ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ο Ψινάκης!!! Ποια η κίνηση ανθρωπιάς σε απελπισμένο πολίτη που του ζήτησε χρήματα;;;




Την κοινωνική ευαισθησία έδειξε κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα, ο Ηλίας Ψινάκης.

Όπως μαθαίνουμε τις τελευταίες μέρες, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα δεν δίσταζε ακόμη και να καλύψει τις ανάγκες όσων πραγματικά δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σε στοιχεώδεις υποχρεώσεις τους. Όχι όμως για να τους «εξαγοράσει» την ψήφο τους, αλλά για λόγους ευαισθησίας.
Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», σε μία συγκέντρωση που έκανε ένας απλός πολίτης του ζήτησε 200 ευρώ γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει τη ΔΕΗ και τότε, ο δήμαρχος του είπε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο…
«Πάρτα αγόρι μου και δεν με ενδιαφέρει να με ψηφίσεις». Αυτές οι κινήσεις του γνωστού πρώην μάνατζερ, δημιούργησαν το κλίμα του που έδωσε καθαρή νίκη και επικράτηση έναντι των αντιπάλων του και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.

Δείτε πως γεννήθηκε κοριτσάκι που τη μητέρα της τη χτύπησε κεραυνός όταν ήταν…έγκυος (ΒΙΝΤΕΟ)



Η μητέρα της μικρής γέννησε πριν ένα χρόνο εκτάκτως με καισαρική τομή αφού τη χτύπησε κεραυνός στο Νέο Μεξικό.

Αν και οι γιατροί αναφέρουν ότι μόνο μία στις έντεκα γυναίκες επιβιώνουν από κεραυνό, η νεαρή μητέρα τα κατάφερε αλλά στην ενός χρονού Κίμπερλι έχουν μείνει προβλήματα υγείας.
Η μικρή Κίμπερλι έχει ακόμη νευρολογικές διαταραχές, δεν μπορεί να καθίσει μόνη της, να μπουσουλήσει και να χωνέψει το φαγητό της με ευκολία.
Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν οι γιατροί είναι πώς τα μαλλιά της μικρής Κίμπερλι είναι ακόμα… όρθια!

Η Βανδή τα ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ κι έμεινε στον άσο και πίνει για να ΞΕΧΑΣΕΙ (PHOTOS)



Διακοπές με την οικογένεια της και καλούς φίλους κάνει η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες μέρες...

Μάλιστα, η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Τζια και λέγεται ότι διέμεινε τις ίδιες μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο με την πάλαι ποτέ φιλενάδα της, Ελένη Μενεγάκη. Αν συναντήθηκαν οι δυο τους, δεν το γνωρίζουμε.



Πάντως, η Βανδή απόλαυσε με την παρέα της μία παρτίδα μπιρίμπα, αλλά δυστυχώς για την Δέσποινα.... τα έχασε όλα κι έμεινε στον άσο! Και την ήττα της την παραδέχτηκε η ίδια, σχολιάζοντας σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram το βράδυ της δευτέρας: «Αφού καταστραφήκαμε στη μπιρίμπα, πάμε να πιούμε για να ξεχαστούμε».




Λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία, όπου πόζαρε με την ανιψιά της, συστήνοντας την στους διαδικτυακούς της φίλους.

Aυτή είναι η πιο hοt εμφάνιση παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση!

Είναι μία από τις πιο σέxι παρουσίες της..


ελληνικής τηλεόρασης και φέτος αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα επαγγελματικό βήμα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που σήμερα επέλεξε μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού» και μας έκανε να καθηλωθούμε στις οθόνες μα και να τραγουδούμε το «Κατερίνα, Κατερινάκι...»!

Η ίδια πάντως είπε ότι νιώθει άβολα και πολλές φορές κατά την διάρκεια της εκπομπής έβαζε το χέρι της για να το κλείσει το ντεκολτέ της!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την KGB: Βρήκαν το ΧΑΜΕΝΟ Boeing!!!


Ζωντανοί οι επιβάτες - Τι ετοιμάζουν;



Μία νέα πτυχή στο μυστήριο με το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την 8η Μαρτίου, θέτουν στο τραπέζι των ερευνών οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πηγή της FSB (πρώην KGB), που επικαλείται η μαλαισιανή εφημερίδα Daily Star, το μοιραίο αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες δεν κατέπεσε στον Ινδικό Ωκεανό.

Αντιθέτως, λέγεται πως αεροπειρατές το οδήγησαν στο Αφγανιστάν, όπου το προσγείωσαν, με τους επιβάτες να είναι όλοι ζωντανοί και να «ζουν σε καλύβες, χωρισμένοι σε επτά ομάδες χωρίς σχεδόν καθόλου φαγητό».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα 20 εκ των επιβατών, ασιατικής καταγωγής, έχουν μεταφερθεί στο Πακιστάν.

Αν το σενάριο αυτό ευσταθεί θα δώσει ελπίδα στις οικογένειες των αγνοουμένων που επί 34 ημέρες περιμένουν με αγωνία να μάθουν συγκεκριμένα στοιχεία από τις τοπικές αρχές για την τύχη των αγαπημένων τους.

Όλα αυτά τη στιγμή που νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με την προσπάθεια του συγκυβερνήτη της πτήσης MH370 να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση ενώ το αεροσκάφος πετούσε πάνω από την περιοχή Πένανγκ της Μαλαισίας.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα New Straits Times, ο συγκυβερνήτης Φαρίκ Αμντούλ Χαμίντ, επιχείρησε να πραγματοποιήσει κλήση από το κινητό τηλέφωνό του την ώρα που το αεροσκάφος πετούσε πάνω από την περιοχή Πένανγκ της Μαλαισίας.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα η προσπάθειά του σταμάτησε απότομα καθώς το Boeing 777 απομακρύνθηκε από τους πύργους τηλεπικοινωνιών.

Μάλιστα, όπως διευκρινίζεται στο δημοσίευμα το αεροσκάφος πετούσε σε χαμηλό υψόμετρο εκείνη την ώρα και για αυτό το λόγο το κινητό τηλέφωνο του Φαρίκ Αμντούλ Χαμίντ είχε σήμα.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό με ποιον προσπαθούσε να επικοινωνήσει, καθώς οι τοπικές αρχές, όπως τονίζει η τοπική εφημερίδα, απέφυγαν να αποκαλύψουν σχετικές πληροφορίες.

Η τελευταία του επικοινωνία, πάντως, πραγματοποιήθηκε μέσω WhatsApp στις 11.30 (τοπική ώρα) στις 7 Μαρτίου, λίγες ώρες πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών και ξεκινήσει το ταξίδι προς το… άγνωστο.

«Ελέγχθηκε το ιστορικό στις κλήσεις του Φαρίκ και διαπιστώθηκε ότι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε ήταν ένας από τους τηλεφωνικούς αριθμούς που καλούσε συχνά. Η κλήση αυτή πραγματοποιήθηκε περίπου δύο ώρες πριν απογειωθεί το αεροσκάφος από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ», αναφέρει το κείμενο της εφημερίδας.

Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελε να μιλήσει εκείνη τη στιγμή, αν είχε αντιληφθεί ότι κάτι κακό συνέβαινε στο αεροσκάφος, ήταν η μητέρα του, με την οποία είχε πολύ στενή σχέση.

Πάντως, ο υπουργός Μεταφορών, Χισαμουντίν Χουσείν, δήλωσε πως δε μπορεί να επιβεβαιώσει τις νεότερες πληροφορίες, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία, ενώ τόνισε πως αν πράγματι ο πιλότος είχε επιχειρήσει να τηλεφωνήσει, θα είχε γίνει γνωστό νωρίτερα.

Και ενώ το θρίλερ συνεχίζεται, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, δηλώνει πεπεισμένος ότι τα σήματα που έχουν λάβει τα αεροσκάφη που επιχειρούν στις έρευνες του εξαφανισμένου αεροσκάφους, προέρχονται από τα «μαύρα κουτιά» του Boeing 777.

«Έχουμε περιορίσει πολύ την περιοχή των ερευνών και είμαστε πεπεισμένοι ότι τα σήματα προέρχονται από τα μαύρα κουτιά», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Πεκίνο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το μεγάλο ΛΑΘΟΣ της Τατιάνας! Την παρέσυρε ο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ και ξέφυγε από τα όρια!!!


Πώς αντέδρασε ο Νίκος;



Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι μαζί δεκαέξι χρόνια. Έχουν περάσει πολλά. Και δύσκολες, αλλά και πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι ότι οι δυο τους έχουν «δέσει» τη ζωή τους. Αυτό σημαίνει ότι έπειτα από τόσο καιρό και ειδικά ύστερα από έντεκα χρόνια γάμου το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και τίποτα δεν έχει σκοπό να τους χαλάσει την ευτυχία. Μέρα με τη μέρα, Νίκος και Τατιάνα αποδεικνύουν ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή βρίσκουν το σθένος και τη δύναμη να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, πάντα βέβαια με τη βοήθεια ο ένας του άλλου.

Ο έρωτας που νιώθουν δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Μερικές φορές, όμως, το πολύ πάθος σε οδηγεί σε κάποια λάθη. Φοβάσαι μη χάσεις τον άνθρωπο που λατρεύεις και η ζήλια σε τυφλώνει. Η Τατιάνα ήταν ειλικρινής. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. Ορισμένες γυναίκες δεν το παραδέχονται, όμως, η παρουσιάστρια προτίμησε να αποκαλύψει το «λάθος» που έκανε με τον Νίκο.

Η σχέση τους είναι δυνατή και γι’ αυτό το λόγο η Τατιάνα θέλει να την προφυλάξει με όλες της τις δυνάμεις. Το κινητό κάθε άντρα είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε θηλυκό. Ειδικά όταν ανάμεσά τους υπάρχει ένα μεγάλο πάθος. Η Τατιάνα δεν φοβήθηκε μήπως και την κακοχαρακτηρίσουν και ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Έχω ψάξει κινητό. Αυτό του άντρα μου. Βέβαια και το έχω ψάξει. Και δεν το έχω ψάξει μόνο μία φορά. Ένα τσεκαρισματάκι κάθε φορά».

Ίσως πολλοί να μην περίμεναν κάτι τέτοιο από την Τατιάνα. Είναι ένα πολύ όμορφο θηλυκό και μια επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ο άνθρωπος της ζωής της. Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς εκείνον. Η ζήλια μερικές φορές την τυφλώνει, αλλά αυτό γίνεται για καλό σκοπό. Μπορεί κάποιος να την κατηγορήσει;

Όσο για την αντίδραση του άντρα της; Το έμαθε αλλά δεν είπε απολύτως τίποτα. Άλλωστε όπως έχει παραδεχτεί και η Στεφανίδου, ο Ευαγγελάτος όλα αυτά τα χρόνια δεν της έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Στον παράδεισό τους

Η βόρεια Εύβοια είναι ο προσωπικός παράδεισος της Τατιάνας και του Νίκου. Κάθε καλοκαίρι φροντίζουν να βρουν λίγες μέρες για να οργανωθούν για το ταξίδι που θα τους χαρίσει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης. Το ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και μαζί με τα παιδιά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους τη γαλήνη πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν. Έτσι έκαναν και τώρα. Η Τατιάνα φόρεσε το σέξι μπικίνι της και ο Νίκος, που ως γνωστό έχει πάθος με τη θάλασσα, ανέλαβε ως καλός καπετάνιος το τιμόνι του σκάφους. Φυσικά, οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της Εύβοιας δεν έλειψαν, ενώ η Τατιάνα φρόντισε να χαρεί τον ήλιο. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Με κορμί που ζηλεύουν ακόμη και οι 20άρες, η Στεφανίδου απέδειξε πως μία γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα. Να είναι ταυτόχρονα σέξι θηλυκό και καταπλητική μητέρα.

Τα πέταξe ΟΛΑ! Με ποια τραγουδίστρια "χάζεψαν" όλοι στο πάρτυ του ΑΝΤ1; (PICS)




Ο ΑΝΤ1 γιόρτασε τη λήξη της σεζόν με το ετήσιο καλοκαιρινό του πάρτι. Η εκδήλωση διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια "τρέλανε" όλο τον κόσμο με το ντeκολτέ της...




Έχασαν το παιδί στην παραλία στο Καστρί – Ο απίστευτος διάλογος του αστυνομικού με τον πατέρα



Αναστάτωση χθες το μεσημέρι στην παραλία στο Καστρί Λουτρό του δήμου Τεμπών, όταν γονείς έχασαν το 4χρονο αγοράκι τους και κινητοποιήθηκε όλη παραλία η οποία …βούλιαζε από κόσμο, για να το βρει.

Συγκεκριμένα περίπου στις 3 η ώρα το μεσημέρι όπως περιέγραψαν στην press-a.gr αυτόπτες μάρτυρες, ένα αγοράκι 4 ετών, ελληνόπουλο, περιπλανιόταν μόνο του στην παραλία ανάμεσα στον κόσμο και φαινόταν πολύ φοβισμένο, αλλά και σε κατάσταση σοκ, αφού δεν έβγαζε λαλιά.


Το εντόπισαν λοιπόν κάποιες κυρίες στην παραλία, το πλησίασαν και προσπάθησαν να καταλάβουν από πού χάθηκε προκειμένου να το πάνε στους γονείς του. Εκείνο όμως ήταν φοβερά τρομαγμένο και δεν μιλούσε καθόλου. Οι κυρίες μαζί με όλη την παραλία που κινητοποιήθηκε επίσης, ειδοποίησαν τον ναυαγοσώστη ο οποίος εργάζεται για τον δήμο Τεμπών που έχει προνοήσει, και εκείνος ειδοποίησε τον διπλανό ναυαγοσώστη από την πιο δίπλα παραλία προκειμένου να ειδοποιηθούν άπαντες.

Όντως η κινητοποίηση ήταν τεράστια, ενώ στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί και η αστυνομία φυσικά η οποία κατέφτασε στο σημείο. Για μία ολόκληρη ώρα η μισή παραλία στο Καστρί, που ήταν γεμάτη από κόσμο έψαχνε για τους γονείς του και η άλλη μισή όπως αποδείχθηκε αργότερα, έψαχνε για το ίδιο το παιδί, αφού οι γονείς είχαν καταλάβει για την απώλεια, και τρελάθηκαν από την αγωνία τους, ειδοποιώντας τους πάντες.

Τελικά οι γονείς βρέθηκαν και εκείνοι σοκαρισμένοι από το γεγονός, το παιδάκι έτρεξε στην αγκαλιά τους και μόνο τότε άρχισε να μιλάει ξανά και να ηρεμεί από την περιπέτεια που είχε περάσει.

Ο ένας αστυνομικός πλησίασε τον πατέρα και έγινε ο εξής διάλογος:

- Καλά τι πατέρας είσαι εσύ; Είναι δυνατόν να σας ξεφύγει έτσι το παιδί;
- Ότι και να πείτε έχετε δίκιο, σας ευχαριστώ όλους και το Θεό που βρέθηκε το παιδί μου…

συμπλήρωσε σοκαρισμένος ο πατέρας του αγοριού…

Το πώς έφυγε το αγοράκι από την επίβλεψη των γονιών του και κάτω από ποιες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε.

Ευτυχώς η ιστορία είχε αίσιο τέλος πάντως, και μάλιστα όταν βρέθηκαν οι γονείς του παιδιού όλη η παραλία ξέσπασε σε χειροκροτήματα, καθώς άπαντες είχαν αναστατωθεί ιδιαίτερα με την όλη ιστορία…

Προκάλεσε «εγκεφαλικά» με το ολόσωμο λευκό μαγιό της (φωτο)


Είσαι παιδί μου πειρασμός, «σεισμός». Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην showbiz και όταν πηγαίνει για μπάνιο δεν περνά με τίποτε απαρατήρητη!
Ο λόγος για την...
Δούκισσα Νομικού, η οποία εμφανίστηκε με άσπρο ολόσωμο μαγιό στην παραλία του ξενοδοχείου «Astir Palace» στη Βουλιαγμένη και προκάλεσε εγκεφαλικά!
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού hello την εντόπισε την ώρα που έκανε το μπάνιο της αλλά και μετά όταν λιαζόταν και όπως θα δείτε η Δούκισσα έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί!







Στα χέρια της αστυνομίας ο Νίκος Μαζιώτης-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ



Σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχτηκαν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη ύστερα από αιματηρή συμπλοκή.

Όπως έγινε γνωστό, το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενεπλάκη με αστυνομικούς στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς.

Ο συλληφθείς άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, έναν περαστικό στη γωνία Μητροπόλεως και Καλύβου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως την ώρα της συμπλοκής φορούσε περούκα. Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών τραυματίστηκε ελαφρά ένας Αυστραλός τουρίστας και ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πέντε κάλυκες. Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ είναι τεράστια, με πάνοπλους αστυνομικούς να έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό της ευρύτερης περιοχής.
















Το σημείο της συμπλοκής

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μαζιώτης είχε επικηρυχθεί με 1 εκατ. ευρώ.



Οι χειροβομβίδες και η αιματηρή συμπλοκή

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής έγινε ρίψη χειροβομβίδας, η οποία ευτυχώς δεν εξερράγη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε μια ακόμα σύλληψη, ενώ ένα τρίτο άτομο αναζητείται, καθώς φέρεται να διέφυγε με ταξί.

Η σύλληψη

O Ν. Μαζιώτης εντοπίστηκε τυχαία από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή του κέντρου στο πλαίσιο της επιχείρησης «Θησέας» της ΕΛΑΣ κατά του παραεμπορίου, των ναρκωτικών και της παράνομης μετανάστευσης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε όταν στην ΕΛΑΣ έφτασε σήμα για ένα άτομο το οποίο φέρεται να οπλοφορεί και βρισκόταν σε κατάστημα με είδη κάμπινγκ στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού στο Μοναστηράκι.

Ο καταστηματάρχης κατάλαβε ότι κάτω από την μπλούζα του ο Μαζιώτης έφερε όπλο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Επιτόπου έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. O Μαζιώτης, φορώντας περούκα, κατάφερε να μπει σε ταξί. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο για τον ύποπτο, δίνοντας τα χαρακτηριστικά του.

Τελικά κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην οδό Μητροπόλεως 44, στην Καπνικαρέα. Εκεί ακολούθησε συμπλοκή με πυροβολισμούς.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Πρόκειται για τον 29χρονο ειδικό φρουρό Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διακομίσθηκε στο 401 ΓΣΝΑ με διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό. Ο τραυματίας δεν ήταν στην ομάδα που καταδίωξε τον Μαζιώτη, αλλά συμμετείχε στην επιχείρηση «Θησέας».

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία στο κέντρο της Αθήνας υπήρχε πλήθος κόσμου, μεταξύ τους και ξένοι τουρίστες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Ολόκληρη η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς.



Η περούκα του Νίκου Μαζιώτη



Αίματα από τη συμπλοκή









Υπενθυμίζεται πως από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Θησέας», που στόχο έχει την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, του παραεμπορίου, της διακίνησης ναρκωτικών και της μετανάστευσης χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αστυνομικοί «σάρωσαν» τα στενά και τις πιάτσες των μικροπωλητών, προχωρώντας σε κατάσχεση εμπορευμάτων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Θησείου, της Ακρόπολης, του Βοτανικού, του Κεραμεικού και των Πετραλώνων.























Δείτε το νέο reality των γuμνών (video)



Το reality «Dating Nακed» ξεκινά στις 17 Ιουλίου και ήδη το τρέιλερ προκαλεί!



Στο συγκεκριμένο reality τα ζευγάρια βγαίνουν ραντεβού χωρίς ρούχα, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, για να ανακαλύψουν τους εαυτούς τους και να βρουν το σύντροφο της ζωής τους.
Στο τέλος κάθε επεισοδίου του VH1, όσοι πήραν μέρος συζητούν και αναλύουν τι έμαθαν από αυτήν την εμπειρία.
Υπάρχει και κάποιος ντυμένος όμως στο «Dating Nακed», και αυτή δεν είναι άλλη από την παρουσιάστρια.
Μπορεί σε αυτή τη μορφή να το βλέπουμε πρώτη φορά, ωστόσο το Discovery έχει δύο προγράμματα επιβίωσης όπου όλοι είναι επίσης yυμvοί, το «Nαked Castaway» και το «Nαked and Afraid», και από ότι φαίνεται αυτή είναι η νέα μόδα των reality.


Φάλαινα εναντίον υδροπλάνου! [Βίντεο]


Δείτε πόσο κοντά ήρθε ένας πιλότος υδροπλάνου με ένα θαλάσσιο πλάσμα που μάλλον είναι φάλαινα!


Ένας πιλότος υδροπλάνου καταφέρνει να κάνει έναν εκπληκτικό ελιγμό πριν χτυπήσει έναν θαλάσσιο... γίγαντα!

Το περιστατικό που εξελίχθηκε στην Αλάσκα, αποτυπώθηκε σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από τη Mirror.

Οι έκπληκτοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το θαλάσσιο πλάσμα να βρίσκεται εκατοστά έξω από το νερό και σε απόσταση αναπνοής από το υδροπλάνο.



Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

ΣΟΚ για γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης! Στο χειρουργείο μαζί με τη μητέρα - Οι γιατροί δίνουν 50% για να ζήσει!!!

Δύσκολες ώρες περνά ο διάσημος μάγειρας ...

Έκτορας Μποτρίνι! Αυτές τις μέρες ήταν στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του καθώς το πρόβλημα είναι σοβαρό... όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό όταν άρχισαν οι πρώτες ενοχλήσεις στη Κέρκυρα όπου ζει η μητέρα του.



Τότε συνέβησαν και τα πρώτα εγκεφαλικά επεισόδια που τον ανάγκασαν να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να βρεθεί κοντά της!
Οι επισκέψεις στο νοσοκομείο ήταν συχνές και η κατάσταση όλο και πιο δύσκολη! Στην τελευταία αξονική τομογραφία ωστόσο είδαν τον πραγματικό εφιάλτη. Μέσα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα η μητέρα του κορυφαίου σέφ υπέστη 30 μικρά εγκεφαλικά επεισόδια.
Ο γιατρός στο νοσκομείο της Κέρκυρας τους πρότεινε να προβούν άμεσα σε επέμβαση και όπως μαθαίνω την Παρασκευή ο Έκτορας θα ταξιδέψει μαζί με την μητέρα του στην Ιταλία όπου και θα υποβληθεί μπεί στο χειρουργείο. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή μικροχειρουργική διαδικασία στον εγκέφαλο με πιθανότητες 50-50.



"Αυτό είναι το παιχνίδι του τουρκικού παρακράτους στη Θράκη! Ξυπνήστε" - Ένας στρατηγός που έχει φάει τη Θράκη με το “κουτάλι”, ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μας αποκαλύπτει όλο το βρώμικο παιχνίδι...


που παίζεται στη Θράκη από την Τουρκία και με την ελληνική ανοχή. Αποσπάσματα από ένα κείμενο ομιλίας του για τη Θράκη σοκάρουν . Ο στρατηγός Ζιαζιάς, ψύχραιμος άνθρωπος ,εξαίρετος στρατιωτικός με σκέψη και άποψη που απέχει από ακραίους ψευτοπατριωτισμούς, έχοντας υπηρετήσει τα περισσότερα χρόνια σε μάχιμες μονάδες κι όχι σε αστικά κέντρα αναλύει με πολύ απλό αλλά και σκληρό τρόπο όλα όσα γίνονται στην Θράκη.




Ποιος ευθύνεται για όσα απαράδεκτα κάνει η Τουρκία στη Θράκη; Πρωτίστως εμείς που της επιτρέψαμε να κάνει “εισβολή” στην περιοχή και να “αλωνίζει”. Η απομόνωση της Θράκης σ΄ όλα τα επίπεδα ,όχι σήμερα αλλά πολλές δεκαετίες πίσω ,αποτέλεσμα του Ψυχρού Πολέμου και της ελληνικής πολιτική ανοησίας, αποτέλεσε τη χρυσή ευκαιρία που η Τουρκία πάντα αναζητούσε για να επιτύχει αυτά που ήθελε και περιγράφει ο στρατηγός Ζιαζιάς:

•Διαιώνιση της εσωστρέφειας της μειονότητας
•Αναγωγή της μουσουλμανικής θρησκείας και της γλώσσας σε στοιχεία εθνοφυλετικής καθαρότητας
•Αναγόρευση της Τουρκίας σε “μητέρα πατρίδα”, ως μοναδικού και αδιαφιλονίκητου εγγυητή των δικαιωμάτων της μειονότητας.

Ο πρώην Α/ΓΕΣ δεν μασά τα λόγια του περιγράφοντας όσα συμβαίνουν χρόνια τώρα, αλλά και σήμερα στη Θράκη. Τα αποσπάσματα από την ομιλία που έχει κάνει σχετικά πρόσφατα πρέπει να προβληματίσουν όσους παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν . Πολιτικούς και στρατιωτικούς .

Λέει ο κ.Ζιαζιάς:

• “Είναι γνωστό πως οι “δεξαμενές σκέψεις” της Τουρκίας και οι γενικότερες στρατηγικές που ακολουθούνται από την τουρκική εξωτερική πολιτική ,έχουν στοχεύσει, την Ελληνική Θράκη πριν από δεκαετίες. Ίσως και από την ίδρυση του σύγχρονου τουρκο-κεμαλικού κράτους. Ο Κεμάλ Αταττούρκ είχε πει το 1920 ότι “ο στόχος μας είναι σ΄ευθέτο χρόνο και σε οποιαδήποτε ευκαιρία να εντάξουμε τη Δυτική Θράκη στην μητέρα πατρίδα και συνέχισε: πρέπει να προσέξουμε να μείνει η Θράκη στα τουρκικά χέρια.

Η Άγκυρα έχει προβλέψει την αναβάθμιση της γεωστρατηγικής αξίας της Θράκης και έχει πλήρη γνώση του ορυκτού πλούτου της…

• “Μια σειρά από γεγονότα που παρέμειναν στην σκιά ,στο όνομα της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας έρχονται να καταδείξουν την επικίνδυνη απουσία από την Θράκη των θεσμικά και συνταγματικά υπεύθυνων κρατούντων των Αθηνών.
• Η Άγκυρα αναβάθμισε την παρουσία της στην Ελληνική Θράκη ,κάνοντας μια τεράστια αύξηση των κονδυλίων προς το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής…
• Η επίθεση των τουρκικών μηχανισμών και ιδιαίτερα του παρακράτους των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που λειτουργεί ανεμπόδιστα στη Θράκη, έχει ξεκινήσει την ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση προ καιρού.
• Με την δημιουργία ,κατά συρροήν , “πολιτιστικών συλλόγων” οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται “τουρκικοί” και έχουν τοποθετημένους στην κορυφή της ηγεσίας τους έμπιστους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Ήταν και είναι μια απόπειρα αλλαγής του πολιτιστικού χάρτη της Θράκης ,μέσω της οποίας εμφανίζεται στα διεθνή φόρα μια Θράκη γεμάτη από Τούρκους.
• Τα τελευταία δύο χρόνια ,οι δήθεν “διπλωμάτες” του τουρκικού προξενείου ξεχύθηκαν κυριολεκτικά στα χωριά της Θράκης συνοδευόμενοι από έμμισθους παρακρατικούς,προκειμένου να συμμετάσχουν σε εορτές μαζί με ομόδοξους μουσουλμάνους.Το έδαφος το προετοιμάζουν μέσα στα τζαμιά,οι ψευτομουφτήδες και οι ελεγχόμενοι απ΄ αυτούς ιμάμηδες”

Ο πρώην Α/ΓΕΣ επισημαίνει ποια ήταν κατά τη γνώμη του τα ελληνικά λάθη που βοήθησαν στην “τουρκική διείσδυση”:

•Η δημιουργία του Καλλικράτη που μέσα από παράξενες μεθοδεύσεις επέτρεψε να εκλεγούν μουσουλμάνοι δήμαρχοι σε γειτονικούς γεωγραφικούς δήμους στην ορεινή Θράκη,δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό μια ενιαία-εκτεταμένη γεωγραφικά περιοχή ,που κατοικείται από μουσουλμάνους κυρίως πομάκους και ελέγχεται αποκλειστικά από το τουρκικό προξενείο και τους ανθρώπους του. Ομάδες Τούρκων ιατρών έχουν κάνει έρευνες στα ορεινά των νομών Ξάνθης και Ροδόπης σχετικά με τα προβλήματα υγείας των ορεσίβιων πομάκων ,μέσα στα πλαίσια δημιουργίας μιας ή δύο τουρκικών “ιδιωτικών” πολυκλινικών με σκοπό την ανάληψη της ιατρικής μέριμνας των μουσουλμάνων στις περιοχές αυτές.

•Η μουσουλμανική μειονότητα έχει αναπτύξει μια αυτοδύναμη σχεδόν οικονομία με την βοήθεια πάντοτε του τουρκικού παράγοντα και με την μεταφορά της τουρκικής τράπεζας Ziraat στην Ξάνθη και την Κομοτηνή.


•Ο πλήρης εκτουρκισμός της μειονοτικής εκπαίδευσης συντελέστηκε το 2010… Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε ότι η εκπαίδευση της μειονότητας θα γίνεται σε δύο γλώσσες (ελληνικά και τουρκικά) εξαφανίζοντας κυριολεκτικά από το γλωσσολογικό χάρτη την πομακική γλώσσα και παραδίδοντας ουσιαστικά τους Πομάκους στην αγκαλιά της Άγκυρας.

Πηγή: onalert.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Τι θα έκανες αν έβλεπες δίπλα από έναν άστεγο 5.000$ και ένα ζευγάρι παπούτσια ; Δείτε τι έκανα αυτοί... εδώ


Αν βλέπατε έναν άστεγο να κοιμάται δίπλα σε ένα ζευγάρι Yeezys και 5.000$ ίσως να αναρωτηθείτε από πού τα βρήκε.




Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να τα έκλεβαν αυτά ; Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Πάμε να δούμε το βίντεο :

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Τρυφερές στιγμές στη Μύκονο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού! Μας δουλεύουν; [photos + video]

Σαν να μην χώρισαν ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος! Όσοι τους είδαν στην πρόσφατη συνάντησή τους στη Μύκονο είχαν την αίσθηση ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους...
Βέβαια, στην κοινή τους ανακοίνωση τόνισαν πως πάντα θα παραμείνουν ενωμένοι σαν οικογένεια.

Η “επανασύνδεση” έγινε για τα γενέθλια του γιου τους αλλά και την ονομαστική εορτή της κόρης τους. Η Τζένη και ο Πέτρος βρέθηκαν στη Μύκονο να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία της Φτελιάς μαζί με τον μικρό Μάξιμο και ο φωτογραφικός φακόςαπαθανάτισε τρυφερά στιγμιότυπα.

Η Τζένη ταξίδεψε αυθημερόν από την Πάτμο για να γιορτάσουν οικογενειακώς την ημέρα αυτή. Πέρα από αυτό το 24ωρο όμως το πρώην ζευγάρι φαίνεται να περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Η παρουσιάστρια περνά το καλοκαίρι της στο ησυχαστήριό της στο νησί τςη Αποκάλυψης παρέα με την κόρη της Αμαλία αφού η Αλεξάνδρα λείπει στην Αμερική ενώ ο Πέτρος παραμένει στη Μύκονο με τον μικρό Μάξιμο.

Δες φωτογραφίες από το 24ωρο στη Μύκονο!











Αλλά και βίντεο από το Mykonos Live TV

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

16 Ιουλ 2014

ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ο Ψινάκης!!! Ποια η κίνηση ανθρωπιάς σε απελπισμένο πολίτη που του ζήτησε χρήματα;;;




Την κοινωνική ευαισθησία έδειξε κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα, ο Ηλίας Ψινάκης.

Όπως μαθαίνουμε τις τελευταίες μέρες, ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα δεν δίσταζε ακόμη και να καλύψει τις ανάγκες όσων πραγματικά δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν σε στοιχεώδεις υποχρεώσεις τους. Όχι όμως για να τους «εξαγοράσει» την ψήφο τους, αλλά για λόγους ευαισθησίας.
Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π», σε μία συγκέντρωση που έκανε ένας απλός πολίτης του ζήτησε 200 ευρώ γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει τη ΔΕΗ και τότε, ο δήμαρχος του είπε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο…
«Πάρτα αγόρι μου και δεν με ενδιαφέρει να με ψηφίσεις». Αυτές οι κινήσεις του γνωστού πρώην μάνατζερ, δημιούργησαν το κλίμα του που έδωσε καθαρή νίκη και επικράτηση έναντι των αντιπάλων του και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή.

Δείτε πως γεννήθηκε κοριτσάκι που τη μητέρα της τη χτύπησε κεραυνός όταν ήταν…έγκυος (ΒΙΝΤΕΟ)



Η μητέρα της μικρής γέννησε πριν ένα χρόνο εκτάκτως με καισαρική τομή αφού τη χτύπησε κεραυνός στο Νέο Μεξικό.

Αν και οι γιατροί αναφέρουν ότι μόνο μία στις έντεκα γυναίκες επιβιώνουν από κεραυνό, η νεαρή μητέρα τα κατάφερε αλλά στην ενός χρονού Κίμπερλι έχουν μείνει προβλήματα υγείας.
Η μικρή Κίμπερλι έχει ακόμη νευρολογικές διαταραχές, δεν μπορεί να καθίσει μόνη της, να μπουσουλήσει και να χωνέψει το φαγητό της με ευκολία.
Αυτό που δεν μπορούν να εξηγήσουν οι γιατροί είναι πώς τα μαλλιά της μικρής Κίμπερλι είναι ακόμα… όρθια!

Η Βανδή τα ΕΧΑΣΕ ΟΛΑ κι έμεινε στον άσο και πίνει για να ΞΕΧΑΣΕΙ (PHOTOS)



Διακοπές με την οικογένεια της και καλούς φίλους κάνει η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες μέρες...

Μάλιστα, η τραγουδίστρια βρέθηκε στην Τζια και λέγεται ότι διέμεινε τις ίδιες μέρες στο ίδιο ξενοδοχείο με την πάλαι ποτέ φιλενάδα της, Ελένη Μενεγάκη. Αν συναντήθηκαν οι δυο τους, δεν το γνωρίζουμε.



Πάντως, η Βανδή απόλαυσε με την παρέα της μία παρτίδα μπιρίμπα, αλλά δυστυχώς για την Δέσποινα.... τα έχασε όλα κι έμεινε στον άσο! Και την ήττα της την παραδέχτηκε η ίδια, σχολιάζοντας σε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram το βράδυ της δευτέρας: «Αφού καταστραφήκαμε στη μπιρίμπα, πάμε να πιούμε για να ξεχαστούμε».




Λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία, όπου πόζαρε με την ανιψιά της, συστήνοντας την στους διαδικτυακούς της φίλους.

Aυτή είναι η πιο hοt εμφάνιση παρουσιάστριας στην ελληνική τηλεόραση!

Είναι μία από τις πιο σέxι παρουσίες της..


ελληνικής τηλεόρασης και φέτος αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα επαγγελματικό βήμα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που σήμερα επέλεξε μία άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού» και μας έκανε να καθηλωθούμε στις οθόνες μα και να τραγουδούμε το «Κατερίνα, Κατερινάκι...»!

Η ίδια πάντως είπε ότι νιώθει άβολα και πολλές φορές κατά την διάρκεια της εκπομπής έβαζε το χέρι της για να το κλείσει το ντεκολτέ της!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από την KGB: Βρήκαν το ΧΑΜΕΝΟ Boeing!!!


Ζωντανοί οι επιβάτες - Τι ετοιμάζουν;



Μία νέα πτυχή στο μυστήριο με το εξαφανισμένο Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την 8η Μαρτίου, θέτουν στο τραπέζι των ερευνών οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με πηγή της FSB (πρώην KGB), που επικαλείται η μαλαισιανή εφημερίδα Daily Star, το μοιραίο αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες δεν κατέπεσε στον Ινδικό Ωκεανό.

Αντιθέτως, λέγεται πως αεροπειρατές το οδήγησαν στο Αφγανιστάν, όπου το προσγείωσαν, με τους επιβάτες να είναι όλοι ζωντανοί και να «ζουν σε καλύβες, χωρισμένοι σε επτά ομάδες χωρίς σχεδόν καθόλου φαγητό».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα 20 εκ των επιβατών, ασιατικής καταγωγής, έχουν μεταφερθεί στο Πακιστάν.

Αν το σενάριο αυτό ευσταθεί θα δώσει ελπίδα στις οικογένειες των αγνοουμένων που επί 34 ημέρες περιμένουν με αγωνία να μάθουν συγκεκριμένα στοιχεία από τις τοπικές αρχές για την τύχη των αγαπημένων τους.

Όλα αυτά τη στιγμή που νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με την προσπάθεια του συγκυβερνήτη της πτήσης MH370 να πραγματοποιήσει τηλεφωνική κλήση ενώ το αεροσκάφος πετούσε πάνω από την περιοχή Πένανγκ της Μαλαισίας.

Όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα New Straits Times, ο συγκυβερνήτης Φαρίκ Αμντούλ Χαμίντ, επιχείρησε να πραγματοποιήσει κλήση από το κινητό τηλέφωνό του την ώρα που το αεροσκάφος πετούσε πάνω από την περιοχή Πένανγκ της Μαλαισίας.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα η προσπάθειά του σταμάτησε απότομα καθώς το Boeing 777 απομακρύνθηκε από τους πύργους τηλεπικοινωνιών.

Μάλιστα, όπως διευκρινίζεται στο δημοσίευμα το αεροσκάφος πετούσε σε χαμηλό υψόμετρο εκείνη την ώρα και για αυτό το λόγο το κινητό τηλέφωνο του Φαρίκ Αμντούλ Χαμίντ είχε σήμα.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό με ποιον προσπαθούσε να επικοινωνήσει, καθώς οι τοπικές αρχές, όπως τονίζει η τοπική εφημερίδα, απέφυγαν να αποκαλύψουν σχετικές πληροφορίες.

Η τελευταία του επικοινωνία, πάντως, πραγματοποιήθηκε μέσω WhatsApp στις 11.30 (τοπική ώρα) στις 7 Μαρτίου, λίγες ώρες πριν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών και ξεκινήσει το ταξίδι προς το… άγνωστο.

«Ελέγχθηκε το ιστορικό στις κλήσεις του Φαρίκ και διαπιστώθηκε ότι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο συνομίλησε ήταν ένας από τους τηλεφωνικούς αριθμούς που καλούσε συχνά. Η κλήση αυτή πραγματοποιήθηκε περίπου δύο ώρες πριν απογειωθεί το αεροσκάφος από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ», αναφέρει το κείμενο της εφημερίδας.

Σύμφωνα με συγγενικό του πρόσωπο, μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελε να μιλήσει εκείνη τη στιγμή, αν είχε αντιληφθεί ότι κάτι κακό συνέβαινε στο αεροσκάφος, ήταν η μητέρα του, με την οποία είχε πολύ στενή σχέση.

Πάντως, ο υπουργός Μεταφορών, Χισαμουντίν Χουσείν, δήλωσε πως δε μπορεί να επιβεβαιώσει τις νεότερες πληροφορίες, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία, ενώ τόνισε πως αν πράγματι ο πιλότος είχε επιχειρήσει να τηλεφωνήσει, θα είχε γίνει γνωστό νωρίτερα.

Και ενώ το θρίλερ συνεχίζεται, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, δηλώνει πεπεισμένος ότι τα σήματα που έχουν λάβει τα αεροσκάφη που επιχειρούν στις έρευνες του εξαφανισμένου αεροσκάφους, προέρχονται από τα «μαύρα κουτιά» του Boeing 777.

«Έχουμε περιορίσει πολύ την περιοχή των ερευνών και είμαστε πεπεισμένοι ότι τα σήματα προέρχονται από τα μαύρα κουτιά», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Πεκίνο.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το μεγάλο ΛΑΘΟΣ της Τατιάνας! Την παρέσυρε ο ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ και ξέφυγε από τα όρια!!!


Πώς αντέδρασε ο Νίκος;



Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι μαζί δεκαέξι χρόνια. Έχουν περάσει πολλά. Και δύσκολες, αλλά και πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Το πιο σημαντικό, πάντως, είναι ότι οι δυο τους έχουν «δέσει» τη ζωή τους. Αυτό σημαίνει ότι έπειτα από τόσο καιρό και ειδικά ύστερα από έντεκα χρόνια γάμου το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και τίποτα δεν έχει σκοπό να τους χαλάσει την ευτυχία. Μέρα με τη μέρα, Νίκος και Τατιάνα αποδεικνύουν ότι σε κάθε δύσκολη στιγμή βρίσκουν το σθένος και τη δύναμη να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, πάντα βέβαια με τη βοήθεια ο ένας του άλλου.

Ο έρωτας που νιώθουν δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Μερικές φορές, όμως, το πολύ πάθος σε οδηγεί σε κάποια λάθη. Φοβάσαι μη χάσεις τον άνθρωπο που λατρεύεις και η ζήλια σε τυφλώνει. Η Τατιάνα ήταν ειλικρινής. Δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό της. Ορισμένες γυναίκες δεν το παραδέχονται, όμως, η παρουσιάστρια προτίμησε να αποκαλύψει το «λάθος» που έκανε με τον Νίκο.

Η σχέση τους είναι δυνατή και γι’ αυτό το λόγο η Τατιάνα θέλει να την προφυλάξει με όλες της τις δυνάμεις. Το κινητό κάθε άντρα είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε θηλυκό. Ειδικά όταν ανάμεσά τους υπάρχει ένα μεγάλο πάθος. Η Τατιάνα δεν φοβήθηκε μήπως και την κακοχαρακτηρίσουν και ομολόγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Έχω ψάξει κινητό. Αυτό του άντρα μου. Βέβαια και το έχω ψάξει. Και δεν το έχω ψάξει μόνο μία φορά. Ένα τσεκαρισματάκι κάθε φορά».

Ίσως πολλοί να μην περίμεναν κάτι τέτοιο από την Τατιάνα. Είναι ένα πολύ όμορφο θηλυκό και μια επιτυχημένη επαγγελματίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι γυναίκα σαν όλες τις άλλες. Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ο άνθρωπος της ζωής της. Δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της χωρίς εκείνον. Η ζήλια μερικές φορές την τυφλώνει, αλλά αυτό γίνεται για καλό σκοπό. Μπορεί κάποιος να την κατηγορήσει;

Όσο για την αντίδραση του άντρα της; Το έμαθε αλλά δεν είπε απολύτως τίποτα. Άλλωστε όπως έχει παραδεχτεί και η Στεφανίδου, ο Ευαγγελάτος όλα αυτά τα χρόνια δεν της έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Στον παράδεισό τους

Η βόρεια Εύβοια είναι ο προσωπικός παράδεισος της Τατιάνας και του Νίκου. Κάθε καλοκαίρι φροντίζουν να βρουν λίγες μέρες για να οργανωθούν για το ταξίδι που θα τους χαρίσει στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης. Το ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και μαζί με τα παιδιά τους να προσφέρουν στον εαυτό τους τη γαλήνη πριν ξεκινήσει και επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν. Έτσι έκαναν και τώρα. Η Τατιάνα φόρεσε το σέξι μπικίνι της και ο Νίκος, που ως γνωστό έχει πάθος με τη θάλασσα, ανέλαβε ως καλός καπετάνιος το τιμόνι του σκάφους. Φυσικά, οι βουτιές στα καταγάλανα νερά της Εύβοιας δεν έλειψαν, ενώ η Τατιάνα φρόντισε να χαρεί τον ήλιο. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Με κορμί που ζηλεύουν ακόμη και οι 20άρες, η Στεφανίδου απέδειξε πως μία γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα. Να είναι ταυτόχρονα σέξι θηλυκό και καταπλητική μητέρα.

Τα πέταξe ΟΛΑ! Με ποια τραγουδίστρια "χάζεψαν" όλοι στο πάρτυ του ΑΝΤ1; (PICS)




Ο ΑΝΤ1 γιόρτασε τη λήξη της σεζόν με το ετήσιο καλοκαιρινό του πάρτι. Η εκδήλωση διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια "τρέλανε" όλο τον κόσμο με το ντeκολτέ της...




Έχασαν το παιδί στην παραλία στο Καστρί – Ο απίστευτος διάλογος του αστυνομικού με τον πατέρα



Αναστάτωση χθες το μεσημέρι στην παραλία στο Καστρί Λουτρό του δήμου Τεμπών, όταν γονείς έχασαν το 4χρονο αγοράκι τους και κινητοποιήθηκε όλη παραλία η οποία …βούλιαζε από κόσμο, για να το βρει.

Συγκεκριμένα περίπου στις 3 η ώρα το μεσημέρι όπως περιέγραψαν στην press-a.gr αυτόπτες μάρτυρες, ένα αγοράκι 4 ετών, ελληνόπουλο, περιπλανιόταν μόνο του στην παραλία ανάμεσα στον κόσμο και φαινόταν πολύ φοβισμένο, αλλά και σε κατάσταση σοκ, αφού δεν έβγαζε λαλιά.


Το εντόπισαν λοιπόν κάποιες κυρίες στην παραλία, το πλησίασαν και προσπάθησαν να καταλάβουν από πού χάθηκε προκειμένου να το πάνε στους γονείς του. Εκείνο όμως ήταν φοβερά τρομαγμένο και δεν μιλούσε καθόλου. Οι κυρίες μαζί με όλη την παραλία που κινητοποιήθηκε επίσης, ειδοποίησαν τον ναυαγοσώστη ο οποίος εργάζεται για τον δήμο Τεμπών που έχει προνοήσει, και εκείνος ειδοποίησε τον διπλανό ναυαγοσώστη από την πιο δίπλα παραλία προκειμένου να ειδοποιηθούν άπαντες.

Όντως η κινητοποίηση ήταν τεράστια, ενώ στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί και η αστυνομία φυσικά η οποία κατέφτασε στο σημείο. Για μία ολόκληρη ώρα η μισή παραλία στο Καστρί, που ήταν γεμάτη από κόσμο έψαχνε για τους γονείς του και η άλλη μισή όπως αποδείχθηκε αργότερα, έψαχνε για το ίδιο το παιδί, αφού οι γονείς είχαν καταλάβει για την απώλεια, και τρελάθηκαν από την αγωνία τους, ειδοποιώντας τους πάντες.

Τελικά οι γονείς βρέθηκαν και εκείνοι σοκαρισμένοι από το γεγονός, το παιδάκι έτρεξε στην αγκαλιά τους και μόνο τότε άρχισε να μιλάει ξανά και να ηρεμεί από την περιπέτεια που είχε περάσει.

Ο ένας αστυνομικός πλησίασε τον πατέρα και έγινε ο εξής διάλογος:

- Καλά τι πατέρας είσαι εσύ; Είναι δυνατόν να σας ξεφύγει έτσι το παιδί;
- Ότι και να πείτε έχετε δίκιο, σας ευχαριστώ όλους και το Θεό που βρέθηκε το παιδί μου…

συμπλήρωσε σοκαρισμένος ο πατέρας του αγοριού…

Το πώς έφυγε το αγοράκι από την επίβλεψη των γονιών του και κάτω από ποιες συνθήκες δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε.

Ευτυχώς η ιστορία είχε αίσιο τέλος πάντως, και μάλιστα όταν βρέθηκαν οι γονείς του παιδιού όλη η παραλία ξέσπασε σε χειροκροτήματα, καθώς άπαντες είχαν αναστατωθεί ιδιαίτερα με την όλη ιστορία…

Προκάλεσε «εγκεφαλικά» με το ολόσωμο λευκό μαγιό της (φωτο)


Είσαι παιδί μου πειρασμός, «σεισμός». Έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στην showbiz και όταν πηγαίνει για μπάνιο δεν περνά με τίποτε απαρατήρητη!
Ο λόγος για την...
Δούκισσα Νομικού, η οποία εμφανίστηκε με άσπρο ολόσωμο μαγιό στην παραλία του ξενοδοχείου «Astir Palace» στη Βουλιαγμένη και προκάλεσε εγκεφαλικά!
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού hello την εντόπισε την ώρα που έκανε το μπάνιο της αλλά και μετά όταν λιαζόταν και όπως θα δείτε η Δούκισσα έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί!







Στα χέρια της αστυνομίας ο Νίκος Μαζιώτης-ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ



Σκηνές Άγριας Δύσης εκτυλίχτηκαν το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, καθώς αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη ύστερα από αιματηρή συμπλοκή.

Όπως έγινε γνωστό, το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενεπλάκη με αστυνομικούς στη συμβολή των οδών Ερμού και Αθηνάς.

Ο συλληφθείς άρχισε να πυροβολεί, τραυματίζοντας, σύμφωνα με μαρτυρίες, έναν περαστικό στη γωνία Μητροπόλεως και Καλύβου. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως την ώρα της συμπλοκής φορούσε περούκα. Κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών τραυματίστηκε ελαφρά ένας Αυστραλός τουρίστας και ένας αστυνομικός που μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πέντε κάλυκες. Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ είναι τεράστια, με πάνοπλους αστυνομικούς να έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό της ευρύτερης περιοχής.
















Το σημείο της συμπλοκής

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μαζιώτης είχε επικηρυχθεί με 1 εκατ. ευρώ.



Οι χειροβομβίδες και η αιματηρή συμπλοκή

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής έγινε ρίψη χειροβομβίδας, η οποία ευτυχώς δεν εξερράγη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε μια ακόμα σύλληψη, ενώ ένα τρίτο άτομο αναζητείται, καθώς φέρεται να διέφυγε με ταξί.

Η σύλληψη

O Ν. Μαζιώτης εντοπίστηκε τυχαία από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή του κέντρου στο πλαίσιο της επιχείρησης «Θησέας» της ΕΛΑΣ κατά του παραεμπορίου, των ναρκωτικών και της παράνομης μετανάστευσης.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του ξεκίνησε όταν στην ΕΛΑΣ έφτασε σήμα για ένα άτομο το οποίο φέρεται να οπλοφορεί και βρισκόταν σε κατάστημα με είδη κάμπινγκ στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ερμού στο Μοναστηράκι.

Ο καταστηματάρχης κατάλαβε ότι κάτω από την μπλούζα του ο Μαζιώτης έφερε όπλο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Επιτόπου έφτασαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και επιχείρησαν να τον ελέγξουν. O Μαζιώτης, φορώντας περούκα, κατάφερε να μπει σε ταξί. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο για τον ύποπτο, δίνοντας τα χαρακτηριστικά του.

Τελικά κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν στην οδό Μητροπόλεως 44, στην Καπνικαρέα. Εκεί ακολούθησε συμπλοκή με πυροβολισμούς.

Κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε ένας αστυνομικός. Πρόκειται για τον 29χρονο ειδικό φρουρό Νίκο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος διακομίσθηκε στο 401 ΓΣΝΑ με διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό. Ο τραυματίας δεν ήταν στην ομάδα που καταδίωξε τον Μαζιώτη, αλλά συμμετείχε στην επιχείρηση «Θησέας».

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία στο κέντρο της Αθήνας υπήρχε πλήθος κόσμου, μεταξύ τους και ξένοι τουρίστες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Ολόκληρη η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς.



Η περούκα του Νίκου Μαζιώτη



Αίματα από τη συμπλοκή









Υπενθυμίζεται πως από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της Αθήνας αστυνομική επιχείρηση με την κωδική ονομασία «Θησέας», που στόχο έχει την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, του παραεμπορίου, της διακίνησης ναρκωτικών και της μετανάστευσης χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αστυνομικοί «σάρωσαν» τα στενά και τις πιάτσες των μικροπωλητών, προχωρώντας σε κατάσχεση εμπορευμάτων σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Θησείου, της Ακρόπολης, του Βοτανικού, του Κεραμεικού και των Πετραλώνων.























Δείτε το νέο reality των γuμνών (video)



Το reality «Dating Nακed» ξεκινά στις 17 Ιουλίου και ήδη το τρέιλερ προκαλεί!



Στο συγκεκριμένο reality τα ζευγάρια βγαίνουν ραντεβού χωρίς ρούχα, χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις, για να ανακαλύψουν τους εαυτούς τους και να βρουν το σύντροφο της ζωής τους.
Στο τέλος κάθε επεισοδίου του VH1, όσοι πήραν μέρος συζητούν και αναλύουν τι έμαθαν από αυτήν την εμπειρία.
Υπάρχει και κάποιος ντυμένος όμως στο «Dating Nακed», και αυτή δεν είναι άλλη από την παρουσιάστρια.
Μπορεί σε αυτή τη μορφή να το βλέπουμε πρώτη φορά, ωστόσο το Discovery έχει δύο προγράμματα επιβίωσης όπου όλοι είναι επίσης yυμvοί, το «Nαked Castaway» και το «Nαked and Afraid», και από ότι φαίνεται αυτή είναι η νέα μόδα των reality.


Φάλαινα εναντίον υδροπλάνου! [Βίντεο]


Δείτε πόσο κοντά ήρθε ένας πιλότος υδροπλάνου με ένα θαλάσσιο πλάσμα που μάλλον είναι φάλαινα!


Ένας πιλότος υδροπλάνου καταφέρνει να κάνει έναν εκπληκτικό ελιγμό πριν χτυπήσει έναν θαλάσσιο... γίγαντα!

Το περιστατικό που εξελίχθηκε στην Αλάσκα, αποτυπώθηκε σε βίντεο που δημοσιεύθηκε από τη Mirror.

Οι έκπληκτοι αυτόπτες μάρτυρες είδαν το θαλάσσιο πλάσμα να βρίσκεται εκατοστά έξω από το νερό και σε απόσταση αναπνοής από το υδροπλάνο.



Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

ΣΟΚ για γνωστό άνθρωπο της τηλεόρασης! Στο χειρουργείο μαζί με τη μητέρα - Οι γιατροί δίνουν 50% για να ζήσει!!!

Δύσκολες ώρες περνά ο διάσημος μάγειρας ...

Έκτορας Μποτρίνι! Αυτές τις μέρες ήταν στο νοσοκομείο μαζί με τη μητέρα του καθώς το πρόβλημα είναι σοβαρό... όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό όταν άρχισαν οι πρώτες ενοχλήσεις στη Κέρκυρα όπου ζει η μητέρα του.



Τότε συνέβησαν και τα πρώτα εγκεφαλικά επεισόδια που τον ανάγκασαν να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να βρεθεί κοντά της!
Οι επισκέψεις στο νοσοκομείο ήταν συχνές και η κατάσταση όλο και πιο δύσκολη! Στην τελευταία αξονική τομογραφία ωστόσο είδαν τον πραγματικό εφιάλτη. Μέσα σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα η μητέρα του κορυφαίου σέφ υπέστη 30 μικρά εγκεφαλικά επεισόδια.
Ο γιατρός στο νοσκομείο της Κέρκυρας τους πρότεινε να προβούν άμεσα σε επέμβαση και όπως μαθαίνω την Παρασκευή ο Έκτορας θα ταξιδέψει μαζί με την μητέρα του στην Ιταλία όπου και θα υποβληθεί μπεί στο χειρουργείο. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή μικροχειρουργική διαδικασία στον εγκέφαλο με πιθανότητες 50-50.



"Αυτό είναι το παιχνίδι του τουρκικού παρακράτους στη Θράκη! Ξυπνήστε" - Ένας στρατηγός που έχει φάει τη Θράκη με το “κουτάλι”, ο πρώην Α/ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς μας αποκαλύπτει όλο το βρώμικο παιχνίδι...


που παίζεται στη Θράκη από την Τουρκία και με την ελληνική ανοχή. Αποσπάσματα από ένα κείμενο ομιλίας του για τη Θράκη σοκάρουν . Ο στρατηγός Ζιαζιάς, ψύχραιμος άνθρωπος ,εξαίρετος στρατιωτικός με σκέψη και άποψη που απέχει από ακραίους ψευτοπατριωτισμούς, έχοντας υπηρετήσει τα περισσότερα χρόνια σε μάχιμες μονάδες κι όχι σε αστικά κέντρα αναλύει με πολύ απλό αλλά και σκληρό τρόπο όλα όσα γίνονται στην Θράκη.




Ποιος ευθύνεται για όσα απαράδεκτα κάνει η Τουρκία στη Θράκη; Πρωτίστως εμείς που της επιτρέψαμε να κάνει “εισβολή” στην περιοχή και να “αλωνίζει”. Η απομόνωση της Θράκης σ΄ όλα τα επίπεδα ,όχι σήμερα αλλά πολλές δεκαετίες πίσω ,αποτέλεσμα του Ψυχρού Πολέμου και της ελληνικής πολιτική ανοησίας, αποτέλεσε τη χρυσή ευκαιρία που η Τουρκία πάντα αναζητούσε για να επιτύχει αυτά που ήθελε και περιγράφει ο στρατηγός Ζιαζιάς:

•Διαιώνιση της εσωστρέφειας της μειονότητας
•Αναγωγή της μουσουλμανικής θρησκείας και της γλώσσας σε στοιχεία εθνοφυλετικής καθαρότητας
•Αναγόρευση της Τουρκίας σε “μητέρα πατρίδα”, ως μοναδικού και αδιαφιλονίκητου εγγυητή των δικαιωμάτων της μειονότητας.

Ο πρώην Α/ΓΕΣ δεν μασά τα λόγια του περιγράφοντας όσα συμβαίνουν χρόνια τώρα, αλλά και σήμερα στη Θράκη. Τα αποσπάσματα από την ομιλία που έχει κάνει σχετικά πρόσφατα πρέπει να προβληματίσουν όσους παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν . Πολιτικούς και στρατιωτικούς .

Λέει ο κ.Ζιαζιάς:

• “Είναι γνωστό πως οι “δεξαμενές σκέψεις” της Τουρκίας και οι γενικότερες στρατηγικές που ακολουθούνται από την τουρκική εξωτερική πολιτική ,έχουν στοχεύσει, την Ελληνική Θράκη πριν από δεκαετίες. Ίσως και από την ίδρυση του σύγχρονου τουρκο-κεμαλικού κράτους. Ο Κεμάλ Αταττούρκ είχε πει το 1920 ότι “ο στόχος μας είναι σ΄ευθέτο χρόνο και σε οποιαδήποτε ευκαιρία να εντάξουμε τη Δυτική Θράκη στην μητέρα πατρίδα και συνέχισε: πρέπει να προσέξουμε να μείνει η Θράκη στα τουρκικά χέρια.

Η Άγκυρα έχει προβλέψει την αναβάθμιση της γεωστρατηγικής αξίας της Θράκης και έχει πλήρη γνώση του ορυκτού πλούτου της…

• “Μια σειρά από γεγονότα που παρέμειναν στην σκιά ,στο όνομα της δήθεν ελληνοτουρκικής φιλίας έρχονται να καταδείξουν την επικίνδυνη απουσία από την Θράκη των θεσμικά και συνταγματικά υπεύθυνων κρατούντων των Αθηνών.
• Η Άγκυρα αναβάθμισε την παρουσία της στην Ελληνική Θράκη ,κάνοντας μια τεράστια αύξηση των κονδυλίων προς το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής…
• Η επίθεση των τουρκικών μηχανισμών και ιδιαίτερα του παρακράτους των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που λειτουργεί ανεμπόδιστα στη Θράκη, έχει ξεκινήσει την ποσοτική και ποιοτική αναβάθμιση προ καιρού.
• Με την δημιουργία ,κατά συρροήν , “πολιτιστικών συλλόγων” οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται “τουρκικοί” και έχουν τοποθετημένους στην κορυφή της ηγεσίας τους έμπιστους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής. Ήταν και είναι μια απόπειρα αλλαγής του πολιτιστικού χάρτη της Θράκης ,μέσω της οποίας εμφανίζεται στα διεθνή φόρα μια Θράκη γεμάτη από Τούρκους.
• Τα τελευταία δύο χρόνια ,οι δήθεν “διπλωμάτες” του τουρκικού προξενείου ξεχύθηκαν κυριολεκτικά στα χωριά της Θράκης συνοδευόμενοι από έμμισθους παρακρατικούς,προκειμένου να συμμετάσχουν σε εορτές μαζί με ομόδοξους μουσουλμάνους.Το έδαφος το προετοιμάζουν μέσα στα τζαμιά,οι ψευτομουφτήδες και οι ελεγχόμενοι απ΄ αυτούς ιμάμηδες”

Ο πρώην Α/ΓΕΣ επισημαίνει ποια ήταν κατά τη γνώμη του τα ελληνικά λάθη που βοήθησαν στην “τουρκική διείσδυση”:

•Η δημιουργία του Καλλικράτη που μέσα από παράξενες μεθοδεύσεις επέτρεψε να εκλεγούν μουσουλμάνοι δήμαρχοι σε γειτονικούς γεωγραφικούς δήμους στην ορεινή Θράκη,δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό μια ενιαία-εκτεταμένη γεωγραφικά περιοχή ,που κατοικείται από μουσουλμάνους κυρίως πομάκους και ελέγχεται αποκλειστικά από το τουρκικό προξενείο και τους ανθρώπους του. Ομάδες Τούρκων ιατρών έχουν κάνει έρευνες στα ορεινά των νομών Ξάνθης και Ροδόπης σχετικά με τα προβλήματα υγείας των ορεσίβιων πομάκων ,μέσα στα πλαίσια δημιουργίας μιας ή δύο τουρκικών “ιδιωτικών” πολυκλινικών με σκοπό την ανάληψη της ιατρικής μέριμνας των μουσουλμάνων στις περιοχές αυτές.

•Η μουσουλμανική μειονότητα έχει αναπτύξει μια αυτοδύναμη σχεδόν οικονομία με την βοήθεια πάντοτε του τουρκικού παράγοντα και με την μεταφορά της τουρκικής τράπεζας Ziraat στην Ξάνθη και την Κομοτηνή.


•Ο πλήρης εκτουρκισμός της μειονοτικής εκπαίδευσης συντελέστηκε το 2010… Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε ότι η εκπαίδευση της μειονότητας θα γίνεται σε δύο γλώσσες (ελληνικά και τουρκικά) εξαφανίζοντας κυριολεκτικά από το γλωσσολογικό χάρτη την πομακική γλώσσα και παραδίδοντας ουσιαστικά τους Πομάκους στην αγκαλιά της Άγκυρας.

Πηγή: onalert.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Τι θα έκανες αν έβλεπες δίπλα από έναν άστεγο 5.000$ και ένα ζευγάρι παπούτσια ; Δείτε τι έκανα αυτοί... εδώ


Αν βλέπατε έναν άστεγο να κοιμάται δίπλα σε ένα ζευγάρι Yeezys και 5.000$ ίσως να αναρωτηθείτε από πού τα βρήκε.




Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να τα έκλεβαν αυτά ; Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι. Πάμε να δούμε το βίντεο :

Τζένη Μπαλατσινού – Πέτρος Κωστόπουλος: Τρυφερές στιγμές στη Μύκονο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού! Μας δουλεύουν; [photos + video]

Σαν να μην χώρισαν ποτέ η Τζένη Μπαλατσινού και ο Πέτρος Κωστόπουλος! Όσοι τους είδαν στην πρόσφατη συνάντησή τους στη Μύκονο είχαν την αίσθηση ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα ανάμεσά τους...
Βέβαια, στην κοινή τους ανακοίνωση τόνισαν πως πάντα θα παραμείνουν ενωμένοι σαν οικογένεια.

Η “επανασύνδεση” έγινε για τα γενέθλια του γιου τους αλλά και την ονομαστική εορτή της κόρης τους. Η Τζένη και ο Πέτρος βρέθηκαν στη Μύκονο να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία της Φτελιάς μαζί με τον μικρό Μάξιμο και ο φωτογραφικός φακόςαπαθανάτισε τρυφερά στιγμιότυπα.

Η Τζένη ταξίδεψε αυθημερόν από την Πάτμο για να γιορτάσουν οικογενειακώς την ημέρα αυτή. Πέρα από αυτό το 24ωρο όμως το πρώην ζευγάρι φαίνεται να περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του.

Η παρουσιάστρια περνά το καλοκαίρι της στο ησυχαστήριό της στο νησί τςη Αποκάλυψης παρέα με την κόρη της Αμαλία αφού η Αλεξάνδρα λείπει στην Αμερική ενώ ο Πέτρος παραμένει στη Μύκονο με τον μικρό Μάξιμο.

Δες φωτογραφίες από το 24ωρο στη Μύκονο!











Αλλά και βίντεο από το Mykonos Live TV

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ