Ποια είναι τα μυστικά των εστιατορίων ώστε να κάνουμε μεγαλύτερο λογαριασμό

Από την μουσική μέχρι την σειρά με την οποία είναι γραμμένα...τα πιάτα στο μενού, εκμεταλλεύονται οι... εστιάτορες προκειμένου να πουλήσουν καλύτερα τα πιάτα τους και να κάνουν οι πελάτες τους μεγαλύτερους λογαριασμούς.

Έρευνα του πανεπιστημίου του Leicester έδειξε ότι όταν ένα εστιατόριο παίζει κλασσική μουσική, αυτό προδιαθέτει τον πελάτη να παραγγείλει το πιο ακριβό κρασί, καθώς το συγκεκριμένο είδος μουσικής συνδέεται με πλούσια γεύματα και χλιδάτη ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τον “BusinessI nsider” εκτός από την μουσική, οι επιχειρηματίες της εστίασης συχνά αποφεύγουν να αναγράψουν το νόμισμα δίπλα από τις τιμές στο μενού. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες ξεχνούν πόσα χρήματα ξοδεύουν.

Τρίτο στην λίστα των τεχνασμάτων των εστιατορίων είναι ότι ορισμένα εστιατόρια χρησιμοποιούν εμπορικές ονομασίες για να βοηθήσουν τις πωλήσεις τους. Μια σάλτσα που ονομάζεται JackDanιel έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πουλήσει, προσελκύοντας τους οπαδούς του συγκεκριμένου ποτού.

Η λεγόμενη περιγραφική γλώσσα, στα πιάτα, αυξάνει τις πωλήσεις και 27% σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Ιλινόις.

Τέλος, η σειρά στην οποία εμφανίζονται τα πιάτα στο μενού,είναι συχνά μέρος της τεχνικής του marketing των εστιατορίων. Μια σαλάτα που κοστίζει 22 ευρώ, όταν εμφανιστεί μετά από μια μπριζόλα που η τιμή της ανέρχεται σε 58 ευρώ, είναι πιο πιθανό να πείσει τον υποψήφιο πελάτη.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ: Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ και πείτε μας αν την αναγνωρίζετε!!!


Είναι πολύ καλές οι εικόνες που σχεδόν όλες οι σταρλετίτσες


ανεβάζουν στα social media. Με τα..



απαραίτητα φίλτρα και τους φωτισμούς βγαίνουν όλες ή σχεδόν όλες κουκλάρες.


Τι γίνεται όμως όταν ποζάρουν με άλλους μαζί;

Τι γίνεται όταν η εικόνα δεν έχει επεξεργασία;

Η Κατερίνα… μακριά απο κάμερες μακιγιάζ και φίλτρα ποζάρει μαζί με τον καμαρώτο του πλοίου που την μετέφερε απο τη Μύκονο στην Αθήνα.




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ο Brad Pitt ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ την Angelina Jolie αλλά κάθεται μαζί της γιατί...!!!


Πρώτα είχε προβλέψει τη σχέση τους αλλά τώρα «βλέπει» ότι ο Μπραντ Πιτ δεν αγαπάει πλέον την..



Αντζελίνα Τζολί. Τις αποκαλύψεις κάνει ο πνευματικός (!) του Πιτ και φίλος του,


Ρον Μπαρντ ο οποίος (σύμφωνα με το National Enquire) λέει ότι ο Πιτ έχει εγκλωβιστεί στη σχέση του με τη Τζολί και νιώθει να πνίγεται.


Δεν πρόκειται όμως να την αφήσει γιατί αγαπάει πολύ τα έξι τους παιδιά και δεν


θέλει να τα πληγώσει, αλλά και γιατί πιστεύει ότι ένα διαζύγιο θα έπληττε πολύ την εικόνα του. Μάλιστα ο πνευματικός λέει πως «βλέπει» ότι το ζευγάρι (το οποίο κατά δήλωσή του έχει ήδη παντρευτεί) θα μείνει μαζί και θα κάνει άλλα τρία παιδιά.


Ο Μπαρντ γνώρισε τον Πιτ το 2004 μέσω της τότε συζύγου του Τζένιφερ Ανιστον. Μάλιστα ακόμα και τώρα πιστεύει ότι ο Πιτ πάντα θα αγαπάει την Ανιστον και πως δεν τρέφει αισθήματα για την Τζολί.


Και συνεχίζει ο πνευματικός αποκαλύπτοντας ότι το 2005 είχε πει στον Πιτ ότι θα γνώριζε κάποια που θα του άλλαζε τη ζωή. Λίγο καιρό μετά ο ηθοποιός θα εγκατέλειπε την Ανιστον για τα μάτια της Αντζελίνα...

Τι συνέβη στο ΜΟΙΡΑΙΟ Boeing 777;; - Νέα ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ θεωρία για την εξαφάνισή του!!


Έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ακουστεί ακόμα περισσότερα για το τι πραγματικά συνέβη με το..





μοιραίο Boeing 777 που ακόμα δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια του, ούτε και τα πτώματα των 239 επιβατών, καίτοι έχουν ερευνηθεί ακόμα και αχαρτογράφητες περιοχές


του πλανήτη.

Ο Νεοζηλανδός ερευνητής Ewan Wilson, πιλότος και ο ίδιος και ιδρυτής της Kiwi Airlines, διατυπώνει μια καινούργια θεωρία στην οποία κατέληξε, όπως επισημαίνει, σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα και όλα τα εναλλακτικά σενάρια που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας.




Το βιβλίο των Ewan Wilson και Geoff Taylor

Σύμφωνα με τη δική του θεωρία (γράφει σχετικά η βρετανική Mirror), ο πιλότος του Boeing 777 της Malaysia Airlines Zaharie Ahmad Shah, έκλεισε εσκεμμένα την παροχή οξυγόνου στην καμπίνα των επιβατών. Όσοι εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν πέθαναν από ασφυξία, όσοι ήταν ξύπνιοι φόρεσαν τις μάσκες οξυγόνου, αλλά αυτές δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν πέραν του 20λεπτου. Στη συνέχεια και αυτοί οι επιβάτες είχαν την ίδια μοιραία κατάληξη: πέθαναν από ασφυξία.


Οι θεωρίες γύρω από την μοιραία πτήση

Ο ίδιος ο πιλότος, κλειδωμένος στην καμπίνα του, ο συγκυβερνήτης του είχε μείνει απέξω, φαίνεται πως είχε προμηθευτεί έξτρα φιάλη οξυγόνου για να αντέξει περισσότερη ώρα. Σε αυτό το διάστημα προσθαλάσσωσε το αεροσκάφος στα βάθη του Ινδικού Ωκεανού και τότε -εντελώς ακυβέρνητο- άρχισε να βυθίζεται σιγά σιγά. Ιδού και μια εξήγηση γιατί όλα τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν βρει ακόμα ίχνος συντριμμιών.

Ο χάρτης από την περιοχή των νέων ερευνών

Κατά τον Wilson δεν υπήρξε ούτε έκρηξη, ούτε πτώση, ο Zaharie Ahmad Shah θα πρέπει να το προσθαλάσσωσε όσο πιο ήρεμα μπορούσε και στη συνέχεια το άφησε στη μοίρα του.

Ο Wilson συνέγραψε ένα βιβλίο, μαζί με τον Geoff Taylor, για την τραγωδία του Boeing με τίτλο «Η αλήθεια πίσω από τον χαμό της πτήσης 370 -Καληνύχτα Malaysian 370». Σε αυτό σημειώνουν πως ο Zaharie Ahmad Shah, έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια. Έτσι κατάφερε να ξεγελάσει τον συγκυβερνήτη του, 40 λεπτά μετά την αναχώρηση, και να τον κλειδώσει εκτός της καμπίνας.

Ο κυβερνήτης Zaharie Ahmad Shah

Είχε, δε, μπροστά του τρεις ώρες για να αναπτύξει το πλάνο του, ενώ ήταν γνωστός για την μεθοδικότητά του και για τη λατρεία που είχε σε παντός είδους τεχνικά ζητήματα.

Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός… της Kim Kardashian!


O Brody Jenner είναι γιος του Bruce Jenner (πρώην συντρόφου της Kris Jenner) και της Linda Thompson.








Αν και αρχικά δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια Kardashian, τα τελευταία χρόνια όλοι προσπαθούν να τις αποκαταστήσουν και να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.





Ο Brody είναι αναμφισβήτητα ο πιο γοητευτικός αδερφός της οικογένειας και αυτό φαίνεται και από τις προσωπικές του σχέσεις μια και στην αγκαλιά του έχουν βρεθεί ουκ ολίγες διάσημες ανάμεσά τους η Lauren Conrad,


η Nicole Richie, η Avril Lavigne και η Kristen Cavallari.








Δείτε τις δέκα πιο ασυνήθιστες αλλά χρήσιμες χρήσεις της μπύρας...




Επειδή για πολλούς, αν όχι όλους, το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με μια παγωμένη μπύρα, είναι η κατάλληλη εποχή για να μάθουμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με τη μπύρα...





Δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τις χρήσιμες ιδιότητες της μπύρας:
















1. Ενισχύστε το χώμα



Η μαγιά προωθεί την ανάπτυξη των φυτών, για το λόγο αυτό ρίξτε




μερικές κουταλιές της σούπας μπύρα στον κήπο, λίγο πριν φυτέψετε. Θα βοηθήσει τα φυτά να μεγαλώσουν γρήγορα και τον κήπο σας να ανθίσει.



2. Γυαλίστε τα ξύλινα έπιπλα



Εμποτίστε ένα μαλακό πανί με μπύρα και τρίψτε απαλά τις ξύλινες επιφάνειες. Θα αποκτήσουν αμέσως γυαλάδα, το χρώμα θα ζωντανέψει και θα γίνουν σαν καινούρια. Για περισσότερη λάμψη, τρίψτε μετά με ένα στεγνό μαλακό πανί.



3. Αφαιρέστε τους λεκέδες



Ρίξτε λίγη μπύρα πάνω στους επίμονους λεκέδες των ρούχων και πλύντε όπως συνήθως. Εκτός από τους λεκέδες, απομακρύνονται και οι δυσάρεστες οσμές.








4. Τα μαλλιά σας θα ξεμπερδεύονται εύκολα και θα λάμπουν



Στο τελευταίο ξέπλυμα, ρίξτε λίγη μπύρα και αφήστε 1-2 λεπτά. Ένα οικολογικό κοντίσιονερ που δίνει και λάμψη. Επιπλέον, πριν την έκθεση στον ήλιο, ρίξτε μερικές σταγόνες μπύρας στα μαλλιά σας, τα οποία θα μοσχομυρίσουν λυκίσκο και θα αποκτήσουν ένα ωραίο φωτεινό χρώμα.



5. Spa για τα κουρασμένα πόδια



Ρίξτε μισό κουτάκι μπύρας μέσα σε μια λεκάνη και βυθίστε για λίγη ώρα τα πόδια σας. Κάντε ελαφρύ μασάζ, το οποίο θα καταπραΰνει και θα ξεκουράσει τα κουρασμένα άκρα σας.



6. Γυαλίστε τα χρυσά κοσμήματα



Σε ένα μικρό μπολ βάλτε λίγη μπύρα και βυθίστε τα κοσμήματά σας. Αφήστε για λίγο χρόνο και τρίψτε με ένα μαλακό πανί.



7. Σβήστε μια μικρή φωτιά



Ένα κουτί ή ένα μπουκάλι μπύρας μπορεί να μιμηθεί άριστα ένας πυροσβεστήρα για μικρές εστίες φωτιάς, όταν αυτός δεν υπάρχει στο σπίτι. Απλά ανακινήστε και ρίξτε στη φωτιά. Η μπύρα περιέχει κυρίως νερό και έτσι ενδείκνυται σε μικροφωτιές, για παράδειγμα την ώρα που ψήνετε στο μπάρμπεκιου.



8. Μην την πιείτε… λουστείτε!



Ένα μπάνιο σε μπύρα είναι ό,τι καλύτερο για το δέρμα, καθώς τα συστατικά της ενυδατώνουν και μαλακώνουν την επιδερμίδα. Ξεπλύνετε καλά.



10. Ενισχυτικό ζύμης



Αν δεν έχετε μπέικιν πάουντερ ή αλεύρι που φουσώνει μόνο του, δεν μπορεί, μια μπύρα θα την έχετε στο ψυγείο. Ρίξτε ένα κουτάκι μπίρας στο μείγμα της συνταγής σας για τη ζύμη. Αν αυτό γίνει υδαρό, βάλτε επιπλέον αλεύρι, αν γίνει σφιχτό, ρίξτε κι άλλη μπίρα. Η ζύμη σας θα φουσκώσει στα σίγουρα!

ΔΕΙΤΕ: Πως είναι σήμερα οι ηθοποιοι από το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι";




Όλοι, λίγο ή πολύ θυμόμαστε τη μικρή Λώρα και την οικογένεια της που ζούσαν σε ένα μικρό σπίτι στην εξοχή...

Η σειρά αυτή μεγάλωσε πολλούς από εμάς καθώς παιζόταν στην τηλεόραση επί εννέα ολόκληρες τηλεοπτικές σαιζόν. Τότε, 30 Μαρτίου του 1974 έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση το πρώτο επεισόδιο της σειράς,




σήμερα όμως,




που βρίσκονται όλοι αυτοί;





Ξεκινάμε με τη Λώρα, Laura Ingalls ή κατά κόσμον Melissa Gilbert:










Η Melissa Gilbert αυτήν την περίοδο ξεκινάει τα μαθήματα χορού στο αμερικάνικο "Dancing with the stars".









Στη συνέχεια ο τηλεοπτικός μπαμπάς της ο Michael Landon.



Ο Landon μετά τη σειρά συνέχισε να παίζει σε ταινίες και στην τηλεοπτική σειρά "Highway to heaven" Μέχρι και το 1991 οπότε και απεβίωσε.





Και η τηλεοπτική μαμά της Λώρα, Caroline Ingalls, ή αλλιώς Karen Grassle.





Η Grassle μετά το τέλος της σειράς ασχολήθηκε με το θέατρο. Το 1994 εμφανίστηκε στην ταινία "Wyatt Earp" με τον Kevin Costner, και από το 2008 είναι το πρόσωπο της εταιρίας Premier Bathrooms.







Η Λώρα στη σειρά είχε και μία μικρή αδερφή, την Carie Ingalls, την Κάρυ την υποδιόντουσαν δύο δίδυμες αδερφές, οι Sydney και Lindsay Greenbush:





Οι δύο αδερφές μετά τη σειρά δεν είχαν την πορεία που είχαν άλλα διδυμα, βλ. αδερφές Olsen. Η μεν Lindsay έγινε μητέρα και ασχολήθηκε με την πυγμαχία και η δε Sydney ασχολήθηκε με την μεγάλη της αγάπη τα άλογα, παντρεύτηκε τον εκτροφέα αλόγων William "Rocky" Foster και έμεινε μαζί του εννέα χρόνια. Δυο μέρες μετά την ανακοίνωση της ότι θέλει να χωρίσουν, ο William αυτοκτόνησε.



Τέλος, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η Mary Ingalls Kendall, ή κατα κόσμον Melissa Sue Anderson.



Η Melissa είναι η πιο ενεργή στον χώρο της ηθοποιοίας από όλους τους προαναφερθέντες με μικρούς κυρίως ρόλους. Άξιο αναφοράς είναι το βιβλίο που έγραψυ για την σειρα με τίτλο "The way i see it: A Look Back at My Life on Little House", όπου μεταξύ άλλων τη γνώμη της για τους υπόλοιπους συντελεστές.

Δείτε πως είναι σήμερα και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς:



Nellie Oleson--Alison Arngrim:





Albert Quinn Ingalls--Matthew Laborteaux:





Jonathan Garvey--Merlin Olsen:(απεβίωσε 11 Μαρτίου του 2010)





Harriet Oleson--Scotie Mcgregor:





Andrew 'Andy' Garvey--Patrick Labyorteaux:





Adam Kendall--Linwood Boomer:

ΔΕΙΤΕ: Πόσο κούκλα είναι η 15χρονη κόρη του Johnny Depp;





Η κόρη του Johnny Depp καρπός του έρωτά του με την ...




Vanessa Paradis μεγάλωσε και

ετοιμάζεται να παίξει στο πλευρό του διάσημου μπαμπά της. Η 15χρονη Lily Rose όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω μοιάζει καταπληκτικά με την μητέρα της και μαγνητίζει από τώρα τα βλέμματα! Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Lily Rose παρά το γεγονός




ότι ο ηθοποιός μπαμπάς της προσπάθησε να την κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η 15χρονη έχει πλέον μπει για τα καλά στο χώρο της showbiz.




















govastileto.gr

Πώς να διαβάζετε τα πρόσωπα των ανθρώπων

Αν και είναι αμέτρητα τα σημεία ενός προσώπου που μπορούν να αναλυθούν, ας σταθούμε στα βασικότερα από αυτά...



Για αιώνες οι άνθρωποι προσπαθούσαν να κατανοήσουν τις πτυχές του χαρακτήρα ενός ατόμου απλά και μόνο παρατηρώντας το πρόσωπό του. Οι αρχαίοι Κινέζοι πίστευαν ότι το πρόσωπο αποτελεί αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου.




Στη Μεσαιωνική Ευρώπη η ομορφιά θεωρούνταν συνώνυμη με την αρετή και η ασχήμια σημάδι του κακού. Αλλά και σε πιο πρόσφατες περιόδους η φρενολογία , δηλαδή η μελέτη του σχήματος του κρανίου, χρησιμοποιήθηκε συχνά για να ''προσδιορίσει'' την ενοχή των υπόπτων για εγκλήματα.








Παρόλο που αυτές οι ''προχωρημένες'' ιδέες δε φαίνεται να επαληθεύονται από σύγχρονες μελέτες, εξακολουθεί να υπάρχει η αντίληψη ότι ορισμένες πτυχές του προσώπου μπορούν να μας επιτρέψουν να σχηματίσουμε μια πρώτη άποψη για τους άλλους. Αν και είναι αμέτρητα τα σημεία ενός προσώπου που μπορούν να αναλυθούν, ας σταθούμε στα βασικότερα από αυτά.



Σχήμα προσώπου



Στρογγυλό: Τα άτομα με στρογγυλό σχήμα προσώπου θεωρούνται συναισθηματικά, ευαίσθητα και στοργικά. Έχουν δυνατές σεξουαλικές φαντασιώσεις και




απολαμβάνουν τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.



Μακρόστενο: Όσοι έχουν μακρόστενο πρόσωπο είναι μάλλον πρακτικοί, μεθοδικοί και έχουν την τάση να κουράζονται εύκολα. Είναι πιο πιθανό να έχουν μυϊκή ή αθλητική σωματική διάπλαση, που για κάποιους συνεπάγεται και ναρκισσισμό, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις.



Τετράγωνο: Ένα τετράγωνο πρόσωπο συνδέεται με τη φωτιά και μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο που έχει αυτό το σχήμα προσώπου είναι επιθετικό, φιλόδοξο και αυταρχικό, ενώ έχει απόλυτο και αναλυτικό μυαλό και ιδιαίτερη αποφασιστικότητα.



Τριγωνικό: Αυτά τα σχήματα προσώπου παραδοσιακά συνδέονται με λεπτό σωματότυπο και διανοητικό χαρακτήρα. Οι Κινέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου ενδεικτικό της δημιουργικότητας και της ευαισθησία αλλά και του φλογερού ταμπεραμέντου.



Μέτωπο



Το φαρδύ μέτωπο υποτίθεται ότι είναι σημάδι εξυπνάδας και πρακτικότητας αλλά σημαίνει και ότι το άτομο που έχετε μπροστά σας έχει φαντασία και πολλές ιδέες. Αν ένα άτομο έχει επίπεδο μέτωπο, αυτό δείχνει ότι είναι ρεαλιστής, λογικός και εκφράζεται με πράξεις. Όταν κάποιος έχει ένα ''υπερβολικά'' μεγάλο μέτωπο, είναι μάλλον ονειροπόλος και άτομο που χρειάζεται σταθερό σχέδιο δράσης για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.



Μάτια



Λένε ότι τα μάτια είναι ''ο καθρέφτης της ψυχής''. Το σχήμα του ματιού μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε αρκετά πράγματα.



Τα μεγάλα μάτια που λάμπουν είναι πιο ''καθαρά'' από τα μικρά, σπινθηροβόλα μάτια που βγάζουν προς τα έξω ένα νευρικό ταμπεραμέντο. Τα μάτια με ακανόνιστο σχήμα δείχνουν ένα άτομο που κοιτάζει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και συχνά αντιμετωπίζει με ανατρεπτικό τρόπο τα προβλήματα, χάρη στην ευστροφία του.



Μάτια που έχουν ανοδική κλίση δείχνουν κάποιον οπορτουνιστή και άτομο που ξέρει πώς να πάρει αυτό που θέλει. Τέλος τα βαθιά μάτια ανήκουν σε ανθρώπους με έντονη και κτητική (αλλά παρατηρητική) φύση και συνδέονται συχνά με συγγραφείς και δημιουργούς.



Η απόσταση των ματιών μπορεί επίσης να είναι αποκαλυπτική. Τα μάτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δείχνουν μια στενή αντίληψη του κόσμου, ενώ τα μάτια που είναι σε πιο μεγάλη απόσταση σημαίνουν ότι πρόκειται για ένα μάλλον ανοιχτόμυαλο άτομο.



Τέλος δείξτε προσοχή στο ''βλέμμα'', που μπορεί να πει όσα δε λένε τα χείλη. Πολλές φορές μπορείτε να καταλάβετε αν ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας είναι κρύος, σκληρός, ζεστός ή ερωτικός μόνο και μόνο από το βλέμμα του.



Φρύδια



Τα λεπτά και καλοσχηματισμένα φρύδια υποτίθεται ότι δείχνουν κάποιον που είναι αρκετά αμφίρροπος και ενίοτε χωρίς αυτοπεποίθηση. Αντίθετα τα άτομα με πυκνά φρύδια συνήθως έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα και είναι επιρρεπή στην κτητικότητα και τη ζήλια.



Μύτη



Μια μεγάλη μύτη δείχνει αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και τόλμη. Όσο πιο χοντρή είναι η άκρη της μύτης, τόσο πιο επιρρεπές είναι το άτομο στη χρήση βίας. Η γαμψή μύτη θεωρείται σημάδι ισχυρής θέλησης και ανεξαρτησίας, ενώ η στραβή μύτη δείχνει κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.



Στόμα



Το στόμα συνδέεται με την επικοινωνία και τον αισθησιασμό. Όταν τα πάνω χείλη είναι λεπτά και τα κάτω πιο χοντρά αυτό μπορεί να υποδεικνύει κάποιον που δεν μπορεί να δώσει σε μια σχέση. Το αντίθετο σημαίνει ότι το άτομο είναι υπερβολικά δοτικό.



Τα σαρκώδη χείλη δείχνουν στοργικό και ευαίσθητο χαρακτήρα, ενώ τα μικρά χείλη είναι ενδεικτικά μιας μάλλον εγωκεντρικής και εσωστρεφούς προσωπικότητας.



Σαγόνι



Ένα έντονο σαγόνι δείχνει κάποιον που έχει ένα πολύ ισχυρό σύστημα αξιών. Όσο πιο έντονο είναι το σαγόνι ενός ατόμου τόσο μεγαλύτερη είναι η αντοχή του. Επίσης τα συγκεκριμένα άτομα είναι συνήθως πεισματάρηδες.



Αντίθετα το πιο ''διακριτικό'' σαγόνι δείχνει κάποιον που έχει πιο αδύναμη προσωπικότητα και δίνει μεγάλη σημασία στη γνώμη των άλλων.



Ρυτίδες



Το ''πόδι της χήνας'', δηλαδή οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια, για κάποιους είναι οι ''γραμμές της χαράς''. Θεωρείται ότι είναι σημάδι ανοικτής καρδιάς και το συναντάμε σε άτομα που σκορπάνε γύρω τους χαρά.



Οι κάθετες γραμμές συνοφρύωσης που εμφανίζονται ανάμεσα στα μάτια αποκαλύπτουν ένα λογικό άτομο, που εργάζεται σκληρά και είναι πολύ αποφασιστικό.



Οι γραμμές που εκτείνονται από τη μύτη μέχρι το στόμα ονομάζονται γραμμές ''σκοπού''. Η εμφάνιση αυτών των γραμμών χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή τους.

Τραγικό: Έφηβοι αυτοκτόνησαν επειδή δεν μπορούσαν να είναι μαζί

Τραγικό θάνατο βρήκαν η 15χρονη Charleigh Disbrey και ο 18χρονος Mert Karaoglan τουρκικής καταγωγής όταν σκαρφάλωσαν ένα φράχτη και στάθηκαν στις γραμμές του τρένου περιμένοντας την άδεια αμαξοστοιχία η οποία πέρασε από πάνω τους.





Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 17 Ιουνίου του προηγούμενου έτους, στο Hertfordshire, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Λίγο πριν αυτοκτονήσουν ο 18χρονος Mert έστειλε μια φωτογραφία σε ένα φίλο του στην οποία το ζευγάρι στέκεται πάνω σε μια γέφυρα πάνω από τη σιδηροδρομική γραμμή ενώ η φωτογραφία συνοδευόταν από γραπτό μήνυμα :


«Αφού δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, θα είμαστε μαζί σε ένα άλλο μέρος».
Επιπλέον άφησαν και ένα βίντεο στους φίλους τους, σύμφωνα με τη Mirror, όπου τους εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να δώσουν τέλος


στη ζωή τους.
Ο ιατροδικαστής Graham Danbury, δήλωσε:
«Είχαν σχέση για ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου για ένα μήνα και πίστευαν ότι λόγω οικογενειακών ζητημάτων και πολιτισμικών διαφορών δεν θα του επιτρεπόταν να αναπτύξουν τη σχέση τους. Έτσι αποφάσισαν να τελειώσουν τις ζωές τους, ώστε να είναι μαζί σε ένα καλύτερο μέρος».

Τραγικό: Βρήκε φρικτό θάνατο λίγες ώρες αφού έκανε πρόταση γάμου

Ο Brad Parker είχε δυο μεγάλες αγάπες. Την σύντροφο της ζωής του, Jainee Dial, και την αναρρίχηση...



Δυστυχώς όμως, λίγες ώρες μετά την «πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του», όπως είπε ο ίδιος στους γονείς του αφού έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του ,στην κορυφή του Cathedral Peak, στο Yosemite των ΗΠΑ,


ο 36χρονος βρήκε φρικτό θάνατο.
Ο Parker βρισκόταν στην κορυφή του βουνού όταν ζήτησε από τη σύντροφό του να τον παντρευτεί.
Αμέσως πήρε τους δικούς του τηλέφωνο για να μοιραστεί


την ευχάριστη είδηση.
Λίγες ώρες αργότερα αποφάσισε να κάνει μόνος του αναρρίχηση, στο Matthes Crest, λίγα μίλια πιο μακριά.
Αν και φίλοι του είπαν ότι ο Parker είχε ανέβει και στο παρελθόν με ευκολία στην κορυφή, ο έμπειρος αναρριχητής -πιθανότατα λόγω κόπωσης- έπεσε στο κενό και βρήκε τραγικό θάνατο.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στις αρχές ότι τον είδαν να πέφτει ξαφνικά στο κενό...newsbomb.gr

Τα ΛΑΘΗ που κάνεις στα social media και πρέπει να σταματήσεις!

Θέλοντας και μη (;), είσαι όλη μέρα στα social media.


Γι” αυτό και πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην παρασυρθείς!



selfies στο μπάνιο
Βλέπεις στον καθρέφτη τη μούρη σου και σήμερα είναι πιο ωραία από χθες. Βλέπεις, όμως, και το πλακάκι πίσω βρε ψυχούλα!

Πόδια, ξαπλώστρα, θάλασσα
Αν είσαι η Αντριάνα Λίμα, πάω πάσο. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ. Χάθηκε να βγάλεις απλά τη θάλασσα; Ένα γλάρο;


Ένα παιδάκι; Ένα βραχάκι; Μια ομπρέλα σκέτη; Ένα αντιηλιακό; Ένα περιοδικό; Τον διπλανό σου; Κάτι άλλο πάντως. Τόσες επιλογές σου δίνει η ζωή στην παραλία, εκμεταλλεύσου τες.

Το like/share σε παμπάλαιο post
Γνώρισες χθες κάποιον, τον βρίσκεις στο Instagram και όπως σκρολάρεις ντάουν πατάς και ένα like σε φωτό πριν 18 εβδομάδες. Λάθος. Λάθος. Εκτός κι αν είσαι απ’ αυτούς τους δειλούς που μπαίνουν και κάνουν likes επίτηδες σε παλαιότερες φωτογραφίες για να δείξουν το ενδιαφέρον τους. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά,


βρες τρόπο και στείλε ένα μήνυμα. Αν δεν μπορείς, άστο τελείως.

«Πέφτω για ύπνο, μιλάμε»
Στέλνεις, λοιπόν, την παραπάνω ατάκα για να λήξεις μια βαρετή συνομιλία με έναν γνωστό σου και τσουπ μετά από μία ώρα αρχίζεις τα likes. Ξέρεις ότι τα βλέπει, έτσι; Ξέρεις ότι είναι αγένεια, ε; Αν δε θες να του μιλήσεις, απλά μην του μιλάς γενικά. Επίσης, εδώ παίζει και το check in σε κάποιο μαγαζί που ενώ εσύ δεν έχεις κάνει γιατί «κρύβεσαι», κάποιοι άλλοι σε tagάρουν χωρίς να ρωτήσουν. Την πάτησες.

Shares ρουτίνας
Δουλεύεις σε ένα site, ένα μπαρ, ένα φαρμακείο, whatever. Και το μοναδικό πράγμα που βλέπουμε στο wall σου είναι σχετικά posts. Ή αγαπάς τα ζώα και ανεβάζεις καθημερινά σκυλάκια και γατάκια. Άντε και μια χελώνα. Τώρα που το διαβάζεις, καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι έχεις γίνει λίγο γραφικός, ε; Ε;

Uploads για να τα δει κάποιος
Αν ερωτεύτηκες, ok, κάνε ό,τι θες. Και να σου πω να μην το κάνεις, δεν θα μ” ακούσεις, καθότι ο έρωτας έχει την ιδιότητα να σε κάνει -εκτός από τυφλό- και ξεροκέφαλο. Αν όμως μάλωσες με κανένα φίλο/συνεργάτη ή, ακόμα χειρότερα, αν έχεις μόλις χωρίσει, τότε τα εξαιρετικά αφιερωμένα τραγούδια, οι αμένσιοτες σπόντες και οι φωτογραφίες με νόημα είναι, φίλε μου, μια πολύ κακή ιδέα. Άσε που δεν αποκλείεται να πέφτουν στο κενό γιατί πολύ απλά ο άλλος μπορεί να έχει πατήσει hide δίπλα απ’ το ονοματάκι σου, άρα τσάμπα τα γράφεις, τσάμπα χαίρεσαι ότι τα βλέπει και -κυρίως- τσάμπα γίνεσαι βούκινο σε όλους τους διαδικτυακούς σου γνωστούς και φίλους.

Γκομενο-stalking
Ποτέ δεν κέρδισε κανείς απ’ αυτό. Γιατί like σε φίλο/φίλη του που δεν γνωρίζεις να κάνει, εσύ θα σκεφτείς ότι γκομενίζει. Που μπορεί και να συμβαίνει όντως, αλλά γιατί να τρελαίνεσαι χωρίς λόγο; Γιατί να χτυπάει το κινητό σου κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία ή κάνει comment; Βγάλ’ τον απ’ τους close friends και θα ηρεμήσεις. Είτε τα έχετε, είτε χωρίσατε, είτε ακόμα δεν έχετε προχωρήσει. Α! Και μην μπαίνεις στο profile του μέρα-νύχτα. Ούτε αυτό βοήθησε κανέναν.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τον πιο επικίνδυνο δρόμο του κόσμου!

Δν πρόκειται για έναν... συνηθισμένο επικίνδυνο δρόμο αλλά για τον πιο επικίνδυνο δρόμο του κόσμου. Το αποδεικνύουν άλλωστε οι αριθμοί των ατυχημάτων αλλά και οι εκατοντάδες νεκροί κάθε χρόνο.


Ο North Yungas road είναι ο δρόμος του θανάτου. Βρίσκεται στη Βολιβία, έχει μήκος 69 χιλιόμετρα και συνδέει τη πρωτεύουσα της Βολιβίας Λα Παζ με το χωριό Κορόικο. Το 1995 ανακοινώθηκε επίσημα ως "ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου"
επειδή εκεί χάνουν τη ζωή τους 200-300 άνθρωποι κάθε χρόνο.
Ο δρόμος χτίστηκε το 1930 από κρατούμενους της Παραγουάης και είναι χωματόδρομος έκτος από ένα σημείο στην αρχή του δρόμου. Τελικά μετά από 20 χρόνια εργασίας, τελειώνοντας το 2006, ο καινούργιος δρόμος (South Yungas road) είναι
έτοιμος για να δοθεί στην κυκλοφορία κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή των Βολιβιανών.

Επίσης, επειδή από τη μία μεριά του δρόμου υπάρχει τοίχος από βράχια και από την άλλη γκρεμός, η οδήγηση γίνεται στα αριστερά για να βλέπει ο οδηγός την εξωτερική ρόδα του οχήματος και να γίνεται πιο ασφαλές το πέρασμα του δρόμου. Σε όλη την υπόλοιπη Βολιβία η οδήγηση γίνεται στα δεξιά.
Από το 1990, έχουν επισκεφθεί τον δρόμο αυτό περίπου 25.000 άνθρωποι ενώ επιπλέον υπάρχουν κάποιες ομάδες που κάνουν διαδρομές με ποδήλατα!

Νοστιμότατα και πανεύκολα!! - Brownies με μόνο 3 υλικά!!!

Φτιάξτε αυτό το γλύκισμα γρήγορα και συνδυάστε το με παγωτό βανίλια.






Yλικά



1 κονσέρβα ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
2 φλιτζάνια σπασμένα μπισκότα



1 φλιτζάνι δάκρυα σοκολάτας ή σοκολάτα της αρεσκείας σας σπασμένη σε κομμάτια

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώστε ένα ταψάκι της αρεσκείας σας. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί καλά.
2. Χύστε το μείγμα στο ταψάκι σας.
3. Ψήστε για 25 λεπτά περίπου.
4. Κόψτε σε τετράγωνα και σερβίρετε.


Extra tips
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και κομμάτια λευκής σοκολάτας καθώς και μερικές κουταλιές κακάο. Επίσης μπορείτε να περιχύσετε πάνω από τα brownies σιρόπι της αρεσκείας σας (καραμέλα, σοκολάτα κ.ο.κ.) και να προσθέσετε στο μείγμα ξηρούς καρπούς.

Στα Χανιά η υπερπολυτελής θαλαμηγός TOPAZ του Σείχη-ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι

Έξω απο το Ενετικό λιμάνι των Χανίων κατάπλευσε το πρωί μια απο τις πλέον πολυτελείς θαλαμηγούς στον κόσμο..


.

Πρόκειται για το διάσημο TOPAZ το οποίο αποτελεί ιδιοκτήσία του Σείχη Mansour bin Zayed Al Nahyan, μέλους της Βασιλικής οικογένειας , αναπληρωτή Πρωθυπουργού των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων,


και ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι.





Προηγούμενος σταθμός της θαλαμηγού ήταν ο Άγιος Νικόλαος, ενώ προς το παρόν είναι άγνωστο εαν στην θαλαμηγό επιβαίνει ο ίδιος ο Σείχης.

Να σημειωθεί πως στην διάρκεια του Mudial, την θαλαμηγό την είχε ενοικιάσει απο τον Σείχη, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο για την διαμονή του στην περίοδο των ποδοσφαιρικών αγώνων στην Βραζιλία.




Η θαλαμηγός TOPAZ μήκους 147 και πλάτους 22 μέτρων, ναυπηγήθηκε το 2012 με κόστος που ξεπέρασε τα 400.000.000 ευρώ.



Θεωρείται ως μια απο τις πέντε πλέον πολυτελείς θαλαμηγούς παγκοσμίως.

Εκτός των άλλων διαθέτει τρείς πισίνιες, ζακούσι στο κατάστρωμα, γυμναστήριο, κινηματογράφο, ελικοδρόμιο κ.α..





Πηγή

Οκτώ λόγοι που δεν μπορείτε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά...

Έχετε μονίμως φούσκωμα και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή της


κοιλιάς; Μπορεί να φταίνε τα γονίδια και οι ορμόνες σας ή απλά λάθη που κάνετε σε καθημερινή βάση.

Η επίπεδη κοιλιά δε μας κάνει μόνο πιο εμφανίσιμους,


αλλά είναι και σημάδι καλής υγείας.



Το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά συμβάλλει στην εκδήλωση της καρδιοπάθειας, του διαβήτη και ορισμένων μορφών καρκίνου.

Δείτε τι μπορεί να φταίει αν δεν έχετε δει βελτίωση με τη διατροφή και τη γυμναστική.




1. Μεγαλώνετε...



Όσο περνούν τα χρόνια ο μεταβολικός ρυθμός μειώνεται κι έτσι ο οργανισμός μας χρειάζεται λιγότερες θερμίδες καθημερινά για να λειτουργήσει κανονικά. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν παράλληλα και την εμμηνόπαυση. Εάν πάρουν βάρος την περίοδο αυτή, είναι πιο πιθανό το λίπος να συσσωρευτεί στην κοιλιά. Η παραγωγή οιστρογόνων, προγεστερόνης και τεστοστερόνης μειώνεται και αυτές οι μεταβολές στα επίπεδα των ορμονών συμβάλλουν στη συσσώρευση λίπους σε αυτήν την περιοχή.

2. Δεν έχετε επιλέξει το σωστό είδος γυμναστικής



Για την αποτελεσματικότερη καύση του λίπους, χρειάζεται συνδυασμός ασκήσεων με βάρη και ασκήσεων τύπου cardio. Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης αυξάνουν τη μυϊκή μάζα του σώματος κι έτσι ενισχύεται η διαδικασία καύσης του λίπους. Οι μύες καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες απ' ότι το λίπος. Όσο μεγαλύτερη είναι λοιπόν η μυϊκή μας μάζα τόσο περισσότερες θερμίδες καίμε.

3. Καταναλώνετε επεξεργασμένα τρόφιμα



Το λευκό ψωμί, τα κρακεράκια, τα πατατάκια αλλά και η επεξεργασμένη ζάχαρη στα γλυκά και τα αναψυκτικά εντείνουν τις φλεγμονές σε ολόκληρο το σώμα. Το λίπος στην κοιλιά συνδέεται άμεσα με τη φλεγμονή. Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα προϊόντα ολικής άλεσης είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία καταστέλλουν τη φλεγμονή και εμποδίζουν τη συσσώρευση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

4. Δεν τρώτε τα σωστά λιπαρά



Ο οργανισμός μας δεν επεξεργάζεται με τον ίδιο τρόπο όλους τους τύπους λιπαρών. Τα κορεσμένα λιπαρά που βρίσκονται στο κρέας και τα γαλακτοκομικά ενισχύουν τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά, ενώ τα μονοακόρεστα λιπαρά από το ελαιόλαδο ή το αβοκάντο αλλά και τα Ω-3 λιπαρά από τους ξηρούς καρπούς και τα ψάρια καταπολεμούν τις φλεγμονές στο σώμα.

5. Έχετε πολύ στρες



Σκεφτήκατε ποτέ ότι τα οικονομικά προβλήματα και οι αυξημένες εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να σας εμποδίζουν να αδυνατίσετε; Το στρες δε μας κάνει μόνο να στρεφόμαστε στα γλυκά και τα παχυντικά φαγητά αλλά παράλληλα η ορμόνη του στρες (κορτιζόλη) κάνει το σώμα να αποθηκεύει περισσότερο λίπος, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς.

6. Δεν κοιμάστε αρκετά



Αμερικανική μελέτη που περιελάμβανε σχεδόν 70.000 γυναίκες και κάλυπτε περίοδο 16 ετών έδειξε ότι η έλλειψη ύπνου – πέντε ή λιγότερες ώρες ύπνου την ημέρα – αυξάνουν κατά 30% τις πιθανότητες να αυξηθεί σημαντικά το σωματικό βάρος, κατά 15 ή και περισσότερα κιλά. Δεν παρατηρήθηκε όμως το ίδιο για τις γυναίκες που κατάφερναν να κοιμηθούν επτά ώρες κάθε βράδυ.

7. Έχετε σωματότυπο μήλο



Ο σωματότυπος καθορίζεται από την κληρονομικότητα, άρα είναι κάτι που δε βρίσκεται υπό τον έλεγχό μας. Τα άτομα που έχουν σωματότυπο μήλο τείνουν να παίρνουν περισσότερα κιλά γύρω από τη μέση και στην κοιλιά, ενώ είναι πιο δύσκολο να απαλλαγούν από το λίπος στα σημεία αυτά.

8. Έχετε διαβήτη ή σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών



Εάν μια γυναίκα έχει αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, κάτι που συμβαίνει συχνά στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, είναι πιο δύσκολο να χάσει βάρος. Επίσης, η απώλεια βάρους είναι πιο δύσκολη για τα άτομα με διαβήτη ή προ-διαβήτη.

Πηγή

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

22 Αυγ 2014

Ποια είναι τα μυστικά των εστιατορίων ώστε να κάνουμε μεγαλύτερο λογαριασμό

Από την μουσική μέχρι την σειρά με την οποία είναι γραμμένα...τα πιάτα στο μενού, εκμεταλλεύονται οι... εστιάτορες προκειμένου να πουλήσουν καλύτερα τα πιάτα τους και να κάνουν οι πελάτες τους μεγαλύτερους λογαριασμούς.

Έρευνα του πανεπιστημίου του Leicester έδειξε ότι όταν ένα εστιατόριο παίζει κλασσική μουσική, αυτό προδιαθέτει τον πελάτη να παραγγείλει το πιο ακριβό κρασί, καθώς το συγκεκριμένο είδος μουσικής συνδέεται με πλούσια γεύματα και χλιδάτη ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με τον “BusinessI nsider” εκτός από την μουσική, οι επιχειρηματίες της εστίασης συχνά αποφεύγουν να αναγράψουν το νόμισμα δίπλα από τις τιμές στο μενού. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες ξεχνούν πόσα χρήματα ξοδεύουν.

Τρίτο στην λίστα των τεχνασμάτων των εστιατορίων είναι ότι ορισμένα εστιατόρια χρησιμοποιούν εμπορικές ονομασίες για να βοηθήσουν τις πωλήσεις τους. Μια σάλτσα που ονομάζεται JackDanιel έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πουλήσει, προσελκύοντας τους οπαδούς του συγκεκριμένου ποτού.

Η λεγόμενη περιγραφική γλώσσα, στα πιάτα, αυξάνει τις πωλήσεις και 27% σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Ιλινόις.

Τέλος, η σειρά στην οποία εμφανίζονται τα πιάτα στο μενού,είναι συχνά μέρος της τεχνικής του marketing των εστιατορίων. Μια σαλάτα που κοστίζει 22 ευρώ, όταν εμφανιστεί μετά από μια μπριζόλα που η τιμή της ανέρχεται σε 58 ευρώ, είναι πιο πιθανό να πείσει τον υποψήφιο πελάτη.

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ: Δείτε την Κατερίνα Καινούργιου ΧΩΡΙΣ μακιγιάζ και πείτε μας αν την αναγνωρίζετε!!!


Είναι πολύ καλές οι εικόνες που σχεδόν όλες οι σταρλετίτσες


ανεβάζουν στα social media. Με τα..



απαραίτητα φίλτρα και τους φωτισμούς βγαίνουν όλες ή σχεδόν όλες κουκλάρες.


Τι γίνεται όμως όταν ποζάρουν με άλλους μαζί;

Τι γίνεται όταν η εικόνα δεν έχει επεξεργασία;

Η Κατερίνα… μακριά απο κάμερες μακιγιάζ και φίλτρα ποζάρει μαζί με τον καμαρώτο του πλοίου που την μετέφερε απο τη Μύκονο στην Αθήνα.




ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ο Brad Pitt ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ την Angelina Jolie αλλά κάθεται μαζί της γιατί...!!!


Πρώτα είχε προβλέψει τη σχέση τους αλλά τώρα «βλέπει» ότι ο Μπραντ Πιτ δεν αγαπάει πλέον την..



Αντζελίνα Τζολί. Τις αποκαλύψεις κάνει ο πνευματικός (!) του Πιτ και φίλος του,


Ρον Μπαρντ ο οποίος (σύμφωνα με το National Enquire) λέει ότι ο Πιτ έχει εγκλωβιστεί στη σχέση του με τη Τζολί και νιώθει να πνίγεται.


Δεν πρόκειται όμως να την αφήσει γιατί αγαπάει πολύ τα έξι τους παιδιά και δεν


θέλει να τα πληγώσει, αλλά και γιατί πιστεύει ότι ένα διαζύγιο θα έπληττε πολύ την εικόνα του. Μάλιστα ο πνευματικός λέει πως «βλέπει» ότι το ζευγάρι (το οποίο κατά δήλωσή του έχει ήδη παντρευτεί) θα μείνει μαζί και θα κάνει άλλα τρία παιδιά.


Ο Μπαρντ γνώρισε τον Πιτ το 2004 μέσω της τότε συζύγου του Τζένιφερ Ανιστον. Μάλιστα ακόμα και τώρα πιστεύει ότι ο Πιτ πάντα θα αγαπάει την Ανιστον και πως δεν τρέφει αισθήματα για την Τζολί.


Και συνεχίζει ο πνευματικός αποκαλύπτοντας ότι το 2005 είχε πει στον Πιτ ότι θα γνώριζε κάποια που θα του άλλαζε τη ζωή. Λίγο καιρό μετά ο ηθοποιός θα εγκατέλειπε την Ανιστον για τα μάτια της Αντζελίνα...

Τι συνέβη στο ΜΟΙΡΑΙΟ Boeing 777;; - Νέα ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ θεωρία για την εξαφάνισή του!!


Έχουν γραφτεί πολλά και έχουν ακουστεί ακόμα περισσότερα για το τι πραγματικά συνέβη με το..





μοιραίο Boeing 777 που ακόμα δεν έχουν βρεθεί συντρίμμια του, ούτε και τα πτώματα των 239 επιβατών, καίτοι έχουν ερευνηθεί ακόμα και αχαρτογράφητες περιοχές


του πλανήτη.

Ο Νεοζηλανδός ερευνητής Ewan Wilson, πιλότος και ο ίδιος και ιδρυτής της Kiwi Airlines, διατυπώνει μια καινούργια θεωρία στην οποία κατέληξε, όπως επισημαίνει, σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα και όλα τα εναλλακτικά σενάρια που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας.




Το βιβλίο των Ewan Wilson και Geoff Taylor

Σύμφωνα με τη δική του θεωρία (γράφει σχετικά η βρετανική Mirror), ο πιλότος του Boeing 777 της Malaysia Airlines Zaharie Ahmad Shah, έκλεισε εσκεμμένα την παροχή οξυγόνου στην καμπίνα των επιβατών. Όσοι εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν πέθαναν από ασφυξία, όσοι ήταν ξύπνιοι φόρεσαν τις μάσκες οξυγόνου, αλλά αυτές δεν κατάφεραν να λειτουργήσουν πέραν του 20λεπτου. Στη συνέχεια και αυτοί οι επιβάτες είχαν την ίδια μοιραία κατάληξη: πέθαναν από ασφυξία.


Οι θεωρίες γύρω από την μοιραία πτήση

Ο ίδιος ο πιλότος, κλειδωμένος στην καμπίνα του, ο συγκυβερνήτης του είχε μείνει απέξω, φαίνεται πως είχε προμηθευτεί έξτρα φιάλη οξυγόνου για να αντέξει περισσότερη ώρα. Σε αυτό το διάστημα προσθαλάσσωσε το αεροσκάφος στα βάθη του Ινδικού Ωκεανού και τότε -εντελώς ακυβέρνητο- άρχισε να βυθίζεται σιγά σιγά. Ιδού και μια εξήγηση γιατί όλα τα σωστικά συνεργεία δεν έχουν βρει ακόμα ίχνος συντριμμιών.

Ο χάρτης από την περιοχή των νέων ερευνών

Κατά τον Wilson δεν υπήρξε ούτε έκρηξη, ούτε πτώση, ο Zaharie Ahmad Shah θα πρέπει να το προσθαλάσσωσε όσο πιο ήρεμα μπορούσε και στη συνέχεια το άφησε στη μοίρα του.

Ο Wilson συνέγραψε ένα βιβλίο, μαζί με τον Geoff Taylor, για την τραγωδία του Boeing με τίτλο «Η αλήθεια πίσω από τον χαμό της πτήσης 370 -Καληνύχτα Malaysian 370». Σε αυτό σημειώνουν πως ο Zaharie Ahmad Shah, έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια. Έτσι κατάφερε να ξεγελάσει τον συγκυβερνήτη του, 40 λεπτά μετά την αναχώρηση, και να τον κλειδώσει εκτός της καμπίνας.

Ο κυβερνήτης Zaharie Ahmad Shah

Είχε, δε, μπροστά του τρεις ώρες για να αναπτύξει το πλάνο του, ενώ ήταν γνωστός για την μεθοδικότητά του και για τη λατρεία που είχε σε παντός είδους τεχνικά ζητήματα.

Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός… της Kim Kardashian!


O Brody Jenner είναι γιος του Bruce Jenner (πρώην συντρόφου της Kris Jenner) και της Linda Thompson.








Αν και αρχικά δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με την οικογένεια Kardashian, τα τελευταία χρόνια όλοι προσπαθούν να τις αποκαταστήσουν και να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.





Ο Brody είναι αναμφισβήτητα ο πιο γοητευτικός αδερφός της οικογένειας και αυτό φαίνεται και από τις προσωπικές του σχέσεις μια και στην αγκαλιά του έχουν βρεθεί ουκ ολίγες διάσημες ανάμεσά τους η Lauren Conrad,


η Nicole Richie, η Avril Lavigne και η Kristen Cavallari.








Δείτε τις δέκα πιο ασυνήθιστες αλλά χρήσιμες χρήσεις της μπύρας...




Επειδή για πολλούς, αν όχι όλους, το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με μια παγωμένη μπύρα, είναι η κατάλληλη εποχή για να μάθουμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε με τη μπύρα...





Δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τις χρήσιμες ιδιότητες της μπύρας:
















1. Ενισχύστε το χώμα



Η μαγιά προωθεί την ανάπτυξη των φυτών, για το λόγο αυτό ρίξτε




μερικές κουταλιές της σούπας μπύρα στον κήπο, λίγο πριν φυτέψετε. Θα βοηθήσει τα φυτά να μεγαλώσουν γρήγορα και τον κήπο σας να ανθίσει.



2. Γυαλίστε τα ξύλινα έπιπλα



Εμποτίστε ένα μαλακό πανί με μπύρα και τρίψτε απαλά τις ξύλινες επιφάνειες. Θα αποκτήσουν αμέσως γυαλάδα, το χρώμα θα ζωντανέψει και θα γίνουν σαν καινούρια. Για περισσότερη λάμψη, τρίψτε μετά με ένα στεγνό μαλακό πανί.



3. Αφαιρέστε τους λεκέδες



Ρίξτε λίγη μπύρα πάνω στους επίμονους λεκέδες των ρούχων και πλύντε όπως συνήθως. Εκτός από τους λεκέδες, απομακρύνονται και οι δυσάρεστες οσμές.








4. Τα μαλλιά σας θα ξεμπερδεύονται εύκολα και θα λάμπουν



Στο τελευταίο ξέπλυμα, ρίξτε λίγη μπύρα και αφήστε 1-2 λεπτά. Ένα οικολογικό κοντίσιονερ που δίνει και λάμψη. Επιπλέον, πριν την έκθεση στον ήλιο, ρίξτε μερικές σταγόνες μπύρας στα μαλλιά σας, τα οποία θα μοσχομυρίσουν λυκίσκο και θα αποκτήσουν ένα ωραίο φωτεινό χρώμα.



5. Spa για τα κουρασμένα πόδια



Ρίξτε μισό κουτάκι μπύρας μέσα σε μια λεκάνη και βυθίστε για λίγη ώρα τα πόδια σας. Κάντε ελαφρύ μασάζ, το οποίο θα καταπραΰνει και θα ξεκουράσει τα κουρασμένα άκρα σας.



6. Γυαλίστε τα χρυσά κοσμήματα



Σε ένα μικρό μπολ βάλτε λίγη μπύρα και βυθίστε τα κοσμήματά σας. Αφήστε για λίγο χρόνο και τρίψτε με ένα μαλακό πανί.



7. Σβήστε μια μικρή φωτιά



Ένα κουτί ή ένα μπουκάλι μπύρας μπορεί να μιμηθεί άριστα ένας πυροσβεστήρα για μικρές εστίες φωτιάς, όταν αυτός δεν υπάρχει στο σπίτι. Απλά ανακινήστε και ρίξτε στη φωτιά. Η μπύρα περιέχει κυρίως νερό και έτσι ενδείκνυται σε μικροφωτιές, για παράδειγμα την ώρα που ψήνετε στο μπάρμπεκιου.



8. Μην την πιείτε… λουστείτε!



Ένα μπάνιο σε μπύρα είναι ό,τι καλύτερο για το δέρμα, καθώς τα συστατικά της ενυδατώνουν και μαλακώνουν την επιδερμίδα. Ξεπλύνετε καλά.



10. Ενισχυτικό ζύμης



Αν δεν έχετε μπέικιν πάουντερ ή αλεύρι που φουσώνει μόνο του, δεν μπορεί, μια μπύρα θα την έχετε στο ψυγείο. Ρίξτε ένα κουτάκι μπίρας στο μείγμα της συνταγής σας για τη ζύμη. Αν αυτό γίνει υδαρό, βάλτε επιπλέον αλεύρι, αν γίνει σφιχτό, ρίξτε κι άλλη μπίρα. Η ζύμη σας θα φουσκώσει στα σίγουρα!

ΔΕΙΤΕ: Πως είναι σήμερα οι ηθοποιοι από το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι";




Όλοι, λίγο ή πολύ θυμόμαστε τη μικρή Λώρα και την οικογένεια της που ζούσαν σε ένα μικρό σπίτι στην εξοχή...

Η σειρά αυτή μεγάλωσε πολλούς από εμάς καθώς παιζόταν στην τηλεόραση επί εννέα ολόκληρες τηλεοπτικές σαιζόν. Τότε, 30 Μαρτίου του 1974 έκανε πρεμιέρα στην τηλεόραση το πρώτο επεισόδιο της σειράς,




σήμερα όμως,




που βρίσκονται όλοι αυτοί;





Ξεκινάμε με τη Λώρα, Laura Ingalls ή κατά κόσμον Melissa Gilbert:










Η Melissa Gilbert αυτήν την περίοδο ξεκινάει τα μαθήματα χορού στο αμερικάνικο "Dancing with the stars".









Στη συνέχεια ο τηλεοπτικός μπαμπάς της ο Michael Landon.



Ο Landon μετά τη σειρά συνέχισε να παίζει σε ταινίες και στην τηλεοπτική σειρά "Highway to heaven" Μέχρι και το 1991 οπότε και απεβίωσε.





Και η τηλεοπτική μαμά της Λώρα, Caroline Ingalls, ή αλλιώς Karen Grassle.





Η Grassle μετά το τέλος της σειράς ασχολήθηκε με το θέατρο. Το 1994 εμφανίστηκε στην ταινία "Wyatt Earp" με τον Kevin Costner, και από το 2008 είναι το πρόσωπο της εταιρίας Premier Bathrooms.







Η Λώρα στη σειρά είχε και μία μικρή αδερφή, την Carie Ingalls, την Κάρυ την υποδιόντουσαν δύο δίδυμες αδερφές, οι Sydney και Lindsay Greenbush:





Οι δύο αδερφές μετά τη σειρά δεν είχαν την πορεία που είχαν άλλα διδυμα, βλ. αδερφές Olsen. Η μεν Lindsay έγινε μητέρα και ασχολήθηκε με την πυγμαχία και η δε Sydney ασχολήθηκε με την μεγάλη της αγάπη τα άλογα, παντρεύτηκε τον εκτροφέα αλόγων William "Rocky" Foster και έμεινε μαζί του εννέα χρόνια. Δυο μέρες μετά την ανακοίνωση της ότι θέλει να χωρίσουν, ο William αυτοκτόνησε.



Τέλος, η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η Mary Ingalls Kendall, ή κατα κόσμον Melissa Sue Anderson.



Η Melissa είναι η πιο ενεργή στον χώρο της ηθοποιοίας από όλους τους προαναφερθέντες με μικρούς κυρίως ρόλους. Άξιο αναφοράς είναι το βιβλίο που έγραψυ για την σειρα με τίτλο "The way i see it: A Look Back at My Life on Little House", όπου μεταξύ άλλων τη γνώμη της για τους υπόλοιπους συντελεστές.

Δείτε πως είναι σήμερα και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της σειράς:



Nellie Oleson--Alison Arngrim:





Albert Quinn Ingalls--Matthew Laborteaux:





Jonathan Garvey--Merlin Olsen:(απεβίωσε 11 Μαρτίου του 2010)





Harriet Oleson--Scotie Mcgregor:





Andrew 'Andy' Garvey--Patrick Labyorteaux:





Adam Kendall--Linwood Boomer:

ΔΕΙΤΕ: Πόσο κούκλα είναι η 15χρονη κόρη του Johnny Depp;





Η κόρη του Johnny Depp καρπός του έρωτά του με την ...




Vanessa Paradis μεγάλωσε και

ετοιμάζεται να παίξει στο πλευρό του διάσημου μπαμπά της. Η 15χρονη Lily Rose όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω μοιάζει καταπληκτικά με την μητέρα της και μαγνητίζει από τώρα τα βλέμματα! Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Lily Rose παρά το γεγονός




ότι ο ηθοποιός μπαμπάς της προσπάθησε να την κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η 15χρονη έχει πλέον μπει για τα καλά στο χώρο της showbiz.




















govastileto.gr

Πώς να διαβάζετε τα πρόσωπα των ανθρώπων

Αν και είναι αμέτρητα τα σημεία ενός προσώπου που μπορούν να αναλυθούν, ας σταθούμε στα βασικότερα από αυτά...



Για αιώνες οι άνθρωποι προσπαθούσαν να κατανοήσουν τις πτυχές του χαρακτήρα ενός ατόμου απλά και μόνο παρατηρώντας το πρόσωπό του. Οι αρχαίοι Κινέζοι πίστευαν ότι το πρόσωπο αποτελεί αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου.




Στη Μεσαιωνική Ευρώπη η ομορφιά θεωρούνταν συνώνυμη με την αρετή και η ασχήμια σημάδι του κακού. Αλλά και σε πιο πρόσφατες περιόδους η φρενολογία , δηλαδή η μελέτη του σχήματος του κρανίου, χρησιμοποιήθηκε συχνά για να ''προσδιορίσει'' την ενοχή των υπόπτων για εγκλήματα.








Παρόλο που αυτές οι ''προχωρημένες'' ιδέες δε φαίνεται να επαληθεύονται από σύγχρονες μελέτες, εξακολουθεί να υπάρχει η αντίληψη ότι ορισμένες πτυχές του προσώπου μπορούν να μας επιτρέψουν να σχηματίσουμε μια πρώτη άποψη για τους άλλους. Αν και είναι αμέτρητα τα σημεία ενός προσώπου που μπορούν να αναλυθούν, ας σταθούμε στα βασικότερα από αυτά.



Σχήμα προσώπου



Στρογγυλό: Τα άτομα με στρογγυλό σχήμα προσώπου θεωρούνται συναισθηματικά, ευαίσθητα και στοργικά. Έχουν δυνατές σεξουαλικές φαντασιώσεις και




απολαμβάνουν τις σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις.



Μακρόστενο: Όσοι έχουν μακρόστενο πρόσωπο είναι μάλλον πρακτικοί, μεθοδικοί και έχουν την τάση να κουράζονται εύκολα. Είναι πιο πιθανό να έχουν μυϊκή ή αθλητική σωματική διάπλαση, που για κάποιους συνεπάγεται και ναρκισσισμό, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις.



Τετράγωνο: Ένα τετράγωνο πρόσωπο συνδέεται με τη φωτιά και μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο που έχει αυτό το σχήμα προσώπου είναι επιθετικό, φιλόδοξο και αυταρχικό, ενώ έχει απόλυτο και αναλυτικό μυαλό και ιδιαίτερη αποφασιστικότητα.



Τριγωνικό: Αυτά τα σχήματα προσώπου παραδοσιακά συνδέονται με λεπτό σωματότυπο και διανοητικό χαρακτήρα. Οι Κινέζοι θεωρούν το συγκεκριμένο σχήμα προσώπου ενδεικτικό της δημιουργικότητας και της ευαισθησία αλλά και του φλογερού ταμπεραμέντου.



Μέτωπο



Το φαρδύ μέτωπο υποτίθεται ότι είναι σημάδι εξυπνάδας και πρακτικότητας αλλά σημαίνει και ότι το άτομο που έχετε μπροστά σας έχει φαντασία και πολλές ιδέες. Αν ένα άτομο έχει επίπεδο μέτωπο, αυτό δείχνει ότι είναι ρεαλιστής, λογικός και εκφράζεται με πράξεις. Όταν κάποιος έχει ένα ''υπερβολικά'' μεγάλο μέτωπο, είναι μάλλον ονειροπόλος και άτομο που χρειάζεται σταθερό σχέδιο δράσης για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες του.



Μάτια



Λένε ότι τα μάτια είναι ''ο καθρέφτης της ψυχής''. Το σχήμα του ματιού μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε αρκετά πράγματα.



Τα μεγάλα μάτια που λάμπουν είναι πιο ''καθαρά'' από τα μικρά, σπινθηροβόλα μάτια που βγάζουν προς τα έξω ένα νευρικό ταμπεραμέντο. Τα μάτια με ακανόνιστο σχήμα δείχνουν ένα άτομο που κοιτάζει τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και συχνά αντιμετωπίζει με ανατρεπτικό τρόπο τα προβλήματα, χάρη στην ευστροφία του.



Μάτια που έχουν ανοδική κλίση δείχνουν κάποιον οπορτουνιστή και άτομο που ξέρει πώς να πάρει αυτό που θέλει. Τέλος τα βαθιά μάτια ανήκουν σε ανθρώπους με έντονη και κτητική (αλλά παρατηρητική) φύση και συνδέονται συχνά με συγγραφείς και δημιουργούς.



Η απόσταση των ματιών μπορεί επίσης να είναι αποκαλυπτική. Τα μάτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση δείχνουν μια στενή αντίληψη του κόσμου, ενώ τα μάτια που είναι σε πιο μεγάλη απόσταση σημαίνουν ότι πρόκειται για ένα μάλλον ανοιχτόμυαλο άτομο.



Τέλος δείξτε προσοχή στο ''βλέμμα'', που μπορεί να πει όσα δε λένε τα χείλη. Πολλές φορές μπορείτε να καταλάβετε αν ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας είναι κρύος, σκληρός, ζεστός ή ερωτικός μόνο και μόνο από το βλέμμα του.



Φρύδια



Τα λεπτά και καλοσχηματισμένα φρύδια υποτίθεται ότι δείχνουν κάποιον που είναι αρκετά αμφίρροπος και ενίοτε χωρίς αυτοπεποίθηση. Αντίθετα τα άτομα με πυκνά φρύδια συνήθως έχουν πολύ ισχυρή προσωπικότητα και είναι επιρρεπή στην κτητικότητα και τη ζήλια.



Μύτη



Μια μεγάλη μύτη δείχνει αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση και τόλμη. Όσο πιο χοντρή είναι η άκρη της μύτης, τόσο πιο επιρρεπές είναι το άτομο στη χρήση βίας. Η γαμψή μύτη θεωρείται σημάδι ισχυρής θέλησης και ανεξαρτησίας, ενώ η στραβή μύτη δείχνει κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.



Στόμα



Το στόμα συνδέεται με την επικοινωνία και τον αισθησιασμό. Όταν τα πάνω χείλη είναι λεπτά και τα κάτω πιο χοντρά αυτό μπορεί να υποδεικνύει κάποιον που δεν μπορεί να δώσει σε μια σχέση. Το αντίθετο σημαίνει ότι το άτομο είναι υπερβολικά δοτικό.



Τα σαρκώδη χείλη δείχνουν στοργικό και ευαίσθητο χαρακτήρα, ενώ τα μικρά χείλη είναι ενδεικτικά μιας μάλλον εγωκεντρικής και εσωστρεφούς προσωπικότητας.



Σαγόνι



Ένα έντονο σαγόνι δείχνει κάποιον που έχει ένα πολύ ισχυρό σύστημα αξιών. Όσο πιο έντονο είναι το σαγόνι ενός ατόμου τόσο μεγαλύτερη είναι η αντοχή του. Επίσης τα συγκεκριμένα άτομα είναι συνήθως πεισματάρηδες.



Αντίθετα το πιο ''διακριτικό'' σαγόνι δείχνει κάποιον που έχει πιο αδύναμη προσωπικότητα και δίνει μεγάλη σημασία στη γνώμη των άλλων.



Ρυτίδες



Το ''πόδι της χήνας'', δηλαδή οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια, για κάποιους είναι οι ''γραμμές της χαράς''. Θεωρείται ότι είναι σημάδι ανοικτής καρδιάς και το συναντάμε σε άτομα που σκορπάνε γύρω τους χαρά.



Οι κάθετες γραμμές συνοφρύωσης που εμφανίζονται ανάμεσα στα μάτια αποκαλύπτουν ένα λογικό άτομο, που εργάζεται σκληρά και είναι πολύ αποφασιστικό.



Οι γραμμές που εκτείνονται από τη μύτη μέχρι το στόμα ονομάζονται γραμμές ''σκοπού''. Η εμφάνιση αυτών των γραμμών χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση στη ζωή τους.

Τραγικό: Έφηβοι αυτοκτόνησαν επειδή δεν μπορούσαν να είναι μαζί

Τραγικό θάνατο βρήκαν η 15χρονη Charleigh Disbrey και ο 18χρονος Mert Karaoglan τουρκικής καταγωγής όταν σκαρφάλωσαν ένα φράχτη και στάθηκαν στις γραμμές του τρένου περιμένοντας την άδεια αμαξοστοιχία η οποία πέρασε από πάνω τους.





Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 17 Ιουνίου του προηγούμενου έτους, στο Hertfordshire, στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Λίγο πριν αυτοκτονήσουν ο 18χρονος Mert έστειλε μια φωτογραφία σε ένα φίλο του στην οποία το ζευγάρι στέκεται πάνω σε μια γέφυρα πάνω από τη σιδηροδρομική γραμμή ενώ η φωτογραφία συνοδευόταν από γραπτό μήνυμα :


«Αφού δεν μπορούμε να είμαστε μαζί, θα είμαστε μαζί σε ένα άλλο μέρος».
Επιπλέον άφησαν και ένα βίντεο στους φίλους τους, σύμφωνα με τη Mirror, όπου τους εξηγούσαν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να δώσουν τέλος


στη ζωή τους.
Ο ιατροδικαστής Graham Danbury, δήλωσε:
«Είχαν σχέση για ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, περίπου για ένα μήνα και πίστευαν ότι λόγω οικογενειακών ζητημάτων και πολιτισμικών διαφορών δεν θα του επιτρεπόταν να αναπτύξουν τη σχέση τους. Έτσι αποφάσισαν να τελειώσουν τις ζωές τους, ώστε να είναι μαζί σε ένα καλύτερο μέρος».

Τραγικό: Βρήκε φρικτό θάνατο λίγες ώρες αφού έκανε πρόταση γάμου

Ο Brad Parker είχε δυο μεγάλες αγάπες. Την σύντροφο της ζωής του, Jainee Dial, και την αναρρίχηση...



Δυστυχώς όμως, λίγες ώρες μετά την «πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του», όπως είπε ο ίδιος στους γονείς του αφού έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του ,στην κορυφή του Cathedral Peak, στο Yosemite των ΗΠΑ,


ο 36χρονος βρήκε φρικτό θάνατο.
Ο Parker βρισκόταν στην κορυφή του βουνού όταν ζήτησε από τη σύντροφό του να τον παντρευτεί.
Αμέσως πήρε τους δικούς του τηλέφωνο για να μοιραστεί


την ευχάριστη είδηση.
Λίγες ώρες αργότερα αποφάσισε να κάνει μόνος του αναρρίχηση, στο Matthes Crest, λίγα μίλια πιο μακριά.
Αν και φίλοι του είπαν ότι ο Parker είχε ανέβει και στο παρελθόν με ευκολία στην κορυφή, ο έμπειρος αναρριχητής -πιθανότατα λόγω κόπωσης- έπεσε στο κενό και βρήκε τραγικό θάνατο.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στις αρχές ότι τον είδαν να πέφτει ξαφνικά στο κενό...newsbomb.gr

Τα ΛΑΘΗ που κάνεις στα social media και πρέπει να σταματήσεις!

Θέλοντας και μη (;), είσαι όλη μέρα στα social media.


Γι” αυτό και πρέπει να προσέχεις τις κινήσεις σου και να μην παρασυρθείς!



selfies στο μπάνιο
Βλέπεις στον καθρέφτη τη μούρη σου και σήμερα είναι πιο ωραία από χθες. Βλέπεις, όμως, και το πλακάκι πίσω βρε ψυχούλα!

Πόδια, ξαπλώστρα, θάλασσα
Αν είσαι η Αντριάνα Λίμα, πάω πάσο. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ. Χάθηκε να βγάλεις απλά τη θάλασσα; Ένα γλάρο;


Ένα παιδάκι; Ένα βραχάκι; Μια ομπρέλα σκέτη; Ένα αντιηλιακό; Ένα περιοδικό; Τον διπλανό σου; Κάτι άλλο πάντως. Τόσες επιλογές σου δίνει η ζωή στην παραλία, εκμεταλλεύσου τες.

Το like/share σε παμπάλαιο post
Γνώρισες χθες κάποιον, τον βρίσκεις στο Instagram και όπως σκρολάρεις ντάουν πατάς και ένα like σε φωτό πριν 18 εβδομάδες. Λάθος. Λάθος. Εκτός κι αν είσαι απ’ αυτούς τους δειλούς που μπαίνουν και κάνουν likes επίτηδες σε παλαιότερες φωτογραφίες για να δείξουν το ενδιαφέρον τους. Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά,


βρες τρόπο και στείλε ένα μήνυμα. Αν δεν μπορείς, άστο τελείως.

«Πέφτω για ύπνο, μιλάμε»
Στέλνεις, λοιπόν, την παραπάνω ατάκα για να λήξεις μια βαρετή συνομιλία με έναν γνωστό σου και τσουπ μετά από μία ώρα αρχίζεις τα likes. Ξέρεις ότι τα βλέπει, έτσι; Ξέρεις ότι είναι αγένεια, ε; Αν δε θες να του μιλήσεις, απλά μην του μιλάς γενικά. Επίσης, εδώ παίζει και το check in σε κάποιο μαγαζί που ενώ εσύ δεν έχεις κάνει γιατί «κρύβεσαι», κάποιοι άλλοι σε tagάρουν χωρίς να ρωτήσουν. Την πάτησες.

Shares ρουτίνας
Δουλεύεις σε ένα site, ένα μπαρ, ένα φαρμακείο, whatever. Και το μοναδικό πράγμα που βλέπουμε στο wall σου είναι σχετικά posts. Ή αγαπάς τα ζώα και ανεβάζεις καθημερινά σκυλάκια και γατάκια. Άντε και μια χελώνα. Τώρα που το διαβάζεις, καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι έχεις γίνει λίγο γραφικός, ε; Ε;

Uploads για να τα δει κάποιος
Αν ερωτεύτηκες, ok, κάνε ό,τι θες. Και να σου πω να μην το κάνεις, δεν θα μ” ακούσεις, καθότι ο έρωτας έχει την ιδιότητα να σε κάνει -εκτός από τυφλό- και ξεροκέφαλο. Αν όμως μάλωσες με κανένα φίλο/συνεργάτη ή, ακόμα χειρότερα, αν έχεις μόλις χωρίσει, τότε τα εξαιρετικά αφιερωμένα τραγούδια, οι αμένσιοτες σπόντες και οι φωτογραφίες με νόημα είναι, φίλε μου, μια πολύ κακή ιδέα. Άσε που δεν αποκλείεται να πέφτουν στο κενό γιατί πολύ απλά ο άλλος μπορεί να έχει πατήσει hide δίπλα απ’ το ονοματάκι σου, άρα τσάμπα τα γράφεις, τσάμπα χαίρεσαι ότι τα βλέπει και -κυρίως- τσάμπα γίνεσαι βούκινο σε όλους τους διαδικτυακούς σου γνωστούς και φίλους.

Γκομενο-stalking
Ποτέ δεν κέρδισε κανείς απ’ αυτό. Γιατί like σε φίλο/φίλη του που δεν γνωρίζεις να κάνει, εσύ θα σκεφτείς ότι γκομενίζει. Που μπορεί και να συμβαίνει όντως, αλλά γιατί να τρελαίνεσαι χωρίς λόγο; Γιατί να χτυπάει το κινητό σου κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία ή κάνει comment; Βγάλ’ τον απ’ τους close friends και θα ηρεμήσεις. Είτε τα έχετε, είτε χωρίσατε, είτε ακόμα δεν έχετε προχωρήσει. Α! Και μην μπαίνεις στο profile του μέρα-νύχτα. Ούτε αυτό βοήθησε κανέναν.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Δείτε τον πιο επικίνδυνο δρόμο του κόσμου!

Δν πρόκειται για έναν... συνηθισμένο επικίνδυνο δρόμο αλλά για τον πιο επικίνδυνο δρόμο του κόσμου. Το αποδεικνύουν άλλωστε οι αριθμοί των ατυχημάτων αλλά και οι εκατοντάδες νεκροί κάθε χρόνο.


Ο North Yungas road είναι ο δρόμος του θανάτου. Βρίσκεται στη Βολιβία, έχει μήκος 69 χιλιόμετρα και συνδέει τη πρωτεύουσα της Βολιβίας Λα Παζ με το χωριό Κορόικο. Το 1995 ανακοινώθηκε επίσημα ως "ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου"
επειδή εκεί χάνουν τη ζωή τους 200-300 άνθρωποι κάθε χρόνο.
Ο δρόμος χτίστηκε το 1930 από κρατούμενους της Παραγουάης και είναι χωματόδρομος έκτος από ένα σημείο στην αρχή του δρόμου. Τελικά μετά από 20 χρόνια εργασίας, τελειώνοντας το 2006, ο καινούργιος δρόμος (South Yungas road) είναι
έτοιμος για να δοθεί στην κυκλοφορία κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή των Βολιβιανών.

Επίσης, επειδή από τη μία μεριά του δρόμου υπάρχει τοίχος από βράχια και από την άλλη γκρεμός, η οδήγηση γίνεται στα αριστερά για να βλέπει ο οδηγός την εξωτερική ρόδα του οχήματος και να γίνεται πιο ασφαλές το πέρασμα του δρόμου. Σε όλη την υπόλοιπη Βολιβία η οδήγηση γίνεται στα δεξιά.
Από το 1990, έχουν επισκεφθεί τον δρόμο αυτό περίπου 25.000 άνθρωποι ενώ επιπλέον υπάρχουν κάποιες ομάδες που κάνουν διαδρομές με ποδήλατα!

Νοστιμότατα και πανεύκολα!! - Brownies με μόνο 3 υλικά!!!

Φτιάξτε αυτό το γλύκισμα γρήγορα και συνδυάστε το με παγωτό βανίλια.






Yλικά



1 κονσέρβα ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
2 φλιτζάνια σπασμένα μπισκότα



1 φλιτζάνι δάκρυα σοκολάτας ή σοκολάτα της αρεσκείας σας σπασμένη σε κομμάτια

Εκτέλεση
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και βουτυρώστε ένα ταψάκι της αρεσκείας σας. Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί καλά.
2. Χύστε το μείγμα στο ταψάκι σας.
3. Ψήστε για 25 λεπτά περίπου.
4. Κόψτε σε τετράγωνα και σερβίρετε.


Extra tips
Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε και κομμάτια λευκής σοκολάτας καθώς και μερικές κουταλιές κακάο. Επίσης μπορείτε να περιχύσετε πάνω από τα brownies σιρόπι της αρεσκείας σας (καραμέλα, σοκολάτα κ.ο.κ.) και να προσθέσετε στο μείγμα ξηρούς καρπούς.

Στα Χανιά η υπερπολυτελής θαλαμηγός TOPAZ του Σείχη-ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι

Έξω απο το Ενετικό λιμάνι των Χανίων κατάπλευσε το πρωί μια απο τις πλέον πολυτελείς θαλαμηγούς στον κόσμο..


.

Πρόκειται για το διάσημο TOPAZ το οποίο αποτελεί ιδιοκτήσία του Σείχη Mansour bin Zayed Al Nahyan, μέλους της Βασιλικής οικογένειας , αναπληρωτή Πρωθυπουργού των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων,


και ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι.





Προηγούμενος σταθμός της θαλαμηγού ήταν ο Άγιος Νικόλαος, ενώ προς το παρόν είναι άγνωστο εαν στην θαλαμηγό επιβαίνει ο ίδιος ο Σείχης.

Να σημειωθεί πως στην διάρκεια του Mudial, την θαλαμηγό την είχε ενοικιάσει απο τον Σείχη, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο για την διαμονή του στην περίοδο των ποδοσφαιρικών αγώνων στην Βραζιλία.




Η θαλαμηγός TOPAZ μήκους 147 και πλάτους 22 μέτρων, ναυπηγήθηκε το 2012 με κόστος που ξεπέρασε τα 400.000.000 ευρώ.



Θεωρείται ως μια απο τις πέντε πλέον πολυτελείς θαλαμηγούς παγκοσμίως.

Εκτός των άλλων διαθέτει τρείς πισίνιες, ζακούσι στο κατάστρωμα, γυμναστήριο, κινηματογράφο, ελικοδρόμιο κ.α..





Πηγή

Οκτώ λόγοι που δεν μπορείτε να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά...

Έχετε μονίμως φούσκωμα και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από το συσσωρευμένο λίπος στην περιοχή της


κοιλιάς; Μπορεί να φταίνε τα γονίδια και οι ορμόνες σας ή απλά λάθη που κάνετε σε καθημερινή βάση.

Η επίπεδη κοιλιά δε μας κάνει μόνο πιο εμφανίσιμους,


αλλά είναι και σημάδι καλής υγείας.



Το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά συμβάλλει στην εκδήλωση της καρδιοπάθειας, του διαβήτη και ορισμένων μορφών καρκίνου.

Δείτε τι μπορεί να φταίει αν δεν έχετε δει βελτίωση με τη διατροφή και τη γυμναστική.




1. Μεγαλώνετε...



Όσο περνούν τα χρόνια ο μεταβολικός ρυθμός μειώνεται κι έτσι ο οργανισμός μας χρειάζεται λιγότερες θερμίδες καθημερινά για να λειτουργήσει κανονικά. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν παράλληλα και την εμμηνόπαυση. Εάν πάρουν βάρος την περίοδο αυτή, είναι πιο πιθανό το λίπος να συσσωρευτεί στην κοιλιά. Η παραγωγή οιστρογόνων, προγεστερόνης και τεστοστερόνης μειώνεται και αυτές οι μεταβολές στα επίπεδα των ορμονών συμβάλλουν στη συσσώρευση λίπους σε αυτήν την περιοχή.

2. Δεν έχετε επιλέξει το σωστό είδος γυμναστικής



Για την αποτελεσματικότερη καύση του λίπους, χρειάζεται συνδυασμός ασκήσεων με βάρη και ασκήσεων τύπου cardio. Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης αυξάνουν τη μυϊκή μάζα του σώματος κι έτσι ενισχύεται η διαδικασία καύσης του λίπους. Οι μύες καταναλώνουν περισσότερες θερμίδες απ' ότι το λίπος. Όσο μεγαλύτερη είναι λοιπόν η μυϊκή μας μάζα τόσο περισσότερες θερμίδες καίμε.

3. Καταναλώνετε επεξεργασμένα τρόφιμα



Το λευκό ψωμί, τα κρακεράκια, τα πατατάκια αλλά και η επεξεργασμένη ζάχαρη στα γλυκά και τα αναψυκτικά εντείνουν τις φλεγμονές σε ολόκληρο το σώμα. Το λίπος στην κοιλιά συνδέεται άμεσα με τη φλεγμονή. Τα φρούτα, τα λαχανικά και τα προϊόντα ολικής άλεσης είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία καταστέλλουν τη φλεγμονή και εμποδίζουν τη συσσώρευση του λίπους στην περιοχή της κοιλιάς.

4. Δεν τρώτε τα σωστά λιπαρά



Ο οργανισμός μας δεν επεξεργάζεται με τον ίδιο τρόπο όλους τους τύπους λιπαρών. Τα κορεσμένα λιπαρά που βρίσκονται στο κρέας και τα γαλακτοκομικά ενισχύουν τη συσσώρευση λίπους στην κοιλιά, ενώ τα μονοακόρεστα λιπαρά από το ελαιόλαδο ή το αβοκάντο αλλά και τα Ω-3 λιπαρά από τους ξηρούς καρπούς και τα ψάρια καταπολεμούν τις φλεγμονές στο σώμα.

5. Έχετε πολύ στρες



Σκεφτήκατε ποτέ ότι τα οικονομικά προβλήματα και οι αυξημένες εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να σας εμποδίζουν να αδυνατίσετε; Το στρες δε μας κάνει μόνο να στρεφόμαστε στα γλυκά και τα παχυντικά φαγητά αλλά παράλληλα η ορμόνη του στρες (κορτιζόλη) κάνει το σώμα να αποθηκεύει περισσότερο λίπος, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς.

6. Δεν κοιμάστε αρκετά



Αμερικανική μελέτη που περιελάμβανε σχεδόν 70.000 γυναίκες και κάλυπτε περίοδο 16 ετών έδειξε ότι η έλλειψη ύπνου – πέντε ή λιγότερες ώρες ύπνου την ημέρα – αυξάνουν κατά 30% τις πιθανότητες να αυξηθεί σημαντικά το σωματικό βάρος, κατά 15 ή και περισσότερα κιλά. Δεν παρατηρήθηκε όμως το ίδιο για τις γυναίκες που κατάφερναν να κοιμηθούν επτά ώρες κάθε βράδυ.

7. Έχετε σωματότυπο μήλο



Ο σωματότυπος καθορίζεται από την κληρονομικότητα, άρα είναι κάτι που δε βρίσκεται υπό τον έλεγχό μας. Τα άτομα που έχουν σωματότυπο μήλο τείνουν να παίρνουν περισσότερα κιλά γύρω από τη μέση και στην κοιλιά, ενώ είναι πιο δύσκολο να απαλλαγούν από το λίπος στα σημεία αυτά.

8. Έχετε διαβήτη ή σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών



Εάν μια γυναίκα έχει αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης, κάτι που συμβαίνει συχνά στο σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, είναι πιο δύσκολο να χάσει βάρος. Επίσης, η απώλεια βάρους είναι πιο δύσκολη για τα άτομα με διαβήτη ή προ-διαβήτη.

Πηγή

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ