Χαμός! Δες την φωτογραφία της Στεφανίδου στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Γερμανία με τα αρνητικά σχόλια! [photo]

Η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ταξίδεψαν μέχρι το Βερολίνο, όπου και βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες. Χθες, λοιπόν, η Τάτι δημοσίευσε... φωτογραφία της κατά την οποία ποζάρει μαζί με το γιο και την κόρη της στο μνημείο του Ολοκαυτώματος. Από κάτω φυσικά δεν ξέχασε να σημειώσει πως το μνημείο αυτό είναι αφιερωμένο στους Εβραίους που έπεσαν θύματα του Ναζισμού!

Ε, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει χαμός με τα αρνητικά σχόλια. Κάτω από τη φωτογραφία έσπευσαν μερικοί να σχολιάσουν αρνητικά τους Εβραίους (βλέπε τι συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας) καθώς και την κίνηση της Τατιάνας, μιας και θεώρησαν ότι κάνει προπαγάνδα…





Πηγή: youweekly.gr

Στέλλα Καλλή: Πιο sέξι από ποτέ με μαγιό! Δείτε φωτογραφίες...

Έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz.... Ο λόγος για τη Στέλλα Καλλή, που μετά το τέλος του "Just the 2 of us" φωτογραφίζεται με μαγιό και κερδίζει τις εντυπώσεις....



Φορώντας κομψά ολόσωμα μαγιό και sexy μπικίνι, η Στέλλα Καλλή κάνει βουτιά στο στυλ και ποζάρει σε ρόλο μοντέλου για το περιοδικό "Celebrity".

Στον Πειραιά το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος του κόσμου [photos+video]

Στη Μαρίνα Ζέας κατέπλευσε το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος του κόσμου, το Turanor PlanetSolar, που κινείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια. Το καταμαράν έφτασε στην Ελλάδα στο πλαίσιο αρχαιολογικής αποστολής «Terrassubmersa», που θα πραγματοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης σε συνεργασία με την Ελβετική Αρχαιολογική Σχολή στην Ελλάδα, την Ελληνική Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων και το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών και αφορά στην εξερεύνηση και την τοπογραφική αποτύπωση προϊστορικού οικισμού στην περιοχή της Αργολίδας.



Οι αρχαιολόγοι, θα αναζητήσουν με υποθαλάσσια εξερεύνηση, ίχνη ανθρώπινης δραστηριότητας σε μία περιοχή που ενδέχεται να είναι ένας από τους αρχαιότερους οικισμούς στον ευρωπαϊκό χώρο.




Το καταμαράν των 31 μέτρων ανήκει στην ελβετική PlanetSolar SA και χρησιμοποιείται σήμερα από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης ως πλωτό εργαστήριο των φωτοβολταϊκών πάνελ που καλύπτουν επιφάνεια 500 τετραγωνικών μέτρων και μπορούν να παράξουν συνολική ισχύ 93 kilowatt τροφοδοτώντας τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες.



Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του Turanor PlanetSolar σε Ερέτρια, Αθήνα και Ισθμό της Κορίνθου:

















Εικονολήπτης: Παναγιώτης Σαγκούρης

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ- ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ, ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]



Οι Ιάπωνες έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό… Δείτε ένα απόσπασμα από το τηλεπαιχνίδι… το όποιο έχει σαν θέμα το πλύσιμο του αυτοκινήτου!

Εκεί, όμορφες – καλλiγραμμες κοπέλες με τα μπικiνι τους πλένουν τα αυτοκίνητα με aισθησιασμό και η καλύτερη… κερδίζει!

Ένα παιχνίδι ΜΌΝΟ για άντρες…

Δείτε το:

Διαψεύδει το «Τιτάνια» για τη χρυσή κληρονομιά




«Δημοσίευμα εφημερίδος της 4ης Αυγούστου 2014 αναφορικά με την κληρονομιά Κωνσταντίνου Β. Μαλάμου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», αναφέρει το ΤΙΤΑΝΙΑ Hotel σε σχετική ανακοίνωση.

«Κατά τη διαθήκη του εκλιπόντος αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.Η πλειοψηφία των μετοχών και η Διοίκηση της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Μαλάμου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα άκουσε εν πλω για την Τζια ο Θόδωρος Πάγκαλος -Τι του τραγούδησαν οι συνεπιβάτες του

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τον Θόδωρο Πάγκαλο εν πλω προς την Τζιά. Δεν τον έπιασε το κύμα, αλλά οι διαμαρτυρίες κάποιων επιβατών προς το πρόσωπό του.



Μάλιστα, με το δικό του δηκτικό τρόπο έγραψε τρία απανωτά tweets που ενημέρωσε πώς τον υποδέχθηκαν στο καράβι και τι του τραγούδησαν.

Ιδού τι έγραψε:

«Το καλοκαίρι των αγανακτισμένων, στο καράβι για τη Τζια, με 2-3 φίλους μου δραπέτευα. Τρεις κοπελίτσες με είχαν επισημάνει. Με τριγύριζαν».

«Δεν έχω εδώ και χρόνια αυταπάτες. Κάτι κακό ήθελαν να μου κάνουν. Τελικά στην έξοδο μου τραγούδησαν με ύφος γεμάτο κακία».

«Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή / να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί». Έμαθε άραγε κανείς τίποτα από τότε»;

- See more at: http://arouraios.gr/2014/08/ta-akouse-en-plo-gia-thn-tzia-o-thodoros-pagkalos-ti-tou-tragoudhsan-oi-sunepibates-tou/#sthash.iK1Dv9ja.dpuf

Αμύθητη κληρονομιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»: Ο ιδιοκτήτης του «Τιτάνια» άφησε όλες του τις μετοχές στο σύλλογο

Μία δωρεά -μαμούθ προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε μετά θάνατον ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Τιτάνια» ο οποίος είχε ακούσει ότι τον τελευταίο καιρό ο σύλλογος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι έτσι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη διαθήκη του.



Ο 70χρονος Κωνσταντίνος Μαλάμος, απόγονος της γνωστής οικογενείας Πεσμαζόγλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», πριν από δύο μήνες άφησε την τελευταία του πνοή και αν και ήθελε πολύ να αποκτήσει οικογένεια, ωστόσο ο γάμος τη δεκαετία του ’80 με την Ντέπυ Χανδρή ήταν σύντομος χωρίς την απόκτηση παιδιών.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να αφήνει στη διαθήκη του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του κεντρικού ξενοδοχείου επί της οδού Πανεπιστημίου στον σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» με τον ρητό όρο να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του και τα έσοδα από την ξενοδοχειακή επιχείρηση να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε με δηλώσεις στην εφημερίδα τη δωρεά -μαμούθ, τονίζοντας ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα γνωστοποιήθηκε στο «Χαμόγελο» η είδηση και πως ακόμη η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο και όπως δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, «για εμάς ήταν ένα τεράστιο δώρο. Πέσαμε από τα σύννεφα. Θα τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον άνθρωπο που θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά μας».

Κατά τα άλλα, ο αποθανών Κωνσταντίνος Μαλάμος κληροδότησε στις δύο ανιψιές που είχε από τη μεριά της αδελφής του ένα μεγάλο μέρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας του, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η βίλα-παλάτι στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο.

Δεν θα πιστέψεις με ποιό υλικό… απαλλάσσεσαι οριστικά από τη ΣΚΟΥΡΙΑ!

Ταλαιπωρείσαι με τη σκουριά και τρίβεις και ξανατρίβεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα;

Ο τρόπος για να απαλλαγείς από τη σκουριά είναι πολύ απλός και σίγουρα δεν τον είχες σκεφτεί μέχρι σήμερα!
Για να γυαλίζεις πιάτα και ποτήρια:
-Απλά ρίξε λίγο αλάτι σε ένα σφουγγάρι και καθάρισε κανονικά τα πιάτα και τα ποτήρια. Το αλάτι είναι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό και από τα καθαριστικά που χρησιμοοιούμε για το πλυντήριο πιάτων!
Για να εξαφανίσεις τη σκουριά από τα μαγειρικά σκεύη:
-Αν η κατσαρόλα ή το τηγάνι έχει σκουριάσει, βάλε το σε μια λεκάνη που περιέχει ¼ φλ. του τσαγιού αλάτι και ζεστό νερό.
-Τρίψε το καλά με μια συρμάτινη βούρτσα, σκούπισε το και βάλε λίγο ελαιόλαδο στην επιφάνεια του σκεύους πριν το αποθηκεύσεις.

Απίστευτο: Δείτε την Πάολα σε ηλικία 19 ετών! (φωτο)

Δείτε την τραγουδίστρια στα πρώτα βήματα της καριέρας της, σε ηλικία 19 ετών.... Η Πάολα πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Sunday σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο την μονάκριβη κόρη της Παολίνα.



Τότε, ετοιμαζόταν να βγάλει και τον πρώτο της δίσκο ενώ στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόταν, γινόταν κάθε βράδυ ο χαμός!

Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία που τράβηξε η Σοφία Καρβέλα στη μαμά της!



Η Σοφία Καρβέλα μαζί με τον σύντροφό της και τον γιο της, Νίκο ήρθαν στην Ελλάδα για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με αφορμή τη συναυλία της μαμάς της, Άννας Βίσση για τον εορτασμό των 40 χρόνων της στη Μύκονο. Η Σοφία που λατρεύει τα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που έβγαλε τη μητέρα της και έγραψε στη λεζάντα: «Hello pretty lady# mamma mia».

ΣΟΚ: Ελληνίδα ηθοποιός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει...Δείτε τι έγραψε στο facebook! [photos]

Eλληνίδα ηθοποιός, η οποία ήταν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση έκανε απόπειρα αυτοκτονίας...
Η ίδια έγραφε στην προσωπική της σελίδα αυτό που αισθανόταν και έδειχνε ότι κάτι τρέχει! Μάλιστα λίγη ώρα πριν την απόπειρα αυτοκτονίας, έγραψε και παρόμοια άλλα status.




H σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, μας ενημέρωσε μέσω της δικής της σελίδας στο facebook πως όντως η Μαρία Ξενουδάκη έκανε το Σάββατο απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας χάπια, αλλά ευτυχώς την πρόλαβαν και στο πλευρό της είναι οι δικοί της άνθρωποι.



Συγκεκριμένα έγραψε: «Να σας ενημερώσω ότι η Μαρία Ξενουδάκη όντως έκανε απόπειρα χθες πίνοντας χάπια αλλά ευτυχώς με την βοήθεια του θεού την πρόλαβαν θα την αναλάβει ένας δικός της άνθρωπος από εδώ και πέρα και νομίζω ότι θα είναι ασφαλής γιατί θέλει να το επαναλάβει... Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση...»!

Να αναφέρουμε ότι η Μαρία Ξενουδάκη, η γνωστή ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του «Αντιθεάτρου», βρίσκονταν σε απόγνωση από το 2010 μιας και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Πηγή

Τα έδωσε όλα η Δούκισσα! Δες την να χορεύει «Tranquila» στην πισίνα! [photos]

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις ξέγνοιαστες διακοπές της στην Κεφαλονιά. Μέχρι την επόμενή της εξόρμηση φυσικά δεν παραλείπει να... κάνει βόλτες στη θάλασσα…




Νοσταλγεί όμως ήδη τις διακοπές της στο όμορφο νησί του Αιγαίου. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο instagram όπου χορεύει το “Tranquila” μαζί με την καλή της φίλη, Ρεγγίνα Κουρή.




Αυτό το κομμάτι είναι ένα από τα hit του καλοκαιριού και άρχισε να εκτοξεύεται όταν το παρουσίασε ο J Balvin με την Ελένη Φουρέιρα στα Mad Video Music Awards.


Πηγή: youweekly.gr

Η Εύα Λανγκόρια έβαλε το μικροσκοπικό μπικινάκι της και μοίρασε εγκεφαλικά στους λουόμενους! [photos]

Την θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η Εύα Λονγκόρια στο Κάπρι της Ιταλίας όπου κάνει τις διακοπές της.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την ηθοποιό να απολαμβάνει τις βουτιές τη στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διαμένει μαζί με τον σύντροφό της.

Φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη!

Και πώς να περάσει με τέτοιο κορμί οεο;









Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε! Η Scarlett Johansson έκοψε τα μαλλιά της! Δες πώς έγινε! [photos]

Η Scarlett Johansson, μας έδωσε ένα αλλιώτικο look στην ταινία «Under the skin» – συνδυάζοντάς το με μια στροφή στο πιο καλλιτεχνικό σινεμά.

Τώρα λοιπόν, η διάσημη σταρ μας χαρίζει ένα ακόμα look, κόβοντας τα μαλλιά της κοντά. Έγκυος στο πρώτο της παιδί, η 29χρονη ηθοποιός εθεάθη στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Romain Dauriac, χωρίς να εντυπωσιάζει με την παρουσία της, πιστή στην κοινή αντίληψη ότι έχει κάνει στη ζωή της μια νέα αρχή.





"Βόμβα" από τον ΕΦΕΤ: Αποσύρονται αλλαντικά με επικίνδυνες ουσίες...

Μια διατροφική «βόμβα» φαίνεται πως κυκλοφορούσε στα ράφια των σούπερ μάρκετ και κατά συνέπεια στο πιάτο των καταναλωτών...
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ αποσύρονται ευρείας κατανάλωσης αλλαντικά από την αγορά επειδή περιέχουν μια επικίνδυνη ουσία.

Πρόκειται για την ουσία Ε120 η οποία είναι χρωστική προσδίδει ένα έντονο κόκκινο χρώμα στα προϊόντα και όπως είπε στο newpost ο πρώην Πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Νίκος Κατσαρός είναι απαγορευμένη στα αλλαντικά καθώς σε συνδυασμό με τις πρωτεΐνες που περιέχουν τα αλλαντικά, όπως ζαμπόν, γαλοπούλα, χοιρινή ωμοπλάτη, μπέικον, μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνη.

«Η χρωστική αυτή παράγεται από σκαθάρια που αν και φυσικό προϊόν δεν είναι αθώο εάν χρησιμοποιηθεί στα αλλαντικά», λέει ο κ. Κατσαρός ο οποίος επισημαίνει πως μπορούν να προκαλέσουν βλάβες «στο συκώτι, το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και στο κεντρικό νευρικό σύστημα».

Οι εταιρίες λέει ο κ. Κατσαρός επιλέγουν να προσθέτουν την ουσία αυτή «μόνο και μόνο για να είναι πιο ελκυστικά τα προϊόντα στο μάτι του καταναλωτή ενώ δεν προσδίδουν καμία διατροφική αξία ούτε καν γεύση στο προϊόν».

Χθες ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε πως ανακαλεί συγκεκριμένα προϊόντα αλλαντικών καθώς ανιχνεύθηκε η χρωστική Ε120 και ζήτησε την άμεση ανάκλησή τους από τα ψυγεία των σούπερ μαρκετ και την μή κατανάλωσή τους από το κοινό.

Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

1. «Χοιρινή ωμοπλάτη για πίτσα σε φέτες» Aro, βάρους περίπου 1kg το οποίο παράγεται από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΡΗ Ο.Ε.» για λογαριασμό της επιχείρησης «ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ» με αριθμό παρτίδας και ανάλωση:

. lot 040713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 14.10.2013,

. lot 040613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 04.09.2013,

. lot 070613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 11.09.2013,

. lot 180613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 18.09.2013,

. lot 270613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 06.10.2013,

. lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 09.10.2013,

. lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 10.10.2013

2. «Μπέικον Catering φέτες Snack», Creta Farm, βάρους 1,5 kg, L01318502

«Μπέικον φιλικό», Creta Farm, βάρους 100 gr, L01320006 με ανάλωση μέχρι 16.12.2013

«Μπριζόλα καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2?), L01317606 με ανάλωση μέχρι 23.09.2013

«Ζαμπόν μπούτι», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2?) GR, L01316328 με ανάλωση μέχρι 10.09.2013

«Μπέικον ρολό σε φέτες», Creta Farm, βάρους 160 gr, L01317406, με ανάλωση μέχρι 21.09.2013

«Μπριζόλα Καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160gr, L01318406, L01319106, L01317006, L0131760 τα οποία παράγονται από την εταιρεία CRETA FARM A.E..

3. «Γαλοπούλα Βραστή» ΠΑΣΣΙΑΣ, βάρους 180 gr, L77288, L77667, L77316

«Γαλοπούλα Καπνιστή», ΠΑΣΣΙΑΣ,, βάρους 180 gr, L77386, L77516, L77459, τα οποία παράγονται από την εταιρεία ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Απίστευτο!!! Δείτε τι έπαθε το μωρό όταν ο μπαμπάς ξύρισε το μούσι! [video]



Δείτε πως αντέδρασε το παιδάκι…

Θα πάθετε ΠΛΑΚΑ !!!

Δείτε το βίντεο με την διαφήμιση της Ελλάδας που τρέλανε τους τουρίστες!!!



Θραύση κάνει στο διαδίκτυο ένα σποτ για τις διακοπές στην Ελλάδα, το οποίο έχει ξετρελάνει…
τους τουρίστες!!

Δείτε το βίντεο

ΣΟΚ: Εγκληματίες γονείς τραβάνε βίντεο και η τίγρης τρώει το χέρι του γιου τους… [video]



Ξεπερνά τα όρια της λογικής αυτό που συνέβη πριν από 2 ημέρες σε ζωολογικό κήπο του Παρανά στην Βραζιλία…
Ο 11χρονος γιος περνά μέσα από τα κάγκελα ασφαλείας και απλώνει το χέρι στο λιοντάρι να το ταΐσει. Οι γονείς το τραβάνε βίντεο ενώ το δάκτυλο του παιδιού περνά αρκετές φορές μέσα από κάγκελο. Στην συνέχεια ο 11χρονος, όπως βλέπουμε στο βίντεο που τραβούν οι γονείς του να έχει περάσει τα κάγκελα ασφαλείας στην τίγρη και να τρέχει πάνω κάτω εκνευρίζοντας την. Μετά σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα.

Οι γονείς συνεχίζουν να τραβάνε βίντεο τον γιο τους ώσπου πάει να χαϊδέψει την τίγρη και η τίγρης του τραβά το χέρι ξεσκίζοντας τις σάρκες στο μπράτσο. Τότε έχουν σταματήσει να τραβάνε βίντεο και προσπαθούν να σώσουν το παιδί.

Τρομακτικό βίντεο…Μπήκε ο δαίμονας μέσα του. Σκληρές εικόνες (18+)



Κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα κατέγραψε το απίστευτο περιστατικό…Εκεί που έκανε τα ψώνια του ξαφνικά άρχισε να έχει σπασμούς και να δείχνει ότι δεν έχει τον έλεγχο στο σώμα του….

Το βίντεο είναι τρομακτικό και καλύτερα να μην το δουν μικρά παιδιά

Τελικά τι κοιτάνε οι γυναίκες όταν βλέπουν για πρώτη φορά έναν άντρα;



Αυτή την απορία την έχουν σχεδόν όλοι οι άντρες. Για το λόγο αυτό, ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να κάνει ένα «πείραμα» για να δει τελικά ποιο μέρος του σώματος κοιτάνε οι γυναίκες όταν βλέπουν για πρώτη φορά έναν άντρα.
Για να το κάνει αυτό τοποθέτησε σε τέσσερα σημεία του σώματός του (μπράτσα, καβάλο, οπiσθια, γυαλιά) κρυφές κάμερες και έκανε σε άγνωστες κυρίες ερωτήσεις σχετικά με κάποιες τοποθεσίες.



Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των γυναικών και… ποια σημεία του σώματος κοιτούσαν περισσότερο.

Σκαντζόχοιρος τρώει καλαμπόκι και… παραμιλάει από την απόλαυση (Video)



Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί κάνει τον γύρο του διαδικτύου….



εδώ και λίγες ώρες!




ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Η πιο ΕΠΙΚΗ αποκάλυψη ζητιάνου απατεώνα που είδατε ποτέ!!!



Δει υπάρχει…



Απλά δείτε το βίντεο….

Η γυναίκα αυτή έβγαζε μια selfie κάθε μέρα έως…..Ένα βίντεο που πρέπει να δείτε και να διαδώσετε όλοι



Η γυναίκα έβγαζε μια φωτογραφία τον ευατό της τον τελευταίο χρόνο….

Το τέλος θα σας συγκλονίσει!!!
Δείτε και κοινοποιήστε το βίντεο

Με αυτό το βίντεο θα γελάτε για τα επόμενα 19 λεπτά!



…γιατί κάτι τέτοιο….



ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ !!!!!

Το απόλυτο ρόφημα για να χάσεις όλα τα παχάκια!

Αυτό το ρόφημα με το τσάι και το λεμόνι βοηθάει στην απώλεια του βάρους, στο διαβήτη, στις καρδιακές παθήσεις, στην χοληστερόλη, στην κατάθλιψη και...
σε πολλά άλλα. Πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις και για να κάνεις καλύτερο το σώμα σου αλλά και για να κάνεις καλό και στην υγεία σου.

Τι θα χρειαστείς

709ml. ζεστό νερό

2 φακελάκια πράσινο τσάι

2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

Ξύσμα από 1 λεμόνι

89ml χυμός λεμονιού

Πώς θα το φτιάξεις

Πρόσθεσε τα φακελάκια με το τσάι στο ζεστό νερό για 3 λεπτά. Πίεσε τα φακελάκια και αφαίρεσε τα από το ζεστό νερό. Έπειτα πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε μέχρι να διαλυθεί. Άφησε το τσάι να κρυώσει για λίγο πριν προσθέσεις το λεμόνι. Αν θέλεις να επιταχύνεις την ψύξη μπορείς προσθέσεις και λίγο πάγο. Ρίξε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού στο τσάι και απόλαυσε το!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

LIFESTYLE-GOSSIP

SPORTS

BLOGS

AUTO-MOTO

4 Αυγ 2014

Χαμός! Δες την φωτογραφία της Στεφανίδου στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Γερμανία με τα αρνητικά σχόλια! [photo]

Η Τατιάνα Στεφανίδου μαζί με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ταξίδεψαν μέχρι το Βερολίνο, όπου και βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες. Χθες, λοιπόν, η Τάτι δημοσίευσε... φωτογραφία της κατά την οποία ποζάρει μαζί με το γιο και την κόρη της στο μνημείο του Ολοκαυτώματος. Από κάτω φυσικά δεν ξέχασε να σημειώσει πως το μνημείο αυτό είναι αφιερωμένο στους Εβραίους που έπεσαν θύματα του Ναζισμού!

Ε, δεν ήθελε και πολύ για να γίνει χαμός με τα αρνητικά σχόλια. Κάτω από τη φωτογραφία έσπευσαν μερικοί να σχολιάσουν αρνητικά τους Εβραίους (βλέπε τι συμβαίνει στη Λωρίδα της Γάζας) καθώς και την κίνηση της Τατιάνας, μιας και θεώρησαν ότι κάνει προπαγάνδα…





Πηγή: youweekly.gr

Στέλλα Καλλή: Πιο sέξι από ποτέ με μαγιό! Δείτε φωτογραφίες...

Έχει αναμφίβολα ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz.... Ο λόγος για τη Στέλλα Καλλή, που μετά το τέλος του "Just the 2 of us" φωτογραφίζεται με μαγιό και κερδίζει τις εντυπώσεις....



Φορώντας κομψά ολόσωμα μαγιό και sexy μπικίνι, η Στέλλα Καλλή κάνει βουτιά στο στυλ και ποζάρει σε ρόλο μοντέλου για το περιοδικό "Celebrity".

Στον Πειραιά το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος του κόσμου [photos+video]

Στη Μαρίνα Ζέας κατέπλευσε το μεγαλύτερο ηλιακό σκάφος του κόσμου, το Turanor PlanetSolar, που κινείται αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια. Το καταμαράν έφτασε στην Ελλάδα στο πλαίσιο αρχαιολογικής αποστολής «Terrassubmersa», που θα πραγματοποιηθεί από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης σε συνεργασία με την Ελβετική Αρχαιολογική Σχολή στην Ελλάδα, την Ελληνική Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων και το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών και αφορά στην εξερεύνηση και την τοπογραφική αποτύπωση προϊστορικού οικισμού στην περιοχή της Αργολίδας.



Οι αρχαιολόγοι, θα αναζητήσουν με υποθαλάσσια εξερεύνηση, ίχνη ανθρώπινης δραστηριότητας σε μία περιοχή που ενδέχεται να είναι ένας από τους αρχαιότερους οικισμούς στον ευρωπαϊκό χώρο.




Το καταμαράν των 31 μέτρων ανήκει στην ελβετική PlanetSolar SA και χρησιμοποιείται σήμερα από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης ως πλωτό εργαστήριο των φωτοβολταϊκών πάνελ που καλύπτουν επιφάνεια 500 τετραγωνικών μέτρων και μπορούν να παράξουν συνολική ισχύ 93 kilowatt τροφοδοτώντας τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες.



Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του Turanor PlanetSolar σε Ερέτρια, Αθήνα και Ισθμό της Κορίνθου:

















Εικονολήπτης: Παναγιώτης Σαγκούρης

ΤΗΛΕΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ- ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ, ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]



Οι Ιάπωνες έχουν ξεφύγει εδώ και καιρό… Δείτε ένα απόσπασμα από το τηλεπαιχνίδι… το όποιο έχει σαν θέμα το πλύσιμο του αυτοκινήτου!

Εκεί, όμορφες – καλλiγραμμες κοπέλες με τα μπικiνι τους πλένουν τα αυτοκίνητα με aισθησιασμό και η καλύτερη… κερδίζει!

Ένα παιχνίδι ΜΌΝΟ για άντρες…

Δείτε το:

Διαψεύδει το «Τιτάνια» για τη χρυσή κληρονομιά




«Δημοσίευμα εφημερίδος της 4ης Αυγούστου 2014 αναφορικά με την κληρονομιά Κωνσταντίνου Β. Μαλάμου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», αναφέρει το ΤΙΤΑΝΙΑ Hotel σε σχετική ανακοίνωση.

«Κατά τη διαθήκη του εκλιπόντος αφήνεται μειοψηφικό πακέτο μετοχών στο ίδρυμα «Χαμόγελο του Παιδιού» και μάλιστα με τον ρητό όρο μη αναμίξεως του ιδρύματος στην εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.Η πλειοψηφία των μετοχών και η Διοίκηση της εταιρείας ανήκει στην οικογένεια Μαλάμου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τα άκουσε εν πλω για την Τζια ο Θόδωρος Πάγκαλος -Τι του τραγούδησαν οι συνεπιβάτες του

Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τον Θόδωρο Πάγκαλο εν πλω προς την Τζιά. Δεν τον έπιασε το κύμα, αλλά οι διαμαρτυρίες κάποιων επιβατών προς το πρόσωπό του.



Μάλιστα, με το δικό του δηκτικό τρόπο έγραψε τρία απανωτά tweets που ενημέρωσε πώς τον υποδέχθηκαν στο καράβι και τι του τραγούδησαν.

Ιδού τι έγραψε:

«Το καλοκαίρι των αγανακτισμένων, στο καράβι για τη Τζια, με 2-3 φίλους μου δραπέτευα. Τρεις κοπελίτσες με είχαν επισημάνει. Με τριγύριζαν».

«Δεν έχω εδώ και χρόνια αυταπάτες. Κάτι κακό ήθελαν να μου κάνουν. Τελικά στην έξοδο μου τραγούδησαν με ύφος γεμάτο κακία».

«Μια νύχτα μαγική σαν την Αργεντινή / να δούμε στο ελικόπτερο ποιος θα πρωτομπεί». Έμαθε άραγε κανείς τίποτα από τότε»;

- See more at: http://arouraios.gr/2014/08/ta-akouse-en-plo-gia-thn-tzia-o-thodoros-pagkalos-ti-tou-tragoudhsan-oi-sunepibates-tou/#sthash.iK1Dv9ja.dpuf

Αμύθητη κληρονομιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»: Ο ιδιοκτήτης του «Τιτάνια» άφησε όλες του τις μετοχές στο σύλλογο

Μία δωρεά -μαμούθ προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» έκανε μετά θάνατον ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Τιτάνια» ο οποίος είχε ακούσει ότι τον τελευταίο καιρό ο σύλλογος αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι έτσι αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στη διαθήκη του.



Ο 70χρονος Κωνσταντίνος Μαλάμος, απόγονος της γνωστής οικογενείας Πεσμαζόγλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», πριν από δύο μήνες άφησε την τελευταία του πνοή και αν και ήθελε πολύ να αποκτήσει οικογένεια, ωστόσο ο γάμος τη δεκαετία του ’80 με την Ντέπυ Χανδρή ήταν σύντομος χωρίς την απόκτηση παιδιών.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να αφήνει στη διαθήκη του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του κεντρικού ξενοδοχείου επί της οδού Πανεπιστημίου στον σύλλογο «Χαμόγελο του Παιδιού» με τον ρητό όρο να φροντίζει για την εύρυθμη λειτουργία του και τα έσοδα από την ξενοδοχειακή επιχείρηση να καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Γιαννόπουλος επιβεβαίωσε με δηλώσεις στην εφημερίδα τη δωρεά -μαμούθ, τονίζοντας ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα γνωστοποιήθηκε στο «Χαμόγελο» η είδηση και πως ακόμη η διαδικασία είναι σε εξέλιξη. Αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο και όπως δήλωσε ο κ. Γιαννόπουλος, «για εμάς ήταν ένα τεράστιο δώρο. Πέσαμε από τα σύννεφα. Θα τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον άνθρωπο που θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά μας».

Κατά τα άλλα, ο αποθανών Κωνσταντίνος Μαλάμος κληροδότησε στις δύο ανιψιές που είχε από τη μεριά της αδελφής του ένα μεγάλο μέρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας του, μέσα στην οποία περιλαμβάνεται και η βίλα-παλάτι στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο.

Δεν θα πιστέψεις με ποιό υλικό… απαλλάσσεσαι οριστικά από τη ΣΚΟΥΡΙΑ!

Ταλαιπωρείσαι με τη σκουριά και τρίβεις και ξανατρίβεις αλλά χωρίς αποτέλεσμα;

Ο τρόπος για να απαλλαγείς από τη σκουριά είναι πολύ απλός και σίγουρα δεν τον είχες σκεφτεί μέχρι σήμερα!
Για να γυαλίζεις πιάτα και ποτήρια:
-Απλά ρίξε λίγο αλάτι σε ένα σφουγγάρι και καθάρισε κανονικά τα πιάτα και τα ποτήρια. Το αλάτι είναι καλύτερο και πιο αποτελεσματικό και από τα καθαριστικά που χρησιμοοιούμε για το πλυντήριο πιάτων!
Για να εξαφανίσεις τη σκουριά από τα μαγειρικά σκεύη:
-Αν η κατσαρόλα ή το τηγάνι έχει σκουριάσει, βάλε το σε μια λεκάνη που περιέχει ¼ φλ. του τσαγιού αλάτι και ζεστό νερό.
-Τρίψε το καλά με μια συρμάτινη βούρτσα, σκούπισε το και βάλε λίγο ελαιόλαδο στην επιφάνεια του σκεύους πριν το αποθηκεύσεις.

Απίστευτο: Δείτε την Πάολα σε ηλικία 19 ετών! (φωτο)

Δείτε την τραγουδίστρια στα πρώτα βήματα της καριέρας της, σε ηλικία 19 ετών.... Η Πάολα πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Sunday σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο την μονάκριβη κόρη της Παολίνα.



Τότε, ετοιμαζόταν να βγάλει και τον πρώτο της δίσκο ενώ στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανιζόταν, γινόταν κάθε βράδυ ο χαμός!

Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία που τράβηξε η Σοφία Καρβέλα στη μαμά της!



Η Σοφία Καρβέλα μαζί με τον σύντροφό της και τον γιο της, Νίκο ήρθαν στην Ελλάδα για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με αφορμή τη συναυλία της μαμάς της, Άννας Βίσση για τον εορτασμό των 40 χρόνων της στη Μύκονο. Η Σοφία που λατρεύει τα social media μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία που έβγαλε τη μητέρα της και έγραψε στη λεζάντα: «Hello pretty lady# mamma mia».

ΣΟΚ: Ελληνίδα ηθοποιός αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει...Δείτε τι έγραψε στο facebook! [photos]

Eλληνίδα ηθοποιός, η οποία ήταν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση έκανε απόπειρα αυτοκτονίας...
Η ίδια έγραφε στην προσωπική της σελίδα αυτό που αισθανόταν και έδειχνε ότι κάτι τρέχει! Μάλιστα λίγη ώρα πριν την απόπειρα αυτοκτονίας, έγραψε και παρόμοια άλλα status.




H σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, μας ενημέρωσε μέσω της δικής της σελίδας στο facebook πως όντως η Μαρία Ξενουδάκη έκανε το Σάββατο απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας χάπια, αλλά ευτυχώς την πρόλαβαν και στο πλευρό της είναι οι δικοί της άνθρωποι.



Συγκεκριμένα έγραψε: «Να σας ενημερώσω ότι η Μαρία Ξενουδάκη όντως έκανε απόπειρα χθες πίνοντας χάπια αλλά ευτυχώς με την βοήθεια του θεού την πρόλαβαν θα την αναλάβει ένας δικός της άνθρωπος από εδώ και πέρα και νομίζω ότι θα είναι ασφαλής γιατί θέλει να το επαναλάβει... Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση...»!

Να αναφέρουμε ότι η Μαρία Ξενουδάκη, η γνωστή ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του «Αντιθεάτρου», βρίσκονταν σε απόγνωση από το 2010 μιας και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Πηγή

Τα έδωσε όλα η Δούκισσα! Δες την να χορεύει «Tranquila» στην πισίνα! [photos]

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε στην Αθήνα μετά τις ξέγνοιαστες διακοπές της στην Κεφαλονιά. Μέχρι την επόμενή της εξόρμηση φυσικά δεν παραλείπει να... κάνει βόλτες στη θάλασσα…




Νοσταλγεί όμως ήδη τις διακοπές της στο όμορφο νησί του Αιγαίου. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε πρόσφατα στον λογαριασμό της στο instagram όπου χορεύει το “Tranquila” μαζί με την καλή της φίλη, Ρεγγίνα Κουρή.




Αυτό το κομμάτι είναι ένα από τα hit του καλοκαιριού και άρχισε να εκτοξεύεται όταν το παρουσίασε ο J Balvin με την Ελένη Φουρέιρα στα Mad Video Music Awards.


Πηγή: youweekly.gr

Η Εύα Λανγκόρια έβαλε το μικροσκοπικό μπικινάκι της και μοίρασε εγκεφαλικά στους λουόμενους! [photos]

Την θερμοκρασία στα ύψη ανέβασε η Εύα Λονγκόρια στο Κάπρι της Ιταλίας όπου κάνει τις διακοπές της.

Ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε την ηθοποιό να απολαμβάνει τις βουτιές τη στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διαμένει μαζί με τον σύντροφό της.

Φορώντας ένα κόκκινο μπικίνι το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη!

Και πώς να περάσει με τέτοιο κορμί οεο;









Τρομάξαμε να τη γνωρίσουμε! Η Scarlett Johansson έκοψε τα μαλλιά της! Δες πώς έγινε! [photos]

Η Scarlett Johansson, μας έδωσε ένα αλλιώτικο look στην ταινία «Under the skin» – συνδυάζοντάς το με μια στροφή στο πιο καλλιτεχνικό σινεμά.

Τώρα λοιπόν, η διάσημη σταρ μας χαρίζει ένα ακόμα look, κόβοντας τα μαλλιά της κοντά. Έγκυος στο πρώτο της παιδί, η 29χρονη ηθοποιός εθεάθη στο πλευρό του αρραβωνιαστικού της Romain Dauriac, χωρίς να εντυπωσιάζει με την παρουσία της, πιστή στην κοινή αντίληψη ότι έχει κάνει στη ζωή της μια νέα αρχή.





"Βόμβα" από τον ΕΦΕΤ: Αποσύρονται αλλαντικά με επικίνδυνες ουσίες...

Μια διατροφική «βόμβα» φαίνεται πως κυκλοφορούσε στα ράφια των σούπερ μάρκετ και κατά συνέπεια στο πιάτο των καταναλωτών...
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΦΕΤ αποσύρονται ευρείας κατανάλωσης αλλαντικά από την αγορά επειδή περιέχουν μια επικίνδυνη ουσία.

Πρόκειται για την ουσία Ε120 η οποία είναι χρωστική προσδίδει ένα έντονο κόκκινο χρώμα στα προϊόντα και όπως είπε στο newpost ο πρώην Πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Νίκος Κατσαρός είναι απαγορευμένη στα αλλαντικά καθώς σε συνδυασμό με τις πρωτεΐνες που περιέχουν τα αλλαντικά, όπως ζαμπόν, γαλοπούλα, χοιρινή ωμοπλάτη, μπέικον, μπορεί να γίνει άκρως επικίνδυνη.

«Η χρωστική αυτή παράγεται από σκαθάρια που αν και φυσικό προϊόν δεν είναι αθώο εάν χρησιμοποιηθεί στα αλλαντικά», λέει ο κ. Κατσαρός ο οποίος επισημαίνει πως μπορούν να προκαλέσουν βλάβες «στο συκώτι, το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου και στο κεντρικό νευρικό σύστημα».

Οι εταιρίες λέει ο κ. Κατσαρός επιλέγουν να προσθέτουν την ουσία αυτή «μόνο και μόνο για να είναι πιο ελκυστικά τα προϊόντα στο μάτι του καταναλωτή ενώ δεν προσδίδουν καμία διατροφική αξία ούτε καν γεύση στο προϊόν».

Χθες ο ΕΦΕΤ ανακοίνωσε πως ανακαλεί συγκεκριμένα προϊόντα αλλαντικών καθώς ανιχνεύθηκε η χρωστική Ε120 και ζήτησε την άμεση ανάκλησή τους από τα ψυγεία των σούπερ μαρκετ και την μή κατανάλωσή τους από το κοινό.

Πρόκειται για τα εξής προϊόντα:

1. «Χοιρινή ωμοπλάτη για πίτσα σε φέτες» Aro, βάρους περίπου 1kg το οποίο παράγεται από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΠΑΝΤΕΡΗ Ο.Ε.» για λογαριασμό της επιχείρησης «ΜΑΚΡΟ ΚΑΣ & ΚΑΡΥ ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΚΗ» με αριθμό παρτίδας και ανάλωση:

. lot 040713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 14.10.2013,

. lot 040613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 04.09.2013,

. lot 070613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 11.09.2013,

. lot 180613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 18.09.2013,

. lot 270613 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 06.10.2013,

. lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 09.10.2013,

. lot 020713 με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 10.10.2013

2. «Μπέικον Catering φέτες Snack», Creta Farm, βάρους 1,5 kg, L01318502

«Μπέικον φιλικό», Creta Farm, βάρους 100 gr, L01320006 με ανάλωση μέχρι 16.12.2013

«Μπριζόλα καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2?), L01317606 με ανάλωση μέχρι 23.09.2013

«Ζαμπόν μπούτι», Creta Farm, βάρους 160 gr, (2?) GR, L01316328 με ανάλωση μέχρι 10.09.2013

«Μπέικον ρολό σε φέτες», Creta Farm, βάρους 160 gr, L01317406, με ανάλωση μέχρι 21.09.2013

«Μπριζόλα Καπνιστή», Creta Farm, βάρους 160gr, L01318406, L01319106, L01317006, L0131760 τα οποία παράγονται από την εταιρεία CRETA FARM A.E..

3. «Γαλοπούλα Βραστή» ΠΑΣΣΙΑΣ, βάρους 180 gr, L77288, L77667, L77316

«Γαλοπούλα Καπνιστή», ΠΑΣΣΙΑΣ,, βάρους 180 gr, L77386, L77516, L77459, τα οποία παράγονται από την εταιρεία ΠΑΣΣΙΑΣ Α.Β.Ε.Ε.

Απίστευτο!!! Δείτε τι έπαθε το μωρό όταν ο μπαμπάς ξύρισε το μούσι! [video]



Δείτε πως αντέδρασε το παιδάκι…

Θα πάθετε ΠΛΑΚΑ !!!

Δείτε το βίντεο με την διαφήμιση της Ελλάδας που τρέλανε τους τουρίστες!!!



Θραύση κάνει στο διαδίκτυο ένα σποτ για τις διακοπές στην Ελλάδα, το οποίο έχει ξετρελάνει…
τους τουρίστες!!

Δείτε το βίντεο

ΣΟΚ: Εγκληματίες γονείς τραβάνε βίντεο και η τίγρης τρώει το χέρι του γιου τους… [video]



Ξεπερνά τα όρια της λογικής αυτό που συνέβη πριν από 2 ημέρες σε ζωολογικό κήπο του Παρανά στην Βραζιλία…
Ο 11χρονος γιος περνά μέσα από τα κάγκελα ασφαλείας και απλώνει το χέρι στο λιοντάρι να το ταΐσει. Οι γονείς το τραβάνε βίντεο ενώ το δάκτυλο του παιδιού περνά αρκετές φορές μέσα από κάγκελο. Στην συνέχεια ο 11χρονος, όπως βλέπουμε στο βίντεο που τραβούν οι γονείς του να έχει περάσει τα κάγκελα ασφαλείας στην τίγρη και να τρέχει πάνω κάτω εκνευρίζοντας την. Μετά σκαρφαλώνει πάνω στα κάγκελα.

Οι γονείς συνεχίζουν να τραβάνε βίντεο τον γιο τους ώσπου πάει να χαϊδέψει την τίγρη και η τίγρης του τραβά το χέρι ξεσκίζοντας τις σάρκες στο μπράτσο. Τότε έχουν σταματήσει να τραβάνε βίντεο και προσπαθούν να σώσουν το παιδί.

Τρομακτικό βίντεο…Μπήκε ο δαίμονας μέσα του. Σκληρές εικόνες (18+)



Κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα κατέγραψε το απίστευτο περιστατικό…Εκεί που έκανε τα ψώνια του ξαφνικά άρχισε να έχει σπασμούς και να δείχνει ότι δεν έχει τον έλεγχο στο σώμα του….

Το βίντεο είναι τρομακτικό και καλύτερα να μην το δουν μικρά παιδιά

Τελικά τι κοιτάνε οι γυναίκες όταν βλέπουν για πρώτη φορά έναν άντρα;



Αυτή την απορία την έχουν σχεδόν όλοι οι άντρες. Για το λόγο αυτό, ένας άντρας από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να κάνει ένα «πείραμα» για να δει τελικά ποιο μέρος του σώματος κοιτάνε οι γυναίκες όταν βλέπουν για πρώτη φορά έναν άντρα.
Για να το κάνει αυτό τοποθέτησε σε τέσσερα σημεία του σώματός του (μπράτσα, καβάλο, οπiσθια, γυαλιά) κρυφές κάμερες και έκανε σε άγνωστες κυρίες ερωτήσεις σχετικά με κάποιες τοποθεσίες.



Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις των γυναικών και… ποια σημεία του σώματος κοιτούσαν περισσότερο.

Σκαντζόχοιρος τρώει καλαμπόκι και… παραμιλάει από την απόλαυση (Video)



Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί κάνει τον γύρο του διαδικτύου….



εδώ και λίγες ώρες!




ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

Η πιο ΕΠΙΚΗ αποκάλυψη ζητιάνου απατεώνα που είδατε ποτέ!!!



Δει υπάρχει…



Απλά δείτε το βίντεο….

Η γυναίκα αυτή έβγαζε μια selfie κάθε μέρα έως…..Ένα βίντεο που πρέπει να δείτε και να διαδώσετε όλοι



Η γυναίκα έβγαζε μια φωτογραφία τον ευατό της τον τελευταίο χρόνο….

Το τέλος θα σας συγκλονίσει!!!
Δείτε και κοινοποιήστε το βίντεο

Με αυτό το βίντεο θα γελάτε για τα επόμενα 19 λεπτά!



…γιατί κάτι τέτοιο….



ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ !!!!!

Το απόλυτο ρόφημα για να χάσεις όλα τα παχάκια!

Αυτό το ρόφημα με το τσάι και το λεμόνι βοηθάει στην απώλεια του βάρους, στο διαβήτη, στις καρδιακές παθήσεις, στην χοληστερόλη, στην κατάθλιψη και...
σε πολλά άλλα. Πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσεις και για να κάνεις καλύτερο το σώμα σου αλλά και για να κάνεις καλό και στην υγεία σου.

Τι θα χρειαστείς

709ml. ζεστό νερό

2 φακελάκια πράσινο τσάι

2 κουταλάκια του γλυκού μέλι

Ξύσμα από 1 λεμόνι

89ml χυμός λεμονιού

Πώς θα το φτιάξεις

Πρόσθεσε τα φακελάκια με το τσάι στο ζεστό νερό για 3 λεπτά. Πίεσε τα φακελάκια και αφαίρεσε τα από το ζεστό νερό. Έπειτα πρόσθεσε το μέλι και ανακάτεψε μέχρι να διαλυθεί. Άφησε το τσάι να κρυώσει για λίγο πριν προσθέσεις το λεμόνι. Αν θέλεις να επιταχύνεις την ψύξη μπορείς προσθέσεις και λίγο πάγο. Ρίξε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού στο τσάι και απόλαυσε το!

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ