρία» .Έτσι άρχισε να λέει για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα.

Έγινε στρατηγικά;
Ω, ναι. Αργότερα μπήκε μέσα στο μύθο που είχε κάνει η ίδια στο μυαλό της. Αν πάρουμε πίσω τα Μάρμαρα, θα το χρωστάμε στη Μελίνα.

Παντρεύτηκε τον Ντασέν από έρωτα;

"Όχι. Η Μελίνα ήταν «πλακατζού». Τον αγαπούσε τον Τζούλι. Της άρεσε της Μελίνας να είναι μάνα. Να σε φροντίζει, να σε φροντίζει να σε προστατεύει" είπε ο Ντίμης Κρίτσας στο περιοδικό ΕΓΩ!


Γιατί πήρε την απόφαση να γυρίσει στην Ελλάδα μετά από 25 χρόνια ο φυγόδικος αδελφός του Γ. Κοσκωτά, Σταύρος

Πώς στήθηκε το σκάνδαλο με την τράπεζα Κρήτης τη δεκαετία του ΄80, τι συνέβη με τον Ούγγρο ποδοσφαιριστή Ντέταρι και την ιστορία με τα πάμπερς...


Πέρασαν 25 χρόνια από την εποχή που η Ελλάδα συγκλονιζόταν από το σκάνδαλο Κοσκωτά. Μια υπόθεση η οποία με τα σημερινά δεδομένα θα ήταν ένα απλό πταίσμα. Ο Γιώργος Κοσκωτάς δικάστηκε και καταδικάστηκε για κατάχρηση 12 εκατομμυρίων ευρώ από την Τράπεζα Κρήτης η οποία του ανήκε.

Σήμερα, αντίστοιχες υποθέσεις αφορούν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ: Για κατάχρηση 701 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank κατηγορείται ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, για περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ από την FBB ο εφοπλιστής Βίκτωρ Ρέστης. Για να μη μιλήσουμε για τα σκάνδαλα με τις μίζες των οπλικών συστημάτων και τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που αναζητούν οι δικαστικές αρχές.

Προφανώς, λοιπόν, οι εποχές αλλάζουν. Η φράση τέλος εποχής, ταιριάζει γάντι στην υπόθεση Κοσκωτά. Με τη συμπλήρωση των 25 χρόνων επήλθε η παραγραφή όλων των συνεπειών. Οχι, για τον Γιώργο Κοσκωτά ο οποίος συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε. Αλλά για τον αδελφό του Σταύρο, το δεξί του χέρι σε όλες τις επιχειρήσεις της εποχής εκείνης που δεν συνελήφθη ποτέ και οι φήμες τον ήθελαν να έχει κρυφτεί βαθιά στα δάση της Κολομβίας.

Ο Γιώργος Κοσκωτάς είναι ελεύθερος από το 2001 καθώς αποφυλακίστηκε έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής που του είχε επιβληθεί και εξέτισε στις φυλακές του Κορυδαλλού, στην ίδια πτέρυγα με τους απριλιανούς πραξικοπηματίες.

Ζει σε ένα από τα σπίτια που είχε αποκτήσει της εποχή της παντοδυναμίας του στην Εκάλη και εργάζεται στις χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις που έχει δημιουργήσει με κάποια από τα συνολικά πέντε παιδιά του.

Τόσο ο ίδιος, όσο και αυτά κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν απασχολούν την επικαιρότητα και τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται πλέον με αυτούς. Ο Γιώργος Κοσκωτάς αρνείται να μιλήσει ή να δώσει συνεντεύξεις και ο μόνος που μιλά για αυτόν είναι ο δικηγόρος και φίλος του Τάκης Μιχαλόλιας.

Ο τελευταίος ήταν αυτός που ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι ο Σταύρος Κοσκωτάς είναι πλέον ελεύθερος να επιστρέψει στην Ελλάδα, έχοντας στα χέρια του όλα τα σχετικά έγγραφα που πιστοποιούν ότι οι σε βάρος του κατηγορίες έχουν παραγραφεί και ότι δεν ισχύει κανένα από τα διεθνή εντάλματα σύλληψης που κατά καιρούς είχαν εκδοθεί εναντίον του.

Ο Σταύρος Κοσκωτάς κατηγορήθηκε ως συνεργός του αδελφού του, καθώς ήταν όχι μόνο το δεξί του χέρι σε όλες τις επιχειρήσεις, αλλά και αντιπρόεδρος στις παντοειδείς τραπεζικές, εκδοτικές και αθλητικές επιχειρήσεις του. Εναντίον του είχε εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως το 1990 «για την αξιόποινη πράξη της αποδοχής προϊόντων εγκλήματος εξακολουθητικής κακουργηματικής υπεξαιρέσεως ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας από ιδιοτέλεια, κατ” εξακολούθηση και από κοινού, σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος ελληνικής τράπεζας», κατά το χρονικό διάστημα από 25.07.1986 έως 30.10.1988.

Τα χρέη στο δημόσιο

Αυτό που δεν έχει γίνει γνωστό, είναι τι συμβαίνει με τις οφειλές του Γιώργου και του Σταύρου Κοσκωτά στο Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα με τη λίστα των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου που είχε δώσει στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών τον Ιανουάριο του 2012, τα ονόματά τους συμπεριλαμβάνονταν μεταξύ των 4.152 φορολογούμενων που όφειλαν στο δημόσιο 14,87 δισ. Ευρώ. Ο καθένας τους εμφανιζόταν με χρέος 2,4 εκατομμυρίων ευρώ.
exedra.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Έλληνες γιατροί αφαίρεσαν ρολόι από το στομάχι ασθενή! [photos]

Απίστευτο και όμως… συνέβη...
Χειρουργοί αφαίρεσαν από το στομάχι ασθενή…ρολόι.
Καλά διαβάσατε…

Πρόκειται για επέμβαση που διήρκεσε 3 ώρες περίπου και που οι γαστρεντερολόγοι αφαίρεσαν ένα τετράγωνο ρολόι χειρός, στο ΠαΓΝΗ.



Ο ασθενής είναι κρατούμενος των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού και οι φύλακες τον μετέφεραν άρον άρον στο νοσοκομείο.

Ούτε οι γιατροί πίστευαν στα μάτια τους.



Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που κρατούμενοι καταπίνουν ο,τι βρουν.
Μέχρι και νυχοκόπτη έχουν αφαιρέσει από στομάχια κρατουμένων…όσο για τα απορρυπαντικά…. δεν προλαβαίνουν να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου

Ο Κωστόπουλος 'συνελήφθη" με μελαχρινή συντροφιά στην Μύκονο [photo]

Όπως είναι απολύτως φυσιολογικό ο χωρισμος Κωστόπουλου και η παρουσία του πρώην εκδότη στο νησί των Ανέμων έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια στις παρέες του νησιού...
Κάποιοι μάλιστα συνθέτουν σενάρια στο μυαλό τους μέχρι και για περιπέτειες του θείου με διάφορες γυναίκες που έχουν σκάσει μύτη στο νησί για να διασκεδάσουν μαζί του.

Τα σχόλια και τα σενάρια μετετράπηκαν ειδικά χθες σε αληθοφανή γεγονότα όταν κάποιοι εντόπισαν τον χωρισμένο με μελαχρινή κυρία σε γνωστό στέκι-ταβέρνα του νησιού στο ίδιο τραπέζι.




Τελικώς όλα ξεκαθαρίστηκαν όταν λίγη ώρα μετά στο τραπέζι ήρθε και ο άντρας της άγνωστης μελαχρινής με τα παιδιά τους. Στην φωτογραφία μπορείτε να διακρίνεται τον θείο να καλύπτεται από την φίλη του.

ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΣ - Αυτό που βλέπεις ΔΕΝ είναι αυτό που νομίζεις...

Εκ πρώτης όψεως αυτό που νομίζεις ότι φαίνεται στη φωτογραφία, είναι ότι πρόκειται για δύο δάχτυλα…
Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα είδος βασανισμού – τιμωρίας με μπιζέλια στα γόνατα των ποδιών που ασκούν οι δάσκαλοι στους μαθητές τους στην Κίνα. Τραγικό και πολύ λυπηρό.



Τ΄άλλαξε ΟΛΑ ο Πούτιν…ακόμα και την ΩΡΑ!-Τι δείχνουν από Σήμερα τα Ρολόγια στη ΡΩΣΙΑ

Ένας ηγέτης μπορεί να διαχειριστεί τον χρόνο όπως εκείνος επιθυμεί. Αν μάλιστα λέγεται Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να τον… αλλάξει στα ρολόγια....Ο Ρώσος πρόεδρος το έπραξε και από την Τετάρτη στη Ρωσία ισχύει η χειμερινή ώρα.

Όπως σημειώνει η Deutsche Welle, o Πούτιν ανέτρεψε το μέτρο τη μόνιμης θερινής ώρας που είχε επιβάλει ο προκάτοχός του Μεντβέντεφ. Όπως και όλες τις λιλιπούτειες μεταρρυθμίσεις του για να φανεί εκσυγχρονιστής.
Ήταν ένα από τα αγαπημένα πρότζεκτ του πρώην ρώσου προέδρου Μεντβέντεφ, η αιώνια θερινή ώρα. Η αιτία; Ο βιορυθμός. Η συνεχής αλλαγή από χειμερινή σε θερινή ώρα σήμαινε στρες με όλες τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις στην υγεία των Ρώσων. Το 2011 υιοθετήθηκε η μόνιμη θερινή ώρα και η Ρωσία βρισκόταν μερικές ώρες νωρίτερα από την αστρονομική της ώρα. Το αποτέλεσμα; Στην Αγία Πετρούπολη το χειμώνα είχε φως μόλις στις 11 στο πρωί. Τα σημεία κόπωσης των Ρώσων και των ηγετών τους ήταν εμφανή. Ο Πούτιν παραπονιόταν για συνεχή πρωινή κόπωση, ακόμη και ο τότε πρόεδρος Μεντβέντεφ συνελήφθη να «κουτουλάει» σε δημόσιες εμφανίσεις του.

Πόσο λέτε να πλήρωσε τουρίστας για ένα τέτοιο ποτήρι μπύρας;

Τα όσα έγιναν στο εστιατόριο της Μεσαιωνικής πόλης, αποτελούν κεντρικό θέμα συζήτησης στην περιοχή - Ο τουρίστας πλήρωσε ''χρυσή'' τη μπύρα που ήπιε και δεν πήρε απόδειξη...Νέο περιστατικό με κρούσμα αισχροκέρδειας σημειώθηκε στη Ρόδο αυτή τη φορά με θύματα δύο Σουηδούς. Οι τουρίστες βρέθηκαν σε κεντρικό σημείο στη Μεσαιωνική πόλη και ζήτησαν από εστιατόριο να πιουν από μία μπύρα. Ζήτησαν συγκεκριμένα μεγάλο ποτήρι μπύρας και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν ζήτησαν να πληρώσουν.



Σύμφωνα με την τοπική ''Ροδιακή'', προφορικά τους είπαν ότι κάθε μπύρα κοστίζει 19 ευρώ χωρίς όμως να κόψουν απόδειξη για να τους δώσουν. Φυσικά η τιμή ήταν υπερβολική, αλλά δε διαμαρτυρήθηκαν και πλήρωσαν το ποσό μη θέλοντας να δημιουργήσουν φασαρία.






Η χρέωση όμως έγινε γνωστή από στόμα σε στόμα, επιβεβαιώθηκε και προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια. για το ότι κάποιοι σαν τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου εστιατορίου δυσφημούν το νησί.


Πάντως όπως αποδείχτηκε οι δύο Σουηδοί είναι μέλη της ομοσπονδίας παικτών χόκεϊ στον πάγο και σκόπευαν επιστρέφοντας στην πατρίδα τους να προτείνουν στα αρμόδια όργανα, τη διοργάνωση ταξιδιών στο νησί για τους παίκτες.




Όπως διαπίστωσαν η Ρόδος θα μπορούσε με τις υποδομές που διαθέτει να παρέχει χώρους προπόνησης των μελών οι οποίοι θα μπορούσαν να έρθουν στο νησί με τις οικογένειές τους συνδυάζοντας διακοπές και προπόνηση. Μετά το περιστατικό που έζησαν, είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσουν τελικά στην πρότασή προς την ομοσπονδία τους...

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ