Δεν θα πιστεύετε ποια πρωταγωνίστρια παντρεύτηκε κρυφά στην Αμερική

Το ζευγάρι ήταν μαζί τρία χρόνια και πριν λίγες μέρες πήρε την απόφαση ν' ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και... αφοσίωσης στην Αμερική.

Μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί είχαν γραφτεί διάφορα για την σχέση τους και πως η πρωταγωνίστρια είναι ήδη παντρεμένοι. Οι δυο τους δεν έδωσαν ποτέ σημασία στα όσα γράφτηκαν και τώρα απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο. Ο λόγος για την Τουρκάλα ηθοποιό Beren Saat και τον τραγουδιστή Kenan Dogulu, οι οποίοι παντρεύτηκαν κρυφά. Ο γάμος έγινε στο Μαλιμπού - ένα μέρος το οποίο είχαν επισκεφθεί πριν δυο χρόνια- και το παρόν στο μυστήριο έδωσαν ελάχιστοι φίλοι τους και συγγενείς. Το ζευγάρι ήθελε να μοιραστεί την ωραιότερη στιγμή της ζωής του μόνο με τους δικού ανθρώπους. Η εφημερίδα της γειτονικής χώρας Hurriyet δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τον γάμος της πρωταγωνίστριας που έγινε γνωστή στην χώρα μας μέσα από τον «Πειρασμό» του ΑΝΤ1.



Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον oργασμό

Ο oργασμός είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης σeξουαλικότητας. Για πολλούς ανθρώπους όμως, ο oργασμός... είναι κάτι που δεν έρχεται εύκολα, τόσο κατά την σeξουαλική επαφή όσο και κατά την αυτoϊκανοποίηση.

Ειδικά για αρκετές γυναίκες, ο oργασμός έχει αποδειχτεί ότι είναι κάτι που δεν βιώνουν εύκολα. Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Sεxologies, υπάρχει ένας βασικός παράγοντας που συχνά δεν λαμβάνεται υπόψη όσο θα έπρεπε από τις γυναίκες, προκειμένου να φτάσουν στην κορύφωση ενός οργασμού.

Αυτός ο παράγοντας είναι η δύναμη του μυαλού και των σκέψεων/φαντασιώσεων που συνεισφέρουν στο να... απογειωθεί όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά και ψυχολογικά η γυναίκα προκειμένου να φτάσει ευκολότερα σε opγασμό.

Αυτό υποστηρίζουν επιστήμονες από το Εργαστήριο Έρευνας για την Ανθρώπινη Σeξουαλικότητα του πανεπιστημίου της Ottawa στην Ιαπωνία και από το πανεπιστήμιο του Louvain στο Βέλγιο.

Οι ερευνητές συνεργάστηκαν ώστε να εξετάσουν τις περιπτώσεις συνολικά 251 γυναικών ηλικίας από 18 έως και 67 ετών, οι οποίες ήταν σeξουαλικά ενεργές (είχαν σeξουαλική επαφή από 2 έως και 90 φορές τον μήνα). Από αυτές, οι 176 υποστήριξαν ότι φτάνουν εύκολα/συνήθως σε oργασμό κατά την σeξουαλική επαφή ("oργασμικές" γυναίκες) και οι 75 δήλωσαν ότι αυτό τους συμβαίνει πολύ δύσκολα ("ανoργασμικές" γυναίκες).

Όλες οι συμμετέχουσες συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια σχετικά με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές που θεωρούν πως παίζουν σημαντικό ρόλο για να φτάσουν σε oργασμό, τόσο κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής, όσο και κατά την αυτoϊκανοποίηση.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τόσο οι "oργασμικές", όσο και οι "ανoργασμικές" γυναίκες δεν είχαν δυσκολία να εστιάσουν την σκέψη τους σε εpωτικές φαντασιώσεις κατά την αυτoϊκανοποίηση, χωρίς να είναι παρόντες εκείνη την ώρα οι σύντροφοί τους. Αυτό τις έκανε να είναι πιο πιθανό να φτάσουν και σε oργασμό.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής, οι "ανoργασμικές" γυναίκες εκδήλωσαν δυσκολία να έχουν αντίστοιχες σκέψεις και να εστιάσουν στην καθεαυτή πράξη με τον σύντροφό τους, γεγονός που αυξάνει το άγχος τους και τις δυσκολεύει να φτάσουν σε oργασμό.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι αυτό οφείλεται πιθανώς στις ανασφάλειες που έχουν πολλές γυναίκες για την εξωτερική τους εμφάνισή και το σωματικό τους βάρος, σκέψεις που "πλημμυρίζουν" το μυαλό τους όταν βρίσκονται με τον σύντροφό τους και δεν τους επιτρέπουν να απολαύσουν την σeξουαλική επαφή αρκετά ώστε να φτάσουν σε oργασμό.

Επίσης, οι ερευνητές επισήμαναν ότι η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στην ικανότητα της γυναίκας να φτάσει σε oργασμό. Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας αποδείχτηκε ότι είναι πιο εύκολο να το πετύχουν, σε σύγκριση με τις νεότερες σε ηλικία γυναίκες, κάτι που υποδεικνύει ότι η εμπειρία και η αποδοχή της σeξουαλικότητας στις μεγαλύτερες γυναίκες τις βοηθάει να απελευθερωθούν στο σeξ και να φτάσουν ευκολότερα σε oργασμό.

Πηγή: onmed.gr

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια έκανε μπάνιο… tοpless; [ΦΩΤΟ]

Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό φαίνεται ότι προτιμά να κολυμπάει.

Κι απ’ό,τι φαίνεται, το μοιράστηκε με όλους της τους φίλους με μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η Νάντια Μπουλέ συνεχίζει τις διακοπές της και απολαμβάνει τον ήλιο και τα ωραία νερά της χώρας μας.


Σε μεγάλο κανάλι: Η παράνομη σχέση Ελληνίδας παρουσιάστριας με συνεργάτη της!

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος… και η συγκεκριμένη όσο μεγαλώνει τόσοι περισσότερο αχόρταγη γίνεται σε ότι αφορά στο σeξ.

Η παρουσιάστρια αν και έχει μόνιμο δεσμό της αρέσουν τα ωραία παλικάρια… και εδώ που τα λέμε έχει καλό γούστο καθώς πάντα όταν αποφάσιζε να κερατώσει, επέλεγε πάντα ένα από τα καλύτερα «κομμάτια» του χώρου!

Τη χρονιά που πέρασε όμως καψουρεύτηκε τρελά ένα συνεργάτη της! τόσο που φλόμωσε στα ψέματα τον επίσημο για να βρίσκει χρόνο για κοκο με το τεκνό…! Εκείνος με τη σειρά του είχε να πάρει πολλά από την παρουσιάστρια.

Εκτός από ένα καλό κρεβάτι ήταν και προνομιούχος καθώς συνεργάτης της!

Η ίδια του ζήτησε να είναι και του χρόνου μαζί της και γενικά, όσοι θα βρίσκεται στο γυαλί να είναι…δίπλα της! εκείνος πάλι, χωρισμένος και απογοητευμένος, καθώς η πρώην του τον παράτησε για άλλη αγκαλιά, «αρμέγει» όσο μπορεί την παρουσιάστρια.

Όμως παραμένει στα χαμηλά καθώς όπως μαθαίνω, θέλει να εκείνη να αισθάνεται πως τον διατάζει! Πως είναι από θέση ισχύος (που είναι) και εκείνος ο μικρός και ταπεινός που ικανοποίει τις ορέξεις της…

nassosblog

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πως έχασε τη ζωή της νεαρή κοπέλα σε camping της Αμοργού...

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Αμοργός και η τοπική κοινότητα των καλοκαιρινών κατασκηνωτών για τον άδικο χαμό της 25χρονης...
Μάγδας από τη Μεγαλόπολη, η οποία έφυγε ξαφνικά όσο κοιμόταν το βράδυ της 30ης Ιουλίου. Οι άνθρωποι του νησιού μιλούν για την πιο όμορφη παρουσία του φετινού καλοκαιριού στην Αμοργό, ενώ η αιτία θανάτου φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι ένα από όλα τα χαρακτηριστικά της Μάγδας που την έκαναν τόσο όμορφη και επιθυμητή από όλους.

Η νεαρή καλλονή βρέθηκε στις 11 μμ. από το ζευγάρι της διπλανής σκηνής με μία από τις πολλές τζίβες που είχε περιπλέξει τα μακρυά καστανόξανθα μαλλιά της να της έχει φράξει την αναπνευστική οδό. Έντρομοι άρχισαν να τραβούν την τζίβα από το λαιμό της νεαρής χωρίς επιτυχία, και να φωνάζουν για τη βοήθεια κάποιου γιατρού. Μέχρι να φτάσει ο ιατρός, ο Αντώνης Θ. - γνωστός και ως «Μαγκάιβερ» του κάμπινγκ - είχε καταφέρει να αποφράξει το λαιμό της Μάγδας με τη χρήση τροχαλίας, οδοντικού νήματος και ενός πασσάλου, μάταια όμως καθώς ήταν ήδη πολύ αργά. Τελικά, στις 11:23 μμ. διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης κοπέλας.


Ο Γιώργος Κ., φοιτητής ναυπηγικής του ΕΜΠ που είχε την τύχη να γνωρίσει και να συνάψει δεσμό με την Μάγδα κατά τις καλοκαιρινές διακοπές που άρχισαν στης αρχές Ιουλίου, διηγείται σε κατάσταση σοκ, σε συντάκτη του «Κουλουριού» που βρισκόταν τυχαία στο κάμπινγκ της Αμοργού: «Δεν το πιστεύω, είμαι συντετριμμένος. Πως γίνεται να την πάτησε έτσι αυτός ο άγγελος; Ξέρω ότι πολλοί λένε ότι οι όμορφες του κάμπινγκ συνήθως δεν είναι αντικειμενικά πολύ όμορφες, αλλά αποκτούν αξία επειδή συναγωνίζονται μόνο τις κοπέλες που υπάρχουν στο κάμπινγκ εκείνη τη στιγμή. Η Μάγδα ήταν όμως πραγματικά πολύ ωραία, την φωνάζανε με κωδικό όνομα “το πιστόλι” στην παρέα μας. Είναι μια μεγάλη απώλεια για το νησί και για εμένα προσωπικά. Θα την θυμάμαι για πάντα, σκέφτομαι να κάνω ένα τατουάζ-δάκρυ στο δεξί μου δείκτη στη μνήμη της.»

Πηγή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Γιατί ο μεγάλος μας τραγουδιστής Στέλιος Καζαντζίδης δεν έκανε ποτέ παιδί;

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε από τους θαυμαστές του, όσο κανένας άλλος Έλληνας καλλιτέχνης...Οι φανατικοί του θαυμαστές, γνώριζαν τα πάντα για τη ζωή και την καθημερινότητά του. Υπήρχε, όμως, μια λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, που χάρη σε δικές του παραπλανητικές δηλώσεις, δεν ήταν γνωστή.

Ήταν ο λόγος, για τον οποίο ο Στέλιος δεν έκανε ποτέ παιδιά. Ο Καζαντζίδης ήταν ένας γοητευτικός άντρας και πάντα είχε στο πλευρό του μια δυναμική γυναίκα. Με καμία όμως, ούτε καν με την επί σειρά ετών σύζυγό του Μαρινέλλα, δεν έκανε παιδιά.

Σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έδωσε ο Καζαντζίδης, αποκάλυψε την αιτία. Όπως υποστήριξε, όταν ήταν φαντάρος, τον είχε κλωτσήσει ένα άλογο στα γεννητικά του όργανα, αφήνοντάς του μόνιμο πρόβλημα γονιμότητας.






Γιατί όμως τον χτύπησε το άλογο;

Την εξήγηση έδωσε η τελευταία του σύζυγος, Βάσω Καζαντζίδη, σε συνέντευξή της στη «Μηχανή του Χρόνου». Σύμφωνα με την κυρία Καζαντζίδη, όταν ο Στέλιος ήταν φαντάρος, τον έκλεισαν σε ένα στάβλο, για να τον τιμωρήσουν για τα κομμουνιστικά πολιτικά του φρονήματα.

Πρακτική που ήταν συνηθισμένη σε όσους κατάγονταν από αριστερή οικογένεια και δεν την είχαν αποκηρύξει. Στον στάβλο, όπως είπε ο ίδιος, έγινε το ατύχημα με το άλογο, που του στέρησε την πατρότητα. Ο γιατρός που τον εξέτασε τότε, του είπε: «Τη ζωή σου τη γλίτωσες, αλλά δεν θα κάνεις παιδιά».




Η εκδοχή της πνευματικής του μητέρας

Πρόσφατα, η νονά του τραγουδιστή, Μαρία Κιουρτσόγλου, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, άγνωστες αλήθειες από τη ζωή του αγαπημένου της βαφτιστικού. Ο Στέλιος είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νονά του και της εξομολογούνταν όλα του τα μυστικά. Σύμφωνα με την κυρία Κιουρτσόγλου, η στειρότητα του Καζαντζίδη δεν οφειλόταν σε κλοτσιά από άλογο, αλλά στον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από έναν ανώτερό του, όταν ήταν φαντάρος.

Ο Πόντιος αξιωματικός έσυρε και χτύπησε με μανία τον τραγουδιστή. Ένα από τα άγρια χτυπήματα, τον βρήκε στα γεννητικά όργανα, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη. Όποια και αν είναι η αλήθεια, για την αιτία που ο τραγουδιστής στερήθηκε την πατρότητα, το γεγονός είναι ότι ο ίδιος πληγώθηκε πολύ. Ο Καζαντζίδης διέθετε έναν πολύ ευαίσθητο χαρακτήρα και σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον έζησαν, όταν πληροφορήθηκε ότι δε θα μπορούσε να τεκνοποιήσει, κλείστηκε στον εαυτό του. Γι’ αυτό και για πολλά χρόνια, όταν τον ρωτούσαν, δεν έλεγε ποιος ήταν ο λόγος που δεν έγινε ποτέ πατέρας.




Δεν έγινε ποτέ πατέρας, αλλά έγινε παππούς

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Στέλιος Καζαντζίδης τα πέρασε με τη σύζυγό του Βάσω, που ο ίδιος αποκαλούσε «θησαυρό». Η κυρία Βάσω είχε μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, η οποία έκανε ένα μεγάλο δώρο στον τραγουδιστή. Έκανε μια κόρη, του χάρισε δηλαδή ένα εγγονάκι, στο οποίο αφιερώθηκε και το λάτρευε με όλη του τη δύναμη. Αν και δεν είχε δικά του παιδιά, ο Στέλιος άκουσε από τα χείλη της μικρής την πιο γλυκιά λέξη, που του είπαν ποτέ, τη λέξη παππού.

mixanitouxronou.gr,news247.gr

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Άνδρας ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ την ώρα που περπατούσε!!! (video)



Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με ένα βίντεο διάρκειας 47 δευτερολέπτων
Στο βίντεο ένας άνδρας διακρίνεται να περπατάει σε ένα σκοτεινό δρόμο στο Wyoming των ΗΠΑ.
Και ενώ περπατάει, ξαφνικά, ως… δια μαγείας αρχίζει και εξαφανίζεται!


….
Το περίεργο βίντεο έχει προκαλέσεις πολλές συζητήσεις, με κάποιους να κάνουν λόγο για… φάντασμα, χρονοταξιδιώτη ή εξωγήινο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι επεξεργασμένο βίντεο ή πρόκειται απλά για ελαττωματική κάμερα.

Αστυνομία VS Ρώσικη μαφία [VIDEO]





Δεν θα ήθελες να είσαι στην θέση του αστυνομικού…




Δείτε το βίντεο

Αυτός ο άνδρας κάνει την καλύτερη δουλειά του κόσμου – Θα τον ζηλέψετε [VIDEO]




Δεν το πιστεύαμε όταν είδαμε τι δουλειά κάνει ο κύριος που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.
Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί θα πλήρωναν για να κάνουν αυτήν την δουλειά…



Δείτε το βίντεο

Η κοροϊδία πληρώνεται ακριβά: 150.000 ευρώ θα πληρώσουν τα LIDL HELLAS για το "δούλεμα" των καταναλωτών...

Πρόστιμο από το υπουργείο Ανάπτυξης στη Lidl για παραπλάνηση των καταναλωτών κατά την πασχαλινή περίοδο, με την προσφορά φθηνών αρνιών. Έλεγχοι σε 501 επιχειρήσεις μέσα στον Ιούλιο. Πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε στη…



Lidl Hellas το υπουργείο Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, με αφορμή την παραπλανητική, όπως τη χαρακτηρίζει, πασχαλινή προσφορά των αρνιών με 3,99 ευρώ.


Σύμφωνα με το υπουργείο, μετά από διερεύνηση καταγγελιών καταναλωτών, διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς το γεγονός ότι η εταιρεία προέβη σε πρόσκληση για αγορά των αρνιών σε μια δελεαστική τιμή για τον καταναλωτή χωρίς να κάνει γνωστή την ύπαρξη εύλογων λόγων για τους οποίους δεν θα μπορούσε να προμηθεύσει τα προϊόντα στην τιμή αυτή σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, με αποτέλεσμα την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού ως προς την διαθεσιμότητα του διαφημιζόμενου προϊόντος.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα!

Υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού πενταγράμμου.

Για δεκαετίες κάθε τους καλλιτεχνική εμφάνιση αποτελούσε γεγονός της χρονιάς, αφού ό,τι έφερε την υπογραφή «Αννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας» ήταν συνυφασμένο με την απόλυτη επιτυχία.



Για τον σπουδαίο μουσικό η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ήταν -και εξακολουθεί να είναι ακόμα και μετά τον χωρισμό τους- κύρια πηγή έμπνευσης.


Από την άλλη, για την Αννα Βίσση ο Νίκος Καρβέλας, εκτός από πατέρας της αγαπημένης τους κόρης Σοφίας, ήταν ο άνθρωπος που με τα τραγούδια του την οδήγησε και την καθιέρωσε στην κορυφή.

Η «Espresso της Κυριακής», με τη βοήθεια του γνωστού φωτογράφου Βασίλη Κυριαζή (μέσα και από αδημοσίευτες φωτογραφίες), ταξιδεύει τους αναγνώστες της στον χρόνο: για την ακρίβεια τρεις δεκαετίες πίσω, στο 1984, την εποχή που ο Νίκος Καρβέλας έγραψε τις πρώτες του επιτυχίες για την υπέροχη φωνή της Αννας Βίσση.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που κατάφερα να φωτογραφίσω το 1984 το ζευγάρι που έμελλε να αγαπηθεί όσο κανένα άλλο μέχρι σήμερα από το μουσικό κοινό» εκμυστηρεύεται ο Βασίλης Κυριαζής, που ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις


φωτογραφίες της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μέσα από το σπίτι τους στη Φιλοθέη, πολλές από τις οποίες δημοσιεύτηκαν πρώτη φορά τη χρονιά εκείνη στο νεανικό περιοδικό «Κατερίνα» με το οποίο ο φωτογράφος συνεργαζόταν για τουλάχιστον είκοσι χρόνια.

«Τη χρονιά εκείνη όλοι ήθελαν μια συνέντευξη από την Αννα Βίσση, γιατί είχε αρχίσει ήδη να κάνει στροφή στην καριέρα της, να συνεργάζεται με τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο είχε παντρευτεί ένα χρόνο νωρίτερα, ενώ είχε γίνει την ίδια εποχή και μητέρα. Ημουν από τους τυχερούς που κατάφερα όχι μόνο να τους φωτογραφίσω, αλλά να περάσω μαζί τους μία ολόκληρη μέρα, αλλά και να


δημιουργήσω και μια πολύ καλή σχέση, αφού ειδικά την Αννα έτυχε να τη φωτογραφίσω και σε άλλες στιγμές της ζωής της, όπως μέσα στο καμαρίνι της».

Εκτός από το καλλιτεχνικό ζευγάρι, στις φωτογραφίες ποζάρει όλο χάρη και νάζι και η μικρή τότε Σοφία, καρπός μιας μεγάλης αγάπης. «Από την πρώτη κιόλας


στιγμή που συνάντησα την Αννα αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Απλή και φιλική, χωρίς κανένα ίχνος ντίβας στον τρόπο σκέψη της και με ομορφιά που πραγματικά σε κέρδιζε αμέσως. Θυμάμαι περάσαμε τόσο καλά μαζί που ενώ θα μπορούσε μόλις τελείωσε η συνέντευξη και η φωτογράφιση με ευγενικό και γλυκό τρόπο να με αποχαιρετήσει, εκείνη με κράτησε και μου έκανε και το τραπέζι» εξηγεί ο γνωστός φωτογράφος, που θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί με την Αννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

«Ο Νίκος τότε ήταν πιο συγκρατημένος θα έλεγα σε σχέση με την Αννα. Είχε άλλωστε τόσες μουσικές εμπνεύσεις μέσα στο κεφάλι του, που το μόνο που τον απασχολούσε ήταν το πιάνο του. Από την άλλη, η Αννα ως καλή οικοδέσποινα


έλεγε αστεία, ενώ δεν είχε κανένα δισταγμό να φωτογραφηθεί ακόμα και μέσα στην κουζίνα της. Για μένα ήταν ένα μεγάλο αστέρι, που αν και βρισκόταν ήδη στον χώρο τουλάχιστον μία δεκαετία, είχε βάλει στόχο να λάμψει ακόμα περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Αννα έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια ένα με την κορυφή».








Και όμως υπάρχει! Ο άνθρωπος που δεν αναπνέει!


Μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κατέχει ο «άνθρωπος που δεν αναπνέει»!

Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται ο Στιγκ Σεβερίνσεν, μπορεί να κρατήσει την αναπνοή του κάτω από το νερό, όχι για ένα, όχι δύο, αλλά είκοσι δύο ολόκληρα λεπτά.

Ο 41χρονος ελεύθερος δύτης, από την Δανία, τον Οκτώβριο του 2012 έσπασε το δικό του προηγούμενο ρεκόρ (20 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα), καθώς όπως σας αναφέραμε παραπάνω, κατάφερε να παραμείνει κάτω από το νερό, δύο λεπτά περισσότερα.

Τίποτα όμως σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο, αφού ο Σεβερίνσεν έχει διδακτορικό στην ιατρική και μεταπτυχιακό στη βιολογία και είναι γνωστός στη χώρα για τη συμμετοχή του στις πιο ακραίες προκλήσεις, όπως το κολύμπι σε παγωμένο νερό.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Στιγκ διαθέτει πολύ δυνατούς πνεύμονες, ενώ στις απίστευτες επιδόσεις του έχει συμβάλει το γεγονός, ότι προπονείται από νεαρή ηλικία.

Ο 41χρονος άνδρας ή αλλιώς ο «άνθρωπος που δεν αναπνέει» είναι ανήσυχο πνεύμα, καθώς είναι ο συγγραφέας του βιβλίου που ονομάζεται «Breatheology», στο οποίο περιγράφει την τη διαδικασία που ακολουθεί για τις αναπνοές του, αποκαλύπτοντας ότι το μυστικό του βρίσκεται στο διαλογισμό, που τον βοηθά να μην πανικοβάλλεται κάτω από το νερό.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο ελεύθερος δύτης διδάσκει την επιστήμη της αναπνοής σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ακόμα και σε παιδιά.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χώρισε την γυναίκα του και τα έφτιαξε με την Σία Κοσιώνη που επίσης χώρισε τον άντρα της.[photos]

Μπορεί από τον Απρίλιο να είναι μόνο φήμη, αλλά μετά από τις τελευταίες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μάλλον δεν χρειάζεται να γίνει επιβεβαίωση της φήμης από καμία από τις δύο πλευρές.
Ο λόγος για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, η οποία έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.


Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello να περπατάει πιασμένο χεράκι - χεράκι στα σοκάκια της Αντίπαρου, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και τρυφεροί μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας δημόσια αγκαλιές και φιλιά.

Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο είχαν ξεκινήσει από την άνοιξη όταν Αλεξία Μπακογιάννη και Ανδρέας Παπαδόπουλος πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο, ενώ δίπλα τους ήταν ασυνόδευτη η Σία Κοσιώνη και αντίκρυ, στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Εγραφε τότε το «Πρώτο Θέμα»: «Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν οι Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου, τόσο κατά μόνας όσο και ως ντουέτο, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για τη δημιουργία ή τη σύσφιγξη σχέσεων στο ακροατήριο: λίγη νοσταλγία, λίγη μελαγχολία και συγκίνηση, αλλά και μπόλικη ανάταση θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη και την κουμπωμένη ως τον λαιμό Σία Κοσιώνη να χαλαρώσει.

Το ότι ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να καθίσει απέναντι και όχι δίπλα της ήταν και αυτό ένα μήνυμα προς τους καλοθελητές των πολιτικών κύκλων, που τον τελευταίο καιρό ψιθυρίζουν όλο και πιο συχνά ότι η συμπάθειά του προς την παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ αυξάνεται. Η Κοσιώνη από την πλευρά της φαίνεται να αντιμετωπίζει τις κοσμικότητες με επιφυλάξεις και μια ορισμένη δειλία, αφού είναι κάπως αμήχανη με την αναγνωρισιμότητά της.

Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια διαζευγμένη, νέα και ελκυστική γυναίκα που θεωρείται -τηλεοπτικά τουλάχιστον- περιζήτητη. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, δε, ουσιαστικά είναι ελεύθερος μετά τις περιπέτειες που αντιμετώπισε στον ιδιωτικό του βίο και άρα διαθέσιμος για έναν νέο δεσμό.


Η κοινή τους βραδινή εμφάνιση και η προσοχή με την οποία απέφυγαν οποιαδήποτε επιλήψιμη οικειότητα μεταξύ τους, περνώντας τη βραδιά απλώς ως δύο γνωστοί που βρέθηκαν κατά σύμπτωση στο ίδιο τραπέζι, δεν αφήνουν περιθώρια για επιβεβαίωση κάποιου φλερτ. Εάν υπάρχει κάτι τέτοιο, τότε Μπακογιάννης και Κοσιώνη βρίσκονται στην αντίθετη φάση απ’ ό,τι η Αλεξία με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Δηλαδή, έχουν περισσότερα να κρύψουν απ’ όση να επιδείξουν. Ή μήπως όχι;»..

ΠΗΓΗ: eglimatikotita.gr

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Όλγας Τρέμη στο δελτίο ειδήσεων του Mega; (φώτο)

Μετεγγραφή από ΣΚΑΪ για το MEGA; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα προτείνει την Εύα Αντωνοπούλου για τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA. Πληροφορίες του typologies,αναφέρουν πως υπήρξε ήδη μια σχετική κρούση σε συνάντηση που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.


Η δημοσιογράφος η οποία στο παρελθόν έχει κάνει τηλεοπτική διαφήμιση προϊόντων, όπως και η Πόπη Τσαπανίδου, παρουσίαζε μεσημεριανή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για μεγάλο χρονικό διάστημα, και πρόσφατα μετακινήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Το διάστημα του καλοκαιριού αναπληρώνει τη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.



Επιπλέον στην εισήγηση αυτή αναμένεται να προταθεί ως σχολιαστής πρόσωπο που ασκεί κριτική στο μνημονιακό μοντέλο για να καλύψει τη θέση του Παύλου Τσίμα, ο οποίος μάλλον δεν θα είναι στο τελικό σχήμα του δελτίου ειδήσεων. Η εισήγηση θα τεθεί υπόψιν του διοικητικού συμβουλίου του MEGA, το οποίο και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για τη δομή, τα πρόσωπα στο δελτίο ειδήσεων και την ιεραρχία στον ενημερωτικό τομέα. Μέχρι τότε, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.


Ούτε «ανάσα» δεν μπορείς να πάρεις με αυτό το μαγιό κούκλα μου! Ποια το φόρεσε; [photo]

Ποια εκρηκτική παρουσία εθεάθη με αυτό το μαγιό σε πασίγνωστη παραλία, αναστατώνοντας τα βλέμματα όλων;
Πρόκειται για την Brittny Gastineau, η οποία βρέθηκε σε παραλία στο Miami να χαλαρώνει και να… πίνει αρκετά, φορώντας το εν λόγω μαγιό.

Όμως, το μοντέλο δεν κατάλαβε πως δεν τη κολάκευε ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι, αφού στο Instagram ευχαριστούσε θερμά τον σχεδιαστή που της το χάρισε, λέγοντας πως ταιριάζει τέλεια στο σώμα της!


Ελεονώρα Μελέτη: Δες την απίστευτα σeξι εμφάνισή της αλά Carrie Bradshaw που μας τρέλανε! [photo]

Με μια της φωτογραφία κατάφερε να «τρελάνει» τους followers της στο Instagram, φορώντας ένα... απλό μπικίνι και απλά κοιτάζοντας το κενό.

Τα σχόλια πολλά και θετικά και η παρουσιάστρια παρομοιάστηκε από τους θαυμαστές της με την Sara Jessica Parker στη ταινία Sεx & the city…


Ποιοι γλιτώνουν τον ΕΝΦΙΑ μετά τις έκτακτες αλλαγές (ΛΙΣΤΑ)

Το αργότερο σε 15 ημέρες θα εκδοθεί η απόφαση της ΓΓΔΕ για την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου για τον ΕΝΦΙΑ, που προβλέπουν εκπτώσεις και απαλλαγές για συγκεκριμένες κατηγορίες υπόχρεων, καθώς δεν έχει περάσει απαρατήρητη στο Μέγαρο Μαξίμου και στο υπουργείο Οικονομικών η γκρίνια για τις επιβαρύνσεις που φέρνει ο νέος Φόρος.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι θα προσομοιάζει με τη διαδικασία των αιτήσεων που είχαν υποβληθεί για τις απαλλαγές από το ΕΕΤΑ, αν και στο υπουργείο Οικονομικών αναζητούν τρόπους για την απλοποίηση των αιτήσεων, έτσι ώστε να αποφευχθεί η γραφειοκρατία, τα λάθη και βέβαια η ταλαιπωρία των φορολογούμενων.

Με βάση τις διατάξεις του νόμου για τον ΕΝΦΙΑ προβλέπονται τα εξής:

χορηγείται έκπτωση 50% στον φορολογούμενο, τον ή την σύζυγο και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του επί του ΕΝ.Φ.Ι.Α. που βεβαιώθηκε στα παραπάνω πρόσωπα, αν διαπιστώνεται οικονομική αδυναμία πληρωμής της συνολικής οφειλής για το οικείο έτος. Η παραπάνω έκπτωση χορηγείται για τον οφειλόμενο ΕΝ.Φ.Ι.Α. κάθε έτους, εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

α) το συνολικό φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου φορολογικού έτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Φ.Ε., δεν υπερβαίνει τις εννέα χιλιάδες (9.000) ευρώ, προσαυξημένο κατά χίλια (1.000) ευρώ για τον ή την σύζυγο και κάθε εξαρτώμενο μέλος,

β) το σύνολο της επιφάνειας των κτισμάτων στα οποία κατέχουν δικαιώματα της παραγράφου 2 του άρθρου 1, ο υπόχρεος δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, ο ή η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του, λαμβανομένου υπόψη του ποσοστού συνιδιοκτησίας, δεν υπερβαίνει τα εκατόν πενήντα τετραγωνικά μέτρα (150 μ2) και

γ) ο φορολογούμενος, ο ή η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του δεν έχουν ή δεν ευθύνονται με ληξιπρόθεσμες οφειλές που δεν έχουν ρυθμιστεί προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Χορηγείται έκπτωση 100% εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

α) Το συνολικό φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου φορολογικού έτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Φ.Ε. δεν υπερβαίνει τις δώδεκα χιλιάδες (12.000) ευρώ, προσαυξημένο κατά χίλια (1.000) ευρώ για τον ή την σύζυγο και κάθε εξαρτώμενο μέλος,

β) το σύνολο της επιφάνειας των κτισμάτων στα οποία κατέχουν δικαιώματα της παραγράφου 2 του άρθρου 1, ο υπόχρεος δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, ο ή η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του, λαμβανομένου υπόψη του ποσοστού συνιδιοκτησίας, δεν υπερβαίνει τα εκατόν πενήντα τετραγωνικά μέτρα (150 μ ),

γ) ο φορολογούμενος, ο ή η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του δεν έχουν ή δεν ευθύνονται με ληξιπρόθεσμες οφειλές που δεν έχουν ρυθμιστεί προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία και

δ) ο αριθμός των εξαρτώμενων τέκνων ισούται ή υπερβαίνει τα τρία, ή ο φορολογούμενος, ο ή η σύζυγος ή οποιοδήποτε από τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του έχει αναπηρία σε ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%) και άνω.

χορηγείται αναστολή πληρωμής του φόρου σε νομικά πρόσωπα. Η αναστολή πληρωμής χορηγείται για τον οφειλόμενο ΕΝ.Φ. Ι. Α. ενός έτους και μπορεί να επαναχορηγηθεί μέχρι τρεις φορές εντός διαστήματος δέκα (10) ετών από τη χορήγηση της πρώτης αναστολής. Για τη χορήγησή της πρέπει να πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

α) ο συνολικός κύκλος εργασιών του νομικού προσώπου, κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Φ.Ε. δεν υπερβαίνει το δεκαπλάσιο του συνολικού φόρου,

β) ο συνολικός κύκλος εργασιών, όπως ορίζεται στο προηγούμενο εδάφιο, έχει παρουσιάσει μείωση άνω του τριάντα τοις εκατό (30%) σε σχέση με το προηγούμενο προς αυτό φορολογικό έτος, και

γ) το νομικό πρόσωπο δεν έχει ή δεν ευθύνεται για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Τι θα γίνει με τους σεισμόπληκτους

Όσον αφορά σε όσους έχουν σεισμόπληκτο ακίνητο (π.χ. στην Κεφαλλονιά), στελέχη του οικονομικού επιτελείου διευκρινίζουν ότι θα πρέπει να αγνοήσουν το εκκαθαριστικό που έχει αναρτηθεί στο TAXIS, καθώς το Σεπτέμβριο θα προβλεφθεί διαδικασία απαλλαγής τους. Αντιθέτως, όσοι πέρα από το σεισμόπληκτο διαθέτουν και άλλο ακίνητο, τότε θα πρέπει να πληρώσουν τη δόση του Αυγούστου και θα γίνει συμψηφισμός μετά το Σεπτέμβριο.

Αυτό που δεν έχει απαντηθεί, πάντως, ακόμα από το υπουργείο Οικονομικών, είναι το πότε θα γίνει επανεκκαθάριση για όσους κάνουν διορθώσεις στα στοιχεία των ακινήτων τους έως το τέλος Νοεμβρίου, δηλαδή εάν θα γίνει συμψηφισμός φόρου πριν από το τέλος του έτους ή στην εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ για το 2015.

Ποδοσφαιριστής σε πάρτι με ούζα Ελληνίδας πλουσίας καταλήγει με σφηνωμένο δονητή στο νοσοκομείο

Οκ ναι, είναι η κίτρινη είδηση της ημέρας, αλλά δεν μπορείς να της αντισταθείς. Και πόση στροφή στην ποιότητα πια να κάνεις;


Ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λιγκ. Με τατουάζ. Ψιλοαλήτικη μπαλαδόφατσα, που συνηθίζουμε να λέμε…

Μπαίνει στο αμάξι του και κατευθύνεται στη Βούλα. Στην εντυπωσιακή βίλα, τον περιμένει πρώην γυναίκα Έλληνα επιχειρηματία μαζί με άλλες έξι 45 άρες φίλες της…

Το σκηνικό έχει στηθεί και οι εντυπωσιακές MILF μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν τον βλέπουν να βγαίνει από μια τούρτα.

Το πάρτι παίρνει φωτιά και ο ποδοσφαιριστής, με τη βοήθεια ενός πρωταγωνιστή της Sirina, βγάζει τα μάτια του.

Το θέμα, όμως, δεν είναι τι βγάζει, αλλά το τι… βάζει.

Μέσα σε λίγη ώρα το πάρτι «σπάει» και ο ποδοσφαιριστής μεταφέρεται σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να του αφαιρέσουν ένα ερωτικό βοήθημα από τα σωθικά του.

Η αφαίρεση πέτυχε, ο ασθενής επιβίωσε. Και τσέπωσε και 15.000 ευρώ για τις υπηρεσίες του…

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νάσου Γουμενίδη τις οποίες και κατέγραψε στο blog που διατηρεί στο www.gossip-tv,.gr

Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: από πού μπήκε τελικά το… γκολ;

Ντροπή και αίσχος! Η πρόστυχη τούρτα επιχειρηματία σε club της Χαλκίδας που τραγούδησε η Παόλα (φωτό)

Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει η κίνηση νεαρού επιχειρηματία στη συναυλία που έδωσε η Πάολα στη Χαλκίδα
Ο νεαρός πήγε με την παρέα του στο νυχτερινό club που εμφανίστηκε η τραγουδίστρια και προσπάθησε να κερδίσει λίγα δευτερόλεπτα διασημότητας, με ιδιαίτερα άκομψο τρόπο.



Τι έκανε λοιπόν ο κύριος αυτός

Την ώρα που η τραγουδίστρια τα έδινε όλα στην πίστα έβγαλε στο τραπέζι μία τεράστια τούρτα, με τους καλεσμένους να ξεσπούν σε γέλια.

Το τι τούρτα ήταν φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί

παολα2

Δείτε το απίστευτο μαγιό που φόρεσε η Lady Gaga για να κάνει τις βουτιές της στην πισίνα!



Ξέρει πάντα πως να είναι το κέντρο προσοχής! Η Lady Gaga λοιπόν, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει πως περνάει σε ένα από τα διαλείμματα από την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Η 28χρονη εκκεντρική σταρ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω πήγε να κάνει τις βουτιές της και να χαλαρώσει στην πισίνα του Harveys Casino στη λίμνη Tahoe της Νevada, φορώντας ένα μαγιό στo χρώμα του δέρματος, που με την πρώτη ματιά νομίζει κανείς ότι είναι γυμνή.

Μάλιστα, ανήρτησε κι άλλες φωτογραφίες, που την δείχνουν να διαβάζει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, την στιγμή που απολαμβάνει το μπάνιο της στην πισίνα.





Η κόντρα τους καλά κρατεί! Το νέο σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη στην Ντέπυ Γκολεμά



Χείμαρρος για μία ακόμη φορά ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος έχει μάθει να μη μασάει τα λόγια του, έχει άποψη και την υποστηρίζει με επιχειρήματα, προκαλώντας για τα όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει, θύελλα αντιδράσεων. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε ένα μήνυμα του στην Χαρούλα Αλεξίου για τη συναυλία που έδωσε για τις απολυμένες καθαρίστριες.

Όμως η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά ξέσπασε δημόσια και έδειξε τον εκνευρισμό της γράφοντας:«Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα…». Όμως, ο Νίκος Μαστοράκης δεν μπόρεσε να κρατηθεί και απάντησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook:

«ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ vs ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Πήρα εκατοντάδες μηνύματα από φίλους (που δεν προσωπικά αλλά που αποδεικνύονται πιστότεροι από τους γνωστούς και κοντινούς) που με ρωτούσαν γιατί κρατάω τόσο αδιάφορη (έως παθητική) στάση, απέναντι στους λιβελλογράφους του διαδικτύου. Επειδή με πρόσφατες αήθεις, πρόστυχες και κατευθυνόμενες αναρτήσεις λάσπης, «μύρισε αίμα» στο FB και αλλαχού.
Εσείς που διαβάζετε σποραδικά τον Τοίχο μου, είσαστε σχεδόν βέβαιοι ότι αν ήθελα να κακοποιήσω οποιοδήποτε τσόλι/αποκαΐδι του δημοσιοκαφρικού επαγγέλματος λεκτικά, θα μου ήταν εύκολο και απλό.
Όμως πιστεύω πως στους καταχραστές της δήθεν ελευθερίας του λόγου, δεν πρέπει κάποιος να απαντά με τον ίδιο τρόπο. Είναι λάθος να κοιτάμε συνεχώς κάτω για σκατά, εκτός κι αν κάποτε τα πατήσουμε, όποτε κοιτάμε σαν ηλίθιοι το παπούτσι μας, πιστεύοντας ότι φταίει εκείνο.
Δεν ήταν λοιπόν «παθητική» στάση, αλλά στάση αξιοπρέπειας που εκδηλώθηκε και σήμερα το πρωί, με εντολή στον δικηγόρο μου Νίκο Αγαπηνού να καταθέσει μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, ασφαλιστικά μέτρα και αστική αγωγή, κατά παντός (συγκεκριμένου και συγκεχυμένου) υπευθύνου (ανεύθυνου.)
Το Facebook και τα μέσα κοιν.δικτ. δεν εξαιρούνται από το νόμο και έτσι, αντί να κάνουμε πάλη στη λάσπη όπου κυλιούνται ήδη ορισμένα ξοφλημένα επαγγελματικά γουρούνια (και γουρούνες) είναι προτιμότερο να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίζει και να τιμωρεί.
Τέλος, επειδή κάθε φορά που έχω γνώμη κι αυτή ενοχλεί συγκεκριμένους κομματικούς κονδυλοφόρους, ανασύρεται η 40ετης λάσπη του «χουντικού,» και επειδή οι κατευθυνόμενες «αντιδράσεις» αφορούσαν τα σχόλια μου (δηκτικά μεν, κόσμια δε) για τη Χαρούλα Αλεξίου, αν έπαιζα φάουλ, θα μπορούσα (με οπτικές αποδείξεις) να ισχυριστώ πως η «προστατευόμενη» αυτόκλητων υπερασπιστών Χαρούλα ήταν τόσο χουντική όσο υποτίθεται ότι ήμουν εγώ επειδή μαζί συμπράτταμε (ο καθένας για τον δικό του λόγο) σε «χουντικές» εκδηλώσεις.
Το κακό με τους συκοφάντες είναι ότι έχουν μόνο βρόμικη ανάσα, το καλό με εμένα είναι ότι έχω σημαντικό αρχείο. Και επειδή έχω αίσθημα δικαίου, το αρχείο αυτό δεν το χρησιμοποιώ ούτε για να υπερασπιστώ εαυτόν από την κακοσμία κακάσκημων (μέσα-έξω) και άπλυτων γυναίων που πάσχουν από παραισθήσεις αρχάγγελου».

Δείτε το μήνυμα


Γνωστή ξανθιά κaυτή παρουσιάστρια tοpless στη Μύκονο! Ποια είναι;

Ζεστάθηκε και τα πέταξε όλα το κορίτσι!

Και γιατί όχι; Με τέτοιο σώμα καλά κάνει και τρελαίνει τα ανδρικά πλήθη!

Εάν δεν καταφέρατε να την αναγνωρίσετε από την πίσω όψη της λυπούμαστε πολύ, καθώς είναι πολύ χαρακτηριστική...

Δεν μιλάμε για άλλη από την αγαπημένη μας Ζέτα Θεοδωροπούλου!





Δείτε την κούκλα μαμά της Δήμητρας Αλεξανδράκη! Τεράστια ομοιότητα!

Το μήλο κάτω απ'τη μηλιά λέει ο σοφός λαός...

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τη μαμά της!

Η μαμά του καυτού μοντέλου μάλιστα μικροδείχνει πολύ! Η Δήμητρα έγραψε χαρακτηριστικά δείχνοντας την ευτυχία που βιώνει: "She is the most #beautiful & #good #mommy in the world !! Me + my mommy !! #happy #hour with my #family #happiness #pure #love .. #blessed"



Το τσουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό – Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα κυριολεκτικά!

Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια είναι ένα γεγονός που συντάραξε τον πλανήτη...


Το βίντεο που θα δείτε έρχεται με έναν μοναδικά εντυπωσιακό τρόπο να μας θυμίσει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας…

Ντρόπιασαν μία μαμά 5 παιδιών για το σώμα της κι εκείνη τους απάντησε όπως τους άξιζε!

Η Tanis Jex-Blake από την Alberta του Καναδά ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook, με τα εξής λόγια...
Αυτή είναι μία ανοιχτή επιστολή στα 2 αγόρια και το 1 κορίτσι που αποφάσισαν να αφήσουν τη δουλειά τους στο Sherwood Park, όπου έφτιαχναν ένα σπίτι, και να έρθουν στην παραλία της Alberta για να χαλαρώσουν στον ήλιο, να απολαύσουν τη θάλασσα και να πιουν μερικές μπίρες.

Λυπάμαι που η πρώτη μου απόπειρα να κάνω ηλιοθεραπεία με μπικίνι σε δημόσιο χώρο εδώ και 13 χρόνια σας «αηδίασε». Λυπάμαι που το στομάχι μου δεν είναι επίπεδο και σφικτό. Λυπάμαι που η κοιλιά μου είναι γεμάτη ραγάδες. ΔΕΝ λυπάμαι που το σώμα μου φιλοξένησε, μεγάλωσε, προστάτεψε, γέννησε και ανέθρεψε ΠΕΝΤΕ ξεχωριστά, υγιέστατα, πανέξυπνα και υπέροχα πλάσματα.

Λυπάμαι που στα 33 μου, τα 60 μου κιλά σας προσέβαλαν τόσο που αισθανθήκατε την ανάγκη να με δείξετε με το δάχτυλο, να γελάσετε και να προσποιηθείτε πως με κλωτσάτε. Θα ήθελα όμως να σας πω πως καθώς κοιτούσα τα «τέλεια» νεανικά κορμιά σας, το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν «τι το σπουδαίο έχει κατορθώσει ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ σώμα;».

Θα ήθελα επίσης να γνωρίζετε πως στάθηκα στο ύψος μου και δεν αντέδρασα καθώς με χλευάζατε, προσποιούμουν πως τα όσα λέγατε και κάνατε δεν με επηρέαζαν – στην επιστροφή για το σπίτι όμως έκλαψα μέσα στο αμάξι. Σας ευχαριστώ που χαλάσατε τη μέρα μου. Άνθρωποι όπως εσείς είναι αυτοί που κάνουν τον κόσμο άσχημο και μισητό.

Δεν μπορώ παρά να λυπηθώ τις γυναίκες που μια μέρα θα γεννήσουν τα παιδιά σας και θα γίνουν «αηδιαστικές» στα μάτια σας καθώς το σώμα τους αλλάζει μέσα από αυτή τη θαυμαστή διαδικασία της εγκυμοσύνης. Το μόνο που ελπίζω είναι πως μια μέρα θα συνειδητοποιήσετε πως τα σημάδια που έχω στο κορμί μου είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανη και όχι κάτι που με κάνει να ντρέπομαι. Μανούλες, να είστε περήφανες για το σώμα, το στομάχι, την κοιλιά, τα σημάδια σας! Αυτά έφεραν στον κόσμο τα παιδιά σας.

Ψαράς έπιασε φαλαινοκαρχαρία 5,5 μέτρων [PHOTOS]


Έναν φαλαινοκαρχαρία, με μήκος 5,5 μέτρων και βάρους περίπου 2 τόνων, έπιασε στα δίχτυα του ψαράς στα ανοικτά των ακτών της Φουτζιάν.


Το γιγάντιο κήτος αιχμαλωτίστηκε στην προσπάθεια του να φάει τα ψάρια που είχαν πιαστεί στα δίχτυα.

«Όπως βλέπετε είχε φάει ήδη αρκετά, πριν πεθάνει εγκλωβισμένος μέσα στα δίχτυα», δήλωσε ο Κάι Τσενγκζού, ο ψαράς στα δίχτυα του οποίου πιάστηκε ο φαλαινοκαρχαρίας, και ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να τον απελευθερώσει πριν διαπιστώσει πως ήταν νεκρός.

Στην Κίνα ο φαλαινοκαρχαρίας είναι προστατευόμενο είδος και απαγορεύεται το κυνήγι του.

Ο Κάι Τσενγκζού κατάφερε να πείσει τις αρχές πως τον βρήκε νεκρό στα δίχτυα του και έτσι του επέτρεψαν να τον πουλήσει στην τοπική αγορά.


Ο Κινέζος ψαράς φόρτωσε το κήτος στο φορτηγάκι του και το μετέφερε στην αγορά για να το πουλήσει, αφήνοντας άναυδους τους περαστικούς που το αντίκριζαν και τα παιδιά που έσπευδαν να το περιεργαστούν από κοντά.

Η τιμή που θα πιάσει εκεί υπολογίζεται σε περίπου 1.500 ευρώ.




ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

5 Αυγ 2014

Δεν θα πιστεύετε ποια πρωταγωνίστρια παντρεύτηκε κρυφά στην Αμερική

Το ζευγάρι ήταν μαζί τρία χρόνια και πριν λίγες μέρες πήρε την απόφαση ν' ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και... αφοσίωσης στην Αμερική.

Μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί είχαν γραφτεί διάφορα για την σχέση τους και πως η πρωταγωνίστρια είναι ήδη παντρεμένοι. Οι δυο τους δεν έδωσαν ποτέ σημασία στα όσα γράφτηκαν και τώρα απολαμβάνουν τον έγγαμο βίο. Ο λόγος για την Τουρκάλα ηθοποιό Beren Saat και τον τραγουδιστή Kenan Dogulu, οι οποίοι παντρεύτηκαν κρυφά. Ο γάμος έγινε στο Μαλιμπού - ένα μέρος το οποίο είχαν επισκεφθεί πριν δυο χρόνια- και το παρόν στο μυστήριο έδωσαν ελάχιστοι φίλοι τους και συγγενείς. Το ζευγάρι ήθελε να μοιραστεί την ωραιότερη στιγμή της ζωής του μόνο με τους δικού ανθρώπους. Η εφημερίδα της γειτονικής χώρας Hurriyet δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τον γάμος της πρωταγωνίστριας που έγινε γνωστή στην χώρα μας μέσα από τον «Πειρασμό» του ΑΝΤ1.



Αυτός είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον oργασμό

Ο oργασμός είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης σeξουαλικότητας. Για πολλούς ανθρώπους όμως, ο oργασμός... είναι κάτι που δεν έρχεται εύκολα, τόσο κατά την σeξουαλική επαφή όσο και κατά την αυτoϊκανοποίηση.

Ειδικά για αρκετές γυναίκες, ο oργασμός έχει αποδειχτεί ότι είναι κάτι που δεν βιώνουν εύκολα. Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Sεxologies, υπάρχει ένας βασικός παράγοντας που συχνά δεν λαμβάνεται υπόψη όσο θα έπρεπε από τις γυναίκες, προκειμένου να φτάσουν στην κορύφωση ενός οργασμού.

Αυτός ο παράγοντας είναι η δύναμη του μυαλού και των σκέψεων/φαντασιώσεων που συνεισφέρουν στο να... απογειωθεί όχι μόνο σωματικά, αλλά και συναισθηματικά και ψυχολογικά η γυναίκα προκειμένου να φτάσει ευκολότερα σε opγασμό.

Αυτό υποστηρίζουν επιστήμονες από το Εργαστήριο Έρευνας για την Ανθρώπινη Σeξουαλικότητα του πανεπιστημίου της Ottawa στην Ιαπωνία και από το πανεπιστήμιο του Louvain στο Βέλγιο.

Οι ερευνητές συνεργάστηκαν ώστε να εξετάσουν τις περιπτώσεις συνολικά 251 γυναικών ηλικίας από 18 έως και 67 ετών, οι οποίες ήταν σeξουαλικά ενεργές (είχαν σeξουαλική επαφή από 2 έως και 90 φορές τον μήνα). Από αυτές, οι 176 υποστήριξαν ότι φτάνουν εύκολα/συνήθως σε oργασμό κατά την σeξουαλική επαφή ("oργασμικές" γυναίκες) και οι 75 δήλωσαν ότι αυτό τους συμβαίνει πολύ δύσκολα ("ανoργασμικές" γυναίκες).

Όλες οι συμμετέχουσες συμπλήρωσαν ειδικά ερωτηματολόγια σχετικά με τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τις συμπεριφορές που θεωρούν πως παίζουν σημαντικό ρόλο για να φτάσουν σε oργασμό, τόσο κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής, όσο και κατά την αυτoϊκανοποίηση.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι τόσο οι "oργασμικές", όσο και οι "ανoργασμικές" γυναίκες δεν είχαν δυσκολία να εστιάσουν την σκέψη τους σε εpωτικές φαντασιώσεις κατά την αυτoϊκανοποίηση, χωρίς να είναι παρόντες εκείνη την ώρα οι σύντροφοί τους. Αυτό τις έκανε να είναι πιο πιθανό να φτάσουν και σε oργασμό.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής επαφής, οι "ανoργασμικές" γυναίκες εκδήλωσαν δυσκολία να έχουν αντίστοιχες σκέψεις και να εστιάσουν στην καθεαυτή πράξη με τον σύντροφό τους, γεγονός που αυξάνει το άγχος τους και τις δυσκολεύει να φτάσουν σε oργασμό.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι αυτό οφείλεται πιθανώς στις ανασφάλειες που έχουν πολλές γυναίκες για την εξωτερική τους εμφάνισή και το σωματικό τους βάρος, σκέψεις που "πλημμυρίζουν" το μυαλό τους όταν βρίσκονται με τον σύντροφό τους και δεν τους επιτρέπουν να απολαύσουν την σeξουαλική επαφή αρκετά ώστε να φτάσουν σε oργασμό.

Επίσης, οι ερευνητές επισήμαναν ότι η ηλικία παίζει σημαντικό ρόλο στην ικανότητα της γυναίκας να φτάσει σε oργασμό. Οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας αποδείχτηκε ότι είναι πιο εύκολο να το πετύχουν, σε σύγκριση με τις νεότερες σε ηλικία γυναίκες, κάτι που υποδεικνύει ότι η εμπειρία και η αποδοχή της σeξουαλικότητας στις μεγαλύτερες γυναίκες τις βοηθάει να απελευθερωθούν στο σeξ και να φτάσουν ευκολότερα σε oργασμό.

Πηγή: onmed.gr

Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια έκανε μπάνιο… tοpless; [ΦΩΤΟ]

Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό φαίνεται ότι προτιμά να κολυμπάει.

Κι απ’ό,τι φαίνεται, το μοιράστηκε με όλους της τους φίλους με μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η Νάντια Μπουλέ συνεχίζει τις διακοπές της και απολαμβάνει τον ήλιο και τα ωραία νερά της χώρας μας.


Σε μεγάλο κανάλι: Η παράνομη σχέση Ελληνίδας παρουσιάστριας με συνεργάτη της!

Δεν αλλάζει ο άνθρωπος… και η συγκεκριμένη όσο μεγαλώνει τόσοι περισσότερο αχόρταγη γίνεται σε ότι αφορά στο σeξ.

Η παρουσιάστρια αν και έχει μόνιμο δεσμό της αρέσουν τα ωραία παλικάρια… και εδώ που τα λέμε έχει καλό γούστο καθώς πάντα όταν αποφάσιζε να κερατώσει, επέλεγε πάντα ένα από τα καλύτερα «κομμάτια» του χώρου!

Τη χρονιά που πέρασε όμως καψουρεύτηκε τρελά ένα συνεργάτη της! τόσο που φλόμωσε στα ψέματα τον επίσημο για να βρίσκει χρόνο για κοκο με το τεκνό…! Εκείνος με τη σειρά του είχε να πάρει πολλά από την παρουσιάστρια.

Εκτός από ένα καλό κρεβάτι ήταν και προνομιούχος καθώς συνεργάτης της!

Η ίδια του ζήτησε να είναι και του χρόνου μαζί της και γενικά, όσοι θα βρίσκεται στο γυαλί να είναι…δίπλα της! εκείνος πάλι, χωρισμένος και απογοητευμένος, καθώς η πρώην του τον παράτησε για άλλη αγκαλιά, «αρμέγει» όσο μπορεί την παρουσιάστρια.

Όμως παραμένει στα χαμηλά καθώς όπως μαθαίνω, θέλει να εκείνη να αισθάνεται πως τον διατάζει! Πως είναι από θέση ισχύος (που είναι) και εκείνος ο μικρός και ταπεινός που ικανοποίει τις ορέξεις της…

nassosblog

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε πως έχασε τη ζωή της νεαρή κοπέλα σε camping της Αμοργού...

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Αμοργός και η τοπική κοινότητα των καλοκαιρινών κατασκηνωτών για τον άδικο χαμό της 25χρονης...
Μάγδας από τη Μεγαλόπολη, η οποία έφυγε ξαφνικά όσο κοιμόταν το βράδυ της 30ης Ιουλίου. Οι άνθρωποι του νησιού μιλούν για την πιο όμορφη παρουσία του φετινού καλοκαιριού στην Αμοργό, ενώ η αιτία θανάτου φαίνεται μέχρι στιγμής να είναι ένα από όλα τα χαρακτηριστικά της Μάγδας που την έκαναν τόσο όμορφη και επιθυμητή από όλους.

Η νεαρή καλλονή βρέθηκε στις 11 μμ. από το ζευγάρι της διπλανής σκηνής με μία από τις πολλές τζίβες που είχε περιπλέξει τα μακρυά καστανόξανθα μαλλιά της να της έχει φράξει την αναπνευστική οδό. Έντρομοι άρχισαν να τραβούν την τζίβα από το λαιμό της νεαρής χωρίς επιτυχία, και να φωνάζουν για τη βοήθεια κάποιου γιατρού. Μέχρι να φτάσει ο ιατρός, ο Αντώνης Θ. - γνωστός και ως «Μαγκάιβερ» του κάμπινγκ - είχε καταφέρει να αποφράξει το λαιμό της Μάγδας με τη χρήση τροχαλίας, οδοντικού νήματος και ενός πασσάλου, μάταια όμως καθώς ήταν ήδη πολύ αργά. Τελικά, στις 11:23 μμ. διαπιστώθηκε ο θάνατος της άτυχης κοπέλας.


Ο Γιώργος Κ., φοιτητής ναυπηγικής του ΕΜΠ που είχε την τύχη να γνωρίσει και να συνάψει δεσμό με την Μάγδα κατά τις καλοκαιρινές διακοπές που άρχισαν στης αρχές Ιουλίου, διηγείται σε κατάσταση σοκ, σε συντάκτη του «Κουλουριού» που βρισκόταν τυχαία στο κάμπινγκ της Αμοργού: «Δεν το πιστεύω, είμαι συντετριμμένος. Πως γίνεται να την πάτησε έτσι αυτός ο άγγελος; Ξέρω ότι πολλοί λένε ότι οι όμορφες του κάμπινγκ συνήθως δεν είναι αντικειμενικά πολύ όμορφες, αλλά αποκτούν αξία επειδή συναγωνίζονται μόνο τις κοπέλες που υπάρχουν στο κάμπινγκ εκείνη τη στιγμή. Η Μάγδα ήταν όμως πραγματικά πολύ ωραία, την φωνάζανε με κωδικό όνομα “το πιστόλι” στην παρέα μας. Είναι μια μεγάλη απώλεια για το νησί και για εμένα προσωπικά. Θα την θυμάμαι για πάντα, σκέφτομαι να κάνω ένα τατουάζ-δάκρυ στο δεξί μου δείκτη στη μνήμη της.»

Πηγή

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Γιατί ο μεγάλος μας τραγουδιστής Στέλιος Καζαντζίδης δεν έκανε ποτέ παιδί;

Ο Στέλιος Καζαντζίδης αγαπήθηκε από τους θαυμαστές του, όσο κανένας άλλος Έλληνας καλλιτέχνης...Οι φανατικοί του θαυμαστές, γνώριζαν τα πάντα για τη ζωή και την καθημερινότητά του. Υπήρχε, όμως, μια λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, που χάρη σε δικές του παραπλανητικές δηλώσεις, δεν ήταν γνωστή.

Ήταν ο λόγος, για τον οποίο ο Στέλιος δεν έκανε ποτέ παιδιά. Ο Καζαντζίδης ήταν ένας γοητευτικός άντρας και πάντα είχε στο πλευρό του μια δυναμική γυναίκα. Με καμία όμως, ούτε καν με την επί σειρά ετών σύζυγό του Μαρινέλλα, δεν έκανε παιδιά.

Σε μία από τις ελάχιστες συνεντεύξεις που έδωσε ο Καζαντζίδης, αποκάλυψε την αιτία. Όπως υποστήριξε, όταν ήταν φαντάρος, τον είχε κλωτσήσει ένα άλογο στα γεννητικά του όργανα, αφήνοντάς του μόνιμο πρόβλημα γονιμότητας.






Γιατί όμως τον χτύπησε το άλογο;

Την εξήγηση έδωσε η τελευταία του σύζυγος, Βάσω Καζαντζίδη, σε συνέντευξή της στη «Μηχανή του Χρόνου». Σύμφωνα με την κυρία Καζαντζίδη, όταν ο Στέλιος ήταν φαντάρος, τον έκλεισαν σε ένα στάβλο, για να τον τιμωρήσουν για τα κομμουνιστικά πολιτικά του φρονήματα.

Πρακτική που ήταν συνηθισμένη σε όσους κατάγονταν από αριστερή οικογένεια και δεν την είχαν αποκηρύξει. Στον στάβλο, όπως είπε ο ίδιος, έγινε το ατύχημα με το άλογο, που του στέρησε την πατρότητα. Ο γιατρός που τον εξέτασε τότε, του είπε: «Τη ζωή σου τη γλίτωσες, αλλά δεν θα κάνεις παιδιά».




Η εκδοχή της πνευματικής του μητέρας

Πρόσφατα, η νονά του τραγουδιστή, Μαρία Κιουρτσόγλου, εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της, άγνωστες αλήθειες από τη ζωή του αγαπημένου της βαφτιστικού. Ο Στέλιος είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τη νονά του και της εξομολογούνταν όλα του τα μυστικά. Σύμφωνα με την κυρία Κιουρτσόγλου, η στειρότητα του Καζαντζίδη δεν οφειλόταν σε κλοτσιά από άλογο, αλλά στον άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε από έναν ανώτερό του, όταν ήταν φαντάρος.

Ο Πόντιος αξιωματικός έσυρε και χτύπησε με μανία τον τραγουδιστή. Ένα από τα άγρια χτυπήματα, τον βρήκε στα γεννητικά όργανα, προκαλώντας ανεπανόρθωτη βλάβη. Όποια και αν είναι η αλήθεια, για την αιτία που ο τραγουδιστής στερήθηκε την πατρότητα, το γεγονός είναι ότι ο ίδιος πληγώθηκε πολύ. Ο Καζαντζίδης διέθετε έναν πολύ ευαίσθητο χαρακτήρα και σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον έζησαν, όταν πληροφορήθηκε ότι δε θα μπορούσε να τεκνοποιήσει, κλείστηκε στον εαυτό του. Γι’ αυτό και για πολλά χρόνια, όταν τον ρωτούσαν, δεν έλεγε ποιος ήταν ο λόγος που δεν έγινε ποτέ πατέρας.




Δεν έγινε ποτέ πατέρας, αλλά έγινε παππούς

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Στέλιος Καζαντζίδης τα πέρασε με τη σύζυγό του Βάσω, που ο ίδιος αποκαλούσε «θησαυρό». Η κυρία Βάσω είχε μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, η οποία έκανε ένα μεγάλο δώρο στον τραγουδιστή. Έκανε μια κόρη, του χάρισε δηλαδή ένα εγγονάκι, στο οποίο αφιερώθηκε και το λάτρευε με όλη του τη δύναμη. Αν και δεν είχε δικά του παιδιά, ο Στέλιος άκουσε από τα χείλη της μικρής την πιο γλυκιά λέξη, που του είπαν ποτέ, τη λέξη παππού.

mixanitouxronou.gr,news247.gr

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! Άνδρας ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ την ώρα που περπατούσε!!! (video)



Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο με ένα βίντεο διάρκειας 47 δευτερολέπτων
Στο βίντεο ένας άνδρας διακρίνεται να περπατάει σε ένα σκοτεινό δρόμο στο Wyoming των ΗΠΑ.
Και ενώ περπατάει, ξαφνικά, ως… δια μαγείας αρχίζει και εξαφανίζεται!


….
Το περίεργο βίντεο έχει προκαλέσεις πολλές συζητήσεις, με κάποιους να κάνουν λόγο για… φάντασμα, χρονοταξιδιώτη ή εξωγήινο, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι επεξεργασμένο βίντεο ή πρόκειται απλά για ελαττωματική κάμερα.

Αστυνομία VS Ρώσικη μαφία [VIDEO]





Δεν θα ήθελες να είσαι στην θέση του αστυνομικού…




Δείτε το βίντεο

Αυτός ο άνδρας κάνει την καλύτερη δουλειά του κόσμου – Θα τον ζηλέψετε [VIDEO]




Δεν το πιστεύαμε όταν είδαμε τι δουλειά κάνει ο κύριος που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.
Είμαστε σίγουροι ότι πολλοί θα πλήρωναν για να κάνουν αυτήν την δουλειά…



Δείτε το βίντεο

Η κοροϊδία πληρώνεται ακριβά: 150.000 ευρώ θα πληρώσουν τα LIDL HELLAS για το "δούλεμα" των καταναλωτών...

Πρόστιμο από το υπουργείο Ανάπτυξης στη Lidl για παραπλάνηση των καταναλωτών κατά την πασχαλινή περίοδο, με την προσφορά φθηνών αρνιών. Έλεγχοι σε 501 επιχειρήσεις μέσα στον Ιούλιο. Πρόστιμο ύψους 150.000 ευρώ επέβαλε στη…



Lidl Hellas το υπουργείο Ανάπτυξης, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, με αφορμή την παραπλανητική, όπως τη χαρακτηρίζει, πασχαλινή προσφορά των αρνιών με 3,99 ευρώ.


Σύμφωνα με το υπουργείο, μετά από διερεύνηση καταγγελιών καταναλωτών, διαπιστώθηκαν παραβάσεις ως προς το γεγονός ότι η εταιρεία προέβη σε πρόσκληση για αγορά των αρνιών σε μια δελεαστική τιμή για τον καταναλωτή χωρίς να κάνει γνωστή την ύπαρξη εύλογων λόγων για τους οποίους δεν θα μπορούσε να προμηθεύσει τα προϊόντα στην τιμή αυτή σε εύλογο χρονικό διάστημα και σε εύλογες ποσότητες, με αποτέλεσμα την παραπλάνηση του καταναλωτικού κοινού ως προς την διαθεσιμότητα του διαφημιζόμενου προϊόντος.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα!

Υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια του ελληνικού πενταγράμμου.

Για δεκαετίες κάθε τους καλλιτεχνική εμφάνιση αποτελούσε γεγονός της χρονιάς, αφού ό,τι έφερε την υπογραφή «Αννα Βίσση – Νίκος Καρβέλας» ήταν συνυφασμένο με την απόλυτη επιτυχία.



Για τον σπουδαίο μουσικό η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ήταν -και εξακολουθεί να είναι ακόμα και μετά τον χωρισμό τους- κύρια πηγή έμπνευσης.


Από την άλλη, για την Αννα Βίσση ο Νίκος Καρβέλας, εκτός από πατέρας της αγαπημένης τους κόρης Σοφίας, ήταν ο άνθρωπος που με τα τραγούδια του την οδήγησε και την καθιέρωσε στην κορυφή.

Η «Espresso της Κυριακής», με τη βοήθεια του γνωστού φωτογράφου Βασίλη Κυριαζή (μέσα και από αδημοσίευτες φωτογραφίες), ταξιδεύει τους αναγνώστες της στον χρόνο: για την ακρίβεια τρεις δεκαετίες πίσω, στο 1984, την εποχή που ο Νίκος Καρβέλας έγραψε τις πρώτες του επιτυχίες για την υπέροχη φωνή της Αννας Βίσση.

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που κατάφερα να φωτογραφίσω το 1984 το ζευγάρι που έμελλε να αγαπηθεί όσο κανένα άλλο μέχρι σήμερα από το μουσικό κοινό» εκμυστηρεύεται ο Βασίλης Κυριαζής, που ξεφυλλίζει το άλμπουμ με τις


φωτογραφίες της Αννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μέσα από το σπίτι τους στη Φιλοθέη, πολλές από τις οποίες δημοσιεύτηκαν πρώτη φορά τη χρονιά εκείνη στο νεανικό περιοδικό «Κατερίνα» με το οποίο ο φωτογράφος συνεργαζόταν για τουλάχιστον είκοσι χρόνια.

«Τη χρονιά εκείνη όλοι ήθελαν μια συνέντευξη από την Αννα Βίσση, γιατί είχε αρχίσει ήδη να κάνει στροφή στην καριέρα της, να συνεργάζεται με τον άντρα της ζωής της, με τον οποίο είχε παντρευτεί ένα χρόνο νωρίτερα, ενώ είχε γίνει την ίδια εποχή και μητέρα. Ημουν από τους τυχερούς που κατάφερα όχι μόνο να τους φωτογραφίσω, αλλά να περάσω μαζί τους μία ολόκληρη μέρα, αλλά και να


δημιουργήσω και μια πολύ καλή σχέση, αφού ειδικά την Αννα έτυχε να τη φωτογραφίσω και σε άλλες στιγμές της ζωής της, όπως μέσα στο καμαρίνι της».

Εκτός από το καλλιτεχνικό ζευγάρι, στις φωτογραφίες ποζάρει όλο χάρη και νάζι και η μικρή τότε Σοφία, καρπός μιας μεγάλης αγάπης. «Από την πρώτη κιόλας


στιγμή που συνάντησα την Αννα αμέσως κατάλαβα πως είχα να κάνω με μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Απλή και φιλική, χωρίς κανένα ίχνος ντίβας στον τρόπο σκέψη της και με ομορφιά που πραγματικά σε κέρδιζε αμέσως. Θυμάμαι περάσαμε τόσο καλά μαζί που ενώ θα μπορούσε μόλις τελείωσε η συνέντευξη και η φωτογράφιση με ευγενικό και γλυκό τρόπο να με αποχαιρετήσει, εκείνη με κράτησε και μου έκανε και το τραπέζι» εξηγεί ο γνωστός φωτογράφος, που θυμάται τις όμορφες στιγμές που πέρασε μαζί με την Αννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα.

«Ο Νίκος τότε ήταν πιο συγκρατημένος θα έλεγα σε σχέση με την Αννα. Είχε άλλωστε τόσες μουσικές εμπνεύσεις μέσα στο κεφάλι του, που το μόνο που τον απασχολούσε ήταν το πιάνο του. Από την άλλη, η Αννα ως καλή οικοδέσποινα


έλεγε αστεία, ενώ δεν είχε κανένα δισταγμό να φωτογραφηθεί ακόμα και μέσα στην κουζίνα της. Για μένα ήταν ένα μεγάλο αστέρι, που αν και βρισκόταν ήδη στον χώρο τουλάχιστον μία δεκαετία, είχε βάλει στόχο να λάμψει ακόμα περισσότερο. Δεν είναι τυχαίο ότι η Αννα έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια ένα με την κορυφή».








Και όμως υπάρχει! Ο άνθρωπος που δεν αναπνέει!


Μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κατέχει ο «άνθρωπος που δεν αναπνέει»!

Όσο απίστευτο κι αν σας ακούγεται ο Στιγκ Σεβερίνσεν, μπορεί να κρατήσει την αναπνοή του κάτω από το νερό, όχι για ένα, όχι δύο, αλλά είκοσι δύο ολόκληρα λεπτά.

Ο 41χρονος ελεύθερος δύτης, από την Δανία, τον Οκτώβριο του 2012 έσπασε το δικό του προηγούμενο ρεκόρ (20 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα), καθώς όπως σας αναφέραμε παραπάνω, κατάφερε να παραμείνει κάτω από το νερό, δύο λεπτά περισσότερα.

Τίποτα όμως σε αυτή τη ζωή δεν είναι τυχαίο, αφού ο Σεβερίνσεν έχει διδακτορικό στην ιατρική και μεταπτυχιακό στη βιολογία και είναι γνωστός στη χώρα για τη συμμετοχή του στις πιο ακραίες προκλήσεις, όπως το κολύμπι σε παγωμένο νερό.

Όπως καταλαβαίνετε, ο Στιγκ διαθέτει πολύ δυνατούς πνεύμονες, ενώ στις απίστευτες επιδόσεις του έχει συμβάλει το γεγονός, ότι προπονείται από νεαρή ηλικία.

Ο 41χρονος άνδρας ή αλλιώς ο «άνθρωπος που δεν αναπνέει» είναι ανήσυχο πνεύμα, καθώς είναι ο συγγραφέας του βιβλίου που ονομάζεται «Breatheology», στο οποίο περιγράφει την τη διαδικασία που ακολουθεί για τις αναπνοές του, αποκαλύπτοντας ότι το μυστικό του βρίσκεται στο διαλογισμό, που τον βοηθά να μην πανικοβάλλεται κάτω από το νερό.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ο ελεύθερος δύτης διδάσκει την επιστήμη της αναπνοής σε όλους τους ενδιαφερόμενους, ακόμα και σε παιδιά.

Ο Κώστας Μπακογιάννης χώρισε την γυναίκα του και τα έφτιαξε με την Σία Κοσιώνη που επίσης χώρισε τον άντρα της.[photos]

Μπορεί από τον Απρίλιο να είναι μόνο φήμη, αλλά μετά από τις τελευταίες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μάλλον δεν χρειάζεται να γίνει επιβεβαίωση της φήμης από καμία από τις δύο πλευρές.
Ο λόγος για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Σία Κοσιώνη, η οποία έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.


Το ζευγάρι εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού Hello να περπατάει πιασμένο χεράκι - χεράκι στα σοκάκια της Αντίπαρου, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Οι δυο τους ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και τρυφεροί μεταξύ τους, ανταλλάσσοντας δημόσια αγκαλιές και φιλιά.

Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο είχαν ξεκινήσει από την άνοιξη όταν Αλεξία Μπακογιάννη και Ανδρέας Παπαδόπουλος πραγματοποίησαν νυχτερινή έξοδο, ενώ δίπλα τους ήταν ασυνόδευτη η Σία Κοσιώνη και αντίκρυ, στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, ο Κώστας Μπακογιάννης.

Εγραφε τότε το «Πρώτο Θέμα»: «Το πρόγραμμα που παρουσιάζουν οι Χάρις Αλεξίου και Τάνια Τσανακλίδου, τόσο κατά μόνας όσο και ως ντουέτο, δημιουργεί την ιδανική ατμόσφαιρα για τη δημιουργία ή τη σύσφιγξη σχέσεων στο ακροατήριο: λίγη νοσταλγία, λίγη μελαγχολία και συγκίνηση, αλλά και μπόλικη ανάταση θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη και την κουμπωμένη ως τον λαιμό Σία Κοσιώνη να χαλαρώσει.

Το ότι ο Κώστας Μπακογιάννης επέλεξε να καθίσει απέναντι και όχι δίπλα της ήταν και αυτό ένα μήνυμα προς τους καλοθελητές των πολιτικών κύκλων, που τον τελευταίο καιρό ψιθυρίζουν όλο και πιο συχνά ότι η συμπάθειά του προς την παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ αυξάνεται. Η Κοσιώνη από την πλευρά της φαίνεται να αντιμετωπίζει τις κοσμικότητες με επιφυλάξεις και μια ορισμένη δειλία, αφού είναι κάπως αμήχανη με την αναγνωρισιμότητά της.

Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια διαζευγμένη, νέα και ελκυστική γυναίκα που θεωρείται -τηλεοπτικά τουλάχιστον- περιζήτητη. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, δε, ουσιαστικά είναι ελεύθερος μετά τις περιπέτειες που αντιμετώπισε στον ιδιωτικό του βίο και άρα διαθέσιμος για έναν νέο δεσμό.


Η κοινή τους βραδινή εμφάνιση και η προσοχή με την οποία απέφυγαν οποιαδήποτε επιλήψιμη οικειότητα μεταξύ τους, περνώντας τη βραδιά απλώς ως δύο γνωστοί που βρέθηκαν κατά σύμπτωση στο ίδιο τραπέζι, δεν αφήνουν περιθώρια για επιβεβαίωση κάποιου φλερτ. Εάν υπάρχει κάτι τέτοιο, τότε Μπακογιάννης και Κοσιώνη βρίσκονται στην αντίθετη φάση απ’ ό,τι η Αλεξία με τον Ανδρέα Παπαδόπουλο. Δηλαδή, έχουν περισσότερα να κρύψουν απ’ όση να επιδείξουν. Ή μήπως όχι;»..

ΠΗΓΗ: eglimatikotita.gr

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Όλγας Τρέμη στο δελτίο ειδήσεων του Mega; (φώτο)

Μετεγγραφή από ΣΚΑΪ για το MEGA; Σύμφωνα με πληροφορίες ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα προτείνει την Εύα Αντωνοπούλου για τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA. Πληροφορίες του typologies,αναφέρουν πως υπήρξε ήδη μια σχετική κρούση σε συνάντηση που έγινε στο κέντρο της Αθήνας.


Η δημοσιογράφος η οποία στο παρελθόν έχει κάνει τηλεοπτική διαφήμιση προϊόντων, όπως και η Πόπη Τσαπανίδου, παρουσίαζε μεσημεριανή εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ για μεγάλο χρονικό διάστημα, και πρόσφατα μετακινήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Το διάστημα του καλοκαιριού αναπληρώνει τη Σία Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.



Επιπλέον στην εισήγηση αυτή αναμένεται να προταθεί ως σχολιαστής πρόσωπο που ασκεί κριτική στο μνημονιακό μοντέλο για να καλύψει τη θέση του Παύλου Τσίμα, ο οποίος μάλλον δεν θα είναι στο τελικό σχήμα του δελτίου ειδήσεων. Η εισήγηση θα τεθεί υπόψιν του διοικητικού συμβουλίου του MEGA, το οποίο και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις για τη δομή, τα πρόσωπα στο δελτίο ειδήσεων και την ιεραρχία στον ενημερωτικό τομέα. Μέχρι τότε, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.


Ούτε «ανάσα» δεν μπορείς να πάρεις με αυτό το μαγιό κούκλα μου! Ποια το φόρεσε; [photo]

Ποια εκρηκτική παρουσία εθεάθη με αυτό το μαγιό σε πασίγνωστη παραλία, αναστατώνοντας τα βλέμματα όλων;
Πρόκειται για την Brittny Gastineau, η οποία βρέθηκε σε παραλία στο Miami να χαλαρώνει και να… πίνει αρκετά, φορώντας το εν λόγω μαγιό.

Όμως, το μοντέλο δεν κατάλαβε πως δεν τη κολάκευε ιδιαίτερα αυτό το κομμάτι, αφού στο Instagram ευχαριστούσε θερμά τον σχεδιαστή που της το χάρισε, λέγοντας πως ταιριάζει τέλεια στο σώμα της!


Ελεονώρα Μελέτη: Δες την απίστευτα σeξι εμφάνισή της αλά Carrie Bradshaw που μας τρέλανε! [photo]

Με μια της φωτογραφία κατάφερε να «τρελάνει» τους followers της στο Instagram, φορώντας ένα... απλό μπικίνι και απλά κοιτάζοντας το κενό.

Τα σχόλια πολλά και θετικά και η παρουσιάστρια παρομοιάστηκε από τους θαυμαστές της με την Sara Jessica Parker στη ταινία Sεx & the city…


Ποιοι γλιτώνουν τον ΕΝΦΙΑ μετά τις έκτακτες αλλαγές (ΛΙΣΤΑ)

Το αργότερο σε 15 ημέρες θα εκδοθεί η απόφαση της ΓΓΔΕ για την εφαρμογή των διατάξεων του νόμου για τον ΕΝΦΙΑ, που προβλέπουν εκπτώσεις και απαλλαγές για συγκεκριμένες κατηγορίες υπόχρεων, καθώς δεν έχει περάσει απαρατήρητη στο Μέγαρο Μαξίμου και στο υπουργείο Οικονομικών η γκρίνια για τις επιβαρύνσεις που φέρνει ο νέος Φόρος.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι θα προσομοιάζει με τη διαδικασία των αιτήσεων που είχαν υποβληθεί για τις απαλλαγές από το ΕΕΤΑ, αν και στο υπουργείο Οικονομικών αναζητούν τρόπους για την απλοποίηση των αιτήσεων, έτσι ώστε να αποφευχθεί η γραφειοκρατία, τα λάθη και βέβαια η ταλαιπωρία των φορολογούμενων.

Με βάση τις διατάξεις του νόμου για τον ΕΝΦΙΑ προβλέπονται τα εξής:

χορηγείται έκπτωση 50% στον φορολογούμενο, τον ή την σύζυγο και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του επί του ΕΝ.Φ.Ι.Α. που βεβαιώθηκε στα παραπάνω πρόσωπα, αν διαπιστώνεται οικονομική αδυναμία πληρωμής της συνολικής οφειλής για το οικείο έτος. Η παραπάνω έκπτωση χορηγείται για τον οφειλόμενο ΕΝ.Φ.Ι.Α. κάθε έτους, εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

α) το συνολικό φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου φορολογικού έτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Φ.Ε., δεν υπερβαίνει τις εννέα χιλιάδες (9.000) ευρώ, προσαυξημένο κατά χίλια (1.000) ευρώ για τον ή την σύζυγο και κάθε εξαρτώμενο μέλος,

β) το σύνολο της επιφάνειας των κτισμάτων στα οποία κατέχουν δικαιώματα της παραγράφου 2 του άρθρου 1, ο υπόχρεος δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, ο ή η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του, λαμβανομένου υπόψη του ποσοστού συνιδιοκτησίας, δεν υπερβαίνει τα εκατόν πενήντα τετραγωνικά μέτρα (150 μ2) και

γ) ο φορολογούμενος, ο ή η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του δεν έχουν ή δεν ευθύνονται με ληξιπρόθεσμες οφειλές που δεν έχουν ρυθμιστεί προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Χορηγείται έκπτωση 100% εφόσον πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

α) Το συνολικό φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα του προηγούμενου φορολογικού έτους, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Φ.Ε. δεν υπερβαίνει τις δώδεκα χιλιάδες (12.000) ευρώ, προσαυξημένο κατά χίλια (1.000) ευρώ για τον ή την σύζυγο και κάθε εξαρτώμενο μέλος,

β) το σύνολο της επιφάνειας των κτισμάτων στα οποία κατέχουν δικαιώματα της παραγράφου 2 του άρθρου 1, ο υπόχρεος δήλωσης φορολογίας εισοδήματος, ο ή η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του, λαμβανομένου υπόψη του ποσοστού συνιδιοκτησίας, δεν υπερβαίνει τα εκατόν πενήντα τετραγωνικά μέτρα (150 μ ),

γ) ο φορολογούμενος, ο ή η σύζυγος και τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του δεν έχουν ή δεν ευθύνονται με ληξιπρόθεσμες οφειλές που δεν έχουν ρυθμιστεί προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία και

δ) ο αριθμός των εξαρτώμενων τέκνων ισούται ή υπερβαίνει τα τρία, ή ο φορολογούμενος, ο ή η σύζυγος ή οποιοδήποτε από τα εξαρτώμενα τέκνα της οικογένειάς του έχει αναπηρία σε ποσοστό ογδόντα τοις εκατό (80%) και άνω.

χορηγείται αναστολή πληρωμής του φόρου σε νομικά πρόσωπα. Η αναστολή πληρωμής χορηγείται για τον οφειλόμενο ΕΝ.Φ. Ι. Α. ενός έτους και μπορεί να επαναχορηγηθεί μέχρι τρεις φορές εντός διαστήματος δέκα (10) ετών από τη χορήγηση της πρώτης αναστολής. Για τη χορήγησή της πρέπει να πληρούνται σωρευτικά οι εξής προϋποθέσεις:

α) ο συνολικός κύκλος εργασιών του νομικού προσώπου, κατά το προηγούμενο φορολογικό έτος, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Φ.Ε. δεν υπερβαίνει το δεκαπλάσιο του συνολικού φόρου,

β) ο συνολικός κύκλος εργασιών, όπως ορίζεται στο προηγούμενο εδάφιο, έχει παρουσιάσει μείωση άνω του τριάντα τοις εκατό (30%) σε σχέση με το προηγούμενο προς αυτό φορολογικό έτος, και

γ) το νομικό πρόσωπο δεν έχει ή δεν ευθύνεται για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Τι θα γίνει με τους σεισμόπληκτους

Όσον αφορά σε όσους έχουν σεισμόπληκτο ακίνητο (π.χ. στην Κεφαλλονιά), στελέχη του οικονομικού επιτελείου διευκρινίζουν ότι θα πρέπει να αγνοήσουν το εκκαθαριστικό που έχει αναρτηθεί στο TAXIS, καθώς το Σεπτέμβριο θα προβλεφθεί διαδικασία απαλλαγής τους. Αντιθέτως, όσοι πέρα από το σεισμόπληκτο διαθέτουν και άλλο ακίνητο, τότε θα πρέπει να πληρώσουν τη δόση του Αυγούστου και θα γίνει συμψηφισμός μετά το Σεπτέμβριο.

Αυτό που δεν έχει απαντηθεί, πάντως, ακόμα από το υπουργείο Οικονομικών, είναι το πότε θα γίνει επανεκκαθάριση για όσους κάνουν διορθώσεις στα στοιχεία των ακινήτων τους έως το τέλος Νοεμβρίου, δηλαδή εάν θα γίνει συμψηφισμός φόρου πριν από το τέλος του έτους ή στην εκκαθάριση του ΕΝΦΙΑ για το 2015.

Ποδοσφαιριστής σε πάρτι με ούζα Ελληνίδας πλουσίας καταλήγει με σφηνωμένο δονητή στο νοσοκομείο

Οκ ναι, είναι η κίτρινη είδηση της ημέρας, αλλά δεν μπορείς να της αντισταθείς. Και πόση στροφή στην ποιότητα πια να κάνεις;


Ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λιγκ. Με τατουάζ. Ψιλοαλήτικη μπαλαδόφατσα, που συνηθίζουμε να λέμε…

Μπαίνει στο αμάξι του και κατευθύνεται στη Βούλα. Στην εντυπωσιακή βίλα, τον περιμένει πρώην γυναίκα Έλληνα επιχειρηματία μαζί με άλλες έξι 45 άρες φίλες της…

Το σκηνικό έχει στηθεί και οι εντυπωσιακές MILF μένουν με το στόμα ανοιχτό όταν τον βλέπουν να βγαίνει από μια τούρτα.

Το πάρτι παίρνει φωτιά και ο ποδοσφαιριστής, με τη βοήθεια ενός πρωταγωνιστή της Sirina, βγάζει τα μάτια του.

Το θέμα, όμως, δεν είναι τι βγάζει, αλλά το τι… βάζει.

Μέσα σε λίγη ώρα το πάρτι «σπάει» και ο ποδοσφαιριστής μεταφέρεται σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να του αφαιρέσουν ένα ερωτικό βοήθημα από τα σωθικά του.

Η αφαίρεση πέτυχε, ο ασθενής επιβίωσε. Και τσέπωσε και 15.000 ευρώ για τις υπηρεσίες του…

Όλα τα παραπάνω σύμφωνα με τις πληροφορίες του Νάσου Γουμενίδη τις οποίες και κατέγραψε στο blog που διατηρεί στο www.gossip-tv,.gr

Και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: από πού μπήκε τελικά το… γκολ;

Ντροπή και αίσχος! Η πρόστυχη τούρτα επιχειρηματία σε club της Χαλκίδας που τραγούδησε η Παόλα (φωτό)

Μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει η κίνηση νεαρού επιχειρηματία στη συναυλία που έδωσε η Πάολα στη Χαλκίδα
Ο νεαρός πήγε με την παρέα του στο νυχτερινό club που εμφανίστηκε η τραγουδίστρια και προσπάθησε να κερδίσει λίγα δευτερόλεπτα διασημότητας, με ιδιαίτερα άκομψο τρόπο.



Τι έκανε λοιπόν ο κύριος αυτός

Την ώρα που η τραγουδίστρια τα έδινε όλα στην πίστα έβγαλε στο τραπέζι μία τεράστια τούρτα, με τους καλεσμένους να ξεσπούν σε γέλια.

Το τι τούρτα ήταν φαίνεται στη φωτογραφία που ακολουθεί

παολα2

Δείτε το απίστευτο μαγιό που φόρεσε η Lady Gaga για να κάνει τις βουτιές της στην πισίνα!



Ξέρει πάντα πως να είναι το κέντρο προσοχής! Η Lady Gaga λοιπόν, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δεν παρέλειψε να μας ενημερώσει πως περνάει σε ένα από τα διαλείμματα από την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Η 28χρονη εκκεντρική σταρ όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω πήγε να κάνει τις βουτιές της και να χαλαρώσει στην πισίνα του Harveys Casino στη λίμνη Tahoe της Νevada, φορώντας ένα μαγιό στo χρώμα του δέρματος, που με την πρώτη ματιά νομίζει κανείς ότι είναι γυμνή.

Μάλιστα, ανήρτησε κι άλλες φωτογραφίες, που την δείχνουν να διαβάζει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, την στιγμή που απολαμβάνει το μπάνιο της στην πισίνα.





Η κόντρα τους καλά κρατεί! Το νέο σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη στην Ντέπυ Γκολεμά



Χείμαρρος για μία ακόμη φορά ο Νίκος Μαστοράκης, ο οποίος έχει μάθει να μη μασάει τα λόγια του, έχει άποψη και την υποστηρίζει με επιχειρήματα, προκαλώντας για τα όσα κατά καιρούς έχει δηλώσει, θύελλα αντιδράσεων. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε ένα μήνυμα του στην Χαρούλα Αλεξίου για τη συναυλία που έδωσε για τις απολυμένες καθαρίστριες.

Όμως η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά ξέσπασε δημόσια και έδειξε τον εκνευρισμό της γράφοντας:«Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα…». Όμως, ο Νίκος Μαστοράκης δεν μπόρεσε να κρατηθεί και απάντησε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook:

«ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ vs ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Πήρα εκατοντάδες μηνύματα από φίλους (που δεν προσωπικά αλλά που αποδεικνύονται πιστότεροι από τους γνωστούς και κοντινούς) που με ρωτούσαν γιατί κρατάω τόσο αδιάφορη (έως παθητική) στάση, απέναντι στους λιβελλογράφους του διαδικτύου. Επειδή με πρόσφατες αήθεις, πρόστυχες και κατευθυνόμενες αναρτήσεις λάσπης, «μύρισε αίμα» στο FB και αλλαχού.
Εσείς που διαβάζετε σποραδικά τον Τοίχο μου, είσαστε σχεδόν βέβαιοι ότι αν ήθελα να κακοποιήσω οποιοδήποτε τσόλι/αποκαΐδι του δημοσιοκαφρικού επαγγέλματος λεκτικά, θα μου ήταν εύκολο και απλό.
Όμως πιστεύω πως στους καταχραστές της δήθεν ελευθερίας του λόγου, δεν πρέπει κάποιος να απαντά με τον ίδιο τρόπο. Είναι λάθος να κοιτάμε συνεχώς κάτω για σκατά, εκτός κι αν κάποτε τα πατήσουμε, όποτε κοιτάμε σαν ηλίθιοι το παπούτσι μας, πιστεύοντας ότι φταίει εκείνο.
Δεν ήταν λοιπόν «παθητική» στάση, αλλά στάση αξιοπρέπειας που εκδηλώθηκε και σήμερα το πρωί, με εντολή στον δικηγόρο μου Νίκο Αγαπηνού να καταθέσει μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, ασφαλιστικά μέτρα και αστική αγωγή, κατά παντός (συγκεκριμένου και συγκεχυμένου) υπευθύνου (ανεύθυνου.)
Το Facebook και τα μέσα κοιν.δικτ. δεν εξαιρούνται από το νόμο και έτσι, αντί να κάνουμε πάλη στη λάσπη όπου κυλιούνται ήδη ορισμένα ξοφλημένα επαγγελματικά γουρούνια (και γουρούνες) είναι προτιμότερο να αφήνουμε τη δικαιοσύνη να αποφασίζει και να τιμωρεί.
Τέλος, επειδή κάθε φορά που έχω γνώμη κι αυτή ενοχλεί συγκεκριμένους κομματικούς κονδυλοφόρους, ανασύρεται η 40ετης λάσπη του «χουντικού,» και επειδή οι κατευθυνόμενες «αντιδράσεις» αφορούσαν τα σχόλια μου (δηκτικά μεν, κόσμια δε) για τη Χαρούλα Αλεξίου, αν έπαιζα φάουλ, θα μπορούσα (με οπτικές αποδείξεις) να ισχυριστώ πως η «προστατευόμενη» αυτόκλητων υπερασπιστών Χαρούλα ήταν τόσο χουντική όσο υποτίθεται ότι ήμουν εγώ επειδή μαζί συμπράτταμε (ο καθένας για τον δικό του λόγο) σε «χουντικές» εκδηλώσεις.
Το κακό με τους συκοφάντες είναι ότι έχουν μόνο βρόμικη ανάσα, το καλό με εμένα είναι ότι έχω σημαντικό αρχείο. Και επειδή έχω αίσθημα δικαίου, το αρχείο αυτό δεν το χρησιμοποιώ ούτε για να υπερασπιστώ εαυτόν από την κακοσμία κακάσκημων (μέσα-έξω) και άπλυτων γυναίων που πάσχουν από παραισθήσεις αρχάγγελου».

Δείτε το μήνυμα


Γνωστή ξανθιά κaυτή παρουσιάστρια tοpless στη Μύκονο! Ποια είναι;

Ζεστάθηκε και τα πέταξε όλα το κορίτσι!

Και γιατί όχι; Με τέτοιο σώμα καλά κάνει και τρελαίνει τα ανδρικά πλήθη!

Εάν δεν καταφέρατε να την αναγνωρίσετε από την πίσω όψη της λυπούμαστε πολύ, καθώς είναι πολύ χαρακτηριστική...

Δεν μιλάμε για άλλη από την αγαπημένη μας Ζέτα Θεοδωροπούλου!





Δείτε την κούκλα μαμά της Δήμητρας Αλεξανδράκη! Τεράστια ομοιότητα!

Το μήλο κάτω απ'τη μηλιά λέει ο σοφός λαός...

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τη μαμά της!

Η μαμά του καυτού μοντέλου μάλιστα μικροδείχνει πολύ! Η Δήμητρα έγραψε χαρακτηριστικά δείχνοντας την ευτυχία που βιώνει: "She is the most #beautiful & #good #mommy in the world !! Me + my mommy !! #happy #hour with my #family #happiness #pure #love .. #blessed"



Το τσουνάμι στον Ινδικό Ωκεανό – Ένα βίντεο που κόβει την ανάσα κυριολεκτικά!

Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια είναι ένα γεγονός που συντάραξε τον πλανήτη...


Το βίντεο που θα δείτε έρχεται με έναν μοναδικά εντυπωσιακό τρόπο να μας θυμίσει τα γεγονότα εκείνης της ημέρας…

Ντρόπιασαν μία μαμά 5 παιδιών για το σώμα της κι εκείνη τους απάντησε όπως τους άξιζε!

Η Tanis Jex-Blake από την Alberta του Καναδά ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Facebook, με τα εξής λόγια...
Αυτή είναι μία ανοιχτή επιστολή στα 2 αγόρια και το 1 κορίτσι που αποφάσισαν να αφήσουν τη δουλειά τους στο Sherwood Park, όπου έφτιαχναν ένα σπίτι, και να έρθουν στην παραλία της Alberta για να χαλαρώσουν στον ήλιο, να απολαύσουν τη θάλασσα και να πιουν μερικές μπίρες.

Λυπάμαι που η πρώτη μου απόπειρα να κάνω ηλιοθεραπεία με μπικίνι σε δημόσιο χώρο εδώ και 13 χρόνια σας «αηδίασε». Λυπάμαι που το στομάχι μου δεν είναι επίπεδο και σφικτό. Λυπάμαι που η κοιλιά μου είναι γεμάτη ραγάδες. ΔΕΝ λυπάμαι που το σώμα μου φιλοξένησε, μεγάλωσε, προστάτεψε, γέννησε και ανέθρεψε ΠΕΝΤΕ ξεχωριστά, υγιέστατα, πανέξυπνα και υπέροχα πλάσματα.

Λυπάμαι που στα 33 μου, τα 60 μου κιλά σας προσέβαλαν τόσο που αισθανθήκατε την ανάγκη να με δείξετε με το δάχτυλο, να γελάσετε και να προσποιηθείτε πως με κλωτσάτε. Θα ήθελα όμως να σας πω πως καθώς κοιτούσα τα «τέλεια» νεανικά κορμιά σας, το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν «τι το σπουδαίο έχει κατορθώσει ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ σώμα;».

Θα ήθελα επίσης να γνωρίζετε πως στάθηκα στο ύψος μου και δεν αντέδρασα καθώς με χλευάζατε, προσποιούμουν πως τα όσα λέγατε και κάνατε δεν με επηρέαζαν – στην επιστροφή για το σπίτι όμως έκλαψα μέσα στο αμάξι. Σας ευχαριστώ που χαλάσατε τη μέρα μου. Άνθρωποι όπως εσείς είναι αυτοί που κάνουν τον κόσμο άσχημο και μισητό.

Δεν μπορώ παρά να λυπηθώ τις γυναίκες που μια μέρα θα γεννήσουν τα παιδιά σας και θα γίνουν «αηδιαστικές» στα μάτια σας καθώς το σώμα τους αλλάζει μέσα από αυτή τη θαυμαστή διαδικασία της εγκυμοσύνης. Το μόνο που ελπίζω είναι πως μια μέρα θα συνειδητοποιήσετε πως τα σημάδια που έχω στο κορμί μου είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανη και όχι κάτι που με κάνει να ντρέπομαι. Μανούλες, να είστε περήφανες για το σώμα, το στομάχι, την κοιλιά, τα σημάδια σας! Αυτά έφεραν στον κόσμο τα παιδιά σας.

Ψαράς έπιασε φαλαινοκαρχαρία 5,5 μέτρων [PHOTOS]


Έναν φαλαινοκαρχαρία, με μήκος 5,5 μέτρων και βάρους περίπου 2 τόνων, έπιασε στα δίχτυα του ψαράς στα ανοικτά των ακτών της Φουτζιάν.


Το γιγάντιο κήτος αιχμαλωτίστηκε στην προσπάθεια του να φάει τα ψάρια που είχαν πιαστεί στα δίχτυα.

«Όπως βλέπετε είχε φάει ήδη αρκετά, πριν πεθάνει εγκλωβισμένος μέσα στα δίχτυα», δήλωσε ο Κάι Τσενγκζού, ο ψαράς στα δίχτυα του οποίου πιάστηκε ο φαλαινοκαρχαρίας, και ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να τον απελευθερώσει πριν διαπιστώσει πως ήταν νεκρός.

Στην Κίνα ο φαλαινοκαρχαρίας είναι προστατευόμενο είδος και απαγορεύεται το κυνήγι του.

Ο Κάι Τσενγκζού κατάφερε να πείσει τις αρχές πως τον βρήκε νεκρό στα δίχτυα του και έτσι του επέτρεψαν να τον πουλήσει στην τοπική αγορά.


Ο Κινέζος ψαράς φόρτωσε το κήτος στο φορτηγάκι του και το μετέφερε στην αγορά για να το πουλήσει, αφήνοντας άναυδους τους περαστικούς που το αντίκριζαν και τα παιδιά που έσπευδαν να το περιεργαστούν από κοντά.

Η τιμή που θα πιάσει εκεί υπολογίζεται σε περίπου 1.500 ευρώ.




ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ