ΠΡΟΣΟΧΗ: "Δηλητήρια" στα παγωτά...



Δυστυχώς οι περισσότεροι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την διαφορά ανάμεσα σε παγωτά και παγωμένα γλυκίσματα ή επιδόρπια παγωτού και που είναι συνήθως τα παγωτά οικογενειακής συσκευασίας και βρίσκονται στα ίδια ράφια με τα παγωτά στα πολυκαταστήματα και αλλού.

Διαβάστε λοιπόν τι περιέχει ένα παγωμένο γλύκισμα ή επιδόρπιο παγωτού:

1. Γάλα αποβουτυρωμένο ανασυσταθέν.

Τι καταλαβαίνει ο καταναλωτής; τι είδους ανασύσταση έχει υποστεί το ήδη αποβουτυρωμένο γάλα ; γιατί αποβουτυρώνεται αφού όπως βλέπεται παρακάτω προστίθεται λίπος και μάλιστα φυτικό που είναι επιβλαβές για τον οργανισμό, απλά εννοούν γάλα σκόνη αλλά δν το λένε.

2. Ζάχαρη (εμπορίου)

3. .Σιρόπι γλυκόζης (εμπορίου)

4. Φυτικό λίπος. Τα φυτικά λίπη περιέχουν trans λιπαρά οξέα που σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization,WHO) είναι ύποπτα για καρδιαγγειακές παθήσεις κλπ.) και αφαίρεσαν το λίπος δηλ. το βούτυρο απ το γάλα για να βάλουν το φθηνότερο αλλά και πιο επικίνδυνο φυτικό λίπος.


5. Στερεά ορού γάλακτος. Ο όρος γάλακτος είναι κυρίως νερό

6. Γαλακτοματοποιητές. Μην σας παρασύρει η ονομασία δεν έχει καμία σχέση με το γάλα, αποτελούν μονογλυκερίδια- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων,φωσφατίδια του αμμωνίου,πολυγλυκερίδια του πολυρικινελαίκού οξέος ,αλγινικό νάτριο και μία σειρά από άλλες χημικές ουσίες που καμία σχέση δεν έχουν με το γάλα..

7. Σταθεροποιητές. Αυτές συνήθως είναι έλαιο χαρουπιού, καραγενίνη, έλαιο γκουάμ, γάλα αποβουτυρωμένο, αφυδατωμένο δηλ. γάλα σκόνη, αρωματικές ύλες κλπ. πού καμία σχέση δεν έχουν με το γάλα.

Η νομοθεσία επιτρέπει ένα σημαντικό μέρος να είναι γάλα σκόνη, που δεν περιέχει ασβέστιο, βιταμίνες αλλά και άλλα θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία, όπως το φρέσκο γάλα. Δυστυχώς υπάρχει κενό στην νομοθεσία των παγωτών.

Τα παγωμένα γλυκίσματα πού περιέχουν φοινικέλαιοή έλαιο ινδικής καρύδας που συχνά προστίθεται στα παγωτά, και συνήθως δεν αναγράφεται προκαλούν βλάβες στην υγεία. Τα παγωτά των ζαχαροπλαστείων συνήθως δεν περιέχουν όλα αυτά τα συνθετικά συστατικά.

Τέλος τα παγωτά πρέπει να είναι καλά συντηρημένα. Πρακτικά αυτό σημαίνει σταθερή θερμοκρασία στούς -18 βαθμούς Κελσίου και ο καταψύκτης δεν έχει προβλήματα λειτουργίας. Πρέπει να προσέχουμε ότι το παγωτό δεν έχει χαρτί συσκευασίας σχισμένο ή κολλημένο πάνω στο τρόφιμο και δεν έχει παραμορφωμένο σχήμα ή συσκευασία. Επίσης δεν είναι μαλακό ή με υφή που θυμίζει γιαούρτι ή βούτυρο ή είναι ξινό, δν εμφανίζει ίζημα ούτε θρυμματίζεται σε μικρά κομμάτια,δεν περιέχει μικροκρυστάλους, ούτε έχει άλλη περίεργη γεύση ή οσμή.

Είναι γεγονός ότι στα παγωτά και την σύσταση τους υπάρχει νομοθετικό κενό και η πολιτεία οφείλει να προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών, μέχρι τότε να εντείνει τους ελέγχους για τα ευαλλοίωτα αυτά προϊόντα. Δυστυχώς οι έλεγχοι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Μέχρι τότε ας επιβληθεί στα ράφια των καταστημάτων να υπάρχει σαφής και διακριτός διαχωρισμός των παγωτών από τα παγωμένα γλυκίσματα.

Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός... [photo]

Έφυγε από την ζωή ηθοποιός που έπαιξε στο...
«Κάτι τρέχει με τη Μαίρη». Θυμάστε την ταινία «Κάτι τρέχει με την Μαίρη» στην οποία πρωταγωνιστούσε σο Ben Stiller με την Cameron Diaz; Μια από τις χαρακτηριστικές σκηνές του έργου είναι και αυτή που μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία με τον Ben Stiller να κουβαλάει στην πλάτη του ένα βαρύ φορτίο και δίπλα του έναν παραπληγικό.


Φανερά αλλαγμένος ο Σώτης Βολάνης! Δείτε πως είναι σήμερα... [photo]

Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου... είχε τραγουδήσει κάποτε ο Σώτης Βολάνης και όλη η Ελλάδα τραγουδούσε μαζί του!

Ο τραγουδιστής σήμερα είναι φανερά αλλαγμένος, ενώ την προηγούμενη σεζόν έκανε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο Σώτης έχει αλλάξει αρκετά! Εμφανισιακά τουλάχιστον.

Δείτε πως είναι σήμερα:






Πηγή: athensbars.gr

Νέο «χτύπημα» μετά τον θάνατο του Μπουλά για Ούστα-Ζουγανέλη

«Οριστικά και αμετάκλητα» λουκέτο μπήκε στο... καφέ εστιατόριο-μπαρ που διατηρούσε κάποτε στην Πλατεία Καρύτση ο Σάκης Μπουλάς, όπως παραδέχτηκε ο επιστήθιος φίλος του, σχεδόν αδελφός του, Γιάννης Ζουγανέλης.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, το μερίδιο του Μπουλά είχε περάσει μετά τον θάνατό του στα χέρια της επί επτά χρόνια συντρόφου του Αλεξάνδρας Ούστα. Όμως, τα προβλήματα με οικονομικές οφειλές άλλων που συμμετείχαν επιχειρηματικά στο μαγαζί, άρχισαν να πυκνώνουν, ειδικά λίγο πριν τον χαμό του Σάκη. Οι προσπάθειες του Γ. Ζουγανέ¬λη και της Αλ. Ούστα κινήθηκαν προς κάθε κατεύθυνση, με σκοπό να κρατήσουν ανοι¬κτό το μαγαζί. Ωστόσο, η σκληρή πραγματικότητα έδει¬χνε ότι έχαναν την επιχείρηση μέσα από τα χέρια τους και μάλι¬στα για λάθος χειρισμούς άλλων. «Δεν ευθύνομαι ούτε εγώ ούτε ο Σάκης για το κλείσιμο του μαγα¬ζιού μας», απαντά ο Γιάννης Ζου¬γανέλης στα παραπολιτικά. Έτσι, εδώ και λίγο καιρό, το άλλοτε στέκι που είχε τη σφραγίδα του αγαπημένου και αξέχαστου Σάκη Μπουλά, έχει κατεβασμένα ρολά και στοιβαγμένες καρέκλες...

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός "έκοψε" την ανάσα με την κaυτή… πίσω όψη της;

Ο λόγος για μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς... του HOLLYWOOD

Βρέθηκε στην Χαβάη για διακοπές, παρέα με τον υιοθετημένο της γιο, Jackson ,αλλά και τον σύντροφο της Sean Penn, ο οποίος διατηρεί σπίτι στο όμορφο νησί.

Η Charlize Theron «κρατά» το σώμα της σε μια πολύ καλή κατάσταση όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.






Ελληνίδα ηθοποιός έχασε το μωράκι της στον 7ο μήνα της κύησης...

Η απώλεια του μωρού της βύθισε την οικογένεια στη θλίψη...
Η Ελληνίδα ηθοποιός... Ada Nicodemou και πρωταγωνίστρια της σειράς “Home And Away” που προβάλλεται στην Αυστραλία, γέννησε νεκρό το μωράκι της.

Η γνωστή ηθοποιός δύο μήνες πριν καλωσορίσει το νέο μέλος στην οικογένεια της, το έχασε για πάντα...

Η Ada Nicodemou μέσα από την επίσημη σελίδα της εκπομπής της στο facebook, ανακοίνωσε την τραγική απώλεια του μωρού της: “Με μεγάλη λύπη έχουμε να μοιραστούμε κάποια νέα μαζί σας. Ο γιoς μας, Harisson, γεννήθηκε νεκρός στις 7 Αυγούστου. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας, καθώς θρηνούμε για την απώλεια του πολύτιμου γιου μας...”

Η Ada Nikodemou, είναι παντρεμένη με τον επίσης ελληνικής καταγωγής Χρύσανθο Ξυπολυτά και έχουν έναν γιο, τον 2χρονο Johnas.

Στην τραγική οικογενειακή απώλεια στηρίζουν και στέκονται όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι.



Ο ζωγράφος που κούφανε όλο το κοινό του σε 1:30 λεπτό!



Μέσα σε ενάμιση λεπτό ζωγράφισε το…



Δείτε το βίντεο…

Γυναίκα Fighter Βγάζει Knock Out Άντρα Για Το Parking (Βίντεο)





Ένας διαπληκτισμός για ένα parking ήταν η αφορμή να ανάψει ο καβγάς. Όλοι περίμεναν η γυναίκα να υποχωρήσει λόγο φύλου αλλά τελικά μάλλον έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες που μειναν στον χρόνο – ΠΡΟΣΟΧΗ – Σκληρές Εικόνες





Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με τις ιστορικότερες φωτογραφίες όλων τον εποχών.
Φωτογραφίες που κατέγραψαν την παγκόσμια ιστορία…
Δείτε το βίντεο…

Έχετε δει ποτέ μαύρα κοτόπουλα;[PHOTOS]






Τα μαύρα κοτόπουλα είναι πραγματικότητα και μάλιστα μια πολύ καλή τροφή για τον οργανισμό μας!
Το ξέρατε πως υπάρχουν και μαύρα κοτόπουλα;
Όχι με μαύρα φτερά, αλλά με μαύρο δέρμα, κόκκαλα και όργανα.

Αν και στον δυτικό κόσμο δεν είναι διαδεδομένα ως τροφή, σε ασιατικές χώρες όπως η Κίνα θεωρείται μια από τις πιο θρεπτικές τροφές. Ιδιαίτερα προτιμάται από τις γυναίκες μετά την γέννα, γιατί τους δίνει πολύ δύναμη, ενώ οι βιταμίνες που έχει, κάνουν καλό στα πνευμόνια, το στομάχι και το αίμα. Το “Μεταξένιο” κοτόπουλο (όπως λέγεται αυτό το είδος), ενώ εμφανισιακά καλύπτεται από ένα παχύ λευκό στρώμα πούπουλων, που είναι σαν μετάξι, κάτω από αυτό, είναι ολόμαυρο.



Το σκούρο του χρώμα, προέρχεται από μια γενετική αλλαγή, ενώ όσοι το έχουν δοκιμάσει, λένε πως στη γεύση δεν διαφέρει από το λευκό κοτόπουλο ή και μάλιστα ίσως να είναι λίγο πιο γλυκό.

Ανατριχιαστικό video που πρέπει να δεις και να μοιραστείς!



Μόνο μία μικρή απροσεξία αρκεί για να γίνει το ατύχημα….

Η κίνηση να κοιτάξεις προς τα κάτω για να δεις η να απαντήσεις σε ένα μήνυμα μπορεί να αποβεί μοιραία. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει κάθε μέρα και πολλές ζωές έχουν φύγει και άλλες υποφέρουν ακόμα.

Έρχεται το δωρεάν Wi-Fi, αλλά με αποκαρδιωτικούς περιορισμούς!



Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η πρόσκληση ενδιαφέροντος για το «Εθνικό Δίκτυο Σημείων Ασύρματης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο WiFi Hotspots» με την οποία...
καλούνται οι δυνητικοί φορείς του έργου να υποβάλουν τις σχετικές πράξεις προκειμένου το έργο να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Το έργο αφορά σε περίπου 4.000 δημόσιους χώρους.

Μπορεί ο προϋπολογισμός του έργου να έχει εκτοξευθεί στα 25 εκατομμύρια ευρώ, αντί των 15 που είχε παρουσιαστεί αρχικά, όμως οι περιορισμοί που αναφέρονται είναι σχεδόν αποκαρδιωτικοί.

Όλοι οι πολίτες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 4.000 υπαίθριους ή και κλειστούς δημόσιους χώρους σε όλη την επικράτεια, όπως πλατείες, πεζόδρομοι, παιδικές χαρές, δημοτικές βιβλιοθήκες, μουσεία κλπ, αλλά:

- Κάθε σημείο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί μόνο 40 έως 50 χρήστες ταυτόχρονα.

- Οι πολίτες θα μπορούν να συνδέονται για χρονικό διάστημα 30 λεπτών, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο πρόσβασης για εσωτερικούς χώρους, και σε απόσταση 100 μέτρων για τα εξωτερικά σημεία.

- Οι χρήστες θα έχουν απλή πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά με περιορισμούς, ορθώς, για ακατάλληλο περιεχόμενο, αλλά και για streaming αρχείων κλπ, καθώς και περιορισμό στην ταχύτητα η οποία κατά μέγιστο θα είναι 1 εως 1,5 Mbps (στα χαρτιά, διότι η πραγματικότητα ενδέχεται να διαφέρει).

Στα πλεονεκτήματα του εγχειρήματος εντάσσεται το ότι οι πολίτες θα έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες της περιοχής και της πόλης καθώς και πρόσβαση σε υπηρεσίες του δήμου στον οποίο συνδέθηκαν.

Τέλος, Wi-fi θα διαθέτουν τους επόμενους μήνες και τα λεωφορεία και τρόλει, όλοι οι σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (σήμερα διαθέτουν επτά) και στάσεις του τραμ.

Τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου και πώς θα κρατήσεις τη σχέση;



Τι θέλει κάθε ζώδιο στη σχέση και πώς θα τον κρατήσεις; Πώς θα ξεπεράσεις την κρίση στη σχέση ή το γάμο;


Σχέσεις: το πιο πονεμένο κομμάτι όλων μας. Ένα κομμάτι της ζωής μας που με την πάροδο του χρόνου, αργά και σταδιακά απελευθερώνεται ζητώντας όλο και πιο απλούς τρόπους έκφρασης.


Οι σημαντικότερες σχέσεις μας είναι ίσως προκαθορισμένες από το πεπρωμένο μας. Με το πρώτο πέρασμα του Κρόνου από το γενέθλιο Κρόνο μας (σε ηλικία 28-30) παίρνουμε το πρώτο μήνυμα και σιγά-σιγά αρχίζουμε να παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας. Όλα κάνουν ένα κύκλο και λήγουν σαν συμβόλαια.

Στα 20 χρόνια, ο γάμος πεθαίνει, λένε οι ειδικοί. Κρίσεις περνάμε στα 3, 7 και 11 χρόνια, λέει το πεπρωμένο. Αν λοιπόν η σχέση μας είναι το άλλο μας μισό, θα βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε την κρίση. Διαφορετικά, περιμένουμε στη στάση για το επόμενο τρένο.
Πως περνάνε τα ζώδια την κρίση σχέσης και με ποιο τρόπο μπορείς να τον κρατήσεις αν πράγματι τον αγαπάς;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικό ζώδιο και δυστυχώς δεν έχει την υπομονή να διαχειριστεί θέματα που προκύπτουν, παίρνει γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις. Δεν θα περιμένει την πρώτη κρίση στα 3 χρόνια, μπορεί να φύγει και από τον πρώτο χρόνο. Πρέπει να μάθει να δίνει ευκαιρίες γιατί κατά βάθος δεν θέλει να μείνει χωρίς σύντροφο. Πρέπει να παίρνει το χρόνο του να βλέπει τις καταστάσεις και με μια δεύτερη ματιά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχει στο πλευρό του τον κατάλληλο άνθρωπο.
Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός: Άστον να σε κυνηγήσει και μην φανείς τουλάχιστον στην αρχή εύκολη. Να είσαι ευγενική, χαρούμενη, υποχωρητική, να σε θαυμάζουν οι φίλοι του για την εμφάνιση και τα ταλέντα σου. Δίνει μεγάλη σημασία στο σεξ και στη χημεία. Δείξ’του πόσο σου αρέσει, κάν’του φιλοφρονήσεις και θα είναι πάντα στο πλευρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολα φεύγει ο Ταύρος από μια σχέση ακόμα και αν του έχει τελειώσει. Δεν παραδέχεται εύκολα την κρίση, δεν παίρνει την πρωτοβουλία να φύγει είτε γιατί δεν θέλει να χαλάσει τη βολή του είτε γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Μπορεί να δείχνει αποστασιοποιημένος, ανύπαρκτος, απαξιωτικός αλλά θα μείνει εκεί, στο ίδιο σπίτι με το ταίρι του.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ταύρος: Βγάλε τον αισθησιασμό σου, δείξε σταθερότητα, δείξε πόσο αγαπάς την ομορφιά, την απόλαυση, την τέχνη, ότι ξέρεις να τον κάνεις να περνάει ωραία. Να είσαι ανοιχτή και εκδηλωτική στην αγάπη. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί του, να σέβεσαι αυτόν και την οικογένεια, να μην αντιδράς σε μια ήρεμη, αρμονικά χτισμένη ζωή. Βέβαια, θα πρέπει να του δείξεις πως ξέρεις να υπολογίζεις και το χρήμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμος και κρίση είναι αδερφάκια από την πρώτη μέρα της σχέσης. Θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του και εκείνος πότε δείχνει το καλό και πότε το κακό του πρόσωπο. Έτσι λοιπόν η σχέση μαζί του περνά και ευχάριστα και ενδιαφέροντα διαλείμματα. Δεν διαχειρίζεται εύκολα τις κρίσεις, το βάρος πέφτει στο σύντροφό του και είναι στο χέρι του άλλου η απόφαση που θα παρθεί. Το σίγουρο είναι ότι μαζί του δεν θα πλήξεις.

Αν ο σύντροφός σου είναι Δίδυμος: Θα πρέπει να είσαι κοινωνική, ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, διανοητική, επικοινωνιακή, να βγαίνεις έξω με τις παρέες του, να είσαι έτοιμη για όλα, για αλλαγές-ανατροπές σχεδίων. Να είσαι έξυπνη, περίεργη, να παίζεις με το μυαλό του για να τον κρατάς πάντα σε εγρήγορση. Να έχεις χόμπι, στόχους, ανεξαρτησία, να ξέρεις τα πάντα για να τον έχεις και πάντα στο πλευρό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι κρίση να περάσεις με τον Καρκίνο; Αφού γκρινιάζει συνεχώς και λύνει τα θέματά του επιτόπου!! Είναι χειριστικός, προσφέρει στο ταίρι του ηθική στήριξη, πέφτει πάνω στα προβλήματα του άλλου και τα αντιμετωπίζει μαζί του. Αν όμως περάσει κρίση, δύσκολα φεύγει από τη σχέση, σχεδόν ποτέ, επιμένει, υπομένει, μέχρι να ξεπεραστεί το θέμα, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά και κοινά οικονομικά ή περιουσιακά.

Αν ο σύντροφός σου είναι Καρκίνος: Δείξ’ του πως αγαπάς την οικογένεια και τα παιδιά. Δώστου συναίσθημα και στήριξη, να είσαι ειλικρινής και τίμια για να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά. Άκου τα προβλήματά του, λάβε υπόψιν τα θέλω του και κάποιες προσωπικές του στιγμές. Αγκάλιασέ τον, γίνε λίγο ρομαντική, πες του πόσο τον εκτιμάς και θα τον έχεις για πάντα στο πλευρό σου.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει δύναμη, θάρρος, σταθερότητα και βλέπει τις αλήθειες κατάματα. Δεν φεύγει εύκολα από τη σχέση, το παλεύει μέχρι τέλους, εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει γιατί σέβεται τις επιλογές του. Μόνο αν θιχτεί η αξιοπρέπειά του, όλα τελειώνουν και ειδικά αν ο λόγος της κρίσης είναι η απιστία. Αν αισθανθεί ότι τον εκμεταλλεύτηκες, έχει φύγει την ίδια στιγμή!

Αν ο σύντροφός σου είναι Λέων: Ιδανικά θα πρέπει να είσαι πλούσια, επιτυχημένη και όμορφη. Να είσαι αριστοκρατική, καλλιεργημένη, να έχεις στιλ, να ξέρεις να του συμπαραστέκεσαι στα δύσκολα. Να έχεις κοινωνικό κύκλο, να ξέρεις να περνάς καλά, να τον επαινείς, να τον θαυμάζεις. Να έχεις αυτοπεποίθηση, να αγαπάς τα παιδιά, να είσαι ζεστός άνθρωπος. Αν διαθέτεις πολλά από αυτά, ετοιμάσου για νύχτες πάθους και ατελείωτο σεξ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δεν έχει συναισθηματικές εξάρσεις, δεν παραπονιέται εύκολα και συνήθως δεν δημιουργεί κρίσεις. Δεν κάνει εύκολα επίσης αλλαγές, δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες για χωρισμό. Προτιμά να έχει τη βολή του παρά να αντιμετωπίζει ένα σωρό άλλα θέματα πρακτικού τύπου, ακόμα και αν όντως υπάρχει πρόβλημα στη σχέση. Προτιμά το δρόμο του διαλόγου, θα ακούσει το ταίρι του προσεκτικά και θα βρει τη λύση ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Αν ο σύντροφός σου είναι Παρθένος: Θα πρέπει να είσαι πρακτική, ορθολογίστρια, διανοούμενη, λιτή, οργανωμένη και κυρίως καθαρή. Συνέπεια και αξιοπιστία είναι προσόντα που επίσης θα εκτιμήσει. Αν έχεις αυτοπεποίθηση, αγαπάς τις αναλυτικές συζητήσεις, παίρνεις αποφάσεις και αγαπάς την υγιεινή διατροφή, τον έχεις κατακτήσει.

ΖΥΓΟΣ

Σε μια κρίση ο Ζυγός υποχωρεί, πηγαίνει με τα νερά των άλλων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι χειριστικός και ότι δεν προσπαθεί να περάσει το δικό του. Αν δεν βρει την κατάλληλη γι’ αυτόν σύντροφο, φεύγει γνωρίζοντας πως θα βρει κάτι άλλο στο δρόμο του. Αναζητά την τέλεια σχέση, τον τέλειο γάμο. Σε σχέσεις ζωής, δεν αφήνει να δημιουργηθεί κρίση, κάνει υπομονή, δέχεται καταστάσεις και προσπαθεί να τις αντιμετωπίσει.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ζυγός: Θα πρέπει να είσαι κοινωνική, να αγαπάς την αρμονία και την ηρεμία. Να είσαι έξυπνη, όμορφη, με καλλιτεχνικά ταλέντα, υπομονετική, καλλιεργημένη. Αναζητά κατανόηση, συναίσθημα, ενθάρρυνση στα δύσκολα και δικαιοσύνη. Φυσικά, θα πρέπει να έχεις στιλ, να είσαι καλοντυμένη, να τον κολακεύεις για να τον έχεις πάντα στο πλευρό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός περνά συνεχώς υπαρξιακές κρίσεις μέσα του. Είναι υπομονετικός στην κρίση μιας σχέσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ψάχνει και κάτι άλλο, κάτι που να τον απομακρύνει από την πραγματικότητα. Είναι δύσκολος και σταθερός και δεν παίρνει εύκολα απόφαση για διαζύγιο. Αναγεννιέται μέσα από το σεξ, είναι το φάρμακο για τις δύσκολες στιγμές. Το πάθος, οι αγκαλιές, το συναίσθημα είναι τρόποι για να ξεχάσει τα πάντα…. μέχρι την επόμενη κρίση. Ο Σκορπιός πάντα συγχωρεί αλλά ποτέ δεν ξεχνάει.

Αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός: Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής, να έχεις δυνατό μυαλό και καρδιά και να μην φλερτάρεις με άλλους. Μην τον προσβάλλεις, μην τον προδώσεις ποτέ γιατί θα νιώσεις το κεντρί του. Φυσικά θα πρέπει να είσαι σέξι και έτοιμη για όλα, να έχεις αντοχές, δύναμη και να είσαι παθιασμένη με κάτι, αν όχι με αυτόν. Να αφήνεις να πλανάται ένα μυστήριο, κάτι που να μαντεύει, να τον προκαλείς και κυρίως να αντέχεις τα κυκλοθυμικά του ξεσπάσματα και την εξουσία του. Αν τα καταφέρεις, θα τον κάνεις δικό σου για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ο Τοξότης είναι σε νεαρή ηλικία, έχει φύγει με την πρώτη κρίση. Αν είναι λίγο πιο ώριμος, είναι πιο συνειδητοποιημένος και ανεκτικός. Βέβαια, δεν θα καθίσει να συζητάει με τις ώρες, θα φύγει μια εκδρομή για να αφήσει τα πράγματα να ηρεμήσουν λίγο. Δεν θέλει να χαλιέται με το οτιδήποτε. Είναι αισιόδοξος και καλοπροαίρετος και πιστεύει πως όλα θα τακτοποιηθούν με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Αν ο σύντροφός σου είναι Τοξότης: Θα πρέπει να είσαι αυθόρμητη, ζωντανή, να πειραματίζεσαι, να είσαι αισιόδοξη, να του αφήνεις χώρο για να μην βαριέται. Αναζητά πνευματικότητα, φιλοσοφία, διανοητική περιέργεια. Αν δεν τα διαθέτεις αυτά, τότε θα πρέπει να έχεις χόμπι και ενδιαφέροντα. Να αγαπάς την ελευθερία, να ρισκάρεις, να είσαι ευέλικτη. Αν αγαπάς τη διασκέδαση, την κοσμική ζωή, τα ταξίδια και είσαι ειλικρινής, τότε θα τον έχεις στο πλευρό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μεγάλο θέμα για τον Αιγόκερω να τρίζουν τα θεμέλια της σχέσης του καθότι αυτό δεν έχει μόνο επιπτώσεις στη συναισθηματική σου ζωή αλλά και στον κοινωνικό του κύκλο. Δεν παίρνει εύκολα απόφαση διαζυγίου και ειδικότερα αν υπάρχουν παιδιά. Θα κάνει τα πάντα για να βγει από την κρίση με σκοπό να σώσει το prestige του, να διατηρήσει την εικόνα του και να μην στενοχωρήσει τους δικούς του ανθρώπους. Διαφυλάττει με κάθε τρόπο την οικογένεια.

Αν ο σύντροφός σου είναι Αιγόκερως: Θα πρέπει να έχεις φιλοδοξίες και στόχους, να είσαι αυθεντική, καλλιεργημένη, να έχεις κοινωνική θέση ή καλή επαγγελματική θέση. Να είσαι ζεστή, στοργική, οργανωμένη, σοβαρή. Θέλει χώρο και χρόνο για να διεκπεραιώνει τις υποχρεώσεις του. Αν είσαι επιτυχημένη, πιστή, ώριμη και δεν πέφτεις κατευθείαν στο κρεβάτι, θα τον δελεάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι κρίση είναι πάλι αυτή; Θα την ψάξει πολύ διανοητικά ο Υδροχόος. Δεν φτάνει εύκολα στα άκρα. Μπορεί να φύγει για λίγο, να αφήσει την κατάσταση να εκτονωθεί και να επιστρέψει ζητώντας να δημιουργηθούν νέες βάσεις. Αν χωρίσει, κρατάει φιλικές σχέσεις, όμως το παλεύει για να μην συμβεί και φυσικά μόνο αν αξίζει τον κόπο να το κάνει.

Αν ο σύντροφός σου είναι Υδροχόος: Θα πρέπει να είσαι απρόβλεπτη, εγκεφαλική και ελεύθερο πνεύμα. Να είσαι ανεξάρτητη, κοινωνική και να διαθέτεις κάτι ξεχωριστό. Να θέλεις να μαθαίνεις νέα πρωτοποριακά πράγματα, να βγαίνεις με τους φίλους του. Να είσαι πάνω από όλα φίλη και μετά σύντροφος. Αν είσαι ανθρωπίστρια, έχεις χόμπι, του δίνεις ελευθερία, είσαι λίγο διαφορετική και δέχεσαι τις αλλαγές, θα τον κατακτήσεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς δεν διαχειρίζεται εύκολα την κρίση. Του έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι και μετά αρχίζει να ανακαλύπτει όλα τα ελαττώματα της σχέσης, υπάρχοντα και μη. Μπορεί να το ρίξει στις καταχρήσεις και να κλαίει για το χαμένο του όνειρο, για τον άνθρωπο που είχε επιλέξει ως σύντροφο μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ιχθύς: Θα πρέπει να διαθέτεις ρομαντισμό και συναίσθημα για να ταξιδεύεις μαζί του νοητικά. Να προσπαθείς συνεχώς να τον κάνεις χαρούμενο, να είσαι πνευματική και ευέλικτη, να αντέχεις να τον στηρίζεις, να ξέρεις να κάνεις τη σχέση μαγική, ονειρική. Να έχεις κατανόηση, να τον ενθαρρύνεις και να ανταποκρίνεσαι στις ψυχικές του ανάγκες. Αν είσαι ευαίσθητη, ενδιαφέρουσα, μυστηριώδης, θα τον έχεις στο πλευρό σου.

Ποια ομάδα φλερτάρει έντονα τον "Τυπάρα" της Εθνικής μας;



Ο «Τυπάρας» παραμένει χωρίς ομάδα μετά και το «ναυάγιο» της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και στον Δικέφαλο φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του...
σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να αποφασίσουν προσεχώς για το αν θα κάνουν κρούση στον έμπειρο μέσο που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Φούλαμ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης άλλωστε έχει πολύ καλή άποψη για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Εθνικής ομάδας, οριστική ωστόσο απόφαση δεν έχε ακόμα παρθεί στον ΠΑΟΚ για το αν θα προχωρήσουν το ενδιαφέρον για τον 37χρονο άσο.

Δείτε πώς είναι σήμερα… η σeξοβόμβα του Baywatch! Θα την αναγνώριζες; [photos]



Η Nicole Eggert υπήρξε η ξανθιά ήρεμη δύναμη του Baywatch, κόντρα στην...
Pamela Anderson.

Η 42χρονη, προσπαθεί πλέον σκληρά να χάσει τα κιλά που προστέθηκαν στο σώμα της τα προηγούμενα χρόνια.Εν τω μεταξύ, εκτός από τα παραπανίσια κιλά, η Νικόλ παλεύει και με τα χρέη της, αφού αναμένεται να καταθέσει και νέα αίτηση πτώχευσης και διακανονισμού των χρεών για να αποφύγει τον πλειστηριασμό του σπιτιού της.

Θα πρέπει να βρει 60.000 δολάρια για να καλύψει την υποθήκη της ιδιοκτησίας τηςενώ ας μην ξεχνάμε πως πρέπει να μεγαλώσει και τις δύο κόρες της, η μία εκ των οποίων είναι αγνώστου πατρός.









Τι λένε οι άντρες μεταξύ τους; Μήπως σε έχει κάνει βούκινο;




Μπορεί οι γυναίκες να έχουμε το χάρισμα της… πολυλογίας (και τη φήμη), ωστόσο άμα οι άντρες αποφασίσουν να μας βάλουν στο μικροσκόπιο (και το στόμα τους), τότε … καλύτερα να (μην) ξέρεις τι λένε! Οι άντρες δεν θα καταναλώσουν πολλές ώρες για να αναλύσουν τη σχέση τους με τα κορίτσια. Γεγονός!

Θα συζητήσουν το πρόβλημά τους μέχρι εκεί που χρειάζεται και θα λήξουν την κουβέντα με μερικές μπύρες. Άμα, όμως, αποφασίσουν να πάρουν στα σοβαρά τη συζήτηση για τις γυναίκες, είναι συχνά πολύ πιο σκληροί σ’ αυτά που θα πουν, απ” ό,τι εμείς. Επίσης, γεγονός!Θες να ξέρεις, λοιπόν;

1. Οι άντρες θα μοιραστούν με τους φίλους τους όλες τους τις «παρασπονδίες»

Aπό τη συστηματική απιστία μέχρι και τα επιτεύγματα της μια βραδιάς και τα φλερτ τους με «γκόμενες». Ναι, είναι κάτι που είναι δικό τους και ό,τι «λέγεται εκεί, μένει εκεί!»

2. Σχολιάζουν την εμφάνιση των γυναικών!

Και δεν θες να σε πάρει το στόμα τους, γιατί οι χαρακτηρισμοί συχνά δεν είναι καθόλου κολακευτικοί αν δεν τους αρέσει η εμφάνισή σου, τα κιλά σου, το βάψιμό σου, το μαλλί σου, αυτά που λες, το πώς κοιτάς, το πώς κάθεσαι, το πώς μιλάς…

3. Μιλάνε για την «καψούρα» τους

Ναι, αν την πατήσουν, και την πατήσουν γερά, μπορούν να μιλάνε για τα «ωραία σου μάτια» όλη τη μέρα (ακόμα και να σπάσουν τα νεύρα των κολλητών, μπορούν). Μη σου πω τι συμβαίνει, αν τους παρατήσει η «καψούρα»… ολονυχτία!

4. Μιλάνε για video ξέρεις πια λέω…

και για μέρη περίεργα όπου μπορεί να πήγαν και ούτω καθ’ εξής. Όσες φορές διάβασαν περιοδικά καθόλου του κατηχητικού και που τα έκρυβαν ή πως τους τσάκωσαν και άλλα ευτράπελα . Ναι, είναι κάτι σαν αγαπημένη συνήθεια, κάτι σαν τα δικά σας Κατερίνα. Ακόμα, και αν είναι αθώοι πια, δεν υπάρχει περίπτωση να μη θυμηθούν στην κουβέντα «εκείνη τη φορά που…»

5. Για την γκρίνια σου!

Άμα το ένα σου ξινίζει, το άλλο σου βρωμάει, αν είσαι ιέρεια στην κρεβατομουρμούρα, αν δεν το ράβεις με τίποτα, αν δεν σταματάς να του ζαλίζει τον έρωτα (με τη ζήλεια σου, π.χ. ή τις απαιτήσεις σου), έχεις γίνει σίγουρο θέμα συζήτησης!

6. Ότι πιο τρελό έχετε κάνει μαζί!

Αποφασίσατε να κάντε αταξίες και πήρατε τα όρη τις θάλασσες και τα βουνά . Βάλατε στολές και παίξατε παιχνίδια για άλλα κόλπα! Εσείς δεν το είπατε πουθενά για εκείνη την ταράτσα και νομίζατε πως δεν το ξέρει κανείς; Γελιέστε!! Οι φίλοι του ακόμα σας χειροκροτάτε και έχουν να το θυμούνται!!

7. Πόσο δεν την παλεύουν με τους δικούς σας!

Έχουν και οι άντρες θέμα με την πεθερά τους τι νομίζατε μόνο προνόμιο των γυναικών είναι να τις απεχθάνονται! Αλλά συχνά -πυκνά παίρνει η μπάλα και τον αγαπημένο σας μπαμπούλακι αλλά και τις φίλες σας και τις αδελφές σας.

Να θυμάστε πως ένας άντρας θα πει λίγα αλλά αυτά που θα πει θα είναι βαριά και ασήκωτα!

Το τηλε- "παιχνίδι" του Μουτσινά με το ΣΚΑΙ...



Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει πλέον στο δυναμικό του...

ΣΚΑΪ. Ο γνωστός παρουσιάστης μπορεί συμμετέχει στην σειρά «Τρίχες» του ΑΝΤ1, όμως εκπομπή θα παρουσιάσει στο ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα παρουσιάζει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι. Δεν θα είναι όμως το τηλεπαιχνίδι ο «Πιο αδύναμος κρίκος», διότι οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου... δεν θα δώσουν το πόσο που ζητάτε για την αγορά των δικαιωμάτων του παιχνιδιού!

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για να δούμε το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει τελικά ο παρουσιαστής.

Aκόμη και οι τσιγγάνοι πάνε στη Μύκονο… κυριλέ! [video]



Φαίνεται πως η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης για V.I.P. όλων των φυλών, ακόμη και των Ρομά...
Η κάμερα του Mykonos Live Tv εντόπισε τυχαία στην περιοχή των μύλων της Χώρας, με φόντο την γραφική Μικρή Βενετία, δύο άτομα μέσα σε πολυτελές αυτοκίνητο δύο χιλιάδων κυβικών, το οποίο ήταν φορτωμένο με είδη λαϊκής.

Και τι δεν είχε πάνω της η χρώματος ανθρακί λιμουζίνα τους, μάρκας BMW. Σακιά με λεμόνια, δεκάδες γλάστρες με φυτά και λουλούδια, παιδικά καροτσάκια, καφάσια

Πώς να κρατήσεις τη «φλόγα» στη σχέση;



Το να διατηρείς την ερωτική φλόγα στη σχέση σου δεν είναι ιδιαίτερα κοπιαστικό, απλώς απαιτεί μια βασική προϋπόθεση: αμοιβαία αισθήματα. Είναι εκπληκτικά εύκολο να...
ανανεώνετε κατά καιρούς την αγάπη που σας ενώνει ανταλλάσσοντας μικρές διασκεδαστικές κινήσεις, φιλοσοφικές σκέψεις, αισθησιακές προτάσεις, τρυφερές αναμνήσεις, δηλαδή ό,τι έχει ανάγκη ο καθένας μας για να ομορφύνει τη ζωή του.

Μη σταματήσετε να κάνατε πειράγματα και γέλια μεταξύ σας:

• Ζωγράφισε κάτι με τα δάκτυλά σου πίσω από την πλάτη του/της και άφησέ τον/την να μαντέψει τι είναι.
• Χαζέψτε μαζί τα κουίζ της τηλεόρασης απαντώντας με χιούμορ σε σοβαρές ερωτήσεις.
• Γαργάλησέ τον/την στο πρωινό ξύπνημα.


Μοιραστείτε σκέψεις και φιλοσοφία, γιατί η συζήτηση είναι τροφή του πνεύματος και της ψυχής:

• Φτιάξτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και συζητήστε τις πιο αισιόδοξες απόψεις σας για τη ζωή.
• Όποτε σας δίνεται η ευκαιρία για χαλαρό πρωινό ξύπνημα, αναλύστε μαζί τα βραδινά σας όνειρα, για να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Ο αισθησιασμός και η σωματική πρόκληση πάντα συγκινούν:

• Καθιερώστε μια φορά την εβδομάδα ένα δείπνο για τους δύο σας, έστω και στο σπίτι.
• Αφήστε μικρά ερωτικά σημειώματα – προσκλήσεις στον καθρέφτη του μπάνιου, στο ψυγείο, στην ντουλάπα.
• Όταν εκείνος/η είναι πολύ κουρασμένος/η για να απολαύσετε μαζί τον έρωτα, ψιθυρίστε του/της αυτό που του/της επιφυλάσσετε για το επόμενο βράδυ.

Οι ευχάριστες αναπολήσεις οδηγούν σε τρυφερές συζητήσεις:

• Χρησιμοποιήστε τις σκανταλιές και τα πονηρά κόλπα των παιδιών σας για να ανακαλέσετε τις χαριτωμένες αναμνήσεις της εφηβείας σας.
• Δείτε μαζί κάποια ήσυχα βράδια παλιές ταινίες που σας ενθουσίαζαν όταν ήσασταν νεότεροι.
• Θυμηθείτε μαζί τον τρόπο που γνωριστήκατε και συζητήστε τι θα αλλάζατε, αν μπορούσατε, στο σενάριο της ζωής σας.

Απέχει πολύ από την βόλτα με το κατοικίδιο που θα φανταζόταν κανείς…






Η καταγγελία της Δέσποινας Βανδή για την ταλαιπωρία που πέρασε στο ταξίδι της στη Λήμνο...




Μια τεράστια ταλαιπωρία πέρασε η Δέσποινα Βανδή μέχρι να φθάσει στη Λήμνο για τη συναυλία που είχε πριν λίγες μέρες...
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο όμορφο νησί στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Μηδενιστή και έκανε 24 ολόκληρες ώρες για να φθάσει στον προορισμό της.




Παρόλα αυτά οι ομορφιές του νησιού ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή της, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη από τα τοπία και την ιστορία του τόπου και να δημοσιεύει φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Οι μύλοι στο χωριό Κοντιάς Η Δέσποινα θέλησε να μοιραστεί όλα όσα πέρασε στο περιπετειώδες ταξίδι της με τους διαδικτυακούς φίλους της, γράφοντας στο Facebook: "Προχθές το βραδυ στην πλατεία του χωριού Τσιμανδρία στην ταβέρνα του Μερακλή με πλησίασε μια ευγενική κυρία με λίγο περίεργη προφορά στα ελληνικά και μου ζήτησε να βγούμε μια φωτογραφία! Ρώτησα από περιέργεια από που είναι και μου απάντησε ότι είχε έρθει από την Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα απο το Sidney για διακοπές!

Της είπα χαμογελώντας ότι όσες ώρες έκανε εκείνη να φτάσει απο το σπίτι της εδώ άλλες τόσες έκανα κι εγώ! Μια μικρή Οδύσσεια ήταν το ταξίδι αυτό μιας και αποφάσισα να πάω από τη Θεσσαλονίκη με ένα καράβι που δεν έφυγε ποτέ!Για να μη μακρηγορώ με βαρετές λεπτομέρειες έφτασα στο νησί μετά από 24 ώρες.

Θα μπορούσα δηλαδή να είχα παει και πιο νότια του Sidney! Έφυγα από το σπίτι μου στις 17:00 και έφτασα στη Λήμνο την άλλη μέρα στις 21:00. Το αρχαίο θέατρο της Ηφαιστίας, στη Λήμνο Η θέα του φωτισμένου Άη Νικόλα ψηλά στο βράχο απέναντι απο το λιμάνι ήρθε και πήρε αμέσως όλη την ταλαιπωρία από πάνω μου! Βράδυ η γη να μυρίζει τόσο ωραία και μεις με κατεύθυνση το Μούδρο να φλυαρούμε από χαρά που φτάσαμε.

Τις επόμενες μέρες και μετά από την πολύ όμορφη συναυλία μας στο λιμάνι του Μουδρου ανακαλύπτω τις ομορφιές του νησιού! Τελικά δεν ήξερα τίποτα για τη Λήμνο. Έχει πάρα πολλές παραλίες με άμμο και υπέροχα νερά! Επισκέπτομαι την Πολιόχνη και το αρχαίο θέατρο της Ηφαιστίας.

Τα χωριά Κόντια, Παλιό Πεδινό, Βάρος Ατσίκι (έβαλα και το χωριό σου Τάσο να μη λες)! Πετρόχτιστα! Ξέρατε εσείς ότι η Δημοκρατία λένε ότι γεννήθηκε εδώ; Αυτός ο τόπος έχει πολλα να δεις και πολύ καλή ενέργεια και πολύ φιλόξενους ανθρώπους! Αν επισκεφτείτε τη Λήμνο πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα τυριά Καλαθάκι και Μελίχλωρο που είναι ντόπια!Εκτός από όλα τα άλλα.

Κι όλα αυτά τα έμαθα από τους Λημνιούς εν δράσει που μου μιλούσαν με τόση αγάπη για το νησί και τις δραστηριότητες τους μέσω του Φεστιβάλ που οργανώνουν δυο χρόνια τώρα! Ένα έχω να σας πω! Ήρθα για δυο μέρες κι έκατσα άλλες τέσσερις.

Λέτε ο Όμηρος να είχε δίκιο; Λήμνος: Η πιο αγαπημένη από όλες τις στεριές. Εγώ πάντως θέλω να ξανάρθω!"

Απίστευτη πατέντα: Πώς θα αρωματίσεις το σπίτι σου με ένα απλό σφουγγάρισμα;



Τι εννοούμε με αυτό;
Ότι, μπορείς σφουγγαρίζοντας να αφήσεις ένα υπέροχο άρωμα στο χώρο με μια απλή κίνηση!






Βάζεις μέσα στον κουβά:

1/4 φλιτζάνι άσπρο ξύδι

1 κουταλιά σούπας υγρό σαπούνι πιάτων

Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σου

9 λίτρα ζεστό νερό από τη βρύση

Το ξύδι θα απολυμάνει και θα σκοτώσει τα μικρόβια

Το υγρό σαπούνι πιάτων θα καθαρίσει

Το αιθέριο έλαιο θα μοσχομυρίσει τον χώρο

Και απόλαυσε, ένα σπίτι μυρωδάτο όσο ποτέ!

Προσοχή: Δέκα σημάδια ότι έχετε σκουλήκια στο έντερο ή το στομάχι...



Τα παράσιτα στο γαστρεντερικό σύστημα είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο από ό, τι νομίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι...
Το ότι τέτοια παράσιτα έχουν άνθρωποι μόνο στις υπανάπτυκτες χώρες είναι μύθος.

Ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο, έχει παρατηρηθεί αύξηση των κρουσμάτων δηλητηρίασης και στομαχικών διαταραχών από αμφίβολης ποιότητας τροφές που καταναλώνουμε σε ταβέρνες και εστιατόρια, τα οποία δεν τηρούν τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής.

Πολλές φορές αυτές οι στομαχικές διαταραχές κρύβουν μια πιο σοβαρή κατάσταση, όπως παράσιτα στο γαστρεντερικό σύστημα.

Τα παράσιτα είναι οργανισμοί που ζουν και τρέφονται από έναν άλλο οργανισμό. Τα εντερικά παράσιτα είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί, συνήθως σκουλήκια, που τρέφονται από τις τροφές που καταναλώνετε.

Μερικά παραδείγματα από παράσιτα είναι οι ασκαρίδες, η ταινία, τα αγκυλόστομα και πολλά άλλα. Επειδή τα παράσιτα μπορεί να έχουν πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, μπορούν να προκαλέσουν ένα πολύ ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας.

Μερικά καταναλώνουν τις τροφές στο στομάχι σας, αφήνοντάς σας πεινασμένους μετά από κάθε γεύμα και μπορεί να σας κάνουν να πάρετε κιλά. Άλλα τρέφονται από τα ερυθρά σας αιμοσφαίρια, προκαλώντας αναιμία. Μερικά γεννούν αυγά που μπορεί να προκαλέσουν κνησμό (φαγούρα), ερεθισμούς και αϋπνία.

Πώς κολλάμε παράσιτα

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κολλήσετε ένα παράσιτο. Πρώτον, τα παράσιτα μπορούν να εισέλθουν στο σώμα μέσω μολυσμένων τροφών και νερού. Το κρέας που δεν είναι καλά μαγειρεμένο είναι ένας συχνός τρόπος που κολλάμε παράσιτα, καθώς και το μολυσμένο νερό από λίμνες ή ρυάκια. Επίσης τα ακάθαρτα ή μολυσμένα φρούτα και λαχανικά μπορούν επίσης να φιλοξενούν παράσιτα.

Μόλις ένα άτομο έχει μολυνθεί με κάποιο παράσιτο, είναι πολύ εύκολο να το μεταδώσει σε άλλον. Εάν για παράδειγμα έχετε ένα παράσιτο και δεν πλένετε τακτικά τα χέρια σας μετά τη χρήση της τουαλέτας, μπορείτε εύκολα να περάσετε μικροσκοπικά αυγά από το παράσιτο σε οτιδήποτε αγγίξετε, όπως το χερούλι της πόρτας, την αλατιέρα, το τηλέφωνο, ή κάποιο άλλο άτομο. Είναι επίσης πολύ εύκολο να κολλήσετε ένα παράσιτο κατά το χειρισμό των ζώων. Επίσης, τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι ένας άλλος τρόπος που επικίνδυνα παράσιτα μπορούν να εισέλθουν στο γαστρεντερικό σας σύστημα. Αν έχετε καταναλώσει μολυσμένο νερό κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού σας, μπορεί να έχετε αποκτήσει ένα παράσιτο και να μην το ξέρετε.

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε παράσιτο στο γαστρεντερικό σας σύστημα

-Έχετε μια ανεξήγητη δυσκοιλιότητα, διάρροια ή/και αέρια
-Έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό και είχατε επεισόδιο διάρροιας όσο ήσασταν εκεί
-Πάθατε σε κάποια στιγμή στο παρελθόν τροφική δηλητηρίαση και από εκείνη τη στιγμή και μετά η πέψη σας δεν είναι η ίδια (έχετε προβλήματα πέψης)
-Έχετε πρόβλημα να αποκοιμηθείτε, ή ξυπνάτε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας
-Έχετε ερεθισμούς στο δέρμα ή ανεξήγητα εξανθήματα, κνίδωση (φαγούρα), ή έκζεμα
-Τρίζετε τα δόντια σας στον ύπνο σας
-Έχετε πόνο στους μυς ή στις αρθρώσεις
-Αισθάνεστε αυξημένη κούραση, εξάντληση, ή και κατάθλιψη
-Δεν αισθάνεστε ικανοποιημένοι/πλήρεις μετά τα γεύματα σας και νιώθετε πως πεινάτε ακόμα
-Έχετε διαγνωσθεί με σιδηροπενική αναιμία

Συνήθως τα παράσιτα προκαλούν δυσκοιλιότητα, αλλά μερικά παράσιτα είναι ικανά να αλλάξουν την ισορροπία των υγρών στο έντερο και να προκαλέσουν διάρροια. Προβλήματα ύπνου, ερεθισμοί του δέρματος, αλλαγές στη διάθεση, και πόνος των μυών μπορεί να προκαλούνται από τις τοξίνες που απελευθερώνει το παράσιτο στην κυκλοφορία του αίματος.

Αυτές οι τοξίνες προκαλούν συχνά στρες, το οποίο μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, το να ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας ή το να τρίζετε τα δόντια σας στον ύπνο σας, μπορεί να είναι σημάδια ότι το σώμα σας έχει αυξημένο στρες ακόμα και ενώ ξεκουράζεστε. Όταν αυτές οι τοξίνες αλληλεπιδρούν με νευροδιαβιβαστές ή κύτταρα του αίματος, μπορούν να προκαλέσουν μεταπτώσεις της διάθεσης ή ερεθισμό του δέρματος.



Οι 5 πιο αηδιαστικές γεύσεις που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ για Coca Cola!!! (pics)




Ετοιμάστε το στομάχι σας για αυτό που θα ακολουθήσει....!!!!











Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ





ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ





REAL NEWS





EΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ




ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ





ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



KYΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ





ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ




Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ





ΤΟ ΠΑΡΟΝ



Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



TO AΡΘΡΟ





ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

10 Αυγ 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: "Δηλητήρια" στα παγωτά...



Δυστυχώς οι περισσότεροι καταναλωτές δεν γνωρίζουν την διαφορά ανάμεσα σε παγωτά και παγωμένα γλυκίσματα ή επιδόρπια παγωτού και που είναι συνήθως τα παγωτά οικογενειακής συσκευασίας και βρίσκονται στα ίδια ράφια με τα παγωτά στα πολυκαταστήματα και αλλού.

Διαβάστε λοιπόν τι περιέχει ένα παγωμένο γλύκισμα ή επιδόρπιο παγωτού:

1. Γάλα αποβουτυρωμένο ανασυσταθέν.

Τι καταλαβαίνει ο καταναλωτής; τι είδους ανασύσταση έχει υποστεί το ήδη αποβουτυρωμένο γάλα ; γιατί αποβουτυρώνεται αφού όπως βλέπεται παρακάτω προστίθεται λίπος και μάλιστα φυτικό που είναι επιβλαβές για τον οργανισμό, απλά εννοούν γάλα σκόνη αλλά δν το λένε.

2. Ζάχαρη (εμπορίου)

3. .Σιρόπι γλυκόζης (εμπορίου)

4. Φυτικό λίπος. Τα φυτικά λίπη περιέχουν trans λιπαρά οξέα που σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (World Health Organization,WHO) είναι ύποπτα για καρδιαγγειακές παθήσεις κλπ.) και αφαίρεσαν το λίπος δηλ. το βούτυρο απ το γάλα για να βάλουν το φθηνότερο αλλά και πιο επικίνδυνο φυτικό λίπος.


5. Στερεά ορού γάλακτος. Ο όρος γάλακτος είναι κυρίως νερό

6. Γαλακτοματοποιητές. Μην σας παρασύρει η ονομασία δεν έχει καμία σχέση με το γάλα, αποτελούν μονογλυκερίδια- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων,φωσφατίδια του αμμωνίου,πολυγλυκερίδια του πολυρικινελαίκού οξέος ,αλγινικό νάτριο και μία σειρά από άλλες χημικές ουσίες που καμία σχέση δεν έχουν με το γάλα..

7. Σταθεροποιητές. Αυτές συνήθως είναι έλαιο χαρουπιού, καραγενίνη, έλαιο γκουάμ, γάλα αποβουτυρωμένο, αφυδατωμένο δηλ. γάλα σκόνη, αρωματικές ύλες κλπ. πού καμία σχέση δεν έχουν με το γάλα.

Η νομοθεσία επιτρέπει ένα σημαντικό μέρος να είναι γάλα σκόνη, που δεν περιέχει ασβέστιο, βιταμίνες αλλά και άλλα θρεπτικά συστατικά και ιχνοστοιχεία, όπως το φρέσκο γάλα. Δυστυχώς υπάρχει κενό στην νομοθεσία των παγωτών.

Τα παγωμένα γλυκίσματα πού περιέχουν φοινικέλαιοή έλαιο ινδικής καρύδας που συχνά προστίθεται στα παγωτά, και συνήθως δεν αναγράφεται προκαλούν βλάβες στην υγεία. Τα παγωτά των ζαχαροπλαστείων συνήθως δεν περιέχουν όλα αυτά τα συνθετικά συστατικά.

Τέλος τα παγωτά πρέπει να είναι καλά συντηρημένα. Πρακτικά αυτό σημαίνει σταθερή θερμοκρασία στούς -18 βαθμούς Κελσίου και ο καταψύκτης δεν έχει προβλήματα λειτουργίας. Πρέπει να προσέχουμε ότι το παγωτό δεν έχει χαρτί συσκευασίας σχισμένο ή κολλημένο πάνω στο τρόφιμο και δεν έχει παραμορφωμένο σχήμα ή συσκευασία. Επίσης δεν είναι μαλακό ή με υφή που θυμίζει γιαούρτι ή βούτυρο ή είναι ξινό, δν εμφανίζει ίζημα ούτε θρυμματίζεται σε μικρά κομμάτια,δεν περιέχει μικροκρυστάλους, ούτε έχει άλλη περίεργη γεύση ή οσμή.

Είναι γεγονός ότι στα παγωτά και την σύσταση τους υπάρχει νομοθετικό κενό και η πολιτεία οφείλει να προστατεύσει την υγεία των καταναλωτών, μέχρι τότε να εντείνει τους ελέγχους για τα ευαλλοίωτα αυτά προϊόντα. Δυστυχώς οι έλεγχοι είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Μέχρι τότε ας επιβληθεί στα ράφια των καταστημάτων να υπάρχει σαφής και διακριτός διαχωρισμός των παγωτών από τα παγωμένα γλυκίσματα.

Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός... [photo]

Έφυγε από την ζωή ηθοποιός που έπαιξε στο...
«Κάτι τρέχει με τη Μαίρη». Θυμάστε την ταινία «Κάτι τρέχει με την Μαίρη» στην οποία πρωταγωνιστούσε σο Ben Stiller με την Cameron Diaz; Μια από τις χαρακτηριστικές σκηνές του έργου είναι και αυτή που μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία με τον Ben Stiller να κουβαλάει στην πλάτη του ένα βαρύ φορτίο και δίπλα του έναν παραπληγικό.


Φανερά αλλαγμένος ο Σώτης Βολάνης! Δείτε πως είναι σήμερα... [photo]

Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου... είχε τραγουδήσει κάποτε ο Σώτης Βολάνης και όλη η Ελλάδα τραγουδούσε μαζί του!

Ο τραγουδιστής σήμερα είναι φανερά αλλαγμένος, ενώ την προηγούμενη σεζόν έκανε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Ο Σώτης έχει αλλάξει αρκετά! Εμφανισιακά τουλάχιστον.

Δείτε πως είναι σήμερα:






Πηγή: athensbars.gr

Νέο «χτύπημα» μετά τον θάνατο του Μπουλά για Ούστα-Ζουγανέλη

«Οριστικά και αμετάκλητα» λουκέτο μπήκε στο... καφέ εστιατόριο-μπαρ που διατηρούσε κάποτε στην Πλατεία Καρύτση ο Σάκης Μπουλάς, όπως παραδέχτηκε ο επιστήθιος φίλος του, σχεδόν αδελφός του, Γιάννης Ζουγανέλης.

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, το μερίδιο του Μπουλά είχε περάσει μετά τον θάνατό του στα χέρια της επί επτά χρόνια συντρόφου του Αλεξάνδρας Ούστα. Όμως, τα προβλήματα με οικονομικές οφειλές άλλων που συμμετείχαν επιχειρηματικά στο μαγαζί, άρχισαν να πυκνώνουν, ειδικά λίγο πριν τον χαμό του Σάκη. Οι προσπάθειες του Γ. Ζουγανέ¬λη και της Αλ. Ούστα κινήθηκαν προς κάθε κατεύθυνση, με σκοπό να κρατήσουν ανοι¬κτό το μαγαζί. Ωστόσο, η σκληρή πραγματικότητα έδει¬χνε ότι έχαναν την επιχείρηση μέσα από τα χέρια τους και μάλι¬στα για λάθος χειρισμούς άλλων. «Δεν ευθύνομαι ούτε εγώ ούτε ο Σάκης για το κλείσιμο του μαγα¬ζιού μας», απαντά ο Γιάννης Ζου¬γανέλης στα παραπολιτικά. Έτσι, εδώ και λίγο καιρό, το άλλοτε στέκι που είχε τη σφραγίδα του αγαπημένου και αξέχαστου Σάκη Μπουλά, έχει κατεβασμένα ρολά και στοιβαγμένες καρέκλες...

Ποια πασίγνωστη ηθοποιός "έκοψε" την ανάσα με την κaυτή… πίσω όψη της;

Ο λόγος για μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς... του HOLLYWOOD

Βρέθηκε στην Χαβάη για διακοπές, παρέα με τον υιοθετημένο της γιο, Jackson ,αλλά και τον σύντροφο της Sean Penn, ο οποίος διατηρεί σπίτι στο όμορφο νησί.

Η Charlize Theron «κρατά» το σώμα της σε μια πολύ καλή κατάσταση όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.






Ελληνίδα ηθοποιός έχασε το μωράκι της στον 7ο μήνα της κύησης...

Η απώλεια του μωρού της βύθισε την οικογένεια στη θλίψη...
Η Ελληνίδα ηθοποιός... Ada Nicodemou και πρωταγωνίστρια της σειράς “Home And Away” που προβάλλεται στην Αυστραλία, γέννησε νεκρό το μωράκι της.

Η γνωστή ηθοποιός δύο μήνες πριν καλωσορίσει το νέο μέλος στην οικογένεια της, το έχασε για πάντα...

Η Ada Nicodemou μέσα από την επίσημη σελίδα της εκπομπής της στο facebook, ανακοίνωσε την τραγική απώλεια του μωρού της: “Με μεγάλη λύπη έχουμε να μοιραστούμε κάποια νέα μαζί σας. Ο γιoς μας, Harisson, γεννήθηκε νεκρός στις 7 Αυγούστου. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας, καθώς θρηνούμε για την απώλεια του πολύτιμου γιου μας...”

Η Ada Nikodemou, είναι παντρεμένη με τον επίσης ελληνικής καταγωγής Χρύσανθο Ξυπολυτά και έχουν έναν γιο, τον 2χρονο Johnas.

Στην τραγική οικογενειακή απώλεια στηρίζουν και στέκονται όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι.



Ο ζωγράφος που κούφανε όλο το κοινό του σε 1:30 λεπτό!



Μέσα σε ενάμιση λεπτό ζωγράφισε το…



Δείτε το βίντεο…

Γυναίκα Fighter Βγάζει Knock Out Άντρα Για Το Parking (Βίντεο)





Ένας διαπληκτισμός για ένα parking ήταν η αφορμή να ανάψει ο καβγάς. Όλοι περίμεναν η γυναίκα να υποχωρήσει λόγο φύλου αλλά τελικά μάλλον έπεσαν έξω στις προβλέψεις τους.

Δείτε το βίντεο:

Φωτογραφίες που μειναν στον χρόνο – ΠΡΟΣΟΧΗ – Σκληρές Εικόνες





Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο με τις ιστορικότερες φωτογραφίες όλων τον εποχών.
Φωτογραφίες που κατέγραψαν την παγκόσμια ιστορία…
Δείτε το βίντεο…

Έχετε δει ποτέ μαύρα κοτόπουλα;[PHOTOS]






Τα μαύρα κοτόπουλα είναι πραγματικότητα και μάλιστα μια πολύ καλή τροφή για τον οργανισμό μας!
Το ξέρατε πως υπάρχουν και μαύρα κοτόπουλα;
Όχι με μαύρα φτερά, αλλά με μαύρο δέρμα, κόκκαλα και όργανα.

Αν και στον δυτικό κόσμο δεν είναι διαδεδομένα ως τροφή, σε ασιατικές χώρες όπως η Κίνα θεωρείται μια από τις πιο θρεπτικές τροφές. Ιδιαίτερα προτιμάται από τις γυναίκες μετά την γέννα, γιατί τους δίνει πολύ δύναμη, ενώ οι βιταμίνες που έχει, κάνουν καλό στα πνευμόνια, το στομάχι και το αίμα. Το “Μεταξένιο” κοτόπουλο (όπως λέγεται αυτό το είδος), ενώ εμφανισιακά καλύπτεται από ένα παχύ λευκό στρώμα πούπουλων, που είναι σαν μετάξι, κάτω από αυτό, είναι ολόμαυρο.



Το σκούρο του χρώμα, προέρχεται από μια γενετική αλλαγή, ενώ όσοι το έχουν δοκιμάσει, λένε πως στη γεύση δεν διαφέρει από το λευκό κοτόπουλο ή και μάλιστα ίσως να είναι λίγο πιο γλυκό.

Ανατριχιαστικό video που πρέπει να δεις και να μοιραστείς!



Μόνο μία μικρή απροσεξία αρκεί για να γίνει το ατύχημα….

Η κίνηση να κοιτάξεις προς τα κάτω για να δεις η να απαντήσεις σε ένα μήνυμα μπορεί να αποβεί μοιραία. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει κάθε μέρα και πολλές ζωές έχουν φύγει και άλλες υποφέρουν ακόμα.

Έρχεται το δωρεάν Wi-Fi, αλλά με αποκαρδιωτικούς περιορισμούς!



Δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια η πρόσκληση ενδιαφέροντος για το «Εθνικό Δίκτυο Σημείων Ασύρματης Πρόσβασης στο Διαδίκτυο WiFi Hotspots» με την οποία...
καλούνται οι δυνητικοί φορείς του έργου να υποβάλουν τις σχετικές πράξεις προκειμένου το έργο να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Το έργο αφορά σε περίπου 4.000 δημόσιους χώρους.

Μπορεί ο προϋπολογισμός του έργου να έχει εκτοξευθεί στα 25 εκατομμύρια ευρώ, αντί των 15 που είχε παρουσιαστεί αρχικά, όμως οι περιορισμοί που αναφέρονται είναι σχεδόν αποκαρδιωτικοί.

Όλοι οι πολίτες θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε 4.000 υπαίθριους ή και κλειστούς δημόσιους χώρους σε όλη την επικράτεια, όπως πλατείες, πεζόδρομοι, παιδικές χαρές, δημοτικές βιβλιοθήκες, μουσεία κλπ, αλλά:

- Κάθε σημείο θα έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί μόνο 40 έως 50 χρήστες ταυτόχρονα.

- Οι πολίτες θα μπορούν να συνδέονται για χρονικό διάστημα 30 λεπτών, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο πρόσβασης για εσωτερικούς χώρους, και σε απόσταση 100 μέτρων για τα εξωτερικά σημεία.

- Οι χρήστες θα έχουν απλή πρόσβαση στο διαδίκτυο αλλά με περιορισμούς, ορθώς, για ακατάλληλο περιεχόμενο, αλλά και για streaming αρχείων κλπ, καθώς και περιορισμό στην ταχύτητα η οποία κατά μέγιστο θα είναι 1 εως 1,5 Mbps (στα χαρτιά, διότι η πραγματικότητα ενδέχεται να διαφέρει).

Στα πλεονεκτήματα του εγχειρήματος εντάσσεται το ότι οι πολίτες θα έχουν άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες της περιοχής και της πόλης καθώς και πρόσβαση σε υπηρεσίες του δήμου στον οποίο συνδέθηκαν.

Τέλος, Wi-fi θα διαθέτουν τους επόμενους μήνες και τα λεωφορεία και τρόλει, όλοι οι σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου (σήμερα διαθέτουν επτά) και στάσεις του τραμ.

Τι ζώδιο είναι ο σύντροφός σου και πώς θα κρατήσεις τη σχέση;



Τι θέλει κάθε ζώδιο στη σχέση και πώς θα τον κρατήσεις; Πώς θα ξεπεράσεις την κρίση στη σχέση ή το γάμο;


Σχέσεις: το πιο πονεμένο κομμάτι όλων μας. Ένα κομμάτι της ζωής μας που με την πάροδο του χρόνου, αργά και σταδιακά απελευθερώνεται ζητώντας όλο και πιο απλούς τρόπους έκφρασης.


Οι σημαντικότερες σχέσεις μας είναι ίσως προκαθορισμένες από το πεπρωμένο μας. Με το πρώτο πέρασμα του Κρόνου από το γενέθλιο Κρόνο μας (σε ηλικία 28-30) παίρνουμε το πρώτο μήνυμα και σιγά-σιγά αρχίζουμε να παίρνουμε τη ζωή στα χέρια μας. Όλα κάνουν ένα κύκλο και λήγουν σαν συμβόλαια.

Στα 20 χρόνια, ο γάμος πεθαίνει, λένε οι ειδικοί. Κρίσεις περνάμε στα 3, 7 και 11 χρόνια, λέει το πεπρωμένο. Αν λοιπόν η σχέση μας είναι το άλλο μας μισό, θα βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε την κρίση. Διαφορετικά, περιμένουμε στη στάση για το επόμενο τρένο.
Πως περνάνε τα ζώδια την κρίση σχέσης και με ποιο τρόπο μπορείς να τον κρατήσεις αν πράγματι τον αγαπάς;

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικό ζώδιο και δυστυχώς δεν έχει την υπομονή να διαχειριστεί θέματα που προκύπτουν, παίρνει γρήγορες και βιαστικές αποφάσεις. Δεν θα περιμένει την πρώτη κρίση στα 3 χρόνια, μπορεί να φύγει και από τον πρώτο χρόνο. Πρέπει να μάθει να δίνει ευκαιρίες γιατί κατά βάθος δεν θέλει να μείνει χωρίς σύντροφο. Πρέπει να παίρνει το χρόνο του να βλέπει τις καταστάσεις και με μια δεύτερη ματιά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να έχει στο πλευρό του τον κατάλληλο άνθρωπο.
Αν ο σύντροφός σου είναι Κριός: Άστον να σε κυνηγήσει και μην φανείς τουλάχιστον στην αρχή εύκολη. Να είσαι ευγενική, χαρούμενη, υποχωρητική, να σε θαυμάζουν οι φίλοι του για την εμφάνιση και τα ταλέντα σου. Δίνει μεγάλη σημασία στο σεξ και στη χημεία. Δείξ’του πόσο σου αρέσει, κάν’του φιλοφρονήσεις και θα είναι πάντα στο πλευρό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Δύσκολα φεύγει ο Ταύρος από μια σχέση ακόμα και αν του έχει τελειώσει. Δεν παραδέχεται εύκολα την κρίση, δεν παίρνει την πρωτοβουλία να φύγει είτε γιατί δεν θέλει να χαλάσει τη βολή του είτε γιατί δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Μπορεί να δείχνει αποστασιοποιημένος, ανύπαρκτος, απαξιωτικός αλλά θα μείνει εκεί, στο ίδιο σπίτι με το ταίρι του.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ταύρος: Βγάλε τον αισθησιασμό σου, δείξε σταθερότητα, δείξε πόσο αγαπάς την ομορφιά, την απόλαυση, την τέχνη, ότι ξέρεις να τον κάνεις να περνάει ωραία. Να είσαι ανοιχτή και εκδηλωτική στην αγάπη. Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής μαζί του, να σέβεσαι αυτόν και την οικογένεια, να μην αντιδράς σε μια ήρεμη, αρμονικά χτισμένη ζωή. Βέβαια, θα πρέπει να του δείξεις πως ξέρεις να υπολογίζεις και το χρήμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δίδυμος και κρίση είναι αδερφάκια από την πρώτη μέρα της σχέσης. Θέλει όλοι να ασχολούνται μαζί του και εκείνος πότε δείχνει το καλό και πότε το κακό του πρόσωπο. Έτσι λοιπόν η σχέση μαζί του περνά και ευχάριστα και ενδιαφέροντα διαλείμματα. Δεν διαχειρίζεται εύκολα τις κρίσεις, το βάρος πέφτει στο σύντροφό του και είναι στο χέρι του άλλου η απόφαση που θα παρθεί. Το σίγουρο είναι ότι μαζί του δεν θα πλήξεις.

Αν ο σύντροφός σου είναι Δίδυμος: Θα πρέπει να είσαι κοινωνική, ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, διανοητική, επικοινωνιακή, να βγαίνεις έξω με τις παρέες του, να είσαι έτοιμη για όλα, για αλλαγές-ανατροπές σχεδίων. Να είσαι έξυπνη, περίεργη, να παίζεις με το μυαλό του για να τον κρατάς πάντα σε εγρήγορση. Να έχεις χόμπι, στόχους, ανεξαρτησία, να ξέρεις τα πάντα για να τον έχεις και πάντα στο πλευρό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τι κρίση να περάσεις με τον Καρκίνο; Αφού γκρινιάζει συνεχώς και λύνει τα θέματά του επιτόπου!! Είναι χειριστικός, προσφέρει στο ταίρι του ηθική στήριξη, πέφτει πάνω στα προβλήματα του άλλου και τα αντιμετωπίζει μαζί του. Αν όμως περάσει κρίση, δύσκολα φεύγει από τη σχέση, σχεδόν ποτέ, επιμένει, υπομένει, μέχρι να ξεπεραστεί το θέμα, ειδικά αν υπάρχουν παιδιά και κοινά οικονομικά ή περιουσιακά.

Αν ο σύντροφός σου είναι Καρκίνος: Δείξ’ του πως αγαπάς την οικογένεια και τα παιδιά. Δώστου συναίσθημα και στήριξη, να είσαι ειλικρινής και τίμια για να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά. Άκου τα προβλήματά του, λάβε υπόψιν τα θέλω του και κάποιες προσωπικές του στιγμές. Αγκάλιασέ τον, γίνε λίγο ρομαντική, πες του πόσο τον εκτιμάς και θα τον έχεις για πάντα στο πλευρό σου.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει δύναμη, θάρρος, σταθερότητα και βλέπει τις αλήθειες κατάματα. Δεν φεύγει εύκολα από τη σχέση, το παλεύει μέχρι τέλους, εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα που διαθέτει γιατί σέβεται τις επιλογές του. Μόνο αν θιχτεί η αξιοπρέπειά του, όλα τελειώνουν και ειδικά αν ο λόγος της κρίσης είναι η απιστία. Αν αισθανθεί ότι τον εκμεταλλεύτηκες, έχει φύγει την ίδια στιγμή!

Αν ο σύντροφός σου είναι Λέων: Ιδανικά θα πρέπει να είσαι πλούσια, επιτυχημένη και όμορφη. Να είσαι αριστοκρατική, καλλιεργημένη, να έχεις στιλ, να ξέρεις να του συμπαραστέκεσαι στα δύσκολα. Να έχεις κοινωνικό κύκλο, να ξέρεις να περνάς καλά, να τον επαινείς, να τον θαυμάζεις. Να έχεις αυτοπεποίθηση, να αγαπάς τα παιδιά, να είσαι ζεστός άνθρωπος. Αν διαθέτεις πολλά από αυτά, ετοιμάσου για νύχτες πάθους και ατελείωτο σεξ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος δεν έχει συναισθηματικές εξάρσεις, δεν παραπονιέται εύκολα και συνήθως δεν δημιουργεί κρίσεις. Δεν κάνει εύκολα επίσης αλλαγές, δεν παίρνει εύκολα πρωτοβουλίες για χωρισμό. Προτιμά να έχει τη βολή του παρά να αντιμετωπίζει ένα σωρό άλλα θέματα πρακτικού τύπου, ακόμα και αν όντως υπάρχει πρόβλημα στη σχέση. Προτιμά το δρόμο του διαλόγου, θα ακούσει το ταίρι του προσεκτικά και θα βρει τη λύση ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

Αν ο σύντροφός σου είναι Παρθένος: Θα πρέπει να είσαι πρακτική, ορθολογίστρια, διανοούμενη, λιτή, οργανωμένη και κυρίως καθαρή. Συνέπεια και αξιοπιστία είναι προσόντα που επίσης θα εκτιμήσει. Αν έχεις αυτοπεποίθηση, αγαπάς τις αναλυτικές συζητήσεις, παίρνεις αποφάσεις και αγαπάς την υγιεινή διατροφή, τον έχεις κατακτήσει.

ΖΥΓΟΣ

Σε μια κρίση ο Ζυγός υποχωρεί, πηγαίνει με τα νερά των άλλων χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι χειριστικός και ότι δεν προσπαθεί να περάσει το δικό του. Αν δεν βρει την κατάλληλη γι’ αυτόν σύντροφο, φεύγει γνωρίζοντας πως θα βρει κάτι άλλο στο δρόμο του. Αναζητά την τέλεια σχέση, τον τέλειο γάμο. Σε σχέσεις ζωής, δεν αφήνει να δημιουργηθεί κρίση, κάνει υπομονή, δέχεται καταστάσεις και προσπαθεί να τις αντιμετωπίσει.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ζυγός: Θα πρέπει να είσαι κοινωνική, να αγαπάς την αρμονία και την ηρεμία. Να είσαι έξυπνη, όμορφη, με καλλιτεχνικά ταλέντα, υπομονετική, καλλιεργημένη. Αναζητά κατανόηση, συναίσθημα, ενθάρρυνση στα δύσκολα και δικαιοσύνη. Φυσικά, θα πρέπει να έχεις στιλ, να είσαι καλοντυμένη, να τον κολακεύεις για να τον έχεις πάντα στο πλευρό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός περνά συνεχώς υπαρξιακές κρίσεις μέσα του. Είναι υπομονετικός στην κρίση μιας σχέσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ψάχνει και κάτι άλλο, κάτι που να τον απομακρύνει από την πραγματικότητα. Είναι δύσκολος και σταθερός και δεν παίρνει εύκολα απόφαση για διαζύγιο. Αναγεννιέται μέσα από το σεξ, είναι το φάρμακο για τις δύσκολες στιγμές. Το πάθος, οι αγκαλιές, το συναίσθημα είναι τρόποι για να ξεχάσει τα πάντα…. μέχρι την επόμενη κρίση. Ο Σκορπιός πάντα συγχωρεί αλλά ποτέ δεν ξεχνάει.

Αν ο σύντροφός σου είναι Σκορπιός: Θα πρέπει να είσαι ειλικρινής, να έχεις δυνατό μυαλό και καρδιά και να μην φλερτάρεις με άλλους. Μην τον προσβάλλεις, μην τον προδώσεις ποτέ γιατί θα νιώσεις το κεντρί του. Φυσικά θα πρέπει να είσαι σέξι και έτοιμη για όλα, να έχεις αντοχές, δύναμη και να είσαι παθιασμένη με κάτι, αν όχι με αυτόν. Να αφήνεις να πλανάται ένα μυστήριο, κάτι που να μαντεύει, να τον προκαλείς και κυρίως να αντέχεις τα κυκλοθυμικά του ξεσπάσματα και την εξουσία του. Αν τα καταφέρεις, θα τον κάνεις δικό σου για πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ο Τοξότης είναι σε νεαρή ηλικία, έχει φύγει με την πρώτη κρίση. Αν είναι λίγο πιο ώριμος, είναι πιο συνειδητοποιημένος και ανεκτικός. Βέβαια, δεν θα καθίσει να συζητάει με τις ώρες, θα φύγει μια εκδρομή για να αφήσει τα πράγματα να ηρεμήσουν λίγο. Δεν θέλει να χαλιέται με το οτιδήποτε. Είναι αισιόδοξος και καλοπροαίρετος και πιστεύει πως όλα θα τακτοποιηθούν με τον οποιοδήποτε τρόπο.
Αν ο σύντροφός σου είναι Τοξότης: Θα πρέπει να είσαι αυθόρμητη, ζωντανή, να πειραματίζεσαι, να είσαι αισιόδοξη, να του αφήνεις χώρο για να μην βαριέται. Αναζητά πνευματικότητα, φιλοσοφία, διανοητική περιέργεια. Αν δεν τα διαθέτεις αυτά, τότε θα πρέπει να έχεις χόμπι και ενδιαφέροντα. Να αγαπάς την ελευθερία, να ρισκάρεις, να είσαι ευέλικτη. Αν αγαπάς τη διασκέδαση, την κοσμική ζωή, τα ταξίδια και είσαι ειλικρινής, τότε θα τον έχεις στο πλευρό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μεγάλο θέμα για τον Αιγόκερω να τρίζουν τα θεμέλια της σχέσης του καθότι αυτό δεν έχει μόνο επιπτώσεις στη συναισθηματική σου ζωή αλλά και στον κοινωνικό του κύκλο. Δεν παίρνει εύκολα απόφαση διαζυγίου και ειδικότερα αν υπάρχουν παιδιά. Θα κάνει τα πάντα για να βγει από την κρίση με σκοπό να σώσει το prestige του, να διατηρήσει την εικόνα του και να μην στενοχωρήσει τους δικούς του ανθρώπους. Διαφυλάττει με κάθε τρόπο την οικογένεια.

Αν ο σύντροφός σου είναι Αιγόκερως: Θα πρέπει να έχεις φιλοδοξίες και στόχους, να είσαι αυθεντική, καλλιεργημένη, να έχεις κοινωνική θέση ή καλή επαγγελματική θέση. Να είσαι ζεστή, στοργική, οργανωμένη, σοβαρή. Θέλει χώρο και χρόνο για να διεκπεραιώνει τις υποχρεώσεις του. Αν είσαι επιτυχημένη, πιστή, ώριμη και δεν πέφτεις κατευθείαν στο κρεβάτι, θα τον δελεάσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τι κρίση είναι πάλι αυτή; Θα την ψάξει πολύ διανοητικά ο Υδροχόος. Δεν φτάνει εύκολα στα άκρα. Μπορεί να φύγει για λίγο, να αφήσει την κατάσταση να εκτονωθεί και να επιστρέψει ζητώντας να δημιουργηθούν νέες βάσεις. Αν χωρίσει, κρατάει φιλικές σχέσεις, όμως το παλεύει για να μην συμβεί και φυσικά μόνο αν αξίζει τον κόπο να το κάνει.

Αν ο σύντροφός σου είναι Υδροχόος: Θα πρέπει να είσαι απρόβλεπτη, εγκεφαλική και ελεύθερο πνεύμα. Να είσαι ανεξάρτητη, κοινωνική και να διαθέτεις κάτι ξεχωριστό. Να θέλεις να μαθαίνεις νέα πρωτοποριακά πράγματα, να βγαίνεις με τους φίλους του. Να είσαι πάνω από όλα φίλη και μετά σύντροφος. Αν είσαι ανθρωπίστρια, έχεις χόμπι, του δίνεις ελευθερία, είσαι λίγο διαφορετική και δέχεσαι τις αλλαγές, θα τον κατακτήσεις!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς δεν διαχειρίζεται εύκολα την κρίση. Του έρχεται ο ουρανός στο κεφάλι και μετά αρχίζει να ανακαλύπτει όλα τα ελαττώματα της σχέσης, υπάρχοντα και μη. Μπορεί να το ρίξει στις καταχρήσεις και να κλαίει για το χαμένο του όνειρο, για τον άνθρωπο που είχε επιλέξει ως σύντροφο μέχρι τα βαθιά του γεράματα.

Αν ο σύντροφός σου είναι Ιχθύς: Θα πρέπει να διαθέτεις ρομαντισμό και συναίσθημα για να ταξιδεύεις μαζί του νοητικά. Να προσπαθείς συνεχώς να τον κάνεις χαρούμενο, να είσαι πνευματική και ευέλικτη, να αντέχεις να τον στηρίζεις, να ξέρεις να κάνεις τη σχέση μαγική, ονειρική. Να έχεις κατανόηση, να τον ενθαρρύνεις και να ανταποκρίνεσαι στις ψυχικές του ανάγκες. Αν είσαι ευαίσθητη, ενδιαφέρουσα, μυστηριώδης, θα τον έχεις στο πλευρό σου.

Ποια ομάδα φλερτάρει έντονα τον "Τυπάρα" της Εθνικής μας;



Ο «Τυπάρας» παραμένει χωρίς ομάδα μετά και το «ναυάγιο» της επιστροφής του στον Παναθηναϊκό και στον Δικέφαλο φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του...
σύμφωνα με τα «Σπορ του Βορρά».

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να αποφασίσουν προσεχώς για το αν θα κάνουν κρούση στον έμπειρο μέσο που αγωνίστηκε την τελευταία διετία στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Φούλαμ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης άλλωστε έχει πολύ καλή άποψη για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Εθνικής ομάδας, οριστική ωστόσο απόφαση δεν έχε ακόμα παρθεί στον ΠΑΟΚ για το αν θα προχωρήσουν το ενδιαφέρον για τον 37χρονο άσο.

Δείτε πώς είναι σήμερα… η σeξοβόμβα του Baywatch! Θα την αναγνώριζες; [photos]



Η Nicole Eggert υπήρξε η ξανθιά ήρεμη δύναμη του Baywatch, κόντρα στην...
Pamela Anderson.

Η 42χρονη, προσπαθεί πλέον σκληρά να χάσει τα κιλά που προστέθηκαν στο σώμα της τα προηγούμενα χρόνια.Εν τω μεταξύ, εκτός από τα παραπανίσια κιλά, η Νικόλ παλεύει και με τα χρέη της, αφού αναμένεται να καταθέσει και νέα αίτηση πτώχευσης και διακανονισμού των χρεών για να αποφύγει τον πλειστηριασμό του σπιτιού της.

Θα πρέπει να βρει 60.000 δολάρια για να καλύψει την υποθήκη της ιδιοκτησίας τηςενώ ας μην ξεχνάμε πως πρέπει να μεγαλώσει και τις δύο κόρες της, η μία εκ των οποίων είναι αγνώστου πατρός.









Τι λένε οι άντρες μεταξύ τους; Μήπως σε έχει κάνει βούκινο;




Μπορεί οι γυναίκες να έχουμε το χάρισμα της… πολυλογίας (και τη φήμη), ωστόσο άμα οι άντρες αποφασίσουν να μας βάλουν στο μικροσκόπιο (και το στόμα τους), τότε … καλύτερα να (μην) ξέρεις τι λένε! Οι άντρες δεν θα καταναλώσουν πολλές ώρες για να αναλύσουν τη σχέση τους με τα κορίτσια. Γεγονός!

Θα συζητήσουν το πρόβλημά τους μέχρι εκεί που χρειάζεται και θα λήξουν την κουβέντα με μερικές μπύρες. Άμα, όμως, αποφασίσουν να πάρουν στα σοβαρά τη συζήτηση για τις γυναίκες, είναι συχνά πολύ πιο σκληροί σ’ αυτά που θα πουν, απ” ό,τι εμείς. Επίσης, γεγονός!Θες να ξέρεις, λοιπόν;

1. Οι άντρες θα μοιραστούν με τους φίλους τους όλες τους τις «παρασπονδίες»

Aπό τη συστηματική απιστία μέχρι και τα επιτεύγματα της μια βραδιάς και τα φλερτ τους με «γκόμενες». Ναι, είναι κάτι που είναι δικό τους και ό,τι «λέγεται εκεί, μένει εκεί!»

2. Σχολιάζουν την εμφάνιση των γυναικών!

Και δεν θες να σε πάρει το στόμα τους, γιατί οι χαρακτηρισμοί συχνά δεν είναι καθόλου κολακευτικοί αν δεν τους αρέσει η εμφάνισή σου, τα κιλά σου, το βάψιμό σου, το μαλλί σου, αυτά που λες, το πώς κοιτάς, το πώς κάθεσαι, το πώς μιλάς…

3. Μιλάνε για την «καψούρα» τους

Ναι, αν την πατήσουν, και την πατήσουν γερά, μπορούν να μιλάνε για τα «ωραία σου μάτια» όλη τη μέρα (ακόμα και να σπάσουν τα νεύρα των κολλητών, μπορούν). Μη σου πω τι συμβαίνει, αν τους παρατήσει η «καψούρα»… ολονυχτία!

4. Μιλάνε για video ξέρεις πια λέω…

και για μέρη περίεργα όπου μπορεί να πήγαν και ούτω καθ’ εξής. Όσες φορές διάβασαν περιοδικά καθόλου του κατηχητικού και που τα έκρυβαν ή πως τους τσάκωσαν και άλλα ευτράπελα . Ναι, είναι κάτι σαν αγαπημένη συνήθεια, κάτι σαν τα δικά σας Κατερίνα. Ακόμα, και αν είναι αθώοι πια, δεν υπάρχει περίπτωση να μη θυμηθούν στην κουβέντα «εκείνη τη φορά που…»

5. Για την γκρίνια σου!

Άμα το ένα σου ξινίζει, το άλλο σου βρωμάει, αν είσαι ιέρεια στην κρεβατομουρμούρα, αν δεν το ράβεις με τίποτα, αν δεν σταματάς να του ζαλίζει τον έρωτα (με τη ζήλεια σου, π.χ. ή τις απαιτήσεις σου), έχεις γίνει σίγουρο θέμα συζήτησης!

6. Ότι πιο τρελό έχετε κάνει μαζί!

Αποφασίσατε να κάντε αταξίες και πήρατε τα όρη τις θάλασσες και τα βουνά . Βάλατε στολές και παίξατε παιχνίδια για άλλα κόλπα! Εσείς δεν το είπατε πουθενά για εκείνη την ταράτσα και νομίζατε πως δεν το ξέρει κανείς; Γελιέστε!! Οι φίλοι του ακόμα σας χειροκροτάτε και έχουν να το θυμούνται!!

7. Πόσο δεν την παλεύουν με τους δικούς σας!

Έχουν και οι άντρες θέμα με την πεθερά τους τι νομίζατε μόνο προνόμιο των γυναικών είναι να τις απεχθάνονται! Αλλά συχνά -πυκνά παίρνει η μπάλα και τον αγαπημένο σας μπαμπούλακι αλλά και τις φίλες σας και τις αδελφές σας.

Να θυμάστε πως ένας άντρας θα πει λίγα αλλά αυτά που θα πει θα είναι βαριά και ασήκωτα!

Το τηλε- "παιχνίδι" του Μουτσινά με το ΣΚΑΙ...



Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει πλέον στο δυναμικό του...

ΣΚΑΪ. Ο γνωστός παρουσιάστης μπορεί συμμετέχει στην σειρά «Τρίχες» του ΑΝΤ1, όμως εκπομπή θα παρουσιάσει στο ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα παρουσιάζει ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι. Δεν θα είναι όμως το τηλεπαιχνίδι ο «Πιο αδύναμος κρίκος», διότι οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου... δεν θα δώσουν το πόσο που ζητάτε για την αγορά των δικαιωμάτων του παιχνιδιού!

Αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ για να δούμε το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει τελικά ο παρουσιαστής.

Aκόμη και οι τσιγγάνοι πάνε στη Μύκονο… κυριλέ! [video]



Φαίνεται πως η Μύκονος αποτελεί πόλο έλξης για V.I.P. όλων των φυλών, ακόμη και των Ρομά...
Η κάμερα του Mykonos Live Tv εντόπισε τυχαία στην περιοχή των μύλων της Χώρας, με φόντο την γραφική Μικρή Βενετία, δύο άτομα μέσα σε πολυτελές αυτοκίνητο δύο χιλιάδων κυβικών, το οποίο ήταν φορτωμένο με είδη λαϊκής.

Και τι δεν είχε πάνω της η χρώματος ανθρακί λιμουζίνα τους, μάρκας BMW. Σακιά με λεμόνια, δεκάδες γλάστρες με φυτά και λουλούδια, παιδικά καροτσάκια, καφάσια

Πώς να κρατήσεις τη «φλόγα» στη σχέση;



Το να διατηρείς την ερωτική φλόγα στη σχέση σου δεν είναι ιδιαίτερα κοπιαστικό, απλώς απαιτεί μια βασική προϋπόθεση: αμοιβαία αισθήματα. Είναι εκπληκτικά εύκολο να...
ανανεώνετε κατά καιρούς την αγάπη που σας ενώνει ανταλλάσσοντας μικρές διασκεδαστικές κινήσεις, φιλοσοφικές σκέψεις, αισθησιακές προτάσεις, τρυφερές αναμνήσεις, δηλαδή ό,τι έχει ανάγκη ο καθένας μας για να ομορφύνει τη ζωή του.

Μη σταματήσετε να κάνατε πειράγματα και γέλια μεταξύ σας:

• Ζωγράφισε κάτι με τα δάκτυλά σου πίσω από την πλάτη του/της και άφησέ τον/την να μαντέψει τι είναι.
• Χαζέψτε μαζί τα κουίζ της τηλεόρασης απαντώντας με χιούμορ σε σοβαρές ερωτήσεις.
• Γαργάλησέ τον/την στο πρωινό ξύπνημα.


Μοιραστείτε σκέψεις και φιλοσοφία, γιατί η συζήτηση είναι τροφή του πνεύματος και της ψυχής:

• Φτιάξτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και συζητήστε τις πιο αισιόδοξες απόψεις σας για τη ζωή.
• Όποτε σας δίνεται η ευκαιρία για χαλαρό πρωινό ξύπνημα, αναλύστε μαζί τα βραδινά σας όνειρα, για να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Ο αισθησιασμός και η σωματική πρόκληση πάντα συγκινούν:

• Καθιερώστε μια φορά την εβδομάδα ένα δείπνο για τους δύο σας, έστω και στο σπίτι.
• Αφήστε μικρά ερωτικά σημειώματα – προσκλήσεις στον καθρέφτη του μπάνιου, στο ψυγείο, στην ντουλάπα.
• Όταν εκείνος/η είναι πολύ κουρασμένος/η για να απολαύσετε μαζί τον έρωτα, ψιθυρίστε του/της αυτό που του/της επιφυλάσσετε για το επόμενο βράδυ.

Οι ευχάριστες αναπολήσεις οδηγούν σε τρυφερές συζητήσεις:

• Χρησιμοποιήστε τις σκανταλιές και τα πονηρά κόλπα των παιδιών σας για να ανακαλέσετε τις χαριτωμένες αναμνήσεις της εφηβείας σας.
• Δείτε μαζί κάποια ήσυχα βράδια παλιές ταινίες που σας ενθουσίαζαν όταν ήσασταν νεότεροι.
• Θυμηθείτε μαζί τον τρόπο που γνωριστήκατε και συζητήστε τι θα αλλάζατε, αν μπορούσατε, στο σενάριο της ζωής σας.

Απέχει πολύ από την βόλτα με το κατοικίδιο που θα φανταζόταν κανείς…






Η καταγγελία της Δέσποινας Βανδή για την ταλαιπωρία που πέρασε στο ταξίδι της στη Λήμνο...




Μια τεράστια ταλαιπωρία πέρασε η Δέσποινα Βανδή μέχρι να φθάσει στη Λήμνο για τη συναυλία που είχε πριν λίγες μέρες...
Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στο όμορφο νησί στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Μηδενιστή και έκανε 24 ολόκληρες ώρες για να φθάσει στον προορισμό της.




Παρόλα αυτά οι ομορφιές του νησιού ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή της, με την ίδια να δηλώνει ενθουσιασμένη από τα τοπία και την ιστορία του τόπου και να δημοσιεύει φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

Οι μύλοι στο χωριό Κοντιάς Η Δέσποινα θέλησε να μοιραστεί όλα όσα πέρασε στο περιπετειώδες ταξίδι της με τους διαδικτυακούς φίλους της, γράφοντας στο Facebook: "Προχθές το βραδυ στην πλατεία του χωριού Τσιμανδρία στην ταβέρνα του Μερακλή με πλησίασε μια ευγενική κυρία με λίγο περίεργη προφορά στα ελληνικά και μου ζήτησε να βγούμε μια φωτογραφία! Ρώτησα από περιέργεια από που είναι και μου απάντησε ότι είχε έρθει από την Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα απο το Sidney για διακοπές!

Της είπα χαμογελώντας ότι όσες ώρες έκανε εκείνη να φτάσει απο το σπίτι της εδώ άλλες τόσες έκανα κι εγώ! Μια μικρή Οδύσσεια ήταν το ταξίδι αυτό μιας και αποφάσισα να πάω από τη Θεσσαλονίκη με ένα καράβι που δεν έφυγε ποτέ!Για να μη μακρηγορώ με βαρετές λεπτομέρειες έφτασα στο νησί μετά από 24 ώρες.

Θα μπορούσα δηλαδή να είχα παει και πιο νότια του Sidney! Έφυγα από το σπίτι μου στις 17:00 και έφτασα στη Λήμνο την άλλη μέρα στις 21:00. Το αρχαίο θέατρο της Ηφαιστίας, στη Λήμνο Η θέα του φωτισμένου Άη Νικόλα ψηλά στο βράχο απέναντι απο το λιμάνι ήρθε και πήρε αμέσως όλη την ταλαιπωρία από πάνω μου! Βράδυ η γη να μυρίζει τόσο ωραία και μεις με κατεύθυνση το Μούδρο να φλυαρούμε από χαρά που φτάσαμε.

Τις επόμενες μέρες και μετά από την πολύ όμορφη συναυλία μας στο λιμάνι του Μουδρου ανακαλύπτω τις ομορφιές του νησιού! Τελικά δεν ήξερα τίποτα για τη Λήμνο. Έχει πάρα πολλές παραλίες με άμμο και υπέροχα νερά! Επισκέπτομαι την Πολιόχνη και το αρχαίο θέατρο της Ηφαιστίας.

Τα χωριά Κόντια, Παλιό Πεδινό, Βάρος Ατσίκι (έβαλα και το χωριό σου Τάσο να μη λες)! Πετρόχτιστα! Ξέρατε εσείς ότι η Δημοκρατία λένε ότι γεννήθηκε εδώ; Αυτός ο τόπος έχει πολλα να δεις και πολύ καλή ενέργεια και πολύ φιλόξενους ανθρώπους! Αν επισκεφτείτε τη Λήμνο πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα τυριά Καλαθάκι και Μελίχλωρο που είναι ντόπια!Εκτός από όλα τα άλλα.

Κι όλα αυτά τα έμαθα από τους Λημνιούς εν δράσει που μου μιλούσαν με τόση αγάπη για το νησί και τις δραστηριότητες τους μέσω του Φεστιβάλ που οργανώνουν δυο χρόνια τώρα! Ένα έχω να σας πω! Ήρθα για δυο μέρες κι έκατσα άλλες τέσσερις.

Λέτε ο Όμηρος να είχε δίκιο; Λήμνος: Η πιο αγαπημένη από όλες τις στεριές. Εγώ πάντως θέλω να ξανάρθω!"

Απίστευτη πατέντα: Πώς θα αρωματίσεις το σπίτι σου με ένα απλό σφουγγάρισμα;



Τι εννοούμε με αυτό;
Ότι, μπορείς σφουγγαρίζοντας να αφήσεις ένα υπέροχο άρωμα στο χώρο με μια απλή κίνηση!






Βάζεις μέσα στον κουβά:

1/4 φλιτζάνι άσπρο ξύδι

1 κουταλιά σούπας υγρό σαπούνι πιάτων

Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σου

9 λίτρα ζεστό νερό από τη βρύση

Το ξύδι θα απολυμάνει και θα σκοτώσει τα μικρόβια

Το υγρό σαπούνι πιάτων θα καθαρίσει

Το αιθέριο έλαιο θα μοσχομυρίσει τον χώρο

Και απόλαυσε, ένα σπίτι μυρωδάτο όσο ποτέ!

Προσοχή: Δέκα σημάδια ότι έχετε σκουλήκια στο έντερο ή το στομάχι...



Τα παράσιτα στο γαστρεντερικό σύστημα είναι πολύ πιο συχνό φαινόμενο από ό, τι νομίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι...
Το ότι τέτοια παράσιτα έχουν άνθρωποι μόνο στις υπανάπτυκτες χώρες είναι μύθος.

Ειδικά κατά την καλοκαιρινή περίοδο, έχει παρατηρηθεί αύξηση των κρουσμάτων δηλητηρίασης και στομαχικών διαταραχών από αμφίβολης ποιότητας τροφές που καταναλώνουμε σε ταβέρνες και εστιατόρια, τα οποία δεν τηρούν τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής.

Πολλές φορές αυτές οι στομαχικές διαταραχές κρύβουν μια πιο σοβαρή κατάσταση, όπως παράσιτα στο γαστρεντερικό σύστημα.

Τα παράσιτα είναι οργανισμοί που ζουν και τρέφονται από έναν άλλο οργανισμό. Τα εντερικά παράσιτα είναι μικροσκοπικοί οργανισμοί, συνήθως σκουλήκια, που τρέφονται από τις τροφές που καταναλώνετε.

Μερικά παραδείγματα από παράσιτα είναι οι ασκαρίδες, η ταινία, τα αγκυλόστομα και πολλά άλλα. Επειδή τα παράσιτα μπορεί να έχουν πολλά διαφορετικά σχήματα και μεγέθη, μπορούν να προκαλέσουν ένα πολύ ευρύ φάσμα προβλημάτων υγείας.

Μερικά καταναλώνουν τις τροφές στο στομάχι σας, αφήνοντάς σας πεινασμένους μετά από κάθε γεύμα και μπορεί να σας κάνουν να πάρετε κιλά. Άλλα τρέφονται από τα ερυθρά σας αιμοσφαίρια, προκαλώντας αναιμία. Μερικά γεννούν αυγά που μπορεί να προκαλέσουν κνησμό (φαγούρα), ερεθισμούς και αϋπνία.

Πώς κολλάμε παράσιτα

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κολλήσετε ένα παράσιτο. Πρώτον, τα παράσιτα μπορούν να εισέλθουν στο σώμα μέσω μολυσμένων τροφών και νερού. Το κρέας που δεν είναι καλά μαγειρεμένο είναι ένας συχνός τρόπος που κολλάμε παράσιτα, καθώς και το μολυσμένο νερό από λίμνες ή ρυάκια. Επίσης τα ακάθαρτα ή μολυσμένα φρούτα και λαχανικά μπορούν επίσης να φιλοξενούν παράσιτα.

Μόλις ένα άτομο έχει μολυνθεί με κάποιο παράσιτο, είναι πολύ εύκολο να το μεταδώσει σε άλλον. Εάν για παράδειγμα έχετε ένα παράσιτο και δεν πλένετε τακτικά τα χέρια σας μετά τη χρήση της τουαλέτας, μπορείτε εύκολα να περάσετε μικροσκοπικά αυγά από το παράσιτο σε οτιδήποτε αγγίξετε, όπως το χερούλι της πόρτας, την αλατιέρα, το τηλέφωνο, ή κάποιο άλλο άτομο. Είναι επίσης πολύ εύκολο να κολλήσετε ένα παράσιτο κατά το χειρισμό των ζώων. Επίσης, τα ταξίδια στο εξωτερικό είναι ένας άλλος τρόπος που επικίνδυνα παράσιτα μπορούν να εισέλθουν στο γαστρεντερικό σας σύστημα. Αν έχετε καταναλώσει μολυσμένο νερό κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού σας, μπορεί να έχετε αποκτήσει ένα παράσιτο και να μην το ξέρετε.

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε παράσιτο στο γαστρεντερικό σας σύστημα

-Έχετε μια ανεξήγητη δυσκοιλιότητα, διάρροια ή/και αέρια
-Έχετε ταξιδέψει στο εξωτερικό και είχατε επεισόδιο διάρροιας όσο ήσασταν εκεί
-Πάθατε σε κάποια στιγμή στο παρελθόν τροφική δηλητηρίαση και από εκείνη τη στιγμή και μετά η πέψη σας δεν είναι η ίδια (έχετε προβλήματα πέψης)
-Έχετε πρόβλημα να αποκοιμηθείτε, ή ξυπνάτε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της νύχτας
-Έχετε ερεθισμούς στο δέρμα ή ανεξήγητα εξανθήματα, κνίδωση (φαγούρα), ή έκζεμα
-Τρίζετε τα δόντια σας στον ύπνο σας
-Έχετε πόνο στους μυς ή στις αρθρώσεις
-Αισθάνεστε αυξημένη κούραση, εξάντληση, ή και κατάθλιψη
-Δεν αισθάνεστε ικανοποιημένοι/πλήρεις μετά τα γεύματα σας και νιώθετε πως πεινάτε ακόμα
-Έχετε διαγνωσθεί με σιδηροπενική αναιμία

Συνήθως τα παράσιτα προκαλούν δυσκοιλιότητα, αλλά μερικά παράσιτα είναι ικανά να αλλάξουν την ισορροπία των υγρών στο έντερο και να προκαλέσουν διάρροια. Προβλήματα ύπνου, ερεθισμοί του δέρματος, αλλαγές στη διάθεση, και πόνος των μυών μπορεί να προκαλούνται από τις τοξίνες που απελευθερώνει το παράσιτο στην κυκλοφορία του αίματος.

Αυτές οι τοξίνες προκαλούν συχνά στρες, το οποίο μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, το να ξυπνήσετε στη μέση της νύχτας ή το να τρίζετε τα δόντια σας στον ύπνο σας, μπορεί να είναι σημάδια ότι το σώμα σας έχει αυξημένο στρες ακόμα και ενώ ξεκουράζεστε. Όταν αυτές οι τοξίνες αλληλεπιδρούν με νευροδιαβιβαστές ή κύτταρα του αίματος, μπορούν να προκαλέσουν μεταπτώσεις της διάθεσης ή ερεθισμό του δέρματος.



Οι 5 πιο αηδιαστικές γεύσεις που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ για Coca Cola!!! (pics)




Ετοιμάστε το στομάχι σας για αυτό που θα ακολουθήσει....!!!!











Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ





ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ





REAL NEWS





EΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ




ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ





ESPRESSO ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



KYΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



ΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ





ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ




Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ





ΤΟ ΠΑΡΟΝ



Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



TO AΡΘΡΟ





ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ