Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Τεο Θεοδωρίδη μετά την αποφυλάκισή του!

Δύσκολες στιγμές έχει περάσει τα τελευταία χρόνια ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος συνελήφθη το 2009 και καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη, όταν πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω, ...στο αεροδρόμιο της Σόφιας, να εισάγει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από την Κολομβία.

Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο αποφυλακίστηκε τον περασμένο Ιούνιο και πλέον προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς του και να κάνει μια νέα αρχή.
Ο καλός του φίλος, ο σχεδιαστής Παντελής Μήτσου, ανέβασε μία φωτογραφία του στον λογαριασμό του στο facebook, με το σχόλιο «Επέστρεψε!!! Και είναι ακόμα καλύτερος από πριν!!!».
Δείτε τη φωτογραφία...

SΕXY ΦΩΤΟ-Η Αλεξανδράκη στα βράχια

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο instagram με μαγιώ.

Το γνωστό μοντέλο ποζάρει στα βράχια...


Θρήνος στην εγχώρια showbiz: Πνίγηκε γνωστός μάνατζερ σε παραλία της Αττικής



Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz εδώ και λίγες ώρες με το άκουσμα της είδησης πως γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών πνίγηκε σε παραλία της Αττικής. Ο λόγος για τον Τάσο Βασιλείου ο οποίος, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το newsrebel, βρέθηκε πνιγμένος σε γνωστή παραλία της Αττικής. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς με σιγουριά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 62χρονος.

Ελένη Μενεγάκη: Κολάζει με το νέο αποκαλυπτικό μαγιό της! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το YOU μπορείτε κάλλιστα να δείτε και εσείς ότι πραγματικά η παρουσιάστρια δείχνει να... απολαμβάνει πιο πολύ από ποτέ την ελευθερία στον προσωπικό της παράδεισο....

Φυσικά, τις εντυπώσεις κλέβει το νέο της εντυπωσιακό μπικίνι μέσα από την καλλίγραμμη σιλουέτα της!





Δήμητρα Ματσούκα: Το ανεξήγητο –ακόμα και από γιατρούς- σοβαρό ατύχημά της! Τι λέει η ίδια!

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν εν ώρα δουλειάς είχε ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο όμως... δεν εξηγείται ούτε καν ιατρικώς, μιλάει η Δήμητρα Ματσούκα.

Η ίδια, απαλλαγμένη πλέον από μία τέτοια κακή στιγμή της ζωής της, γυρνάει τον χρόνο πίσω και θυμάται στο people: «Έκανα και φίλους σ' αυτή τη δουλειά, τους οποίους αγαπώ πολύ και χαίρομαι να συναντώ. Ανθρώπους που σε δύσκολες στιγμές με στήριξαν, όπως τότε που στην τελευταία παράσταση του ΚΘΒΕ στη Στρίγκλα που Έγινε Αρνάκι έπαθα συντριπτικό κάταγμα του μηριαίου οστού. Το αστείο είναι χωρίς καν να πέσω. Έμεινα με πατερίτσες για επτά μήνες. Επτά μήνες και τρία χειρουργεία. Φοβήθηκα, κυρίως γιατί είχα πάθει μια φοβερή εξάρτηση από την πατερίτσα. Έπρεπε να την αφήσω για να ξαναπερπατήσω και σε αυτό με βοήθησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όταν κάναμε την Πορνογραφική Σχέση στο θέατρο. Περνούσα, βλέπεις, μια προσωπική ιστορία, η οποία με είχε στενοχωρήσει κι επειδή εγώ σωματοποιώ το άγχος, ήμουν ευάλωτη στο να μου συμβεί κάτι κακό. Και συνέβη. Μια απόφαση που κάποια στιγμή παίρνουμε όλοι οι ενήλικες είναι να δούμε τους άλλους έτσι όπως πραγματικά είναι και αυτό, καμιά φορά, είναι σοκ.

Αυτές οι στιγμές της συνειδητοποίησης εμένα μου κόστισαν πολύ, είτε αφορούσαν ένα συγγενή που δεν τον έχεις επιλέξει, είτε ένα σύντροφο που έχεις επιλέξει. Άνθρωποι που είχα στο μυαλό μου ως σημαντικούς και σοβαρούς φάνηκαν στα μάτια μου ανισόρροποι και ανεπαρκείς. Και μου κόστισε. Έτσι έπαθα ένα ατύχημα που δεν εξηγείται ιατρικώς. Δεν έπεσα, από κραδασμό το έπαθα, κανείς από τους γιατρούς δεν μπορούσε να το εξηγήσει. Απλώς δεν δικαιολογείται. Σαν να μαράζωσα. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Περνούσα τις μέρες μου βλέποντας ταινίες του Woody Allen, 44 ή 46 στον αριθμό, θα σε γελάσω. Είχα συνεχώς δίπλα μου γονείς, αδέλφια, συγγενείς. Εκμεταλλευόμενη προφανώς την κατάσταση, έφτασα στο σημείο να ζητάω βοήθεια για το παραμικρό, είχα βολευτεί στην ακινησία μου. Φώναζα συνέχεια την αδελφή μου για να με βοηθήσει. Από το χιλιοστό "Μαρίαααα, Μαρίαααα" και μετά, ακουγόταν η κουρασμένη απάντησή της: "Ορίστε, κυρία"» καταλήγει η ηθοποιός.

Ποιο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έβαλε τέλος μετά από 5 χρόνια σχέσης;

Η σχέση τους μετράει πέντε χρόνια με χωρισμούς και επανασυνδέσεις...
Όσοι τους ζούσαν από κοντά πίστευαν ότι αυτή η σχέση θα φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που δεν θα γίνει , αφού το ζευγάρι χώρισε ξανά και πλέον αυτό είναι οριστικό.

Ο λόγος για την Νάνσυ Αλεξιάδη και τον Νίκο Αγούδημο.




Όταν το ζευγάρι ήταν μαζί έναν χρόνο, η τραγουδίστρια άφησε τα πάντα στην Ελλάδα για να τον ακολουθήσει στην Ελβετία όπου είχε πάει για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Στην συνέχεια χώρισαν, αλλά όταν τα ξαναβρήκαν η Νάνσυ Αλεξιάδη ενώ ασχολιόταν με το τραγούδι αν και επιλεκτικά, όλοι πίστευαν ότι ζουν την απόλυτη ευτυχία και ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν, αλλά σύμφωνα με το ciao ο επιχειρηματίας το ανέβαλε συνεχώς. Ο λόγος που αυτή η σχέση έφτασε στο τέλος ήταν γιατί η Νάνσυ Αλεξιάδη πίεζε για γάμο και ο Νίκος Αγούδημος δεν ήθελε. Έτσι, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσε το τέλος και μάλιστα αυτό είναι οριστικό.

Ελληνίδα τραγουδίστρια έσκυψε στην ξαπλώστρα και τρέλανε την παραλία! [ΦΩΤΟ]

Με τέτοιο σώμα λογικό...

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και ήλιος. Η θερμοκρασία είναι υψηλή και η Ελένη Χατζίδου πήγε σε παραλία της Γλυφάδας να δροσιστεί.

Φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι και με το τεράστιο τατουάζ της στη μέση σε πρώτο πλάνο, η τραγουδίστρια έκανε το μπάνιο της.

Η Ελένη Χατζίδου ασκείται συστηματικά και κάνει πολύ αυστηρή διατροφή προκειμένου να διατηρήσει το κορμί της.

Δείτε τα αποτελέσματα των κόπων της…









Δείτε με δική σας ευθύνη! Οι αδερφές Πρέλεβιτς στην παραλία με μπικίνι!

Η Σταρ Ελλάς 2010 Άννα Πρέλεβιτς και η μικρότερη αδελφή της Τέα φόρεσαν τα μαγιό τους και...
πέρασαν τη μέρα τους κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Δείτε τις:












Τι μπορεί να σας συμβεί από την έλλειψη σeξ…

Το σeξ δε χαρίζει μόνο απόλαυση στο ζευγάρι, αλλά έχει και αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική μας υγεία.
Δείτε ποιες είναι οι αρνητικές επιπτώσεις για τον οργανισμό σας αν δεν κάνετε συχνά σeξ.

1. Περισσότερες ιώσεις

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Wilkes των ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι οι νέοι που κάνουν σeξ τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα διαθέτουν κατά 30% περισσότερα αντισώματα στον οργανισμό τους. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός τους αντιστέκεται πιο αποτελεσματικά σε κάθε είδους λοιμώξεις.

2. Αϋπνίες

Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σeξ χαλαρώνουν τόσο το μυαλό όσο και το σώμα και μας προετοιμάζουν για τον ύπνο, σύμφωνα με την ερευνήτρια Σίντι Μέστον από το Πανεπιστήμιο του Τέξας. Παράλληλα, με την επίτευξη του οργασμού απελευθερώνεται πρoλακτίνη, η οποία παράγεται φυσικά από τον οργανισμό όταν κοιμόμαστε. Χωρίς τις πολύτιμες αυτές ουσίες, το σώμα και το μυαλό παραμένουν σε ένταση και είναι πιο δύσκολο να κοιμηθούμε.

3. Πιο έντονο στρες

Η απελευθέρωση ευεργετικών ορμονών κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής πράξης συνδυάζεται με καταστολή της ορμόνης του στρες (κορτιζόλη). Παράλληλα, το σeξ βοηθά στον καλύτερο έλεγχο των παλμών της καρδιάς όταν αντιμετωπίζουμε στρες.

4. Κίνδυνος καρδιοπάθειας για τον άνδρα

Οι άνδρες που κάνουν σeξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα έχουν κατά 45% λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν καρδιαγγειακές επιπλοκές, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Cardiology. Η έλλειψη σeξ, από την άλλη, μπορεί να οδηγήσει σε ανισορροπία στα επίπεδα οιστρογόνων και τεστoστερόνης και αυτό με τη σειρά του επηρεάζει αρνητικά την υγεία της καρδιάς.

5. Κίνδυνος ακράτειας για τη γυναίκα

Η τακτική σeξουαλική επαφή είναι μια μορφή άσκησης για τους μύες της πυέλου, οι οποίοι συσπώνται κατά τον opγασμό. Εάν αυτοί οι μύες είναι αγύμναστοι, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος η γυναίκα να αντιμετωπίσει μελλοντικά ακράτεια.



Πηγή: onmed.gr

Ποια hοt τραγουδίστρια προκάλεσε "εγκεφαλικά" με το λευκό μαγιό της;

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνει τα μπάνια της σε γνωστή παραλία μαζί με καλούς της φίλους αλλά δεν ξεχνά να...ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους!

Φόρεσε το λευκό μαγιό , το οποίο με την σειρά του τόνιζε την μαυρισμένη επιδερμίδα της αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της!

Όπως θα δείτε, κρατάει ένα τσιγάρο και χαμογελάει πονηρά ενώ η φίλη της χαμογελάει πλατιά στον φακό!

Ο λόγος… για την Χριστίνα Κολέτσα!


Άναψε φωτιές η Φαίη! Δείτε την με το μαγιό της σε ρόλο... μπαργούμαν!

Δεν σταματά να ποζάρει και να φωτογραφίζεται....
Πότε selfie και πότε την απαθανατίζουν άλλοι. Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει να αναστατώνει τους φίλους της στα social media με τις εμφανίσεις της! Αυτή τη φορά αποφάσισε να φτιάξει ένα κοκτέιλ και μπήκε μόνη της πίσω από το μπάρ!

Όπως σχολιάζει: «Λοιπόν... βάζω φράουλα, χυμό ανανά κ πολύ πολύ πάγο».

Όποιο και είναι το αποτέλεσμα, μόνο άριστα παίρνει για την εμφάνισή της στα.. ροζ!





Μεγάλωσε κι έγινε κουκλάρα! Δείτε την κόρη του Γιάννη Μπονστατζόγλου και θα πάθετε πλάκα!

Στο Θέατρο Αθηνά για την επίσημη πρεμιέρα "Δε θα τρελάνεις εσύ, εμένα" βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου με...
την κόρη του, Μαρία Θαλασσινή!



Απίστευτες φωτογραφίες! Δείτε τον Γιώργο Λιάγκα στα πιο… ΠΑΧΙΑ του!




Τις ημέρες των διακοπών του απολαμβάνει στο νησί της Τήνου ο παρουσιαστής που φαίνεται ότι εκτός από τα μπάνια το έχει ρίξει και στο… φαγητό! Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε και τον απαθανάτισε με αρκετά παραπανίσια κιλά, να χαλαρώνει σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Τήνου, τα Καλύβια.



Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η iefimerida.gr:


Eταιρεία νοικιάζει άντρες -”σκλάβους” σε γυναίκες για 80 δολ. την ώρα -Τα απίστευτα καθήκοντά τους



Κάθε γυναίκα αξίζει την πολυτέλεια του να έχει έναν προσωπικό βοηθό ή έστω ένα pool boy, έστω και εάν είναι μόνο για μια μέρα. Αυτό πίστεψαν δύο στελέχη της διαφήμισης, οι Josephine Wai Lin και Dala Khajah και ίδρυσαν την ManServants.
Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι “νοικιάζουν” άνδρες, που όπως λένε είναι “τα καλύτερα αξεσουάρ” για τις γυναίκες. Και παρότι το Business Insider παρουσιάζει την ιστορία τους με κάποια επιφύλαξη, οι ιδρύτριες της ManServants επιμένουν ότι η εταιρεία τους είναι απόλυτα σοβαρή.
Τι ακριβώς προσφέρει, όμως, η ManServants; Ουσιαστικά, άνδρες-σκλάβους, που πρέπει να εκπληρώνουν κάθε επιθυμία της πελάτισσας. Οι γυναίκες μπορούν να αποκαλούν τον ManServant τους όπως εκείνες επιθυμούν, και αυτός είναι αναγκασμένος να απαντά. Μπορούν, επίσης, να επιλέξουν την ενδυμασία του.
Η αμοιβή τους για όλα αυτά; Τουλάχιστον 80 δολάρια την ώρα ή 300 δολάρια την ημέρα.
“Όσοι βλέπουν το προωθητικό βίντεό μας, πιστεύουν πως πρόκειται για παρωδία. Ακόμα και το όνομα της εταιρείας ακούγεται σαν ανέκδοτο. Αλλά δεν είναι”, λέει η Khajah.
Τα καθήκοντα των ManServants:



Να παίζουν κιθάρα ενώ το “αφεντικό” τους κάνει μπάνιο.
Να ανοίγουν ένα μπουκάλι σαμπάνιας με μία μόνο κίνηση.
Να κρατούν ομπρέλα, για να προστατεύσουν το “αφεντικό” τους από τον ήλιο.
Να τραβούν φωτογραφίες για το Instagram
Να κρατούν το tablet ώστε το “αφεντικό” τους να μπορεί να διαβάζει μέσα στη μπανιέρα.
Να κάνουν πους απς όταν τους ζητηθεί, χωρίς μπλούζα.
Οι ιδρυτές επιμένουν ότι πρόκειται για μια πραγματική υπηρεσία, που θα είναι διαθέσιμη από το Φθινόπωρο.

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Δείτε πόσο αδυνάτισε! [photo]



Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη την είχαμε συνηθίσει ως ένα όμορφο, χαμογελαστό, πληθωρικό κορίτσι, με… βασικά χαρακτηριστικά της, την κρυστάλλινη φωνή και τις χυμώδεις καμπύλες της!


Όμως, η ερμηνεύτρια, η οποία κάνει guest εμφάνιση στην εκδήλωση του 36ου River Party, μας ξάφνιασε με την αδυνατισμένη σιλουέτα της και με το νέο look στα μαλλιά της που της πηγαίνει πολύ.

Κούκλος ακόμα και τώρα! Δες πώς είναι ο Ross από τα Φιλαράκια σήμερα!



Ο David Schwimmer έγινε και… παραμένει γνωστός για τον ρόλο του ως Ross Gellerστη σειρά «Τα φιλαράκια». Και μπορεί μετά από εκείνη την επιτυχία να… μην έκανε μεγάλη καριέρα στο σινεμά, όμως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το θέατρο και μάλιστα ως σκηνοθέτης.


«Όλοι με γνωρίζουν ως Ross και εκπλήσσομαι όταν μου λένε ότι “δεν γνωρίζαμε ότι κάνεις θέατρο”, γιατί αυτή είναι η βάση της καλλιτεχνικής μου ζωής», θα δηλώσει ο Schwimmer σε συνέντευξή του.

Ζωντάνεψε καρχαρίας σε ψαράδικο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια ταινία Β΄ (και βγάλε) διαλογής που έκανε απίστευτο γκελ στο κοινό, εξαιτίας της υπερβολής της, είναι αναμενόμενο να κάνει και αντίστοιχη καμπάνια.

Πρόκειται για το Sharknado, την ταινία που έριξε το Twitter την βραδιά προβολής σε συνδρομητικό κανάλι των ΗΠΑ.


Τώρα με αφορμή το σίκουελ, σύμφωνα με το Partali, τοποθέτησαν σε ιχθυοπωλείο του Λονδίνου έναν ψεύτικο καρχαρία –προς πώληση- που ζωντάνευε και έκανε επίθεση στους πελάτες.

Δείτε τις καρκινογόνες τροφές που έχουμε ΣΠΙΤΙΑ μας!!!




Δεκατέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, η διατροφή είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες κινδύνου που συμβάλλουν στην εμφάνιση του καρκίνου.

Δείτε ποιες είναι οι 6 τροφές που έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί ότι περιέχουν καρκινογόνα. Πόσες από αυτές βρίσκονται στη δική σας κουζίνα;
1. Ποπ-κορν μικροκυμάτων
Η συσκευασία περιέχει επικίνδυνα χημικά που συνδέονται με τον καρκίνο του ήπατος και τον καρκίνο στο πάγκρεας, καθώς και με την υπογονιμότητα. Το ίδιο το συσκευασμένο καλαμπόκι περιέχει διακετύλιο, γνωστό καρκινογόνο που μπορεί παράλληλα να προκαλέσει βλάβες στους πνεύμονες.


2. Φρούτα μη βιολογικής καλλιέργειας
Τα φρούτα μη βιολογικής καλλιέργειας μολύνονται από τα παρασιτοκτόνα και πολλές φορές από μη εγκεκριμένα λιπάσματα. Τα υπολείμματα δεν αφαιρούνται κατά 100% με το πλύσιμο.
3. Τομάτα κονσέρβα
Η κονσέρβα περιέχει ένα χημικό που ονομάζεται ΒΡΑ (δισφαινόλη Α). Τα ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην υπογονιμότητα, την καρδιοπάθεια και αρκετές άλλες ασθένειες. Λόγω της οξύτητάς τους, οι τομάτες απορροφούν το ΒΡΑ ευκολότερα από άλλες τροφές.
4. Αλλαντικά
Τα λουκάνικα, το μπέικον και η μορταδέλα είναι μερικά από τα επικίνδυνα αλλαντικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Σχεδόν κάθε τύπος επεξεργασμένου κρέατος περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες και συντηρητικά όπως το νιτρικό νάτριο.
5. Σολομός ιχθυοτροφείου
Ο σολομός είναι ένα πεντανόστιμο και υγιεινό ψάρι, όμως πρέπει να προσέχουμε την προέλευσή του. Τα χημικά, τα αντιβιοτικά και τα παρασιτοκτόνα που χρησιμοποιούνται σε πολλά ιχθυοτροφεία αλλοιώνουν σημαντικά την ποιότητα του θρεπτικού ψαριού.
6. Πατατάκια
Εκτός από τα απαγορευμένα λιπαρά τρανς και το υπερβολικό αλάτι, τα πατατάκια είναι φορτωμένα με πρόσθετα γεύσης, συντηρητικά και χρωστικές. Τα πατατάκια παρασκευάζονται σε υψηλές θερμοκρασίες ώστε να είναι τραγανά, η διαδικασία όμως αυτή οδηγεί στο σχηματισμό καρκινογόνων ουσιών (ακρυλαμίδια).

Βιντεο ΣΟΚ! Νήπιο πυροβολεί κατά λάθος τον πατέρα του στην κοιλιά!


Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού στη Βαγδάτη του Ιράκ.
Ένας καλεσμένος έβγαλε το όπλο του και άρχισε τις μπαλοθιές, το μικρό παιδάκι του όμως πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε κατά λάθος στην κοιλιά.
Η τύχη του άντρα, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να έχει όπλο δίπλα στο μωρό του, παραμένει άγνωστη.

Έδωσε τη Ferrari του στη μαμά του κι εκείνη την... έλιωσε! [video]

Όπως δηλώνει ο ίδιος ο Justins Supercars: «Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Ιταλία, η μητέρα μου αποφάσισε να οδηγήσει μια Ferrari 458 Italia για να...
κάνει μια βόλτα γύρω από το Maranello. Παρόλο που είχε οδηγήσει στο παρελθόν κάποια γρήγορα αυτοκίνητα, δεν είχε οδηγήσει ποτέ Ferrari. Πιστεύω πως τα πήγε πολύ καλά.
Όπως θα δείτε κατάφερε να τρέξει με 200 χλμ/ώρα!»

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ τα αυτοκίνητα των βο(υ)λευτών - Πόσο κοστίζουν τα leasing των 300 της Βουλής;

Έκαναν πάλι τα... παζάρια τους οι βουλευτές προκειμένου να ανανεώσουν τις συμβάσεις leasingγια τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν. Η σύμβαση...


...επρόκειτο να λήξει τον Σεπτέμβριο και η ανάγκη για ανανέωσή της ήταν επιτακτική. Με απόφαση λοιπόν του προέδρου της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη η οποία δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ, αποφασίστηκαν τα εξής:

«Οι χρηματοδοτικές μισθώσεις επιβατηγών αυτοκινήτων Βουλευτών και Ελλήνων Βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που προβλέπονται στην υπ’ αριθμ. 4286/2348/21.04.2003 (ΦΕΚ 487 Β΄/22.04.2003) απόφαση του Προέδρου της Βουλής «Συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης από Βουλευτές και Έλληνες Ευρωβουλευτές», και λήγουν στις 30.9.2014, δυνάμει της από 13.09.2011 ομόφωνης απόφασης της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, που λήφθηκε κατά τη Συνεδρίαση ΣΙΑ΄/13.09.2011 (ΦΕΚ 205 Α΄/16.09.2011), παρατείνονται έως και 31.12.2015. Το ποσόν του ισχύοντος μηνιαίου μισθώματος των υφιστάμενων συμβάσεων, για κάθε κατηγορία και τύπο αυτοκινήτου, μειώνεται κατά 20% από 01.05.2015 έως και 31.12.2015. Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν οι διατάξεις της υπ’ αριθμ. 4286/2348/21.04.2003 (ΦΕΚ 487 Β΄/22.04.2003) απόφασης του Προέδρου της Βουλής, όπως συμπληρώθηκε, τροποποιήθηκε και ισχύει».

Μάθαμε λοιπόν ότι η Βουλή παρατείνει τις συμβάσεις για 15 μήνες και εξασφαλίζει έκπτωση 20% για τους επτά μήνες. Πόσο όμως θα μας κοστίζει το αυτοκίνητο του κάθε βουλευτή;

Ο νυν πρόεδρος της Βουλής Ε. Μεϊμαράκης, παρατείνει τις συμφωνίες που είχαν υπογραφεί με τις εταιρείες leasing βάσει της απόφασης του προκατόχου του Φ. Πετσάλνικου. Η τελευταία απόφαση, ελήφθη...
...εν βρασμώ το 2011 τότε που οι Έλληνες φορολογούμενοι είχαν αρχίσει να φορτώνονται το ένα μέτρο πίσω από το άλλο. Τότε, λοιπόν, είχε δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα στο πρόγραμμα περικοπής δαπανών και των αυτοκινήτων των βουλευτών. Τι είχε αποφασιστεί. Αντιγράφουμε από το σχετικό ΦΕΚ.

Μειώνεται ο ανώτατος κυβισμός των μισθούμενων αυτοτοκινήτων, ως ακολούθως:

1) έως 1399 κυβικά εκατοστά για τους Βουλευτές Επικρατείας, Α΄ και Β΄ Αθηνών, Α΄ και Β΄Πειραιώς και για τους Έλληνες Βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και

2) έως 1799 κυβικά εκατοστά για τους Βουλευτές των υπολοίπων περιφερειών της Χώρας.
Επιτρέπεται η μίσθωση παντός τύπου και κατηγορίας επιβατηγού αυτοκινήτου, εξαιρουμένων των αυτοκινήτων ανοικτού τύπου (cabriolet).

Μειώνεται το ανώτατο επιτρεπόμενο μίσθωμα για κάθε τύπο και κατηγορία επιβατηγού αυτοκινήτου, αναλόγως του κυβισμού, από χίλια πεντακόσια ευρώ (1.500 €) μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σε:

1) επτακόσια πενήντα ευρώ (750 €) μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για αυτοκίνητα έως 1399 κυβικά εκατοστά,

2) χίλια διακόσια ευρώ (1.200 €) μηνιαίως συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για αυτοκίνητα έως 1799 κυβικά εκατοστά.

Άρα, για κάθε ΙΧ βουλευτή της πρώτης κατηγορίας, το μηνιαίο μίσθωμα στην καλύτερη για τη Βουλή περίπτωση θα πέσει από τα 750 ευρώ στα 600 ευρώ μετά τον Μαίο του 2015 ενώ για τα αυτοκίνητα των βουλευτών της επαρχίας η μείωση θα είναι της τάξεως των 240 ευρώ τον μήνα. Και πάλι όμως, κάθε 1400άρι βουλευτή θα κοστίζει έως 600 ευρώ και κάθε 1800άρι επαρχιώτη βουλευτή που σήμερα στοίχιζε 1200 ευρώ θα στοιχίζει 960 ευρώ.

Πηγή

Το Nammos και τα κορίτσια του! Αυτές είναι οι ΚΑYTΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ που σε καλωσορίζουν στο hοt spot της Μυκόνου!

Ο πρωταγωνιστής της beach διασκέδασης στην Ψαρού υποδέχεται και φέτος το πολυπληθές και ένθερμο κοινό του στο μαγαζί με το οποίο έχει ταυτιστεί ο ίδιος και η επιτυχία του.



Κατ' αρχάς προσερχόμενος στο Nammos, διαπιστώνεις ότι γενικώς αποπνέει άλλο αέρα σε σύγκριση με άλλα μαγαζιά και υπάρχει προσοχή στην λεπτομέρεια, που κάνει την διαφορά. Ιδιαίτερη μνεία, όμως πρέπει να γίνει στο προσωπικό της υποδοχής, την Άικα και την Φαίη, που πάντα με ειλικρινές χαμόγελο και ευγένεια, είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν.

Η Άικα είναι φοιτήτρια νομικής-παρακαλώ- και μιλάει πέντε γλώσσες. Βέβαια, κανείς δεν δίνει και τόση σημασία στα τυπικά προσόντα γιατί το μάτι πέφτει κατευθείαν στο φυσικό παρουσιαστικό των κοριτσιών, τα οποία με τα μπικίνι τους ανεβάζουν κι άλλο την θερμοκρασία!

Με ένα τόσο δα σορτσάκι φάνηκε το... ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Έχει ξεφύγει τελευταία για τα καλά η νεαρή!



Αυτή τη φορά επέλεξε ένα ΚΑΥΤΟ τζιν σορτσάκι, το οποίο άφηνε ελάχιστασ στη φαντασία με το κόψιμό του!

Ο λόγος για την...

Selena Gomez!




Kαι πως να μην... ΣΕΡΝΕΤΑΙ ο Λιονέλ!!! ΔΕΙΤΕ τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οπίσθια της κυρίας Μέσι...

Το θερμόμετρο στα ύψη ανεβάζει η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, καθώς τα πετάει όλα στην φόρα!



Ας είναι καλά και το ελαφρύ αεράκι...




ΔΕΙΤΕ: Αυτός είναι ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ δάσκαλος και υποδιευθυντής σχολείου στις Σέρρες - Πατέρας τεσσάρων παιδιών! (PHOTOS)

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Σερρών από την νέα σύλληψη δασκάλου για παιδεραστία, ενός 49χρονου υποδιευθυντή σχολείο και πατέρα τεσσάρων παιδιών.



Η Αστυνομία έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής τα στοιχεία του συλληφθέντα με στόχο να αντλήσει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί.

Πρόκειται για τον Αμπατζίδη Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ' εξακολούθηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την καταγγελία έκανε μητέρα θύματος η οποία ανέφερε ότι ο Αμπατζίδης ασελγούσε κατ ' εξακολούθηση στην κόρη της όταν εκείνη ήταν στο δημοτικό σχολείο.





ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

2 Αυγ 2014

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Τεο Θεοδωρίδη μετά την αποφυλάκισή του!

Δύσκολες στιγμές έχει περάσει τα τελευταία χρόνια ο Τεό Θεοδωρίδης, ο οποίος συνελήφθη το 2009 και καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη, όταν πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω, ...στο αεροδρόμιο της Σόφιας, να εισάγει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από την Κολομβία.

Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο αποφυλακίστηκε τον περασμένο Ιούνιο και πλέον προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς του και να κάνει μια νέα αρχή.
Ο καλός του φίλος, ο σχεδιαστής Παντελής Μήτσου, ανέβασε μία φωτογραφία του στον λογαριασμό του στο facebook, με το σχόλιο «Επέστρεψε!!! Και είναι ακόμα καλύτερος από πριν!!!».
Δείτε τη φωτογραφία...

SΕXY ΦΩΤΟ-Η Αλεξανδράκη στα βράχια

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανέβασε δύο φωτογραφίες της στο instagram με μαγιώ.

Το γνωστό μοντέλο ποζάρει στα βράχια...


Θρήνος στην εγχώρια showbiz: Πνίγηκε γνωστός μάνατζερ σε παραλία της Αττικής



Σοκαρισμένη είναι η ελληνική showbiz εδώ και λίγες ώρες με το άκουσμα της είδησης πως γνωστός μάνατζερ καλλιτεχνών πνίγηκε σε παραλία της Αττικής. Ο λόγος για τον Τάσο Βασιλείου ο οποίος, όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με το newsrebel, βρέθηκε πνιγμένος σε γνωστή παραλία της Αττικής. Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσει κανείς με σιγουριά για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 62χρονος.

Ελένη Μενεγάκη: Κολάζει με το νέο αποκαλυπτικό μαγιό της! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το YOU μπορείτε κάλλιστα να δείτε και εσείς ότι πραγματικά η παρουσιάστρια δείχνει να... απολαμβάνει πιο πολύ από ποτέ την ελευθερία στον προσωπικό της παράδεισο....

Φυσικά, τις εντυπώσεις κλέβει το νέο της εντυπωσιακό μπικίνι μέσα από την καλλίγραμμη σιλουέτα της!





Δήμητρα Ματσούκα: Το ανεξήγητο –ακόμα και από γιατρούς- σοβαρό ατύχημά της! Τι λέει η ίδια!

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, όταν εν ώρα δουλειάς είχε ένα σοβαρό ατύχημα το οποίο όμως... δεν εξηγείται ούτε καν ιατρικώς, μιλάει η Δήμητρα Ματσούκα.

Η ίδια, απαλλαγμένη πλέον από μία τέτοια κακή στιγμή της ζωής της, γυρνάει τον χρόνο πίσω και θυμάται στο people: «Έκανα και φίλους σ' αυτή τη δουλειά, τους οποίους αγαπώ πολύ και χαίρομαι να συναντώ. Ανθρώπους που σε δύσκολες στιγμές με στήριξαν, όπως τότε που στην τελευταία παράσταση του ΚΘΒΕ στη Στρίγκλα που Έγινε Αρνάκι έπαθα συντριπτικό κάταγμα του μηριαίου οστού. Το αστείο είναι χωρίς καν να πέσω. Έμεινα με πατερίτσες για επτά μήνες. Επτά μήνες και τρία χειρουργεία. Φοβήθηκα, κυρίως γιατί είχα πάθει μια φοβερή εξάρτηση από την πατερίτσα. Έπρεπε να την αφήσω για να ξαναπερπατήσω και σε αυτό με βοήθησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, όταν κάναμε την Πορνογραφική Σχέση στο θέατρο. Περνούσα, βλέπεις, μια προσωπική ιστορία, η οποία με είχε στενοχωρήσει κι επειδή εγώ σωματοποιώ το άγχος, ήμουν ευάλωτη στο να μου συμβεί κάτι κακό. Και συνέβη. Μια απόφαση που κάποια στιγμή παίρνουμε όλοι οι ενήλικες είναι να δούμε τους άλλους έτσι όπως πραγματικά είναι και αυτό, καμιά φορά, είναι σοκ.

Αυτές οι στιγμές της συνειδητοποίησης εμένα μου κόστισαν πολύ, είτε αφορούσαν ένα συγγενή που δεν τον έχεις επιλέξει, είτε ένα σύντροφο που έχεις επιλέξει. Άνθρωποι που είχα στο μυαλό μου ως σημαντικούς και σοβαρούς φάνηκαν στα μάτια μου ανισόρροποι και ανεπαρκείς. Και μου κόστισε. Έτσι έπαθα ένα ατύχημα που δεν εξηγείται ιατρικώς. Δεν έπεσα, από κραδασμό το έπαθα, κανείς από τους γιατρούς δεν μπορούσε να το εξηγήσει. Απλώς δεν δικαιολογείται. Σαν να μαράζωσα. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Περνούσα τις μέρες μου βλέποντας ταινίες του Woody Allen, 44 ή 46 στον αριθμό, θα σε γελάσω. Είχα συνεχώς δίπλα μου γονείς, αδέλφια, συγγενείς. Εκμεταλλευόμενη προφανώς την κατάσταση, έφτασα στο σημείο να ζητάω βοήθεια για το παραμικρό, είχα βολευτεί στην ακινησία μου. Φώναζα συνέχεια την αδελφή μου για να με βοηθήσει. Από το χιλιοστό "Μαρίαααα, Μαρίαααα" και μετά, ακουγόταν η κουρασμένη απάντησή της: "Ορίστε, κυρία"» καταλήγει η ηθοποιός.

Ποιο διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz έβαλε τέλος μετά από 5 χρόνια σχέσης;

Η σχέση τους μετράει πέντε χρόνια με χωρισμούς και επανασυνδέσεις...
Όσοι τους ζούσαν από κοντά πίστευαν ότι αυτή η σχέση θα φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που δεν θα γίνει , αφού το ζευγάρι χώρισε ξανά και πλέον αυτό είναι οριστικό.

Ο λόγος για την Νάνσυ Αλεξιάδη και τον Νίκο Αγούδημο.




Όταν το ζευγάρι ήταν μαζί έναν χρόνο, η τραγουδίστρια άφησε τα πάντα στην Ελλάδα για να τον ακολουθήσει στην Ελβετία όπου είχε πάει για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Στην συνέχεια χώρισαν, αλλά όταν τα ξαναβρήκαν η Νάνσυ Αλεξιάδη ενώ ασχολιόταν με το τραγούδι αν και επιλεκτικά, όλοι πίστευαν ότι ζουν την απόλυτη ευτυχία και ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Οι δυο τους σχεδίαζαν να παντρευτούν, αλλά σύμφωνα με το ciao ο επιχειρηματίας το ανέβαλε συνεχώς. Ο λόγος που αυτή η σχέση έφτασε στο τέλος ήταν γιατί η Νάνσυ Αλεξιάδη πίεζε για γάμο και ο Νίκος Αγούδημος δεν ήθελε. Έτσι, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσε το τέλος και μάλιστα αυτό είναι οριστικό.

Ελληνίδα τραγουδίστρια έσκυψε στην ξαπλώστρα και τρέλανε την παραλία! [ΦΩΤΟ]

Με τέτοιο σώμα λογικό...

Καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα και ήλιος. Η θερμοκρασία είναι υψηλή και η Ελένη Χατζίδου πήγε σε παραλία της Γλυφάδας να δροσιστεί.

Φορώντας το μικροσκοπικό της μπικίνι και με το τεράστιο τατουάζ της στη μέση σε πρώτο πλάνο, η τραγουδίστρια έκανε το μπάνιο της.

Η Ελένη Χατζίδου ασκείται συστηματικά και κάνει πολύ αυστηρή διατροφή προκειμένου να διατηρήσει το κορμί της.

Δείτε τα αποτελέσματα των κόπων της…









Δείτε με δική σας ευθύνη! Οι αδερφές Πρέλεβιτς στην παραλία με μπικίνι!

Η Σταρ Ελλάς 2010 Άννα Πρέλεβιτς και η μικρότερη αδελφή της Τέα φόρεσαν τα μαγιό τους και...
πέρασαν τη μέρα τους κάνοντας βουτιές και ηλιοθεραπεία.

Δείτε τις:












Τι μπορεί να σας συμβεί από την έλλειψη σeξ…

Το σeξ δε χαρίζει μόνο απόλαυση στο ζευγάρι, αλλά έχει και αμέτρητες ευεργετικές ιδιότητες, τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική μας υγεία.
Δείτε ποιες είναι οι αρνητικές επιπτώσεις για τον οργανισμό σας αν δεν κάνετε συχνά σeξ.

1. Περισσότερες ιώσεις

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Wilkes των ΗΠΑ διαπίστωσαν ότι οι νέοι που κάνουν σeξ τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα διαθέτουν κατά 30% περισσότερα αντισώματα στον οργανισμό τους. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός τους αντιστέκεται πιο αποτελεσματικά σε κάθε είδους λοιμώξεις.

2. Αϋπνίες

Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σeξ χαλαρώνουν τόσο το μυαλό όσο και το σώμα και μας προετοιμάζουν για τον ύπνο, σύμφωνα με την ερευνήτρια Σίντι Μέστον από το Πανεπιστήμιο του Τέξας. Παράλληλα, με την επίτευξη του οργασμού απελευθερώνεται πρoλακτίνη, η οποία παράγεται φυσικά από τον οργανισμό όταν κοιμόμαστε. Χωρίς τις πολύτιμες αυτές ουσίες, το σώμα και το μυαλό παραμένουν σε ένταση και είναι πιο δύσκολο να κοιμηθούμε.

3. Πιο έντονο στρες

Η απελευθέρωση ευεργετικών ορμονών κατά τη διάρκεια της σeξουαλικής πράξης συνδυάζεται με καταστολή της ορμόνης του στρες (κορτιζόλη). Παράλληλα, το σeξ βοηθά στον καλύτερο έλεγχο των παλμών της καρδιάς όταν αντιμετωπίζουμε στρες.

4. Κίνδυνος καρδιοπάθειας για τον άνδρα

Οι άνδρες που κάνουν σeξ τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα έχουν κατά 45% λιγότερες πιθανότητες να αντιμετωπίσουν καρδιαγγειακές επιπλοκές, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό American Journal of Cardiology. Η έλλειψη σeξ, από την άλλη, μπορεί να οδηγήσει σε ανισορροπία στα επίπεδα οιστρογόνων και τεστoστερόνης και αυτό με τη σειρά του επηρεάζει αρνητικά την υγεία της καρδιάς.

5. Κίνδυνος ακράτειας για τη γυναίκα

Η τακτική σeξουαλική επαφή είναι μια μορφή άσκησης για τους μύες της πυέλου, οι οποίοι συσπώνται κατά τον opγασμό. Εάν αυτοί οι μύες είναι αγύμναστοι, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος η γυναίκα να αντιμετωπίσει μελλοντικά ακράτεια.



Πηγή: onmed.gr

Ποια hοt τραγουδίστρια προκάλεσε "εγκεφαλικά" με το λευκό μαγιό της;

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια κάνει τα μπάνια της σε γνωστή παραλία μαζί με καλούς της φίλους αλλά δεν ξεχνά να...ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους!

Φόρεσε το λευκό μαγιό , το οποίο με την σειρά του τόνιζε την μαυρισμένη επιδερμίδα της αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της!

Όπως θα δείτε, κρατάει ένα τσιγάρο και χαμογελάει πονηρά ενώ η φίλη της χαμογελάει πλατιά στον φακό!

Ο λόγος… για την Χριστίνα Κολέτσα!


Άναψε φωτιές η Φαίη! Δείτε την με το μαγιό της σε ρόλο... μπαργούμαν!

Δεν σταματά να ποζάρει και να φωτογραφίζεται....
Πότε selfie και πότε την απαθανατίζουν άλλοι. Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει να αναστατώνει τους φίλους της στα social media με τις εμφανίσεις της! Αυτή τη φορά αποφάσισε να φτιάξει ένα κοκτέιλ και μπήκε μόνη της πίσω από το μπάρ!

Όπως σχολιάζει: «Λοιπόν... βάζω φράουλα, χυμό ανανά κ πολύ πολύ πάγο».

Όποιο και είναι το αποτέλεσμα, μόνο άριστα παίρνει για την εμφάνισή της στα.. ροζ!





Μεγάλωσε κι έγινε κουκλάρα! Δείτε την κόρη του Γιάννη Μπονστατζόγλου και θα πάθετε πλάκα!

Στο Θέατρο Αθηνά για την επίσημη πρεμιέρα "Δε θα τρελάνεις εσύ, εμένα" βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου με...
την κόρη του, Μαρία Θαλασσινή!



Απίστευτες φωτογραφίες! Δείτε τον Γιώργο Λιάγκα στα πιο… ΠΑΧΙΑ του!




Τις ημέρες των διακοπών του απολαμβάνει στο νησί της Τήνου ο παρουσιαστής που φαίνεται ότι εκτός από τα μπάνια το έχει ρίξει και στο… φαγητό! Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε και τον απαθανάτισε με αρκετά παραπανίσια κιλά, να χαλαρώνει σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Τήνου, τα Καλύβια.



Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η iefimerida.gr:


Eταιρεία νοικιάζει άντρες -”σκλάβους” σε γυναίκες για 80 δολ. την ώρα -Τα απίστευτα καθήκοντά τους



Κάθε γυναίκα αξίζει την πολυτέλεια του να έχει έναν προσωπικό βοηθό ή έστω ένα pool boy, έστω και εάν είναι μόνο για μια μέρα. Αυτό πίστεψαν δύο στελέχη της διαφήμισης, οι Josephine Wai Lin και Dala Khajah και ίδρυσαν την ManServants.
Οι δυο τους ισχυρίζονται ότι “νοικιάζουν” άνδρες, που όπως λένε είναι “τα καλύτερα αξεσουάρ” για τις γυναίκες. Και παρότι το Business Insider παρουσιάζει την ιστορία τους με κάποια επιφύλαξη, οι ιδρύτριες της ManServants επιμένουν ότι η εταιρεία τους είναι απόλυτα σοβαρή.
Τι ακριβώς προσφέρει, όμως, η ManServants; Ουσιαστικά, άνδρες-σκλάβους, που πρέπει να εκπληρώνουν κάθε επιθυμία της πελάτισσας. Οι γυναίκες μπορούν να αποκαλούν τον ManServant τους όπως εκείνες επιθυμούν, και αυτός είναι αναγκασμένος να απαντά. Μπορούν, επίσης, να επιλέξουν την ενδυμασία του.
Η αμοιβή τους για όλα αυτά; Τουλάχιστον 80 δολάρια την ώρα ή 300 δολάρια την ημέρα.
“Όσοι βλέπουν το προωθητικό βίντεό μας, πιστεύουν πως πρόκειται για παρωδία. Ακόμα και το όνομα της εταιρείας ακούγεται σαν ανέκδοτο. Αλλά δεν είναι”, λέει η Khajah.
Τα καθήκοντα των ManServants:



Να παίζουν κιθάρα ενώ το “αφεντικό” τους κάνει μπάνιο.
Να ανοίγουν ένα μπουκάλι σαμπάνιας με μία μόνο κίνηση.
Να κρατούν ομπρέλα, για να προστατεύσουν το “αφεντικό” τους από τον ήλιο.
Να τραβούν φωτογραφίες για το Instagram
Να κρατούν το tablet ώστε το “αφεντικό” τους να μπορεί να διαβάζει μέσα στη μπανιέρα.
Να κάνουν πους απς όταν τους ζητηθεί, χωρίς μπλούζα.
Οι ιδρυτές επιμένουν ότι πρόκειται για μια πραγματική υπηρεσία, που θα είναι διαθέσιμη από το Φθινόπωρο.

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη: Δείτε πόσο αδυνάτισε! [photo]



Την Ελεωνόρα Ζουγανέλη την είχαμε συνηθίσει ως ένα όμορφο, χαμογελαστό, πληθωρικό κορίτσι, με… βασικά χαρακτηριστικά της, την κρυστάλλινη φωνή και τις χυμώδεις καμπύλες της!


Όμως, η ερμηνεύτρια, η οποία κάνει guest εμφάνιση στην εκδήλωση του 36ου River Party, μας ξάφνιασε με την αδυνατισμένη σιλουέτα της και με το νέο look στα μαλλιά της που της πηγαίνει πολύ.

Κούκλος ακόμα και τώρα! Δες πώς είναι ο Ross από τα Φιλαράκια σήμερα!



Ο David Schwimmer έγινε και… παραμένει γνωστός για τον ρόλο του ως Ross Gellerστη σειρά «Τα φιλαράκια». Και μπορεί μετά από εκείνη την επιτυχία να… μην έκανε μεγάλη καριέρα στο σινεμά, όμως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το θέατρο και μάλιστα ως σκηνοθέτης.


«Όλοι με γνωρίζουν ως Ross και εκπλήσσομαι όταν μου λένε ότι “δεν γνωρίζαμε ότι κάνεις θέατρο”, γιατί αυτή είναι η βάση της καλλιτεχνικής μου ζωής», θα δηλώσει ο Schwimmer σε συνέντευξή του.

Ζωντάνεψε καρχαρίας σε ψαράδικο! (ΒΙΝΤΕΟ)


Μια ταινία Β΄ (και βγάλε) διαλογής που έκανε απίστευτο γκελ στο κοινό, εξαιτίας της υπερβολής της, είναι αναμενόμενο να κάνει και αντίστοιχη καμπάνια.

Πρόκειται για το Sharknado, την ταινία που έριξε το Twitter την βραδιά προβολής σε συνδρομητικό κανάλι των ΗΠΑ.


Τώρα με αφορμή το σίκουελ, σύμφωνα με το Partali, τοποθέτησαν σε ιχθυοπωλείο του Λονδίνου έναν ψεύτικο καρχαρία –προς πώληση- που ζωντάνευε και έκανε επίθεση στους πελάτες.

Δείτε τις καρκινογόνες τροφές που έχουμε ΣΠΙΤΙΑ μας!!!




Δεκατέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο με καρκίνο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, η διατροφή είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες κινδύνου που συμβάλλουν στην εμφάνιση του καρκίνου.

Δείτε ποιες είναι οι 6 τροφές που έχουν κατά καιρούς κατηγορηθεί ότι περιέχουν καρκινογόνα. Πόσες από αυτές βρίσκονται στη δική σας κουζίνα;
1. Ποπ-κορν μικροκυμάτων
Η συσκευασία περιέχει επικίνδυνα χημικά που συνδέονται με τον καρκίνο του ήπατος και τον καρκίνο στο πάγκρεας, καθώς και με την υπογονιμότητα. Το ίδιο το συσκευασμένο καλαμπόκι περιέχει διακετύλιο, γνωστό καρκινογόνο που μπορεί παράλληλα να προκαλέσει βλάβες στους πνεύμονες.


2. Φρούτα μη βιολογικής καλλιέργειας
Τα φρούτα μη βιολογικής καλλιέργειας μολύνονται από τα παρασιτοκτόνα και πολλές φορές από μη εγκεκριμένα λιπάσματα. Τα υπολείμματα δεν αφαιρούνται κατά 100% με το πλύσιμο.
3. Τομάτα κονσέρβα
Η κονσέρβα περιέχει ένα χημικό που ονομάζεται ΒΡΑ (δισφαινόλη Α). Τα ερευνητικά δεδομένα δείχνουν ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην υπογονιμότητα, την καρδιοπάθεια και αρκετές άλλες ασθένειες. Λόγω της οξύτητάς τους, οι τομάτες απορροφούν το ΒΡΑ ευκολότερα από άλλες τροφές.
4. Αλλαντικά
Τα λουκάνικα, το μπέικον και η μορταδέλα είναι μερικά από τα επικίνδυνα αλλαντικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι. Σχεδόν κάθε τύπος επεξεργασμένου κρέατος περιέχει βλαβερές χημικές ουσίες και συντηρητικά όπως το νιτρικό νάτριο.
5. Σολομός ιχθυοτροφείου
Ο σολομός είναι ένα πεντανόστιμο και υγιεινό ψάρι, όμως πρέπει να προσέχουμε την προέλευσή του. Τα χημικά, τα αντιβιοτικά και τα παρασιτοκτόνα που χρησιμοποιούνται σε πολλά ιχθυοτροφεία αλλοιώνουν σημαντικά την ποιότητα του θρεπτικού ψαριού.
6. Πατατάκια
Εκτός από τα απαγορευμένα λιπαρά τρανς και το υπερβολικό αλάτι, τα πατατάκια είναι φορτωμένα με πρόσθετα γεύσης, συντηρητικά και χρωστικές. Τα πατατάκια παρασκευάζονται σε υψηλές θερμοκρασίες ώστε να είναι τραγανά, η διαδικασία όμως αυτή οδηγεί στο σχηματισμό καρκινογόνων ουσιών (ακρυλαμίδια).

Βιντεο ΣΟΚ! Νήπιο πυροβολεί κατά λάθος τον πατέρα του στην κοιλιά!


Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού στη Βαγδάτη του Ιράκ.
Ένας καλεσμένος έβγαλε το όπλο του και άρχισε τις μπαλοθιές, το μικρό παιδάκι του όμως πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε κατά λάθος στην κοιλιά.
Η τύχη του άντρα, ο οποίος θεώρησε καλή ιδέα να έχει όπλο δίπλα στο μωρό του, παραμένει άγνωστη.

Έδωσε τη Ferrari του στη μαμά του κι εκείνη την... έλιωσε! [video]

Όπως δηλώνει ο ίδιος ο Justins Supercars: «Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στην Ιταλία, η μητέρα μου αποφάσισε να οδηγήσει μια Ferrari 458 Italia για να...
κάνει μια βόλτα γύρω από το Maranello. Παρόλο που είχε οδηγήσει στο παρελθόν κάποια γρήγορα αυτοκίνητα, δεν είχε οδηγήσει ποτέ Ferrari. Πιστεύω πως τα πήγε πολύ καλά.
Όπως θα δείτε κατάφερε να τρέξει με 200 χλμ/ώρα!»

ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΛΛΗΝΑ τα αυτοκίνητα των βο(υ)λευτών - Πόσο κοστίζουν τα leasing των 300 της Βουλής;

Έκαναν πάλι τα... παζάρια τους οι βουλευτές προκειμένου να ανανεώσουν τις συμβάσεις leasingγια τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν. Η σύμβαση...


...επρόκειτο να λήξει τον Σεπτέμβριο και η ανάγκη για ανανέωσή της ήταν επιτακτική. Με απόφαση λοιπόν του προέδρου της Βουλής Ε. Μεϊμαράκη η οποία δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ, αποφασίστηκαν τα εξής:

«Οι χρηματοδοτικές μισθώσεις επιβατηγών αυτοκινήτων Βουλευτών και Ελλήνων Βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που προβλέπονται στην υπ’ αριθμ. 4286/2348/21.04.2003 (ΦΕΚ 487 Β΄/22.04.2003) απόφαση του Προέδρου της Βουλής «Συμβάσεις χρηματοδοτικής μίσθωσης αυτοκινήτων ιδιωτικής χρήσης από Βουλευτές και Έλληνες Ευρωβουλευτές», και λήγουν στις 30.9.2014, δυνάμει της από 13.09.2011 ομόφωνης απόφασης της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων, που λήφθηκε κατά τη Συνεδρίαση ΣΙΑ΄/13.09.2011 (ΦΕΚ 205 Α΄/16.09.2011), παρατείνονται έως και 31.12.2015. Το ποσόν του ισχύοντος μηνιαίου μισθώματος των υφιστάμενων συμβάσεων, για κάθε κατηγορία και τύπο αυτοκινήτου, μειώνεται κατά 20% από 01.05.2015 έως και 31.12.2015. Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν οι διατάξεις της υπ’ αριθμ. 4286/2348/21.04.2003 (ΦΕΚ 487 Β΄/22.04.2003) απόφασης του Προέδρου της Βουλής, όπως συμπληρώθηκε, τροποποιήθηκε και ισχύει».

Μάθαμε λοιπόν ότι η Βουλή παρατείνει τις συμβάσεις για 15 μήνες και εξασφαλίζει έκπτωση 20% για τους επτά μήνες. Πόσο όμως θα μας κοστίζει το αυτοκίνητο του κάθε βουλευτή;

Ο νυν πρόεδρος της Βουλής Ε. Μεϊμαράκης, παρατείνει τις συμφωνίες που είχαν υπογραφεί με τις εταιρείες leasing βάσει της απόφασης του προκατόχου του Φ. Πετσάλνικου. Η τελευταία απόφαση, ελήφθη...
...εν βρασμώ το 2011 τότε που οι Έλληνες φορολογούμενοι είχαν αρχίσει να φορτώνονται το ένα μέτρο πίσω από το άλλο. Τότε, λοιπόν, είχε δοθεί ιδιαίτερη δημοσιότητα στο πρόγραμμα περικοπής δαπανών και των αυτοκινήτων των βουλευτών. Τι είχε αποφασιστεί. Αντιγράφουμε από το σχετικό ΦΕΚ.

Μειώνεται ο ανώτατος κυβισμός των μισθούμενων αυτοτοκινήτων, ως ακολούθως:

1) έως 1399 κυβικά εκατοστά για τους Βουλευτές Επικρατείας, Α΄ και Β΄ Αθηνών, Α΄ και Β΄Πειραιώς και για τους Έλληνες Βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και

2) έως 1799 κυβικά εκατοστά για τους Βουλευτές των υπολοίπων περιφερειών της Χώρας.
Επιτρέπεται η μίσθωση παντός τύπου και κατηγορίας επιβατηγού αυτοκινήτου, εξαιρουμένων των αυτοκινήτων ανοικτού τύπου (cabriolet).

Μειώνεται το ανώτατο επιτρεπόμενο μίσθωμα για κάθε τύπο και κατηγορία επιβατηγού αυτοκινήτου, αναλόγως του κυβισμού, από χίλια πεντακόσια ευρώ (1.500 €) μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. σε:

1) επτακόσια πενήντα ευρώ (750 €) μηνιαίως, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για αυτοκίνητα έως 1399 κυβικά εκατοστά,

2) χίλια διακόσια ευρώ (1.200 €) μηνιαίως συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., για αυτοκίνητα έως 1799 κυβικά εκατοστά.

Άρα, για κάθε ΙΧ βουλευτή της πρώτης κατηγορίας, το μηνιαίο μίσθωμα στην καλύτερη για τη Βουλή περίπτωση θα πέσει από τα 750 ευρώ στα 600 ευρώ μετά τον Μαίο του 2015 ενώ για τα αυτοκίνητα των βουλευτών της επαρχίας η μείωση θα είναι της τάξεως των 240 ευρώ τον μήνα. Και πάλι όμως, κάθε 1400άρι βουλευτή θα κοστίζει έως 600 ευρώ και κάθε 1800άρι επαρχιώτη βουλευτή που σήμερα στοίχιζε 1200 ευρώ θα στοιχίζει 960 ευρώ.

Πηγή

Το Nammos και τα κορίτσια του! Αυτές είναι οι ΚΑYTΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ που σε καλωσορίζουν στο hοt spot της Μυκόνου!

Ο πρωταγωνιστής της beach διασκέδασης στην Ψαρού υποδέχεται και φέτος το πολυπληθές και ένθερμο κοινό του στο μαγαζί με το οποίο έχει ταυτιστεί ο ίδιος και η επιτυχία του.



Κατ' αρχάς προσερχόμενος στο Nammos, διαπιστώνεις ότι γενικώς αποπνέει άλλο αέρα σε σύγκριση με άλλα μαγαζιά και υπάρχει προσοχή στην λεπτομέρεια, που κάνει την διαφορά. Ιδιαίτερη μνεία, όμως πρέπει να γίνει στο προσωπικό της υποδοχής, την Άικα και την Φαίη, που πάντα με ειλικρινές χαμόγελο και ευγένεια, είναι έτοιμες να εξυπηρετήσουν.

Η Άικα είναι φοιτήτρια νομικής-παρακαλώ- και μιλάει πέντε γλώσσες. Βέβαια, κανείς δεν δίνει και τόση σημασία στα τυπικά προσόντα γιατί το μάτι πέφτει κατευθείαν στο φυσικό παρουσιαστικό των κοριτσιών, τα οποία με τα μπικίνι τους ανεβάζουν κι άλλο την θερμοκρασία!

Με ένα τόσο δα σορτσάκι φάνηκε το... ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

Έχει ξεφύγει τελευταία για τα καλά η νεαρή!



Αυτή τη φορά επέλεξε ένα ΚΑΥΤΟ τζιν σορτσάκι, το οποίο άφηνε ελάχιστασ στη φαντασία με το κόψιμό του!

Ο λόγος για την...

Selena Gomez!




Kαι πως να μην... ΣΕΡΝΕΤΑΙ ο Λιονέλ!!! ΔΕΙΤΕ τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οπίσθια της κυρίας Μέσι...

Το θερμόμετρο στα ύψη ανεβάζει η σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, καθώς τα πετάει όλα στην φόρα!



Ας είναι καλά και το ελαφρύ αεράκι...




ΔΕΙΤΕ: Αυτός είναι ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ δάσκαλος και υποδιευθυντής σχολείου στις Σέρρες - Πατέρας τεσσάρων παιδιών! (PHOTOS)

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία των Σερρών από την νέα σύλληψη δασκάλου για παιδεραστία, ενός 49χρονου υποδιευθυντή σχολείο και πατέρα τεσσάρων παιδιών.



Η Αστυνομία έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής τα στοιχεία του συλληφθέντα με στόχο να αντλήσει όσο περισσότερες πληροφορίες μπορεί.

Πρόκειται για τον Αμπατζίδη Κωνσταντίνο του Στυλιανού και της Μαγδαληνής, γεννηθέντα στην Κοζάνη το έτος 1965.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια από εκπαιδευτικό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιού νεότερου από δεκαπέντε ετών κατ' εξακολούθηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την καταγγελία έκανε μητέρα θύματος η οποία ανέφερε ότι ο Αμπατζίδης ασελγούσε κατ ' εξακολούθηση στην κόρη της όταν εκείνη ήταν στο δημοτικό σχολείο.





ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ