Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του γιοτ των €80 εκατ. που κατέπλευσε – και κατέπληξε – στη Μύκονο (βίντεο)


Ένας “επισκέπτης” πολύ… υψηλού επιπέδου κυκλοφορεί αυτή την εποχή στο Αιγαίο.

Ο λόγος για την θαλαμηγό “Vibrant Curiosity” που εθεάθη πριν από λίγες μέρες στον κόλπο του Ορνού στην Μύκονο. Το υπερπολυτελές γιοτ, ιδιοκτησίας Γερμανού δισεκατομμυρίουχου, τράξηξε τα βλέμματα λουόμενων και μη. Και δικαιολογημένα, αφού έχει μήκος 85 μέτρα, είναι εφοδιασμένο με δύο πετρελαιοκίνητες μηχανές της γερμανικής εταιρείας MTU, οι οποίες αποδίδουν συνολικά 4.680 ίππους και κινούν το σκάφος με μέγιστη ταχύτητα 18,5 μιλίων την ώρα και η εξωτερική και εσωτερική του πολυτέλεια δεν έχει προηγούμενο!







Ο τυχερός (και δισεκατομμυριούχος) ιδιοκτήτης, Rein Wuerth

Χαρακτηριστικό είναι πως στο εσωτερικό του, υπάρχει μια μεγάλη καμπίνα για τους ιδιοκτήτες, μια VIP σουίτα καθώς και πολυτελείς καμπίνες για συνολικά 14 φιλοξενούμενους. Το Vibrant Curiosity των 85 μέτρων ναυπηγήθηκε στην προβλήτα Oceano κοντά στο Ρότερνταμ και έχει ιπποδύναμη 4.680 ίπππων και ταχύτητα 18,5 κόμβων Μεταξύ άλλωνδιαθέτει και ελικοδρόμιο.

Όσο για τον ιδιοκτήτη, οι πληροφορίες είναι αμφιλεγόμενες. Από τη μια πάμπλουτος, φιλότεχνος, συμπαθής και πολυσχιδής, από την άλλη ο Rein Wuerth παρουσιάζεται ως πανούργος και… μέγας φοροφυγάς από τα ΜΜΕ.

Η κρίση δεν τον χτύπησε ιδιαίτερα, όπως άλλωστε συνέβη και με πολλούς άλλους πλούσιους. Στη λίστα του Forbes για το 2009 βρισκόταν στην 93η θέση με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ενώ είναι ο έκτος πλουσιότερος άνθρωπος στη Γερμανία. Έκανε τα λεφτά του από τις δραστηριότητες των επιχειρήσεών του στον κατασκευαστικό κλάδο, αφού έφτιαχνε από βίδες και συνδετήρες μέχρι ηλεκτρικά εργαλεία και βρύσες. Πέραν τούτου είχε γίνει πιο γνωστός στο ευρύ κοινό όταν απέλυσε τους εργαζομένους του, προσποιούμενος κάμψη στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Και μετά… προέβη σε αυτή τη σούπερ αγορά των 80 εκατ. ευρώ. Όχι κι άσχημα για κάποιον που άφησε το σχολείο στα 14…



Ανατριχιαστικό: Προέβλεψε το θάνατό του προτού επιβιβαστεί στο μοιραίο Boeing


Ο νεαρός Miguel Panduwinata και ο μεγαλύτερος αδελφός του, Shaka, έχασαν τη ζωή τους στην μοιραία πτήση MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών

Η μητέρα του 11χρονου και του 17χρονου, Samira Calehr, μίλησε στην Daily Mail αποκαλύπτοντας ότι ο μικρός γιος της είχε προβλέψει το θάνατό του.
Όπως λέει μια μέρα προτού επιβιβαστούν στο αεροπλάνο είχε ρωτήσει την μαμά του: ”Πως θα διάλεγες να πεθάνεις; Τι θα συνέβαινε στο πτώμα μου αν πέθαινα;”
”Έπρεπε να τον είχα ακούσει, να μην τους είχα αφήσει να μπουν στο αεροπλάνο”, λέει συντετριμμένη η Calehr που ζει στην Ολλανδία.
”Θα μου λείψεις, τι θα γίνει αν το αεροπλάνο πέσει”, την ρώτησε…



”Μαμά να σε αγκαλιάσω;”, ήταν η τελευταία κουβέντα του γιου της όταν τον πλησίασε το τελευταίο βράδυ στο σπίτι τους.
Τα δυο αδέλφια ήταν μεταξύ των 298 επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη στην Ουκρανία.

60 δευτερόλεπτα που ίσως αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε (Video)



Το κοινωνικό πείραμα ενός νεαρού που θα σας βάλει σε σκέψεις.
Ο φαρσέρ Sam Pepper από το Λονδίνο επισκέφτηκε πρόσφατα μια πιτσαρία και ζήτησε από μερικούς πελάτες αν θα μπορούσε να πάρει ένα κομμάτι από την πίτσα τους. Εκείνοι αρνήθηκαν αμέσως, κι ο Sam έφυγε πεινασμένος…


Αργότερα την ίδια μέρα, δυο φίλοι του Sam έκαναν έκπληξη σε έναν άστεγο δίνοντας του μια πίτσα. Μετά από λίγο, ο Sam πλησίασε τον άστεγο και του ζήτησε ένα κομμάτι. Και εκείνος δεν δίστασε να μοιραστεί την πίτσα μαζί του.

Ξεκαρδιστική επίδειξη των αναρτήσεων της Mercedes από… κοτόπουλα! (Video)



Η διαφήμιση της Mercedes είναι με μια λέξη… ιδιοφυής!



Δείτε πιο κάτω…

Τι συμβαίνει όταν 2 πρώτα ξαδέρφια κάνουν μεταξύ τους, παιδί;

Το ξέρουμε και το ακούμε όλοι μας από μικροί...
Η γέννηση ενός παιδιού που θα προκύψει από την ερωτική πράξη μεταξύ συγγενών δευτέρου βαθμού (πρώτα ξαδέλφια) δεν είναι καθόλου μα καθόλου ασφαλής και οι κίνδυνοι για το παιδί είναι τεράστιοι.



Μια έρευνα Άγγλων επιστημόνων έρχεται να επιβεβαιώσει το αυτονόητο από την αρχαιότητα (τότε που για να διατηρηθεί το βασιλικό αίμα, παντρεύονταν, τα πρωτοξάδερφα, ακόμη και τα αδέρφια) και τα παιδιά που γεννούσαν σε μεγάλο ποσοστό είχαν διάφορα προβλήματα.

Στο σύγχρονο κόσμο όμως το “έθιμο” του να παντρεύονται τα πρώτα ξαδέρφια (άρα και να κάνουν παιδιά μεταξύ τους) δεν έχει εξαλειφθεί από παντού.

Οι επιστήμονες από τα πανεπιστήμια Λιντς και Μπράντφορντ, με επικεφαλής τους καθηγητές Έαμον Σέρινταν και Νιλ Σμολ, διαπίστωσαν αφού μελέτησαν τη γέννηση 13.500 μωρών, όλα μέλη της Πακιστανικής κοινότητας στην Αγγλία, (όπου οι γάμοι μεταξύ συγγενών παραμένουν ακόμη σε ισχύ) ότι πολλά μωρά γεννήθηκαν με περισσότερες ανωμαλίες από το μέσο όρο του πληθυσμού.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Lancet και είναι αξιοσημείωτο πως ο γάμος μεταξύ πρώτων εξαδέλφων διπλασιάζει τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με γενετικά ελαττώματα.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ερευνητές ο γάμος ανάμεσα σε πρώτα ξαδέρφια είναι υπεύθυνος για το ένα τρίτο (31%) των γενετικών ανωμαλιών στα μωρά των Πακιστανών στην Αγγλία. Και για να μιλήσουμε με απόλυτους αριθμούς:

Ο κίνδυνος γέννησης μωρού με σοβαρή βλάβη στην καρδιά ή στο νευρικό σύστημα, που μπορεί να επιφέρει και πρόωρο θάνατο, είναι μεν μικρός σε απόλυτους αριθμούς, παραμένει όμως διπλάσιος (6%) σε σχέση με τον γενικό πακιστανικό πληθυσμό (3%).

Η ίδια έρευνα αφορούσε και στου Άγγλους, και διαπιστώθηκε πως ο κίνδυνος διπλασιάζεται πάλι μεταξύ συγγενών. Από 2% που είναι κανονικά φτάνει στο 4%, ειδικά όταν η μητέρα έχει ξεπεράσει το 34ο έτος της ηλικίας της .

Με απλά λόγια η έρευνα έδειξε ότι είναι απαγορευτικό σε στενούς συγγενείς να κάνουν μεταξύ τους παιδιά γιατί οι χρωμοσωματικές ανωμαλίες που θα υπάρξουν μπορεί να αποβούν μοιραίες.

Πηγή

Αυτός είναι 35χρονος βιαστής που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη Θεσσαλονίκη... [photos]

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 35χρονου...
ο οποίος σε διάστημα δέκα ημερών λήστεψε έναν άνδρα και βίασε μία γυναίκα.

Πρόκειται για τον Σωτήριο Ευστρατίου, γεν. 20-09-1979, στην Καβάλα, ο οποίος την 16-07-2014 στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εξανάγκασε άνδρα να μπει στο αυτοκίνητό του, με την άσκηση σωματικής βίας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ερημική περιοχή, όπου με την εκ νέου άσκηση σωματικής βίας του απέσπασε 330 ευρώ.

Νωρίτερα στις 07-07-2014, ο 35χρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητό του αλλοδαπή γυναίκα, και αφού την οδήγησε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, τη βίασε. Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την παθούσα το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη γυναίκα στον τόπο του συμβάντος.

Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση και του επιβλήθηκε προσωρινή κράτηση με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως.

Οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη ώστε να καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή του 35χρονου σ” αυτές.


Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:







ΘΡΗΝΟΣ για τον Γιάννη Σαββιδάκη! (VIDEO)

Γιάννης Σαββιδάκης καλεσμένος στο Happy Day μίλησε για πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει....


Ο τραγουδιστής «έχασε» πριν λίγες μέρες τον πατέρα του. «Έχασα τον πατέρα μου πριν δώδεκα μέρες. Μία πολύ άσχημη στιγμή για μένα. Έφαγα μια κατακεφαλιά! Ήταν άσχημα ο πατέρας μου... Του είχα πει σ' αγαπώ, το ήξερε... Η οικογένεια είναι δύναμη, σου δίνει κύρος μία ισορροπία, όταν φεύγει κάποιος χάνεις την αλφαδιά και γέρνεις... εγώ χρειάζομαι καιρό...» είπε φανερά συγκινημένος.

ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ !! Η Κατερίνα Λιόλιου του The Voice με ΜΑΓΙΟ !!

Δείτε την να απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του ANT1 The Voice. Η Κατερίνα Λιόλιου την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε στην Αλόννησο για διακοπές με την οικογένειά της, που όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Λία Παπαϊωάννου η 19χρονη τραγουδίστρια, είναι ο αγαπημένος της προορισμός.

«Την πρώτη φορά που ήρθα στο νησί ήμουν μωρό. Από τότε κάθε καλοκαίρι έρχομαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι ένα απομονωμένο νησί και μου αρέσει πολύ η ηρεμία»

Η τραγουδίστρια δήλωσε ακόμα φανατική των θαλάσσιων σπορ και πως στις διακοπές δεν περιορίζει τον εαυτό της στο πόσο θα φάει.




ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΡΜΙ: Δείτε την Μαριέττα Χρουσαλά με φωσφοριζέ μπικίνι που να τα... διαγράφει ΟΛΑ και αναλογίες μοντέλου της Victoria's Secret (PHOTOS)

Κουκλάρα! Τυχερός εκείνος που χαίρεται αυτό το κορμί. Δείτε την Μαριέττα Χρουσαλά με καυτο φωσφοριζέ μπικίνι που διαγράφει τα πάντα...


Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air Algerie


Νέο αεροπορικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης, καθώς αεροσκάφος των Αλγερινών Αερογραμμών, με 116 επιβάτες και 7μελές πλήρωμα (όλοι Ισπανοί), συνετρίβη πάνω από το βόρειο Μάλι εκτελώντας την πτήση Ουαγκαντούγκου- Αλγέρι.

Το απόγευμα έγινε γνωστό ότι γάλλοι στρατιώτες εντόπισαν τα συντρίμμια της πτήσης AH5017 στην περιοχή Τίλεμσι στο βόρειο Μάλι.

Aξιωματούχος της αλγερινής αεροπορίας δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ότι το αεροσκάφος κατέπεσε και συνετρίβη, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Air Algerie ανακοίνωσε ότι έχασε επαφή με το αεροσκάφος 50 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου τηςΜπουρκίνα Φάσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μολονότι η εταιρεία έχασε επαφή με το αεροσκάφος το πρωί της Πέμπτης, η εξαφάνιση ανακοινώθηκε 7 ώρες μετά.


Τα σενάρια


Ελλείψει επιβεβαιωμένων πληροφοριών, οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του αεροσκάφους:

α) Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι το αεροσκάφος έπεσε σε ισχυρή καταιγίδα, η οποία σήκωσε σε ύψος 30.000 ποδιών αμμοθύελλα από τη Σαχάρα. Πληροφορίες ότι το αεροσκάφος ζήτησε αλλαγή πορείας λόγω της κακοκαιρίας ενδυναμώνει αυτό το σενάριο.

β) Σενάριο αεροπειρατείας. Το παραπάνω ακούστηκε, λόγω της παρουσίας δυνάμεων της αλ Κάινταστην περιοχή. Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία επιβεβαίωση για αυτό το ενδεχόμενο.

γ) Σενάριο κατάρριψης: Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης του αεροσκάφους, θα περνούσε πάνω από το Μάλι, στο βόρειο τμήμα του οποίου μαίνονται μάχες ανάμεσα σε ιθαγενείς Τουαρέγκ και αυτονομιστέςπου έχουν διασυνδέσεις με την αλ Κάιντα. Γάλλος αξιωματούχος ανέφερε ότι είναι απίθανό να εμπλέκεται κάποια από τις δύο πλευρές, καθώς δεν διαθέτουν τον απαραίτητο οπλισμό για να καταρρίψουν αεροσκάφος.

Οι έρευνες


Γάλλος στρατιωτικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δύο μαχητικά της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας αναπτύχθηκαν για να εντοπίσουν το αεροσκάφος.

Οι αρχές ασφαλείας του Νίγηρα ανακοίνωσαν ότι αεροσκάφη τους διεξάγουν έρευνες στα σύνορα της χώρας με το Μάλι για τον εντοπισμό της πτήσης AH5017.

Οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας του Μάλι είπαν επίσης πως βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Οι επιβάτες


Το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά 116 επιβάτες, εκ των οποίων οι 51 ήταν Γάλλοι και οι 26 από την Μπουρκίνα Φάσο, μετέδωσε το αλγερινό ραδιόφωνο επικαλούμενο έναν αξιωματούχο της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορία.Επίσης, επτά ήταν Αλγερινοί, ενώ υπήρχαν πολλοί Λιβανέζοι, Καναδοί, Ουκρανοί, Ισπανοί και Λουξεμβούργιοι.

Από τη Βηρυτό, επίσημη πηγή ανέφερε ότι μεταξύ των επιβατών υπήρχαν και 20 Λιβανέζοι, εκ των οποίων τρεις γυναίκες και 10 παιδιά.

Τουλάχιστον οι 22 από τους επιβάτες επρόκειτο να επιβιβαστούν σε άλλα αεροσκάφη για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Γαλλία, έγινε γνωστό από πηγές των γαλλικών αεροδρομίων.

Δεκαπέντε από τους Γάλλους επιβάτες της πτήσης AH 5017 θα μετεπιβιβάζονταν στο Αλγέρι σε άλλο αεροπλάνο με προορισμό το αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού.

Άλλοι επτά θα έπαιρναν μια ανταπόκριση για τη Μασσαλία ενώ αδιευκρίνιστος αριθμός επιβατών επρόκειτο να συνεχίζει το ταξίδι του για το αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού.

Οι επτά επιβάτες τελικός προορισμός των οποίων ήταν η Μασσαλία είναι μέλη τριών οικογενειών. Συγγενείς τους έφτασαν στο αεροδρόμιο Μαρσέιγ-Μαρινιάν, με την ελπίδα ότι θα πάρουν κάποια πληροφορία για την τύχη τους.



A screengrab of the homepage of the Ouagadougou airport's Internet site (http://www.aeroport-ouagadougou.com) shows a map displaying AH5017's last contact zone, July 24, 2014. REUTERS/Ouagadougou airport

Αλαλούμ πληροφοριών

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφους, ακολούθησε ένα μπαράζ -ανεπιβεβαίωτων στην πλειονότητα τους- πληροφοριών για την τύχη του.

Ανώνυμη πηγή της Air Algerie δήλωσε στο πρακτορείο AFP ότι "το αεροσκάφος βρισκόταν κοντά στα σύνορα με την Αλγερία όταν ζητήθηκε από το πλήρωμα να αλλάξει σχέδιο πτήσης λόγω κακής ορατότητας αλλά και προκειμένου να αποφευχθεί σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλγέρι- Μπαμακό".

"Μετά την αλλαγή πορείας χάθηκε η επαφή με το αεροσκάφος", πρόσθεσε.

"Το αεροπλάνο εξαφανίσθηκε στην Γκάο, 500 χλμ. από τα αλγερινά σύνορα. Έχουμε θύματα πολλών εθνικοτήτων", δήλωσε στο ραδιόφωνο ο αλγερινός πρωθυπουργός Αμπντέλ-Μαλέκ αλ-Σελάλ.
A screengrab of the homepage of the Ouagadougou airport's Internet site (http:--www.aeroport-ouagadougou.com) shows a candle next to the flight number AH5017 and a map displaying the plane's last contact zone, July 24, 2014. REUTERS-Ouagadougou airportΣτην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία, μεσφοδρές καταιγίδες.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Μεταφορών της Μπουρκίνα Φάσο, Ζαν Μπερτέν Ουεντράγκο, επιβεβαίωσε την πληροφορία, δηλώνοντας ότι η πτήση της Air Algerie είχε ζητήσει να αλλάξει πορεία στις 01:38 (04:38 ώρα Ελλάδας) εξαιτίας καταιγίδας.

Το γαλλικό υπουργείο Μεταφορών εκτιμά ότι το αεροσκάφος της εταιρείας Air Algerieχάθηκε στο βόρειο Μάλι, ενισχύοντας τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για πτώση του κοντά στον ποταμό Νίγηρα.

Το ιδιωτικό αλγερινό τηλεοπτικό κανάλι Elnahar μετέδωσε πως το αεροπλάνο συνετρίβη, αφού πέρασε στον εναέριο χώρο του Νίγηρα.

Γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στον ποταμό Νίγηρα, 500 χλμ από τα αλγερινά σύνορα.

Ο ανταποκριτής του BBC στο Μάλι μετέδωσε ότι το αεροσκάφος κατέπεσε κάπου μεταξύ των πόλεωνΓκάο και Τεσαλίτ.


Εκπρόσωπος του ΟΗΕ δήλωσε προς το Γερμανικό Πρακτορείο πως το αγνοούμενο αεροπλάνο κατέπεσε στο κεντρικό Μάλι, αντιφάσκοντας με προηγούμενες πληροφορίες ότι συνετρίβη στο Νίγηρα.

Το αεροπλάνο συνετρίβη ανάμεσα στην Γκάο και την Τεσαλίτ, δήλωσε ο ταξίαρχος Κόκο Εσιέν, διοικητής της επιχείρησης του ΟΗΕ στο Μάλι, που έχει την έδρα της στο Τιμπουκτού.

Ένας "πυρήνας κρίσης" δημιουργήθηκε στη γαλλική διεύθυνση πολιτικής αεροπορίας για να ελέγχονται οι πληροφορίες γύρω από την πτήση της Air Algerie.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που επικαλείται την ισπανική εταιρεία Swiftair -ιδιοκτήτρια του αεροπλάνου- το αγνοούμενο αεροπλάνο είναι ένα McDonnell Douglas MD83, που εκτελούσε την πτήση AH5017.



Air Algerie

"Οι υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή με ένα αεροπλάνο της Air Algerie, το οποίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ουαγκαντούγκου-Αλγέρι, 50 λεπτά της ώρας μετά την απογείωσή του", ανακοίνωσε η αλγερινή αεροπορική εταιρεία.

Η εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή "σχέδιο έκτακτης ανάγκης".

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της, η Air Algerie εξασφαλίζει τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως προς και από την Ουαγκαντούγκου.

Το αεροπλάνο ήταν ναυλωμένο από την Air Algerie από την ιδιοκτήτρια ισπανική εταιρεία Swiftair.



Οι χάρτες της περιοχής


http://admin.nooz.gr/Uploads/mapalgerie1.jpg

Το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής όπου εκτιμάται ότι κατέπεσε το αεροσκάφος περιλαμβάνει έρημο, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο τον εντοπισμό του.

http://admin.nooz.gr/Uploads/mapalgerie2.jpg

Στον κόκκινο κύκλο σημειώνεται η περιοχή όπου εκτιμάται ότι κατέπεσε το αεροσκάφος, ενώ το βέλος δείχνει την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο, από όπου ξεκίνησε την πτήση του προς το Αλγέρι.

Map: projected flight path of AH5017
Πηγή: BBC



Πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη του Ραούλ Κάστρο ήταν επιβάτης του αεροσκάφους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ανακοίνωσε ότι η ομάδα χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο αεροσκάφος την περίοδο 2007-2009, το οποίο ήταν γνωστό ως "η σαίτα".



Τρεις αεροπορικές τραγωδίες σε μία εβδομάδα
http://admin.nooz.gr/Uploads/ukrainemalaysia187142.jpgΠρόκειται για το τελευταίο τραγικό περιστατικό σε διάστημα λίγων ημερών.

Την Τετάρτη, αεροσκάφος της εταιρείαςTransasia Air συνετρίβη κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μαγκόνγκ στη νήσο Πενγκχού της Ταϊβάν, με αποτέλεσμα 48 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. 

Το αεροσκάφος, ένα 70θέσιο τύπου ATR 72, συνετρίβη κοντά στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου του μικρού αυτού νησιού, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Ταϊβάν.

Σε αυτό επέβαιναν 58 άνθρωποι, 54 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα. Δέκα από τους επιβαίνοντες επέζησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, μεταξύ των θυμάτων είναι δύο γαλλίδες φοιτήτριες της Ιατρικής.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία, παρασύροντας στο θάνατο 298 ανθρώπους και ανοίγοντας το διπλωματικό Κουτί της Πανδώρας σε μία περιοχή όπου μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος.

Αυτή είναι η ταμπέλα που κάνει θραύση σε παραλία της Αττικής (Φωτο)

Οικολογικά μηνύματα με χιούμορ προσπαθούν να περάσουν κάποιες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε παραλίες της Αττικής...
Βλέποντας την παρακάτω ταμπέλα, το άλλοτε σύνθημα του γλάρου: «Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές», φαντάζει ξεπερασμένο…
Πηγή: aftodioikisi.gr

Έλενα Τσαβαλιά: Δείτε το καuτό σώμα της... (Φωτογραφίες)

Η ηθοποιός, απόλαυσε μίνι διακοπές και ο φακός την απαθανάτισε με μαγιό...στην παραλία, αποδεινύοντας ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την "ανταγωνίστριά" της Φαίη Σκορδά! Καλώς όρισε στο... παιχνίδι των παπαράτσι και της showbiz!


Ο φακός του "YOU" βρέθηκε στην παραλία Άμμος και απαθανάτισε τις δυο γυναίκες να κάνουν μπάνιο και να απολαμβάνουν ηρεμία, τιρκουάζ νερά και... απενεργοποιημένα κινητά!


Η Έλενα χαιρόταν, και με το παραπάνω, την ηρεμία της, μετά το θόρυβο γύρω από την παρουσίαση του "Πρωινού mou" και έχοντας την "πολυτέλεια" να μην την ενοχλεί κανένας εκεί που είναι...

Μια τρελή τρελή οικογένεια! O Λιάγκας στο φουσκωτό με τη Φαίη και την ΠΕΘΕΡΑ! (PHOTOS)

Αυτό που περίμενε τόσο καιρό η Φαίη Σκορδά επιτέλους έγινε...! Η μαμά της Εύα Αλεξανδρινού- Σκορδά βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή στην Τήνο και κάνει διακοπές μαζί με την κόρη της, τους δύο εγγονούς της και φυσικά τον γαμπρό της, Γιώργο Λιάγκα!


Θρηνεί η Χαλκίδα: 22χρονος φοιτητής πέθανε μπροστά στα μάτια του πατέρα του



Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο άδικος χαμός του 22χρονου Χαλκιδέου φοιτητή...
Ο 22χρονος φοιτητής βρέθηκε στην άσφαλτο από τη θέση του συνοδηγού και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του!

Η ασύλληπτη τραγωδία, σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ, στην Εθνική οδό, κοντά στον Άγιο Στέφανο, όταν ο 22χρονος μαζί με τον πατέρα του επέστρεφαν με το αυτοκίνητο στην Χαλκίδα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο 22χρονος αποκοιμήθηκε στην θέση του συνοδηγού και ακούμπησε το κορμί του στην πόρτα, η οποία ξαφνικά άνοιξε και ο νεαρός πετάχτηκε στην άσφαλτο, μπροστά στον έντρομο πατέρα του, που προσπάθησε να σταματήσει με κάθε τρόπο το ΙΧ!

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Δυστυχώς, ο 22χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr, πριν το δυστύχημα είχαν σταματήσει σε επιχείρηση fast food και όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο, πιθανολογείται από τους αστυνομικούς, ότι η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεισε καλά, κάτι που κόστισε την ζωή του 22χρονου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία.


eviazoom.blogspot.gr

Κι άλλος χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz!


Μετά από ένα χρόνο σχέσης χώρισαν. Ξανά μόνος ο ...Αντώνης Κανάκης! Μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης με την Κλέλια Ρένεση, ο παρουσιαστής είναι single ξανά. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυό τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς λόγω της απόστασης, αλλά και κάποιων διαφωνιών που είχαν.


Πέρυσι τους βλέπαμε μαζί στις παραλίες, φέτος ο Αντώνης Κανάκης κάνει τις βουτιές μόνος του... Ο παρουσιαστής απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello σε παραλία της Χαλκιδικής να κάνει τις βουτιές του φορώντας ένα μπλε μαγιό και κορμί πιο γυμνασμένο από ποτέ!




Αποκάλυψη ΣΟΚ από τον γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη....


Δεκαοχτώ χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Όλοι την θυμούνται μέσα από τις ταινίες της, ενώ άλλοι την μαθαίνουν μέσα από ....αυτές. Ο γιατρός της Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο eirinika για τις τελευταίες δύσκολες ώρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη. «Ένα βράδυ πολύ αργά την επισκέφτηκα για να την εξετάσω και να την καθησυχάσω για να μπορέσει να κοιμηθεί, όπως έκανα τα περισσότερα βράδια.


Μου λέει πριν φύγω: "Έλα εδώ γιατρέ μου, θέλω να σου δώσω να δοκιμάσεις ένα γλυκό που έφτιαξα". "Βεβαίως" της απαντάω. Πλησίασα για να πάρω το νεραντζάκι και μου λέει: "Όχι δεν κατάλαβες". Βγάζει ένα κουταλάκι από το κομοδίνο της, ανοίγει το βαζάκι και μου λέει:


"Έλα εδώ να κοινωνήσεις νεραντζάκι από τα χεράκια μου" και μου έδωσε το γλυκό με το κουταλάκι θέλοντας να μου δείξει την αγάπη της, δήλωσε και συνέχισε: «Όλοι έλεγαν, ότι αντιμετώπιζε αγέρωχα και με στωικότητα την ασθένεια της. Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Φοβόταν και έκλαιγε και λύγιζε.


Συνειδητοποιώντας το πόσο κοντά ήταν στο τέλος της. Ένα άλλο βράδυ την επισκέφτηκα πάλι και άρχισα να κουβεντιάζω μαζί της για το προσφιλές της θέμα, τον Γιάννη τον γιο της. Όταν τελειώσαμε την κουβέντα την ρώτησα: "Θέλετε κάτι από μένα κ. Βουγιουκλάκη;". "Ναι γιατρέ μου", απάντησε η Αλική, "Θέλω να ζήσω". Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου αυτό το θέλω να ζήσω της Αλίκης και μένα ανήμπορο να της πω ψέματα.


Εκείνη την εποχή στέλναμε συνεχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων της στους αμερικανούς γιατρούς της στο Τέξας όταν πια ο καρκίνος από το πάγκρεας είχε κάνει μετάσταση στο συκώτι. Εκείνη την εποχή έπαψα να την φορτώνω φάρμακα και της έδινα μόνο ένα». Ο γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε και για τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό της:


«Ήταν συνεχώς ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Γιάννης ο γιος της, ενώ τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ τον έβλεπα πάντα να βγαίνει από το δωμάτιο της με δάκρυα στα μάτια, κατακόκκινο και απαρηγόρητο».


Τέλος αναφέρθηκε σε ένα ευτράπελο: «Μπήκα στο δωμάτιο της με μάσκα για να κάνω κάποια εξέταση όπου έπρεπε τα πάντα να είναι καθαρά. Πήγα λοιπόν στο διπλανό δωμάτιο για να αλλάξω και να φορέσω μία καθαρή ιατρική μπλούζα. Την βλέπω λοιπόν να με κοιτάζει και την ρωτάω "Τι συμβαίνει;". Και εκείνη μου απάντησε γελώντας: "Γιατί γιατρέ μου απαγορεύεται να σας κοιτάζω τώρα που αλλάζετε;".

Θα εκπλαγείτε Δείτε τι φωτογραφία ανέβασε η Β. Λασκαράκη στο twitter!


Η φωτογραφία με την ....κόρη της που ανάρτησε στο twitter!

Είναι ξετρελαμένη με την κόρη της και δεν μπορεί να το κρύψει. Η Βάσω Λασκαράκη αφιερώνει όλο της το χρόνο στην πρωτότοκη κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσισμιτσέλη. Η γνωστή ηθοποιός περνάει την μέρα της με την κορούλα της παίζοντας και διασκεδάζοντας. Αυτό άλλωστε, φαίνεται και στο τρυφερό στιγμιότυπο που ανάρτησε με την κορούλα της στο twitter σχολιάζοντας:"Τι πειράζει αν της κόψω ενα κομμάτι ;; οχι πείτε μου τι πειράζει ;;; Μανιααααα"!


Πασίγνωστη τραγουδίστρια | Έκανα σeξ για να φτάσω ως εδώ...


Κρίση ειλικρίνειας την έχει πιάσει την πασίγνωστη τραγουδίστρια, δεν εξηγείται αλλιώς: λίγες μέρες αφότου εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να ήταν ...νεκρή, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι ξάπλωσε σε ουκ ολίγα κρεβάτια για να κάνει καριέρα!


Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Complex» η Λάνα Ντελ Ρέι, η 28χρονη σταρ δήλωσε ότι πολλοί από τους στίχους των νέων της τραγουδιών είναι αυτοβιογραφικοί.


«Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα με πολλούς άντρες στον χώρο. Κανείς τους όμως δεν με βοήθησε στις δισκογραφικές μου συμφωνίες. Πράγμα πολύ ενοχλητικό!», παραδέχθηκε η Λάνα, που ξάπλωσε σε πολλά κpεβάτια αλλά... δεν της «έκατσαν» τα πλάνα! Κατάλαβες τώρα γιατί στο τραγούδι της «F*cked My Way To The Top» αναφέρει ότι... έφτασε στην κορυφή με το γ@μ*σ*;;


“Φέρτε τον πατέρα μου!” – Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία


Το βράδυ της 17ης Ιουλίου ήταν και το πιο δύσκολο από την έναρξη των βομβαρδισμών της Γάζας από το Ισραήλ.

Δεκάδες άνθρωποι, με πολύ βαριά τραύματα, έφταναν στο νοσοκομείο αλ Σίφα. Ανάμεσά τους και το αγόρι της φωτογραφίας.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, περίπου οκτώ ή εννέα θύματα έφτασαν στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.

Οι τελευταίοι που μπήκαν ήταν τέσσερα αδέρφια – εκ των οποίων δυο μικρά παιδιά, περίπου τριών ετών, με σχετικά επιφανειακά τραύματα. Φαινόταν πως τα παιδιά είχαν ανασυρθεί από τα συντρίμμια, τα πρόσωπα και τα ρούχα τους ήταν καλυμμένα με βρωμιά και σκόνη.

Στη συνέχεια ήρθε το μεγαλύτερο από τα τέσσερα αδέρφια, ένα αγόρι στις αρχές της εφηβείας του. Το κεφάλι και το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με αίμα και πίεζε ένα πανί στο κεφάλι του για να σταματήσει την αιμορραγία. Η προσοχή του όμως ήταν στραμμένη αλλού: “Σώστε το μικρό αδελφό μου!” ούρλιαζε.

Λίγο μετά μπήκε μέσα το τελευταίο αγόρι. Αυτό της φωτογραφίας. Το μετέφερε ένας νοσηλευτής στην εντατική, δίπλα ακριβώς από τα επείγοντα. Εκείνος επέμενε κλαίγοντας: “Θέλω τον πατέρα μου, φέρτε μου τον πατέρα μου!”.

Μια ομάδα τεσσάρων νοσηλευτών είχε αναλάβει να περιποιηθεί τα τραύματά του. Εκείνος συνέχισε να κλωτσά στον αέρα και να ζητά τον πατέρα του.


Τα τραύματά του ήταν σοβαρά: υπήρχε μια πληγή στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του η οποία θα μπορούσε να είναι κάταγμα κρανίου και ένα μεγάλο κομμάτι από οβίδα σφηνωμένο στο λαιμό του. Ένα άλλο κομμάτι της οβίδας είχε διεισδύσει στο στήθος του και ένα τρίτο είχε χτυπήσει την κοιλιά του. Υπήρχαν πολλά μικρότερα τραύματα σε όλο το σώμα του.

Οι γιατροί προχώρησαν σε αναισθησία για να δουλέψουν. Ύστερα από προσεκτική εξέταση των πληγών, φάνηκε ότι η έκρηξη είχε εκτοξεύσει μικρά τμήματα από τους τοίχους του σπιτιού του στο σώμα του παιδιού και πως μερικές από τις πληγές του είχαν προκληθεί από τα θραύσματα.

Ευτυχώς, όμως, ήταν πολύ τυχερός καθώς το τραύμα στον αυχένα του ήταν μόνο μια ίντσα μακριά από μια κεντρική αρτηρία, η πληγή στο στήθος του είχε οριακά αποφύγει να τρυπήσει τους πνεύμονές του και το έντερό του είχε από τύχη γλιτώσει από τα θραύσματα στην κοιλιά του.

Στο μεταξύ στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, οι γιατροί είχαν τελειώσει με τα ράμματα του μεγαλύτερού του αδελφού και εξέταζαν τα υπόλοιπα αδέλφια για πιθανόν κρυμμένα τραύματα. Ο αδελφός τους με τα πιο σοβαρά τραύματα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιβιώσει, αλλά με πολλά σημάδια και μια δύσκολη περίοδο ανάρρωσης, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική.

Τα τέσσερα αδέρφια στάθηκαν πολύ τυχερά μέσα στη φρίκη του πολέμου, αλλά κανείς δεν έμαθε αν το αγόρι της φωτογραφίας, είδε ξανά τον πατέρα του…

Σoκάρει η πρόσφατη εικόνα της Μεγκ Ράιαν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



Από τότε που ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην καριέρα της ηθοποιού, το 2008, η Μεγκ Ράιαν δείχνει να καταρρέει. Το 2009 η διάσημη αμερικανίδα ήταν σε όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών γιατί είχε αδυνατίσει υπερβολικά.
Κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπό της δεν διόρθωσαν τα πράγματα. Τις τελευταίες ημέρες η Μεγκ Ράιαν βρίσκεται πάλι στην επικαιρότητα γιατί εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ, η σκιά του εαυτού της.



Η ηθοποιός εμφανίστηκε με τα ίδια ρούχα για πολλές ημέρες και οι φωτογράφοι την παρακολούθησαν. Είναι αλήθεια ότι από το 2008 η καριέρα της βρίσκεται σε νεκρό σημείο. Παρότι είχε δηλώσει ότι αποσύρεται για να αφήσει θέση στις νεότερες γυναίκες, εντούτοις δεν μοιάζει έτοιμη να εγκαταλείψει τα πλατό και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.




Το 2010 ακούστηκε το όνομά της για να παίξει στην ταινία Οι Ζωές των Αγίων αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Το 2011 έγινε γνωστό ότι θα παίξει στο Crazy King of Love αλλά αντικαταστάθηκε τελικά από την Virginia Madsen (στην παρακάτω φωτογραφία).

Την ίδια χρονιά ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινούσε την παραγωγή μιας ταινίας με τον τίτλο nto the Beautiful, αλλά από τότε δεν υπήρξε κανένα νέο.

Για κάποια στιγμή η τύχη φάνηκε να της χαμογελάει και το 2013 η διάσημη σταρ έκανε την εμφάνισή της στην τηλεόραση στη σειρά της Lisa Kudrow, Web Therapy, για μερικά επεισόδια.


Το 2014 η Μεγκ Ράιαν θα έδινε τη φωνή της για την τηλεοπτική σειρά How I Met Your Dad και θα γυρνούσε την ταινία Ithaca, στην οποία παραγωγός θα είναι ο Τομ Χανκς.

Μπορεί να της χαμογελάσει φέτος η τύχη; Ολοι το ελπίζουν γιατί αυτή η σειρά φωτογραφιών είναι πολύ ανησυχητική.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

24 Ιουλ 2014

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του γιοτ των €80 εκατ. που κατέπλευσε – και κατέπληξε – στη Μύκονο (βίντεο)


Ένας “επισκέπτης” πολύ… υψηλού επιπέδου κυκλοφορεί αυτή την εποχή στο Αιγαίο.

Ο λόγος για την θαλαμηγό “Vibrant Curiosity” που εθεάθη πριν από λίγες μέρες στον κόλπο του Ορνού στην Μύκονο. Το υπερπολυτελές γιοτ, ιδιοκτησίας Γερμανού δισεκατομμυρίουχου, τράξηξε τα βλέμματα λουόμενων και μη. Και δικαιολογημένα, αφού έχει μήκος 85 μέτρα, είναι εφοδιασμένο με δύο πετρελαιοκίνητες μηχανές της γερμανικής εταιρείας MTU, οι οποίες αποδίδουν συνολικά 4.680 ίππους και κινούν το σκάφος με μέγιστη ταχύτητα 18,5 μιλίων την ώρα και η εξωτερική και εσωτερική του πολυτέλεια δεν έχει προηγούμενο!







Ο τυχερός (και δισεκατομμυριούχος) ιδιοκτήτης, Rein Wuerth

Χαρακτηριστικό είναι πως στο εσωτερικό του, υπάρχει μια μεγάλη καμπίνα για τους ιδιοκτήτες, μια VIP σουίτα καθώς και πολυτελείς καμπίνες για συνολικά 14 φιλοξενούμενους. Το Vibrant Curiosity των 85 μέτρων ναυπηγήθηκε στην προβλήτα Oceano κοντά στο Ρότερνταμ και έχει ιπποδύναμη 4.680 ίπππων και ταχύτητα 18,5 κόμβων Μεταξύ άλλωνδιαθέτει και ελικοδρόμιο.

Όσο για τον ιδιοκτήτη, οι πληροφορίες είναι αμφιλεγόμενες. Από τη μια πάμπλουτος, φιλότεχνος, συμπαθής και πολυσχιδής, από την άλλη ο Rein Wuerth παρουσιάζεται ως πανούργος και… μέγας φοροφυγάς από τα ΜΜΕ.

Η κρίση δεν τον χτύπησε ιδιαίτερα, όπως άλλωστε συνέβη και με πολλούς άλλους πλούσιους. Στη λίστα του Forbes για το 2009 βρισκόταν στην 93η θέση με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ενώ είναι ο έκτος πλουσιότερος άνθρωπος στη Γερμανία. Έκανε τα λεφτά του από τις δραστηριότητες των επιχειρήσεών του στον κατασκευαστικό κλάδο, αφού έφτιαχνε από βίδες και συνδετήρες μέχρι ηλεκτρικά εργαλεία και βρύσες. Πέραν τούτου είχε γίνει πιο γνωστός στο ευρύ κοινό όταν απέλυσε τους εργαζομένους του, προσποιούμενος κάμψη στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Και μετά… προέβη σε αυτή τη σούπερ αγορά των 80 εκατ. ευρώ. Όχι κι άσχημα για κάποιον που άφησε το σχολείο στα 14…



Ανατριχιαστικό: Προέβλεψε το θάνατό του προτού επιβιβαστεί στο μοιραίο Boeing


Ο νεαρός Miguel Panduwinata και ο μεγαλύτερος αδελφός του, Shaka, έχασαν τη ζωή τους στην μοιραία πτήση MH17 των μαλαισιανών αερογραμμών

Η μητέρα του 11χρονου και του 17χρονου, Samira Calehr, μίλησε στην Daily Mail αποκαλύπτοντας ότι ο μικρός γιος της είχε προβλέψει το θάνατό του.
Όπως λέει μια μέρα προτού επιβιβαστούν στο αεροπλάνο είχε ρωτήσει την μαμά του: ”Πως θα διάλεγες να πεθάνεις; Τι θα συνέβαινε στο πτώμα μου αν πέθαινα;”
”Έπρεπε να τον είχα ακούσει, να μην τους είχα αφήσει να μπουν στο αεροπλάνο”, λέει συντετριμμένη η Calehr που ζει στην Ολλανδία.
”Θα μου λείψεις, τι θα γίνει αν το αεροπλάνο πέσει”, την ρώτησε…



”Μαμά να σε αγκαλιάσω;”, ήταν η τελευταία κουβέντα του γιου της όταν τον πλησίασε το τελευταίο βράδυ στο σπίτι τους.
Τα δυο αδέλφια ήταν μεταξύ των 298 επιβατών που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο αεροσκάφος το οποίο συνετρίβη στην Ουκρανία.

60 δευτερόλεπτα που ίσως αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε (Video)



Το κοινωνικό πείραμα ενός νεαρού που θα σας βάλει σε σκέψεις.
Ο φαρσέρ Sam Pepper από το Λονδίνο επισκέφτηκε πρόσφατα μια πιτσαρία και ζήτησε από μερικούς πελάτες αν θα μπορούσε να πάρει ένα κομμάτι από την πίτσα τους. Εκείνοι αρνήθηκαν αμέσως, κι ο Sam έφυγε πεινασμένος…


Αργότερα την ίδια μέρα, δυο φίλοι του Sam έκαναν έκπληξη σε έναν άστεγο δίνοντας του μια πίτσα. Μετά από λίγο, ο Sam πλησίασε τον άστεγο και του ζήτησε ένα κομμάτι. Και εκείνος δεν δίστασε να μοιραστεί την πίτσα μαζί του.

Ξεκαρδιστική επίδειξη των αναρτήσεων της Mercedes από… κοτόπουλα! (Video)



Η διαφήμιση της Mercedes είναι με μια λέξη… ιδιοφυής!



Δείτε πιο κάτω…

Τι συμβαίνει όταν 2 πρώτα ξαδέρφια κάνουν μεταξύ τους, παιδί;

Το ξέρουμε και το ακούμε όλοι μας από μικροί...
Η γέννηση ενός παιδιού που θα προκύψει από την ερωτική πράξη μεταξύ συγγενών δευτέρου βαθμού (πρώτα ξαδέλφια) δεν είναι καθόλου μα καθόλου ασφαλής και οι κίνδυνοι για το παιδί είναι τεράστιοι.



Μια έρευνα Άγγλων επιστημόνων έρχεται να επιβεβαιώσει το αυτονόητο από την αρχαιότητα (τότε που για να διατηρηθεί το βασιλικό αίμα, παντρεύονταν, τα πρωτοξάδερφα, ακόμη και τα αδέρφια) και τα παιδιά που γεννούσαν σε μεγάλο ποσοστό είχαν διάφορα προβλήματα.

Στο σύγχρονο κόσμο όμως το “έθιμο” του να παντρεύονται τα πρώτα ξαδέρφια (άρα και να κάνουν παιδιά μεταξύ τους) δεν έχει εξαλειφθεί από παντού.

Οι επιστήμονες από τα πανεπιστήμια Λιντς και Μπράντφορντ, με επικεφαλής τους καθηγητές Έαμον Σέρινταν και Νιλ Σμολ, διαπίστωσαν αφού μελέτησαν τη γέννηση 13.500 μωρών, όλα μέλη της Πακιστανικής κοινότητας στην Αγγλία, (όπου οι γάμοι μεταξύ συγγενών παραμένουν ακόμη σε ισχύ) ότι πολλά μωρά γεννήθηκαν με περισσότερες ανωμαλίες από το μέσο όρο του πληθυσμού.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Lancet και είναι αξιοσημείωτο πως ο γάμος μεταξύ πρώτων εξαδέλφων διπλασιάζει τον κίνδυνο γέννησης παιδιού με γενετικά ελαττώματα.

Μάλιστα σύμφωνα με τους ερευνητές ο γάμος ανάμεσα σε πρώτα ξαδέρφια είναι υπεύθυνος για το ένα τρίτο (31%) των γενετικών ανωμαλιών στα μωρά των Πακιστανών στην Αγγλία. Και για να μιλήσουμε με απόλυτους αριθμούς:

Ο κίνδυνος γέννησης μωρού με σοβαρή βλάβη στην καρδιά ή στο νευρικό σύστημα, που μπορεί να επιφέρει και πρόωρο θάνατο, είναι μεν μικρός σε απόλυτους αριθμούς, παραμένει όμως διπλάσιος (6%) σε σχέση με τον γενικό πακιστανικό πληθυσμό (3%).

Η ίδια έρευνα αφορούσε και στου Άγγλους, και διαπιστώθηκε πως ο κίνδυνος διπλασιάζεται πάλι μεταξύ συγγενών. Από 2% που είναι κανονικά φτάνει στο 4%, ειδικά όταν η μητέρα έχει ξεπεράσει το 34ο έτος της ηλικίας της .

Με απλά λόγια η έρευνα έδειξε ότι είναι απαγορευτικό σε στενούς συγγενείς να κάνουν μεταξύ τους παιδιά γιατί οι χρωμοσωματικές ανωμαλίες που θα υπάρξουν μπορεί να αποβούν μοιραίες.

Πηγή

Αυτός είναι 35χρονος βιαστής που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος στη Θεσσαλονίκη... [photos]

Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 35χρονου...
ο οποίος σε διάστημα δέκα ημερών λήστεψε έναν άνδρα και βίασε μία γυναίκα.

Πρόκειται για τον Σωτήριο Ευστρατίου, γεν. 20-09-1979, στην Καβάλα, ο οποίος την 16-07-2014 στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εξανάγκασε άνδρα να μπει στο αυτοκίνητό του, με την άσκηση σωματικής βίας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ερημική περιοχή, όπου με την εκ νέου άσκηση σωματικής βίας του απέσπασε 330 ευρώ.

Νωρίτερα στις 07-07-2014, ο 35χρονος επιβίβασε στο αυτοκίνητό του αλλοδαπή γυναίκα, και αφού την οδήγησε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην περιοχή του Παλαιού Σιδηροδρομικού Σταθμού, τη βίασε. Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την παθούσα το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη γυναίκα στον τόπο του συμβάντος.

Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση και του επιβλήθηκε προσωρινή κράτηση με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως.

Οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη ώστε να καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή του 35χρονου σ” αυτές.


Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες:







ΘΡΗΝΟΣ για τον Γιάννη Σαββιδάκη! (VIDEO)

Γιάννης Σαββιδάκης καλεσμένος στο Happy Day μίλησε για πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές που βιώνει....


Ο τραγουδιστής «έχασε» πριν λίγες μέρες τον πατέρα του. «Έχασα τον πατέρα μου πριν δώδεκα μέρες. Μία πολύ άσχημη στιγμή για μένα. Έφαγα μια κατακεφαλιά! Ήταν άσχημα ο πατέρας μου... Του είχα πει σ' αγαπώ, το ήξερε... Η οικογένεια είναι δύναμη, σου δίνει κύρος μία ισορροπία, όταν φεύγει κάποιος χάνεις την αλφαδιά και γέρνεις... εγώ χρειάζομαι καιρό...» είπε φανερά συγκινημένος.

ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ !! Η Κατερίνα Λιόλιου του The Voice με ΜΑΓΙΟ !!

Δείτε την να απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο talent show του ANT1 The Voice. Η Κατερίνα Λιόλιου την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψε στην Αλόννησο για διακοπές με την οικογένειά της, που όπως εξομολογήθηκε στο περιοδικό ΟΚ! και τη Λία Παπαϊωάννου η 19χρονη τραγουδίστρια, είναι ο αγαπημένος της προορισμός.

«Την πρώτη φορά που ήρθα στο νησί ήμουν μωρό. Από τότε κάθε καλοκαίρι έρχομαι με τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι ένα απομονωμένο νησί και μου αρέσει πολύ η ηρεμία»

Η τραγουδίστρια δήλωσε ακόμα φανατική των θαλάσσιων σπορ και πως στις διακοπές δεν περιορίζει τον εαυτό της στο πόσο θα φάει.




ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΡΜΙ: Δείτε την Μαριέττα Χρουσαλά με φωσφοριζέ μπικίνι που να τα... διαγράφει ΟΛΑ και αναλογίες μοντέλου της Victoria's Secret (PHOTOS)

Κουκλάρα! Τυχερός εκείνος που χαίρεται αυτό το κορμί. Δείτε την Μαριέττα Χρουσαλά με καυτο φωσφοριζέ μπικίνι που διαγράφει τα πάντα...


Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροσκάφους της Air Algerie


Νέο αεροπορικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Πέμπτης, καθώς αεροσκάφος των Αλγερινών Αερογραμμών, με 116 επιβάτες και 7μελές πλήρωμα (όλοι Ισπανοί), συνετρίβη πάνω από το βόρειο Μάλι εκτελώντας την πτήση Ουαγκαντούγκου- Αλγέρι.

Το απόγευμα έγινε γνωστό ότι γάλλοι στρατιώτες εντόπισαν τα συντρίμμια της πτήσης AH5017 στην περιοχή Τίλεμσι στο βόρειο Μάλι.

Aξιωματούχος της αλγερινής αεροπορίας δήλωσε νωρίτερα στο Reuters ότι το αεροσκάφος κατέπεσε και συνετρίβη, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Air Algerie ανακοίνωσε ότι έχασε επαφή με το αεροσκάφος 50 λεπτά μετά την απογείωσή του από την Ουαγκαντούγκου τηςΜπουρκίνα Φάσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μολονότι η εταιρεία έχασε επαφή με το αεροσκάφος το πρωί της Πέμπτης, η εξαφάνιση ανακοινώθηκε 7 ώρες μετά.


Τα σενάρια


Ελλείψει επιβεβαιωμένων πληροφοριών, οργιάζουν τα σενάρια για την τύχη του αεροσκάφους:

α) Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι το αεροσκάφος έπεσε σε ισχυρή καταιγίδα, η οποία σήκωσε σε ύψος 30.000 ποδιών αμμοθύελλα από τη Σαχάρα. Πληροφορίες ότι το αεροσκάφος ζήτησε αλλαγή πορείας λόγω της κακοκαιρίας ενδυναμώνει αυτό το σενάριο.

β) Σενάριο αεροπειρατείας. Το παραπάνω ακούστηκε, λόγω της παρουσίας δυνάμεων της αλ Κάινταστην περιοχή. Δεν υπάρχει προς το παρόν καμία επιβεβαίωση για αυτό το ενδεχόμενο.

γ) Σενάριο κατάρριψης: Σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης του αεροσκάφους, θα περνούσε πάνω από το Μάλι, στο βόρειο τμήμα του οποίου μαίνονται μάχες ανάμεσα σε ιθαγενείς Τουαρέγκ και αυτονομιστέςπου έχουν διασυνδέσεις με την αλ Κάιντα. Γάλλος αξιωματούχος ανέφερε ότι είναι απίθανό να εμπλέκεται κάποια από τις δύο πλευρές, καθώς δεν διαθέτουν τον απαραίτητο οπλισμό για να καταρρίψουν αεροσκάφος.

Οι έρευνες


Γάλλος στρατιωτικός εκπρόσωπος δήλωσε πως δύο μαχητικά της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας αναπτύχθηκαν για να εντοπίσουν το αεροσκάφος.

Οι αρχές ασφαλείας του Νίγηρα ανακοίνωσαν ότι αεροσκάφη τους διεξάγουν έρευνες στα σύνορα της χώρας με το Μάλι για τον εντοπισμό της πτήσης AH5017.

Οι αρχές της πολιτικής αεροπορίας του Μάλι είπαν επίσης πως βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Οι επιβάτες


Το αεροσκάφος μετέφερε συνολικά 116 επιβάτες, εκ των οποίων οι 51 ήταν Γάλλοι και οι 26 από την Μπουρκίνα Φάσο, μετέδωσε το αλγερινό ραδιόφωνο επικαλούμενο έναν αξιωματούχο της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορία.Επίσης, επτά ήταν Αλγερινοί, ενώ υπήρχαν πολλοί Λιβανέζοι, Καναδοί, Ουκρανοί, Ισπανοί και Λουξεμβούργιοι.

Από τη Βηρυτό, επίσημη πηγή ανέφερε ότι μεταξύ των επιβατών υπήρχαν και 20 Λιβανέζοι, εκ των οποίων τρεις γυναίκες και 10 παιδιά.

Τουλάχιστον οι 22 από τους επιβάτες επρόκειτο να επιβιβαστούν σε άλλα αεροσκάφη για να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τη Γαλλία, έγινε γνωστό από πηγές των γαλλικών αεροδρομίων.

Δεκαπέντε από τους Γάλλους επιβάτες της πτήσης AH 5017 θα μετεπιβιβάζονταν στο Αλγέρι σε άλλο αεροπλάνο με προορισμό το αεροδρόμιο Ρουασί-Σαρλ ντε Γκολ του Παρισιού.

Άλλοι επτά θα έπαιρναν μια ανταπόκριση για τη Μασσαλία ενώ αδιευκρίνιστος αριθμός επιβατών επρόκειτο να συνεχίζει το ταξίδι του για το αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού.

Οι επτά επιβάτες τελικός προορισμός των οποίων ήταν η Μασσαλία είναι μέλη τριών οικογενειών. Συγγενείς τους έφτασαν στο αεροδρόμιο Μαρσέιγ-Μαρινιάν, με την ελπίδα ότι θα πάρουν κάποια πληροφορία για την τύχη τους.



A screengrab of the homepage of the Ouagadougou airport's Internet site (http://www.aeroport-ouagadougou.com) shows a map displaying AH5017's last contact zone, July 24, 2014. REUTERS/Ouagadougou airport

Αλαλούμ πληροφοριών

Αμέσως μετά την ανακοίνωση ότι χάθηκαν τα ίχνη του αεροσκάφους, ακολούθησε ένα μπαράζ -ανεπιβεβαίωτων στην πλειονότητα τους- πληροφοριών για την τύχη του.

Ανώνυμη πηγή της Air Algerie δήλωσε στο πρακτορείο AFP ότι "το αεροσκάφος βρισκόταν κοντά στα σύνορα με την Αλγερία όταν ζητήθηκε από το πλήρωμα να αλλάξει σχέδιο πτήσης λόγω κακής ορατότητας αλλά και προκειμένου να αποφευχθεί σύγκρουση με άλλο αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλγέρι- Μπαμακό".

"Μετά την αλλαγή πορείας χάθηκε η επαφή με το αεροσκάφος", πρόσθεσε.

"Το αεροπλάνο εξαφανίσθηκε στην Γκάο, 500 χλμ. από τα αλγερινά σύνορα. Έχουμε θύματα πολλών εθνικοτήτων", δήλωσε στο ραδιόφωνο ο αλγερινός πρωθυπουργός Αμπντέλ-Μαλέκ αλ-Σελάλ.
A screengrab of the homepage of the Ouagadougou airport's Internet site (http:--www.aeroport-ouagadougou.com) shows a candle next to the flight number AH5017 and a map displaying the plane's last contact zone, July 24, 2014. REUTERS-Ouagadougou airportΣτην περιοχή επικρατούσε κακοκαιρία, μεσφοδρές καταιγίδες.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Μεταφορών της Μπουρκίνα Φάσο, Ζαν Μπερτέν Ουεντράγκο, επιβεβαίωσε την πληροφορία, δηλώνοντας ότι η πτήση της Air Algerie είχε ζητήσει να αλλάξει πορεία στις 01:38 (04:38 ώρα Ελλάδας) εξαιτίας καταιγίδας.

Το γαλλικό υπουργείο Μεταφορών εκτιμά ότι το αεροσκάφος της εταιρείας Air Algerieχάθηκε στο βόρειο Μάλι, ενισχύοντας τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για πτώση του κοντά στον ποταμό Νίγηρα.

Το ιδιωτικό αλγερινό τηλεοπτικό κανάλι Elnahar μετέδωσε πως το αεροπλάνο συνετρίβη, αφού πέρασε στον εναέριο χώρο του Νίγηρα.

Γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε κοντά στον ποταμό Νίγηρα, 500 χλμ από τα αλγερινά σύνορα.

Ο ανταποκριτής του BBC στο Μάλι μετέδωσε ότι το αεροσκάφος κατέπεσε κάπου μεταξύ των πόλεωνΓκάο και Τεσαλίτ.


Εκπρόσωπος του ΟΗΕ δήλωσε προς το Γερμανικό Πρακτορείο πως το αγνοούμενο αεροπλάνο κατέπεσε στο κεντρικό Μάλι, αντιφάσκοντας με προηγούμενες πληροφορίες ότι συνετρίβη στο Νίγηρα.

Το αεροπλάνο συνετρίβη ανάμεσα στην Γκάο και την Τεσαλίτ, δήλωσε ο ταξίαρχος Κόκο Εσιέν, διοικητής της επιχείρησης του ΟΗΕ στο Μάλι, που έχει την έδρα της στο Τιμπουκτού.

Ένας "πυρήνας κρίσης" δημιουργήθηκε στη γαλλική διεύθυνση πολιτικής αεροπορίας για να ελέγχονται οι πληροφορίες γύρω από την πτήση της Air Algerie.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που επικαλείται την ισπανική εταιρεία Swiftair -ιδιοκτήτρια του αεροπλάνου- το αγνοούμενο αεροπλάνο είναι ένα McDonnell Douglas MD83, που εκτελούσε την πτήση AH5017.



Air Algerie

"Οι υπηρεσίες εναέριας κυκλοφορίας έχασαν την επαφή με ένα αεροπλάνο της Air Algerie, το οποίο πραγματοποιεί το δρομολόγιο Ουαγκαντούγκου-Αλγέρι, 50 λεπτά της ώρας μετά την απογείωσή του", ανακοίνωσε η αλγερινή αεροπορική εταιρεία.

Η εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή "σχέδιο έκτακτης ανάγκης".

Όπως αναφέρεται στον ιστότοπό της, η Air Algerie εξασφαλίζει τέσσερις πτήσεις εβδομαδιαίως προς και από την Ουαγκαντούγκου.

Το αεροπλάνο ήταν ναυλωμένο από την Air Algerie από την ιδιοκτήτρια ισπανική εταιρεία Swiftair.



Οι χάρτες της περιοχής


http://admin.nooz.gr/Uploads/mapalgerie1.jpg

Το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής όπου εκτιμάται ότι κατέπεσε το αεροσκάφος περιλαμβάνει έρημο, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο τον εντοπισμό του.

http://admin.nooz.gr/Uploads/mapalgerie2.jpg

Στον κόκκινο κύκλο σημειώνεται η περιοχή όπου εκτιμάται ότι κατέπεσε το αεροσκάφος, ενώ το βέλος δείχνει την πρωτεύουσα της Μπουρκίνα Φάσο, από όπου ξεκίνησε την πτήση του προς το Αλγέρι.

Map: projected flight path of AH5017
Πηγή: BBC



Πληροφορίες
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κόρη του Ραούλ Κάστρο ήταν επιβάτης του αεροσκάφους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, ανακοίνωσε ότι η ομάδα χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο αεροσκάφος την περίοδο 2007-2009, το οποίο ήταν γνωστό ως "η σαίτα".



Τρεις αεροπορικές τραγωδίες σε μία εβδομάδα
http://admin.nooz.gr/Uploads/ukrainemalaysia187142.jpgΠρόκειται για το τελευταίο τραγικό περιστατικό σε διάστημα λίγων ημερών.

Την Τετάρτη, αεροσκάφος της εταιρείαςTransasia Air συνετρίβη κατά τη διάρκεια αναγκαστικής προσγείωσης κοντά στο αεροδρόμιο της πόλης Μαγκόνγκ στη νήσο Πενγκχού της Ταϊβάν, με αποτέλεσμα 48 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. 

Το αεροσκάφος, ένα 70θέσιο τύπου ATR 72, συνετρίβη κοντά στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου του μικρού αυτού νησιού, το οποίο βρίσκεται δυτικά της Ταϊβάν.

Σε αυτό επέβαιναν 58 άνθρωποι, 54 επιβάτες και τετραμελές πλήρωμα. Δέκα από τους επιβαίνοντες επέζησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, μεταξύ των θυμάτων είναι δύο γαλλίδες φοιτήτριες της Ιατρικής.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, αεροσκάφος των Μαλαισιανών Αερογραμμών καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία, παρασύροντας στο θάνατο 298 ανθρώπους και ανοίγοντας το διπλωματικό Κουτί της Πανδώρας σε μία περιοχή όπου μαίνεται ο εμφύλιος πόλεμος.

Αυτή είναι η ταμπέλα που κάνει θραύση σε παραλία της Αττικής (Φωτο)

Οικολογικά μηνύματα με χιούμορ προσπαθούν να περάσουν κάποιες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε παραλίες της Αττικής...
Βλέποντας την παρακάτω ταμπέλα, το άλλοτε σύνθημα του γλάρου: «Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές», φαντάζει ξεπερασμένο…
Πηγή: aftodioikisi.gr

Έλενα Τσαβαλιά: Δείτε το καuτό σώμα της... (Φωτογραφίες)

Η ηθοποιός, απόλαυσε μίνι διακοπές και ο φακός την απαθανάτισε με μαγιό...στην παραλία, αποδεινύοντας ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την "ανταγωνίστριά" της Φαίη Σκορδά! Καλώς όρισε στο... παιχνίδι των παπαράτσι και της showbiz!


Ο φακός του "YOU" βρέθηκε στην παραλία Άμμος και απαθανάτισε τις δυο γυναίκες να κάνουν μπάνιο και να απολαμβάνουν ηρεμία, τιρκουάζ νερά και... απενεργοποιημένα κινητά!


Η Έλενα χαιρόταν, και με το παραπάνω, την ηρεμία της, μετά το θόρυβο γύρω από την παρουσίαση του "Πρωινού mou" και έχοντας την "πολυτέλεια" να μην την ενοχλεί κανένας εκεί που είναι...

Μια τρελή τρελή οικογένεια! O Λιάγκας στο φουσκωτό με τη Φαίη και την ΠΕΘΕΡΑ! (PHOTOS)

Αυτό που περίμενε τόσο καιρό η Φαίη Σκορδά επιτέλους έγινε...! Η μαμά της Εύα Αλεξανδρινού- Σκορδά βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή στην Τήνο και κάνει διακοπές μαζί με την κόρη της, τους δύο εγγονούς της και φυσικά τον γαμπρό της, Γιώργο Λιάγκα!


Θρηνεί η Χαλκίδα: 22χρονος φοιτητής πέθανε μπροστά στα μάτια του πατέρα του



Συγκλονίζει το πανελλήνιο ο άδικος χαμός του 22χρονου Χαλκιδέου φοιτητή...
Ο 22χρονος φοιτητής βρέθηκε στην άσφαλτο από τη θέση του συνοδηγού και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του!

Η ασύλληπτη τραγωδία, σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ, στην Εθνική οδό, κοντά στον Άγιο Στέφανο, όταν ο 22χρονος μαζί με τον πατέρα του επέστρεφαν με το αυτοκίνητο στην Χαλκίδα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο 22χρονος αποκοιμήθηκε στην θέση του συνοδηγού και ακούμπησε το κορμί του στην πόρτα, η οποία ξαφνικά άνοιξε και ο νεαρός πετάχτηκε στην άσφαλτο, μπροστά στον έντρομο πατέρα του, που προσπάθησε να σταματήσει με κάθε τρόπο το ΙΧ!

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Δυστυχώς, ο 22χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr, πριν το δυστύχημα είχαν σταματήσει σε επιχείρηση fast food και όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο, πιθανολογείται από τους αστυνομικούς, ότι η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεισε καλά, κάτι που κόστισε την ζωή του 22χρονου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία.


eviazoom.blogspot.gr

Κι άλλος χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz!


Μετά από ένα χρόνο σχέσης χώρισαν. Ξανά μόνος ο ...Αντώνης Κανάκης! Μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης με την Κλέλια Ρένεση, ο παρουσιαστής είναι single ξανά. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυό τους αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς λόγω της απόστασης, αλλά και κάποιων διαφωνιών που είχαν.


Πέρυσι τους βλέπαμε μαζί στις παραλίες, φέτος ο Αντώνης Κανάκης κάνει τις βουτιές μόνος του... Ο παρουσιαστής απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello σε παραλία της Χαλκιδικής να κάνει τις βουτιές του φορώντας ένα μπλε μαγιό και κορμί πιο γυμνασμένο από ποτέ!




Αποκάλυψη ΣΟΚ από τον γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη....


Δεκαοχτώ χρόνια έχουν περάσει από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Όλοι την θυμούνται μέσα από τις ταινίες της, ενώ άλλοι την μαθαίνουν μέσα από ....αυτές. Ο γιατρός της Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο eirinika για τις τελευταίες δύσκολες ώρες της Αλίκης Βουγιουκλάκη. «Ένα βράδυ πολύ αργά την επισκέφτηκα για να την εξετάσω και να την καθησυχάσω για να μπορέσει να κοιμηθεί, όπως έκανα τα περισσότερα βράδια.


Μου λέει πριν φύγω: "Έλα εδώ γιατρέ μου, θέλω να σου δώσω να δοκιμάσεις ένα γλυκό που έφτιαξα". "Βεβαίως" της απαντάω. Πλησίασα για να πάρω το νεραντζάκι και μου λέει: "Όχι δεν κατάλαβες". Βγάζει ένα κουταλάκι από το κομοδίνο της, ανοίγει το βαζάκι και μου λέει:


"Έλα εδώ να κοινωνήσεις νεραντζάκι από τα χεράκια μου" και μου έδωσε το γλυκό με το κουταλάκι θέλοντας να μου δείξει την αγάπη της, δήλωσε και συνέχισε: «Όλοι έλεγαν, ότι αντιμετώπιζε αγέρωχα και με στωικότητα την ασθένεια της. Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο. Φοβόταν και έκλαιγε και λύγιζε.


Συνειδητοποιώντας το πόσο κοντά ήταν στο τέλος της. Ένα άλλο βράδυ την επισκέφτηκα πάλι και άρχισα να κουβεντιάζω μαζί της για το προσφιλές της θέμα, τον Γιάννη τον γιο της. Όταν τελειώσαμε την κουβέντα την ρώτησα: "Θέλετε κάτι από μένα κ. Βουγιουκλάκη;". "Ναι γιατρέ μου", απάντησε η Αλική, "Θέλω να ζήσω". Δεν θα ξεχάσω ποτέ στην ζωή μου αυτό το θέλω να ζήσω της Αλίκης και μένα ανήμπορο να της πω ψέματα.


Εκείνη την εποχή στέλναμε συνεχώς τα αποτελέσματα των εξετάσεων της στους αμερικανούς γιατρούς της στο Τέξας όταν πια ο καρκίνος από το πάγκρεας είχε κάνει μετάσταση στο συκώτι. Εκείνη την εποχή έπαψα να την φορτώνω φάρμακα και της έδινα μόνο ένα». Ο γιατρός της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε και για τους ανθρώπους που ήταν στο πλευρό της:


«Ήταν συνεχώς ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Γιάννης ο γιος της, ενώ τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ τον έβλεπα πάντα να βγαίνει από το δωμάτιο της με δάκρυα στα μάτια, κατακόκκινο και απαρηγόρητο».


Τέλος αναφέρθηκε σε ένα ευτράπελο: «Μπήκα στο δωμάτιο της με μάσκα για να κάνω κάποια εξέταση όπου έπρεπε τα πάντα να είναι καθαρά. Πήγα λοιπόν στο διπλανό δωμάτιο για να αλλάξω και να φορέσω μία καθαρή ιατρική μπλούζα. Την βλέπω λοιπόν να με κοιτάζει και την ρωτάω "Τι συμβαίνει;". Και εκείνη μου απάντησε γελώντας: "Γιατί γιατρέ μου απαγορεύεται να σας κοιτάζω τώρα που αλλάζετε;".

Θα εκπλαγείτε Δείτε τι φωτογραφία ανέβασε η Β. Λασκαράκη στο twitter!


Η φωτογραφία με την ....κόρη της που ανάρτησε στο twitter!

Είναι ξετρελαμένη με την κόρη της και δεν μπορεί να το κρύψει. Η Βάσω Λασκαράκη αφιερώνει όλο της το χρόνο στην πρωτότοκη κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιάννη Τσισμιτσέλη. Η γνωστή ηθοποιός περνάει την μέρα της με την κορούλα της παίζοντας και διασκεδάζοντας. Αυτό άλλωστε, φαίνεται και στο τρυφερό στιγμιότυπο που ανάρτησε με την κορούλα της στο twitter σχολιάζοντας:"Τι πειράζει αν της κόψω ενα κομμάτι ;; οχι πείτε μου τι πειράζει ;;; Μανιααααα"!


Πασίγνωστη τραγουδίστρια | Έκανα σeξ για να φτάσω ως εδώ...


Κρίση ειλικρίνειας την έχει πιάσει την πασίγνωστη τραγουδίστρια, δεν εξηγείται αλλιώς: λίγες μέρες αφότου εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να ήταν ...νεκρή, η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι ξάπλωσε σε ουκ ολίγα κρεβάτια για να κάνει καριέρα!


Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Complex» η Λάνα Ντελ Ρέι, η 28χρονη σταρ δήλωσε ότι πολλοί από τους στίχους των νέων της τραγουδιών είναι αυτοβιογραφικοί.


«Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα με πολλούς άντρες στον χώρο. Κανείς τους όμως δεν με βοήθησε στις δισκογραφικές μου συμφωνίες. Πράγμα πολύ ενοχλητικό!», παραδέχθηκε η Λάνα, που ξάπλωσε σε πολλά κpεβάτια αλλά... δεν της «έκατσαν» τα πλάνα! Κατάλαβες τώρα γιατί στο τραγούδι της «F*cked My Way To The Top» αναφέρει ότι... έφτασε στην κορυφή με το γ@μ*σ*;;


“Φέρτε τον πατέρα μου!” – Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία


Το βράδυ της 17ης Ιουλίου ήταν και το πιο δύσκολο από την έναρξη των βομβαρδισμών της Γάζας από το Ισραήλ.

Δεκάδες άνθρωποι, με πολύ βαριά τραύματα, έφταναν στο νοσοκομείο αλ Σίφα. Ανάμεσά τους και το αγόρι της φωτογραφίας.

Περίπου στις 3 τα ξημερώματα, περίπου οκτώ ή εννέα θύματα έφτασαν στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης.

Οι τελευταίοι που μπήκαν ήταν τέσσερα αδέρφια – εκ των οποίων δυο μικρά παιδιά, περίπου τριών ετών, με σχετικά επιφανειακά τραύματα. Φαινόταν πως τα παιδιά είχαν ανασυρθεί από τα συντρίμμια, τα πρόσωπα και τα ρούχα τους ήταν καλυμμένα με βρωμιά και σκόνη.

Στη συνέχεια ήρθε το μεγαλύτερο από τα τέσσερα αδέρφια, ένα αγόρι στις αρχές της εφηβείας του. Το κεφάλι και το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο με αίμα και πίεζε ένα πανί στο κεφάλι του για να σταματήσει την αιμορραγία. Η προσοχή του όμως ήταν στραμμένη αλλού: “Σώστε το μικρό αδελφό μου!” ούρλιαζε.

Λίγο μετά μπήκε μέσα το τελευταίο αγόρι. Αυτό της φωτογραφίας. Το μετέφερε ένας νοσηλευτής στην εντατική, δίπλα ακριβώς από τα επείγοντα. Εκείνος επέμενε κλαίγοντας: “Θέλω τον πατέρα μου, φέρτε μου τον πατέρα μου!”.

Μια ομάδα τεσσάρων νοσηλευτών είχε αναλάβει να περιποιηθεί τα τραύματά του. Εκείνος συνέχισε να κλωτσά στον αέρα και να ζητά τον πατέρα του.


Τα τραύματά του ήταν σοβαρά: υπήρχε μια πληγή στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού του η οποία θα μπορούσε να είναι κάταγμα κρανίου και ένα μεγάλο κομμάτι από οβίδα σφηνωμένο στο λαιμό του. Ένα άλλο κομμάτι της οβίδας είχε διεισδύσει στο στήθος του και ένα τρίτο είχε χτυπήσει την κοιλιά του. Υπήρχαν πολλά μικρότερα τραύματα σε όλο το σώμα του.

Οι γιατροί προχώρησαν σε αναισθησία για να δουλέψουν. Ύστερα από προσεκτική εξέταση των πληγών, φάνηκε ότι η έκρηξη είχε εκτοξεύσει μικρά τμήματα από τους τοίχους του σπιτιού του στο σώμα του παιδιού και πως μερικές από τις πληγές του είχαν προκληθεί από τα θραύσματα.

Ευτυχώς, όμως, ήταν πολύ τυχερός καθώς το τραύμα στον αυχένα του ήταν μόνο μια ίντσα μακριά από μια κεντρική αρτηρία, η πληγή στο στήθος του είχε οριακά αποφύγει να τρυπήσει τους πνεύμονές του και το έντερό του είχε από τύχη γλιτώσει από τα θραύσματα στην κοιλιά του.

Στο μεταξύ στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης, οι γιατροί είχαν τελειώσει με τα ράμματα του μεγαλύτερού του αδελφού και εξέταζαν τα υπόλοιπα αδέλφια για πιθανόν κρυμμένα τραύματα. Ο αδελφός τους με τα πιο σοβαρά τραύματα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα επιβιώσει, αλλά με πολλά σημάδια και μια δύσκολη περίοδο ανάρρωσης, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική.

Τα τέσσερα αδέρφια στάθηκαν πολύ τυχερά μέσα στη φρίκη του πολέμου, αλλά κανείς δεν έμαθε αν το αγόρι της φωτογραφίας, είδε ξανά τον πατέρα του…

Σoκάρει η πρόσφατη εικόνα της Μεγκ Ράιαν -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



Από τότε που ανακοίνωσε ότι βάζει τέλος στην καριέρα της ηθοποιού, το 2008, η Μεγκ Ράιαν δείχνει να καταρρέει. Το 2009 η διάσημη αμερικανίδα ήταν σε όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών γιατί είχε αδυνατίσει υπερβολικά.
Κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπό της δεν διόρθωσαν τα πράγματα. Τις τελευταίες ημέρες η Μεγκ Ράιαν βρίσκεται πάλι στην επικαιρότητα γιατί εμφανίστηκε πιο αδύνατη από ποτέ, η σκιά του εαυτού της.



Η ηθοποιός εμφανίστηκε με τα ίδια ρούχα για πολλές ημέρες και οι φωτογράφοι την παρακολούθησαν. Είναι αλήθεια ότι από το 2008 η καριέρα της βρίσκεται σε νεκρό σημείο. Παρότι είχε δηλώσει ότι αποσύρεται για να αφήσει θέση στις νεότερες γυναίκες, εντούτοις δεν μοιάζει έτοιμη να εγκαταλείψει τα πλατό και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις.




Το 2010 ακούστηκε το όνομά της για να παίξει στην ταινία Οι Ζωές των Αγίων αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Το 2011 έγινε γνωστό ότι θα παίξει στο Crazy King of Love αλλά αντικαταστάθηκε τελικά από την Virginia Madsen (στην παρακάτω φωτογραφία).

Την ίδια χρονιά ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινούσε την παραγωγή μιας ταινίας με τον τίτλο nto the Beautiful, αλλά από τότε δεν υπήρξε κανένα νέο.

Για κάποια στιγμή η τύχη φάνηκε να της χαμογελάει και το 2013 η διάσημη σταρ έκανε την εμφάνισή της στην τηλεόραση στη σειρά της Lisa Kudrow, Web Therapy, για μερικά επεισόδια.


Το 2014 η Μεγκ Ράιαν θα έδινε τη φωνή της για την τηλεοπτική σειρά How I Met Your Dad και θα γυρνούσε την ταινία Ithaca, στην οποία παραγωγός θα είναι ο Τομ Χανκς.

Μπορεί να της χαμογελάσει φέτος η τύχη; Ολοι το ελπίζουν γιατί αυτή η σειρά φωτογραφιών είναι πολύ ανησυχητική.

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ