Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί! [photo]

Μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου και παρά τα σενάρια που έκαναν λόγο για... κρίση στο γάμο τους, είναι πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους και δεν είναι άλλο από τον ερχομό ενός παιδιού. Ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια τους ήταν πάντα μια σκέψη που έκανε το ζευγάρι και όπως αποκαλύπτουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς. Ο λόγος για την Κατερίνα Θάνου και τον Αλέξανδρο Παρθένη.



Το απόλυτο σοκ! Δείτε πως έχει καταντήσει ο Johnny Depp! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας [photo]


Κάποιες φορές οι μακιγιέζ του Hollywood καταφέρνουν να κάνουν πραγματικά θαύματα... με τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις των σταρ, που καταλήγουν στην κυριολεξία να είναι αγνώριστοι. Άλλο ένα παράδειγμα ήρθε να προστεθεί στη λίστα αυτή και δεν είναι άλλο από τον Johnny Depp, ο οποίος ούτως ή άλλως, μας έχει συνηθίσει στις συχνές και παράξενες μεταμφιέσεις για χάρη των ρόλων του.


Βέβαια, οι κατά καιρούς μεταμορφώσεις του συνήθιζαν να αποπνέουν έναν αέρα γοητείας, σε αντίθεση με αυτή τη φορά που οι στυλίστες της νέας του ταινίας κατάφεραν να κάνουν... εντυπωσιακά τη δουλειά τους και να τον μεταμορφώσουν, δίνοντάς του μια από τις πιο άσχημες εκδοχές που θα μπορούσε να έχει.


Συγκεκριμένα, τον μετέτρεψαν σε έναν κοιλαρά και γέρο πληροφοριοδότη του FBI, τον Whitey Bulger. Σημαντικές λεπτομέρειες, που όμως έδωσαν ακόμα περισσότερο χαρακτήρα στην εικόνα του, ήταν οι ρυτίδες και τα... χαλασμένα δόντια, ενώ το... απαράμιλλο στυλ ολοκλήρωσε μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και τα επίσης χρυσά, γυαλιά ηλίου. Η νέα του ταινία ονομάζεται Black Mass και τα γυρίσματά της θα λάβουν χώρα στη Βοστώνη, όπου ήδη βρίσκεται αυτή την περίοδο ο αγαπημένος σταρ, ενώ αναμένεται να βγει στη μεγάλη οθόνη το Σεπτέμβριο του 2015. Η υπόθεση της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2001, ενώ το καστ του έργου αποτελείται και από άλλα μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως η Sienna Miller, ο Kevin Bacon, ο Adam Scott και ο Rory Cochrane. Καημένη Amber, ελπίζουμε τα γυρίσματα να τελειώσουν σύντομα και να έχεις και πάλι δίπλα σου το Johnny με την εμφάνιση που όλες αγαπήσαμε.


Ώρα να λιώσετε στα γέλια: Δείτε 10 άβολες συνομιλίες Κυπρίων στα smart phones [photos]

Απολαύστε τες στις παρακάτω φωτογραφίες!




















Δύο κορίτσια έβγαζαν μία selfie φωτογραφία αλλά αυτό που είδαν στο κρεβάτι τους... φρίκαρε! [photos]

Η Kirsty Middleton και η Jair Townsend είναι δύο κορίτσια που ετοιμάζονται να βγάλουν μία selfie φωτογραφία όπως κάνουν και πολλοί άλλοι ήσυχα και ωραία ως που...
μία αράχνη έκανε την εμφάνιση της και η αντίδραση της Kirsty τραβήχτηκε βήμα βήμα..

Τα κορίτσια είναι έτοιμα να βγάλουν την φωτογραφία. Την συνέχεια δείτε την στις εικόνες...












H πεθερά που θα μισούσαν όλες - Μητέρα γαμπρού κλέβει την παράσταση από τη νύφη στο γάμο της [video]

Και μόνο το άκουσμα της λέξης πεθερά προκαλεί περίεργα συναισθήματα. Σε άλλες γυναίκες τρόμο, σε άλλες ζήλια, σε άλλες απολύτως τίποτα, ίσως σε κάποιες...
και συμπάθεια. Πώς θα μπορούσε, όμως, να αντιμετωπίσει μια νύφη το γεγονός ότι την ημέρα του γάμου της το πρόσωπο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η πεθερά της; Και μαθαίνοντας ότι το βίντεο από το χορό της έκανε εκατομμύρια κλικ στο Διαδίκτυο;

Το ερώτημα είναι αναπάντητο αλλά το βίντεο με την μητέρα ενός γαμπρού που χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο στο πάρτι του γάμου του γιου της είναι πράγματι απολαυστικό.

Η εντυπωσιακή κυρία με το μπλε φόρεμα στην αρχή του βίντεο χορεύει μπλουζ αγκαλιά με τον γιο της. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Στη συνέχεια κλέβει τις εντυπώσεις με τις χορευτικές της ικανότητες χορεύοντας από το «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον μέχρι Χάρλεμ Σέικ. Ολα αυτά παρέα και σχεδόν απόλυτα συντονισμένα με τον γιο της. Μάλιστα, οι καλεσμένοι παραχώρησαν όλη την πίστα σε μητέρα και γιο σχηματίζοντας έναν κύκλο γύρω τους και καταχειροκροτώντας τους. Η νύφη στη γωνία δείχνει να τα έχει χαμένα...

Καταζητείται πρώην παίκτης ριάλιτι! [photo]

Μέθυσε, έκλεψε αυτοκίνητο και... τράκαρε! Ο λόγος για τον παίκτη του «Ultimate Survivor Alaska» του National Geographic, Tyler Johnson. Ο 37χρονος μετά από μέθη και αφού έκλεψε ένα αυτοκίνητο είχε ατύχημα που παραλίγο να τον οδηγήσει και στον θάνατο. Ωστόσο γλίτωσε και ακόμα διαφεύγει με την αστυνομία να τον κυνηγά και να μην τον έχει συλλάβει ακόμα. Το όχημά του ντελαπάρησε, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αλλά πήρε εξιτήριο και έφυγε πριν η αστυνομία τον συλλάβει. Ακόμα αναζητείται...






Πηγή: gossip-tv.gr

Σοκάρουν οι φωτογραφίες πασίγνωστης ηθοποιού! Πιο αδύνατη από ποτέ η…



Δύο φωτογραφίες με μαγιό ανέβασε η διάσημη ηθοποιός στον λογαριασμό της στο instagram και σόκαρε τους πάντες με την σκελετωμένη σιλουέτα της.

Ο λόγος για την Tara Reid, η οποία έχει κάνει πολλούς τα τελευταία χρόνια να αναρωτιούνται σχετικά με την υγεία της. Η πρωταγωνίστρια του «American Pie» πάντως σχολίασε: «Σας αρέσουν οι χάντρες μου; Παίζοντας στον ήλιο!».





Ουπς: Το σeξι ατύχημα γνωστής ηθοποιού που αποκάλυψε το… εσώρουχο της! ​

Δεν προσέχει το κορίτσι, δεν προσέχει…




Ένα σeξι ατύχημα είχε η Τζέσικα Άλμπα, κατά την είσοδο της σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Η διάσημη ηθοποιός, μάλλον, δεν πρόσεξε τον αεραγωγό του μετρό και κοντοστάθηκε από πάνω.

Τότε, η εντυπωσιακή Τζέσικα θύμισε την αξέχαστη Μέριλιν Μονρόε, καθώς από τον αέρα η φούστα της σηκώθηκε, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το… εσwρουχο της!

Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός προσπάθησε να κατεβάσει τη φούστα της και να καλυφθεί αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς οι paparazzi είχαν καταφέρει να φωτογραφήσουν το περιστατικό.



Θα μας τρελάνει! Αυτό το κορμί ανήκει σε διάσημη ηθοποιό που είναι 69 χρονών!!! Για ποια πρόκειται; (PHOTO)

Ο λόγος για την Dame Helen, που στα 69 της χρόνια είναι σε απίστευτη φόρμα...



Λονδίνο: Ντρεπόταν να πάει στο γιατρό για να του αφαιρέσει το... δονητή και πέθανε



Η ντροπή τού κόστισε τη ζωή του - Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ένα «ξένο αντικείμενο τρύπησε το έντερό του»

Τραγικό τέλος είχε ένας άνεργος 50χρονος άντρας ο οποίος δεν πήγε στο γιατρό, ενώ ήξερε πως ένα σεξουαλικό βοήθημα βρισκόταν μέσα στο σώμα του και δεν μπορούσε μόνος του να το βγάλει.



Ο Nigel Willis, κάτοικος στο Forest Hill του Λονδίνου, δεν μπορούσε να αφαιρέσει το δονητή από το κορμί του, ούτε καν να κουνηθεί από τον καναπέ του, χάρη σε έναν αβάσταχτο πόνο που ένιωθε για πέντε ολόκληρες ημέρες. Ο 50χρονος ζούσε με τη μητέρα του, ενώ τελικά κατάφερε να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lewisham αφού κάλεσε σε βοήθεια ένα φίλο του.

Οι γιατροί είδαν πως ο Nigel Willis είχε ένα «ξένο σώμα» στον πρωκτό του και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς υπέφερε από σηπτικό σοκ. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ένα «ξένο αντικείμενο τρύπησε το έντερό του».

Οι χειρουργοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το δονητή, όμως ο 50χρονος πέθανε δύο μήνες αργότερα, στις 7 Φεβρουαρίου 2014, καθώς δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υγείας του άτυχου άντρα ήταν πως είχε ιστορικό διαβήτη. Η ακριβής αιτία του θανάτου ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια, σήψη και διάτρηση του εντέρου.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ βίντεο της KGB με υπερφυσικές δυνάμεις! Η ΡΩΣΙΔΑ που μπορούσε με το μυαλό της να κινήσει τα ΠΑΝΤΑ!

Στο φως έρχεται ένα απόρρητο βίντεο της KGB στο οποίο η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με υπερφυσικές δυνάμεις, μπορούσε να κινήσει με το μυαλό της σχεδόν οτιδήποτε.
Γεννήθηκε το 1926 και την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε στο πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ.


Ασχολήθηκε πειραματικά με τα φαινόμενα της παραψυχολογίας.

Η τηλεκίνησή της αποδίδεται στο γεγονός ότι η Kulagina, κατά τη στιγμή της συγκέντρωσης, γινόταν πηγή υπεριώδους ακτινοβολίας.

Ως αποτέλεσμα, ο έντονος ιονισμός που προκαλείτο στον αέρα μπορούσε να μετακινήσει τα διάφορα αντικείμενα.


ΔΕΙΤΕ: Δεν θα πιστεύετε πώς μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή μας τα… ούρα!!! !!!


Οι απολύτως καλύτερες χρήσεις του δύσοσμου υγρού στα πράγματα του ανθρώπου!

Μπορεί από τα ούρα να βιαζόμαστε να απαλλαγούμε, καθώς η ανάγκη της φύσης παραείναι πιεστική, μετά τη...

λίστα μας όμως θα το σκεφτείτε δυο φορές να τα ξαναπετάξετε.

Κι αυτό γιατί το χρυσόχρωμο υγρό αποκτά πράγματι ιδιότητες χρυσού, με την ιατρική να το αναγνωρίζει πλέον όχι ως απόβλητο του οργανισμού αλλά ως υποπροϊόν του φιλτραρίσματος του αίματος, επιφυλάσσοντας γι’ αυτό νέα και περίοπτη θέση, κατά κόσμον ουρο-θεραπεία!

Σε τι συνίσταται η εν λόγω αγωγή; Μα στη χρήση των ούρων μας για τη διατήρηση της καλής υγείας, κι αυτό γιατί τα ούρα είναι αποτελεσματικότατο φυσικό γιατρικό, που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη συνολική υγεία!

Και οι χρήσεις των ούρων στη ζωή του ανθρώπου δεν εξαντλούνται φυσικά εδώ, καθώς η ιστορία της χρήσης του παραείναι παλιά για να περάσει στα «ψιλά».

Μετά λοιπόν τις δημιουργικότερες χρήσεις των κοπράνων, ας δούμε τις καλύτερες χρήσεις των ούρων, για να έχουμε συνολική εποπτεία των απεκκριτικών μας οφελών…

Κατεργασία δέρματος



Η ουρία που περιέχουν τα ούρα μετατρέπεται σε αμμωνία, η οποία όταν αναμειχθεί με νερό μετατρέπεται σε ήπιο καυστικό. Η υψηλή συγκέντρωση pH των ούρων διαλύει τα οργανικά συστατικά, κάνοντάς το ιδανικό για την κατεργασία των ζωικών δερμάτων. Το μυστικό είναι εξάλλου γνωστό στους βυρσοδέψες εδώ και αιώνες: η εμβάπτιση του δέρματος σε διάλυμα ούρων αφαιρεί πανεύκολα υπολείμματα σάρκας από το τομάρι…

Καθαρίζει και λευκαίνει τα ρούχα



Ξεχάστε το αγαπημένο σας απορρυπαντικό! Γιατί η πολύτιμη αμμωνία των ούρων κάνει και εδώ θαύματα, αφαιρώντας τους λεκέδες από τα ασπρόρουχα στη στιγμή. Εξάλλου την αμμωνία τη συναντάμε στα βασικά συστατικά των παραδοσιακών απορρυπαντικών, κάτι που ήταν ήδη γνωστό στην οικουμένη ήδη από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία! Τα λίπη και η κοινή βρομιά είναι όξινα διαλύματα και εξουδετερώνονται από την αμμωνία, η οποία είναι κατάλληλη και για την αφαίρεση των λεγόμενων δύσκολων λεκέδων. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ξεμείνετε από απορρυπαντικό…

Πυρίτιδα



Η αμμωνία και πάλι, όταν στεγνώσει και αντιδράσει με το οξυγόνο, σχηματίζει νιτρικά άλατα, όπως τη νιτρική ποτάσα, που είναι βασικό συστατικό της πυρίτιδας. Τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα των νιτρικών αυτών αλάτων αντιδρούν με τα ιόντα του καλίου σχηματίζοντας νιτρικό κάλιο, το οποίο είναι το Νο 1 συστατικό της πυρίτιδας. Τα άλατα των ούρων λοιπόν μπορούν να αναμειχθούν με στάχτη, θείο και άνθρακα, σχηματίζοντας τη μαύρη σκόνη των όπλων. Παλιό και διαδεδομένο μυστικό στους πολέμαρχους του πλανήτη…

Λευκαντικό δοντιών



Ω ναι, η αμμωνία και πάλι λευκαίνει τα δόντια, αφαιρώντας στίγματα και λεκέδες! Κι αν στις μέρες μας η λεύκανση των δοντιών έχει αποκτήσει διαστάσεις φαινομένου, δεν είμαστε ο πρώτος πολιτισμός που νιώθει την ανάγκη για κάτασπρα δόντια. Αρχαίοι Αιγύπτιοι και Ρωμαίοι ήταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν τεχνικές για τη λεύκανση των δοντιών και μαντέψτε από πού έπαιρναν την πολύτιμη αμμωνία…

Ανάπτυξη οδοντοστοιχίας



Τα βλαστικά κύτταρα των ούρων έχουν επαναπρογραμματιστεί στο εργαστήριο να σχηματίσουν νευρώνες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη των δοντιών. Κινέζοι επιστήμονες εμφύτευσαν ανθρώπινο ιστό σε ιστό από το σαγόνι εμβρύου ποντικιού με θεαματικά αποτελέσματα. Η ικανότητα της αναγέννησης μπορεί πράγματι να βοηθήσει καθοριστικά περιπτώσεις απώλειας δοντιών, εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος. Η έγκριτη επιθεώρηση μάλιστα Stem Cells διατείνεται ότι τα κύτταρα των ούρων είναι ιδανικά για διαδικασίες αναγέννησης μέσω βλαστοκυττάρων καθώς δεν σχηματίζουν όγκους, όπως άλλα βλαστικά κύτταρα…

Ηλεκτρισμός



Έχει φτάσει το τιμολόγιο του ηλεκτρικού στα ύψη; Κάντε το όπως στη Σιγκαπούρη! Εκεί είναι που επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη γεννήτρια του κόσμου που χρησιμοποιεί ούρα για το πολύτιμο ρευματάκι. Αντίστοιχη δουλειά συναντάμε και στην πολύπαθη Αφρική, με μπαταρίες που λειτουργούν αποκλειστικά με ούρα. Τα ούρα τοποθετούνται σε ηλεκτρολυτικά κελιά, διασπώντας το υδρογόνο, το οποίο καθαρίζεται σε φίλτρα νερού και διοχετεύεται κατόπιν σε κυλίνδρους αερίου που περιέχουν υγροποιημένο βόρακα, ώστε να αφαιρεθεί κάθε υγρό υπόλειμμα από το αέριο. Το υδρογόνο προωθείται κατόπιν στη γεννήτρια και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Βαφές υφασμάτων



Ήταν στον 16ο αιώνα όταν πρωτοχρησιμοποιήθηκαν τα ούρα για την ανάπτυξη ζωντανότερων χρωμάτων στις βαφές των υφασμάτων. Κάτι που έδωσε μάλιστα τεράστια ώθηση στη βιοτεχνία παρασκευής υφασμάτων της Αγγλίας! Η ουρία είναι το βασικό συστατικό των ούρων που το κάνει κατάλληλο για βαφή, καθώς επιτρέπει υψηλότερες συγκεντρώσεις χρωστικών στο διάλυμα, κάνοντας τα χρώματα πιο ζωντανά…

Δερματική ανανέωση



Έχει υποστηριχθεί στα σοβαρά ότι επάλειψή με ούρα στο δέρμα μια φορά την εβδομάδα χαρίζει επιδερμίδα μωρού, αναζωογονώντας και προστατεύοντας το δέρμα. Τα ευεργετικά αποτελέσματα του μασάζ με ούρα δεν είναι εξάλλου νέα ιστορία, καθώς υπάρχουν ιστορικές καταγραφές που υποστηρίζουν τις θρεπτικές για την επιδερμίδα ιδιότητές του, αλλά και τις θεραπευτικές χρήσεις του για δερματοπάθειες όπως κνησμός, εκζέματα, εγκαύματα και ακμή…

Απωθητικό ζώων και φυσικό λίπασμα



Τρώνε τα ζώα τα λουλούδια και τα ζαρζαβατικά σας; Το Νο 1 απωθητικό είναι εδώ και μάλιστα δεν θα σας κοστίσει σέντσι! Ψεκάστε ούρα, κατά προτίμηση πρωινά, στα φυτά σας και ξενοιάσατε. Και βέβαια την ίδια ακριβώς στιγμή τα ούρα μπορούν να λειτουργήσουν και ως λίπασμα, καθώς τα θρεπτικά τους συστατικά είναι αρκετά για να δώσουν το κατιτίς παραπάνω στην ανάπτυξη των φυτών. Τα υψηλά επίπεδα αζώτου που συναντάμε στα ούρα έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τη χλωρίδα…

Φόρτιση κινητών τηλεφώνων






Οι εξελίξεις στην ουρο-έρευνα είναι καταιγιστικές: επιστήμονες από το Μπρίστολ ανέπτυξαν καινοτόμο τρόπο φόρτισης των κινητών τηλεφώνων με τη χρήση ούρων! Με τη νέα μέθοδο, οι ερευνητές κατάφεραν πράγματι να φορτίσουν ως τη μέση την κοινή μπαταρία των smartphones, παρέχοντας ικανή ποσότητα ρεύματος για κλήσεις, μηνύματα και σερφάρισμα στον Ιστό. Ο περίπλοκος μηχανισμός που τροφοδοτούνταν από ούρα έκανε το θαύμα μια χαρά…

Η γροθιά μας φανερώνει πόσο θα ζήσουμε!!!




Ερευνητές από την Αυστρία διαπίστωσαν ότι η γροθιά μας αποτελεί ένδειξη για το πόσο γρήγορα γερνάμε και εν τέλει πόσο αναμένεται να ζήσουμε.



Αυτό το παράδοξο «διαγνωστικό εργαλείο» αποκαλύπτει την πραγματική ηλικία του οργανισμού μας και μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας μας.
Στη σχετική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό PLoS ONE, οι ερευνητές αναφέρουν πως η δύναμη της λαβής μπορεί να φανερώσει ποιες πληθυσμιακές ομάδες γερνούν ταχύτερα από άλλες.
«Στόχος μας ήταν να υπολογίσουμε πόσο γρήγορα γερνούν οι διαφορετικές υπο-ομάδες του πληθυσμού», δηλώνει ο επικεφαλής της μελέτης Serguei Scherbov από το Διεθνές Ινστιτούτο Ανάλυσης Εφαρμοσμένων Συστημάτων (IIASA).
«Αν μια υπο-ομάδα γερνά ταχύτερα από μια άλλη πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί και τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό.»
Ο Scherbov και ο συνάδελφός του Warren Sanderson πραγματοποίησαν συστηματική ανάλυση 50 παλαιότερων μελετών από όλο τον κόσμο προκειμένου να διαπιστώσουν αν η δύναμη της λαβής είναι ενδεικτική της υγείας μας τώρα και στο μέλλον.
Η δύναμη της γροθιάς είναι πολύ εύκολο να μετρηθεί και αποτελεί βασικό δείκτη σε δεκάδες επιστημονικές μελέτες.
Τα αποτελέσματα της επισκόπησης έδειξαν ότι η δύναμη της λαβής σχετίζεται άμεσα με τους βιολογικούς δείκτες γήρανσης όπως η θνησιμότητα, η αναπηρία, η νοητική κατάπτωση και η ικανότητα να αναρρώνουμε από μια ασθένεια ή ένα τραυματισμό.
Ένα παράδειγμα που δίνουν οι ερευνητές είναι μεταξύ δύο γυναικών 65 και 69 ετών οι οποίες έχουν την ίδια δύναμη στα χέρια. Αφού οι δύο γυναίκες έχουν ίδια δύναμη αλλά διαφορετική ηλικία, η μία εκ των γερνά με ταχύτερο ρυθμό.

Ο κίνδυνος που διατρέχετε μετά το μπάνιο στη θάλασσα και δεν το ξέρατε




Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν μετά από μια βουτιά στη θάλασσα να παραμένουν για αρκετές ώρες φορώντας το βρεγμένο μαγιό μέχρι που αυτό στεγνώνει επάνω τους. Αυτό όμως κρύβει μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία.




Πρόκειται για την καντιντίαση, η οποία είναι μια μυκητιασική λοίμωξη που συνήθως εμφανίζεται στο δέρμα, τα γεννητικά όργανα, τον λαιμό και το στόμα. Στην περίπτωση που φοράμε για πολλές ώρες βρεγμένα ρούχα (όπως το μαγιό μετά την βουτιά στη θάλασσα) κινδυνεύουμε να πάθουμε καντιντίαση στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Είναι μάλιστα μια πάθηση που επηρεάζει το ίδιο εύκολα άντρες και γυναίκες, αλλά ειδικά για τις γυναίκες ενέχει περισσότερους κινδύνους επειδή η περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι πιο ευαίσθητη από εκείνη των αντρών.
Η καντιντίαση προκαλείται από την υπερανάπτυξη ενός τύπου μύκητα που ανήκει στην οικογένεια “Candida” και συνήθως πρόκειται για το είδος “Candida albicans”.
Συμπτώματα καντιντίασης στο δέρμα ή και τα γεννητικά όργανα
Στις γυναίκες:
-Έντονος κνησμός (φαγούρα) στην περιοχή του κόλπου
-Πόνος και ερυθρότητα στην περιοχή του κόλπου
-Λευκό, παχύρευστο κολπικό έκκριμα (υγρό από τον κόλπο)
-Πόνος κατά την σεξουαλική επαφή
Στους άντρες:
-Κόκκινα εξανθήματα στο πέος
-Κνησμός ή κάψιμο στην άκρη του πέους
Είναι σώφρον να μην μένετε πολύ ώρα με το βρεγμένο μαγιό επάνω σας. Η υγρασία και η θερμοκρασία που αναπτύσσονται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, σε συνδυασμό με μικροοργανισμούς από το θαλασσινό νερό συνιστούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μυκητών.
Προσπαθήστε να σκουπίζεστε καλά και να αλλάζετε σε στεγνά και καθαρά εσώρουχα πριν καν φύγετε από την παραλία και ξεκινήσετε την επιστροφή προς το σπίτι.

Πώς δημιουργήθηκε το «SOS» και τι σημαίνουν τα αρχικά του;



Το σήμα κινδύνου «SOS» καθιερώθηκε στο Διεθνές Συνέδριο Ασύρματης Τηλεγραφίας του Βερολίνου, στις 3 Νοεμβρίου του 1906. Αποτελεί τμήμα του κώδικα Μορς, όπου γράμματα και αριθμοί συμβολίζονται με τελείες και παύλες. Ο κώδικας για το SOS συμβολίζεται ως «• • • – – – • • •», δηλαδή τρεις τελείες, τρεις παύλες και τρεις τελείες.




Η πρώτη καταγεγραμμένη χρήση του σήματος κινδύνου, έγινε στο αμερικάνικο ατμόπλοιο «SS Arapahoe», στις 11 Αυγούστου του 1909, όταν έσβησε η μηχανή στα ανοιχτά της Βόρειας Καρολίνας. Όλα τα μεγάλα ναυάγια της περιόδου, όπως ο Τιτανικός το 1912 κι ο Βρετανικός το 1916, εξέπεμπαν μανιωδώς «SOS» πριν τη βύθισή τους.

Επηρεασμένος από τις θαλάσσιες τραγωδίες, ο κόσμος έδωσε «νόημα και ουσία» στο σήμα κινδύνου. Θεώρησαν ότι τα αρχικά SOS σήμαιναν «Save Our Ship» (Σώστε το πλοίο μας), «Save Our Souls» (Σώστε τις ψυχές μας) ή «Sink Or Swim» (βουλιάζουμε ή κολυμπάμε).

Στην πραγματικότητα, όμως, τα αρχικά SOS δε έχουν κάποια συγκεκριμένη σημασία. Χρησιμοποιήθηκαν μετά τη δημιουργία του σήματος, για την ευκολότερη απομνημόνευσή του σήματος από τους χρήστες. Η ίδια αλληλουχία τελειών και παυλών αντιστοιχεί και στα γράμματα VTB, αλλά το SOS θεωρήθηκε απλούστερο.

Το σήμα για το SOS είναι το μοναδικό που περιλαμβάνει 9 στοιχεία, ενώ όλα τα άλλα δεν ξεπερνούν τα 8 στοιχεία, ακριβώς για να είναι πιο αναγνωρίσιμο.

Γιαγιά πέθανε και άφησε στους δικούς της αυτό το ακατανόητο σημείωμα – Κάποιος επιτέλους έσπασε τον κώδικα και βρήκε τι σημαίνει!



Καθώς η γιαγιά της Τζάνα Χολμ πέθαινε από καρκίνο, έχασε την ικανόητα της ομιλίας. Αντί να γράφει όμως κανονικά μηνύματα στους δικούς της, άρχισε να γεμίζει χαρτιά με φαινομενικά ασύνδετα γράμματα στη σειρά.



Εκείνο που κανείς δεν είχε καταλάβει τότε είναι ότι δεν επρόκειτο για ασυνάρτητα γράμματα στη σειρά, αλλά για κωδικοποιημένα μηνύματα. Η γιαγιά της Τζάνα πέθανε το 1996 μετά από μάχη δύο εβδομάδων με τον καρκίνο. Πέρασε πάνω από μία δεκαετία μέχρι να αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τις “ασυναρτησίες” της. Τελικά τα γράμματά της δεν ήταν καθόλου ασυνάρτητα. Μετά από πολλή μελέτη και αφού η οικογένειά της πόσταρε τα μηνύματά της online κάποιος κατάφερε επιτέλους να βρει το κλειδί του κώδικά της.
Μέσα σε 15 λεπτά αφότου πόσταρε τα γράμματα της γιαγιάς της, η Τζάνα πήρε την απάντηση.
Η γιαγιά της Τζάνα είχε αφήσει τέτοια σημειώματα γεμάτα γράμματα στη σειρά. Για χρόνια η οικογένειά της δεν μπορούσε να καταλάβει τι προσπαθούσε να τους πει.

Τελικά κάθε γράμμα εκπροσωπούσε την αρχή μιας λέξης.

Η γιαγιά της Τζάνα ήταν πολύ θρήσκα και κάποιος άγνωστος online είχε την ιδέα ότι μπορεί τα γράμματά της να είναι κάποια προσευχή. Κάθε γράμμα εκπροσωπούσε το πρώτο γράμμα κάθε λέξης σε μια πρόταση. Μετά από αρκετή μελέτη, η Τζάνα συνειδητοποίησε ότι η σύντομη γραμμή στο μπροστινό μέρος του φύλλου (στη δεύτερη φωτό παραπάνω) ήταν ένα ακρώνυμο -τα αρχικά από την προσευχή: “Our Father who art in heaven hallowedbe thy name… For thine is the kingdom and the power and the glory forever and ever. Amen.”
Κάτι που βασάνιζε την οικογένεια πάνω από 20 χρόνια, ένα ξένος το αποκωδικοποίησε μέσα σε 15 λεπτά. Το πίσω μέρος ήταν πιο μπερδεμένο, αλλά δείχνει να είναι άλλη μια προσευχή της γιαγιάς της, Ντόροθι Χολμ, στο Θεό καθώς αργοπέθαινε. Χρησιμοποιεί τον ίδιο κώδικα “ακρωνύμου” αν και δεν έχει λυθεί ακόμη εντελώς. Ακολουθεί όλο το κείμενο, όπως έχει αποκωδικοποιηθεί ως τώρα. Οι λέξεις εκπροσωπούν γράμματα στα φύλλα της γιαγιάς, ενώ τα κεφαλαία γράμματα είναι κομμάτια που δεν έχουν ακόμη αποκωδικοποιηθεί:
NUOCPNNPNAPNMSMDKBMLPOWP, NAP. NEENTGBTMLSHHSSSTMALHFFTMOFPANSTP, NIOOIPNTPNROANTRSANTOTTAPOD, PLUADONNOANPBOOLL, Please keep us all safe and sound in mind and body, praise and glory Amen. Please MOMTAVMAJAMMSSSLLABAPMUTTCTCCATFGSHHILANRNPHTAOLP. Please see that we are all happy and safe in our lives and in our work, Please see that we ALOJTHTPATP, Please see that we AGAOKWOCWAS and please see that we ADVGWAIIRARBOSAO, Please see that we AHPPAAETWW, Please see that we AHTPMAESTCWE. Please see that all of us COOTIOWH all my prayers and please see that the pain does not hurt anymore, Please see that we are all happy and safe, praise and glory Amen, Please see that we are all in excellent health and please see that WARIEH. Please see that TPAIDNBTVJEO any of us, praise and glory Amen. Please see that TOUWWTLWATOUWSLWDSWGOBS, Please see that we are HSAHVASASBTATWARHSFAOT, Please see that we all HBPITNR see that none of the rest of us have to TBPM. Please see that VCADAFLAFESJMPLGBGBMBA the rest of us RSSASFOHP. Please see that WAGAVWWOA, praise and glory Amen. Please see that EIFFAWAU. Thank you Almighty God for PFG. Thank you Almighty God for listening to my prayers and answering them. Thank you Almighty God for everything, Amen. Thank you Almighty God for everything, Amen Amen Amen”
Είναι συγκλονιστικό να συνειδητοποιεί κανείς ότι μια ηλικιωμένη στις τελευταίες της μέρες δεν έγραφε απλώς ασυνάρτητα γράμματα σε ένα χαρτί, αλλά ένα βαθύ μήνυμα στο Θεό μέσα από την καρδιά της.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

16 Αυγ 2014

Πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz περιμένει το πρώτο του παιδί! [photo]

Μετά από δύο χρόνια έγγαμου βίου και παρά τα σενάρια που έκαναν λόγο για... κρίση στο γάμο τους, είναι πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα, που θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους και δεν είναι άλλο από τον ερχομό ενός παιδιού. Ο ερχομός ενός νέου μέλους στην οικογένεια τους ήταν πάντα μια σκέψη που έκανε το ζευγάρι και όπως αποκαλύπτουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς. Ο λόγος για την Κατερίνα Θάνου και τον Αλέξανδρο Παρθένη.



Το απόλυτο σοκ! Δείτε πως έχει καταντήσει ο Johnny Depp! Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας [photo]


Κάποιες φορές οι μακιγιέζ του Hollywood καταφέρνουν να κάνουν πραγματικά θαύματα... με τις εντυπωσιακές μεταμορφώσεις των σταρ, που καταλήγουν στην κυριολεξία να είναι αγνώριστοι. Άλλο ένα παράδειγμα ήρθε να προστεθεί στη λίστα αυτή και δεν είναι άλλο από τον Johnny Depp, ο οποίος ούτως ή άλλως, μας έχει συνηθίσει στις συχνές και παράξενες μεταμφιέσεις για χάρη των ρόλων του.


Βέβαια, οι κατά καιρούς μεταμορφώσεις του συνήθιζαν να αποπνέουν έναν αέρα γοητείας, σε αντίθεση με αυτή τη φορά που οι στυλίστες της νέας του ταινίας κατάφεραν να κάνουν... εντυπωσιακά τη δουλειά τους και να τον μεταμορφώσουν, δίνοντάς του μια από τις πιο άσχημες εκδοχές που θα μπορούσε να έχει.


Συγκεκριμένα, τον μετέτρεψαν σε έναν κοιλαρά και γέρο πληροφοριοδότη του FBI, τον Whitey Bulger. Σημαντικές λεπτομέρειες, που όμως έδωσαν ακόμα περισσότερο χαρακτήρα στην εικόνα του, ήταν οι ρυτίδες και τα... χαλασμένα δόντια, ενώ το... απαράμιλλο στυλ ολοκλήρωσε μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και τα επίσης χρυσά, γυαλιά ηλίου. Η νέα του ταινία ονομάζεται Black Mass και τα γυρίσματά της θα λάβουν χώρα στη Βοστώνη, όπου ήδη βρίσκεται αυτή την περίοδο ο αγαπημένος σταρ, ενώ αναμένεται να βγει στη μεγάλη οθόνη το Σεπτέμβριο του 2015. Η υπόθεση της ταινίας βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2001, ενώ το καστ του έργου αποτελείται και από άλλα μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως η Sienna Miller, ο Kevin Bacon, ο Adam Scott και ο Rory Cochrane. Καημένη Amber, ελπίζουμε τα γυρίσματα να τελειώσουν σύντομα και να έχεις και πάλι δίπλα σου το Johnny με την εμφάνιση που όλες αγαπήσαμε.


Ώρα να λιώσετε στα γέλια: Δείτε 10 άβολες συνομιλίες Κυπρίων στα smart phones [photos]

Απολαύστε τες στις παρακάτω φωτογραφίες!




















Δύο κορίτσια έβγαζαν μία selfie φωτογραφία αλλά αυτό που είδαν στο κρεβάτι τους... φρίκαρε! [photos]

Η Kirsty Middleton και η Jair Townsend είναι δύο κορίτσια που ετοιμάζονται να βγάλουν μία selfie φωτογραφία όπως κάνουν και πολλοί άλλοι ήσυχα και ωραία ως που...
μία αράχνη έκανε την εμφάνιση της και η αντίδραση της Kirsty τραβήχτηκε βήμα βήμα..

Τα κορίτσια είναι έτοιμα να βγάλουν την φωτογραφία. Την συνέχεια δείτε την στις εικόνες...












H πεθερά που θα μισούσαν όλες - Μητέρα γαμπρού κλέβει την παράσταση από τη νύφη στο γάμο της [video]

Και μόνο το άκουσμα της λέξης πεθερά προκαλεί περίεργα συναισθήματα. Σε άλλες γυναίκες τρόμο, σε άλλες ζήλια, σε άλλες απολύτως τίποτα, ίσως σε κάποιες...
και συμπάθεια. Πώς θα μπορούσε, όμως, να αντιμετωπίσει μια νύφη το γεγονός ότι την ημέρα του γάμου της το πρόσωπο που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η πεθερά της; Και μαθαίνοντας ότι το βίντεο από το χορό της έκανε εκατομμύρια κλικ στο Διαδίκτυο;

Το ερώτημα είναι αναπάντητο αλλά το βίντεο με την μητέρα ενός γαμπρού που χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο στο πάρτι του γάμου του γιου της είναι πράγματι απολαυστικό.

Η εντυπωσιακή κυρία με το μπλε φόρεμα στην αρχή του βίντεο χορεύει μπλουζ αγκαλιά με τον γιο της. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Στη συνέχεια κλέβει τις εντυπώσεις με τις χορευτικές της ικανότητες χορεύοντας από το «Thriller» του Μάικλ Τζάκσον μέχρι Χάρλεμ Σέικ. Ολα αυτά παρέα και σχεδόν απόλυτα συντονισμένα με τον γιο της. Μάλιστα, οι καλεσμένοι παραχώρησαν όλη την πίστα σε μητέρα και γιο σχηματίζοντας έναν κύκλο γύρω τους και καταχειροκροτώντας τους. Η νύφη στη γωνία δείχνει να τα έχει χαμένα...

Καταζητείται πρώην παίκτης ριάλιτι! [photo]

Μέθυσε, έκλεψε αυτοκίνητο και... τράκαρε! Ο λόγος για τον παίκτη του «Ultimate Survivor Alaska» του National Geographic, Tyler Johnson. Ο 37χρονος μετά από μέθη και αφού έκλεψε ένα αυτοκίνητο είχε ατύχημα που παραλίγο να τον οδηγήσει και στον θάνατο. Ωστόσο γλίτωσε και ακόμα διαφεύγει με την αστυνομία να τον κυνηγά και να μην τον έχει συλλάβει ακόμα. Το όχημά του ντελαπάρησε, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αλλά πήρε εξιτήριο και έφυγε πριν η αστυνομία τον συλλάβει. Ακόμα αναζητείται...






Πηγή: gossip-tv.gr

Σοκάρουν οι φωτογραφίες πασίγνωστης ηθοποιού! Πιο αδύνατη από ποτέ η…



Δύο φωτογραφίες με μαγιό ανέβασε η διάσημη ηθοποιός στον λογαριασμό της στο instagram και σόκαρε τους πάντες με την σκελετωμένη σιλουέτα της.

Ο λόγος για την Tara Reid, η οποία έχει κάνει πολλούς τα τελευταία χρόνια να αναρωτιούνται σχετικά με την υγεία της. Η πρωταγωνίστρια του «American Pie» πάντως σχολίασε: «Σας αρέσουν οι χάντρες μου; Παίζοντας στον ήλιο!».





Ουπς: Το σeξι ατύχημα γνωστής ηθοποιού που αποκάλυψε το… εσώρουχο της! ​

Δεν προσέχει το κορίτσι, δεν προσέχει…




Ένα σeξι ατύχημα είχε η Τζέσικα Άλμπα, κατά την είσοδο της σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Η διάσημη ηθοποιός, μάλλον, δεν πρόσεξε τον αεραγωγό του μετρό και κοντοστάθηκε από πάνω.

Τότε, η εντυπωσιακή Τζέσικα θύμισε την αξέχαστη Μέριλιν Μονρόε, καθώς από τον αέρα η φούστα της σηκώθηκε, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο το… εσwρουχο της!

Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός προσπάθησε να κατεβάσει τη φούστα της και να καλυφθεί αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς οι paparazzi είχαν καταφέρει να φωτογραφήσουν το περιστατικό.



Θα μας τρελάνει! Αυτό το κορμί ανήκει σε διάσημη ηθοποιό που είναι 69 χρονών!!! Για ποια πρόκειται; (PHOTO)

Ο λόγος για την Dame Helen, που στα 69 της χρόνια είναι σε απίστευτη φόρμα...



Λονδίνο: Ντρεπόταν να πάει στο γιατρό για να του αφαιρέσει το... δονητή και πέθανε



Η ντροπή τού κόστισε τη ζωή του - Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ένα «ξένο αντικείμενο τρύπησε το έντερό του»

Τραγικό τέλος είχε ένας άνεργος 50χρονος άντρας ο οποίος δεν πήγε στο γιατρό, ενώ ήξερε πως ένα σεξουαλικό βοήθημα βρισκόταν μέσα στο σώμα του και δεν μπορούσε μόνος του να το βγάλει.



Ο Nigel Willis, κάτοικος στο Forest Hill του Λονδίνου, δεν μπορούσε να αφαιρέσει το δονητή από το κορμί του, ούτε καν να κουνηθεί από τον καναπέ του, χάρη σε έναν αβάσταχτο πόνο που ένιωθε για πέντε ολόκληρες ημέρες. Ο 50χρονος ζούσε με τη μητέρα του, ενώ τελικά κατάφερε να πάει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Lewisham αφού κάλεσε σε βοήθεια ένα φίλο του.

Οι γιατροί είδαν πως ο Nigel Willis είχε ένα «ξένο σώμα» στον πρωκτό του και υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς υπέφερε από σηπτικό σοκ. Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, ένα «ξένο αντικείμενο τρύπησε το έντερό του».

Οι χειρουργοί κατάφεραν να αφαιρέσουν το δονητή, όμως ο 50χρονος πέθανε δύο μήνες αργότερα, στις 7 Φεβρουαρίου 2014, καθώς δεν μπόρεσε να ανακτήσει τις δυνάμεις του μετά το σοβαρό τραυματισμό του. Ιδιαίτερα επιβαρυντικό στοιχείο για την εξέλιξη της υγείας του άτυχου άντρα ήταν πως είχε ιστορικό διαβήτη. Η ακριβής αιτία του θανάτου ήταν πολυοργανική ανεπάρκεια, σήψη και διάτρηση του εντέρου.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ βίντεο της KGB με υπερφυσικές δυνάμεις! Η ΡΩΣΙΔΑ που μπορούσε με το μυαλό της να κινήσει τα ΠΑΝΤΑ!

Στο φως έρχεται ένα απόρρητο βίντεο της KGB στο οποίο η Nina Kulagina, μία Ρωσίδα με υπερφυσικές δυνάμεις, μπορούσε να κινήσει με το μυαλό της σχεδόν οτιδήποτε.
Γεννήθηκε το 1926 και την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εργάστηκε στο πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ.


Ασχολήθηκε πειραματικά με τα φαινόμενα της παραψυχολογίας.

Η τηλεκίνησή της αποδίδεται στο γεγονός ότι η Kulagina, κατά τη στιγμή της συγκέντρωσης, γινόταν πηγή υπεριώδους ακτινοβολίας.

Ως αποτέλεσμα, ο έντονος ιονισμός που προκαλείτο στον αέρα μπορούσε να μετακινήσει τα διάφορα αντικείμενα.


ΔΕΙΤΕ: Δεν θα πιστεύετε πώς μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή μας τα… ούρα!!! !!!


Οι απολύτως καλύτερες χρήσεις του δύσοσμου υγρού στα πράγματα του ανθρώπου!

Μπορεί από τα ούρα να βιαζόμαστε να απαλλαγούμε, καθώς η ανάγκη της φύσης παραείναι πιεστική, μετά τη...

λίστα μας όμως θα το σκεφτείτε δυο φορές να τα ξαναπετάξετε.

Κι αυτό γιατί το χρυσόχρωμο υγρό αποκτά πράγματι ιδιότητες χρυσού, με την ιατρική να το αναγνωρίζει πλέον όχι ως απόβλητο του οργανισμού αλλά ως υποπροϊόν του φιλτραρίσματος του αίματος, επιφυλάσσοντας γι’ αυτό νέα και περίοπτη θέση, κατά κόσμον ουρο-θεραπεία!

Σε τι συνίσταται η εν λόγω αγωγή; Μα στη χρήση των ούρων μας για τη διατήρηση της καλής υγείας, κι αυτό γιατί τα ούρα είναι αποτελεσματικότατο φυσικό γιατρικό, που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνει τη συνολική υγεία!

Και οι χρήσεις των ούρων στη ζωή του ανθρώπου δεν εξαντλούνται φυσικά εδώ, καθώς η ιστορία της χρήσης του παραείναι παλιά για να περάσει στα «ψιλά».

Μετά λοιπόν τις δημιουργικότερες χρήσεις των κοπράνων, ας δούμε τις καλύτερες χρήσεις των ούρων, για να έχουμε συνολική εποπτεία των απεκκριτικών μας οφελών…

Κατεργασία δέρματος



Η ουρία που περιέχουν τα ούρα μετατρέπεται σε αμμωνία, η οποία όταν αναμειχθεί με νερό μετατρέπεται σε ήπιο καυστικό. Η υψηλή συγκέντρωση pH των ούρων διαλύει τα οργανικά συστατικά, κάνοντάς το ιδανικό για την κατεργασία των ζωικών δερμάτων. Το μυστικό είναι εξάλλου γνωστό στους βυρσοδέψες εδώ και αιώνες: η εμβάπτιση του δέρματος σε διάλυμα ούρων αφαιρεί πανεύκολα υπολείμματα σάρκας από το τομάρι…

Καθαρίζει και λευκαίνει τα ρούχα



Ξεχάστε το αγαπημένο σας απορρυπαντικό! Γιατί η πολύτιμη αμμωνία των ούρων κάνει και εδώ θαύματα, αφαιρώντας τους λεκέδες από τα ασπρόρουχα στη στιγμή. Εξάλλου την αμμωνία τη συναντάμε στα βασικά συστατικά των παραδοσιακών απορρυπαντικών, κάτι που ήταν ήδη γνωστό στην οικουμένη ήδη από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία! Τα λίπη και η κοινή βρομιά είναι όξινα διαλύματα και εξουδετερώνονται από την αμμωνία, η οποία είναι κατάλληλη και για την αφαίρεση των λεγόμενων δύσκολων λεκέδων. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ξεμείνετε από απορρυπαντικό…

Πυρίτιδα



Η αμμωνία και πάλι, όταν στεγνώσει και αντιδράσει με το οξυγόνο, σχηματίζει νιτρικά άλατα, όπως τη νιτρική ποτάσα, που είναι βασικό συστατικό της πυρίτιδας. Τα αρνητικά φορτισμένα ιόντα των νιτρικών αυτών αλάτων αντιδρούν με τα ιόντα του καλίου σχηματίζοντας νιτρικό κάλιο, το οποίο είναι το Νο 1 συστατικό της πυρίτιδας. Τα άλατα των ούρων λοιπόν μπορούν να αναμειχθούν με στάχτη, θείο και άνθρακα, σχηματίζοντας τη μαύρη σκόνη των όπλων. Παλιό και διαδεδομένο μυστικό στους πολέμαρχους του πλανήτη…

Λευκαντικό δοντιών



Ω ναι, η αμμωνία και πάλι λευκαίνει τα δόντια, αφαιρώντας στίγματα και λεκέδες! Κι αν στις μέρες μας η λεύκανση των δοντιών έχει αποκτήσει διαστάσεις φαινομένου, δεν είμαστε ο πρώτος πολιτισμός που νιώθει την ανάγκη για κάτασπρα δόντια. Αρχαίοι Αιγύπτιοι και Ρωμαίοι ήταν οι πρώτοι που ανακάλυψαν τεχνικές για τη λεύκανση των δοντιών και μαντέψτε από πού έπαιρναν την πολύτιμη αμμωνία…

Ανάπτυξη οδοντοστοιχίας



Τα βλαστικά κύτταρα των ούρων έχουν επαναπρογραμματιστεί στο εργαστήριο να σχηματίσουν νευρώνες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται στην ανάπτυξη των δοντιών. Κινέζοι επιστήμονες εμφύτευσαν ανθρώπινο ιστό σε ιστό από το σαγόνι εμβρύου ποντικιού με θεαματικά αποτελέσματα. Η ικανότητα της αναγέννησης μπορεί πράγματι να βοηθήσει καθοριστικά περιπτώσεις απώλειας δοντιών, εξαιτίας ασθένειας ή ατυχήματος. Η έγκριτη επιθεώρηση μάλιστα Stem Cells διατείνεται ότι τα κύτταρα των ούρων είναι ιδανικά για διαδικασίες αναγέννησης μέσω βλαστοκυττάρων καθώς δεν σχηματίζουν όγκους, όπως άλλα βλαστικά κύτταρα…

Ηλεκτρισμός



Έχει φτάσει το τιμολόγιο του ηλεκτρικού στα ύψη; Κάντε το όπως στη Σιγκαπούρη! Εκεί είναι που επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη γεννήτρια του κόσμου που χρησιμοποιεί ούρα για το πολύτιμο ρευματάκι. Αντίστοιχη δουλειά συναντάμε και στην πολύπαθη Αφρική, με μπαταρίες που λειτουργούν αποκλειστικά με ούρα. Τα ούρα τοποθετούνται σε ηλεκτρολυτικά κελιά, διασπώντας το υδρογόνο, το οποίο καθαρίζεται σε φίλτρα νερού και διοχετεύεται κατόπιν σε κυλίνδρους αερίου που περιέχουν υγροποιημένο βόρακα, ώστε να αφαιρεθεί κάθε υγρό υπόλειμμα από το αέριο. Το υδρογόνο προωθείται κατόπιν στη γεννήτρια και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…

Βαφές υφασμάτων



Ήταν στον 16ο αιώνα όταν πρωτοχρησιμοποιήθηκαν τα ούρα για την ανάπτυξη ζωντανότερων χρωμάτων στις βαφές των υφασμάτων. Κάτι που έδωσε μάλιστα τεράστια ώθηση στη βιοτεχνία παρασκευής υφασμάτων της Αγγλίας! Η ουρία είναι το βασικό συστατικό των ούρων που το κάνει κατάλληλο για βαφή, καθώς επιτρέπει υψηλότερες συγκεντρώσεις χρωστικών στο διάλυμα, κάνοντας τα χρώματα πιο ζωντανά…

Δερματική ανανέωση



Έχει υποστηριχθεί στα σοβαρά ότι επάλειψή με ούρα στο δέρμα μια φορά την εβδομάδα χαρίζει επιδερμίδα μωρού, αναζωογονώντας και προστατεύοντας το δέρμα. Τα ευεργετικά αποτελέσματα του μασάζ με ούρα δεν είναι εξάλλου νέα ιστορία, καθώς υπάρχουν ιστορικές καταγραφές που υποστηρίζουν τις θρεπτικές για την επιδερμίδα ιδιότητές του, αλλά και τις θεραπευτικές χρήσεις του για δερματοπάθειες όπως κνησμός, εκζέματα, εγκαύματα και ακμή…

Απωθητικό ζώων και φυσικό λίπασμα



Τρώνε τα ζώα τα λουλούδια και τα ζαρζαβατικά σας; Το Νο 1 απωθητικό είναι εδώ και μάλιστα δεν θα σας κοστίσει σέντσι! Ψεκάστε ούρα, κατά προτίμηση πρωινά, στα φυτά σας και ξενοιάσατε. Και βέβαια την ίδια ακριβώς στιγμή τα ούρα μπορούν να λειτουργήσουν και ως λίπασμα, καθώς τα θρεπτικά τους συστατικά είναι αρκετά για να δώσουν το κατιτίς παραπάνω στην ανάπτυξη των φυτών. Τα υψηλά επίπεδα αζώτου που συναντάμε στα ούρα έχουν ευεργετικές ιδιότητες για τη χλωρίδα…

Φόρτιση κινητών τηλεφώνων






Οι εξελίξεις στην ουρο-έρευνα είναι καταιγιστικές: επιστήμονες από το Μπρίστολ ανέπτυξαν καινοτόμο τρόπο φόρτισης των κινητών τηλεφώνων με τη χρήση ούρων! Με τη νέα μέθοδο, οι ερευνητές κατάφεραν πράγματι να φορτίσουν ως τη μέση την κοινή μπαταρία των smartphones, παρέχοντας ικανή ποσότητα ρεύματος για κλήσεις, μηνύματα και σερφάρισμα στον Ιστό. Ο περίπλοκος μηχανισμός που τροφοδοτούνταν από ούρα έκανε το θαύμα μια χαρά…

Η γροθιά μας φανερώνει πόσο θα ζήσουμε!!!




Ερευνητές από την Αυστρία διαπίστωσαν ότι η γροθιά μας αποτελεί ένδειξη για το πόσο γρήγορα γερνάμε και εν τέλει πόσο αναμένεται να ζήσουμε.



Αυτό το παράδοξο «διαγνωστικό εργαλείο» αποκαλύπτει την πραγματική ηλικία του οργανισμού μας και μπορεί να δώσει σημαντικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας μας.
Στη σχετική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό PLoS ONE, οι ερευνητές αναφέρουν πως η δύναμη της λαβής μπορεί να φανερώσει ποιες πληθυσμιακές ομάδες γερνούν ταχύτερα από άλλες.
«Στόχος μας ήταν να υπολογίσουμε πόσο γρήγορα γερνούν οι διαφορετικές υπο-ομάδες του πληθυσμού», δηλώνει ο επικεφαλής της μελέτης Serguei Scherbov από το Διεθνές Ινστιτούτο Ανάλυσης Εφαρμοσμένων Συστημάτων (IIASA).
«Αν μια υπο-ομάδα γερνά ταχύτερα από μια άλλη πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί και τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό.»
Ο Scherbov και ο συνάδελφός του Warren Sanderson πραγματοποίησαν συστηματική ανάλυση 50 παλαιότερων μελετών από όλο τον κόσμο προκειμένου να διαπιστώσουν αν η δύναμη της λαβής είναι ενδεικτική της υγείας μας τώρα και στο μέλλον.
Η δύναμη της γροθιάς είναι πολύ εύκολο να μετρηθεί και αποτελεί βασικό δείκτη σε δεκάδες επιστημονικές μελέτες.
Τα αποτελέσματα της επισκόπησης έδειξαν ότι η δύναμη της λαβής σχετίζεται άμεσα με τους βιολογικούς δείκτες γήρανσης όπως η θνησιμότητα, η αναπηρία, η νοητική κατάπτωση και η ικανότητα να αναρρώνουμε από μια ασθένεια ή ένα τραυματισμό.
Ένα παράδειγμα που δίνουν οι ερευνητές είναι μεταξύ δύο γυναικών 65 και 69 ετών οι οποίες έχουν την ίδια δύναμη στα χέρια. Αφού οι δύο γυναίκες έχουν ίδια δύναμη αλλά διαφορετική ηλικία, η μία εκ των γερνά με ταχύτερο ρυθμό.

Ο κίνδυνος που διατρέχετε μετά το μπάνιο στη θάλασσα και δεν το ξέρατε




Πολλοί άνθρωποι συνηθίζουν μετά από μια βουτιά στη θάλασσα να παραμένουν για αρκετές ώρες φορώντας το βρεγμένο μαγιό μέχρι που αυτό στεγνώνει επάνω τους. Αυτό όμως κρύβει μια πολύ επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία.




Πρόκειται για την καντιντίαση, η οποία είναι μια μυκητιασική λοίμωξη που συνήθως εμφανίζεται στο δέρμα, τα γεννητικά όργανα, τον λαιμό και το στόμα. Στην περίπτωση που φοράμε για πολλές ώρες βρεγμένα ρούχα (όπως το μαγιό μετά την βουτιά στη θάλασσα) κινδυνεύουμε να πάθουμε καντιντίαση στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.
Είναι μάλιστα μια πάθηση που επηρεάζει το ίδιο εύκολα άντρες και γυναίκες, αλλά ειδικά για τις γυναίκες ενέχει περισσότερους κινδύνους επειδή η περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι πιο ευαίσθητη από εκείνη των αντρών.
Η καντιντίαση προκαλείται από την υπερανάπτυξη ενός τύπου μύκητα που ανήκει στην οικογένεια “Candida” και συνήθως πρόκειται για το είδος “Candida albicans”.
Συμπτώματα καντιντίασης στο δέρμα ή και τα γεννητικά όργανα
Στις γυναίκες:
-Έντονος κνησμός (φαγούρα) στην περιοχή του κόλπου
-Πόνος και ερυθρότητα στην περιοχή του κόλπου
-Λευκό, παχύρευστο κολπικό έκκριμα (υγρό από τον κόλπο)
-Πόνος κατά την σεξουαλική επαφή
Στους άντρες:
-Κόκκινα εξανθήματα στο πέος
-Κνησμός ή κάψιμο στην άκρη του πέους
Είναι σώφρον να μην μένετε πολύ ώρα με το βρεγμένο μαγιό επάνω σας. Η υγρασία και η θερμοκρασία που αναπτύσσονται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, σε συνδυασμό με μικροοργανισμούς από το θαλασσινό νερό συνιστούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη μυκητών.
Προσπαθήστε να σκουπίζεστε καλά και να αλλάζετε σε στεγνά και καθαρά εσώρουχα πριν καν φύγετε από την παραλία και ξεκινήσετε την επιστροφή προς το σπίτι.

Πώς δημιουργήθηκε το «SOS» και τι σημαίνουν τα αρχικά του;



Το σήμα κινδύνου «SOS» καθιερώθηκε στο Διεθνές Συνέδριο Ασύρματης Τηλεγραφίας του Βερολίνου, στις 3 Νοεμβρίου του 1906. Αποτελεί τμήμα του κώδικα Μορς, όπου γράμματα και αριθμοί συμβολίζονται με τελείες και παύλες. Ο κώδικας για το SOS συμβολίζεται ως «• • • – – – • • •», δηλαδή τρεις τελείες, τρεις παύλες και τρεις τελείες.




Η πρώτη καταγεγραμμένη χρήση του σήματος κινδύνου, έγινε στο αμερικάνικο ατμόπλοιο «SS Arapahoe», στις 11 Αυγούστου του 1909, όταν έσβησε η μηχανή στα ανοιχτά της Βόρειας Καρολίνας. Όλα τα μεγάλα ναυάγια της περιόδου, όπως ο Τιτανικός το 1912 κι ο Βρετανικός το 1916, εξέπεμπαν μανιωδώς «SOS» πριν τη βύθισή τους.

Επηρεασμένος από τις θαλάσσιες τραγωδίες, ο κόσμος έδωσε «νόημα και ουσία» στο σήμα κινδύνου. Θεώρησαν ότι τα αρχικά SOS σήμαιναν «Save Our Ship» (Σώστε το πλοίο μας), «Save Our Souls» (Σώστε τις ψυχές μας) ή «Sink Or Swim» (βουλιάζουμε ή κολυμπάμε).

Στην πραγματικότητα, όμως, τα αρχικά SOS δε έχουν κάποια συγκεκριμένη σημασία. Χρησιμοποιήθηκαν μετά τη δημιουργία του σήματος, για την ευκολότερη απομνημόνευσή του σήματος από τους χρήστες. Η ίδια αλληλουχία τελειών και παυλών αντιστοιχεί και στα γράμματα VTB, αλλά το SOS θεωρήθηκε απλούστερο.

Το σήμα για το SOS είναι το μοναδικό που περιλαμβάνει 9 στοιχεία, ενώ όλα τα άλλα δεν ξεπερνούν τα 8 στοιχεία, ακριβώς για να είναι πιο αναγνωρίσιμο.

Γιαγιά πέθανε και άφησε στους δικούς της αυτό το ακατανόητο σημείωμα – Κάποιος επιτέλους έσπασε τον κώδικα και βρήκε τι σημαίνει!



Καθώς η γιαγιά της Τζάνα Χολμ πέθαινε από καρκίνο, έχασε την ικανόητα της ομιλίας. Αντί να γράφει όμως κανονικά μηνύματα στους δικούς της, άρχισε να γεμίζει χαρτιά με φαινομενικά ασύνδετα γράμματα στη σειρά.



Εκείνο που κανείς δεν είχε καταλάβει τότε είναι ότι δεν επρόκειτο για ασυνάρτητα γράμματα στη σειρά, αλλά για κωδικοποιημένα μηνύματα. Η γιαγιά της Τζάνα πέθανε το 1996 μετά από μάχη δύο εβδομάδων με τον καρκίνο. Πέρασε πάνω από μία δεκαετία μέχρι να αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με τις “ασυναρτησίες” της. Τελικά τα γράμματά της δεν ήταν καθόλου ασυνάρτητα. Μετά από πολλή μελέτη και αφού η οικογένειά της πόσταρε τα μηνύματά της online κάποιος κατάφερε επιτέλους να βρει το κλειδί του κώδικά της.
Μέσα σε 15 λεπτά αφότου πόσταρε τα γράμματα της γιαγιάς της, η Τζάνα πήρε την απάντηση.
Η γιαγιά της Τζάνα είχε αφήσει τέτοια σημειώματα γεμάτα γράμματα στη σειρά. Για χρόνια η οικογένειά της δεν μπορούσε να καταλάβει τι προσπαθούσε να τους πει.

Τελικά κάθε γράμμα εκπροσωπούσε την αρχή μιας λέξης.

Η γιαγιά της Τζάνα ήταν πολύ θρήσκα και κάποιος άγνωστος online είχε την ιδέα ότι μπορεί τα γράμματά της να είναι κάποια προσευχή. Κάθε γράμμα εκπροσωπούσε το πρώτο γράμμα κάθε λέξης σε μια πρόταση. Μετά από αρκετή μελέτη, η Τζάνα συνειδητοποίησε ότι η σύντομη γραμμή στο μπροστινό μέρος του φύλλου (στη δεύτερη φωτό παραπάνω) ήταν ένα ακρώνυμο -τα αρχικά από την προσευχή: “Our Father who art in heaven hallowedbe thy name… For thine is the kingdom and the power and the glory forever and ever. Amen.”
Κάτι που βασάνιζε την οικογένεια πάνω από 20 χρόνια, ένα ξένος το αποκωδικοποίησε μέσα σε 15 λεπτά. Το πίσω μέρος ήταν πιο μπερδεμένο, αλλά δείχνει να είναι άλλη μια προσευχή της γιαγιάς της, Ντόροθι Χολμ, στο Θεό καθώς αργοπέθαινε. Χρησιμοποιεί τον ίδιο κώδικα “ακρωνύμου” αν και δεν έχει λυθεί ακόμη εντελώς. Ακολουθεί όλο το κείμενο, όπως έχει αποκωδικοποιηθεί ως τώρα. Οι λέξεις εκπροσωπούν γράμματα στα φύλλα της γιαγιάς, ενώ τα κεφαλαία γράμματα είναι κομμάτια που δεν έχουν ακόμη αποκωδικοποιηθεί:
NUOCPNNPNAPNMSMDKBMLPOWP, NAP. NEENTGBTMLSHHSSSTMALHFFTMOFPANSTP, NIOOIPNTPNROANTRSANTOTTAPOD, PLUADONNOANPBOOLL, Please keep us all safe and sound in mind and body, praise and glory Amen. Please MOMTAVMAJAMMSSSLLABAPMUTTCTCCATFGSHHILANRNPHTAOLP. Please see that we are all happy and safe in our lives and in our work, Please see that we ALOJTHTPATP, Please see that we AGAOKWOCWAS and please see that we ADVGWAIIRARBOSAO, Please see that we AHPPAAETWW, Please see that we AHTPMAESTCWE. Please see that all of us COOTIOWH all my prayers and please see that the pain does not hurt anymore, Please see that we are all happy and safe, praise and glory Amen, Please see that we are all in excellent health and please see that WARIEH. Please see that TPAIDNBTVJEO any of us, praise and glory Amen. Please see that TOUWWTLWATOUWSLWDSWGOBS, Please see that we are HSAHVASASBTATWARHSFAOT, Please see that we all HBPITNR see that none of the rest of us have to TBPM. Please see that VCADAFLAFESJMPLGBGBMBA the rest of us RSSASFOHP. Please see that WAGAVWWOA, praise and glory Amen. Please see that EIFFAWAU. Thank you Almighty God for PFG. Thank you Almighty God for listening to my prayers and answering them. Thank you Almighty God for everything, Amen. Thank you Almighty God for everything, Amen Amen Amen”
Είναι συγκλονιστικό να συνειδητοποιεί κανείς ότι μια ηλικιωμένη στις τελευταίες της μέρες δεν έγραφε απλώς ασυνάρτητα γράμματα σε ένα χαρτί, αλλά ένα βαθύ μήνυμα στο Θεό μέσα από την καρδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ