Φύγαμε για ΣΟΥΗΔΙΑ! Δεν θα πιστεύεις γιατί παίρνει επίδομα αυτός ο κύριος!!!

Απίστευτο κι όμως έχει καταφέρει να παίρνει επίδομα αναπηριάς γιατί...

Ο Σουηδός Roger Tullgren διαγνώστηκε με εθισμό στη μέταλ μουσική κι έτσι κατάφερε να αποκτήσει προνόμια λόγω ανικανότητας να εργαστεί.

Ο 42χρονος Σουηδός ανέφερε ότι έχει επισκεφθεί ήδη τρεις ψυχολόγους για να βεβαιώσουν τον εθισμό του στη χέβι μέταλ μουσική. Ο εθισμός του είχε ως αποτέλεσμα να παρακολουθήσει περισσότερες από 300 συναυλίες πέρυσι, κάτι που τον καθιστά ανίκανο στο να μπορεί να παραμείνει σε μια δουλειά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην τοπική εφημερίδα «The Local», προσπαθεί εδώ και 10 χρόνια ώστε ο εθισμός του να αναγνωριστεί από το κράτος ως αναπηρία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Tullgren εργάζεται part-time αυτή την περίοδο, πλένοντας πιάτα σε εστιατόριο του H?ssleholm, όπου λαμβάνει πλέον και αναπηρικές παροχές.

Το νέο του αφεντικό συμφώνησε να τον αφήνει να ακούει Slayer όσο δυνατά θέλει ενώ πλένει πιάτα, αρκεί να μην ενοχλεί τους πελάτες. Συμφώνησε ακόμα να του δίνει ρεπό για να μπορεί να πηγαίνει σε συναυλίες και να του επιτρέψει να φέρει τη μέταλ ενδυμασία της αρεσκείας του.

«Υπέγραψα μια βεβαίωση που λέει: Ο Ρότζερ αισθάνεται αναγκασμένος να επιδεικνύει το χέβι μέταλ στιλ του. Αυτό τον φέρνει σε δύσκολη θέση στην αγορά εργασίας. Ως εκ τούτου έχει ανάγκη από επιπλέον οικονομική βοήθεια'. Έτσι, τώρα μπορώ να εμφανιστώ σε μια συνέντευξη για δουλειά φορώντας τα κανονικά ρούχα μου και απλά να δώσω στους εργοδότες αυτό το χαρτί», είπε ο Tullgren.

Ο ίδιος δήλωσε ότι εθίστηκε στη μουσική μέταλ όταν ήταν μικρό παιδί και ο αδερφός του τού έβαλε να ακούσει για πρώτη φορά Black Sabbath.

Kορμάρα! Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα έχει τέτοια… ευλυγισία;

Είναι από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz!

Αγάπα την γυμναστική μιας και είναι το επάγγελμά της!

Ο λόγος φυσικά για την Σόφη Πασχάλη! Το ευλύγιστο κορμί της της επιτρέπει να κάνει αυτές τις εξαίρετες κινήσεις!


Ποια είναι τα ζώδια που ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ με τίποτα;

Είναι από τους ζωδιακούς συνδυασμούς που λες....ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ...


Άντρας Κριός & γυναίκα Καρκίνος:

Όταν ο Άρης φλέγεται από τη Σελήνη

Ο άντρας Κριός είναι μια τρομερή δύναμη της φύσης. Ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το πάρει. Μόλις βάλει στο...
στόχαστρο κάποιον, αρχίζει την «καταδίωξη» και δεν σταματά ούτε για να πάρει ανάσα μέχρι να ολοκληρώσει την αποστολή του. Το πάθος του Κριού μπορεί να είναι έως και τρομακτικό για κάποιους, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να τον αποτρέψει. Βγάζει τα συναισθήματά του σε κοινή θέα, γιατί δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να τα δείξει. Κάντε ό,τι σας φωτίσει, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να συγκρατήσετε έναν Κριό που σας έβαλε στο μάτι!

Η γυναίκα Καρκίνος είναι το άκρο αντίθετο, ευαίσθητη εκεί που ο Κριός είναι κατηγορηματικός. Φοβάται την απόρριψη, κι αυτό την εμποδίζει να κάνει την πρώτη κίνηση. Μπορεί, επίσης, κατά καιρούς να είναι ευμετάβλητη και κυκλοθυμική, ενώ δεν ξεχνά εύκολα "μυρικάζοντας" ξανά και ξανά όσα την πείραξαν. Γίνεται κουραστική με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της, συμπεριλαμβανομένης της άνευ όρων υποστήριξης από τον σύντροφό της.

Όταν ένας Κριός και ένας Καρκίνος δημιουργήσουν σχέση, θα είναι γεμάτη πυροτεχνήματα, απ΄αυτά που στο τέλος βάζουν φωτιά στο δάσος και το κάνουν κάρβουνο για το μπάρμπεκιου. Ο Καρκίνος μπορεί να βρει τον Κριό πιεστικό κι αναίτια επιθετικό. Δεν του αρέσει η πίεση που υφίσταται από αυτόν κι αισθάνεται παγιδευμένος στον ιστό της ταραντούλας. Ο Κριός, από την άλλη, δεν τα πάει καλά με την έλλειψη επικοινωνίας και την ήσυχη φύση του Καρκίνου. Αυτό τον κάνει ακόμα πιο επιθετικό, κάτι που σπρώχνει τον Καρκίνο βαθύτερα μέσα στο καβούκι του, κι έτσι μιλάμε καθαρά για έναν φαύλο κύκλο.

ΌΜΩΣ, αν είστε Κριός και σας αρέσει ένας Καρκίνος (ή το αντίστροφο), δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε. Γνωρίζοντας τη διαφορετικότητά σας, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήστε μια συναρπαστική και ανταποδοτική σχέση. Αν ο Κριός χαλαρώσει το κεφαλοκλείδωμα και ο Καρκίνος απαλλαγεί από τους φόβους του, θα καταφέρετε ως ζευγάρι να κάνετε τη διαφορά!!!

Άντρας Λέων & γυναίκα Ταύρος: Η αποπλάνηση του Ήλιου από την Αφροδίτη

Ο άντρας Λέων είναι συνήθως πολύ πιστός και στοργικός, σπουδαία χαρακτηριστικά για έναν σύντροφο. Δεν του αρέσουν τα μέτρια, γι΄αυτό συχνά ο έρωτας για ένα Λιοντάρι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Όσο γενναιόδωρος είναι με τα ψεγάδια εκείνης που αγαπά, άλλο τόσο χρειάζεται και περιμένει τον άφθονο έπαινο από το ταίρι του. Η ανάγκη του για επιδοκιμασία και φιλοφρονήσεις, όμως, είναι ακόρεστη, κι αυτό μπορεί να κουράσει λίγο τον σύντροφό του.

Για μια γυναίκα Ταύρο, η αγάπη είναι σαν τον αέρα, καθώς είναι ερωτευμένη με τον έρωτα. Πρόκειται για μια αθεράπευτα ρομαντική ύπαρξη, που περιμένει να την πολιορκήσουν με τη δέουσα σοβαρότητα. Μη διανοηθείτε να την πλησιάσετε ερωτικά, χωρίς κεριά, αφρόλουτρα, και απαλή μουσική. Αλλά πριν βάλετε το cd να παίξει, καλύτερα να έχετε μάθει από πριν, ποιος είναι ο αγαπημένος της τραγουδιστής, γιατί αλλιώς θα ξενερώσει πάραυτα. Μια γυναίκα Ταύρος ξέρει τι θέλει και δεν έχει σκοπό να σπαταλήσει το χρόνο της με κάποιον που δεν πληρεί τις...προδιαγραφές. Αν, ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ο κατάλληλος, θα έχετε την πλήρη αφοσίωση της - αν και τα περιστασιακά ξεσπάσματα ζήλιας της θα είναι το ανεπιθύμητο συνοδευτικό της αφοσίωσής της, κάτι σαν το...κερασάκι στην τούρτα!

Εκτός από τις περιστασιακές εκρήξεις του ενός και τις κουραστικές απαιτήσεις για επιδοκιμασία του άλλου, το πραγματικό πρόβλημα ανάμεσα σ΄αυτά τα δύο ζώδια είναι πως σπάνια υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Ο Ταύρος θέλει τον Λέοντα περισσότερο ...ταυρίσιο, και ο Λέων θέλει να αγαπιέται και να λατρεύεται γι΄αυτό που είναι, που δεν είναι και λίγο! Μιλάμε για έναν οδυνηρό συνδυασμό που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη θλίψη και απογοήτευση.

ΌΜΩΣ, ο Ταύρος και ο Λέων μπορούν να βρουν τρόπους για να πετύχουν ως ζευγάρι. Και τα δύο ζώδια είναι κυνηγοί της απόλαυσης, πράγμα που σημαίνει ότι κάτω από τα σεντόνια η σχέση αυτή μπορεί -και συχνά καταφέρνει- να ευδοκιμήσει. Είναι και τα δύο έντονα ζώδια, κι όταν ένα ζευγάρι επικεντρώσει αυτή την ένταση πάνω στο ταίρι του, στη σχέση και στα κοινά ενδιαφέροντα, η τριβή ανάμεσά τους μπορεί να γίνει η δυνατή κόλλα που θα συνδέσει άρρηκτα αυτούς τους δύο ανθρώπους...

Άντρας Σκορπιός & γυναίκα Ιχθείς: Το ψάρι νιώθει το τσίμπημα του Σκορπιού

Ο άντρας Σκορπιός είναι ακαταμάχητα σέξι και με μυστήριους τρόπους. Αν είσαι αρκετά τυχερή και τον «αιχμαλωτίσεις», θα έχεις έναν σύντροφο που θα σ΄ αγαπήσει πλήρως, απολύτως και εντελώς. Αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης. Το αρνητικό είναι, πως πρόκειται για έναν κτητικό άντρα που σε θέλει στην κατοχή του. Ο Σκορπιός είναι ο πιο ζηλιάρης του ζωδιακού κύκλου. Είναι έντονος, με ένα μυστικό, υπόγειο ρεύμα χειραγώγησης που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί ο σύντροφός του.

Η γυναίκα Ιχθείς είναι άλλο ένα ζώδιο ερωτευμένο με τον έρωτα, και εξαιτίας αυτού, δεν σταματά να τον αποζητά. Η αγάπη είναι τόσο σημαντική γι΄ αυτή, που θα αγνοήσει τα προειδοποιητικά «καμπανάκια» και τα ελαττώματα που όσοι δεν φορούν τις παρωπίδες της θα έβλεπαν στο αντικείμενο του πόθου τους. Χρειάζεται μόνο να αισθάνεται ότι ο σύντροφός της την αγαπά κι αυτό της φτάνει. Η γυναίκα Ιχθείς είναι δοτική, ευαίσθητη, και μερικές φορές φτάνει στην αυτοθυσία για λάθος ανθρώπους. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους Ιχθείς να κατηγορούνται ότι παριστάνουν τον οσιομάρτυρα, και κανείς δεν θέλει να βγει ραντεβουδάκι με έναν τέτοιο.

Το θέμα με το ζευγάρι Σκορπιού-Ιχθύ είναι πως πρόκειται για δύο ζώδια έντονα φορτισμένα συναισθηματικά, ανεξαρτήτως αν τα συναισθήματά τους είναι καλά ή άσχημα. Και, δυστυχώς, είναι εύκολο και για τους δύο να παρασύρουν το σύντροφό τους σε αρνητικές καταστάσεις.

ΌΜΩΣ, η σχέση τους μπορεί να λειτουργήσει καλά, αν ο Σκορπιός απελευθερώσει την ασφυκτική λαβή του και δώσει στο ψαράκι χώρο ν΄αναπνέει (άντε και να κολυμπάει), κι αν οι Ιχθείς μπορούν να στέκονται όρθιοι στα πόδια τους, αποφεύγοντας να παίρνουν στα σοβαρά την αρνητικότητα του Σκορπιού. Στην πραγματικότητα, αυτό το ζευγάρι μπορεί να χτίσει έναν βαθύ και ουσιαστικό δεσμό με βάση τη συμπόνοια...

Δείτε την σύντροφο του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, μετά από καιρό!


Άτομο χαμηλών τόνων, η Αλέξανδρα Ούστα, η σύντροφος του Σάκη Μπουλά, η οποία έμεινε μέχρι την τελευταία στιγμή στο πλευρό του, δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Έξι περίπου μήνες μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε την όμορφη Αλεξάνδρα στην Επίδαυρο, όπου βρέθηκε με την παράσταση "Βάτραχοι" στην οποία συμμετέχει.

Η νεαρή ηθοποιός, ήρεμη και χαμογελαστή, φαίνεται πως προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές που πέρασε φέτος το χειμώνα...



Το όραμα ηλικιωμένης γυναίκας για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα...Μη το χάσετε! [video]

Τι μπορεί να σημαίνει οραματίζομαι;
Ποια είναι αυτή η δύναμη που έχουν κάποιοι άνθρωποι και βλέπουν παραπάνω από ο΄σα μπορούν να δουν όλοι οι υπόλοιποι;

Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν στιγμές που ακούς πράγματα σοκαριστικά,που δε θες να τα πιστέψεις αλλά τα γεγονότα που έρχονται επιβεβαιώνουν τα λόγια κάποιων "σοφών".

Εικόνα της Παναγίας στα Ιεροσόλυμα ανοιγοκλείνει τα μάτια! [video]

Εικόνα της Παναγίας που βρίσκεται αποθησαυρισμένη στον Πανάγιο Τάφο,


στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα...
ανοιγοκλείνει περιστασιακά


τα μάτια της.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν την μυστηριώδη κίνηση των ζωγραφισμένων οφθαλμών της Παναγίας, ενώ Ελληνορθόδοξη τοπική εκκλησιαστική πηγή επιβεβαίωσε το γεγονός.

Οι πιστοί το εκλαμβάνουν ως σημείο και προσεύχονται για ειρήνη στα χειμαζόμενα εδάφη της Παλαιστίνης.

Η εικόνα σύμφωνα με διηγήσεις και την παράδοση βρίσκεται στο σημείο όπου η Παναγία αντικρύζοντας Σταυρωμένο το Γιο της έκλαψε.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! – Mπορείτε να φανταστείτε τι είναι αυτό; (Βίντεο)


Η Νεκρά Θάλασσα στα σύνορα Ισραήλ και Ιορδανίας είναι πασίγνωστη ως το πιο χαμηλό σημείο της Γης, όπως επίσης είναι και η θάλασσα με την μεγαλύτερη αλμυρότητα στον κόσμο. Ως αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου αλατιού, δεν μπορούν να ζήσουν πλάσματα σε αυτή, εξ ου και το όνομα της «Νεκρά Θάλασσα».

Η συγκεκριμένη λιμνοθάλασσα αποτελεί ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, αφού το αλμυρό νερό της, καθώς και η λάσπη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές θεραπείες του δέρματος. Επίσης, η πυκνότητα του νερού κάνει τους λουόμενους να επιπλέουν!
Δείτε όμως ένα ακόμη στοιχείο σχετικά με αυτό το φυσικό περιβάλλον που θα σας εντυπωσιάσει. Πρόκειται για τους τέλεια σχηματισμένους κύβους αλατιού που δημιουργούνται από την φύση και θα βρείτε στην ακτή της.

Αυτά είναι τα κορίτσια με την πιο ακριβή τιμή για ''συνοδεία'' στον κόσμο.




Το σeξ είναι όμορφο και κανονικά είναι δωρεάν αλλά υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν να το πληρώνουν ακριβά..

Έτσι οι πλούσιοι αυτού του κόσμου χρησιμοποιούν τα χρήματα τους για να περάσουν καλά έστω και για μία βραδιά. Αυτές οι γυναίκες παρακάτω είναι κορίτσια για συνοδεία. Δείτε πόσα θέλουν οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες για να περάσουν μια βραδιά…





Zahia Dehar , 900 € / Βραδιά



Loredana Jolie, 1500 € / Βραδιά



Just Kassandra, 2250 € / Βραδιά



Ashley Dupre, 3200 € / Βραδιά



Maya Blue, 3400 € / Βραδιά



Ava Xi'An, 4900 € / Βραδιά



Natalie McLennan, 12000 € / Βραδιά



Lauren, 18000 € / Βραδιά



Συνοδός στις Κάννες , € 30.000 / Βραδιά





Michelle Braun, 37000 € / Βραδιά

Μπορεί να σας φαίνεται σαν ένα απλό σπίτι. Δείτε τι υπάρχει από κάτω….




Μπορεί αυτό το σπίτι να σας φαίνεται σαν ένα απλό σπίτι αλλά κάτω από αυτό κρύβεται κάτι εντυπωσιακό.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες :























Η απίστευτη φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη! «Ούτε σε εχθρό σου να μην τύχει...»





Αυτό το διάστημα ο Άκης Πετρετζίκης ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής στο Mega.

Χθες το απόγευμα ο νεαρός σεφ βρισκόταν μαζί με την ομάδα του στον Όλυμπο, όταν ξέσπασε δύνατη βροχή, με αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, να βραχεί ολόκληρος, καθώς όλοι αναγκάστηκαν να περπατήσουν για αρκετή ώρα στο ύπαιθρο ώσπου να φτάσουν στο πλησιέστερο καταφύγιο!



Τρίκαλα: Δέχθηκαν «επίθεση» από φίδι 2 μέτρων σε καφετέρια (εικόνα)



Σοκ έπαθαν οι θαμώνες καφετέριας στην Πράσινη Γωνιά στα Τρίκαλα όταν, ενώ παρακολουθούσαν αμέριμνοι τον αγώνα του Παναθηναϊκού, είδαν να πλησιάζει ένα φίδι σχεδόν δύο μέτρα!



Ευτυχώς οι περισσότεροι ήταν ψύχραιμοι και με… αστραπιαίες κινήσεις το «καθάρισαν», όπως μαρτυρά η φωτογραφία του trikalavoice.gr.
Όπως λένε οι εμπειρότεροι επί των φιδιών, τα οποία σημειωτέον έχουν βγει φέτος σε όλα τα πιθανά και απίθανα σημεία της πόλης των Τρικάλων, επρόκειτο για «δεντρογαλιά», η οποία σπάνια φτάνει σε πολύ μεγάλα μεγέθη, αλλά παραμένει μάλλον ακίνδυνη χωρίς δηλητήριο.


ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ: Δείτε την φωτογραφία Ελληνικού εστιατορίου στις ΗΠΑ που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου


Αν είσαι Έλληνας ρε παιδί μου...

θες σίγουρα να επιβάλεις τους κανόνες σου! Έτσι και αυτός ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στις ΗΠΑ, ο οποίος κατέστησε σαφείς τις επιλογές για το μαγαζί του.

Η εικόνα με τους πελάτες να είναι πάνω από ένα κινητό όλη την ώρα και να του ζητάνε τον κωδικό του wifi είναι το λιγότερο εκνευριστική!


Έγραψε λοιπόν στην ταμπέλα του: "Δεν έχουμε wifi. Φάτε, πιείτε και μιλήστε μεταξύ σας. Μ..λ..κες!"

Δες τι έπαθε αυτός ο κύριος, όταν πήγε να ΧΑΪΔΕΨΕΙ καρχαρία! [video]

Ο 26χρονος Corey Bonalewicz από τη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ πήγε να...
χαϊδέψει έναν πελώριο καρχαρία-νοσοκόμο στο Κανκούν του Μεξικό Αυτό το οποίο ακολούθησε στην πορεία ωστόσο δεν το περίμενε κανείς.

Όχι, ο καρχαρίας δεν του επιτέθηκε.

Απλά... εκτόξευσε νερό από το στόμα του, στο πρόσωπο του ανυποψίαστου άνδρα.


Φυσικά όσοι είδαν το περιστατικό έσκασαν στα γέλια με τον πίδακα νερού που εκτόξευσε ο καρχαρίας. Δείτε το βίντεο:

Εκτάκτως στο νοσοκομείο πασίγνωστη Ελληνίδα μετά από σοβαρό τροχαίο... [photo]

Οι Αυγουστιάτικες μπόρες είναι τελικά από κάθε άποψη ύπουλες...
Το γνωστό μοντέλο, οδηγούσε το αυτοκίνητό της και κάποια στιγμή πάτησε φρένο σε κόκκινο φανάρι.

Το αυτοκίνητο δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα να ζήσει τα πιο δύσκολα δευτερόλεπτα της ζωής της.

Το κορίτσι "κολυμπούσε" μαζί με ακυβέρνητό αυτοκίνητό της μέχρι την στιγμή που υποχρεώθηκε να πέσει σε σταθμευμένο όχημα, για να μην μπεί στο αντίθετό ρεύμα ! Ο λόγος για την Βαλεντίνα Τσεπάνου, η οποία χτύπησε άσχημα το κεφάλι της και μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες ήταν σε νοσοκομείο.




Περαστικά!

Το βίντεο που κάνει θραύση στο Youtube – Ο σκύλος που του λένε ξύπνα και απαντάει «όχι, όχι, όχι»


Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι τους το πρωί. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει ένα βίντεο που κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες στο Youtube…και δείχνει έναν σκύλο ο οποίος αρνείται πεισματικά να ξυπνήσει.
Στο διάρκειας 2 λεπτών βίντεο διακρίνεται ένα κουτάβι το οποίο αρνείται να υπακούσει στις διαταγές του αφεντικού του να σηκωθεί.





Η ώρα είναι περίπου 3:30 τα ξημερώματα, το αφεντικό του Θορ έχει ξυπνήσει για να πάει στη δουλειά (εργάζεται σε φούρνο) και μιλώντας προς τον τετράποδο φίλο του λέει ότι ήρθε η ώρα να σηκωθεί και αυτός.
Ο σκύλος σηκώνεται κάνει μερικά βήματα πάνω στο κρεβάτι και καταρρέει, ενώ στη συνέχει στριφογυρίζει πάνω στο πάπλωμα χουζουρεύοντας. Μάλιστα, ενώ το αφεντικό του επιμένει να του λέει «Θορ ξύπνα», ο σκύλος βγάζει διάφορους ήχους σαν να του λέει πεισματικά «no, no, no, no».
Το βίντεο είχε ανέβει στο Youtube το 2012, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κάνει κυριολεκτικά θραύση…

Αγνώριστος, σχεδόν τρομακτικός τρώει τα πατατάκια του στην παραλία!


Δεν θα πιστεύετε για ποιον πρόκειται!


Είστε σίγουροι ότι αν συναντούσατε τον Ronaldo θα τον αναγνωρίζατε;



Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ibiza δείχνουν τον 37χρονο διάσημο ποδοσφαιριστή με περισσότερα κιλά από ποτέ, σχεδόν τρομακτικό την ώρα που βουτάει στο νερό και στη συνέχεια να τρώει με μανία τα πατατάκια του!









ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

7 Αυγ 2014

Φύγαμε για ΣΟΥΗΔΙΑ! Δεν θα πιστεύεις γιατί παίρνει επίδομα αυτός ο κύριος!!!

Απίστευτο κι όμως έχει καταφέρει να παίρνει επίδομα αναπηριάς γιατί...

Ο Σουηδός Roger Tullgren διαγνώστηκε με εθισμό στη μέταλ μουσική κι έτσι κατάφερε να αποκτήσει προνόμια λόγω ανικανότητας να εργαστεί.

Ο 42χρονος Σουηδός ανέφερε ότι έχει επισκεφθεί ήδη τρεις ψυχολόγους για να βεβαιώσουν τον εθισμό του στη χέβι μέταλ μουσική. Ο εθισμός του είχε ως αποτέλεσμα να παρακολουθήσει περισσότερες από 300 συναυλίες πέρυσι, κάτι που τον καθιστά ανίκανο στο να μπορεί να παραμείνει σε μια δουλειά.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην τοπική εφημερίδα «The Local», προσπαθεί εδώ και 10 χρόνια ώστε ο εθισμός του να αναγνωριστεί από το κράτος ως αναπηρία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Tullgren εργάζεται part-time αυτή την περίοδο, πλένοντας πιάτα σε εστιατόριο του H?ssleholm, όπου λαμβάνει πλέον και αναπηρικές παροχές.

Το νέο του αφεντικό συμφώνησε να τον αφήνει να ακούει Slayer όσο δυνατά θέλει ενώ πλένει πιάτα, αρκεί να μην ενοχλεί τους πελάτες. Συμφώνησε ακόμα να του δίνει ρεπό για να μπορεί να πηγαίνει σε συναυλίες και να του επιτρέψει να φέρει τη μέταλ ενδυμασία της αρεσκείας του.

«Υπέγραψα μια βεβαίωση που λέει: Ο Ρότζερ αισθάνεται αναγκασμένος να επιδεικνύει το χέβι μέταλ στιλ του. Αυτό τον φέρνει σε δύσκολη θέση στην αγορά εργασίας. Ως εκ τούτου έχει ανάγκη από επιπλέον οικονομική βοήθεια'. Έτσι, τώρα μπορώ να εμφανιστώ σε μια συνέντευξη για δουλειά φορώντας τα κανονικά ρούχα μου και απλά να δώσω στους εργοδότες αυτό το χαρτί», είπε ο Tullgren.

Ο ίδιος δήλωσε ότι εθίστηκε στη μουσική μέταλ όταν ήταν μικρό παιδί και ο αδερφός του τού έβαλε να ακούσει για πρώτη φορά Black Sabbath.

Kορμάρα! Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα έχει τέτοια… ευλυγισία;

Είναι από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz!

Αγάπα την γυμναστική μιας και είναι το επάγγελμά της!

Ο λόγος φυσικά για την Σόφη Πασχάλη! Το ευλύγιστο κορμί της της επιτρέπει να κάνει αυτές τις εξαίρετες κινήσεις!


Ποια είναι τα ζώδια που ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ με τίποτα;

Είναι από τους ζωδιακούς συνδυασμούς που λες....ΜΗ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ...


Άντρας Κριός & γυναίκα Καρκίνος:

Όταν ο Άρης φλέγεται από τη Σελήνη

Ο άντρας Κριός είναι μια τρομερή δύναμη της φύσης. Ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το πάρει. Μόλις βάλει στο...
στόχαστρο κάποιον, αρχίζει την «καταδίωξη» και δεν σταματά ούτε για να πάρει ανάσα μέχρι να ολοκληρώσει την αποστολή του. Το πάθος του Κριού μπορεί να είναι έως και τρομακτικό για κάποιους, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να τον αποτρέψει. Βγάζει τα συναισθήματά του σε κοινή θέα, γιατί δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να τα δείξει. Κάντε ό,τι σας φωτίσει, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να συγκρατήσετε έναν Κριό που σας έβαλε στο μάτι!

Η γυναίκα Καρκίνος είναι το άκρο αντίθετο, ευαίσθητη εκεί που ο Κριός είναι κατηγορηματικός. Φοβάται την απόρριψη, κι αυτό την εμποδίζει να κάνει την πρώτη κίνηση. Μπορεί, επίσης, κατά καιρούς να είναι ευμετάβλητη και κυκλοθυμική, ενώ δεν ξεχνά εύκολα "μυρικάζοντας" ξανά και ξανά όσα την πείραξαν. Γίνεται κουραστική με τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της, συμπεριλαμβανομένης της άνευ όρων υποστήριξης από τον σύντροφό της.

Όταν ένας Κριός και ένας Καρκίνος δημιουργήσουν σχέση, θα είναι γεμάτη πυροτεχνήματα, απ΄αυτά που στο τέλος βάζουν φωτιά στο δάσος και το κάνουν κάρβουνο για το μπάρμπεκιου. Ο Καρκίνος μπορεί να βρει τον Κριό πιεστικό κι αναίτια επιθετικό. Δεν του αρέσει η πίεση που υφίσταται από αυτόν κι αισθάνεται παγιδευμένος στον ιστό της ταραντούλας. Ο Κριός, από την άλλη, δεν τα πάει καλά με την έλλειψη επικοινωνίας και την ήσυχη φύση του Καρκίνου. Αυτό τον κάνει ακόμα πιο επιθετικό, κάτι που σπρώχνει τον Καρκίνο βαθύτερα μέσα στο καβούκι του, κι έτσι μιλάμε καθαρά για έναν φαύλο κύκλο.

ΌΜΩΣ, αν είστε Κριός και σας αρέσει ένας Καρκίνος (ή το αντίστροφο), δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε. Γνωρίζοντας τη διαφορετικότητά σας, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήστε μια συναρπαστική και ανταποδοτική σχέση. Αν ο Κριός χαλαρώσει το κεφαλοκλείδωμα και ο Καρκίνος απαλλαγεί από τους φόβους του, θα καταφέρετε ως ζευγάρι να κάνετε τη διαφορά!!!

Άντρας Λέων & γυναίκα Ταύρος: Η αποπλάνηση του Ήλιου από την Αφροδίτη

Ο άντρας Λέων είναι συνήθως πολύ πιστός και στοργικός, σπουδαία χαρακτηριστικά για έναν σύντροφο. Δεν του αρέσουν τα μέτρια, γι΄αυτό συχνά ο έρωτας για ένα Λιοντάρι είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Όσο γενναιόδωρος είναι με τα ψεγάδια εκείνης που αγαπά, άλλο τόσο χρειάζεται και περιμένει τον άφθονο έπαινο από το ταίρι του. Η ανάγκη του για επιδοκιμασία και φιλοφρονήσεις, όμως, είναι ακόρεστη, κι αυτό μπορεί να κουράσει λίγο τον σύντροφό του.

Για μια γυναίκα Ταύρο, η αγάπη είναι σαν τον αέρα, καθώς είναι ερωτευμένη με τον έρωτα. Πρόκειται για μια αθεράπευτα ρομαντική ύπαρξη, που περιμένει να την πολιορκήσουν με τη δέουσα σοβαρότητα. Μη διανοηθείτε να την πλησιάσετε ερωτικά, χωρίς κεριά, αφρόλουτρα, και απαλή μουσική. Αλλά πριν βάλετε το cd να παίξει, καλύτερα να έχετε μάθει από πριν, ποιος είναι ο αγαπημένος της τραγουδιστής, γιατί αλλιώς θα ξενερώσει πάραυτα. Μια γυναίκα Ταύρος ξέρει τι θέλει και δεν έχει σκοπό να σπαταλήσει το χρόνο της με κάποιον που δεν πληρεί τις...προδιαγραφές. Αν, ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ο κατάλληλος, θα έχετε την πλήρη αφοσίωση της - αν και τα περιστασιακά ξεσπάσματα ζήλιας της θα είναι το ανεπιθύμητο συνοδευτικό της αφοσίωσής της, κάτι σαν το...κερασάκι στην τούρτα!

Εκτός από τις περιστασιακές εκρήξεις του ενός και τις κουραστικές απαιτήσεις για επιδοκιμασία του άλλου, το πραγματικό πρόβλημα ανάμεσα σ΄αυτά τα δύο ζώδια είναι πως σπάνια υπάρχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Ο Ταύρος θέλει τον Λέοντα περισσότερο ...ταυρίσιο, και ο Λέων θέλει να αγαπιέται και να λατρεύεται γι΄αυτό που είναι, που δεν είναι και λίγο! Μιλάμε για έναν οδυνηρό συνδυασμό που μπορεί να προκαλέσει μεγάλη θλίψη και απογοήτευση.

ΌΜΩΣ, ο Ταύρος και ο Λέων μπορούν να βρουν τρόπους για να πετύχουν ως ζευγάρι. Και τα δύο ζώδια είναι κυνηγοί της απόλαυσης, πράγμα που σημαίνει ότι κάτω από τα σεντόνια η σχέση αυτή μπορεί -και συχνά καταφέρνει- να ευδοκιμήσει. Είναι και τα δύο έντονα ζώδια, κι όταν ένα ζευγάρι επικεντρώσει αυτή την ένταση πάνω στο ταίρι του, στη σχέση και στα κοινά ενδιαφέροντα, η τριβή ανάμεσά τους μπορεί να γίνει η δυνατή κόλλα που θα συνδέσει άρρηκτα αυτούς τους δύο ανθρώπους...

Άντρας Σκορπιός & γυναίκα Ιχθείς: Το ψάρι νιώθει το τσίμπημα του Σκορπιού

Ο άντρας Σκορπιός είναι ακαταμάχητα σέξι και με μυστήριους τρόπους. Αν είσαι αρκετά τυχερή και τον «αιχμαλωτίσεις», θα έχεις έναν σύντροφο που θα σ΄ αγαπήσει πλήρως, απολύτως και εντελώς. Αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης. Το αρνητικό είναι, πως πρόκειται για έναν κτητικό άντρα που σε θέλει στην κατοχή του. Ο Σκορπιός είναι ο πιο ζηλιάρης του ζωδιακού κύκλου. Είναι έντονος, με ένα μυστικό, υπόγειο ρεύμα χειραγώγησης που μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί ο σύντροφός του.

Η γυναίκα Ιχθείς είναι άλλο ένα ζώδιο ερωτευμένο με τον έρωτα, και εξαιτίας αυτού, δεν σταματά να τον αποζητά. Η αγάπη είναι τόσο σημαντική γι΄ αυτή, που θα αγνοήσει τα προειδοποιητικά «καμπανάκια» και τα ελαττώματα που όσοι δεν φορούν τις παρωπίδες της θα έβλεπαν στο αντικείμενο του πόθου τους. Χρειάζεται μόνο να αισθάνεται ότι ο σύντροφός της την αγαπά κι αυτό της φτάνει. Η γυναίκα Ιχθείς είναι δοτική, ευαίσθητη, και μερικές φορές φτάνει στην αυτοθυσία για λάθος ανθρώπους. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους Ιχθείς να κατηγορούνται ότι παριστάνουν τον οσιομάρτυρα, και κανείς δεν θέλει να βγει ραντεβουδάκι με έναν τέτοιο.

Το θέμα με το ζευγάρι Σκορπιού-Ιχθύ είναι πως πρόκειται για δύο ζώδια έντονα φορτισμένα συναισθηματικά, ανεξαρτήτως αν τα συναισθήματά τους είναι καλά ή άσχημα. Και, δυστυχώς, είναι εύκολο και για τους δύο να παρασύρουν το σύντροφό τους σε αρνητικές καταστάσεις.

ΌΜΩΣ, η σχέση τους μπορεί να λειτουργήσει καλά, αν ο Σκορπιός απελευθερώσει την ασφυκτική λαβή του και δώσει στο ψαράκι χώρο ν΄αναπνέει (άντε και να κολυμπάει), κι αν οι Ιχθείς μπορούν να στέκονται όρθιοι στα πόδια τους, αποφεύγοντας να παίρνουν στα σοβαρά την αρνητικότητα του Σκορπιού. Στην πραγματικότητα, αυτό το ζευγάρι μπορεί να χτίσει έναν βαθύ και ουσιαστικό δεσμό με βάση τη συμπόνοια...

Δείτε την σύντροφο του Σάκη Μπουλά, Αλεξάνδρα Ούστα, μετά από καιρό!


Άτομο χαμηλών τόνων, η Αλέξανδρα Ούστα, η σύντροφος του Σάκη Μπουλά, η οποία έμεινε μέχρι την τελευταία στιγμή στο πλευρό του, δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις.

Έξι περίπου μήνες μετά το θάνατο του αγαπημένου ηθοποιού, ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr απαθανάτισε την όμορφη Αλεξάνδρα στην Επίδαυρο, όπου βρέθηκε με την παράσταση "Βάτραχοι" στην οποία συμμετέχει.

Η νεαρή ηθοποιός, ήρεμη και χαμογελαστή, φαίνεται πως προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις δύσκολες στιγμές που πέρασε φέτος το χειμώνα...



Το όραμα ηλικιωμένης γυναίκας για το τι θα συμβεί στην Ελλάδα...Μη το χάσετε! [video]

Τι μπορεί να σημαίνει οραματίζομαι;
Ποια είναι αυτή η δύναμη που έχουν κάποιοι άνθρωποι και βλέπουν παραπάνω από ο΄σα μπορούν να δουν όλοι οι υπόλοιποι;

Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν στιγμές που ακούς πράγματα σοκαριστικά,που δε θες να τα πιστέψεις αλλά τα γεγονότα που έρχονται επιβεβαιώνουν τα λόγια κάποιων "σοφών".

Εικόνα της Παναγίας στα Ιεροσόλυμα ανοιγοκλείνει τα μάτια! [video]

Εικόνα της Παναγίας που βρίσκεται αποθησαυρισμένη στον Πανάγιο Τάφο,


στο Ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα...
ανοιγοκλείνει περιστασιακά


τα μάτια της.

Αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν την μυστηριώδη κίνηση των ζωγραφισμένων οφθαλμών της Παναγίας, ενώ Ελληνορθόδοξη τοπική εκκλησιαστική πηγή επιβεβαίωσε το γεγονός.

Οι πιστοί το εκλαμβάνουν ως σημείο και προσεύχονται για ειρήνη στα χειμαζόμενα εδάφη της Παλαιστίνης.

Η εικόνα σύμφωνα με διηγήσεις και την παράδοση βρίσκεται στο σημείο όπου η Παναγία αντικρύζοντας Σταυρωμένο το Γιο της έκλαψε.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ! – Mπορείτε να φανταστείτε τι είναι αυτό; (Βίντεο)


Η Νεκρά Θάλασσα στα σύνορα Ισραήλ και Ιορδανίας είναι πασίγνωστη ως το πιο χαμηλό σημείο της Γης, όπως επίσης είναι και η θάλασσα με την μεγαλύτερη αλμυρότητα στον κόσμο. Ως αποτέλεσμα του υψηλού επιπέδου αλατιού, δεν μπορούν να ζήσουν πλάσματα σε αυτή, εξ ου και το όνομα της «Νεκρά Θάλασσα».

Η συγκεκριμένη λιμνοθάλασσα αποτελεί ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο, αφού το αλμυρό νερό της, καθώς και η λάσπη μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολλές θεραπείες του δέρματος. Επίσης, η πυκνότητα του νερού κάνει τους λουόμενους να επιπλέουν!
Δείτε όμως ένα ακόμη στοιχείο σχετικά με αυτό το φυσικό περιβάλλον που θα σας εντυπωσιάσει. Πρόκειται για τους τέλεια σχηματισμένους κύβους αλατιού που δημιουργούνται από την φύση και θα βρείτε στην ακτή της.

Αυτά είναι τα κορίτσια με την πιο ακριβή τιμή για ''συνοδεία'' στον κόσμο.




Το σeξ είναι όμορφο και κανονικά είναι δωρεάν αλλά υπάρχουν και αυτοί που προτιμούν να το πληρώνουν ακριβά..

Έτσι οι πλούσιοι αυτού του κόσμου χρησιμοποιούν τα χρήματα τους για να περάσουν καλά έστω και για μία βραδιά. Αυτές οι γυναίκες παρακάτω είναι κορίτσια για συνοδεία. Δείτε πόσα θέλουν οι πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες για να περάσουν μια βραδιά…





Zahia Dehar , 900 € / Βραδιά



Loredana Jolie, 1500 € / Βραδιά



Just Kassandra, 2250 € / Βραδιά



Ashley Dupre, 3200 € / Βραδιά



Maya Blue, 3400 € / Βραδιά



Ava Xi'An, 4900 € / Βραδιά



Natalie McLennan, 12000 € / Βραδιά



Lauren, 18000 € / Βραδιά



Συνοδός στις Κάννες , € 30.000 / Βραδιά





Michelle Braun, 37000 € / Βραδιά

Μπορεί να σας φαίνεται σαν ένα απλό σπίτι. Δείτε τι υπάρχει από κάτω….




Μπορεί αυτό το σπίτι να σας φαίνεται σαν ένα απλό σπίτι αλλά κάτω από αυτό κρύβεται κάτι εντυπωσιακό.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες :























Η απίστευτη φωτογραφία του Άκη Πετρετζίκη! «Ούτε σε εχθρό σου να μην τύχει...»





Αυτό το διάστημα ο Άκης Πετρετζίκης ταξιδεύει ανά την Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας του εκπομπής στο Mega.

Χθες το απόγευμα ο νεαρός σεφ βρισκόταν μαζί με την ομάδα του στον Όλυμπο, όταν ξέσπασε δύνατη βροχή, με αποτέλεσμα, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, να βραχεί ολόκληρος, καθώς όλοι αναγκάστηκαν να περπατήσουν για αρκετή ώρα στο ύπαιθρο ώσπου να φτάσουν στο πλησιέστερο καταφύγιο!



Τρίκαλα: Δέχθηκαν «επίθεση» από φίδι 2 μέτρων σε καφετέρια (εικόνα)



Σοκ έπαθαν οι θαμώνες καφετέριας στην Πράσινη Γωνιά στα Τρίκαλα όταν, ενώ παρακολουθούσαν αμέριμνοι τον αγώνα του Παναθηναϊκού, είδαν να πλησιάζει ένα φίδι σχεδόν δύο μέτρα!



Ευτυχώς οι περισσότεροι ήταν ψύχραιμοι και με… αστραπιαίες κινήσεις το «καθάρισαν», όπως μαρτυρά η φωτογραφία του trikalavoice.gr.
Όπως λένε οι εμπειρότεροι επί των φιδιών, τα οποία σημειωτέον έχουν βγει φέτος σε όλα τα πιθανά και απίθανα σημεία της πόλης των Τρικάλων, επρόκειτο για «δεντρογαλιά», η οποία σπάνια φτάνει σε πολύ μεγάλα μεγέθη, αλλά παραμένει μάλλον ακίνδυνη χωρίς δηλητήριο.


ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ: Δείτε την φωτογραφία Ελληνικού εστιατορίου στις ΗΠΑ που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου


Αν είσαι Έλληνας ρε παιδί μου...

θες σίγουρα να επιβάλεις τους κανόνες σου! Έτσι και αυτός ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στις ΗΠΑ, ο οποίος κατέστησε σαφείς τις επιλογές για το μαγαζί του.

Η εικόνα με τους πελάτες να είναι πάνω από ένα κινητό όλη την ώρα και να του ζητάνε τον κωδικό του wifi είναι το λιγότερο εκνευριστική!


Έγραψε λοιπόν στην ταμπέλα του: "Δεν έχουμε wifi. Φάτε, πιείτε και μιλήστε μεταξύ σας. Μ..λ..κες!"

Δες τι έπαθε αυτός ο κύριος, όταν πήγε να ΧΑΪΔΕΨΕΙ καρχαρία! [video]

Ο 26χρονος Corey Bonalewicz από τη Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ πήγε να...
χαϊδέψει έναν πελώριο καρχαρία-νοσοκόμο στο Κανκούν του Μεξικό Αυτό το οποίο ακολούθησε στην πορεία ωστόσο δεν το περίμενε κανείς.

Όχι, ο καρχαρίας δεν του επιτέθηκε.

Απλά... εκτόξευσε νερό από το στόμα του, στο πρόσωπο του ανυποψίαστου άνδρα.


Φυσικά όσοι είδαν το περιστατικό έσκασαν στα γέλια με τον πίδακα νερού που εκτόξευσε ο καρχαρίας. Δείτε το βίντεο:

Εκτάκτως στο νοσοκομείο πασίγνωστη Ελληνίδα μετά από σοβαρό τροχαίο... [photo]

Οι Αυγουστιάτικες μπόρες είναι τελικά από κάθε άποψη ύπουλες...
Το γνωστό μοντέλο, οδηγούσε το αυτοκίνητό της και κάποια στιγμή πάτησε φρένο σε κόκκινο φανάρι.

Το αυτοκίνητο δεν υπάκουσε με αποτέλεσμα να ζήσει τα πιο δύσκολα δευτερόλεπτα της ζωής της.

Το κορίτσι "κολυμπούσε" μαζί με ακυβέρνητό αυτοκίνητό της μέχρι την στιγμή που υποχρεώθηκε να πέσει σε σταθμευμένο όχημα, για να μην μπεί στο αντίθετό ρεύμα ! Ο λόγος για την Βαλεντίνα Τσεπάνου, η οποία χτύπησε άσχημα το κεφάλι της και μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες ήταν σε νοσοκομείο.




Περαστικά!

Το βίντεο που κάνει θραύση στο Youtube – Ο σκύλος που του λένε ξύπνα και απαντάει «όχι, όχι, όχι»


Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι τους το πρωί. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει ένα βίντεο που κάνει θραύση τις τελευταίες ώρες στο Youtube…και δείχνει έναν σκύλο ο οποίος αρνείται πεισματικά να ξυπνήσει.
Στο διάρκειας 2 λεπτών βίντεο διακρίνεται ένα κουτάβι το οποίο αρνείται να υπακούσει στις διαταγές του αφεντικού του να σηκωθεί.





Η ώρα είναι περίπου 3:30 τα ξημερώματα, το αφεντικό του Θορ έχει ξυπνήσει για να πάει στη δουλειά (εργάζεται σε φούρνο) και μιλώντας προς τον τετράποδο φίλο του λέει ότι ήρθε η ώρα να σηκωθεί και αυτός.
Ο σκύλος σηκώνεται κάνει μερικά βήματα πάνω στο κρεβάτι και καταρρέει, ενώ στη συνέχει στριφογυρίζει πάνω στο πάπλωμα χουζουρεύοντας. Μάλιστα, ενώ το αφεντικό του επιμένει να του λέει «Θορ ξύπνα», ο σκύλος βγάζει διάφορους ήχους σαν να του λέει πεισματικά «no, no, no, no».
Το βίντεο είχε ανέβει στο Youtube το 2012, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κάνει κυριολεκτικά θραύση…

Αγνώριστος, σχεδόν τρομακτικός τρώει τα πατατάκια του στην παραλία!


Δεν θα πιστεύετε για ποιον πρόκειται!


Είστε σίγουροι ότι αν συναντούσατε τον Ronaldo θα τον αναγνωρίζατε;



Οι φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ibiza δείχνουν τον 37χρονο διάσημο ποδοσφαιριστή με περισσότερα κιλά από ποτέ, σχεδόν τρομακτικό την ώρα που βουτάει στο νερό και στη συνέχεια να τρώει με μανία τα πατατάκια του!









ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ