Τι λατρεύουν και τι μισούν τα 12 ζώδια...



Έτυχε να γνωρίσετε κάποιον ή κάποια , που σας άρεσε και θέλετε κάτι παραπάνω από μια... απλή ερωτική νύχτα μαζί του;



Ρωτήστε το ζώδιό του και μάθετε τι του αρέσει και τι όχι,
ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας και να αποφύγετε τυχόν μπελάδες στο μέλλον.



Κριός



Συμπαθεί



Να έρχεται πρώτος. Να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Να ενεργεί γρήγορα. Να μη δεσμεύεται. Να μην μπαίνει σε καλούπια.



Αντιπαθεί



Την αναμονή. Την αδικία. Να παραδέχεται ότι έκανε λάθος. Τον έλεγχο. Τα εξαρτώμενα ή κλαψιάρικα άτομα. Να χάνει.



Ταύρος



Συμπαθεί



Την εξοχή, την καλοπέραση, τις χειροτεχνίες, τη μουσική, τη δημιουργία, τις ανέσεις, την εξασφάλιση.



Αντιπαθεί



Την αστάθεια, τη γρηγοράδα, την ανυπομονησία, την αλλαγή γνώμης, τα ψεύτικα ή ανούσια άτομα ή καταστάσεις. Να πιέζεται. Να είναι κλεισμένος μέσα.



Δίδυμοι



Συμπαθεί



Τα βιβλία, την ποικιλία, τις αποδράσεις, την επικοινωνία. Να έχει πολλά να κάνει.



Αντιπαθεί



Να είναι μόνος. Να βαριέται. Να μη μιλάει. Να τηρεί τους τύπους ή το savoir vivre.



Καρκίνος



Συμπαθεί



Την οικογένεια, το παρελθόν, την ιστορία, τη φροντίδα. Να νιώθει οικεία. Να μην τον παρεξηγούν όταν αλλάζει η διάθεσή του.



Αντιπαθεί



Τις διαμάχες και τις διαφωνίες. Να του λένε τι και πώς να κάνει κάτι. Να του δίνουν συμβουλές ή να τον καθοδηγούν. Την ψυχρότητα.



Λέων



Συμπαθεί



Τα δράματα, τα παιδιά, τη δόξα, τη χλιδή, τα είδη πολυτελείας. Να ηγείται. Να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.



Αντιπαθεί



Τη μετριότητα, την περιφρόνηση, τους στενόμυαλους ανθρώπους, την τσιγγουνιά. Να τον φρενάρουν ή να μην του δίνουν σημασία.



Παρθένος



Συμπαθεί



Τα ζώα, την ομορφιά, την υγιεινή διατροφή, τη μεθοδικότητα. Να καταστρώνει σχέδια. Να υπάρχει ένα πλάνο στην καθημερινότητά του.



Αντιπαθεί



Την προχειρότητα, την σπατάλη, τη βρωμιά. Να κάνει λάθος. Το χάος και την ανοργανωσιά.



Ζυγός



Συμπαθεί



Την αρμονία, το μοίρασμα, τις σχέσεις, μοιράζονται με άλλους, την πραότητα, την κομψότητα. Να έχει εναλλακτικές επιλογές.



Αντιπαθεί



Την αδικία, τη βία, τους καυγάδες, τους φασαριόζους, τους ατημέλητους,
την απολυτότητα.



Σκορπιός



Συμπαθεί



Τα λίγα λόγια, την αλήθεια, τα γεγονότα, το ερωτικό παιχνίδι, την ανταπόδοση. Να έχει άτομα που εμπιστεύεται. Να ψάχνει και να βρίσκει πράγματα. Τα μυστικά, το black humor.



Αντιπαθεί



Τους υπερφίαλους, την κολακεία, τους πλακατζήδες, τους ρηχούς ανθρώπους, την απιστία, την προδοσία. Να προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν.



Τοξότης



Συμπαθεί



Τα ταξίδια, το χιούμορ, τους εξωτερικούς χώρους, την ελευθερία του. Να φιλοσοφεί τα πράγματα. Να μαθαίνει.



Αντιπαθεί



Την ανάλυση και τη λεπτομέρεια, τα κηρύγματα. Να πιέζεται. Να εξαρτάται από άλλους.



Αιγόκερως



Συμπαθεί



Τις οικογενειακές εκδηλώσεις, την πολιτική, την εργασία, την ευθύτητα, τη λιτότητα, την πραγματοποίηση στόχων. Τις συμβουλές ή την καθοδήγηση από πιο έμπειρους. Την ειρωνεία, τις ευθύνες.



Αντιπαθεί



Την επίδειξη, τα επιπόλαια λάθη, την υπερβολή, την αργοπορία, την αθέτηση του λόγου. Να εκτίθεται ή να προσβάλλεται.



Υδροχόος



Συμπαθεί



Την καλή διασκέδαση με τους φίλους του. Να υπερασπίζεται τα δίκια και τα δικαιώματα. Να έχει ανοικτούς ορίζοντες και εγκεφαλικά ερεθίσματα.



Αντιπαθεί



Τους περιορισμούς, νόμους, όρια, το κατεστημένο, το συνηθισμένο, το αίσθημα της μοναξιάς και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.



Ιχθύες



Συμπαθεί



Τον ύπνο, τα όνειρα, τη χαλάρωση, τη φαντασία, το μυστήριο σε όλες τις μορφές του, το ρομαντισμό, τις τέχνες, την ηρεμία.



Αντιπαθεί



Τους ξερόλες, το παρελθόν που επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, την κριτική, την κακία, την σκληρή πραγματικότητα, την έλλειψη συμπόνιας και κατανόησης.



Ποιος κροίσος αγόρασε πληρώνοντας 9 εκατομμύρια ευρώ την διάσημη παραλία με το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου

Κέρδισε τον τίτλο της πιο όμορφης παραλίας του κόσμου, χαρίζοντας στη χώρα μας μια παγκόσμια διάκριση και προσθέτοντας νέα αίγλη και φήμη στις ομορφιές της πατρίδας μας...Την ώρα όμως που η HuffingtonPostυποκλινόταν στην απίστευτη ομορφιά της παραλίας του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο, στη χώρα μας ξεσπούσα σάλος μετά την πληροφορία ότι ξένη εταιρεία αγόρασε έκταση 15.000 στρεμμάτων πέριξ της μοναδικής από άποψης καλαισθησίας, συμβολισμού και συνδιασμού τοπίου, παραλίας

Την αγοραπωλησία που είναι σε εξέλιξη επιβεβαιώνουν τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ο Μητροπολίτης Δωδώνης και πρώην Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος ο οποίος μιλώντας στο Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν προτίθεται να απεμπολήσει τα δικαιώματά της στην περιοχή σημειώνοντας πως με το θέμα ασχολούνται ήδη οι νομικοί σύμβουλοι της Μητρόπολης Ζακύνθου.

Η περιοχή για την οποία υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον είναι έκταση η οποία σύμφωνα με την Εκκλησία ανήκει στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών και περιλαμβάνει την διάσημη παραλία του «Ναυαγίου».
Ο κ. Χρυσόστομος σχολίασε πως η διαδικασία μεταβίβασης των ακινήτων στο ενδιαφερόμενο επενδυτή είναι σε αρχικό στάδιο και πως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες. Σε κάθε περίπτωση σημείωσε πως η εκκλησία παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά.


Η επίμαχη έκταση βρίσκεται περιμετρικά της περίφημης ακτής του Ναυαγίου και στις περιοχές Αναφωνήτρια, Μαριές και Βολίμες. Πληροφορίες από την Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ζακύνθου αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί συμβόλαιο αξίας 9 εκατ. ευρώ και ποσό 400 χιλιάδων ευρώ ως προκαταβολή για το φόρο μεταβίβασης. Ωστόσο, η Υπηρεσία εκτίμησε ως διπλάσια την αντικειμενική αξία για το ακίνητο, δηλαδή στα 18 εκατ. ευρώ, καταβάλλοντας ποσό φόρου περίπου 520.000 Ευρώ.

Η εταιρεία που εμφανίζεται ως ο αγοραστής της επίμαχης έκτασης φέρεται να δραστηριοποιείται στο διεθνές real estate, ενώ ο πωλητής της επίμαχης έκτασης είναι ο τελευταίος απόγονος μιας παλιάς οικογένειας ευγενών του νησιού με τίτλους από τον 17ο αιώνα.


Η ΖantePress24 ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δ.Δ.Ελατίων κ.Νίκο Ακτύπη, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης της παραλίας του Ναυαγίου».

Την ίδια άποψη όμως με τον κ.Ακτύπη δεν φαίνεται να έχουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Δ.Μυλωνάς, οι οποίοι στην φιλοξενία τους στο ΙοnianRadio.gr, έκαναν λόγο για δεδομένη πράξη αγοραπωλησία κι ενέργειες από πλευράς τους για την ακυρότητα της.

Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος

«Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να πουλάνε ανενόχλητοι ότι και όποιες εκτάσεις θέλουν. Πήγαν χωρίς όρια να πουλήσουν. Εμείς για τον Άγιο Γεώργιο Κρημνών έχουμε κώδικες αδιαμφισβήτητους. Θα προχωρήσουν οι ακυρότητες. Ευτυχώς η Κτηματική και η Δασική Υπηρεσία έχουν επιμεληθεί. Πρόκειται για 3-4 χιλιάδες στρέμματα γύρω από την Αναφωνήτρια και συνολικά γύρω στις 15 χιλιάδες στρέμματα σε όλο το Δ.Δ. Ελατίων. Θα διεκδικήσω και θα κινηθώ εγώ αποκλειστικά …..» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος.

Αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Μυλωνάς

“Από καιρό υπήρχαν κάποιες φήμες , όχι όμως στοιχεία για πώληση της περιοχής. Από προχθές που το θέμα “έπαιζε” σοβαρά, άρχισα έλεγχο, να διευκρινιστεί από το υποθηκοφυλακείο και το κτηματολόγιο η πραγματικότητα. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχω, όλα συντείνουν στο ότι είναι γεγονός ότι έχει πραγματοποιηθεί η αγοραπωλησία. Δεν δέχομαι κανένας να με υποτιμά στο θεσμικό μου ρόλο, τον οποίο θα έχω μέχρι 31/8/2014 και θα διεκδικήσω μέσα από την Περιφέρεια να ακυρωθεί η πράξη αγοραπωλησίας. Θα γίνει η προσφυγή ως πολίτης που σέβεται τον εαυτό του…» δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα με τις αγοραπωλησίες που προέκυψε στην παρέμβαση του στο IonianRadio.gr, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μυλωνάς.

Ποιος ηθοποιός από τη ταινία "Χάρι Πότερ" βρέθηκε νεκρός; [photo]

Θρηνεί η βρετανική και αμερικανική σκηνή του κινηματογράφου, καθώς,
ο ηθοποιός Ντέιβ Λετζένο που έγινε ευρέως γνωστός από τις ταινίες του Χάρι Πότερ βρέθηκε νεκρός στην περιβόητη «Κοιλάδα του Θανάτου».


Τη σορό του 50χρονου ηθοποιού ανακάλυψε ζευγάρι πεζοπόρων την Κυριακή σε μια πολύ απομακρυσμένη περιοχή.





Σύμφωνα με το TMZ ο ηθοποιός έκανε πεζοπορία και ο θάνατός του μάλλον οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ φέρεται να ήταν νεκρός περίπου τρεις με τέσσερις ημέρες.

Κροκόδειλος και στην Σκιάθο! [photo]

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες στα σοκάκια της Σκιάθου φαίνεται οτι βγαίνουν αληθινές! Φωτογραφία που αποδεικνύει την ύπαρξη Κροκόδειλου στην Σκιάθο, δημοσίευσε στο διαδίκτυο Τσέχα τουρίστρια!

H Irena Doubrava αντίκρισε αλλά και φωτογράφισε στα 2 μέτρα, τον Κροκόδειλο της Σκιάθου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο κροκόδειλος έχει εμφανιστεί και σε άλλες πολυσύχναστες παραλίες της Σκιάθου. Συνήθως πλησιάζει τουρίστριες και παρέες νεαρών κοριτσιών.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με έναν επικίνδυνο κροκόδειλο.

Ο Κροκόδειλος της Σκιάθου, σε αντίθεση με τον Σήφη του Ρεθύμνου προσελκύεται από τη δυνατή μουσική που ακούγεται από τα beach bar κι όχι από το απομονωμένο οικοσύστημα μια λίμνης.

H Irena μετά το περιστατικό δήλωσε σοκαρισμένη: «Ενώ ήμουν με την παρέα μου στην παραλία, χωρίς να έχουμε επαφή με την θάλασσα, μας πλησίασε από πίσω. Κατευθύνθηκε προς την φίλη μου την Dalibora η οποία έκανε ηλιοθεραπεία και δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως την παρουσία του.Κατευθύνθηκε προς το μέρος της φίλης μου και την ακούμπησε με το πόδι του..»

και συνεχίζει «Χωρίς να χάσω την ευκαιρία, έβγαλα το κινητό από το bikini και τράβηξα την φωτογραφία που αποδεικνύει ότι είναι ιδιαίτερα επιθετικός»

εδώ να σημειώσουμε ότι οι φίλες της Irena δήλωσαν ότι δεν ενοχλήθηκαν από την επίσκεψη του κροκόδειλου, εάν και στην αρχή θορυβήθηκαν με την παρουσία του. Τον βρήκαν ιδιαίτερα χαριτωμένο και δεν άργησε να γίνει κομμάτι της παρέας..

Τα συμπεράσματα δικά σας…

… και η φωτογραφία:















παρακάτω…























λίγο ακόμα…





















… Τον Κροκόδειλο υιοθέτησε το γνωστό πρακτορείο μοντέλων .. (εεε τουριστικό πρακτορείο) 18-24 Travel και θα τον κρατήσει όλο το καλοκαίρι στη Σκιάθο! Θυμωμένοι με το 18-24 είναι οι Μυκονιάτες, που σκέφτονται να κάνουν πρόταση για να τον πάρουν στο νησί τον επόμενο Μάιο, αφού ταιριάζει γάντι στο Super, για να πίνουμε σαν.. Κροκόδειλοι!!!

Αυτός είναι ο λόγος που ο "Χλαπάτσας" δεν έπαιξε ποτέ ξανά στην τηλεόραση!

Τους λόγους για τους οποίους... δεν κάνει τηλεόραση αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Φραγκίογλου.


«Κάποια πράγματα δεν έγιναν την στιγμή που έπρεπε να γίνουν, άλλα επειδή εγώ δεν τα ήθελα και άλλα επειδή δεν με ήθελαν εκείνα.

Από εκεί κι έπειτα κάνω μια άλλη διαδρομή και έπαψε να με απασχολεί αυτό το κομμάτι», λέει στο περιοδικό Like και καταλήγει: «Ζω κυρίως από το θέατρο, έστω και με πολύ λίγα χρήματα. Έκανα πάντα μια μετρημένη και λιτή ζωή, δεν έκαναν ποτέ μεγάλη ζωή για να μην μπορώ να ζήσω χωρίς τα λεφτά της τηλεόρασης. Εξάλλου τότε δεν ήταν η χρυσή εποχή αλλά η αθώα», καταλήγει ο ηθοποιός.

Δείτε την Πόπη Τσαπανίδου με μαγιό... [photo]



Τι και αν είναι μητέρα δυο παιδιών η Πόπη Τσαπανίδου είναι το ζωντανό παράδειγμα της σέξι μητέρας...


O φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παραλία να απολαμβάνει το μπάνιο της. Όπως θα δείτε παρόλο που έχει περάσει τα 40 το σώμα της είναι σε πολύ καλή κατάσταση.




Δείτε τη παρακάτω φωτογραφία:



Ψάχνετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο; Δείτε τι πρέπει να προσέξετε..


Όταν ταξιδεύετε σε μέρη που δεν γνωρίζετε, το πού θα μείνετε είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας του ταξιδιού σας. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να ξοδέψετε πολλά για να περάσετε καλά. Απλά δώστε τα χρήματα σε υπηρεσίες που είναι απαραίτητες. Έτσι λοιπόν, πριν κάνετε check in, ελέγξτε:





Περιοχή
Τα φτηνά ξενοδοχεία μπορεί να είναι μακριά από το κέντρο της πόλης που επισκεφθήκατε και να χάσετε χρόνο και χρήματα στη μεταφορά σας. Όμως μην επιλέξετε με τη μία ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο, καθώς πολλά από αυτά, εκμεταλλευόμενα το σημείο στο οποίο βρίσκονται, κόβουν εύκολα προνόμια ή υπηρεσίες που δικαιούστε. Προσοχή!

Υπηρεσίες/Παροχές
Ελέγξτε αν έχει ασανσέρ, αν σας παρέχουν Wi-Fi (και μάλιστα δωρεάν), αν χρεώνουν την τηλεόραση, αν υπάρχει κλιματιστικό στο δωμάτιο, αν υπάρχει πρωινό στην τιμή.

Τοποθεσία
Μπορεί το ξενοδοχείο σας να βρίσκεται στο κέντρο, αλλά η τιμή του είναι χαμηλή; Μήπως είναι σε κακόφημη περιοχή;

Πισίνα
Αν είστε σε περιοχή που δεν έχει κοντά θάλασσα, τότε αν θέλετε να δροσιστείτε, πρέπει να επιλέξετε το ξενοδοχείο εκείνο που έχει και πισίνα.

Έρευνα στο Internet
Δείτε το site του ξενοδοχείου, ελέγξτε ταξιδιωτικά blogs, το Trip Advisor ή το booking.com για σχόλια πελατών. Υπάρχει τρόπος να μάθετε τα πάντα πριν κλείσετε το δωμάτιό σας



Λουόμενοι ανασύρουν από τη θάλασσα πνιγμένη γυναίκα και της σώζουν την ζωή! -Το βίντεο είναι σοκαριστικό


Λουόμενοι ανασύρουν από τη θάλασσα πνιγμένη γυναίκα…. και ευτυχώς καταφέρνουν να της σώσουν την ζωή!
Το βίντεο είναι σοκαριστικό:

Η Πάoλα "εξευτέλiσε" τoν Λιάγκα λέγoντας... (video)



Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» σχολίασε την Πάολα που ερμήνευσε το τραγούδι «Θεός αν είναι» στα βραβεία Mad. Ο παρουσιαστής είπε συγκεκριμένα:...
«Αν τραγουδήσει "Ένα το χελιδόνι" δεν θα αποδημήσουν ποτέ τα χελιδόνια!». Η τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού»: «Ήταν κακό, αλλά όλα καλά. Σε κάποια θέματα πρέπει να υπάρχει και όριο, δεν πρέπει να τα αγγίζουμε όλα. Στο τέλος θα μας σκίσουν τη σάρκα να πιάσουν την καρδιά μας. Μπορεί άλλος να το ανέχεται αυτό και να λέει ότι είναι μέρος της δουλειάς. Εγώ δε γουστάρω γιατί μεγάλωσα διαφορετικά. Δεν μπορώ να ακουμπάω όποιον μου έρχεται και να του κάνω ζημιά... Υπάρχει και ένα όριο».

Αγνώριστη! Δεν φαντάζεστε πώς είναι ΣΗΜΕΡΑ η Αλέξια! [photo]

Κοντέψαμε να μην αναγνωρίσουμε την γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έκανε μία απίστευτη αλλαγή στο look της! Ο λόγος για την Αλέξια, η οποία...
έχει κυκλοφορήσει και νέο δίσκο και απ” ότι φαίνεται γενικά η Αμερική- στην οποία μένει μόνιμα εδώ και αρκετό καιρό- της έχει κάνει καλό!





Απολαύστε την Γωγώ Μαστροκώστα με ροζ brazilian ολόσωμο μαγιό σε παραλία της Ρόδου! [photos]

Στη Ρόδο βρέθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα μαζί με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα με τον φωτογραφικό φακό...
του περιοδικού Hello να μην ξεζουμάρει από πάνω τους.

Η Γωγώ Μαστροκώστα φορούσε ένα ολόσωμο brazilian ροζ μαγιό που μαγνήτισε τα βλέμματα. Ξανθιά με πλούσια κόμη και το εφαρμοστό μαγιό, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει "talk of the town" θέμα στην παραλία.




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε το απίστευτο μήνυμα που άφησε στο αμάξι του οδηγός για να πάει για καφέ... [photo]

Μπορεί η νέα δημοτική αστυνομία να ξεκίνησε τις βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης , ώστε να απομακρύνει τα διπλοπαρκαρισμένα, όμως κάποιοι δεν πτοούνται με τίποτα...

Βρίσκουν τη λύση από μόνοι τους και αφήνουν τα δικά τους μηνύματα ώστε εάν ενοχλούν να μπορέσουν να του εντοπίσουν κάτω από μια...κόκκινη ομπρέλα!




Δείτε το σημείωμα που άφησε οδηγός που ήθελε να πάει για καφέ σήμερα το πρωί...



Πηγή: thousandnews.gr

Η πιο όμορφη Ελληνίδα δασκάλα: Η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι η νέα Μις Universe


Η Ισμήνη είναι μόλις 24 ετών. Είναι απόφοιτος του..


Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έγινε γνωστή από τα διαφημιστικά σποτάκια του ΑΝΤ1 δύο χρόνια πριν και την ομάδα της μόδας του Πρωινού του ίδιου καναλιού.

Εκτός από την τηλεόραση, η Ισμήνη έχει αφοσιωθεί στις διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και στις φωτογραφήσεις που συνεχώς της προτείνουν στη γειτονική Τουρκία. Η Νταφοπούλου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο photoshoot της για την Pierre Cardin καμπάνια φθινόπωρο/χειμώνας 13-14, στην Κωνσταντινούπολη.

Εδώ και λίγες μέρες η 24χρονη δασκάλα Ισμήνη Νταφοπούλου είναι η νέα μας εθνική εστεμμένη, νέα Miss Universe Greece.

Διδάσκει στην 1η τάξη του δημοτικού ενός ιδιωτικού σχολείου στην Αθήνα.





















Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής της Super League που έγινε πρωταγωνιστής στη sirina [photos]


Ένα νέο αστέρι στο χώρο των ελληνικών αισθησiακών ταινιών γεννιέται από την εταιρία παραγωγής του Σειρηνάκη.



Ο λόγος για τον πρώην επιθετικό του Άρη και του Πανιωνίου, Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα.



O Bραζιλιάνος άσος πρωταγωνιστεί στην ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο «Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή«.




O Ντα Κόστα είναι 31 ετών και πέρυσι έπαιζε μπάλα στη Δόξα Κορωπίου.

Την περίοδο 2011-12 αγωνίσθηκε στη Σπόρτιστ Σβόγκε (β΄ εθνικής Βουλγαρίας) και το 2012-13 έπαιξε στον Θρασύβουλο.




Ο παίκτης ζει με την οικογένειά του (έχει παντρευτεί Ελληνίδα σύζυγο) στη Γλυφάδα.




Οι εικόνες του Βραζιλιάνου που θα δείτε παρακάτω (δημοσιεύονται στο blog του Νάσου Γουμενίδη) με το καπελάκι στη Βουλιαγμένη να δίνει συνεντευξή είναι οι αρχικές εικόνες απο την ταινία.



Νεκρός στο σπίτι του ο πασίγνωστος ηθοποίος... [video]

Δυστυχώς “σίγησε” για πάντα .... η ιστορική φωνή του Πινόκιο...Ο γνωστός ηθοποιός, Richard Percy Jones, που χάρισε τη φωνή του στον Πινόκιο της Disney το 1940 πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

Ο Jones βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Los Angeles το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστός ο λόγος του θανάτου του.

Η καριέρα του ταυτίστηκε με τον Πινόκιο της Disney, αν και στη συνέχεια έπαιξε και σε άλλες ταινίες, κυρίως γουέστερν...

Δείτε το βίντεο για να σας γυρίσει κάποια χρόνια πίσω!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο βιασμός 16χρονης έγινε viral στο Διαδίκτυο και προκαλεί οργή! [video + photos]

Θλίψη και τεράστια ερωτήματα «γεννά» η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης μιας έφηβης από το Τέξας των ΗΠΑ, ο βιασμός της οποία έγινε viral στο Διαδίκτυο, βυθίζοντας την 16χρονη στον πόνο...
και στην απόγνωση. Η «περιπέτεια»της νεαρής Τζέιντα ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, όταν αποφάσισε να πάει σε ένα πάρτι μαζί με μια φίλη της.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η 16χρονη, η οποία μίλησε για το βιασμό της σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό το βράδυ της Τρίτης είπε ότι πίστευε πως θα ήταν ένα χαλαρό πάρτι σε ένα φιλικό σπίτι, αλλά δυστυχώς, εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά από ότι περίμενε.



Η κοπέλα είπε ότι ένα αγόρι με το οποίο συνομιλούσε έριξε πιθανότατα ναρκωτικές ουσίες στο ποτό της. Στη συνέχεια η 16χρονη λιποθύμησε και όταν ξύπνησε ήρθε αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο όταν είδε ημίγυμνες φωτογραφίες με το κακοποιημένο κορμί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.





Η 16χρονη ενημέρωσε τους γονείς της και την αστυνομία αλλά το δράμα της δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού όχι μόνο είδε το βιασμό της να κάνει το γύρο του Διαδικτύου, αλλά σοκαρίστηκε όταν συνειδητοποίησε πως η κακοποίησή της είχε γίνει viral!

Κι όμως, δεκάδες χρήστες στο Twitter και στο Instagram αναρτούν ακόμη και σήμερα φωτογραφίες στα social media, με το hashtag #jadapose αναπαριστώντας το σκηνικό του βιασμού της έφηβης και τη στάση που είχε στη φωτογραφία το κακοποιημένο της κορμί, όταν κάποιος από τους δράστες την απαθανάτισε να κείτεται αναίσθητη στο πάτωμα.












Οι αστυνομικές αρχές στο Χιούστον ερευνούν τώρα τις καταγγελίες της 16χρονης, ενώ πολλές από τις φωτογραφίες της Τζέιντα έχουν «κατέβει» από το Διαδίκτυο. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί νεαροί και νεαρές που με τις αναρτήσεις τους, δεν αφήνουν την έφηβη να ξεχάσει όλα όσα έζησε και στιγμάτισαν τη ζωή της.

Νέο διαζύγιο-σοκ με λιτή ανακοίνωση!




Έπειτα από επτά χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμος τους.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση στην γειτονική χώρα ότι ο Μουράτ Γιλντιρίμ, ο γνωστός στους Έλληνες, Σαββάς από την ταινία «Έρωτας και τιμωρία» που προβλήθηκε από το Mega, χώρισε μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου από την ηθοποιό, η οποία συμμετείχε στη σειρά Εζέλ, Μπουρτσίν Τερζίογλου. Με μία λιτή ανακοίνωση που συνυπογράφουν και οι δύο αναφέρουν: «Αποφασίσαμε από κοινού να δώσουμε τέλος στον έγγαμο βίο μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την διακριτικότητα, τον σεβασμό και την κατανόηση που θα δείξετε στην προσωπική μας ζωή αυτή την ευαίσθητη περίοδο»!
Σύμφωνα με το ΜΥtv βασική αιτία του χωρισμού τους είναι η απιστία ή καλύτερα οι πολλές απιστίες του 35χρονου ηθοποιού. Μάλιστα τους τελευταίους δυο μήνες είχε φύγει και από το σπίτι τους.

Selena Gomez: βόλτα χωρίς σ0υτιέν στους δρόμους της Νέας Υόρκης






Υπέροχες φωτογραφίες προσέφερε η 21χρονη Λατίνα Selena Gomez που αποφάσισε να κάνει τις βόλτες της στη Νέα Υόρκη….χωρίς σ0υτιέν…

















ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

11 Ιουλ 2014

Τι λατρεύουν και τι μισούν τα 12 ζώδια...



Έτυχε να γνωρίσετε κάποιον ή κάποια , που σας άρεσε και θέλετε κάτι παραπάνω από μια... απλή ερωτική νύχτα μαζί του;



Ρωτήστε το ζώδιό του και μάθετε τι του αρέσει και τι όχι,
ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας και να αποφύγετε τυχόν μπελάδες στο μέλλον.



Κριός



Συμπαθεί



Να έρχεται πρώτος. Να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Να ενεργεί γρήγορα. Να μη δεσμεύεται. Να μην μπαίνει σε καλούπια.



Αντιπαθεί



Την αναμονή. Την αδικία. Να παραδέχεται ότι έκανε λάθος. Τον έλεγχο. Τα εξαρτώμενα ή κλαψιάρικα άτομα. Να χάνει.



Ταύρος



Συμπαθεί



Την εξοχή, την καλοπέραση, τις χειροτεχνίες, τη μουσική, τη δημιουργία, τις ανέσεις, την εξασφάλιση.



Αντιπαθεί



Την αστάθεια, τη γρηγοράδα, την ανυπομονησία, την αλλαγή γνώμης, τα ψεύτικα ή ανούσια άτομα ή καταστάσεις. Να πιέζεται. Να είναι κλεισμένος μέσα.



Δίδυμοι



Συμπαθεί



Τα βιβλία, την ποικιλία, τις αποδράσεις, την επικοινωνία. Να έχει πολλά να κάνει.



Αντιπαθεί



Να είναι μόνος. Να βαριέται. Να μη μιλάει. Να τηρεί τους τύπους ή το savoir vivre.



Καρκίνος



Συμπαθεί



Την οικογένεια, το παρελθόν, την ιστορία, τη φροντίδα. Να νιώθει οικεία. Να μην τον παρεξηγούν όταν αλλάζει η διάθεσή του.



Αντιπαθεί



Τις διαμάχες και τις διαφωνίες. Να του λένε τι και πώς να κάνει κάτι. Να του δίνουν συμβουλές ή να τον καθοδηγούν. Την ψυχρότητα.



Λέων



Συμπαθεί



Τα δράματα, τα παιδιά, τη δόξα, τη χλιδή, τα είδη πολυτελείας. Να ηγείται. Να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής.



Αντιπαθεί



Τη μετριότητα, την περιφρόνηση, τους στενόμυαλους ανθρώπους, την τσιγγουνιά. Να τον φρενάρουν ή να μην του δίνουν σημασία.



Παρθένος



Συμπαθεί



Τα ζώα, την ομορφιά, την υγιεινή διατροφή, τη μεθοδικότητα. Να καταστρώνει σχέδια. Να υπάρχει ένα πλάνο στην καθημερινότητά του.



Αντιπαθεί



Την προχειρότητα, την σπατάλη, τη βρωμιά. Να κάνει λάθος. Το χάος και την ανοργανωσιά.



Ζυγός



Συμπαθεί



Την αρμονία, το μοίρασμα, τις σχέσεις, μοιράζονται με άλλους, την πραότητα, την κομψότητα. Να έχει εναλλακτικές επιλογές.



Αντιπαθεί



Την αδικία, τη βία, τους καυγάδες, τους φασαριόζους, τους ατημέλητους,
την απολυτότητα.



Σκορπιός



Συμπαθεί



Τα λίγα λόγια, την αλήθεια, τα γεγονότα, το ερωτικό παιχνίδι, την ανταπόδοση. Να έχει άτομα που εμπιστεύεται. Να ψάχνει και να βρίσκει πράγματα. Τα μυστικά, το black humor.



Αντιπαθεί



Τους υπερφίαλους, την κολακεία, τους πλακατζήδες, τους ρηχούς ανθρώπους, την απιστία, την προδοσία. Να προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν.



Τοξότης



Συμπαθεί



Τα ταξίδια, το χιούμορ, τους εξωτερικούς χώρους, την ελευθερία του. Να φιλοσοφεί τα πράγματα. Να μαθαίνει.



Αντιπαθεί



Την ανάλυση και τη λεπτομέρεια, τα κηρύγματα. Να πιέζεται. Να εξαρτάται από άλλους.



Αιγόκερως



Συμπαθεί



Τις οικογενειακές εκδηλώσεις, την πολιτική, την εργασία, την ευθύτητα, τη λιτότητα, την πραγματοποίηση στόχων. Τις συμβουλές ή την καθοδήγηση από πιο έμπειρους. Την ειρωνεία, τις ευθύνες.



Αντιπαθεί



Την επίδειξη, τα επιπόλαια λάθη, την υπερβολή, την αργοπορία, την αθέτηση του λόγου. Να εκτίθεται ή να προσβάλλεται.



Υδροχόος



Συμπαθεί



Την καλή διασκέδαση με τους φίλους του. Να υπερασπίζεται τα δίκια και τα δικαιώματα. Να έχει ανοικτούς ορίζοντες και εγκεφαλικά ερεθίσματα.



Αντιπαθεί



Τους περιορισμούς, νόμους, όρια, το κατεστημένο, το συνηθισμένο, το αίσθημα της μοναξιάς και τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.



Ιχθύες



Συμπαθεί



Τον ύπνο, τα όνειρα, τη χαλάρωση, τη φαντασία, το μυστήριο σε όλες τις μορφές του, το ρομαντισμό, τις τέχνες, την ηρεμία.



Αντιπαθεί



Τους ξερόλες, το παρελθόν που επιστρέφει για να τον στοιχειώσει, την κριτική, την κακία, την σκληρή πραγματικότητα, την έλλειψη συμπόνιας και κατανόησης.



Ποιος κροίσος αγόρασε πληρώνοντας 9 εκατομμύρια ευρώ την διάσημη παραλία με το «Ναυάγιο» της Ζακύνθου

Κέρδισε τον τίτλο της πιο όμορφης παραλίας του κόσμου, χαρίζοντας στη χώρα μας μια παγκόσμια διάκριση και προσθέτοντας νέα αίγλη και φήμη στις ομορφιές της πατρίδας μας...Την ώρα όμως που η HuffingtonPostυποκλινόταν στην απίστευτη ομορφιά της παραλίας του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο, στη χώρα μας ξεσπούσα σάλος μετά την πληροφορία ότι ξένη εταιρεία αγόρασε έκταση 15.000 στρεμμάτων πέριξ της μοναδικής από άποψης καλαισθησίας, συμβολισμού και συνδιασμού τοπίου, παραλίας

Την αγοραπωλησία που είναι σε εξέλιξη επιβεβαιώνουν τοπικά μέσα ενημέρωσης αλλά και ο Μητροπολίτης Δωδώνης και πρώην Ζακύνθου κ. Χρυσόστομος ο οποίος μιλώντας στο Αθηναικό Πρακτορείο Ειδήσεων, δήλωσε ότι η Εκκλησία δεν προτίθεται να απεμπολήσει τα δικαιώματά της στην περιοχή σημειώνοντας πως με το θέμα ασχολούνται ήδη οι νομικοί σύμβουλοι της Μητρόπολης Ζακύνθου.

Η περιοχή για την οποία υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον είναι έκταση η οποία σύμφωνα με την Εκκλησία ανήκει στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών και περιλαμβάνει την διάσημη παραλία του «Ναυαγίου».
Ο κ. Χρυσόστομος σχολίασε πως η διαδικασία μεταβίβασης των ακινήτων στο ενδιαφερόμενο επενδυτή είναι σε αρχικό στάδιο και πως υπάρχουν πολλές εκκρεμότητες. Σε κάθε περίπτωση σημείωσε πως η εκκλησία παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά.


Η επίμαχη έκταση βρίσκεται περιμετρικά της περίφημης ακτής του Ναυαγίου και στις περιοχές Αναφωνήτρια, Μαριές και Βολίμες. Πληροφορίες από την Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Ζακύνθου αναφέρουν ότι έχει κατατεθεί συμβόλαιο αξίας 9 εκατ. ευρώ και ποσό 400 χιλιάδων ευρώ ως προκαταβολή για το φόρο μεταβίβασης. Ωστόσο, η Υπηρεσία εκτίμησε ως διπλάσια την αντικειμενική αξία για το ακίνητο, δηλαδή στα 18 εκατ. ευρώ, καταβάλλοντας ποσό φόρου περίπου 520.000 Ευρώ.

Η εταιρεία που εμφανίζεται ως ο αγοραστής της επίμαχης έκτασης φέρεται να δραστηριοποιείται στο διεθνές real estate, ενώ ο πωλητής της επίμαχης έκτασης είναι ο τελευταίος απόγονος μιας παλιάς οικογένειας ευγενών του νησιού με τίτλους από τον 17ο αιώνα.


Η ΖantePress24 ήρθε σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δ.Δ.Ελατίων κ.Νίκο Ακτύπη, ο οποίος δήλωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση πώλησης της παραλίας του Ναυαγίου».

Την ίδια άποψη όμως με τον κ.Ακτύπη δεν φαίνεται να έχουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Δ.Μυλωνάς, οι οποίοι στην φιλοξενία τους στο ΙοnianRadio.gr, έκαναν λόγο για δεδομένη πράξη αγοραπωλησία κι ενέργειες από πλευράς τους για την ακυρότητα της.

Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος

«Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να πουλάνε ανενόχλητοι ότι και όποιες εκτάσεις θέλουν. Πήγαν χωρίς όρια να πουλήσουν. Εμείς για τον Άγιο Γεώργιο Κρημνών έχουμε κώδικες αδιαμφισβήτητους. Θα προχωρήσουν οι ακυρότητες. Ευτυχώς η Κτηματική και η Δασική Υπηρεσία έχουν επιμεληθεί. Πρόκειται για 3-4 χιλιάδες στρέμματα γύρω από την Αναφωνήτρια και συνολικά γύρω στις 15 χιλιάδες στρέμματα σε όλο το Δ.Δ. Ελατίων. Θα διεκδικήσω και θα κινηθώ εγώ αποκλειστικά …..» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σεβασμ. Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος.

Αντιπεριφερειάρχης Διονύσης Μυλωνάς

“Από καιρό υπήρχαν κάποιες φήμες , όχι όμως στοιχεία για πώληση της περιοχής. Από προχθές που το θέμα “έπαιζε” σοβαρά, άρχισα έλεγχο, να διευκρινιστεί από το υποθηκοφυλακείο και το κτηματολόγιο η πραγματικότητα. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχω, όλα συντείνουν στο ότι είναι γεγονός ότι έχει πραγματοποιηθεί η αγοραπωλησία. Δεν δέχομαι κανένας να με υποτιμά στο θεσμικό μου ρόλο, τον οποίο θα έχω μέχρι 31/8/2014 και θα διεκδικήσω μέσα από την Περιφέρεια να ακυρωθεί η πράξη αγοραπωλησίας. Θα γίνει η προσφυγή ως πολίτης που σέβεται τον εαυτό του…» δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα με τις αγοραπωλησίες που προέκυψε στην παρέμβαση του στο IonianRadio.gr, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μυλωνάς.

Ποιος ηθοποιός από τη ταινία "Χάρι Πότερ" βρέθηκε νεκρός; [photo]

Θρηνεί η βρετανική και αμερικανική σκηνή του κινηματογράφου, καθώς,
ο ηθοποιός Ντέιβ Λετζένο που έγινε ευρέως γνωστός από τις ταινίες του Χάρι Πότερ βρέθηκε νεκρός στην περιβόητη «Κοιλάδα του Θανάτου».


Τη σορό του 50χρονου ηθοποιού ανακάλυψε ζευγάρι πεζοπόρων την Κυριακή σε μια πολύ απομακρυσμένη περιοχή.





Σύμφωνα με το TMZ ο ηθοποιός έκανε πεζοπορία και ο θάνατός του μάλλον οφείλεται στις υψηλές θερμοκρασίες, ενώ φέρεται να ήταν νεκρός περίπου τρεις με τέσσερις ημέρες.

Κροκόδειλος και στην Σκιάθο! [photo]

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες στα σοκάκια της Σκιάθου φαίνεται οτι βγαίνουν αληθινές! Φωτογραφία που αποδεικνύει την ύπαρξη Κροκόδειλου στην Σκιάθο, δημοσίευσε στο διαδίκτυο Τσέχα τουρίστρια!

H Irena Doubrava αντίκρισε αλλά και φωτογράφισε στα 2 μέτρα, τον Κροκόδειλο της Σκιάθου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο κροκόδειλος έχει εμφανιστεί και σε άλλες πολυσύχναστες παραλίες της Σκιάθου. Συνήθως πλησιάζει τουρίστριες και παρέες νεαρών κοριτσιών.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε να κάνουμε με έναν επικίνδυνο κροκόδειλο.

Ο Κροκόδειλος της Σκιάθου, σε αντίθεση με τον Σήφη του Ρεθύμνου προσελκύεται από τη δυνατή μουσική που ακούγεται από τα beach bar κι όχι από το απομονωμένο οικοσύστημα μια λίμνης.

H Irena μετά το περιστατικό δήλωσε σοκαρισμένη: «Ενώ ήμουν με την παρέα μου στην παραλία, χωρίς να έχουμε επαφή με την θάλασσα, μας πλησίασε από πίσω. Κατευθύνθηκε προς την φίλη μου την Dalibora η οποία έκανε ηλιοθεραπεία και δεν αντιλήφθηκε εγκαίρως την παρουσία του.Κατευθύνθηκε προς το μέρος της φίλης μου και την ακούμπησε με το πόδι του..»

και συνεχίζει «Χωρίς να χάσω την ευκαιρία, έβγαλα το κινητό από το bikini και τράβηξα την φωτογραφία που αποδεικνύει ότι είναι ιδιαίτερα επιθετικός»

εδώ να σημειώσουμε ότι οι φίλες της Irena δήλωσαν ότι δεν ενοχλήθηκαν από την επίσκεψη του κροκόδειλου, εάν και στην αρχή θορυβήθηκαν με την παρουσία του. Τον βρήκαν ιδιαίτερα χαριτωμένο και δεν άργησε να γίνει κομμάτι της παρέας..

Τα συμπεράσματα δικά σας…

… και η φωτογραφία:















παρακάτω…























λίγο ακόμα…





















… Τον Κροκόδειλο υιοθέτησε το γνωστό πρακτορείο μοντέλων .. (εεε τουριστικό πρακτορείο) 18-24 Travel και θα τον κρατήσει όλο το καλοκαίρι στη Σκιάθο! Θυμωμένοι με το 18-24 είναι οι Μυκονιάτες, που σκέφτονται να κάνουν πρόταση για να τον πάρουν στο νησί τον επόμενο Μάιο, αφού ταιριάζει γάντι στο Super, για να πίνουμε σαν.. Κροκόδειλοι!!!

Αυτός είναι ο λόγος που ο "Χλαπάτσας" δεν έπαιξε ποτέ ξανά στην τηλεόραση!

Τους λόγους για τους οποίους... δεν κάνει τηλεόραση αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Φραγκίογλου.


«Κάποια πράγματα δεν έγιναν την στιγμή που έπρεπε να γίνουν, άλλα επειδή εγώ δεν τα ήθελα και άλλα επειδή δεν με ήθελαν εκείνα.

Από εκεί κι έπειτα κάνω μια άλλη διαδρομή και έπαψε να με απασχολεί αυτό το κομμάτι», λέει στο περιοδικό Like και καταλήγει: «Ζω κυρίως από το θέατρο, έστω και με πολύ λίγα χρήματα. Έκανα πάντα μια μετρημένη και λιτή ζωή, δεν έκαναν ποτέ μεγάλη ζωή για να μην μπορώ να ζήσω χωρίς τα λεφτά της τηλεόρασης. Εξάλλου τότε δεν ήταν η χρυσή εποχή αλλά η αθώα», καταλήγει ο ηθοποιός.

Δείτε την Πόπη Τσαπανίδου με μαγιό... [photo]



Τι και αν είναι μητέρα δυο παιδιών η Πόπη Τσαπανίδου είναι το ζωντανό παράδειγμα της σέξι μητέρας...


O φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στην παραλία να απολαμβάνει το μπάνιο της. Όπως θα δείτε παρόλο που έχει περάσει τα 40 το σώμα της είναι σε πολύ καλή κατάσταση.




Δείτε τη παρακάτω φωτογραφία:



Ψάχνετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο; Δείτε τι πρέπει να προσέξετε..


Όταν ταξιδεύετε σε μέρη που δεν γνωρίζετε, το πού θα μείνετε είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας του ταξιδιού σας. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να ξοδέψετε πολλά για να περάσετε καλά. Απλά δώστε τα χρήματα σε υπηρεσίες που είναι απαραίτητες. Έτσι λοιπόν, πριν κάνετε check in, ελέγξτε:





Περιοχή
Τα φτηνά ξενοδοχεία μπορεί να είναι μακριά από το κέντρο της πόλης που επισκεφθήκατε και να χάσετε χρόνο και χρήματα στη μεταφορά σας. Όμως μην επιλέξετε με τη μία ξενοδοχεία που βρίσκονται στο κέντρο, καθώς πολλά από αυτά, εκμεταλλευόμενα το σημείο στο οποίο βρίσκονται, κόβουν εύκολα προνόμια ή υπηρεσίες που δικαιούστε. Προσοχή!

Υπηρεσίες/Παροχές
Ελέγξτε αν έχει ασανσέρ, αν σας παρέχουν Wi-Fi (και μάλιστα δωρεάν), αν χρεώνουν την τηλεόραση, αν υπάρχει κλιματιστικό στο δωμάτιο, αν υπάρχει πρωινό στην τιμή.

Τοποθεσία
Μπορεί το ξενοδοχείο σας να βρίσκεται στο κέντρο, αλλά η τιμή του είναι χαμηλή; Μήπως είναι σε κακόφημη περιοχή;

Πισίνα
Αν είστε σε περιοχή που δεν έχει κοντά θάλασσα, τότε αν θέλετε να δροσιστείτε, πρέπει να επιλέξετε το ξενοδοχείο εκείνο που έχει και πισίνα.

Έρευνα στο Internet
Δείτε το site του ξενοδοχείου, ελέγξτε ταξιδιωτικά blogs, το Trip Advisor ή το booking.com για σχόλια πελατών. Υπάρχει τρόπος να μάθετε τα πάντα πριν κλείσετε το δωμάτιό σας



Λουόμενοι ανασύρουν από τη θάλασσα πνιγμένη γυναίκα και της σώζουν την ζωή! -Το βίντεο είναι σοκαριστικό


Λουόμενοι ανασύρουν από τη θάλασσα πνιγμένη γυναίκα…. και ευτυχώς καταφέρνουν να της σώσουν την ζωή!
Το βίντεο είναι σοκαριστικό:

Η Πάoλα "εξευτέλiσε" τoν Λιάγκα λέγoντας... (video)



Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» σχολίασε την Πάολα που ερμήνευσε το τραγούδι «Θεός αν είναι» στα βραβεία Mad. Ο παρουσιαστής είπε συγκεκριμένα:...
«Αν τραγουδήσει "Ένα το χελιδόνι" δεν θα αποδημήσουν ποτέ τα χελιδόνια!». Η τραγουδίστρια είπε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού»: «Ήταν κακό, αλλά όλα καλά. Σε κάποια θέματα πρέπει να υπάρχει και όριο, δεν πρέπει να τα αγγίζουμε όλα. Στο τέλος θα μας σκίσουν τη σάρκα να πιάσουν την καρδιά μας. Μπορεί άλλος να το ανέχεται αυτό και να λέει ότι είναι μέρος της δουλειάς. Εγώ δε γουστάρω γιατί μεγάλωσα διαφορετικά. Δεν μπορώ να ακουμπάω όποιον μου έρχεται και να του κάνω ζημιά... Υπάρχει και ένα όριο».

Αγνώριστη! Δεν φαντάζεστε πώς είναι ΣΗΜΕΡΑ η Αλέξια! [photo]

Κοντέψαμε να μην αναγνωρίσουμε την γνωστή τραγουδίστρια, η οποία έκανε μία απίστευτη αλλαγή στο look της! Ο λόγος για την Αλέξια, η οποία...
έχει κυκλοφορήσει και νέο δίσκο και απ” ότι φαίνεται γενικά η Αμερική- στην οποία μένει μόνιμα εδώ και αρκετό καιρό- της έχει κάνει καλό!





Απολαύστε την Γωγώ Μαστροκώστα με ροζ brazilian ολόσωμο μαγιό σε παραλία της Ρόδου! [photos]

Στη Ρόδο βρέθηκε η Γωγώ Μαστροκώστα μαζί με τον σύζυγό της, Τραϊανό Δέλλα με τον φωτογραφικό φακό...
του περιοδικού Hello να μην ξεζουμάρει από πάνω τους.

Η Γωγώ Μαστροκώστα φορούσε ένα ολόσωμο brazilian ροζ μαγιό που μαγνήτισε τα βλέμματα. Ξανθιά με πλούσια κόμη και το εφαρμοστό μαγιό, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει "talk of the town" θέμα στην παραλία.




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε το απίστευτο μήνυμα που άφησε στο αμάξι του οδηγός για να πάει για καφέ... [photo]

Μπορεί η νέα δημοτική αστυνομία να ξεκίνησε τις βόλτες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης , ώστε να απομακρύνει τα διπλοπαρκαρισμένα, όμως κάποιοι δεν πτοούνται με τίποτα...

Βρίσκουν τη λύση από μόνοι τους και αφήνουν τα δικά τους μηνύματα ώστε εάν ενοχλούν να μπορέσουν να του εντοπίσουν κάτω από μια...κόκκινη ομπρέλα!




Δείτε το σημείωμα που άφησε οδηγός που ήθελε να πάει για καφέ σήμερα το πρωί...



Πηγή: thousandnews.gr

Η πιο όμορφη Ελληνίδα δασκάλα: Η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι η νέα Μις Universe


Η Ισμήνη είναι μόλις 24 ετών. Είναι απόφοιτος του..


Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και έγινε γνωστή από τα διαφημιστικά σποτάκια του ΑΝΤ1 δύο χρόνια πριν και την ομάδα της μόδας του Πρωινού του ίδιου καναλιού.

Εκτός από την τηλεόραση, η Ισμήνη έχει αφοσιωθεί στις διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και στις φωτογραφήσεις που συνεχώς της προτείνουν στη γειτονική Τουρκία. Η Νταφοπούλου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο photoshoot της για την Pierre Cardin καμπάνια φθινόπωρο/χειμώνας 13-14, στην Κωνσταντινούπολη.

Εδώ και λίγες μέρες η 24χρονη δασκάλα Ισμήνη Νταφοπούλου είναι η νέα μας εθνική εστεμμένη, νέα Miss Universe Greece.

Διδάσκει στην 1η τάξη του δημοτικού ενός ιδιωτικού σχολείου στην Αθήνα.





















Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής της Super League που έγινε πρωταγωνιστής στη sirina [photos]


Ένα νέο αστέρι στο χώρο των ελληνικών αισθησiακών ταινιών γεννιέται από την εταιρία παραγωγής του Σειρηνάκη.



Ο λόγος για τον πρώην επιθετικό του Άρη και του Πανιωνίου, Κριστιάν Ρικάρντο Ντα Κόστα.



O Bραζιλιάνος άσος πρωταγωνιστεί στην ταινία του Δημήτρη Σειρηνάκη που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο «Η εκδίκηση γνωστού ποδοσφαιριστή«.




O Ντα Κόστα είναι 31 ετών και πέρυσι έπαιζε μπάλα στη Δόξα Κορωπίου.

Την περίοδο 2011-12 αγωνίσθηκε στη Σπόρτιστ Σβόγκε (β΄ εθνικής Βουλγαρίας) και το 2012-13 έπαιξε στον Θρασύβουλο.




Ο παίκτης ζει με την οικογένειά του (έχει παντρευτεί Ελληνίδα σύζυγο) στη Γλυφάδα.




Οι εικόνες του Βραζιλιάνου που θα δείτε παρακάτω (δημοσιεύονται στο blog του Νάσου Γουμενίδη) με το καπελάκι στη Βουλιαγμένη να δίνει συνεντευξή είναι οι αρχικές εικόνες απο την ταινία.



Νεκρός στο σπίτι του ο πασίγνωστος ηθοποίος... [video]

Δυστυχώς “σίγησε” για πάντα .... η ιστορική φωνή του Πινόκιο...Ο γνωστός ηθοποιός, Richard Percy Jones, που χάρισε τη φωνή του στον Πινόκιο της Disney το 1940 πέθανε σε ηλικία 87 ετών.

Ο Jones βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Los Angeles το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστός ο λόγος του θανάτου του.

Η καριέρα του ταυτίστηκε με τον Πινόκιο της Disney, αν και στη συνέχεια έπαιξε και σε άλλες ταινίες, κυρίως γουέστερν...

Δείτε το βίντεο για να σας γυρίσει κάποια χρόνια πίσω!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ο βιασμός 16χρονης έγινε viral στο Διαδίκτυο και προκαλεί οργή! [video + photos]

Θλίψη και τεράστια ερωτήματα «γεννά» η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης μιας έφηβης από το Τέξας των ΗΠΑ, ο βιασμός της οποία έγινε viral στο Διαδίκτυο, βυθίζοντας την 16χρονη στον πόνο...
και στην απόγνωση. Η «περιπέτεια»της νεαρής Τζέιντα ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό, όταν αποφάσισε να πάει σε ένα πάρτι μαζί με μια φίλη της.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η 16χρονη, η οποία μίλησε για το βιασμό της σε αμερικανικό τηλεοπτικό σταθμό το βράδυ της Τρίτης είπε ότι πίστευε πως θα ήταν ένα χαλαρό πάρτι σε ένα φιλικό σπίτι, αλλά δυστυχώς, εξελίχθηκε πολύ διαφορετικά από ότι περίμενε.



Η κοπέλα είπε ότι ένα αγόρι με το οποίο συνομιλούσε έριξε πιθανότατα ναρκωτικές ουσίες στο ποτό της. Στη συνέχεια η 16χρονη λιποθύμησε και όταν ξύπνησε ήρθε αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο όταν είδε ημίγυμνες φωτογραφίες με το κακοποιημένο κορμί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.





Η 16χρονη ενημέρωσε τους γονείς της και την αστυνομία αλλά το δράμα της δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού όχι μόνο είδε το βιασμό της να κάνει το γύρο του Διαδικτύου, αλλά σοκαρίστηκε όταν συνειδητοποίησε πως η κακοποίησή της είχε γίνει viral!

Κι όμως, δεκάδες χρήστες στο Twitter και στο Instagram αναρτούν ακόμη και σήμερα φωτογραφίες στα social media, με το hashtag #jadapose αναπαριστώντας το σκηνικό του βιασμού της έφηβης και τη στάση που είχε στη φωτογραφία το κακοποιημένο της κορμί, όταν κάποιος από τους δράστες την απαθανάτισε να κείτεται αναίσθητη στο πάτωμα.












Οι αστυνομικές αρχές στο Χιούστον ερευνούν τώρα τις καταγγελίες της 16χρονης, ενώ πολλές από τις φωτογραφίες της Τζέιντα έχουν «κατέβει» από το Διαδίκτυο. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλοί νεαροί και νεαρές που με τις αναρτήσεις τους, δεν αφήνουν την έφηβη να ξεχάσει όλα όσα έζησε και στιγμάτισαν τη ζωή της.

Νέο διαζύγιο-σοκ με λιτή ανακοίνωση!




Έπειτα από επτά χρόνια κοινής ζωής, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμος τους.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση στην γειτονική χώρα ότι ο Μουράτ Γιλντιρίμ, ο γνωστός στους Έλληνες, Σαββάς από την ταινία «Έρωτας και τιμωρία» που προβλήθηκε από το Mega, χώρισε μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου από την ηθοποιό, η οποία συμμετείχε στη σειρά Εζέλ, Μπουρτσίν Τερζίογλου. Με μία λιτή ανακοίνωση που συνυπογράφουν και οι δύο αναφέρουν: «Αποφασίσαμε από κοινού να δώσουμε τέλος στον έγγαμο βίο μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την διακριτικότητα, τον σεβασμό και την κατανόηση που θα δείξετε στην προσωπική μας ζωή αυτή την ευαίσθητη περίοδο»!
Σύμφωνα με το ΜΥtv βασική αιτία του χωρισμού τους είναι η απιστία ή καλύτερα οι πολλές απιστίες του 35χρονου ηθοποιού. Μάλιστα τους τελευταίους δυο μήνες είχε φύγει και από το σπίτι τους.

Selena Gomez: βόλτα χωρίς σ0υτιέν στους δρόμους της Νέας Υόρκης






Υπέροχες φωτογραφίες προσέφερε η 21χρονη Λατίνα Selena Gomez που αποφάσισε να κάνει τις βόλτες της στη Νέα Υόρκη….χωρίς σ0υτιέν…

















ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ